DB171017 Samtidig ligger Drammen i toppsjiktet når det kommer til utbetaling av kontantstøtte, og vi vet at både i Drammen og i hovedstaden er innvandrerkvinner overrepresentert.
AP171015https://www.aftenposten.no/verden/i/46B99/Larry-Flynt-utlover-ny-dusor-for-a-fa-Trump-sparket Pornokongen Larry Flynt lover nok en stor utbetaling til den som har informasjon som fører til at USAs president Donald Trump må trekke seg fra sitt embete.
AA171015 Pornokongen Larry Flynt lover nok en stor utbetaling til den som har informasjon som fører til at USAs president Donald Trump må trekke seg fra sitt embete.
DA171013 Når en sammenligner maks utbetaling eksempelvis fra Norge i Polen - med som Aftenbladet viser til - både barnetrygd og kontantstøtte utgjør 95,8 prosent av vanlig brutto årsinntekt der.
DA171012 « I tillegg foreslås det at selskapet gis en fullmakt til å forplikte investeringer innenfor en ramme på 200 millioner kroner som kommer til utbetaling i senere år.
AA171012 Det planlegges også igangsatt prosjekter med en utbetaling på rundt 30 millioner kroner i 2018.
AP171004https://www.aftenposten.no/norge/i/l6x7e/Er-Eirik-Jensen-Mr-Good-Gjermund-Cappelen-hevder-det Cappelen opplyser at begreper som « byggevirksomhet » og « aktivitet på tomta » er koder for hasjleveranse, « hagearbeid » handler om utbetaling av penger, mens « lunsj », « dekk » og « julegaver » dreier seg om hasj.
DN171002 oktober for å behandle styrets forslag om utbetaling av fem kroner per aksje i tilleggsutbytte.
AP170917https://www.aftenposten.no/okonomi/i/xnwmp/Finansdepartementet-og-Storebrand-rykende-uenig-om-aksjesparekonto Alle pengene gir avkastning på kontoen frem til utbetaling 2038.
DB170913 Norsk utbetaling etter Doffen-gull ¶
DB170908 ¶ FRAM OG TILBAKE FOR UTBETALING : Norwegian-flyet ble sterkt forsinket fordi en varsellampe i cockpiten lyste, og kapteinen ønsket å få sjekket dette før avgang fra Molde lufthavn.
DB170908 Nå tyder imidlertid alt på at det er gode utsikter for utbetaling til de øvrige passasjerene også.
DB170908 Norwegian nektet utbetaling etter forsinkelse - så kom de på andre tanker ¶
DB170908 En utbetaling på 250 euro for hver av disse vil kostet Norwegian minst 435 000 kroner.
DB170908 Da to andre passasjerer fra det aktuelle flyet leste i Dagbladet om Norwegians snuoperasjon, og vedtak om utbetaling av 250 euro per passasjer, ville også de ha sine penger utbetalt.
VG170906 Det ble en favorittparade under Derby-kvalifiseringene forrige onsdag og ingen utbetaling for seks rette.
SA170906https://www.aftenbladet.no/100Sport/fotball/Danske-EM-solvvinnere-i-konflikt-med-forbundet--Vi-har-enna-ikke-fatt-noen-penger-241557b.html Lover utbetaling
SA170906https://www.aftenbladet.no/100Sport/fotball/Danske-EM-solvvinnere-i-konflikt-med-forbundet--Vi-har-enna-ikke-fatt-noen-penger-241557b.html Kvinnene er også misfornøyd med DBU på grunn av forsinket utbetaling av EM-bonusen.
SA170906 Lover utbetaling
SA170906 Kvinnene er også misfornøyd med DBU på grunn av forsinket utbetaling av EM-bonusen.
AP170906https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Danske-EM-solvvinnere-i-konflikt-med-forbundet--Vi-har-enna-ikke-fatt-noen-penger-241557b.html Lover utbetaling
AP170906https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Danske-EM-solvvinnere-i-konflikt-med-forbundet--Vi-har-enna-ikke-fatt-noen-penger-241557b.html Kvinnene er også misfornøyd med DBU på grunn av forsinket utbetaling av EM-bonusen.
DA170901 I tillegg kommer en større utbetaling på starten av semesteret, tilsammen 106.340 i løpet av studieåret.
DN170830 Til slutt vil han få 1,26 millioner aksjer i august 2021 som siste utbetaling i henhold til sin opprinnelige kontrakt.
AA170829 Det er et krav til utbetaling på minste pensjonsnivå for å kunne ta ut pensjon før man fyller 67 år.
AA170828 - Opplysningene på meldekortene dannet grunnlag for automatisk beregning og urettmessig utbetaling av til sammen kroner 172.179, står det i dommen fra Bergen tingrett, der mannen er funnet skyldig i grovt trygdebedrageri og falsk forklaring.
VG170825 Beløpet forutsetter at den heldige vinneren går med på en utbetaling over 29 år.
DB170824 En utbetaling på 250 euro for hver av disse ville kostet Norwegian 435 000 kroner.
DB170824 Beløpet forutsetter at den heldige vinneren går med på en utbetaling over 29 år.
AP170824https://www.aftenposten.no/verden/i/pwBPj/Ett-lodd-gir-6-milliarder-i-jackpot-i-USA Beløpet forutsetter at den heldige vinneren går med på en utbetaling over 29 år.
AA170824 Beløpet forutsetter at den heldige vinneren går med på en utbetaling over 29 år.
AA170824 Beløpet forutsetter at den heldige vinneren går med på en utbetaling over 29 år.
DA170821 Man er sikret en minste årlig uføretrygd hvis dette gir en høyere utbetaling enn det man selv har opptjent i uføretrygd.
