DB171215 Det var å understreke dette som var hovedhensikten med gårsdagens pressekonferanse i Moskva.
DB171214 Da hun fikk endelig fikk mikrofonen måtte hun understreke at hun var der som journalist, og ikke presidentkandidat, før hun fyrte løs : ¶
AP171214 Samtidig er det viktig å understreke at med vårt nye kampflysystem følger også nye rutiner og strengere krav til sikkerhet.
VG171213 Det er ikke første gangen Rex Tillerson har sagt at USA ønsker å snakke med Kim Jong-un, men nå går den amerikanske utenriksministeren mer i detaljer for å understreke hvor viktig det er at de to partene møtes.
DB171211 Talsmannen for det kinesiske utenriksministerdepartementet kritiserte at USA brukte sine egne nasjonale lover til å angripe et annet land, for så å understreke at Kina har jobbet med problematikken.
DA171211 De vil understreke at skolen skal flytte ut av Oslo !
VG171210 - Når det er sagt, vil jeg igjen understreke at de som tilbyr hjelp til mennesker i sårbare livssituasjoner har et stort etisk og moralsk ansvar for at den enkelte ikke tar skade av den, hverken psykisk, fysisk eller økonomisk.
DB171210 - Det er viktig å understreke at jeg aldri har framstilt meg selv som et offer.
DB171209 Hun er rask til å understreke at kosemat bør forbeholdes helger og spesielle anledninger.
AP171209 - Jeg vil understreke at dette er reelle forhandlinger.
AA171209 - Men jeg vil understreke at vi skal inn i helt reelle forhandlinger om ny regjeringsplattform, og man kan aldri være hundre prosent sikker på at man er enig om at man har funnet de gode løsningene, sa Solberg.
VG171208 - Jeg vil gjerne understreke at selv om vi står med flagg og synger nasjonalhymner, så er det ikke nasjonalisme.
VG171208 De bør understreke at Jerusalem er vår hovedstad, sier politikeren til VG. | « Farmen kjendis » på lufta 1. januar ¶
SA171208 Venstre har i flere år, helt siden partiet gikk inn for nytt SUS på Ullandhaug, vært ivrige med å understreke at lokaliseringen også må følges opp med store kollektivinvesteringer, nærmere bestemt skinnegående transport mellom sentrum og sykehus/universitetsområdet.
DA171208 Samferdselsministeren mener imidlertid det er viktig å understreke at det er lite promillekjøring blant norske yrkestransportører i dag.
DA171208 Det er viktig å understreke at dette ikke er noe innen den såkalte « delingsøkonomien », dette handler om ekte deling.
DA171208 I dag er han tilbake i Oslo for en ny konsert med Mods, som for å understreke at dette virkelig er en lang og god historie.
DN171207 - Jeg støtter kravet om en plan, men vil samtidig understreke at situasjonen nå er så prekær at det trengs tiltak raskt.
DN171207 - Jeg støtter kravet om en plan, men vil samtidig understreke at situasjonen nå er så prekær at det trengs tiltak raskt.
DA171207 « Jeg er opptatt av å understreke betydningen av politi og påtalemyndighetens innsats mot arbeidslivskriminalitet, og derfor har jeg tatt initiativ til et snarlig møte med Riksadvokaten og Politidirektoratet om temaet. » | Forsvarsveteran mer skremt av Listhaugs retorikk enn av Putin ¶
BT171207 Det er synd, for Vågsbunnen eller Bryggen ville vært et mer kledelig bakteppe, ikke minst for å understreke at Die Freie und Hansestadt Bergen har et legitimt krav på tradisjonen.
NL171206 Vi vil understreke at det ikke er vindkraftverket som er tema i denne saken, kun endring av adkomstvei.
DN171206 - I dette angstens øyeblikk ønsker jeg å understreke ; det finnes ingen alternativ til tostatsløsningen, sa FNs generalsekretær til journalister.
DB171206 - I dette angstens øyeblikk ønsker jeg å understreke ; det finnes ingen alternativ til tostatsløsningen, sier han ifølge NTB.
DB171206 Men før det presenteres, rekker departementet å understreke at de anser slike beregninger som lite relevante.
VG171205 Vi skal reise mer i Norge og treffe folk, men vi vil også understreke det at vi er en del av en internasjonal bevegelse, sa Støre.
DB171205 For virkelig å understreke hvor politisk utfordrende Norges tilknytning til fredsprisen er, har vi en dagsfersk nyhet å vise til : Utenriksministeren Ine Marie Eriksen kommer ikke til Rådhuset når ICAN mottar prisen for sitt arbeid mot atomvåpen.
DB171205 Derfor ønsket Ap, KrF, Sp, SV og Venstre å klargjøre prinsippene ved å gjøre dem skriftlige, og understreke at både stortingsrepresentanter og vararepresentanter ikke kan velges til nobelkomiteen.
DB171205 - Det er også viktig å understreke at sosial kontroll skjer på tvers av kulturer og religioner.
DB171204 Torsdag fulgte USAs FN-ambassadør, Nikki Haley, opp med å understreke at det lukkede regimet risikerer total ødeleggelse - dersom de legger seg ut med USA.
SA171202 * Og, sånn bare for å understreke : Da Kristoffer Løkberg, en mann som sjelden scorer, fikk drømmetreff fra 20 meter, etter 68 minutter, klarte en Sogndal-spiller å komme såvidt nær ballen...
SA171202 Det er også viktig for oss å understreke at alle spillere er uskyldige i det som har skjedd, og at det er ekstra tragisk at spillere som bruker så mye tid på sin store lidenskap, ved siden av fulltids jobb eller studier, skal bli ofre i en slik sak.
DB171202 Det som er viktig å understreke er at det er redaktørene bestemmer vinneren, men vi rådfører oss alltid med leserne før avgjørelsen, sier Markussen.
AP171202 * Og, sånn bare for å understreke : Da Kristoffer Løkberg, en mann som sjelden scorer, fikk drømmetreff fra 20 meter, etter 68 minutter, klarte en Sogndal-spiller å komme såvidt nær ballen...
AP171202 Det er også viktig for oss å understreke at alle spillere er uskyldige i det som har skjedd, og at det er ekstra tragisk at spillere som bruker så mye tid på sin store lidenskap, ved siden av fulltids jobb eller studier, skal bli ofre i en slik sak.
AA171202 * Og, sånn bare for å understreke : Da Kristoffer Løkberg, en mann som sjelden scorer, fikk drømmetreff fra 20 meter, etter 68 minutter, klarte en Sogndal-spiller å komme såvidt nær ballen...
AA171202 Det er også viktig for oss å understreke at alle spillere er uskyldige i det som har skjedd, og at det er ekstra tragisk at spillere som bruker så mye tid på sin store lidenskap, ved siden av fulltids jobb eller studier, skal bli ofre i en slik sak.
VG171201 - Den økonomiske situasjonen som Bergen 2017 har havnet i er kritisk, men det er også viktig å understreke at det forelagte tallet på minus 57 millioner ikke representerer det endelige resultatet i selskapet.
SA171201 Rådmannen vil understreke at det er viktig å få til en politisk avklaring av kommunens videre engasjement i Viking stadion før jul, og ber om at saken blir stående på saklisten for bystyrets møte i desember.
DB171201 Det fantes 3-4 lag ingen andre ville møte, og Tyskland var et av dem, sier Bank, for så å understreke overfor Aftonbladet at Sverige ikke trenger å være overdrevent redde for verken Mexico eller Sør-Korea.
DA171201 Jeg vil understreke at norske myndigheter ikke bestemmer hvor rederier flagger sine skip.
AP171201 Rådmannen vil understreke at det er viktig å få til en politisk avklaring av kommunens videre engasjement i Viking stadion før jul, og ber om at saken blir stående på saklisten for bystyrets møte i desember.
DB171130 Men det er viktig å understreke at det å droppe kjøtt og fisk uten å vite noe særlig om ernæring er bekymringsfullt.
DA171130 Vi trenger å understreke lærernes metodefrihet, og gjennomføre en tillitsreform i skolen for å kutte unødvendig byråkrati og frigjøre tid til undervisning og oppfølging av elevene, sier Henriksen.
DB171129 - Vi gjennomfører disse aksjonene for å understreke at det er risikabelt å både kjøpe og selge hasj på Pusher Street.
SA171128 Under den årlige Statoils høstkonferanse, som de arrangerer sammen med Olje- og energidepartementet, i Oslo tirsdag, gjorde konsernsjef Eldar Sætre sitt for å understreke at de nå går fra å være et selskap opptatt av olje og gass til å være et digitalisert, vidtfavnende energiselskap.
SA171128 Politiet vil likevel understreke at man ikke kan hevde at etnisk tilhørighet eller trosretning er en forklaring på de overgrepene som har funnet sted.
AP171128 Det er viktig å understreke at det ligger utenfor E-tjenestens oppdrag å søke etter data om norske personer i Norge.
AA171128 Politiet vil likevel understreke at man ikke kan hevde at etnisk tilhørighet eller trosretning er en forklaring på de overgrepene som har funnet sted.
SA171127 Derfor vil vi understreke og oppfordre de som har vonde erfaringer, om å ta kontakt.
SA171127 Det er svært viktig med rettslig behandling i alvorlige dyremishandlingssaker, for å understreke alvoret av å utsette dyr for slik lidelse.
AP171127 Denne uavhengighet, nedfelt i statistikklovens § 4-1, ble i lovproposisjonen begrunnet med at den var poengtert « for å understreke at departementet ikke kan instruere Statistisk sentralbyrå når det gjelder forskning og statistikkfaglige spørsmål.
AP171126 Der forarbeidene til FN-erklæringen viser at man helt bevisst søkte å unngå å knytte dens tenkning om individets rettigheter overfor staten til vestlig idéhistorie, starter Kairo-erklæringen med å understreke at den høster fruktene av islams bidrag til menneskets felleshistorie : « Reaffirming the civilizing and historical role of the Islam
VG171124 Men samtidig vil jeg understreke at operaen har hatt - og fortsatt har - gode rutiner for dette, sier Engelsviken.
VG171124 - Jeg synes det må være lov å understreke det prinsipielle : Hagen har bedt om tillit i Oslo, og danket ut Aina Stenersen ( 34 ) for å bli nominert til Stortinget, han har fått tillit og blitt vararepresentant.
VG171124 Eg vil understreke at ingen av meldingane blei sendt til eigne studentar.
DB171124 Eg vil understreke at ingen av meldingane blei sendt til eigne studentar.
DB171123 - Det er viktig å understreke at jeg aldri har framstilt meg selv som et offer.
SA171122 - Det er grunn til å understreke at Kjell Rune er under kontrakt med oss, men vi er enige om søke etter en løsning som er god for alle parter, sier Sæternes.
NL171122 For riktig å understreke hvor lite gjennomtenkt dette er, foreslår Bodø Høyre i tillegg å legge ned Aspåsen skole.
DB171122 Det skjedde aldri, sier dommer Alphons Orie, for så å understreke at det som skjedde i Srebrenica var et folkemord : ¶
DB171122 Det skjedde aldri, sier dommer Orie, for så å understreke at det som skjedde i Srebrenica var et folkemord : ¶
DA171122 - Det er viktig å understreke at dette ikke er kommunens nett.
BT171122 - Det er grunn til å understreke at Kjell Rune er under kontrakt med oss, men vi er enige om søke etter en løsning som er god for alle parter, sier Sæternes.
AP171122 - Det er grunn til å understreke at Kjell Rune er under kontrakt med oss, men vi er enige om søke etter en løsning som er god for alle parter, sier Sæternes.
DB171121 - Det er viktig å understreke at det bare er to fornærmede i denne saken, Klomsæt har ikke anledning til å prosedere de gamle forholdene nå i den nye saken.
AP171121 Poenget Brann-ledelsen ønsker å understreke overfor pressen de har invitert til Stadion denne tirsdagen er åpenbart : Den søndre langsiden på Brann Stadion er overmoden for fornyelse.
SA171120 I debatten var forskeren de dårlige nyheters budbringer : Han forsøkte å understreke at det er ulike fenomener som diskuteres i en salig blanding, han pekte på at vi vet ikke hva som virker av forebyggende tiltak, og han understreket at forskningen så langt viser at holdningskampanjer ikke virker.
NL171120 For å understreke den øyensynlige mangelen på en overordnet plan viser jeg til vedtaket til Helse Nord i 2013 om å bygge Nye Kirkenes Sykehus.
DB171119 For å understreke at han ikke er noen syvende eller åttende far i huset, gjentar Kåre Willoch nå litt høyere : ¶
AP171119 Jeg mener likevel at hun, muligens for å understreke sitt poeng, i for stor grad overser vår dekning av næringslivet.
VG171118 De trenger ikke å understreke at ikke alle menn trakasserer.
VG171117 Men bortsett fra å understreke betydningen av å verne om det analoge og lineære, har forfatteren fint lite av egne tanker å komme med når det gjelder utviklingen av Dagsrevyens fremtidige profil.
SA171117 Der er vi langt på vei, og det er svært viktig for oss å understreke at kommunen i tilfelle overtar et anlegg som er nyttig og viktig for Stavanger kommune.
SA171117 - Jeg vil gjerne understreke at Wiggen gjorde mye bra i Viking, at han i utgangspunktet ikke ønsket å gå fra stillingen som utviklingssjef til sportssjef.
DB171117 Det er viktig å understreke at det er forskjell mellom uønsket oppmerksomhet, krenkelser, trakassering og overgrep.
DB171117 Og det er nå jeg må understreke følgende : Ikke på noe tidspunkt i denne samtalen hadde den avhørte mulighet til å komme til orde.
AP171117 Der er vi langt på vei, og det er svært viktig for oss å understreke at kommunen i tilfelle overtar et anlegg som er nyttig og viktig for Stavanger kommune.
AP171117 - Jeg vil gjerne understreke at Wiggen gjorde mye bra i Viking, at han i utgangspunktet ikke ønsket å gå fra stillingen som utviklingssjef til sportssjef.
AA171117 Der er vi langt på vei, og det er svært viktig for oss å understreke at kommunen i tilfelle overtar et anlegg som er nyttig og viktig for Stavanger kommune.
AA171117 - Jeg vil gjerne understreke at Wiggen gjorde mye bra i Viking, at han i utgangspunktet ikke ønsket å gå fra stillingen som utviklingssjef til sportssjef.
VG171116 Forsvaret viser til intervjuer med 2817 innbyggere i 54 bengalske landsbyer, en betegnelse de militære benytter for å understreke at de ser på rohingyaene som ulovlige innvandrere fra Bangladesh.
DB171116 Samtidig mener Lundberg at det er viktig å understreke det ansvaret som sjokoladeprodusentene har.
DB171116 - Samtidig vil jeg understreke at for å få bukt med ødeleggelse av regnskog på verdensbasis, så er det viktig at Nestlé, Mondelez og andre sjokoladeprodusenter er åpne om hvor de henter kakaobønner fra, og hvordan de er produsert.
DB171116 Det førte til at alle journalister som dekket hendelsen måtte understreke at kidnapperne ikke hadde tilknytning til Black Lives Matter.
SA171115 Det er viktig å understreke at Ødegaard kun er 18 år, men i løpet av sin seniorkarrière har Ødegaard kun scoret åtte mål.
NL171115 Han antar at banken, hvis de « hadde som et prinsipp å understreke at de følger norsk lov » ville fått full pott i bankrangeringen.
FV171115 Det er viktig å understreke at Ødegaard kun er 18 år, men i løpet av sin seniorkarrière har Ødegaard kun scoret åtte mål.
DB171115 - Vi får se hva anmeldelsen inneholder når den kommer, men det er viktig å understreke at vi gjør dette for å hindre utbredelsen av en dødelig dyresykdom som utsetter dyrene som blir smittet for store lidelser, fram til de til slutt dør.
DB171115 Det er for oss pårørende viktig å understreke at dette ikke bare gjelder mor, men alle de som bor på Stavangers sykehjem og omsorgsboliger.
DB171115 Siden da har det blitt betraktet som ekstra viktig å understreke og forsterke komiteens uavhengighet.
DB171115 Det er for oss pårørende viktig å understreke at dette ikke bare gjelder mor, men alle de som bor på Stavangers sykehjem og omsorgsboliger.
DB171115 I kampanjen deler unge kvinner og menn bilder av seg selv som 14-åringer, for å understreke at man i en så ung alder, slett ikke er i stand til å ta stilling til seksuell omgang.
DA171115 Kilder i Arbeiderpartiet peker på at det var en diskusjon om komiteens uavhengighet etter at fredsprien gikk til Liu Xiaobo og at komiteen fikk sterkt behov for å understreke at den opererte uavhengig av Stortinget og regjeringen etter dette.
BT171115 Jeg vet ikke hva slags tiltak myndighetene vil komme med, men jeg vil understreke viktigheten av forebyggende arbeid.
AP171115 Det er viktig å understreke at Ødegaard kun er 18 år, men i løpet av sin seniorkarrière har Ødegaard kun scoret åtte mål.
AA171115 Det er viktig å understreke at Ødegaard kun er 18 år, men i løpet av sin seniorkarrière har Ødegaard kun scoret åtte mål.
VG171114 - Jeg må få understreke at dette jo er et ganske uvanlig matchformat, men jeg har aldri hørt om noen som har vunnet en match 13 runder før slutt, sier Tarjei J.
VG171114 - For meg er det viktige nå å få belyst de uakseptable sakene som har vært, og understreke at vi har nulltoleranse for all form for seksuell trakassering, sier Sandnes.
SA171114 For videre å understreke de holdningene som « enigheten » for øvrig tilkjennegir, kan det også nevnes hva seniorforsker Rasmus Benestad i IPCC svarte da han ble utfordret på professor Nils-Axel Mørner sine målinger av havnivået.
DA171114 Det er samtidig også viktig å understreke at den gruppen som vokser raskest i livssyns-Norge er de som ikke er medlem noe sted, men som velger å stå utenfor alle organisasjonene.
VG171113 For å understreke litt av alvoret i situasjonen har landslagssjef Tor-Arne Hetland stilt strenge krav til Northug for at han skal kvalifisere seg selv til verdenscupåpningen i Kuusamo i slutten av november.
AA171113 Det er viktig å understreke at dette reflekterer på ingen måte Samfundets meninger, og vi har klare regler som sier at nazister ikke får være medlemmer på Samfundet.
VG171112 Det er viktig å understreke at dette også gjelder dem.
DA171110 Utstillingen er satt inn i et miljø, hvor nettopp fargene og lyset er med på å understreke om det er 20-tallet eller 40-tallet, alt henger sammen og man fornemmer og sanser presis det direktøren ønsker ; stemningen og bevegeligheten i tida, gjennom de tre rommene som viser 1900-tallet.
VG171109 « Styret vil understreke viktigheten av at en endret organisering av forsknings-, utrednings- og analysevirksomheten gjennomføres i samarbeid med de ansatte og på en slik måte at SSB fortsatt kan rekruttere kompetanse av høy kvalitet til forskningsvirksomheten.
DB171109 Avsnittet om lønnsomhet er skrevet for å understreke viktigheten av at korrekte tall ble oppgitt.
DB171109 Avsnittet om lønnsomhet er skrevet for å understreke viktigheten av at korrekte tall ble oppgitt, fortsetter han.
DA171109 - Erfaringene våre er gode, men jeg vil understreke at det vil være uaktuelt med fotlenke for dem som er dømt for drap, voldtekt, alvorlig vold eller vold og overgrep mot barn, sier Amundsen.
NL171108 Likevel er det fortsatt en samfunnsutfordring med fordommer knyttet til homofili, og selv i et liberalt samfunn som det norske er det viktig å understreke at dette er en del av norsk hverdagsliv.
DB171108 Det er viktig for oss å understreke at vi har hatt som formål å skaffe 4G-dekning på det punktet initiativtakeren hadde valgt ut, men er den ikke god nok, skal vi bygge mer, sier Amundsen.
DB171108 Fra et kinesisk perspektiv så dreier Trumps besøk til Beijing seg om å understreke at Kina og USA fra nå av er likestilte i makt.
DB171107 Forhåpentligvis blir det ikke så ille, og akkurat nå syns jeg det er avgjørende å understreke at det handler om ett enkelt individ.
