DA171030 Noe endrer seg imidlertid aldri på stedet der Ingvar Ambjørnsen - vel å merke i romanen, filmversjonen valgte Valkyrien - serverte Elling og Kjell-Bjarne flesk og duppe.
AP171007https://www.aftenposten.no/kultur/i/4yPBg/Tre-norske-folkemusikere-som-utfordrer-sjangeren Og med solodebuten, Hildersyn - har hun samlet hele ti musikere med bakgrunn fra band som Valkyrien , In the Country, Oslo Strings og Sver.
DB170928 KRIGSDRAMA : Valkyrien ( 2008 ) er basert på en sann historie fra andre verdenskrig.
DA170927 Symptomatisk avsluttes det hele med Valkyrien Allstars sang « Å gjev du batt meg », som en nydelig påminnelse om hvilken effekt filmen og språket kunne hatt.
AP170921https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/roqJe/Samtalene-mellom-de-fire-borgerlige-partiene-fortsetter-neste-uke I operaen Niebelungenringen er « the fat lady » valkyrien Brünnhilde.
DB170920 - Dette spørsmålet utfordrer virkelig grensen for hva som er mulig og ikke mulig å gjøre for meg som skuespiller, sa skuespiller Pål Sverre Hagen ( 36 ), kjent fra blant annet NRK-serien « Valkyrien » og Oscar-nominerte « Kon-Tiki ».
DB170918 Spiller kommende foreldre i « Valkyrien ».
DB170918 Men før sommeren måtte skuespiller Gine Cornelia Pedersen, kjent fra NRK-serien « Unge lovende » - og sist sett i NRKs tv-drama « Valkyrien », der hun spiller høygravid og kjæresten til stykkets skrurk, Teo, spilt av Mikkel Bratt Silset, som er hennes mann i virkeligheten, kaste inn håndkleet.
DB170918 ), kjent fra NRK-seriene « Unge lovende » og « Valkyrien ».
VG170911 Tidligere denne måneden ble det også klart at « Monster » og « Valkyrien » er nominert til Prix Europa for beste TV-fiksjon.
VG170911 De nevner blant annet norske « Nobel » på amerikanske Netflix og og « Valkyrien » på britiske Channel 4.
DB170826 ¶ KRIGSDRAMA : Tom Cruise Claus von Stauffenberg i « Valkyrien ».
SA170626 KNM « Maud » skal erstatte KNM « Tyr » og KNM « Valkyrien » som ble utfaset i 2015.
DB170601 I de siste har han også vært å se i tv-dramaene « Blå ögon » og « Valkyrien ».
VG170512 I kategorien Beste mannlige skuespiller - drama, kniver Moe mot Aksel Hennie og Anders Danielsen Lie fra « Nobel », og Pål Sverre Hagen for « Valkyrien ».
VG170512 « Skam », NRK ¶ « Valkyrien », NRK ¶
VG170512 Pål Sverre Hagen i « Valkyrien », NRK ¶
VG170512 Pål Sverre Hagen ble kåret til Beste mannlige skuespiller for sin rolle som Leif i « Valkyrien ».
VG170512 Ellen Birgitte Winther i « Valkyrien », NRK ¶
DB170512 Skam ( NRK ) ¶ Valkyrien ( NRK ) ¶
DB170512 - Skal sendes rundt over hele NRK ¶ « Valkyrien » vant for beste tv-drama, mens Solveig Kloppen, som ikke var til stede i Bergen i dag, er årets beste kvinnelige programleder.
DB170512 « Snøfall », Kjersti Elvik - NRK ¶ « Valkyrien », Ellen Birgitte Winther - Tordenfilm/NRK ¶
DB170512 « Skam », Tarjei Moe - NRK ¶ « Valkyrien », Pål Sverre Hagen - Tordenfilm/NRK ¶
DB170512 « Skam » - NRK ¶ « Valkyrien » - Tordenfilm/NRK ¶
DB170512 GRIEGHALLEN ( Dagbladet.no ) : I kveld er det duket for « Gullruten », hvor blant annet tv-seriene « Nobel », « Valkyrien » og programlederne Anne Lindmo, Petter Uteligger og Lothepus er nominert.