DA170821 Man er sikret en minste årlig uføretrygd hvis dette gir en høyere utbetaling enn det man selv har opptjent i uføretrygd.
AA170817 I tillegg blir rentenivået for beregning av nåverdien på garantert utbetaling etter pensjonering satt slik at Silver-kundene vil komme gunstig ut av det, hvis de setter pengene i en pensjonssparing som gir relativt sett høy avkastning.
DN170816 Det kan bety utbetaling av milliarder i kredittforsikring.
DN170810 Norecos to danske datterselskaper gikk i februar 2014 til sak mot flere forsikringsselskaper og krevde utbetaling av erstatning på 383 millioner dollar, etter skader og feil i konstruksjonen på boreplattformen Siri i Nordsjøen.
DN170803 De har imidlertid ikke stemmerett, men skal ellers ha like rettigheter som A-aksjene, med unntak av ved utbetaling av utbytte, opplyses det.
DN170803 Total utbetaling for drepte sau og lam var 45 millioner kroner for vel 17.000 dyr i fjor.
NL170731 Hvis man ville utføre planlegging i samferdeslsetaten, som er sjefens ansvar, kunne saksbehandleren forberedt listen for eventuell utbetaling før hun dro på ferie.
DA170730 FOTO : ISTOCK Ved overbooking, har du rett til utbetaling av kompensasjon umiddelbart.
NL170726 Dette er kommunens kostnader med selve anbudsprosessen, med utbetaling etter fakturering, kontroll av tjenestene og privatansattes tilgang til IT-systemet, for å nevne de viktigste.
DN170725 Hun har nemlig ikke tatt ut ferie i løpet av 12 år, fra før hun ble konsernsjef, noe som nå gir en ekstra utbetaling på 7,5 millioner svenske kroner, skriver Dagens Industri ( DI ).
DB170721 Skatteverket finner også innkjøpet av en luksusklokke for 20 000 svenske kroner mistenkelig, og mener klokkekjøpet kun er et skalkeskjul for utbetaling av lønn til sangeren.
DN170720https://www.dn.no/nyheter/2017/07/20/1511/Finans/langt-svakere-for-hagen Dermed kan Stein Erik Hagen og hans familie se frem til en utbetaling på 1,2 milliarder kroner i løpet av sommeren.
DN170720 Dermed kan Stein Erik Hagen og hans familie se frem til en utbetaling på 1,2 milliarder kroner i løpet av sommeren.
NL170718 Det var bred enighet i 2005 om at alderspensjon under utbetaling skulle økes årlig ( også kalt « regulering » ) med gjennomsnitt av lønns- og prisvekst.
VG170716 Det spilles derimot for en veldig stor utbetaling .
DB170716 Og : tekniske feil på flyet skal vanligvis føre til utbetaling av kompensasjon, selv om det er en kjent sak at flyselskapene mener at EU-forordningen er urimelig kostbar for dem.
VG170715 VG har imidlertid fått innsyn i en instruks fra Forsvarsdepartementet, der de omtaler « en løsning for utbetaling av lønn til Peshmergatolkene ».
AA170712 Feriefravær fører til redusert utbetaling ».
DN170710 Dermed kan Hagen - familien se frem til en utbetaling på 1,2 milliarder kroner i løpet av sommeren.
VG170708 * GJENNOM ADVOKATKONTOR : « Etter at avtalen mellom IOM Kabul og UDI ble suspendert februar 2016, hadde UDI behov for raskt å finne en samarbeidspartner i Kabul for utbetaling av reintegreringsstøtte », opplyser UDI i en e-post til VG.
DN170707 Hellas får ny utbetaling fra eurosonen ¶
DN170707 Hellas får ny utbetaling fra eurosonen ¶
DN170707 | Hellas får ny utbetaling fra eurosonen ¶
DN170707 Eurosonen har godkjent utbetaling av et nytt kriselån til Hellas, akkurat i tide til å betale nye avdrag på utenlandsgjelden.
AA170707 | Hellas får ny utbetaling fra eurosonen ¶
AA170707 Eurosonen har godkjent utbetaling av et nytt kriselån til Hellas, akkurat i tide til å betale nye avdrag på utenlandsgjelda.
DN170704 Staavi i Finans Norge legger vekt på at skattleggingen er symmetrisk, som innebærer at fradraget for sparingen er på 24 prosent og skattlegging av utbetaling også er på 24 % etter dagens regler.
DB170704 Underreguleringen innebærer at pensjoner under utbetaling skal oppreguleres med reallønnsveksten, og deretter skal det trekkes fra 0,75 %.
DB170704 Underregulering - pensjoner under utbetaling skal justeres i tråd med reallønnsvekst ( lønnsvekst minus prisvekst ), men fratrukket en faktor på 0,75 % ¶
DA170630 FOTO : ISTOCK Ved overbooking, har du rett til utbetaling av kompensasjon umiddelbart.
DN170629 Siden mai 2016 har Økokrim etterforsket en mistanke om utbetaling av urettmessig statstilskudd til Westerdals på 34,8 millioner kroner, etter at Kunnskapsdepartementet anmeldte saken.
DN170629 Mye overlates likevel til medlemslandene når det gjelder sparing, utbetaling og ikke minst skattebehandling, sier Risebrobakken.
VG170628 Forrige utbetaling var i februar.
DN170628 Siden mai 2016 har Økokrim etterforsket en mistanke om utbetaling av urettmessig statstilskudd til Westerdals School of Communication på 34,8 millioner kroner.
DB170628 ( Dagbladet ) : Økokrim har siden mai i fjor etterforsket en anmeldelse fra Kunnskapsdepartementet med mistanke om utbetaling av urettmessig statstilskudd til Westerdals School of Communication på 34,8 millioner kroner.
