DN171016https://www.dn.no/gasellene/2017/10/16/2055/Handel/-yogaklaer-er-en-supertrend-som-ikke-vil-gi-seg Største eiere : Marianne Borchgrevink ( 35,2 prosent ), Vibeke Klemetsen ( 17,1 ), Margit Unander ( 14,7 ) ¶
DN171016https://www.dn.no/gasellene/2017/10/16/2055/Handel/-yogaklaer-er-en-supertrend-som-ikke-vil-gi-seg Jeg har rett og slett kjent på etterspørselen, sier pr- og markedssjef Vibeke Klemetsen ( 41 ) i Run & Relax.
DN171016https://www.dn.no/gasellene/2017/10/16/2055/Handel/-yogaklaer-er-en-supertrend-som-ikke-vil-gi-seg Daglig leder Marianne Borchgrevink ( til venstre ) i Run & Relax mener hun og medeier Vibeke Klemetsen utfyller hverandre godt.
DN171016https://www.dn.no/gasellene/2017/10/16/2055/Handel/-yogaklaer-er-en-supertrend-som-ikke-vil-gi-seg - Vi utvikler merkevaren sammen, og Vibeke bidrar med stor kompetanse om yogamiljøet.
DN171016https://www.dn.no/gasellene/2017/10/16/2055/Handel/-yogaklaer-er-en-supertrend-som-ikke-vil-gi-seg Vibeke Klemetsen iført rosa, sømløs treningsbukse som er høy og elastisk i livet og en bestselger for selskapet Run & Relax.
DN171016 Største eiere : Marianne Borchgrevink ( 35,2% ), Vibeke Klemetsen ( 17,1% ), Margit Unander ( 14,7% ) ¶
DN171016 Jeg har rett og slett kjent på etterspørselen, sier pr- og markedssjef Vibeke Klemetsen ( 41 ) i Run & Relax.
DN171016 Daglig leder Marianne Borchgrevink ( til venstre ) i Run & Relax mener hun og medeier Vibeke Klemetsen utfyller hverandre godt.
DN171016 - Vi utvikler merkevaren sammen, og Vibeke bidrar med stor kompetanse om yogamiljøet.
DN171016 Vibeke Klemetsen iført rosa, sømløs treningsbukse som er høy og elastisk i livet og en bestselger for selskapet Run & Relax.
DN171016 fem kvinner og fem menn : kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen, Norvik, strategidirektør Annika Biørnstad, distriktsdirektør Grethe Gynnild-Johnsen, nyhetsdirektør Alexandra Beverfjord, fungerende teknologidirektør Øyvind Lund, fungerende mediedirektør Marius Lillelien, Marienlyst-direktør Vibeke Fürst Haugen og juridisk og personaldirektør Olav Nyhus.
AP171016https://www.aftenposten.no/norge/i/w78nA/De-tok-imot-35-skadede-ungdommer-fra-Utoya-Na-hylles-lille-Ringerike-sykehus-for-behandling-i-verdensklasse Operasjonssykepleier Vibeke G.
AA171016 Til daglig jobber Vibeke på Vings hovedkontor i Oslo.
AA171016 LETT Å KOSE SEG : Vibeke Skontorp blir ikke lei av Gran Canaria og alt øya har å by på.
AA171016 Vibeke Skontorp har vært der 7 ganger - sist forrige vinter.
DA171014 Én grønn og en blå, som vi håper å kunne åpne allerede rundt jul, forteller Vibeke Fürst Holtmann, som er markedsansvarlig på Kvitfjell.
DB171013 - Dette er en momsøkning som helt klart kommer til å gå utover gjester og brukere, om det er på museer, kulturarrangementer og hyggelige små familiehotell, sier administrerende direktør i Virke, Vibeke Hammer Madsen til Dagbladet.
SA171012 Vi må ta med oss dette inn i planleggingen av neste år, og se hvordan vi velger å gjøre det, sier daglig leder Vibeke Johanessen i Brann.
SA171012 Daglig leder Tove Moe Dyrhaug i RBK ¶ Vibeke Johanessen i Brann.
BT171012https://www.bt.no/100Sport/fotball/Staten-oker-moroskatten-Na-blir-det-dyrere-for-deg-a-ga-pa-fotballkamp-243647b.html Vi må ta med oss dette inn i planleggingen av neste år, og se hvordan vi velger å gjøre det, sier daglig leder Vibeke Johanessen i Brann.
BT171012https://www.bt.no/100Sport/fotball/Staten-oker-moroskatten-Na-blir-det-dyrere-for-deg-a-ga-pa-fotballkamp-243647b.html Daglig leder Tove Moe Dyrhaug i RBK Foto : Morten Antonsen ¶ Vibeke Johanessen i Brann.
AP171012https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Staten-oker-moroskatten-Na-blir-det-dyrere-for-deg-a-ga-pa-fotballkamp-243647b.html Vi må ta med oss dette inn i planleggingen av neste år, og se hvordan vi velger å gjøre det, sier daglig leder Vibeke Johanessen i Brann.
AP171012https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Staten-oker-moroskatten-Na-blir-det-dyrere-for-deg-a-ga-pa-fotballkamp-243647b.html Daglig leder Tove Moe Dyrhaug i RBK ¶ Vibeke Johanessen i Brann.
VG171011 Franck har fra før en datter med Vibeke Klemetsen, mens Døvigen på sin side har en datter fra sitt tidligere forhold med skuespillerkollega Mads Ousdal.
AP171010https://www.aftenposten.no/norge/i/w7g5o/Tirsdag-blir-hostferien-til-vinterferie--men-bare-til-i-morgen - De som har vinterferi - eh - jeg mener høstferie, og bør la bilen stå hvis de må ferdes i høyereliggende strøk og har sommerdekk, sier statsmeteorolog Vibeke Thyness.
AA171010 Et sted mellom 400 og 600 meter over havet nord for Lillehammer i hvert fall, så kommer nedbøren som snø, sier meteorolog Vibeke Tynnes til NRK.
VG171002 Opprydningstiltak ¶ Vibeke Madsen sier at miljøfondet kan brukes både til å fremme mer miljøvennlige og færre plastposer, og til opprydningstiltak, ikke minst av plast som kommer inn fra havet og forsøpler norskekysten.
VG171002 Hva det ender med, er opp til de enkelte bransjene, dagligvaren og faghandelen å bestemme, sier Vibeke Madsen.
VG171002 - Med etablering av Handelens miljøfond slår vi to fluer i ett smekk : Vi oppfyller EUs direktiv om reduksjon av plastposer samtidig som vi får et målrettet miljøvirkemiddel mot plastforsøpling, sier administrerende direktør Vibeke Hammer Madsen i hovedorganisasjonen Virke. 50 øre per solgte plastpose skal øremerkes miljøfondet.
DN171002 Statsråd Vidar Helgesen og direktør i Virke Vibeke Hammer Madsen er enige, og regjeringen slipper å ta avgifts-støyten selv.
DN171002 - Når handelen selv engasjerer seg, skjer det noe, sier administrerende direktør Vibeke Hammer Madsen i handelens hovedorganisasjon Virke.
DA171002 Opprydningstiltak ¶ Vibeke Madsen sier at miljøfondet kan brukes både til å fremme mer miljøvennlige og færre plastposer, og til opprydningstiltak, ikke minst av plast som kommer inn fra havet og forsøpler norskekysten.
DA171002 Hva det ender med, er opp til de enkelte bransjene, dagligvaren og faghandelen å bestemme, sier Vibeke Madsen.
DA171002 - Med etablering av Handelens miljøfond slår vi to fluer i ett smekk : Vi oppfyller EUs direktiv om reduksjon av plastposer samtidig som vi får et målrettet miljøvirkemiddel mot plastforsøpling, sier administrerende direktør Vibeke Hammer Madsen i hovedorganisasjonen Virke. 50 øre per solgte plastbærepose skal øremerkes miljøfondet.
AA171002 - Med etablering av Handelens miljøfond slår vi to fluer i ett smekk : Vi oppfyller EUs direktiv om reduksjon av plastposer samtidig som vi får et målrettet miljøvirkemiddel mot plastforsøpling, sier administrerende direktør Vibeke Hammer Madsen i Virke.
SA171001https://www.aftenbladet.no/100Sport/meninger/Kristiansund-fiaskoen-bor-vare-en-advarsel-for-to-personer-i-Brann-243141b.html Denne trioen har hatt mye å glede seg over de siste årene : Lars Arne Nilsen ( t.h ) sammen med daglig leder Vibeke Johannesen og Rune Soltvedt ( midten ).
SA171001 Fra klokken 16 på ettermiddagen til sent på kvelden og mellom 9 og 16 i helgene har fotball- og rugbykretsen tildelt tid på hovedbanen, sier Vibeke Thiblin, daglig leder i Sagene IF.
BT171001https://www.bt.no/100Sport/meninger/Kristiansund-fiaskoen-bor-vare-en-advarsel-for-to-personer-i-Brann-243141b.html Denne trioen har hatt mye å glede seg over de siste årene : Lars Arne Nilsen ( t.h ) sammen med daglig leder Vibeke Johannesen og Rune Soltvedt ( midten ).
AP171001https://www.aftenposten.no/100Sport/meninger/Kristiansund-fiaskoen-bor-vare-en-advarsel-for-to-personer-i-Brann-243141b.html Denne trioen har hatt mye å glede seg over de siste årene : Lars Arne Nilsen ( t.h ) sammen med daglig leder Vibeke Johannesen og Rune Soltvedt ( midten ).
DB170930 ) Dette har vi gjort slik at vi sikrer lik behandling i alle sameier, og at alle seksjonseiere får avgi sin stemme på et tilbud som ville kunne bety mye for hver eier, sier styreleder Vibeke Midgaard i Øvre Ljan Boliglag til Finansavisen.
AP170930https://www.aftenposten.no/norge/i/Bo22e/Slik-knekker-de-mattekoden | Slik knekker de mattekoden ¶ Vibeke Fængsrud sloss, bråkte og strøk i matte på videregående.
AP170930https://www.aftenposten.no/norge/i/Bo22e/Slik-knekker-de-mattekoden Men innerst inne ville jeg gjerne være flink, sier Vibeke Fængsrud til Bergens Tidene.
AP170930https://www.aftenposten.no/norge/i/Bo22e/Slik-knekker-de-mattekoden Jo Straube FOTO : Selv om hun var voksen, måtte Vibeke Fængsrud begynne med matematikk for femteklasse for å lære seg det grunnleggende i faget.
DB170929 Historieformidleren Vibeke Koehler og en rekke meningsfeller står bak kronikken « Fryktløse nordmenn ? » hvor de distanserer seg fullstendig fra opptakene de sa ja til å delta i i fjor sommer.
DB170929 - I det utsendte skrivet demoniseres jeg på en så løgnaktig måte at jeg krever en uforbeholden beklagelse fra Koehler, ellers vil det vurderes et privat injuriesøksmål mot Vibeke Koehler, som har en strafferamme på 2 års fengsel, fortsetter hun.
DB170929 ( Dagbladet ) : - Det gjør vondt å se ansiktene våre klippet inn i denne herskerfolkpropagandaen, skriver vikingtidsentusiast Vibeke Koehler i et langt kronikkinnlegg på Facebook.
DB170929 - Vibeke Koehler har framsatt grove løgner og alvorlige injurierende påstander mot min person, og hun formidler løgn og usannheter, skriver hun.
DA170929 Det er helt på grensen, men vi har landet på at dette er innafor det vi kaller obsvarsel, forteller statsmeteorolog Vibeke Thyness.
AA170929 Det er helt på grensen, men vi har landet på at dette er innafor det vi kaller obsvarsel, forteller statsmeteorolog Vibeke Thyness.
VG170927 - Vi har en kamp mellom kjemper, det store høytrykket over Kola og lavtrykk i vest, sier statsmeteorolog Vibeke Thyness ved Meteorologisk institutt.
VG170927 - Men Vestlandet og Sørlandet vil nok få en merkbar dupp i temperaturen når regnværet kommer inn, understreker statsmeteorolog Vibeke Thyness.
AA170927 - Det var branntilløp på et lager i pressa, men vi fikk raskt kontroll og brannen er nå slukket, sier Vibeke Arntsen ved 110-sentralen i Sør-Trøndelag.
AA170927 september, opplyser meteorolog Vibeke Thyness til NTB.
AA170927 Olve og Vibeke Lundetræ reiste til Budapest for et par år siden.
AA170927 Det var en ganske spesiell følelse å vandre rundt og se på fortiden, som tross alt ikke er så fjern, forteller Vibeke .
DN170926 Haartveit og administrerende direktør Vibeke Hammer Madsen i Virke.
DA170926 - Paradoksalt, mener Virkes administrerende direktør Vibeke Hammer Madsen om svarene i den ferske undersøkelsen som Hovedorganisasjonen la fram tirsdag.
AP170926https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/JjKMj/Naringslivet-Solbergs-forenklinger-virker-ikke Syv av ti bedrifter opplever ikke at det er blitt mindre byråkrati fire år etter at regjeringen startet sitt forenklingsarbeid, sier administrerende direktør Vibeke Hammer Madsen i Hovedorganisasjonen Virke.
AP170926https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/JjKMj/Naringslivet-Solbergs-forenklinger-virker-ikke Problemet er at gevinsten spises opp, mener Vibeke Hammer Madsen.
