VG170918 Seks spørsmål og svar om ulvekonflikten
DN170419 Ulvekonflikten har aldri vært større, så vi kan dessverre ikke lenger si at vi har tillit til ham, sier partileder Trygve Slagsvold Vedum til NRK etter at Stortinget har avvist Helgesens forslag om å endre naturmangfoldsloven.
DB170419 Komiteen innfører begrepet « distriktspolitiske hensyn », som ivaretar de mye diskuterte punktene om sosiale og økonomiske forhold da ulvekonflikten var på sitt mest betente på nyåret.
BT170419 Ulvekonflikten har aldri vært større, så vi kan dessverre ikke lenger si at vi har tillit til ham, sier partileder Trygve Slagsvold Vedum til NRK etter at Stortinget har avvist Helgesens forslag om å endre naturmangfoldsloven.
BT170419 Ulvekonflikten har aldri vært større, så vi kan dessverre ikke lenger si at vi har tillit til ham, sier partileder Trygve Slagsvold Vedum i Senterpartiet.
AP170419 Ulvekonflikten har aldri vært større, så vi kan dessverre ikke lenger si at vi har tillit til ham, sier partileder Trygve Slagsvold Vedum til NRK etter at Stortinget har avvist Helgesens forslag om å endre naturmangfoldsloven.
AA170419 Ulvekonflikten har aldri vært større, så vi kan dessverre ikke lenger si at vi har tillit til ham, sier partileder Trygve Slagsvold Vedum til NRK etter at Stortinget har avvist Helgesens forslag om å endre naturmangfoldsloven.
DB170314 Her er spennvidden i ulvekonflikten , sier Eirik Milde.
DB170309 Senterpartilederen mener at regjeringen har holdt folk for narr i ulvekonflikten .
DA170304 Nå er det viktig å påpeke at Menn som hater ulver ikke er en bok om ulvekonflikten .
DA170304 Jeg skriver bøker og har skrevet en roman som handler om mennesker, karakterene, ikke ulvekonflikten .
DA170304 Foreldrene mine bodde på Koppang i tjue år, jeg har fulgt ulvekonflikten fra sidelinja i mange år, og landa på at Rino, som den ensomme ulven han er, blir besatt av å redde ulven fra krypskytterne.
DA170304 Du har sagt at ulvekonflikten « er det nærmeste vi kommer borgerkrig i Norge ».
AP170303 | Vidar Helgesen om ulvekonflikten : - Fortsetter dialogen med Venstre ¶
AP170131 | Stortingsflertallet enige om forslag til løsning på ulvekonflikten
AP170106 - Det er et historisk skille, og mye av ulvekonflikten har røtter i sånne motsetninger, sier Krange.
DB170104 ( Dagbladet ) : Klima- og miljøminister Vidar Helgesen møter i ettermiddag representanter for de fire partiene bak stortingsforliket for å forsøke og finne en løsning på den betente ulvekonflikten .
DB170104 ( Dagbladet ) : Det ble ingen umiddelbar løsning på ulvekonflikten under møtet med partene bak ulveforliket i dag, men miljøvernminister Vidar Helgesen skisserer nå det som kan være en svenskinspirert løsning : ¶