AP171214 Jeg forventer at kulturministeren tar saken på alvor og forklarer hva som faktisk har skjedd, fastslår talsmannen .
DB171212 - Oscar Pistorius har pådratt seg blåmerker etter en krangel om en telefon med en annen innsatt på spesialavdelingen de sitter på ved Attridgeville Correctional Centre, heter det fra talsmannen Singabakho Nxumalo.
DB171211 Talsmannen for det kinesiske utenriksministerdepartementet kritiserte at USA brukte sine egne nasjonale lover til å angripe et annet land, for så å understreke at Kina har jobbet med problematikken.
VG171206 Vi trenger å få noen svar fra IOC, het det fra talsmannen Dimitrij Peskov.
DB171206 Vi trenger å få noen svar fra IOC, het det fra talsmannen Dimitrij Peskov onsdag.
DA171206 Vi trenger å få noen svar fra IOC, het det fra talsmannen Dimitrij Peskov.
AP171204 Hjelpearbeidere får ikke reise inn med livsnødvendig hjelp på et tidspunkt når millioner i Jemen er avhengige av hjelp for å overleve, sa talsmannen Stephane Dujarric.
SA171129 - Britain First har som mål å splitte samfunnet gjennom sine hatefulle ytringer som sprer løgner og skaper motsetninger, sier talsmannen .
DA171129 - Britain First har som mål å splitte samfunnet gjennom sine hatefulle ytringer som sprer løgner og skaper motsetninger, sier talsmannen .
AP171129 Dessuten påpeker talsmannen at det overveldende flertall av det britiske folk avviser den fordomsfulle retorikken til ytre høyre, som er en motsetning til de verdier som landet representerer : anstendighet, toleranse og respekt.
DB171128 KrF ble enda mer avhengig av Hareide siden den finanspolitiske talsmannen Hans Olav Syversen falt ut i Oslo, og ble enda mer et sør- og vestlandsparti siden de kom inn fra til sammen ett annet fylke.
VG171125 Det som virkelig betyr noe er at disse flyrutene opprettholdes og at havnene i Hodeidah og Saleef åpnes både for humanitær hjelp og kommersiell import, sier talsmannen Jens Lærke.
AP171125 Videre angrep flyene « terrorist » - steder der våpen og ammunisjon ble oppbevart, sa talsmannen Tamer el-Refai.
AP171125 Videre angrep flyene « terrorist » - steder der våpen og ammunisjon ble oppbevart, sa talsmannen Tamer el-Refai.
AA171125 Videre angrep flyene « terrorist » - steder der våpen og ammunisjon ble oppbevart, sa talsmannen Tamer el-Refai.
VG171121 Ifølge talsmannen Enrique Balbi kan ARA San Juan i et verst tenkelig scenario ha gått tom for oksygen etter to dager, men om den driver på overflaten i åpent hav vil de ha mat og oksygen i 30 dager.
AP171121 - Mens bønnen var i gang, uløste han eksplosivene, sier talsmannen .
AP171120 Etterpå unnskyldte talsmannen for Rosgvardia seg med at soldatene bare var innleid av « passe på en last for reisebyrået Intourist ».
SA171118 Vold løser ingen ting, sier den avtroppende talsmannen for det israelske forsvaret.
DB171115 - Når vi har gjennomført oppdraget vårt, vil situasjonen normaliseres, sa talsmannen da han leste opp sitt budskap.
DN171110 - I en tid der det er behov for mer koordinering for å håndtere konflikten med Nord-Korea, og der president Donald Trump valgte Japan og Sør-Korea som første stopp på sin reise, bør man unngå å gjøre slike ting som kan påvirke samarbeidet negativt, sier talsmannen Yoshihide Suga.
DB171110 - I en tid der det er behov for mer koordinering for å håndtere konflikten med Nord-Korea, og der president Donald Trump valgte Japan og Sør-Korea som første stopp på sin reise, bør man unngå å gjøre slike ting som kan påvirke samarbeidet negativt, sier talsmannen Yoshihide Suga.
VG171106 Den tidligere profilerte talsmannen for Profetens Ummah møtte med kort og velpleid skjegg da ankesaken mot ham startet i Borgarting lagmannsrett mandag morgen.
DB171106 . Den tidligere talsmannen for Profetens Ummah møtte med kort og velpleid skjegg og i vestlige klær da ankesaken mot ham startet i Borgarting lagmannsrett mandag morgen.
DA171106 Mandag startet ankesaken mot den tidligere talsmannen for den ytterliggående islamistiske grupperingen Profetens Ummah.
DA171105 Den tidligere profilerte talsmannen for Profetens Ummah ble i april i år dømt i Oslo tingrett til ni års fengsel for terrorrekruttering og for medlemskap i den terrorlistede organisasjonen IS. 32-åringen ble dermed den første i Norge som er dømt for å være medlem av IS uten å ha vært i Syria, og den første som er dømt for terrorrek
AP171105 Den tidligere profilerte talsmannen for Profetens Ummah ble i april i år dømt i Oslo tingrett til ni års fengsel for terrorrekruttering og for medlemskap i den terrorlistede organisasjonen IS. 32-åringen ble dermed den første i Norge som er dømt for å være medlem av IS uten å ha vært i Syria, og den første som er dømt for terrorrek
DN171104 På spørsmål om etterforskningen rettes mot Spacey, ba talsmannen om detaljer om hendelsen og sendte deretter pressemeldingen.
DB171104 På spørsmål om etterforskningen rettes mot Spacey, ba talsmannen om detaljer om hendelsen og sendte deretter pressemeldingen.
BT171104 På spørsmål om etterforskningen rettes mot Spacey, ba talsmannen om detaljer om hendelsen og sendte deretter pressemeldingen.
AP171104 På spørsmål om etterforskningen rettes mot Spacey, ba talsmannen om detaljer om hendelsen og sendte deretter pressemeldingen.
AA171104 På spørsmål om etterforskningen rettes mot Spacey, ba talsmannen om detaljer om hendelsen og sendte deretter pressemeldingen.
VG171101 - Det brukes mye spesialutstyr i redningsarbeidet, fortsetter talsmannen .
AA171101 Ni andre ble såret i angrepet, som også rammet et lite hotell ved markedsplassen i Sahar-distriktet, opplyser talsmannen Abdellah al-Ezi.
AP171031 Målet for angrepet i bydelen Wazir Akbar Khan er ikke kjent, men ifølge talsmannen skjedde det få meter fra departementets utenriksavdeling.
DN171030 - Amerikanerne har foreslått et møte mellom de to, noe president Rouhani har takket nei til, sier talsmannen Bahram Ghassemi ifølge Tasnim News.
VG171027 Siktelsen vil bli levert inn i neste uke slik at separatistlederen kan stilles for retten, opplyser talsmannen fredag kveld.