AP170926https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/JjKMj/Naringslivet-Solbergs-forenklinger-virker-ikke - Paradoksalt, mener Virkes administrerende direktør Vibeke Hammer Madsen om svarene i den ferske undersøkelsen som Hovedorganisasjonen la frem tirsdag.
AA170926 - Paradoksalt, mener Virkes administrerende direktør Vibeke Hammer Madsen om svarene i den ferske undersøkelsen som Hovedorganisasjonen la fram tirsdag.
AA170925 Så varmt vær over så store områder er svært spesielt på denne tiden av året, sier vakthavende meteorolog Vibeke Thyness ved Meteorologisk institutt til NTB.
NL170922 Foto : Vibeke Os, UiT Norges arktiske universitet ¶
VG170921 Foto : vIBEKE mONTERO ¶
VG170921 Foto : Vibeke Montero ¶
DN170919 Administrerende direktør Vibeke Hammer Madsen åpnet ballet for Handelskonferansen 2017 med et sitat fra den legendariske racerbilsjåføren Mario Andretti.
SA170918 Vibeke Blich ¶
BT170918https://www.bt.no/100Sport/sykkel/Her-gar-det-galt-for-hjemmehapet---Jeg-var-egentlig-ganske-heldig-242311b.html FOTO : Vibeke Blich ¶
AP170918https://www.aftenposten.no/100Sport/sykkel/Her-gar-det-galt-for-hjemmehapet---Jeg-var-egentlig-ganske-heldig-242311b.html FOTO : Vibeke Blich ¶
AA170918 - I Åfjord var vi i fyr og flamme da vi først ble presentert for planene i januar, og entusiasmen har blitt bare sterkere, sier ordfører Vibeke Stjern.
SA170916 Med seg som støtte hadde han Glenn Jensen, John Carew, Vibeke Skofterud og Pål Tømmerhoel.
SA170916 John Carew og Vibeke Skofterud var med ham underveis i et prosjekt satt i gang av sponsoren Maxim.
SA170916 A post shared by Vibeke Skofterud ( @vibekeskofterud ) on Sep 16, 2017 at 4:39am PDT ¶
SA170916 Vibeke Skofterud/Instagram ¶
FV170916https://www.fvn.no/100Sport/fotball/Dagfinn-Enerly-fullforte-Oslo-maraton--Et-av-de-mest-inspirerende-menneskene-jeg-har-mott-242138b.html Med seg som støtte hadde han Glenn Jensen, John Carew, Vibeke Skofterud og Pål Tømmerhoel.
FV170916https://www.fvn.no/100Sport/fotball/Dagfinn-Enerly-fullforte-Oslo-maraton--Et-av-de-mest-inspirerende-menneskene-jeg-har-mott-242138b.html John Carew og Vibeke Skofterud var med ham underveis i et prosjekt satt i gang av sponsoren Maxim.
FV170916https://www.fvn.no/100Sport/fotball/Dagfinn-Enerly-fullforte-Oslo-maraton--Et-av-de-mest-inspirerende-menneskene-jeg-har-mott-242138b.html FOTO : Vibeke Skofterud/Instagram ¶
FV170916https://www.fvn.no/100Sport/fotball/Dagfinn-Enerly-fullforte-Oslo-maraton--Et-av-de-mest-inspirerende-menneskene-jeg-har-mott-242138b.html A post shared by Vibeke Skofterud ( @vibekeskofterud ) on Sep 16, 2017 at 4:39am PDT ¶
AP170916https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Dagfinn-Enerly-fullforte-Oslo-maraton--Et-av-de-mest-inspirerende-menneskene-jeg-har-mott-242138b.html John Carew og Vibeke Skofterud var med ham underveis i et prosjekt satt i gang av sponsoren Maxim.
AP170916https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Dagfinn-Enerly-fullforte-Oslo-maraton--Et-av-de-mest-inspirerende-menneskene-jeg-har-mott-242138b.html A post shared by Vibeke Skofterud ( @vibekeskofterud ) on Sep 16, 2017 at 4:39am PDT ¶
DB170915 Hvis ikke kan det bli mange nye ofre, sier Vibeke Benum Solem, klinisk barnevernspedagog ved Statens barnehus i Oslo. 18-åringen med den rutete skjorta hadde aldri vært i kontakt med politiet før han ble avslørt.
DB170915 Da kan det bli mange nye ofre, sier Vibeke Benum Solem, klinisk barnevernspedagog ved Statens Barnehus i Oslo.
VG170912 Drapsforsker Vibeke Ottesen var innkalt som vitne av 16-åringens forsvarer, og sa via telefon at det for menn som ikke er i familie med hverandre ikke er uvanlig at drapshandlinger utløses av bagateller.
DA170912 Her sametingspresident Vibeke Larsen.
AA170912 Moren til Alisha, Vibeke Boe, er nemlig fra Trondheim - og hennes side av familien bor fortsatt i Trøndelag.
AA170912 Moren Vibeke forteller at datteren jobber hardt.
AA170912 Moren Vibeke Boe forteller at hun er veldig stolt av datteren.
AA170912 Flyttet som ung : Moren Vibeke Boe er født og oppvokst i Trondheim, men bosatte seg i Oslo få år før Alisha Boe ble født.
AA170912 Alisha Boe ble født i Oslo i 1997, få år etter at moren Vibeke Boe bestemte seg for å flytte fra Trondheim til fordel for jobb i hovedstaden.
AA170909 ( Her sammen med sametingspresident Vibeke Larsen under Tråante 2017 i vinter.
VG170908 Så jeg må si at jeg savner Kristin ( Størmer Steira ) og Vibeke ( Skofterud ) som var med meg i så mange år.
AP170907https://www.aftenposten.no/amagasinet/i/bpmd3/-Fembarnsmor-Vibeke-fikk-barna-til-a-bytte-ut-chips-med-gronnsaker- | Fembarnsmor Vibeke fikk barna til å bytte ut chips med grønnsaker ¶ Vibeke Vestre lot barna søle så mye de ville på kjøkkenet da de var små.
AP170907https://www.aftenposten.no/amagasinet/i/bpmd3/-Fembarnsmor-Vibeke-fikk-barna-til-a-bytte-ut-chips-med-gronnsaker- | Fembarnsmor Vibeke fikk barna til å bytte ut chips med grønnsaker ¶
AP170907https://www.aftenposten.no/amagasinet/i/bpmd3/-Fembarnsmor-Vibeke-fikk-barna-til-a-bytte-ut-chips-med-gronnsaker- - Jeg elsker å være i kjøkkenet og har noen av de aller fineste stundene med mine barn akkurat her, sier Vibeke Vestre ( 45 ).
DB170906 Rønning var svært lik originalen og sang blant annet en sang om Vibeke Løkkeberg.
NL170901 Vibeke og Kristin Rivelsrud er blant de største skatteyterne i Bærum.
AP170831https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/zm6e1/Kunsten-a-bryte-ned-likestillingsapparatet-midt-i-en-valgkamp--Vibeke-Blaker-Strand | Kunsten å bryte ned likestillingsapparatet midt i en valgkamp Vibeke Blaker Strand ¶
AA170830 UNDERVURDERT : Reiseblogger og journalist Vibeke Montero mener Lanzarote har rustet seg opp til å bli en av de lekreste i den kanariske søskenflokken.
AA170830 Til daglig jobber Vibeke på Vings hovedkontor i Oslo.
AA170830 Sørg for å være sulten når du kommer, for her er det ikke snakk om små porsjoner, tipser Vibeke .
AA170830 Reiseblogger og journalist Vibeke Montero mener øya har rustet seg opp til å bli den lekreste i den kanariske søskenflokken.
AA170830 LETT Å KOSE SEG : Vibeke Skontorp blir ikke lei av Gran Canaria og alt øya har å by på.
AA170830 I følge Vibeke er det lett å glemme at det finnes en storby i lite format i ferieparadiset.
AA170830 Vibeke har vært på Gran Canaria både med og uten barn, og begge deler har falt i smak.
AA170830 Vibeke Skontorp har vært der 7 ganger - sist forrige vinter.
DN170829https://www.dn.no/nyheter/2017/08/29/2047/Eiendom/vil-ha-hjemmehygge-pa-kontoret Markeds- og kommunikasjonsdirektør Vibeke Oretorp i Sands til venstre og resepsjonist Lars Landvik Isaksen til høyre.
DN170829 Markeds- og kommunikasjonsdirektør Vibeke Oretorp til venstre.
DN170828 At såpass mange er villige til å kutte, tror Virke-direktør Vibeke Madsen er en indikasjon på at virkeligheten har innhentet folk, at mange forstår at vi må slå ring om velferdsstaten, skriver Dagbladet, som har bestilt undersøkelsen fra Ipsos MMI.
DN170828 - Samtidig som mange ser behov for å endre sykelønnsordningen, ser det ikke ut som om politikerne våger å ta debatten, sier aministrerende direktør Vibeke Hammer Madsen i Virke.
DA170828 Pappa Atle Wester Larsen og moren Vibeke Strand har selv måttet være med på turen til Nord-Italia.
DA170828 KLAR FOR AC MILAN : Jørgen Strand Larsen ( 17 ) fra Halden, som her er avbildet ved treningsanlegget Milanello sammen med mamma Vibeke i forrige uke.
AA170825 Det er et stort nedbørsfelt som trekker vestover, og som vil strekke seg over halve Troms og hele Finnmark, sier vakthavende meteorolog Vibeke Thynes ved Meteorologisk institutt.
SA170824 Alle våre medlemmer ønsker fritak fra den ytterligere belastningen det er med den elektromagnetiske strålingen fra disse AMS-målerene, sier Vibeke Dahl Skelton i Felo ( Foreningen for el-overfølsomme ) til tu.no.
SA170824 Alle våre medlemmer ønsker fritak fra den ytterligere belastningen det er med den elektromagnetiske strålingen fra disse AMS-målerene, sier Vibeke Dahl Skelton i Felo ( Foreningen for el-overfølsomme ) til tu.no.
NL170824 Partiets president, Vibeke Larsen, stiller nå til valg for en ny sosialdemokratisk valgliste kalt Siella.
AP170824https://www.aftenposten.no/bolig/El-overfolsomme-slipper-a-fa-installert-smarte-strommalere-10489b.html Alle våre medlemmer ønsker fritak fra den ytterligere belastningen det er med den elektromagnetiske strålingen fra disse AMS-målerene, sier Vibeke Dahl Skelton i Felo ( Foreningen for el-overfølsomme ) til tu.no.
AP170824https://www.aftenposten.no/bolig/El-overfolsomme-far-fritak-fra-smarte-strommalere-10489b.html Alle våre medlemmer ønsker fritak fra den ytterligere belastningen det er med den elektromagnetiske strålingen fra disse AMS-målerene, sier Vibeke Dahl Skelton i Felo ( Foreningen for el-overfølsomme ) til tu.no.
AA170824 To ordførere er også invitert til å fortelle om statusen i sin kommune : Åfjord-ordfører Vibeke Stjern ( Ap ), som skal slå seg sammen Roan, og Leka-ordfører Per Helge Johansen - som skal tvangssammenslås med Nærøy, Vikna og Bindal.
AA170824 To distriktsordførere var også invitert til debatten : Vibeke Stjern ( Ap ) i Åfjord, som frivillig skal slå seg sammen Roan, og Leka-ordfører Per Helge Johansen ( Sp )- som skal tvangssammenslås med Nærøy, Vikna og Bindal.
VG170823 BISTO BETJENTER : Advokat Vibeke Hein Bæra.
VG170823 Advokat Vibeke Hein Bæra har bistått to av fire fengselsbetjenter i saken.
AA170823 Sametingspresident Vibeke Larsen mener at lærerkreftene vil øke på sikt hvis samisk innføres som et obligatorisk fag.
AA170823 Sametingspresident Vibeke Larsen foreslår at alle elever i hele landet må ha samiskundervisning i grunnskolen.
DA170822 Stine får en klem av rektor Vibeke Saltnes Olsen.
DA170822 En bunadskledd rektor, Vibeke Saltnes Olsen, kunne avkrefte at det var nasjonaldag, men en såpass stor merkedag at både hun og assisterende rektor Anne Zetterdahl hadde trukket i finstasen.
VG170816 Og årsaken til at det ligger sånn i ro, har å gjøre med orkansesongen lenger sør i Atlanteren, forklarer statsmeteorolog Vibeke Thyness ved Meteorologisk institutt.
SA170816 Branns daglige leder, Vibeke Johannesen, ønsker ikke å uttale seg om økonomien i overgangen.
DB170816 I Sør-Norge vil det regne i større eller mindre grad hele helgen, sier statsmeteorolog Vibeke Thyness ved Meteorologisk institutt overfor NTB.
AP170816https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Nederlandsk-spiller-klar-for-Brann-240480b.html Branns daglige leder, Vibeke Johannesen, ønsker ikke å uttale seg om økonomien i overgangen.
VG170815 På bildet er også Vibeke Skofterud og Marit Bjørgen.
VG170811 - Vi hverken utreder eller vurderer det og konsentrerer oss om herrelaget og utviklingsavdelingen, har daglig leder i Brann, Vibeke Johannesen, sagt til Aftenposten.
AP170810https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/AAA8q/Har-naringslivet-allerede-tatt-samfunnsansvar--Steinar-A-Hopland « Langt flere kan og bør engasjere seg », sier direktør Vibeke Madsen i Virke i sitt svar til meg i innlegget der jeg etterlyser norske bedrifters samfunnsansvar.
