DB171021 Hackerverktøyene som svindler benytter seg av blir stadig mer sofistikerte .
DB171021 Blant annet fordi hackerverktøyene er blitt mer sofistikerte , men også fordi vi ikke lager gode nok passord.
VG171020 - Fordi nordkoreanerne er rare og absurde, middelalderske og ekstremt sofistikerte , tok ikke folk dette alvorlig.
DB171016 - Fordi de er en blanding av det rare og absurde og det middelalderske og ekstremt sofistikerte , så tok ikke folk det alvorlig.
VG171013 Musikalsk nås et høydepunkt tidlig med fantastisk sofistikerte og ditto rørende « Sommer'n med bil », som på alle vis lever opp til sin eventyrladede tittel.
VG171011 De skal også ha utviklet sofistikerte verktøy for å stjele passord, ta skjermdumper og få tilgang til e-poster og dokumenter.
VG170928 Kommentar Hugh Hefners suksess skyldtes at han klarte å overbevise menn om at hvis de kjøpte Playboy så ville de bli slik som ham : Velstående, sofistikerte og vassende i vakre, lettkledde damer.
VG170928 Hugh Hefners suksess skyldtes at han klarte å overbevise menn om at hvis de kjøpte Playboy så ville de bli slik som ham : Velstående, sofistikerte og vassende i vakre, lettkledde damer.
DB170915 Kontorsjefen er tydelig på at det er kombinasjonen av dyktige tjenestemenn og gode hjelpemidler som er årsaken til at man klarer å fange opp at smuglermetodene stadig blir mer sofistikerte .
DN170911 Det er bare ekstremt sofistikerte fulltidsinvestorer eller noen av de største investorene i fondet med en egen « internrevisjon », som kan følge opp slikt.
DN170910 Det er bare ekstremt sofistikerte fulltidsinvestorer eller noen av de største investorene i fondet med en egen « internrevisjon », som kan følge opp slikt.
VG170905 Nettstedet oppfordrer kvinner til å melde seg som såkalte « sugarbabies », som de skriver betyr å date « erfarne » og « sofistikerte » menn.
AP170821https://www.aftenposten.no/viten/i/LK1bP/-Var-digitale-losaktighet-er-vart-ansvar--Simen-Gaure Problemet er at uansett hvor sofistikerte krypteringsmetodene er, så må de implementeres, slik byggeforskriftene må implementeres av håndverkere.
VG170820 Alt Soderbergh har gjort er i praksis å bytte ut hvite skjorter, smoking og sofistikerte drinker med kamo-kortbukser, Bob Seger T-skjorter og brune « longneck»-ølflasker.
DA170812 I tillegg har vi et av de mest sofistikerte anti-flomsystemer i verden, forteller hun.
AP170807https://www.aftenposten.no/kultur/i/vqoqp/Hun-har-dyrket-morket_-na-kommer-en-mer-smilende-Lana-Del-Rey-til-Oyafestivalen Lana Del Reys sofistikerte loungepop har delt folket mellom de som elsker henne og de som synes hun er drepende kjedelig.
DB170805 - Et av de mest sofistikerte komplottene noensinne forsøkt på australsk jord, sier Mike Phelan, politifullmektig for det føderale politiet i Australia, om angrepet som ble avverget i siste liten.
VG170804 Der fortalte han om politiets arbeid siden de arresterte medlemmer av en angivelig terrorcelle i Sydney forrige helg, og kastet nytt lys over det han kalte et av de mest sofistikerte terrorforsøkene på australsk jord noen gang.
DB170804 - Dette er en av de mest sofistikerte planene som noen gang har blitt forøkt gjennomført på australsk jord, sier Phelan, som sier hele planen var « inspirert og styrt » av IS.
AP170804https://www.aftenposten.no/verden/i/0169o/Australsk-politi-bekrefter-at-terrorplan-var-IS-styrt - Dette er en av de mest sofistikerte planene som noensinne har blitt pønsket ut på australsk jord.
