VG171207 - Når de har kommet fram til at de setter en aldersgrense grunnet sikkerhets- og ansvarsgrunner, blander ikke vi oss opp i det.
SA171207 Våre forberedelser fortsetter som normalt, og vi gjør de samme sikkerhets- og beredskapsrutinene som vi gjør foran alle OL og Paralympics, uttalte medierådgiver Halvor Lea til Bergens Tidende 31. august.
DB171207 Norge har nå høynet sikkerhets- og beredskapsnivået i Israel og Palestina og oppfordrer nordmenn i området til å registrere seg og utvise forsiktighet.
DB171207 Norge har nå høynet sikkerhets- og beredskapsnivået i Israel og Palestina.
DA171207 KrF-leder Knut Arild Hareide understreker at NATO er hjørnesteinen i norsk sikkerhets- og forsvarspolitikk.
AP171207 Våre forberedelser fortsetter som normalt, og vi gjør de samme sikkerhets- og beredskapsrutinene som vi gjør foran alle OL og Paralympics, uttalte medierådgiver Halvor Lea til Bergens Tidende 31. august.
AA171207 Våre forberedelser fortsetter som normalt, og vi gjør de samme sikkerhets- og beredskapsrutinene som vi gjør foran alle OL og Paralympics, uttalte medierådgiver Halvor Lea til Bergens Tidende 31. august.
DB171201 Siden har han vært en av Trumps aller viktigste støttespillere og rådgivere på sikkerhets- og utenrikspolitikk, og ble en profilert person i valgkampen som retter mye sinne mot den etablerte makteliten i Washington, D.C. og verden for øvrig.
DB171201 Siden har han vært en av Trumps aller viktigste støttespillere og rådgivere på sikkerhets- og utenrikspolitikk, og ble en profilert person i valgkampen som retter mye sinne mot den etablerte makteliten i Washington, D.C. og verden for øvrig.
SA171126 Et titall politimenn ble drept, og operasjonen synliggjorde dårlig samarbeid innad i sikkerhets- og etterretningsorganisasjonene.
DN171126 DSS, Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon, ønsker ikke å fortelle hvilke departementer som er berørt.
DA171126 DSS, Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon, ønsker ikke å fortelle hvilke departementer som er berørt.
AP171126 Flere departementer er berørt, men DSS, Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon, ønsker ikke å fortelle hvilke.
AP171126 Flere departementer er berørt, men DSS, departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon, ønsker ikke å fortelle hvilke.
DB171124 Tripadvisor har altså introdusert et nytt rødvarsel som kan legges til individuelle oppføringer når det er nyhetsrapporter om helse-, sikkerhets- eller diskrimineringsproblemer knyttet til en bedrift.
DB171124 Dette skjer når vi har fått rapporter om et helse-, sikkerhets- eller diskrimineringsproblem på en eiendom som er oppført på nettstedet vårt.
VG171115 Som tidligere sikkerhets- og forsvarsminister står Mnangagwa sterkt i hærledelsen, men han tapte i første omgang maktkampen mot Grace Mugabe.
NL171107 | Arktis på sidelinjen i et EU-dominert NATO ¶ ¶ Sikkerhets- og forsvarssituasjonen er det beste argument på lenge for at Norge må bryte ut av sin selvpålagte isolasjonisme mot den politiske integrasjonen i Europa, skriver Einar Sørensen.
NL171107 Sikkerhets- og forsvarssituasjonen er det beste argument på lenge for at Norge må bryte ut av sin selvpålagte isolasjonisme mot den politiske integrasjonen i Europa.
DB171104 Selv om mange nå mener at sikkerhets- og forsvarspolitikk er viktigst i det nordiske samarbeidet, er det neppe der vi har aller mest å hente.
DB171101 Flyplassen sier i en uttalelse at de nå vil stramme opp sikkerhets- og boardingprosedyrene etter det de kaller « en høyst beklagelig hendelse ».
AP171028 - Ved å bruke sikkerhets- og etterretningstjenestene skal vi avdekke hvordan Soros' nettverk forsøker å påvirke Europa.
AP171017 | En ansvarlig sikkerhets- og utenrikspolitikk er mulig Eirik Vold ¶
AP171017 Her i Norge må man kanskje lete litt mer for å finne politikere med mot, ansvarlighet og teft nok til å se at man både kan vinne stemmer og styrke Norges handels- og sikkerhetsinteresser ved å utfordre den kostbare og uansvarlige eksperimenteringen som har preget sikkerhets- og utenrikspolitikken de siste årene.
NL171016 Man må være tydelig på hva norsk sikkerhets- og forsvarspolitikk faktisk søker å oppnå.