DB171027 Dette har en strafferamme på 30 års fengsel, opplyste talsmannen .
DB171027 Siktelsen vil bli levert inn i neste uke slik at separatistlederen kan stilles for retten, opplyser talsmannen .
AP171027 Siktelsen vil bli levert inn i neste uke slik at separatistlederen kan stilles for retten, opplyser talsmannen fredag kveld.
VG171026 De spanske partiene ønsker nyvalg ¶ Talsmannen for det største opposisjonspartiet i Spania, PSOE, sa om Puigdemonts mulige uttalelse at dette ville være en « fantastisk nyhet » og en « seier for demokratiet », ifølge La Vanguardia.
SA171025 I stedet klemte han seg gjennom smale passasjer mellom hus og løp på toppen av murene, sier talsmannen videre.
SA171025 - Han var kledd i svart, akkurat som en ninja, sier talsmannen .
AP171021 Vi leter nå etter angriperne, sier talsmannen Mohamed Bazoum.
VG171017 - Å gi opp er ikke noe alternativ for denne regjeringen, sa talsmannen Jordi Turull, som også har en ministerpost.
AA171017 - Å gi opp er ikke noe alternativ for denne regjeringen, sa talsmannen Jordi Turull, som også har en ministerpost.
AA171016 Talsmannen opplyser at det antas at antiluftskyts-batteriet nå er ute av funksjon. ( ©NTB ) ¶
VG171012 Onsdag bekrefter talsmannen for sikkerhetsmyndighetene i Nuevo Leon, Aldo Fasci, at tre av dem døde som følge av skadene.
VG171012 I fjor : Farlige fanger rømte fra fengsel i Mexico ¶ Talsmannen sier det er ikke er kjent hvor mange som ble skutt og drept av styrkene.
DA171012 I sitt svar til Breivik sa Jensen at hun er glad for at talsmannen mener budsjettet er et godt utgangspunkt, og at han hadde rett at mye har blitt til ved samarbeid mellom Venstre, KrF, Frp og Høyre de siste årene.
DB171010 - Slike rapporter skaper bare en betent situasjon og forvirring for klubbenes støttespillere, sier talsmannen .
AA171010 Ifølge talsmannen Igor Konasjenkov har USA trappet ned angrepene mot IS-mål i Irak, slik at den ytterliggående islamistgruppa skal bli bedre i stand til å kjempe mot de russiskstøttede regjeringsstyrkene i Syria.
AA171010 FNs generalsekretær António Guterres fordømmer angrepene på det sterkeste, sier at det kan være snakk om en krigsforbrytelse og ber kongolesiske myndigheter om straks å granske og sørge for at de skyldige blir stilt til ansvar, sier talsmannen Stephane Dujarric.
VG171008 - Det er en kasse der, en leder, og også noen som skaffer ting som håndduker og slikt, sa talsmannen .
AP171005 Det er ikke antydet at det ligger noe kriminelt bak dødsfallet, men talsmannen sa at rettsmedisineren undersøker alle dødsfall der avdøde ikke har oppsøkt lege i løpet av det siste halvåret.
AA171005 Det er ikke antydet at det ligger noe kriminelt bak dødsfallet, men talsmannen sa at rettsmedisineren undersøker alle dødsfall der avdøde ikke har oppsøkt lege i løpet av det siste halvåret.
DN171002 - Dagen i dag er en seier for demokratiet og for dem som forsvarte retten fredfullt, sa talsmannen .
AP170930 Ifølge den svenske talsmannen Per Sjögren besto gruppen som deltok i Kristiansand den 29. juli av medlemmer fra alle tre landene.
AA170930 Talsmannen sier at etter den « ulovlige » folkeavstemningen om uavhengighet for det kurdiske området, er det nødvendig for Iran å beskytte sin grense mot Nord-Irak. ( ©NTB ) ¶
AA170930 - Dette er ytterligere et slag mot den ulovlige utlysningen, gjennomført innenfor lovens rammer, sier talsmannen .
AP170929 En polititalsmann i Moskva opplyser til nyhetsbyrået Interfax at Navalnyj ble pågrepet som følge av gjentatte oppfordringer til å delta på det ulovlige arrangementet, opplyser talsmannen .
AA170929 En polititalsmann i Moskva opplyser til nyhetsbyrået Interfax at Navalnyj ble pågrepet som følge av gjentatte oppfordringer til å delta på det ulovlige arrangementet, opplyser talsmannen .
AA170928 Da hadde de ifølge talsmannen tatt med seg våpen og andre gjenstander. ( ©NTB ) ¶
AA170928 Da hadde de ifølge talsmannen tatt med seg våpen og andre gjenstander. ( ©NTB ) ¶
VG170923 Kun slik kan man virkelig realisere håpet om fred og stabilitet på Koreahalvøya, sa talsmannen .
DA170922 Barber var den viktigste talsmannen for etableringen av GPM.
AP170922 Siden den tid har ikke familien eller venner hørt noen ting fra ham, forteller talsmannen . 22-åringen ble meldt savnet 17. september.
AP170922 - De vil takke for all omsorg, omtanke, forbønn og varme gjennom en svært opprivende og vanskelig tid de siste ukene, sier talsmannen .
VG170919 Hvis vi mottar informasjon som har sammenheng med denne diskriminerende sangen, så vil det bli sendt videre til utøvende makt og de som bidrar til sangen kan forvente straffe, sier talsmannen i følge The Mirror.
AA170918 Opptil 80 personer kjempet på opprørernes side, men ifølge talsmannen kunne dette inkludere gisler.
AA170916 Men det er funnet 33 døde, og 23 er fortsatt savnet, sier talsmannen fredag. ( ©NTB ) ¶
AP170914 Det er et spørsmål om sikkerhet, sier talsmannen .
AA170913 Vi kan kun akseptere dem etter at de er blitt sjekket, sier talsmannen , som ikke omtaler ikke folkegruppen som rohingyaer, slik verdenssamfunnet gjør, men som bengalere.
AA170913 Talsmannen Zaw Htay sier det ikke er noen igjen i disse landsbyene etter at alle innbyggerne flyktet.
AA170906 FNs generalsekretær António Guterres fordømmer tirsdagens angrep og sier at det kan være snakk om en krigsforbrytelse, sier talsmannen Stephane Dujarric.
DA170905 - Han er jo talsmannen for IRN.
DB170902 Alle bekymringsmeldingene som kom inn skal også ha blitt gjennomgått nøye, ifølge talsmannen .
AA170902 Ifølge talsmannen byttet legen om på sprøytene.
AP170830 Ifølge talsmannen Bashir Ibrahim inngikk militsen for en måned siden en avtale med den italienske regjeringen og Serrajs regjering om å innstille virksomheten og stanse dem som forsøker å ta seg sjøveien til Europa.