BT171107 Det er viktig å understreke at aggressiv skatteplanlegging ikke alltid er ulovlig, men gjør det mulig for multinasjonale selskaper og enkeltpersoner å redusere skatteregningen sin betydelig.
VG171106 - Jeg vil understreke at jeg ikke skylder på noen for at det ble som det ble, det er utelukkende mitt ansvar som leder. | - Behov for oppdatering av retningslinjer ¶
NL171106 For å understreke at regionen har mye å by på, brukes gjerne slagordet « Midt-Troms - et Norge i miniatyr ».
DB171106 Mandag fulgte de opp med å understreke at dette ikke dreier seg om en lekkasje, men i stedet et ulovlig datainnbrudd.
DN171105 - Det er viktig å understreke at vi ikke har satt opp noen kontoer for kundene på Bermuda.
DB171105 - Det er viktig å understreke at vi ikke har satt opp noen kontoer for kundene på Bermuda.
DA171105 - Det er viktig å understreke at vi ikke har satt opp noe kontoer for kundene på Bermuda.
BT171105 - Det er viktig å understreke at vi ikke har satt opp noen kontoer for kundene på Bermuda.
BT171105 - Det er viktig å understreke at vi ikke har satt opp noen kontoer for kundene på Bermuda.
BT171105 Vi mener planen for eksempel bør ta prinsipiell avstand fra etablering av pelsdyroppdrett i kommunen, og understreke at sirkus med dyr i fangenskap skal nektes å bruke kommunale anlegg.
AP171105 For oss er det viktig å understreke at ingen har betalt for materialet.
AA171105 - Det er viktig å understreke at vi ikke har satt opp noen kontoer for kundene på Bermuda.
AA171105 - Det er viktig å understreke at vi ikke har satt opp noen kontoer for kundene på Bermuda.
VG171104 Selv om Moon har strukket seg langt for å understreke at Sør-Korea er på linje med Trump, er forholdet mellom USA og Sør-Korea åpenbart anstrengt.
VG171103 Men jeg vil understreke at jeg ikke skylder på noen for hvordan dette ble, det er utelukkende mitt ansvar som leder.
DB171103 - Det er et godt signal til andre firmaer som markedsfører kreditt på liknende måter, sier Haugseth, for så å understreke at gjeld tilknyttet kreditt- og forbrukslån er et økende problem i Norge.
DA171103 Men også « The Prince » og tre låter av nylig avdøde Prince Buster for å minne om hvor de kommer fra - og fire helt nye sanger, for å understreke at Madness ikke bare er gammel moro.
AA171103 Jeg vil understreke at alle jeg var i kontakt med var veldig hyggelige og imøtekommende, men det er ikke nok.
SA171102 Men jeg vil understreke at man i framtiden må ha forholdsgodkjennelse av generalsekretæren.
SA171102 Her er viktig å understreke at pengene som betaler alkoholen ikke kommer fra salg av vafler, men fra Staten og sponsorene.
FV171102 Men jeg vil understreke at man i framtiden må ha forholdsgodkjennelse av generalsekretæren.
DN171102 Vi tror samtidig at BOE vil understreke at videre renteoppgang avhenger kritisk av den videre utviklingen i økonomiske nøkkeltall, heter det i morgenrapporten.
DN171102 Vi valgte å løfte dette fordi det er et viktig tema for oss som vi tar alvorlig, og understreke at vi ønsker - og vil jobbe for - en inkluderende kultur som bygger på åpenhet og tillit.
DA171102 Men jeg vil understreke at man i framtiden må ha forholdsgodkjennelse av generalsekretæren.
DA171102 - Ja, og jeg liker å understreke det.
BT171102 Men jeg vil understreke at man i framtiden må ha forholdsgodkjennelse av generalsekretæren.
AP171102 Og la meg få understreke noe sentralt ved BPA-ordningen : Det er Per Egil Sporsheim selv som har ytret ønske om å fjerne visse personer rundt seg.
AP171102 Her er viktig å understreke at pengene som betaler alkoholen ikke kommer fra salg av vafler, men fra Staten og sponsorene.
AA171102 Etter en slik kraftsalve var det til liten hjelp å understreke egen ubetydelighet vis-à-vis den kirkelige autoritet.
AA171102 Her er viktig å understreke at pengene som betaler alkoholen ikke kommer fra salg av vafler, men fra Staten og sponsorene.
SA171101 Det er viktig å understreke at slike skoler, som jobber systematisk for å støtte elevenes sosiale og emosjonelle utvikling, ikke står i motsetning til en kunnskapsorientert skole.
DA171101 - Den vil gi rettsbygningen en sentral og eksponert plassering i Stavanger sentrum, som vil understreke rettsbygningens viktige samfunnsmessige betydning, anfører Aasland og Lund.
DB171031 Alle vet hvor hun står, og derfor har hun også måttet understreke at SSBs « innvandringsregnskap » vil bli videreført.
AA171031 Som for å understreke poenget sammenfaller meldingen om Svarvas avgang med Folketrygdfondet resultat i tredje kvartal 2017.
DB171030 Det er viktig å understreke , sier Hilmar Mjelde, postdoktor ved Universitetet i Bergen, til Dagbladet.
DB171030 Og igjen må NOAH understreke at våre folkemarkeringer mot pelsdyroppdrett er fredelige, familievennlige arrangementeter, hvor den type ordbruk som Kirkebøen selv tyr til, aldri ville vært lov.
DA171030 Jeg ønsker å understreke at jeg ikke har sendt epost i noen andres navn.
DA171030 - Jeg ønsker å understreke at jeg ikke har sendt epost i noen andres navn.
SA171029 Etter det forsmedelige tapet mot Kongsvinger, var Vidar Nisja rask til å understreke at alt nå handler om å kapre 3.-plassen slik at de potensielt sikrer seg to hjemmekamper.
BT171029 De har jo ingen etternavn som foreldrene kan understreke poenget med.
VG171028 Det er verdt å understreke at det var fromme lutheranske konger som var ansvarlige, både for utstedelsen av disse straffelovene og for at de ble satt ut i livet.
DA171027 - Det er viktig for meg å understreke at dette er kun i ekstreme tilfeller.
AP171027 Samtidig er det viktig for meg å understreke at jeg har lest alle bøker jeg har anmeldt, og at kvalitetsvurderingen av bøkene er basert på min egen bedømmelse av disse.
VG171026 Jeg vil understreke at det bare er regjeringsmedlemmer som byttes ut - resten av administrasjonen fungerer som normalt, med mindre noen selv velger å forlate stillingene sine eller ikke følge konstitusjonen.
NL171026 Og selv om denne fortolkningen på ingen måte er ny, er det likevel viktig å understreke at det ikke alltid har vært sånn.
BT171025 Vi valgte å bruke lagerhyller og nettingvegger for å understreke at magasinene faktisk er lager, og ikke utstillinger.
NL171024 Samtidig vil vi understreke at denne satsningen må komme i tillegg til dagens operative struktur i Hæren, og ikke gjennom nedbemanning.
DN171024 - Jeg vil på det sterkeste understreke at jeg ikke hadde noe å gjøre med noe russisk innblanding i vår valgprosess, har Cohen tidligere sagt.
DB171024 Min far befinner seg ikke med henne, og verken jeg eller min familie har fått noe informasjon », skriver Angela Gui i pressemeldingen, før hun avslutter med å understreke at hun er dypt bekymret for sin fars situasjon.
AP171024 - Jeg vil på det sterkeste understreke at jeg ikke hadde noe å gjøre med noe russisk innblanding i vår valgprosess, har Cohen tidligere uttalt.
DB171023 Jeg vil gjerne understreke det.
AP171023 Teknonettstedet Gizmodo bruker dronevideoene til USAs grensepoliti av prototypene til å understreke nettopp poenget med hvor lett man kan fly over muren.
DB171021 - Selv om jeg forstår mye av det engasjementet og hvorfor folk reagerer, er det viktig å understreke at jeg og politikere ikke har noe med behandlingen av enkeltsaker å gjøre.
DB171021 Å trekke den serien fram for å understreke at kvinnen har makt som sexobjekt, er ren skivebom.
VG171020 Det har vi for å minne på og understreke at mobilt utstyr må brukes i henhold til lovverket, sier han.
BT171020 » Her er ikke hensikten å komme med en alternativ definisjon på mobbing, men å understreke for en 10-åring som ikke har det bra, at han har rett på hjelp fra skolen - mobbing eller ei.
BT171020 Hensikten er å understreke for en 10-åring som ikke har det bra, at han har rett på hjelp fra skolen - mobbing eller ei.
DB171019 - Du kan spørre general Kelly om han fikk en telefonsamtale fra Obama, sa Trump for å understreke sitt poeng under et intervju med Fox News Radio.
DB171019 - La meg understreke at jeg ikke har gjort noe galt.
VG171018 Det er, og det er det veldig viktig å understreke , på ingen måte Cecilia Brækhus' skyld.
DB171018 Analytikeren peker på tre ting som er verdt å understreke .
DB171016 Han har selv også sagt at han forlot basen for å understreke sine egne lederes udugelighet.
AA171016 Departementet har oppfordret oss om å bruke denne loven, og jeg vil med dette understreke viktigheten av at en slik lov blir gjort kjent, forstått og brukt.
AA171015 Jeg vil understreke at regjeringen ikke har mottatt noen henvendelse fra amerikanske myndigheter om at de ønsker å endre på ordningen vi har avtale om i dag.
VG171014 Han antyder at Klopp burde vært strengere med Mané og det senegalesiske landslaget i forkant av samlingen, for å understreke at spilleren måtte være forsiktig og gjerne bli spart så mye som mulig.
SA171013 Jeg må understreke at jeg liker at Valakari framstår som han har en detaljert plan for hvordan TIL skal spille.
DB171012 Det er vesentlig å understreke at kommunen har god kontroll på de resterende 17.000 verkene i samlingen.
DA171012 Breivik avsluttet med å understreke at budsjettforslaget er et godt utgangspunkt for forhandlinger på Stortinget.
DB171011 - Det er viktig å understreke at adgangstestene våre ikke er den eneste måten å bli medlem på.
DA171011 - Framfor et arrangement med rød løper for å understreke det spesielle forholdet mellom de to landene, vil besøket sannsynligvis bli en del av en rundreise til flere europeiske hovedsteder, skriver avisen der Mays tidligere regjeringskollega George Osbourne er redaktør.
DA171011 I hennes største verk bruker hun flytende epoxy for virkelig å understreke bildenes flytende karakter.
DA171011 Bare for å understreke at hele prosjektet er i brannslukningsmodus : på veien ble musikksporet av « Radiohead»-kjenningen Jonny Greenwood byttet ut med generisk thrillermusikk komponert av Marco Beltrami, en arbeidshest som ofte hyres inn i ellevte time for å supplere nye soundtracks til produksjoner i trøbbel.
AP171011 Hun valgte å understreke at posten HRS får midler fra, bevilges for å berike demokratiet med stemmer og holdninger som ellers ikke ville nå fem i samme grad.
AP171011 Hun valgte å understreke at posten HRS får midler fra, bevilges for å berike demokratiet med stemmer og holdninger som ellers ikke ville nå fem i samme grad.
VG171010 Hun er likevel nøye med å understreke at det er omorganiseringen hun kritiserer - ikke de politiansatte som jobber med familievold.
DA171010 - Insentivordningen gjorde det mulig å få til en filminnspilling i Norge, men jeg må også understreke at Oslo kommune, Bergen by og Rjukan, der flere scener er spilt inn, har vært fantastisk hjelpsomme.
VG171009 - Vi vil understreke overfor politikerne i Norge at vi er seriøse og ønsker å bli regulert.
SA171009 Endresen vedgår at Uber er utålmodige etter å få fortgang i prosessen, og sier at selskapet med pause-meldingen ønsker å understreke alvoret for Samferdselsdepartementet ¶
NL171009 Departementet har oppfordret oss om å bruke denne loven, og jeg vil med dette understreke viktigheten av at en slik lov blir gjort kjent, forstått og brukt.
DN171009 Han vedgår at selskapet med pausemeldingen ønsker å understreke alvoret for Samferdselsdepartementet.
DB171009 Endresen er opptatt av å få fortgang i prosessen, og vedgår at selskapet med pause-meldingen ønsker å understreke alvoret for Samferdselsdepartementet.
DA171009 Endresen vedgår at Uber er utålmodige etter å få fortgang i prosessen, og sier at selskapet med pause-meldingen ønsker å understreke alvoret for Samferdselsdepartementet ¶
AP171009 Endresen er opptatt av å få fortgang i prosessen, og vedgår at selskapet med pause-meldingen ønsker å understreke alvoret for Samferdselsdepartementet.
AA171009 Casado var nøye med å understreke at sammenligningen med Companys viste til at han ble stilt for retten og fengslet, og ikke til at Companys i 1940 ble pågrepet, torturert og henrettet av general Francisco Francos politistyrker.
AA171009 Endresen er opptatt av å få fortgang i prosessen, og vedgår at selskapet med pause-meldingen ønsker å understreke alvoret for Samferdselsdepartementet.
AA171009 I meldingen skriver selskapet også at det er veldig viktig å understreke at driften ved selskapets syv papirfabrikker vil fortsette, uavhengig av utfallet av rekapitaliseringsprosessen i selskapet.
AA171009 Endresen er opptatt av å få fortgang i prosessen, og vedgår at selskapet med pause-meldingen ønsker å understreke alvoret for Samferdselsdepartementet.
VG171008 Og - for å understreke poenget - økte Polen helt på tampen til 4-2.
NL171008 Dersom medlemmene av Troms fylkesting under samlingen i Tromsø om noen dager skulle våge å gå for « Finnmark » som navn på den nye regionen, vil det bidra til å fremheve likhetene oss imellom i stedet for å understreke forskjellene.
AP171008 - Vi får ta lærdom av dette, men det er viktig for oss å understreke at vi ga løpende informasjon, men så er det kanskje nødvendig med enda mer informasjon, sier Evrys kommunikasjonsdirektør Geir Remman.
AP171007 I begynnelsen var det viktig å understreke overfor datteren at hun ikke hadde gjort noe galt.
VG171006 Forhåndsomtalen til denne nye TV 2-serien har så langt fått mest oppmerksomhet for å rote seriepromo inn i en helt ordinær nyhetssending, uten å understreke at det kun var reklame.
VG171005 En pris til tilretteleggerne av « Iran-avtalen » vil også understreke at avtalen har et solid fundament som vil bestå selv om USA skulle trekke sin støtte, sier Urdal til NTB.
NL171004 Vi har valgt å understreke at vi alltid må ha med begge perspektiver, og derfor har vi kalt det dobbeltsporet.
NL171004 Helt tilslutt i denne omgang vil vi understreke at vi ser for oss at arbeidet med en Trygg og Forsvarlig Oppvekst for nasjonens barn styres faglig og strømlinjet fra Staten, og med statens penger alene.
NL171004 Dernest vil forslagstillerne understreke at våre fremste økonomer, både nasjonalt og internasjonalt, har argumentert for at det å sikre gode oppvekstforhold hører til de mest lønnsomme investeringer i det moderne samfunn.
DB171004 - Jeg vil gjerne understreke at vi følger reglene som er avtalt på det danske arbeidsmarkedet, sier hun.
DA171003 Han fortsatte med å understreke at han er villig til å gi seg på det spanske landslaget dersom hans støtte til katalansk uavhengighet er et problem for landslagssjef Julen Lopetegui.
VG171002 - Det er viktig for meg å understreke at dette ikke er en avgift.
SA171002 Han fortsatte med å understreke at han er villig til å gi seg på det spanske landslaget dersom hans støtte til katalansk uavhengighet er et problem for landslagssjef Julen Lopetegui.
DB171002 Han fortsatte med å understreke at han er villig til å gi seg på det spanske landslaget dersom hans støtte til katalansk uavhengighet er et problem for landslagssjef Julen Lopetegui. 90 prosent av dem som deltok i søndagens folkeavstemning sa ja til uavhengighet.
DA171002 - Det er viktig for meg å understreke at dette ikke er en avgift.
AP171002 Han fortsatte med å understreke at han er villig til å gi seg på det spanske landslaget dersom hans støtte til katalansk uavhengighet er et problem for landslagssjef Julen Lopetegui.
SA171001 Aftenposten må understreke at denne baneundersøkelsen er særdeles uformell og vi må ta høyde for at vi kan ha vært « uheldige » med oppmøtet akkurat da vi var rundt.
AP171001 Jeg vil likevel understreke at slike opplevelser på meg ikke føles særlig skremmende eller farlige, selv om de oppleves utrolig unødvendige, støtende, og om mulig en smule diskriminerende.
DN170928 Samtidig må jeg understreke at veksten må være bærekraftig, og det er det trafikklyssystemet skal sørge for at den blir, sier Sandberg.
AP170928 oktober vil vi understreke viktigheten av at mangfoldsperspektivet tas med i den daglige eldreomsorgen - hvis lik tilgang til en verdig alderdom skal tas på alvor.
VG170927 Her er følgende punkter verdt å understreke : ¶ * 1 Statens helsetilsyn ser « svært alvorlig » på at prosjektet ble gjennomført uten forhåndsgodkjenning. * 1 Forskningsprosjektet var ikke tilstrekkelig gjennomarbeidet og bearbeidet til å kunne avklare det prosjektet skulle bidra til å avklare. * 1 Friske utøvere ble utsatt for risiko uten
NL170927 Samtidig er det på sin plass å understreke at økonomien generelt er styrket i landets kommuner.
DA170927 Men jeg vil understreke at vi gjør dette samtidig som vi gjennomfører en kraftfull økning i hjemmetjenestene med 500 nye stillinger.
DA170927 - Det er viktig å understreke at medarbeiderne våre gjør en kjempejobb, uavhengig av hvem som er arbeidsgiveren deres.
DB170926 Eg vil understreke at ingen av meldingane blei sendt til eigne studentar.
DA170926 Mange er likevel påpasselige med å understreke at 87 prosent av tyske velgere ikke stemte på AfD.
VG170925 Da han sparket James Comey var presidenten veldig omhyggelig med å understreke at FBI-sjefen flere ganger hadde understreket at Trump ikke var under etterforskning.
VG170923 En mann som med et samstemt ensemble er med på å understreke det som ligger av latter og tårer i « Kirsebærhagen ».
DB170923 - Samtidig er det er viktig for meg å understreke at jeg uansett dom fortsatt støtter Jensen som medmenneske, sier han.
NL170922 Avslutningsvis vil vi understreke mulighetene ved å etablere en masterutdanning i luftfartsvitenskap ved UIT.
DB170922 - Vi vil understreke at vi ikke har kjennskap ( som bekrefter red.anm. )... rapportene om en jente med dette navnet.
AP170922 - Vi vil understreke at vi ikke har kjennskap til meldingen om en jente med dette navnet.
AP170922 Ifølge de lekkede delene av talen kommer May til å understreke at det er i både EU og britenes interesse at man klarer å enes om en avtale.
AA170922 Formålet var å understreke Storbritannia og Europas felles historie.
AA170922 - Vi vil understreke at vi ikke har kjennskap til meldingen om en jente med dette navnet.
VG170921 For å understreke likheten med 2013, så dro også denne gangen Erna Solberg på besøk til Knut Arild Hareides foreldre på Bømlo, sammen med Hareide selv.
SA170921 I retten fortalte tiltaltes samboer at den ene politimannen sa til den andre at det var viktig å understreke at hundebåndet ble sluppet og ikke at det ble mistet.
DB170921 Trine Skei Grande skal ha nøyet seg med å understreke at en blågrønn regjering av H, V og KrF er førstevalget, men skal ha erkjent at det er et stykke fram til det, erfarer Dagbladet.
AA170921 Seremonien skal være med på å understreke forholdet til naboen i øst, og også den gode, kirkelige kontakten mellom Den norske kirke og Den russisk- ortodokse kirke i grenseområdene, ifølge biskopen.
AP170920 For å understreke alvoret i situasjonen la Oslo Lufthavn denne uken ut en advarsel til alle ansatte på det interne nettet.
AP170920 For å understreke alvoret i situasjonen la Oslo Lufthavn denne uken ut en advarsel til alle ansatte på det interne nettet.