DB171011 Det internasjonale atomenergibyrået ( IAEA ) anbefaler også at sikkerhets- og driftsdokumenter gjennomgås og eventuelt oppdateres, samt at den eksisterende strålingsovervåkingen forbedres.
DB171011 Når det gjelder fremmedkrigere, hevdet sikkerhets- og forsvarskomiteen i den irakiske nasjonalforsamlingen i august at det hadde vært 30 000 av dem bare i Irak, 8000 fra Europa og 6000 fra Tunisia. 28 000 skulle ifølge komiteen ha blitt drept.
AA171011 Det internasjonale atomenergibyrået ( IAEA ) anbefaler også at sikkerhets- og driftsdokumenter gjennomgås og eventuelt oppdateres, samt at den eksisterende strålingsovervåkingen forbedres.
AA171009 Regjeringen påpeker at det er lang tradisjon for kontinuitet og bred enighet om verdiene i sikkerhets- og utenrikspolitikken.
AA171009 Regjeringen påpeker at det er lang tradisjon for kontinuitet og bred enighet om verdiene i sikkerhets- og utenrikspolitikken.
DN171007 - Dette salget fremmer amerikanske sikkerhets- og utenrikspolitiske interesser, og det støtter den langsiktige sikkerheten til Saudi-Arabia og Gulf-regionen i møte med iranske og andre trusler i regionen, heter det i en uttalelse fra departementet.
AA171007 - Dette salget fremmer amerikanske sikkerhets- og utenrikspolitiske interesser, og det støtter den langsiktige sikkerheten til Saudi-Arabia og Gulf-regionen i møte med iranske og andre trusler i regionen, heter det i en uttalelse fra departementet.
AA171006 Flere statsråder i den tyrkiske regjeringen har den siste uken sendt signaler om skatteøkning for å finansiere nye sikkerhets- og forsvarsprosjekter.
DB170929 Jo nærmere du er salen, jo nærmere er du det sentrale hjertet i demokratiet, sier sjef i eiendoms-, sikkerhets- , og serviceavdelingen, Terje Olsen.
AP170926 Israelsk sikkerhets- og ambulansepersonell på stedet der tre personer ble skutt og drept tirsdag.
SA170922 Våre forberedelser fortsetter som normalt, og vi gjør de samme sikkerhets- og beredskapsrutinene som vi gjør foran alle OL og Paralympics, uttalte medierådgiver Halvor Lea til Bergens Tidende 31. august.
DA170922 Våre forberedelser fortsetter som normalt, og vi gjør de samme sikkerhets- og beredskapsrutinene som vi gjør foran alle OL og Paralympics, uttalte Olympiatoppens medierådgiver Halvor Lea til Bergens Tidende 31. august.
BT170922 Våre forberedelser fortsetter som normalt, og vi gjør de samme sikkerhets- og beredskapsrutinene som vi gjør foran alle OL og Paralympics, uttalte medierådgiver Halvor Lea til Bergens Tidende 31. august.
AP170922 Våre forberedelser fortsetter som normalt, og vi gjør de samme sikkerhets- og beredskapsrutinene som vi gjør foran alle OL og Paralympics, uttalte medierådgiver Halvor Lea til Bergens Tidende 31. august.
DA170921 Vår sikkerhets- og forsvarspolitikk er basert på NATO og det bilaterale forholdet til USA.
DA170921 - Det handler om hvordan vi skal ordne oss framover i sikkerhets- og forsvarspolitikken, og om vi skal tørre å basere alt på amerikanske garantiene, sier han.
AA170912 Sikkerhets- og utenrikspolitikk ¶
VG170908 Vi sitter ikke i regjering med et parti som har et ultimatum på oljeboring, og heller ikke sammen med et parti som har et så annerledes syn på sikkerhets- og utenrikspolitikk som Rødt.
VG170907 * Bannon ble samtidig gjort til permanent medlem av det nasjonale sikkerhetsrådet, som er presidentens øverste rådgivende organ for sikkerhets- og utenrikspolitikk. 5. april 2017 ble Bannon fjernet fra det nasjonale sikkerhetsrådet.
VG170904 EU mister rollen som ledende i det globale klima- og miljøsamarbeide, det vil bli innført indre grensekontroll, og sikkerhets- og forsvarspolitikken blir mer bilateral. 3 ) De som ønsker å gjøre mer, gjør mer ¶
VG170904 Etter VGs oppslag hadde mediene en enestående anledning til å løfte perspektivet og trekke inn verden rundt oss, inkludert norsk sikkerhets- og forsvarspolitikk.