DB170628 Det betyr at Kristoffersen foreløpig kan vente seg en utbetaling på rundt 200 000 kroner.
DB170628 Forrige utbetaling var i februar.
DA170628 Økokrim har siden mai i fjor etterforsket en anmeldelse fra Kunnskapsdepartementet med mistanke om utbetaling av urettmessig statstilskudd til Westerdals School of Communication på 34,8 millioner kroner.
DA170628 Forrige utbetaling var i februar.
BT170628https://www.bt.no/nyheter/innenriks/Kulturdepartementet-holder-tilbake-stotten-til-Islamsk-Rad-336263b.html Forrige utbetaling var i februar.
AP170628https://www.aftenposten.no/norge/Okokrim-henlegger-saken-mot-Westerdals-624155b.html Økokrim har siden mai i fjor etterforsket en anmeldelse fra Kunnskapsdepartementet med mistanke om utbetaling av urettmessig statstilskudd til Westerdals School of Communication på 34,8 millioner kroner.
AA170628 Forrige utbetaling var i februar.
AA170628 Økokrim har siden mai i fjor etterforsket en anmeldelse fra Kunnskapsdepartementet med mistanke om utbetaling av urettmessig statstilskudd til Westerdals School of Communication på 34,8 millioner kroner.
AP170624https://www.aftenposten.no/verden/Brasils-president-kalte-kong-Harald-kongen-av-Sverige-623908b.html Om foreløpige tall om avskoging fra 2016 blir bekreftet, betyr det redusert utbetaling i 2017, sa Erna Solberg etter møtet med Temer fredag.
AP170624https://www.aftenposten.no/verden/Brasils-president-kalte-kong-Harald-kongen-av-Sverige-623908b.html Han er også anklaget for å ha godkjent utbetaling av bestikkelser for å hindre en person i å vitne i en større korrupsjonsskandale, også kjent som operasjon « Lava Jato ».
AP170624https://www.aftenposten.no/verden/Brasils-president-kalte-kong-Harald-kongen-av-Sverige-623908b.html Dokumentert økt avskoging kommer til å gi redusert utbetaling fra Norge.
VG170623 Om foreløpige tall om avskoging fra 2016 blir bekreftet, betyr det redusert utbetaling i 2017, slo hun fast.
VG170623 Dokumentert økt avskoging kommer til å gi redusert utbetaling fra Norge.
AA170623 Om foreløpige tall om avskoging fra 2016 blir bekreftet, betyr det redusert utbetaling i 2017, slo hun fast.
AA170623 Dokumentert økt avskoging kommer til å gi redusert utbetaling fra Norge.
AA170621 Politiet selv ønsker en lovendring, og at Nav skal ha myndighet til å stanse utbetaling til de som er dømt for grove forbrytelser og oppholder seg i utlandet.
BT170615 Lå an til full utbetaling
BT170615 Han opplyser at det er normal praksis å oppnevne uavhengige takstmenn for å gi en realistisk pekepinn på hvor stor en utbetaling vil bli.
BT170615 Forutsetningen for full utbetaling er imidlertid at bygningen blir brukt til samme formål, på samme sted, som før skaden oppsto, sier Voll.
VG170611 Samlet utbetaling av uføretrygd frem til fylte 67 år ( ved overgang til alderspensjon ) vil da utgjøre 11,3 mill. kroner før skatt, sier han.
DB170610 I brevet til PST skriver han at klienten « fikk tilbud om penger for utbetaling i etapper.
DB170608 Det kom krav om utbetaling av en livsforsikring på en million norske kroner.
AA170607 Denne saken har bakgrunn i et lydopptak hvor Temer tilsynelatende diskuterer utbetaling av bestikkelser.
AA170607 Skatteetaten sier på sin nettside at de dessverre ikke kan gi en konkret dato for når du har pengene på konto, men første mulige dato for utbetaling dersom du har penger tilgode er 22. juni.
SA170602 TV-pengene kommer i henhold til den nye avtalen til utbetaling ved sesongslutt.
FV170602 TV-pengene kommer i henhold til den nye avtalen til utbetaling ved sesongslutt.
BT170602 TV-pengene kommer i henhold til den nye avtalen til utbetaling ved sesongslutt.
AP170602https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Premier-League-klubbene-haver-inn-milliarder-Seriemester-Chelsea-satte-rekord-236674b.html TV-pengene kommer i henhold til den nye avtalen til utbetaling ved sesongslutt.
AP170602 TV-pengene kommer i henhold til den nye avtalen til utbetaling ved sesongslutt.
AA170525 Temer er under hardt press etter offentliggjøringen av et lydopptak hvor presidenten tilsynelatende diskuterer utbetaling av bestikkelser til en fengslet politiker.
FV170524 | Teknisk trøbbel stanser utbetaling fra Nav ¶
BT170524 | Teknisk trøbbel stanser utbetaling fra Nav ¶
AP170524 Blant øyrikets separatistgrupper er islamistene i Abu Sayyaf-geriljaen, som etter forhandlinger og utbetaling av løsepenger i september 2016 slapp nordmannen Kjartan Sekkingstad fri etter nesten ett års fangenskap.
AA170523 Men en drøy halvtime før midnatt ble det klart at de ikke klarte å bli enige om vilkårene for en ny utbetaling til kriserammede Hellas.
BT170522 Gulsviks krav mot Innovest Gulsviks krav gjelder utbetaling av lønn og utgiftsrefusjoner for perioden fra 1. oktober 2013, da Innovest stanset utbetalingene, og til 1. september 2014.
BT170522 Gulsvik fortsatte å sende Innovest timelister med krav om utbetaling av lønn i henhold til arbeidsavtalen.
BT170522 Den andre saken gjelder krav om utbetaling av lønn og refusjon av utgifter i forbindelse forskning samt spørsmål om gyldigheten av en ansettelsesavtale.
