AP171022https://www.aftenposten.no/verden/i/VO9Ep/15-politifolk-arrestert-i-Mexico Påtalemyndigheten sier politifolkene vil bli siktet for ulovlig ransaking, tyveri og maktmisbruk.
AP171021https://www.aftenposten.no/verden/i/gX64B/33-aring-pagrepet-etter-knivstikking-av-atte-personer-i-Mnchen Den pågrepne er en 33 år gammel mann som er kjent fra politiet fra tidligere, for grov legemsbeskadigelse, tyveri og narkotikaforbrytelser.
SA171020 Iren har nektet straffskyld, men står fortsatt overfor anklager for tyveri , skatteunndragelser, hvitvasking av penger og kriminell virksomhet.
AP171020https://www.aftenposten.no/100Sport/idrettspolitikk/IOC-tar-grep-etter-interne-skandaler-Na-har-de-laget-egen-nei-liste-til-medlemmene---244042b.html Iren har nektet straffskyld, men står fortsatt overfor anklager for tyveri , skatteunndragelser, hvitvasking av penger og kriminell virksomhet.
AA171019 | To personer tatt for tyveri og besittelse av narkotika ¶
SA171017 Firma Georg Stangeland melder tyveri av hjullaster fra anlegg v Randaberg sentrum.
DB171016 Fra da av lå også tyveri og trakassering i arbeidsoppgavene til hackerne.
DA171016 Det er tyveri , og vi legger fram makrell i tomat-boksen som vårt bevis, sier revykonge Pål Nielsen med et glimt i øyet.
SA171011https://www.aftenbladet.no/bil/En-ny-bilnokkel-koster-deg-flere-tusen-kroner-Hvorfor-er-det-sa-dyrt-10638b.html Vi ser lite av tyveri av bil på den gamle måten.
SA171011https://www.aftenbladet.no/bil/En-ny-bilnokkel-koster-deg-flere-tusen-kroner-Hvorfor-er-det-sa-dyrt-10638b.html - Dette var førstegenerasjons sikkerhetstiltak med tanke på tyveri av biler, sier Knøsmoen i Møller Bil.
SA171011 Vi ser lite av tyveri av bil på den gamle måten.
SA171011 - Dette var førstegenerasjons sikkerhetstiltak med tanke på tyveri av biler, sier Knøsmoen i Møller Bil.
FV171011https://www.fvn.no/bil/En-ny-bilnokkel-koster-deg-flere-tusen-kroner-Hvorfor-er-det-sa-dyrt-10638b.html Vi ser lite av tyveri av bil på den gamle måten.
FV171011https://www.fvn.no/bil/En-ny-bilnokkel-koster-deg-flere-tusen-kroner-Hvorfor-er-det-sa-dyrt-10638b.html - Dette var førstegenerasjons sikkerhetstiltak med tanke på tyveri av biler, sier Knøsmoen i Møller Bil.
DB171011 Shell Flateby : grovt tyveri , alarm utløst kl. 03:03 - stjålet tobakk for anslagsvis 40.000,-. åstedsundersøkelse gjennomført, spor sikret - sak opprettes.
DB171011 - På den ene siden er dette et tyveri hvor innvidde beriker seg på markedets bekostning.
DA171011 Hvis politiet mistenker tyveri fra norske borgere burde de prioritere det - framfor for eksempel kontroll av uskyldige bilister langs veiene, svarer Helgheim, som mener det handler mer om manglende vilje.
BT171011https://www.bt.no/bil/En-ny-bilnokkel-koster-deg-flere-tusen-kroner-Hvorfor-er-det-sa-dyrt-10638b.html Vi ser lite av tyveri av bil på den gamle måten.
BT171011https://www.bt.no/bil/En-ny-bilnokkel-koster-deg-flere-tusen-kroner-Hvorfor-er-det-sa-dyrt-10638b.html - Dette var førstegenerasjons sikkerhetstiltak med tanke på tyveri av biler, sier Knøsmoen i Møller Bil.
AP171011https://www.aftenposten.no/bil/En-ny-bilnokkel-koster-deg-flere-tusen-kroner-Hvorfor-er-det-sa-dyrt-10638b.html Vi ser lite av tyveri av bil på den gamle måten.
AP171011https://www.aftenposten.no/bil/En-ny-bilnokkel-koster-deg-flere-tusen-kroner-Hvorfor-er-det-sa-dyrt-10638b.html - Dette var førstegenerasjons sikkerhetstiltak med tanke på tyveri av biler, sier Knøsmoen i Møller Bil.
DA171010 « En rumensk mann og kvinne tilhørende tiggermiljøet i Drammen er pågrepet av politiet, siktet for tyveri og heleri.
VG171009 Ungdommene er også tiltalt for flere andre forhold som omhandler hasjrøyking, tyveri og dokumentforfalsking.
VG171009 De erkjente imidlertid straffeskyld for mindre forhold som omhandler hasjbruk og tyveri .
VG171007 TILTALT : Marius Groth ( 35 ) fra Sørlandet er dømt 14 ganger for bedrageri og tyveri siden 2000 - samt familievold.
AA171004 - Det fremstår som å være et målrettet og planlagt tyveri , sier politiadvokat Elin Norgård Strand i Troms politidistrikt til NTB.
VG170930 | Pårørende reagerer på tyveri fra gravsted ¶
VG170930 En ting er at det er tyveri , men det blir ekstra følelsesladet og sårt når tyveriet skjer fra en grav, sa Leif Jørn Hvidsten, domprost i Hamar domprosti.
VG170930 Det kan virke som tyveri fra kirkegårder er et problem, sier Alfheim.
VG170930 - Tyveri et problem ¶
DN170929 I juni meldte en kunde hos forsikringsselskapet Insr, som tidligere het Vardia Insurance Group, om et innbrudd og tyveri i egen bolig.
VG170928 Anmeldt for tyveri
DB170928 Michael Warren er ikke siktet i drapssaken, men sonet selv to år for svindel og tyveri på 1990-tallet.
VG170927 I den samme dommen kommer det også frem at kvinnen i 2013 ble anmeldt for tyveri og bruk av den samme eks-samboerens bankkort - men at det da var han som gikk til anmeldelse.
DB170927 vold, tyveri og skadeverk mot bilen hans.
AP170927https://www.aftenposten.no/norge/i/OwjAA/Dobbeltdrapssiktet-kvinne-fengslet-i-fire-uker VG skriver at kvinnen ble anmeldt for tyveri av ekssamboerens bankkort i april 2014, og samme natt ble mannen funnet død på et hotellrom.
DA170926 Ellers har natten i hovedstaden vært relativt rolig med et innbrudd i Freserveien, et tyveri av en bag fra en ambulanse og to biler i motgående kjørefelt på Alnabru.
DB170925 Han formulerer spørsmålet slik : « Er Gud imot tyveri fordi tyveri er galt ?
DB170925 Han formulerer spørsmålet slik : « Er Gud imot tyveri fordi tyveri er galt ?
DB170925 Eller er tyveri galt fordi Gud er imot det ?
DA170925 En artist fra Stavanger er dømt for ran, tyveri og forsøk på tyveri i og i nærheten av Amfi Madla.
DA170925 En artist fra Stavanger er dømt for ran, tyveri og forsøk på tyveri i og i nærheten av Amfi Madla.
AA170925 Mennene er siktet for tyveri og trusler.
VG170924 Han satt inne ved Bruvoll fengsel for grovt tyveri med en soningstid på 2 år og 2 måneder.
AA170922 Kvinnens forsvarer Hilde Guldbakke legger ikke skjul på at denne formen for tyveri ikke er dagligdags.
DB170920 Oslo Lufthavn la denne uken ut en advarsel til alle ansatte på det interne nettet om at ethvert tilfelle av manglende betaling vil bli ansett som tyveri - og meldt til politiet.
DB170920 Forenklet : Er Gud imot tyveri fordi tyveri er galt ?
DB170920 Forenklet : Er Gud imot tyveri fordi tyveri er galt ?
DB170920 Eller er tyveri galt fordi Gud er imot det ?
DB170920 Det underlige med dette standpunktet er imidlertid at Gud da like gjerne kunne ha sagt at tyveri er godt, eller for den saks skyld, at voldtekt og tortur er godt.
DB170920 Dersom vi går for det første alternativet - - at Gud er imot tyveri fordi tyveri er galt - - så er det ikke Gud som gir opphav til at noe er moralsk galt.
DB170920 Dersom vi går for det første alternativet - - at Gud er imot tyveri fordi tyveri er galt - - så er det ikke Gud som gir opphav til at noe er moralsk galt.
DB170920 Dersom vi går for det andre alternativet - - at tyveri er galt fordi Gud er imot det - - så er det Gud som er moralens opphav.
AP170920https://www.aftenposten.no/okonomi/i/L2z5J/Flyplass-ansatte-stjeler-mat---kan-miste-jobben « Det har ved flere stikkprøvekontroller dessverre vært avdekket tyveri , det vil si at ansatte unnlater å betale for seg », skriver lufthavnen der.
AP170920https://www.aftenposten.no/okonomi/i/L2z5J/Flyplass-ansatte-stjeler-mat---kan-miste-jobben Flyplassens ansvarlige gjør det klart at ethvert tilfelle av manglende betaling vil bli ansett som tyveri - og meldt til politiet.
VG170917 Den pågrepne kvinnen skal tidligere ha blitt tatt for tyveri .
DB170917 Så tipsa han politiet med en gang tyvene hadde gitt ham detaljer om planene for deres neste tyveri .
AP170917https://www.aftenposten.no/verden/i/QG49P/Politiet-Ikke-terror-da-amerikanske-turister-ble-angrepet-i-Marseille Den pågrepne kvinnen skal tidligere ha blitt tatt for tyveri .
AA170917 Den pågrepne kvinnen skal tidligere ha blitt tatt for tyveri .
DB170916 Kan ikke utelukke tyveri
DB170916 Det er fare for tyveri om kunsten henger ute uansett om de gir beskjed om hvor de henger eller ikke.
DB170916 Dagbladet forklarer at vi tidligere har spurt om å få vite hvor alle kunstverkene på listen egentlig skulle vært, men at etaten ikke vil si dette og begrunner det med fare for tyveri .
DB170916 Frekt tyveri
DB170914 Den tiltalte mannen har tre tidligere dommer for vold og tyveri .
AA170914 Han viser til at Kripos har rollen som nasjonalt kontaktpunkt ( NKP ) for mottak av meldinger om mistenkelige transaksjoner, betydelig og uforklarlig svinn og tyveri av utgangsstoffer for eksplosiver.
SA170913 | Nå vurderes anmeldelse etter BIK-konkursen ¶ Tyveri av utstyr og juks med regnskap er blant anklagene som kommer frem i ny rapport.
BT170912https://www.bt.no/100Sport/vintersport/Na-vurderes-anmeldelse-etter-BIK-konkursen-241902b.html | Nå vurderes anmeldelse etter BIK-konkursen ¶ Tyveri av utstyr og juks med regnskap er blant anklagene som kommer frem i ny rapport.
VG170911 To av dem er tidligere dømt for tyveri både i Tyskland og Sverige, senest i november - en drøy måned før ankomst til Norge.
VG170911 Disse fire er dømt : ¶ * 1 Mann ( 27 ) dømt til ett års fengsel for grovt tyveri fra fem BMW-er i Lier og Ski. * 1 Mann ( 29 ) dømt til elleve måneders fengsel for grovt tyveri fra fem BMW-er i Lier og Ski. * 1 Mann ( 27 ) dømt til syv måneders fengsel for grovt tyveri fra to BMW-er i Oslo. * 1 Mann ( 29 ) dømt til ni måneders fengsel for grovt tyveri fra to BMW-er i Oslo.
VG170911 * 1 Mann ( 29 ) dømt til ni måneders fengsel for grovt tyveri fra to BMW-er i Oslo. * 1 En 29 år gammel mann har ifølge politiet gjort innbrudd i 17 BMW-er i Trondheim og Bergen på under to uker i begynnelsen av november i fjor.
VG170911 * 1 Mann ( 29 ) dømt til elleve måneders fengsel for grovt tyveri fra fem BMW-er i Lier og Ski. * 1 Mann ( 27 ) dømt til syv måneders fengsel for grovt tyveri fra to BMW-er i Oslo. * 1 Mann ( 29 ) dømt til ni måneders fengsel for grovt tyveri fra to BMW-er i Oslo. * 1 En 29 år gammel mann har ifølge politiet gjort innbrudd i 17 BMW-er i Trondheim og Bergen på
VG170911 * 1 Mann ( 27 ) dømt til syv måneders fengsel for grovt tyveri fra to BMW-er i Oslo. * 1 Mann ( 29 ) dømt til ni måneders fengsel for grovt tyveri fra to BMW-er i Oslo. * 1 En 29 år gammel mann har ifølge politiet gjort innbrudd i 17 BMW-er i Trondheim og Bergen på under to uker i begynnelsen av november i fjor.
VG170911 TILTALT : Marius Groth ( 35 ) fra Sørlandet er dømt 14 ganger for bedrageri og tyveri siden 2000 - samt familievold.