VG170904 En av årsakene til tausheten kan være at det er bred enighet om norsk sikkerhets- og forsvarspolitikk.
DB170904 I NUPIs undersøkelse scorer sikkerhets- og forsvarspolitikken høyest på folks prioriteringsliste.
DA170903 Det store spørsmålet er imidlertid hvor langt Kina er villige til å gå, påpeker Niklas Swanström, Asia-forsker og sjef for institutt for sikkerhets- og utviklingspolitikk i Sverige.
AA170903 Det store spørsmålet er imidlertid hvor langt Kina er villige til å gå, påpeker Niklas Swanström, Asia-forsker og sjef for institutt for sikkerhets- og utviklingspolitikk i Sverige.
SA170902 Våre forberedelser fortsetter som normalt, og vi gjør de samme sikkerhets- og beredskapsrutinene som vi gjør foran alle OL og Paralympics, sier medierådgiver Halvor Lea til Bergens Tidende.
BT170902 Våre forberedelser fortsetter som normalt, og vi gjør de samme sikkerhets- og beredskapsrutinene som vi gjør foran alle OL og Paralympics, sier medierådgiver Halvor Lea til Bergens Tidende.
AP170902 Våre forberedelser fortsetter som normalt, og vi gjør de samme sikkerhets- og beredskapsrutinene som vi gjør foran alle OL og Paralympics, sier medierådgiver Halvor Lea til Bergens Tidende.
DB170901 Gjørv-kommisjonen evaluerte og kom med til dels krass kritikk av den norske sikkerhets- og beredskapssituasjonen, og pekte blant annet på uklare ansvarsforhold og dårlig samhandling mellom politi og forsvar.
AA170901 Gjørv-kommisjonen evaluerte og kom med til dels krass kritikk av den norske sikkerhets- og beredskapssituasjonen, og pekte blant annet på uklare ansvarsforhold og dårlig samhandling mellom politi og forsvar.
SA170831 Våre forberedelser fortsetter som normalt, og vi gjør de samme sikkerhets- og beredskapsrutinene som vi gjør foran alle OL og Paralympics, sier medierådgiver Halvor Lea til Bergens Tidende.
BT170831 Våre forberedelser fortsetter som normalt, og vi gjør de samme sikkerhets- og beredskapsrutinene som vi gjør foran alle OL og Paralympics, sier medierådgiver Halvor Lea til Bergens Tidende.
AP170831 Våre forberedelser fortsetter som normalt, og vi gjør de samme sikkerhets- og beredskapsrutinene som vi gjør foran alle OL og Paralympics, sier medierådgiver Halvor Lea til Bergens Tidende.
AP170821 Prisen for å bore letebrønner varierer meget, blant annet på grunn av de store sikkerhets- og miljøutfordringer.
AP170821 Prisen for å bore letebrønner varierer meget, blant annet på grunn av de store sikkerhets- og miljøutfordringer.
AA170819 I et dekret som ble vedtatt fredag, gir forsamlingen seg selv makt til å innføre lover på en rekke områder, blant annet innen sikkerhets- og suverenitetsspørsmål.
DN170818 I et dekret som ble vedtatt fredag, gir forsamlingen seg selv makt til å innføre lover på en rekke områder, blant annet innen sikkerhets- og suverenitetsspørsmål.
DB170818 I et dekret som ble vedtatt fredag, gir forsamlingen seg selv makt til å innføre lover på en rekke områder, blant annet innen sikkerhets- og suverenitetsspørsmål.
AA170818 I et dekret som ble vedtatt fredag, gir forsamlingen seg selv makt til å innføre lover på en rekke områder, blant annet innen sikkerhets- og suverenitetsspørsmål.
DB170815 Sekretæren i Ukrainas nasjonale sikkerhets- og forsvarsråd, Oleksandr Turshinov er imidlertid skråsikker i sin forsikring : ¶
VG170814 LEDENDE I ETTERRETNING : Hjemmesiden til sikkerhets- og etterretningsselskapet Thompson & Clarks gir lite informasjon, ut over at selskapet tilbyr alle typer etterforsknings- og sikkerhetstjenester.
VG170814 De omtaler seg som New Zealands ledende sikkerhets- etterretningsselskap.
DN170810 Valgdirektoratet har gode sikkerhets- og kontrollfunksjoner og rutiner for gjennomføring av valget, sier hun.
DN170810 - Vi vurderer ulike scenarier og innfører sikkerhets- og kontrollfunksjoner på bakgrunn av disse.
AP170808 Derfor må vi endre sikkerhets- og beredskapskulturen og jobbe mer helhetlig.
VG170731 Forsker Jakub Godzimirski har arbeidet med russisk sikkerhets- og utenrikspolitikk ved NUPI i mer enn 20 år.
