AP171216 Tre og et halvt år etter at han forlot trygge Sandnes Ulf til fordel for en proffoppdragelse i tyske FC Köln, kom første utbetaling for U21-landslagsspilleren.
DA171213 Simonsen frykter imidlertid at forbedringer i ordningen - 100 prosent utbetaling over 18 år - vil føre til en tilpasning og få tusener av nye familier til å vurdere den.
AA171212 Han er kastet ut av samboeren på grunn av høyt pengeforbruk på spill, og har ingen penger før utbetaling av trygd om 3 uker.
DB171211 VM-bonuser : ¶ Utbetaling per spiller i VM : ¶
DB171211 Til sammen har de to prinsene åtte barn, og spørsmålet er om også de skal få en årlig utbetaling fra staten.
AP171211 De ti kunstnerne som tjener mest, og dermed mottar høyest utbetaling av følgerettsvederlag fra BONO, er alle menn, ifølge rapporten « Kunst i tall », som Rambøll Management Consulting har laget for Kulturrådet. 10 av 10 er menn ¶
VG171207 Stopper utbetaling
VG171207 Samtidig stopper de en planlagt utbetaling av et pengebeløp til stiftelsen.
VG171207 I tillegg til å politianmelde det avsatte styret, har Lotteri- og stiftelsestilsynet besluttet å stoppe en planlagt utbetaling til Stiftelsen Ordet.
DN171207 Det bidrar til en stort gap mellom hva Fellesordningen for afp har på bok, sammenlignet med hva slags fremtidige forpliktelser den har for livslang utbetaling av afp.
AP171207 Veteranforbundet SIOPS ( Skadde i internasjonale operasjoner ) mener dette skyldes en ny og strengere praksis for utbetaling av erstatning.
AP171207 « Underforbruket skyldes hverken at færre har blitt syke eller at praksisen har vært for streng, men den iboende usikkerheten knyttet til hvor mange saker som faktisk behandles og når disse eventuelt kommer til utbetaling .
AP171207 Veteranforbundet SIOPS ( Skadde i internasjonale operasjoner ) mener dette skyldes en ny og strengere praksis for utbetaling av erstatning.
AP171207 Dette påvirker også når kompensasjonen kommer til faktisk utbetaling .
AP171207 Returprogrammer betyr gjerne utbetaling av store beløp i kontanter og ulike økonomiske støtteordninger.
DN171205 - De fleste korrupsjonssiktede er blitt enige om en avtale om utbetaling , og vi går gjennom de siste detaljene i avtalene, sier riksadvokat Saud Al Mojeb.
DB171202 Jeg trodde kun det var utbetaling ved gull. 11000 hadde kommet godt med, ja, bekrefter August Jensen overfor procycling.no.
VG171129 Men løpene er åpne ellers, og det kan likevel bli en hyggelig utbetaling .
AP171129 Konklusjonen i analysen er basert på adferden til 22.000 foreldrepar der mor har hatt minst én utbetaling av foreldrepenger og far har rett til fedrekvote.
VG171128 Sykkel-VM stanser all utbetaling til kreditorer ¶
VG171127 - Beløpene til takstreduksjon er « klare til utbetaling », men avventer at de lokale bomselskapene skal bli ferdig med alle prosesser rundt bompengereformen.
DB171126 Nøyaktig hvor stor utbetaling Mugabe får er ikke avgjort, men ifølge et framstående medlem av regjeringspartiet vil totalen overstige 10 millioner dollar.
DB171126 Mugabe skal få en utbetaling på 5 millioner dollar umiddelbart.
AP171125 Det betyr at foreldre med alvorlig syke barn fortsatt vil få full utbetaling i inntil fem år.
VG171123 Sykkel-VM stanser all utbetaling til kreditorer ¶
DN171122 De skal også ha foretatt en utbetaling på en halv million dollar til en veldedig stiftelse som var kontrollert av Ugandas utenriksminister Sam Kutesa og hans familie.
DN171121 Skattefunn-ordningen skal stimulere norske bedrifter til økt forskning og utvikling, og gis som skattefradrag eller utbetaling .
VG171120 Sykkel-VM stanser all utbetaling til kreditorer ¶
VG171117 Sykkel-VM stanser all utbetaling til kreditorer ¶
DB171117 Blant arbeidet hoffet bidrar med er utbetaling av lønn og regnskapsføring.
DB171116 For Sebastian Knutssons ( 48 ) del betydde det en saftig utbetaling på svimlende 2,8 milliarder svenske kroner, som tilsvarer omtrent 2,7 milliarder norske.
DB171115 ( Dagbladet ) : - Endelig ble det utbetaling av førstepremiepotten i Vikinglotto, og det ble en norsk spiller som sikret seg hele summen på 341 millioner kroner, skriver Norsk Tipping i dag.
DB171115 I en konkret sak, som tilsvarer eksemplet foran, har Statens Pensjonskasse kommet fram til at i stedet for en utbetaling på minst 66 prosent av sluttlønn, vil de heller redusere pensjonsutbetalingen med nesten åtte prosent.
DB171115 Etter at arbeidstakeren har spart pensjonskassa for rundt en kvart million kroner, « straffes » vedkommende ved å oppnå en langt lavere utbetaling .
DB171114 Dette vil få konsekvenser for utbetaling av underskuddsgarantien, sier fylkesrådmann Rune Haugsdal i Hordaland til BT.
DN171113 Gjennomsnittlig utbetaling per skadetilfelle har doblet seg de siste fem årene sammenlignet med gjennomsnittet de siste 32 årene.
DB171113 Gjennomsnittlig utbetaling per skadetilfelle har doblet seg de siste fem årene sammenlignet med gjennomsnittet de siste 32 årene.
BT171113 Gjennomsnittlig utbetaling per skadetilfelle har doblet seg de siste fem årene sammenlignet med gjennomsnittet de siste 32 årene.
AP171113 Gjennomsnittlig utbetaling per skadetilfelle har doblet seg de siste fem årene sammenlignet med gjennomsnittet de siste 32 årene.
VG171110 Festivaleier Per Karstein Ims tilbakeviser dette, og viser til at kravene om utbetaling på forhånd varierte.
DA171110 Artistene hadde ulike avtaler for utbetaling av honorar på forskudd eller etterskudd.
DB171108 Han mener et AS kan tydeliggjøre skillet mellom egen og firmaets økonomi, for eksempel ved utbetaling av lønn til faste tider.