DB170910 Ifølge avisa søkte de begge om besøksforbud fra hverandre etter anklager om tyveri og fysisk vold.
AA170907 Han er derfor kun siktet for tyveri .
DA170904 Politiet pågrep to menn for innbrudd og tyveri i bil i Vedavågen natt til mandag.
DA170903 Én person ble også pågrepet for tyveri av post fra postkasser. | - Mann ( 44 ) misbrukte jente ( 15 ) ¶
AA170903 Mannen er nå anmeldt for bæring av kniv på offentlig sted, tyveri og ordensforstyrrelse.
DB170902 - Erstatningene etter tyveri holder seg relativt stabile.
DB170902 Tyveri , tapt bagasje og sykdom har alle gått ned, men krav etter avbestilte reiser har gått noe opp.
AA170831 Mannen er dømt for ett grovt ran, ett grovt tyveri, et bilbrukstyveri, ett simpelt tyveri , kjøring i påvirket tilstand, kjøring uten gyldig førerkort, og for bruk av narkotika.
AA170831 Mannen er dømt for ett grovt ran, ett grovt tyveri , et bilbrukstyveri, ett simpelt tyveri, kjøring i påvirket tilstand, kjøring uten gyldig førerkort, og for bruk av narkotika.
DB170827 I februar ble Winona Ryder siktet for tyveri , innbrudd og vandalisering, ifølge Aftonbladet.
DB170827 BUTIKKTYVERI : Winona Ryder ble tatt med hanskene nede da hun i 2001 ble siktet for tyveri , innbrudd og vandalisering.
VG170824 Ifølge Birkenes kommune ble snoren klippet og flagget fjernet, og kommunen anser handlingen som hærverk og tyveri , skriver NTB.
DB170824 Kommunen anser handlingen som hærverk og tyveri , og vurderer altså å politianmelde saken.
DA170824 Og dette igjen bygget på utslettelse av urbefolkning og tyveri av land.
DA170824 ) Denne nasjonen burde ikke eksistere hvis det er noen rettferdighet i verden, for dens grunnvoller er drap, tyveri og grusomhet.
VG170822 Blant de andre superstjernene som er utsatt for tyveri fra sine digitale kontoer, er popstjernen og skuespilleren Miley Cyrus ( 24 ), Hollywood-stjernen Kristen Stewart ( 27 ) og hennes modellkjæreste Stella Maxwell ( 27 ), samt sangeren Katharine McPhee ( 33 ).
VG170822 Dersom det ble begått et tyveri ved kraftverket, ville han fort bli mistenkt.
VG170822 juli anmelder Brøndbo den tidligere kompisen for tyveri , men saken blir raskt henlagt.
VG170821 The Guardian skriver at mannen skal ha psykiske problemer, og ifølge FranceInfo har han tidligere vært i politiets søkelys for narkotikatrafikk, våpen og tyveri .
VG170817 Metoden er ikke ulik den som ble brukt da det samme anlegget ble utsatt for et lignende tyveri for to år siden.
VG170816 En av de mistenkte ble i fjor dømt for narkotikabruk, tyveri og skadeverk på en politibil.
VG170816 Gjenstandene forteller noe om vår kultur og vår kulturhistorie, derfor er det ikke bare et tyveri fra museet men fra oss alle, sier von Achen.
VG170816 Det er sjeldent vi har denne typen tyveri , sier Aspli til VG.
DB170815 Politiet etterforsker om sjokoladetyveriet er tilknyttet et annet tyveri av en tom trailer i nabobyen Weimar. 30 tonn juice på sjålet ¶
AA170815 Frekt tyveri i Trondheim.
VG170813 Mannen ble pågrepet og er nå siktet for grovt tyveri og grove brudd på trafikkloven.
VG170811 Banden ble stiftet i 2012, og lederen ble i 2013 siket for drapsforsøk, tyveri og grov vold etter et knivoverfall i København. 26-åringen ble i desember samme år dømt til tre år og seks måneder i fengsel.
VG170808 - Det har vært en del tyveri fra skytebaner i Nord-Norge, og i den forbindelse har vi vært litt obs på at de kunne komme sørover også, sier Krogstad.
DB170808 Tyveri , ran, overfall osv. må anmeldes på nærmeste politistasjon.
DB170804 Ifølge Palm Beach Post har hun blitt arrestert flere ganger for blant annet grovt tyveri og besittelse av marihuana.
DA170803 Klokken 15.00 torsdag ble det meldt om tyveri av en båt fra Jåttåvågen.
DA170801 | Nå er det høysesong for tyveri av sykler ¶
DB170731 - Det gjorde vi fordi det er snakk om innbrudd og mulig tyveri av våpen.
AP170731https://www.aftenposten.no/verden/i/xq2Aj/Fem-rumenere-pagrepet-i-Nederland-for-spektakulart-tyveri-av-mobiltelefoner | Fem rumenere pågrepet i Nederland for spektakulært tyveri av mobiltelefoner ¶
AP170731https://www.aftenposten.no/verden/i/xq2Aj/Fem-rumenere-pagrepet-i-Nederland-for-spektakulart-tyveri-av-mobiltelefoner Videoen nedenfor viser et lignende tyveri fra 2012, hvor tyvene kjørte opp bak varebilen, brøt opp døren og lastet over tyvgodset til sitt eget kjøretøy, mens de øvrige bandemedlemmer holdt igjen trafikken i andre biler.
AP170731https://www.aftenposten.no/verden/i/xq2Aj/Fem-rumenere-pagrepet-i-Nederland-for-spektakulart-tyveri-av-mobiltelefoner Polititalsmann Ed Kraszewski sa at politiet lenge har etterforsket tyveri fra varebiler, men ikke helt festet lit til teorien om at det kunne skje på denne måten.
AP170731https://www.aftenposten.no/norge/i/BpKXl/Politiet-har-funnet-fluktbilen-etter-vapentyveriet-pa-Dal-i-Eidsvoll 05:55 mandag morgen melding om at en våpenforretning på Eidsvoll er blitt utsatt for grovt tyveri .
DB170730 Nå vil han anmelde showet for « tyveri fra barn » ¶
AP170729https://www.aftenposten.no/reise/Er-bagasjen-forsinket-eller-borte-10403b.html Reiseforsikringene skal dekke tap av reisegods ved for eksempel tyveri , ran eller skadeverk.
DA170728 september må 61-åringen møte i Stavanger tingrett for dette og for et tyveri . 18. februar i år skal mannen ha vært i en byggevarebutikk i Sandnes sammen med en annen person.
AA170728 Ifølge politietterforsker Remy Avon vil de bli framstilt for varetektsfengsling fredag ettermiddag, siktet for ildspåsettelse og tyveri .
DB170727 Han var da tiltalt for forbrytelser som kidnapping, tortur og tyveri .
DB170727 De to andre var Jonathan Tieu ( 20 ) som var tiltalt for drap, drapsforsøk og gjengvirksomhet, og Bac Tien Duong ( 43 ) som ventet på dom for drapsforsøk, tyveri og brudd på våpenloven.
DB170725 ( Dagbladet ) : Den norske artisten Andreas « TIX » Haukeland, kjent for å gjøre karriere på drøye russelåter, har forsøkt å anmelde VG-listaturnéen for « tyveri av høyttalere fra barn », forteller teamet hans overfor Dagbladet.
VG170724 Hollywood-stjerne : Arrestert for tyveri
VG170721 Blomster forsvunnet fra grav : - Et fryktelig og simpelt tyveri
VG170721 PÅ VEI INN : Dette overvåkningsbildet er tatt av de mistenkte personene i forbindelse med et annet tyveri de mistenkes å stå bak.
VG170721 * 1 I desember 2012 ble han i Borgarting lagmannsrett dømt for legemsbeskadigelse under særdeles skjerpende omstendigheter, ett ran, to legemsfornærmelser, ett forsøk på tyveri og oppbevaring av narkotika.
DA170721 | Lena Andreassen oversvømmes av sympati etter tyveri på sønnens grav ¶
AP170721https://www.aftenposten.no/osloby/i/lqm17/Soskenpar-tiltalt-for-a-svindle-bil--og-klokkeselgere-for-millioner Tiltalen for svindel og tyveri gjelder handlinger som skjedde fra oktober i fjor i et halvt års tid.
AP170721https://www.aftenposten.no/osloby/i/lqm17/Soskenpar-tiltalt-for-a-svindle-bil--og-klokkeselgere-for-millioner Mannen må svare for svindel og tyveri for over 2,2 millioner.
VG170720 Allmenavsnittet i Kristiansand-politiet har bekreftet til VG at kvinnen ble pågrepet 14:52 og bragt inn for arrest for et tyveri fanget opp på overvåkingskamera dagen før.
VG170720 - Jeg kan bekrefte at vi den 04.06.2017 pågrep en 80 år gammel dame mistenkt for tyveri av en lommebok.
AA170720 Ungdommen røykte hasj, drakk alkohol og ble tatt for tyveri .
AA170720 Jenta røykte hasj, drakk alkohol og ble tatt for tyveri .
AA170718 | Mann pågrepet etter tyveri fra gullsmed i Drammen ¶
AA170718 En mann er pågrepet av politiet i Drammen, mistenkt for å stå bak innbrudd og tyveri av gjenstander for flere tusen kroner fra en gullsmed i byen.
DB170716 Hittil i år har det vært 116 angrep, og politiet mener de er knyttet til gjengkriminalitet eller tyveri av biler og motorsykler.
DA170715 Klokken 02.47 ble det meldt om et tyveri på Lura.
VG170714 Hittil i år har det vært 116 angrep, og politiet mener de er knyttet til gjengkriminalitet eller tyveri av biler og motorsykler.
DB170714 Kratz har tyveri og innbrudd på rullebladet fra tidligere.
DA170714 Hittil i år har det vært 116 angrep, og politiet mener de er knyttet til gjengkriminalitet eller tyveri av biler og motorsykler.
AA170714 Hittil i år har det vært 116 angrep, og politiet mener de er knyttet til gjengkriminalitet eller tyveri av biler og motorsykler.
DB170712 To personer er pågrepet i forbindelse med et spektakulært tyveri av en 100 kilo tung gullmynt fra et museum i Berlin tidligere i år.
AA170712 To personer er pågrepet i forbindelse med et spektakulært tyveri av en 100 kilo tung gullmynt fra et museum i Berlin tidligere i år.
AA170712 En mann og en kvinne ble tirsdag kveld pågrepet i forbindelse med tyveri på Byåsen.
VG170711 Det har forekommet internasjonalt at VM-pokalen for herrer er blitt utstyrt for tyveri .
VG170711 | Blomster forsvunnet fra grav : - Et fryktelig og simpelt tyveri
VG170711 Hun opplyser at det sjelden er gravplassmyndighetens ansvar å anmelde tyveri eller hærverk på gravene, med mindre det skjer i større omfang.
VG170711 En ting er at det er tyveri , men det blir ekstra følelsesladet og sårt når tyveriet skjer fra en grav, sier Leif Jørn Hvidsten, domprost i Hamar domprosti.
VG170711 Det meldes om tyveri ved flere kirkegårder.
VG170711 - Jeg opplever det som et fryktelig og simpelt tyveri .
DA170711 Et tyveri krever ofte en interaksjon og de bruker forvirrende triks for å avlede oppmerksomheten din.
AA170711 Syklister har ulike parkeringsbehov, og mange eier kostbare sykler som kan være ekstra utsatt for tyveri .
DB170709 Dommene mot den unge mannen strekker seg så langt tilbake som til 2009, da han som 15-åring ble dømt for tyveri , trusler mot offentlig ansatte, trusler mot en politimann og flere andre forhold.
DB170708 PÅ JAKT : Kontakt politiet så snart som mulig dersom du har blitt utsatt for tyveri eller svindel.
DB170708 * Meld alle tyveri til det lokale politiet.
AA170707 ¶ Kjørte rundt med stjålet kjøreskolebil : 39-åringen erkjente også tyveri av denne kjøreskolebilen under rettssaken.
VG170705 Selv om Ottersen har politianmeldt forsvinningen som et tyveri , har kirken kommet opp med en mulig forklaring på hva som har skjedd - de frykter at maleriet har vært brukt som en kulisse under et skuespill for noen år siden.
FV170705https://www.fvn.no/nyheter/lokalt/-Politiet-ma-begynne-a-gjore-jobben-sin-703446b.html Tor Sigurd Bransdal la ut overvåkningsbilder på Facebook etter tyveri fra bedriften.
AP170705https://www.aftenposten.no/100Sport/sykkel/Jobber-for-a-hindre-folgende-scenario-under-sykkel-VM-Kjoretoy-inn-i-folkemengden-238050b.html Alt fra hvordan man skal takle at noen faller i Vågen til rusede personer på arrangementet, demonstrasjoner, tyveri og annet.
FV170704https://www.fvn.no/nyheter/lokalt/Politiloggen-4-juli-703419b.html KRISTIANSAND : 80-åring innbrakt for tyveri ¶ 14.40 : En dame på 80 år ble innbrakt, mistenkt for tyveri av lommebok i Markens gate.