BT170522 Utbetaling fra denne konto skjer på basis av originale bilag og annen relevant dokumentasjon signert av Rettighetshaver samt godkjenning av Innovest. 3.
DN170518 Et betydelig antall aksjonærer i de renommerte skipsmeglervirksomheten Clarksons gjør opprør mot det de mener er overdreven utbetaling til selskapets toppledelse, skriver DNs søsteravis TradeWinds.
DB170518 » - I begrunnelsen for forslaget vises til at som følge av uførereformen, fikk uføretrygdede en økning i brutto inntekt som oversteg inntektsgrensene for bostøtte, mens netto utbetaling var omtrent som før.
BT170518 Fagforeningene sier hybridordningen gir forutsigbarhet for de ansatte ved at den varer livet ut og sikrer lik utbetaling til kvinner og menn, uansett hvor lenge man lever.
DB170516 De fleste med utbetaling fra 2500 til 4500 kroner.
DB170516 Etterspurte utbetaling av privat pengehjelp samtidig som de diskuterte ferdigstilling av marinefartøy ¶
SA170510 Før utbetaling i 2018 må det være vedtatt å implementere minstekravene, i 2019 må det ha skjedd.
SA170510 Før utbetaling av resterende 10 % av rammetilskuddet til særforbundet i 2017, må særforbundet ha vedtatt å innlede en prosess for å implementere minstekravene fastsatt av Idrettsstyret.
DN170510 Årsaken var utydelige retningslinjer for utbetaling av bonusene, ifølge leder for ansvarlige investeringer i KLP, Annie Bersagel.
DB170510 Uten dispensasjon fra NAV opphører utbetaling av sykepenger under utenlandsopphold.
DB170510 Utbetaling av sykepenger opphører i ferieperioden og begynner igjen etter at ferien er avviklet, hvis du fortsatt er sykmeldt.
AP170510https://www.aftenposten.no/100Sport/idrettspolitikk/Idrettspresidenten-nadelos-mot-synderne-235333b.html Før utbetaling i 2018 må det være vedtatt å implementere minstekravene, i 2019 må det ha skjedd.
AP170510https://www.aftenposten.no/100Sport/idrettspolitikk/Idrettspresidenten-nadelos-mot-synderne-235333b.html Før utbetaling av resterende 10 % av rammetilskuddet til særforbundet i 2017, må særforbundet ha vedtatt å innlede en prosess for å implementere minstekravene fastsatt av Idrettsstyret.
AP170510 Før utbetaling i 2018 må det være vedtatt å implementere minstekravene, i 2019 må det ha skjedd.
AP170510 Før utbetaling av resterende 10 % av rammetilskuddet til særforbundet i 2017, må særforbundet ha vedtatt å innlede en prosess for å implementere minstekravene fastsatt av Idrettsstyret.
VG170509 Forsikringsselskapet If gransket kvinnen da hun etter ektemannens død forsøkte å få utbetalt hans livsforsikring - som hun selv hadde tegnet - og nektet henne utbetaling .
DB170509 Vi har derfor laget en oversikt som viser hvem som faktisk kan forvente utbetaling av feriepenger før årets sommerferie.
DB170509 - De sa restbeløpet var for lavt for utbetaling
DB170509 Etter hvert fikk han innvilget tidsbegrenset asyl, plass på et senter og utbetaling av økonomisk støtte.
VG170508 NAV bekrefter at de har mottatt flere henvendelser i forbindelse med månedens utbetaling .
DB170507 Nav argumenterte da med at det var viktig med forutsigbarhet, og beholdt den opprinnelige planen med utbetaling den 20., som er vanlig bortsett fra i desember og mai.
DB170507 - Vi uføre oppfatter dette som en slags hevnaksjon og maktmisbruk som er etterdønninger fra vi forespurte om tidligere utbetaling til påsken.
DB170507 ( Dagbladet ) : Før påske omtalte Dagbladet et ønske fra en gruppe uføre om å få utbetaling før påske.
AA170507 | Reagerer på at NAV flytter utbetaling i mai ¶
AA170507 NAV : - Utbetaling vil variere i mai ¶
AA170430 De vedtok også en femtrinnsordning, med 100 prosent, 80 prosent, 60 prosent, 40 prosent og 20 prosent utbetaling , istedenfor dagens ordning med bare to trinn, 100 prosent eller 50 prosent.
SA170424 Det er viktig at man ikke fyller på med mer penger hvis barnet går tom før neste utbetaling .
FV170424 Det er viktig at man ikke fyller på med mer penger hvis barnet går tom før neste utbetaling .
BT170424https://www.bt.no/familieogoppvekst/Hvor-tidlig-bor-du-snakke-med-barna-dine-om-okonomi-Her-er-ekspertradet-som-kanskje-vil-forbloffe-10043b.html Det er viktig at man ikke fyller på med mer penger hvis barnet går tom før neste utbetaling .
BT170424 Det er viktig at man ikke fyller på med mer penger hvis barnet går tom før neste utbetaling .
AP170424 - SSAB vurderer flere kriterier når det tas beslutninger om utbetaling , blant annet kandidatens forståelse og støtte til stålindustrien, heter det videre.
AP170424 Det er viktig at man ikke fyller på med mer penger hvis barnet går tom før neste utbetaling .
SA170422 - I så fall må de ta kontakt med spillselskapet sitt direkte for å ordne med utbetaling på annen måte enn via disse kontoene.
FV170422 - I så fall må de ta kontakt med spillselskapet sitt direkte for å ordne med utbetaling på annen måte enn via disse kontoene.
BT170422 - I så fall må de ta kontakt med spillselskapet sitt direkte for å ordne med utbetaling på annen måte enn via disse kontoene.