NL170809 ¶ HEISER FLAGGENE : I dag heiser vi flaggene for å uttrykke respekt og solidaritet for verdens 370 millioner urfolk, som bor i over 90 land, skriver kronikkforfatter og sametingspresident Vibeke Larsen.
DB170809 ¶ FÅR « TRØKKET » : - Det er Østlandet som får « trøkket », sier statsmeteorolog Vibeke Thyness om det varslede pøsregnet i onsdag.
DB170809 Innerst i fjordene kan det dukke opp lite grann regn på ettermiddagen, sier Vibeke Thyness.
DB170809 - Det blir ganske intenst mens det står på, men så vil det antakelig gå over til byger, som har torden i seg, sier statsmeteorolog Vibeke Thyness til Dagbladet.
DB170809 Det har vært varmt både dag og natt, og at det har effekt i de italienske alpene, tror jeg gjerne, sier Vibeke Thyness, meteorolog ved Meteorologisk Institutt.
AA170809 Den verste skuren er trolig over i løpet av ettermiddagen og kvelden, forteller vakthavende meteorolog Vibeke Thyness ved instituttet til NTB.
AA170809 - Det blir ordentlig, ordentlig vått, forteller vakthavende meteorolog Vibeke Thyness ved instituttet til NTB ¶
AP170808https://www.aftenposten.no/osloby/i/VVA0W/-Det-skal-botte-ned-over-Oyafestivalen Den verste skuren er trolig over i løpet av ettermiddagen og kvelden, forteller vakthavende meteorolog Vibeke Thyness ved instituttet til NTB.
VG170807 - Vi hverken utreder eller vurderer det og konsentrerer oss om herrelaget og utviklingsavdelingen, har daglig leder Vibeke Johannesen sagt til Aftenposten.
SA170806 FOTO : Vibeke Guddingsmo ¶
SA170806 Vibeke Guddingsmo ¶
AP170806https://www.aftenposten.no/100Sport/sykkel/Tromso-duo-gir-seg-med-ekstremrittet--Mannen-i-gata-forstar-ikke-hvor-beintoft-dette-rittet-er-239828b.html FOTO : Vibeke Guddingsmo ¶
AP170806https://www.aftenposten.no/100Sport/sykkel/Tromso-duo-gir-seg-med-ekstremrittet--Mannen-i-gata-forstar-ikke-hvor-beintoft-dette-rittet-er-239828b.html Vibeke Guddingsmo ¶
DN170805 Tidligere Sametingspresident, Vibeke Larsen, som nå er presidentkandidat for Å iella, synes det er en interessant tanke.
AA170805 Tidligere Sametingspresident, Vibeke Larsen, som nå er presidentkandidat for Å iella, synes det er en interessant tanke.
DN170803 Ulrichsens tre døtre, Cathrine, Vibeke og Marianne, eier alle B-aksjene, og 32,7 prosent av selskapet.
SA170802 Chris Holsten, artist ¶ Vibeke Skofterud, tidligere langennsløper ¶
DB170802 ¶ FORSKER PÅ DRAP : Den delen av hjernen som muliggjør evnen til å vurdere konsekvenser, for en selv og for andre, er ikke ferdig utviklet før man er i midten av 20-årene, skriver drasforsker Vibeke Ottesen i denne kronikken.
AP170802https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Disse-spiller-kjendiskampen-pa-Norway-Cup-239551b.html Chris Holsten, artist ¶ Vibeke Skofterud, tidligere langennsløper ¶
AP170731https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/rqRQa/Sommerstengt-jernbane-er-ikke-en-sovepute--Vibeke-Aarnes_-Bane-Nor | Sommerstengt jernbane er ikke en sovepute Vibeke Aarnes, Bane Nor ¶
AP170731https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/rqRQa/Sommerstengt-jernbane-er-ikke-en-sovepute--Vibeke-Aarnes_-Bane-Nor FOTO : Ingar Storfjell ¶ Vibeke Aarnes.
AA170724 Gjennom Vilde Søyland møter vi Vibeke , som vokser opp til å bli et vidunderbarn.
AA170724 Fra åpningsscenen : - Du er født til noe stort, Vibeke , deklamerer forteller Bendik S.
AA170724 For skal vi tro skuespillere og regissør, har manusforfatter Stian Hovland Pedersen sørget for at absurditetene når nye høyder når lille Vibeke begynner i en spesialklasse på NTH.
AA170724 » - Vibeke er krevende, veslevoksen og har mye driv.
AA170724 Vibeke tviholder på drømmen og havner utenfor, men vil fortsatt prøve.
DB170723 Foto : Vibeke Montero ¶ aller media ¶
DB170723 Foto : Vibeke Montero ¶
AA170723 Førerne er av helsepersonell på stedet beskrevet som henholdsvis alvorlig og kritisk skadd, sa melder politiførstebetjent Vibeke Næss i Vest politidistrikt. ( ©NTB ) ¶
AA170722 Førerne er av helsepersonell på stedet beskrevet som henholdsvis alvorlig og kritisk skadd, melder politiførstebetjent Vibeke Næss i Vest politidistrikt.
AP170721https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/rqyE3/Frankrike-eksperter-svarer-Har-Store-eller-Brende-mest-til-felles-med-Macron Fjernt fra Ap i økonomien ¶ Vibeke Knoop Rachline, journalist og Frankrike-ekspert, sier at likheten mellom Støre og Macron er at den franske presidenten kommer fra sosialistpartiet og har dermed en politisk bakgrunn felles med Støre.
AP170721https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/rqyE3/Frankrike-eksperter-svarer-Har-Store-eller-Brende-mest-til-felles-med-Macron Vibeke Knoop Rachline ¶
AA170721 Familien er varslet, forteller operasjonsleder Vibeke Næss.
DN170720https://www.dn.no/etterBors/2017/07/20/1944/Film/vil-gjore-netflix-norskere Daglig leder i Euforia film - som eksklusivt distribuerer norsk film, Vibeke Skistad, tror ikke prosentkrav er veien å gå.
DN170720 Daglig leder i Euforia film - som eksklusivt distribuerer norsk film, Vibeke Skistad, tror ikke prosentkrav er veien å gå.
SA170719 SPENT : Daglig leder Vibeke Johannesen sier det kribler ekstra før torsdagens kamp mot Ruzomberok.
BT170719https://www.bt.no/100Sport/fotball/Derfor-er-torsdagens-kamp-sa-viktig-for-Brann-sjefene-238966b.html SPENT : Daglig leder Vibeke Johannesen sier det kribler ekstra før torsdagens kamp mot Ruzomberok.
VG170718 ØYDRØM : Glenn Ruud og Vibeke Allum har falt pladask for Madeira, og de mange mulighetene til både store naturopplevelser og deilig byliv.
VG170718 Foto : Vibeke Montaro ¶
VG170718 - Jeg kan ikke skjønne at vi ikke har reist hit før, sier Vibeke Allum ( 48 ).
VG170718 - Det er en fantastisk øy å oppdage på dagtid, og når kvelden kommer er Funchal en levende hovedstad der vi liker godt å sette oss på elegante The Ritz med et glass bobler og se på folkelivet, sier Vibeke .
DA170718 ILLUSTRASJON : OSLO S UTVIKLING MILJØFOKUS : Vibeke Ahlsand og Rolf Thorsen i Oslo S Utvikling.
DA170718 - Kravene til BREEAM-NOR er høyere enn for tradisjonelle leiligheter og også gjeldende lover og forskrifter, forklarer Vibeke Ahlsand, direktør for marked og merkevare i OSU.
DA170718 En uformell atmosfære ¶ Vibeke Havenstrøm elsker å jobbe på vertshuset, og synes det er null problem å jobbe tolv timers vakter.
DA170718 Det er bare koselig, forteller Vibeke Havenstrøm, som jobber på spisestedet.
DA170718 Vibeke Havenstrøm synes det er helt suverent.
DA170718 Vibeke Havenstrøm jobber på Sponvika Vertshus i sommer.
SA170714https://www.aftenbladet.no/100Sport/fotball/Fotballrevolusjonen-Norge-ikke-er-med-pa---Det-er-egentlig-harreisende-238698b.html Hvis noen av de tradisjonsrike kvinnelagene vil prate om det, er vi åpne for å snakke om hva som er best for Bergen, men vi vil ikke ta initiativet, sier daglig leder Vibeke Johannesen.
SA170714 Hvis noen av de tradisjonsrike kvinnelagene vil prate om det, er vi åpne for å snakke om hva som er best for Bergen, men vi vil ikke ta initiativet, sier daglig leder Vibeke Johannesen.
FV170714https://www.fvn.no/100Sport/fotball/Fotballrevolusjonen-Norge-ikke-er-med-pa---Det-er-egentlig-harreisende-238698b.html Hvis noen av de tradisjonsrike kvinnelagene vil prate om det, er vi åpne for å snakke om hva som er best for Bergen, men vi vil ikke ta initiativet, sier daglig leder Vibeke Johannesen.
AP170714https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Fotballrevolusjonen-Norge-ikke-er-med-pa---Det-er-egentlig-harreisende-238698b.html Hvis noen av de tradisjonsrike kvinnelagene vil prate om det, er vi åpne for å snakke om hva som er best for Bergen, men vi vil ikke ta initiativet, sier daglig leder Vibeke Johannesen.
SA170713 Det er daglig leder Vibeke Johannesen tydelig på, her i telefonen under Branns lette trening i Slovakia onsdag kveld.
BT170713https://www.bt.no/100Sport/fotball/Slik-er-Branns-E-cup-regnestykke-238685b.html Det er daglig leder Vibeke Johannesen tydelig på, her i telefonen under Branns lette trening i Slovakia onsdag kveld.
AP170713https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Forelopig-er-E-cupen-et-lite-plussprosjekt_-men-Branns-pengegevinst-kan-vokse-fort-238685b.html Det er daglig leder Vibeke Johannesen tydelig på, her i telefonen under Branns lette trening i Slovakia onsdag kveld.
SA170712 Påskjønnelse : Alexander Osdal fikk gratisreise og drakt av Branns daglige leder Vibeke Johannesen.
SA170712 Det er helt vanvittig og helt fantastisk, sier Branns daglige leder, Vibeke Johannesen.
AP170712https://www.aftenposten.no/meninger/kronikk/i/OVqx3/Franskmennene-lever-i-konstant-terrorfare--Vibeke-Knoop-Rachline-og-Franck-Orban | Franskmennene lever i konstant terrorfare Vibeke Knoop Rachline og Franck Orban ¶
AP170712https://www.aftenposten.no/meninger/kronikk/i/OVqx3/Franskmennene-lever-i-konstant-terrorfare--Vibeke-Knoop-Rachline-og-Franck-Orban FOTO : Claude Paris / TT / NTB Scanpix ¶ Vibeke Knoop Rachline, journalist i Paris ¶
AP170712https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Har-sett-Brann-702-kamper-pa-rad-Her-blir-supersupporteren-hyllet-238663b.html Påskjønnelse : Alexander Osdal fikk gratisreise og drakt av Branns daglige leder Vibeke Johannesen.
AP170712https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Har-sett-Brann-702-kamper-pa-rad-Her-blir-supersupporteren-hyllet-238663b.html Det er helt vanvittig og helt fantastisk, sier Branns daglige leder, Vibeke Johannesen.
DN170710 | Blir ny sjef for First Hotels ¶ ¶ Vibeke Raddum forlater jobben som Europa-direktør hos den japanske turoperatøren Tumlare for å bli sjef for Asmund Haares hotellkjede First Hotels.
FV170705https://www.fvn.no/nyheter/lokalt/Titusenvis-til-gatene-pa-torsdag-703441b.html Vibeke Retterholt, driver av Tilbords Lillemarkens, gjør klar tilbudsvarene til torsdag.
DN170702 ¶ Administrerene direktør i Virke Vibeke Hammer Madsen mener det kan være store beløp å spare på å konkurranseutsette flere offentlige tjenester.
FV170629https://www.fvn.no/nyheter/lokalt/Mener-penger-og-respekt-er-et-troverdig-drapsmotiv-703070b.html Drapsforsker Vibeke Ottesen mener det virker sannsynlig.
DN170627 Direktør for Marienlystdivisjonen i NRK, Vibeke Fürst Haugen, er ifølge NRK svært fornøyd med ansettelsen.
DA170627 Vi må inn i moskeene og forklare hva som er bra med idretten, og hvorfor den ikke må prioriteres bort i kamp med mange andre aktiviteter, sier Vibeke Thiblin.
DA170627 Dette samarbeidet har båret frukter, sier Vibeke Thiblin, som også ønsker seg mindre byråkrati rundt klubbdriften.
DA170627 Byråd Rina Mariann Hansen vil bygge anlegg, og daglig leder i Sagene IF, Vibeke Thiblin vil se aktivitet.
DA170627 - Ved siste telling hadde vi over hundre nasjoner representert blant våre 1600 medlemmer, sier daglig leder i Sagene IF, Vibeke Thiblin til Dagsavisen.
DN170626 Det bekymrer oss, sier administrerende direktør Vibeke Madsen i Virke.
DN170626 Administrerende direktør Vibeke Hammer Madsen i Virke Foto : Per Thrana ¶
DB170625 Kort tid etter at den offisielle starten gikk, etablerte det seg et brudd bestående av seks ryttere ; Caroline Thorvik Olsen ( Bergen CK ), Malin Eriksen ( CK Victoria ), Vibeke Dybwad ( Grimstad SK ) og Julie Solvang ( Grimstad SK ) fikk med seg Hitec Products-jentene Susanne Andersen og Thea Thorsen.
