DB171023 Ward / Dagbladet ¶
AP171022https://www.aftenposten.no/norge/i/p0QAV/Under-streken FOTO : ROGAN WARD / X02832 ¶
DB171021 Det er interessant at de har skaffet et varslingslys for fly - om ikke ganske gåtefullt, sa Nord-Korea-analytiker Peter Ward den gang.
AP171010https://www.aftenposten.no/meninger/sid/i/Pk52X/Hvis-kvinner-kan-lese_-vil-flere-barn-bli-fem-ar--Natalie-Marthinussen FOTO : ROGAN WARD / REUTERS / NTB scanpix / privat ¶
DB171006 Ward / Dagbladet ¶
DB171003 Foto : Benjamin Ward / Dagbladet ¶
VG170930 Først gjorde Marcus Rashford narr av Joel Ward før han spilte på tvers inn til Júan Mata, som i sin 200.
DB170930 Marcus Rashford lekte seg på venstrekanten og mitt eksplosive rykk parkerte han Joel Ward .
VG170928 Torsdag kveld bestemte Ward seg for ikke å gjøre det, og forklarte hvorfor : ¶
VG170928 Et par av dem, San Jose Sharks' Joel Ward og Philadelphia Flyers' Wayne Simmonds, har en uke før seriestart uttalt at de vurderer å gå ned på kne under nasjonalsangen.
VG170928 - Joel Ward ( @JRandalWard42 )28.09.17, 06:51 ¶
DB170928 Ward / Dagbladet ¶
VG170927 San José Sharks' Joel Ward i kamp mot Arizona Coyotes i februar.
VG170927 San Jose Sharks-spiller Joel Ward ( 36 ) sier nå at han vurderer å gå ned på kne under nasjonalsangen når årets NHL-sesong i ishockey starter.
VG170927 I et intervju med avisen The Mercury News sier nå ishockeyspilleren Joel Ward at han vurderer å gjøre som mange av idrettskollegene i NFL.
DB170927 ¶ VURDERER KNESTÅENDE : San Jose Sharks-spiller Joel Ward vurderer å kaste seg inn i debatten.
DB170927 I et intervju med avisen The Mercury News sier nå ishockeyspilleren Joel Ward at han vurderer å gjøre som mange av idrettskollegene i NFL.
DB170926 Ward / Dagbladet ¶
DB170926 Ward / Dagbladet ¶
DB170925 Ward / Dagbladet ¶
DB170922 Ward / Dagbladet ¶
VG170921 UBESEIRET : André Ward har vunnet alle sine 32 proffkamper, 16 av dem på knockout.
VG170921 Ring Magazine har Ward på toppen av lista over verdens beste herreboksere, uansett vektklasse.
VG170921 Olympisk mester ¶ Ward ble olympisk mester i lett tungvekt i Athen i 2004, og debuterte som proffbokser i desember samme år.
VG170921 Jeg kunne ikke ha greid det uten dere, melder Ward i en pressemelding.
VG170921 Da hadde Ward truffet med en rekke lave slag, under beltestedet.
VG170921 André Ward ( 33 ) er av anerkjente Ring Magazine rangert som verdens beste herrebokser uansett vektklasse.
SA170921 Senere hadde Ward skulderproblemer som holdt ham ute av ringen, og i en periode gikk han 19 måneder uten kamp som følge av en tvist med sin tidligere promotor Dan Goosen.
SA170921 Ring Magazine rangerer Ward som verdens beste bokser uansett vektklasse.
SA170921 Gir seg på topp ¶ Ward var tilbake sommeren 20015, og i fjor høst ble han verdensmester i lett tungvekt med seier over Sergej Kovalev.
SA170921 Den avgjørelsen var omstridt, men Ward ga Kovalev en ny sjanse og slo ham klart i juni.
SA170921 De ser ikke all smerten under forberedelsene, sier Ward til ESPN.
SA170921 Andre Ward gir seg på topp.
SA170921 - Andre Ward avsluttet boksekarrieren slik han gjennomførte den, som en mester og på toppen, sa HBO-sjef Peter Nelson, som vil ansette eksbokseren som ekspertkommentator i sine boksesendinger. ( ©NTB ) ¶ | « Klopps menneskesyn kan være svaret på fansens frustrerte spørsmål » ¶
SA170921 Ward vant alle sine 32 proffkamper, 16 av dem på knockout.
AP170921https://www.aftenposten.no/100Sport/kampsport/Boksestjernen-har-mistet-motivasjonen--legger-opp-242553b.html Senere hadde Ward skulderproblemer som holdt ham ute av ringen, og i en periode gikk han 19 måneder uten kamp som følge av en tvist med sin tidligere promotor Dan Goosen.
AP170921https://www.aftenposten.no/100Sport/kampsport/Boksestjernen-har-mistet-motivasjonen--legger-opp-242553b.html Ring Magazine rangerer Ward som verdens beste bokser uansett vektklasse.
AP170921https://www.aftenposten.no/100Sport/kampsport/Boksestjernen-har-mistet-motivasjonen--legger-opp-242553b.html Gir seg på topp ¶ Ward var tilbake sommeren 20015, og i fjor høst ble han verdensmester i lett tungvekt med seier over Sergej Kovalev.
AP170921https://www.aftenposten.no/100Sport/kampsport/Boksestjernen-har-mistet-motivasjonen--legger-opp-242553b.html Den avgjørelsen var omstridt, men Ward ga Kovalev en ny sjanse og slo ham klart i juni.
AP170921https://www.aftenposten.no/100Sport/kampsport/Boksestjernen-har-mistet-motivasjonen--legger-opp-242553b.html De ser ikke all smerten under forberedelsene, sier Ward til ESPN.
