DB170904 Hun ble ofte sett i fargerike strikkegensere , hatter, perlekleder og ballettøy.
DA170502 For selv om bukser, strikkegensere og fravær av korsett var oppsiktsvekkende nok, beveget Chanel seg likevel innenfor kjente rammer for konstruksjon, skjønnhet og silhuett da hun designet klær som tillot større fysisk utfoldelse i 1920- og 30-årene.
AA170420 Norges Husflidslag er kanskje den organisasjonen som i størst grad forvalter kunnskap om bunader og strikkegensere .
AA170420 Den samme Livia har hørt historien om norske bunader og strikkegensere som brukes gjennom hele livet og som går i arv til neste generasjon.
VG170325 GUTTEN I RØYKEN : Kallenavnet « Lothepus » har blitt et varemerke som pryder både kondomer, T-skjorter og strikkegensere .
SA170125 Forskjellen er først og fremst utsikten til Ullevaal stadions tomme tribuner, og at funksjonærene, ikledd idrettsforbundets nasjonalromantiske strikkegensere , sørger for at pressen ikke får intervjue aktørene i pausene.
SA170125 Et gråtkvalt nasjonalikon på Norges nasjonalstadion, omkranset av nasjonalromantiske strikkegensere , gjør ikke saken enklere.
FV170125 Forskjellen er først og fremst utsikten til Ullevaal stadions tomme tribuner, og at funksjonærene, ikledd idrettsforbundets nasjonalromantiske strikkegensere , sørger for at pressen ikke får intervjue aktørene i pausene.
FV170125 Et gråtkvalt nasjonalikon på Norges nasjonalstadion, omkranset av nasjonalromantiske strikkegensere , gjør ikke saken enklere.
BT170125 Forskjellen er først og fremst utsikten til Ullevaal stadions tomme tribuner, og at funksjonærene, ikledd idrettsforbundets nasjonalromantiske strikkegensere , sørger for at pressen ikke får intervjue aktørene i pausene.
BT170125 Et gråtkvalt nasjonalikon på Norges nasjonalstadion, omkranset av nasjonalromantiske strikkegensere , gjør ikke saken enklere.