DB170919 I Facebookoppdateringen som denne spalten er basert på, avsluttet jeg derfor med å understreke selvopptattheten med å omtale, faktisk skryte av min egen slutt-tid.
VG170918 - Jeg må først få understreke at dommen ikke er rettskraftig.
DN170918 Så - hvis ikke du skal si noe nytt eller det ikke er uhyre viktig å understreke et poeng, så la være.
VG170917 I møtet skal Bannon også ha vært nøye med å understreke at motstanden mot Trumps foretrukne kandidat ikke var et oppgjør med den tidligere sjefen, men snarere det innledende angrepet i en krig mot Republikanernes leder i Senatet, Mitch McConnell, ifølge Politico.
AA170916 - Vi er her for å understreke alt vi har felles, som flertallets engasjement for retten til å bestemme gjennom en folkeavstemning, fortsatte hun.
VG170915 Men her er det viktig å understreke at Norges Fotballforbund har bevisbyrden for at så har skjedd.
VG170914 Nestleder i Kringkastingsrådet, Kjersti Thorbjørnsrud åpnet møtet i rådet med å understreke at majoriteten av klagene ikke var direkte truende.
SA170914 Men i pressemeldingen for to uker siden skrev hun at det er « viktig å understreke at begrunnelsen i stor grad ligger utenfor Sjögrens treneransvar ».
DA170914 Etter et møte denne uka mellom president Assad og en besøkende russisk forsvarsminister, kunne det syriske statlige nyhetsbyrået SANA understreke at hele Midtøstens framtid nå var avhengig av at regimet overlever i Damaskus.
BT170914 Men i pressemeldingen for to uker siden skrev hun at det er « viktig å understreke at begrunnelsen i stor grad ligger utenfor Sjögrens treneransvar ».
AP170914 Det er imidlertid viktig å understreke at kjøp og salg av organer er forbudt i hele verden.
AP170914 Men i pressemeldingen for to uker siden skrev hun at det er « viktig å understreke at begrunnelsen i stor grad ligger utenfor Sjögrens treneransvar ».
DB170913 Hun legger til at det er viktig for henne å understreke at hun ikke vil sette pakistanere i bås.
AP170913 Fylkeslederne er likevel nøye med å understreke at partiledelsen må få arbeidsro, og at det foretrukne alternativet er en blågrønn regjering som ble vedtatt på landsmøtet i vinter.
VG170911 - For min klient er det viktig å understreke at han tilstod de grove tyveriene for politiet, sier advokat Fisnik Baki, som forsvarer en av mennene.
DN170911 For å understreke viktigheten av historien startet demonstrasjonen klokken 17.14.
DB170911 Til dere som fortsatt er i nærheten av orkanen Irma, vil jeg understreke hvor viktig det er å sette sikkerheten først og forberede dere så mye som mulig », skriver han videre på nettstedet.
AA170911 For å understreke viktigheten av historien starter demonstrasjonen klokka 17.14, og demonstrantene skal danne en gigantisk X i krysset mellom Paseo de Gracia og Aragon-gaten i sentrum av Barcelona.
VG170908 Og jeg vil understreke at de også har uttrykt seg slik at det heller ikke er deres prioritet.
VG170908 Men jeg vil understreke at vi helst vil komme til en enighet, og har ikke noe ønske om å ramme passasjerene og seigpine denne prosessen, sier Lippestad.
NL170908 Til slutt vil vi understreke at Tøllefsen er i sin fulle rett til å drive forretning for egen vinning.
NL170907 Først vil jeg understreke at det er positivt om Ap i Stortinget ombestemmer seg når det gjelder bevaring av Bardufoss som Helikopterbase.
DB170907 - Jeg kan ikke understreke dette nok.
DA170907 - Samtidig vil jeg understreke at alle har levert bra.
VG170906 Samtidig er hun nøye med å understreke at hun ikke mener at alle kommunene som sliter med rekrutteringen kan frikjennes, og at det trolig er noen ledere som kunne tatt mer ansvar.
NL170906 Avslutningsvis vil vi understreke at de små og mellomstore gårdene er svært viktig for å opprettholde både samlet volum matproduksjon i Norge og ivareta vårt kulturlandskap.
AP170906 - Det er viktig for oss å understreke at vi har gått etter personer på arbeidsgiversiden, sier Christoffersen. 50 personer fra politiet, Arbeidstilsynet og Skatt vest deltok i aksjonen.
AA170906 Leder for nettverk for kvinner i brann- og redningstjenesten, Lill-Marit Overvik, ønsker å understreke at rekrutteringskampanjen som ble vedtatt i formannskapet tirsdag, ikke kan kobles til en gammel trakasseringssak.
SA170904 En åpning for altruistisk surrogati i Norge vil bidra til at færre reiser til utlandet, men vi vil understreke at det er veldig viktig at ingen føler seg presset til å gi et familiemedlem et barn.
SA170904 Samtidig har UEFA forsøkt å understreke at de mener alvor med reglene.
NL170904 Med det vil jeg understreke at liberalisering handler om å redde mennesker fra en grusom død.
FV170904 En åpning for altruistisk surrogati i Norge vil bidra til at færre reiser til utlandet, men vi vil understreke at det er veldig viktig at ingen føler seg presset til å gi et familiemedlem et barn.
DB170904 Lindanger forklarer at de sterke virkemidlene brukes for å understreke Sarah Kanes sterke tekst.
DB170904 Det er mye effekt i musikk, lys og videobilde, som er med på å understreke opplevelsen, sier Monica Lindanger, pressekontakt ved Nationaltheatret.
DB170904 Understreke teksten ¶
AP170904 Etter det Aftenposten har fått opplyst skal de to blant annet understreke kristendommens plass i skolen - det som kalles K i KRLE-faget.
AP170904 En åpning for altruistisk surrogati i Norge vil bidra til at færre reiser til utlandet, men vi vil understreke at det er veldig viktig at ingen føler seg presset til å gi et familiemedlem et barn.
AP170904 Samtidig har UEFA forsøkt å understreke at de mener alvor med reglene.
VG170902 Presidenten var mest opptatt av å understreke at krisehåndteringen ifølge ham fungerer svært godt, og han påpekte at det virker som at « selv media er tilfreds » med hva som er blitt utrettet.
VG170901 Det er viktig å understreke at det nok ikke har vært så innmari enkelt å forholde seg til Lyon-spilleren, og hennes ekstreme krav til alle rundt seg.
VG170901 Det er ikke dagligdagskost at en spiller aktivt går ut på Twitter for å understreke at det ikke er hun som har trukket seg, men det valgte Andrine Hegerberg å gjøre.
DB170901 La meg understreke at noen politiske kamper selvsagt handler om godt og ondt : Mellom demokrati og diktatur, terror eller trygghet, sivilisasjon eller barbari.
AA170901 Det er spesielt viktig å understreke at dette er karbonlagre som ikke på noen måte kan erstattes.
VG170831 Mykjåland er nøye med å understreke at Hegerberg er « en juvel og ledestjerne i norsk fotball », og en spiller som har utrettet ting hun knapt trodde var mulig.
VG170831 Dette er en sak som åpenbart har to sider, og der det er viktig å understreke at ingen spillere er større enn fellesskapet, og det gjelder selvsagt også Ada Hegerberg.
VG170831 - Vi er glade for den konklusjonen de har kommet til og ønsker å understreke at vi har bistått politiet på alle mulige møter gjennom etterforskningen, sier rådmannen.
FV170831 Det er viktig å understreke at alle midler vi mottar fra Norsk Tipping til breddefotballen brukes til kjønnsnøytrale tiltak.
DB170831 Overfor Dagbladet nøyer hun seg med å understreke at det er viktig at Listhaug holder seg til fakta.
DA170831 For både Lysbakken og barnehagens daglige leder er det viktig å understreke at det er et stort skille mellom kommersielle og ikke-kommersielle barnehager innenfor den private sektoren.
AP170831 Høie forsøker å berolige de bekymrede foreldrene ved å understreke at « for pasientene som utgjør fare for eget eller andres liv og helse, er det fortsatt anledning til å benytte tvang - uavhengig av deres samtykkekompetanse ».
VG170830 Lagerbäck var rask med å understreke at han ikke kjenner situasjonen, og ikke har vært med i kulissene rundt kvinnelandslaget.
VG170830 Det er samtidig viktig å understreke at begrunnelsen i stor grad ligger utenfor Sjögrens treneransvar.
SA170830 Det er viktig å understreke at alle midler vi mottar fra Norsk Tipping til breddefotballen brukes til kjønnsnøytrale tiltak.
BT170830 Det er viktig å understreke at alle midler vi mottar fra Norsk Tipping til breddefotballen brukes til kjønnsnøytrale tiltak.
AP170830 Det er viktig å understreke at alle midler vi mottar fra Norsk Tipping til breddefotballen brukes til kjønnsnøytrale tiltak.
VG170829 Det er samtidig viktig å understreke at begrunnelsen i stor grad ligger utenfor Sjögrens treneransvar.
SA170829 Det er samtidig viktig å understreke at begrunnelsen i stor grad ligger utenfor Sjögrens treneransvar.
FV170829 Det er samtidig viktig å understreke at begrunnelsen i stor grad ligger utenfor Sjögrens treneransvar.
DB170829 Det er samtidig viktig å understreke at begrunnelsen for min beslutning i stor grad ligger utenfor Sjøgrens treneransvar.
DB170829 Det er samtidig viktig å understreke at begrunnelsen i stor grad ligger utenfor Sjögrens treneransvar.
DB170829 Det er samtidig viktig å understreke at begrunnelsen for min beslutning i stor grad ligger utenfor Sjøgrens treneransvar.
DA170829 Det er samtidig viktig å understreke at begrunnelsen i stor grad ligger utenfor Sjögrens treneransvar.
BT170829 Det er samtidig viktig å understreke at begrunnelsen i stor grad ligger utenfor Sjögrens treneransvar.
AP170829 Det er samtidig viktig å understreke at begrunnelsen i stor grad ligger utenfor Sjögrens treneransvar.
VG170828 For å understreke alvoret ytterligere, kommer The Hound drassende på kassen med det rare i.
VG170828 - I Kyprolis-saken vil jeg understreke at behandlingen tok tid fordi vi ventet 252 dager før Statens legemiddelverk mottok dokumentasjon fra firmaet, sier Høie til VG.
DB170827 Sheriffen begrunnet teltleiren med overbefolkning i vanlige fengsler og for å understreke at han var tøff mot kjeltringer.
DB170827 Vi vil også understreke at rus ikke er innblandet i saken, sier operasjonslederen.
VG170826 - Vi kan ikke understreke nok at dette er en livstruende storm.
DN170826 For å understreke alvoret i situasjonen, ba fungerende ordfører i byen Rockport, Patrick Rios, fredag dem som valgte å bli værende igjen om å skrive personnummeret på armen med tusj.
DB170826 - For meg er det viktig å understreke at hun er en klok kvinne.
DB170826 Det er viktig å understreke , at samtidig som målingene har vist nedgang for Ap, er styrkeforholdet i liten grad endret mellom blokkene.
DB170826 Teltleiren begrunnet han både med overbefolkning i vanlige fengsler og for å understreke at han var tøff mot kjeltringer.
AA170826 For å understreke alvoret i situasjonen ba fungerende ordfører i byen Rockport, Patrick Rios, fredag dem som valgte å bli værende igjen om å skrive personnummeret på armen med tusj.
AA170826 For å understreke alvoret i situasjonen ba fungerende ordfører i byen Rockport, Patrick Rios, fredag dem som valgte å bli værende igjen om å skrive personnummeret på armen med tusj.
AP170825 Gammeltestamentlige fragmenter brukes her for å understreke Bibelens troverdighet på litt fundamentalistisk vis.
AP170825 Gammeltestamentlige fragmenter brukes her for å understreke Bibelens troverdighet på litt fundamentalistisk vis.
VG170824 Det er viktig å understreke at det på ingen måte er grunn til å hevde at selve boksekampen er rigget.
VG170824 Det er viktig å understreke at assosiasjonene mellom McGregor vs Mayweather og wrestling ikke har noe med det rent sportslige å gjøre.
DN170824 Den norske regjeringen svarte på sin side ved å understreke at Nobelkomiteen er uavhengig og fatter sine beslutninger uten politisk innblanding.
DN170824 - Vi ønsker å understreke ambisjonen om å gjøre banktjenester enklere på alle måter, og samtidig vise at kjernen i det kundedrevne nettkonseptet vårt fortsetter.
DN170824 - Vi ønsker å understreke ambisjonen om å gjøre banktjenester enklere på alle måter daglig leder Magnar Øyhovden i Skandiabanken.
AP170824 NRK har også brukt mye tid på å understreke at de strenge reglene ikke gjelder for andre typer programledere, som Faten Mahid Al-Hussaini.
AP170824 Det var for øvrig noe hennes regjeringskollega Sylvi Listhaug var nøye med å understreke at hun ikke ønsket å gjøre.
AA170824 Den norske regjeringen svarte på sin side ved å understreke at Nobelkomiteen er uavhengig og fatter sine beslutninger uten politisk innblanding.
VG170822 Men når den rettslige prosessen som fulgte av den positive dopingprøven skal vurderes, er det igjen nødvendig å understreke hvor viktig det er å skille mellom fakta og følelser.
VG170822 En politisk detaljstyring av kunstneriske valg vil jeg advare mot, men det er viktig å understreke at bransjen selv har et ansvar for å sørge for en bedre kjønnsbalanse i norsk film noe jeg opplever at de tar.
VG170822 I innlegget er hun imidlertid nøye med å understreke at hun er imot barnehijab, nikab og burka.
DB170822 I innlegget er hun imidlertid nøye med å understreke at hun er imot barnehijab, nikab og burka.
AA170822 I innlegget er hun imidlertid nøye med å understreke at hun er imot barnehijab, nikab og burka.
SA170821 Men jeg vil understreke at vi hver dag gjør grundige analyser i jakten på å bli bedre, avslutter VIF-lederen. ( ©NTB ) ¶
DB170821 Men jeg vil understreke at vi hver dag gjør grundige analyser i jakten på å bli bedre, sier VIF-lederen.
DB170821 Det er også viktig å understreke at hovedtyngden for hvordan resultatbaserte midler fordeles til universitetene og høyskolene fortsatt ligger på studiepoeng, men med en forsiktig forskyvning mot fullføring av grader.
DB170821 Men det er ikke gjennom å understreke sin historiske betydning fagbevegelsen gjør seg relevant for framtida og framtidas arbeidstakere.
DA170821 Men jeg vil understreke at vi hver dag gjør grundige analyser i jakten på å bli bedre, avslutter VIF-lederen.
DA170821 - Det er viktig å understreke at vi ikke vil kobles opp mot enkelte grupperinger eller politiske partier.
AP170821 Men jeg vil understreke at vi hver dag gjør grundige analyser i jakten på å bli bedre, avslutter VIF-lederen. ( ©NTB ) ¶
VG170819 - Her må jeg understreke at jeg ikke ønsker å peke en finger mot Vålerenga.
VG170819 Hun benyttet anledningen til å understreke at hun støttet Mohamed Jabaly som filmskaper og filmarbeider.
DB170819 - Selv om vi forventer terror, er det viktig å understreke at det i virkeligheten er svært liten mulighet for personlig å bli rammet, sier Hugubakken.
AA170818 Han ønsker å understreke at den avbildede personens kun har status i som vitne saken.
AP170817 Hun viser til at tidligere presidenter ved tragedier har brukt anledningen til å understreke enhet.
VG170816 Dermed havner Stig Rune i en litt annen rolle og det er viktig for meg å understreke at dette er som i 2014/2015-sesongen.
VG170814 For å understreke det, har de hatt for vane å slippe til alle mulige kuriositeter som NKP og organisasjoner du aldri har hørt om på stand.
DN170814 Under mandagens debatt bruker Hareide tid på å understreke de politiske forskjellene mellom KrF og Frp ¶
DB170814 Etter å ha fått flere tilbakemeldinger på fansidens innlegg, har Aksnes tatt bladet fra munnen for å understreke at dette bare er falske rykter.
SA170811 Der andre kanskje kunne blitt revet med i gledesrus, har Warholm fortsatt å understreke hva som uansett teller : Trening, trening og trening.
FV170811 Der andre kanskje kunne blitt revet med i gledesrus, har Warholm fortsatt å understreke hva som uansett teller : Trening, trening og trening.
DA170811 - Men det er viktig å understreke at det er en roman og ikke en selvbiografi.
BT170811 Der andre kanskje kunne blitt revet med i gledesrus, har Warholm fortsatt å understreke hva som uansett teller : Trening, trening og trening.
AP170811 Der andre kanskje kunne blitt revet med i gledesrus, har Warholm fortsatt å understreke hva som uansett teller : Trening, trening og trening.
AA170811 Der andre kanskje kunne blitt revet med i gledesrus, har Warholm fortsatt å understreke hva som uansett teller : Trening, trening og trening.
VG170810 Norges tidligere statsminister og mangeårige leder av Arbeiderpartiet er nøye med å understreke at hennes deltagelse i årets valgkamp ikke egentlig er noe comeback.
AA170809 Det er grunn til å understreke at Aha Eiendom har berettiget krav på kompensasjon for bruk av sine arealer.
DB170808 Men det har vært viktig for meg å understreke at jeg har alvorlige sider også.
VG170806 Det er viktig å understreke at motorene er lovlige, men at de underpresterer i forhold til de utslippene de er typegodkjent med, spesielt NOx, sier avdelingsdirektør Espen Andersson i seksjon for kjøretøy i Vegdirektoratet ¶
DB170805 Så vil jeg understreke at i oppdrettsnæringen har det ikke vært vekst på flere år.
AA170805 Samtidig er det grunn til å understreke Olavsfestdagenes store betydning for festukas særpreg og kvalitet.
VG170804 Politiet har ikke avklart hundre prosent hvorfor planene ikke ble gjennomført, fortalte Phelan under pressekonferansen, og var nøye med å understreke at eksplosivene ikke kom forbi sikkerhetskontrollen på noe tidspunkt.
AP170804 Han brukte istedet sitt foredrag på å ta sterk avstand fra ekstremisme, og å understreke sin tro på at islam og demokrati er helt forenlig.
VG170803 For mange boligbyttere er ikke utviklingen egentlig så innmari nøye, fordi man kjøper og selger i samme marked, og det er viktig å understreke at det slett ikke er noen grunn til å få panikk på grunn av en korreksjon.
DB170803 Jeg må understreke at ressursdisponeringen i Nordland politidistrikt er politimesterens ansvar.
DB170803 Her er det verdt å understreke at president og Kongress står i ulik situasjon.
AA170803 - Jeg vil understreke at dette er ukjente personer fra andre deler av landet som har kontaktet meg i Messenger.
AA170803 Jeg må understreke at ressursdisponeringen i Nordland politidistrikt er politimesterens ansvar, sier justis- og beredskapsminister Per-Willy Amundsen ( Frp ) til Dagbladet.
AP170802 - Vi vil likevel understreke at vi ser at noen bestemmelser i det vedtatte lovforslaget fra Senatet er forbedret sett med norske øyne sammenlignet med det utkastet som Senatet vedtok i juni.
AP170801 Og som for å understreke den liberale Berlin-åpenheten har også en annen tysk institusjon fått rom på kirkens tomt : vegg i vegg med kirkegården ligger « Moabiter Freiheit », en biergarten.
VG170731 Til Tarjei Bøs inntrykk av hans treningsfilosofi, er Mazet først og fremst opptatt av å understreke at opplegget med tidligere trenere har fungert veldig godt for Bø & co.
DB170731 - Det som er skummelt er at amerikanske og russiske baser beveger seg stadig nærmere hverandre, samtidig som andre aktører deltar i krigsøvelsene, sa Wilhelmsen, for så å understreke faren for misforståelser.
DB170729 I fellesferien har Justis- og beredskapsdepartementet sendt en rekke forslag til innstramminger ut på høring, og innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug er i alle kanaler for å understreke hvor streng hun vil være.
AP170729 « Jeg vil understreke at både presidentskapet og Stortingets administrasjon selvsagt forholder seg til de vedtak som ble fattet av Stortinget i plenum 20. juni 2017, og til komiteens innstilling i saken om Stortingets byggeprosjekt P26.