AP170921https://www.aftenposten.no/100Sport/kampsport/Boksestjernen-har-mistet-motivasjonen--legger-opp-242553b.html Andre Ward gir seg på topp.
AP170921https://www.aftenposten.no/100Sport/kampsport/Boksestjernen-har-mistet-motivasjonen--legger-opp-242553b.html - Andre Ward avsluttet boksekarrieren slik han gjennomførte den, som en mester og på toppen, sa HBO-sjef Peter Nelson, som vil ansette eksbokseren som ekspertkommentator i sine boksesendinger. ( ©NTB ) ¶
AP170921https://www.aftenposten.no/100Sport/kampsport/Boksestjernen-har-mistet-motivasjonen--legger-opp-242553b.html Ward vant alle sine 32 proffkamper, 16 av dem på knockout.
AP170920https://www.aftenposten.no/viten/i/Ko5v4/Hva-bestemmer-boligprisene-pa-lang-sikt- WARD
VG170919 Fra omkring 17 meter vred han kula helt opp i krysset bak en sjanseløs Danny Ward i Liverpool-buret.
VG170916 Andre Ward ( lett tungvekt ). 2.
DB170916 Ward / Dagbladet ¶
DA170916 Litt lenger ut på landsbygda finner du County Down, der du blant annet kan besøke stemningsfulle Castle Ward , som er bakgrunn for Winterfell i serien.
DA170916 Turistene strømmer til Castle Ward ( Winterfell ) i Nord-Irland.
VG170914 Hvem andre enn måltjuven Josh Soares dukket opp da Sparta-målvakten Samuel Ward måtte slippe en puck back seg, og lagene var like langt.
AP170913https://www.aftenposten.no/osloby/byliv/i/J02Lj/10-tips-for-helgen-15-17-september Håkon Ward
AA170904 Zampella, West og en håndfull andre startet sitt eget studio som ble hetende Infinity Ward .
AA170904 Treyarch, så alt for lenge i rollen som « underdog » til Infinity Ward , slo tilbake med alt de hadde.
AA170904 Problemet til Treyarch var at de hadde startet å jobbe med « World at War » med den intensjonen at også Infinity Ward nok en gang ville bruke 2. verdenskrig som skuesplass.
AA170904 Med « Modern Warfare 3 » ble restene av Infinity Ward styrket med to nye utviklerstudioer.
AA170904 Kompromisset ble at utviklerstudioeet Treyarch kom inn i bildet for å lage det tredje spillet i serien, mens Infinity Ward fikk to år på å komme opp med noe helt nytt.
AA170904 Inspirasjonen fra « storebror » Infinity Ward ligger som tjukk ertesuppe over hele spillet, men det forhindret at « Big Red One » ble en knakende god debut for utviklerteamet.
AA170904 Infinity Ward tok lærdom av feilene i « Modern Warfare 2 » og laget en singleplayer-kampanje som var nesten like god som den i det aller første MW-spillet.
AA170904 Infinity Ward nektet å lage nok et spill satt til 2. verdenskrig.
AA170904 Infinity Ward kjempet hardt mot i det hele tatt å lage « Modern Warfare 2 », men Activision ga seg ikke, og teamet til Zampella og West jobbet dag og natt i to år for å lage spillet som har en av de høyeste rankingene på statistikksiden Metacritic noensinne.
AA170904 Infinity Ward brukte sine siste krefter på å lage en multiplayer så vanntett og så ekstremt kvalitetssikret at en nesten kunne høre det globale internett knake i sine sammenføyninger når flere hundre tusen mennesker logget seg på samtidig.
AA170904 I august 2011 så bekreftet Activision det få hadde trodd skulle skje da Infinity Ward gikk i oppløsning : « Black Ops » hadde solgt svimlende 25 millioner eksemplarer verden over og var det mestselgende spillet noensinne i Europa og Nord-Amerika ( altså de to største markedene for videospill i verden ).
AA170904 Etter dette startet en runddans med skittkasting mellom Infinity Ward og Activision, noe som førte til at Zampella og West tok med seg halve staben og dro.
AA170904 Ett år etter bruddet med EA lanserte Infinity Ward « Call of Duty » eksklusivt for pc-plattformen.
AA170904 De to « Modern Warfare»-spillene som var kommet ut til da, var begge eksempler på det ypperste innen moderne spillindustri, men som historiefortellere som hadde nok Infinity Ward litt av hvert å lære av Treyarch.
AA170904 Annethvert år-syklusen mellom Infinity Ward og Treyarch var nå blitt rutine.
AA170904 verdenskrig framsto som siderumpa og bakpå sammenlignet med settingen som Infinity Ward hadde smidd året før.
DB170831 Ward / Dagbladet ¶
DB170826 Ward / Dagbladet ¶
VG170819 Kona var bortreist, og Ward mener han skal komme seg over dette.
VG170819 John Ward var nå innestengt i sitt eget hjem og fikk ikke gå ut.
VG170819 Hindringen var nok denne påkjørte damen, trist nok, sier Ward .
VG170819 Foto : JOHN WARD
VG170819 FOTO : JOHN WARD
VG170819 BARCELONA ( VG ) Fra leiligheten på La Rambla så John Ward seks døde kropper ligge på gaten.
DB170818 Ward / Dagbladet ¶ instabank ¶
DB170818 Ward / Dagbladet ¶
DB170814 Dejan Lovren, James Milner, Georginio Wijnaldum, Jordan Henderson, Emre Can, Sadio Mane, Mohamed Salah, Roberto Firmino, Ryan Kent, Dominic Solanke, Divock Origi, Joe Gomez, Ragnar Klavan, Jon Flanagan, Andy Robertson, Jöel Matip, Marko Grujic, Simon Mignolet, Loris Karius og Danny Ward .
