NL170622 Media forteller at reisende som meg og mange storkunder er frustrert og raser over de nye bestillingssidene som knapt fungerer.
DN170619https://www.dn.no/nyheter/2017/06/19/0736/Finans/swedbank-kjoper-seg-inn-i-analysehus Swedbanks konsernsjef Birgitte Bonnesen ( til høyre ) og Elisabeth Beskow, sjef for storkunder og institusjoner i Swedbank.
DN170619https://www.dn.no/nyheter/2017/06/19/0736/Finans/swedbank-kjoper-seg-inn-i-analysehus - Samarbeidet bygger på Swedbanks sterke kunderelasjoner og rådgivningskompetanse i Norge og Norden, og Kepler Cheuvreuxs ledende posisjon innen aksjeanalyse og distribusjon av egenkapitalinstrumenter, sier Swedbanks sjef for storkunder og institusjoner ( LC&I ), Elisabeth Beskow.
DN170619 Teamet er så mye viktigere for meg enn enkeltmedarbeidere, sier direktør Elisabeth Beskow sjef for storkunder i Swedbank.
DN170619 Elisabeth Beskow, sjef for storkunder i Swedbank.
DN170619 Swedbanks konsernsjef Birgitte Bonnesen ( til høyre ) og Elisabeth Beskow, sjef for storkunder og institusjoner i Swedbank.
DN170619 - Samarbeidet bygger på Swedbanks sterke kunderelasjoner og rådgivningskompetanse i Norge og Norden, og Kepler Cheuvreuxs ledende posisjon innen aksjeanalyse og distribusjon av egenkapitalinstrumenter, sier Swedbanks sjef for storkunder og institusjoner ( LC&I ), Elisabeth Beskow.
DN170424 Jeg ser frem til å følge hennes arbeid med å videreutvikle Swedbanks gode virksomhet i Norge, sier Elisabeth Beskow, sjef for området LC & I ( storkunder ) i Swedbank.
DB170327 Selv om det har vært forsøk på konsultasjon fra prosjektets side, er det mye som i våre øyne tilsier at det ikke har vært tilstrekkelig, sier Harald Serck-Hanssen, konserndirektør for storkunder og internasjonal virksomhet i DNB, i en pressemelding.
DA170327 Selv om det har vært forsøk på konsultasjon fra prosjektets side, er det mye som i våre øyne tilsier at det ikke har vært tilstrekkelig, sier Harald Serck-Hanssen, konserndirektør for storkunder og internasjonal virksomhet i DNB, i en pressemelding.
AA170327 Selv om det har vært forsøk på konsultasjon fra prosjektets side, er det mye som i våre øyne tilsier at det ikke har vært tilstrekkelig, sier Harald Serck-Hanssen, konserndirektør for storkunder og internasjonal virksomhet i DNB, i en pressemelding.
DA170326 Selv om det har vært forsøk på konsultasjon fra prosjektets side, er det mye som i våre øyne tilsier at det ikke har vært tilstrekkelig, sier Harald Serck-Hanssen, konserndirektør for storkunder og internasjonal virksomhet i DNB, i en pressemelding.
DA170326 Selv om det har vært forsøk på konsultasjon fra prosjektets side, er det mye som i våre øyne tilsier at det ikke har vært tilstrekkelig, sier Harald Serck-Hanssen, konserndirektør for storkunder og internasjonal virksomhet i DNB, i en pressemelding.
AP170210 Det samme er en av ligaens storkunder , en kjent musiker.
AP160114 Harald Serck-Hanssen er DNBs konserndirektør for storkunder og internasjonal virksomhet.