DB170625 Caroline Thorvik Olsen for Bergen CK, Grimstad-kvinnene Vibeke Dybwad og Julie Solvang, Ingrid Lorvik og Malin Eriksen fra CK Victoria, samt Bryne CKs Stine Borgli utgjorde resten av gruppa.
FV170624 Drapsforsker Vibeke Ottesen mener det virker sannsynlig.
AA170624 Her er det en av arrangørene og bestemødrene, Vibeke C.
VG170623 John Carew - ComeOn ! Vibeke Skofterud - ComeOn !
AP170623https://www.aftenposten.no/amagasinet/Vibeke-Holth-om-goodiebagene-Det-var-ikke-hold-in-strompebukser_-det-var-et-par-total-comfort-tights_-storrelse-XL-623851b.html Kvinnemaktkårer Vibeke Holth - her mellom to av de absolutt mektigste : Finansminister Siv Jensen og næringsminister Monica Mæland.
AP170623https://www.aftenposten.no/amagasinet/Vibeke-Holth-om-goodiebagene-Det-var-ikke-hold-in-strompebukser_-det-var-et-par-total-comfort-tights_-storrelse-XL-623851b.html | Vibeke Holth om goodiebagene : Det var ikke hold-in-strømpebukser, det var et par total comfort tights, størrelse XL ¶
NL170622 Min bekymring går ut på at energimyndighetene i sin iver for utbygging av grønn energi glemmer at storparten av arealene de ønsker å bygge ut allerede benyttes som reinbeiteland, skriver sametingspresident Vibeke Larsen.
AP170622https://www.aftenposten.no/norge/politikk/Norges-mektigste-kvinner-fikk-goodiebag-med-antirynkekrem_-interiormagasin-og-strompebukse-623730b.html Redaktør i Kapital, Vibeke Holth, mener fokuset bør ligge et annet sted.
VG170621 * Mens Jörgen Brink fikk en bil etter å ha satt rekord i Vasaloppet i 2012, fikk ikke Vibeke Skofterud det samme da hun satte rekord samme år.
VG170621 Redaktør Vibeke Holth påpeker at politikere dominerere toppen av listen.
DN170621 En fondsløsning er et bedre alternativ enn en statlig plastposeavgift, og det gir samtidig muligheter til å løse viktige miljøoppgaver som opprydding av plast i naturen, spesielt langs kysten, opplyser Vibeke Hammer Madsen som er administrerende direktør i Virke.
AA170621 Redaktør Vibeke Holth påpeker at politikere dominerere toppen av listen.
AA170621 Redaktør Vibeke Holth påpeker at politikere dominerere toppen av listen.
SA170620 Det er selvfølgelig mange som fortjener heder og ære - som for eksempel Vibeke Johannesen som forvandlet den arrogante og selvgode klubben til å bli både ydmyk og sympatisk - men likevel er det et navn som skinner sterkere enn alle andre, den enorme fremgangen hadde aldri skjedd uten sotraværingen.
BT170620 KRITIKERROST : Teateranmelderne var begeistret for regissør Vibeke Flesland Havres « Folkets festspillscene ».
BT170620 Vibeke Flesland Havre vil likevel ha deg på audition.
BT170620 Det er selvfølgelig mange som fortjener heder og ære - som for eksempel Vibeke Johannesen som forvandlet den arrogante og selvgode klubben til å bli både ydmyk og sympatisk - men likevel er det et navn som skinner sterkere enn alle andre, den enorme fremgangen hadde aldri skjedd uten sotraværingen.
AP170620https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/Den-som-gar-med-drapstanker_-trenger-a-bli-sett--Vibeke-Ottesen-623609b.html | Den som går med drapstanker, trenger å bli sett Vibeke Ottesen ¶
AP170620 | Den som går med drapstanker, trenger å bli sett Vibeke Ottesen ¶
SA170619 Det mener sportssjef, Rune Soltvedt, og daglig leder, Vibeke Johannesen, er en fordel.
SA170619 Daglig leder i Brann, Vibeke Johannesen, var til stede under trekningen.
DB170619 Passasjeren som skrev Facebook-innlegget, Vibeke Tofteby, forteller om sjåførens gode gjerning : ¶
DA170619 FOTO : MIMSY MØLLER Eivin Nilsen Salthe som Loka, Joachim Rafaelsen som Ty, Gjertrud Jynge som Volva og Unn Vibeke Hol som Den falske volva i regissør Robert Wilsons versjon av « Edda » på Det Norske Teatret.
BT170619https://www.bt.no/nyheter/lokalt/Vil-rive-Reksten-boligen-326181b.html Investor Johan Fredrik Odfjell og konen Vibeke Aase har søkt om å få rive Reksten-boligen i Skipanesveien 264 på Milde.
BT170619 Det mener sportssjef, Rune Soltvedt, og daglig leder, Vibeke Johannesen, er en fordel.
BT170619 Daglig leder i Brann, Vibeke Johannesen, var til stede under trekningen.
AP170619 Det mener sportssjef, Rune Soltvedt, og daglig leder, Vibeke Johannesen, er en fordel.
AP170619 Daglig leder i Brann, Vibeke Johannesen, var til stede under trekningen.
BT170617 TRIVES : Vibeke Rykkje er én av syv sesongarbeidere som skal plante og stelle i bedene i Bergen denne sommeren.
AP170617https://www.aftenposten.no/okonomi/Livet-pa-toppen-Hun-har-ikke-den-utdannelsen-som-forventes_-og-liker-ikke-ord-som-omstilling-og-omorganisering-622342b.html | Livet på toppen : Hun har ikke den utdannelsen som « forventes », og liker ikke ord som omstilling og omorganisering ¶ Vibeke Hammer Madsen : - For meg er arbeidsglede et stikkord.
AP170617https://www.aftenposten.no/okonomi/Livet-pa-toppen-Hun-har-ikke-den-utdannelsen-som-forventes_-og-liker-ikke-ord-som-omstilling-og-omorganisering-622342b.html Vibeke Hammer Madsen har vært leder for Virke, hovedorganisasjonen for tjenestenæringene, i snart 15 år.
SA170616https://www.aftenbladet.no/100Sport/fotball/Brann-nekter-midtbaneprofilen-a-stille-i-TV-2-program-237355b.html I tillegg skal vi spille en viktig kamp mandag, sier Vibeke Johannesen.
SA170616 I tillegg skal vi spille en viktig kamp mandag, sier Vibeke Johannesen.
BT170616https://www.bt.no/100Sport/fotball/Brann-nekter-midtbaneprofilen-a-stille-i-TV-2-program-237355b.html I tillegg skal vi spille en viktig kamp mandag, sier Vibeke Johannesen.
BT170616 I tillegg skal vi spille en viktig kamp mandag, sier Vibeke Johannesen.
AP170616https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Brann-nekter-midtbaneprofilen-a-stille-i-TV-2-program-237355b.html I tillegg skal vi spille en viktig kamp mandag, sier Vibeke Johannesen.
AP170616 I tillegg skal vi spille en viktig kamp mandag, sier Vibeke Johannesen.
AA170614 Initiativet til møtet kom etter at sametingspresident Vibeke Larsen i mai sendte et åpent brev til regjeringen med en appell om at nasjonale myndigheter må engasjere seg.
AA170614 Initiativet til møtet kom etter at sametingspresident Vibeke Larsen i mai sendte et åpent brev til regjeringen med en appell om at nasjonale myndigheter må engasjere seg.
BT170613 | Tråkker til for MS ¶ Vibeke Ludvigsen skal sykle i Tour de France løypene for å skaffe penger til MS-forskning.
BT170613 SPREK MED MS : Vibeke Ludvigsen har multippel sklerose, men trener hardt likevel.
BT170613 KLAR : Vibeke Ludvigsen er klar for å sykle i Tour de France løypene.
BT170613 Fakta : Vibeke Gudmundsen Ludvigsen ¶
AP170610 | Livet på toppen : Hun har ikke den utdannelsen som « forventes », og liker ikke ord som omstilling og omorganisering ¶ Vibeke Hammer Madsen : - For meg er arbeidsglede et stikkord.
AP170610 Vibeke Hammer Madsen har vært leder for Virke, hovedorganisasjonen for tjenestenæringene, i snart 15 år.
AA170609 Det har blitt populært å ta selfies med dem, forklarer produsent i Korsvikaspillet, Vibeke Hay Wold.
AP170607https://www.aftenposten.no/bolig/Nar-de-trykker-pa-knappen_-er-kjokkenet-flyttet-ut-10228b.html Førsteamanuensis Vibeke Glaser ¶
AP170607https://www.aftenposten.no/bolig/Nar-de-trykker-pa-knappen_-er-kjokkenet-flyttet-ut-10228b.html Førsteamanuensis Vibeke Glaser ved Dronning Mauds Minne Høgskole i Trondheimsom har studert og skrevet mye om profesjonaliseringen av foreldrerollen.
AP170607https://www.aftenposten.no/bolig/Nar-de-trykker-pa-knappen_-er-kjokkenet-flyttet-ut-10228b.html Vibeke Glaser ¶
VG170603 Prosjektleder Vibeke Moldestad i SpareBank 1 Gruppen var på Helsfyr og viste finansministeren at det etter omleggingen tar rundt fem minutter å søke om lån digitalt.
AP170602https://www.aftenposten.no/okonomi/Nordea-sjef-Dette-ville-en-skjorte-kostet-om-fabrikkarbeiderne-i-Bangladesh-skulle-fatt-en-levelig-lonn-622467b.html Vi vil at alle som arbeider i tekstilindustrien skal ha en lønn som de kan leve av, skrev PR-sjef for H & M i Norge, Vibeke Holann, i en e-post da.
AP170602 Vi vil at alle som arbeider i tekstilindustrien skal ha en lønn som de kan leve av, skrev PR-sjef for H & M i Norge, Vibeke Holann, i en e-post da.
AA170531 Bak springer butikkmedarbeider Vibeke Larsen.
AP170530https://www.aftenposten.no/osloby/Barnehagesjef--De-som-mener-digitale-verktoy-er-skadelig-for-sma-barn_-vet-ikke-hva-de-snakker-om-621631b.html Men mange barnehageansatte mangler fortsatt kompetanse, sier kommunikasjonsdirektør Vibeke Kløvstad i Senter for IKT i utdanningen.
AP170530 Men mange barnehageansatte mangler fortsatt kompetanse, sier kommunikasjonsdirektør Vibeke Kløvstad i Senter for IKT i utdanningen.
AP170527https://www.aftenposten.no/kultur/Bokanmeldelse-Overvurdert-amerikansk-koloss-621818b.html Oversatt av Vibeke Saugestad ¶
AP170527 » Vibeke Olss, seniorkonsulent i SAS Ground Handling, forteller at selv om de ansatte på Gardermoen får rabatt, er prisene så høye at få har råd til å benytte seg av restauranttilbudene.
AP170527 Oversatt av Vibeke Saugestad ¶
VG170526 | Norske Vibeke ( 43 ) reddet liv på Mount Everest - så klatret hun verdens høyeste fjell ¶ Vibeke Andrea Sefland har besteget to av verdens høyeste fjell den siste uken.
VG170526 | Norske Vibeke ( 43 ) reddet liv på Mount Everest - så klatret hun verdens høyeste fjell ¶
VG170526 TOPP NUMMER TO : Her er Vibeke Andrea Sefland på toppen av verdens høyeste fjell.
VG170526 TO TOPPER : Tirsdag i forrige uke nådde Vibeke Andrea Sefland ( 43 ) toppen av fjellet Lhotse 8516 meter over havet.
VG170526 Les også : Norske Vibeke havnet midt i katastrofen ¶
VG170526 I løpet av syv dager har Vibeke Andrea Sefland ( 43 ) besteget to av verdens høyeste fjell. 16. mai nådde hun toppen av Lhotse ( 8516 moh ), og syv dager senere nådde hun toppen av Mount Everest.
VG170526 For hjelpearbeideren Vibeke Andrea Sefland var det ingen tvil : De avbrøt toppstøtet for å redde liv.
VG170526 Det er ikke første gang Vibeke Andrea Sefland har opplevd dramatikk på Mount Everest.
VG170526 - Vi trodde vi skulle høre fra Vibeke på søndag, og så kom nyhetene fra Nepal.
VG170526 Vibeke Andrea Sefland har også lagt ut en melding på Facebook der hun takker for alle meldinger og hilser alle som har bekymret seg.
FV170526 To dager etter at tre klatrere mistet livet på vei opp verdens høyeste fjell, sto Vibeke Sefland fra Kristiansand på toppen av Mount Everest.
AP170526 Vibeke Sefland på Mount Everest Vibeke Sefland foreviget noen av sekundene på toppen av Mount Everest på film.
AP170526 To dager etter at tre klatrere mistet livet på vei opp verdens høyeste fjell, sto Vibeke Sefland fra Kristiansand på toppen av Mount Everest.
AP170526 FOTO : Privat ¶ Vibeke Sefland på Mount Everest Vibeke Sefland foreviget noen av sekundene på toppen av Mount Everest på film.
AP170526 mai 2017 : Vibeke Sefland og sherpaen er nesten nede i knestående for å komme seg bortover det snødekte fjellet.
NL170524 Også dagens sametingspresident Vibeke Larsen bruker sterke ord, og beskylder Magga for å undergrave hele det samiske samfunn.
AA170524 Elevene kunne dessuten velge en oppgave om språkets betydning for menneskers identitet, knyttet til en tekst om at nyttårstalen til sametingspresident Vibeke Larsen ikke ble holdt på samisk.