AA170829 20 Taliban-opprørere ble drept, og 13 sivile ble drept da bolighus i området også ble truffet, ifølge talsmannen .
DB170828 På spørsmål om Hellas vil bruke Brexit-forhandlingene til å løse saken, svarer talsmannen for kulturdepartementet at dette bare er et ønske fra noen private innbyggere, og at dette ikke svarer til den offisielle posisjonen til den greske regjeringen, skriver DW.
DB170828 Den nåværende regjeringen ønsker fortsatt å finne en løsning gjennom å bruke diplomati, ifølge talsmannen .
DB170827 Det skal ha vært den tidligere talsmannen for den antiislamske gruppa Pegida og nåværende førstekandidat i Oslo for innvandringskritiske Demokratene, Max Hermansen, som bar sverdet.
DB170827 - Homofile eksisterer ikke i vår republikk, sa talsmannen for de tsjetsjenske myndighetene og avviste alle anklagene.
AP170826 Talsmannen for Marine Harvest skriver at det ikke har rømt laks fra Marine Harvests anlegg i Canada.
AP170826 IS er nå drevet ut av rundt 70 prosent av Tal Afar, hevder talsmannen , men opprørere fra den ytterliggående islamistgruppen holder fortsatt stand i den nordlige delen av byen.
AA170826 IS er nå drevet ut av rundt 70 prosent av Tal Afar, hevder talsmannen , men opprørere fra den ytterliggående islamistgruppa holder fortsatt stand i den nordlige delen av byen.
AA170826 IS er nå drevet ut av rundt 95 prosent av Tal Afar, hevder talsmannen , men opprørere fra den ytterliggående islamistgruppa holder fortsatt stand i den nordlige delen av byen.
DN170825 - Det er nå på tide å bruke press, sa talsmannen Yoshihide Suga på en pressekonferanse fredag.
AA170825 - Det er nå på tide å bruke press, sa talsmannen Yoshihide Suga på en pressekonferanse fredag.
AA170824 FN er dypt bekymret over meldingene om store sivile tap i flyangrepene mot Raqqa, slo talsmannen Stephane Dujarric fast tidligere i uka.
AA170824 Amnestys rapport er basert på « knapp informasjon », sier talsmannen Joe Scrocca, som mener menneskerettsorganisasjonen « løper IS' ærend ».
AP170822 århundret, sier talsmannen i en uttalelse få timer etter at Trump presenterte det som omtales som en ny strategi.
AA170822 FN er dypt bekymret over meldingene om store sivile tap i flyangrepene mot Raqqa, sier talsmannen Stephane Dujarric.
SA170821 - Alle som ønsket det fikk pengene tilbake, for under omstendighetene var dette forståelig, sa talsmannen .
AP170821 - Alle som ønsket det fikk pengene tilbake, for under omstendighetene var dette forståelig, sa talsmannen .
DB170820 - Alle fikk pengene tilbake, for under omstendighetene var dette forståelig, sa talsmannen .
AP170820 - Vi har informasjon om at denne cellen har forbindelser til et annet europeisk land men vi ønsker ikke å gå ut med hvilket land, sa talsmannen det katalanske politiet, Mossos d'Esquadra, ifølge La Vanguardia.
DB170811 « Problemet er i ferd med å bli løst », sa talsmannen .
AA170809 Talsmannen understreket at selv om oppfordringen til beherskelse går til både Washington og Pyongyang, er det Nord-Korea som er provokatør i denne saken og kilden til allmenn uro.
AA170809 Talsmannen understreket at selv om oppfordringen til beherskelse går til både Washington og Pyongyang, er det Nord-Korea som er provokatør i denne saken og kilden til allmenn uro.
AA170809 - Denne flytrafikken går Nord-Korea på nervene, sa talsmannen .
AA170807 - Et større infiltrasjonsforsøk ble avverget i dag i Machhil-sektoren av årvåkne tropper, sier den ikke navngitte talsmannen .
AA170807 Amani hevder at gruppen med IS- og Taliban-krigere var ledet av den lokale Taliban-lederen Sher Mohammad Ghazanfar, som ifølge talsmannen har sverget lojalitet til IS.
VG170805 Episoden ble ifølge talsmannen filmet og bildene skal publiseres på russisk TV førstkommende mandag, skriver TASS. 2007 : Viste muskler på fisketur med fyrst Albert av Monaco ¶
VG170805 Talsmannen forteller at Putin i løpet av turen jaktet fisk med spyd.
DB170803 - Sivilforsvaret og politiet er nå på stedet for å få kontroll på brannen, sier talsmannen .
AA170802 Han skal ifølge talsmannen ha kjørt en bil fylt med eksplosiver.
DB170731 Der dokumenterte hun demonstrasjonen, og havnet i en konfrontasjon med talsmannen for Den nordiske motstandsbevegelsen, Per Öberg.
AA170730 De fleste av ofrene var sivile, opplyser talsmannen Mohamed Hussein.
DN170729 - Vi kommer for å vise vårt syn og dele ut flygeblad, sier den norske talsmannen for DNM, Håkon Forwald, til avisen.
DA170728 Vi har levert en kraftig protest til Nord-Korea og fordømt det på det sterkeste, sier talsmannen Yoshihide Suga.
AA170728 Vi har levert en kraftig protest til Nord-Korea og fordømt det på det sterkeste, sier talsmannen Yoshihide Suga.
AA170728 Vi har levert en kraftig protest til Nord-Korea og fordømt det på det sterkeste, sier talsmannen Yoshihide Suga.
DN170726 februar 2014, sier talsmannen .
DB170726 Ifølge talsmannen ble flere enn 80 opprørere drept i angrepet.
DB170726 februar 2014, sier talsmannen .
AA170726 februar 2014, sier talsmannen .
AA170726 februar 2014, sier talsmannen .
DB170725 Ifølge talsmannen trakk det iranske fartøyet seg unna rett etter at varselskuddet var avfyrt.
AA170725 Ifølge talsmannen trakk det iranske fartøyet seg unna rett etter at varselskuddet var avfyrt.
AA170724 Ifølge talsmannen Sergej Rudskoj har russisk militærpoliti opprettet veisperringer og observasjonsposter rundt den sikre sonen som er opprettet sørvest i Syria, samt i sonen som er etablert i Øst-Ghouta nær Damaskus.
AA170718 - Presidenten vil slå ned på lokale terrorgrupper og alt annet som truer den offentlige sikkerheten i Mindanao, sier talsmannen Ernesto Abella.
VG170717 - Vi kan ikke bekrefte denne rapporten, men håper at det er sant, sier talsmannen oberst Ryan Dillon i en kommentar til opplysningene fra SOHR.