AP170422https://www.aftenposten.no/100Sport/idrettspolitikk/Norske-spillkunder-risikerer-a-miste-pengene-sine-mandag-234332b.html - I så fall må de ta kontakt med spillselskapet sitt direkte for å ordne med utbetaling på annen måte enn via disse kontoene.
AP170422 - I så fall må de ta kontakt med spillselskapet sitt direkte for å ordne med utbetaling på annen måte enn via disse kontoene.
AP170421 Inntil vi når en enighet om alle deler av rammeavtalene og disse undertegnes, kan vi ikke arbeide videre med de mer detaljerte avtalene som til sist leder til utbetaling av midlene,.
DN170420 Bjørges utbetaling for 2016 inkluderer derfor også tilbakeholdt bonus for 2012 - 2014. 2016 var et svakere år for Pareto Securities, der inntektene for meglerhuset falt fra 1,51 til 1,37 milliarder kroner.
SA170417 Det ble maks utbetaling også mot Sarpsborg.
FV170417 Det ble maks utbetaling også mot Sarpsborg.
DB170417 Utbetaling av sykepenger forutsetter at NAV har godkjent sykmeldingen, sier Øde.
AP170417 Det ble maks utbetaling også mot Sarpsborg.
SA170414 - Vi har to sløyfer for utbetaling , med litt ulike egenskaper.
FV170414 - Vi har to sløyfer for utbetaling , med litt ulike egenskaper.
BT170414 - Vi har to sløyfer for utbetaling , med litt ulike egenskaper.
AP170414 - Vi har to sløyfer for utbetaling , med litt ulike egenskaper.
AP170406https://www.aftenposten.no/norge/Hver-femte-norske-bistandskrone-til-Norge-618742b.html Nedgangen skyldes i stor grad lavere utbetaling til regjeringens klima- og skogsatsing, heter det i pressemeldingen fra Norad.
AP170406 Nedgangen skyldes i stor grad lavere utbetaling til regjeringens klima- og skogsatsing, heter det i pressemeldingen fra Norad.
SA170405 For de mange artistene som allerede klager over lav utbetaling fra Spotify, blir summen nå enda litt lavere, men ikke mye.
AA170405 For de mange artistene som allerede klager over lav utbetaling fra Spotify, blir summen nå enda litt lavere, men ikke mye.
DB170404 - Islamsk Råd i Norge har ikke på noen måte brutt forutsetningen for utbetaling av statsstøtte og ønsker nå å gå i en konstruktiv dialog for at støtten kan bli opprettholdt, sa Aurlien.
SA170403 Boligkjøpere får raskere utbetaling av lån.i ¶
BT170403 Boligkjøpere får raskere utbetaling av lån.
AP170403 Boligkjøpere får raskere utbetaling av lån.
VG170331 - Dette dreier seg om utbetaling av ordinære boliglån med pant i reelle objekter, men disse er utbetalt på feilaktig grunnlag.
AP170330 Familien Johannson kan vente seg en utbetaling på 476 millioner kroner.
VG170329 Her er tall for gjennomsnittlig utbetaling per måned for ulike ytelser.
DN170329https://www.dn.no/nyheter/2017/03/29/2145/Jus/vestrum-funnet-skyldig-ogsa-i-lagmannsretten Kun timer før signeringen sa han opp sin konsulentavtale med Severstal, som ville gitt han en fet utbetaling om Severstal fikk gevinst.
DN170329 Kun timer før signeringen sa han opp sin konsulentavtale med Severstal, som ville gitt han en fet utbetaling om Severstal fikk gevinst.
DB170329 juni for at artisten skal få en utbetaling av premiepengene.
DB170328 juni i år for at artisten skal få en utbetaling av premiepengene.
DB170327 Vær oppmerksom på at ulike virksomheter kan ha andre bestemmelser i tariffavtale angående utbetaling av feriepenger.
 ¶
DB170327 Tidlig utbetaling
DB170327 Når det på grunn av gjeldende rutiner for beregning og utbetaling av lønn ikke har vært praktisk mulig å ta hensyn til fravær på grunn av arbeidsnedleggelse eller arbeidsstengning i avregningsperioden.
DB170327 Nav skriver at de ikke kan gå inn i dialog mellom klager og Din utvikling, men bruker samtidig denne dialogen som begrunnelse for stanset utbetaling av arbeidsavklaringspenger.
AA170324 Det gir en samlet utbetaling på 1,4 millioner kroner dersom dommen blir stående.
SA170322 Dersom du velger å tegne uføreforsikring i tillegg, kan du få en årlig utbetaling på eksempelvis 100.000 * kroner fra din private uføreforsikring hvert år frem til du blir 67 år.
BT170322 Dersom du velger å tegne uføreforsikring i tillegg, kan du få en årlig utbetaling på eksempelvis 100.000 * kroner fra din private uføreforsikring hvert år frem til du blir 67 år.
AP170322 Dersom du velger å tegne uføreforsikring i tillegg, kan du få en årlig utbetaling på eksempelvis 100.000 * kroner fra din private uføreforsikring hvert år frem til du blir 67 år.
FV170321 Dersom du velger å tegne uføreforsikring i tillegg, kan du få en årlig utbetaling på eksempelvis 100.000 * kroner fra din private uføreforsikring hvert år frem til du blir 67 år.
DB170320 Her kan nevnes skriftlige krasse brev (... ) og uriktig utbetaling av lønn som straffetiltak. (...
DB170320 Blant annet dreier det seg om 675 486 kroner i utbetaling fra et selskap og 307 760 fra et annet selskap mellom 2009 og 2015.
DB170319 ( Dagbladet ) : I 2014 saksøkte tre ansatte Portland-firmaet Oakhurst Dairy for manglende utbetaling av overtidspenger for en periode på fire år.