AA170804 - Dette er en av de mest sofistikerte planene som noensinne har blitt pønsket ut på australsk jord.
DN170801 « Vi vurderer også begge selskapene som høyaktuelle oppkjøpsmål som følge av sofistikerte flåter som kan operere i regionen og med attraktiv ordrebok », fortsetter hun, og understreker at Odfjell og Songa er gode kandidater til å erstatte Transocean, Diamond Offshore og Fred.
AA170730 - Den primære trusselen er fortsatt enkeltpersoner som opererer på egen hånd, men gårsdagens hendelser er en påminnelse om at større og mer sofistikerte terrorplaner også er en trussel, sier justisminister Michael Keenan.
DB170729 - Den primære trusselen er fortsatt enkeltpersoner som opererer på egen hånd, men gårsdagens hendelser er en påminnelse om at større og mer sofistikerte terrorplaner også er en trussel, sier justisminister Michael Keenan.
AP170716https://www.aftenposten.no/osloby/i/PVPw7/19-aring-lagde-pirat-app-for-Ruter-billetter Kollektivselskapet har anmeldt det de omtaler som « det mest sofistikerte forsøket på å selge falske billetter » de har sett hittil. 19-åringen mener han ikke har gjort noe galt.
AP170716https://www.aftenposten.no/osloby/i/PVPw7/19-aring-lagde-pirat-app-for-Ruter-billetter Dette er det mest sofistikerte vi har sett hittil, sier kommunikasjonssjef Sofie Bruun i Ruter.
DB170710 Dagligvarebutikkene har et ansvar, for de vet jo hvordan de skal påvirke folk på sofistikerte måter.
VG170706 - USAs rakettskjold er ikke tilpasset sofistikerte missiler i store antall, slik Kina og Russland besitter.
DB170630 Bevisene mot ham var sjokkerende, og i sin pressemelding skrev USADA at laget « drev det mest sofistikerte , det mest profesjonaliserte og suksessfulle dopingprogrammet sportsverdenen har sett ».
NL170628 Foran seg har han sofistikerte kart og datamaskiner som tar Hurtigruta langs en komplisert kyst.
DN170621 Tukling med papirene er langt fra nytt, men myndighetene mener forfalskningene er blitt stadig mer sofistikerte .
AP170619https://www.aftenposten.no/norge/Landmaktutredningen-Norge-skal-satse-pa-langtrekkende-vapen-og-sivile-som-skal-vare-klare-til-strid-pa-to-dager-623247b.html Det kan bli samme type som vi har i dag, men det kan også bli lettere stridsvogner, mer moderne og sofistikerte , med for eksempel ubemannet kanontårn.
AP170619 Det kan bli samme type som vi har i dag, men det kan også bli lettere stridsvogner, mer moderne og sofistikerte , med for eksempel ubemannet kanontårn.
DN170615 Kinesiske forbrukere er blitt mer kritiske og sofistikerte .
DB170614 Disse stikkprøvene klarer imidlertid ikke å avdekke de mest sofistikerte unndragelsene, og utgjør heller ikke et stort nok utvalg til av vi kan si noe sikkert om omfanget.
SA170613 Det viktigste utbyttet av kampene mot Tsjekkia og Sverige ligger nettopp der, i at spillerne har forstått at grov arbeidsinnsats må til og at det også er grunnlaget for mer sofistikerte , og kanskje målgivende, prestasjoner.
AP170613https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Det-er-i-hvert-fall-ikke-viljen-det-star-pa-237232b.html Det viktigste utbyttet av kampene mot Tsjekkia og Sverige ligger nettopp der, i at spillerne har forstått at grov arbeidsinnsats må til og at det også er grunnlaget for mer sofistikerte , og kanskje målgivende, prestasjoner.
AP170613 Det viktigste utbyttet av kampene mot Tsjekkia og Sverige ligger nettopp der, i at spillerne har forstått at grov arbeidsinnsats må til og at det også er grunnlaget for mer sofistikerte , og kanskje målgivende, prestasjoner.