VG171107 Men prinsippene for utbetaling er de samme.
DA171106 For å få fjernet de mange fritidsbåtene som ligger forlatt og kassert langs norske strender, har regjeringen gjort det enklere å levere inn gamle båter til avfallsmottak og innført en utbetaling på 1.000 kroner.
DA171106 oktober, og allerede én måned senere har Miljødirektoratet mottatt 970 søknader om utbetaling av 1.000 kroner.
AP171106 For å få fjernet de mange fritidsbåtene som ligger forlatt og kassert langs norske strender, har regjeringen gjort det enklere å levere inn gamle båter til avfallsmottak og innført en utbetaling på 1.000 kroner.
AP171106 oktober, og allerede én måned senere har Miljødirektoratet mottatt 970 søknader om utbetaling av 1.000 kroner.
DN171102 Kun timer før signeringen sa han opp sin konsulentavtale med Severstal, som ville gitt han en fet utbetaling om Severstal fikk gevinst.
NL171031 Ifølge Arbeids og sosialdepartementets egne beregninger, vil de nye reglene føre til at 19000 personer vil få lavere utbetaling av dagpenger enn i dag. 3500 personer vil ikke få dagpenger i det hele tatt, fordi de ikke har tjent nok foregående år.
DB171030 Norges foreløpig siste utbetaling til Amazonasfondet skjedde ved utgangen av 2016, for avskogingstallet i skogåret 2015.
SA171025 | Sykkel-VM stopper all utbetaling til kreditorer ¶
VG171024 På herresiden styrer Viking mot sisteplass, nedrykk - og en utbetaling på 7,6 millioner kroner.
SA171024 Allerede i juli forventet arrangøren av sykkel-VM å gå med et stort underskudd, og fredag i forrige uke ble det klart at Bergen 2017 AS stopper all utbetaling til kreditorene.
BT171024 Allerede i juli forventet arrangøren av sykkel-VM å gå med et stort underskudd, og fredag i forrige uke ble det klart at Bergen 2017 AS stopper all utbetaling til kreditorene.
AP171024 Allerede i juli forventet arrangøren av sykkel-VM å gå med et stort underskudd, og fredag i forrige uke ble det klart at Bergen 2017 AS stopper all utbetaling til kreditorene.
VG171020 | Sykkel-VM stanser all utbetaling til kreditorer ¶
VG171020 Nå har arrangøren stoppet all utbetaling til kreditorene.
SA171020 | Sykkel-VM stopper all utbetaling til kreditorer ¶
SA171020 Sentralt i utestengelsene av Blatter og Platini er en irregulær utbetaling på 17 millioner kroner fra sveitseren til franskmannen i 2011, angivelig for arbeide utført mange år tidligere.
DB171020 Nå har arrangøren stoppet all utbetaling til kreditorene.
BT171020 | Sykkel-VM stopper all utbetaling til kreditorer ¶
AP171020 | Sykkel-VM stopper all utbetaling til kreditorer ¶
AP171020 Sentralt i utestengelsene av Blatter og Platini er en irregulær utbetaling på 17 millioner kroner fra sveitseren til franskmannen i 2011, angivelig for arbeide utført mange år tidligere.
FV171019 | Sykkel-VM stopper all utbetaling til kreditorer ¶
SA171017 Jeg er glad for at forstanderskapet vedtok styrets forslag om å endre vedtektene som muliggjør utbetaling av kundeutbytte fra banken.
DB171017 Samtidig ligger Drammen i toppsjiktet når det kommer til utbetaling av kontantstøtte, og vi vet at både i Drammen og i hovedstaden er innvandrerkvinner overrepresentert.
AP171015 Pornokongen Larry Flynt lover nok en stor utbetaling til den som har informasjon som fører til at USAs president Donald Trump må trekke seg fra sitt embete.
AA171015 Pornokongen Larry Flynt lover nok en stor utbetaling til den som har informasjon som fører til at USAs president Donald Trump må trekke seg fra sitt embete.
DA171013 Når en sammenligner maks utbetaling eksempelvis fra Norge i Polen - med som Aftenbladet viser til - både barnetrygd og kontantstøtte utgjør 95,8 prosent av vanlig brutto årsinntekt der.
DA171012 « I tillegg foreslås det at selskapet gis en fullmakt til å forplikte investeringer innenfor en ramme på 200 millioner kroner som kommer til utbetaling i senere år.
AA171012 Det planlegges også igangsatt prosjekter med en utbetaling på rundt 30 millioner kroner i 2018.
AP171004 Cappelen opplyser at begreper som « byggevirksomhet » og « aktivitet på tomta » er koder for hasjleveranse, « hagearbeid » handler om utbetaling av penger, mens « lunsj », « dekk » og « julegaver » dreier seg om hasj.
DN171002 oktober for å behandle styrets forslag om utbetaling av fem kroner per aksje i tilleggsutbytte.
AP170917 Alle pengene gir avkastning på kontoen frem til utbetaling 2038.
DB170913 Norsk utbetaling etter Doffen-gull ¶
DB170908 ¶ FRAM OG TILBAKE FOR UTBETALING : Norwegian-flyet ble sterkt forsinket fordi en varsellampe i cockpiten lyste, og kapteinen ønsket å få sjekket dette før avgang fra Molde lufthavn.
DB170908 Nå tyder imidlertid alt på at det er gode utsikter for utbetaling til de øvrige passasjerene også.
DB170908 Norwegian nektet utbetaling etter forsinkelse - så kom de på andre tanker ¶
DB170908 En utbetaling på 250 euro for hver av disse vil kostet Norwegian minst 435 000 kroner.
DB170908 Da to andre passasjerer fra det aktuelle flyet leste i Dagbladet om Norwegians snuoperasjon, og vedtak om utbetaling av 250 euro per passasjer, ville også de ha sine penger utbetalt.
VG170906 Det ble en favorittparade under Derby-kvalifiseringene forrige onsdag og ingen utbetaling for seks rette.
SA170906 Lover utbetaling
SA170906 Kvinnene er også misfornøyd med DBU på grunn av forsinket utbetaling av EM-bonusen.
AP170906 Lover utbetaling
AP170906 Kvinnene er også misfornøyd med DBU på grunn av forsinket utbetaling av EM-bonusen.
AA170906 Lover utbetaling
AA170906 Kvinnene er også misfornøyd med DBU på grunn av forsinket utbetaling av EM-bonusen.