DB170717 - Vi kan ikke bekrefte denne rapporten, men håper at det er sant, sier talsmannen oberst Ryan Dillon i en kommentar til opplysningene fra SOHR.
AA170717 - Vi kan ikke bekrefte denne rapporten, men håper at det er sant, sier talsmannen oberst Ryan Dillon i en kommentar til opplysningene fra SOHR.
DA170715 Det er blasfemi mot prisen, sier talsmannen .
AA170714 Det er blasfemi mot prisen, hevdet talsmannen .
AA170714 Talsmannen Geng Shuang kom fredag også med skarp kritikk av beslutningen om å tildele Liu Nobels fredspris i 2010.
AA170714 Et av disse landene er USA, som ifølge talsmannen har kommet med uansvarlige kommentarer om Lius død.
AA170714 Det er blasfemi mot prisen, sier talsmannen .
AA170711 - Vi kan ikke bekrefte denne rapporten, men håper at det er sant, sier talsmannen oberst Ryan Dillon.
AA170710 Hvis de ikke bærer våpen, er de sivile, lover talsmannen Abdul-Ghani al-Asadi. ( ©NTB ) ¶
VG170709 Ifølge talsmannen forsøkte jihadistene da å snu, men de ble skutt og drept av sikkerhetsstyrkene.
VG170708 Ifølge talsmannen forsøkte jihadistene da å snu, men de ble skutt og drept av sikkerhetsstyrkene.
DB170708 Ifølge talsmannen forsøkte jihadistene da å snu, men de ble skutt og drept av sikkerhetsstyrkene, skriver NTB.
AA170708 Ifølge talsmannen forsøkte jihadistene da å snu, men de ble skutt og drept av sikkerhetsstyrkene.
DB170706 - Mengden våpen gjør at vi er veldig bekymret, legger talsmannen til om den anspente stemningen.
AA170705 - SDF rykket fram og tok kontroll over den strategisk viktige gata Saif al-Dawlah som leder til den gamle moskeen, sier talsmannen Nuri al-Mahmoud onsdag.
AA170705 - SDF rykket fram og tok kontroll over den strategisk viktige gata Saif al-Dawlah, sa talsmannen Nuri al-Mahmoud onsdag.
AA170705 Ifølge talsmannen vil i alt 6.150 ansatte innen helse, utdanning og andre offentlige sektorer bli berørt.
VG170704 - Vi har ingen flere kommentarer i kveld, svarte talsmannen .
AP170629 - De ekstatiske uttalelsene fra den britiske forsvarsministeren om det nye hangarskipets ytre overlegenhet over det russiske krigsskipet Admiral Kuznetsov, viser bare hans totale sjømilitære uvitenhet, sier talsmannen .
AA170627 Talsmannen fikk spørsmål om USAs uttalelse om Liu under en ordinær pressebrifing i Beijing tirsdag. ( ©NTB ) ¶
DB170625 Ifølge talsmannen for ambassaden i Spanias hovedstad Madrid, er delegasjonen begeistret over Benidorms høye bygninger og attraksjoner.
DB170625 - Hermetisk land ¶ Talsmannen ved ambassaden sier at strandhotellet Nord-Korea skal bygge, skal ligge i kystbyen Wonsan.
AA170620 To andre vakter ble såret i angrepet, som Taliban ifølge talsmannen Zabihullah Mujahid sto bak. ( ©NTB ) ¶
AP170617 - En direkte gassledning til Ukraina er en realitet fra 2022, skrev talsmannen for den ukrainske energiministeren optimistisk på Facebook.
VG170614 President Donald Trump følger saken nøye, opplyser talsmannen Sean Spicer.
DA170614 President Donald Trump følger saken nøye, opplyser talsmannen Sean Spicer.
BT170614 President Donald Trump følger saken nøye, opplyser talsmannen Sean Spicer.
AA170614 President Donald Trump følger saken nøye, opplyser talsmannen Sean Spicer.
AP170613 Talsmannen for Il Parmigiano, som måtte tilbake til gjestene før han rakk å presentere seg, synes også det er greit med inspeksjon.
AP170612 Ifølge nyhetsbyrået Reuters kommer talsmannen med gratulasjoner til tilhengere etter et angrep i Iran.
AA170612 De amerikanske styrkene i landet har ikke bekreftet mandagens hendelse, som ifølge talsmannen Damien Horvath er under gransking.
AA170611 - Vi vil fortsette å sende mat så lenge det er etterspørsel etter det i Qatarm sier talsmannen , som ikke oppgir om det er snakk om eksport eller nødhjelp.
SA170610 Talsmannen , general Ayoub Qassem, sier båtene ble eskortert av libyske menn på vannscootere.
AA170610 Talsmannen , general Ayoub Qassem, sier båtene ble eskortert av libyske menn på vannscootere.
DA170608 Talsmannen bekrefter også at dataangrep mot nettsiden har kommet fra andre land.
AP170606 Det oppsto en meningsforskjell omkring en beslutning som var fattet av en leder i Sjøforsvaret, og talsmannen støttet ham med en forsikring om at « Marinen har sitt på det tørre ».
AP170606 Det oppsto en meningsforskjell omkring en beslutning som var fattet av en leder i Sjøforsvaret, og talsmannen støttet ham med en forsikring om at « Marinen har sitt på det tørre ».
VG170604 Flere britiske medier skriver at en av de tre gjerningsmennene som ble skutt i politiaksjonen skal ha vært tilknyttet moskeen, men talsmannen ønsker ikke å bekrefte det.
AA170604 - Putin gir uttrykk for sin dypeste kondolanse til det britiske folk og fordømmer terrorangrepet som ble gjennomført for noen timer siden i London, sier talsmannen Dmitrij Peskov.
AA170602 Politiet i Danmark er allerede i høy beredskap, og dette endrer ikke noe på det, opplyste talsmannen . ( ©NTB ) ¶
DB170531 Talsmannen Zabihullah Mujahid sier at Taliban fordømmer angrep som rammer sivile.
DA170530 Talsmannen Sean Spicer forsøkte senere å glatte over ordkrigen og forsikret at Trump og Merkel har et godt forhold.
AA170530 Talsmannen Sean Spicer forsøkte senere å glatte over ordkrigen og forsikret at Trump og Merkel har et godt forhold.
VG170529 Den mektige talsmannen sa også at « med tanke på at NATO er fokusert på konfrontasjon og hele strukturen er viet til konfrontasjonens idealer, så kan det selvsagt ikke kalles en moderne struktur som møter ideene om stabilitet, bærekraftig utvikling og sikkerhet ».