NL170523 Same-tingspresident Vibeke Larsen har i brev til Justisdepartementet og e-post til komiteen pekt på at Samerettsutvalgets innstilling om land og vannrettigheter SYD for Finn-mark må bygges inn i arbeidet med regioninnholdet.
AP170523https://www.aftenposten.no/reise/Slik-unngar-du-a-bli-blakk-nar-du-besoker-denne-vakre-turistfellen-10136b.html FOTO : VIBEKE MONTERO ¶
VG170522 Sametingspresident Vibeke Larsen sier hun har fulgt situasjonen i Tysfjord kommune med sorg og vantro.
VG170522 Lidelsene og smertene dette har påført ofre og lokalsamfunnet er vanskelig å ta innover seg, sier Vibeke Larsen.
VG170522 De mange overgrepssakene i Tysfjord kommune er en nasjonal tragedie og så omfattende at regjeringen må engasjere seg, sier sametingspresident Vibeke Larsen.
DA170522 Sametingspresident Vibeke Larsen sier hun har fulgt situasjonen i Tysfjord kommune med sorg og vantro.
DA170522 Lidelsene og smertene dette har påført ofre og lokalsamfunnet er vanskelig å ta innover seg, sier Vibeke Larsen.
DA170522 De mange overgrepssakene i Tysfjord kommune er en nasjonal tragedie og så omfattende at regjeringen må engasjere seg, sier sametingspresident Vibeke Larsen.
BT170522 Ingvild Mestad Vibeke Løvold Ruth Anker Høyer Dokument i samsvar med undertegnet original : Siw Gravdal ( signert elektronisk ) ¶ | 33 personer har fått erstatning etter mislykket fedmeoperasjon ¶
AA170522 Initiativet kom etter at sametingspresident Vibeke Larsen mandag sendte et åpent brev til regjeringen med en appell om at nasjonale myndigheter må engasjere seg.
DB170520 mai-forberedelsene med familien ble ikke helt som vanlig for Oslo-advokaten, som de nærmeste ukene pakker flyttelass mot Skien, der han etablerer virksomhet i barndomsbyen sammen med tidligere forsvarer for Anders Behring Breivik, Vibeke Hein Bæra.
DB170520 - Vi tror årsaken til at det er blitt flere forsvinninger, er at flere har fått en tidsbegrenset tillatelse eller er redde for å få en slik tillatelse eller et avslag, og dermed frykter å bli returnert ved fylte 18 år, sier Heidi Vibeke Pedersen, assisterende fagsjef i UDI.
AP170520 - Vi tror årsaken til at det er blitt flere forsvinninger, er at flere har fått en tidsbegrenset tillatelse eller er redde for å få en slik tillatelse eller et avslag, og dermed frykter å bli returnert ved fylte 18 år, sier Heidi Vibeke Pedersen, assisterende fagsjef i UDI.
AA170520 - Vi tror årsaken til at det er blitt flere forsvinninger, er at flere har fått en tidsbegrenset tillatelse eller er redde for å få en slik tillatelse eller et avslag, og dermed frykter å bli returnert ved fylte 18 år, sier Heidi Vibeke Pedersen, assisterende fagsjef i UDI.
NL170519 Sametingspresident Vibeke Larsen argumenterer for sannhetskommisjonen med at den " handler om veien videre for oss som nasjon og folk ".
DN170519 På våre nettsider har vi publisert en veiledning som forteller hvordan dette kan unngås og hvordan innhold som allerede er indeksert, kan fjernes, svarer kommunikasjonsdirektør Vibeke Hansen i Microsoft Norge.
AA170519 På våre nettsider har vi publisert en veiledning som forteller hvordan dette kan unngås og hvordan innhold som allerede er indeksert, kan fjernes, svarer kommunikasjonsdirektør Vibeke Hansen i Microsoft Norge. ( ©NTB ) ¶
BT170518 | Hjelpeklatreren ¶ Vibeke Sefland bor i telt for å få råd til å hjelpe andre - og klatre verdens høyeste fjell.
BT170518 NOEN AV DEM SOM FÅR HJELP : I sitt eget prosjekt « Nepal Support » har Vibeke Sefland to medhjelpere.
BT170518 HØYT : I 2014 klatret Vibeke Sefland det som kalles verdens vakreste fjell : Ama Dablam ( 6856 moh. ).
BT170518 Hjelpeklatreren Vibeke Sefland bor i telt for å få råd til å hjelpe andre - og klatre verdens høyeste fjell.
BT170518 ETTER JORDSKJELVET : Vibeke Sefland på jobb i Helambu-området i 2015.
BT170518 ALASKA : Vibeke Sefland på vei til Nord-Amerikas høyeste fjell, Denali ( 6190 moh. ) i 2014.
VG170517 HAR GRUNN TIL Å SMILE : Sportssjef Rune Soltvedt, daglig leder Vibeke Johannesen og trener Lars Arne Nilsen har all grunn til å smile etter ni serierunder.
SA170517 Velsignet være deg, Vibeke Johannesen.
BT170517 Velsignet være deg, Vibeke Johannesen.
AP170517 Velsignet være deg, Vibeke Johannesen.
AP170514 Jeg finner trygghet i friheten, sier Vibeke Sefland.
AP170514 FOTO : Karlsen, Håvard ¶ | Vibeke Sefland ( 43 ) bor i et telt i skogen for å få råd til å drive hjelpearbeid ¶... og til å klatre verdens høyeste fjell.
VG170513 « Nøkken », stødig oversatt av Vibeke Saugestad, er på sitt beste når den kombinerer humor og satire med det underliggende alvoret.
SA170513 På grunn av det potensielle skadeomfanget hos kunder og virksomhetene deres, har vi også gjort oppdateringer tilgjengelig for Windows XP, Windows 8 og Windows Server 2003, sier kommunikasjonsdirektør Vibeke Hansen i Microsoft Norge til NTB.
AA170513 På grunn av det potensielle skadeomfanget hos kunder og virksomhetene deres, har vi også gjort oppdateringer tilgjengelig for Windows XP, Windows 8 og Windows Server 2003, sier kommunikasjonsdirektør Vibeke Hansen i Microsoft Norge til NTB.
NL170512 Ikke minst vil vi vise at Vervet skal bli en aktiv bydel, forteller salgsleder Vibeke Pedersen.
NL170512 Vibeke Pedersen og Stian Johansen ( til høyre ) får blant annet med seg Martin Hotvedt og Hallvar Agersborg i Snö.
BT170512 På grunn av det potensielle skadeomfanget hos kunder og virksomhetene deres, har vi også gjort oppdateringer tilgjengelig for Windows XP, Windows 8 og Windows Server 2003, sier kommunikasjonsdirektør Vibeke Hansen i Microsoft Norge til NTB.
SA170510 - Vi har ingen huller han må tette, sier Brann-sjef Vibeke Johannesen.
SA170510 - Dette er et godt signal på at økonomien vår er i ferd med å bli bedre, slår Vibeke Johannesen, Branns daglige leder, fast.
BT170510 - Vi har ingen huller han må tette, sier Brann-sjef Vibeke Johannesen.
BT170510 - Dette er et godt signal på at økonomien vår er i ferd med å bli bedre, slår Vibeke Johannesen, Branns daglige leder, fast.
AP170510 - Vi har ingen huller han må tette, sier Brann-sjef Vibeke Johannesen.
AP170510 - Dette er et godt signal på at økonomien vår er i ferd med å bli bedre, slår Vibeke Johannesen, Branns daglige leder, fast.
AA170510 Kommunestyret med ordfører Vibeke Stjern i spissen, vinker til Fylkesmannens kommuneekspert som var lagleder på det gjestende fotball-laget som spilte på kunstgressbanen rett ved rådhuset.
AA170510 - Vi er der vi alltid har ønsket oss, sier ordfører Vibeke Stjern etter møtet.
DB170509 Anne Hellum ¶ Vibeke Strand Blaker ¶
AP170509https://www.aftenposten.no/osloby/Folket-hyllet-kongeparet--feiret-med-5000-kroneis-620836b.html Sametingspresident Vibeke Larsen var også til stede.
AP170509 Sametingspresident Vibeke Larsen var også til stede.
AA170509 ¶ Åpningen ble foretatt av Rune Larsen i trafikksikkerhetsutvalget i Stjørdal som syklet over båndet til stasjonssjef Vibeke Stav og Tore Arntzen fra Bane Nor Eiendom.
SA170508 « Næringsminister Monica Mæland ( bildet ) og andre i regjeringen utover klima- og miljøminister Helgesen bør ha aksjer i stortingsmeldingen », skriver Vibeke Hammer Madsen.
DB170507 Denne dagen hvor Bente Skari vant 15 kilometer klassisk foran Olga Danilova, mens talentene Bjørgen og Vibeke Skofterud viste positiv formutvikling, forsvant plutselig verdens beste junior helt vekk fra langrennssporten.
VG170506 Norge har stilt med John Arne Riise, Catherine Larsåsen, Knut Holmann, Vibeke Skofterud, Espen Bredesen og Anette Bøe.
VG170506 DET NORSKE LAGET : Espen Bredesen, Cathrine Larsåsen, Vibeke Skofterud, John Arne Riise, Anette Bøe og Knut Holmann.
DB170506 Totalt besto det norske laget av idrettsprofilene John Arne Riise, Cathrine Larsåsen, Knut Holmann, Vibeke Skofterud, Espen Bredesen og Anette Bøe.
DB170506 Det begynner å bli tomt på det norske laget, og før Riise besluttet å trekke seg besto laget kun av tre mennesker : Vibeke Skofterud, Knut Holmann og Riise selv.
VG170502 Han var her ikke så lenge, men han satte spor etter seg, sier Vibeke Johannesen, daglig leder i Brann til Bergens Tidende.
BT170502 Daglig leder i Brann, Vibeke Johannesen, kommenterer Herstads bortgang slik : ¶
DN170501 Helland, Veronica Hallseth, Vibeke Ræstad Hammer, Arnhild Sandal, Tonje Mjanger Øvretvedt og Anne Gro Sundal.
AP170501 | Hvorfor vil man skjule statens overgrep ? Vibeke Larsen ¶
AP170501 Vibeke Larsen FOTO : Åse Pulk/Sametinget ¶
DB170430 Også Vibeke Knoop Rachline, journalist og forfatter, mener at Frankrike er et delt land, men på en ny måte.
BT170426 FOTO : Scanpix ¶ Vibeke Stavenes Proaktiv Eiendomsmegling ¶
AP170426 Det er fortsatt åpent for å søke om sluttpakke, sier Marienlysts divisjonsdirektør Vibeke Fürst Haugen til Dagens Næringsliv.
AA170426 Det er fortsatt åpent for å søke om sluttpakke, sier Marienlysts divisjonsdirektør Vibeke Fürst Haugen til Dagens Næringsliv.
AP170424 Jeg har med undring lest sametingspresident Vibeke Larsens kronikk i NRK Ytring Kongens unnskyld er ikke nok den 12. april.
VG170420 - Vi har ikke instruert noen om å takke nei til forespørsler fra TV 2, men er kjent med konflikten som pågår angående TV-rettighetene og vil nok velge å søke råd fra sentralt hold dersom en av våre blir invitert til deres sending, uttaler daglig leder Vibeke Johannesen i Brann.
VG170420 Reiseblogger bak bortebest.no, Vibeke Montaro, er ikke overrasket over utfallet.
SA170420https://www.aftenbladet.no/100Sport/fotball/Fotballforbundet-reagerer-pa-boikott-oppfordring-av-TV-2-program-234243b.html Vidar Ruud / NTB scanpix ¶ Vibeke Johannesen er daglig leder i Brann.
SA170420https://www.aftenbladet.no/100Sport/fotball/Fotballforbundet-reagerer-pa-boikott-oppfordring-av-TV-2-program-234243b.html Branns daglige leder, Vibeke Johannesen, mener man klubbene blir stående midt mellom partene som er i « åpen konflikt ».
SA170420 - Vi har ikke instruert noen om å takke nei til forespørsler fra TV 2, men er kjent med konflikten som pågår angående TV-rettighetene og vil nok velge å søke råd fra sentralt hold dersom en av våre blir invitert til deres sending, uttaler daglig leder Vibeke Johannesen i Brann til VG.
SA170420 FOTO : Vidar Ruud / NTB scanpix ¶ Vibeke Johannesen er daglig leder i Brann.
SA170420 Branns daglige leder, Vibeke Johannesen, mener man klubbene blir stående midt mellom partene som er i « åpen konflikt ».
FV170420 FOTO : Vidar Ruud / NTB scanpix Vibeke Johannesen er daglig leder i Brann.
FV170420 Branns daglige leder, Vibeke Johannesen, mener man klubbene blir stående midt mellom partene som er i « åpen konflikt ».
BT170420https://www.bt.no/100Sport/fotball/Fotballforbundet-reagerer-pa-boikott-oppfordring-av-TV-2-program-234243b.html FOTO : Vidar Ruud / NTB scanpix ¶ Vibeke Johannesen er daglig leder i Brann.
BT170420https://www.bt.no/100Sport/fotball/Fotballforbundet-reagerer-pa-boikott-oppfordring-av-TV-2-program-234243b.html Branns daglige leder, Vibeke Johannesen, mener man klubbene blir stående midt mellom partene som er i « åpen konflikt ».
BT170420 FOTO : Vidar Ruud / NTB scanpix ¶ Vibeke Johannesen er daglig leder i Brann.