DA170901 I tillegg kommer en større utbetaling på starten av semesteret, tilsammen 106.340 i løpet av studieåret.
DN170830 Til slutt vil han få 1,26 millioner aksjer i august 2021 som siste utbetaling i henhold til sin opprinnelige kontrakt.
AA170829 Det er et krav til utbetaling på minste pensjonsnivå for å kunne ta ut pensjon før man fyller 67 år.
AA170828 - Opplysningene på meldekortene dannet grunnlag for automatisk beregning og urettmessig utbetaling av til sammen kroner 172.179, står det i dommen fra Bergen tingrett, der mannen er funnet skyldig i grovt trygdebedrageri og falsk forklaring.
VG170825 Beløpet forutsetter at den heldige vinneren går med på en utbetaling over 29 år.
DB170824 En utbetaling på 250 euro for hver av disse ville kostet Norwegian 435 000 kroner.
DB170824 Beløpet forutsetter at den heldige vinneren går med på en utbetaling over 29 år.
AP170824 Beløpet forutsetter at den heldige vinneren går med på en utbetaling over 29 år.
AA170824 Beløpet forutsetter at den heldige vinneren går med på en utbetaling over 29 år.
AA170824 Beløpet forutsetter at den heldige vinneren går med på en utbetaling over 29 år.
DA170821 Man er sikret en minste årlig uføretrygd hvis dette gir en høyere utbetaling enn det man selv har opptjent i uføretrygd.
DA170821 Man er sikret en minste årlig uføretrygd hvis dette gir en høyere utbetaling enn det man selv har opptjent i uføretrygd.
AA170817 I tillegg blir rentenivået for beregning av nåverdien på garantert utbetaling etter pensjonering satt slik at Silver-kundene vil komme gunstig ut av det, hvis de setter pengene i en pensjonssparing som gir relativt sett høy avkastning.
DN170816 Det kan bety utbetaling av milliarder i kredittforsikring.
DN170810 Norecos to danske datterselskaper gikk i februar 2014 til sak mot flere forsikringsselskaper og krevde utbetaling av erstatning på 383 millioner dollar, etter skader og feil i konstruksjonen på boreplattformen Siri i Nordsjøen.
DN170803 De har imidlertid ikke stemmerett, men skal ellers ha like rettigheter som A-aksjene, med unntak av ved utbetaling av utbytte, opplyses det.
DN170803 Total utbetaling for drepte sau og lam var 45 millioner kroner for vel 17.000 dyr i fjor.
NL170731 Hvis man ville utføre planlegging i samferdeslsetaten, som er sjefens ansvar, kunne saksbehandleren forberedt listen for eventuell utbetaling før hun dro på ferie.
DA170730 FOTO : ISTOCK Ved overbooking, har du rett til utbetaling av kompensasjon umiddelbart.
NL170726 Dette er kommunens kostnader med selve anbudsprosessen, med utbetaling etter fakturering, kontroll av tjenestene og privatansattes tilgang til IT-systemet, for å nevne de viktigste.
DN170725 Hun har nemlig ikke tatt ut ferie i løpet av 12 år, fra før hun ble konsernsjef, noe som nå gir en ekstra utbetaling på 7,5 millioner svenske kroner, skriver Dagens Industri ( DI ).
DB170721 Skatteverket finner også innkjøpet av en luksusklokke for 20 000 svenske kroner mistenkelig, og mener klokkekjøpet kun er et skalkeskjul for utbetaling av lønn til sangeren.
DN170720 Dermed kan Stein Erik Hagen og hans familie se frem til en utbetaling på 1,2 milliarder kroner i løpet av sommeren.
DN170720 Dermed kan Stein Erik Hagen og hans familie se frem til en utbetaling på 1,2 milliarder kroner i løpet av sommeren.
NL170718 Det var bred enighet i 2005 om at alderspensjon under utbetaling skulle økes årlig ( også kalt « regulering » ) med gjennomsnitt av lønns- og prisvekst.
VG170716 Det spilles derimot for en veldig stor utbetaling .
DB170716 Og : tekniske feil på flyet skal vanligvis føre til utbetaling av kompensasjon, selv om det er en kjent sak at flyselskapene mener at EU-forordningen er urimelig kostbar for dem.
VG170715 VG har imidlertid fått innsyn i en instruks fra Forsvarsdepartementet, der de omtaler « en løsning for utbetaling av lønn til Peshmergatolkene ».
AA170712 Feriefravær fører til redusert utbetaling ».
DN170710 Dermed kan Hagen - familien se frem til en utbetaling på 1,2 milliarder kroner i løpet av sommeren.
VG170708 * GJENNOM ADVOKATKONTOR : « Etter at avtalen mellom IOM Kabul og UDI ble suspendert februar 2016, hadde UDI behov for raskt å finne en samarbeidspartner i Kabul for utbetaling av reintegreringsstøtte », opplyser UDI i en e-post til VG.
DN170707 Hellas får ny utbetaling fra eurosonen ¶
DN170707 Hellas får ny utbetaling fra eurosonen ¶
DN170707 | Hellas får ny utbetaling fra eurosonen ¶
DN170707 Eurosonen har godkjent utbetaling av et nytt kriselån til Hellas, akkurat i tide til å betale nye avdrag på utenlandsgjelden.
AA170707 | Hellas får ny utbetaling fra eurosonen ¶
AA170707 Eurosonen har godkjent utbetaling av et nytt kriselån til Hellas, akkurat i tide til å betale nye avdrag på utenlandsgjelda.
DN170704 Staavi i Finans Norge legger vekt på at skattleggingen er symmetrisk, som innebærer at fradraget for sparingen er på 24 prosent og skattlegging av utbetaling også er på 24 % etter dagens regler.
DB170704 Underreguleringen innebærer at pensjoner under utbetaling skal oppreguleres med reallønnsveksten, og deretter skal det trekkes fra 0,75 %.
DB170704 Underregulering - pensjoner under utbetaling skal justeres i tråd med reallønnsvekst ( lønnsvekst minus prisvekst ), men fratrukket en faktor på 0,75 % ¶
DA170630 FOTO : ISTOCK Ved overbooking, har du rett til utbetaling av kompensasjon umiddelbart.
DN170629 Siden mai 2016 har Økokrim etterforsket en mistanke om utbetaling av urettmessig statstilskudd til Westerdals på 34,8 millioner kroner, etter at Kunnskapsdepartementet anmeldte saken.
