SA170105 VARMEPUTER : Denne typen varmeputer kan være kjekke å ha med seg for å holde både fingre og mobiltelefon varm i den verste kulden.
SA170105 FOTO : Kurt Lekanger, Tek.no ¶ VARMEPUTER : Denne typen varmeputer kan være kjekke å ha med seg for å holde både fingre og mobiltelefon varm i den verste kulden.
FV170105 o VARMEPUTER : Denne typen varmeputer kan være kjekke å ha med seg for å holde både fingre og mobiltelefon varm i den verste kulden.
FV170105 FOTO : Kurt Lekanger, Tek.no VARMEPUTER : Denne typen varmeputer kan være kjekke å ha med seg for å holde både fingre og mobiltelefon varm i den verste kulden.
BT170105 VARMEPUTER : Denne typen varmeputer kan være kjekke å ha med seg for å holde både fingre og mobiltelefon varm i den verste kulden.
BT170105 FOTO : Kurt Lekanger, Tek.no ¶ VARMEPUTER : Denne typen varmeputer kan være kjekke å ha med seg for å holde både fingre og mobiltelefon varm i den verste kulden.
AP170105 VARMEPUTER : Denne typen varmeputer kan være kjekke å ha med seg for å holde både fingre og mobiltelefon varm i den verste kulden.
AP170105 FOTO : Kurt Lekanger, Tek.no ¶ VARMEPUTER : Denne typen varmeputer kan være kjekke å ha med seg for å holde både fingre og mobiltelefon varm i den verste kulden.