FV170704https://www.fvn.no/nyheter/lokalt/Politiloggen-4-juli-703419b.html KRISTIANSAND : 80-åring innbrakt for tyveri ¶ 14.40 : En dame på 80 år ble innbrakt, mistenkt for tyveri av lommebok i Markens gate.
FV170704https://www.fvn.no/nyheter/lokalt/Politiloggen-4-juli-703419b.html ARENDAL : Kvinne pågrepet for tyveri ¶ 14.50 : En kvinne ble pågrepet for flere tyveri på Amfi.
FV170704https://www.fvn.no/nyheter/lokalt/Politiloggen-4-juli-703419b.html ARENDAL : Kvinne pågrepet for tyveri ¶ 14.50 : En kvinne ble pågrepet for flere tyveri på Amfi.
VG170703 Pride-flagg : Skal anmelde tyveri
VG170703 Vi anmelder dette som et hvilket som helst annet tyveri , sier Paus.
VG170703 TYVERI : Flaggsnorene er blitt kuttet eller klippet og flaggene er blitt borte en gang i løpet av natt til torsdag.
DB170703 Politimannen fikk kontakt med de to kvinnene i forbindelse med sitt arbeid - den ene kvinnen da hun skulle anmelde et tyveri .
AA170703 Så langt i år har det vært 160 grove tyveri eller tyveri fra boder og garasjer i Trondheim. det har blant annet vært innbrudd i 40 boder på Selsbakk og Byåsen.
AA170703 Så langt i år har det vært 160 grove tyveri eller tyveri fra boder og garasjer i Trondheim. det har blant annet vært innbrudd i 40 boder på Selsbakk og Byåsen.
AA170703 Melding om innbrudd og tyveri fra boder i en flermannsbolig på Lerkandal.
AA170703 Politimannen fikk kontakt med de to kvinnene i forbindelse med sitt arbeid - den ene kvinnen da hun skulle anmelde et tyveri .
AP170702https://www.aftenposten.no/norge/Fikk-75000-i-bot-da-han-la-ut-overvakingsbilder-etter-tyveri--gjerningspersonene-slapp-unna-624438b.html | Fikk 75.000 i bot da han la ut overvåkingsbilder etter tyveri - gjerningspersonene slapp unna ¶
AP170702https://www.aftenposten.no/norge/Fikk-75000-i-bot-da-han-la-ut-overvakingsbilder-etter-tyveri--gjerningspersonene-slapp-unna-624438b.html Tor Sigurd Bransdal var lei av tyveri fra bedriften og gikk ut med overvåkningsbilder.
FV170701https://www.fvn.no/nyheter/lokalt/Politiloggen-1-juli-703354b.html KRISTIANSAND : Tyveri ¶ 04.11 : Gjestehavna Kristiansand.
FV170701https://www.fvn.no/nyheter/lokalt/Politiloggen-1-juli-703354b.html Tyveri av liten seilerjolle fra seilforeningen.
BT170701https://www.bt.no/nyheter/lokalt/Mannen-som-skapte-dette-trafikkaoset-er-domt-for-fire-biltyveri-fra-for-Na-frykter-politiet-at-han-skal-gjore-det-igjen-336384b.html Fire biltyveri, en rekke tyveri og kjøring i ruset tilstand.
BT170701https://www.bt.no/nyheter/lokalt/Mannen-som-skapte-dette-trafikkaoset-er-domt-for-fire-biltyveri-fra-for-Na-frykter-politiet-at-han-skal-gjore-det-igjen-336384b.html - Der er han tiltalt for til sammen fire bilbrukstyveri og flere tyveri .
AP170701https://www.aftenposten.no/osloby/Nav-kontor-godkjente-a-bosette-barn-i-strok-med-hoy-kriminalitet--politi-og-barnevern-advarer-623366b.html Sakene dreier seg om butikktyverier, grovt tyveri fra person, narkotikasalg, kroppskrenkelser, ordensforstyrrelse, bevæpning med kniv og vold.
DB170630 Mannen skulle møte til fengsling for flere forhold, blant annet tyveri av vannscootere.
AA170630 Mannen skulle møte til fengsling for flere forhold, blant annet tyveri av vannscootere.
VG170629 Skade på eller tyveri av bagasje erstattes med inntil 80 000 kroner.
AA170629 Så langt i år har det vært 160 grove tyveri eller tyveri fra boder og garasjer i Trondheim. det har blant annet vært innbrudd i 40 boder på Selsbakk og Byåsen.
AA170629 Så langt i år har det vært 160 grove tyveri eller tyveri fra boder og garasjer i Trondheim. det har blant annet vært innbrudd i 40 boder på Selsbakk og Byåsen.
AA170629 Olsen har inntrykk av at denne typen tyveri forekommer over hele byen, og sier at det ikke framstår som at enkelte områder eller boligtyper er mer utsatt enn andre.
SA170628 Senere tirsdag formiddag ble tyvegods, narkotika og falske sedler funnet på et hotellrom i Tønsberg etter meldinger om tyveri fra andre rom på hotellet.
DN170628 Senere tirsdag formiddag ble tyvegods, narkotika og falske sedler funnet på et hotellrom i Tønsberg etter meldinger om tyveri fra andre rom på hotellet.
AA170628 Senere tirsdag formiddag ble tyvegods, narkotika og falske sedler funnet på et hotellrom i Tønsberg etter meldinger om tyveri fra andre rom på hotellet.
SA170627 Videre er mannen tiltalt for ulovlig oppbevaring av skytevåpen, oppbevaring av sprengstoff, tyveri og heleri av bilskilt og ruskjøring og kjøring uten sertifikat.
SA170627 En høyskolelektor i Bergen er tiltalt for grov narkotikakriminalitet og tyveri av flere våpen.
SA170627 Politiet fikk melding om innbruddet klokken 07.45 tirsdag og ber om tips fra publikum i forbindelse med innbrudd og tyveri .
DB170627 Nummer tre var Jimmy Ham som skulle løslates i november etter å ha sonet nesten ti år for overfall, innbrudd og tyveri .
DB170627 Først ut var John King som satt inne for innbrudd og tyveri .
BT170627https://www.bt.no/nyheter/lokalt/Hoyskolelektor-tatt-med-900-gram-amfetamin-og-flere-stjalne-vapen--336238b.html Videre er mannen tiltalt for ulovlig oppbevaring av skytevåpen, oppbevaring av sprengstoff, tyveri og heleri av bilskilt og ruskjøring og kjøring uten sertifikat.
BT170627https://www.bt.no/nyheter/lokalt/Hoyskolelektor-tatt-med-900-gram-amfetamin-og-flere-stjalne-vapen--336238b.html En høyskolelektor i Bergen er tiltalt for grov narkotikakriminalitet og tyveri av flere våpen.
AP170627https://www.aftenposten.no/norge/Hoyskolelektor-tatt-med-900-gram-amfetamin-og-flere-stjalne-vapen--624132b.html Videre er mannen tiltalt for ulovlig oppbevaring av skytevåpen, oppbevaring av sprengstoff, tyveri og heleri av bilskilt og ruskjøring og kjøring uten sertifikat.
AP170627https://www.aftenposten.no/norge/Hoyskolelektor-tatt-med-900-gram-amfetamin-og-flere-stjalne-vapen--624132b.html En høyskolelektor i Bergen er tiltalt for grov narkotikakriminalitet og tyveri av flere våpen.
AA170627 Politiet meldte ved 19.30-tiden på Twitter at de hadde pågrepet en kvinne som sto bak tyveri av mobiltelefon og bankkort fra en ansatt på Solsiden kjøpesenter.
AA170627 En høyskolelektor i Bergen er tiltalt for grov narkotikakriminalitet og tyveri av flere våpen.
FV170626 - Minst en person knyttes til tyveri Søgne tidligere i dag, opplyser operasjonsleder Linn Andresen på Twitter.
DB170626 - Reiseforsikringer bruker ikke å dekke utgifter knyttet til flykanselleringer, men den slår inn ved sykdom og tyveri , sier Martin Skaug Halsos, kommunikasjonsrådgiver i Forbrukerrådet.
AA170626 Person pågrepet mistanke om tyveri av motorsykkel, stanset på Nardo.
FV170625 ÅSERAL : Tyveri ¶ 02.00 : En sølvfarget Yamaha Aerox er stjålet.
BT170623https://www.bt.no/btmeninger/ps/Sykkelvidunderet-335965b.html Frykten for tyveri har tatt overhånd, og tohjulingen har overtatt rollen som kunstverk i stuen.
SA170622 Dette er ikke første gang klubben er blitt utsatt for tyveri .
AP170622 Dette er ikke første gang klubben er blitt utsatt for tyveri .
AP170621https://www.aftenposten.no/okonomi/Travis-Kalanick-40-trekker-seg-som-Uber-toppsjef-623635b.html Her kan du lese Aftenpostens reportasje om hvordan ting har gått galt for Kalanick, med beskyldninger om juks, tyveri av teknologi, sextrakassering i bedriften og en råtten intern kultur.
AP170621 Her kan du lese Aftenpostens reportasje om hvordan ting har gått galt for Kalanick, med beskyldninger om juks, tyveri av teknologi, sextrakassering i bedriften og en råtten intern kultur.
AA170621 Mange av månesteinbitene som ble donert til verdens land etter at mennesket første gang satte sin fot på månen i 1969 er forsvunnet i tyveri eller naturkatastrofer.
AA170621 I 1993 betalte en samler 442 000 dollar for kjøp av 0,2 gram månestøv fra Sovjets Luna 16 ekspedisjon, og ettersom årene har gått, har mange av Apollo-steinene forsvunnet i revolusjoner, tyveri og brann.
FV170618 Forsøk på tyveri .
AP170618 Tre personer er arrestert for tyveri av avokadoer til en verdi av inntil 2,5 millioner kroner, opplyser politiet i Ventura County i California i USA.
AA170618 Tre personer er arrestert for tyveri av avokadoer til en verdi av inntil 2,5 millioner kroner, opplyser politiet i Ventura County i California i USA.
SA170616 Fem spørsmål om innbrudd og tyveri i forbindelse med ferietid.
FV170616 19.25 : Det meldes om forsøk på tyveri av en motorsykkel i Søgne.
DA170616 Politiet melder om et frekt tyveri .
DA170616 Ifølge meldingen fra politiet har de fått melding om grovt tyveri fra en bedrift på Storhaug.
BT170616https://www.bt.no/bolig/Mistenker-at-innbruddstyver-har-sjekket-Facebook-10210b.html Fem spørsmål om innbrudd og tyveri i forbindelse med ferietid.
BT170616 Fem spørsmål om innbrudd og tyveri i forbindelse med ferietid.
AP170616https://www.aftenposten.no/bolig/Mistenker-at-innbruddstyver-har-sjekket-Facebook-10210b.html Fem spørsmål om innbrudd og tyveri i forbindelse med ferietid.
AP170616 Fem spørsmål om innbrudd og tyveri i forbindelse med ferietid.
FV170615 Politiet undersøker ei hytte på Sundstøl i Birkenes der det er meldt om innbrudd, tyveri og grovt skadeverk.
FV170615 KRISTIANSAND : Tyveri fra anleggsområde ¶ 09.15 : Natt til torsdag ble det stjålet en sekshjuling fra anleggsområdet til parkeringshuset under Torvet.
SA170614 Er det slik at fordi om man kopierer en god formulering fra et nettsted, så er det å betrakte som tyveri fra et åndsverk ?
FV170614 KRISTIANSAND : Tyveri av MC ¶ 10.20 : I løpet av natta er en tungmotorsykkel av typen Kawazaki 600 stjålet fra Bergtoras vei.
FV170614 GRIMSTAD : Tyveri av båt på henger ¶ 08.40 : I tidsrommet fra pinse og fram til i dag er en båt på henger blitt stjålet fra Langestrand.
FV170612 KRISTIANSAND : Pågrepet etter tyveri ¶ 06.17 : To menn på henholdsvis 24 og 31 år ble pågrepet mistenkt for tyveri fra en garasje.
FV170612 KRISTIANSAND : Pågrepet etter tyveri ¶ 06.17 : To menn på henholdsvis 24 og 31 år ble pågrepet mistenkt for tyveri fra en garasje.
DB170612 - De største svikforsøkene i kroner og øre er knyttet til helse og sykdom, mens det er flest svikforsøk knyttet til tyveri av reisegods.
FV170611 ARENDAL : Forsøkte å stjele bilde ¶ 01.26 : En 21 år gammel er anmeldt for tyveri fra et utested, da han forsøkte å ta med seg et bilde.
FV170611 0126 : Mann 21 år bortvist fra sentrum, anmeldes for tyveri fra utested.
FV170611 | Forsikringsselskap saksøkte bilforretning etter tyveri
FV170610 KRISTIANSAND : Tyveri ¶ 01.25 : Det ble meldt om tyveri fra en betalingsautomat på et utested.
FV170610 KRISTIANSAND : Tyveri ¶ 06.30 : I løpet av natten er det stjålet to kjennemerker fra en parkert bil i sentrum : PP 55441.
FV170610 KRISTIANSAND : Tyveri ¶ 01.25 : Det ble meldt om tyveri fra en betalingsautomat på et utested.
