VG171214 Russland utlignet for tredje gang ved sønnesønnen til trenerlegenden Viktor Tikhonov ( død 2014 ), Patrick Thoresens klubbkamerat i SKA St.
VG171214 Petersburg : Viktor Tikhonov ( 29 ).
SA171214 Med i delegasjonen er Viktor Kalganov, som er nestleder for Russlands nasjonale senter for forsvarsforvaltning og ansvarlig for nasjonale sikkerhetsspørsmål, melder nyhetsbyrået TASS.
SA171214 Backen Anton Belov skjøt, og på returen fikk Viktor Tikhonov, barnebarn av den avdøde trenerlegenden med samme navn, brukt kølleskaftet til å sette pucken i mål.
DN171214 Med i delegasjonen er Viktor Kalganov, som er nestleder for Russlands nasjonale senter for forsvarsforvaltning og ansvarlig for nasjonale sikkerhetsspørsmål, melder nyhetsbyrået TASS.
DB171214 Backen Anton Belov skjøt, og på returen fikk Viktor Tikhonov, barnebarn av den avdøde trenerlegenden med samme navn, brukt kølleskaftet til å sette pucken i mål.
DA171214 Olimb ), 3-3 ( 33.58 ) Viktor Tikhonov ( Anton Belov ).
DA171214 Backen Anton Belov skjøt, og på returen fikk Viktor Tikhonov, barnebarn av den avdøde trenerlegenden med samme navn, brukt kølleskaftet til å sette pucken i mål.
AP171214 Backen Anton Belov skjøt, og på returen fikk Viktor Tikhonov, barnebarn av den avdøde trenerlegenden med samme navn, brukt kølleskaftet til å sette pucken i mål.
AA171214 Backen Anton Belov skjøt, og på returen fikk Viktor Tikhonov, barnebarn av den avdøde trenerlegenden med samme navn, brukt kølleskaftet til å sette pucken i mål.
VG171213 Sist etter å ha blitt kraftig hindret i seiersløpet til Kringlers Viktor .
VG171213 Kringlers Viktor var overlegen fra dødens i Lundstrøm Wolden-debuten.
VG171213 7 KRINGLERS VIKTOR
DN171212 Blant annet for å ha mottatt store beløp fra Ukrainas tidligere president Viktor Janukovitsj og for å ha skjult dette for myndighetene.
DB171212 Siden den gang har hun imidlertid blitt sammen med den 15 år yngre fotografen Viktor Flumé, ifølge Expressen.
AP171211 Porosjenko har nå mindre oppslutning på flere meningsmålinger enn det tidligere president Viktor Janukovitsj hadde før Maidan-revolusjonen startet for fire år siden.
VG171210 Tredjeplasserte Frisk Asker slo Lørenskog 3-2 på bortebane etter at Viktor Granholm ble matchvinner i siste periode.
VG171208 Godtepåsen var tapper fra dødens sist og tapte kun for en veldig opplagt Dag Julius og seiersmaskinen El Viktor .
VG171208 8 Åspe Viktor
DA171208 Norges ambassadør i Kenya, Viktor C.
SA171207 Nederst fra venstre : Aleksandr Bolsjunov ( langrenn ), Vic Wild ( snowboard ), Jevgenija Tarasova og Vladimir Morozov ( kunstløp ), Viktor An ( kortbaneløp skøyter ).
SA171207 Kortbaneløp skøyter : ¶ Viktor An er en av dem som åpenbart kan ta gull i OL.
FV171207 Nederst fra venstre : Aleksandr Bolsjunov ( langrenn ), Vic Wild ( snowboard ), Jevgenija Tarasova og Vladimir Morozov ( kunstløp ), Viktor An ( kortbaneløp skøyter ).
FV171207 Kortbaneløp skøyter : ¶ Viktor An er en av dem som åpenbart kan ta gull i OL.
DB171207 * I oktober ble Trumps tidligere valgkampleder Paul Manafort og hans forretningspartner Rick Gates siktet av Mueller for en rekke forhold, blant annet for å ha mottatt store beløp fra Ukrainas tidligere president Viktor Janukovitsj og for å ha skjult dette for myndighetene.
BT171207 Nederst fra venstre : Aleksandr Bolsjunov ( langrenn ), Vic Wild ( snowboard ), Jevgenija Tarasova og Vladimir Morozov ( kunstløp ), Viktor An ( kortbaneløp skøyter ).
BT171207 Kortbaneløp skøyter : ¶ Viktor An er en av dem som åpenbart kan ta gull i OL.
AP171207 Nederst fra venstre : Aleksandr Bolsjunov ( langrenn ), Vic Wild ( snowboard ), Jevgenija Tarasova og Vladimir Morozov ( kunstløp ), Viktor An ( kortbaneløp skøyter ).
AP171207 Kortbaneløp skøyter : ¶ Viktor An er en av dem som åpenbart kan ta gull i OL.
AA171207 Nederst fra venstre : Aleksandr Bolsjunov ( langrenn ), Vic Wild ( snowboard ), Jevgenija Tarasova og Vladimir Morozov ( kunstløp ), Viktor An ( kortbaneløp skøyter ).
AA171207 Kortbaneløp skøyter : ¶ Viktor An er en av dem som åpenbart kan ta gull i OL.
DN171206 I oktober ble Trumps tidligere valgkampleder Paul Manafort og hans forretningspartner Rick Gates siktet av Mueller for en rekke forhold, blant annet for å ha mottatt store beløp fra Ukrainas tidligere president Viktor Janukovitsj og for å ha skjult dette for myndighetene.
DB171206 Sørkoreanske Ahn Hyon-Soo var allerede trippel gullvinner fra OL-2006 før han fikk russisk pass og navnet Viktor Ahn.
DB171206 SØRKOREANSK HJELP : Viktor Ahn ble Russlands beste utøver i Sotsji med tre gull og en bronse.
VG171205 I oktober ble Manafort og hans forretningspartner Rick Gates siktet for en rekke forhold, blant annet for å ha mottatt store beløp fra Ukrainas tidligere president Viktor Janukovitsj og for å ha skjult dette for myndighetene.
SA171205 I oktober ble Trumps tidligere valgkampleder Paul Manafort og hans forretningspartner Rick Gates siktet av Mueller for en rekke forhold, blant annet for å ha mottatt store beløp fra Ukrainas tidligere president Viktor Janukovitsj og for å ha skjult dette for myndighetene.
DN171205 I oktober ble Manafort og hans forretningspartner Rick Gates siktet av Mueller for en rekke forhold, blant annet for å ha mottatt store beløp fra Ukrainas tidligere president Viktor Janukovitsj og for å ha skjult dette for myndighetene.
DB171205 Saakashvili ble forsøkt arrestert fordi påtalemyndigheten sier at han har mottatt en halv million dollar fra Serhoy Kurtsjenko, en mann som knyttes til Ukrainas tidligere president Viktor Janukovitsj, som flyktet fra Kiev etter revolusjonen i februar 2014.
SA171204 I Ungarn har forretningsfolk med tette kontakter til statsminister Viktor Orbán og regjeringspartiet Fidesz tatt kontrollen over stadig flere private medier.
SA171202 Blant annet for å ha mottatt store beløp fra Ukrainas tidligere president Viktor Janukovitsj og for å ha skjult dette for myndighetene.
VG171201 V75-1 ( 2140mv ) ¶ 14 KRINGLERS VIKTOR ¶ 11 RØYNS STJERNEN ¶
VG171201 Så varsler jeg litt for Gaardens Viktor , som er på gang og som står spennende til.
VG171201 Kringlers Viktor var helt overlegen i Lundstrøm Wolden-debuten sist og var klart forbedret.
VG171201 1 Gaardens Viktor
DN171201 De anklages blant annet for sammensvergelse mot USA og for å ha opptrådt som lobbyister for den prorussiske tidligere ukrainske presidenten Viktor Janukovitsj, uten å registrere dette hos myndighetene.
BT171201 Blant annet for å ha mottatt store beløp fra Ukrainas tidligere president Viktor Janukovitsj og for å ha skjult dette for myndighetene.
AP171201 I oktober ble Trumps tidligere valgkampleder Paul Manafort og hans forretningspartner Rick Gates siktet av Mueller for en rekke forhold, blant annet for å ha mottatt store beløp fra Ukrainas tidligere president Viktor Janukovitsj og for å ha skjult dette for myndighetene.
DB171130 Russlands ambassadør, Viktor Tatarintsev, skal ha lagt på telefonen da han ble kontaktet av SVT.
DB171130 De mellomnasjonale relasjonene blomstrer heller ikke, skrev Viktor Tatarintsev i et innlegg publisert av Dagens Industri.
VG171129 Skogli Viktor og Stjerne Kvikken er begge kjappe fra start og vil trolig kjøre om føringen i første omgang.
VG171129 2 Skogli Viktor
SA171128 Viktor Klippen ¶
SA171128 V65-4 : 1 Dag Julius slo selveste El Viktor sist etter et perfekt løp og nydelig styring av Geir Gudmestad.
SA171128 Sist møtte han hester som Dag Julius og El Viktor , langt lettere motstand her.
SA171127 Mange skuelystne fulgte brannen Viktor Klippen ¶
SA171127 Viktor Klippen ¶
DB171127 Det vil heller ikke Russlands ambassadør Viktor Tatarintsev.
DB171127 De mellomnasjonale relasjonene blomstrer heller ikke, skrev Viktor Tatarintsev i et innlegg publisert av Dagens Industri.
AP171127 Heller ikke den russiske ambassadøren til Sverige, Viktor Tatarintsev, vil si noe om saken.
DB171124 Kortbaneløp, stafett ( Viktor Ahn, Semion Elistratov, Vladimir Grigorev, Ruslan Zakharov ) ¶
DB171124 Kortbaneløp, menn 1000 meter ( Viktor Ahn ) ¶
DB171124 ( Viktor Ahn ) ¶
DB171123 Utførelsen av portrettene på Vladimir Putin, Marine Le Pen, Donald Trump, Viktor Orbán, Recep Tayyip Erdogan og Kim Jong-un står i stil med ideen.
DN171121 87-åringen sa at statsminister Viktor Orbans regjering har forsøkt å skildre ham som en fiende.
SA171120 Viktor Klippen ¶
AA171117 Sjåfør Viktor Dolmseth har gått skift på et av kjøretøyene i Granåsen som har kjørt mellom 15 og 20 mil per dag.
VG171116 * I oktober ble Trumps tidligere valgkampleder Paul Manafort og hans forretningspartner Rick Gates siktet av Mueller for en rekke forhold, blant annet for å ha mottatt store beløp fra Ukrainas tidligere president Viktor Janukovitsj og for å ha skjult dette for myndighetene.
DB171116 Ledere som Marine Le Pen, Gert Wilders og Viktor Orban baserer sin politikk på en sterk ideologi og ønsker å endre samfunnet vårt.
VG171114 Viktor Claesson og reserve John Guidetti i bakgrunnen.
DB171114 Viktor Tsygankov ( Dynamo Kiev ) ¶
SA171113 Sverige ( 4 - 4 - 2 ) : Robin Olsen - Mikael Lustig, Victor Nilsson-Lindelöf, Andreas Granqvist, Ludwig Augustinsson - Emil Forsberg, Jakob Johansson, Sebastian Larsson, Viktor Claesson - Marcus Berg, Ola Toivonen.
DB171113 Robin Olsen - Mikael Lustig, Victor Lindelöf, Andreas Granqvist, Ludwig Augustinsson - Viktor Claesson, Jakob Johansson, Sebastian Larsson, Emil Forsberg - Ola Toivonen, Marcus Berg.
DB171113 Robin Olsen - Mikael Lustig, Victor Lindelöf, Andreas Granqvist, Ludwig Augustinsson - Viktor Claesson, Jakob Johansson, Sebastian Larsson, Emil Forsberg - Ola Toivonen, Marcus Berg.
BT171113 Sverige ( 4 - 4 - 2 ) : Robin Olsen - Mikael Lustig, Victor Nilsson-Lindelöf, Andreas Granqvist, Ludwig Augustinsson - Emil Forsberg, Jakob Johansson, Sebastian Larsson, Viktor Claesson - Marcus Berg, Ola Toivonen.
AP171113 Sverige ( 4 - 4 - 2 ) : Robin Olsen - Mikael Lustig, Victor Nilsson-Lindelöf, Andreas Granqvist, Ludwig Augustinsson - Emil Forsberg, Jakob Johansson, Sebastian Larsson, Viktor Claesson - Marcus Berg, Ola Toivonen.
AA171113 Sverige ( 4 - 4 - 2 ) : Robin Olsen - Mikael Lustig, Victor Nilsson-Lindelöf, Andreas Granqvist, Ludwig Augustinsson - Emil Forsberg, Jakob Johansson, Sebastian Larsson, Viktor Claesson - Marcus Berg, Ola Toivonen.
VG171110 Her jubler han sammen med Ludwig Augustinsson, Sebastian Larsson og Viktor Claesson.
DB171106 ¶ FRIHET PÅ SPILL : Tidligere i år var det demonstrasjoner i Budapest mot statsminister Viktor Orban og en ny lov som mange mener vil føre til stengningen av et universitet som ble grunnlagt av den ungarskamerikanske milliardæren George Soros.