DB170512 « Snøfall », Kjersti Elvik - NRK ¶ « Valkyrien », Ellen Birgitte Winther - Tordenfilm/NRK ¶
DB170512 « Skam », Tarjei Moe - NRK ¶ « Valkyrien », Pål Sverre Hagen - Tordenfilm/NRK ¶
DB170512 « Skam » - NRK ¶ « Valkyrien » - Tordenfilm/NRK ¶
DA170509 Andre artister som i dag ble offentliggjort som deler av Oslo World Music Festivals program, er Yasmin Hamdan, Chassol, Celtic Roots Ensemble, Afenginn, og en dobbeltkonsert med Valkyrien og Afenginn.
AP170424 Lunde sier NRK-serien « Valkyrien » viser hvor sårbar infrastrukturen er.
DN170423 Det krever Nasjonal kommunikasjonsmyndighet, som mener NRK-serien « Valkyrien » illustrerer hvor galt ting kan gå.
DN170423 Avdelingsleder Einar Lunde i Nkom mener NRKs tv-serie " Valkyrien " viste hvor avhengig man i dag er av de komplekse digitale verdikjedene.
DN170423 « Valkyrien » var en fabel, men den fablet ikke helt grunnløst om den moderne sårbarheten, skriver Lunde.
DB170415 Skam ¶ Valkyrien
DB170401 - Det er en pine å vente en hel uke på ny episode av « Valkyrien ».
DB170401 Her er han avbildet sammen med skuespiller Pål Sverre Hagen, som også er nominert innen samme kategori for sin innsats i « Valkyrien ».
VG170331 « Skam », NRK ¶ « Valkyrien », NRK ¶
VG170331 Pål Sverre Hagen i « Valkyrien », NRK ¶
VG170331 Også i kategorien « Beste TV-drama » kniver « Skam » og « Nobel » mot hverandre, med selskap av « Valkyrien » og « Aber Bergen ».
VG170331 Også Hennies « Nobel»-kollega Anders Danielsen Lie er nominert i kategorien for beste mannlige skuespiller, i likhet med Pål Sverre Hagen for « Valkyrien ».
VG170331 NOMINERT : NRK-serien « Valkyrien » kan vinne Gullruten for beste TV-drama.
VG170331 Ellen Birgitte Winther i « Valkyrien », NRK ¶
DB170331 « Snøfall », Kjersti Elvik - NRK ¶ « Valkyrien », Ellen Birgitte Winther - Tordenfilm/NRK ¶
DB170331 « Skam », Tarjei Moe - NRK ¶ « Valkyrien », Pål Sverre Hagen - Tordenfilm/NRK ¶
DB170331 « Skam » - NRK ¶ « Valkyrien » - Tordenfilm/NRK ¶
DB170331 Men Hennie og Lie må regne med steinhard kamp i kategorien « Beste mannlige skuespiller » mot Pål Sverre Hagen for sin innsats i « Valkyrien ».
VG170223 - « Valkyrien » og « Koselig med peis » er eksempler på produksjoner som er eksemplarisk gjennomført.
DB170220 | Oslos undergrunn : Du har sikkert sett det på « Valkyrien », slik er det i virkeligheten ¶ -  Ja, det er skikkelig skummelt her, grøsser eiendomsforvalter fra bymiljøetaten, Olav Ringdal.
AP170219 Forrige søndag på NRK : Leif, under jorden på Valkyrien stasjon på Majorstuen, sørger for å slå ut all strøm i hovedstaden.
AP170219 Det er lett å le av Leif i NRK-serien Valkyrien , som tror at katastrofen er rett rundt hjørnet.
