AA171017 Store deler av Great Barrier Reef, verdens største korallrev, er dødt eller sterkt skadet som følge av stigende havtemperaturer. ( ©NTB ) ¶
DN171016 Den langsiktige stigende trendkanalen er imidlertid nå brutt og kursen ligger i en fallende trendkanal på kort sikt.
DN171016 Jeg tror på fortsatt stigende laksepris, men det er klart at en lavere og stabil laksepris vil bidra til å øke konsumet.
DN171016 - Tror på fortsatt stigende pris ¶
DB171016 Jeg tror på fortsatt stigende laksepris, men det er klart at en lavere og stabil laksepris vil bidra til å øke konsumet, sier Aandahl til Finansavisen.
BT171016https://www.bt.no/nyheter/innenriks/i/KQ8ey/Analytiker-spar-ti-ar-med-hoye-laksepriser Jeg tror på fortsatt stigende laksepris, men det er klart at en lavere og stabil laksepris vil bidra til å øke konsumet.
AA171016 Til tross for stigende oljepris, falt hovedindeksen på Oslo Børs mandag med 0,2 prosent til 790,87 poeng.
DB171015 De stigende aksjemarkedene har økt forsikringsselskapenes resultater på kort sikt, men kan gjøre dem utsatt dersom markedet snur.
AA171013 Stigende oljepris, som følge av økte spenninger i Kurdistan etter at Irak kunngjorde en offensiv for å ta kontrollen over byen Kirkuk, har trolig medvirket til at børsen endte uka i pluss.
AA171012 Breivik mener at budsjettforslaget er godt balansert mot den økonomiske situasjonen med fallende ledighet og stigende optimisme.
AA171012 - Regjeringens forslag til statsbudsjett er godt tilpasset den økonomiske situasjonen med fallende ledighet, økt vekst og stigende optimisme.
SA171010 - Jeg har selvfølgelig fulgt dere på veien til VM 2018 og min respekt for dere er fortsatt stigende .
AP171010https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Les-Lagerbcks-Island-hyllest--Vil-folge-dere-sa-lenge-jeg-lever-243592b.html - Jeg har selvfølgelig fulgt dere på veien til VM 2018 og min respekt for dere er fortsatt stigende .
DB171009 Scenekvelder viser til en stigende kurve siden det startet med å sette opp større forestillinger i 2013.
AA171009 Etter oljeprisfallet, krise i olje- og gassnæringen, stigende ledighet og asylkrisen har norsk økonomi kommet seg helskinnet ut av de økonomiske utfordringene, ifølge Jensen, som mener det nå er på tide å tenke pragmatisk.
AA171007 Stigende temperatur, særlig på dagtid. 3 - 11 grader.
VG171006 Seks uker etter slipp var platesalget på over en million, og stigende .
AA171006 Foreløpige prognoser for neste uke viser at det blir letter vær med opphold, perioder med sol og litt stigende temperaturer.
AA171006 Stigende temperatur, særlig på dagtid. 3 - 11 grader.
VG171005 Men det er veldig moro at jeg har fått en såpass stigende kurve og at utviklingen har gått den veien.
NL171004 Det ble mange og lange reiser rundt på Kola-halvøya, til stigende forundring og engstelse i tredje etasje på politihuset.
DN171004 Lave renter og lysere tider i norsk økonomi, med fallende arbeidsledighet og stigende inntektsvekst, tror vi begrenser hvor mye boligprisene vil falle og gjør at vi fra midten av 2018 igjen venter svak vekst, skriver Aamdal.
DB171004 VGs Sindre Hovdenakk mener derimot at « Nesbø er en mester når det gjelder å bygge en lang og stigende spenningskurve ».
DB171004 Han som opplever en lang og stigende spenningskurve eller han som til og med opplever at overraskelsene er forutsigbare ?
VG171003 Det har gjort at vi har hatt en stigende kurve, mener Kjær.
DN171002 En stigende etterspørsel etter syntetiske CDO-er er også et uttrykk for en jakt på avkastning som er både voldsom og stigende .
DN171002 En stigende etterspørsel etter syntetiske CDO-er er også et uttrykk for en jakt på avkastning som er både voldsom og stigende.
SA171001 Veteranen Olaf Tufte og hans makker Kjetil Borch var en medaljekandidater i finalen på VMs siste dag etter å ha vist stigende formkurve under mesterskapet i USA.
AP171001https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Tufte-og-Borch-misset-pa-medaljene-i-VM-finalen--Fikk-ikke-ut-det-vi-er-gode-for-243164b.html Veteranen Olaf Tufte og hans makker Kjetil Borch var en medaljekandidater i finalen på VMs siste dag etter å ha vist stigende formkurve under mesterskapet i USA.
AA171001 Seriene kommer i en tid da norsk tv-drama er på stigende kurs, samtidig som konkurransen på tv-seriemarkedet neppe noen gang har vært hardere.
VG170930 Nå er de i stigende grad også bekymret for høyreekstreme miljøer.
DB170930 De store nedbørsmengdene vil føre til stigende vannføring i vassdragene, og Norges vassdrags- og energidirektorat har valgt å oppjustere flomvarselet.
DB170929 De har vist stigende formkurve under oppholdet i Florida.
DB170929stigende irritasjon drar han dit og legger et brev i hver eneste brevsprekk i bygården, der han sier at han vet beboeren har telefonen hans og truer med alvorlige følger hvis han ikke får den igjen.
DB170929stigende irritasjon drar han dit og legger et brev i hver eneste brevsprekk i bygården, der han sier at han vet beboeren har telefonen hans og truer med alvorlige følger hvis han ikke får den igjen.
DA170929 De store nedbørsmengdene vil føre til stigende vannføring i vassdragene, og Norges vassdrags- og energidirektorat oppjusterer dermed flomvarselet til oransje nivå.
AA170929 De store nedbørsmengdene vil føre til stigende vannføring i vassdragene, og Norges vassdrags- og energidirektorat oppjusterer dermed flomvarselet til oransje nivå.
AP170928https://www.aftenposten.no/okonomi/i/7bJK3/Norge-i-verdenstoppen-i-andel-dollarmillionarer Dessuten har Oslo Børs vist en stigende utvikling de senere år, sier han.
SA170926 Dessuten er hun på stigende form i angrep.
FV170926https://www.fvn.no/100Sport/ballsport/To-stjerner-tilbake-i-landslaget--De-ser-bedre-og-bedre-ut-242373b.html Dessuten er hun på stigende form i angrep.
AP170926https://www.aftenposten.no/100Sport/ballsport/To-stjerner-tilbake-i-landslaget--De-ser-bedre-og-bedre-ut-242373b.html Dessuten er hun på stigende form i angrep.
VG170925 Tyskland er Europas største og mest vellykkede økonomi, med lav arbeidsledighet og stigende inntekter.
DB170923 I september har han likevel notert seg for to seirer, og virker til å være i stigende form.
VG170921 På grunn av at vindretningen er fra sørøst, gir dette opplegg til skydannelse over det svakt stigende terrenget fra sentrale Østlandet og oppover mot fjellmassivene.
AP170921https://www.aftenposten.no/okonomi/i/p3qGR/Boligbyggingen-overtar-som-festbrems-i-norsk-okonomi Da svinger økonomien til det motsatte ytterpunktet med lav vekst og raskt stigende ledighet.
AP170921https://www.aftenposten.no/okonomi/i/p3qGR/Boligbyggingen-overtar-som-festbrems-i-norsk-okonomi Stigende lønnsvekst : Lønnsveksten stiger fra bare 1,7 prosent i fjor til 3,7 prosent i 2020.
AP170921https://www.aftenposten.no/okonomi/i/E6Voa/Norges-Bank-holder-renten-uendret Banken spår lønnsvekst godt under 4 prosent hvert år til 2020, men likevel stigende reallønn, fordi prisveksten stiger enda saktere enn lønnsveksten.
AA170921 De to siste dagene av perioden vier mer godvær og stigende temperaturer igjen. 15 dagersvarselet ¶
DB170920 Temperaturen er stigende , og slik ser det ut for hele landet, forteller vakthavende meteorolog Ragnhild Nordhagen i Meteorologisk institutt til NTB onsdag.
DB170920 - Det ser ut til at vi får stigende temperaturer over hele landet framover.
AP170920https://www.aftenposten.no/verden/i/1Kl0e/Orkanene-har-knust-oy-etter-oy-Beboerne-ber-resten-av-verden-om-a-ta-ansvar - Vi har lenge fryktet at stigende havnivå skulle true landene våre.
SA170919 Har vist stigende form ¶
SA170919 Den norske landslagsspissen viste stigende form da Bournemouth sist helg tok sesongens første trepoenger i Premier League mot nettopp Brighton.
DB170919 Den norske landslagsspissen viste stigende form da Bournemouth sist helg tok sesongens første trepoenger i Premier League mot nettopp Brighton.
DA170919 Den norske landslagsspissen viste stigende form da Bournemouth sist helg tok sesongens første trepoenger i Premier League mot nettopp Brighton.
AP170919https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/King-fikk-slutt-pa-maltorken---ble-cuphelt-for-Bournemouth-242423b.html Har vist stigende form ¶
AP170919https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/King-fikk-slutt-pa-maltorken---ble-cuphelt-for-Bournemouth-242423b.html Den norske landslagsspissen viste stigende form da Bournemouth sist helg tok sesongens første trepoenger i Premier League mot nettopp Brighton.
AP170917https://www.aftenposten.no/norge/i/9Pw3w/Frykter-rekordar-for-gonor-i-2017--Du-ma-finne-ut-hvem-du-har-hatt-sex-med Men at tallene er stigende i Norge, er spesielt bekymringsfullt fordi gonoré er en sykdom som raskt blir resistent mot antibiotika.
DN170916https://www.dn.no/nyheter/2017/09/16/1456/Tea-Party/usas-statsgjeld-oker-kraftig Men nå som Donald Trump presser på for politisk populære skattekutt og mangfoldige milliarder til det militære, er det få republikanere som klager over en raskt stigende statsgjeld.
DN170916https://www.dn.no/nyheter/2017/09/16/1456/Tea-Party/usas-statsgjeld-oker-kraftig Helsesystemet for eldre, Medicare, og trygdesystemet Social Security, er på konkursens rand, og finanshaukene og Kongressens eget budsjettkontor advarer om at den stigende statsgjelda til slutt vil undergrave økonomien.
DN170916 Men nå som Donald Trump presser på for politisk populære skattekutt og mangfoldige milliarder til det militære, er det få republikanere som klager over en raskt stigende statsgjeld.
DN170916 Helsesystemet for eldre, Medicare, og trygdesystemet Social Security, er på konkursens rand, og finanshaukene og Kongressens eget budsjettkontor advarer om at den stigende statsgjelda til slutt vil undergrave økonomien.
DB170916 Hvis storsmugleren Gjermund Cappelen snakker sant, har Eirik Jensen i 20 år kombinert en stigende karriere som betrodd tjenestemann med tett samarbeid med en kriminell.