DB170517 Fra å være en kjedelig og platt nøytral, er brunt i ferd med å markere sin tilbakekomst, fornyet i et stort spenn av nyanser, og i selskap med en rekke andre sofistikerte farger, forteller Thurmann-Moe videre.
DB170517 De nøytrale materialene er også fremhevet som sofistikerte og sømløse.
VG170513 Den tre år eldre Sung Young-nahk er mer opptatt av å drepe fluer, men nikker når det blir snakk om Thaad-rakettene, et av de mest sofistikerte våpensystemene som er laget.
VG170512 Her er det sofistikerte og godt sikrede markedssider som baseres på feedback fra brukere, på samme måte som eBay, forteller Ion.
VG170509 Nok et bidrag som benytter seg av samme moderne sound som JOWST, men klubbrytmene fra Montenegro er på langt nær så sofistikerte som det våre egne gutter serverer.
DB170509 Ikke bare er svindlerne blitt langt flere, mer sofistikerte og flinkere i norsk, men følgene av å gå fem på har også blitt mer alvorlige.
DA170506 Shopp deg glad i luksusbutikkene i Chiado eller i det sofistikerte hipsternabloaget Principe Real.
BT170503 Metodene er i dag mer sofistikerte .
DB170428 Den sofistikerte teknologien er huset i en voldsom urkasse, som definitivt vil vekke oppsikt.
AA170428 - Jeg tror dette vil bli et vanskelig år for afghanske sikkerhetsstyrker, ettersom de vil møte Talibans komplekse og sofistikerte angrep landet over, sier analytikeren Ahmad Saeedi.
VG170416 Samtidig har utviklingen etter at IS fra 2014 begynte å inspirere til og gjennomføre terror i Vesten gått i retning av mindre sofistikerte plot, hvor bruk av enkle hjelpemidler som for eksempel kjøretøy har blitt benyttet, som i Nice i fjor sommer.
DB170411 For selv om fokuset de senere årene har vært på sofistikerte , høyteknologiske måter å gjennomføre terrorangrep på, så har de mest tilgjengelige metodene for å drepe mange uskyldige alltid vært relativt enkle.
VG170406 Mars 2010 : På T-banen i Moskva ble over 40 personer drept i et selvmordsangrep russiske myndigheter omtalte som det mest dødelige og sofistikerte angrepet i landets hovedstad på seks år.
DN170403 Angrepene er mer sofistikerte og avanserte, sier Håvard Aalmo, leder for seksjon for datakriminalitet i Kripos, til NRK.
VG170401 Informasjonen til amerikanske etterretningsbyråer tyder på at bombemakerne til IS og andre terrorgrupper har blitt mer sofistikerte .
VG170401 SOFISTIKERTE BOMBER : Amerikanske etterretningsbyråer har grunn til å tro at terrorister har lykkes med å plassere bomber i laptoper, uten at eksplosivene blir oppdaget i sikkerhetskontrollen.
VG170331 De nye og mer sofistikerte analysemetodene innebar et voldsom mannefall blant juksemakerne som inntil da trodde de hadde sluppet unna.
DA170328 De årene vi har holdt på, har vi blitt mer sofistikerte .
VG170327 - Metodene hans virker til å være lite sofistikerte , lite teknologisk avanserte og har lavt kostnadsnivå, som en kopi av andre angrep.
DN170327 - Metodene ser ut til å være basert på lite sofistikerte , lavteknologiske, billige teknikker som er kopiert fra andre angrep, sa Basu mandag.
AA170327 - Metodene ser ut til å være basert på lite sofistikerte , lavteknologiske, billige teknikker som er kopiert fra andre angrep, sa Basu mandag.
DA170325 Grensen går ved at Hizballah, som bekjemper Israel fra Libanon, mottar forsendelser med sofistikerte raketter fra Iran.
