<s id="NEST_Krino.s1">Matauk på arbeidsplassen</s> | <s id="NEST_Kri_007en.s1">Increasing the supply of food on the workplace</s> |
<s id="NEST_Krino.s2">Matauk og matorg ble satt ut i livet enkeltvis og kollektivt.</s> | <s id="NEST_Kri_007en.s2">A food increase was implemented individually and collectively.</s> |
<s id="NEST_Krino.s3">Familier, nabolag og bedrifter dyrket opp små felles arealer til parseller og for å spe på kjøttilfanget holdt de kanin, gris og geit.</s> | <s id="NEST_Kri_007en.s3">Families, neighbourhoods and companies cultivated small communal acres to parcels and to add on to the access to meat, they kept rabbits, pigs and goats.</s> |
<s id="NEST_Krino.s4">Samarbeidsånden som ofte omtales og minnes med magisk aura av krigsgenerasjonen, stammer nok blant annet fra felles slit, svette og glede over nybrottsarbeide og dertil hørende resultater.</s> | <s id="NEST_Kri_007en.s4">Spirit of cooperate together is often remembered and spoken off with a magical aura by the war generation, and it probably stems from their struggle and sweating together and the joy of the results of the pioneering work.</s> |
<s id="NEST_Krino.s5">Noen arbeidsplasser ble økonomisk istand til å delta substansielt i fremskaffelse av spise.</s> | <s id="NEST_Kri_007en.s5">Some companies were economically able to participate substantial in the struggle of providing food.</s> |
<s id="NEST_Krino.s6">Avishuset Aftenposten ydet regelmessige matkvoter til sine 1027 ansatte og deres familier.</s> | <s id="NEST_Kri_007en.s6">Aftenposten, a newspaper company gave their 1027 employees and their families |