DN170629 Mye overlates likevel til medlemslandene når det gjelder sparing, utbetaling og ikke minst skattebehandling, sier Risebrobakken.
VG170628 Forrige utbetaling var i februar.
DN170628 Siden mai 2016 har Økokrim etterforsket en mistanke om utbetaling av urettmessig statstilskudd til Westerdals School of Communication på 34,8 millioner kroner.
DB170628 ( Dagbladet ) : Økokrim har siden mai i fjor etterforsket en anmeldelse fra Kunnskapsdepartementet med mistanke om utbetaling av urettmessig statstilskudd til Westerdals School of Communication på 34,8 millioner kroner.
DB170628 Det betyr at Kristoffersen foreløpig kan vente seg en utbetaling på rundt 200 000 kroner.
DB170628 Forrige utbetaling var i februar.
DA170628 Økokrim har siden mai i fjor etterforsket en anmeldelse fra Kunnskapsdepartementet med mistanke om utbetaling av urettmessig statstilskudd til Westerdals School of Communication på 34,8 millioner kroner.
DA170628 Forrige utbetaling var i februar.
BT170628 Forrige utbetaling var i februar.
AP170628 Økokrim har siden mai i fjor etterforsket en anmeldelse fra Kunnskapsdepartementet med mistanke om utbetaling av urettmessig statstilskudd til Westerdals School of Communication på 34,8 millioner kroner.
AA170628 Forrige utbetaling var i februar.
AA170628 Økokrim har siden mai i fjor etterforsket en anmeldelse fra Kunnskapsdepartementet med mistanke om utbetaling av urettmessig statstilskudd til Westerdals School of Communication på 34,8 millioner kroner.
AP170624 Om foreløpige tall om avskoging fra 2016 blir bekreftet, betyr det redusert utbetaling i 2017, sa Erna Solberg etter møtet med Temer fredag.
AP170624 Han er også anklaget for å ha godkjent utbetaling av bestikkelser for å hindre en person i å vitne i en større korrupsjonsskandale, også kjent som operasjon « Lava Jato ».
AP170624 Dokumentert økt avskoging kommer til å gi redusert utbetaling fra Norge.
VG170623 Om foreløpige tall om avskoging fra 2016 blir bekreftet, betyr det redusert utbetaling i 2017, slo hun fast.
VG170623 Dokumentert økt avskoging kommer til å gi redusert utbetaling fra Norge.
AA170623 Om foreløpige tall om avskoging fra 2016 blir bekreftet, betyr det redusert utbetaling i 2017, slo hun fast.
AA170623 Dokumentert økt avskoging kommer til å gi redusert utbetaling fra Norge.
AA170621 Politiet selv ønsker en lovendring, og at Nav skal ha myndighet til å stanse utbetaling til de som er dømt for grove forbrytelser og oppholder seg i utlandet.
BT170615 Lå an til full utbetaling
BT170615 Han opplyser at det er normal praksis å oppnevne uavhengige takstmenn for å gi en realistisk pekepinn på hvor stor en utbetaling vil bli.
BT170615 Forutsetningen for full utbetaling er imidlertid at bygningen blir brukt til samme formål, på samme sted, som før skaden oppsto, sier Voll.
VG170611 Samlet utbetaling av uføretrygd frem til fylte 67 år ( ved overgang til alderspensjon ) vil da utgjøre 11,3 mill. kroner før skatt, sier han.
DB170610 I brevet til PST skriver han at klienten « fikk tilbud om penger for utbetaling i etapper.
DB170608 Det kom krav om utbetaling av en livsforsikring på en million norske kroner.
AA170607 Denne saken har bakgrunn i et lydopptak hvor Temer tilsynelatende diskuterer utbetaling av bestikkelser.
AA170607 Skatteetaten sier på sin nettside at de dessverre ikke kan gi en konkret dato for når du har pengene på konto, men første mulige dato for utbetaling dersom du har penger tilgode er 22. juni.
SA170602 TV-pengene kommer i henhold til den nye avtalen til utbetaling ved sesongslutt.
FV170602 TV-pengene kommer i henhold til den nye avtalen til utbetaling ved sesongslutt.
BT170602 TV-pengene kommer i henhold til den nye avtalen til utbetaling ved sesongslutt.
AP170602 TV-pengene kommer i henhold til den nye avtalen til utbetaling ved sesongslutt.
AA170525 Temer er under hardt press etter offentliggjøringen av et lydopptak hvor presidenten tilsynelatende diskuterer utbetaling av bestikkelser til en fengslet politiker.
FV170524 | Teknisk trøbbel stanser utbetaling fra Nav ¶
BT170524 | Teknisk trøbbel stanser utbetaling fra Nav ¶
AP170524 Blant øyrikets separatistgrupper er islamistene i Abu Sayyaf-geriljaen, som etter forhandlinger og utbetaling av løsepenger i september 2016 slapp nordmannen Kjartan Sekkingstad fri etter nesten ett års fangenskap.
AA170523 Men en drøy halvtime før midnatt ble det klart at de ikke klarte å bli enige om vilkårene for en ny utbetaling til kriserammede Hellas.
BT170522 Gulsviks krav mot Innovest Gulsviks krav gjelder utbetaling av lønn og utgiftsrefusjoner for perioden fra 1. oktober 2013, da Innovest stanset utbetalingene, og til 1. september 2014.
BT170522 Gulsvik fortsatte å sende Innovest timelister med krav om utbetaling av lønn i henhold til arbeidsavtalen.
BT170522 Den andre saken gjelder krav om utbetaling av lønn og refusjon av utgifter i forbindelse forskning samt spørsmål om gyldigheten av en ansettelsesavtale.
BT170522 Utbetaling fra denne konto skjer på basis av originale bilag og annen relevant dokumentasjon signert av Rettighetshaver samt godkjenning av Innovest. 3.
DN170518 Et betydelig antall aksjonærer i de renommerte skipsmeglervirksomheten Clarksons gjør opprør mot det de mener er overdreven utbetaling til selskapets toppledelse, skriver DNs søsteravis TradeWinds.
DB170518 » - I begrunnelsen for forslaget vises til at som følge av uførereformen, fikk uføretrygdede en økning i brutto inntekt som oversteg inntektsgrensene for bostøtte, mens netto utbetaling var omtrent som før.
BT170518 Fagforeningene sier hybridordningen gir forutsigbarhet for de ansatte ved at den varer livet ut og sikrer lik utbetaling til kvinner og menn, uansett hvor lenge man lever.