DB170323 For selv om fokuset de senere årene har vært på sofistikerte , høyteknologiske måter å gjennomføre terrorangrep på, så har de mest tilgjengelige metodene for å drepe mange uskyldige alltid vært relativt enkle.
AA170322 Vestlige etterretningskilder opplyser til Financial Times at tiltaket er knyttet til trusler fra al-Qaida på Den arabiske halvøya, som er basert i Jemen, og som antas å kunne lage sofistikerte bomber.
VG170319 Videre står det at muren skal være umulig for mennesker å klatre fra begge sider, og det skal være vanskelig å bruke « vanlige mer sofistikerte klatreredskaper ».
DB170312 Audi har villet gi interiøret en resolutt luksuriøs karakter, med sofistikerte materialvalg som vevet karbonfiber, børstet aluminium og nappa/nubuck-skinn.
DA170310 I Norge har Sondre Lerche vært en av Prefab Sprouts største tilhengere : - Prefab Sprout var et kjellerband som strakte seg mot det sofistikerte .
DB170304 Det hever også terskelen for den som blir rammet, og de mest sofistikerte svindlerne tilbyr derfor « kundeservice » til de som skal betale.
VG170220 Han er en ringrev innen det man kan kalle for sofistikerte såper.
AP170209 Det vil kreve smarte, sofistikerte og prisvennlige teknologiske løsninger - tilrettelagt for hver unike bykjerne.
AP170206 Teknikkene og metodene som de kinesiske aktørene bruker er i utvikling og vil raskt bli mer sofistikerte , mener E-tjenesten.
AP170204 Disse hackerne har vært mer sofistikerte .
DN170119 Vi ser at de blir mer sofistikerte .
AP170102 Ifølge The Daily Telegraph var det GOZ som FBI omtalte som « den meste sofistikerte » cybersvindelen noen gang.
AP170102 Den skallede russeren, som går under kallenavnene « Lucky 12345 » og « slavik », drev ifølge FBI « den mest sofistikerte » cybersvindelen verden hadde sett.
SA160930 Fra sjefsjobben i en middelmådig, japansk klubb, med et utseende som en geografilærer ( ifølge høyreback Lee Dixon ), og med for britene fremmede og sofistikerte treningsmetoder.
BT160930 Fra sjefsjobben i en middelmådig, japansk klubb, med et utseende som en geografilærer ( ifølge høyreback Lee Dixon ), og med for britene fremmede og sofistikerte treningsmetoder.
AP160930 Fra sjefsjobben i en middelmådig, japansk klubb, med et utseende som en geografilærer ( ifølge høyreback Lee Dixon ), og med for britene fremmede og sofistikerte treningsmetoder.
SA160929 - Fra å være en kjedelig og platt nøytral, er brunt i ferd med å markere sin retur - retolket og fornyet i et stort spenn av nyanser og i selskap med en rekke andre sofistikerte farger, mener Thurmann-Moe.
BT160929 - Fra å være en kjedelig og platt nøytral, er brunt i ferd med å markere sin retur - retolket og fornyet i et stort spenn av nyanser og i selskap med en rekke andre sofistikerte farger, mener Thurmann-Moe.
AP160322 New York Times skriver om butikkeierne som er « like estetiske og sofistikerte som økologisk innstilt, og prøver å forandre hvordan vi handler ved å presentere butikkene som kuraterte rom ».
AP160309 Da er Carol en karakter som bruker sin sofistikerte stil som en buffer mot verden.
BT160222 Bilen ligger i det sofistikerte sjiktet av de mellomstore familiebilene, sammen med velkjente travere som Audi A4, BMWs 3-serie og Mercedes-Benz C-klasse.
AP160222https://www.aftenposten.no/bil/Familiesportsbil-med-X-faktor-9029b.html Bilen ligger i det sofistikerte sjiktet av de mellomstore familiebilene, sammen med velkjente travere som Audi A4, BMWs 3-serie og Mercedes-Benz C-klasse.
DA160121 Men de er ikke rike som i klisjeen, på den måten du leser om magasiner, dette er sofistikerte mennesker.