DA170813 Stephen Ward og Vokes scoret med fire minutters mellomrom rett før pause, og sørget for at Antonio Contes menn lå under 0-3 før andre omgang.
DA170813 Mål : 0-1 Sam Vokes ( 24 ), 0-2 Stephen Ward ( 39 ), 0-3 Vokes ( 43 ), 1-3 Álvaro Morata ( 69 ), 2-3 David Luiz ( David Luiz Moreira Marinho ) ( 88 ). 41.616 tilskuere.
DA170813 Mål : 0-1 Joel Ward ( selvmål 23 ), 0-2 Steve Mounié ( 26 ), 0-3 Mounié ( 78 ). 25.448 tilskuere.
DA170813 Det siste målet til Huddersfield var et selvmål av Joel Ward .
VG170812 Etter et kort frispark spilte Stephan Ward og Jack Cork vegg ute til høyre.
VG170812 De hadde sett Sam Vokes score to ganger, en gang med høyrefoten og en gang med hodet, og Stephen Ward score et vidundermål på volley.
SA170812 Deretter viste venstreback Stephen Ward seg frem med en praktscoring, da han tok ned ballen på brystet og hamret ballen i det lengste krysset fra skrått hold.
SA170812 Det endte med 3 - 0-seier borte mot Crystal Palace, etter to scoringer av Steve Mounie og selvmål av Joel Ward .
FV170812https://www.fvn.no/100Sport/fotball/Manchester-City-vant-enkelt_-men-Huddersfield-leder-Premier-League-240226b.html Det endte med 3 - 0-seier borte mot Crystal Palace, etter to scoringer av Steve Mounie og selvmål av Joel Ward .
DB170812 Mål : 0-1 Sam Vokes ( 24 ), 0-2 Stephen Ward ( 39 ), 0-3 Vokes ( 43 ), 1-3 Álvaro Morata ( 69 ), 2-3 David Luiz ( David Luiz Moreira Marinho ) ( 88 ). 41.616 tilskuere.
DB170812 Mål : 0-1 Joel Ward ( selvmål 23 ), 0-2 Steve Mounié ( 26 ), 0-3 Mounié ( 78 ). 25.448 tilskuere.
DB170812 Først Sam Vokes, så Stephen Ward , deretter Sam Vokes igjen.
BT170812https://www.bt.no/100Sport/fotball/Minuttene-da-Chelsea-raste-sammen--Det-storste-sjokket-pa-25-ar-240218b.html Deretter viste venstreback Stephen Ward seg frem med en praktscoring, da han tok ned ballen på brystet og hamret ballen i det lengste krysset fra skrått hold.
AP170812https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Minuttene-da-Chelsea-raste-sammen--Det-storste-sjokket-pa-25-ar-240218b.html Deretter viste venstreback Stephen Ward seg frem med en praktscoring, da han tok ned ballen på brystet og hamret ballen i det lengste krysset fra skrått hold.
AP170812https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Manchester-City-vant-enkelt_-men-Huddersfield-leder-Premier-League-240226b.html Det endte med 3 - 0-seier borte mot Crystal Palace, etter to scoringer av Steve Mounie og selvmål av Joel Ward .
DB170811 Ward / Dagbladet ¶
DB170802 - Siden de kom ut av fengsel, har de latt seg inspirere av Daesh-ideologien, sier anti-terror-sjef i West Midlands-politiet, Matt Ward .
DB170717 Ward
DB170712 Ward / Dagbladet ¶
DB170710 ¶ TABBE : Rallykjører Benjamin Ward og kartleser Simen Næss Hansen fikk flere problemer under Aurskog-Høland Rally i juni.
DB170710 Video : Benjamin Ward
DB170710 Vi synes det er viktig å ha det gøy, vi er ikke så seriøse, sier Ward .
DB170710 Simen skulle drepe en mygg på ruta, og da han oppdaget at jeg filma, tok han litt hardt i, forklarer Ward til Dagbladet.
DB170710 Litt ut i løpet støtte Ward og Hansen på nye problemer.
DB170710 Ikke alle kommer til å bli verdensmester, forklarer Ward .
DB170710 Det er veldig ålreit at den ble delt, sier Ward .
DB170710 - Jeg ble plutselig redd for at vi ikke fikk være med i konkurransen, sier Ward , som i tillegg til å drive med rally også er frilansfotograf, blant annet for Dagbladet.
DB170710 - Folk er altfor seriøse ¶ Ward forteller videre at motor-sida har delt en av videoene hans også tidligere.
DB170710 ( Dagbladet ) : Like før rallykjører Benjamin Ward og kartleser Simen Næss Hansen skulle starte på Aurskog-Høland Rally i juni, skjedde det noe uventet.
DB170710 Ward har holdt på med rally i litt over to år, og kjører på NM-nivå, hvor alle som vil kan delta.
DB170622 Ward
DB170620 Ward / Dagbladet ¶ norsk tipping ¶
DB170620 Ward / Dagbladet ¶
VG170618 Men da måtte jeg også tåle at jeg ble diskvalifisert, sier Hansvoll, som er klar på at Ward burde blitt diskvalifisert for slag under beltestedet.
VG170618 Kovalev hadde Ward to ganger i kanvasen i november i fjor, men tapte likevel på poeng.
VG170618 I seiersintervjuet med Ward var det ikke annet enn lovord fra arrangøren.