DB170528 - Kina har forpliktet seg til å løse tvister med alle nasjoner som er involvert gjennom forhandlinger, samtidig som fred og stabilitet opprettholdes i Øst-Kinahavet og Sør-Kinahavet, sier den kinesiske talsmannen og legger til : ¶
VG170526 Lillebroren skal ifølge talsmannen ha vært den eneste i familien som visste at broren egentlig fløy til Storbritannia for å utføre et angrep.
DB170524 ¶ President Rodrigo Duterte sier unntakstilstanden kan bli vare i et helt år, mens talsmannen hans sier den er begrenset til 60 dager, i tråd med den filippinske grunnloven.
AP170523 - Dette relikvien fra Bari vet vi har en spesiell kraft og Guds nåde, sier talsmannen for patriarken, Aleksander Volkov.
AP170523 - Dette relikvien fra Bari vet vi har en spesiell kraft og Guds nåde, sier talsmannen for patriarken, Aleksander Volkov.
SA170521 Talsmannen understreker at Finland har som prinsipp å ikke betale løsepenger for bortførte statsborgere.
AA170521 Talsmannen understreker at Finland har som prinsipp å ikke betale løsepenger for bortførte statsborgere.
AA170514 Ingen har tatt på seg ansvaret for angrepet, men ifølge talsmannen står Taliban bak.
AP170512 Samtidig som president Donald Trump ga FBI-sjef James Comey avskjed, reiste talsmannen i Det hvite hus, Sean Spicer, på repetisjonsøvelse i sjøforsvaret.
AP170512 Det har imidlertid også tidligere vært rapportert om presidentens angivelige misnøye med talsmannen uten at noe har skjedd.
DB170511 - Det er tatt prøver fra gravene, og det er bekreftet at levningene stammer fra både sivilpersoner og fra soldater, sier talsmannen .
DB170508 Vi har personlig beklaget overfor denne passasjeren, og vi kommer også til å se på rutinene våre vedrørende glutenfri mat, sier talsmannen .
AP170507 Talsmannen sier at dersom man finner den typen gjenstander, så skal de fjernes.
AP170506 Talsmannen sier ekstremistgruppa ble drevet tilbake.
DB170504 - Ordføreren ser på dette som en mulighet til å minne presidenten om at New York er verdens flotteste by på grunn av - ikke på tross av - vår mangfoldighet, sier talsmannen hans, Eric Phillips, til New York Times.
VG170503 Talsmannen for Nord-Koreas utenriksdepartement opplyste denne uken at landet har som mål å øke tempoet i testingen av atomarsenalet til « det maksimale », og at dette kan skje « når som helst ».
AA170503 Han ble kun ilagt en advarsel, en beslutning som talsmannen Boris Nannt kalte « feil ».
VG170501 Talsmannen for Nord-Koreas utenriksdepartement opplyser at landet har som mål å øke tempoet i testingen av atomarsenalet til « det maksimale », og at dette kan skje « når som helst ».
DN170430 Ifølge talsmannen Asgeir Spange Brekke var en hovedgrunn at Patria hadde en teknisk såkalt OEM-godkjennelse fra produsenten, som AIM manglet.
DB170430 Nå forteller også talsmannen til McCann-foreldrene, Clarence Mitchell, til The Telegraph at de ved to anledninger har trodd de skulle gjenforenes med jenta.
DB170424 Det er fristende å trekke en historisk parallell til Jon Alfred Mjøen, som var den fremste talsmannen for eugenikk i Norge.
VG170423 - Hvis Australia fortsetter å følge USAs tiltak for å isolere og undertrykke Nord-Korea, og fortsetter med å være en brigade for den amerikanske hersker, vil det være en selvmordshandling innen rekkevidden av et atomangrep fra Nord-Koreas strategiske styrke, sier talsmannen .
VG170423 - Den australske utenriksministeren bør tenke seg om når det gjelder konsekvensene som følger med hennes hensynsløse kjefting før hun smisker seg inn for USA, sier talsmannen , og fortsetter : ¶
SA170423 - Hvis Australia fortsetter å følge USAs tiltak for å isolere og undertrykke Nord-Korea og fortsetter med å være en brigade for den amerikanske hersker, vil det være en selvmordshandling innen rekkevidden av et atomangrep fra Nord-Koreas strategiske styrke, sier talsmannen ifølge KCNA.
SA170423 - Den australske utenriksministeren bør tenke seg om når det gjelder konsekvensene som følger med hennes hensynsløse kjefting før hun smisker seg inn for USA, sier talsmannen .
DN170423 - Hvis Australia fortsetter å følge USAs tiltak for å isolere og undertrykke Nord-Korea og fortsetter med å være en brigade for den amerikanske hersker, vil det være en selvmordshandling innen rekkevidden av et atomangrep fra Nord-Koreas strategiske styrke, sier talsmannen ifølge KCNA.
DN170423 - Det hun sa kan ikke bli tilgitt, sier talsmannen .
DN170423 - Den australske utenriksministeren bør tenke seg om når det gjelder konsekvensene som følger med hennes hensynsløse kjefting før hun smisker seg inn for USA, sier talsmannen .
AP170423 - Hvis Australia fortsetter å følge USAs tiltak for å isolere og undertrykke Nord-Korea og fortsetter med å være en brigade for den amerikanske hersker, vil det være en selvmordshandling innen rekkevidden av et atomangrep fra Nord-Koreas strategiske styrke, sier talsmannen ifølge KCNA.
AP170423 - Den australske utenriksministeren bør tenke seg om når det gjelder konsekvensene som følger med hennes hensynsløse kjefting før hun smisker seg inn for USA, sier talsmannen .
AA170423 - Hvis Australia fortsetter å følge USAs tiltak for å isolere og undertrykke Nord-Korea og fortsetter med å være en brigade for den amerikanske hersker, vil det være en selvmordshandling innen rekkevidden av et atomangrep fra Nord-Koreas strategiske styrke, sier talsmannen ifølge KCNA.
AA170423 - Den australske utenriksministeren bør tenke seg om når det gjelder konsekvensene som følger med hennes hensynsløse kjefting før hun smisker seg inn for USA, sier talsmannen .
DB170422 - Hvis Australia fortsetter å følge USAs tiltak for å isolere og undertrykke Nord-Korea og fortsetter med å være en brigade for den amerikanske hersker, vil det være en selvmordshandling innen rekkevidden av et atomangrep fra Nord-Koreas strategiske styrke, sier talsmannen ifølge KCNA.
DB170422 - Den australske utenriksministeren bør tenke seg om når det gjelder konsekvensene som følger med hennes hensynsløse kjefting før hun smisker seg inn for USA, sier talsmannen .
SA170420 Stephane Dujarric, talsmannen til FNs generalsekretær António Guterres, sier i en uttalelse at FN er bekymret over utviklingen i Venezuela den siste tiden.