NL170915 Så kom valgkampen, hvor man krise-betegnet en bunnsolid økonomi med stigende sysselsetting.
DN170914 - Forsuringen av havet kan få store konsekvenser for miljøet i de arktiske havene som allerede er påvirket av stigende temperaturer og smeltende sjøis, sier Helgesen.
DB170913 Og i takt med at interessen for denne ferieformen er stigende , satser både cruisenæringen selv, og byråene som selger produktene deres, mer og mer på det norske markedet.
AA170913 Kombinasjonen av stigende inflasjon og stagnasjon i lønnsveksten betyr at det reelle lønnsnivået falt 0,4 prosent, som igjen bidrar til redusert kjøpekraft. ( ©NTB ) ¶
DB170912 De fleste venter riktignok flat utvikling i aktiviteten fremover, men flere venter stigende aktivitet enn fallende.
AP170911https://www.aftenposten.no/okonomi/i/42vJ9/Bedre-tider-for-Ola-og-Kari-nordmann--okonomiske-utfordringer-i-ko-for-den-neste-regjeringen I forrige stortingsperiode måtte Regjeringen Solberg bale med en økonomisk nedtur og stigende ledighet.
SA170909 Alsaker peker samtidig på økte forventninger fordi laget nå er tilbake i den gjeveste turneringen i Europa, men minner om at formkurven på ingen måte har vært jevnt stigende etter at tyskeren tok over.
DB170909 Stigende havnivå : Havnivået i Miami har steget med nesten åtte centimeter siden 1992, noe som har resultert i høyere tidevann og flere flommer i Miami.
AP170909https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/TV-2-ekspert-trekker-frem-stor-forskjell--Han-far-nesten-alt-han-peker-pa--241676b.html Alsaker peker samtidig på økte forventninger fordi laget nå er tilbake i den gjeveste turneringen i Europa, men minner om at formkurven på ingen måte har vært jevnt stigende etter at tyskeren tok over.
NL170908 Den nord-norske andel er på i underkant av 40% og stigende .
NL170908 40 milliarder i eksportinntekter på gods, hvert år, stigende til minimum 200 milliarder i løpet av de neste par tiårene. 40 millioner årlig til utredning, totalt 8o millioner i løpet av en to-års utredningsperiode.
VG170907 Det ble mye oppmerksomhet rundt Northug da han ikke fikk gå verdenscupavslutningen i Canada sist selv om han under VM viste stigende form.
VG170907 Det ble mye oppmerksomhet rundt Northug da han ikke fikk gå verdenscupavslutningen i Canada sist selv om han under VM viste stigende form.
DB170907 Forventer stigende dødstall ¶
NL170906 Maria Varteressian og Paul Buvarp fra Arbeiderpartiets Generasjon Y-nettverket viser til en pressemelding fra meg, og skriver at med et stigende antall unge voksne uten arbeid er det grunn til å tvile på mine utsagn om at arbeidsmarkedet bedrer seg.
DB170906 Venter stigende dødsfall ¶
VG170904 - Når Støre ikke lenger kan vise til stigende og urovekkende utvikling av ledigheten, har deres hovedargument i valgkampen vært at sysselsettingsandelen - andelen av befolkningen i arbeidsfør alder som jobber - har falt : ¶
DA170904 - Interessen for er stigende .
VG170902 Nå er den på over fem år, og stigende , forklarer hun.
NL170902 Med et stigende antall unge voksne uten arbeid finnes det grunn til å tvile på det statsråden sier.
NL170902 Med et stigende antall unge voksne uten arbeid finnes det grunn til å tvile på det statsråden sier, skriver Maria Varteressian og Paul Buvarp ( Ap ).
DN170902 Ifølge Washington Post vurderer over 40 land å utbedre atomkapasiteten sin for å møte et stigende energibehov.
VG170901 Og kanskje vel så gledelig : Den stigende norske formkurven fortsatte fredag kveld.
DN170831 Fokuset på oljesektoren fortsatte med de stigende bensinprisene som følge av den tropiske stormen Harvey.
AA170831 Søndagen byr på knallvær med masse sol over hele Trøndelag og fortsatt stigende temperaturer.
DB170830 På Øst- og Vestlandet blir det også stigende temperaturer.
DB170830 Det blir veldig fint vær og stigende temperaturer på 20 grader i Sør-Norge, sier meteorolog Beate Tveita i StormGeo til Dagbladet.
DA170830 Det er en stigende privatisering i idretten, det bevilges penger til x-games og boksegallaer, aktivitet utenom idrettsorganisasjon.
VG170829 Så kom ulike regjeringsskifter, og deretter igjen en ny lang periode med regjering fra Arbeiderpartiet, og stigende arbeidsløshet.
DA170829 | Skrotet klimatiltak mot flom og stigende vann ¶
DA170829 I midten av august, som er sesongen for orkaner i USA, opphevet Trump en presidentordre fra Obamas æra som skulle gjøre veier, bruer og annen infrastruktur sterkere og dermed tåle flom og et stigende vann-nivå bedre.
AA170829 Kraftig regn og stigende flomvann er ventet å fortsette i flere dager.
VG170828 - Jeg føler at jeg er i stigende form, og at det blir bedre uke for uke.
DB170828 Det er heller ikke intuitivt for velgerne at vanskeligere tider er rett rundt hjørnet, når norsk økonomi går godt, skatteinngangen øker og optimismen er stigende .
AA170828 Mot helgen viser datamodellene at det bygger seg opp et høytrykk sørøst for Skandinavia, noe som gir stigende temperaturer fra søndag.
AA170828 Litt stigende temperatur om natten, lavere dagtemperatur. 9 - 17 grader.
AA170828 Etter to dager med en god del sol og stigende temperaturer, gir den sterke vinden et høstpreg første del av uken.
VG170826 - Vi vil gjøre absolutt alt vi kan får å holde folk unna det stigende vannet, sa han.
VG170825 - Å investere i en slik næring, hvor nesten alle investeringene dekkes av skattebetalernes penger, er å løpe en raskt stigende risiko for at vi heller milliarder i lommene på oljeselskapene og at vi og staten aldri vil få se noe mer til de pengene.
AA170825 Etter en kjølig uke i Trøndelag, er det endelig håp om stigende temperaturer igjen.
DN170823 Ifølge Klassekampen, som har snakket med flere sentrale kilder i Ap og LO, blir SV sett på som mer interessante etter stigende målinger.
AP170823https://www.aftenposten.no/viten/i/225mB/Boligmarkedet-flater-aldri-ut-Det-er-rett-og-slett-umulig--Dag-Einar-Sommervoll I et stigende marked driver investeringsmotivet prisene opp.
AP170823https://www.aftenposten.no/viten/i/225mB/Boligmarkedet-flater-aldri-ut-Det-er-rett-og-slett-umulig--Dag-Einar-Sommervoll Hvis vi ser på tilfellet Oslo, er befolkningsvekst, arealknapphet og lave renter gode forklaringer på stigende boligpriser.
AA170823 Etter en dyvåt helg, og tre nesten helt overskyede og kjølige dager, er det både sol og stigende temperaturer i prognosene for landsdelen.
DA170822 Sammenlignet med andre kvartal i år, er det særlig Trøndelag og Nord-Norge som markerer seg med stigende optimisme i tredje kvartal.
DA170822 Sammenlignet med andre kvartal i år, er det særlig Trøndelag og Nord-Norge som markerer seg med stigende optimisme i tredje kvartal.
DN170821 ¶ Norwegian Finans Holding ligger i en stigende trendkanal på kort til mellomlang sikt.
DB170821 Med seg i bagasjen har de en bunnsolid konsulentforretning med økende omsetning og også stigende resultater, skriver Finansavisen mandag.
AA170818 Varslene for neste uke viser lettere vær, særlig fra onsdag da det blir perioder med sol og stigende temperaturer igjen.
SA170816 Hussain hadde en stigende formkurve mot slutten av vårsesongen, men ser ikke ut til å få mye spilletid i Ole Gunnar Solskjærs 3-4-3-formasjon i høst.
AP170816https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/RVJpJ/Dagens-korte-innlegg--torsdag-17-august I fjor så vi faktisk at antallet døpte barn av foreldre der minst en er medlem i Den norske kirke var stigende og antallet unge som konfirmeres er stabilt.
AP170816https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/-Norske-klubber-vil-lane-Moldes-Hussain-240460b.html Hussain hadde en stigende formkurve mot slutten av vårsesongen, men ser ikke ut til å få mye spilletid i Ole Gunnar Solskjærs 3-4-3-formasjon i høst.
DN170815 | Ny rekord for Folketrygdfondet ¶ Stigende aksjemarkeder økte verdien på Statens pensjonsfond Norge til en ny rekordnotering på 220 milliarder kroner ved utgangen av 1. halvår 2017.
DB170815 Håpet var å komme hit stinn av optimisme og med et Vålerenga på stigende kurs.
DN170814 - Vi tar inn Golden Ocean på bakgrunn av stigende capesize shipping-rater.
AP170814https://www.aftenposten.no/viten/i/qqaKO/Heldige-Halvorsens-bolighistorie---slik-ble-100000-til-millioner Tvert imot, høykonjunktur i Europa førte til stigende renter der, og da økte de også her.
AP170814https://www.aftenposten.no/viten/i/qqaKO/Heldige-Halvorsens-bolighistorie---slik-ble-100000-til-millioner Når etterspørselen blir pushet av lave renter, god kredittilgang og stigende kjøpekraft hos husholdningene, mens nivået på boligbyggingen er stand by, burde det være rimelig opplagt at boligprisene vil øke.
DN170811 En slik flukt til antatt trygge havner har de siste dagene blant annet ført til fallende aksjekurser, stigende obligasjonskurser med påfølgende rentefall, høyere gullpris og styrking av både sveitserfrancen og yen, som ses på som trygge havner i valutamarkedet.
DN170811 Schieldrop og SEB anslo i februar at årets snittpris vil ende på 55 dollar fatet, stigende til 60 dollar fatet i snitt i 2018.
AA170810 Det blir litt stigende temperaturer mandag, men også starten på uken får et høstlig preg med nordvestlige vinder.
VG170809 På Romerike måtte politiet be bileiere flytte bilene sine på grunn av den stigende vannmassen.
DB170808 Torsdag er det ventet sol og stigende temperaturer som skal bikke litt over 20 grader.
DA170808 Siden prosjektets oppstart i 2013, har Yngling hatt en stigende økning i popularitet for målgruppa, som er ungdom i alderen 14 til 18 år.
DN170807 ¶ Hovedindeksen ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt, har brutt den tidligere motstanden rundt 730 poeng og utløst et nytt kjøpssignal.
DN170807 - De to lederne bekreftet at Nord-Korea utgjør en alvorlig og stigende trussel mot USA, Sør-Korea og Japan, så vel som de fleste land rundt om i verden, heter det i en uttalelse fra Det hvite hus.
DB170807 - I de seneste årene har prisene vært jevnt litt stigende for sjeldne objekter av høy kvalitet.