VG170618 I den åttende runden fikk Ward , kanskje verdens beste bokser kilo for kilo, inn flere lave slag under beltestedet til Kovalev.
VG170618 Et halvt år etter at amerikanske Andre Ward vant på kontroversielt vis mot den russiske knockoutkongen Sergey Kovalev, var det duket for returoppgjør i Mandalay Bay Events Center.
DB170616 Mange av fansen var ikledd kostymer, og til stede var også borgermester Eric Garcetti, politisjef Charles Beck, Wests familie og Burt Ward og Lee Meriwether, de to sistnevnte spilte henholdsvis Robin og Catwoman i serien.
DB170615 Ward ¶ norsk tipping ¶
DB170615 Ward / Dagbladet ¶
DB170611 Ward / Dagbladet ¶
VG170529 For Huddersfields del ble det to helter : Målvakt Danny Ward , og matchvinner Christopher Schindler.
VG170529 Deretter reddet Ward straffen til Jordan Obita, og plutselig var det hele opp til Schindler.
VG170529 Ward ble også helten da Huddersfield trengte straffesparkkonkurranse for å ta seg til playoff-finalen.
VG170529 Ward , som er på utlån fra Liverpool, kan etter imponerende spill denne sesongen, være ønsket tilbake på Anfield av Jürgen Klopp.
DB170528 PORTRETTERT : Britenes Dronning Elizabeth studerer et nytt maleri av seg selv, som ble avduket i oktober i fjor, av kunstneren Henry Ward .
DB170526 Ward / Dagbladet ¶
BT170524 Men Ward ( 51 ) var ikke på Ariana Grande-konserten i Manchester, 2017.
BT170524 Manchester ( BT ) : Simon Ward hadde flaks.
BT170524 Det vil sikkert bli mer gjennomsøking av vesker, men det er noe jeg ikke har noe imot, sier Ward . 12 terroranslag på 18 måneder ¶
BT170524 - Så jeg tar det med ro, sier Ward om at Storbritannias statsminister tirsdag kveld økte landets terrorberedskap til høyeste nivå.
DN170523https://www.dn.no/nyheter/2017/05/23/1808/Utenriks/naboer-til-den-angivelige-selvmordsbomberen-til-dn-det-er-skremmende-a-tenke-pa-at-vi-har-hatt-en-mistenkt-terrorist-gaende-rett-utenfor-dorstokken Trebarnsmoren Tina Ward ( 33 ) bor noen få hus bortenfor boligen, og var vitne til razziaen.
DN170523https://www.dn.no/nyheter/2017/05/23/1808/Utenriks/naboer-til-den-angivelige-selvmordsbomberen-til-dn-det-er-skremmende-a-tenke-pa-at-vi-har-hatt-en-mistenkt-terrorist-gaende-rett-utenfor-dorstokken Fra venstre : Tina Ward, Angel Day ( 13 ), Rosemary Ward og hennes sønn Marceler sjokkert over at en nabo angivelig skal stå bak terrorangrepet på Manchester Arena.
DN170523https://www.dn.no/nyheter/2017/05/23/1808/Utenriks/naboer-til-den-angivelige-selvmordsbomberen-til-dn-det-er-skremmende-a-tenke-pa-at-vi-har-hatt-en-mistenkt-terrorist-gaende-rett-utenfor-dorstokken Fra venstre : Tina Ward , Angel Day ( 13 ), Rosemary Ward og hennes sønn Marceler sjokkert over at en nabo angivelig skal stå bak terrorangrepet på Manchester Arena.
DN170523https://www.dn.no/nyheter/2017/05/23/1808/Utenriks/naboer-til-den-angivelige-selvmordsbomberen-til-dn-det-er-skremmende-a-tenke-pa-at-vi-har-hatt-en-mistenkt-terrorist-gaende-rett-utenfor-dorstokken Det virker som han holdt seg mye for seg selv, sier Ward .
DN170523https://www.dn.no/nyheter/2017/05/23/1808/Utenriks/naboer-til-den-angivelige-selvmordsbomberen-til-dn-det-er-skremmende-a-tenke-pa-at-vi-har-hatt-en-mistenkt-terrorist-gaende-rett-utenfor-dorstokken Det er skremmende å tenke på at vi har hatt en mistenkt terrorist gående rett utenfor dørstokken, legger Ward til.
DN170523https://www.dn.no/nyheter/2017/05/23/1808/Utenriks/naboer-til-den-angivelige-selvmordsbomberen-til-dn-det-er-skremmende-a-tenke-pa-at-vi-har-hatt-en-mistenkt-terrorist-gaende-rett-utenfor-dorstokken De var tungt bevæpnet og ropte at vi måtte holde oss innendørs, sier Ward .
DN170523 Trebarnsmoren Tina Ward ( 33 ) bor noen få hus bortenfor boligen, og var vitne til razziaen.
DN170523 Fra venstre : Tina Ward, Angel Day ( 13 ), Rosemary Ward og hennes sønn Marceler sjokkert over at en nabo angivelig skal stå bak terrorangrepet på Manchester Arena.
DN170523 Fra venstre : Tina Ward , Angel Day ( 13 ), Rosemary Ward og hennes sønn Marceler sjokkert over at en nabo angivelig skal stå bak terrorangrepet på Manchester Arena.
DN170523 Det virker som han holdt seg mye for seg selv, sier Ward .
DN170523 Det er skremmende å tenke på at vi har hatt en mistenkt terrorist gående rett utenfor dørstokken, legger Ward til.
DN170523 De var tungt bevæpnet og ropte at vi måtte holde oss innendørs, sier Ward .
DB170523 Rosemary Ward forteller at hun hørte et voldsomt smell i det politiet gikk til væpnet aksjon.