SA170213 | Dette er historien om Valkyrien stasjon ¶
DB170211 Men kunne statskanalen forsvart laber dekning av voksenlitteratur på samme måten - ved å peke på at en av karakterene i « Nobel » eller « Valkyrien » ofte holder ei bok i hånda ?
DB170210 Jeg vil være Leif i Valkyrien , ¶ nei, det vil jeg altså ikke.
BT170201 Også bandet Valkyrien Allstars, solist Rigmor Galtung og organist Sigrid Bråthen deltok under vielsen.
AP170131 Også bandet Valkyrien Allstars, solist Rigmor Galtung og organist Sigrid Bråthen deltok under vielsen.
DB170130 Artister som Kjell har jobbet med, Tuva Syvertsen og Ola Hilmen i Valkyrien All Stars og Rigmor Galtung, skal synge i kirken.
DB170123 ¶ UNDERVERDEN : Lik brennes på bålet og pasienter oppsøker en illegal klinikk under jorda i NRKs nye storsatsing « Valkyrien » som hadde premiere 1. januar 2017.
DB170123 Tallene vi har viser at 40% av de som ser på tv, ser på « Valkyrien ».
DB170123 På den ganske hemmelige t-bane stasjonen Valkyrien i Oslo blir Sven Nordin til den illegale legen Ravn i en ny stor tv satsning fra NRK.
DB170123 Kleve mener imidlertid at i « Valkyrien », som i likhet med mange andre thrillerserier, så bremser spenningen litt opp i midten av sesongen.
DB170123 Ikke bekymret ¶ « Valkyrien » er en betydelig dramasatsing fra NRK, og har kostet godt over 6o millioner å lage.
DB170123 Dagbladet har faktasjekket « Valkyrien » Dagbladet Pluss ¶
DB170123 ANMELDER : Waltter Luzzolino fra Walter presents har tatt for seg den norske NRK-serien Valkyrien i et av sine siste innslag.
DB170123 - Selv er vi veldig fornøyde med « Valkyrien ».
DB170123 - Jeg synes « Valkyrien » er noe av det mest spennende og fascinerende jeg har sett av norsk drama.
DB170123 ( Dagbladet ) : Ved nyttår hadde den norske dramaserien « Valkyrien » premiere med sine to første episoder på NRK1.
DB170115 UNDERVERDEN : Lik brennes på bålet og pasienter oppsøker en illegal klinikk under jorda i NRKs nye storsatsing « Valkyrien » som har premiere 1. januar 2017.
DB170115 UNDER BAKKEN : På den ganske hemmelige t-banestasjonen Valkyrien i Oslo blir Sven Nordin til den illegale legen Ravn i en ny, stor TV-satsing fra NRK.
DB170115 Når Vilma blir alvorlig syk og nektes videre behandling av sykehuset, deriblant anført av Grethe, tar Ravn saken i egne hender og starter en illegal klinikk under bakken i Oslo, nærmere bestemt på nedlagte Valkyrien t-banestasjon.
DB170115 Nå er hun tilbake i nok en NRK-satsing, som forskningslederen Grethe i « Valkyrien ».
DB170115 - Jeg elsker både å stå foran kamera og ha direkte kontakt med publikum fra en scene, og håper det fortsetter slik, sier 45-åringen, som i tillegg til « Valkyrien », nye Nationaltheatret-oppsetninger og en kommende NRK-super-serie skal undervise i poesi denne våren : ¶
DB170115 ( Dagbladet ) : - Grethe er Sven Nordins definitive antagonist, sier Goody til Dagbladet om rollen sin i NRKs nye dramasatsing « Valkyrien ».
DB170115 « Valkyrien » ¶
DB170115 Valkyrien høster også anerkjennelse internasjonalt, og som VG tidligere har omtalt kjøpte Channel 4 rettighetene til « Valkyrien » før den var ferdig klippet.