DN171105 For oppdragene skal de ha fått flere titall millioner dollar fra Ukrainas tidligere president Viktor Janukovitsj, og hvitvasket deler av beløpet via selskaper i skatteparadiser.
DA171105 De anklages blant annet for sammensvergelse mot USA og for å ha opptrådt som lobbyister for den prorussiske tidligere ukrainske presidenten Viktor Janukovitsj, uten å registrere dette hos myndighetene.
AP171104 De anklages blant annet for sammensvergelse mot USA og for å ha opptrådt som lobbyister for den prorussiske tidligere ukrainske presidenten Viktor Janukovitsj, uten å registrere dette hos myndighetene.
DN171103 De to er siktet på tolv punkter, blant annet for sammensvergelse mot USA, hvitvasking av penger, for å ha mottatt og skjult store pengebeløp, og for å ha opptrådt som lobbyister for den prorussiske tidligere ukrainske presidenten Viktor Janukovitsj, uten å registrere dette hos myndighetene.
DB171102 De er begge siktet for å ha fungert som lobbyister for den ukrainske prorussiske tidligere presidenten Viktor Janukovitsj, uten at dette ble registrert hos amerikanske myndigheter.
DB171102 Hva hadde skjedd?For det første hadde den oransje presidenten Viktor Justsjenko styrt Ukraina på oppsiktsvekkende uklokt vis.
DB171102 Det interessante er Manaforts forbindelse til Viktor Janukovitsj.
DB171102 Den amerikanske spesialetterforskeren Robert Mueller sier at president Trumps valgkampsjef fra i fjor sommer, Paul Manafort, fikk minst 18 millioner dollar fra den gjennomkorrupte ukrainske presidenten Viktor Janukovitsj, før Janukovitsj måtte rømme hals over hodet under Maidan-revolusjonen i februar 2014.
DB171031 ¶ SIKTET : Paul Manafort er siktet for å ha hvitvasket penger og for å ha opptrådt som lobbyist for den pro-russiske tidligere presidenten i Ukraina, Viktor Janukovitsj.
DB171031 Siktelsen omfatter tolv punkter som blant annet dreier seg om sammensvergelse mot USA, hvitvasking av penger og for å ha opptrådt som lobbyist for den prorussiske tidligere ukrainske presidenten Viktor Janukovitsj, uten å registrere dette hos myndighetene.
AP171031 Oppdrag kom fra Paul Manafort og gikk ut på å få støtte i Washington for den prorussiske ukrainske presidenten Viktor Janukovitsj.
VG171030 Det argentinske fotballforbundet har tatt truslene så seriøst at Jorge Sampaoli, Argentinas landslagssjef, sammen med Chiqui Tapia, fotballpresidenten i Argentina, har avholdt møter med de russiske ambassadørene Viktor Koronelli og Dmitriy Belov rundt det argentinske landslagets sikkerhet under de kommende Russland-oppholdene.
VG171030 Utbetalingene skal ha vært gjennomført på en måte som tåkela at Ukrainas tidligere president Viktor Janukovitsjs parti forsøkte å påvirke amerikansk politikk.
DB171030 De er begge siktet for å ha fungert som lobbyister for den prorussiske tidligere ukrainske presidenten Viktor Janukovitsj, uten at dette ble registrert hos amerikanske myndigheter.
DB171030 * Hans klienter inkluderer også utenlandske ledere som Filippinenes Ferdinand Marcos, UNITA-lederen Jonas Savimbi i Angola og Ukrainas tidligere president Viktor Janukovitsj.
DB171030 Dette i form av omfattende uregistrert lobbyvirksomhet mellom 2006 og 2015 - blant annet på vegne av Ukrainas tidligere president Viktor Janukovitsj og hans politiske organisasjon Regionpartiet.
DB171030 Oppsigelsen kom i etterkant av anklager om ulovlig lobbyvirksomhet på vegne av prorussiske ukrainere, deriblant den tidligere presidenten Viktor Janukovitsj, forut for arbeidet for Trump.
DA171030 De to er også siktet for å ha opptrådt som lobbyister for den pro-russiske tidligere ukrainske presidenten Viktor Janukovitsj, uten å registrere dette hos myndighetene.
BT171030 De to er også siktet for å ha opptrådt som lobbyister for den pro-russiske tidligere ukrainske presidenten Viktor Janukovitsj, uten å registrere dette hos myndighetene.
BT171030 Hans klienter inkluderer også utenlandske ledere som Filippinenes Ferdinand Marcos, UNITA-lederen Jonas Savimbi i Angola og Ukrainas tidligere president Viktor Janukovitsj.
BT171030 De to er også siktet for å ha opptrådt som lobbyister for den prorussiske tidligere ukrainske presidenten Viktor Janukovitsj, uten å registrere dette hos myndighetene.
AP171030 Han var i flere år rådgiver for den ukrainske presidenten Viktor Janukovitsj, som er en alliert av Russlands president Vladimir Putin.
AP171030 Han har også jobbet for en tidligere president i Ukraina, Viktor Janukovitsj, som har tette bånd til Russlands president Vladimir Putin.
AP171030 En sentral del av anklagen stammer fra lobby- og PR-arbeid for den daværende ukrainske regjeringen ledet av Viktor Janukovitsj.
AA171030 De to er også siktet for å ha opptrådt som lobbyister for den pro-russiske tidligere ukrainske presidenten Viktor Janukovitsj, uten å registrere dette hos myndighetene.
AP171028 Ungarns statsminister Viktor Orbán ¶
AP171028 Ungarns statsminister Viktor Orbán vil bruke etterretnings- og sikkerhetstjenestene til å etterforske organisasjonene som filantropen George Soros finansierer.
AP171028 Ungarns statsminister Viktor Orbán holder tale i Budapest.
VG171027 Rolf Martin tapte kun for seiersmaskinen El Viktor sist, tross sisterunden i dødens.
VG171027 9 MAKS MOLLYN ¶ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 1 Gaardens Viktor ¶ 11 Theodor ¶
DA171026 Men Frisk Asker skjønte alvoret og da Viktor Granheim endelig fikk kontroll på pucken, kunne han sette den i tomt bur og definitivt avslutte kampen.
DA171025 VERST : Ungarns og Polens statsministre Viktor Orbán og Beata Szydlo.
DA171025 Ungarns statsminister Viktor Orbán har stått i spissen for motstanden mot flyktninger i EU og beskyldes for å trekke Europa i illiberal retning, med angrep mot rettsvesenet, mediene og minoriteter.
VG171018 13 Pedrus ¶ 5 Viktor K.
DB171012 Stian har også sønnen Viktor ( 9 ) fra et tidligere forhold.
VG171011 Dermed blir det trolig Mintor eller Skogli Viktor som får overta.
VG171011 5 Skogli Viktor
NL171011 Vi ber fylkets politikere ha dette beklagelige faktum klart i minne under neste ukes debatt, skriver Viktor Sørensen.
DN171011 I en fersk analyse skriver de to analytikerne Viktor Shvets og Chetan Seth hos Australias største investeringsbank Macquarie at verdens sentralbanker har skapt et dommedagscenario for markedene, skriver Business Insider.
DB171011 I stedet blir det et møte mellom Norges to beste mannlige tennisspillere, Ruud og Viktor Durasovic til en prestisjeduell.
AA171009 Voronenkov ble også regnet som et nøkkelvitne i rettssaken ukrainske myndigheter har reist mot landets tidligere russiskvennlige president Viktor Janukovitsj, som ble styrtet i 2014.
AP171008 Når direktør Viktor Johnsen blir bedt om å forklare suksessen, sier han : ¶
DB171007 BASKETAK : Ungarns statsminister Viktor Orban ( t.h. ) har startet krig mot vestlige liberale organisasjoner.
SA171004 Med en kneskade på Feyenoord-spiss Nicolai Jørgensen er han nå høyaktuell til å starte, i konkurranse med navn som Ajax-stortalentet Kasper Dolberg, Atalantas Andreas Cornelius, Leipzigs-spiss Yussuf Poulsen og Mainz-angriper Viktor Fischer.
AP171004 Med en kneskade på Feyenoord-spiss Nicolai Jørgensen er han nå høyaktuell til å starte, i konkurranse med navn som Ajax-stortalentet Kasper Dolberg, Atalantas Andreas Cornelius, Leipzigs-spiss Yussuf Poulsen og Mainz-angriper Viktor Fischer.
AA171004 Med en kneskade på Feyenoord-spiss Nicolai Jørgensen er han nå høyaktuell til å starte, i konkurranse med navn som Ajax-stortalentet Kasper Dolberg, Atalantas Andreas Cornelius, Leipzigs-spiss Yussuf Poulsen og Mainz-angriper Viktor Fischer.
VG170930 Viktor Melin, Jimmy Jonasson og Anton Thulin er senere dømt i forbindelse med det ene av bombeangrepene, rettet mot en venstreradikal kafé, og i forbindelse med utplasseringen av en bombe som ikke gikk av ved et midlertidig flyktningmottak.
VG170927 Likevel holdt han mesterlig til annen bak seiersmaskinen El Viktor .
DB170921 Fra før har hun sønnen Viktor , som er tre år gammel.
VG170919 Etterforskerne fattet i 2014 interesse for en gruppe Washington-baserte firmaer som jobbet for Ukrainas tidligere statsminiser Viktor Janukovski og hans parti.
AA170912 Ungarns innvandringsfiendtlige statsminister Viktor Orbán forsvarer praksisen.
AP170909 Dommen var et nederlag både for Ungarns statsminister Viktor Orbán og for hans slovakiske kollega Robert Fico, som har kjempet en innbitt kamp mot ordningen der EU har pålagt medlemslandene å ta imot obligatoriske kvoter med asylsøkere fra hardt pressede Hellas og Italia.
AA170909 Dommen var et nederlag både for Ungarns statsminister Viktor Orbán og for hans slovakiske kollega Robert Fico, som har kjempet en innbitt kamp mot ordningen der EU har pålagt medlemslandene å ta imot obligatoriske kvoter med asylsøkere fra hardt pressede Hellas og Italia.
DN170906 Onsdagens dom er et nederlag både for Ungarns statsminister Viktor Orbán og for hans slovakiske kollega Robert Fico.
AA170906 Onsdagens dom er et nederlag både for Ungarns statsminister Viktor Orbán og for hans slovakiske kollega Robert Fico.
AA170906 Onsdagens dom er et nederlag både for Ungarns statsminister Viktor Orbán og for hans slovakiske kollega Robert Fico.
SA170901 pundi ¶ Viktor Fischer - Middlesbrough til Mainz, ukjent sumi ¶
BT170901 pund ¶ Viktor Fischer - Middlesbrough til Mainz, ukjent sum ¶
BT170901 pund ¶ Viktor Fischer - Middlesbrough til Mainz, ukjent sum ¶
AP170901 pund ¶ Viktor Fischer - Middlesbrough til Mainz, ukjent sum ¶
AP170828 Den ungarske regjeringen opplyser at Putin også skal ha samtaler med statsminister Viktor Orbán.
AA170828 Den ungarske regjeringen opplyser at Putin også skal ha samtaler med statsminister Viktor Orbán.
DB170824 Siden 2010 har Viktor Orban stått i fremste rekke for å rehabilitere ulne nasjonalister fra krigshistorien, helt i tråd med den nasjonalkonservative driven til å gjenopprette en svunnet historisk storhet som bakteppe for egne disposisjoner og nasjonsbygging.
AP170822 Petersburg for å spille inn filmen Sommeren som handler om den sovjetiske rockestjernen Viktor Tsoj som døde i en bilulykke i 1990.
SA170821 Comebacket til Bendtner ble altså avlyst, men Viktor Fischer er tilbake i landslagsvarmen.
SA170821 Angripere : Nicolai Jørgensen, Yussuf Poulsen, Viktor Fischer, Kasper Dolberg og Andreas Cornelius.
DB170821 Nicolai Jørgensen kom med i troppen denne gangen også, sammen med øvrige offensive profiler som Yussuf Poulsen, Kasper Dolberg, Viktor Fischer og Andreas Cornelius.
AP170821 Comebacket til Bendtner ble altså avlyst, men Viktor Fischer er tilbake i landslagsvarmen.
AP170821 Angripere : Nicolai Jørgensen, Yussuf Poulsen, Viktor Fischer, Kasper Dolberg og Andreas Cornelius.
DA170817 Inspirert av bydelens etter hvert mange veggmalerier, tok de kontakt med Viktor Gjengaar, leder i Urban Samtidskunst.
VG170813 PS : Viktor Durasovic og Melanie Stokke ble norgesmestere i tennis.
DB170812 Storfavoritten i herreklassen, Viktor Durasovic, møtte overraskelsen Herman Hagen Høyeraal ( 15 ).
DB170812 Norges Viktor Durasovic under Davis Cup tennislandskampen mellom Norge og Danmark i Forum expo Stavanger fredag ettermiddag.
DA170812 Kjelsås : Erik Sleipnes Sivertsen - Glenn Mjelde Håberg, Lars Brotangen, Mithilan Ahilan ( Andreas Dyve, 85 ), Sigurd Tinius Tveter Martinussen - Martin Fasting ( Håkon Snorressønn Wæhler, 76 ), Nicholas Grøndalen Kristiansen, Jesper Solli - Jens Bonde Aslaksrud ( Viktor Mendonca Wikheim, 58 ), Magnus Aasarød, Walid Chafouk Idrissi.