AA170807 Med oppholdsværet følger lange perioder med sol og stigende temperaturer igjen.
AA170807 - De to lederne bekreftet at Nord-Korea utgjør en alvorlig og stigende trussel mot USA, Sør-Korea og Japan, så vel som de fleste land rundt om i verden, heter det i en uttalelse fra Det hvite hus.
DB170806 ¶ BREDDFULLE ELVER : : I Värmland og Dalsland på svensk side går elvene breddfulle, og er stigende etter mye regn de siste ukene.
DB170805 - Global oppvarming kan resultere i raskt stigende effekter på mennesker dersom ikke tilstrekkelig tilpassende tiltak blir gjennomført.
DB170805 Selv om oljeutvinningen har sunket, har inntektene fortsatt å øke, på grunn av stigende oljepriser fram til 2008.
DB170805 Valgforsker Anders Todal Jenssen sier det godt : det er egentlig mer overraskende at Senterpartiets stigende oppslutning kom så seint i perioden, enn at den kom.
DA170804 Han føler seg i stigende form før sesongstarten.
SA170803 - Det er vanskelig for utøverne å takle når trenerne bruker skjønn og tar ut dem som er på stigende kurve.
DB170803 I de fleste deler av landet utenom Oslo ser boligprisene fornuftige ut, og det fundamentale er solid med lave renter, fallende ledighet og stigende sysselsetting, skriver han i en oppdatering.
DB170803 De store kratrene blir forårsaket av den stigende temperaturen og ifølge klimaforskere kan det ha alvorlige konsekvenser.
AP170803https://www.aftenposten.no/100Sport/langrenn/Kampen-om-OL-plassene-blir-knallhard-for-langrennsjentene---De-ma-tale-at-noen-blir-valgt-bort-239666b.html - Det er vanskelig for utøverne å takle når trenerne bruker skjønn og tar ut dem som er på stigende kurve.
AA170803 - Hvis forholdene ligger til rette kan den stigende lufta begynne å rotere.
AP170802https://www.aftenposten.no/norge/i/2Wzrl/-Syv-av-ti-legebesok-kan-gjores-digitalt - Bruken har vært stigende , og i løpet av det siste året har vi hatt en dobling av trafikk ettersom flere diagnoser har kommet til.
NL170801 Til tross for at nettsiden lusedata.no viste til svært lave lusepåslag på oppdrettsfisken, medførte det høye antallet fisk i merdene ( rundt 400 millioner ), og den stigende sjøtemperaturen til at produksjonen av lakselus ble uforsvarlig høy.
DN170730https://www.dn.no/nyheter/2017/07/30/1751/Bors/norske-skog-innrommer-mislighold Det er nødvendig grunnet fallende etterspørsel etter avis- og magasinpapir, sier Christensen, som bemerker at det er stigende etterspørsel etter tissue-papir, som i toalettpapir og tørkeruller.
DN170730 Det er nødvendig grunnet fallende etterspørsel etter avis- og magasinpapir, sier Christensen, som bemerker at det er stigende etterspørsel etter tissue-papir, som i toalettpapir og tørkeruller.
DB170727 Derfor er det betryggende å se at arbeidsledigheten blant unge mellom 15 og 24 år også har fått en nedadgående trend, og at andelen som svarer at de enten har eller leter etter jobb nå er stigende .
AA170727 Søndagen blir det lettere vær med solperioder og stigende temperatur igjen.
DB170726 Partiet har vært på stigende form i løpet av sommeren.
DA170719 Utslippene bidrar til stigende havnivå, skriver saksøkerne i en pressemelding, ifølge Dagens Næringsliv.
AA170719 Utslippene bidrar til stigende havnivå, skriver saksøkerne i en pressemelding, ifølge Dagens Næringsliv.
AA170719 Økning i ferie og fritidsturisme både nasjonalt og internasjonalt, samt stigende arrangementstrafikk gir gode grunner til optimisme for utvikling her i Oppdal, sier Erik Sæther, som blir hotellvert sammen med Steinar og Siri Mette Furunes.
DB170718 Den siste tida har lokale spanjoler på Mallorca demonstrert mot de sterkt stigende leieprisene.
DA170717 Etter år hvor Rogaland har blitt hardt rammet av stigende arbeidsledighet, er det skuffende at SV og Arbeiderpartiet nå går til valg på å øke skattene for næringslivet.
DA170715 Han har sett en stigende kurve for laget gjennom den korte, intense oppkjøringsperioden.
DA170715 Selv om publikums forventninger er relativt konservative, er tilliten til museene på stigende kurs.
VG170714 Jeg begynte å merke smertene i begynnelsen av turneringen, og nivået på smertene har vært stigende .
DB170714 Han har sett en stigende kurve for laget gjennom den korte, intense oppkjøringsperioden.
DB170714 - Trikset er å hele tiden ha en stigende rus, uten å bli for full, sier Feldt.
DA170714 Jeg begynte å merke smertene i begynnelsen av turneringen, og nivået på smertene har vært stigende .
AP170712https://www.aftenposten.no/osloby/i/EVLra/Innrommelse-fra-en-pingle-La-meg-slippe-a-kjore-bil-i-Oslo-sentrum Jeg satte meg inn i redaksjonens Škoda Octavia med svette håndflater, stigende puls og stressede øyne som hoppet mellom veien og GPS-en.
DB170706 I FORM : Edvald Boasson Hagen viser stigende form og får nå enda friere tøyler til å gå for etappeseirer.
DB170705 Se videoen som viser det stigende havet - fra verdensrommet.
DB170705 MER VANN : Smeltende is, eksplosjonen av varmere sjøvann og smeltende fjelltopper er det forskere tror er årsaken til det stigende havet.
AP170705https://www.aftenposten.no/norge/Presenterer-fasiten-pa-innforing-av-fravarsgrensen-624627b.html Bakgrunnen for innføringen var at kunnskapsministeren følte stigende uro ved fraværet i videregående skoler.
VG170702 Hos meg har den vært sterkt stigende i den senere tid, med juni måned som det foreløpige klimaks.
DB170702 . Jeg synes dagens kamp ble en syretest på den stigende formen vi har vist de siste kampene.
DN170630 - Vår moderne bulkflåte er på korte kontrakter og derfor klare til å dra nytte av et stigende marked.
DB170630 Formkurven er stigende , og italieneren ble nylig nasjonal mester.
AA170629 Trenden har vært stigende de tre siste årene.
AA170629 Trenden har vært stigende over flere år.
DN170628 Oljelagertallene fra USA gir stigende , men ustabil utvikling i oljeprisen.
DA170628 - Ja, formen er stigende og jeg er optimist.
AA170627 Optimismen er stigende og vedvarende blant NHOs medlemsbedrifter.
SA170624 Vi ser at et stigende antall frekventerer mosjonssentre og betaler store beløp for rådgiving, i stedet for å benytte fasilitetene som idrettslagene og kommunene rår over.
FV170624 Vi ser at et stigende antall frekventerer mosjonssentre og betaler store beløp for rådgiving, i stedet for å benytte fasilitetene som idrettslagene og kommunene rår over.
BT170624 Vi ser at et stigende antall frekventerer mosjonssentre og betaler store beløp for rådgiving, i stedet for å benytte fasilitetene som idrettslagene og kommunene rår over.
AP170624https://www.aftenposten.no/100Sport/idrettspolitikk/Den-norske-idrettsmodellen-er-utdatert-237677b.html Vi ser at et stigende antall frekventerer mosjonssentre og betaler store beløp for rådgiving, i stedet for å benytte fasilitetene som idrettslagene og kommunene rår over.
AP170624 Vi ser at et stigende antall frekventerer mosjonssentre og betaler store beløp for rådgiving, i stedet for å benytte fasilitetene som idrettslagene og kommunene rår over.
DB170623 I Norge - og resten av Europa - er skepsis og mostand når det gjelder innvandring på stigende kurs.
DA170622 Stavanger tingrett la også vekt på at blodprøvene tatt klokken 22.12 viste 2,2 i promille, mens en blodprøve tatt klokken 22.45 viste 2,05 i promille, noe som indikerte at 47-åringen ikke hadde hatt stigende rus.
DN170620https://www.dn.no/nyheter/2017/06/20/2221/Utenriks/soros-ser-mulig-brexit-reversering Kombinasjonen av stigende priser og fallende lønninger skaper problemer for sentralbanken når den skal bestemme styringsrenten.
DN170620https://www.dn.no/nyheter/2017/06/20/2221/Utenriks/soros-ser-mulig-brexit-reversering Dette skyldes blant annet at en svekket valuta har resultert i stigende inflasjon og lavere forbruksvekst.
DN170620 Federal Reserves visesentralbanksjef Stanley Fisher sa tirsdag at den lange perioden med lave renter kan ha medvirket til « høye og stigende » boligpriser i flere land, og advarte mot å glemme lærdommen fra finanskrisen.
DN170620 Kombinasjonen av stigende priser og fallende lønninger skaper problemer for sentralbanken når den skal bestemme styringsrenten.
DN170620 Dette skyldes blant annet at en svekket valuta har resultert i stigende inflasjon og lavere forbruksvekst.
NL170619 Havforsuring, overfiske, forsøpling og stigende havtemperaturer holder på å fundamentalt endre de økosystemene vi ikke kan se med det blotte øyet.
DN170619 Imidlertid er estimerte dødsfall stigende , som øker spørsmålet om det også vil komme alvorlige krav mot Royal Borough of Kensington og Chelseas ansvarsforsikring », skriver meglerhuset.
DB170619 ¶ STIGENDE ETTERSPØRSEL : Den stadig stigende etterspørselen gjør at prisene stiger.
DB170619 | Få lavere rente på din kredittkortgjeld med dette enkle trikset ¶ ¶ STIGENDE ETTERSPØRSEL : Den stadig stigende etterspørselen gjør at prisene stiger.
DB170619 Men, de kan bekrefte at fruktens popularitet er stigende : ¶
DB170617 Det er et faktum at haibestanden er stigende langs hele USAs østkyst.
DA170617 Fremme forslag for Stortinget som sikrer at kravet til vesentlighet ved reklamasjoner utformes slik at stigende priser på tomter og boliger ikke automatisk forringer boligkjøperes reklamasjonsmuligheter.
NL170616 For Senterpartiet viser ingen tegn til å dabbe av, men har tvert i mot hatt en solid og stigende formkurve det siste halvåret.
DB170615 - Hva synes du om at du har stått på samme scene som en av de stigende Hollywood-stjernene ?
DA170614 Også KrF er opptatt av dette, og partiet har derfor fremmet følgende forslag som snart behandles i Stortinget : « Stortinget ber regjeringen om å fremme forslag for Stortinget som sikrer at kravet til vesentlighet ved reklamasjoner utformes slik at stigende priser på tomter og boliger ikke automatisk forringer boligkjøperens reklamasjonsmuligheter.
DA170614 Det fortoner seg for forbrukere paradoksalt at sterkt stigende priser på tomter og boliger i en årrekke, også reduserer boligkjøpernes muligheter til å nå fram med reklamasjoner.