DB170727 Både i den daglige debatten og i utformingen av norsk sikkerhets- og utenrikspolitikk, er det én ting så å si alle aktører påberoper seg, nemlig folkeretten.
VG170725 - Rødt har standpunkter, blant annet i sikkerhets- , forsvars- og utenrikspolitikken og den økonomiske politikken, som er for fjernt for Arbeiderpartiet.
DB170716 Nå kan hun tilby utenlandske turister noe langt mer enn det : Opplæring på sikkerhets- og antiterror-akademier som « Caliber 3 » på Vestbredden.
VG170709 Vi håper den amerikanske presidentens utspill denne uken bærer bud om at grunnleggende elementer i amerikansk sikkerhets- og utenrikspolitikk ligger fast.
VG170708 Norge trenger en forutsigbar og stabil sikkerhets- og forsvarspolitikk som virker avskrekkende på potensielle motstandere og som viser at vi er en pålitelig alliert.
VG170708 Denne erkjennelsen har ligget til grunn for norsk sikkerhets- og forsvarspolitikk siden vi ble NATO-medlemmer i 1949.
AP170705 - På de mest attraktive konkurransedagene kan antall mennesker i bykjernen bli doblet fra rundt 100.000 til 200.000 mennesker, sier Svein Erik Malkenes, sikkerhets- og beredskapssjef for sykkel-VM.
DB170702 Han har forsket på amerikansk politikk i en mannsalder, med vekt på forsvars-, sikkerhets- og utenrikspolitikk.
VG170630 - Av sikkerhets- og sårbarhetsgrunner kan vi dessverre ikke gå i detalj om hvor disse maskinene befinner seg.
DN170629 Tael venter derimot bedre framdrift i sikkerhets- og forsvarspolitikken, der både tettere forsvarssamarbeid og nye tiltak for å styrke grensekontrollen er på vei.
DN170629 Andre saker som ventes å prege det kommende halvåret, er brexit, innvandringspolitikk og sikkerhets- og forsvarspolitikk.
DB170629 Russland er vanskelig å unngå å nevne i en konferanse om sikkerhets- og utenrikspolitikk.
DB170629 På dagsorden sto USAs sikkerhets- og utenrikspolitikk, og blant temaene var NATO.
AP170629 Ifølge Politico visste ikke engang Trumps egne sikkerhets- og forsvarsfolk at talen hadde blitt endret.
SA170628 EKSPERT 3 : Sikkerhets- og passordekspert Per Thorsheim.
FV170628 EKSPERT 3 : Sikkerhets- og passordekspert Per Thorsheim.
BT170628 EKSPERT 3 : Sikkerhets- og passordekspert Per Thorsheim.
AP170628 Avdelingsdirektør Beate Erikstad Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon - brukerrepresentant - nominert av Kommunal- og moderniseringsdepartementet ¶
AP170628 Avdelingsdirektør Beate Erikstad Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon - brukerrepresentant - nominert av Kommunal- og moderniseringsdepartementet ¶
AP170628 Avdelingsdirektør Beate Erikstad Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon - brukerrepresentant - nominert av Kommunal- og moderniseringsdepartementet ¶
AP170628 EKSPERT 3 : Sikkerhets- og passordekspert Per Thorsheim.
DA170621 Mandag ble det avholdt et lukket møte i Stortinget for å følge opp Riksrevisjonens krasse kritikk av deler av regjeringens sikkerhets- og beredskapsarbeid.
DA170621 juli », eksempelvis når det kommer til åpenhet om sikkerhets- og beredskapsarbeidet.
DA170621 Hun medgir at russerne vil være uenig i mye av Norges sikkerhets- og utenrikspolitikk, men understreker at Norge må bestemme denne politikken selv.
AA170621 Der er bedre samordning av sikkerhets- og forsvarspolitikken løftet fram som første punkt.
AA170621 Men det er Norge som bestemmer sin egen sikkerhets- og utenrikspolitikk.
AA170621 - Det er mye av det Norge gjør for å styrke sikkerhets- og utenrikspolitikken som russerne vil være uenig i.
AA170621 - Det er Norge som bestemmer sin egen sikkerhets- og utenrikspolitik, sier statsminister Erna Solberg ( H ).
AA170621 Men det er Norge som bestemmer sin egen sikkerhets- og utenrikspolitikk.
AA170621 - Det er mye av det Norge gjør for å styrke sikkerhets- og utenrikspolitikken som russerne vil være uenig i.
AA170621 Hun medgir at russerne vil være uenig i mye av Norges sikkerhets- og utenrikspolitikk, men understreker at Norge må bestemme denne politikken selv.