VG170811 Har et trangt spor, men Mellem Viktor er noe usikkert startende.
VG170811 5 Mellem Viktor
VG170809 Han har en lang fortid som politisk konsulent og spinndoktor, og jobbet en lenger periode for Ukrainas tidligere, Russlandvennlige president Viktor Janukovitsj.
AP170808 Ungarns statsminister Viktor Orbáns grep om makten i landet fremstår som sterkt før valget i april neste år.
AP170808 Likhetene mellom Momentum-lederen og Viktor Orbán er flere.
AP170808 Viktor Mihály Orbán var med på å danne Fidesz.
VG170805 Med på turen var også forsvarsminister Sergej Sjoigu, leder Viktor Zimin i Khakasia-republikken og Tuva-leder Sjolban Kara-ool.
VG170805 Selv har Trump uttrykt beundring for utviklingen i både Polen og Ungarn, der sistnevntes statsleder Viktor Orbán i full åpenhet har demontert mye av det liberale demokratiet.
DB170731 Møtet handlet om den avsatte ukrainske presidenten Viktor Janukovitsj.
DB170730 Ungarns statsminister Viktor Orbán hevder ifølge NTB at loven har til hensikt å sikre økt innsyn og bekjempe hvitvasking og terrorfinansiering.
DB170730 Kritikerne mener loven er lagd for å ramme organisasjoner som støttes av den ungarskfødte milliardæren og filantropen George Soros - en yndet målskive for Viktor Orbán.
DB170730 KJEFT : Ungarns statsminister Viktor Orban har fått kritikk av Norge for sin holdning til EØS-midlene.
SA170727 Jeppe Kjær sendte gjestene fra Danmark i ledelsen, men det russiske hjemmelaget snudde kampen etter scoringer fra svenske Viktor Claesson og Magomed-Shapi Sulejmanov.
BT170727 Jeppe Kjær sendte gjestene fra Danmark i ledelsen, men det russiske hjemmelaget snudde kampen etter scoringer fra svenske Viktor Claesson og Magomed-Shapi Sulejmanov.
AP170727 Jeppe Kjær sendte gjestene fra Danmark i ledelsen, men det russiske hjemmelaget snudde kampen etter scoringer fra svenske Viktor Claesson og Magomed-Shapi Sulejmanov.
VG170726 Tredje sist tapte han kun for gode El Viktor .
FV170723 pund ¶ Viktor Fischer - Middlesbrough til Mainz, ukjent sum ¶
DN170721 ¶ President Viktor Orbán i Ungarn og det regjerende Lov og rettferdighetspartiet i Polen beveger seg mot « illiberalt demokrati », med angrep på sivilsamfunn, medier og rettsvesen.
DB170721 Til venstre, Ungarns statsminister Viktor Orban.
DA170721 FOTO : NTB SCANPIX LIKE : Jaroslaw Kaczynski, leder av Polens regjeringsparti PIS, viser likhetstrekk med Ungarns statsminister Viktor Orban, mener norsk dommer.
DN170720 ¶ President Viktor Orbán i Ungarn og det regjerende Lov og rettferdighetspartiet i Polen beveger seg mot « illiberalt demokrati », med angrep på sivilsamfunn, medier og rettsvesen.
AA170720 På kundelisten står navn som Ukrainias tidligere president Viktor Janukovitsj, diktatorene Ferdinand Marcos og Mobuto Sese Seko og geriljalederen Jonas Savimbi.
AA170720 På kundelisten står navn som Ukrainias tidligere president Viktor Janukovitsj, diktatorene Ferdinand Marcos og Mobuto Sese Seko og geriljalederen Jonas Savimbi.
SA170719 pundi ¶ Viktor Fischer - Middlesbrough til Mainz, ukjent sumi ¶
DB170719 2 f.v ) var i dag i Budapest og møtte Tsjekkias Bohuslav Sobotka ( t.v ), Polens statsminister Beata Szydlo ( midten ), Slovakias Robert Fico og Ungarns Viktor Orban ( t.h ) til et privat møte.
BT170719 pund ¶ Viktor Fischer - Middlesbrough til Mainz, ukjent sum ¶
AP170719 pund ¶ Viktor Fischer - Middlesbrough til Mainz, ukjent sum ¶
AA170718 Ungarns statsminister Viktor Orbán erkjenner at landet har en vanskelig historie når det gjelder behandlingen av jødene under annen verdenskrig.
DA170717 I forkant av besøket har nemlig Ungarns statsminister Viktor Orbán flørtet åpent med tradisjonell antisemittisme, noe som også har skremt liberale elementer i sitt hjemland.
DA170717 FOTO : NTB SCANPIX statsminister : Viktor Orbán er statsminister i Ungarn.
DA170717 Viktor Orbán omtalte nylig Horthy som « en ekstraordinær statsmann ».
SA170716 Viktor Gardenkrans, Sverige, 55.17 meter ¶ 11.
BT170716 Viktor Gardenkrans, Sverige, 55.17 meter ¶ 11.
AP170716 Viktor Gardenkrans, Sverige, 55.17 meter ¶ 11.
VG170714 7 Engas Rimfaksa ¶ 13 Mellem Viktor
VG170714 4 Nordby Viktor
AA170712 Enkelte ganger har vi gått uten passasjerer om bord for å hente de vi skysset ut til Munkholmen en time tidligere, sier veteranskipper Viktor Valsø.
AA170712 - Vi har hatt turer til Munkholmen uten en eneste passasjer, forteller skipper Viktor Valsø ( 73 ) på « Nidarholm ».
AA170711 Avtalen skulle egentlig undertegnes allerede i 2013, men ble lagt på is av Ukrainas daværende president Viktor Janukovitsj.
AA170710 Den ungarskfødte, amerikanske jøden George Soros har vært gjenstand for krass kritikk og flere plakatkampanjer fra statsminister Viktor Orbans regjering i Ungarn.
DA170706 I Brussel leses Trumps førstevalg som en støtte til Jaroslaw Kaczynski, leder for det polske regjeringspartiet, og Ungarns statsminister Viktor Orbán, som anklages for å bedrive autoritært styresett i Europa.
AP170704 Arendal : Jostein Aaland - Dejan Corovic, Petar Rnkovic, Sune Aagard Killerich, Anders Viktor Løfgren - Tobian Johansen Henanger, Jakob Rasmussen, Ylldren Ibrahimaj - Wilhelm Pepa, Fabian Stensrud Ness ( Marius Andersen fra 25. ), Adi Markovic ( Rasmus Lynge Christiansen fra 71. ) ¶
DB170630 Ved siden av bilen står SA-sjef Viktor Lutze.
DB170630 Påståtte venner lekket at hun ville be Viktor Orban om å holde hovedtalen.
DA170630 I Strømsveien, og også i Schweigaards gate hvor jeg bor, er det lange, flate strekk, hvor biler og busser erfaringsmessig ligger langt over fartsgrensen, sier fungerende bydelsutvalgsleder i Gamle Oslo, Viktor Rakov Gjengaar ( MDG ).
AP170629 Samtidig som skipskjeklingen har funnet sted, har den russiske viseadmiral Viktor Bursuk bekreftet at Russland vil bygge et nytt hangarskip.
AP170629 Kreml er overbevist om at USA legger grunnlaget for et regimeskifte i Russland, en overbevisning som har blitt styrket av hendelsene i Ukraina, heter det i rapporten, som sikter til påstandene fra Vladimir Putin om at USA framprovoserte opprøret som førte til at den Russland-vennlige presidenten Viktor Janukovitsj måtte gå av.
DN170628 | Får 50 millioner til nye rettssaker ¶ ¶ Viktor E.
DN170628 Der kommer det ifølge avisa fram at selskapet fikk utbetalt i overkant av 140 millioner norske kroner, 17,1 millioner dollar, fra det prorussiske partiet til Ukrainas tidligere president Viktor Janukovitsj.
DA170627 Nei, mest inntrykk gjorde « Kjempende livstro » av Viktor Frankl, en jødisk psykiater som skildrer overlevelsen i konsentrasjonsleiren, med sitatet « vet du hvorfor, kan du utholde nesten et hvilket som helst hvordan ».
DB170625 Top Row ( left to right ) Fedor Smolov, Alexander Erokhin, Viktor Vasin, Alexander Bukharov, Georgiy Dzhikija and Igor Akinfeev.
SA170624 Viktor Klippen ¶
BT170624 Foto : Kjetil Bentsen ¶ Viktor Klippen ¶
AA170624 Maike Kohl-Richter har i stedet foreslått at Ungarns statsminister Viktor Orbán skal holde tale.
VG170623 Den første var « Viktor ! Viktor », og den siste « Fri som fuglen ».
VG170623 Den første var « Viktor !
SA170623 Innledende kamper Viktor Asp - 68 kg Mulig finale John Asp Tirsdag 27. juni : Mulig finale Victor Asp - 68 kg Onsdag 28. juni : Innledende kamper Tina Røe Skar - 73 kg ¶
DB170623 Hans mest kjente romanfigur er kanskje falskmyntneren Morten Martens, som først dukket opp i « Viktor ! Viktor ! », også førstebetjent Christian Rønnes i Trondheim-politiet dukker opp i flere av Skagens bøker.
DB170623 Hans mest kjente romanfigur er kanskje falskmyntneren Morten Martens, som først dukket opp i « Viktor !
AP170623 Innledende kamper Viktor Asp - 68 kg Mulig finale John Asp Tirsdag 27. juni : Mulig finale Victor Asp - 68 kg Onsdag 28. juni : Innledende kamper Tina Røe Skar - 73 kg ¶
AA170623 Ungarns statsminister Viktor Orbán berømmer May for å være rettferdig, tydelig og åpensinnet.
AA170623 Hans mest kjente romanfigur er kanskje falskmyntneren Morten Martens, som først dukket opp i " Viktor ! Viktor ! ", også førstebetjent Christian Rønnes i Trondheim-politiet dukker opp i flere av Skagens bøker.
AA170623 Hans mest kjente romanfigur er kanskje falskmyntneren Morten Martens, som først dukket opp i " Viktor !
AA170623 En gjennomgangsfigur i flere av bøkene hans er anithelten Morten Martens som dukket opp i romanen « Viktor ! Viktor ! », og i til sammen åtte av hans bøker.
AA170623 En gjennomgangsfigur i flere av bøkene hans er anithelten Morten Martens som dukket opp i romanen « Viktor !
DA170621 ), Georgij Dzjikja, Viktor Vasin, Fedor Kudrjasjov ( Aleksander Bukharov fra 83. ), Dmitrij Kombarov ( Dmitrij Poloz fra 68. ) - Alexander Samedov, Denis Glusjakov, Aleksander Golovin, Jurij Zjirkov - Fedor Smolov.
SA170620 FOTO : Grafikk : Viktor Klippen ¶
SA170616 FOTO : Viktor Klippen ¶
AP170616 Sara ( 10 ) og Viktor ( 8 ) synes det er stats å være i avisen, men ikke å få brettet ut sin livshistorie på nett.
DN170614 Ungarns statsminister Viktor Orbán.
DN170614 Statsminister Viktor Orbán og hans høyrekonservative regjering har satt organisasjonslivet i landet under et kraftig press.
SA170613 Sverige starter med følgende elleve : Kristoffer Nordfeldt - Emil Krafth, Filip Helander, Pontus Jansson, Niklas Hult - Viktor Claesson, Oscar Hiljemark, Sebastian Larsson, Sam Larsson - John Guidetti, Christoffer Nyman.
DB170613 ULLEVAAL ( Dagbladet ) : Drøye halvtimen ut i kampen mellom Norge og Sverige gikk Sveriges Viktor Claesson i bakken innenfor 16-meteren. 25-åringen, som spiller i russiske Krasnodar, ropte på straffespark.
DB170613 Like etter var det Sverige som var på farten og ropte på straffespark da Viktor Claesson snublet i egne bein.
DB170613 Kristoffer Nordfeldt - Emil Kraft, Pontus Jansson, Filip Helander, Niklas Hult - Viktor Claesson, Oscar Hijemark, Sebastian Larsson, Sam Larsson - John Guidetti, Christoffer Nyman.
DB170613 Like etter var det Sverige som var på farten og ropte på straffespark da Viktor Claesson snublet i egne bein.
DB170613 Sverige starter med følgende elleve ( 4-4-2 ) : Kristoffer Nordfeldt ( Swansea ) - Emil Krafth ( Bologna ), Filip Helander ( Bologna ), Pontus Jansson ( Leeds ), Niklas Hult ( Panathinaikos ) - Viktor Claesson ( Krasnodar ), Oscar Hiljemark ( Genoa ), Sebastian Larsson ( Sunderland ), Sam Larsson ( Heerenveen ) - John Guidetti ( Celta Vigo ), Christoffer Nyman ( Eintracht Braunschweig ).
DA170613 Sverige starter med følgende elleve : Kristoffer Nordfeldt - Emil Krafth, Filip Helander, Pontus Jansson, Niklas Hult - Viktor Claesson, Oscar Hiljemark, Sebastian Larsson, Sam Larsson - John Guidetti, Christoffer Nyman.