DB170319 Merk imidlertid at du ikke kan ta ut pengene før du er i pensjonsalder, og at ved utbetaling beskattes pensjonssparingen som pensjonsinntekt.
AA170317 Kravet følger en utbetaling fra Airbus til Tyskland på flere titalls millioner euro etter skattekrav knyttet til en del av den østerrikske kontrakten verdt 90 millioner euro.
DN170316 Det er Financial Times som melder at det amerikanske finanstilsynet SEC har begynt å interessere seg for en utbetaling på 350 millioner dollar til forskningssenteret i Angola.
DN170316 Det er Financial Times som melder at det amerikanske finanstilsynet SEC har begynt å interessere seg for en utbetaling på 350 millioner dollar til forskningssenteret i Angola.
DB170315 Moreno fikk en betydelig utbetaling etter ulykken, og har siden flyttet med familien til Arizona.
AA170310 Dersom det skulle vise seg at 50 prosent betaling av pensjoner er for høyt, vil Silver redusere utbetaling av pensjoner eller stanse pensjonsutbetalinger eller bli krevd tilbakebetaling.
AA170310 " Pensjonsavtaler hvor utbetaling ikke var startet på tidspunktet for administrasjonsvedtaket, men hvor avtalen under vanlige forhold nå skulle tilsi oppstart av pensjonsutbetaling, er under vurdering ", skriver selskapet.
AA170310 april, som er neste tidspunkt for utbetaling av pensjoner. ( ©NTB ) ¶
DA170309 Sande forteller at den lange saksbehandlingstiden de tidligere hadde knyttet til utbetaling av godtgjørelse er rettet opp.
DN170308 Samtidig har utbetaling av utbytte til aksjonærene i de to delvis statseide selskapene økt de siste årene.
DN170308 Samtidig har utbetaling av utbytte til aksjonærene i de to delvis statseide selskapene økt de siste årene.
AA170308 Samtidig har utbetaling av utbytte til aksjonærene i de to delvis statseide selskapene økt de siste årene.
DA170307 Gjennomsnittlig utbetaling fra Husbanken lå i fjor på 1.800 kroner for uføre.
DA170307 * Gjennomsnittlig utbetaling fra Husbanken var i fjor på 1.796 kroner for uføre, og 1.424 kroner for unge uføre.
DN170306 Hellas er nå i nye forhandlinger med kreditorene sine for å få en ny utbetaling fra kriselånet innen avdrag på landets enorme gjeld forfaller i juli.
DA170302 Alle godtgjørelser og satser for utbetaling i forbindelse med politiske verv er vedtatt i « Reglement for folkevalgtes arbeidsvilkår ».
SA170301 I november skrev Aftenbladet om Anne Marie ( 82 ) og Kurt ( 79 ) Kristiansen som nå må på internett for å få informasjon om utbetaling av pensjonen.
DN170228 Styret har også bestemt å betale ut 50 millioner kroner i utbytte til aksjonærene etter fjoråret, hvorav styreleder og gründer Simen Thorsen som er største aksjonær kan glede seg til en utbetaling på nærmere 12 millioner kroner.
DN170227 Men en etterforskning rundt potensielt ulovlig utbetaling av statlige lønninger til hans familiemedlemmer, som dominerer mediebildet i landet, har ført til at Fillon har falt tilbake på meningsmålinger.
AP170227 Kort fortalt blir pensjoner under utbetaling oppregulert med den prosentvise veksten i gjennomsnittlig årslønn, men minus 0,75 prosentenheter.
AP170227 Aftenposten skrev mandag om den årlige reguleringen av alderspensjoner under utbetaling fra folketrygden.
AP170226 For de tre årene opp til 2017 har kjøpekraften av alderspensjoner under utbetaling fra folketrygden sunket slik : ¶ 2015 : Alderspensjonen mistet 0,4 prosent i kjøpekraft i forhold til året før. 2016 : Nedgangen i kjøpekraft ble hele 1,8 prosent. 2017 : Nedgangen i kjøpekraft kan anslås til 1,0 prosent, basert på anslag fra Statistisk sentralbyrå ( SSB ) og Teknisk beregningsu
AP170226 Ett av vedtakene for å nå de overordnede målene var at pensjonene under utbetaling skal reguleres som lønnsveksten, men minus en fast faktor på 0,75 prosentenheter.
AP170226 Alderspensjon under utbetaling i folketrygden reguleres med lønnsveksten minus fast faktor på 0,75 pst.
SA170223 Det er en økning på over 40 prosent fra 2015 og vil gi medlemmene en utbetaling på 2,5 prosent av det de har kjøpt.
SA170223 Deretter har vi vurdert hver utbetaling og kategorisert disse under hver sin « type » som for eksempel advokat, konsulent, reparasjoner og vedlikehold, sier Risa, og følger opp : ¶
DB170223 For kritisk sykdom, ble det foretatt utbetalinger for 918 skader, med en samlet utbetaling på 330 millioner kroner.
VG170222 Barnetrygden er en utbetaling på knapt tusen kroner per barn, til familier som har barn, uavhengig av hvor mye foreldrene tjener.
AA170222 ​ Helsedirektoratet opplyser at den nye forskriften om kompetansekrav for leger i den kommunale helse- og omsorgstjenesten også fører til nye ordninger for utbetaling av trygderefusjon for leger under spesialisering.
AA170221 Styret foreslår utbetaling av utbytte på 13 kroner per aksje. ( ©NTB ) ¶
DB170220 De har bedt om at utbetaling til prosjektet bør stoppe før man har fått på plass en bedre ordning.
AP170220 « Utbetaling av nevnte lønn skal skje mandag 20.2.2017.