AA170613 Stigende priser på viktige eksportvarer bidro likevel til stor oppgang på Oslo Børs, skriver næringsminister Monica Mæland ( H ) i beretningen.
VG170612 Stordalen har tidligere uttalt at det, i motsetning til for hennes sykdom, finnes en kur for globale utfordringer som stigende temperaturer, døende planter og dyrearter, og det at sykdommer og epidemier eskalerer på kloden.
DA170612 Stigende boligpriser har gjort det vanskeligere for boligkjøpere å vinne fram med sitt krav enn tidligere.
DA170612 | God ukestart på Oslo Børs ¶ Stigende oljepris var med på å føre hovedindeksen på Oslo Børs opp med 0,74 prosent til 711,91 poeng på ukens første handledag.
DA170612 Stigende boligpriser har gjort det vanskeligere for boligkjøpere å vinne fram med sitt krav enn tidligere.
AA170612 | God ukestart på Oslo Børs ¶ Stigende oljepris var med på å føre hovedindeksen på Oslo Børs opp med 0,74 prosent til 711,91 poeng på ukens første handledag.
VG170611 Stordalen har tidligere uttalt at det, i motsetning til for hennes sykdom, finnes en kur for globale utfordringer som stigende temperaturer, døende planter og dyrearter, og det at sykdommer og epidemier eskalerer på kloden ¶
VG170610 Videre sier han til VG at de vanligvis ikke tar i ville dyr, men at de valgte å hente elgkalven da den ikke hadde noen sjanse på sandbanken med stigende vann på alle kanter.
VG170610 Med stigende vann rundt seg på alle kanter ville ikke elgkalven klart seg.
VG170610 De hadde observert en elgkalv som sto alene på en sandbanke i den stadig stigende elven.
DN170609 Antallet personer som har mistet retten til arbeidsledighetstrygd ( dagpenger ) fordi de har nådd tidsgrensen, er stigende , viser ferske tall Finansdepartementet har hentet inn.
AA170609 Her har SNK sammen med Nord- og Sør-Trøndelag fylkeskommuner, og et stigende antall andre aktører, satt seg som mål å bruke årene frem mot 2030 til å gjøre Trøndelags mangfoldige historie mer tilgjengelig gjennom en rekke regionale og tematiske kulturminneløyper.
DB170606 Dilemmaet har resultert i en stigende fryktkultur i sykehusene.
DB170604 - Økt anbuds- og slutningsaktivitet i markedet for oppjekkbare borerigger ¶ - Stigende ordreinngang for subseautstyr ¶
VG170603 - Vi får helt sikkert stigende temperatur i nord i neste uke, men det er usikkert hvor varmt det blir.
DB170601 Laget er på stigende kurs, og Solskjær er glad for at han har klart å snu det som var en elendig periode.
DB170601 « De kan bli tvunget til å dra før det på grunn av det stigende havnivået », skriver Quartz.
DB170601 « Stigende havnivåer fører til hyppigere og mer ødeleggende tidevann på Florida-kysten, og framskrivninger tyder på at risikoen for liv og eiendom fra klimaendrings-relaterte oversvømmelser bare vil øke dramatisk i de kommende år », skriver Vox.
AP170601https://www.aftenposten.no/verden/Han-havnet-midt-i-krigen-som-endret-Midtosten-622324b.html Men mens andre var urolige for den stigende spenningen i regionen, trodde Stokken at hans tid i Gaza skulle bli langt fredeligere enn den ble.
AP170601 Men mens andre var urolige for den stigende spenningen i regionen, trodde Stokken at hans tid i Gaza skulle bli langt fredeligere enn den ble.
AA170531 Mot slutten av uken vil et høytrykk mellom de vestlige delene av Russland og Finland gi østlige vinder og stigende temperaturer.
VG170530 Han mener stort frafall i videregående, stigende ledighet og mange nye landsmenn over tid - er en del av forklaringen.
VG170527 Har trent som vanlig etter det, og det virker som om formen er stigende .
AA170527 Trolig var promillen noe lavere da mannen kjørte, fordi han hadde drukket kort tid før kjøringen og var trolig på stigende rus, står det i dommen.
DA170526 Og Ole Gunnar Solskjærs Molde, som hadde store problemer med Hødd i andre runde, møter et KFUM på stigende form på Ekeberg torsdag i neste uke.
AP170526 Det er flere unge som vil spare mer, og andelen faller med stigende alder. Én hest ¶
DN170525 Høy sysselsetting, stigende inntekter og fortsatt lav rente tilsier høy kjøpekraft i lang tid fremover, det tilsier at boligprisene vokser.
AP170525 Klimaendringer kan for eksempel komme i form av mer ekstremvær, mer tørke, mer nedbør, temperaturstigning og stigende havnivå.
DB170524 Jeg trente bra etter sesongslutt og var i stigende form da.
AA170524 Da blir det opphold, sol og stigende temperaturer.
DN170523 « Prisene på silisium og ferrosilisium har vist en stigende trend fra andre halvår 2016 og inn i 2017.
AA170523 Interessen for dyrking er stigende .
VG170522 Det internasjonale energibyrået ( IEA ) forventer stigende oljepriser de kommende fem årene, blant annet fordi det er blitt investert lite i nye prosjekter globalt.
DN170522 Østnor skriver at kronen styrket seg gradvis i takt med at vi gjennom slutten av 2016 fikk et realøkonomisk oppsving, rekordhøy inflasjon og stigende oljepriser.
AA170522 Fra midt i neste uke viser varslene stigende temperaturer, for det meste opphold og en del sol. 15 dagersvarselet ¶
DA170521 De er nyinnkjøpt, klare for å bære Norges raskt stigende miljødronning, Silje Ask Lundberg, gjennom tykt og tynt, lydig og ulydig.
DA170519 Den tidligere kongressrepresentanten var en stigende stjerne i Demokratene og var favoritt i ordførervalget i New York før han trakk seg som følge avsløringer om kritikkverdig oppførsel.
AA170519 | Vårvarme og snøsmelting gir flomvarsel i Sør-Trøndelag ¶ Stigende temperatur gir økt snøsmelting i fjellet i Sør-Trøndelag.
AA170519 Ifølge Dagens Næringsliv er det mye takket være industribedriftene og sjømat, men også en stigende oljepris har bidratt.
DB170518 Under den stigende arbeidsledigheten, som også rammet Danmark i disse årene, traff Enhedslisten tidsånden stadig bedre, gjennom å stå i spiss mot dagpengeinnstramninger og nå ut til danske arbeidere som ble rammet av disse.
AP170518https://www.aftenposten.no/osloby/byliv/i/jW7bn/10-tips-for-helgen-1921-mai Går man inn i rommet kan det oppleves som om man står i en stigende eller en synkende heis.
AP170518https://www.aftenposten.no/osloby/byliv/10-tips-for-helgen-1921-mai-621185b.html Går man inn i rommet kan det oppleves som om man står i en stigende eller en synkende heis.
AP170518 Går man inn i rommet kan det oppleves som om man står i en stigende eller en synkende heis.
VG170516 Men mens Macron var en stigende stjerne, minner Schulz mest om et stjerneskudd.
DN170516 - Denne regionen har vært hardest rammet av oljenedturen, men kombinasjonen av stigende oljepriser i 2016, regjeringens tiltakspakker og et næringsliv med vilje og evne til omstilling, ser nå ut til å gi positivt utslag, påpeker Kreuzer.
AA170516 De Mistura sa mandag at han er glad for USAs stigende engasjement og interesse for at konflikten trappes ned.
SA170515 At arbeidsledigheten ikke lenger er akutt stigende , er bra.
NL170515 mye sol og stigende temperaturer.
DN170515 Kevin Mandia, toppsjef i FireEye kan glede seg over stigende aksjekurser.
DB170515 Når skydekket sprekker opp, vil det bli en god del sol og stigende temperaturer, sier Fossli.
DA170515 Når skydekket sprekker opp, vil det bli en god del sol og stigende temperaturer, sier Fossli.
AA170515 Når bygene har gitt seg blir det oppklarning, sol og stigende temperaturer.
AA170515 S&P500- og Nasdaq-indeksen endte begge på rekordhøyt nivå mandag som følge av stigende oljepriser etter enighet om forlenget produksjonskutt.
AP170513https://www.aftenposten.no/kultur/Kunstanmeldelse-Magisk-one-night-stand-pa-Hovikodden-621058b.html Går man inn i rommet kan det oppleves som om man står i en stigende eller en synkende heis.
AP170513 Går man inn i rommet kan det oppleves som om man står i en stigende eller en synkende heis.
DB170511 Fremskrittspartiet har nok sett denne nye konfliktlinjen i sentrum av norsk politikk stigende i horisonten.
DA170510 Lønnsutviklingen viser det : Bøndene hadde en solid oppgang på 13 prosent fra 2014 til 2015, men veksten var stigende med størrelsen på brukene - og negativ for de minste.
AA170510 Denne støvvirvelen blir dannet av stigende luft, som følge av kraftig solinnstråling når lufta få meter over bakken er betydelig kaldere.
SA170509 Det hjelper på og han er i stigende form, sier Takøy.
SA170509 - Stigende form ¶
DN170509 Samtidig er utsiktene til stigende inntjening ikke så gode i USA som i fremvoksende markeder.
AP170509 Det hjelper på og han er i stigende form, sier Takøy.
AP170509 - Stigende form ¶
AA170506 Det blir stigende temperaturer mot neste helg.
DN170504 Prosjektene vil gi en avkastning på 20 prosent etter skatt ved 50 dollar fatet stigende til 30 prosent etter skatt med en oljepris på 90 dollar fatet.
BT170503 Rundt sjåføren er promillen stigende .
AA170503 Over neste helg blir det stigende temperaturer og perioder med sol.
VG170502 Tom Arild visste at hun skulle dra fra hjembyen og denne lyse sommernatten midt i russefeiringen tok han, godt hjulpet av stigende promille, motet til seg og skrev følgende bakpå russekortet : ¶
AP170501 Det globale renteeksperimentet har også dratt med seg en rekke bieffekter : Stigende gjeldsbyrde og feilinvesteringer.
VG170429 - Hele Sør-Norge kan glede seg over stigende temperaturer og pent vær denne helgen.
VG170429 - Det kan fortsatt være nattefrost, men det blir stigende temperaturer, og vinden vil avta i løpet av lørdagen, sier Gislefoss.
DB170429 Det holder å se seg rundt på all den glade leken i nærmiljøet, huske hvilke gode verdier som egentlig preger de største idolene og toppidretten vår, eller sjekke stigende medlemstall blant unger over hele landet.
DB170429 Vi vil oppleve stigende temperaturer gjennom helga og utover neste uke.
AA170429 Blant demonstrantene som deltok i en større marsj i sentrum av Tampa i Florida, er frykt for stigende havnivåer hovedbekymringen. ( ©NTB ) ¶
AA170429 Andre klagde på miljøregnskapet i Trumps hyppige helgebesøk i Florida og advarte om at presidentens gods i Mar-a-Lago trues av stigende havnivåer.