DB170523 Rosemary Ward er en av de nærmeste naboene til boligen som nå undersøkes av krimteknikere.
DN170522 Foto : ROGAN WARD
VG170520 Brudesvennene var Casimir Tatos, Edward Sebire, William Ward og altså prins George.
VG170519 PRINSESSEHÅR : Kate og Pippa får begge behandlet sine lange lokker hos Richard Ward , i likhet med resten av Londons sosietetskrets.
VG170519 Frisør : Richard Ward
VG170513 IKKE OPERERT : Patrick Ward ( 47 ) er salgsdirektør i iskremselskapet Purbeck Ice Cream.
DA170507 Rødt kort : Danny Ward ( 20 ), Huddersfield.
SA170506 Palace-forsvarer Joel Ward så ut til å pådra seg brudd i nesa i en duell på tampen, men klarte likevel å spille de siste minuttene.
FV170506 Palace-forsvarer Joel Ward så ut til å pådra seg brudd i nesa i en duell på tampen, men klarte likevel å spille de siste minuttene.
DB170506 Palace-forsvarer Joel Ward så ut til å pådra seg brudd i nesa i en duell på tampen, men klarte likevel å spille de siste minuttene.
DA170506 Palace-forsvarer Joel Ward så ut til å pådra seg brudd i nesa i en duell på tampen, men klarte likevel å spille de siste minuttene. ( ©NTB ) ¶
BT170506 Palace-forsvarer Joel Ward så ut til å pådra seg brudd i nesa i en duell på tampen, men klarte likevel å spille de siste minuttene.
AP170506 Palace-forsvarer Joel Ward så ut til å pådra seg brudd i nesa i en duell på tampen, men klarte likevel å spille de siste minuttene.
DB170505 Ward / Dagbladet ¶
DB170505 Ward
DB170429 Ward / Dagbladet.
BT170428 Bruce Ward , Don Davis, Ledell Lee, Stacy Johnson, Nederst fra v.
DB170424 Ward / Dagbladet ¶
DB170421 Også henrettelsen av en tredje dødsdømt, Bruce Earl Ward , har blitt utsatt inntil videre.
VG170420 McGehee, Bruce Earl Ward , Kenneth D.
VG170420 Fra før er henrettelsene av både Bruce Earl Ward ( 60 ) og Don Davis ( 54 ) utsatt.
VG170418 To av fangene skulle etter planen henrettes mandag kveld, og i tillegg til Davis gjaldt dette også drapsdømte Bruce Ward ( 60 ).
VG170418 Staten anket beslutningen som gjaldt Davis, men gikk ikke videre med beslutningen for Ward .
AA170418 Bruce Ward opplevde også at henrettelsen ble stanset i siste øyeblikk, men det er høyst usikkert hvor lenge han vil få leve.
VG170415 Tidligere på dagen fredag stanset delstatens høyesterett henrettelsen av 60-årige Bruce Ward , som etter planen skulle henrettes mandag.
AA170415 Tidligere på dagen fredag stanset delstatens høyesterett henrettelsen av 60-årige Bruce Ward , som etter planen skulle henrettes mandag.
VG170413 « Å henrette Don Davis eller Bruce Ward før det spørsmålet er besvart, ville vært dypt fornærmende for rettens integritet » skriver forsvarerne i begjæringen til retten, ifølge NBC News.
VG170413 Forsvarerne mener Ward har slitt med psykiske lidelser hele livet, og at Davis har en IQ som er på grensen til « intellektuell utviklingshemning ».
VG170413 DØDSTRAFF : Don Davis og Bruce Ward skal etter planen henrettes mandag, 17. april.
VG170413 Don Davis og Bruce Ward er først i køen, men nå protesterer de.
VG170413 Don Davis ( 54 ) og Bruce Ward ( 60 ) er først i køen, men kjemper nå for utsettelse.
VG170413 Den kjennelsen kan få store konsekvenser for Davis og Ward .
VG170413 Ward ble dømt til døden for drapet på Rebecca Doss i 1989. | 18-åring brakk armen under påsettelse av håndjern ¶
AP170411 Kenneth Williams ( 38 ) sonet livstid for drap på ungjenta Dominique Ward da han rømte.
AP170411 De dødsdømte ( øverst fra venstre ) : Bruce Ward , Don Davis, Ledelle Lee, Stacey Johnson, Jack Jones jr.
AP170411 Bruce Earl Ward ( 60 ) er dømt for å ha kvalt 18 år gamle Rebecca Lynn Doss på et toalett i butikken der hun jobbet.
DA170405 Mange underbygget påstandene med at også Samuel Ward i Sparta ble skadet i kamp én av semifinalen.
DB170404 Ward / Dagbladet ¶
DA170402 Etter at Eden Hazard hadde holdt litt lekestue med Palace-backen Joel Ward , fikk Cesc Fàbregas ballen og skjøt inn 1-0 via stolpen.
DB170401 Etter at Eden Hazard hadde holdt litt lekestue med Palace-backen Joel Ward , fikk Cesc Fàbregas ballen og skjøt inn 1-0 via stolpen.
DB170331 Ward / Dagbladet ¶
VG170327 « Fikk ikke avskåret Ward på 1-0-målet.
VG170327 Nürnberg-stopperen fikk mye av skylden for at Nord-Irland tok ledelsen 1 - 0 etter bare 88 sekunder, da han ikke var tett oppe i Jamie Ward , som sendte vertene i føringen.
VG170327 - Han ( Jamie Ward ) tar ballen og går utover, så får han snudd seg og fyrt av.
