NL171013 Det er en fordummende og historieløs trivialisering av brutale krigshandlinger som kostet mange menneskeliv.
AP170923 Navnet « kronisk utmattelsessyndrom », og de vide diagnosekriteriene som fulgte med den psykologiseringen av sykdommen man har sett de siste 30 årene, har ødelagt for forskningen og bidratt til trivialisering av en invalidiserende sykdom, ifølge den samme rapporten fra 2015.
VG170820 Men å sidestille Hvit Maktgrupper som Ku Klux Klan og nynazistene med antifascistiske aksjonister, slik Donald Trump gjorde to ganger i uken som gikk, er like fullt en grotesk trivialisering av ekstremismen.
NL170524 Å anvende et ord som sannhetskommisjon i Norge, kan fort bli oppfattet som en trivialisering av de grusomheter som ble begått mot indianere og sorte sør-afrikanere.
BT170420 PROSTITUSJON : Prostitusjonen fremstilles nærmest som en trivialisering av det som burde være kjernen i saken : Ikke tigging, ikke tyveri, ikke pillesalg : Grov prostitusjon og menneskehandel.
BT170420 Det fremstår, hvor tilsiktet det enn er, som en trivialisering av det som burde være kjernen i saken : Ikke tigging, ikke tyveri, ikke pillesalg : Grov prostitusjon og menneskehandel.
AP170111 - ADL har alltid fastholdt at lettvinte sammenligninger med Nazi-Tyskland er støtende og en trivialisering av holocaust.