AP170729 Jeg vil understreke at både presidentskapet og Stortingets administrasjon selvsagt forholder seg til de vedtak som ble fattet av Stortinget i plenum 20. juni 2017, og til komiteens innstilling i saken om Stortingets byggeprosjekt P26.
VG170728 Vi vil gjerne understreke at dette vi snakker om nå er bare en del av et program i serien på seks.
VG170727 Kristiansen ønsker å understreke at politiet tror dagens hendelser har skjedd innendørs, og at befolkningens trygghetsfølelse ikke bør være svekket.
AP170727 Vi vil understreke at det har vært oppgjør som har skjedd innendørs i lukkede kriminelle miljøer, ikke ute blant vanlige folk.
AP170727 « Jeg vil understreke at både presidentskapet og Stortingets administrasjon selvsagt forholder seg til de vedtak som ble fattet av Stortinget i plenum 20. juni 2017, og til komiteens innstilling i saken om Stortingets byggeprosjekt P26. » 4.
AP170727 Jeg vil understreke at både presidentskapet og Stortingets administrasjon selvsagt forholder seg til de vedtak som ble fattet av Stortinget i plenum 20. juni 2017, og til komiteens innstilling i saken om Stortingets byggeprosjekt P26.
AP170726 - Det viktigste er at vi har en tydelig forventning om bedring, jeg må understreke at vi fortsatt er tidlig i reformarbeidet, men det virker som nedleggelsen av arresten i Sandvika ikke har gitt den effekten politiet håpet på, sier Ropstad.
AA170724 Det er likevel viktig å understreke at vi ikke opplever det som enkelte liker å kalle « svenske tilstander ».
VG170723 Jeg vil understreke at Miljødirektoratets oppfølging fullt ut er i samsvar med Stortingets vedtak, og det er brukt mye ressurser på å sikre størst mulig grad av uavhengighet i selve utredningen, skriver Lunde i en epost til VG.
VG170723 - Det er viktig å understreke at utredningen skal gjennomføres av uavhengige internasjonale forskere, og ikke av Miljødirektoratet.
VG170721 I denne sammenheng er det også viktig å understreke politiets oppdrag i denne sammenheng er å tilrettelegge for brann og helse.
DB170721 Ikke minst fordi mange i Polen mener at regjeringens forslag fremmes i kjølvannet av Trumps besøk til Warszawa tidligere i måneden, for å understreke at Polen har internasjonal støtte.
DA170721 Deretter, i år 2000, startet den andre intifadaen, det andre palestinske opprøret, etter at daværende opposisjonsleder Ariel Sharon gikk opp på Tempelhøyden for å understreke at stedet var « hellig også for jøder ».
AP170721 - Men Høyre og Ap er konsensuspartier, så det er vanskelig å si at Macron vil ta mer fra den ene enn den andre, men jeg må understreke at jeg ikke er noen ekspert på hverken Ap eller Høyre, sier Orban.
AA170721 Lakseforskeren vil understreke at de ikke ønsker å rope « ulv, ulv », men at den store forekomsten gir grunn til å være på vakt.
VG170720 Og det er virkelig viktig å understreke følgende : Ingen kan forvente at de to store stjernene skal være like gode på det norske landslaget som de er for sine klubblag.
DB170720 Det er alltid viktig å understreke våre grunnverdier.
FV170719 - Så er det viktig å understreke at de mange, mange millionene som NFF bruker gjennom kretser og klubber ikke skiller mellom kjønnene.
SA170718 - Så er det viktig å understreke at de mange, mange millionene som NFF bruker gjennom kretser og klubber ikke skiller mellom kjønnene.
DA170718 Så vil jeg understreke hva jeg skrev om salget av Espira : « For eksempel tjente selgerne 550 millioner kroner på salg av barnehagekjeden Espira i 2014, en kjede som 8 800 har barnehageplass i.
BT170718 - Så er det viktig å understreke at de mange, mange millionene som NFF bruker gjennom kretser og klubber ikke skiller mellom kjønnene.
AP170718 Statsminister Beata Szydlo svarte med å understreke at « reformene vil bli fullført ».
AP170718 - Så er det viktig å understreke at de mange, mange millionene som NFF bruker gjennom kretser og klubber ikke skiller mellom kjønnene.
DB170717 For sårbare barn kan jeg ikke understreke nok hvor viktig barnehagen er.
VG170716 Og bare for å understreke hvor kritisk episoden kunne vært : ¶
DB170715 Det kan være fristende å spørre seg hvordan utlendingsmyndighetene ville ha forholdt seg til Isaks behov for å understreke at han ikke er « en sånn homo », eller Eskilds fokus på sine seksuelle erfaringer heller enn romantisk kjærlighet.
AP170715 La meg først understreke at jeg er fullstendig enig med Karl Fredrik Tangen når han mener at ukritisk bruk av digitale verktøy i skolen er lite hensiktsmessig. 3rd-party-bio ¶
AA170714 Forbudet NHO foreslår, vil understreke at privatpersoner også har et ansvar for å unngå useriøse bedrifter.
VG170713 - Liu Xiaobo var en mann som kjempet for menneskerettigheter med fredelige midler, og Nobelkomiteen ønsket å understreke at kampen for menneskerettigheter er en viktig del av kampen for fred, sier Jagland.
VG170713 - Liu Xiaobo var en mann som kjempet for menneskerettigheter med fredelige midler og Nobelkomiteen ønsket å understreke at kampen for menneskerettigheter er en viktig del av kampen for fred, sier Jagland til NTB.
DN170713 - Men generelt kan jeg understreke at vi forholder oss til all kritikk fra EOS-utvalget, og retter oss etter de pålegg utvalget kommer med, sier han.
DB170713 Han vil understreke at organisasjonen skal jobbe etter de retningslinjene lobbyister skal jobbe etter.
DB170713 - Liu Xiaobo var en mann som kjempet for menneskerettigheter med fredelige midler og Nobelkomiteen ønsket å understreke at kampen for menneskerettigheter er en viktig del av kampen for fred.
DB170713 - Liu Xiaobo var en mann som kjempet for menneskerettigheter med fredelige midler og Nobelkomiteen ønsket å understreke at kampen for menneskerettigheter er en viktig del av kampen for fred, sier Jagland.
DA170713 Nobelkomiteen som jeg ledet ønsket å understreke at kampen for menneskerettigheter er en viktig del av arbeidet for fred i verden.
DA170713 - Men generelt kan jeg understreke at vi forholder oss til all kritikk fra EOS-utvalget, og retter oss etter de pålegg utvalget kommer med, sier han.
AA170713 - Liu Xiaobo var en mann som kjempet for menneskerettigheter med fredelige midler, og Nobelkomiteen ønsket å understreke at kampen for menneskerettigheter er en viktig del av kampen for fred, sier Jagland.
AA170713 - Liu Xiaobo var en mann som kjempet for menneskerettigheter med fredelige midler og Nobelkomiteen ønsket å understreke at kampen for menneskerettigheter er en viktig del av kampen for fred, sier Jagland. ( ©NTB ) ¶
AA170713 - Liu Xiaobo var en mann som kjempet for menneskerettigheter med fredelige midler og Nobelkomiteen ønsket å understreke at kampen for menneskerettigheter er en viktig del av kampen for fred, sier Jagland.
VG170712 « Eg vil understreke at ingen av meldingane blei sendt til eigne studentar.
VG170711 - Men jeg vil understreke at mine mål som deres forretningsrådgiver ikke sammenfaller med deres mål som artister, som er å spre musikken og et sterkt budskap til så mange som mulig.
DB170711 - Det er viktig for meg å understreke at det finnes utrolig god hjelp der ute og alle som føler noe utenom det vanlig burde søke støtte, for det er godt å kunne snakke om det.
DB170711 - Og uansett når det gjelder kretsen rundt ham, er det viktig å understreke at det ikke er noen andre mistenkte i denne saken, sier Gjendem.
DB170710 Birger Svihus, professor i ernæring ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet ( NMBU ), mener det er viktig å understreke at ansvaret ligger hos den enkelte, og at den enkelte i den rike verden har alle forutsetningene til å ha dette ansvaret for seg selv.
AA170710 Mandag fant den israelske regjeringen det nødvendig å understreke at ambassadørens uttalelse slett ikke var ment som noe forsvar for George Soros.
AA170710 Fra NATOs side er det viktig å understreke at det er medlemslandene i NATO og kandidatlandet som må ta beslutningen om medlemskap.
AA170710 Den norske regjeringen svarte på sin side med å understreke at Nobelkomiteen er uavhengig og fatter sine beslutninger uten politisk innblanding. ( ©NTB ) ¶
SA170709 Rett etter den ferske Europa-rekorden var Gjert Ingebrigtsen opptatt av å understreke sønnens potensial på 3.000 meter hinder, en øvelse han langt fra har spesialisert seg på.
DN170709 Her vil jeg understreke at jeg ikke har noen kompetanse til å uttale meg.
AP170709 Rett etter den ferske Europa-rekorden var Gjert Ingebrigtsen opptatt av å understreke sønnens potensial på 3.000 meter hinder, en øvelse han langt fra har spesialisert seg på.
AA170709 Rett etter den ferske Europa-rekorden var Gjert Ingebrigtsen opptatt av å understreke sønnens potensial på 3.000 meter hinder, en øvelse han langt fra har spesialisert seg på.
VG170708 Det raskeste det har blitt løpt av en nordmann på flere år, skriver han på Instagram, etterfulgt av emneknaggen « firsttry » - for å understreke at lillebroren gjorde dette på første forsøk, skriver han på sin Instagram-konto. | « True Blood»-stjernen Nelsan Ellis ( 39 ) er død ¶
VG170708 Eg vil understreke at ingen av meldingane blei sendt til eigne studentar.
NL170708 Det er likevel viktig å understreke at vi ikke opplever det som enkelte liker å kalle « svenske tilstander ».
DB170708 Eg vil understreke at ingen av meldingane blei sendt til eigne studentar.
DA170708 - Det er viktig å understreke at reiseråd er råd til norske borgere, og at det er den enkelte som selv må vurdere om man ønsker å gjennomføre en reise eller ikke, skriver Guri Solberg, kommunikasjonsrådgiver i Utenriksdepartementet, i en e-post til Dagsavisen.
SA170707 Og så har han en ting til som han veldig gjerne vil understreke .
FV170707 Og så har han en ting til som han veldig gjerne vil understreke .
DA170707 - Som sagt, og dette vil jeg understreke , denne saken var ment litt humoristisk.
BT170707 Og så har han en ting til som han veldig gjerne vil understreke .
AP170707 Og så har han en ting til som han veldig gjerne vil understreke .
AA170707 Og så har han en ting til som han veldig gjerne vil understreke .
VG170706 « Laget og Peter Sagan vil understreke at Peter Sagan ikke forårsaket velten til Mark Cavendish på de siste 200 meterne under den fjerde etappen 4. juli 2017.
VG170706 - Det er viktig å understreke at søksmålet bare gjelder snus og ikke andre tobakksprodukter, sier advokat Morten Goller i Advokatfirmaet Wiersholm til VG.
DB170706 - Laget og Peter Sagan vil understreke at Peter Sagan ikke forårsaket velten til Mark Cavendish på de siste 200 meterne under den fjerde etappen 4. juli 2017.
DB170705 For Egeberg er det viktig å understreke at det ikke bare er politikere som skal sjekkes.
DB170704 Navneendringen har likevel en symbolsk betydning, og er med på å understreke kristendommens plass i Norge.
DB170704 Jeg vil understreke at innføringen av KRLE ikke innebar at kristendom skal behandles på en kvalitativt annen måte enn de andre religionene.
AA170704 Det er viktig for oss å understreke at Olavsfestdagene bidrar med mye positivt, også for kirken og kirkemusikken.
VG170703 Slik den pleier i konsertsammenheng starter den rolig ved keyboardet, for å understreke begavelsen kanskje, og så bam, er det på med den velkjente raske varianten.
DA170703 Får hun den muligheten, vil Solberg understreke at internasjonale handelsavtaler er viktige for Norge.
DB170702 Så skal jeg igjen understreke at han ikke er dumsnill.
DB170702 Erna er tvert imot opptatt av alltid å understreke at regjeringen vil holde fast på en streng innvandringspolitikk.
DB170701 For ordens skyld kan det være greit å understreke at uteserveringene i Bergen har hatt begrenset mulighet til å teste ut røykenekten, all den tid mesteparten av årets første sommermåned regnet bort.
BT170701 Selv om det fremgår tydelig av rapporten, er det viktig å understreke at anbefalingene vi kommer med bygger på et langt bredere metode- og kunnskapsgrunnlag enn saksgjennomgangen alene.
BT170701 GRUNDIG RAPPORT : Selv om det fremgår tydelig av rapporten, er det viktig å understreke at anbefalingene vi kommer med bygger på et langt bredere metode- og kunnskapsgrunnlag enn saksgjennomgangen alene, skriver forfatterne.
AP170701 - Det er viktig å understreke at miljøet har vært preget av en dobbelthet : På en side har du det å komme ut, som ingen turte, og på den andre siden ligger det å komme inn, inn i et fellesskap.
VG170630 Vi har gress selv, så det er bare åtte til ti kamper hver sesong hvor du spiller på kunstgress, sier RBKs sportslige leder, som er opptatt av å understreke at den generelle kunstgress-debatten i Norge trenger større nyanser : ¶
DA170630 Det er viktig å understreke at den totale rammen for reklametid per time ikke blir endret - den er fortsatt på inntil 12 minutter per time, sier Krogsrud.
AA170630 Det er viktig for presidentene å understreke at de står på samme side og deler synet på Nord-Korea.
VG170629 Jeg vil understreke at dette er en svært alvorlig sak, men jeg er svært uenig i hvordan aktor forstår faktum, jeg mener han har misforstått de faktiske forhold, sier Eid om angivelig planlegging av drap, til VG.
VG170629 Domstoladministrasjonen velger likevel å anmelde saken for å understreke alvoret for å ved hjelp av bevisst uriktige opplysninger ha kommet i posisjon som dommer.
DB170629 Likevel valgte domstoladministrasjonen selv å anmelde personen « for å understreke alvoret » i saken.
DB170629 - Dette er ikke nevnt i innlegget, for det mener vi ikke var relevent med tanke på å svare på Dagbladets påstander i Magasinet, skriver Johansen, og forklarer at det var viktig for dem å understreke at de har et godt og strengt habilitetsreglement.
AP170629 I en pressemelding fra Domstoladministrasjonen heter det at de også velger å anmelde saken for å understreke alvoret i den.
AA170629 I en pressemelding fra Domstoladministrasjonen heter det at de også velger å anmelde saken for å understreke alvoret i den.
AA170628 Men jeg vil samtidig sterkt understreke at europeiske allierte ikke bør investere mer i forsvar bare for å glede USA, men fordi det er i deres egen interesse, og fordi de selv har vedtatt at de skal gjøre det, sier han. ( ©NTB ) ¶
DB170627 « Departementet vil understreke at rådets beslutninger er basert på et kunst- og kulturfaglig skjønn...
DB170627 Til slutt vil vi understreke at av samlet kunstnerstand på om lag 24 000 så har Dagbladet kun snakket med en håndfull.
NL170626 Det er fremhevet i debatten rundt flercampusorganisering at det som skjer i Finnmark er mer enn det som skjer i Alta og ved IRS-fakultetet, og vi vil understreke at IRS-fak er mer enn det som skjer i Alta.
DB170626 - Jeg må understreke at det til sjuende og sist er grunneiernes beslutning, sier ildsjelen.
DA170626 - Munch var opptatt av litteratur og skrev mye selv, derfor kom ideen opp om Knausgårds litterære dager for nettopp å understreke denne koblingen.
NL170625 Juni, og målet var å understreke hvor viktig det er å inkludere mennesker fra Nord i aktiv deltakelse i utvikling av arktisk kulturpolitikk.
DB170625 Så forteller hun at hun og Jonas hooka forrige uke ( eller « hooka-hooka », som hun sier, bare for å understreke ), og vi får forklaringen på de mystiske meldingene på mandag.
SA170624 Han føler seg målløs, men er nøye med å understreke at dette ikke er grunneieres verk.
FV170624 Han føler seg målløs, men er nøye med å understreke at dette ikke er grunneieres verk.
BT170624 Han føler seg målløs, men er nøye med å understreke at dette ikke er grunneieres verk.
SA170623 Jeg vil understreke at en utskilling må gjøres forsvarlig og ikke påvirke rammene for fondet for øvrig, sier Gjedrem.
DN170623 Jeg vil understreke at en utskilling må gjøres forsvarlig og ikke påvirke rammene for fondet for øvrig, skriver Gjedrem i pressemeldingen.
DB170623 - Også vil jeg bare understreke , jeg er ingen skuespiller.
AP170623 Jeg vil understreke at en utskilling må gjøres forsvarlig og ikke påvirke rammene for fondet for øvrig, sier Gjedrem.
AP170623 - Jeg vil understreke det jeg tidligere har sagt, nemlig at Norges Bank har vært et godt hjem for fondet, sier Olsen ¶
AP170623 Jeg vil understreke at en utskilling må gjøres forsvarlig og ikke påvirke rammene for fondet for øvrig, sier Gjedrem.
AP170623 - Jeg vil understreke det jeg tidligere har sagt, nemlig at Norges Bank har vært et godt hjem for fondet, sier Olsen ¶
VG170621 Tallaksen fortsatte prosedyren med å understreke at han mener det ikke foreligger tvil om at det er den tiltalte 16-åringen som har utført drapshandlingene.
NL170621 Her vil jeg bare understreke først og fremst at jeg som muslim, eller vi som muslimer, må ha nulltoleranse for slike holdninger og uttalelser, særlig i denne hellige måneden av Ramadan.
DB170621 For å understreke poenget sitt, låner han et utsagn fra en annen TV 2-veteran.
DB170620 Den skal også understreke viktigheten av å melde i fra.
AP170620 Det er viktig å understreke nå, i tiden vi står i, sier Sjøvold.
AA170620 - Det er viktig å understreke at økende turisme i fjellheimen er positivt så lenge det skjer på naturen sine premisser.
AA170620 Formannskapet vil understreke at det er nødvendig med fortsatt fremdrift i arbeidet med store områder som Øvre Rotvoll, Leangen Travbane og Overvik.
DB170619 - Det er viktig å understreke at det fortsatt vil være ting å gjøre fordi trusselbildet endrer seg, nye objekter kommer inn og gamle faller ut.
VG170618 Van Dijck er nøye med å understreke at blokken deres ikke vil blande seg inn i norsk politikk.
VG170617 Noen av endringene er mer kompliserte enn andre, og vi må derfor understreke at selv til høsten vil ikke løsningen være fullgod, sier han til VG.
DB170616 Nettopp den spanske fotballkulturen som i tiår rent sportslig har vært best i verden, er nå opptatt av å understreke dette samfunnsansvaret.
DB170616 - Jeg vil gjerne understreke at det selvfølgelig ikke er personen jeg går etter.
NL170615 Det er viktig å understreke at det er en forhandlingssituasjon mellom fester og bortfester, og ingen ensidig fastsettelse av pris.
DA170615 Det gjør han for å understreke at redningsvesten redder liv.
AP170615 Men jeg vil understreke at det ikke har vært noen uønskede hendelser med våpnene som vi nå har beslaglagt, sier Tanem.
VG170613 I så måte er det verdt å understreke at franskmennene virker å ha en større bredde i stallen sin ; spillere som Kylian Mbappé, Ousmane Dembélé, N'Golo Kanté og Alexandre Lacazette forventes å få spille, ettersom de var benket på fredag.
AP170613 - La meg understreke , dommer : Jeg har ikke gjort noe straffbart, ikke begått noen kriminalitet.
DA170612 Suu Kyi svarte med å understreke at veien mot fred og demokrati kan være lang.
AA170612 Suu Kyi svarte med å understreke at veien mot fred og demokrati kan være lang.
VG170611 Som da han marsjerte alene inn på plassen foran Louvre til tonene fra Europahymnen, eller da han mottok president Vladimir Putin i den store salen i Versailles, som for å understreke fransk grandeur.
AA170610 Trump reiser også for å understreke sitt engasjement for å styrke hele NATOs forsvar, heter det.