AA170428 Selv om mye sol vil gi stigende temperaturer på dagtid de neste dagene, vil det fortsatt bli kjølig om nettene.
AA170428 - For meg blir dette et bevis på at politikeren gjør for lite, og ikke evner å stoppe den stigende mangelen på sykepleiere.
AA170428 - For meg blir dette et bevis på at politikeren gjør for lite, og ikke evner å stoppe den stigende mangelen på sykepleiere.
VG170427 Så får jeg heller være i dårlig form i august, men da har jeg potensial til å ha skikkelig god utvikling på høsten og starte sesongen på stigende form.
DB170427 Samtidig bygger Iversen gradvis opp kapasiteten med stigende mengdetrening fra sesong til sesong.
BT170427 - For meg blir dette et bevis på at politikerne gjør for lite, og ikke evner å stoppe den stigende mangelen på sykepleiere.
AA170427 | Varsler knallvær og stigende temperaturer fra helgen ¶
AA170427 Fra tirsdag bliir det også stigende temperatur om nettene.
AA170427 Ellers i Trøndelag blir det mye fint vær og stigende temperaturer, sier vakthavende meteorolog Frode Hassel ved Vervarslinga på Vestlandet.
VG170426 Skolen ble lagt ned mest fordi det ikke var utsikter til stigende elevtall, sier Lundgren.
DN170426 Ifølge en rapport fra Allied Shipbroking blir interessen for nybygg drevet av stigende priser på annenhånds-fartøy, samt at prisen på nybygg, som har vært lav, nå sakte begynner å stige.
AA170426 Langtidsvarselet ser veldig bra ut, med mye sol og stigende temperatur, sier Tjøstheim. ( ©NTB ) ¶
VG170425 Det blir noe nedbør, men perioder med sol og gradvis stigende temperaturer, forteller Hansen.
DB170425 « Man frykter at områder med 1 milliarder mennesker er truet av stigende hav.
DN170424https://www.dn.no/nyheter/2017/04/24/2139/Makrookonomi/venter-sterkere-krone-mot-euro-i-juli Fortsatt svak krone uten stigende oljepriser ¶
DN170424 Fortsatt svak krone uten stigende oljepriser ¶
DB170422 Han har i lang tid hevdet at alt er blitt så mye verre i norsk idrett etter at han sluttet i 2004, selv om både imponerende norske medaljestatistikker og stigende medlemstall i breddeidretten forteller en helt annen historie.
DB170422 Spenningen på den koreanske halvøya er uansett stigende .
DN170421 - Men jeg opplever samtidig at interessen nå er for oppadgående igjen ; med stigende priser for de sjeldneste og mest dekorative aksjebrevene, sier Walle Jensen.
DN170420 DNB Markets tror på en lønnsvekst på 2,4 prosent i år, stigende til 2,8 prosent frem mot 2020.
SA170418 Formen hans har etter gjenkomsten vært stigende .
DA170418 Beslutningen om å skrive ut nyvalg, ga umiddelbart utslag på stigende pundkurs.
BT170418 Formen hans har etter gjenkomsten vært stigende .
AP170418 Formen hans har etter gjenkomsten vært stigende .
DB170412 Etter at jeg vendte tilbake til allmennpraksis i 2010, har jeg med stigende forundring registrert hvordan vi ( som tidligere stortingsrepresentant har jeg et medansvar ) har valgt å innrette samfunnet slik at ingen bekymring er for bagatellmessig, ingen blemme for banal til at ikke helsevesenet raskt skal ta affære ved å rykke ut.
AP170412 Temperaturen mellom de to stormaktene er stigende etter det amerikanske angrepet på den russiske militærbasen i Syria.
DN170411 « Forsikringsselskapet Storebrand er veldig rentefølsomt, og tjener på stigende renter.
DN170411 Ellers setter Nordea Markets søkelyset på risikoen i aksjemarkedet for stigende renter, og at det er enkelte selskaper som faktisk drar fordel av en slik utvikling.
DN170411 Stigende renter ¶
DN170411 Oljedrømmen i knas ¶ Stigende oljepris hjalp børsen opp ¶ ¶
DN170410 Realisert oljepris vil i tillegg være fire dollar per fat høyere enn i fjerde kvartal, det er kun én skattebetaling i kvartalet, og skatteraten er lavere enn i en normalsituasjon med stigende oljepriser.
DN170410 juli ¶ ( ©NTB ) ¶ | Stigende oljepris hjalp børsen opp ¶
DN170410 - Vi forventer gode tall og jeg tror vi kan se stigende kurser om tallene er positive.
VG170408 Sjeføkonomen presiserer at det ikke bare er stigende oljepris som gir bedre tider.
VG170408 Det lyses ut flere stillinger, og spørreundersøkelser viser at det er stigende optimisme blant bedrifter i fylket, sier Sørbø.
VG170406 Nord-Koreas avanserte rakettprogram og atomvåpen utgjør en stigende trussel for USAs nære allierte i Sør-Korea og Japan.
SA170406 Kameraene er blitt mer brukervennlige enn de tidligere var, og vi ser at interessen er stigende både hos kvinner og menn.
AP170406https://www.aftenposten.no/bil/Stadig-flere-kjoper-dashbordkamera--mot-politiets-vilje-10007b.html Kameraene er blitt mer brukervennlige enn de tidligere var, og vi ser at interessen er stigende både hos kvinner og menn.
AP170406 Kameraene er blitt mer brukervennlige enn de tidligere var, og vi ser at interessen er stigende både hos kvinner og menn.
DN170405 - Det betyr mange selgere som ikke er fornøyd med prisen og stigende antall usolgte boliger som vi ser nå.
VG170404 VESTLANDSBYGD : Mundal hotell, Bokbyen, landbruk og en stigende snittalder preger bygda Fjærland i Sogn - både før- og etter ungdommen kommer hjem med skolebussen.
DA170404 I Oslo har det derimot vært størst oppmerksomhet knyttet til hurtig stigende boligpriser og behovet for å bygge langt flere nye boliger.
DN170403 Nå er optimismen økende, og indeksen viser en positiv utvikling innenfor en stigende trend.
DN170403 NASDAQ i stigende trend ¶
DN170403 I Asia ligger Hang Seng-indeksen i Hong Kong i en stigende trend, og videre oppgang innenfor denne indikeres.
DN170403 Her hjemme viser hovedindeksen på Oslo Børs en sidelengs utvikling på kort sikt, men den ligger fremdeles i en stigende trendkanal på mellomlang sikt.
DN170403 Hang Seng-indeksen i Hong Kong i en stigende trend.
DN170403 Den amerikanske NASDAQ-indeksen ligger i en stigende trend.
DN170403 Stigende trender signaliserer økt optimisme blant investorene og indikerer videre kursoppgang.
DN170403 Med vedtaket om å kutte buregg slutter Norgesgruppen seg til et stigende antall næringslivsaktører som ønsker å ta ansvar for dyrevelferden, skriver selskapet i en pressemelding.
VG170402 - Formen er stigende , og en major er alltid noe spesielt.
SA170331 Mild luft fra sør fører til stigende temperaturer denne helgen.
DN170331 I Grieg Seafood sitt tilfelle, har aksjen steget 80 prosent over det siste året, drevet av en stigende laksepris.
AA170331 Stigende temperatur om natten, litt lavere dagtemperatur. - 2 til + 8 grader.
DB170330 Med sine så å si daglige, aggressive taler har han sørget for stigende temperatur og økende fiendskap mellom de forskjellige politiske, etniske og religiøse deler av samfunnet.
VG170329 Igjen var formkurven kraftig stigende .
DA170329 Så sitter du der da på sengekanten, med høy puls og stigende irritasjon.
VG170328 Vårstemningen og temperaturen er stigende , er meglerens dom.
DA170328 * Økende temperatur på jorda kan føre til stigende havnivå, nye nedbørsmønstre, tørke, flom og utryddelse av arter.
DB170327 - Vi startet på en stigende kurve, men seertallene faller naturlig nok når teknikken kneler.
AA170327 - Når vi ser på kundetilfredsheten over disse årene, er den stigende , noe som forteller at kundene våre stort sett er fornøyde med våre tjenester.
FV170326 I Afghanistan var Hasina Shirzad en stigende stjerne.
AP170326 - Demningen kan kollapse når som helst som følge av amerikanske luftangrep og stigende vannivå, hevder IS.
AA170326 - Demningen kan kollapse når som helst som følge av amerikanske luftangrep og stigende vannivå, hevder IS.
BT170325 I Afghanistan var Hasina Shirzad ( 25 ) en stigende stjerne.
SA170324 I Afghanistan var Hasina Shirzad en stigende stjerne.
DN170324 - Det er helt åpenbart at det er en stigende EØS-skepsis, sier Atle Tranøy, konserntillitsvalgt fra Aker ASA i Fellesforbundet.
DB170324 Meteorologisk institutts definisjon på vår er : « Den perioden i året der gjennomsnittlig døgtemperatur ligger mellom 0 og 10 grader, og at temperaturtendensen samtidig er stigende gjennom perioden ».
AA170324 - Det er helt åpenbart at det er en stigende EØS-skepsis, sier Atle Tranøy, konserntillitsvalgt fra Aker ASA i Fellesforbundet.
AP170323 I Afghanistan var Hasina Shirzad ( 25 ) en stigende stjerne.
BT170322 Fredag blir det regn og stigende temperatur.
VG170319 Jo Nesbø er en mester når det gjelder å bygge en lang og stigende spenningskurve.
DB170319 Den meteorologiske definisjonen på vår, er at gjennomsnittstemperaturen er mellom null og ti grader, samtidig som temperaturen er stigende , ifølge meteorologen.
AP170319 STIGENDE VANNSTAND : Soldater bærer spader og bøtter på vei for å hjelpe strandede peruanere over en oversvømt gate i hovedstaden Lima.
DB170316 Trettifireåringen fra Sagene er en raskt stigende stjerne på hovedstadens kaffehimmel, men det kunne fort ha gått helt annerledes.
DB170315 Northug ble selv svært skuffet da han ble vraket til verdenscupavslutningen i Canada etter å ha vist stigende form.
AP170315 Deretter blir alle husholdningene stilt etter hverandre etter stigende inntekt pr. forbruksenhet.
AA170315 En tungtransportsjåfør ble stoppet med stigende rus mens han kjørte på E6 ved Trofors i Grane kommune.
AA170315 Med flybensin i lasten og stigende promille kom tungtransportsjåføren kjapt ned på jorden da han tirsdag ble stanset av politiet ved Trofors.
AA170315 Deretter blåste han til 0,88, noe som tilsier stigende promille.
AA170315 Etterspørselen har vært sterkt stigende i mange år, men den gikk ned fra 2014 til 2015 da det var stor medieoppmerksomhet nettopp om bakterier og antibiotikabruk.
DB170314 Som lever i boområder som har utfordringer, men samtidig stigende boligpriser.