SA170420 Talsmannen trekker blant annet fram temaer som maktbalanse, valgkalenderen, menneskerettigheter og den sosioøkonomiske situasjonen.
AA170420 Stephane Dujarric, talsmannen til FNs generalsekretær António Guterres, sier i en uttalelse at FN er bekymret over utviklingen i Venezuela den siste tiden.
AA170420 Talsmannen trekker blant annet fram temaer som maktbalanse, valgkalenderen, menneskerettigheter og den sosioøkonomiske situasjonen.
SA170418 Talsmannen oppfordrer den tyrkiske regjeringen til å gjennomføre en åpen gransking etter folkeavstemningen, der 51,4 prosent stemte for grunnlovsendringer.
AA170418 Talsmannen oppfordrer den tyrkiske regjeringen til å gjennomføre en åpen gransking etter folkeavstemningen, der 51,4 prosent stemte for grunnlovsendringer.
SA170415 Minst 94 IS-krigere mistet livet, opplyste talsmannen for guvernøren i provinsen Nangarhar, Ataullah Khogyani, lørdag.
DN170415 Minst 94 IS-krigere mistet livet, opplyste talsmannen for guvernøren i provinsen Nangarhar, Ataullah Khogyani, lørdag.
DB170415 Minst 94 IS-krigere mistet livet, opplyste talsmannen for guvernøren i provinsen Nangarhar, Ataullah Khogyani, lørdag.
DA170415 Minst 94 IS-krigere mistet livet, opplyste talsmannen for guvernøren i provinsen Nangarhar, Ataullah Khogyani, lørdag.
DA170415 Minst 94 IS-krigere mistet livet, opplyste talsmannen for guvernøren i provinsen Nangarhar, Ataullah Khogyani, lørdag.
BT170415 Minst 94 IS-krigere mistet livet, opplyste talsmannen for guvernøren i provinsen Nangarhar, Ataullah Khogyani, lørdag.
AP170415 Minst 94 IS-krigere mistet livet, opplyste talsmannen for guvernøren i provinsen Nangarhar, Ataullah Khogyani, lørdag.
AA170415 Minst 94 IS-krigere mistet livet, opplyste talsmannen for guvernøren i provinsen Nangarhar, Ataullah Khogyani, lørdag.
VG170413 Ifølge talsmannen var målet et hulekompleks som skal tilhøre IS-krigere.
AP170412 - Og hadde det vært noen, hadde ikke politiet trengt å gjøre noe med dem fordi slektningene ville sendt dem et sted ingen kommer tilbake fra, sa talsmannen .
AP170412 - Du kan ikke arrestere eller undertrykke folk som rett og slett ikke eksisterer i republikken, sa talsmannen ifølge menneskerettighetsorganisasjonen Human Rights Watch ( HRW ).
AP170412 Talsmannen sier tallet på sårede kan stige.
AP170412 - Og hadde det vært noen, hadde ikke politiet trengt å gjøre noe med dem fordi slektningene ville sendt dem et sted ingen kommer tilbake fra, sa talsmannen .
AP170412 - Du kan ikke arrestere eller undertrykke folk som rett og slett ikke eksisterer i republikken, sa talsmannen ifølge menneskerettighetsorganisasjonen Human Rights Watch ( HRW ).
AA170412 Talsmannen sier tallet på sårede kan stige.
BT170408 Både valgkampsjefen og talsmannen har forlatt skuta.
VG170407 Selv om ikke Erna Solberg tok opp menneskerettigheter, svarte talsmannen for de kinesiske myndighetene villig på spørsmål om det på en pressekonferanse etter møtet.
SA170407 - Det er et kynisk forsøk på å ta verdens oppmerksomhet bort fra mange sivile drepte i Irak, sier talsmannen Dmitrij Peskov.
FV170407 - Det er et kynisk forsøk på å ta verdens oppmerksomhet bort fra mange sivile drepte i Irak, sier talsmannen Dmitrij Peskov.
DB170407 Talsmannen beskrev angrepet som en aggresjon mot et selvstendig land.
DB170407 Den norske idioten, nei unnskyld, islamisten følger talsmannen for profeten Ummah ( Gumma som Pink Floyd en gang sa ), Ubaydullah Hussain som denne uka ble dømt til ni års fengsel for terrorrekruttering.
BT170407 - Det er et kynisk forsøk på å ta verdens oppmerksomhet bort fra mange sivile drepte i Irak, sier talsmannen Dmitrij Peskov.
AP170407 - Russland vil iverksette tiltak for å styrke luftforsvarsystemene til den syriske hæren, sa talsmannen for det russiske forsvarsdepartementet generalmajor Igor Konasjenkov.
AA170407 - Det er et kynisk forsøk på å ta verdens oppmerksomhet bort fra mange sivile drepte i Irak, sier talsmannen Dmitrij Peskov.
BT170405 Talsmannen oppfordrer støttespillere til å angripe « de kriminelle vantro ».
SA170404 Talsmannen oppfordrer støttespillere til å angripe " de kriminelle vantro ".
DB170404 Talsmannen i Klanen er klar på hva som må til for at tallene skal øke.
AP170404 Talsmannen oppfordrer støttespillere til å angripe " de kriminelle vantro ".
AA170404 Talsmannen oppfordrer støttespillere til å angripe " de kriminelle vantro ".
BT170402 Talsmannen sier politisjefen var tydelig berørt etter å ha sett videoen. ( ©NTB ) ¶ | 20 drept ved helligdom i Pakistan ¶ 20 personer ble drept da menn væpnet med batonger og kniver angrep en sufihelligdom i Pakistan søndag.
AA170402 Talsmannen opplyser at soldater fant et våpendepot med eksplosiver og ammunisjon, som de valgte å uskadeliggjøre ved sprengning.
AA170402 Ifølge talsmannen ble også 18 andre " svært farlige " militante drept i samme angrep.
AA170331 Han fordømmer alle ensidige handlinger, slike som denne, som truer freden og undergraver tostatsløsningen, sier talsmannen Stephane Dujarric.
AA170331 Han fordømmer alle ensidige handlinger, slike som denne, som truer freden og undergraver tostatsløsningen, sier talsmannen Stephane Dujarric.
SA170324 Talsmannen ønsker ikke å utdype bakgrunnen for beslutningen.
FV170324 Talsmannen ønsker ikke å utdype bakgrunnen for beslutningen.
AP170324 Talsmannen ønsker ikke å utdype bakgrunnen for beslutningen.
VG170322 - Det er trist og uakseptabelt at en alliert støtter forsøk fra personer som har blitt fratatt sine verv, i å benytte seg av politiske, sosiale og økonomiske ressurser der de bor, i stedet for å dra hjem til Tyrkia, sier talsmannen , og legger til at Tyrkia ikke er ferdig med saken.