BT170420 Branns daglige leder, Vibeke Johannesen, mener man klubbene blir stående midt mellom partene som er i « åpen konflikt ».
AP170420https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Fotballforbundet-reagerer-pa-boikott-oppfordring-av-TV-2-program-234243b.html FOTO : Vidar Ruud / NTB scanpix ¶ Vibeke Johannesen er daglig leder i Brann.
AP170420https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Fotballforbundet-reagerer-pa-boikott-oppfordring-av-TV-2-program-234243b.html Branns daglige leder, Vibeke Johannesen, mener man klubbene blir stående midt mellom partene som er i « åpen konflikt ».
AP170420 - Vi har ikke instruert noen om å takke nei til forespørsler fra TV 2, men er kjent med konflikten som pågår angående TV-rettighetene og vil nok velge å søke råd fra sentralt hold dersom en av våre blir invitert til deres sending, uttaler daglig leder Vibeke Johannesen i Brann til VG.
AP170420 FOTO : Vidar Ruud / NTB scanpix ¶ Vibeke Johannesen er daglig leder i Brann.
AP170420 Branns daglige leder, Vibeke Johannesen, mener man klubbene blir stående midt mellom partene som er i « åpen konflikt ».
AA170420 I Åfjord sier ordfører Vibeke Stjern at hun har sett frem til rapporten og gleder seg til å få den presentert grundig.
AA170420 Foto : Vegard Eggen ¶ ¶ Vibeke Stjern ¶
AA170419 INGEN SOMMER UTEN : For reiseblogger og - journalist Vibeke Montero er ingen sommer komplett uten en tur til Spanias Costa de la Luz.
AA170419 Foto : Vibeke Montero ¶
DB170417 - Det blir litt sol i Sør-Norge, så her kan man nok en slags vårfornemmelse, sier vakthavende meteorolog Vibeke Thyness ved Meteorologisk institutt til Dagbladet.
BT170417 Vi ser også at det er flere menn som faller fra etter at de har begynt sammenlignet med kvinner, sier Vibeke Bjarnø, fungerende leder ved Institutt for grunnskole- og faglærerutdanning ved Høgskolen i Oslo og Akershus.
BT170415 LAPPER OG SAFT : Vibeke og Wenche Bergesen, Markus ( 9 ) og Mathias Vikeså ( 7 ) og Christian Hollhus ( 14 ) delte ut lapper og saft til forbipasserende.
AP170415 Vi ser også at det er flere menn som faller fra etter at de har begynt sammenlignet med kvinner, sier Vibeke Bjarnø, fungerende leder ved Institutt for grunnskole- og faglærerutdanning ved Høgskolen i Oslo og Akershus.
VG170413 18.00 ¶ Vibeke Johannesen, daglig leder i Brann : ¶
VG170408 I alle fall mener Vibeke Skofterud tidlig i programmet at Norge har mest lyst til å vinne, fordi vi er lillebror.
VG170408 Det norske laget bestående av John Arne Riise, Vibeke Skofterud, Espen Bredesen, Cathrine Larsåsen, Anette Bøe og Knut Holmann møter svenskene Anna Lindberg, Patrik Andersson, Emma Johansson, Ara Abrahamian og Josefin Öquivst.
VG170408 DET NORSKE LAGET : Espen Bredesen, Cathrine Larsåsen, Vibeke Skofterud, John Arne Riise, Anette Bøe og Knut Holmann.
DN170407 Fra venstre : Sturla Henriksen i Norges Rederiforbund, Gerd Kristiansen i LO, statssekretær Ingvild Smines Tybring-Gjedde og statssekretær Lisbeth Normann, og foran Virke-sjef Vibeke Hammer Madsen.
DN170407 Vibeke H.
DA170406 Regjeringens nye lov vil svekke arbeidet mot diskriminering, mener Vibeke Blaker Strand, professor ved institutt for offentlig rett.
DA170406 Vibeke Blaker Strand ved UiO reagerer på at regjeringen fjerner redegjørelsesplikten, altså plikten arbeidsgivere i dag har til å rapportere inn likestillingsarbeidet, for eksempel hvor mange kvinner de ansetter.
DA170406 Vibeke Blaker Strand ved Senter for Menneskerettigheter, UiO.
SA170405 Han var i sin tid på juniorlandslaget i langrenn sammen Marit Bjørgen og Vibeke Skofterud.
BT170405 Han var i sin tid på juniorlandslaget i langrenn sammen Marit Bjørgen og Vibeke Skofterud.
AP170405 Han var i sin tid på juniorlandslaget i langrenn sammen Marit Bjørgen og Vibeke Skofterud.
VG170403 Lærer Vibeke Høie bekrefter overfor VG at alle elevene er i sikkerhet.
SA170403 - Det var nok noen elever som opplevde det som ubehagelig at metroen stoppet og følte at det var lenge å venter når de ikke visste hva som skjedde, sier lærer Vibeke Høie til Aftenbladet.
DA170403 - Vi var ferdige med programmet for dagen, og elevene var på vei hjem da vi fikk melding om eksplosjonen, sier lærer Vibeke Høie til NRK.
AP170403 - Vi var ferdige med programmet for dagen, og elevene var på vei hjem da vi fikk melding om eksplosjonen, sier lærer Vibeke Høie til NRK.
AP170403 - Det var nok noen elever som opplevde det som ubehagelig at metroen stoppet og følte at det var lenge og venter når de ikke visste hva som skjedde, sier lærer Vibeke Høie til Aftenbladet.
AA170403 - Vi var ferdige med programmet for dagen, og elevene var på vei hjem da vi fikk melding om eksplosjonen, sier lærer Vibeke Høie til NRK.
VG170401 I juryen satt også Trond Sundnes ( Dagens Næringsliv ), Vibeke Haug ( NRK ), Linn Kongsli Hillestad ( Dagbladet ), Bjørn Sæbø ( Rogalands Avis ), Tone Jensen ( Nordlys ) og Asbjørn Olsen ( TV 2 ).
FV170401 Han har med seg Trond Sundnes ( Dagens Næringsliv ), Vibeke Haug ( NRK ), Linn Kongsli Hillestad ( Dagbladet ) og Bjørn Sæbø ( Rogalands Avis ), Tone Jensen ( Nordlys ) og Asbjørn Olsen ( TV 2 ) i juryen.
AP170331 Alisha og moren, Vibeke Boe, med Los Angeles i bakgrunnen.
DA170329 - Vi trenger å nå de foreldrene som velger ikke å ha barna i barnehage, sier Vibeke Røgler.
DA170329 - Det å starte tidlig med lese høyt fort barna gir fordeler resten av livet, forteller Vibeke Røgler i foreningen !les.
VG170327 Kollega Vibeke Thyness sier at temperaturen stort sett vil falle tilbake til normalt mars-nivå tirsdag.
DB170327 Sametingspresident Vibeke Larsen møter Oljefondets etiske råd i Oslo mandag - sammen med representanter fra Standing Rock.
DA170327 Sametingspresident Vibeke Larsen møter Oljefondets etiske råd i Oslo mandag - sammen med representanter fra Standing Rock.
AP170327 Sametingspresident Vibeke Larsen var sammen med den amerikanske kvinnedelegasjonen på møtet med Etikkrådets sekretariat.
AP170327 ), Sara Jumping Eagle ( rødt skjørt ) og sametingspresident Vibeke Larsen var blant kvinnene som møtte Oljefondets etikkråd mandag ettermiddag.
AA170327 Sametingspresident Vibeke Larsen møter Oljefondets etiske råd i Oslo mandag - sammen med representanter fra Standing Rock.
DA170326 Sametingspresident Vibeke Larsen møter Oljefondets etiske råd i Oslo mandag - sammen med representanter fra Standing Rock.
DA170326 Sametingspresident Vibeke Larsen møter Oljefondets etiske råd i Oslo mandag - sammen med representanter fra Standing Rock.
AP170326 Representantene følges av sametingspresident Vibeke Larsen, som gleder seg stort over DNBs beslutning.
AA170326 Juryen har bestått av juryformann Jens Eldøy og jurymedlemmer Vibeke Havenstrøm, Jørgen Brandt, Frøydis Geithus, Peder Klingwall og Miriam Skeide Brandstad.
AP170323 FOTO : Vibeke Christensen ¶
DA170322 Oversatt fra engelsk av Vibeke Saugestad og Ragnhild Eikli ¶
DA170322 Når det gjelder oversettelsene må det nevnes at Ragnhild Eikli som alltid gjør en strålende jobb, og hun har fått god drahjelp av Vibeke Saugestad.
VG170317 Sametingspresident Vibeke Larsen, skriver i en pressemelding fredag at dette er en viktig prinsipiell dom som vil få positive konsekvenser for mange samer.
AP170317 Dette er en viktig prinsipiell dom som vil få positive konsekvenser for mange samer, sier sametingspresident Vibeke Larsen.
AP170317 Blant dem er sametingspresident Vibeke Larsen.
DB170316 ) Virke-leder Vibeke Hammer Madsen ( t.v. ) besøkte A-krimsenteret mandag.
DB170316 Vibeke Hammer Madsen, leder i Virke, mener at samarbeidet mellom etatene er det viktigste i A-krimsenteret.
DB170316 ) og leder i Virke, Vibeke Hammer Madsen ( t.v. ).
AP170311 Jeg foreslår at Anja Niemi arbeider mye i den samme tradisjonen som fotokunstnere som amerikanske Cindy Sherman og norske Vibeke Tandberg.
SA170309 SER POSITIVT PÅ BRÅKET : Branns daglige leder Vibeke Johannesen på årsmøtet i 2017 sammen med blant andre styreleder Eivind Lunde ( til v. ) og Birger Grevstad jr. ( til h.
SA170309 Branns daglige leder Vibeke Johannesen forklarer hvorfor hun tror marerittkvelden for to år siden var positiv for Brann.
VG170308 Jacobsen, her sammen med kona og « Løvekvinnen»-regissør Vibeke Idsøe i Haugesund for to år siden, nekter å gi opp tross blodrøde tall i regnskapet.
VG170308 Enda verre gikk det i 2015 med Vibeke Idsøes filmatisering av Erik Fosnes Hansens « Løvekvinnen » dette året.
BT170308 SER POSITIVT PÅ BRÅKET : Branns daglige leder Vibeke Johannesen på årsmøtet i 2017 sammen med blant andre styreleder Eivind Lunde ( til v. ) og Birger Grevstad jr. ( til h.
BT170308 Branns daglige leder Vibeke Johannesen forklarer hvorfor hun tror marerittkvelden for to år siden var positiv for Brann.
SA170307 Her fra i fjor ( fra venstre ) : Styreformann Eivind Lunde, daglig leder Vibeke Johannesen, styremedlem Birger Grevstad jr.
SA170307 SER POSITIVT PÅ BRÅKET : Branns daglige leder Vibeke Johannesen på årsmøtet i 2017 sammen med blant andre styreleder Eivind Lunde ( til v. ) og Birger Grevstad jr. ( til h.
SA170307 Branns daglige leder Vibeke Johannesen forklarer hvorfor hun tror marerittkvelden for to år siden var positiv for Brann.
BT170307 Her fra i fjor ( fra venstre ) : Styreformann Eivind Lunde, daglig leder Vibeke Johannesen, styremedlem Birger Grevstad jr.
AP170307 Her fra i fjor ( fra venstre ) : Styreformann Eivind Lunde, daglig leder Vibeke Johannesen, styremedlem Birger Grevstad jr.
AP170307 SER POSITIVT PÅ BRÅKET : Branns daglige leder Vibeke Johannesen på årsmøtet i 2017 sammen med blant andre styreleder Eivind Lunde ( til v. ) og Birger Grevstad jr. ( til h.
AP170307 Branns daglige leder Vibeke Johannesen forklarer hvorfor hun tror marerittkvelden for to år siden var positiv for Brann.
AP170307 SER POSITIVT PÅ BRÅKET : Branns daglige leder Vibeke Johannesen på årsmøtet i 2017 sammen med blant andre styreleder Eivind Lunde ( til v. ) og Birger Grevstad jr. ( til h.
AP170307 Branns daglige leder Vibeke Johannesen forklarer hvorfor hun tror marerittkvelden for to år siden var positiv for Brann.
AP170307 Her fra i fjor ( fra venstre ) : Styreformann Eivind Lunde, daglig leder Vibeke Johannesen, styremedlem Birger Grevstad jr.
DB170306 Selve snøværet er i ferd med å gi seg, men sterk vind flytter på det som ligger, sier Vibeke Thyness, vakthavende meteorolog.
AP170306 Europakorrespondent Øystein Kløvstad Langberg, Frankrike-ekspert Vibeke Knoop Rachline og utenriksmedarbeider Alf Ole Ask analyserer situasjonen i Frankrike.
DB170305 Til forskjell fra fjoråret, der Vibeke Skofterud sto igjen som eneste kvinne foran de siste episodene, er kjønnsfordelingen helt jevn på samme tid i år : ¶
VG170304 Furuseth, Renate Reinsve, Tiril Heide-Steen, Jon Bleiklie Devik, Unn Vibeke Hoel ¶
AP170304 Europa-korrespondent Øystein Kløvstad Langberg, Frankrike-ekspert Vibeke Knoop Rachline og utenriksmedarbeider Alf Ole Ask analyserer situasjonen i Frankrike.
DN170303 Divisjonsdirektør Vibeke Fürst Haugen opplyser at de ikke er i mål med frivillige løsninger.