DA170610 En mann som tidligere var ansatt i Posten i Østfold er siktet for 67 forhold knyttet til tyveri og misbruk av bankkort.
DA170610 Det var først snakk om tyveri og misbruk av ni bankkort.
AA170610 Mange begrenser syklingen i Oslo på grunn av fare for tyveri , og Oslo kommune har derfor som ambisjon å etablere minimum ett nytt sykkelhotell per år fra og med 2017.
AA170610 En mann som tidligere var ansatt i Posten i Østfold er siktet for 67 forhold knyttet til tyveri og misbruk av bankkort.
AA170610 Det var først snakk om tyveri og misbruk av ni bankkort.
SA170608 I fjor ble det meldt om tyveri av over 11.000 sykler, til en verdi av cirka 70 millioner kroner, viser tall fra Finans Norge.
DB170608 Stillestående vann, skitne basseng, dumpet materiale som lå strødd, hull og slitasje på anleggene i tillegg til at lav sikkerhet hadde ført til tyveri av både kabler og andre materialer, føyer seg inn i rekken av trist skjebner for idrettsanlegg fra mesterskap.
AP170608https://www.aftenposten.no/osloby/Studenter-deltok-for-moro-skyld---vant-arkitektkonkurranse-om-sykkelhotell-622439b.html Der er syklene stort sett enklere og billigere og tyveri ikke et så stort problem.
AP170608https://www.aftenposten.no/bil/Stor-test-Dette-er-de-beste-sykkellasene-10250b.html I fjor ble det meldt om tyveri av over 11.000 sykler, til en verdi av cirka 70 millioner kroner, viser tall fra Finans Norge.
AP170608 Der er syklene stort sett enklere og billigere og tyveri ikke et så stort problem.
AP170608 I fjor ble det meldt om tyveri av over 11.000 sykler, til en verdi av cirka 70 millioner kroner, viser tall fra Finans Norge.
AP170607 Mannen blir først straffet nå, etter å ha sluppet unna en lang rekke straffesaker siden mars 2013, de fleste av dem anklager om tyveri av øl og en rekke andre varer fra butikker i Bergensområdet. Én etter én ble sakene henlagt som følge av tvil om 37-åringens tilregnelighet.
FV170606 | Fortjenesten forsvant etter frekt tyveri
FV170606 Skogrydder Ole Morten Ertzeid Opsahl fortviler etter tyveri på Kapelløya.
AA170606 | Lars fikk igjen sin røde sportsbil etter tyveri
DB170605 Tidligere i år ble kontinentallaget til Bjarne Riis, Team VéloConcept, utsatt for tyveri i forbindelse med Skive-løbet i Danmark.
FV170602 ARENDAL : Pågrepet for MC-tyveri ¶ 10.30 : En 35-åring ble pågrepet og siktet for tyveri av en tung motorsykkel.
AA170530 Nikulin er siktet i USA for hacking av datamaskiner og tyveri av informasjon fra LinkedIn, Dropbox og flere andre selskaper.
FV170529 ARENDAL : Tyveri ¶ 11.26 : Det ble meldt om tyveri fra et firma i Langsæveien.
FV170529 ARENDAL : Tyveri ¶ 11.26 : Det ble meldt om tyveri fra et firma i Langsæveien.
FV170528 KRISTIANSAND : Tyveri fra bil ¶ 11.51 : I løpet av natta er en jakke og dokumenter stjålet fra en bil i Vågsbygd.
FV170528 KRISTIANSAND : Tyveri av kjennemerke ¶ 11.37 : I løpet av natten er et kjennemerke til en bil parkert på Mjåvann industriområde stjålet.
DB170528 Magnussen klarte etter hvert å avsløre at to personer fra Hells Angels-miljøet sto bak et omfattende tyveri av historiske dokumenter fra Riksarkivet.
SA170527 | Grovt tyveri på Hinna-skole ¶
AP170527 Årsaken til at mange skoler i Oslo har overvåkingskameraer, er problemer med tyveri og hærverk.
SA170525 De som stilltiende aksepterer svart arbeid, eller som selv kjøper eller selger svart, er med på et tyveri av 40 milliarder kroner i året fra vår felles velferd.
BT170524 Bakgrunnen skal ha vært beskyldninger om tyveri av en mobiltelefon.
AP170524 Oslo tingrett dømte mannen for frihetsberøvelse, simpelt bedrageri og grovt tyveri .
AP170524 Mannen er tidligere dømt for flere tilfeller av tyveri og misbruk av bankkort, blant annet fra berusede passasjerer mens han kjørte pirattaxi.
AA170524 Politiet har pågrepet en kvinne etter tyveri i en bolig på Steinan i Trondheim.
FV170521 ARENDAL : Tyveri ¶ 05.00 : En mann stjal en flytebrygge med påhengsmotor og kjørte rundt med den.
FV170519 KRISTIANSAND : Innbrudd og tyveri av bil ¶ 09.15 : Innbrudd og tyveri av bil i løpet av natten.
FV170519 KRISTIANSAND : Innbrudd og tyveri av bil ¶ 09.15 : Innbrudd og tyveri av bil i løpet av natten.
FV170518 TVEDESTRAND : Mistenkt for tyveri av firehjuling ¶ 00:44 : Mann pågrepet.
FV170518 Han er mistenkt for tyveri av firehjuling, og kjøring i ruspåvirket tilstand.
AA170518 Tyveri : Natt til torsdag ble det stjålet blant annet drikkevarer fra uteserveringen til Tulla Fisher i Trondheim sentrum.
DN170516 Faren for tyveri fra innsjekket bagasje eksisterer også og vil da bli en stor bekymring blant de forretningsreisende dersom man tvinges til å plassere dyre laptops i innsjekket bagasje, sier Eliassen.
DN170516 De fleste reiseforsikringsselskapene dekker ikke tyveri av pc fra innsjekket bagasje.
DN170516 Tyveri og forsikring ¶
DN170516 Stavrum sto tiltalt for korrupsjon, underslag, økonomisk utroskap, tyveri og brudd på eksportloven i forbindelse med salget av sju utrangerte marinefartøyer til paramilitære i Vest-Afrika.
DN170516 februar, nektet Stavrum straffskyld for korrupsjon, underslag og økonomisk utroskap, men innrømmet tyveri av en propell og en aksling og delvis straffskyld for tyveri av skipskrybber.
DN170516 februar, nektet Stavrum straffskyld for korrupsjon, underslag og økonomisk utroskap, men innrømmet tyveri av en propell og en aksling og delvis straffskyld for tyveri av skipskrybber.
DB170516 Stavrum var mannen som hadde ansvaret for salg av Forsvarets utrangerte marinefartøy, og sto tiltalt for grov korrupsjon, underslag, tyveri og brudd på det norske eksportregelverket.
DB170516 Nå er mannen som håndterte salget dømt til fire år og åtte måneders fengsel for grov korrupsjon, grovt underslag, grovt økonomisk utroskap, grovt tyveri og brudd på eksportkontroll-loven.
DB170516 Innrømmet tyveri
DB170516 I tillegg innrømmet han delvis straffskyld for tyveri av de to skipskrybbene.
BT170516 Stavrum sto tiltalt for korrupsjon, underslag, økonomisk utroskap, tyveri og brudd på eksportloven i forbindelse med salget av syv utrangerte marinefartøyer til paramilitære i Vest-Afrika.
BT170516 februar, nektet Stavrum straffskyld for korrupsjon, underslag og økonomisk utroskap, men innrømmet tyveri av en propell og en aksling og delvis straffskyld for tyveri av skipskrybber.
BT170516 februar, nektet Stavrum straffskyld for korrupsjon, underslag og økonomisk utroskap, men innrømmet tyveri av en propell og en aksling og delvis straffskyld for tyveri av skipskrybber.
AP170516 Stavrum sto tiltalt for korrupsjon, underslag, økonomisk utroskap, tyveri og brudd på eksportloven i forbindelse med salget av sju utrangerte marinefartøyer til paramilitære i Vest-Afrika.
AP170516 februar, nektet Stavrum straffskyld for korrupsjon, underslag og økonomisk utroskap, men innrømmet tyveri av en propell og en aksling og delvis straffskyld for tyveri av skipskrybber.
AP170516 februar, nektet Stavrum straffskyld for korrupsjon, underslag og økonomisk utroskap, men innrømmet tyveri av en propell og en aksling og delvis straffskyld for tyveri av skipskrybber.
AP170516 Stavrum sto tiltalt for korrupsjon, underslag, økonomisk utroskap, tyveri og brudd på eksportloven i forbindelse med salget av sju utrangerte marinefartøyer til paramilitære i Vest-Afrika.
AP170516 februar, nektet Stavrum straffskyld for korrupsjon, underslag og økonomisk utroskap, men innrømmet tyveri av en propell og en aksling og delvis straffskyld for tyveri av skipskrybber.
AP170516 februar, nektet Stavrum straffskyld for korrupsjon, underslag og økonomisk utroskap, men innrømmet tyveri av en propell og en aksling og delvis straffskyld for tyveri av skipskrybber.
AA170516 Stavrum sto tiltalt for korrupsjon, underslag, økonomisk utroskap, tyveri og brudd på eksportloven i forbindelse med salget av sju utrangerte marinefartøyer til paramilitære i Vest-Afrika.
AA170516 februar, nektet Stavrum straffskyld for korrupsjon, underslag og økonomisk utroskap, men innrømmet tyveri av en propell og en aksling og delvis straffskyld for tyveri av skipskrybber.
AA170516 februar, nektet Stavrum straffskyld for korrupsjon, underslag og økonomisk utroskap, men innrømmet tyveri av en propell og en aksling og delvis straffskyld for tyveri av skipskrybber.
FV170515 EVJE : Innbrudd i arbeidsbrakker ¶ 09.00 : Innbrudd og tyveri fra arbeidsbrakker.
DB170515 Mennene ble pågrepet og siktet for tyveri av hunden, opplyser politiet videre.
AP170515 Hun var der for å diskutere et påstått tyveri .
AA170514 tyveri .
DA170511 Det har kommet melding om grovt tyveri fra en bedrift på Randaberg.
FV170508 KRISTIANSAND : Tyveri av bil ¶ 06.33 : Politiet meldte at en sort BMW 316 har blitt stjålet fra Grim i løpet av natta.
DB170508 - Bekymringsfullt ¶ 30-åringen som ble skutt av politiet har flere tidligere dommer, deriblant to dommer for tyveri og svindelforsøk.
AP170508 Domstolen konkluderte med at lærerens tyveri var for en god sak - nemlig å fremme russisk patriotisme.
SA170507 Refselsene i fjor ble gitt for ulovlig fravær, uvettig våpenbruk, fyll, ordrenekt, soving på fyringsvakt, trafikkforseelser, skadeverk, tyveri eller sextrakassering.
FV170507 - Foreløpig er dette registrert som et tyveri , ikke et ran, men hva som faktisk har skjedd må vi finne ut av, sier operasjonsleder John Repstad i Agder politidistrikt til Fædrelandsvennen.
AP170507 Refselsene i fjor ble gitt for ulovlig fravær, uvettig våpenbruk, fyll, ordrenekt, soving på fyringsvakt, trafikkforseelser, skadeverk, tyveri eller sextrakassering.
DB170505 I tillegg til tigging, har jentene blitt brukt til å selge seksuelle tjenester, samt tyveri av gullsmykker og salg av falske smykker.
DB170505 - Vi er skyldige i et uaktsomt intellektuelt tyveri , og det er vi veldig lei oss for, sier kreativ direktør i forlaget People's Press, Jakob Kvist.
SA170503 Nå er hun anmeldt både for tyveri og for kroppskrenkelse.
DA170503 Kvinnen ( 31 ) blir anmeldt for både tyveri og kroppskrenkelse, melder operasjonsleder i Sør-Vest politidistrikt.
DA170503 Kvinne ( 31 ) blir anmeldt for både tyveri og kroppskrenkelse.
DA170503 En mistenkt butikktyv skal ha gått til angrep på en ansatt etter å ha blitt konfrontert med angivelig tyveri på Rema 1000 på Lura.
SA170502 En 20 år gammel mann ble klokken 18.50 tirsdag pågrepet i Stavanger sentrum etter at flere patruljer hadde lett etter ham i forbindelse med tyveri av klokker og smykker fra Stavanger konserthus.
FV170502 GRIMSTAD : To tatt for båttyveri ¶ 05.03 : Melding om tyveri av en båt ved Grooseveien i Grimstad.
FV170501 GRIMSTAD ¶ 15.55 : Tyveri fra bedrift i Hasseldalen.
DB170501 På Instagram kommenterer hun det hele, og kaller det et tyveri : ¶
SA170430 Laget er natt til søndag blitt utsatt for et tyveri , hvor lagets sykler og mange ekstra hjulsett er blitt stjålet, skriver laget i en pressemelding.
SA170430 I løpet av natt til søndag ble laget utsatt for et omfattende tyveri , og hele laget står nå uten sykkel, skriver den danske avisen Ekstra Bladet.
SA170430 Bjarne Riis' lag må trekke seg fra Danmarks største endagsritt etter tyveri .