SA170313 På tampen av sesongen der konkurrenter sliter både med form og motivasjon, er det lettere å hevde seg for en som er på stigende kurve.
AP170313 Perioden fra 1930 til 1950, samt de siste tiårene, har hatt svært varme sommere, og med tydelig stigende grenser. 1960 til 1988 var derimot preget av lave sommertemperaturer.
AP170313 På tampen av sesongen der konkurrenter sliter både med form og motivasjon, er det lettere å hevde seg for en som er på stigende kurve.
VG170312 - Northug har vist stigende form, med finaleplass på sprinten i Drammen og VM.
DB170312 Med stigende form så tror jeg, og er ganske sikker på, at jeg får gå, sa han etter midtukens sprintrenn i Drammen.
DA170312 Med stigende form så tror jeg, og er ganske sikker på, at jeg får gå, sa han etter midtukens sprintrenn i Drammen.
AP170312 Med stigende form så tror jeg, og er ganske sikker på, at jeg får gå, sa han etter midtukens sprintrenn i Drammen.
DB170311 Særlig Nordland får stigende temperaturer i helga.
DB170311 En stigende stjerne i Høyre.
VG170310 - Her venter vi mye pent vær og stigende temperaturer.
SA170310 Et godt eksempel på kometens stigende popularitet.
DN170310 - Med en økonomi som nærmer seg full sysselsetting, stigende inflasjon og økende tiltro til den amerikanske økonomien både i næringslivet og hos husholdningene, er de fleste enige om at sentralbanken vil sette opp renten på sitt møte neste uke, skriver Fox Business.
DA170310 Jarle Høysæter lærte oss å vente med stigende puls.
AP170310 Et godt eksempel på kometens stigende popularitet.
VG170309 Torsdag sa Høyre-nestor Kåre Willoch til VG at han med stigende bekymring har fulgt med på økningen i antall fattige barn i Norge.
VG170309 Willoch har med stigende bekymring fulgt med på økningen i antall fattige barn i Norge.
AA170309 Den meteorologiske definisjonen av vår er den perioden av året da middeltemperaturen for døgnet er mellom 0 og 10 grader og er i en stigende trend.
DB170308 Under arbeidet med rapporten har det vokst fram en stigende følelse av alvor.
DB170308 Slike summer er vanskelig å be om når tidens melodi er at veksten i offentlige utgifter må bremse i takt med fallende oljeinntekter og stigende utgifter til pensjoner og helse.
SA170307 Arenaen til Minnesota Timberwolves ligger over en ishall der det var Disney-isshow i helgen, og stigende temperatur førte til voldsom kondensdannelse i hallen.
FV170307 Arenaen til Minnesota Timberwolves ligger over en ishall der det var Disney-isshow i helgen, og stigende temperatur førte til voldsom kondensdannelse i hallen.
BT170307 Arenaen til Minnesota Timberwolves ligger over en ishall der det var Disney-isshow i helgen, og stigende temperatur førte til voldsom kondensdannelse i hallen.
AP170307 Arenaen til Minnesota Timberwolves ligger over en ishall der det var Disney-isshow i helgen, og stigende temperatur førte til voldsom kondensdannelse i hallen.
SA170306 Formen skal være stigende for Astrid Uhrenholdt Jacobsen etter fallet på tremila.
FV170306 Formen skal være stigende for Astrid Uhrenholdt Jacobsen etter fallet på tremila.
DN170306 Hovedindeksen på Oslo Børs ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt.
AP170306https://www.aftenposten.no/viten/Simen-Gaure--Forvirrende-statistikk-om-svensk-kriminalitet-616514b.html Metoden har den fordelen at en eksponentiell økning fremstår som en rett, jevnt stigende linje i diagrammet.
AP170306https://www.aftenposten.no/viten/Simen-Gaure--Forvirrende-statistikk-om-svensk-kriminalitet-616514b.html I midten ser vi også en grønn linje for seksuallovbrudd som er jevnt stigende mellom 2001 og 2010, altså eksponentiell vekst, for deretter å flate ut.
AP170306 Metoden har den fordelen at en eksponentiell økning fremstår som en rett, jevnt stigende linje i diagrammet.
AP170306 I midten ser vi også en grønn linje for seksuallovbrudd som er jevnt stigende mellom 2001 og 2010, altså eksponentiell vekst, for deretter å flate ut.
AP170306 Deretter blir alle husholdningene stilt etter hverandre etter stigende inntekt pr. forbruksenhet.
AP170306 Formen skal være stigende for Astrid Uhrenholdt Jacobsen etter fallet på tremila.
DA170305 Samtidig har jeg fått gjort det jeg skulle de siste dagene og formen har vært stigende etter sprinten, sa gullgrossisten.
VG170304 - Jeg er spent, jeg har følt meg bedre og mer forberedt i mesterskap før, men formen har vært stigende siden sprinten.
VG170304 For meg virker det som han er i stigende form.
SA170304 I en alder av 36 er karrieren fortsatt på stigende kurs.
DN170304 I et marked med stigende priser vil mange oppleve det som smertefritt å bytte bolig.
DB170304 Helge Lurås - en stigende stjerne i ytre høyres Facebook-fellesskap - kritiserer medienes dekning av Trump og mener « Goebbels spøker i Akersgata ».
DA170304 Nå har jeg hatt en stigende form og levert bra etter det.
DA170304 Etter at han har fått stigende oppmerksomhet de senere årene står Kjell Varvin endelig på toppen av sin « Holmenkollbakke » : Utstillinger på Trafo i Asker, Kunstnerforbundet, Festspillene i Nord-Norge i Harstad og Akershus kunstsenter på Lillestrøm har gitt ham et godt navn i kunstkretser.
AP170304 I en alder av 36 er karrieren fortsatt på stigende kurs.
AP170304 I en alder av 36 er karrieren fortsatt på stigende kurs.
DB170303 Det betyr et jevnt høyt og fortsatt stigende nivå på bilsalget, dreining fra folkebiler mot premium-merkene og fra diesel mot hybrider - ladbare eller ikke.
DB170303 Den rene, glatte linjeføringen utvendig, med de karakteristiske baklyktene og hovedlyktene foran - LED-Matrix sådanne - brytes av SUV-typiske elementer som skliplatene foran og bak og en lett stigende skulderlinje i hele bilens lengde.
DB170302 Norges lag i stigende rekkefølge er som følger : Didrik Tønseth, Niklas Dyrhaug, Martin Johnsrud Sundby og Finn Hågen Krogh.
DB170301 - Formen er stigende .
DB170301 KUPÉ-INSPIRERT : Stigende skulder-til hoftelinje og lett fallende taklinje gir Mitsubishi Eclipse Cross en mer dynamisk linjeføring enn de mer trauste ASX og Outlander.
AA170301 Landet er ett av verdens fattigste, og kan forsvinne dersom klimaendringen fører til stigende havnivå.
VG170228 Hun understreker at de andre « har vist form », men bedyrer at hun selv befinner seg på stigende kurve.
DB170228 Det er andre som har vist veldig bra form, jeg har vist stigende form, og jeg vet hva jeg er god for på en sånn etappe.
DB170228 Erna Solbergs stigende popularitet er kanskje et forvarsel.
DB170226 Og på spørsmål om salget skyldes frykt for at stigende renter etter hvert kunne påføre banken stygge kundetap, svarte Løge : ¶
AP170225 Temperaturen er stigende , snart koker det.
AA170224 Fra søndag ettermiddag sørger mildere vinder mellom sør og øst for stigende temperaturer.
AA170224 Stigende temperatur fra søndag ¶
DN170223 Norges Bank har anslått en årslønnsvekst i 2017 på 2,8 prosent, og så gradvis stigende mot 3,5 prosent i 2019.
DB170223 - Formen er stigende , sier 17-åringen når vi møter henne på et pressetreff utenfor VM-byen.
DN170222 Foto : Johannes Worsøe Berg ¶ Stigende oljepriser har bidratt til å styrke kronen.
AA170222 | Prishopp på amerikanske boliger ¶ Stigende boligrente har ikke lagt noen demper på kjøpelysten i USA.
SA170221 Presset på dametrener Stian Eckhoff er stigende .
FV170221 Presset på dametrener Stian Eckhoff er stigende .
BT170221 Regjeringspartienes kontraargument er selvsagt veldig enkelt : Den forrige regjeringen surfet på bølgen av stigende oljepris, mens den sittende ble dratt ned av oljepriskollapsen.
BT170221 Presset på dametrener Stian Eckhoff er stigende .
AP170221https://www.aftenposten.no/100Sport/vintersport/skiskyting/VM-dronningen-og-historikeren-er-bekymret--Jentene-har-vart-en-katastrofe-230943b.html Presset på dametrener Stian Eckhoff er stigende .
AP170221 Presset på dametrener Stian Eckhoff er stigende .
DB170220 Dette på tross av at drapsstatistikken i landet er stigende .
DB170220 - Han snakket om stigende kriminalitet og nylige hendelser i Sverige generelt, og refererte ikke til noen spesiel hendelse, sier talsperson for presidenten, Sarah Sanders, på en pressekonferanse, ifølge Reuters.
DN170217 - De har hatt en enorm appetitt på råvarer og olje, og vi har kunnet selge dette til dem til en stigende pris frem til 2014.
DN170217 - De har hatt en enorm appetitt på råvarer og olje, og vi har kunnet selge dette til dem til en stigende pris frem til 2014, sier sjeføkonom Elisabeth Holvik i Sparebank 1-gruppen.
AA170217 Milde luftmasser sørvestfra gir stigende temperaturer helt opp i 10 plussgrader.
AA170217 Stigende temperaturer vil gi kraftig snøsmelting også i høyere strøk.
VG170216 - Formen er stigende , og vi tenker at hun skal være klar for stafett.
SA170216 Men formen til Norges fremste håp på kvinnesiden er stigende , og planen er fortsatt at hun går stafetten fredag.
FV170216 Men formen til Norges fremste håp på kvinnesiden er stigende , og planen er fortsatt at hun går stafetten fredag.
DN170216 Nordea Markets setter litt fokus på at PGS meldte om stigende seismikketterspørsel fra oljeselskapene, noe som vil resultere i en økning i seismikkaktiviteten i år på ti prosent.
BT170216 Men formen til Norges fremste håp på kvinnesiden er stigende , og planen er fortsatt at hun går stafetten fredag.
AP170216https://www.aftenposten.no/100Sport/vintersport/skiskyting/Nedslaende-Eckhoff-nyheter-I-dag-fikk-landslagsledelsen-beskjeden-de-ikke-ville-ha-230627b.html Men formen til Norges fremste håp på kvinnesiden er stigende , og planen er fortsatt at hun går stafetten fredag.
AP170216 Men formen til Norges fremste håp på kvinnesiden er stigende , og planen er fortsatt at hun går stafetten fredag.
AA170214 Stigende temperatur om natten, litt lavere dagtemperatur. 0 - 7 grader.