SA170609 Trump reiser også for å understreke sitt engasjement for å styrke hele NATOs forsvar, heter det.
DB170609 Retten understreke i dommen at den dømte 20-åringen har behov for omfattende behandling på grunn av posttraumatisk stresslidelse som følge av mishandling og seksuell vold i hjemlandet i barndommen.
AP170609 Besøket skal ifølge uttalelsen understreke administrasjonens vilje til å satse på NATOs felles forsvar.
AP170609 Besøket skal ifølge uttalelsen understreke administrasjonens vilje til å satse på NATOs felles forsvar.
AA170609 Retten understreke i dommen at den dømte 20-åringen har behov for omfattende behandling på grunn av posttraumatisk stresslidelse som følge av mishandling og seksuell vold i hjemlandet i barndommen.
VG170608 - Dette er en alvorlig sak, og det er viktig for meg å understreke at ingen barn har vært involvert, sier Myrlund til VG.
DB170607 Men jeg vil også understreke at jeg ikke observerte noe irregulært i kampen mellom Brækhus og Svensson.
BT170607 Når folk blir spurt, føler mange at det er mer sofistikert å svare at de ikke har tillit til politikere, for å understreke at de ikke er naive.
VG170606 Det hadde for eksempel vært fullt mulig å lande på 13 måneders utestengelse, og likevel i noe større grad understreke betydningen av faktorer som underbygger at Therese Johaug ikke var tilstrekkelig aktsom.
NL170606 Det er viktig å understreke at sykehusene våre holder høy kvalitet og at norske pasienter generelt er svært fornøyd med den behandlingen som gis.
AP170605 Hennes medarbeidere har gjort det klart at hun kommer til å understreke viktigheten av lederskap og at teknologiselskaper må gjøre mer for å hindre spredningen av ekstremistenes propaganda.
DN170604 Det kan vi gjøre ved å stemme i parlamentsvalget torsdag, og ved å understreke viktigheten av demokratiet vårt, de borgerlige rettighetene og menneskerettighetene våre, sier Londons borgermester.
DB170604 Det kan vi gjøre ved å stemme i parlamentsvalget torsdag, og ved å understreke viktigheten av demokratiet vårt, de borgerlige rettighetene og menneskerettighetene våre, sa Londons borgermester.
AP170604 Det kan vi gjøre ved å stemme i parlamentsvalget torsdag, og ved å understreke viktigheten av demokratiet vårt, de borgerlige rettighetene og menneskerettighetene våre, sier Londons borgermester.
VG170603 - Det er viktig å understreke at dette er informasjon som de ulike involverte allerede har lovlig rett til å hente inn.
DB170603 Som for å understreke Isaks poeng, og gi Sana en siste oppvekker på at hun har vært langt flinkere til å finne på egne svar enn å stille dumme spørsmål, får vi vite at det ikke var homofobi som lå bak slagene på Syng.
DA170602 Der hun har med seg en rekke av verdens største popstjerner, for å understreke at musikken ikke lar seg stoppe.
VG170601 - Filmen vår har et budskap som ønsker å utfordre fordommer om fysisk skjønnhet i samfunnet ved å understreke den indre skjønnhet, skriver Sujin Hwang blant annet.
VG170601 Overfor VG sier 55-åringen at det er viktig for ham å understreke at saken ikke handler om legene, som han mener bare gjør sitt beste.
NL170601 Det er viktig for meg å understreke at regjeringen tar Riksrevisjonens funn på største alvor.
DB170601 Selskapet legger til at filmen er en familiekomedie, med et budskap som utfordrer fordommer relatert til fysisk skjønnhet i samfunnet, ved å understreke betydningen av indre skjønnhet.
AA170601 At man ikke blir nominert betyr ikke at man har laget dårlig teater - det er det viktig å understreke , sier Seltun.
DA170531 - Jeg vil understreke at det er flere retninger energifeltet utvikler seg videre på, og ett av disse er atomkraftverk, svarer Donskoj på det.
DA170531 - Jeg vil understreke at det er flere retninger energifeltet utvikler seg videre på, og ett av disse er atomkraftverk, svarer Donskoj på det.
DB170530 - Vi vil understreke at denne kofferten er en annen enn den som ble brukt i angrepet.
VG170529 I Frankrike er det satt ned en kommisjon som skal understreke hackingen av Macrons politiske bevegelse En Marche ! - og nettstedet Sputnik er nevnt som sentralt i dette.
VG170529 Elyseet har i sine pressemeldinger presisert at formålet med å ta russeren imot er « å understreke , med et felles besøk av denne utstillingen, hvor langt tilbake og dypt relasjonene mellom landene ligger ».
SA170529 Legen må tilby testen, og understreke hvor viktig den er, slik at den gravide vet om konsekvensene.
NL170529 Legeforeningens tillitsvalgte ble ikke spurt om å være medforfattere av kronikken, og ønsker å understreke at vi stiller oss fullt og helt bak utsagnene om at bruk av hemmelige opptak fra møter kan motvirke et sunt debattklima internt.
FV170529 Legen må tilby testen, og understreke hvor viktig den er, slik at den gravide vet om konsekvensene.
DB170529 - Det er lurt å holde seg oppdatert på reiserådene og lese vår reiseinformasjon og vi kan ikke sterkt nok understreke viktigheten av en gyldig og dekkende reiseforsikring.
DB170529 - Rent generelt så vil vi understreke at menneskerettighetssituasjonen i Saudi-Arabia er bekymringsfull, og at menneskerettigheter er et sentralt spørsmål i vår dialog med landet, sier Lunde.
DA170529 - Rent generelt så vil vi understreke at menneskerettighetssituasjonen i Saudi-Arabia er bekymringsfull, og at menneskerettigheter er et sentralt spørsmål i vår dialog med landet, sier Lunde.
DA170529 Östlund gjorde begge deler, nærmest for å understreke at han akkurat nå er en av verdens aller fremste filmskapere.
BT170529 Legen må tilby testen, og understreke hvor viktig den er, slik at den gravide vet om konsekvensene.
AP170529 - Rent generelt så vil vi understreke at menneskerettighetssituasjonen i Saudi-Arabia er bekymringsfull, og at menneskerettigheter er et sentralt spørsmål i vår dialog med landet, sier Lunde.
AP170529 Legen må tilby testen, og understreke hvor viktig den er, slik at den gravide vet om konsekvensene.
AA170529 - Rent generelt så vil vi understreke at menneskerettighetssituasjonen i Saudi-Arabia er bekymringsfull, og at menneskerettigheter er et sentralt spørsmål i vår dialog med landet, sier Lunde.
VG170528 At det er et prinsipp er det nå grunn til å understreke , for i virkeligheten blir det jo lite av.
BT170528 For det andre er det ment å understreke klanderverdigheten i slike tilfeller.
AA170528 Senere på dagen brukte Macron, en ivrig EU-tilhenger, igjen anledningen til å understreke hvor han står politisk.
AA170528 Samtidig er han opptatt av å understreke at de langt fra er ferdige med å bygge den nye kampflybasen.
VG170527 Men det er viktig å understreke at Egypt er et tolerant land og at menneskene her beskytter hverandre, sier han.
SA170527 Men vil gjerne understreke at prognosene er svært skiftende for tiden, så dette kan endre seg, sier Livik.
AP170527 Som enhver solidarisk feminist vil understreke , er det essensielt at samme gullstandard må gjelde for alle diskrimineringsgrunnlag.
VG170526 Men Trump unnlot å understreke sin forpliktelse til Natos viktigste grunnprinsipp om gjensidig forsvar.
AA170526 - Det er viktig å understreke at arbeidet som gjøres, ikke har noe med selve den bærende konstruksjonen på brua å gjøre.
AA170526 Dessuten bør vi følge britenes eksempel, og fjerne dette presset fra sosiale medier, sier Flesland, som har bedt om et møte med Høie for å understreke viktigheten av å stramme inn på dette området. ( ©NTB ) ¶
DB170525 Ofte er slike saker vanskelig å ettergå, og la meg også understreke at dette ikke noe kritikk mot forsikringskundene.
VG170524 - Det er viktig å understreke at det ikke foreligger økt trussel mot arrangementer i Norge eller konserten, presiserer han imidlertid i en pressemelding.
VG170523 - Det er viktig å understreke at det ikke foreligger økt trussel mot arrangementer i Norge eller konserten i morgen, men alle som er involvert i konserten i morgen er selvfølgelig ekstra skjerpet, sier Ingve Eikeland, sikkerhetssjef ved Telenor Arena, i en pressemelding.
DB170523 Norge er et stykke unna målet, men statsminister Erna Solberg pleier å understreke at Norge har nådd målet om 20 prosent til investeringer.
AP170523 En av naboene vil likevel understreke at de ikke klandrer muslimer generelt for det fryktelige angrepet mandag kveld.
AP170523 Men først vil jeg understreke at mobiliteten skal opprettholdes.
DA170522 - Det er viktig å understreke at dette ikke handler om våre barn eller et spesifikt barn.
DB170520 Vi vil i denne sammenhengen understreke at det å trappe ned aktivitetsnivået i oljenæringa og å skape nye grønne arbeidsplasser er to sider av samme sak.
DA170520 Det er viktig å understreke at kommunene både har mulighet til og et selvstendig ansvar for å sikre at de kjøper varer og tjenester fra leverandører som følger spillereglene.
SA170519 - Vi har ikke tatt en beslutning, det er viktig å understreke .
BT170519 Men Hanssen har i sine kommentarer vært nøye med å understreke at det kan være såpass mye tvil om det som har fremkommet i retten at det ikke er gitt at det blir domfellelse.
AP170519 Men Hanssen har i sine kommentarer vært nøye med å understreke at det kan være såpass mye tvil om det som har fremkommet i retten at det ikke er gitt at det blir domfellelse.
AP170519 - Vi har ikke tatt en beslutning, det er viktig å understreke .
DB170518 - Dette er viktig å understreke : French har ikke en dom mot seg i Norge, sa Brende.
DB170518 - Dette er viktig å understreke : French har ikke en dom mot seg i Norge, sa Brende.
DB170518 - Dette er viktig å understreke : French har ikke en dom mot seg i Norge, sa Brende.
DB170518 For å understreke poenget låner han fra Dag Solstad : « Det har slått meg at flaks ikke er likelig fordelt.
DA170518 - Det er viktig for NRK å understreke at vi ikke legger ned et stoffområde.
BT170518 - Dette er viktig å understreke : French har ikke en dom mot seg i Norge, sa Brende under pressekonferansen han holdt sammen med statsminister Erna Solberg onsdag.
SA170517 - Dette er viktig å understreke : French har ikke en dom mot seg i Norge, sa Brende.
DN170517 - Dette er viktig å understreke : French har ikke en dom mot seg i Norge, sa Brende.
DB170517 Det er viktig å understreke at denne rettssaken som French ble utsatt for, etter Molands død, var en rettssak som vi mente hadde store svakheter, og de kom til helt andre konklusjoner enn norske myndigheter, sier Erna Solberg.
AP170517 - Det er viktig å understreke at French ikke har en dom mot seg i Norge.
AA170517 - Dette er viktig å understreke : French har ikke en dom mot seg i Norge, sa Brende.
AA170517 - Dette er viktig å understreke : French har ikke en dom mot seg i Norge, sa Brende.
VG170516 Men det er samtidig viktig å understreke at det i mange tilfeller er kun i ettertid at man ser faresignalene, og at foreldre på ingen måte kan klandres dersom barn tar livet sitt.
VG170515 Jeg vil understreke at vi er kategorisk mot å utvide klubben av atom-stater, inkludert den koreanske halvøy, sa Putin på pressekonferansen, ifølge CNN.
VG170514 - Samtidig er viktig å understreke at rapporten ikke sier at politiet bruker de øremerkede midlene feil.
DB170514 Samtidig må jeg understreke viktigheten av å sitte i ro under raftingen.
DB170513 De har for øvrig helt rett når de påpeker at det å lese om symptomer kan få noen hver til å føle at de har dem - av den grunn er det viktig alltid å understreke at mange ikke får bivirkninger, og at symptomene også kan ha andre årsaker.
AP170513 Et sted markerer bokstavene A og B to forskjellige retninger, men når du har gjort ditt valg skifter A til B ( eller omvendt ), for å understreke at omgivelsene er i stadig forandring og at valg er noe du må ta igjen og igjen.
AA170512 I all fortjent ros som har blitt « Skam » til del, er det grunn til å understreke hvor god den norske serien er på å legge til rette for diskusjoner etterpå.
VG170511 For å understreke at Norge etter alt å dømme vil ha en større sjanse til å knipe poeng mot forrige VM-finalist Finland lørdag, kan det nevnes at Tsjekkia scoret syv og Norge null da de møttes i kamp om kvartfinaleplass i 2013-VM i Stockholm - samt at keeper Lars Volden ble erstattet med Lars Haugen ( som deretter s
VG170511 Baalsrud ønsker å understreke at kampen mot skrantesyken vil være en felles innsats.
NL170511 Det er viktig for politiet å understreke at selv om en del av forholdene etter loven vil være foreldet så har informasjon om disse sakene vært et svært viktig bidrag i politiet sitt arbeidet med Tysfjordsakene, sier politiadvokat Øyvind Rengård.
DA170510 Det hele er forsiktig og antydende, brakt inn for å understreke eller poengtere.
DN170509 Mandag publiserte DN en artikkel der det fremgår at børsnotering av Sapa er blant alternativene Orkla vurderer, men for konsernsjefen var det viktig å understreke at Orkla ikke har noe hastverk.
AA170509 For oss er det viktig å understreke at Gløshaugen også er en del av sentrum, ikke bare området innenfor elveslyngen, sa Bovim før møtet.
DB170508 Jeg vet at du egentlig bare vil ha oppmerksomhet, så la meg understreke poenget mitt : ¶
VG170507 « For meg er det viktig å understreke at jeg var sjef for Bislett Games fra 1985 og står ansvarlig for det.
SA170507 « For meg er det viktig å understreke at jeg var sjef for Bislett Games fra 1985 og står ansvarlig for det.
FV170507 « For meg er det viktig å understreke at jeg var sjef for Bislett Games fra 1985 og står ansvarlig for det.
BT170507 « For meg er det viktig å understreke at jeg var sjef for Bislett Games fra 1985 og står ansvarlig for det.
AP170507 « For meg er det viktig å understreke at jeg var sjef for Bislett Games fra 1985 og står ansvarlig for det.
AP170505 Ordfører Eva Vinje Aurdal ønsker å understreke at det ikke er fastslått at det er skjedd noe ulovlig.
AP170505 Kongen får ros for å understreke at vi må holde fast ved det som er norsk.
FV170504 Det er likevel viktig å understreke at det er et lite mindretall advokater som begår kriminalitet, sier førstestatsadvokat Geir Kavlie.
DN170504 Det er likevel viktig å understreke at det er et lite mindretall advokater som begår kriminalitet, sier førstestatsadvokat Geir Kavlie.
DA170504 Ozon vier ekstra tid til å understreke hvor blodtørstig og hatefull teksten i Marseillaisen er ( « måtte urent blod/vanne våre plogfurer » ), hvor destruktiv, svart og stygg nasjonalismens sjel egentlig er.
AA170504 Det er likevel viktig å understreke at det er et lite mindretall advokater som begår kriminalitet, sier førstestatsadvokat Geir Kavlie.
DA170502 For å understreke at prisvinnernes samarbeid er et resultat av to individuelle og høyst fullverdige kunstnerskap, får både Mugaas og Storsveen et fullverdig prisbeløp på 150.000 kroner hver.
DB170430 Men til Dagbladet kunne Pilgaard understreke at om valget hadde vært mellom hans nye bestekompis, Lothepus, eller hans angivelig nye kjæreste, Vendela Kirsebom, hadde valget vært enkelt.
VG170429 Nå har en anti-Wenger-gruppe postet bilder av protestaksjonen fra Twitter-profilen @NoNewContract, for å understreke at de mener at det er på tide at den mangeårige Arsenal-manageren gir seg som sjef for The Gunners.
AA170429 Likevel er det grunn til å understreke : Selv om en dokumentar så langt som mulig bør være sannferdig, etterprøvbar og skildre virkelighet, er det nesten ingen dokumentarer som gir objektiv gjengivelse av virkeligheten.
AA170429 I en tid hvor norsk dokumentarfilm er inne i sin største gullalder, sanker internasjonale priser og vises som aldri før på kino, er det grunn til å understreke at sjangeren er friere og bredere enn dokumentardebatten gir inntrykk av.
DB170427 Til slutt ønsker foreldrene å understreke at de aldri vil gi opp håpet om å finne Madeleine.
DB170427 Det er en utvikling jeg ser med bekymring på, men jeg vil samtidig understreke at det er mange kommuner som ærlig og oppriktig står inne for åpenhet og meroffentlighet, sier Meling.
DB170426 Pressens Faglige Utvalg ( PFU ) vil innledningsvis understreke at det kun er de presseetiske sidene ved denne saken utvalget skal vurdere.
BT170426 Jeg skriver ikke dette for å bagatellisere, men for å understreke et sørgelig faktum : Idioti er sånn noenlunde likt fordelt mellom generasjonene.
AP170426 Som for nesten å understreke hvor umulig Parwins situasjonen er, viser UNE i avslaget til afghansk lovverk som slår fast at fedre har forsørgeransvar av sine døtre til de blir gift.
VG170425 - Det ville ha vært tjenlig å understreke dette poenget tydeligere, sa Helgesen.
DB170425 - Det er viktig å understreke at vi ikke skal kjøpe oss til suksess, sa Erik Espeseth da han overtok som administrativ sjef i Vålerenga i fjor høst.
DA170425 - Det ville ha vært tjenlig å understreke dette poenget tydeligere, sa Helgesen.
AP170425 - Det ville ha vært tjenlig å understreke dette poenget tydeligere, sa Helgesen.
AP170425 Som for nesten å understreke hvor umulig Parwins situasjonen er, viser UNE i avslaget til afghansk lovverk som slår fast at fedre har forsørgeransvar av sine døtre til de blir gift.
AA170425 - Det ville ha vært tjenlig å understreke dette poenget tydeligere, sa Helgesen.
AA170425 - Det ville ha vært tjenlig å understreke dette poenget tydeligere, sa Helgesen.
AA170425 - Det ville ha vært tjenlig å understreke dette poenget tydeligere, sa Helgesen.
SA170424 At stemningen er god ( nesten ) fra start til slutt er neppe nødvendig å understreke etter en slik festkamp !
DA170424 - Det er viktig å understreke at verken spørreskjemaer eller fortellinger er nok til å stille diagnoser, men må suppleres av diagnostisering i praksis.
BT170424 At stemningen er god ( nesten ) fra start til slutt er neppe nødvendig å understreke etter en slik festkamp !
AP170424 At stemningen er god ( nesten ) fra start til slutt er neppe nødvendig å understreke etter en slik festkamp !
DB170423 Ap-leder Jonas Gahr Støre var lynraskt ute for å dempe nedslaget ved å understreke at det dreier seg om navnet på faget og ikke noe annet.
DB170422 NRK er selv påpasselige med å understreke at de står inne for sine funn, men at de ikke kan utvides til å gjelde alle som synes å passe inn i samme signalement.
BT170422 Emmanuel Macron benytter enhver anledning til å understreke at Frankrike som land og kultur ikke har noen bestemt identitet, og annonserer nå en politikk som går ut på « positiv diskriminering ».
DB170421 La oss også understreke at appen er tilgjengelig i Norge, hvor det ikke minst på de litt større stedene er tilknyttet flere spisesteder.
AA170421 Dernest er det viktig å understreke at i en demokratisk rettsstat er det politiet som er underlagt folkevalgte organer, og ikke motsatt.
AA170421 Det er også viktig å understreke at det skal stilles krav og at alle plikter å bidra, sa hun. ( ©NTB ) ¶
VG170420 Her trengs ikke mer for nok en gang å understreke budskapet og løfte låten.
DB170420 Han sa også ifølge Norrbottens Media at dersom han likevel skulle bli funnet skyldig, vil han understreke at han ikke handlet med overlegg.
DA170420 Pressens Faglige Utvalg ( PFU ) vil innledningsvis understreke at det kun er de presseetiske sidene ved denne saken utvalget skal vurdere.