DB170430 Nattet er natt til søndag blitt utsatt for tyveri , hvor lagets deltakende rytteres sykler, samt mange ekstra hjulsett, er blitt stjålet, skriver laget i en pressemelding.
AP170430 Laget er natt til søndag blitt utsatt for et tyveri , hvor lagets sykler og mange ekstra hjulsett er blitt stjålet, skriver laget i en pressemelding.
AP170430 I løpet av natt til søndag ble laget utsatt for et omfattende tyveri , og hele laget står nå uten sykkel, skriver den danske avisen Ekstra Bladet.
AP170430 Bjarne Riis' lag må trekke seg fra Danmarks største endagsritt etter tyveri .
DB170427 De er siktet for vold mot offentlig tjenestemann, samt innbrudd og forsøk på tyveri .
VG170426 Røyken : I løpet av natten har det vært innbrudd og tyveri fra tre biler på Nærsnes.
VG170426 For BMW-eierne i Røyken er ikke de eneste som har opplevd tyveri fra bilene sine i det siste.
FV170426 KRISTIANSAND : Tyveri og narkotika ¶ 18.30 : To menn og en kvinne er anmeldt etter butikktyveri på Sørlandssenteret.
SA170425 | Innbrudd og tyveri : - Jeg ville vært litt forsiktig med å flashe malerier av en viss verdi i boligannonsen ¶
SA170425 Trenger man være redd for innbrudd og tyveri når man selger bolig ?
SA170425 Shutterstock / NTB scanpix ¶ Tyveri og innbrudd i forbindelse med annonsering eller visning er ikke en trend, mener Stig Vassbø, politioverbetjent ved Majorstuen Politistasjon i Oslo.
SA170425 Han leder en gruppe som jobber med tyveri og vinning.
SA170425 - Vi har hatt noen tilfeller de siste årene der vi har grunn til å tro at innbrudd eller tyveri har skjedd i forbindelse med omsetning av boligen, forteller Sigmund Clementz, kommunikasjonsrådgiver i If.
SA170425 - Kunder har spurt oss i forkant av visning med tanke på tyveri .
DB170425 - De blir anmeldt for vold mot offentlig tjenestemann samt innbruddsforsøk og tyveri , sier Engeseth.
DA170425 - De blir anmeldt for vold mot offentlig tjenestemann samt innbruddsforsøk og tyveri , sier operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i Oslo politidistrikt.
BT170425 Er tiggingen og gatemagasinsalg bare et skalkeskjul for prostitusjon og tyveri ?
BT170425 Dokumentert : Hallikvirksomhet og tyveri .
BT170425 Det mer enn antydes at tiggerne utgjør et skalkeskjul og støttefunksjon for tyveri , bedrageri, hallikvirksomhet og menneskehandel.
BT170425 | Innbrudd og tyveri : - Jeg ville vært litt forsiktig med å flashe malerier av en viss verdi i boligannonsen ¶
BT170425 Trenger man være redd for innbrudd og tyveri når man selger bolig ?
BT170425 Han leder en gruppe som jobber med tyveri og vinning.
BT170425 - Vi har hatt noen tilfeller de siste årene der vi har grunn til å tro at innbrudd eller tyveri har skjedd i forbindelse med omsetning av boligen, forteller Sigmund Clementz, kommunikasjonsrådgiver i If.
BT170425 - Kunder har spurt oss i forkant av visning med tanke på tyveri .
BT170425 Tyveri og innbrudd i forbindelse med annonsering eller visning er ikke en trend, mener Stig Vassbø, politioverbetjent ved Majorstuen Politistasjon i Oslo.
AP170425https://www.aftenposten.no/bolig/Innbrudd-og-tyveri--Jeg-ville-vart-litt-forsiktig-med-a-flashe-malerier-av-en-viss-verdi-i-boligannonsen-10068b.html | Innbrudd og tyveri : - Jeg ville vært litt forsiktig med å flashe malerier av en viss verdi i boligannonsen ¶
AP170425https://www.aftenposten.no/bolig/Innbrudd-og-tyveri--Jeg-ville-vart-litt-forsiktig-med-a-flashe-malerier-av-en-viss-verdi-i-boligannonsen-10068b.html Trenger man være redd for innbrudd og tyveri når man selger bolig ?
AP170425 - De blir anmeldt for vold mot offentlig tjenestemann samt innbruddsforsøk og tyveri , sier Engeseth.
AP170425 | Innbrudd og tyveri : - Jeg ville vært litt forsiktig med å flashe malerier av en viss verdi i boligannonsen ¶
AP170425 Trenger man være redd for innbrudd og tyveri når man selger bolig ?
AP170425 Shutterstock / NTB scanpix ¶ Tyveri og innbrudd i forbindelse med annonsering eller visning er ikke en trend, mener Stig Vassbø, politioverbetjent ved Majorstuen Politistasjon i Oslo.
AP170425 Han leder en gruppe som jobber med tyveri og vinning.
AP170425 - Vi har hatt noen tilfeller de siste årene der vi har grunn til å tro at innbrudd eller tyveri har skjedd i forbindelse med omsetning av boligen, forteller Sigmund Clementz, kommunikasjonsrådgiver i If.
AP170425 - Kunder har spurt oss i forkant av visning med tanke på tyveri .
AA170425 - De blir anmeldt for vold mot offentlig tjenestemann samt innbruddsforsøk og tyveri , sier Engeseth. ( ©NTB ) ¶ | - Det blir ikke bedre enn dette ¶
FV170424 ARENDAL : Tyveri fra hus under oppføring ¶ 07.30 : Det er blitt stjålet verktøy fra et hus under oppføring i Skarpnesveien.
AP170424 - Landets økonomi er basert på tyveri av andre lands skattepenger.
AP170424 - Tyveri av andre lands skattepenger ¶
VG170423 Tirsdag viste NRK dokumentaren « Lykkelandet » som kartlegger et nettverk av bakmenn som det påstås at håver inn penger på prostitusjon, narkotika og tyveri i tiggermiljøet i Bergen.
DB170422 Utelates tigging, livnærer de seg jo fortsatt på narkotikasalg, prostitusjon og tyveri .
DB170422 Man skulle tro at salg av narkotika, tyveri og menneskehandel var alvorlig nok kriminalitet i seg selv og at vi ikke trengte ytterligere lovgivning for å forfølge dette.
DB170422 Dokumentaren viser i hovedsak hvordan dette miljøet er organisert av bakmenn som tjener store penger på tyveri , salg av narkotika og prostitusjon.
DB170422 Da spørs det om et forbud om tigging vil ha samme effekt på narkotikasalg, prostitusjon og tyveri .
DA170421 Mannen skal ha blitt konfrontert i forbindelse med et angivelig tyveri fra butikken da han skal ha trukket kniv.
VG170420 Les også : Tenåringer pågrepet for tyveri fra Auschwitz ¶
VG170420 65-åringen blir tiltalt for grovt tyveri , men bare for et trettitalls mynter.
VG170420 Tirsdag viste NRK dokumentaren « Lykkelandet » som kartlegger et nettverk av bakmenn som det påstås at håver inn penger på prostitusjon, narkotika og tyveri i tiggermiljøet i Bergen.
SA170420 - De to var på vei bort fra butikken da de ble konfrontert i forbindelse med et tyveri .
BT170420 TIGGING : Politiet har all mulighet til å gripe inn mot tyveri , hallikvirksomhet, menneskehandel og salg av narkotika.
BT170420 Politiet har all mulighet til å gripe inn mot tyveri , hallikvirksomhet, menneskehandel og salg av narkotika.
BT170420 Prostitusjonen fremstilles nærmest som en avledningsmanøvre for tyveri .
BT170420 PROSTITUSJON : Prostitusjonen fremstilles nærmest som en trivialisering av det som burde være kjernen i saken : Ikke tigging, ikke tyveri , ikke pillesalg : Grov prostitusjon og menneskehandel.
BT170420 NRK Brennpunkt har avdekket det som fremstår som kriminelle nettverk som bruker tigging på gaten i Bergen som skalkeskjul for narkotikakriminalitet, hallikvirksomhet og tyveri .
BT170420 Det fremstår, hvor tilsiktet det enn er, som en trivialisering av det som burde være kjernen i saken : Ikke tigging, ikke tyveri , ikke pillesalg : Grov prostitusjon og menneskehandel.
AP170420 Kartleggingen har blant annet vist at deler av tiggermiljøet - 140 personer i tallet - står bak eller deltar i organisert gateprostitusjon, tyveri , tigging og narkotikakriminalitet.
VG170419 Det handler om menneskehandel, prostitusjon, narkosalg, tyveri , svindel og utpressing.
BT170419 Da er det viktig at vi kommer sammen og finner tiltak for å hindre de negative konsekvensene denne formen for tigging fører med seg som menneskehandel, tyveri og prostitusjon, samtidig som vi skaper politikk for de som trenger en hjelpende hånd.
AP170419 Kartleggingen har blant annet vist at deler av tiggermiljøet - 140 personer i tallet - står bak eller deltar i organisert gateprostitusjon, tyveri , tigging og narkotikakriminalitet.
AP170419 Flere har fremdeles status som siktet i saker som omhandler menneskehandel, hallikvirksomhet, prostitusjon og tyveri .
AA170419 Ifølge statskanalen er 140 personer sentrale i et miljø som håver inn millioner på organisert gateprostitusjon, tyveri , tigging og narkotikakriminalitet.
AA170419 Ifølge statskanalen er 140 personer sentrale i et miljø som håver inn millioner på organisert gateprostitusjon, tyveri , tigging og narkotikakriminalitet.
AA170419 Kartleggingen har blant annet vist at deler av tiggermiljøet - 140 personer i tallet - står bak eller deltar i organisert gateprostitusjon, tyveri , tigging og narkotikakriminalitet, skriver Bergens Tidende.
AA170419 Flere har fremdeles status som siktet i saker som omhandler menneskehandel, hallikvirksomhet, prostitusjon og tyveri .
FV170418 Når det blir snakk om tyveri av biler er det ikke lenger bare rampestreker, sier Roy Thomassen.
FV170418 LILLESAND : Tyveri av lastebil ¶ 08.55 : Se egen sak ¶
FV170418 Han er også siktet for tyveri av bøker fra Ikea.
BT170418 Kartleggingen har blant annet vist at deler av tiggermiljøet - 140 personer i tallet - står bak eller deltar i organisert gateprostitusjon, tyveri , tigging og narkotikakriminalitet.
BT170418 Flere har fremdeles status som siktet i saker som omhandler menneskehandel, hallikvirksomhet, prostitusjon og tyveri .
VG170411 Mannens advokat Jon Anders Hasle opplyser til VG at klienten først og fremst er siktet for grovt tyveri , og at det var i den forbindelse politiet oppsøkte ham natt til tirsdag.
SA170411 Politiet var på åstedet før midnatt og sikret spor etter et grovt tyveri på Kvernevik skole.
FV170409 KVINESDAL : Grovt tyveri fra bedrift ¶ 10.00 : Melding om grovt tyveri fra en bedrift.
FV170409 KVINESDAL : Grovt tyveri fra bedrift ¶ 10.00 : Melding om grovt tyveri fra en bedrift.
AP170409 To toppsjefer i Uber som går av, anklager om tyveri , skjult filming og en norsk anmeldelse er bare halvparten.
SA170408 Grovt tyveri fra skole.
FV170408 | Siktet for tyveri på Narvesen ¶
FV170408 VENNESLA : - Mannen er siktet for tyveri og legemskrenkelse, sier Geir Andersen, operasjonsleder i Agder politidistrikt.
DA170406 Løgn, hacking og tyveri
BT170406 I tillegg til voldtekt er mannen dømt for ran av kvinnen da han tok bankkortene hennes, samt trusler mot aktør i rettsvesenet, tyveri , trusler og trusler mot offentlig tjenestemann.
DN170405 Stavrum er tiltalt for korrupsjon, underslag, økonomisk utroskap, tyveri og brudd på eksportloven i forbindelse med salget av sju utrangerte marinefartøyer til paramilitære i Vest-Afrika.
DN170405 februar, nektet Stavrum straffskyld for korrupsjon, underslag og økonomisk utroskap, men innrømmet tyveri av en propell og aksling og delvis straffskyld for tyveri av skipskrybber.
DN170405 februar, nektet Stavrum straffskyld for korrupsjon, underslag og økonomisk utroskap, men innrømmet tyveri av en propell og aksling og delvis straffskyld for tyveri av skipskrybber.
DN170405 Bitcoin-verdien stupte etter hackerangrep og tyveri ¶ ¶
DB170405 Stavrum er tiltalt for korrupsjon, underslag, økonomisk utroskap, tyveri og brudd på eksportloven i forbindelse med salget av sju utrangerte marinefartøyer til paramilitære i Vest-Afrika.
DB170405 februar, nektet Stavrum straffskyld for korrupsjon, underslag og økonomisk utroskap, men innrømmet tyveri av en propell og aksling og delvis straffskyld for tyveri av skipskrybber.
DB170405 februar, nektet Stavrum straffskyld for korrupsjon, underslag og økonomisk utroskap, men innrømmet tyveri av en propell og aksling og delvis straffskyld for tyveri av skipskrybber.
