<s id="NEST_Krino.s1">Matauk på arbeidsplassen</s> | <s id="NEST_Kri_012en.s1">Harvesting of food at the work place</s> |
<s id="NEST_Krino.s2">Matauk og matorg ble satt ut i livet enkeltvis og kollektivt.</s> | <s id="NEST_Kri_012en.s2">Harvesting of food and food organisations were implemented individually and collectively.</s> |
<s id="NEST_Krino.s3">Familier, nabolag og bedrifter dyrket opp små felles arealer til parseller og for å spe på kjøttilfanget holdt de kanin, gris og geit.</s> | <s id="NEST_Kri_012en.s3">Families, neighbourhoods and businesses cultivated small common area of allotments and to supplement animals hunted for food they reared rabbit, pigs and goats.</s> |
<s id="NEST_Krino.s4">Samarbeidsånden som ofte omtales og minnes med magisk aura av krigsgenerasjonen, stammer nok blant annet fra felles slit, svette og glede over nybrottsarbeide og dertil hørende resultater.</s> | <s id="NEST_Kri_012en.s4">Cooperative spirit that is often talked about and remembered with magical aura by the war generation, is derived from among other things common toil, sweat and joy of pioneering work and thereof, acknowledging results.</s> |
<s id="NEST_Krino.s5">Noen arbeidsplasser ble økonomisk istand til å delta substansielt i fremskaffelse av spise.</s> | <s id="NEST_Kri_012en.s5">Some jobs were financially able to participate substantially in the provision of food.</s> |
<s id="NEST_Krino.s6">Avishuset Aftenposten ydet regelmessige matkvoter til sine 1027 ansatte og deres familier.</s> | <s id="NEST_Kri_012en.s6">The publishing house |