BT170420 - Samtidig må vi understreke at det ennå ikke er kommet noen anmeldelser om sjikane, sparking, spytting osv. slik mediene har referert.
AP170420 - Samtidig må vi understreke at det ennå ikke er kommet noen anmeldelser om sjikane, sparking, spytting osv. slik mediene har referert.
AP170420 Pressens Faglige Utvalg ( PFU ) vil innledningsvis understreke at det kun er de presseetiske sidene ved denne saken utvalget skal vurdere.
AP170420 Regissør Barbora Horáková Joly har tydeligvis ønsket å understreke hvordan den unge kvinnen Mélisande er et offer : først har hun vært utsatt for et overgrep og trolig fortrengt hvor hun kommer fra, uten identitet blir hun så et offer for mannen ( Golaud ) som finner henne i skogen, gifter seg med henne og siden dreper den yngre halvbroren sin ( Pelléas ) fordi
VG170419 Han ønsker samtidig å understreke at han ikke tror videodømming er så enkelt som det kan fremstå.
DB170419 Hun ville understreke hvor latterlig det var at det helt naturlige nå var blitt forkastet som unaturlig.
DA170419 Det er viktig å understreke at « Viviann, fri » er en frittstående roman, men det gir likevel en fin gjenklang til lesningen å ha de tidligere bøkene i minnet.
AA170419 Det har vi ikke sett noe til her, men jeg vil understreke at vi følger med og vil ta dette problemet med rota hvis det dukker opp.
SA170418 For politiet er det svært viktig å understreke at vi gjør det vi kan for å beskytte befolkningen og forhindre eventuelle hendelser i Norge, sier Smedsrud videre.
AP170418 For politiet er det svært viktig å understreke at vi gjør det vi kan for å beskytte befolkningen og forhindre eventuelle hendelser i Norge, sier Smedsrud videre.
AA170418 For politiet er det svært viktig å understreke at vi gjør det vi kan for å beskytte befolkningen og forhindre eventuelle hendelser i Norge, sier Smedsrud videre.
AA170418 For politiet er det svært viktig å understreke at vi gjør det vi kan for å beskytte befolkningen og forhindre eventuelle hendelser i Norge, sier Smedsrud videre.
AA170416 « Jeg beklager at jeg ikke kunne forutsi det nøyaktige tidspunktet for feilen, men jeg må understreke at jeg varslet om dette den 25. mai og dette er altså resultatet av dere menneskers noe upålitelige oppførsel !
DB170415 Først og fremst er det viktig å understreke at egg ofte har veldig mye lenger holdbarhet enn datoen som er oppgitt på kartongen - så lenge de har stått kaldt.
AA170415 Du har kanskje sett at Jonas Gahr Støre ofte snakker stakkato og nikker med hodet for å understreke ting - på samme vis som Jens Stoltenberg gjør ?
VG170414 Det er viktig å understreke at den reisende har ansvar for sin egen sikkerhet og bør ta forholdsregler deretter, sier Astrid Sehl, pressevakt i UD.
DA170413 Presidenten sa det var en ære å ha Stoltenberg på besøk og understreke USAs forpliktelse overfor NATO.
BT170413 » Det er viktig å understreke at det ikke ble satt noe krav om tjenestetidens lengde, eller at vedkommende måtte ha falt i kamp, men døden måtte være en følge av tjenesten i H.S.
AA170413 Presidenten sa det var en ære å ha Stoltenberg på besøk og understreke USAs forpliktelse overfor NATO.
DN170412 - Det er en ære å ha deg på besøk og understreke vår forpliktelse overfor Nato, sa Trump til Stoltenberg.
DB170412 Likevel er det viktig å understreke at jeg på ingen måter ønsker å bagatellisere at kvinner kan oppleve det å være kvinne i etaten som et problem.
DB170412 - Jeg kan ikke få understreke nok hvor viktig det er å melde fra til barnevernet.
DB170412 Jeg har nøyd meg med å understreke at alle land nå gjør som de har lovet, forklarte Stoltenberg etter møtet.
DA170412 - Det er en ære å ha deg på besøk og understreke vår forpliktelse overfor NATO, sa Trump til Stoltenberg.
BT170412 - Det er en ære å ha deg på besøk og understreke vår forpliktelse overfor Nato, sa Trump til Stoltenberg.
AP170412 - Jeg har nøyd meg med å understreke viktigheten av at alle land gjør som de har lovet, sier han.
AA170412 - Det er en ære å ha deg på besøk og understreke vår forpliktelse overfor NATO, sa Trump til Stoltenberg.
DB170411 Jeg forsøkte å understreke skillet mellom det og å bombe folk med kjemiske våpen.
AP170411 - Det trengs flere tiltak, men det er også viktig å understreke at det regjeringen har vedtatt har hatt effekt.
SA170410 - For politiet er det svært viktig å understreke at vi gjør det vi kan for å beskytte befolkningen og forhindre eventuelle hendelser i Norge.
SA170410 Vi mener det er tydelig at kommunen har brutt loven og vil understreke at det går klart fram av alle vedtakene våre - og også i annen skriftlig kommunikasjon knyttet til disse sakene - at vi mener lovbruddene var svært alvorlige, sa utdanningsdirektør hos Fylkesmannen, Sølvi Ona Gjul, til Aftenbladet 31. mars.
SA170410 - For politiet er det svært viktig å understreke at vi gjør det vi kan for å beskytte befolkningen og forhindre eventuelle hendelser i Norge.
SA170410 - For politiet er det svært viktig å understreke at vi gjør det vi kan for å beskytte befolkningen og forhindre eventuelle hendelser i Norge, sier Kristin Kvigne, avdelingsdirektør i Politidirektoratet.
FV170410 - For politiet er det svært viktig å understreke at vi gjør det vi kan for å beskytte befolkningen og forhindre eventuelle hendelser i Norge.
DB170410 - For politiet det det svært viktig å understreke at vi gjør det vi kan for å beskytte befolkningen og forhindre eventuelle hendelser i Norge.
DA170410 - For politiet er det svært viktig å understreke at vi gjør det vi kan for å beskytte befolkningen og forhindre eventuelle hendelser i Norge.
DA170410 - For politiet er det svært viktig å understreke at vi gjør det vi kan for å beskytte befolkningen og forhindre eventuelle hendelser i Norge.
AA170410 Solberg benyttet muligheten til å understreke at globaliseringen ikke lar seg reversere.
AA170410 Faktisk har kineserne her egentlig brukt mye tid på å understreke at vi har hatt et langt samarbeid over mange år, på mange områder, og at de ser fram til å fornye det, sier Solberg.
AA170410 - Jeg vil understreke at Norge er et grunnleggende trygt samfunn.
AA170410 - For politiet er det svært viktig å understreke at vi gjør det vi kan for å beskytte befolkningen og forhindre eventuelle hendelser i Norge.
AA170410 - For politiet er det svært viktig å understreke at vi gjør det vi kan for å beskytte befolkningen og forhindre eventuelle hendelser i Norge, sier Kristin Kvigne, avdelingsdirektør i Politidirektoratet.
AA170410 - Jeg vil understreke at Norge er et grunnleggende trygt samfunn.
AA170409 Jeg vil understreke at Norge er et grunnleggende trygt samfunn.
VG170407 - Men det er også viktig å understreke at verden så annerledes ut både i Norge og Sverige før 22. juli.
DB170407 Kanskje det er for å understreke dette Dylan ikke bare kommer med én plate til, men tre, når han avslutter en av sine mange trilogier gjennom karrieren.
DB170406 Samtidig vil vi understreke at Luftfartstilsynet følger opp ulike forhold knyttet til innleie av utenlandske fly med besetninger, sier Wenche Olsen, direktør Fagavdelingen i Luftfartstilsynet, til Dagbladet.
DB170406 Og da Stortinget behandlet meldingen i april 2013, fulgte talere fra alle partier opp med å understreke arkivenes viktige rolle i samfunnet.
VG170405 - Jeg vil vektlegge og understreke at dette er på et tidlig stadium og at det handler om den lavere mistankegraden, og at mye kan komme til å bli endret, sier hun til avisa.
DB170405 - Og la meg få understreke at det er høyeste prioritet for denne regjeringa å bekjempe vold og overgrep mot barn, sier Amundsen, som i utgangspunktet ikke mener at politikerne skal drive med for stor detaljstyring av ressursbruken i politiet, dersom det ikke er veldig gode grunner til det.
DB170405 - Jeg vil vektlegge og understreke at dette er på et tidlig stadium og at det handler om den lavere mistankegraden, og at mye kan komme til å bli endret, sier hun til avisa.
AP170405 - Jeg vil vektlegge og understreke at dette er på et tidlig stadium og at det handler om den lavere mistankegraden, og at mye kan komme til å bli endret, sier hun til avisa.
AA170405 - Jeg vil vektlegge og understreke at dette er på et tidlig stadium og at det handler om den lavere mistankegraden, og at mye kan komme til å bli endret, sier hun til avisa.
VG170404 » Hun avslutter meldingen med å understreke at hun ikke ønsker å fremstå arrogant ved å ikke kommentere saken.
VG170404 - Det er viktig å understreke at det var vår vurdering som endret seg, det var ikke situasjonen i Afghanistan som endret seg.
BT170404 - Bildet endrer seg, og det er viktig å understreke at meldingene er usikre, påpeker Granerød.
AA170404 Med dette vil vi understreke viktigheten av det pedagogiske fundamentet for at også fremtidens lærere skal kunne tilrettelegge for god undervisning i alle fag.
DB170403 La oss understreke allerede nå : Ethvert selskap som gir noe bort gratis, gjør det ikke for å være snill.
DA170403 Når så er skrevet, er det grunn til å understreke at det er en underholdende og tankevekkende oppsetning som også illustrerer at den nære tid kan være vanskeligere å formidle etter Statsteatrets oppskrift enn for lengst forgangne tidsperioder har vært.
AA170402 - Det er viktig å understreke at kampen langt fra er vunnet.
VG170401 La oss derfor ile til og understreke at alternative former som hives ut av rettskrivingen, selvsagt kan brukes som litterært virkemiddel.
VG170401 Samtidig er det verdt å understreke at dette er statistiske beregninger som gir gjennomsnittstall.
DA170401 - Det er potensial for at det kan bli mer alvorlig enn Watergate i sin tid var, men jeg må også understreke at det kan komme fram at det ikke har foregått noe ulovlig, sier USA-ekspert Svein Melby ved Senter for transatlantiske studier ved Institutt for forsvarsstudier ( IFS ).
DN170331 - Jeg vil på det sterkeste understreke at Storbritannias forpliktelser om forsvar og sikkerhet i Europa, er betingelsesløs, sa Johnson under NATOs utenriksministermøte i Brussel fredag.
DB170331 - Det er samtidig viktig å understreke at det fremdeles er den skattepliktige selv som har ansvar for at Skatteetaten får korrekte opplysninger i skattemeldingen, understreker hun.
DA170331 Jeg vil understreke at det skjer mye godt arbeid i skolen, likevel er det slik at det er altfor mange barn som opplever å få hjelp for seint.
DA170331 Ofte blir det overdrevet pompøst når band trår til litt ekstra for å understreke alvoret i slike sanger.
DA170331 Her er mye god dramatikk i det musikalske foredraget, og twang- og steelgitar er alltid effektivt for å understreke store stemninger.
BT170331 Det er viktig å understreke at barnets beste skal vurderes konkret i hvert enkelt tilfelle og vil variere fra barn til barn.
AA170331 - Da vil vi understreke hvor viktig det er at partene viser lederskap og vilje til å gjenoppta seriøse fredsforhandlinger og realisere tostatsløsningen, sier Røsland.
DB170330 Men det er viktig å understreke at vi aldri før har skutt en hund på Oslo lufthavn, så dette er ikke en veldig aktuell problemstilling, svarer hun.
AA170330 - Nei, sa Putin på engelsk, for å understreke poenget, da han fikk spørsmål om saken under en debatt på konferansen.
VG170329 * For å understreke at AAP er en midlertidig ytelse foreslås det å innføre en karensperiode på 12 måneder før det er mulig å søke AAP på nytt.
AP170329 De bruker forsiden til å understreke at britene nå går inn i en periode med stor usikkerhet.
AP170329 De bruker forsiden til å understreke at britene nå går inn i en periode med stor usikkerhet.
AA170329 Macron takket umiddelbart for Valls' støtte, men han passet også på å understreke at han har tenkt å bringe noen nye fjes inn i fransk politikk ettersom meningsmålinger viser at franske velgere er lut lei den politiske eliten.
SA170328 " Departementet vil understreke at videre driftstilskudd betinger at IRN kan ivareta ovennevnte formål og oppgaver på en tilfredsstillende måte ", står det i brevet.
DB170328 Jeg vet at du egentlig bare vil ha oppmerksomhet, så la meg understreke poenget mitt : ¶
AA170328 " Departementet vil understreke at videre driftstilskudd betinger at IRN kan ivareta ovennevnte formål og oppgaver på en tilfredsstillende måte ", står det i brevet.
AA170328 " Departementet vil understreke at videre driftstilskudd betinger at IRN kan ivareta ovennevnte formål og oppgaver på en tilfredsstillende måte ", står det i brevet.
VG170327 Han er likevel opptatt av å understreke én viktig ting : ¶
DB170327 Bare for å understreke det med en gang ; 300 kroner er i utgangspunktet ikke et lavt beløp.
DB170327 Med bakgrunn i vår spesialkompetanse innen medisinsk ernæringsbehandling, ønsker jeg avslutningsvis å understreke at et riktig sammensatt vegetarisk kosthold er trygt for både mor og barn, og at det ikke er noen grunn til at helsepersonell skal fraråde dette.
DB170326 Vi må understreke aller først at du kan få også denne trillebagen i nøytral sort, som den royale bagen fra Enklere Liv.
SA170325 - Det er viktig å understreke at serien i år starter nesten tre uker senere, og at vi derfor allerede hadde spilt kamper på denne tiden fjor.
AP170325 - Det er viktig å understreke at serien i år starter nesten tre uker senere, og at vi derfor allerede hadde spilt kamper på denne tiden fjor.
SA170324 Men Flovik var veldig opptatt av å understreke at ingenting er avklart angående videre samarbeid med Erik Bertrand Larssen.
AP170324 Men Flovik var veldig opptatt av å understreke at ingenting er avklart angående videre samarbeid med Erik Bertrand Larssen.
AA170324 For å understreke at det er en Kristus-fest, fikk dagen i 1969 benevnelsen Herrens budskapsdag.
AA170323 - Jeg ser at begrepet " større byggeteknisk utredning " er noe upresist, men vil understreke at Stortingets byggeprosjekt er basert på faglige vurderinger.
AA170323 - For å understreke betydningen av Stortingets vilje og intensjon stemte vi for et forslag som ber regjeringen sikre både kompetanse og politikraft ved tjenestestedene, sier hun. ( ©NTB ) ¶
SA170322 - Det er viktig for meg å understreke at vi er supertilfredse med Åge.
DB170322 « Det er stor grunn til å understreke at formålene med de angitte reglene [... ] i stor grad er å ivareta interessene for de reisende selv », heter det blant annet i dommen.
AP170322 - Det er viktig for meg å understreke at vi er supertilfredse med Åge.
DB170321 Dessuten er det avgjørende å understreke at faktasjekking ikke er et skippertak, men en nødvendig del av all seriøs journalistikk.
BT170321 Det er viktig å understreke at hun også skriver at hun er klar over at det kunne vært verre, og hun kunne slitt med en diagnose.
AP170321 Spicer laget hermetegn i luften med fingrene for å understreke at det var ment i overført betydning.
SA170318 - Jeg må understreke at feilen ligger hos oss, ikke hos It's Learning.
DA170318 For å understreke poenget begynner albumet med noen takter av « We'll Meet Again » i gammel, tynn radiokvalitet, før orkesteret åpner opp og Lynn kommer inn med full panoramalyd - attpåtil i duett med tenoren Alfie Boe.
SA170317 I et reelt likestilt samfunn skulle en høygravid kvinne med den største selvfølgelighet kunne stille i jobbintervju, understreke at hun har tenkt å ta ut full permisjon, og likevel kunne forvente likeverdig vurdering.
DN170317 I tillegg til å understreke at andre vestlige land må betale mer av NATOs militærutgifter, ba han om mer " gjensidig og rettferdig handel ".
DB170317 Merkel vil trolig understreke NATOs betydning, spesielt med tanke på Russlands opptreden i Ukraina.
AP170315 Medlemskapet var med på å understreke vår uavhengighet fra Storbritannia, sier Murphy til Aftenposten.
AP170315 Medlemskapet var med på å understreke vår uavhengighet fra Storbritannia, sier Murphy til Aftenposten.
DA170314 Det er likevel viktig å understreke at ingen får jobb basert på kjønn.
DA170314 Likevel er det viktig å understreke at vi passer på fortløpende, og er spesielt obs når det gjelder utbygging i nærheten av skole og barnehage.
AA170314 - Jeg vil ikke gå inn på hva jeg har gitt av råd, men jeg vil understreke at slike prosesser har godt av å bli løst ved at folk snakker med hverandre, og ikke om hverandre i media, sier Sandvik.
VG170313 Wulvik sier det er viktig for bedriften å understreke at de ikke sender ut eposter med linker til dropbox eller med Word-dokumenter som vedlegg.
DB170313 Jeg vil understreke at komiteen ikke etablererer ny parlamentarisk praksis : Det er ikke kontrollkomiteens oppgave å føre løpende kontroll med presidentskapet, sier Thommessen og legger til følgende bekymringsmelding : ¶
DB170313 For å understreke poenget ytterligere skjenker hun i et rødvinsglass helt fullt og så bare slipper det i bakken fordi grrrrlpwr.
DA170313 Hovedstyret vil også understreke at nei betyr nei, og at det eventuelt skal være et klart samtykke, sier Hanna Helsø, president på Wang Toppidrett.
DA170313 - Jeg får understreke at dette gjelder relativt, i forhold til folketallet, sier Olstad.
AA170313 For Arbeiderpartiet vil jeg understreke at vi i fremtiden ikke skal delta på slike møter alene, men ha med representanter fra andre politiske partier også, sier Ottervik.
AA170313 Det er helt åpenbart at denne saken bidrar til at folk lurer på hva som foregår, men det er samtidig grunn til å understreke at utbyggeren i denne saken ikke har fått bygd en eneste leilighet på den tomten som er omtalt.
AA170313 - Vi har behov for å understreke at vi skal ha full åpenhet om slike prosesser i kommunen.
DB170312 Vi vil understreke akkurat dette : ¶
VG170311 Vi må understreke viktigheten av tiden etter sykdommen når det utvikles flere pakkeforløp, og vi må sørge for at rehabilitering ikke er et avsluttet kapittel når menneskene selv opplever at de er i det ingenmannslandet Aagesen beskriver.
DA170311 Jeg er opptatt av at vi skal være offensive, men samtidig understreke alt det vi er i gang med.
DB170310 « Det er imidlertid viktig å understreke at de langsiktige utslippskonsekvensene er gunstigere enn de tallene som det her opereres med.
FV170309 Midt mellom tall som peker nedover, vil biskop i Agder og Telemark, Stein Reinertsen, understreke at « det blomstrer i mange lokale menigheter ».
DN170309 Partilederen benyttet også anledningen til å understreke viktigheten av flere lærerplasser og lærersatsing på yrkesfag.
DB170309 Det er viktig for meg å understreke at politisk ledelse i kommunen har et ansvar for å sikre tryggheten til sine ansatte, sier Horne.
DA170309 Mens USAs nye president gjør sitt beste for å styrke det fordomsfulle skillet mellom « oss » og « dem », fortsetter Farhadi ufortrødent å understreke at vi alle er temmelig like, og deler de samme, universelle problemene.
VG170308 Det er viktig å understreke at de mest alvorlige sakene, de som vi snakker om på kode 6 for eksempel, er ikke saker for familievernet.
DA170308 - Men jeg må understreke at regjeringen ikke har konkludert i noen spørsmål ennå.
DA170308 Kontrollkomiteen gikk til det uvanlige skritt å understreke at presidentskapets fullmakter ikke er utvidet eller endret.