DA170303 Det samme mener drapsforsker Vibeke Ottesen ved Universitetet i Oslo ( UiO ).
AA170303 Drapsforsker Vibeke Ottesen ved Universitetet i Oslo ( UiO ) mener dommen sender et helt galt signal.
VG170302 ) Kristin Størmer Steira, Hilde Gjermundshaug Pedersen og ( delvis skjult ) Vibeke Skofterud.
VG170302 - Det er gårsdagens regn og smelting som frøs nå i morges og alle småveier i området er potensielt farlige, sier Vibeke Thiness, vakthavende meteorolog ved Meteorologisk institutt.
DN170302 Hege har løftet kulturinnholdet gjennom mange år som leder for en av NRKs største kulturavdelinger, sier Vibeke Fürst Haugen, direktør for Marienlystdivisjonen i NRK til kanalen.
AA170302 Den blir veldig bra, sier vakthavende meteorolog Vibeke Thyness ved Meteorologisk institutt til NTB.
SA170301 Men jobben er ikke ferdig, sier daglig leder Vibeke Johannesen.
BT170301 Men jobben er ikke ferdig, sier daglig leder Vibeke Johannesen.
AP170301 Men jobben er ikke ferdig, sier daglig leder Vibeke Johannesen.
VG170226 I likhet med Skari, Moen og Bjørgen deltok også Vibeke Skofterud og Hilde Gjermundshaug Pedersen i Lahti- VM i 2001.
VG170226 Fra v : Bente Skari, Tina Bay, Vibeke Skofterud og Marit Bjørgen er Norges lag på jakstart i Lahti.
VG170226 Den jenta der... det er så gjennomført, sier Bjørgens tidligere lagkamerat Vibeke Skofterud til VG.
FV170225 Vibeke Skofterud og Kristin Størmer Steira var løpere som holdt på lenge, sanket medaljer og ga seg.
FV170225 ), Kristin Størmer Steira og Vibeke Skofterud.
SA170224 Vibeke Skofterud og Kristin Størmer Steira var løpere som holdt på lenge, sanket medaljer og ga seg.
SA170224 ), Kristin Størmer Steira og Vibeke Skofterud.
FV170224 Vibeke Skofterud og Kristin Størmer Steira var løpere som holdt på lenge, sanket medaljer og ga seg.
FV170224 ), Kristin Størmer Steira og Vibeke Skofterud.
BT170224 Vibeke Skofterud og Kristin Størmer Steira var løpere som holdt på lenge, sanket medaljer og ga seg.
BT170224 ), Kristin Størmer Steira og Vibeke Skofterud.
AP170224 Vibeke Skofterud og Kristin Størmer Steira var løpere som holdt på lenge, sanket medaljer og ga seg.
AP170224 ), Kristin Størmer Steira og Vibeke Skofterud.
AP170223 I år økes den til 20 000 kroner, forteller Vibeke Sæther.
AP170223 I fjor sommer sto Vibeke Sæther og ektemannen Gunnar Sæther frem i Aftenposten og kritiserte innføringen av eiendomsskatten.
AP170223 Ekteparet Vibeke Sæther og ektemannen Gunnar Sæther ¶
DB170222 Her er jaktstartlaget, f.v : Bente Skari, Tina Bay, Vibeke Skofterud og Marit Bjørgen.
DB170218 Ut på tur : Glenn, Vibeke , Pia og Hans-Christian fra Oslo holder formen ved like på levadatur på Madeira.
DN170217 | Kristine Hofer Næss ¶ ¶ frv Kommunikasjonsdirektør Vibeke Hansen, Direktør kundeopplevelser Kristine Hofer Næss, Dataingeniør Manolis Platakis, Prosjektleder Fredrik Holm.
DB170216 VELG RIKTIG : Det viktigste er at brødet har mye næring, mener Vibeke Østberg Landaas, klinisk ernæringsfysiolog ved Rikshospitalet.
DB170216 - Det er ikke holdepunkter for å kunne si at det er noen negative helsekonsekvenser av å spise brød som er tilsatt ekstra gluten, så lenge man tåler gluten, sier Vibeke Østberg Landaas, klinisk ernæringsfysiolog ved Rikshospitalet.
AA170214 Initiativtakerne Marianne Åsheim og Vibeke Sand har holdt foredrag på Ullevål sist helg, og Rissa er nevnt som et forbilde.
SA170211 BRANNS LEDER : Vibeke Johannesen er på plass på Gran Canaria for å bruke tid med laget på klubbens treningsleir.
SA170211 - Når vi først kommer oss opp på toppen igjen, skal byggverket Brann være så stabilt at vi forblir der oppe, lover Vibeke Johannesen.
BT170211 BRANNS LEDER : Vibeke Johannesen er på plass på Gran Canaria for å bruke tid med laget på klubbens treningsleir.
BT170211 - Når vi først kommer oss opp på toppen igjen, skal byggverket Brann være så stabilt at vi forblir der oppe, lover Vibeke Johannesen.
AP170211 BRANNS LEDER : Vibeke Johannesen er på plass på Gran Canaria for å bruke tid med laget på klubbens treningsleir.
AP170211 - Når vi først kommer oss opp på toppen igjen, skal byggverket Brann være så stabilt at vi forblir der oppe, lover Vibeke Johannesen.
DB170210 MANAGER : Vibeke Bisschop-Mørland, BDO compliance og gransking.
VG170209 TRENGER JOBBER : Administrerende direktør i Virke, Vibeke Madsen, sier Norge trenger en politikk for vekst, ikke måtehold.
DA170209 At roboter kommer til å bidra til å effektivisere tenkejobber og analysejobber, er rett og slett med på å skaffe et tryggere og sikrere grunnlag, sier Vibeke Hammer Madsen i Hovedorganisasjonen Virke.
SA170208 Vibeke Hammer Madsen, administrerende direktør i Virke, er bekymret over at det skapes for få nye arbeidsplasser i Norge.
DN170208 Virke-sjef Vibeke Hammer Madsen mener Norge vil møte dramatiske endringer i arbeidslivet i årene som kommer : Ikke bare fortsetter andelen yrkesaktive å falle.
DN170208 Fallende yrkesdeltagelse fører sammen med økt automatisering til en utfordring vi ikke har sett maken til tidligere, advarer Virke-sjef Vibeke Hammer Madsen.
DN170208 Administrerende direktør Vibeke Hammer Madsen i Virke mener Norge står overfor en utfordring i arbeidslivet vi ikke tidligere har sett maken til.
DN170208 Og det skjer samtidig som vi står på trappene til en dramatisk utvikling der en tredjedel av dagens arbeidsplasser kan forsvinne, advarer Virke-sjef Vibeke Hammer Madsen.
DN170208 Haartveit og administrerende direktør Vibeke Hammer Madsen i Virke på hovedorganisasjonens konjunkturseminar i Oslo onsdag.
DN170208 - Det skapes ikke nok jobber, sier Virke-sjef Vibeke Hammer Madsen.
AP170208 - Vi trenger en politikk for vekst, ikke måtehold, sier Vibeke Madsen, administrerende direktør i Hovedorganisasjonen Virke i en pressemelding.
AP170208 Vibeke Hammer Madsen, administrerende direktør i Virke, er bekymret over at det skapes for få nye arbeidsplasser i Norge.
AA170208 - Vi trenger en politikk for vekst, ikke måtehold, sier Vibeke Madsen, administrerende direktør i Hovedorganisasjonen Virke i en pressemelding.
VG170206 Siden opprettelsen av Sametinget i 1989 har samtlige nyttårstaler blitt holdt på samisk, men årets tale fra sametingspresident Vibeke Larsen, ble holdt på norsk.
VG170206 Sametingspresident Vibeke Larsen holder åpningstale.
VG170206 Den norsktalende sametingspresidenten Vibeke Larsen holdt sin tale på samisk til stor jubel fra folkemengden i Trondheim.
SA170206 Men det kan kanskje bli for mye, sier NIFU-forsker Vibeke Opheim.
DN170206 Administrerende direktør i Virke, Vibeke Hammer Madsen, skriver i en epost til DN at « vi er veldig positive til delingsøkonomiutvalget har tatt tak i skattespørsmålet, som er en viktig forutsetning for konkurranse på like vilkår mellom nye og etablerte aktører.
DB170206 For om det blir klarvær, taper vi mye varme til verdensrommet, og da blir det skikkelig kaldt, sier vakthavende meteorolog ved Meteorologisk Institutt Vibeke Thyness til Dagbladet.
DB170206 Yogatallerken hos Vibeke Klemetsen ¶
DB170206 Vår Staude, Vibeke Klemetsen, Fridtjov Såheim, Ida Maria Børlie Sivertsen og Klaus Sonstad.
DB170206 Vår Staude : Crème Ninon, ertesuppe med champagne ¶ Vibeke Klemetsen : Vegetarisk tapastallerken med yogamat ¶
DB170206 KOKKEN STEILET : - Å, nei, tenkte Alfsen da Vibeke Stiansen ( i rosa ) fortalte at det ble yogamat på gjestene Jan Thomas, Silje Nordnes og Markus Bailey.
DB170206 Dette blir kleint, tenkte jeg, da jeg fikk høre hva Vibeke hadde tenkt å lage, forteller Alfsen.
DB170206 Den aktive yogautøveren Vibeke Klemetsen serverte tapasen til forrett til sine gjester Jan Thomas, Silje Nordnes og Markus Bailey.
DB170206 Vibeke Klemetsen endte tvert i mot på hans topp 5-liste med sine fargerike « yogatapas ».
DB170206 SAMETINGSPRESIDENT : Vibeke Larsen.
BT170206 - Det er en viktig forutsetning for konkurranse på like vilkår mellom nye og etablerte aktører, sier Virke-sjef Vibeke Hammer Madsen.
BT170206 Sametingspresident Vibeke Larsen holder åpningstale.
BT170206 Først når vi får kunnskapen på bordet, kan vi skape forståelse for hva den gamle politikken førte til, sier Vibeke Larsen i et intervju med Nynorsk Pressekontor.
AA170206 Fra høyre statsminister Erna Solberg, sametingspresident Vibeke Larsen, sametingspresident Tiina Sanila-Aikio, Finland og sametingspresident Håkan Jonsson, Sverige.
AA170206 Siden opprettelsen av Sametinget i 1989 har samtlige nyttårstaler blitt holdt på samisk, men årets tale fra sametingspresident Vibeke Larsen, ble holdt på norsk.
AA170206 - Det er en viktig forutsetning for konkurranse på like vilkår mellom nye og etablerte aktører, sier Virke-sjef Vibeke Hammer Madsen.
AP170204https://www.aftenposten.no/verden/Kun-Frp-vil-la-utenrikskomiteen-reise-til-Moskva-uten-medlemmene-som-nektes-visum-614451b.html Europakorrespondent Øystein Kløvstad Langberg, Frankrike-ekspert Vibeke Knoop Rachline og utenriksmedarbeider Alf Ole Ask analyserer situasjonen i Frankrike.
AP170204 Europakorrespondent Øystein Kløvstad Langberg, Frankrike-ekspert Vibeke Knoop Rachline og utenriksmedarbeider Alf Ole Ask analyserer situasjonen i Frankrike.
AP170204 Europakorrespondent Øystein Kløvstad Langberg, Frankrike-ekspert Vibeke Knoop Rachline og utenriksmedarbeider Alf Ole Ask analyserer situasjonen i Frankrike.
DB170203 Foto : Vibeke Montero ¶
AP170203 Europakorrespondent Øystein Kløvstad Langberg, Frankrike-ekspert Vibeke Knoop Rachline og utenriksmedarbeider Alf Ole Ask analyserer situasjonen i Frankrike.
SA170202 - Det er gøy å samarbeide med så mange, og vi skal finne ut hvordan vi kan bidra - og selvfølgelig hva vi i Brann kan få ut av det, sier daglig leder Vibeke Johannesen.
FV170202 - Det er gøy å samarbeide med så mange, og vi skal finne ut hvordan vi kan bidra - og selvfølgelig hva vi i Brann kan få ut av det, sier daglig leder Vibeke Johannesen.
DB170202 STIPENDIAT : Vibeke Moe.
DB170202 Barrierer brytes ned ¶ Vibeke Moe, fra senter for studier av Holocaust og livssynsminoriteter, er også enig i at « Brexit » og debatt om antisemittisme kan ha vært en utløsende årsak.
BT170202 - Det er gøy å samarbeide med så mange, og vi skal finne ut hvordan vi kan bidra - og selvfølgelig hva vi i Brann kan få ut av det, sier daglig leder Vibeke Johannesen.
AP170202 - Det er gøy å samarbeide med så mange, og vi skal finne ut hvordan vi kan bidra - og selvfølgelig hva vi i Brann kan få ut av det, sier daglig leder Vibeke Johannesen.
AA170202 Det var flere nedturer rent økonomisk, og det kunne ha vært kroken på døra nesten fra dag én, illustrerer Vibeke Hay Wold.
AA170202 Det sier Vibeke Hay Wold som drev booking og produksjon på utestedet mellom 2010 og 2014.
AA170202 - Mer kunst enn penger : - Det er små marginer i denne bransjen, sier Vibeke Hay Wold og Andrew Anfinnsen som begge har lang fartstid i Brukbar og Blæst.
AA170202 - Eller som mora mi sier ; man har ikke levd før man har opplevd en konkurs, sier Vibeke Hay Wold med et smil.
DB170201 Det skal folk som John Carew, Henning Solberg, Sandra Lyng Haugen, Ari Behn, Raphael Poirée og Vibeke Skofterud også.