DA170213 - Formen er stigende etter forkjølelsen, så dette kan bli bra, svarte han.
AA170213 Norsk Hydro skjøt fart etter forrige ukes nyheter om stigende aluminiumspriser og lovende markedsutsikter.
AA170213 Dermed har indeksen på nytt startet klatringen mot 700-streken - anført av Norsk Hydro, som gjør det godt etter forrige ukes nyheter om stigende aluminiumspriser og lovende markedsutsikter.
BT170211 Medianinntekt er den midterste inntekten når alle hudholdingene blir satt ved siden av hverandre i stigende rekkefølge.
BT170211 Medianinntekt er den midterste inntekten når alle hudholdingene blir satt ved siden av hverandre i stigende rekkefølge.
AP170211 Stigende dødstall etter jordskjelv på Filippinene ¶
DN170210 Dette er i tråd med det mange markedsaktører mener, nemlig at det er begrenset hvor mye oljeprisen kan stige, ettersom den stigende oljeprisen fører til relativt hurtig igangsetting av amerikansk landbasert oljeproduksjon.
DB170210 - Jeg trenger ikke å gjøre et superløp i Otepää, men må kjenne at formen er stigende .
DB170210 Vi ser at den lille istiden hadde sin laveste temperatur omkring år 1700, og at vi deretter gikk over i en fase med stigende temperatur.
DB170210 Denne stigende fasen representerer en opphenting etter minimumstemperaturen i den lille istiden og har fortsatt fram til våre dager.
AP170210 Hennes popularitet er sterkt stigende og hun er den første kvinne med reelle muligheter til å bli president i Frankrike.
DN170209 Aluminiumsprodusenten nyter godt av stigende priser på grunn av tiltak i det kinesiske markedet.
DN170209 Stigende aluminiumspriser ¶
DB170209 Det samme er Sjur, som viser stigende form, sier Løfshus.
AA170209 Værskiftet gir en betydelig stigende temperaturer.
AA170209 Stigende temperatur og nedbør i neste uke ¶
AA170209 I takt med stigende aluminiumspriser har også Hydro-aksjen lagt på seg kraftig de siste månedene.
VG170208 Det å komme seg ut og til topps i urørte norske vinterfjell har vært en stigende trend de siste årene.
DN170208 Knudsen, banksjef Arne Austreid og bedriftsmarkedssjef Tore Medhus, opplever stigende tap i her i oljekrisebyen Stavanger, der banken har base.
BT170208 Mens andre næringer tilpasser seg bortfall av etterspørsel ved å kutte kostnader og reduserer kapasiteten, er varehandelens omstilling motsatt : Stigende etterspørsel vil bli betjent med færre ansatte på grunn av teknologi og digitale forretningsmodeller.
FV170207 Tirsdag forklarte oljeanalytiker Torbjørn Kjus at økt etterspørsel vil gi stigende oljepris de nærmeste årene.
DB170207 Blå Kors melder om at « en stigende andel av henvendelsene til dem gjelder nettopp spillavhengighet ».
DB170207 Sin egen stigende kjendisstatus vil Driver helst ikke snakke om, enn si leve ut.
DN170206 Statoil går inn i et nytt år med stigende gjeld, noe som begrenser mulighetene for vekst.
AA170206 Stigende temperatur, særlig om natten. - 5 til + 2 grader.
DB170204 TIL HØYDEN : Charlotte Kalla har vist stigende form i det siste, her etter SM-gullet denne uka, og velger å dra til Seiser Alm, i motsetning til de norske rivalene.
VG170203 Arbeid det burde knytte seg mye stolthet og prestisje til, og som rent faktisk bygger landet, men som vi i stigende grad må hente inn folk utenfra for å få gjort.
AP170202 Det stigende besøkstallet betyr likevel ikke at utlånet nødvendigvis går opp.
DN170131 De to elementene innebærer implisitt gradvis stigende pensjoneringsalder, sa Bergan da han kommenterte rapporten Fafo har laget på oppdrag fra fagforeningen Norsk Tjenestemannslag ( NTL ).
DN170131 Med stigende temperatur over mange år, vil vi etter hvert få flere og flere år hvor det bare er snø på de høyeste fjellene, sier Skaugen.
BT170131 - Vi merket allerede under presidentvalgkampen en stigende bekymring for Trumps lemfeldige forhold til fakta og hans angrep på forskeres vitenskapelige integritet.
AP170131 Med stigende temperatur over mange år, vil vi etter hvert få flere og flere år hvor det bare er snø på de høyeste fjellene, sier Skaugen.
DB170130 Følelsen av stigende utrygghet gjorde at jeg gikk til politiet.
DB170129 The Guardian skriver at dette mest sannsynligvis ikke er en sterk nok uttalelse fra May for et stigende antall rasende britiske politikere, blant dem flere fra Mays eget parti.
AP170129 For eksempel kan stigende aksjekurser fremover føre til at aksjer kommer over sin grense for andelen i fondet.
DN170127 Kystområder og flomsletter i de vestlige delene av Europa betraktes også som særlige utsatte ettersom de står overfor økt risiko for flom grunnet stigende havnivåer og en mulig økning i forekomsten av stormflod.
DN170127 Stigende havnivåer ¶
SA170126 | Stigende olje- og gasspris gir spennende muligheter ¶
SA170126 Mange vil låne mye i et Norge med rekordlave renter og bratt stigende boligpriser.
SA170126 Formen skal være stigende og alle vet at når Petter stiller på start, så er det for å kjempe i toppen, sier landslagssjef i langrenn, Vidar Løfshus.
FV170126 Mange vil låne mye i et Norge med rekordlave renter og bratt stigende boligpriser.
FV170126 Formen skal være stigende og alle vet at når Petter stiller på start, så er det for å kjempe i toppen, sier landslagssjef i langrenn, Vidar Løfshus.
DN170126 Kampen om boliglånskundene har vært hard i et stigende boligmarked.
DB170126 Formen skal være stigende og alle vet at når Petter stiller på start, så er det for å kjempe i toppen.
BT170126 Mange vil låne mye i et Norge med rekordlave renter og bratt stigende boligpriser.
BT170126 Formen skal være stigende og alle vet at når Petter stiller på start, så er det for å kjempe i toppen, sier landslagssjef i langrenn, Vidar Løfshus.
AP170126https://www.aftenposten.no/bolig/Norges-nest-storste-bank-avviser-flere-boliglans-kunder-9740b.html Mange vil låne mye i et Norge med rekordlave renter og bratt stigende boligpriser.
AP170126 Mange vil låne mye i et Norge med rekordlave renter og bratt stigende boligpriser.
AP170126 Mange vil låne mye i et Norge med rekordlave renter og bratt stigende boligpriser.
AP170126 Formen skal være stigende og alle vet at når Petter stiller på start, så er det for å kjempe i toppen, sier landslagssjef i langrenn, Vidar Løfshus.
DN170125 ¶ Første verdenskrig dokumenterte at den stigende gjensidige økonomiske avhengigheten som frihandelen skapte, ikke kunne forhindre den mest destruktive krigen inntil da.
DB170125 Tromsø er ikke fremmed for stigende økonomisk høyvann.
DN170124 Flere av de store hytteområdene på Østlandet melder om stor pågang og stigende priser.
DN170124 Vi ser ikke lenger den drastiske stigende tendensen som i året før.
SA170123 Håndballfeberen er stigende , og vi får garantert VMs høyeste rating hvis de norske gutta innfrir og kan entre parketten i semifinalearenaen i Paris, sier Christine Espeland.
FV170123 Håndballfeberen er stigende , og vi får garantert VMs høyeste rating hvis de norske gutta innfrir og kan entre parketten i semifinalearenaen i Paris, sier Christine Espeland.
DN170123 | Kjøp aksjer i stigende trender ¶
DN170123 Videre oppgang innenfor den stigende trenden indikeres.
DN170123 Vi har funnet tre aksjer med høy omsetning som ligger i en stigende trend og som har kjøpsanbefaling fra Investtech.
DN170123 Teorien sier at en aksje som ligger i stigende trend, skal fortsette oppgangen innenfor trenden.
DN170123 Statoil er børsens største selskap, og analysen av kursgrafen har identifisert en stigende trend på kort/mellomlang sikt.
DN170123 Resultatene viser at aksjer som har ligget i stigende trender, har gitt vesentlig bedre avkastning enn referanseindeksen de etterfølgende månedene.
DN170123 Oljeserviceselskapet Aker Solutions ligger i en stigende trend, og kursen har brutt opp gjennom motstanden ved cirka 43 kroner.
DN170123 Også hovedindeksen ( OSEBX ) viser en positiv utvikling innenfor en stigende trendkanal.
DN170123 En stigende trend indikerer en vedvarende og økende optimisme blant investorene, ofte som et resultat av en strøm av positive nyheter rundt aksjen.
DN170123 Aluminiumselskapet Norsk Hydro viser en sterk utvikling innenfor en stigende trend.
DN170123 Aksjer som har ligget i stigende trender, har gitt vesentlig bedre avkastning enn referanseindeksen de etterfølgende månedene.
BT170123 Håndballfeberen er stigende , og vi får garantert VMs høyeste rating hvis de norske gutta innfrir og kan entre parketten i semifinalearenaen i Paris, sier Christine Espeland.
AP170123 Håndballfeberen er stigende , og vi får garantert VMs høyeste rating hvis de norske gutta innfrir og kan entre parketten i semifinalearenaen i Paris, sier Christine Espeland.
DB170121 De som kommer til å leve lenger enn fornektelsesgjengen, vil måtte betale prisen og føle konsekvensene på kroppen : ekstremvær, stigende hav, arter som dør ut eller flytter på seg, mindre mat.
DB170120 Opel ser ut til å være på en stigende formkurve for tiden med offensiver på flere fronter.
DB170119 DeVos sa også at hun vil ta opp de stigende prisene på høyere utdanning og store studielån, og at hun vil slå et slag for yrkesfaglige utdanninger.
DB170119 Finansavisen kan fortelle at tomteprisene i Trondheim gjerne har ligget på 7 - 8.000 kroner pr kvadratmeter salgbart areal, men at prisnivået er stigende .
DN170118 Foto : Helge Hansen ¶ Stigende Oslo-priser gjør at også de andre storbyene i landet merker økende appetitt på næringseiendom.
DB170118 Populistenes budskap har fått økt oppslutning som følge av stigende misnøye og frykt.
DB170116 Tirsdag blir det væromslag med stigende temperaturer, frysende regn og vind langs kysten og i fjellet. pic.twitter.com/EyL0iuseWP ¶
BT170116 - Sånn det ser ut, vil det bli stigende temperaturer allerede fra mandag kveld og natt, og nedbøren vil etter hvert komme i form av regn, ifølge meteorolog Martin Granerød ved Vervarslinga på Vestlandet.
AP170116 Stigende dødstall ¶
DB170112 Han har hatt daglig kontakt med ansatte i stigende grad, han har hatt besøksvenn, tilgang til lege, sykepleier og prest, samt tilgang til media.