AA170308 Kontrollkomiteen gikk til det uvanlige skritt å understreke at presidentskapets fullmakter ikke er utvidet eller endret.
VG170307 I innlegget på Facebook skriver tyske UD at den eneste endringen de har gjort på reiseinformasjonen om Sverige etter at Donald Trump ble president i USA, er å understreke at det ikke er lov å drikke alkohol på offentlig sted i Sverige.
DB170307 Volkswagen kaller den en « avant garde business-klasse grand turismo » - det spares ikke på kruttet for å understreke hvor eksklusivt dette er.
DB170307 Med 143 høydecentimeter er den derimot lavere, for å understreke den mer sportslige profilen som kjennetegnes ved den coupé-aktige linjeføringen.
BT170307 Vi vil understreke at vi ikke skriver dette for å fraskrive oss noe som helst ansvar, men for å skape klarhet i hvordan vi kunne godta at denne sangen ble publisert, noe vi i ettertid angrer sterkt på.
BT170307 Vi vil understreke at vi ikke skriver dette for å fraskrive oss noe som helst ansvar, men for å skape klarhet i hvordan vi kunne godta at denne sangen ble publisert, noe vi i ettertid angrer sterkt på.
SA170306 - Mange oppfatter det å ha lus som stigmatiserende, men det er viktig å understreke at lus ikke har noe med renslighet å gjøre.
DB170306 I forhold til den korte Tiguan får Allspace-utgaven også forbedret standardutstyr for å understreke posisjoneringen mellom Tiguan og den mer eksklusive Touareg.
DB170306 Jeg vil understreke at vi hadde slettet sangen om vi hadde hatt rettighetene til den, lød kommentaren fra Svanevik.
DB170306 Det kan være grunn til å peke på at det her ikke var vold mot partneren, og det er også grunn til å understreke at avgjørelsen er 33 år gammel.
BT170306 Først av alt ønsker vi å understreke at billettkontrollørene sin instruks er at de ikke skal gå inn i diskusjoner med reisende.
AA170306 - Mange oppfatter det å ha lus som stigmatiserende, men det er viktig å understreke at lus ikke har noe med renslighet å gjøre.
DB170304 - Vi vil understreke at Malaysia vil reagere sterkt på alle fornærmelser og alle forsøk på å sverte landets rykte, sier Anifah.
AA170304 - Vi vil understreke at Malaysia vil reagere sterkt på alle fornærmelser og alle forsøk på å sverte landets rykte, sier Anifah.
AA170304 - Jeg vil understreke at det er viktig for meg at Mari får den andreplassen.
AA170304 - Jeg vil understreke at det er viktig for meg at Mari får den andreplassen.
SA170303 - Det er kun tilfeldigheter som frarøver Andreas medaljen, og det er selvsagt litt skuffende for ham, sier landslagstrener Alexander Stöckl - sånn bare for å understreke hvor nære 28-åringen var på å sette VM-rekord individuelt i familien Stjernen.
DB170303 Jeg vil understreke at vi hadde slettet sangen om vi hadde hatt rettighetene til den, sier han.
BT170303 I frykt for at dette skal oppfattes som « nok et hylekor » fra noen « jævla feminister », synes vi at det er viktig å understreke at det ikke er dere på bussen Playboy 2017 vi går direkte til angrep på.
AP170303 - Det er kun tilfeldigheter som frarøver Andreas medaljen, og det er selvsagt litt skuffende for ham, sier landslagstrener Alexander Stöckl - sånn bare for å understreke hvor nære 28-åringen var på å sette VM-rekord individuelt i familien Stjernen.
DN170302 Likevel kan mottagelsen understreke den positive stemningen som har fyrt oppunder rekken med rekorder i aksjemarkedene den siste tiden.
DN170302 Likevel kan mottagelsen understreke den positive stemningen som har fyrt oppunder rekken med rekorder i aksjemarkedene den siste tiden.
DB170302 TENDERER MOT LUKSUS : Det er i parisiske settinger DS viser frem sin første helt egne bil for Europa, for å understreke at deres premium-tilnærming er noe annet enn forsøk på å kopiere tyskernes.
DB170302 Vi ville så gjerne hatt ham med for å understreke at vi er et team.
DA170302 « It's Only the End of the World » er til stor del filmet i klaustrofobiske nærbilder, for å understreke hvor isolerte hovedpersonene er fra hverandre.
DA170302 Hennes hedonistiske og beregnende manøvrering er med på å understreke hvordan hun går mot strømmen, både satt opp mot forventningene til et reaksjonsmønster etter et traume, og til kvinnen som kontrollør, påvirker og aksjonist snarere enn som en offerskikkelse.
VG170228 Hun ønsker også å understreke at Aftenposten publiserte et sladdet bilde av den siktede av hensyn til etterforskningen.
VG170227 Da personen bak visepresident Mike Pence sin offisielle Twitter-konto skulle understreke USAs støtte til Israel, brukte han nemlig Nicaraguas flagg i stedet for Israels.
DB170227 - Det er viktig å understreke at Thomas Seltzer ikke gjør noe kriminelt.
DA170227 - Samtidig vil jeg understreke at det er alltid usikkerhet i slike prosjekter og at det kan gå galt.
AP170227 - Det er viktig å understreke at det alltid vil være en meget vanskelig beslutning for en president å beordre bruk av atomvåpen.
VG170226 - Samtidig er det viktig å understreke at vi ønsker å opprettholde en levedyktig ulvebestand.
VG170226 Og han avslutter med å understreke at om forslaget godkjennes for ham, og hvis kriteriene for design og høy standard er tilfredsstillende, ønsker han å gå videre med dette prosjektet.
SA170226 Videre vil vi understreke at de nye prognosene - om de skulle slå til - uansett ikke gir dekning for at behovet for ny skole i bydelen skulle bortfalle.
DB170226 Jeg vil understreke at dette er en politisak, og det er ennå for tidlig å spekulere i årsaker, sier justisminister Per Willy Amundsen ( Frp ) til Dagbladet.
AP170226 - Det er viktig å understreke at dette er en politisak og politiet må få lov å gjennomføre sin etterforskning, sier Amundsen, som mener det er for tidlig å spekulere i årsaker.
VG170225 - Vi har trent mye på dette, hvordan jeg skal opptre i slike situasjoner, hvordan jeg skal gå ut, sier Jarstein, opptatt av å understreke at ingenting kommer gratis, at han må jobbe hardt hver eneste uke.
DB170225 - Er integrert ¶ 35-åringen ønsker å understreke at han er stolt av å være muslim og palestiner.
AP170225 De må understreke sine poenger mot Strässer.
DB170224 Artisten ønsker likevel å understreke at han tok en runde meg seg selv under musikkjobbinga, og sier at han fullførte plata med en såkalt hvit måned.
DA170224 - Jeg vil understreke at den endringen vi foreslår, er å ta inn tekst direkte fra Bernkonvensjonen som vil gjør at naturmangfoldsloven blir mer i tråd med konvensjonen.
DA170224 - Det er viktig for oss å understreke at vi har holdt oss unna tvisten mellom Gilani og kjøper av huset, noe vi også har sagt overfor Gilani at vi ikke ønsker å gå inn på, sier Øverli.
VG170223 - Men jeg vil understreke at den endringen vi foreslår, er å ta inn tekst direkte fra Bernkonvensjonen som vil gjør at naturmangfoldloven blir mer i tråd med konvensjonen, skriver han i tekstmeldingen til VG.
DA170223 Det er likevel viktig å understreke at selskapet skal ha hele landet som investeringsområde, sier Søviknes.
AP170223 Men først vil jeg understreke at mobiliteten skal opprettholdes.
AA170223 La meg understreke det : Jeg er overbevist om at ingen i HRS er tilhengere av vold.
VG170222 Trumps utspill skapte stor forvirring og Svensk Sikkerhetspoliti måtte understreke at det ikke hadde skjedd noe spesielt.
VG170222 « Det er viktig for meg å understreke følgende : Beredskapstroppen har kompetanse til å bruke Forsvarets helikoptre som ildstøtteplattform.
DB170222 Ville understreke poenget med frivillighet ¶
DB170222 Poenget med denne teksten var å understreke poenget med frivillighet, sier Arnstad.
DB170222 - Det er viktig å understreke at det her er snakk om et fåtall ungdommer, men noen har en problematikk som grenser mot psykiatri, voldsbruk og kriminalitet.
DB170222 Som Forskergruppe for barnerett ved Det juridiske fakultet, UiT Norges arktiske universitet, uttaler i høringen : « Det vesentlige er å understreke at foreldrene som utgangspunkt avtaler seg imellom hvor barnet skal bo.
DB170222 Når det gjelder det andre forslaget, er det viktig å understreke at regjeringen ikke har foreslått å gjøre delt bosted til den lovpålagte løsningen.
DB170222 Derfor er det viktig å understreke at de lovendringene vi er kritisk til ikke handler om samværsretten og foreldreansvaret når foreldre skiller lag.
DA170222 Regjeringen er dessuten nøye med å understreke at siden tysk økonomi er så stor har Tyskland et av Europas største forsvarsbudsjetter målt i euro.
AP170222 For å understreke poenget har han skrevet et dikt i albumomslaget, om følelsen av å være vektløs i et tomrom etter kjæresten som har gått.
VG170221 Vi vil understreke at granskningen av Legkov og Belov er satt i gang bare fordi det er funnet tegn på at reagensglass med deres prøver er åpnet ».
SA170221 Han har også vært nøye på å understreke at et av hovedpunktene er blitt besvart på en måte som bør være en seier for Norges Skiforbund, uten at det kan være en hvilepute for det andre som blir påpekt.
FV170221 Han har også vært nøye på å understreke at et av hovedpunktene er blitt besvart på en måte som bør være en seier for Norges Skiforbund, uten at det kan være en hvilepute for det andre som blir påpekt.
DB170221 Jeg vil understreke min sterkeste forakt for voksne som misbruker barn.
DB170221 Kanskje vi kunne ha vist flere for å understreke sexologens poeng, at vi er like forskjellige i underlivet som vi er i ansiktet, sier hun.
BT170221 Han har også vært nøye på å understreke at et av hovedpunktene er blitt besvart på en måte som bør være en seier for Norges Skiforbund, uten at det kan være en hvilepute for det andre som blir påpekt.
AP170221 Han har også vært nøye på å understreke at et av hovedpunktene er blitt besvart på en måte som bør være en seier for Norges Skiforbund, uten at det kan være en hvilepute for det andre som blir påpekt.
VG170220 Vi vil understreke at granskningen av Legkov og Belov er satt i gang bare fordi det er funnet tegn på at reagensglass med deres prøver er åpnet ».
DN170220 Svensk sikkerhetspoliti, Säpo, måtte ifølge NTB understreke at noen konkret hendelse ikke fant sted i Sverige fredag.
DN170220 Svensk sikkerhetspoliti, Säpo, måtte understreke at noen konkret hendelse ikke fant sted i Sverige fredag.
DB170220 Neste morgen skrev Carter om hendelsen på Twitter, for å understreke overfor sine fans at han slettes ikke er noen rasist.
AA170220 Svensk sikkerhetspoliti, Säpo, måtte understreke at noen konkret hendelse ikke fant sted i Sverige fredag.
AA170220 Jeg vil understreke at ansvaret for dette hviler på regjeringen i Sør-Sudan og de krigførende partene.
DN170219 Kommisjonen ønsket å understreke at det ikke sto på penger eller struktur, men på evne og vilje til å gjøre en god og ærekjær jobb innenfor de eksisterende rammene.
DB170219 Jeg hadde vært fristet til å skrive « kommet hjem » om det ikke var for at Jeezy i refrenget passer på å understreke at hjemmet er og blir tomt : ¶
AP170219 Svensk sikkerhetspoliti, Säpo, måtte understreke at noen konkret hendelse ikke fant sted i Sverige lørdag ifølge Aftonbladet.
VG170217 - Avslutningsvis vil jeg understreke at jeg alltid bestreber meg for ikke å tilsløre noe, men presentere fakta.
DB170217 Scener fra Ferguson, Baltimore og andre steder hvor det har vært opptøyer etter politivold mot svarte, er klippet inn for å understreke at dagens Amerika ikke er kommet så mye lenger enn Baldwins Amerika når det handler om rase.
DB170217 Da brukte designeren Twitter for å understreke at han ikke hadde invitert Tiffany Trump, men at hun snarere inviterte seg selv.
AA170217 - Fra vår side blir det viktig å understreke betydningen av NATO og det transatlantiske fellesskapet, som også er viktig for USA, sa Søreide til NTB i forkant av møtet.
AA170217 Fra norsk side var det ifølge Søreide også viktig å understreke betydningen av NATO og det transatlantiske fellesskapet.
VG170216 På pressekonferansen på Ullevaalstadion var utvalget nøye med å understreke at de ikke hadde avdekket noen forhold hvor friske utøvere hadde blitt medisinert, sett bort fra tilfeller hvor utøvere hadde astmalignende symptomer.
DB170216 - Men, jeg må understreke at dette er altså løpere som var friske - uten symptomer på astma ?
DB170216 Og etter Donald Trumps « alternative fakta » organiserer også forskere protester etter modell fra « womens march », for å understreke vitenskapens integritet.
DA170216 - Jeg må få lov til å understreke at plastforurensning og det omfanget det har, er et tema som har kommet veldig i vinden og har fått økende oppmerksomhet de siste årene - også fordi økningen i problemets omfang har vært sterk de siste årene, sa Helgesen fra talerstolen i Stortinget, før han utdypet svaret : ¶
AA170216 Han avsluttet talen med å understreke at tegnene til økt proteksjonisme er urovekkende.
DN170215 Når Søreide skal ha et eget møte med amerikaneren, vil hun bruke anledningen til å understreke hvor viktig alliansen er for Norge.
DN170215 - Fra vår side blir det viktig å understreke betydningen av Nato og det transatlantiske fellesskapet, som også er viktig for USA, sier Søreide.
DN170215 Men jeg vil samtidig understreke at systemet har fungert godt.
DB170215 Hall fortsetter med å understreke at dette er « meget alvorlige saker » som må tas på alvor, og ikke forsvinne fra den politiske agendaen etterhvert som mediene mister interesse.
DB170214 LATTERLIGGJØRES : Flere har lagt ut bilder fra helt andre steder enn Litauen for å understreke hvor lite troverdig turistkampanjen har vært.
DB170214 Samtidig er det viktig å understreke at Kreativt Norge er nasjonalt.
BT170214 Om du fortsatt ikke sier « nei takk » så la meg understreke at en stor del av filmen handler om små barn.
DB170213 Uten å sympatisere med regimer, er det viktig å understreke at de har bedt om fredsavtale med USA de siste 15 åra.
DB170212 Etter at Dagbladet publiserte sin artikkel lørdag, ønsker Davidsen, å understreke at hun ikke ønsker å gå i bresjen for en nasjonal nedskyting av rovdyr.
DA170211 Selv om det sikkert finnes dem som tenner seksuelt på disse tingene, bidrar alt det andre ved dette maleriet til å understreke den manglende seksuelle attraksjonen.
DA170211 Selv om det sikkert finnes dem som tenner seksuelt på disse tingene, bidrar alt det andre ved dette maleriet til å understreke den manglende seksuelle attraksjonen.
AP170211 Og under årets superbowl hadde flere av reklamene en lett politisk vinkling, blant annet ved å understreke det multikulturelle USA.
VG170210 Og nei da, åpenhet er ikke bare reiseregninger, som idrettsledere elsker å understreke .
VG170210 I noen sammenhenger er det nyttig å understreke det.
DA170210 De drar også på et kyskt « Eyes Wide Shut»-inspirert kostymeparty, bare for å understreke at denne filmen ikke har en eneste original tanke i det tomme, lille hodet sitt.
DA170209 For å understreke alvoret i situasjonen sprenger Santino det postmoderne luksushuset hans i filler med en bombekaster.
DA170209 Det aller første vi ser i « John Wick Chapter 2 » er klipp fra en gammel Buster Keaton-film vist på en skyskraper, bare for å understreke at ingenting av det vi ser bør ta som noe annet enn en lystig oppvisning i velkoreograferte stunts.
SA170208 « NM-sekretariatet legger seg flate og ber om unnskyldning for dette og ønsker å understreke at begge jentene gjorde et fantastisk godt mesterskap. » heter det.
SA170208 « NM-sekretariatet legger seg flate og ber om unnskyldning for dette og ønsker å understreke at begge jentene gjorde et fantastisk godt mesterskap. » heter det.
DB170208 La meg aller først få understreke at alle som jobber i og på oppdrag for Oslo kommune skal ha gode lønns- og arbeidsforhold, og selvfølgelig skal følge norsk lov.
AP170208 « NM-sekretariatet legger seg flate og ber om unnskyldning for dette og ønsker å understreke at begge jentene gjorde et fantastisk godt mesterskap. » heter det.
DB170207 Samtidig er det viktig å understreke nok en gang at Microsoft ikke har sagt noe som helst om hva tanken bak Cloud skal være, og det er heller ikke sikkert at dagens grensesnitt blir det endelige.
DN170206 « Mens vi regner med å nedjustere våre estimater for 2017, vil vi understreke at januar vanligvis er den svakeste måneden i året, og at realiserte priser er mest sårbare for kapasitetsvekst i denne perioden », skriver Pareto.
DB170206 Jeg vil understreke at jeg sa det til Spesialenheten tidlig i avhørene, sier Cappelen.
AP170205 Men noe er nytt, og jeg vil understreke tre ting.
AP170205 Men noe er nytt, og jeg vil understreke tre ting.
DB170204 Del gjerne mat og treningsinspirasjon, men vær flink til å understreke hvem det er ment for, at ikke alle løper like fort, veier like mye eller i det hele tatt trenger å endre noe. 5.
AA170204 Derfor ønsker hun å understreke at vertene dessverre ikke får mye tid med studentene.
VG170203 Han vil også understreke at han er imponert over arbeidet Deila og Rekdal la ned i fjor høst da klubben berget plassen i Eliteserien.
SA170202 Det er viktig å understreke at den form for renn som vi hadde i Stockholm, absolutt er et slalåmrenn.
BT170202 Det er viktig å understreke at han var klar 90 prosent av tiden.
AP170202 Det er viktig å understreke at den form for renn som vi hadde i Stockholm, absolutt er et slalåmrenn.
DB170201 Hun er raskt ute med å understreke at dette handler om noe annet enn en framtid med innkjøp av sparkebukser og bleier.
DB170131 Men selv om vi her ser på TV-priser, er det viktig å understreke at trenden er den samme også i andre produktgrupper.
DB170131 Men : Selv om dette eksempelet viste seg å være total skivebom fra vår side, vil vi likevel understreke at poenget står seg : Du bør sjekke prisen på tjenester som Prisjakt eller Prisguide, før du hopper på et brukttilbud.
AP170131 - Jeg ble litt sjokkert, og vil understreke viktigheten av at det tas tak i slike holdninger.
DN170130 - Jeg vil gjerne understreke at dette er en frivillig ordning.
DB170130 - Jeg vil gjerne understreke at dette er en frivillig ordning.
DB170129 Vi må understreke at modellene vi har sett på, er et utvalg, og har derfor begrenset statistisk validitet.
DB170127 May har brukt mye tid på å understreke at USA og Storbritannia skal ha et spesielt forhold.
BT170127 Men jeg vil også understreke at vi har en viss beredskap, også etter disse nedleggingene.
AP170127 Under møtet med den amerikanske presidenten vil den britiske statsministeren også understreke viktigheten av NATO.
DN170126 Britenes konservative statsminister vil også understreke at det transatlantiske forholdet skapte det hun kaller den moderne verden og bygget institusjonene som nå understøtter verdensordenen.
DB170126 - Hva ville din reaksjon være om straffen blir 16 måneder, spurte den ellers milde og humoristiske formannen Ivar Sølberg, og det hjalp ikke at han krydret spørsmålet ved å understreke at dette bare var « en tenkt situasjon ».
DB170125 Kiær ; påtalemyndighets mann i salen til å understreke det avgjørende grunnlaget for vår alles dom av Johaugs skyld allerede i innledningsforedraget : ¶
BT170125 Det er viktig for meg å understreke at ingen er mistenkte i denne saken.