DB170516 De fleste med utbetaling fra 2500 til 4500 kroner.
DB170516 Etterspurte utbetaling av privat pengehjelp samtidig som de diskuterte ferdigstilling av marinefartøy ¶
SA170510 Før utbetaling i 2018 må det være vedtatt å implementere minstekravene, i 2019 må det ha skjedd.
SA170510 Før utbetaling av resterende 10 % av rammetilskuddet til særforbundet i 2017, må særforbundet ha vedtatt å innlede en prosess for å implementere minstekravene fastsatt av Idrettsstyret.
DN170510 Årsaken var utydelige retningslinjer for utbetaling av bonusene, ifølge leder for ansvarlige investeringer i KLP, Annie Bersagel.
DB170510 Uten dispensasjon fra NAV opphører utbetaling av sykepenger under utenlandsopphold.
DB170510 Utbetaling av sykepenger opphører i ferieperioden og begynner igjen etter at ferien er avviklet, hvis du fortsatt er sykmeldt.
AP170510 Før utbetaling i 2018 må det være vedtatt å implementere minstekravene, i 2019 må det ha skjedd.
AP170510 Før utbetaling av resterende 10 % av rammetilskuddet til særforbundet i 2017, må særforbundet ha vedtatt å innlede en prosess for å implementere minstekravene fastsatt av Idrettsstyret.
VG170509 Forsikringsselskapet If gransket kvinnen da hun etter ektemannens død forsøkte å få utbetalt hans livsforsikring - som hun selv hadde tegnet - og nektet henne utbetaling .
DB170509 Vi har derfor laget en oversikt som viser hvem som faktisk kan forvente utbetaling av feriepenger før årets sommerferie.
DB170509 - De sa restbeløpet var for lavt for utbetaling
DB170509 Etter hvert fikk han innvilget tidsbegrenset asyl, plass på et senter og utbetaling av økonomisk støtte.
VG170508 NAV bekrefter at de har mottatt flere henvendelser i forbindelse med månedens utbetaling .
DB170507 Nav argumenterte da med at det var viktig med forutsigbarhet, og beholdt den opprinnelige planen med utbetaling den 20., som er vanlig bortsett fra i desember og mai.
DB170507 - Vi uføre oppfatter dette som en slags hevnaksjon og maktmisbruk som er etterdønninger fra vi forespurte om tidligere utbetaling til påsken.
DB170507 ( Dagbladet ) : Før påske omtalte Dagbladet et ønske fra en gruppe uføre om å få utbetaling før påske.
AA170507 | Reagerer på at NAV flytter utbetaling i mai ¶
AA170507 NAV : - Utbetaling vil variere i mai ¶
AA170430 De vedtok også en femtrinnsordning, med 100 prosent, 80 prosent, 60 prosent, 40 prosent og 20 prosent utbetaling , istedenfor dagens ordning med bare to trinn, 100 prosent eller 50 prosent.
SA170424 Det er viktig at man ikke fyller på med mer penger hvis barnet går tom før neste utbetaling .
FV170424 Det er viktig at man ikke fyller på med mer penger hvis barnet går tom før neste utbetaling .
BT170424 Det er viktig at man ikke fyller på med mer penger hvis barnet går tom før neste utbetaling .
AP170424 - SSAB vurderer flere kriterier når det tas beslutninger om utbetaling , blant annet kandidatens forståelse og støtte til stålindustrien, heter det videre.
AP170424 Det er viktig at man ikke fyller på med mer penger hvis barnet går tom før neste utbetaling .
SA170422 - I så fall må de ta kontakt med spillselskapet sitt direkte for å ordne med utbetaling på annen måte enn via disse kontoene.
FV170422 - I så fall må de ta kontakt med spillselskapet sitt direkte for å ordne med utbetaling på annen måte enn via disse kontoene.
BT170422 - I så fall må de ta kontakt med spillselskapet sitt direkte for å ordne med utbetaling på annen måte enn via disse kontoene.
AP170422 - I så fall må de ta kontakt med spillselskapet sitt direkte for å ordne med utbetaling på annen måte enn via disse kontoene.
AP170421 Inntil vi når en enighet om alle deler av rammeavtalene og disse undertegnes, kan vi ikke arbeide videre med de mer detaljerte avtalene som til sist leder til utbetaling av midlene,.
DN170420 Bjørges utbetaling for 2016 inkluderer derfor også tilbakeholdt bonus for 2012 - 2014. 2016 var et svakere år for Pareto Securities, der inntektene for meglerhuset falt fra 1,51 til 1,37 milliarder kroner.
SA170417 Det ble maks utbetaling også mot Sarpsborg.
FV170417 Det ble maks utbetaling også mot Sarpsborg.
DB170417 Utbetaling av sykepenger forutsetter at NAV har godkjent sykmeldingen, sier Øde.
AP170417 Det ble maks utbetaling også mot Sarpsborg.
AA170417 Det ble maks utbetaling også mot Sarpsborg.
SA170414 - Vi har to sløyfer for utbetaling , med litt ulike egenskaper.
FV170414 - Vi har to sløyfer for utbetaling , med litt ulike egenskaper.
BT170414 - Vi har to sløyfer for utbetaling , med litt ulike egenskaper.
AP170414 - Vi har to sløyfer for utbetaling , med litt ulike egenskaper.
AP170406 Nedgangen skyldes i stor grad lavere utbetaling til regjeringens klima- og skogsatsing, heter det i pressemeldingen fra Norad.
SA170405 For de mange artistene som allerede klager over lav utbetaling fra Spotify, blir summen nå enda litt lavere, men ikke mye.
AA170405 For de mange artistene som allerede klager over lav utbetaling fra Spotify, blir summen nå enda litt lavere, men ikke mye.
DB170404 - Islamsk Råd i Norge har ikke på noen måte brutt forutsetningen for utbetaling av statsstøtte og ønsker nå å gå i en konstruktiv dialog for at støtten kan bli opprettholdt, sa Aurlien.
SA170403 Boligkjøpere får raskere utbetaling av lån.i ¶
BT170403 Boligkjøpere får raskere utbetaling av lån.
AP170403 Boligkjøpere får raskere utbetaling av lån.
VG170331 - Dette dreier seg om utbetaling av ordinære boliglån med pant i reelle objekter, men disse er utbetalt på feilaktig grunnlag.
AP170330 Familien Johannson kan vente seg en utbetaling på 476 millioner kroner.