AA170405 Stavrum er tiltalt for korrupsjon, underslag, økonomisk utroskap, tyveri og brudd på eksportloven i forbindelse med salget av sju utrangerte marinefartøyer til paramilitære i Vest-Afrika.
AA170405 februar, nektet Stavrum straffskyld for korrupsjon, underslag og økonomisk utroskap, men innrømmet tyveri av en propell og aksling og delvis straffskyld for tyveri av skipskrybber.
AA170405 februar, nektet Stavrum straffskyld for korrupsjon, underslag og økonomisk utroskap, men innrømmet tyveri av en propell og aksling og delvis straffskyld for tyveri av skipskrybber.
AA170404 | Politiet etterlyser sjelden sykkel etter tyveri
VG170403 Vi snakker ikke om tyveri her.
DB170403 BMW-innbrudd har avløst tyveri av båtmotorer og hytte- og boliginnbrudd som den store spesialiteten for omreisende vinningskriminelle siste året.
DA170403 DEBATT : 25 milliarder i bompenger fra trafikanter for å finansiere samferdselsprosjekter er tyveri , skriver Øyvind Larsen i sitt leserinnlegg.
AA170402 Mann i 30-årene tatt for flere grove tyveri natt til søndag.
AA170402 Den aktuelle gjerningspersonen viser seg å være den samme mannen som tidligere på dagen erkjente å ha utført flere grove tyveri natt til søndag.
AA170402 | Erkjenner flere grove tyveri i Steinkjer ¶
FV170401 Rett og slett tyveri .
SA170331 Et tyveri på Hinna ble raskt oppklart.
DN170331 - Gordhan regnes som et bolverk mot korrupsjonen og en garantist mot maktovergrep og tyveri fra statskassen.
DB170331 I sju år jobbet hun med tyveri og drap og ran.
AA170330 36-åringen dømmes også for et grovt tyveri som skjedde i Haldens gate på Møllenberg i ferbuar februaran tok seg inn i en leilighet og stjal både pc og smykker.
DA170329 Onsdag morgen kom det melding om tyveri av en oransje Nissan Navara Pickup fra en bedrift på Vibemyr.
FV170328 KRISTIANSAND : Trusler med skytevåpen ¶ 02.16 : En person pågrepet for trusler med skytevåpen og tyveri fra person.
FV170328 KRISTIANSAND : Anmeldt for tyveri ¶ 17.07 : En mann er anmeldt for tyveri av jakke fra en butikk i sentrum.
FV170328 KRISTIANSAND : Anmeldt for tyveri ¶ 17.07 : En mann er anmeldt for tyveri av jakke fra en butikk i sentrum.
AA170328 Mann og dame pågrepet etter mistanke om tyveri av bil i midtbyen.
VG170327 OLJESØL : Tyveri av olje i Nigeria fører til store miljøkatastrofer, som påvirker helsen til lokalbefolkningen.
SA170327 Politiet fikk melding om hærverk på og tyveri fra bilen mandag.
DA170327 Politiet melder om nok et grovt tyveri fra en BMW i Stavanger.
AP170327 I tillegg ble hun dømt for kroppskrenkelse, to tilfeller av ordensforstyrrelse, tyveri , brudd på jernbaneloven og for drikking på offentlig sted.
AA170327 Hun ble også dømt for kroppskrenkelse, ordensforstyrrelse, tyveri , brudd på jernbaneloven og drikking på offentlig sted.
SA170324 Grovt tyveri fra blomsterbutikk ¶
SA170324 Grovt tyveri fra blomsterbutikk ¶
SA170324 Grovt tyveri fra blomsterbutikk ¶
SA170324 Grovt tyveri fra blomsterbutikk ¶
SA170324 Grovt tyveri fra blomsterbutikk ¶
SA170324 | Grovt tyveri fra blomsterbutikk ¶
AP170324 - Tyveri av dopapir er myndighetenes problem og må løses på andre måter.
DA170323 Klokken 12.30 torsdag fikk politiet inn ny melding om innbrudd og tyveri fra en BMW på Hundvåg.
DB170322 - Siden oppstarten har vi ikke opplevd et eneste tyveri , fortalte Panasonic-sjef Yuki Kusumi til Dinside under en presselansering i Frankfurt nylig.
AP170322https://www.aftenposten.no/reise/Ung-og-reiseklar-Du-kan-spare-mye-pa-a-forsikre-deg-riktig-9874b.html Hver enkeltgjenstand dekkes med 30.000 kroner og samme beløp for tyveri ved PC, mobil og kamera. * * * * * Inneholder også innbodekning og dekning for ID-tyveri og ID-misbruk på nett.
AP170322https://www.aftenposten.no/reise/Ung-og-reiseklar-Du-kan-spare-mye-pa-a-forsikre-deg-riktig-9874b.html * * * Tyveri for bagasje 50.000 kroner.
AP170322https://www.aftenposten.no/reise/Ung-og-reiseklar-Du-kan-spare-mye-pa-a-forsikre-deg-riktig-9874b.html * * * * Tyveri for bagasje 70.000 kroner.
AP170322https://www.aftenposten.no/reise/Dette-kan-du-tjene-mye-penger-pa-i-pasken-9964b.html Blant annet dekker den normalt ikke tyveri .
AP170322 Blant annet dekker den normalt ikke tyveri .
AA170322 Det var en økning i antall tyveri av datamaskiner og andre gjenstander fra innsjekket bagasje.
FV170321 Skuespiller Hege Schøyen har aldri før opplevd at en forestilling har blir avlyst på grunn av tyveri .
VG170320 MÅ I RETTEN : Mannen må svare for 217 minibankuttak som politiet i Øst politidistrikt mener er tyveri fra en barnløs enke.
DB170320 For klokka 18.18 tikket det inn en melding om tyveri og skadeverk til politiet i Agder.
DA170320 En 39 år gammel mann fra Madla må i retten for vold og tyveri .
VG170319 Rekken er lang : tyveri , stoff, filming av kvinner på toalettbesøk, samleie med mindreårig...
DB170319 ¶ OVERRASKET : Det liknet voldsomt på estlenderen i 30-åra da politiet sjekket overvåkningsbildene for et tyveri i en anleggskonteiner i november i fjor.
DB170319 I bilen hans fant de mye verktøy som kunne knyttes til et grovt tyveri fra en byggeplass i Bærum to dager tidligere.
DB170319 Sjåføren er mistenkt for tyveri og kidnapping, ifølge Birmingham-politiet.
DB170319 I denne låsen, som er utviklet av den sveitsiske ingeniøren og sykkelentusiasten Yves Perrenoud i samarbeid med amerikaneren Daniel Idzkowski, er det ikke først og fremst solide materialer som beskytter mot tyveri .
AA170319 På grunn av faren for tyveri er det sjelden Røde Kors i Rindal rykker ut på en aksjon uten ekstra bensin i bilen.
FV170318 VENNESLA : Tyv pågrepet ¶ 1953 : Melding om tyveri fra butikk, en person pågrepet og kjørt til arresten.
DB170318 « Risikoen for tyveri ble forsterket ved at sikrede tok med en ukjent person til hotellrommet i en slik tilstand » sier Frende i uttalelsen, som altså avkortet erstatningen med 100 prosent.
DB170318 Alt reiseforsikringen krever om du skal få erstatning etter tyveri
DB170318 Å påberope seg designen av karosseriet ville vært tyveri på det groveste.
VG170317 KJENDIS : Modellen og TV-stjernen Kendall Jenner skal ha blitt utsatt for tyveri .
FV170317 SOGNDALEN : Tyveri ¶ 06:34 : En grå VW passat med registreringsnummer BD47977 er stjålet på Finsland i Sogndalen i natt.
AP170317 Det er ikke kjent om bilinnbruddet var tilfeldig, eller om agenten ble utsatt for et målrettet tyveri .
AP170316 Tidligere statsminister i Frankrike, Nicolas Sarkozy, var en av de første som brukte tilnærming og « tyveri » av politiske saker som strategi.
AP170316 Men tyveri kan fungere best mot populistene.
FV170315 LYNGDAL : Tok butikktyv ¶ 18.43 : I Lyngdal ble en dame ( 32 ) anmeldt for tyveri fra kolonialbutikk ¶
DB170315 Siktelsen omfatter hacking, svindel, tyveri av forretningshemmeligheter og økonomisk spionasje, ifølge tjenestemenn som har uttalt seg anonymt, skriver The Washington Post.
DB170315 Avviser tyveri
AP170315 De fire personene er tiltalt for blant annet hacking, bedrageri, tyveri av forretningshemmeligheter og økonomisk spionasje, opplyser avisens kilder.
AA170314 Etter en politijakt i Vestfold ble tre østeuropeiske menn pågrepet natt til tirsdag, mistenkt for en rekke butikkinnbrudd med tyveri av blant annet Flaxlodd.
DN170312 - Det er et direkte ran og tyveri
FV170310 KRISTIANSAND : Tyveri av mobiltelefon ¶ 16.02 : Politiet leter etter en person som er mistenkt for å ha stjålet en mobiltelefon fra en butikk i Sandens senter i Kvadraturen.
FV170310 1019 : Melding om tyveri av et mindre pengebeløp fra gårdsutsalg i Tveitenveien i Arendal.
FV170310 Mannen er også dømt for tyveri fra et lokale i Kristiansand 10.april 2016. 21-åringen ble pågrepet på stedet, og politiet fant en rekke gjenstander i mannens bag.
DN170310 - Det er et direkte ran og tyveri
DB170310 Det er også en form for forsikring, selv om det altså ikke hjelper deg mot tyveri eller uhell.
DA170310 To menn og én kvinne er nylig dømt for tyveri og heleri av sigaretter.
DA170310 To ansatte i en dagligvarebutikk i Stavanger er dømt for tyveri av betydelige mengde sigaretter.
VG170308 Tingretten festet ikke lit til kunsttyvens forklaring og dømte ham for tyveri av alle verkene.
VG170308 Pål Enger var dømt for tyveri av blant annet to Pushwagner-verker med tittelen « Nightlife ».
VG170308 Kommisjonen mener derfor at Enger ikke skal dømmes for tyveri av 15 kunstverk og at straffeutmålingen må prøves på nytt.
VG170308 Det var i mars i fjor at den 49 år gamle kunsttyven ble dømt til to års fengsel for tyveri av 15 kunstverk av blant andre Pushwagner, Vebjørn Sand og Camilla Grythe fra galleriet Fine Art i Oslo.
DB170308 Han nekter straffskyld for alt, unntatt tyveri .
DB170308 Han er tiltalt for korrupsjon, grov økonomisk utroskap og tyveri .
DB170308 ¶ BLE IKKE TRODD : Kunsttyven Pål Enger får saken sin gjenopptatt etter å ha blitt dømt for tyveri i et galleri på Aker Brygge i Oslo desember 2015.
DB170308 Trykket som har vært i Sabers hender ble kjøpt og regnskapsført i en innrammingsbutikk før Enger begikk sitt tyveri i Galleri Fineart i desember 2015.
BT170308 Også kvinnen er siktet for tyveri fra konteineren.
AA170308 Trykkene ble kjøpt og regnskapsført i en innrammingsbutikk før Enger begikk sitt tyveri i galleriet Fineart i desember 2015.
DN170307 Yng-kunder som velger Swap vil i tillegg få en forsikring inkludert i prisen som dekker tap, tyveri og vannskade.
DB170307 DIREKTESENDES : Drap, tyveri og kidnapping : Disse menneskene filmer seg selv i forbindelse med kriminelle hendelser.
AA170307 9 Meldt om tyveri av motorvogn ila kveld/natt, en blå Volvo 940 - regnr.
FV170306 ARENDAL : Tyveri fra garasje ¶ 06.04 : I løpet av natta har det vært et tyveri fra en garasje i Saltrød.
FV170306 ARENDAL : Tyveri fra garasje ¶ 06.04 : I løpet av natta har det vært et tyveri fra en garasje i Saltrød.
VG170305 Bjørndalen utsatt for tyveri - kom tomhendt til OL-byen ¶
FV170304 ARENDAL : Boliginnbrudd ¶ 11.21 : Politiet har foretatt åstedsundersøkelse etter innbrudd og tyveri fra en bolig.
DB170304 Mennene er nå siktet for forsøk på tyveri .
DB170304 I stedet erkjente han skyld for tyveri av skrapmetall.
AA170304 Mennene er nå siktet for forsøk på tyveri . ( ©NTB ) ¶
AA170304 Ved midnatt fikk en politipatrulje i Steinkjer sentrum tips om forsøk på tyveri av en drosje.
DB170303 Han har nektet straffskyld for alt, unntatt tyveri .
DB170303 Han er også tiltalt for grov økonomisk utroskap og for tyveri .
VG170302 - Jeg er ansvarlig for alt som skjedde, men dette var svindel, tyveri og bedrag.
VG170301 | Pål Anders Ullevålseter utsatt for tyveri
FV170301 KRISTIANSAND : Politiet undersøker lokalene til Adykk i Gyldenløvesgate etter at det ble oppdaget innbrudd og tyveri fra lokalene onsdag morgen.