SA170327 Norge fikk et marerittstart da Jamie Ward enkelt fikk vende om med ballen på litt over ti meter, og pirke ballen inn bak Rune Almenning Jarstein i Norges mål.
FV170327 Norge fikk et marerittstart da Jamie Ward enkelt fikk vende om med ballen på litt over ti meter, og pirke ballen inn bak Rune Almenning Jarstein i Norges mål.
FV170327 Ekstremt passivt forsvarsspill av Even Hovland ga Jamie Ward all tid i verden til å ta imot ballen, vende opp og skyte helt upresset.
DB170327 Avisa sikter til målscorer Jamie Ward som sjokkerte Windsor Park og scoret før det var gått 90 sekunder.
DB170327 - Det tok mindre enn to minutter for Jamie Ward å sette fyr på den skandinaviske motstanderen.
DB170327 Ward får oss på flyet til Moskva, skriver Belfast Telegraph.
DB170327 Jamie Ward var mannen.
BT170327 Norge fikk et marerittstart da Jamie Ward enkelt fikk vende om med ballen på litt over ti meter, og pirke ballen inn bak Rune Almenning Jarstein i Norges mål.
AP170327 Norge fikk et marerittstart da Jamie Ward enkelt fikk vende om med ballen på litt over ti meter, og pirke ballen inn bak Rune Almenning Jarstein i Norges mål.
VG170326 Jamie Ward ( 30 ) vendte bort en passiv Even Hovland ( 28 ) og skrudde ballen utagbart i det lengste hjørnet for Rune Almenning Jarstein ( 32 ).
VG170326 Før keeper Rune Almenning Jarstein ( 32 ) hadde vært nær ballen, vendte Jamie Ward ( 30 ) bort Even Hovland ( 28 ) og satte inn 1 - 0. 32 minutter senere ble et rystet norsk lag igjen utspilt før Conor Washington ( 24 ) trillet inn 2 - 0.
VG170326 Scoringer fra Jamie Ward og Conor Washington sørget imidlertid for en skuffende start på Lagerbäck-eraen.
SA170326 Nord-Irland ( 3-5-2 ) : McGovern - Cathcart, McAuley, Evans - Mclaughlin, Dallas, Norwood, Davis, Brunt - Washington, Ward
SA170326 Scoringer av Jamie Ward og Conor Washington fra engelsk mesterskapsserie lukket døren til det gode selskap for Norge.
SA170326 Ekstremt passivt forsvarsspill av Even Hovland ga Jamie Ward all tid i verden til å ta imot ballen, vende opp og skyte helt upresset.
SA170326 Jamie Ward fikk ballen inne i sekstenmeteren.
SA170326 Even Hovland var første nordmann til å oppsøke Ward , men spissen fikk plass nok å snu seg å plassere ballen i motsatt øyne.
SA170326 Even Hovland greide ikke å stoppe Jamie Ward fra å sende Nord-Irland i ledelsen.
FV170326 Nord-Irland ( 3-5-2 ) : McGovern - Cathcart, McAuley, Evans - Mclaughlin, Dallas, Norwood, Davis, Brunt - Washington, Ward
FV170326 Jamie Ward fikk ballen inne i sekstenmeteren.
FV170326 FOTO : Simensen, Marius / NTB scanpix Even Hovland greide ikke å stoppe Jamie Ward fra å sende Nord-Irland i ledelsen.
FV170326 Even Hovland var første nordmann til å oppsøke Ward , men spissen fikk plass nok å snu seg å plassere ballen i motsatt øyne.
DB170326 Norge ligger relativt lavt i banen, og Ward får slått inn.
DB170326 1 Michael McGovern - 2 Conor McLaughlin, 5 Jonny Evans, 4 Gareth McAuley, 20 Craig Cathcart - 8 Steven Davis, 16 Oliver Norwood - 19 Jamie Ward , 11 Chris Brunt, 14 Stuart Dallas - 9 Conor Washington.
DB170326 2 min : Så scorer Nord-Irland og Jamie Ward .
DB170326 Stopper Even Hovland hang ikke med - og Ward skjøt ballen i det lengste hjørnet til 1-0.
DB170326 Mål : 1-0 Jamie Ward ( 2 ), 2-0 Conor Washington ( 33 ).
DB170326 Jamie Ward fikk vende opp for enkelt inne i feltet etter innlegg fra venstre.
DB170326 ) - Steven Davis, Oliver Norwood, Chris Brunt - Jamie Ward ( Niall McGinn fra 80. ) - Conor Washington ( Kyle Lafferty fra 85. ).
DB170326 Jeg fulgte ham ( Ward ) utover.
DB170326 Det hadde ikke engang gått 90 sekunder før Jamie Ward lurte midtstopper Even Hovland og skjøt ballen i mål.
DB170326 Ward / Dagbladet ¶
DA170326 Den største trusselen mot Europa er ikke radikale høyrepartier ved makten, men deres innflytelse på politikken, skriver Benjamin Ward fra Human Rights Watch.
DA170326 Scoringer av Jamie Ward og Conor Washington fra engelsk mesterskapsserie lukket døren til det gode selskap for Norge.
DA170326 Mål : 1-0 Jamie Ward ( 2 ), 2-0 Conor Washington ( 33 ).
DA170326 Første gang Nord-Irland nærmet seg det norske feltet vendte Nottingham Forest-spiller Jamie Ward av en passiv Even Hovland og sendte ballen i mål i lengste hjørne.
DA170326 ) - Steven Davis, Oliver Norwood, Chris Brunt - Jamie Ward ( Niall McGinn fra 80. ) - Conor Washington ( Kyle Lafferty fra 85. ).