DA170613 ), Filip Helander, Niklas Hult - Viktor Claesson, Sebastian Larsson, Oscar Hiljemark ( Marcus Rohdén fra 68. ), Sam Larsson ( Emil Forsberg fra 69. ) - John Guidetti ( Samuel Armenteros fra 68. ), Christoffer Nyman.
DA170613 ), Filip Helander, Niklas Hult - Viktor Claesson, Sebastian Larsson, Oscar Hiljemark ( Marcus Rohdén fra 68. ), Sam Larsson ( Emil Forsberg fra 69. ) - John Guidetti ( Samuel Armenteros fra 68. ), Christoffer Nyman.
AP170613 Sverige starter med følgende elleve : Kristoffer Nordfeldt - Emil Krafth, Filip Helander, Pontus Jansson, Niklas Hult - Viktor Claesson, Oscar Hiljemark, Sebastian Larsson, Sam Larsson - John Guidetti, Christoffer Nyman.
AA170613 Ungarns statsminister Viktor Orbán hevder loven har til hensikt å sikre økt innsyn og bekjempe hvitvasking og terrorfinansiering.
SA170612 De norske ( topp 1000 ) : 112 ) ( 119 ) Casper Ruud 487, 517 ) ( 519 ) Viktor Durasovic 66.
DB170612 Kristoffer Nordfeldt - Emil Krafth, Pontus Jansson, Filip Helander, Niklas Hult - Viktor Claesson, Oscar Hiljemark, Sebastian Larsson, Sam Larsson - Christoffer Nyman, John Guidetti ¶
DB170612 I 2014 ble den russisk-vennlige presidenten Viktor Janukovitsj kastet i en revolusjon fordi han valgte å skrive under en avtale med Russland, i stedet for med EU, slik han hadde lovet.
AP170612 De norske ( topp 1000 ) : 112 ) ( 119 ) Casper Ruud 487, 517 ) ( 519 ) Viktor Durasovic 66.
VG170609 SVENSK FIGHT : Viktor Arvidsson ( hvit trøye ) hamret løs på landsmannen Carl Hagelin i nattens NHL-finale.
VG170609 FULLTREFF : Viktor Arvidsson får inn en fulltreffer på Carl Hagelin.
VG170609 ( Pittsburgh Penguins-Nashville Predators 6-0, 3 - 2 i kamper ) Her ryker Viktor Arvidsson ( 24 ) og Carl Hagelin ( 28 ) i synet på hverandre.
AP170609 En av de tre tiltalte, Viktor Melin ( 23 ), utpekes i svensk presse som en tidligere kampgruppesjef i den Svenska motståndsrörelsen, som ifølge eksperter teller flere hundre militante høyreekstremister.
AP170609 Viktor Melin ( t.v. ) er tiltalt for tre bombeangrep.
DN170608 Sjef Viktor E.
DN170608 Nå har domstolen i Milano tatt stilling for å sikre krav, sier administrerende direktør Viktor Jakobsen i EAM Solar til DN.
SA170604 Arendal stiller med : Anders Gundersen - Matias Fjeldal Olsen, Dejan Corovic, Marius ANdersen, Sune Aagard Kiilerich - Jakob Rasmussen, YIldren Ibrahimas, Anders Viktor Löfgren - Wilhelm Pepa, Mohammad Adnan Yaqob og Fabian Stensrud Ness.
SA170604 20 min : Skogvang Pedersen meies ned av Viktor Löfgren som får kampens første gule kort. 20 min : Nok en corner for Arendal. 19 min : Nærmer seg 20 minutter.
SA170604 Gult kort : Viktor Löfgren, Ylldren Ibrahimaj og Marius Andersen, Arendal.
SA170604 34 minutter var spilt da Arendal kom med nok et fint angrep, hvor Wilhem Pepa til slutt fikk lagt ut 45 grader, der ventet Viktor Löfgren som fikk fyrt av.
SA170604 Gule kort : Viktor Löfgren, Ylldren Ibrahimaj og Marius Andersen, alle Arendal Fotball ¶
SA170604 ) - Ylldren Ibrahimaj, Jakob Rasmussen, Viktor Löfgren - Adnan Mohammad, Wilhem Pepa ( Petar Rnkovic fra 75. ), Fabian Ness.
FV170604 34 minutter var spilt da Arendal kom med nok et fint angrep, hvor Wilhem Pepa til slutt fikk lagt ut 45 grader, der ventet Viktor Löfgren som fikk fyrt av.
FV170604 Gule kort : Viktor Löfgren, Ylldren Ibrahimaj og Marius Andersen, alle Arendal Fotball ¶
FV170604 ) - Ylldren Ibrahimaj, Jakob Rasmussen, Viktor Löfgren - Adnan Mohammad, Wilhem Pepa ( Petar Rnkovic fra 75. ), Fabian Ness.
DB170604 - Angrepet kan ses som en aggressiv handling fra USA mot et FN-land, sa Viktor Ozerov, lederen for forsvarskomiteen i det russiske Føderasjonsrådet, i etterkant av at USA i april sendte 59 Tomahawk kryssermissiler mot flybasen Shayrat.
AP170604 Arendal stiller med : Anders Gundersen - Matias Fjeldal Olsen, Dejan Corovic, Marius ANdersen, Sune Aagard Kiilerich - Jakob Rasmussen, YIldren Ibrahimas, Anders Viktor Löfgren - Wilhelm Pepa, Mohammad Adnan Yaqob og Fabian Stensrud Ness.
AP170604 20 min : Skogvang Pedersen meies ned av Viktor Löfgren som får kampens første gule kort. 20 min : Nok en corner for Arendal. 19 min : Nærmer seg 20 minutter.
AP170604 Gult kort : Viktor Löfgren, Ylldren Ibrahimaj og Marius Andersen, Arendal.
AP170604 34 minutter var spilt da Arendal kom med nok et fint angrep, hvor Wilhem Pepa til slutt fikk lagt ut 45 grader, der ventet Viktor Löfgren som fikk fyrt av.
AP170604 Gule kort : Viktor Löfgren, Ylldren Ibrahimaj og Marius Andersen, alle Arendal Fotball ¶
AP170604 ) - Ylldren Ibrahimaj, Jakob Rasmussen, Viktor Löfgren - Adnan Mohammad, Wilhem Pepa ( Petar Rnkovic fra 75. ), Fabian Ness.
DA170528 Gule kort : Martin Fasting ( 62 ), Espen Bjørnsen Garnås ( 65 ), Viktor Mendonca Wikheim ( 81 ), Kjelsås.
DA170528 Erik Sleipnes Sivertsen - Glenn Mjelde Håberg, Jesper Taaje, Espen Bjørnsen Garnås, Sigurd Tinius Tveter Martinussen - Martin Fasting ( Walid Chafouk Idrissi, 88 ), Nicholas Grøndalen Kristiansen, Jesper Solli, Axel Pedersen ( Viktor Mendonca Wikheim, 74 ) - Magnus Aasarød, Jens Bonde Aslaksrud.
VG170526 Dette har skjedd de siste årene i kosmopolitten Applebaums kjære Polen, der det nasjonalistiske Pis-partiet har ledet landet i samme illiberal retning som Ungarn under den nasjonalkonservative statsminister Viktor Orbán.
DB170526 Ungarske Barnabás Bencsik forteller om Viktor Orbans styre som gjennomfører en demontering av demokratiske institusjoner, presse, kringkasting og domsstoler bit for bit.
DB170526 UNGARN-PROTEST : Studenter demonsterer med plakater av Ungarns statsminister Viktor Orban maskert som både Hitler, Castro og Stalin.
SA170525 ), Anders Viktor Löfgren - Adi Markovic, Wilhelm Pepa, Tasso Thomas Dwe ( Adnan Mohammed fra 60. ).
SA170525 ), Anders Viktor Löfgren - Adi Markovic, Wilhelm Pepa, Tasso Thomas Dwe ( Adnan Mohammed fra 60. ).
FV170525 ), Anders Viktor Löfgren - Adi Markovic, Wilhelm Pepa, Tasso Thomas Dwe ( Adnan Mohammed fra 60. ).
FV170525 ), Anders Viktor Löfgren - Adi Markovic, Wilhelm Pepa, Tasso Thomas Dwe ( Adnan Mohammed fra 60. ).
AP170525 ), Anders Viktor Löfgren - Adi Markovic, Wilhelm Pepa, Tasso Thomas Dwe ( Adnan Mohammed fra 60. ).
AP170525 ), Anders Viktor Löfgren - Adi Markovic, Wilhelm Pepa, Tasso Thomas Dwe ( Adnan Mohammed fra 60. ).
AA170525 Andre skal ha sagt at de kunne utnytte Manaforts forbindelse med Ukrainas tidligere prorussiske president Viktor Janukovitsj. ( ©NTB ) ¶
AA170525 På 80-tallet lurte den kalde krigen i bakgrunnen, fra Jon Michelets « Orions belte » til Fredrik Skagens « Viktor ! Viktor !.
AA170525 På 80-tallet lurte den kalde krigen i bakgrunnen, fra Jon Michelets « Orions belte » til Fredrik Skagens « Viktor !
AP170524 Andre skal ha sagt at de kunne utnytte Manaforts forbindelse med Ukrainas tidligere prorussiske president Viktor Janukovitsj.
VG170522 Under hele mesterskapet spilte målvaktene Viktor Fasth og Eddie Läck med bilder av politi og redningspersonale på maskene.
DA170520 Kjelsås lag : Erik Sleipnes Sivertsen - Glenn Mjelde Håberg, Lars Brotangen, Espen Bjørnsen Garnås, Sigurd Tinius Tveter Martinussen - Martin Fasting, Nicholas Grøndalen Christiansen, Jesper Solli, Magnus Aasarød, Viktor Mendonca Wikheim ( Axel Pedersen fra 46 ), Jens Bonde Aslaksrud.
DA170520 Gule kort : Armin Aganovic, Raufoss, Viktor Mendonca Wikheim, Kjelsås.
VG170516 Gult kort : Matias Fjeldal Olsen, Anders Viktor Löfgren, Fabian Ness, Adnan Mohammed, Arendal, Martin Tangen Vinjor, Harald Holter, Pär Eriksson, Martin Ellingsen, Kongsvinger.
SA170516 Kampfakta : ¶ 1-0, Pär Eriksson ( 8 ), 2-0, Maikel ( 28 ) 2-1, Fabian Ness ( 60 ), 2-2, Jakob Rasmussen ( 64 ), 2-3, Adnan Mohammed ( 83 ) Anders Gundersen, Mathias Fjeldal Olsen ( Viktor Lövgren fra 38 ), Marius Andersen, Sven Fredrik Stray, Dejan Corovic, Tobias Henanger ( Tobias Olsvik fra 84 ), Jakob Rasmussen, Yildren Ibrahimaj, Fabian Ness ( Wilhelm Pepa fra 67 ), Petar Rnkovic, Adnan Moh
FV170516 Kampfakta : ¶ 1-0, Pär Eriksson ( 8 ), 2-0, Maikel ( 28 ) 2-1, Fabian Ness ( 60 ), 2-2, Jakob Rasmussen ( 64 ), 2-3, Adnan Mohammed ( 83 ) Anders Gundersen, Mathias Fjeldal Olsen ( Viktor Lövgren fra 38 ), Marius Andersen, Sven Fredrik Stray, Dejan Corovic, Tobias Henanger ( Tobias Olsvik fra 84 ), Jakob Rasmussen, Yildren Ibrahimaj, Fabian Ness ( Wilhelm Pepa fra 67 ), Petar Rnkovic, Adnan Mohammad Gu
AP170516 Kampfakta : ¶ 1-0, Pär Eriksson ( 8 ), 2-0, Maikel ( 28 ) 2-1, Fabian Ness ( 60 ), 2-2, Jakob Rasmussen ( 64 ), 2-3, Adnan Mohammed ( 83 ) Anders Gundersen, Mathias Fjeldal Olsen ( Viktor Lövgren fra 38 ), Marius Andersen, Sven Fredrik Stray, Dejan Corovic, Tobias Henanger ( Tobias Olsvik fra 84 ), Jakob Rasmussen, Yildren Ibrahimaj, Fabian Ness ( Wilhelm Pepa fra 67 ), Petar Rnkovic, Adnan Moh
SA170513 FOTO : Grafikk : Viktor Klippen, Foto : Rune Vandvik.
DB170513 President Viktor Janukovitsj hadde nettopp undertegnet en avtale med den russiske presidenten Vladimir Putin, og brutt sitt løfte til EU om å underskrive en assosieringsavtale med dem.
AP170510 Manafort fikk sterk kritikk for sin kontakt med Ukrainas Putin-vennlige president Viktor Janukovitsj.
DB170508 Viktor Prodell nikket inn utligningen på et godt innlegg fra Issam Jebali.
VG170506 3 Åspe Viktor
DA170505 Han plasserte pucken mellom beina på keeper Viktor Fasth.
VG170501 Viktor Durasovic er Norges nest beste rangerte tennisspiller på 555.-plass.
SA170501 Viktor Durasovic er Norges nest beste rangerte tennisspiller på 555.-plass.
DB170501 Viktor Durasovic er Norges nest beste rangerte tennisspiller på 555.-plass.