DN170217 - Man bør overveie å gi forsørgere fradrag i skatten i stedet for kontant utbetaling .
DB170217 En kvinne med en kreftdiagnose og en psykisk diagnose, kjempet i over ni år før hun endelig fikk riktig utbetaling .
DA170217 - Man bør overveie å gi forsørgere fradrag i skatten i stedet for kontant utbetaling .
AA170217 - Man bør overveie å gi forsørgere fradrag i skatten i stedet for kontant utbetaling .
DA170216 Skatteetaten overtok ansvaret for utbetaling av vrakpant fra Tolletaten 1. januar 2016.
AA170216 Det vil i så fall bety en utbetaling til selskapets eiere på 48,9 millioner kroner.
AA170216 Mens dagens pensjonister får full utbetaling , tømmes kassen for de yngre kundene.
AA170216 Mens dagens pensjonister får full utbetaling , tømmes kassen for de yngre kundene.
DN170214 Selskapet ser for seg å starte utbetaling av utbytte i 2018.
AA170211 Men for hver utbetaling må Hellas vise at landet oppfyller kravene fra kreditorene. ( ©NTB ) ¶
AA170211 Hellas trenger neste utbetaling fra kriselånet innen juli for å holde økonomien flytende.
DN170210 Hellas må bli enig både med Det internasjonale pengefondet ( IMF ) og sine europeiske långivere om hvilke budsjettkutt og reformer som må til for at landet skal få sin neste utbetaling fra kriselånet som holder landets økonomi flytende.
AA170210 Hellas må bli enig både med Det internasjonale pengefondet ( IMF ) og sine europeiske långivere om hvilke budsjettkutt og reformer som må til for at landet skal få sin neste utbetaling fra kriselånet som holder landets økonomi flytende.
DN170209 Konsernsjef Rune Bjerke i DNB øker utbyttet etter flere år med lavere utbetaling enn konkurrentene.
DN170209 - En utbetaling over målet foreslås på grunn av Yaras sterke finansielle stilling.
DB170209 Han hadde på forhånd antatt at aksjonærene ville få en utbetaling på 1,25 kroner pr. aksje.
DN170208 Disse kan nå vente seg en samlet utbetaling på drøyt 700 millioner kroner, ¶
DB170208 De vet at folk i en slik situasjon forsøker desperat å få seg en jobb, forsøker å overleve til neste utbetaling fra Nav, forsøker å betale de viktigste regningene.
DB170208 I motsetning til i Russland var disse substansielle og involverte utbetaling av store bestikkelser og smøring som, hvis det ble offentlig kjent, kunne vært potensielt ødeleggende for Trumps valgkamp.
DN170202 Den omfatter både mindre inntekt på grunn av skattefradragene og direkte utbetaling av beløp tilsvarende fradragsverdien for bedrifter som ikke er i skatteposisjon.
DN170201 Pensjonsordningen som er foreslått vil gi utbetaling kun i 15 år.
DN170119 Konkursboet i Petrojack er avsluttet med en utbetaling på 6,03 prosent til kreditorer med alminnelige krav.
SA170117 Forsvarets personalsjef Tom Simonsen bekrefter at det har vært problemer knyttet til utbetaling av lønn.
AP170116 Oslo ) og innsatsstyrke Derby, redd for at ut utbetaling for øvelsesdøgn i 2016 er ute av kontroll.
AP170116 Ikke minst innenfor håndtering av personelltjenester, som utbetaling av lønn og godtgjørelser.
AP170116 - Dagens situasjon får konsekvenser for mer enn manglende utbetaling .
AP170116 Oslo ) og innsatsstyrke Derby, redd for at ut utbetaling for øvelsesdøgn i 2016 er ute av kontroll.
AP170116 Ikke minst innenfor håndtering av personelltjenester, som utbetaling av lønn og godtgjørelser.
AP170116 - Dagens situasjon får konsekvenser for mer enn manglende utbetaling .
DB170113 Ved utbetaling beskattes pensjonen som pensjonsinntekt.
DB170113 Skatt påløper først ved utbetaling av pensjonen.
DB170110 Instruksen sier også at det skal være to tjenestemenn til sted ved utbetaling av penger, og utbetalingene skal kun gå til informantens kostander ved å bistå politiet.
DB170110 Det er tatt hefte i Jensens bolig, bankinnskudd og en utbetaling fra Oslo politidistrikt, opplyser Kleppe.
DB170108 - Bortkastet og øker ikke sjansen for utbetaling , mener flyselskapene og får støtte fra Transportklagenemnda.
AP161229 Opptrappingen til elleve måneders studiestøtte starter våren 2017, ved at heltidsstudenter i høyere utdanning og fagskole på slutten av vårsemesteret vil få en ekstra utbetaling som tilsvarer en uke ekstra støtte.
AP161229 Brytes aktivitetskravet, vil man få redusert utbetaling .
AP161120https://www.aftenposten.no/norge/Oppgir-fiktive-adresser-i-Norge-for-a-fa-Nav-stotte-mens-de-bor-i-utlandet-Tidligere-stortingsvara-tiltalt-for-trygdesvindel-605967b.html Dette førte til urettmessig utbetaling av vel 100.000 kroner i dagpenger.
AP161120https://www.aftenposten.no/norge/Oppgir-fiktive-adresser-i-Norge-for-a-fa-Nav-stotte-mens-de-bor-i-utlandet-Tidligere-stortingsvara-tiltalt-for-trygdesvindel-605967b.html - Opplysningene på meldekortene dannet grunnlag for automatisk beregning og urettmessig utbetaling av dagpenger på tilsammen 390.456 kroner, heter det i tiltalen fra statsadvokatene i Oslo, som også har tiltalt eks-politikeren for falsk forklaring.