DB170301 Han står tiltalt for grov korrupsjon, underslag, økonomisk utroskap, tyveri og brudd på eksportloven i forbindelse med Dagbladets avsløringer rundt de såkalte « Nigeria-båtene ».
DB170301 Tiltalt for korrupsjon, underslag, økonomisk utroskap, tyveri og brudd på eksportloven ¶
DB170301 Tilstår tyveri , men ikke korrupsjon ¶
DB170228 Stavrum var mannen som hadde ansvaret for salg av Forsvarets utrangerte marinefartøy, og står tiltalt for grov korrupsjon, underslag, tyveri og brudd på det norske eksportregelverket.
DB170228 Innrømmer tyveri
DB170228 I tillegg innrømmet han delvis straffskyld for tyveri av de to skipskrybbene.
AA170228 | Nigeria-tiltalt benektet korrupsjon, men innrømmet tyveri
AA170228 Men han innrømmet straffskyld for tyveri av propell og aksling og delvis straffskyld for tyveri av skipskrybber, skriver Dagbladet.
AA170228 Men han innrømmet straffskyld for tyveri av propell og aksling og delvis straffskyld for tyveri av skipskrybber, skriver Dagbladet.
AA170228 Han er tiltalt av Økokrim for korrupsjon, underslag, økonomisk utroskap, tyveri og brudd på eksportloven i forbindelse med salget av sju utrangerte marinefartøyer til paramilitære i Vest-Afrika.
AA170228 Den korrupsjonstiltalte orlogskapteinen i Nigeriabåt-saken nektet straffskyld for korrupsjon, men innrømmet tyveri da rettssaken startet i Oslo tingrett.
SA170227 | Bjørndalen utsatt for tyveri på vei til OL-byen ¶
SA170227 UHELDIG : Ole Einar Bjørndalen ble utsatt for tyveri på vei til Pyeongchang i Sør-Korea.
SA170227 Da Bjørndalen kom frem til Sør-Korea mandag ettermiddag, oppdaget han at han var blitt utsatt for tyveri , ifølge VG.
FV170227 | Bjørndalen utsatt for tyveri på vei til OL-byen ¶
FV170227 UHELDIG : Ole Einar Bjørndalen ble utsatt for tyveri på vei til Pyeongchang i Sør-Korea.
FV170227 Da Bjørndalen kom frem til Sør-Korea mandag ettermiddag, oppdaget han at han var blitt utsatt for tyveri , ifølge VG.
DB170227 desember 2013 og iscenesatte et tyveri for å se hvordan Cappelen og hans nettverk reagerte.
DB170227 Videre er han tiltalt for tyveri av skrapestål, en aksling og en propell.
BT170227 | Bjørndalen utsatt for tyveri på vei til OL-byen ¶
BT170227 UHELDIG : Ole Einar Bjørndalen ble utsatt for tyveri på vei til Pyeongchang i Sør-Korea.
BT170227 Da Bjørndalen kom frem til Sør-Korea mandag ettermiddag, oppdaget han at han var blitt utsatt for tyveri , ifølge VG.
BT170227 | Bjørndalen utsatt for tyveri på vei til OL-byen ¶
BT170227 UHELDIG : Ole Einar Bjørndalen ble utsatt for tyveri på vei til Pyeongchang i Sør-Korea.
BT170227 Da Bjørndalen kom frem til Sør-Korea mandag ettermiddag, oppdaget han at han var blitt utsatt for tyveri , ifølge VG.
AP170227https://www.aftenposten.no/100Sport/vintersport/skiskyting/Bjorndalen-utsatt-for-tyveri-pa-vei-til-OL-byen-231357b.html | Bjørndalen utsatt for tyveri på vei til OL-byen ¶
AP170227https://www.aftenposten.no/100Sport/vintersport/skiskyting/Bjorndalen-utsatt-for-tyveri-pa-vei-til-OL-byen-231357b.html UHELDIG : Ole Einar Bjørndalen ble utsatt for tyveri på vei til Pyeongchang i Sør-Korea.
AP170227https://www.aftenposten.no/100Sport/vintersport/skiskyting/Bjorndalen-utsatt-for-tyveri-pa-vei-til-OL-byen-231357b.html Da Bjørndalen kom frem til Sør-Korea mandag ettermiddag, oppdaget han at han var blitt utsatt for tyveri , ifølge VG.
AP170227 | Bjørndalen utsatt for tyveri på vei til OL-byen ¶
AP170227 UHELDIG : Ole Einar Bjørndalen ble utsatt for tyveri på vei til Pyeongchang i Sør-Korea.
AP170227 Da Bjørndalen kom frem til Sør-Korea mandag ettermiddag, oppdaget han at han var blitt utsatt for tyveri , ifølge VG.
SA170225 | Pirat-taxi, tyveri og berusede menn ¶
SA170225 Saken etterforskes som grovt tyveri .
FV170225 KRISTIANSAND : Tyveri ¶ 00.27 : Politiet fikk melding om en tyv som hadde tatt en dameveske fra en restaurant.
AA170225 Hytteeieren melder om tyveri av diverse gods, samt skadeverk på hytta på Frosta, skriver politiet på Twitter.
AA170225 Tyveri av diverse gods samt skadeverk.
DN170224 Sakene etterforskes som tyveri og bedrageri.
AA170224 Alphabet ønsker å ta saken til retten, og at det blir utbetalt erstatning for det de omtaler som et " kalkulert tyveri " av deres teknologi.
AA170224 Sakene etterforskes som tyveri og bedrageri.
VG170223 Inntil videre etterforskes sakene som tyveri og bedrageri.
SA170223 Hva skal til for å få igjen på forsikringen etter tyveri ?
FV170223 ARENDAL : Innbrudd og grovt tyveri fra enebolig ¶ 18.30 : Det har vært innbrudd og grovt tyveri fra en enebolig på Hisøy.
FV170223 ARENDAL : Innbrudd og grovt tyveri fra enebolig ¶ 18.30 : Det har vært innbrudd og grovt tyveri fra en enebolig på Hisøy.
DB170223 desember brøt politiet seg inn i garasjen ( til høyre ) og iscenesatte et tyveri for å se hvordan Cappelen og hans nettverk reagerte.
BT170223 Hva skal til for å få igjen på forsikringen etter tyveri ?
DB170222 Og et eventuelt tyveri av personlig informasjon fra disse konkrete kontoene, ville tilsvarende skjedd fra utenlandske servere og ikke blitt fanget opp av en kontroll av datatrafikk over Norges grenser.
AA170222 Svensken er siktet for tyveri , for angrep på polititjenestemenn, og for uaktsom kjøring. ( ©NTB ) ¶
FV170221 Lister tingrett fant henne også skyldig i et par tilfeller av nasking og tyveri fra ulike forretninger i Lyngdal.
BT170221 Ifølge politiet har disse to personen trolig også noe å gjøre med tyveri av elsykler i Paradis-området i helgen.
BT170221 Tyveri av elsykler ¶
AA170221 Etter flere tyveri av drivstoff fra parkert buss, ble eieren lei.
AA170221 Aalberg driver med bilsport, og teambussen hans har gjentatte ganger blitt utsatt for tyveri av diesel mens den har stått parkert.
SA170220 | Mann tatt for tyveri på hotell ¶
SA170220 En mann ( 21 ) er nå pågrepet i Stavanger sentrum etter et tyveri fra et hotell tidligere i dag.
BT170220 De er siktet for tyveri av åtte påhengsmotorer, sier politiadvokat Martine Haaland.
BT170220 De er siktet for tyveri av åtte påhengsmotorer, sier politiadvokat Martine Haaland.
AA170220 17-åringen er også tiltalt for tyveri , innbrudd og grov vold.
AA170219 Mann i 20 årene innbrakt fra Thomas Angels gate, mistenkt for tyveri av veske inne på utested.
SA170218 To personer, en 30 år gammel mann og en 24 år gammel kvinne, er pågrepet etter hendelsen og siktet for tyveri .
AA170217 - Det er snakk om bilbrukstyveri og tyveri av snøscooter, sier operasjonsleder Kjetil Mollan ved politiets operasjonssentral i Nord-Trøndelag.
DB170216 Han skulle sonet en seks måneders fengselsdom i februar for tyveri , brudd på våpenloven og narkotika, men Kriminalomsorgen fikk ikke kontakt med ham.
AA170216 Ikke meldt om tyveri
AA170216 Borettslaget har vært inne og stjålet den, sa Aune, som vil anmelde borettslaget til politiet for tyveri .
AA170216 Han skulle sonet en fengselsdom i februar for tyveri , brudd på våpenloven og narkotika, men Kriminalomsorgen fikk ikke kontakt med ham.
VG170215 45-åringen skulle vært inne for å sone i fengsel denne måneden, etter en dom fra 2016 for tyveri , brudd på våpenloven og narkotika, men Kriminalomsorgen har ikke fått kontakt med mannen.
VG170215 45-åringen skulle vært inne for å sone i fengsel denne måneden, etter en dom fra 2016 for tyveri , brudd på våpenloven og narkotika, men Kriminalomsorgen har ikke fått kontakt med mannen.
FV170215 I hovedsak for vold, innbrudd, tyveri , brudd på våpenloven, brudd på veitrafikkloven og bruk av narkotika.
FV170215 Han skulle da sone for to dommer han fikk i 2016, hovedsaklig for narkotika, vold og tyveri .
DB170215 Den drapssiktede mannen er også domfelt, seinest i fjor for innbrudd og for tyveri av kjøretøy.
DB170215 Han er også tiltalt for grov vold, vold mot to tjenestemenn, innbrudd og tyveri .
BT170215 Han skulle vært inne for å sone i fengsel denne måneden etter en dom i fjor for tyveri , brudd på våpenloven og narkotika, men Kriminalomsorgen fikk ikke kontakt med ham.
AP170215 I hovedsak for vold, innbrudd, tyveri , brudd på våpenloven, brudd på veitrafikkloven og bruk av narkotika.
AP170215 Han skulle vært inne for å sone i fengsel denne måneden etter en dom i fjor for tyveri , brudd på våpenloven og narkotika, men Kriminalomsorgen fikk ikke kontakt med ham.
AA170215 Men sønnen min er seks år og han får ikke til å bære akebrettet sitt opp trappa, sier Aune, som nå vil anmelde borettslaget til politiet for tyveri .
AA170215 - Moren til Simon, Hilde Aune, vil anmelde borettslaget til politiet fordi hun mener det er snakk om tyveri .
AA170215 Han skulle vært inne for å sone i fengsel denne måneden etter en dom i fjor for tyveri , brudd på våpenloven og narkotika, men Kriminalomsorgen fikk ikke kontakt med ham.
AA170215 Han skulle vært inne for å sone i fengsel denne måneden etter en dom i fjor for tyveri , brudd på våpenloven og narkotika, men Kriminalomsorgen fikk ikke kontakt med ham.
VG170214 Hva er min ugjerning, spør du ? Tyveri ?
FV170214 - Det ser mer ut som et tyveri enn et ran, men det får videre etterforskning vise, kommenterer operasjonsleder Ugland.
DB170214 Så fingerte de et tyveri av hasj fra et av Cappelens lagre, for å overvåke hvordan de involverte oppførte seg da.
AP170214 Tirsdag melder de om tyveri av både arbeidsklær og en varebil som kan ha sammenheng med rømmingen.
AA170214 Så langt har er én person mistenkt for bedrageri eller tyveri fra leilighet, opplyser Berg.
AA170214 Berg understreker at folk som er utsatt for tyveri og som ønsker å komme for å se på beslaget, må anmelde forholdet til politiet.
AA170214 Tirsdag melder de om tyveri av både arbeidsklær og en varebil som kan ha sammenheng med rømmingen.
VG170213 Men det vi snakker om her, handler ikke om samfunnsomveltende aktivitet, tvert om er det simpelt tyveri .
FV170213 Mann ( 33 ) pågrepet for tyveri og vold.
FV170211 TVEDESTRAND : Stjal øl fra butikk ¶ 11.31 : Tyveri av øl fra butikk.
DB170211 Lovbruddene kan dreie seg om ulovlig arbeid, tyveri , ulovlig opphold eller andre ting, sier hun.
DB170211 desember 2013 og iscenesatte et tyveri for å se hvordan Cappelen og hans nettverk reagerte.
VG170210 Under valgkampen gikk han gjentatte ganger til angrep på Kina, og anklaget blant annet landet for å drive en illegal eksport av subsidierte varer og « ustyrlig » tyveri av intellektuell eiendom.
AP170210 desember 2013 og iscenesatte et tyveri for å se hvordan Cappelen og hans nettverk reagerte.
AA170210 Han sitter nå i arresten siktet for tyveri , han må forklare seg når det blir dag, sier Tiller.
DB170209 På turen fant de stillestående vann, skitne basseng, dumpet materiale som lå strødd, hull og slitasje på anleggene i tillegg til at lav sikkerhet hadde ført til tyveri av både kabler og andre materialer.
DA170209 Da var det snakk om en kvinne som etter hvert ble tatt for flere tyveri , sier Fajardo, som advart andre neglesalonger om kvinnen, da hun trolig må få dem ordnet på nytt.