DA170326 Ett minutt og 28 minutter tok det før Jamie Ward vendte bort Even Hovland og bøyde ballen i Jarsteins høyre hjørne.
BT170326 Nord-Irland ( 3-5-2 ) : McGovern - Cathcart, McAuley, Evans - Mclaughlin, Dallas, Norwood, Davis, Brunt - Washington, Ward
BT170326 Scoringer av Jamie Ward og Conor Washington fra engelsk mesterskapsserie lukket døren til det gode selskap for Norge.
BT170326 Ekstremt passivt forsvarsspill av Even Hovland ga Jamie Ward all tid i verden til å ta imot ballen, vende opp og skyte helt upresset.
BT170326 Jamie Ward fikk ballen inne i sekstenmeteren.
BT170326 Even Hovland var første nordmann til å oppsøke Ward , men spissen fikk plass nok å snu seg å plassere ballen i motsatt øyne.
BT170326 Even Hovland greide ikke å stoppe Jamie Ward fra å sende Nord-Irland i ledelsen.
AP170326 Nord-Irland ( 3-5-2 ) : McGovern - Cathcart, McAuley, Evans - Mclaughlin, Dallas, Norwood, Davis, Brunt - Washington, Ward
AP170326 Scoringer av Jamie Ward og Conor Washington fra engelsk mesterskapsserie lukket døren til det gode selskap for Norge.
AP170326 Ekstremt passivt forsvarsspill av Even Hovland ga Jamie Ward all tid i verden til å ta imot ballen, vende opp og skyte helt upresset.
AP170326 Jamie Ward fikk ballen inne i sekstenmeteren.
AP170326 Even Hovland var første nordmann til å oppsøke Ward , men spissen fikk plass nok å snu seg å plassere ballen i motsatt øyne.
AP170326 Even Hovland greide ikke å stoppe Jamie Ward fra å sende Nord-Irland i ledelsen.
VG170324 Sarpingene har slitt med skader i Stavanger-kampene, blant annet med viktige spillere som poengplukkeren Daniel Öhrn og målvakten Samuel Ward .
DB170324 Sparta var fortsatt uten sin førstemålvakt Samuel Ward som pådro seg hjernerystelse i den første kampen.
DB170324 Savnet Ward
VG170320 Ward ute ¶ 19-åringen fikk ansvaret med å stoppe Oilers, som vant første semifinaleoppgjør, etter at førstekeeper Samuel Ward pådro seg hjernerystelse i første kamp.
VG170320 Svensk trener så sint på dommeren at han « kunne drepe » ¶ Ward ute ¶ 19-åringen fikk ansvaret med å stoppe Oilers, som vant første semifinaleoppgjør, etter at førstekeeper Samuel Ward pådro seg hjernerystelse i første kamp.
DB170320 Ward ute ¶ 19-åringen fikk ansvaret med å stoppe Oilers, som vant første semifinaleoppgjør, etter at førstekeeper Samuel Ward pådro seg hjernerystelse i første kamp.
DB170320 Ward ute ¶ 19-åringen fikk ansvaret med å stoppe Oilers, som vant første semifinaleoppgjør, etter at førstekeeper Samuel Ward pådro seg hjernerystelse i første kamp.
DB170317 VENNSKAP : - Verden er full av gode mennesker som bare vil deg godt, sier Johnny Ward .
DB170317 KRABBEFISKE : Sammen med sin mor avsluttet Johnny Ward sin ti år lange verdensreise med å fiske kongekrabbe i Kirkenes.
DB170317 Johnny Ward har opplevd mye på sin ti år lange reise verden rundt.
DB170317 JOHNNY I JEMEN : Først på sjette forsøk slapp Johnny Ward inn i Jemen.
DB170317 INDIA : Johnny Ward og kjæresten besøkte også Taj Mahal.
DB170317 I dag bor Johnny Ward på fasjonable The Thief hotell på Tjuvholmen i Oslo.
DB170317 I SOMALIA : Johnny Ward i Somalia.
DB170317 HAPPY ENDING : Johnny Ward fikk den avslutningen på sin ti år lange verdensreise som han ønsket - å få oppleve Nord-Norge.
DB170317 FEST I OSLO : Johnny Ward i Oslo etter å ha besøkt alle verdens 197 land.
DB170317 ET KYSS VED REISENS SLUTT : Johnny Ward og kjæresten feirer at reisen er over i Kirkenes.
DB170317 - Denne mannen er selv en fattig flyktning, og han ba aldri om betaling, sier Johnny Ward til Dagbladet.
DB170317 ( Dagbladet ) : For ti år siden var Johnny Ward ( 33 ) en helt vanlig irsk student.
BT170317 Ward .
VG170316 To svensker ble helter for Sparta : den 21 år gamle målvakten Samuel Ward og veteranen Henrik Malström ( 38 ) som matchvinner.
VG170316 Storhamar presset på for utligning, men Sparta-målvakten Samuel Ward reddet det ene skuddet etter det andre og sarpingene sto kompakt mot vertene. 6133 tilskuere i « fjøset » på Hamar holdt koken.
VG170316 Senere hadde Ward en megaredning da Hampus Gustafssson kom alene.
SA170316 Storhamar hadde 21 skudd på mål mot Spartas 12, men klarte aldri å overliste gjestenes målvakt Samuel Ward .
AP170316 Storhamar hadde 21 skudd på mål mot Spartas 12, men klarte aldri å overliste gjestenes målvakt Samuel Ward .
VG170314 Her sover målvakt Samuel Ward etter det forsmedelige 1-2-tapet for Storhamar.
DB170314 Steven Davis, Niall McGinn, Ollie Norwood, Corry Evans, Jamie Ward , Stuart Dallas, Matthew Lund, Paul Paton.