DB170130 Markus Bailey hadde foruten ville vafler, satt burger og iskrem på menyen for sine gjester, Jan Thomas, Vibeke Klemetsen og Silje Nordnes.
DB170130 DISKET OPP : Maten Jan Thomas serverte til Vibeke Klemetsen, Silje Nordnes og Markus Bailey i fjorårets sesong av 4-stjerners middag imponerte ikke TV-kokken Ole Martin Alfsen.
DN170129 Sametingspresident Vibeke Larsen trekker seg i mars etter å ha tapt en kampvotering mot utfordrer Ronny Wilhelmsen.
DN170129 Sametingspresident Vibeke Larsen tapte votering.
DN170129 I stedet ble Vibeke Larsen valgt til president, med Ronny Wilhelmsen som visepresident.
DN170129 Det viser jo også denne prosessen, sier Vibeke Larsen til NRK.
DN170129 Vibeke Larsen sier til avisen at hun kjenner mistilliten så sterkt at hun velger å gå av ved første anledning, som er Sametingets plenumsmøte i mars.
DB170128 I stedet ble Vibeke Larsen valgt til president, med Ronny Wilhelmsen som visepresident.
DB170128 Det viser jo også denne prosessen, sier Vibeke Larsen til NRK.
DB170128 Vibeke Larsen sier til avisa at hun kjenner mistilliten så sterkt at hun velger å gå av ved første anledning, som er Sametingets plenumsmøte i mars.
BT170128 Lakselv ( NTB-Bibiana Piene ) : Sametingspresident Vibeke Larsen trekker seg i mars etter å ha tapt en kampvotering mot utfordrer Ronny Wilhelmsen.
BT170128 I stedet ble Vibeke Larsen valgt til president, med Ronny Wilhelmsen som visepresident.
BT170128 Det viser jo også denne prosessen, sier Vibeke Larsen til NRK.
BT170128 Vibeke Larsen sier til avisa at hun kjenner mistilliten så sterkt at hun velger å gå av ved første anledning, som er Sametingets plenumsmøte i mars.
AP170128 Lakselv ( NTB-Bibiana Piene ) : Sametingspresident Vibeke Larsen trekker seg i mars etter å ha tapt en kampvotering mot utfordrer Ronny Wilhelmsen.
AP170128 I stedet ble Vibeke Larsen valgt til president, med Ronny Wilhelmsen som visepresident.
AP170128 Det viser jo også denne prosessen, sier Vibeke Larsen til NRK.
AP170128 Vibeke Larsen sier til avisa at hun kjenner mistilliten så sterkt at hun velger å gå av ved første anledning, som er Sametingets plenumsmøte i mars.
DN170126 Foto : Gunnar Lier Virke-leder Vibeke Hammer Madsen sier Aps skatteforslag er urovekkende.
SA170125 Han visste det ikke da, men det skulle vise seg at han hadde pådratt seg det samme som den tidligere skiløperen Vibeke Skofterud gjorde sommeren 2014.
FV170125 Han visste det ikke da, men det skulle vise seg at han hadde pådratt seg det samme som den tidligere skiløperen Vibeke Skofterud gjorde sommeren 2014.
BT170125 Han visste det ikke da, men det skulle vise seg at han hadde pådratt seg det samme som den tidligere skiløperen Vibeke Skofterud gjorde sommeren 2014.
AP170125 Han visste det ikke da, men det skulle vise seg at han hadde pådratt seg det samme som den tidligere skiløperen Vibeke Skofterud gjorde sommeren 2014.
DB170124 Her med mamma Maria ( Reny Gaassand Folgerø ) og med vennebesøk fra Vibeke og Petter ( Malin Soli og Kristoffer Sagmo Aalberg, i to av flere biroller de har i tillegg til rollene som Silje og Ole ).
DB170123 ( Finansavisen ) : - Vi er i en utredningsfase, men SiB ( Studentsamskipnaden i Bergen ) er veldig interesserte i å kjøpe, så vi kartlegger muligheter, kostnader og inntekter, sier daglig leder i Brann, Vibeke Johannesen til Finansavisen.
DN170120 februar, sier divisjonsdirektør Vibeke Fürst Haugen.
AP170120 Marienlyst-direktør Vibeke Fürst Haugen i samtale med Richard Aune, leder for NRKs journalistlag.
AP170120 Det ble kjent internt torsdag, og bekreftes av divisjonsdirektør Vibeke Fürst Haugen overfor Medier24 fredag.
BT170119 Politiadvokat Vibeke Nistad Dieseth la altså i sin prosedyre ned påstand om 60 dagers fengsel - halvparten betinget - for kvinnen.
BT170119 Da saken var oppe for retten tidligere denne måneden, mente politiadvokat Vibeke Nistad Dieseth at kvinnen bør sone 30 dager i fengsel, samt ilegges en straff på ytterligere 30 dagers betinget fengsel.
DB170117 Foto : Vibeke Montero ¶
BT170117 - Jeg forstår kanskje enda bedre nå hvor mye klubben betyr for folk, sier Vibeke Johannesen.
AP170117 - Jeg forstår kanskje enda bedre nå hvor mye klubben betyr for folk, sier Vibeke Johannesen.
AP170115 Mobiltelefonen som bank ¶ Vibeke Krohn, var leder for Salg og markedsføring i Wave Money og er nettopp kommet tilbake til Norge fra Myanmar.
DB170113 Blant dem som måtte vike var Vanessa Rudjord, Ida Gran-Jansen og Vibeke Klemetsen.
DB170111 Advokat Vibeke Knapstad var familien Arshads bistadsadvokat under rettsforhandlingene.
BT170111 Aktor Vibeke Nistad Dieseth la onsdag ned påstand om 60 dagers fengsel, hvor 30 gjøres betinget.
BT170111 AKTOR : Aktor Vibeke Nistad Dieseth påpekte at komfyrbranner er en av de største brannårsakene i Norge.
DB170109 - Det ser ut som regionen går mot ei kjølig uke, og vi kan ikke utelate mer snø, sier meteorolog Vibeke Thyness til Dagbladet.
DB170109 Foto : Berit Roald / NTB Scanpix ¶ Vibeke Hammer Madsen ¶
BT170109 AKTOR : Aktor Vibeke Nistad Dieseth påpekte at komfyrbranner er den største brannårsaken i Norge.
BT170109 AKTOR : Aktor Vibeke Nistad Dieseth påpekte at komfyrbranner er den største brannårsaken i Norge.
DB170105 Nå har det steget til rundt 30 minus, sier Vibeke Thiness, vakthavende meteorolog ved Meteorologisk institutt.
DB170105 Nå har det steget til rundt 30 minus, sier Vibeke Thiness, vakthavende meteorolog ved Meteorologisk institutt.
AP170105 - Flest forlater mottaket enten like etter ankomst, rundt tiden de får svar/avslag på asylsøknaden, akkurat når de har fått svar på aldersundersøkelsen eller når de skal til aldersundersøkes, opplyser presserådgiver Vibeke Schjem i UDI.
VG170102 Sametingspresident Vibeke Larsen mener Skum og andre kritikere av hennes norskspråklige nyttårstale, er lite inkluderende.
VG170102 FÅR KRITIKK : Sametingspresident Vibeke Larsen ( Ap ) forsvarer seg med at hun som norsktalende same ikke føler seg trygg nok språklig til å holde nyttårstalen på samisk.
VG170102 Da sametingspresident Vibeke Larsen ( Ap ) på første nyttårsdag holdt den tradisjonelle nyttårstalen på riksdekkende fjernsyn, foregikk det på norsk og ikke på et av de samiske språkene.
FV161208 vist rundt av daglig leder Vibeke Johannesen.
BT161010 Alkohol på Stadion ¶ Vibeke Johannesen, daglig leder i Brann, ønsker kun å ta utgangspunkt i rutinene på Brann Stadion.
SA160923 Nå skal vi konsentrere oss om de siste kampene, sier daglig leder, Vibeke Johannesen i Brann til Adresseavisen.
AP160923https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Lordag-kan-Rosenborg-innkassere-22-millioner-kroner-3445b.html Nå skal vi konsentrere oss om de siste kampene, sier daglig leder, Vibeke Johannesen i Brann til Adresseavisen.
AP160923 Nå skal vi konsentrere oss om de siste kampene, sier daglig leder, Vibeke Johannesen i Brann til Adresseavisen.
AP160917https://www.aftenposten.no/100Sport/andreidretter/Bjorgen-rival-ga-opp-langrenn---na-er-hun-ner-i-ny-idrett-3151b.html Tidligere kjempet Myhre hardt i skiløypa, der Marit Bjørgen, Kristin Størmer Steira og Vibeke Skofterud var de store.
BT160909 - Vi har foretatt en grundig etterforskning, der det blant annet har vært gjennomført krimtekniske og elektrotekniske undersøkelser med bistand fra BKK, sier politiadvokat Vibeke Nistad Dieseth.
AP160811https://www.aftenposten.no/norge/Forskere-advarer-mot-a-sette-barna-pa-allergi-diett-uten-grunn-601848b.html Parallelt har det vært en økning i antallet som tror at de eller barna lider av slike plager, mener Vibeke Landaas, ernæringsfysiolog ved Voksentoppen senter for astma og allergi på Rikshospitalet.
AP160811https://www.aftenposten.no/norge/Forskere-advarer-mot-a-sette-barna-pa-allergi-diett-uten-grunn-601848b.html Og dersom det ikke er konsekvent, har det ikke noe for seg, sier Vibeke Landaas.
AP160811https://www.aftenposten.no/norge/Forskere-advarer-mot-a-sette-barna-pa-allergi-diett-uten-grunn-601848b.html Ernæringsfysiolog Vibeke Landaas advarer foreldre mot å sette barna på unødvendige dietter, basert på ubekreftet mistanke om allergier eller intoleranser.
AP160811https://www.aftenposten.no/norge/Forskere-advarer-mot-a-sette-barna-pa-allergi-diett-uten-grunn-601848b.html - Liker ikke å være annerledes ¶ Vibeke Landaas mener de psykososiale problemene som kan oppstå, er vel så viktige som de ernæringsmessige.
FV160701 På spørsmål om Microsoft Norge har opplevd problemer, svarer kommunikasjonsdirektør i Microsoft Norge Vibeke Hansen, at hun ikke er kjent med at det er et problem med tvunget autoinnstallering.
SA160630 På spørsmål om Microsoft Norge har opplevd problemer, svarer kommunikasjonsdirektør i Microsoft Norge Vibeke Hansen, at hun ikke er kjent med at det er et problem med tvunget autoinnstallering.
AP160615https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/Doktorgrad-om-barnedrap-Helt-vanlig-forskningsformidling-454839b.html Doktorgradskandidat Vibeke Ottesens formidling av egne funn er helt legitim.
AP160615https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/Doktorgrad-om-barnedrap-Helt-vanlig-forskningsformidling-454839b.html juni at doktorgradskandidat Vibeke Ottesen bryter et viktig forskningsetisk prinsipp : Fagfolk skal bedømme gehalten i vitenskapelige rapporter før stoffet formidles til et bredere publikum.
AP160607https://www.aftenposten.no/meninger/kronikk/Skal-man-forsta-mennesket_-ma-man-forsta-at-mennesket-er-et-produkt-av-evolusjon--Vibeke-Ottesen-199458b.html | Skal man forstå mennesket, må man forstå at mennesket er et produkt av evolusjon Vibeke Ottesen ¶
AP160607https://www.aftenposten.no/meninger/kronikk/Skal-man-forsta-mennesket_-ma-man-forsta-at-mennesket-er-et-produkt-av-evolusjon--Vibeke-Ottesen-199458b.html FOTO : Jezper / Shutterstock/NTB Scanpix ¶ Vibeke Ottesen ¶
AP160512https://www.aftenposten.no/okonomi/Slik-kommenterer-HM-kritikken-i-Sweatshop-2-62504b.html PR-sjef for H&M i Norge, Vibeke Holann, har sendt Aftenposten følgende kommentarer på e-post, etter å ha sett serien : ¶
FV160509https://www.fvn.no/familieogoppvekst/Leksehjelp-er-et-marked-i-vekst-8643b.html Daglig leder Vibeke Fængsrud i House of math sier hun også tror det er et omfattende svart marked for privatundervisning der blant annet lærerstudenter og matematikkstudenter tilbyr billigere leksehjelp. ( ©NTB ) ¶
SA160502 Kristin Lind Thornes og Vibeke Thuve ved Norges Handelshøyskole skrev i våres masteroppgave om skatteforholdene rundt Uber og Airbnb.
BT160426 Vi må rapportere og svare, skriver Vibeke Solbue.
AP160307https://www.aftenposten.no/meninger/kronikk/Kvinner-er-ikke-bare-utsatt-for-vold-i-nare-relasjoner--de-er-ogsa-utovere-av-vold--Vibeke-Ottesen-24789b.html | Kvinner er ikke bare utsatt for vold i nære relasjoner - de er også utøvere av vold Vibeke Ottesen ¶
AP160307https://www.aftenposten.no/meninger/kronikk/Kvinner-er-ikke-bare-utsatt-for-vold-i-nare-relasjoner--de-er-ogsa-utovere-av-vold--Vibeke-Ottesen-24789b.html ( ILLUSTRASJONSFOTO ) FOTO : Shutterstock/NTB Scanpix/Marte Vike Arnesen ( portrett ) ¶ Vibeke Ottesen ¶