DB170115 UNDERVERDEN : Lik brennes på bålet og pasienter oppsøker en illegal klinikk under jorda i NRKs nye storsatsing « Valkyrien » som har premiere 1. januar 2017.
DB170115 Sven Nordin og Pål Sverre Hagen har to av hovedrollen i serien hvor legen Ravn og dommedagsprofeten Leif setter opp en ulovlig klinikk nedlagte Valkyrien stasjon under bakken i Oslo.
DB170115 Rydd søndagskvelden ¶ Valkyrien høster også anerkjennelse internasjonalt, og som VG tidligere har omtalt kjøpte Channel 4 rettighetene til « Valkyrien » før den var ferdig klippet.
DB170115 Denne våren er det duket for engelsk premiere på NRK-suksessen « Valkyrien », en serie Iuzzolino er over seg av begeistring for.
DB170115 « Valkyrien » fengslet meg med en gang.
DB170115 « Valkyrien » er en av favorittene. ivrig ANMELDER : Waltter Luzzolino fra Walter presents har tatt for seg den norske NRK-serien Valkyrien i et av sine siste innslag.
DB170115 ivrig ANMELDER : Waltter Luzzolino fra Walter presents har tatt for seg den norske NRK-serien Valkyrien i et av sine siste innslag.
DB170115 UNDERVERDEN : Lik brennes på bålet og pasienter oppsøker en illegal klinikk under jorda i NRKs nye storsatsing « Valkyrien » som har premiere 1. januar 2017.
DB170115 UNDER BAKKEN : På den ganske hemmelige t-banestasjonen Valkyrien i Oslo blir Sven Nordin til den illegale legen Ravn i en ny, stor TV-satsing fra NRK.
DB170115 Når Vilma blir alvorlig syk og nektes videre behandling av sykehuset, deriblant anført av Grethe, tar Ravn saken i egne hender og starter en illegal klinikk under bakken i Oslo, nærmere bestemt på nedlagte Valkyrien t-banestasjon.
DB170115 Nå er hun tilbake i nok en NRK-satsing, som forskningslederen Grethe i « Valkyrien ».
DB170115 - Jeg elsker både å stå foran kamera og ha direkte kontakt med publikum fra en scene, og håper det fortsetter slik, sier 45-åringen, som i tillegg til « Valkyrien », nye Nationaltheatret-oppsetninger og en kommende NRK-super-serie skal undervise i poesi denne våren : ¶
DB170115 ( Dagbladet ) : - Grethe er Sven Nordins definitive antagonist, sier Goody til Dagbladet om rollen sin i NRKs nye dramasatsing « Valkyrien ».
DB170115 « Valkyrien » ¶
DB170112 Samtidig, i NRK-serien « Valkyrien », står konspirasjonsteoretikeren Leif ( Pål Sverre Valheim Hagen ) sentralt.
DB170112 I TIDEN : Leif ( Pål Sverre Valheim Hagen ) gir uttrykk for en tidstypisk mistro til myndighetene i « Valkyrien ».
DB170112 Både « Valkyrien » og « Kings Bay » spiller, ut fra det man vet om plottet i den siste, på reelle utfordringer med storpolitikk og demokrati.
DB170109 OVERBEVIST OG PARANOID : Det ikke rent få påstander undergrunnskongen Leif, spilt av Pål Sverre Hagen, kommer med i NRK-serien « Valkyrien » for å underbygge sitt dystopiske verdensbilde.
DB170109 Dagbladet har faktasjekket « Valkyrien » ¶
DB170108 | Seerne strømmer til Valkyrien Grill etter NRKs store krim-suksess.
DB170108 VALKYRIEN GRILL : Pål Sverre Hagen - som spiller Leif i TV-serien - har flere møter på Valkyrien Grill.
DB170108Valkyrien Grill testet han to av de mest solgte rettene, og baserte sin dom på utseende og smak.