SA170322 - Det er trist og uakseptabelt at en alliert støtter forsøk fra personer som har blitt fratatt sine verv, i å benytte seg av politiske, sosiale og økonomiske ressurser der de bor, i stedet for å dra hjem til Tyrkia, sier talsmannen , og legger til at Tyrkia ikke er ferdig med saken.
DB170322 - Det er trist og uakseptabelt at en alliert støtter forsøk fra personer som har blitt fratatt sine verv, i å benytte seg av politiske, sosiale og økonomiske ressurser der de bor, i stedet for å dra hjem til Tyrkia, sier talsmannen , og legger til at Tyrkia ikke er ferdig med saken.
DA170322 - Det er trist og uakseptabelt at en alliert støtter forsøk fra personer som har blitt fratatt sine verv, i å benytte seg av politiske, sosiale og økonomiske ressurser der de bor, i stedet for å dra hjem til Tyrkia, sier talsmannen , og legger til at Tyrkia ikke er ferdig med saken.
BT170322 - Det er trist og uakseptabelt at en alliert støtter forsøk fra personer som har blitt fratatt sine verv, i å benytte seg av politiske, sosiale og økonomiske ressurser der de bor, i stedet for å dra hjem til Tyrkia, sier talsmannen , og legger til at Tyrkia ikke er ferdig med saken.
AP170322 - Det er trist og uakseptabelt at en alliert støtter forsøk fra personer som er blitt fratatt sine verv, i å benytte seg av politiske, sosiale og økonomiske ressurser der de bor, i stedet for å dra hjem til Tyrkia, sier talsmannen , og legger til at Tyrkia ikke er ferdig med saken.
AA170322 - Det er trist og uakseptabelt at en alliert støtter forsøk fra personer som har blitt fratatt sine verv, i å benytte seg av politiske, sosiale og økonomiske ressurser der de bor, i stedet for å dra hjem til Tyrkia, sier talsmannen , og legger til at Tyrkia ikke er ferdig med saken.
AA170322 - Det er trist og uakseptabelt at en alliert støtter forsøk fra personer som har blitt fratatt sine verv, i å benytte seg av politiske, sosiale og økonomiske ressurser der de bor, i stedet for å dra hjem til Tyrkia, sier talsmannen , og legger til at Tyrkia ikke er ferdig med saken.
AA170319 - De løp til hver sin kant og utløste sprengladningene de hadde festet til kroppen, forteller talsmannen Victor Isuku.
DN170318 Foto : CHARLES PLATIAU ¶ Talsmannen sier videre at ingen andre personer ble såret i hendelsen.
DB170318 Talsmannen sier videre at ingen andre personer ble skadd i hendelsen.
AA170318 Talsmannen sier videre at ingen andre personer ble såret i hendelsen.
VG170317 Talsmannen har senere sagt at den eksakte posisjonen ikke er kjent, men at det skal være det samme stedet som landsbymoskeen i al-Jina.
VG170317 Påstandene er fullstendig latterlige og bør ignoreres, sier talsmannen til BBC.
DN170317 Påstandene er fullstendig latterlige og bør ignoreres, sier talsmannen til BBC.
DB170317 Talsmannen har senere sagt at den eksakte posisjonen ikke er kjent, men at det skal være det samme stedet som landsbymoskeen i al-Jina.
DB170317 Flyplasspersonalet brukte lang tid på å finne hunden, og da de først fant ham var det ikke mulig å få tak i ham, ifølge talsmannen .
AA170317 Påstandene er fullstendig latterlige og bør ignoreres, sier talsmannen til BBC.
AA170317 Påstandene er fullstendig latterlige og bør ignoreres, sier talsmannen til BBC.
AA170314 Fangene ble holdt i fire landsbyer nordøst i delstaten Borno, og de er nå transportert til en flyktningleir i landsbyen Rann, opplyser talsmannen Sani Usman.
AA170311 Vi har sendt helikoptre for å evakuere dem, opplyser talsmannen .
AA170311 - Etter å ha tatt med seg alle våpnene, ammunisjonen og en bil, flyktet de fra området og sluttet seg til Taliban, sier talsmannen Haji Asadullah Kakar.
SA170310 Ifølge talsmannen Nabil Abu Rudeina var det Trump som tok initiativet til telefonsamtalen, som var den første direkte kontakten mellom de to siden Trump overtok som president.
AA170310 Ifølge talsmannen Femi Adesina vil Buhari imidlertid orientere nasjonalforsamlingen mandag, om at han formelt overtar som president igjen.
AA170310 - Det stemmer at over 20.000 har flyktet fra konflikten i Myanmar, sa talsmannen Geng Shuang.
AA170308 - Vi kjøpte dem for reisen, men pillene ble aldri brukt, forsikret talsmannen Jung Youn-kuk.
AA170307 Dersom det ikke lykkes, kommer Cavusoglu til å holde talen på det tyrkiske konsulatet i den nordtyske byen, legger talsmannen til.
VG170306 Under foredraget Asiri holdt på Litteraturhuset bestred talsmannen tall som kom fra flere internasjonale organisasjoner, inkludert FN.
VG170306 Talsmannen på Litteraturhuset sier at Saudi-Arabia beklager det som skjedde.
DN170304 Både valgkampsjefen og talsmannen har forlatt skuten.
DN170303 Den tidligere talsmannen for Pentagon innrømmer at han også snakket med den russiske ambassadøren i fjor.
DB170303 I disse tilfellene kan det faktisk lønne seg ! fra Easyshopper ¶ Talsmannen til den franske presidentkandidaten François Fillon trekker seg.
BT170303 Både valgkampsjefen og talsmannen har forlatt skuta.
AA170303 Både valgkampsjefen og talsmannen har forlatt skuta.
AA170303 | Fillons talsmann trekker seg ¶ Talsmannen til den franske presidentkandidaten François Fillon trekker seg.
AA170301 - Vi har ikke plass til å bosette dem, spesielt nå som skolene i området har åpnet igjen, sier talsmannen .
DB170228 « SeaDream Yacht Club kan ikke diskutere pågående sakførsel », skriver talsmannen Michael Hicks på vegne av SeaDream Yacht Club, i en e-post til Dagbladet.
AA170228 Talsmannen sier gjerningsmannen samlet alt av våpen og ammunisjon fra de andre politimennene, før han stakk fra stedet i et politikjøretøy ¶
VG170226 Sirklingen skal ha skyldtes at flytypen A321 ikke kan dumpe drivstoff, men heller må bruke det opp, ifølge talsmannen Raimund Friedrich fra Skyguide.
AA170223 Talsmannen opplyser også at fem medlemmer av den tutsidominerte opprørsgruppa M23 er tatt til fange, og at 58 andre har overgitt seg.