AP170112 Dolcetto er ment å drikkes ung, men kvaliteten er raskt stigende .
DB170111 Råtne lån, stigende renter og dollarkurs og en økonomi som er svært sårbar når terroristene slår til og landet ikke lenger oppfattes som stabilt og trygt - dette er noe av forklaringen på nedturen som venter.
SA170110 - Vi har flere som viser en stigende formkurve, så det bør absolutt være mulig, sier Kristiansen.
SA170110 - Vi har flere som viser en stigende formkurve, så det bør absolutt være mulig, sier Kristiansen.
FV170110 - Vi har flere som viser en stigende formkurve, så det bør absolutt være mulig, sier Kristiansen.
FV170110 - Vi har flere som viser en stigende formkurve, så det bør absolutt være mulig, sier Kristiansen.
DB170110 Hans personlige popularitet er stigende på vei ut, som den var for Bill Clinton.
AP170110 Kommer den til å være avhengig av fortsatt stigende boligpriser ?
AP170110 Hun tror ikke stigende boligpriser er en forutsetning for at sysselsettingen innen næringen øker, men at det kan forsterke tendensen.
AP170110 - Vi har flere som viser en stigende formkurve, så det bør absolutt være mulig, sier Kristiansen.
AP170110 - Vi har flere som viser en stigende formkurve, så det bør absolutt være mulig, sier Kristiansen.
SA170107 Trønderne reiser til varmen for å lade opp til sesongen, og med på flyet blir altså Knutsen, som har hatt en stigende formkurve for Grimstad-laget de siste sesongene.
FV170107 Trønderne reiser til varmen for å lade opp til sesongen, og med på flyet blir altså Knutsen, som har hatt en stigende formkurve for Grimstad-laget de siste sesongene.
DB170107 Men interessen blant de potensielle kjøperne er også stigende .
DB170107 Jeg ble jo tatt ut til Tour de Ski selv om jeg ikke har konkurrert så mye, men vist stigende form.
AP170107 Trønderne reiser til varmen for å lade opp til sesongen, og med på flyet blir altså Knutsen, som har hatt en stigende formkurve for Grimstad-laget de siste sesongene.
DN170106 I Norge har advarsler om boligboble tikket inn jevnt de siste årene i takt med stadig stigende boligpriser.
DB170106 I tillegg ventes stigende temperatur, fredag kveld sludd og regn under 800-1000 m.
DB170106 I tillegg ventes stigende temperatur, fredag kveld sludd og regn under 800-1000 m.
DB170105 I morgen skal det bli stigende temperaturer.
DB170105 I morgen skal det bli stigende temperaturer.
BT170105 Det er ingen jevnt stigende suksess-kurve, men prøving og feiling til man finner noe som fungerer.
DN170104 Økte boligpriser, stabile oljepriser, stigende renter og Trump-effekter.
DN170104 Under sin tale til SVs landsstyremøte slo han fast at boligmarkedet bidrar til sosiale ulikheter, og at det er fare for økonomisk krise dersom ikke det gjøres noen med de raskt stigende boligprisene.
DB170104 Totalt ble det dermed førstegangsregistrert ( nye og bruktimporterte ) 29.526 elbiler i 2016 - det er 1.384 færre enn i 2015, men tendensen var stigende mot slutten av året.
DN170102 Renten verre enn Trump Stigende renter er en større trussel for norsk næringsliv enn Donald Trumps inntreden som president i USA, mener Swedbank-topp Ove Gusevik. mer ¶
DN170102 | Renten verre enn Trump ¶ Stigende renter er en større trussel for norsk næringsliv enn Donald Trumps inntreden som president i USA, mener Swedbank-topp Ove Gusevik.
FV170101 Det er hyggelig at Stjernen nå ser ut til å få det bedre til, Tande vet hva han holder på og Fannemel viser stigende form.
DN170101 | Renten verre enn Trump ¶ Stigende renter er en større trussel for norsk næringsliv enn Donald Trumps inntreden som president i USA, mener Swedbank-topp Ove Gusevik.
BT170101 Det er hyggelig at Stjernen nå ser ut til å få det bedre til, Tande vet hva han holder på og Fannemel viser stigende form.
SA161231 Det er hyggelig at Stjernen nå ser ut til å få det bedre til, Tande vet hva han holder på og Fannemel viser stigende form.
AP161231 Det er hyggelig at Stjernen nå ser ut til å få det bedre til, Tande vet hva han holder på og Fannemel viser stigende form.
AP161222 Den internasjonale karrièren er på stigende kurs, samtidig som han er svært populær i sitt hjemland Tyrkia.
AP161108 Det er ventet mer nedbør og stigende temperaturer mot natten.
SA161104 FOTO : Braastad, Audun ¶ STIGENDE BOLIGPRISER I OKTOBER : Christian Dreyer presenterte boligprisstatistikken torsdag.
AP161104https://www.aftenposten.no/bolig/Fem-grafer-som-viser-de-storste-forskjellene-i-boligmarkedet-6698b.html FOTO : Braastad, Audun ¶ STIGENDE BOLIGPRISER I OKTOBER : Christian Dreyer presenterte boligprisstatistikken torsdag.
DN161103 | Prosafe kraftig opp på en stigende Oslo Børs ¶
DN161031https://www.dn.no/etterBors/2016/10/31/1234/Facebook/ber-facebook-ligge-unna Hør DN-podcast om stigende boligpriser, jublende aksjonærer i landets største bank og hvorfor det er glade dager for forbrukerbankene.
AP161025https://www.aftenposten.no/reise/Den-nye-generasjonen-SAS-fly-har-lynraskt-wifi-og-bredere-seter-430b.html - Med tanke på stigende utgifter til drivstoff og økende avgifter til myndighetene, er det selvsagt lurt å kjøpe fly som kan dempe slike kostnader.
AP161020https://www.aftenposten.no/norge/politikk/Hoyre-topp-SV-fortier-at-innvandring-er-en-hovedarsak-til-okende-fattigdom-607160b.html Det kan enkelt forklares slik : Stiller man ni mennesker med stigende inntekt etter hverandre, vil den midterste, nummer fem, ha medianinntekten, uavhengig av hvor stor forskjell det er på inntekten til nummer én og ni.
AP161019https://www.aftenposten.no/okonomi/Det-blir-flere-fattige-barn-og-unge-i-Norge-606969b.html Det kan enkelt forklares slik : Stiller man ni mennesker med stigende inntekt etter hverandre, vil den midterste, nummer fem, ha medianinntekten, uavhengig av hvor stor forskjell det er på inntekten til nummer én og ni.
SA161018https://www.aftenbladet.no/bolig/Na-er-det-disse-hyttene-folk-vil-ha-400b.html Han er i tvil om hyttemarkedet går bedre på grunn av lav rente og stigende boligpriser, fordi han tror boligprisene tar et engangshopp om dagen.
BT161018https://www.bt.no/bolig/Na-er-det-disse-hyttene-folk-vil-ha-400b.html Han er i tvil om hyttemarkedet går bedre på grunn av lav rente og stigende boligpriser, fordi han tror boligprisene tar et engangshopp om dagen.
BT161018 Han er i tvil om hyttemarkedet går bedre på grunn av lav rente og stigende boligpriser, fordi han tror boligprisene tar et engangshopp om dagen.
AP161018https://www.aftenposten.no/bolig/Na-er-det-disse-hyttene-folk-vil-ha-400b.html Han er i tvil om hyttemarkedet går bedre på grunn av lav rente og stigende boligpriser, fordi han tror boligprisene tar et engangshopp om dagen.
SA160905 For det er med en stigende grad av undring, og ditto uro, jeg ser og leser landslagssjefens uttalelser etter kampen.
BT160905 For det er med en stigende grad av undring, og ditto uro, jeg ser og leser landslagssjefens uttalelser etter kampen.
AP160905 For det er med en stigende grad av undring, og ditto uro, jeg ser og leser landslagssjefens uttalelser etter kampen.
SA160810 Stigende trend : Over 3200 leier ut rom gjennom Airbnb i Osloi ¶
SA160810 - Man skulle tro at eiendomsmegleren var den som traff best i et stigende marked.
FV160810https://www.fvn.no/bolig/Reiser-hjem-til-mamma-for-a-kunne-leie-ut-leiligheten-til-turister-88b.html Stigende trend : Over 3200 leier ut rom gjennom Airbnb i Oslo ¶
BT160810 Stigende trend : Over 3200 leier ut rom gjennom Airbnb i Oslo ¶
AP160810https://www.aftenposten.no/bolig/Reiser-hjem-til-mamma-for-a-kunne-leie-ut-leiligheten-til-turister-88b.html Stigende trend : Over 3200 leier ut rom gjennom Airbnb i Oslo ¶
AP160810 - Man skulle tro at eiendomsmegleren var den som traff best i et stigende marked.
AP160804https://www.aftenposten.no/reise/Amerikansk-reiserapport-Her-er-verdens-ti-beste-steder-a-besoke-na-8298b.html Det siste er korallbleking, som oppstår som følge av stigende havtemperaturer og forurensing, ifølge australske forskere gjengitt hos CNN.
BT160707 På 1820-tallet var forventet levealder under 50 år - i den siste tiden har den ligget rundt 80 og er stigende .
AP160616https://www.aftenposten.no/norge/Avgatt-Islamsk-Rad-styre-med-kraftig-kritikk-av-organisasjonen-482383b.html Det er en stigende bekymring for utviklingen, og det hevdes at det er de samme miljøene som står bak flere kontroversielle konflikter de siste årene.
AP160526https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Dette-er-det-mest-brukte-jentenavnet-siden-ar-2000-8549b.html Det kan se ut som det heller er stigende enn synkende i USA nå.
SA160515 - Interessen for fjellturer i Norge er stigende , akkurat slik vi også ser for friluftsliv generelt, sier Vold.
BT160515 - Interessen for fjellturer i Norge er stigende , akkurat slik vi også ser for friluftsliv generelt, sier Vold.
AP160515 - Interessen for fjellturer i Norge er stigende , akkurat slik vi også ser for friluftsliv generelt, sier Vold.
SA160314 Her er min vurdering av draktene, i stigende rekkefølge.
AP160314https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Eliteseriedraktene-2016-Vinneren-vil-overraske-mange-214246b.html Her er min vurdering av draktene, i stigende rekkefølge.
AP160314 Her er min vurdering av draktene, i stigende rekkefølge.
AP160310 Putin vet godt at det er en stigende uro i Russland rundt Kadyrov, langt utover den lille, isolerte liberale opposisjonen.
AP160114 fat i år, stigende til 70 dollar pr. fat i 2018 og 2019.
DA160111 Interessen for fritidsboliger på fjellet er sterkt stigende og fra februar 2015 til januar 2016 ble det solgt 3058 fjellhytter i Norge - en økning på 9 prosent fra året før.
DA160111 Interessen for fritidsboliger på fjellet er sterkt stigende og fra februar 2015 til januar 2016 ble det solgt 3058 fjellhytter i Norge - en økning på 9 prosent fra året før.