AP170501 Viktor Durasovic er Norges nest beste rangerte tennisspiller på 555.-plass.
DA170430 Gule kort : Martin Fasting, Espen Garnås, Viktor Wikheim, Kjelsås.
BT170429 Samme dag som EU varslet ny sak mot Ungarn over omstridt universitetslov, stilte statsminister Viktor Orbán opp til utskjelling i EU-parlamentet.
BT170429 FIKK KJEFT : Ungarns statsminister, Viktor Orbán, fikk så hatten passet da han stilte i EU-parlamentet denne uken.
AA170429 Ungarns statsminister Viktor Orbán forsikrer at han vil sørge for at en omstridt utdanningslov innfrir EUs grunnleggende friheter, ifølge EU-parlamentarikere.
AA170429 - Statsminister Viktor Orbán har i EPP-rådet lovet å innfri og iverksette alle kravene fra EU-kommisjonen innenfor tidsrammen, sier EPP-talsmann Siegfried Muresan lørdag.
SA170427 FOTO : Viktor Klippen ¶
SA170426 Viktor Sparres glassmaleri.
AA170426 Han er blitt en viktig politisk hoggestabbe for Ungarns statsminister Viktor Orbán, som mener Soros forsøker å undergrave den ungarske regjeringen ved å fremme liberale ideer.
AA170426 Absurd, kontrer statsminister Viktor Orbán.
DA170425 - BU har fullmakt til å sette navn på gater og plasser, sier BU-leder Viktor Rakov Gjengaar ( MDG ) til Dagsavisen.
AA170425 - Han ble siktet for skadeverk og pågrepet, sier politiadvokat Viktor Madsen i Nordland politidistrikt til avisen, og utdyper : ¶
VG170424 - Han ble siktet for skadeverk og pågrepet, sier politiadvokat Viktor Madsen i Nordland politidistrikt til VG.
SA170423 FOTO : Viktor Klippen ¶
DA170423 Heller ikke fungerende leder i BU Gamle Oslo, Viktor Rakov Gjengaar ( MDG ) har problemer med å skjønne Johanna Engens frustrasjon.
VG170422 Foto : Viktor J Fremling ¶
VG170422 Foto : Viktor Fremling ¶
DB170422 SJEKKER FASIT : Dommer Viktor Kassai ser en videorepetisjon før han bestemmer seg for å dømme straffe under seminfinalen i verdensmesterskapet i klubbfotball mellom Atletico Nacional og Kashima Antlers i Osaka, Japan 14. desember i fjor.
DA170422 Kjelsås lag : Erik Sivertsen - Glenn Mjelde Håberg, Lars Brotangen, Espen Bjørnsen Garnås, Sigurd Martinussen - Martin Fasting, Nicholas Grøndalen Kristiansen, Jesper Solli, Axel Pedersen ( Viktor Mendonca Wikheim fra 78 ) - Magnus Aasarød, Jens Bonde Aslaksrud ( Colin Ngelingono Nkee fra 78 ).
AP170421 Det forhandles nå om 214 millioner euro, midt i det sterkeste angrepet mot sivilsamfunnet siden Viktor Orbán vant valget i 2010.
AP170420 Ungarns statsminister Viktor Orbán er en sterk leder som har hatt som strategi å advare mot ytre fiender : EU-systemet i Brussel, multinasjonale selskaper og migranter.
AP170420 Statsminister Viktor Orbán i Ungarn kjemper mot ytre fiender på alle kanter : migranter, multinasjonale selskaper, Brussel.
AP170420 Også enkelte støttespillere for landets høyrepopulistiske leder, Viktor Orbán, har denne gangen kritisert ham.
VG170419 VIDEODØMTE : Viktor Kassai ble historisk da han gransket TV-bilder og dømte straffe til Kashima Antlers under semifinalen i klubb-VM i desember.
VG170419 Hans navn : Viktor Kassai.
VG170419 Viktor Kassai heter mannen som dømte.
VG170419 Dommerne, med ungareren Viktor Kassai i spissen, fikk også hard medfart etter at de ga Bayern München-spiller Arturo Vidal sitt andre gule rett før slutten av ordinær tid.
SA170419 Der kom dommer Viktor Kassai i sentrum, etter det som i etterkant viste seg å være tre feilaktige, avgjørende avgjørelser.
SA170419 Politiet måtte fjerne tre Bayern München-spillerne som hadde tatt seg inn i garderoben til dommeren Viktor Kassai etter tirsdagens mesterligabatalje.
SA170419 Viktor Kassai gir Bayern Münchens Arturo Vidal rødt kort under mesterligamøtet med Real Madrid til ville protester fra Arjen Robben, Philipp Lahm og Thomas Müller.
SA170419 Her konsulterer dommer Viktor Kassai videobildene før han dømmer straffe til Kasima Antlers mot Atlético Nacional under VM for klubblag i Japan i desember.
SA170419 Dommeren som fikk hjelp av video til å dømme straffe, var ingen andre enn tirsdagens tabbedommer, ungarske Viktor Kassai. i ¶
SA170419 Dommer Viktor Kassai gir Arturo Vidal ( utenfor bildet ) rødt kort etter sin andre gult kort-forseelse.
SA170419 Det er åpenbart at en del av feilene i tirsdagens batalje kunne vært unngått, dersom dommer Viktor Kassai fra Ungarn hadde fått se de samme bildene som hele Fotball-Europa så på sine TV-skjermer.
SA170419 Real Madrid og Bayern München laget maksimal fotballunderholdning og Cristiano Ronaldo feiret sin mesterligascoring nummer 100, men det folk diskuterte og aviser over hele Europa fokuserte på etter kampen, var dommer Viktor Kassai.
SA170419 Dommer Viktor Kassai viser Arturo Vidal det røde kortet og Bayern-spillerne fortviler.
DB170419 ¶ SINT : Politiet måtte fjerne tre Bayern München-spillerne som hadde tatt seg inn i garderoben til dommeren Viktor Kassai etter tirsdagens mesterligabatalje.
DB170419 Politiet måtte fjerne tre Bayern München-spillerne som hadde tatt seg inn i garderoben til dommeren Viktor Kassai etter tirsdagens mesterligabatalje.
BT170419 Der kom dommer Viktor Kassai i sentrum, etter det som i etterkant viste seg å være tre feilaktige, avgjørende avgjørelser.
BT170419 Politiet måtte fjerne tre Bayern München-spillerne som hadde tatt seg inn i garderoben til dommeren Viktor Kassai etter tirsdagens mesterligabatalje.
BT170419 Viktor Kassai gir Bayern Münchens Arturo Vidal rødt kort under mesterligamøtet med Real Madrid til ville protester fra Arjen Robben, Philipp Lahm og Thomas Müller.
AP170419 Der kom dommer Viktor Kassai i sentrum, etter det som i etterkant viste seg å være tre feilaktige, avgjørende avgjørelser.
AP170419 Politiet måtte fjerne tre Bayern München-spillerne som hadde tatt seg inn i garderoben til dommeren Viktor Kassai etter tirsdagens mesterligabatalje.
AP170419 Viktor Kassai gir Bayern Münchens Arturo Vidal rødt kort under mesterligamøtet med Real Madrid til ville protester fra Arjen Robben, Philipp Lahm og Thomas Müller.
AP170419 Her konsulterer dommer Viktor Kassai videobildene før han dømmer straffe til Kasima Antlers mot Atlético Nacional under VM for klubblag i Japan i desember.
AP170419 Dommeren som fikk hjelp av video til å dømme straffe, var ingen andre enn tirsdagens tabbedommer, ungarske Viktor Kassai.
AP170419 Dommer Viktor Kassai gir Arturo Vidal ( utenfor bildet ) rødt kort etter sin andre gult kort-forseelse.
AP170419 Det er åpenbart at en del av feilene i tirsdagens batalje kunne vært unngått, dersom dommer Viktor Kassai fra Ungarn hadde fått se de samme bildene som hele Fotball-Europa så på sine TV-skjermer.
AP170419 Real Madrid og Bayern München laget maksimal fotballunderholdning og Cristiano Ronaldo feiret sin mesterligascoring nummer 100, men det folk diskuterte og aviser over hele Europa fokuserte på etter kampen, var dommer Viktor Kassai.
AP170419 Dommer Viktor Kassai viser Arturo Vidal det røde kortet og Bayern-spillerne fortviler.
VG170418 Så fulgte dommer Viktor Kassai opp med tre blemmer som hjalp Real Madrid på vei til sin syvende strake semifinale i Champions League. 84. minutt : Arturo Vidal takler på ballen, men Isco går i bakken og dommer Kassai viser chileneren sitt andre gule kort for kvelden.
VG170418 Andre omgang var kun syv minutter gammel da Casemiro felte Robben, og dommer Viktor Kassai pekte på straffemerket.
SA170418 Da Arjen Robben trippet seg fremover på klassisk Robben-vis og inn i 16-meteren, ble felt og dommer Viktor Kassai pekte på krittmerket 11 meter fra mål, var kampen tilbake i den mer dramatiske avdelingen av fotballens verden.
FV170418 Da Arjen Robben trippet seg fremover på klassisk Robben-vis og inn i 16-meteren, ble felt og dommer Viktor Kassai pekte på krittmerket 11 meter fra mål, var kampen tilbake i den mer dramatiske avdelingen av fotballens verden.
BT170418 Da Arjen Robben trippet seg fremover på klassisk Robben-vis og inn i 16-meteren, ble felt og dommer Viktor Kassai pekte på krittmerket 11 meter fra mål, var kampen tilbake i den mer dramatiske avdelingen av fotballens verden.
AP170418 Da Arjen Robben trippet seg fremover på klassisk Robben-vis og inn i 16-meteren, ble felt og dommer Viktor Kassai pekte på krittmerket 11 meter fra mål, var kampen tilbake i den mer dramatiske avdelingen av fotballens verden.
AA170413 Viktor Valsø i Tripps båtservice gjør Munkholmbåten Nidarholm klar til en ny sesong.
AA170413 Viktor Valsø i Tripps båtservice er på plass med broren Herman for å forberede båten til en ny sommer med skyssing av både turister og fastboende.
AA170412 Ungarns statsminister Viktor Orbán og hans regjering ser derimot på CEU som en ren provokasjon.
VG170410 Min veileder i 1975 i Moskva, Viktor Danilov, kalte Nord-Kaukasus for den islamske kilen inn i kristenheten.
AA170410 Statsminister Viktor Orbán må skrive under på loven for at den skal tre i kraft.
SA170409 Dermed hadde Danmark avgjort den skandinaviske Davis Cup-duellen i Stavanger allerede før den siste kampen mellom norske Viktor Durasovic og Søren Hess-Olsen.
AP170409 Dermed hadde Danmark avgjort den skandinaviske Davis Cup-duellen i Stavanger allerede før den siste kampen mellom norske Viktor Durasovic og Søren Hess-Olsen.
SA170408 I den andre kampen tapte Norges Viktor Durasovic ( 20 ) 1 - 3 mot Løchte Nielsen.
DA170408 Casper Ruud og Viktor Durasovic tapte doublekampen 4-6, 6-4, 2-6, 2-6 for danske Thomas Kromann og Fredrik Nielsen i Davis Cup lørdag i Stavanger Forum.
DA170408 Viktor Durasovic under Davis Cup tennislandskampen mellom Norge og Danmark i Forum Expo Stavanger.
DA170408 Casper Ruud og Viktor Durasovic tapte doublekampen 4-6, 6-4, 2-6, 2-6 for danske Thomas Kromann og Fredrik Nielsen i Davis Cup lørdag i Stavanger Forum.
DA170408 Viktor Durasovic under Davis Cup tennislandskampen mellom Norge og Danmark i Forum Expo Stavanger.
AP170408 I den andre kampen tapte Norges Viktor Durasovic ( 20 ) 1 - 3 mot Løchte Nielsen.
VG170407 3 Bottem Viktor
VG170407 Det opplyser lederen for forsvarskomiteen i det russiske Føderasjonsrådet, Viktor Ozerov, ifølge Reuters, melder NTB.
SA170407 Viktor Durasovic møter Fredrik Nielsen i det andre oppgjøret fredag.
DN170407 Det opplyser lederen for forsvarskomiteen i det russiske Føderasjonsrådet, Viktor Ozerov, ifølge Reuters.
DB170407 Viktor Durasovic møter Fredrik Nielsen i det andre oppgjøret fredag.
DB170407 Lederen for forsvarskomiteen i det russiske Føderasjonsrådet, Viktor Ozerov, sier at Russland vil innkalle til hastemøte i FN, ifølge Reuters.
DB170407 Lederen for forsvarskomiteen i det russiske Føderasjonsrådet, Viktor Ozerov, sier at Russland vil innkalle til hastemøte i FN, ifølge Reuters.
DA170407 Det opplyser lederen for forsvarskomiteen i det russiske Føderasjonsrådet, Viktor Ozerov, ifølge Reuters.
DA170407 Durasovic-tap ¶ Viktor Durasovic møtte Frederik Løchte Nielsen i det andre oppgjøret fredag.
DA170407 Casper Ruud sendte Norge i ledelsen i tennislandskampen mot Danmark i Davis Cup i Stavanger, men Viktor Durasovic-tap sørget for at det står 1-1 etter første dag.