VG170329 Her er tall for gjennomsnittlig utbetaling per måned for ulike ytelser.
DN170329 Kun timer før signeringen sa han opp sin konsulentavtale med Severstal, som ville gitt han en fet utbetaling om Severstal fikk gevinst.
DB170329 juni for at artisten skal få en utbetaling av premiepengene.
DB170328 juni i år for at artisten skal få en utbetaling av premiepengene.
DB170327 Vær oppmerksom på at ulike virksomheter kan ha andre bestemmelser i tariffavtale angående utbetaling av feriepenger.
 ¶
DB170327 Tidlig utbetaling
DB170327 Når det på grunn av gjeldende rutiner for beregning og utbetaling av lønn ikke har vært praktisk mulig å ta hensyn til fravær på grunn av arbeidsnedleggelse eller arbeidsstengning i avregningsperioden.
DB170327 Nav skriver at de ikke kan gå inn i dialog mellom klager og Din utvikling, men bruker samtidig denne dialogen som begrunnelse for stanset utbetaling av arbeidsavklaringspenger.
AA170324 Det gir en samlet utbetaling på 1,4 millioner kroner dersom dommen blir stående.
SA170322 Dersom du velger å tegne uføreforsikring i tillegg, kan du få en årlig utbetaling på eksempelvis 100.000 * kroner fra din private uføreforsikring hvert år frem til du blir 67 år.
BT170322 Dersom du velger å tegne uføreforsikring i tillegg, kan du få en årlig utbetaling på eksempelvis 100.000 * kroner fra din private uføreforsikring hvert år frem til du blir 67 år.
AP170322 Dersom du velger å tegne uføreforsikring i tillegg, kan du få en årlig utbetaling på eksempelvis 100.000 * kroner fra din private uføreforsikring hvert år frem til du blir 67 år.
FV170321 Dersom du velger å tegne uføreforsikring i tillegg, kan du få en årlig utbetaling på eksempelvis 100.000 * kroner fra din private uføreforsikring hvert år frem til du blir 67 år.
DB170320 Her kan nevnes skriftlige krasse brev (... ) og uriktig utbetaling av lønn som straffetiltak. (...
DB170320 Blant annet dreier det seg om 675 486 kroner i utbetaling fra et selskap og 307 760 fra et annet selskap mellom 2009 og 2015.
DB170319 ( Dagbladet ) : I 2014 saksøkte tre ansatte Portland-firmaet Oakhurst Dairy for manglende utbetaling av overtidspenger for en periode på fire år.
DB170319 Merk imidlertid at du ikke kan ta ut pengene før du er i pensjonsalder, og at ved utbetaling beskattes pensjonssparingen som pensjonsinntekt.
AA170317 Kravet følger en utbetaling fra Airbus til Tyskland på flere titalls millioner euro etter skattekrav knyttet til en del av den østerrikske kontrakten verdt 90 millioner euro.
DN170316 Det er Financial Times som melder at det amerikanske finanstilsynet SEC har begynt å interessere seg for en utbetaling på 350 millioner dollar til forskningssenteret i Angola.
DN170316 Det er Financial Times som melder at det amerikanske finanstilsynet SEC har begynt å interessere seg for en utbetaling på 350 millioner dollar til forskningssenteret i Angola.
DB170315 Moreno fikk en betydelig utbetaling etter ulykken, og har siden flyttet med familien til Arizona.
AA170310 Dersom det skulle vise seg at 50 prosent betaling av pensjoner er for høyt, vil Silver redusere utbetaling av pensjoner eller stanse pensjonsutbetalinger eller bli krevd tilbakebetaling.
AA170310 " Pensjonsavtaler hvor utbetaling ikke var startet på tidspunktet for administrasjonsvedtaket, men hvor avtalen under vanlige forhold nå skulle tilsi oppstart av pensjonsutbetaling, er under vurdering ", skriver selskapet.
AA170310 april, som er neste tidspunkt for utbetaling av pensjoner. ( ©NTB ) ¶
DA170309 Sande forteller at den lange saksbehandlingstiden de tidligere hadde knyttet til utbetaling av godtgjørelse er rettet opp.
DN170308 Samtidig har utbetaling av utbytte til aksjonærene i de to delvis statseide selskapene økt de siste årene.
DN170308 Samtidig har utbetaling av utbytte til aksjonærene i de to delvis statseide selskapene økt de siste årene.
AA170308 Samtidig har utbetaling av utbytte til aksjonærene i de to delvis statseide selskapene økt de siste årene.
DA170307 Gjennomsnittlig utbetaling fra Husbanken lå i fjor på 1.800 kroner for uføre.
DA170307 * Gjennomsnittlig utbetaling fra Husbanken var i fjor på 1.796 kroner for uføre, og 1.424 kroner for unge uføre.
DN170306 Hellas er nå i nye forhandlinger med kreditorene sine for å få en ny utbetaling fra kriselånet innen avdrag på landets enorme gjeld forfaller i juli.
DA170302 Alle godtgjørelser og satser for utbetaling i forbindelse med politiske verv er vedtatt i « Reglement for folkevalgtes arbeidsvilkår ».
SA170301 I november skrev Aftenbladet om Anne Marie ( 82 ) og Kurt ( 79 ) Kristiansen som nå må på internett for å få informasjon om utbetaling av pensjonen.
SA170301 I november skrev Aftenbladet om Anne Marie ( 82 ) og Kurt ( 79 ) Kristiansen som nå må på internett for å få informasjon om utbetaling av pensjonen.
DN170228 Styret har også bestemt å betale ut 50 millioner kroner i utbytte til aksjonærene etter fjoråret, hvorav styreleder og gründer Simen Thorsen som er største aksjonær kan glede seg til en utbetaling på nærmere 12 millioner kroner.
DN170227 Men en etterforskning rundt potensielt ulovlig utbetaling av statlige lønninger til hans familiemedlemmer, som dominerer mediebildet i landet, har ført til at Fillon har falt tilbake på meningsmålinger.
AP170227 Kort fortalt blir pensjoner under utbetaling oppregulert med den prosentvise veksten i gjennomsnittlig årslønn, men minus 0,75 prosentenheter.
AP170227 Aftenposten skrev mandag om den årlige reguleringen av alderspensjoner under utbetaling fra folketrygden.