DB170314 Ward
DB170313 Ros trekker særlig fram målvaktene til henholdsvis Storhamar og Sparta - Oskar Östlund og Samuel Ward .
SA170310 Steven Davis, Niall McGinn, Ollie Norwood, Corry Evans, Jamie Ward , Stuart Dallas, Matthew Lund, Paul Paton.
FV170310 Steven Davis, Niall McGinn, Ollie Norwood, Corry Evans, Jamie Ward , Stuart Dallas, Matthew Lund, Paul Paton.
BT170310 Steven Davis, Niall McGinn, Ollie Norwood, Corry Evans, Jamie Ward , Stuart Dallas, Matthew Lund, Paul Paton.
AP170310 Steven Davis, Niall McGinn, Ollie Norwood, Corry Evans, Jamie Ward , Stuart Dallas, Matthew Lund, Paul Paton.
DB170308 Ward
DB170308 Ward ¶ | - Vi lever i 2017, likevel har vi en lang vei å gå når det gjelder likestilling mellom kjønnene i idrett ¶
DB170307 ¶ SKAL HENRETTES : Bruce Earl Ward , Don William Davis, Ledelle Lee, Stacey Eugene Johnson, Marcel W.
DB170307 april er satt av til henrettelsene av Bruce Earl Ward og Don William Davis. 20. april er satt av til henrettelsene av Ledelle Lee og Stacey Eugene Johnson. 24. april er satt av til henrettelsene av Marcel W.
DB170306 Ward
VG170304 Kanadieren skjøt pucken i tverrliggeren bak Sparta-keeper Samuel Ward etter en kjapp Storhamar-spillevending til to mot en utespillere.
VG170303 Etterforskningen mot Momodu Bondeva Kenton " GMoney " Gondo ( 34 ), Evodio Calles Hendrix ( 32 ), Daniel Thomas Hersl, ( 47 ), Wayne Earl Jenkins ( 36 ), Jemell Lamar Rayam ( 36 ), Marcus Roosevelt Taylor ( 30 ) og Maurice Kilpatrick Ward ( 36 ) begynte allerede for et år siden.
VG170303 ARRESTERT : Fra venstre Daniel Hersl, Evodio Hendrix, Jemell Rayam, Marcus Taylor, Maurice Ward , Momodu Gando og Wayne Jenkins skal ha stjålet, løyet og svindlet både kriminelle og uskyldige mennesker.
DB170303 Ward / Dagbladet ¶
DB170302 Ward / Dagbladet ¶
DB170301 Ward / Dagbladet ¶
DB170223 WARD / DAGBLADET ¶ 14 millioner i Lotto-potten på lørdag ¶ fra norsk tipping ¶
DB170219 Ward / Dagbladet ¶
DB170216 Ward / Dagbladet ¶
DB170211 Ward / Dagbladet ¶
SA170131 Gult kort : Joel Ward , Andros Townsend, Damien Delaney, Crystal Palace.
FV170131 Gult kort : Joel Ward , Andros Townsend, Damien Delaney, Crystal Palace.
BT170131 Gult kort : Joel Ward , Andros Townsend, Damien Delaney, Crystal Palace.
AP170131 Gult kort : Joel Ward , Andros Townsend, Damien Delaney, Crystal Palace.
DB170123 Ward / Dagbladet ¶
SA170121 Stjernen trykket på for en utligning, og Spartas svenske målvakt Samuel Ward ble satt under kraftig press i tredje periode.
AP170121 Stjernen trykket på for en utligning, og Spartas svenske målvakt Samuel Ward ble satt under kraftig press i tredje periode.
DB170112 Ward / Dagbladet ¶
DB170109 Ut : Callum McManaman ( Sheffield Wednesday, lån ), Shaun Donnellan ( Dagenham & Redbridge, lån ), Craig Gardner ( Birmingham, lån ), Tyler Roberts ( Shrewsbury, lån ), Andre Wright ( Yeovil, lån ), Saido Berahino ( Stoke, rundt 150 millioner kroner ) og Joe Ward ( frigitt ).
DB170108 Ward / Dagbladet ¶
BT170101 Et frispark fra venstre ble brystet videre av Zlatan Ibrahimovic via Stephen Ward .
FV160930 Gjestene svarte imidlertid like etter pause da Lukakus landsmann Christian Benteke stanget inn 1-1 etter innlegg fra Joel Ward etter å ha knust Séamus Coleman på bakre stolpe.
SA160612 Antatt lagoppstilling Nord-Irland ( 5-3-2 ) : McGovern ; McNair, Cathcart, McAuley, Evans, Ferguson ; Norwood, Baird, Davis ; Lafferty, Ward
AP160612 Antatt lagoppstilling Nord-Irland ( 5-3-2 ) : McGovern ; McNair, Cathcart, McAuley, Evans, Ferguson ; Norwood, Baird, Davis ; Lafferty, Ward
SA160611 Napoli-stjernen fintet seg forbi flere walisere og satte til slutt ballen forbi keeper Danny Ward , men bak sisteskansen hadde Ben Davies lurt seg, og Tottenham-spilleren fikk hindret Slovakia-scoring i siste liten.
AP160611 Napoli-stjernen fintet seg forbi flere walisere og satte til slutt ballen forbi keeper Danny Ward , men bak sisteskansen hadde Ben Davies lurt seg, og Tottenham-spilleren fikk hindret Slovakia-scoring i siste liten.
AP160129 - Det er bare i noen få fattige nabolag, som Lower Ninth Ward , ødeleggelsene fortsatt er påtagelige, sier Letender.