DA170407 Viktor Durasovic møter Fredrik Nielsen i det andre oppgjøret fredag.
AP170407 Viktor Durasovic møter Fredrik Nielsen i det andre oppgjøret fredag.
VG170406 Hjemmelaget spilte klokt, viste ro med ball og kom nær på stillingen 0-0 da Viktor Demba Bindia testet André Hansen med et godt skudd.
VG170406 - Viktor er lei seg.
SA170406 Han sikter til at Ruud er den beste spilleren i verden under 19 år, og at både han og makkeren Viktor Durasovic ( 20 ) har vunnet proffturneringer på høyt nivå allerede.
SA170406 Casper Ruud i Rio Open i Brasil, der han server til Brasils egen Thiago Monteiro ¶ Viktor Durasovic får råd om å senke skuldrene.
SA170406 - Greier Norge bøygen i Stavanger, tror jeg Casper og Viktor med det potensialet de har, kan være i World Group i løpet av tre-fire år, fortsetter Andersen. 44-åringen sikter til det aller øverste nivået, der 16 land i verden får innpass.
SA170406 - Viktor hadde en enda bedre start med to seire i proffturneringer to år tilbake, men levde deretter ikke opp til forventningene.
AP170406 Han sikter til at Ruud er den beste spilleren i verden under 19 år, og at både han og makkeren Viktor Durasovic ( 20 ) har vunnet proffturneringer på høyt nivå allerede.
AP170406 Casper Ruud i Rio Open i Brasil, der han server til Brasils egen Thiago Monteiro ¶ Viktor Durasovic får råd om å senke skuldrene.
AP170406 - Greier Norge bøygen i Stavanger, tror jeg Casper og Viktor med det potensialet de har, kan være i World Group i løpet av tre-fire år, fortsetter Andersen. 44-åringen sikter til det aller øverste nivået, der 16 land i verden får innpass.
AP170406 - Viktor hadde en enda bedre start med to seire i proffturneringer to år tilbake, men levde deretter ikke opp til forventningene.
VG170405 Etter 20 minutter sto han også bak hjemmelagets største sjanse da han fant Viktor Demba Bindia i feltet.
VG170405 - Vi gir oss selv et problem ¶ - Viktor er lei seg.
VG170405 Viktor Demba Bindia hadde allerede gult kort da han lagde frispark, og så sparket bort ballen etter at dommer Trond Ivar Døvle hadde blåst.
SA170405 FOTO : Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix ¶ Viktor Demba Bindia ble utvist for Sandefjord etter å ha sparket bort ballen.
SA170405 Etter 20 minutter fikk vertene sin første brukbare mulighet, men André Hansen reddet forsøket fra back Viktor Demba Bindia.
SA170405 Det likte vertenes Viktor Demba Bindia dårlig.
BT170405 Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix ¶ Viktor Demba Bindia ble utvist for Sandefjord etter å ha sparket bort ballen.
BT170405 Etter 20 minutter fikk vertene sin første brukbare mulighet, men André Hansen reddet forsøket fra back Viktor Demba Bindia.
BT170405 Det likte vertenes Viktor Demba Bindia dårlig.
AP170405 - Overvåkingsdata som både Russland og USA har, kan vise nøyaktig om russiske og syriske fly var der, sier lederen for forsvars- og sikkerhetskomiteen i Føderasjonsrådet, Viktor Ozerov.
AP170405 - Overvåkingsdata som både Russland og USA har, kan vise nøyaktig om russiske og syriske fly var der, sier lederen for forsvars- og sikkerhetskomiteen i Føderasjonsrådet, Viktor Ozerov.
AP170405 Etter 20 minutter fikk vertene sin første brukbare mulighet, men André Hansen reddet forsøket fra back Viktor Demba Bindia.
AP170405 Det likte vertenes Viktor Demba Bindia dårlig.
AP170405 Viktor Demba Bindia ble utvist for Sandefjord etter å ha sparket bort ballen.
AA170405 Foto : Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix ¶ Viktor Demba Bindia ble utvist for Sandefjord etter å ha sparket bort ballen.
AA170405 Etter 20 minutter fikk vertene sin første brukbare mulighet, men André Hansen reddet forsøket fra back Viktor Demba Bindia.
AA170405 Det likte vertenes Viktor Demba Bindia dårlig.
VG170402 Viktor Bindia slo innlegg på førstetouchen og traff perfekt : Flamur Kastrati hang i luften og pannet 1-0-scoringen hardt tilbake i hjørnet LSKs keeperdebutant Daniel Fernandes kom fra.
AP170330 Men se hvordan vi lever, sier Viktor til Aftenposten.
AP170330 Men se hvordan vi lever, sier Viktor Fjodorvitsj ( 66 ).
AP170330 Det holder meg frisk, smiler Viktor og trasker videre over isen.
AP170330 Bak henne kommer pensjonisten Viktor Fjodorvitsj ( 66 ) i litt roligere tempo.
AP170330 Viktor Fjodorvitsj og de 10.000 innbyggerne i Kegostrov må gå to kilometer over isen for å komme til Arkhangelsk.
SA170329 Sverige vant 3 - 2 etter to scoringer av Viktor Claesson, samt et selvmål av Portugals Joao Cancelo på overtid.
FV170329 Sverige vant 3 - 2 etter to scoringer av Viktor Claesson, samt et selvmål av Portugals Joao Cancelo på overtid.
BT170329 Sverige vant 3 - 2 etter to scoringer av Viktor Claesson, samt et selvmål av Portugals Joao Cancelo på overtid.
AP170329 Makten blir stadig mer sentralisert og statsminister Viktor Orbán har erklært at målet er en « illiberal stat ».
AP170329 Litt pikant er det at statsminister Viktor Orbán selv i sine ungene dager fikk et stipend til Universitetet i Oxford fra Soros - og at milliardæren også finansierte printere til Fidesz, partiet til Orbán.
AP170329 FOTO : Bela Szandelszky, AP/NTB scanpix ¶ Viktor Orbán hadde selv stipend fra Soros for å studere i sine unge år.
AP170329 Makten blir stadig mer sentralisert og statsminister Viktor Orbán har erklært at målet er en « illiberal stat ».
AP170329 Litt pikant er det at statsminister Viktor Orbán selv i sine ungene dager fikk et stipend til Universitetet i Oxford fra Soros - og at milliardæren også finansierte printere til Fidesz, partiet til Orbán.
AP170329 FOTO : Bela Szandelszky, AP/NTB scanpix ¶ Viktor Orbán hadde selv stipend fra Soros for å studere i sine unge år.
AP170329 Sverige vant 3 - 2 etter to scoringer av Viktor Claesson, samt et selvmål av Portugals Joao Cancelo på overtid.
AA170329 Sverige vant 3 - 2 etter to scoringer av Viktor Claesson, samt et selvmål av Portugals Joao Cancelo på overtid.
VG170328 Svensk helt : Viktor Claesson ( 24 ) med to mål.
VG170328 Isaac Kiese Thelin skjøt, og returen ble etter hvert fanget opp av Viktor Claesson.
VG170328 Ikke hørt om Viktor Claesson ?
VG170328 FORNØYDE : Viktor Claesson ( t.v. ) scoret to for Sverige.
DB170328 To mål av Viktor Claesson gjorde at det sto 2-2 i Madeira, før Ronaldo og co. fikk en virkelig festbrems da Joao Cancelo gjorde selvmål og serverte svenskene seieren.
DB170328 Forsvareren Viktor Vasin ga Russland en tidlig ledelse, før Roman Neustadter på klønete vis ga bort et straffespark da han felte Benteke.
DA170328 Bak loven står den innvandringsfiendtlige statsministeren Viktor Orbán.
AA170328 Bak loven står den innvandringsfiendtlige statsministeren Viktor Orbán.
AA170328 Bak loven står den innvandringsfiendtlige statsministeren Viktor Orbán.
AP170326 Det fremstår mildt sagt mistenkelig at han mistet livet samme dag som han skulle i vitneavhør mot den styrtede, russiskstøttede presidenten Viktor Janukovitsj.
VG170324 8 Åspe Viktor ¶ 11 Rigel Stjernen ¶
VG170324 4 Prins Philip ¶ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 12 Viktor K. 15 Eigelands Jokeren ¶ 13 Ty Tinn ¶
VG170324 I Ukraina ble de mottatt med åpne armer og ble innvilget statsborgerskap etter at Voronenkov blant annet lovte å vitne mot den tidligere ukrainske presidenten, den pro-russiske Viktor Janukovitsj.
DA170324 Voronenkov ble også regnet som et nøkkelvitne i rettssaken ukrainske myndigheter har reist mot landets tidligere president Viktor Janukovitsj, som ble styrtet i 2014.
AA170324 Voronenkov ble også regnet som et nøkkelvitne i rettssaken ukrainske myndigheter har reist mot landets tidligere president Viktor Janukovitsj, som ble styrtet i 2014.
AA170324 Voronenkov ble også regnet som et nøkkelvitne i rettssaken ukrainske myndigheter har reist mot landets tidligere president Viktor Janukovitsj, som ble styrtet i 2014.
VG170323 I Ukraina ble de mottatt med åpne armer og ble innvilget statsborgerskap etter at Voronenkov blant annet lovte å vitne mot den tidligere ukrainske presidenten, den pro-russiske Viktor Janukovitsj.
VG170323 Voronenkov vitnet også i forræderisaken mot Ukrainas russiskvennlige president Viktor Janukovitsj, som ble styrtet i 2014.
AP170323 Voronenkov gikk i januar med på å vitne mot Ukrainas styrtede president Viktor Janukovitsj og om hvordan han ba Putin sende soldater til Ukraina.
AP170323 Samme dag som han ble drept, skulle Voronenkov til nye vitneavhør hos ukrainske etterforskningsmyndigheter i saken mot den styrtede presidenten Viktor Janukovitsj.
AP170323 Voronenkov gikk i januar med på å vitne mot Ukrainas styrtede president Viktor Janukovitsj og om hvordan han ba Putin sende soldater til Ukraina.
AP170323 Samme dag som han ble drept, skulle Voronenkov til nye vitneavhør hos ukrainske etterforskningsmyndigheter i saken mot den styrtede presidenten Viktor Janukovitsj.
AP170323 Voronenkov gikk i januar med på å vitne mot Ukrainas styrtede president Viktor Janukovitsj og om hvordan han ba Putin sende soldater til Ukraina.
AP170323 Samme dag som han ble drept, skulle Voronenkov til nye vitneavhør hos ukrainske etterforskningsmyndigheter, som forbereder saken mot den styrtede presidenten Viktor Janukovitsj.
AP170323 Samme dag som han ble drept, skulle Voronenkov til nye vitneavhør hos ukrainske etterforskningsmyndigheter i saken mot den styrtede presidenten Viktor Janukovitsj.
AA170323 Voronenkov vitnet også i forræderisaken mot Ukrainas russiskvennlige president Viktor Janukovitsj, som ble styrtet i 2014.
AA170323 Voronenkov ble også regnet som et nøkkelvitne i rettssaken ukrainske myndigheter har reist mot landets tidligere president Viktor Janukovitsj, som ble styrtet i 2014.
VG170321 Utbetalingene skal ha vært gjennomført på en måte som tåkela at Ukrainas tidligere president Viktor Janukovitsjs parti forsøkte å påvirke amerikansk politikk, melder nyhetsbyrået AP.
VG170321 Ukrainske myndigheter vil avhøre Donald Trumps tidligere kampanjesjef om hans tilknytning til det pro-russiske partiet til den ettersøkte eks-presidenten Viktor Janukovitsj.
DB170321 Både ukrainske og amerikanske talspersoner ber nå om å få avhøre Manafort for hans forbindelser til Ukrainas avgåtte president og juksemaker, Viktor Janukovitsj : Den russiske president Vladimir Putins mann i Ukraina.
VG170317 Heat 1 : Finn Hågen Krogh, Lucas Chanavat, Jovian Hediger, Dario Cologna, Len Valjas, Viktor Thorn.
VG170317 Her var han bidragsyter i en åpent anti-semittisk avis, og knyttet kontakter på ytterste høyre fløy, blant annet som rådgiver for landets nåværende statsminister Viktor Orbán.
SA170316 Hvis det er noe man kan lære av dette, er det at det kan lønne seg å krangle med noen autoritære ledere, enten det er Viktor Orbán, Vladimir Putin, Recep Tayyip Erdogan eller Donald Trump, sier de Wilde.
AA170316 Hvis det er noe man kan lære av dette, er det at det kan lønne seg å krangle med noen autoritære ledere, enten det er Viktor Orbán, Vladimir Putin, Recep Tayyip Erdogan eller Donald Trump, sier de Wilde.
VG170315 Mintor og Hovs Viktor er raske.
VG170315 7 Hovs Viktor
DA170315 Først etter massivt påtrykk fra hovedstaden Kiev og personlig innblanding fra familien til daværende president Viktor Janukovitsj, begynte lokalbefolkningen å engasjere seg.
VG170312 McCain trekker også frem Donald Trumps tidligere valgkampleder, Paul Manafort, som visstnok hadde tette bånd til Ukrainas tidligere president Viktor Yanukovych som ble anklaget for forræderi, fjernet fra makten i februar 2014 og nå lever i eksil i Moskva.