AP170226 For de tre årene opp til 2017 har kjøpekraften av alderspensjoner under utbetaling fra folketrygden sunket slik : ¶ 2015 : Alderspensjonen mistet 0,4 prosent i kjøpekraft i forhold til året før. 2016 : Nedgangen i kjøpekraft ble hele 1,8 prosent. 2017 : Nedgangen i kjøpekraft kan anslås til 1,0 prosent, basert på anslag fra Statistisk sentralbyrå ( SSB ) og Teknisk beregningsu
AP170226 Ett av vedtakene for å nå de overordnede målene var at pensjonene under utbetaling skal reguleres som lønnsveksten, men minus en fast faktor på 0,75 prosentenheter.
AP170226 Alderspensjon under utbetaling i folketrygden reguleres med lønnsveksten minus fast faktor på 0,75 pst.
SA170223 Det er en økning på over 40 prosent fra 2015 og vil gi medlemmene en utbetaling på 2,5 prosent av det de har kjøpt.
SA170223 Deretter har vi vurdert hver utbetaling og kategorisert disse under hver sin « type » som for eksempel advokat, konsulent, reparasjoner og vedlikehold, sier Risa, og følger opp : ¶
DB170223 For kritisk sykdom, ble det foretatt utbetalinger for 918 skader, med en samlet utbetaling på 330 millioner kroner.
VG170222 Barnetrygden er en utbetaling på knapt tusen kroner per barn, til familier som har barn, uavhengig av hvor mye foreldrene tjener.
AA170222 ​ Helsedirektoratet opplyser at den nye forskriften om kompetansekrav for leger i den kommunale helse- og omsorgstjenesten også fører til nye ordninger for utbetaling av trygderefusjon for leger under spesialisering.
AA170221 Styret foreslår utbetaling av utbytte på 13 kroner per aksje. ( ©NTB ) ¶
DB170220 De har bedt om at utbetaling til prosjektet bør stoppe før man har fått på plass en bedre ordning.
AP170220 « Utbetaling av nevnte lønn skal skje mandag 20.2.2017.
DN170217 - Man bør overveie å gi forsørgere fradrag i skatten i stedet for kontant utbetaling .
DB170217 En kvinne med en kreftdiagnose og en psykisk diagnose, kjempet i over ni år før hun endelig fikk riktig utbetaling .
DA170217 - Man bør overveie å gi forsørgere fradrag i skatten i stedet for kontant utbetaling .
AA170217 - Man bør overveie å gi forsørgere fradrag i skatten i stedet for kontant utbetaling .
DA170216 Skatteetaten overtok ansvaret for utbetaling av vrakpant fra Tolletaten 1. januar 2016.
AA170216 Det vil i så fall bety en utbetaling til selskapets eiere på 48,9 millioner kroner.
AA170216 Mens dagens pensjonister får full utbetaling , tømmes kassen for de yngre kundene.
AA170216 Mens dagens pensjonister får full utbetaling , tømmes kassen for de yngre kundene.
DN170214 Selskapet ser for seg å starte utbetaling av utbytte i 2018.
AA170211 Men for hver utbetaling må Hellas vise at landet oppfyller kravene fra kreditorene. ( ©NTB ) ¶
AA170211 Hellas trenger neste utbetaling fra kriselånet innen juli for å holde økonomien flytende.
DN170210 Hellas må bli enig både med Det internasjonale pengefondet ( IMF ) og sine europeiske långivere om hvilke budsjettkutt og reformer som må til for at landet skal få sin neste utbetaling fra kriselånet som holder landets økonomi flytende.
AA170210 Hellas må bli enig både med Det internasjonale pengefondet ( IMF ) og sine europeiske långivere om hvilke budsjettkutt og reformer som må til for at landet skal få sin neste utbetaling fra kriselånet som holder landets økonomi flytende.
DN170209 Konsernsjef Rune Bjerke i DNB øker utbyttet etter flere år med lavere utbetaling enn konkurrentene.
DN170209 - En utbetaling over målet foreslås på grunn av Yaras sterke finansielle stilling.
DB170209 Han hadde på forhånd antatt at aksjonærene ville få en utbetaling på 1,25 kroner pr. aksje.
DN170208 Disse kan nå vente seg en samlet utbetaling på drøyt 700 millioner kroner, ¶
DB170208 De vet at folk i en slik situasjon forsøker desperat å få seg en jobb, forsøker å overleve til neste utbetaling fra Nav, forsøker å betale de viktigste regningene.
DB170208 I motsetning til i Russland var disse substansielle og involverte utbetaling av store bestikkelser og smøring som, hvis det ble offentlig kjent, kunne vært potensielt ødeleggende for Trumps valgkamp.
DN170202 Den omfatter både mindre inntekt på grunn av skattefradragene og direkte utbetaling av beløp tilsvarende fradragsverdien for bedrifter som ikke er i skatteposisjon.
DN170201 Pensjonsordningen som er foreslått vil gi utbetaling kun i 15 år.
DN170119 Konkursboet i Petrojack er avsluttet med en utbetaling på 6,03 prosent til kreditorer med alminnelige krav.
SA170117 Forsvarets personalsjef Tom Simonsen bekrefter at det har vært problemer knyttet til utbetaling av lønn.
AP170116 Oslo ) og innsatsstyrke Derby, redd for at ut utbetaling for øvelsesdøgn i 2016 er ute av kontroll.
AP170116 Ikke minst innenfor håndtering av personelltjenester, som utbetaling av lønn og godtgjørelser.
AP170116 - Dagens situasjon får konsekvenser for mer enn manglende utbetaling .
AP170116 Oslo ) og innsatsstyrke Derby, redd for at ut utbetaling for øvelsesdøgn i 2016 er ute av kontroll.
AP170116 Ikke minst innenfor håndtering av personelltjenester, som utbetaling av lønn og godtgjørelser.
AP170116 - Dagens situasjon får konsekvenser for mer enn manglende utbetaling .
DB170113 Ved utbetaling beskattes pensjonen som pensjonsinntekt.
DB170113 Skatt påløper først ved utbetaling av pensjonen.
DB170110 Instruksen sier også at det skal være to tjenestemenn til sted ved utbetaling av penger, og utbetalingene skal kun gå til informantens kostander ved å bistå politiet.
DB170110 Det er tatt hefte i Jensens bolig, bankinnskudd og en utbetaling fra Oslo politidistrikt, opplyser Kleppe.
DB170108 - Bortkastet og øker ikke sjansen for utbetaling , mener flyselskapene og får støtte fra Transportklagenemnda.