DB170123 Kveen ønsker å understreke at han forstår sprinttrener Arild Monsens situasjon.
DB170122 Det er viktig for oss å understreke at dette ikke har noe med NATOs Enhanced Forward Presence ( EfP ) å gjøre, men er et bilateralt øvings- og treningssamarbeid mellom Norge og USA, sier Søreide.
AP170122 Trumps pressesjef Sean Spicer viste frem bildet til høyre for å understreke sitt poeng om at mange var til stede da den nye presidenten ble tatt i ed.
AP170122 Trumps pressesjef Sean Spicer viste frem bildet til høyre for å understreke sitt poeng om at mange var til stede da den nye presidenten ble tatt i ed.
DB170121 Trump brukte store deler av talen på å understreke at han, sammen med folket, skulle sette USA først. - 20. januar 2017 vil bli husket som dagen folket ble styresmaktene i denne nasjonen.
DB170120 I intervju med procycling.no forrige uke prøvde Kristoff å roe gemyttene ved å understreke at de norske VM-mulighetene så svært gode ut.
DB170120 Trump brukte store deler av talen på å understreke at han, sammen med folket, skulle sette USA først.
DB170120 - Det er viktig for oss å understreke at mannskapets og passasjerenes sikkerhet aldri var i fare på grunn av hendelsen, sier en talskvinne for Latam, Latin-Amerikas største flyselskap, til nyhetsbyrået.
SA170119 Ap stemte i Kbu for gratisparkering, men passet samtidig på å understreke at utfallet kan bli et annet når partiet har hatt saken til behandling i bystyregruppen.
AP170119 - Først vil jeg understreke at én sykkelskade er én for mye.
AP170119 - Først vil jeg understreke at én sykkelskade er én for mye.
DB170118 - Først og fremst vil jeg understreke at vi ikke driver med koblingssalg.
DB170118 Så gjør han sitt beste for å understreke hvor mye han respekterer den tyske forbundskansleren.
DB170118 For at ingen skal misforstå, iler jeg til med å understreke at du nå ikke er midt i en hyllest av poputtrykk og slang.
BT170118 For å understreke det som vi har oppfattet har vært det viktigste i uken som gikk ; vårt ønske er at du skal finne Hansa i din lokale REMA-butikk, i tillegg til en rekke andre varer fra Bergen og Hordaland.
AP170118 - Det er viktig å understreke at både flyselskapene og lufttrafikktjenesten har gjennomført en rekke effektiviserende tiltak gjennom denne 40 - 50 års perioden som har virket som en motvekt.
AA170118 - Det er viktig å understreke at både flyselskapene og lufttrafikktjenesten har gjennomført en rekke effektiviserende tiltak gjennom denne 40 - 50 års perioden som har virket som en motvekt.
SA170117 - Jeg vil understreke at det er svært glatte veier i hele fylket, sier operasjonsleder Merete Kvaal i Vestfold-politiet til NTB.
AP170117 Ifølge lekkasjene fra talen skal May understreke viktigheten av at britene får full kontroll over sine grenser.
AP170117 - Jeg vil understreke at det er svært glatte veier i hele fylket, sier Kvaal.
AP170117 - Jeg vil understreke at det er svært glatte veier i hele fylket, sier Kvaal.
AP170116 - Det er viktig for meg å understreke at dette ikke hadde vært mulig uten et godt samarbeid mellom mange avdelinger og etater.
DN170115 I stedet vil Trump prøve å understreke innsettelsens « myke sensualitet ».
BT170114 Roosevelts radioforedrag ble vanligvis avsluttet med The Star-Spangled Banner, som for å understreke at de handlet om folket og nasjonen.
DB170113 - Vi har ingen kommentar til disse falske anklagene fra en egoistisk SAS-union, annet enn å understreke at 119 millioner kunder kommer til å reise med Ryanair i år, og at 130 millioner kunder vil fly med Ryanair i 2018, sier pressetalsmann Ronan O'Keeffe i Ryanair til Dagbladet.
SA170112 Politiet vil samtidig understreke at etterforskningen vil bli tidkrevende og at gjenopptakelsen ikke betyr at vi venter et snarlig gjennombrudd, sier Berge.
FV170112 Politiet vil samtidig understreke at etterforskningen vil bli tidkrevende og at gjenopptakelsen ikke betyr at vi venter et snarlig gjennombrudd, sier påtaleansvarlig, politiadvokat Lars Ole Berge.
AP170112 Likevel vil jeg understreke at gjennomgangen vi nå har tatt initiativ til skal belyse alle relevante forhold knyttet til anskaffelsen og oppfølging kontrakten med Veireno AS, det inkluderer selvsagt både forrige og sittende byråds signaler og føringer, skriver byråd Lan Marie Nguyen Berg ( MDG ) i en e-post.
DN170111 Norge er neppe det første målet til russisk etterretning, men jeg vil understreke at man må holde alle muligheter åpne, sier han.
DB170111 - Jeg synes det er viktig å understreke at selv de som trenger mye mat vil ha bedre av å spise to av den sunne enn én av den usunne.
DB170111 - Jeg vil understreke at dette er henvendelser for å få råd og ikke klager.
DB170110 Ekstremismeforskeren sier Breivik nok gjør håndhilsenen for å få oppmerksomhet og understreke sin fascistiske ideologiske posisjon.
DB170108 - Det er viktig å understreke at en rev ikke er en hund.
DN170105 Jeg vil understreke at vi har god støtte fra alle kreditorene og man er enige om beslutningene som er tatt, sier Bakken.
BT170105 Det er derfor viktig å understreke at 670 millioner liter, som dette handler om, ikke er enorme mengder.
DB170103 Det er viktig å understreke at dommen ikke på noen måte viser at EØS-avtalen på autopilot skulle diktere striden i arbeidstakernes disfavør.
AP161227 Trolig er dette en hilsen fra en kulturminister som vil understreke at hun bryr seg om kultur.
AP161216 De vil understreke at det USA gjør ender med kaos, mens det Russland gjør fører til fred, sier Bukkvoll.
AP161215 Jeg ønsker så gjerne å understreke hvor vanskelig det er å bryte ut når det å bli værende fortsatt er et alternativ.
AP161211 Visegrad-landene har brukt dette til å understreke at en obligatorisk flyktningfordeling ikke vil kunne virke.
VG161122 Han tror forslaget handler mest om at Ryanair vil understreke at de er opptatt av lave priser.
AP161109 I år er navnet byttet for å virkelig understreke at det skal handle om psykedelisk musikk i ordets videste forstand.
AP161030 Det er viktig å understreke at verdensmusikk ikke er en sjanger.
DN161025 Da gründer Karl Munthe-Kaas møtte foreningen for dagligvareleverandørene på et møte i Tønsberg torsdag i forrige uke, benyttet han anledningen til å understreke at et Rema-oppkjøp ikke er særlig aktuelt.
AP161020 Det er mulig Black Mirror vil understreke seriens premiss for eventuelt nye seere, men fortellingen blir så endimensjonal og klisjéfylt kritikk av et like-samfunn at den kun reddes av en gnistrende god og litt morsom avslutning.
VG161007 La oss understreke ; hundeshelterne i utlandet viser et prisverdig engasjement.
AP160918 august legger seg, benytter USA anledningen til å understreke at slutterklæringen ikke er bindende og heller ikke anses som en del av internasjonal lov.
AP160916 Vi må likevel understreke , som de siste årenes hendelser i Europa viser, at terror alltid vil være en risiko, sier Ragna Marie Fjeld i UDs kommunikasjonsenhet.
AA160916 Vi må likevel understreke , som de siste årenes hendelser i Europa viser, at terror alltid vil være en risiko, sier Ragna Marie Fjeld i UDs kommunikasjonsenhet.
AP160908 Samtidig vil jeg understreke at det er personer som er nevnt i Panama Papers-dokumentene som har rapportert til Skatteetaten slik de skal, sier Holte.
FV160906 Det er viktig å understreke at dette gjelder så å si alle slike hybridbiler.
SA160905 Det er viktig å understreke at dette gjelder så å si alle slike hybridbiler.
AP160905 Det er viktig å understreke at dette gjelder så å si alle slike hybridbiler.
AP160831 - Politiets utlendingsinternat er ikke et ideelt sted å være for barn, men det er viktig å understreke at alternativet til opphold ved Trandum i de fleste tilfeller vil være at barn blir splittet fra foreldrene sine, mener avdelingsleder Kristina Vee Lægreid.
AP160831 - Politiets utlendingsinternat er ikke et ideelt sted å være for barn, men det er viktig å understreke at alternativet til opphold ved Trandum i de fleste tilfeller vil være at barn blir splittet fra foreldrene sine, mener avdelingsleder Kristina Vee Lægreid.
SA160825 Det er viktig å understreke at langrenn er en veldig spesiell idrett, fordi vi konkurrerer ned i 20 minusgrader.
BT160825 Det er viktig å understreke at langrenn er en veldig spesiell idrett, fordi vi konkurrerer ned i 20 minusgrader.
AP160825 Det er viktig å understreke at langrenn er en veldig spesiell idrett, fordi vi konkurrerer ned i 20 minusgrader.
SA160812 Heldigvis benytter de fleste norske utøvere og idrettspolitikere ofte anledning til å understreke hvor viktig det er med en ren idrett.
AP160812 Heldigvis benytter de fleste norske utøvere og idrettspolitikere ofte anledning til å understreke hvor viktig det er med en ren idrett.
BT160728 For virkelig å understreke dette, bestemte han at seremonien skulle legges til Southwark Cathedral, middelalderkatedralen på sørsiden av Themsen.
SA160720 For Norges Skiforbund er det viktig å understreke at Martin har fulgt rådet fra skiforbundets lege slik han er pålagt i landslagskontrakten, og selv er uten skyld i det som har skjedd, sier skipresident Erik Røste.
FV160720 For Norges Skiforbund er det viktig å understreke at Martin har fulgt rådet fra skiforbundets lege slik han er pålagt i landslagskontrakten, og selv er uten skyld i det som har skjedd, sier skipresident Erik Røste.
AP160720 For Norges Skiforbund er det viktig å understreke at Martin har fulgt rådet fra skiforbundets lege slik han er pålagt i landslagskontrakten, og selv er uten skyld i det som har skjedd, sier skipresident Erik Røste.
BT160713 Men passer også på å understreke at han vil ha en rask EU-avklaring fra britenes nye statsminister.
AP160701 - Det er viktig å understreke at NHTSA kun utfører en innledende gransking for å kartlegge om systemet fungerte som forventet.
SA160619 - Vi blir sendt ut av landet og jeg vil understreke at vi ikke er deportert.
AP160619 - Vi blir sendt ut av landet og jeg vil understreke at vi ikke er deportert.
AP160616 " Abbas og Ghozlan avslutter redegjørelsen med å understreke at det ikke var noe enkelt valg for styret å si opp en ansatt, men at ble gjort for å ivareta IRNs interesser og redde IRNs anseelse i samfunnet.
AP160616 - Det er viktig for meg å understreke at dette ikke er et brudd med Trondheims-Ørn.
AP160615 - Og for hver migrant som dør, påvirker det trolig 20 andre, sier IOMs talsmann Leonard Doyle for å understreke omfanget av den humanitære katastrofen.
AP160610 - Så vil jeg understreke : Norsk lov gjelder.
AP160608 I et tilbakeblikk i 1840-årene hevder han at ved å bruke « fremdeles » ville man understreke at man i 1814 siktet til rådende bestemmelser.
SA160602 Vi vil også sterkt understreke at idretten er like viktig for jenter som for gutter, og kvinnene er like viktige for idretten som menn.
SA160602 For å understreke betydningen av hva gode idrettsledere betyr og hvilke forventninger som stilles til det frivillige nettverket, kan det vises til et nytt samarbeidsprosjekt med opplæringssenteret for flyktninger i Lørenskog.
AP160602 Vi vil også sterkt understreke at idretten er like viktig for jenter som for gutter, og kvinnene er like viktige for idretten som menn.
AP160602 For å understreke betydningen av hva gode idrettsledere betyr og hvilke forventninger som stilles til det frivillige nettverket, kan det vises til et nytt samarbeidsprosjekt med opplæringssenteret for flyktninger i Lørenskog.
AA160602 Vi vil også sterkt understreke at idretten er like viktig for jenter som for gutter, og kvinnene er like viktige for idretten som menn.
AA160602 For å understreke betydningen av hva gode idrettsledere betyr og hvilke forventninger som stilles til det frivillige nettverket, kan det vises til et nytt samarbeidsprosjekt med opplæringssenteret for flyktninger i Lørenskog.
AP160526 Først vil jeg imidlertid understreke at politiets metoder ikke skal rettes mot folk flest.
AP160516 Arntzen er likevel opptatt av å understreke alvoret i det som er blitt avdekket.
BT160510 Det må gå an å fortelle om islam og for eksempel sitere/parafrasere Koranen og hadith, slik denne læreren indirekte har gjort, samtidig som man kan understreke Jesu ord om å elske sin neste.
AP160510 Den viktigste jobben til Sylvi Listhaug blir sannsynligvis å snakke varmt om den delen av integreringen, og understreke at politikerne bare kan bidra et stykke på veien.
AP160506 De fem første ordene virker kanskje opplagt, men det kan være greit å understreke at Pollan skiller mellom « mat » og « matlignende substanser ».
AP160429 - Det er viktig for meg å understreke at vi har et godt samarbeid med russiske myndigheter, og at vi har vært i kontakt med dem om hva som er bakgrunnen for dette.
AP160420 Derfor har den velorganiserte Cruz-kampanjen de siste timene vært travelt opptatt med å understreke at Cruz har vunnet flest landsmøtedelegater i april, selv når Trumps antatte 92 fra New York telles med.
SA160418 Her følger andre foreslåtte tiltak der blant annet loven skal endres for å understreke nulltoleranse mot mobbing i skolen : ¶
AP160418 Og Røe Isaksen gjør det han kan for å understreke at forskning er viktig, men bare en del av det politiske beslutningsgrunnlaget.
AP160415 - Så får vi se hvem som leverer best, av en slik konstellasjon eller en annen, sier han - for å understreke Grandes poeng : Hansson mener MDG er blokkuavhengig.
AP160414 - Jeg ønsker å understreke at når skatter unndras, når statlige eiendeler plasseres i slike skatteparadiser, da har alt dette en enorm negativ virkning på vårt oppdag om å fjerne fattigdommen, sier sjefen for Verdensbanken, Jim Yong Kim.
AP160412 Jeg ønsker å understreke at det ikke er fokuset på Ariel Sharon som fikk meg til å skrive til dere, men fordi « jøde » ble nevnt, eller « bøg » for den saks skyld.
AP160409 Det er imidlertid ikke mistanke om at de eller Gunnlaugsson har gjort noe straffbart, noe de selv også har vært nøye med å understreke .
AP160406 I e-postene bruker Yara mye plass på å understreke at de har nulltoleranse for korrupsjon og fortsetter arbeidet med å rydde opp i egne systemer.
AP160403 Valen er også raskt ute med å understreke at skatteparadis er den største trusselen mot demokratiet.
AP160403 For presisjonsnivåets skyld bør vi understreke at han snakker om hvor mange mennesker som kommer til Oslo, ikke hvor de kommer fra.
AP160323 Det er viktig her å understreke her at terror er vanligere i Irak, Afghanistan, Pakistan, Nigeria, India og Syria, men dersom gravplassen var for hele verden ville man likevel bare se en grav for terrordrepte omtrent hver time mens man gikk mellom gravene.
AP160317 - Jeg vil understreke at mest sannsynlig får vi ikke negativ rente, men vi gir et signal om at handlingsrommet på nedsiden ikke stopper ved null.
AP160311 Det er viktig å understreke at Grorudbanen vil ha like mange tog som i dag mellom Vestli og Økern, og mellom Carl Berner og sentrum.
AP160309 Jeg vil likevel understreke at det er viktig å redusere oppkvikkende aktiviteter om kvelden.
AP160309 Jeg vil imidlertid understreke at hvis ungdommen først har utviklet forsinket søvnfaselidelse, vil spesifikk døgnrytmebehandling med lys og/eller melatonin oftest være nødvendig.
AP160306 Jeg vil understreke at statlig innkjøp er strengt regulert, sa Putins pressetalsmann Dmitrij Peskov ifølge Interfax.
AP160304 Det er viktig å understreke at dette på ingen måte er representativt, sier hun.
AP160229 Målet mitt for dette innlegget er å understreke at yrkesfag ikke eren negativ retning.
AP160224 For å understreke det poenget, har imidlertid innvandringsminsteren blandet sammen tall om familiegjenforening for asylsøkere, med gjenforeningstall for andre grupper innvandrere.
AP160223 Samtidig er det viktig å understreke at det er ganske stor forskjell på cubanerne i Florida og latino-befolkningen her i denne delen av landet, som hovedsakelig er fra Mexico, sier Marquez.
AP160223 De applauderer regjeringens forslag, men er rask til å understreke at de 80 kronene det er snakk om fra 1. april, bare må være en begynnelse.
AP160221 Det er viktig å understreke at dette ikke kun gjelder omtalen av Hege Storhaug.
AP160220 I NOVA-rapporten er jentene som er intervjuet nøye med å understreke at de har et godt forhold til foreldrene sine.
AP160217 . FFor å understreke alvoret i valget USAs befolkning skal ta i november, minnet Obama om at en del av presidentens oppgave å ha kontroll med landets kjernefysiske våpen.
AP160216 Det er også viktig å understreke at mange kan klare seg bra når de er kommet fram bare de får gode nok betingelser.
AP160212 Cecilie Hellestveit, forsker ved International Law and Policy Institute i Oslo, ønsker også å understreke at det er alt for tidlig å snakke om at krigen i Syria nå kan være over.
AP160212 - Det er lov å tillate seg å være litt optimistisk, men jeg vil understreke at dette er en veldig farlig periode for Syria og regionen.
AP160212 Cecilie Hellestveit, forsker ved International Law and Policy Institute i Oslo, ønsker også å understreke at det er alt for tidlig å snakke om at krigen i Syria nå kan være over.
AP160212 - Det er lov å tillate seg å være litt optimistisk, men jeg vil understreke at dette er en veldig farlig periode for Syria og regionen.
AP160212 - Jeg hater Obama, sier London Lucia og legger ekstra trykk på hvert enkelt ord for å understreke alvoret.
AP160201 Jomaa Nazari er nøye med å understreke at han er takknemlig for at han selv har fått en fremtid i Norge.
AP160129 Clintons tilhengere bruker allerede ordet sosialisme i sine angrep på Sanders for å understreke at han ikke har bred appell blant viktige sentrumsvelgere.
AP160125 Det er også viktig å understreke at det som er av interesse for offentligheten, er rådets egne vurderinger av søkerne, ikke eventuell personsensitiv informasjon hentet inn fra referansepersoner eller andre.
SA160123 Nå plikter vi å understreke at Kristian Bjørnsen alltid har vært et stort håndballtalent.
AP160123 Nå plikter vi å understreke at Kristian Bjørnsen alltid har vært et stort håndballtalent.
AP160116 - Jeg vil samtidig understreke at det fortsatt vil være begrensninger i vårt forhold til Iran, blant annet tiltakene som er innført på grunn av menneskerettssituasjonen i landet, legger han til.
AP160113 NVE skriver imidlertid videre : « Selv om NVE konkluderer med at søknaden bør avslås, vil vi understreke at det ved en tyngre vekting av argumentet om teknologi og industriutvikling kan være grunnlag for å gi konsesjon.
AP160112 Jeg har lyst til å understreke at dette ikke er en meny som regjeringen kan plukke fra og velge fritt blant.
AP160107 Samtidig er det viktig å understreke at antall passasjerer ikke er et kriterium for om denne prøveperioden er en suksess, sier Gåserød.
AP160107 Samtidig er det viktig å understreke at antall passasjerer ikke er et kriterium for om denne prøveperioden er en suksess, sier Gåserød.
AP160106 « Det du gjør er først å si at du vil understreke at det finnes fredelige muslimer òg ekstreme.
AP160101 Trump eller Colbert ? » for å understreke likhetene mellom figuren og presidentkandidaten.
AP160101> Trump eller Colbert ? » for å understreke likhetene mellom figuren og presidentkandidaten.