DB170108 Over 900.000 seere benket seg foran tv-skjermen forrige søndag, da de to første episodene av " Valkyrien " ble vist.
DB170108 NRK filmet innslagene fra Valkyrien Grill for mange måneder siden, og det var veldig fint å se de første episodene på TV, sier daglig leder Shavaz Ali til Dagbladet.
DB170108 Mye av handlingen foregår rundt en illegal klinikk på nedlagte Valkyrien stasjon i Oslo, der Sven Nordin i rollen som lege leter etter en kur til sin døende kone.
DB170108 Men er hamburgeren virkelig en underjordisk opplevelse ? VALKYRIEN GRILL : Pål Sverre Hagen - som spiller Leif i TV-serien - har flere møter på Valkyrien Grill.
DB170108 I rollen som sivilforsvars-mannen Leif ser vi ham i flere scener komme gående ut av døren som fører ned til den nedlagte stasjonen, og inn sidedøren i samme bygg, der Valkyrien Grill er plassert.
DB170108 EKSPERT : Daniel Byskov testet to av bestselgerne til Valkyrien Grill.
DB170108 Dagbladets tv-anmelder trillet en sterk femmer på terningen, og mente at " Valkyrien " bekrefter at NRK har lært seg å lage gode thrillerserier.
DB170108 Dagbladet tok med butikkslaktermester og kjøttekspert Daniel Byskov for å teste to populære retter på Valkyrien Grill : Indrefiletburger og kebab i pita.
DB170108 DRAMA : " Valkyrien " byr på mer spenning kl. 21.15 i kveld !
DB170108 Burgereren på Valkyrien er faktisk en indrefilet.
DB170108 - Hvor kommer man i virkeligheten, hvis man åpner sidedøra som i tv-serien fører ned til nedlagte Valkyrien stasjon ?
DB170108 - Etter at " Valkyrien " hadde premiere på NRK1 for en uke siden, har en rekke kunder kommentert at stedet vårt er med i serien.
DB170108 ( Foto : Lars Gulbrandsen ) ¶ Valkyrien Grill serverer også kebab.
DB170108 | Seerne strømmer til Valkyrien Grill etter NRKs store krim-suksess.
DB170107 UNDERVERDEN : Lik brennes på bålet og pasienter oppsøker en illegal klinikk under jorda i NRKs nye storsatsing « Valkyrien » som har premiere 1. januar 2017.
DB170107 Søndag hadde NRK premiere på sin aller nyeste dramathriller-serie « Valkyrien ».
DB170107 FRA SERIEN : Mikkel og Gina fra « Valkyrien » forteller at de fint klarte å skille mellom jobb og privatliv under innspillingen.
DB170107 Dagbladets anmelder har gitt « Valkyrien » terningkast fem.
DB170107 ( Dagbladet ) : - Det er utrolig kult at så mange har sett starten av « Valkyrien ».
DB170106 To dager etter suksesspremieren på « Valkyrien », slår de til med dokumentarserien « Flukt », der Leo Ajkic driver folkeopplysning på glitrende og hjertevarmt vis.
BT170105 Bård Ingebrigtsen ( Kreg Visselman, Bjella, Valkyrien ) ¶
AP170105 | Vi faktasjekker Valkyrien : Kan du gå under bakken fra Carl Berner til Operaen ?
AP170105 Leif, spilt av Pål Sverre Hagen, jobber i Beredskapsetaten i TV-serien Valkyrien .
SA170104 Svært mange så Pål Sverre Hagen og Sven Nordin i de to første episodene av NRK-serien Valkyrien .
SA170104 Men under innspillingen av NRK-serien Valkyrien opplevde han noe helt nytt.
SA170104 I Valkyrien spiller Pål Sverre Hagen en mann som forbereder seg på dommedag.
SA170104 Her kan du lese den virkelige historien om Valkyrien stasjoni ¶
DB170104 | Seerne strømmer til Valkyrien Grill etter NRKs store krim-suksess.
