<s id="NEST_Krino.s1">Matauk på arbeidsplassen</s> | <s id="NEST_Kri_010en.s1">Increasing food storage</s> |
<s id="NEST_Krino.s2">Matauk og matorg ble satt ut i livet enkeltvis og kollektivt.</s> | <s id="NEST_Kri_010en.s2">The increasing food storage was put to life individually and collectively.</s> |
<s id="NEST_Krino.s3">Familier, nabolag og bedrifter dyrket opp små felles arealer til parseller og for å spe på kjøttilfanget holdt de kanin, gris og geit.</s> | <s id="NEST_Kri_010en.s3">Families, neighborhoods, and businesses cultivated small areas of allotments, and to increase the meat storage they kept rabbits, pigs and goats.</s> |
<s id="NEST_Krino.s4">Samarbeidsånden som ofte omtales og minnes med magisk aura av krigsgenerasjonen, stammer nok blant annet fra felles slit, svette og glede over nybrottsarbeide og dertil hørende resultater.</s> | <s id="NEST_Kri_010en.s4">The spirit of collaboration, which is still talked about and memorized as if with a magical aura by the generation of war, is probably derived from common toil, sweat and joy about the revolutionary work and the results that followed.</s> |
<s id="NEST_Krino.s5">Noen arbeidsplasser ble økonomisk istand til å delta substansielt i fremskaffelse av spise.</s> | <s id="NEST_Kri_010en.s5">Some businesses were economically able to contribute in providing food.</s> |
<s id="NEST_Krino.s6">Avishuset Aftenposten ydet regelmessige matkvoter til sine 1027 ansatte og deres familier.</s> | <s id="NEST_Kri_010en.s6">The news company, Aftenposten gave their 1027 employees and their families |