AA170221 Foreløpig har ingen av de andre presidentkandidatene bedt om å møte May, og ifølge talsmannen er det dessuten uaktuelt å ta imot høyrenasjonalisten Le Pen.
FV170219 - Saken er nå i hendene til våre advokater, sier talsmannen , som ikke er navngitt.
VG170217 Talsmannen ville ikke ta spørsmål fra det tallrike pressekorpset i St.
DN170217 - Det kommer ikke til å bli noen ny folkeavstemning, sier talsmannen .
AA170217 - Det kommer ikke til å bli noen ny folkeavstemning, sier talsmannen . ( ©NTB ) ¶
DB170214 Tilliten mellom Flynn og Trump var i ferd med å forvitre, og det var det som gjorde at Trump ba Flynn om å gå av, sier talsmannen .
AA170214 - Tilliten mellom sikkerhetsrådgiveren og presidenten var i ferd med å forvitre, og det var det som gjorde at Trump ba Flynn om å gå av, sier talsmannen .
AA170214 Talsmannen uttrykker videre misnøye med justisdepartementet, som angivelig ventet for lenge med å informere Trumps stab om Flynns samtale.
AA170214 Det øker hvert eneste år ettersom vi det kommende tiåret investerer 178 millioner pund ( 1.860 milliarder kroner ) i nytt utstyr og trapper opp globalt med nye skip, ubåter og fly, sier talsmannen .
BT170212 Det er logikk bak det paradoksale faktum at den kinesiske presidenten nå synes å være den fremste talsmannen for internasjonal handel.
AA170211 Ifølge talsmannen hennes, Rafal Bochenek, blir hun værende på sykehuset for en grundigere undersøkelse.
AA170210 - Vi er ferdig med slaget om Mokha, sier talsmannen og legger til at Houthi-opprørerne som har kontrollert byen, nå har flyktet fra stedet.
AA170210 Vi forsøker å finne dem, sier talsmannen for Den internasjonale Røde Kors-komiteen ( ICRC ) i Kabul, Thomas Glass.
DB170209 Talsmannen hans bekreftet det, og han har i tillegg gitt den samme uttalelsen til flere av mine kolleger, sier Blumenthal ifølge Daily Mail.
AA170209 Ifølge talsmannen til Videgaray er det ingen i Mexicos regjering som jobber for å få på plass en ny dato for et USA-besøk for presidenten. ( ©NTB ) ¶ | - 2017 blir et bra år.
DB170205 - Overhodet ikke, sier talsmannen og legger til at Centcom ønsket å vise fram resultatene av bakkearbeidet amerikanske soldater gjør.
DB170205 Talsmannen sier flere fortsatt er savnet etter skredet.
AA170205 Talsmannen sier flere fortsatt er savnet etter skredet.
VG170204 Det understrekes også at dette er eposter som har blitt hacket og « pyntet » på, og som dermed gir et uriktig bilde av saken, ifølge talsmannen .
DB170203 Talsmannen sa også at de prøveoppskutte rakettene var defensive, og at Iran ikke trenger godkjenning for å utføre slike aktiviteter.
AP170202 Donald Trump har utfordret Ett-Kina-prinsippet og presidentens utenriksminister har sammen med talsmannen for Det hvite hus antydet at USA kan komme til å hindre kinesernes adgang til øyer i det omstridte Sør-Kinahavet.
AP170130 - Dette er EU, og i EU diskriminerer vi ikke basert på nasjonalitet, etnisitet eller religion, fortsetter talsmannen .
DN170126 Det blir viktig å se resultatet av vurderingene USA nå skal gjøre, understreker talsmannen .
SA170123 Det er ingen som har lyst til å være innblandet i slikt, sa talsmannen for eierne Peder Grøtte den gangen.
AP170123 Det er ingen som har lyst til å være innblandet i slikt, sa talsmannen for eierne Peder Grøtte den gangen.
DB170121 - Vi ber om at Norwegian anerkjenner oss som sine ansatte, slik de krever i Norge og USA, og ikke i et bemanningsselskap slik som NAR ES, skriver talsmannen for USO til Dagbladet.
DB170121 - Folk har lyst til å streike, fordi de er veldig lei av Norwegian og holdningen deres under forhandlingene, fortsetter talsmannen .
DN170115 Storbritannia har derfor kun deltatt på forhandlingene som observatører, sa talsmannen .
DB170111 President Vladimir Putins pressetalsmann Dmitrij Peskov, er talsmannen for å bruke det kompromitterende materialet som han ifølge dokumentene har skaffet for å bakvaske Trump utfordrer Hillary Clinton, mens Putins stabssjef og mangeårige venn Sergej Ivanov begynner å advare mot dette.
AP161114 « Det er lett å se hvorfor KKK anser Trump som deres forsvarer når Trump utnevner en av de fremste formidlerne av « White Supremacists»-temaer og retorikk som sin topprådgiver », skriver talsmannen .
AP161114 « Det er lett å se hvorfor KKK anser Trump som deres forsvarer når Trump utnevner en av de fremste formidlerne av « White Supremacists»-temaer og retorikk som sin topprådgiver », skriver talsmannen .
AP161007 Her kan du lese et intervju med talsmannen for mannegruppa Ottar, der han sier at de har laget nye regler og fått flere administratorer for å kunne slå ned på trakassering og trusler.
AP160409 » Talsmannen Carlos Sousa sa at firmaet « bare hjelper klienter med å opprette selskaper.
AP160407 Det finnes mange journalister hvis hovedoppgave neppe er journalistikk : Mange er tidligere ansatte i USAs utenriksdepartement, CIA og andre etterretningstjenester, sa talsmannen Dmitrij Peskov.
AP160403 Både hans uttalelser og hans virke bekreftet dette, sier talsmannen .
DA160222 « Vi må få tilbake et samfunn hvor folk kan bevege seg uten å være livredde », har den nasjonale talsmannen Ronny Alte uttalt til VG.
AP160220 EUs landbrukskommissær Phil Hogan sa sist uke at talsmannen i Det hvite hus trolig slapp katten ut av sekken.
AP160218 Selv de beste venner kan ikke enes om alt, sa talsmannen for USAs utenriksdepartement John Kirby forrige uke, og la til at kurdiske krigere har vært noen av de mest vellykkede i kampen mot IS.
AP160211 Dersom de ser konkrete resultater de neste dagene, vil opposisjonen returnere til Genève for fredssamtaler, opplyser talsmannen ifølge Reuters.
AP160206 †" Vi har bilder fra grensen viser at Tyrkia gjør intense forberedelser til det vi har gode grunner til å tro er en militær invasjon av Syria, sa talsmannen for det russiske forsvarsdepartementet Igor Konasjenkov.