VG170312 ANBEFALER ETTERFORSKNING : John McCain mener at forbindelsen mellom tidligere Ukraina-president Viktor Yanukovych og Donald Trumps tidligere valgkampleder Paul Manafort, her sammen med presidentens rådgiver Kellyanne Conway, bør etterforskes.
SA170311 FOTO : Viktor Klippen ¶
DB170311 7,5 ) ¶ 5 ) Japan 889,8 - Ryoyu Kobayashi ( 120-116 ), Taku Takeuchi ( 112-125 ), Noriaki Kasai ( 122,5-122,5 ), Daiki Ito ( 121,5-129 ) ¶ 6 ) Slovenia 869,7 - Nejc Dezman ( 127,5-120,5 ), Tilen Bartol ( 113,5-113,5 ), Jernej Damjan ( 114,5-113 ), Peter Prevc ( 130-132 ) ¶ 7 ) Tsjekkia 843,7 - Viktor Polasek ( 116-116 ), Vojtech Stursa ( 112-118 ), Jakub Janda (
DB170309 Tidligere hadde svenske Viktor Claesson utlignet danske Daniel Wass' ledermål.
DA170309 Partileder i Pis, Jarosław Kaczynski, ser opp til Ungarns autoritære leder Viktor Orbán.
DA170309 Mål : 1-0 Daniel Wass ( 50 ), 1-1 Viktor Claesson ( 56 ), 2-1 Claudio Beauvue ( 90 ).
VG170307 Statsminister Viktor Orbán har forklart tiltaket med at det er et svar på nylige terrorangrep utført av migranter i Europa.
AA170307 Statsminister Viktor Orbán har forklart tiltaket med at det er et svar på nylige terrorangrep utført av migranter i Europa.
DA170304 periode : 5-2 ( 55.16 ) Viktor Backman, 5-3 ( 58.32 ) Peter Wennerström ( Backman, Andreas Heier ).
DA170304 periode : 1-0 ( 20.12 ) Anders Bastiansen ( Ryan Hayes, Petter Kristiansen ), 2-0 ( 32.20 ) Viktor Granholm ( Jimmy Andersson, Endre Medby ), 3-0 ( 36.22 ) Andersson ( Vinny Saponari, Jonas Berglund ), 4-0 ( 38.35 ) Mats Aleksander Henriksen ( Kristiansen ). 3. periode : 5-0 ( 55.38 ) Mikkel Christiansen ( Henriksen, Marius Hansen ).
AP170304 Mannen Denis Voronenkov gikk i januar med på å vitne mot Ukrainas styrtede president Viktor Janukovitsj som sto det russiske regimet nært. 28. januar skrøt en ukrainsk etterforsker til mediene i Kiev av å ha fått tak et nytt « nøkkelvitne ».
VG170302 I april 2016 ble Viktor Melin og Simon Engelin - to aktivister i den selverklærte Nordiske Motstandsbevegelsen - intervjuet i Aftenposten.
SA170227 e ¶ 1 : Ole Einar Bjørndalen ( skiskyting ), Norge - 8 gull, 4 sølv, 1 bronse ¶ 2 : Bjørn Dæhlie ( langrenn ), Norge - 8 gull, 4 sølv, 0 bronse ¶ 3 : Marit Bjørgen ( langrenn ), Norge - 6 gull, 3 sølv, 1 bronse ¶ 4 : Ljubov Jegorova ( langrenn ), Russland - 6 gull, 3 sølv, 0 bronse ¶ 5 : Viktor An ( kortbane skøyter ), Sør-Korea/Russland - 6 gull, 0 sølv, 2 bro
SA170227 5 : Viktor An ( kortbane skøyter ), Sør-Korea/Russland - 6 gull, 0 sølv, 2 bronse. 6 : Lidija Skoblikova ( skøyter ), Sovjetunionen - 6 gull, 0 sølv, 0 bronse. 7 : Claudia Pechstein ( skøyter ), Tyskland - 5 gull, 2 sølv, 2 bronse. 8 : Clas Thunberg ( skøyter ), Finland - 5 gull, 1 sølv, 1 bron
AP170227 e ¶ 1 : Ole Einar Bjørndalen ( skiskyting ), Norge - 8 gull, 4 sølv, 1 bronse ¶ 2 : Bjørn Dæhlie ( langrenn ), Norge - 8 gull, 4 sølv, 0 bronse ¶ 3 : Marit Bjørgen ( langrenn ), Norge - 6 gull, 3 sølv, 1 bronse ¶ 4 : Ljubov Jegorova ( langrenn ), Russland - 6 gull, 3 sølv, 0 bronse ¶ 5 : Viktor An ( kortbane skøyter ), Sør-Korea/Russland - 6 gull, 0 sølv, 2 bro
AP170227 5 : Viktor An ( kortbane skøyter ), Sør-Korea/Russland - 6 gull, 0 sølv, 2 bronse. 6 : Lidija Skoblikova ( skøyter ), Sovjetunionen - 6 gull, 0 sølv, 0 bronse. 7 : Claudia Pechstein ( skøyter ), Tyskland - 5 gull, 2 sølv, 2 bronse. 8 : Clas Thunberg ( skøyter ), Finland - 5 gull, 1 sølv, 1 bron
AP170225 Ungarns statsminister Viktor Orbán er en av dem som driver Europa i autoritær retning.
AP170224 President Viktor Jusjtsjenko klarte ikke å rydde opp i de enorme korrupsjonsproblemene i Ukraina etter revolusjonen i 2004.
AP170224 Luksusresidensen til Ukrainas president tidligere president Viktor Janukovitsj er i dag et museum der landets innbyggere kan se hvordan skattepengene deres ble sløst bort.
AP170224 President Viktor Jusjtsjenko klarte ikke å rydde opp i de enorme korrupsjonsproblemene i Ukraina etter revolusjonen i 2004.
AP170224 Luksusresidensen til Ukrainas president tidligere president Viktor Janukovitsj er i dag et museum der landets innbyggere kan se hvordan skattepengene deres ble sløst bort.
SA170223 I forlengningen avgjorde Viktor Backman til 5-4 for Stjernen. ( ©NTB ) ¶
DA170223 I forlengningen avgjorde Viktor Backman til 5 - 4 for Stjernen.
AP170223 I forlengningen avgjorde Viktor Backman til 5-4 for Stjernen. ( ©NTB ) ¶
AP170222 Årsaken til at EU bestemte seg for å etablere en ny fremgangsmåte i 2014, er både at de har stått maktesløse overfor Ungarns vei mot det statsminister Viktor Orbán selv kaller et « illiberalt demokrati », og at Polen er et stort og viktig land i EU.
AA170222 Han pekte spesielt på politikere som Trump, Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan, Filippinenes president Rodrigo Duterte og Ungarns statsminister Viktor Orbán.
AP170221 - Evalueringen kom for tidlig ¶ Viktor Norman mener evalueringen av utflyttingen kom altfor tidlig i forhold til å måle langtidsvirkningene.
AA170221 Firtasj er en av Ukrainas rikeste menn og tidligere støttespiller for den avsatte presidenten Viktor Janukovitsj.
AA170221 En annen folkevalgt, Viktor Ozerov, advarer mot å dra forhastede konklusjoner, og sier det er Trump som avgjør den politiske kursen.
DB170220 Det er nå tre år siden revolusjonen som gjorde at president Viktor Janukovitsj måtte rømme for livet fra hovedstaden, og til slutt bli reddet i en russisk sikkerhetsoperasjon.
AA170219 Det skal være bakgrunnen for volden og truslene mot de to fornærmede, sa politiadvokat Viktor Madsen til Avisa Nordland da saken ble kjent i fjor.
SA170218 SCORET TRE MÅL : Magnus Langset ( 17 ) gratuleres av lillebror Viktor ( 12 ) etter tre mål mot Herd.
AP170218 SCORET TRE MÅL : Magnus Langset ( 17 ) gratuleres av lillebror Viktor ( 12 ) etter tre mål mot Herd.
DN170217 Det har vært politisk kaos i Ukraina i lang tid i kjølvannet av protester mot den russiskvennlige daværende presidenten i landet, Viktor Janukovitsj.
DN170217 Det har vært politisk kaos i Ukraina i lang tid i kjølvannet av protester mot den russisk-vennlige daværende presidenten i landet, Viktor Yanukovitsj.
SA170216 Casper Ruud og Viktor Durasovic førte Norge greit videre fra forrige runde i Davis Cup.
DB170216 Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort har tidligere jobbet for den Russland-orienterte ukarinske tidligere statsministeren Viktor Janukovitsj.
DB170216 Trumps første valgkampsjef har vært rådgiver for partiet til Viktor Janukovitsj, Ukrainas pro-russiske eks-president.
AP170216 Casper Ruud og Viktor Durasovic førte Norge greit videre fra forrige runde i Davis Cup.
DN170215 Solkraftselskapet EAM Solar og sjef Viktor E.
DN170215 Viktor E.
DN170215 Solkraftselskapet EAM Solar og sjef Viktor E.
DN170215 - Jeg kommer til å forfølge denne saken så lenge jeg lever, sier Viktor E.
DB170215 Han har tidligere jobbet som rådgiver for partiet til Viktor Janukovitsj, Ukrainas pro-russiske eks-president. 19. januar skrev New York Times at han var én av minst tre personer som er under etterforskning av FBI, NSA, CIA, direktør for nasjonal etterretning ( DNI ) og det amerikanske finansdepartementet.
AP170215 Det er fra tidligere kjent at Manafort hadde forretningsforbindelser med både personer i Russland og Ukrainas tidligere president, Viktor Janukovitsj.
AP170215 Det er fra tidligere kjent at Manafort hadde forretningsforbindelser med både personer i Russland og Ukrainas tidligere president, Viktor Janukovitsj.
DB170210 Statsminister Viktor Orban i Ungarn liker ikke straffetiltakene mot Russland og tar imot besøk av Putin.
VG170208 Svenske Viktor Östlund dominerte Randers-kampen med sine 11 mål.
SA170208 I tillegg kommer de danske profilene Mie Nielsen og Viktor Bromer.
BT170208 I tillegg kommer de danske profilene Mie Nielsen og Viktor Bromer.
AP170206 I 2015 ble den sosialdemokratiske statsministeren Viktor Ponta presset til å gå av etter en brann i en nattklubb.
AP170206 ) og den tidligere sosialdemokratiske statsministeren Viktor Ponta ( lengst til venstre ).
AP170206 I 2015 ble den sosialdemokratiske statsministeren Viktor Ponta presset til å gå av etter en brann i en nattklubb.
AP170206 ) og den tidligere sosialdemokratiske statsministeren Viktor Ponta ( lengst til venstre ).
VG170205 SAMMEN MOT DEMOKRATI : Ungarns statsminister Viktor Orban og leder av Polens regjerende Lov-og rettferdighetsparti, Jaroslaw Kaczynski, har begge fått mye kritikk for sin opposisjon mot EUs lover og regler.
SA170204 Casper Ruud og Viktor Durasovic førte Norge greit videre til neste runde i Davis Cup tennis.
SA170204 Casper Ruud ( bildet ) og Viktor Durasovic ordnet norsk avansement i Davis Cup tennis.
AP170204 Casper Ruud og Viktor Durasovic førte Norge greit videre til neste runde i Davis Cup tennis.
AP170204 Casper Ruud ( bildet ) og Viktor Durasovic ordnet norsk avansement i Davis Cup tennis.
DB170203 Han spilte en viktig rolle, men man må huske på at dette skjedde rett etter at tidligere president Viktor Janukovitsj ble tvunget til å gå av.
DB170203 Godzimirski- ¶ Viktor Alekseevich Ozerov, født i Abakan i Russland : ¶
DB170203 november 2013 : Den prorussiske presidenten Viktor Janukovitsj beslutning om ikke å undertegne en samarbeidsavtale med EU utløser store demonstrasjoner på Maidan i Kiev. 21. februar 2014 : Janukovitsj og opposisjonsledere enes om en avtale som innebærer nyvalg og innskrenket presidentmakt.
DB170203 Den russiske presidenten Vladimir Putin var denne uka i Budapest, hos sin venn statsminister Viktor Orban, og sa at opptrappingen av krigen i Ukraina skyldtes ukrainernes ønske om å få Trump - som har sagt han vil starte et nytt kapittel i forholdet til Russland - over på sin side i det ukrainske dramaet.
AP170202 Torsdag var den russiske presidenten Vladimir Putin på besøk hos statsminister Viktor Orbán i Budapest.
AP170202 På tvers av EU-linjen ¶ Viktor Orbán har sittet ved makten siden 2010 og er blitt mer og mer Russlandvennlig.
AP170202 Men Viktor Orbán balanserer på line.
AP170202 Den ungarske statsministeren Viktor Orbán tar torsdag imot Putin i Budapest.
AP170202 Viktor Orbán har sagt at han ser valget av Donald Trump som inngangen til en ny æra der nasjoner kan sette egne interesser først.
DB170201 Herrer : Axel Ekström, Garphyttans IF, Marcus Ruus, Åsarna IK, Björn Sandström, Piteå Elit, Viktor Thorn, Ulricehamns IF.
SA170130 Viktor Klippen ¶
SA170125 Gullet gikk, slik mange hadde spådd på forhånd, til Mathew Peters fra USA og bronsen gikk til Viktor Andresson fra Island.