AP161229 Opptrappingen til elleve måneders studiestøtte starter våren 2017, ved at heltidsstudenter i høyere utdanning og fagskole på slutten av vårsemesteret vil få en ekstra utbetaling som tilsvarer en uke ekstra støtte.
AP161229 Brytes aktivitetskravet, vil man få redusert utbetaling .
AP161120 Dette førte til urettmessig utbetaling av vel 100.000 kroner i dagpenger.
AP161120 - Opplysningene på meldekortene dannet grunnlag for automatisk beregning og urettmessig utbetaling av dagpenger på tilsammen 390.456 kroner, heter det i tiltalen fra statsadvokatene i Oslo, som også har tiltalt eks-politikeren for falsk forklaring.
AA160913 Likevel, kandidatene Aleksander Ceferin og Michael van Praag risikerer å havne fullstendig i skyggen av den gamle sjefen - mannen som ble utestengt fra all fotball i fire år for " en illojal utbetaling " fra Sepp Blatter og FIFA på 18 millioner kroner.
AA160808 Samlet sum til utbetaling til klagere etter nemndsvedtaket i 2014 utgjorde 565.000 kroner.
AP160804 Vi tror at en direkte utbetaling , for eksempel over det årlige skatteoppgjøret, vil ha størst positiv effekt på innbyggernes holdning til ordningen, og gjøre det mulig med større avgiftsøkninger enn om man kun reduserer det generelle skattenivået.
AP160804 I British Colombia har de valgt å dele ut igjen avgiftsinntektene både direkte gjennom kontant utbetaling til befolkningen og indirekte gjennom generelle skatteletter til privatpersoner og næringsliv.
SA160606 « En illojal utbetaling », sa FIFAs etiske komité og suspenderte duoen 7. oktober.
SA160606 Til tross for illojal utbetaling og rollen i Qatar-tildelingen.
SA160606 En « illojal utbetaling » ¶
AP160606 « En illojal utbetaling », sa FIFAs etiske komité og suspenderte duoen 7. oktober.
AP160606 Til tross for illojal utbetaling og rollen i Qatar-tildelingen.
AP160606 En « illojal utbetaling » ¶
SA160603 Stilte som kandidat til FIFA-jobben da UEFA-president Michel Platini ble utestengt fra fotballen på grunn av « en illojal utbetaling » fra FIFA, godkjent av president Sepp Blatter i 2011.
FV160603 Stilte som kandidat til FIFA-jobben da UEFA-president Michel Platini ble utestengt fra fotballen på grunn av « en illojal utbetaling » fra FIFA, godkjent av president Sepp Blatter i 2011.
FV160603 Bakgrunnen for utestengelsen er en avtale mellom Blatter og Michel Platini som sikret sistnevnte en utbetaling på ti millioner sveitsiske franc.
BT160603 Stilte som kandidat til FIFA-jobben da UEFA-president Michel Platini ble utestengt fra fotballen på grunn av « en illojal utbetaling » fra FIFA, godkjent av president Sepp Blatter i 2011.
AP160603 Stilte som kandidat til FIFA-jobben da UEFA-president Michel Platini ble utestengt fra fotballen på grunn av « en illojal utbetaling » fra FIFA, godkjent av president Sepp Blatter i 2011.
AP160603 Bakgrunnen for utestengelsen er en avtale mellom Blatter og Michel Platini som sikret sistnevnte en utbetaling på ti millioner sveitsiske franc.
AP160509 Studentene kan få en ny, liten utbetaling i juni.
AP160509 Studentene kan få en ekstra sum penger i mai, som er den siste måneden med utbetaling før sommerferien.
AP160509 De synes det har vært vanskelig å betale husleie for juni og juli når siste utbetaling fra Lånekassen er i mai.
AP160509 Én uke mer i studiestøtte gir dermed hver student en ekstra utbetaling på ca. 2.600 kroner.
AP160406 Lavinntektsfamilier skal få full utbetaling .
AP160404 - Når det gjelder manglende utbetaling av lønn sist torsdag legger vi oss helt flate.
AP160319 Lavere utbetaling livet ut ¶
AP160319 - Starter man utbetaling av pensjonen ved 62 år vil man resten av livet ha rundt 25 prosent lavere pensjon utbetalt hvert år, sammenliknet med om man venter til 67.
DA160304 Som følge av manglende utbetaling er hun en av dem som har pådratt seg gjeld.
DA160304 Jeg har samtidig stor forståelse for at lang saksbehandlingstid på utbetaling av godtgjøring og utgiftsdekning kan skape utfordringer for dem det gjelder, sier han.
AP160302 Britiske Alison Wenham styrer flere organisasjoner for uavhengige plateselskap og artister, og utfordrer nå Spotify til å teste en ny modell for utbetaling av inntekter fra strømming i Norge.
SA160226 Egentlig var det UEFA-presidenten som nå skulle være FIFA-sjef, men franskmannen måtte trekke seg på grunn av " en illojal utbetaling " fra Blatter på 18 mill.
AP160226 Egentlig var det UEFA-presidenten som nå skulle være FIFA-sjef, men franskmannen måtte trekke seg på grunn av " en illojal utbetaling " fra Blatter på 18 mill.
AP160224 Bakgrunnen for suspensjonen og utestengelsen er en avtale mellom Blatter og Platini som sikret sistnevnte en utbetaling på ti millioner sveitsiske franc, rundt 17 millioner kroner etter dagens kurs. ( ©NTB ) ¶
SA160221 - Hvor tungt er det at Platini, UEFA-presidenten som la valgstrategien Norge fulgte, mottok nesten 20 millioner i en mystisk utbetaling fra Blatter for en jobb han skal ha gjort ti år tidligere ?
AP160221 - Hvor tungt er det at Platini, UEFA-presidenten som la valgstrategien Norge fulgte, mottok nesten 20 millioner i en mystisk utbetaling fra Blatter for en jobb han skal ha gjort ti år tidligere ?
FV160219 Nå er kvinnen som eide hytta dømt for å ha satt fyr på hytta for å sikre seg utbetaling fra forsikringsselskapet.
AP160216 De 605 millionene som er lovet til nytt Munch-museum, skal overføres i løpet av en fireårsperiode, med første utbetaling i 2017.
AP160131 Eskild mener regelen knyttet til utbetaling av foreldrepenger kan være en årsak til at de aller fleste kvinner er i lønnet arbeid når de får barn.