SA160606https://www.aftenbladet.no/100Sport/fotball/Michel-Platinis-fall-Fra-konge-til-knust-pamp-218168b.html « En illojal utbetaling », sa FIFAs etiske komité og suspenderte duoen 7. oktober.
SA160606https://www.aftenbladet.no/100Sport/fotball/Michel-Platinis-fall-Fra-konge-til-knust-pamp-218168b.html Til tross for illojal utbetaling og rollen i Qatar-tildelingen.
SA160606https://www.aftenbladet.no/100Sport/fotball/Michel-Platinis-fall-Fra-konge-til-knust-pamp-218168b.html En « illojal utbetaling » ¶
SA160606 « En illojal utbetaling », sa FIFAs etiske komité og suspenderte duoen 7. oktober.
SA160606 Til tross for illojal utbetaling og rollen i Qatar-tildelingen.
SA160606 En « illojal utbetaling » ¶
AP160606https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Michel-Platinis-fall-Fra-konge-til-knust-pamp-218168b.html « En illojal utbetaling », sa FIFAs etiske komité og suspenderte duoen 7. oktober.
AP160606https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Michel-Platinis-fall-Fra-konge-til-knust-pamp-218168b.html Til tross for illojal utbetaling og rollen i Qatar-tildelingen.
AP160606https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Michel-Platinis-fall-Fra-konge-til-knust-pamp-218168b.html En « illojal utbetaling » ¶
AP160606 « En illojal utbetaling », sa FIFAs etiske komité og suspenderte duoen 7. oktober.
AP160606 Til tross for illojal utbetaling og rollen i Qatar-tildelingen.
AP160606 En « illojal utbetaling » ¶
SA160603https://www.aftenbladet.no/100Sport/idrettspolitikk/Den-nye-FIFA-sjefen-i-hardt-var---En-yngre-utgave-av-Sepp-Blatter-210169b.html Stilte som kandidat til FIFA-jobben da UEFA-president Michel Platini ble utestengt fra fotballen på grunn av « en illojal utbetaling » fra FIFA, godkjent av president Sepp Blatter i 2011.
SA160603 Stilte som kandidat til FIFA-jobben da UEFA-president Michel Platini ble utestengt fra fotballen på grunn av « en illojal utbetaling » fra FIFA, godkjent av president Sepp Blatter i 2011.
FV160603https://www.fvn.no/100Sport/idrettspolitikk/Den-nye-FIFA-sjefen-i-hardt-var---En-yngre-utgave-av-Sepp-Blatter-210169b.html Stilte som kandidat til FIFA-jobben da UEFA-president Michel Platini ble utestengt fra fotballen på grunn av « en illojal utbetaling » fra FIFA, godkjent av president Sepp Blatter i 2011.
FV160603https://www.fvn.no/100Sport/fotball/--FIFA-topper-ga-seg-selv-bonuser-pa-670-millioner-kroner-210176b.html Bakgrunnen for utestengelsen er en avtale mellom Blatter og Michel Platini som sikret sistnevnte en utbetaling på ti millioner sveitsiske franc.
BT160603 Stilte som kandidat til FIFA-jobben da UEFA-president Michel Platini ble utestengt fra fotballen på grunn av « en illojal utbetaling » fra FIFA, godkjent av president Sepp Blatter i 2011.
AP160603https://www.aftenposten.no/100Sport/idrettspolitikk/Den-nye-FIFA-sjefen-i-hardt-var---En-yngre-utgave-av-Sepp-Blatter-210169b.html Stilte som kandidat til FIFA-jobben da UEFA-president Michel Platini ble utestengt fra fotballen på grunn av « en illojal utbetaling » fra FIFA, godkjent av president Sepp Blatter i 2011.
AP160603https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/--FIFA-topper-ga-seg-selv-bonuser-pa-670-millioner-kroner-210176b.html Bakgrunnen for utestengelsen er en avtale mellom Blatter og Michel Platini som sikret sistnevnte en utbetaling på ti millioner sveitsiske franc.
AP160603 Stilte som kandidat til FIFA-jobben da UEFA-president Michel Platini ble utestengt fra fotballen på grunn av « en illojal utbetaling » fra FIFA, godkjent av president Sepp Blatter i 2011.
DA160304 Som følge av manglende utbetaling er hun en av dem som har pådratt seg gjeld.
DA160304 Jeg har samtidig stor forståelse for at lang saksbehandlingstid på utbetaling av godtgjøring og utgiftsdekning kan skape utfordringer for dem det gjelder, sier han.
AP160302 Britiske Alison Wenham styrer flere organisasjoner for uavhengige plateselskap og artister, og utfordrer nå Spotify til å teste en ny modell for utbetaling av inntekter fra strømming i Norge.
SA160226 Egentlig var det UEFA-presidenten som nå skulle være FIFA-sjef, men franskmannen måtte trekke seg på grunn av " en illojal utbetaling " fra Blatter på 18 mill.
AP160226 Egentlig var det UEFA-presidenten som nå skulle være FIFA-sjef, men franskmannen måtte trekke seg på grunn av " en illojal utbetaling " fra Blatter på 18 mill.
SA160221 - Hvor tungt er det at Platini, UEFA-presidenten som la valgstrategien Norge fulgte, mottok nesten 20 millioner i en mystisk utbetaling fra Blatter for en jobb han skal ha gjort ti år tidligere ?
AP160221 - Hvor tungt er det at Platini, UEFA-presidenten som la valgstrategien Norge fulgte, mottok nesten 20 millioner i en mystisk utbetaling fra Blatter for en jobb han skal ha gjort ti år tidligere ?
FV160219 Nå er kvinnen som eide hytta dømt for å ha satt fyr på hytta for å sikre seg utbetaling fra forsikringsselskapet.