DB170104 Skuespilleren var iført caps og en selvlysende vest med Oslo kommune på ryggen i forbindelse med innspilling av NRK-serien Valkyrien , skriver Aftenposten.
DB170104 Rydd søndagskvelden for « Valkyrien » ¶
DB170104 Her er Hagen sammen med skuespiller Sven Nordin i forbindelse med presentasjonen av NRK-serien Valkyrien .
AP170103 Svært mange så Pål Sverre Hagen og Sven Nordin i de to første episodene av NRK-serien Valkyrien .
AP170103 Men under innspillingen av NRK-serien Valkyrien opplevde han noe helt nytt.
AP170103 I Valkyrien spiller Pål Sverre Hagen en mann som forbereder seg på dommedag.
AP170103 Svært mange så Pål Sverre Hagen og Sven Nordin i de to første episodene av NRK-serien Valkyrien .
AP170103 Men under innspillingen av NRK-serien Valkyrien opplevde han noe helt nytt.
AP170103 I Valkyrien spiller Pål Sverre Hagen en mann som forbereder seg på dommedag.
DB170102 ¶ FÅR SKRYT : « Valkyrien », med Pia Halvorsen, Sven Nordin og Pål Sverre Hagen i sentrale roller, hadde premiere på NRK i går kveld.
DB170102 UNDERVERDEN : Lik brennes på bålet og pasienter oppsøker en illegal klinikk under jorda i NRKs nye storsatsing « Valkyrien » som hadde premiere 1. januar 2017.
DB170102 Sven Nordin om sin tøffe høst : - Bare å bite tennene sammen Rydd søndagskvelden : « Valkyrien » bekrefter at NRK har lært seg å lage gode thrillerserier ¶
DB170102 Regissør Strand mener at « Valkyrien » tallmessig er oppe hvor de store seriene hører hjemme.
DB170102 Ravn inngår en lyssky pakt med sin tidligere pasient Leif ( Pål Sverre Hagen ), og etablerer en klinikk på nedlagte Valkyrien t-banestasjon i Oslo.
DB170102 Har sett " Valkyrien " på NRK.
DB170102 - Heidi ( @Heidi77Dream ) January 2, 2017 ¶ Valkyrien lover godt.
DB170102 ( Dagbladet ) : I går kveld hadde dramathrilleren « Valkyrien » dobbeltpremiere på NRK1.
DB170102 « Valkyrien » har Sven Nordin i hovedrollen som kirurgen Ravn, som tar ekstreme grep når legekona Vilma ( Pia Halvorsen ) blir syk.
DB170102 « Valkyrien lover godt.
DB170101 ¶ MEN IN BLACK : I åpningsscenen til NRK-serien « Valkyrien » tar en gjeng maskerte ranere seg inn i en pengesentral.
DB170101 Vår ransscene i « Valkyrien » er ikke ment å være noen kopi av eller direkte referanse til Nokas-ranet, men det ville være unaturlig å skrive en slik scene i dag uten å ta høyde for denne nye virkeligheten, sier regissøren, og legger til : ¶
DB170101 UNDERVERDEN : Lik brennes på bålet og pasienter oppsøker en illegal klinikk under jorda i NRKs nye storsatsing « Valkyrien » som har premiere 1. januar 2017.
DB170101 UNDER JORDA : På den ganske hemmelige t-banestasjonen Valkyrien i Oslo blir Sven Nordin til den illegale legen Ravn i NRKs nye dramasatsing.
DB170101 Sånne scener er det mange av i « Valkyrien », forteller Strand, og legger til : ¶
DB170101 Strand forteller at ransscenen er med på å danne en av grunnpilarene i « Valkyrien ».
DB170101 Joda, du gjettet riktig : På nedlagte Valkyrien stasjon i Oslo.
DB170101 I kveld har dramaserien « Valkyrien » dobbeltpremiere, med visning av både episode én og to på NRK1.