BT170209 Palestinske ledere kaller det legalisering av tyveri .
AA170209 ¶ Politiet meldte på Twitter i ettermiddag om tyveri av post fra postkasser i heimdalsområdet.
AA170209 | Tre personer pågrepet etter tyveri fra postkasser ¶
DA170208 - Det republikanerne gjorde i fjor ble oppfattet som et tyveri av en dommer.
DA170208 Mens grove tyveri i bolig går ned på landsbasis de siste fem årene, har det i Sør-Vest politidistrikt økt.
DA170208 Grovt tyveri fra bolig opp ¶
DA170208 Grove tyveri fra bolig går opp fra 548 i 2015 til 729 i 2016.
AA170208 Dersom det er flere tilfeller av tyveri , innbrudd eller forsøk på innbrudd må folk melde fra om det, sier Bakkhaug.
VG170207 Palestinske myndigheter kaller vedtaket i Knesset et forsøk på å « legalisere tyveri » og har gjort det klart at de vil bringe saken inn for internasjonale organer og rettsinstanser.
VG170207 Legalisert tyveri
AP170207 Palestinske myndigheter kaller vedtaket i Knesset et forsøk på å " legalisere tyveri " og har gjort det klart at de vil bringe saken inn for internasjonale organer og rettsinstanser.
AP170207 Legalisert tyveri
DB170206 - Legaliserer tyveri
DB170206 - Den nye loven legaliserer tyveri av palestinsk land, heter det i en uttalelse fra Den palestinske frigjøringsorganisasjonen ( PLO ).
DB170206 17-åringen er også tiltalt for tyveri , innbrudd og grov vold mot mennesker.
AA170206 - Den nye loven legaliserer tyveri av palestinsk land, heter det i en uttalelse fra Den palestinske frigjøringsorganisasjonen ( PLO ).
AA170206 17-åringen er også tiltalt for tyveri , innbrudd og grov vold mot mennesker.
VG170204 - Ikke tyveri
VG170204 - De sa det ikke var et tyveri , men bedrageri og at forsikringen min ikke dekket det.
DB170204 Trykkene ble kjøpt og regnskapsført i en innrammingsbutikk før Enger begikk sitt tyveri i galleriet Fineart i desember 2015, ifølge Dagbladet.
AA170204 Trykkene ble kjøpt og regnskapsført i en innrammingsbutikk før Enger begikk sitt tyveri i galleriet Fineart i desember 2015, ifølge Dagbladet.
FV170201 Eieren av en bolig hadde meldt om grovt tyveri ved innbrudd på Tangvald i løpet av kvelden.
DB170131 | Slik styrte han hasjligaen ¶ ¶ TYVERI : Det er ett av de største kunsttyveriene noensinne.
DB170130 Jeg betrakter hele situasjonen som grovt tyveri ».
DB170130 Da forstod jeg at dette var et planlagt tyveri .
FV170123 KRISTIANSAND : Tyveri av verktøy ¶ 08.41 : Det er stjålet diverse elektrisk verktøy fra en bolig under oppføring på Eidsdalsheia i Kristiansand.
AP170123https://www.aftenposten.no/norge/Seks-punkter-om-norsk-kriminalitet-i-fjor-613565b.html Eller kan det være at folk ikke anmelder fordi de ikke tror det har noen hensikt, og fordi politiet ikke oppklarer saken ? - 80 prosent av biltyverier og 77 prosent av innbrudd og tyveri fra bolig blir anmeldt.
AP170123https://www.aftenposten.no/norge/Seks-punkter-om-norsk-kriminalitet-i-fjor-613565b.html Det kan være tyveri av identitet og misbruk av andre mennesker, som i mange tilfelle ikke engang merker at de har vært utsatt for svindel. 6.
AP170123 Eller kan det være at folk ikke anmelder fordi de ikke tror det har noen hensikt, og fordi politiet ikke oppklarer saken ? - 80 prosent av biltyverier og 77 prosent av innbrudd og tyveri fra bolig blir anmeldt.
AP170123 Det kan være tyveri av identitet og misbruk av andre mennesker, som i mange tilfelle ikke engang merker at de har vært utsatt for svindel. 6.
BT170122 I Bergen ble det meldt om ni grove tyveri fra BMW-biler i 2016.
FV170121 FARSUND : Biltyveri ¶ 10.47 : Politiet fikk melding om tyveri av en svart Toyota Avensis.
AP170118 desember 2013 og iscenesatte et tyveri for å se hvordan Cappelen og hans nettverk reagerte.
SA170114 Handlinger som blir trukket frem var tyveri , isolering, trusler, tvang, mobbing, seksuelle overgrep, straff og nekting av mat.
FV170113 FROLAND : Tyveri ¶ 05.48 : Tyveri av diesel og lysutstyr fra Gullknapp flyplass.
FV170113 FROLAND : Tyveri ¶ 05.48 : Tyveri av diesel og lysutstyr fra Gullknapp flyplass.
DB170113 Det involverer blant annet dårlig merking av annonser, tyveri av andres bilder eller brudd på den såkalte « sunn fornuft-plakaten », dersom man selv har valgt å være medlem av den.
BT170113 Retten mener at sterke allmennpreventive hensyn gjør seg gjeldende når det gjelder tyveri av kjæledyr.
BT170113 Bergen tingrett har avsagt dom i en litt spesiell sak der tyveri av en hund blir regnet for det mest alvorlige.
BT170113 - Sterke allmennpreventive hensyn gjør seg gjeldende når det gjelder tyveri av kjæledyr, sier retten.
AP170113 Selvjustisgruppen har « Vi gjør byen tryggere », men det ble brukt mot Larsen at han har rulleblad med blant annet medvirkning til ran, tyveri , fyllekjøring og narkotikakriminalitet fra ungdomsårene.
DB170112 « Erfaringsmessig skjer det tyveri fra bagasjerom på hotell, og det er alminnelig kjent » uttaler nemnda.
DB170112 Da risikerer du å ikke få erstattet tapet etter tyveri .
DB170112 DIREKTESENDES : Drap, tyveri og kidnapping : Disse menneskene filmer seg selv i forbindelse med kriminelle hendelser.
SA170110 To personer er pågrepet i Stavanger, og siktet for innbrudd og tyveri i fra flere hus på Madla og Tjensvoll i løpet av formiddagen tirsdag.
FV170108 FARSUND : Tyveri av firehjuling ¶ 15.30 : En ATV er stjålet fra Sundeveien mellom klokka 12 og 14 søndag.
FV170106 Selvjustisgruppen har mottoet « Vi gjør byen tryggere », men det ble brukt mot Larsen at han har rulleblad med blant annet medvirkning til ran, tyveri , fyllekjøring og narkotikakriminalitet fra ungdomsårene.
AP170106 Selvjustisgruppen har « Vi gjør byen tryggere », men det ble brukt mot Larsen at han har rulleblad med blant annet medvirkning til ran, tyveri , fyllekjøring og narkotikakriminalitet fra ungdomsårene.
DB170105 Manning ble i 2013 dømt til 35 års fengsel for blant annet spionasje og tyveri .
AP170105 Det er først og fremst tyveri og publisering av store mengder e-poster fra Det demokratiske partiet som nevnes.
AP170105 Samboerparet ble også dømt for grovt tyveri ved bruk av kortet, forsøk på tyveri og naskeri. 45-åringen ble også dømt for oppbevaring av narkotika, heleri og brudd på identifikasjonsplikten.
AP170105 Samboerparet ble også dømt for grovt tyveri ved bruk av kortet, forsøk på tyveri og naskeri. 45-åringen ble også dømt for oppbevaring av narkotika, heleri og brudd på identifikasjonsplikten.
DA170102 I tillegg er han tiltalt for en rekke tilfeller av kjøring uten å ha gyldig førerkort, uaktsom kjøring, bruk og besittelse av narkotika og tyveri av post fra boliger på Tasta.
FV170101 KRISTIANSAND : Meldte om tyveri fra samboer ¶ 04.32 : Melding om at en mann har tatt samboers mobiltelefon.
FV170101 ARENDAL : Stjal bil og kjørte i fylla ¶ 03.55 : Mann pågrepet for tyveri av bil samt kjøring i påvirket tilstand.
AP170101 Med dagens selvbetjente kasser må ansatte fortsatt overvåke kundene, både for å hjelpe til og for å forhindre tyveri .
FV161231 KRISTIANSAND : Tyveri fra garasje ¶ 01.08 : En boligeier i Voiebyen oppdager at noen har vært inne i garasjen og stjålet høyttalere.
DA161109 Det var klokken 01.20 natt til onsdag, mens mange rigget seg til for følge utviklingen i valget i USA, at politiet fikk melding om et tyveri av det frekke slaget fra et hotell i Stavanger.
AP161011https://www.aftenposten.no/reise/Sa-stor-kan-handbagasjen-din-vare-370b.html Smykker, klokker, og andre verdigjenstander må ikke pakkes i kofferten grunnet fare for tyveri .
AP161011https://www.aftenposten.no/reise/Sa-stor-kan-handbagasjen-din-vare-370b.html - Smykker, klokker, og andre verdigjenstander må ikke pakkes i kofferten grunnet fare for tyveri .
AP160916https://www.aftenposten.no/reise/Reisetips-til-eventyrlige-Marokko-277b.html Sivilt politi, i tillegg til synlig politi, er til stede for å sikre turister mot tyveri , ran og andre ting.
AP160916 Sivilt politi, i tillegg til synlig politi, er til stede for å sikre turister mot tyveri , ran og andre ting.
AP160718https://www.aftenposten.no/reise/Dette-har-du-krav-pa-hvis-bagasjen-er-forsinket-14b.html Det ble utbetalt over 333 millioner kroner i forbindelse med tap eller tyveri av reisegods i 2015, ifølge tall fra Finans Norge.
AP160715 Ifølge Nice Matin var mannen ikke på overvåkingslisten til den franske etterretningstjenesten, men var kjent for politiet i forbindelse med annen kriminalitet som tyveri og vold med våpen.
AP160625https://www.aftenposten.no/norge/Han-skal-bli-verdens-raskeste-fugl-355159b.html På grunn av faren for tyveri av egg og unger, forteller ikke Aftenposten hvor i Østfold denne ringmerkingen fant sted.
AP160621https://www.aftenposten.no/reise/Skal-du-leie-bil-i-sommerferien-8403b.html TP/TW fritar leietager for et ubegrenset økonomisk ansvar ved tyveri eller innbrudd i leiebilen.
AP160621https://www.aftenposten.no/reise/Skal-du-leie-bil-i-sommerferien-8403b.html På engelsk heter ansvarsforsikring Third Party Liability ( TPL ), kasko heter Collision Damage Waiver ( CDW ) eller Loss Damage Waiver ( LDW ), tyveri heter Theft Protection ( TP ) eller Theft Waiver ( TW ).
AP160621 TP/TW fritar leietager for et ubegrenset økonomisk ansvar ved tyveri eller innbrudd i leiebilen.
AP160621 På engelsk heter ansvarsforsikring Third Party Liability ( TPL ), kasko heter Collision Damage Waiver ( CDW ) eller Loss Damage Waiver ( LDW ), tyveri heter Theft Protection ( TP ) eller Theft Waiver ( TW ).
AP160425 Deltour og Halet anklages blant annet for tyveri , brudd på Luxembourgs lover om hemmelighold, og for ulovlig å ha tatt seg inn i lukkede databaser.
AP160316https://www.aftenposten.no/verden/Nyhetsbyra-Student-fra-USA-domt-til-15-ar-i-fengsel-i-Nord-Korea-56459b.html Amerikaneren har innrømmet tyveri av propagandamateriale.
VG160309 | Mann pågrepet for tyveri av Vebjørn Sands maleri ¶
VG160309 Mann i 40-årene pågrepet for tyveri av maleriet Vebjørn Sand ble frastjålet på toget i Moss i går.
DA160231 - Alarmer, enten det er brann eller tyveri , tar mye tid og krefter, og det er et mål framover å begrense hvor mye jobb det er med dette.
AP160225https://www.aftenposten.no/reise/Dette-blir-vi-mest-syke-av-pa-reisen-9011b.html Tyveri og tapt reisegods går ned med tre prosent, men ligger fortsatt med rundt 300 millioner kroner i erstatningsutbetalinger.
AP160225 Tyveri og tapt reisegods går ned med tre prosent, men ligger fortsatt med rundt 300 millioner kroner i erstatningsutbetalinger.
AP160221 Tyveri hjemme eller bedrageri mot denne gruppen hadde derimot en liten økning.
AP160219 Valutaen er nå ganske stabil, men en rekke av de ledende figurene i bitcoin-bevegelsen sitter i fengsel etter avsløringer om manipulasjon, tyveri og narkotikahandel.
AP160119 Lommetyveri utgjør likevel den største enkeltstående lovbruddskategorien i Oslo politidistrikt, og over 20 prosent av alle anmeldelser av tyveri på offentlig sted i Norge skjer i Oslo.
DA160111 Det er « tyveri » fra fellesskapet av store beløp som påfører trygdemyndigheter, politi og rettsvesen mye ressursbruk som kunne ha vært brukt til andre formål », heter det i dommen.