DN171204 Googles tjenester er blokkert i Kina, men kinesiske smarttelefonprodusenter benytter selskapets operativsystem, Android.
DN170803 Kinesiske smarttelefonprodusenter har for første gang tatt nesten halvparten av det globale smarttelefonmarkedet.
DN170803 Ifølge Srivastava vil India, Sør-Asia og Afrika være de viktigste vekstmarkedene for smarttelefonprodusenter i år.
DN170802 Telefonene benytter operativsystemet Android, som er utviklet av Google og gis gratis til smarttelefonprodusenter .
DN170801 Muratas to største kunder er Apple og Samsung - verdens to største smarttelefonprodusenter .
DN170502 Årsaken var økt konkurranse fra kinesiske smarttelefonprodusenter som Huawei, Appo og Vivo.
SA170109 Dette forandrer imidlertid ikke det faktum at også dagens telefoner bringer med seg den stolte touch-arven fra den tidligste modellen, noe alle andre smarttelefonprodusenter verden over også etterhvert har tatt til seg.
FV170109 Dette forandrer imidlertid ikke det faktum at også dagens telefoner bringer med seg den stolte touch-arven fra den tidligste modellen, noe alle andre smarttelefonprodusenter verden over også etterhvert har tatt til seg.
AP170109 Dette forandrer imidlertid ikke det faktum at også dagens telefoner bringer med seg den stolte touch-arven fra den tidligste modellen, noe alle andre smarttelefonprodusenter verden over også etterhvert har tatt til seg.