DB170101 - Opp til enhver ¶ « Valkyrien » er skrevet av Erik Richter Strand, Thomas Seeberg Torjussen, Bjørn Ekeberg og Kathrine Valen Zeiner, og er regissert av førstnevnte.
DB170101 « Valkyrien » ¶
BT170101 NRKs nye serie « Valkyrien » premierer helt i starten av 2017.
BT170101 Det norske dommedags-dramaet « Valkyrien », galgenhumoren i « Fargo » og mer « Sherlock » er blant anmeldernes favoritter til våren.
AP170101 | Dette er historien om Valkyrien stasjon ¶
AP170101 Ulykke var opphavet til stasjonen ¶ Valkyrien ble opprettet ved et uhell og nedlagt med et sukk, har byhistoriker Leif Gjerland tidligere skrevet i Aftenposten.
AP170101 Søndag « gjenåpner » isteden Valkyrien stasjon, når Sven Nordin som legen Ravn åpner klinikk for folk som ikke stoler på « systemet » og dets leger.
AP170101 Søndag kveld er det première på NRKs nye dramasatsing Valkyrien .
AP170101 Se traileren til NRKs nye serie « Valkyrien » Sven Nordin og Pål Sverre Hagen spiller hovedrollene.
AP170101 Ifølge Aftenpostens anmelder Asbjørn Slettemark viser første episode av Valkyrien at serien har potensial til å bli blant de beste i 2017.
AP170101 I utgangspunktet var det planlagt en stasjon mellom Majorstuen og Nationaltheatret som skulle ligge ved Homansbyen, men i og med at raset allerede hadde laget en nedgang på Valkyrien plass, kom ideen om heller å legge stasjonen der.
AP170101 I sentrum for handlingen står den myteomspunne Valkyrien stasjon, som ligger mellom Nationaltheatret og Majorstuen.
AP170101 I NRKs nye dramaserie åpner Sven Nordin legeklinikk på Valkyrien stasjon.
AP170101 Historien om Valkyrien startet med ideen om å strekke Holmenkollbanen ned til sentrum.
AP170101 Her med lysene på, i forbindelse med innspillingen av « Valkyrien ».
AP170101 Første episode av Valkyrien viser potensial til å bli 2017s beste serie.
AP170101 FOTO : Bjørn Fjørtoft ¶ Valkyrien stasjon er nesten umulig å få øye på i mørket i tunnelen mellom Nationaltheatret og Majorstuen.
AP170101 Etter at Valkyrien ble nedlagt, var det igjen aktuelt å bygge T-banestasjon i Homansbyen.
AP170101 Aftenpostens anmelder har allerede påpekt at gatekjøkkenet på Valkyrien plass kan til å bli en turistattraksjon for krimnerder, på samme måte som Jo Nesbøs lesere oppsøker Harry Holes stamsted Schrøder.
AP170101 ) og Sven Nordin under presentasjonen av NRK-serien « Valkyrien » på Valkyrien stasjon i Oslo.
AP170101 ) og Sven Nordin under presentasjonen av NRK-serien « Valkyrien » på Valkyrien stasjon i Oslo.
AP170101 Søndag kveld var det première på NRKs nye dramasatsing Valkyrien .
AP170101 Se traileren til NRKs nye serie « Valkyrien » Sven Nordin og Pål Sverre Hagen spiller hovedrollene.
AP170101 Ifølge Aftenpostens anmelder Asbjørn Slettemark viser første episode av Valkyrien at serien har potensial til å bli blant de beste i 2017.
AP170101 Her med lysene på, i forbindelse med innspillingen av « Valkyrien ».
AP170101 Første episode av Valkyrien viser potensial til å bli 2017s beste serie.
AP170101 ) og Sven Nordin under presentasjonen av NRK-serien « Valkyrien » på Valkyrie plass stasjon i Oslo.