DB170125 Norges Christopher Davidsen mottok sølvet med tårer i øynene, mens Islands Viktor Anderesson fra Grillid Hótel Saga i Reykjavík gledet seg over bronseplassen.
BT170121 Til høyre står sønnens bestekamerat, Viktor .
BT170120 Viktor Orban gir ukentlig et intervju i ungarsk radio, mens Hugo Chavez hadde et ukentlig talk show på TV hvor folk kunne ringe inn sine spørsmål direkte til presidenten.
AP170115 - Disse tiltakene er i samsvar med de målene som Russland og mange andre land har satt for å redusere andelen av befolkningen som røyker, fremholder Viktor Zykov fra Det russiske folkehelseinstituttet.
AP170110 Statsminister Viktor Orbán har sørget for å bygge gjerder med piggtråd langs EUs sørlige grense.
BT170109 Gnistregnet sto fra eneboligen, fortalte nabo Viktor Moen, som ble vitne til brannen.
BT170105 Gnistregnet sto fra eneboligen, fortalte nabo Viktor Moen, som ble vitne til brannen.
SA170103 Illustrasjon : Viktor Klippen ¶
SA170103 Illustrasjon : Viktor Klippen ¶
BT170101 Etter ledermålet reddet Mignolet forsøk fra både Ben Gibson og Viktor Fischer, og rett før pause kunne Sadio Mané doblet ledelsen da han traff stolpen.
AP161225 - Det er helt utelukket at dette kan skyldes et angrep, sa lederen for forsvarskomiteen i Russlands føderasjonsråd, Viktor Ozerov.
AP161225 Viktor Klyushin / TT / NTB Scanpix ¶
AP161127 Mannen i dress er Viktor Janukovitsj.
AP161127 I 2002 var Viktor Janukovitsj en fremadstormende politiker, og guvernør i Donetsk i Øst-Ukraina.
AP161127 Bak står Sergej Karjakin ( rød ring ) ved siden av Viktor Janukovitsj.
AP161123 Russeren Viktor ( 93 ) overlevde historiens blodigste slag.
AP161121 Russeren Viktor ( 93 ) overlevde historiens blodigste slag.
SA161109 Christian Eriksen og Viktor Fischer hadde ikke fått med seg endringene, og de sto klare for trening i Helsingør onsdag.
BT161109 Christian Eriksen og Viktor Fischer hadde ikke fått med seg endringene, og de sto klare for trening i Helsingør onsdag.
VG161018 SLITER : - I slutten av november vil Petro Porosjenko, mannen som har styrt Ukraina etter sammenbruddet til det autoritære regimet til Viktor Janukovitsj, være halvveis i sin presidentperiode.
VG161018 I slutten av november vil Porosjenko, mannen som har styrt Ukraina etter sammenbruddet til det autoritære regimet til Viktor Janukovitsj, være halvveis i sin presidentperiode.
SA161001 Ruud og Helgø er sammen med Melanie Stokke, Ulrikke Eikeri og Viktor Durasovic noen av dem det knyttes forhåpninger til.
AP161001 Ruud og Helgø er sammen med Melanie Stokke, Ulrikke Eikeri og Viktor Durasovic noen av dem det knyttes forhåpninger til.
SA160904 ( Illustrasjon : Viktor Klippen/Aftenbladet ) ¶
AP160725 Tidligere jobbet han for den pro-russiske ukrainske presidenten Viktor Janukovytsj.
AP160725 Manafort jobbet tidligere for den prorussiske ukrainske presidenten Viktor Janukovitsj.
AP160630 I Ungarn er også statsminister Viktor Orbán kjent for å pleie et forhold til Vladimir Putin, og de siste årene har de to landene inngått samarbeid på en rekke områder.
AP160628 Den ungarske statsminister Viktor Orbán var tidlig ute med tanker som sammenfaller helt eller delvis med det polakkene vurderer.
AP160622 Her oppfordrer Ungarns EU-skeptiske statsminister Viktor Orbán britene om å velge å bli i EU.
AP160621 Gult kort : Viktor Pecovsky, Slovakia, Ryan Bertrand, England.
AP160620 Gult kort : Viktor Pecovsky, Slovakia, Ryan Bertrand, England.
AP160617 Men dommer Viktor Kassai var av en annen oppfatning.
AP160617 Dommer : Viktor Kassai, Ungarn ¶
AP160616 Antatt lagoppstilling Ukraina : Andriy Pyatov - Artem Fedetskij, Jevhen Khatsjeridi, Jaroslav Rakytskiy, Vjatsjeslav Sjevtsjuk - Sergij Sydortsjuk, Taras Stepanenko - Andrij Jarmolenko, Viktor Kovalenko, Jevhen Konoplyanka - Roman Zozulya.
AP160610 Ukrainas Viktor Kovalenko.
AP160610 Disse ungene spillerne kan få sitt internasjonale gjennombrudd i EM : Fra oppe til venstre : Viktor Kovalenko ( Ukraina ), Marko Pjaca ( Kroatia ), Renato Sanches ( Portugal ), Hakan Calhanoglu ( Tyrkia ), Elseid Hysaj ( Albania ), Samuel Umtiti ( Frankrike ), Leroy Sané ( Tyskland ), Tin Jedvaj ( Kroatia ), Arkadiusz Milik ( Polen ) og Breel Embolo ( Sveits ).
AP160610 Viktor Kovalenko ( 20 ), Ukraina, Shaktar Donetsk ¶
AP160523 Midtbanespillere : Denys Garmash ( Dynamo Kyiv ), Oleh Gusev ( Dynamo Kyiv ), Oleksandr Karavayev ( Zorya Luhansk ), Viktor Kovalenko ( Shakhtar Donetsk ), Yevhen Konoplyanka ( Sevilla ), Maksym Malyshev ( Shakhtar Donetsk ), Ivan Petriak ( Zorya Luhansk ), Ruslan Rotan ( Dnipro ), Serhiy Rybalka ( Dynamo Kyiv ), Serhiy Sydorchuk ( Dynamo Kyiv ), Taras Stepanenko ( Shakhtar Donetsk ), Anatoliy Ty
AP160523 Midtbanespillere : Viktor Pecovsky ( MSK Zilina ), Matus Bero ( AS Trencin ), Robert Mak ( PAOK ), Erik Sabo ( PAOK ), Juraj Kucka ( AC Milan ), Patrik Hrosovsky ( Viktoria Pilsen ), Jan Gregus ( Jablonec ), Stanislav Sestak ( Ferencvaros ), Marek Hamsik ( Napoli ), Ondrej Duda ( Legia Warsaw ), Miroslav Stoch ( B
AP160522 Strømmen ( 4-4-2 ) : Tarjei Omenås - Nasir Dernjani, Markus Lund Nakkim, Steinar Ryen Strømnes, Viktor Adebahr - Olav Øby ( Markus Brændsrød fra 65.min ), Mustapha Achrifi, Ulrich Østigård Ness, Thor Lange ( Pål Steffen Andresen fra 64.min ) - Madiou Konate, Stian Kristoffersen Rasch ¶
AP160517 Nesten annenhver ungarer støtter statsminister Viktor Orbán.
AP160517 Helt siden han vant valget i 2010 har Ungarns statsminister vært en av EUs mest kontroversielle skikkelser, men Viktor Orbán har holdt fast ved sitt program.
AP160517 Det skapte storm da Ungarns statsminister Viktor Orbán beordret bygging av dette gjerdet for å stanse flyktninger.
AP160517 Viktor Orbán har vært statsminister i Ungarn siden 29. mai 2010.
AP160517 Viktor Orbán har fått gjennomføre politikken som høyrepopulister over hele Europa drømmer om.
AP160517 Det er ikke så vanskelig å forstå at Viktor Orbán nyter støtte.
AP160517 Dessuten har Viktor Orbán altså vedvarende støtte fra et stort flertall, herunder fra middelklassen som igjen føler at livet smiler litt.
AP160517 Viktor Orbán har vært statsminister i Ungarn siden 29. mai 2010.
AP160517 Viktor Orbán hadde da sittet i et drøyt halvår etter comebacket som statsminister.
AP160515 Russland mener at opprøret, som kastet den sittende presidenten Viktor Janukovitsj, var et kupp og en ulovlig maktovertagelse.
AP160505 da var det gamle Sovjetunionen under ledelse av Viktor Tikhonov som dominerte sporten.
AP160425 OPT__E3A1397_doc6p3ns9qfkp4xvr5r8g6_doc6p7ravjnzox1f3681zy-zMuewmxXZn.jpg ¶ Viktor Melin og Simon Engelin er aktivt engasjert i Svenska motståndsrörelsen, en del av en nordisk hvit makt-allianse.
AP160425 Etter et par avklaringer og å ha smakt på kaffen roer det seg, mennene slapper av og Viktor Melin forteller at han befinner seg midt i en rettsprosess med sin norske arbeidsgiver fordi han ifølge egen forklaring fikk sparken da han sto frem i svenske medier om den siste aksjonen han var en del av.
AP160425 - Vi står overfor en demografisk trussel, åpner Viktor Melin før han umiddelbart etterpå gjør det klart at mediene har mye av skylden.
AP160425 - Så langt som det trengs ¶ Viktor Melin og Simon Engelin blåser i alle hornene de har for å akkompagnere sitt eget verdenssyn.
AP160425 Viktor Melin ( t.v. ) og Simon Engelin er aktive medlemmer i Svenska motståndsrörelsen, som ifølge eksperter teller flere hundre militante høyreekstremister.
AP160424 Ungarns statsminister Viktor Orbán gjør det han kan for å gjøre nøkkelsektorer i økonomien statseide eller i alle fall presse utenlandske eiere ut.
AP160423 Ungarns statsminister Viktor Orbán har lansert sitt eget tipunkts forslag, kalt Schengen 2.0.
AP160416 - Gud er død, skrev Viktor .
AP160405 Årsaken er at Porosjenko inntil i forrige uke beskyttet Ukrainas riksadvokat Viktor Shokin, som av kritikerne er sett på som symbolet på korrupsjonskulturen i landet.
AP160307 Viktor skrev på internett at " Gud er død ".
AP160303 Vkontakte : Viktor Krasnov.
AP160303 Så ble Viktor stengt inne en måned for psykiatriske undersøkelser for å undersøke om han var strafferettslig tilregnelig.
AP160303 Journalist Nina Selbo Torset forteller her : ¶ | « Gud er død ! », skrev Viktor Krasnov på internett.
AP160303 For å unngå straff, bør Viktor Krasnov søke om amnesti.
AP160303 FOTO : Vkontakte : Viktor Krasnov ¶
AP160303 Denne lille nettkommentaren førte til halvannet års etterforskning mot Viktor .
AP160303 - En helt uvirkelig sak ¶ 38-åringen er nå uten arbeid, og har brukt all sin tid på å forsvare seg : ¶ - Viktor synes selvfølgelig dette er forferdelig tungt.
AP160303 Viktor Krasnov har opplevd et mareritt etter at han kom med en uskyldig kommentar på sosiale medier.
AP160303 38 år gamle Viktor Krasnov skrev at « Gud er død ! » på det sosiale nettverket Vkontakte i 11. oktober 2014.
AP160301 Fico vil dermed kunne opprettholde en anti-migrasjonsfløy sammen med Ungarns Viktor Urban og Polens Jaroslaw Kaczynski.
AP160218 Anført av Ungarns statsminister Viktor Orban er Visegrad-landene pådrivere for å få stengt ruten gjennom Vest-Balkan slik at asylsøkerne ikke kan dra nordover.
AP160130 Æren av å stå på listen deler hun med blant andre FIFA, den brasilianske oljegiganten Petrobras, og Ukrainas tidligere president Viktor Janukovitsj.
AP160127 Ukrainas riksadvokat Viktor Shokin har blitt kritisert av Transparency International for å gjøre for lite for å få stanset korrupsjonen.
AP160127 Dukker med riksadvokat Viktor Shokins ansikt blir brent under en demonstrasjon mot korrupsjon i Kievi fjor sommer.
AP160119 Victor, Viktor
AP160113 For å stagge strømmen annonserte statsminister Viktor Orban at han skulle bygge et gjerde langs grensen mot Serbia - og fikk kraftig kritikk fra andre EU-land.
AP160109 Den ungarske statsministeren Viktor Orbán vil bygge en " illiberal stat " og har brukt årene siden han kom til makten til å kneble mediene og rettsvesenet og å fylle byråkratiet med sine egne folk.
AP160109 Den ungarske statsministeren Viktor Orbán vil bygge en " illiberal stat " og har brukt årene siden han kom til makten til å kneble mediene og rettsvesenet og å fylle byråkratiet med sine egne folk.
AP160107 FOTO : Viktor Gårbsäter ¶
AP160107> FOTO : Viktor Gårbsäter ¶
AP160107> target="avis" href= FOTO : Viktor Gårbsäter ¶
AP160107> target="avis" href= target="avis" href= FOTO : Viktor Gårbsäter ¶
AP160107> target="avis" href= target="avis" href= target="avis" href= FOTO : Viktor Gårbsäter ¶
AP160107> target="avis" href= target="avis" href= target="avis" href= target="avis" href= FOTO : Viktor Gårbsäter ¶