VG170619 REAGERER : Anders Romarheim er sikkerhets- og terrorforsker.
DN170615 - De angrep målrettet et sted med forretningsfolk og drepte uskyldige sivile, sier en talsmann for det somaliske sikkerhets- og beredskapsdepartementet og legger til at alle de fem gjerningsmennene ble drept.
AA170615 - De angrep målrettet et sted med forretningsfolk og drepte uskyldige sivile, sier en talsmann for det somaliske sikkerhets- og beredskapsdepartementet og legger til at alle de fem gjerningsmennene ble drept.
AA170615 - De angrep målrettet et sted med forretningsfolk og drepte uskyldige sivile, sier en talsmann for det somaliske sikkerhets- og beredskapsdepartementet og legger til at alle de fem gjerningsmennene ble drept.
VG170607 Det sier seg selv at en britisk statsminister som ikke liker at østeuropeiske nasjoner velger sin egen sikkerhets- og alliansepolitikk, vil være nye toner fra det viktigste Nato-landet utenom USA.
NL170607 Det har vært en grunnholdning i norsk sikkerhets- og forsvarspolitikk at man alltid har utarbeidet en plattform som har gitt grunnlag for brede politiske forlik, først og fremst mellom Høyre og Ap.
DB170607 Her er det viktig å være oppmerksom på at Storbritannia allerede har noen av de mest inngripende sikkerhets- og terrorlovene i den vestlige verden.
DN170604 Når slikt skjer, profitterer ofte partiet med sterkest sikkerhets- og forsvarspolitikk, sier Mustad.
DN170604 Mens Labour ledet av Jeremy Corbyn som også vil bruke mye penger på kriminalitetsforebyggende tiltak, samtidig er for åpne grenser, soft brexit og ikke like opptatt av sikkerhets- og forsvarspolitikk som May.
AP170531 Hun mener at Merkels uttalelser må forstås ut fra Tyskland og Frankrikes agenda om å trappe opp det sikkerhets- og forsvarspolitiske samarbeidet i EU.
DN170528 Det er tross alt er en relativt stabil verdensdel sikkerhets- og utenrikspolitisk, sier Melby.
DB170525 - Nei, vi lager ikke nye systemer for hver enkelt ting, men bruker sikkerhets- og identifiseringsplattformen vi allerede har, som blir brukt i for eksempel Apple Pay, svarer Valle og fortsetter : ¶
VG170520 Khamenei har tittelen statsoverhode, religiøs leder og øverskommanderende for de islamske domstolene, forsvars-, sikkerhets- og etteretningsorganer og mediene.
NL170515 Vi er ikke i tvil om at samarbeid mellom selskapene, styrker sikkerhets- og beredskapsnivået i Barentshavet.
NL170515 Det er svært gode argumenter som ligger til grunn for at sikkerhets- og beredskapsressurser for Barentshavet, er nært tilstede og bygger på lokal kompetanse.
NL170515 Derfor er det nødvendig at sikkerhets- og beredskapsressursene bygges opp lokalt, og at fremtidige felt i Barentshavet driftes nært der hvor verdiskapingen skjer.
VG170514 Selv om Norge ikke er medlem av EU, og ikke deltar i forhandlingen, vil brexit påvirke oss på mange måter, blant annet gjennom sikkerhets- og utenrikspolitikk, energisamarbeid og som en av våre største handelspartnere.
SA170513 EKSPERT 3 : Sikkerhets- og passordekspert Per Thorsheim.
FV170513 EKSPERT 3 : Sikkerhets- og passordekspert Per Thorsheim.
BT170513 EKSPERT 3 : Sikkerhets- og passordekspert Per Thorsheim.
AP170513 EKSPERT 3 : Sikkerhets- og passordekspert Per Thorsheim.
AP170512 Flere eksperter har advart om at Saudi-Arabia kan velge å redusere sikkerhets- og etterretningssamarbeidet med USA etter at Kongressen åpnet opp for den nye terrorloven.
VG170509 - Forholdene til USA og Kina, og balansen mellom sikkerhets- og økonomiske interesser, har vært et av hovedtemaene som har preget valgkampen.
DA170508 Samarbeidet trengs også i flyktningpolitikken og i sikkerhets- og utenrikspolitikken, sier Elvestuen.
DN170507 Samarbeidet trengs også i flyktningpolitikken og i sikkerhets- og utenrikspolitikken, sier Venstre-talsmannen.
SA170503 De er også fullstendig på hver sin side i de økonomiske politikken, i sikkerhets- og utenrikspolitikk og i klimapolitikken.
DA170503 De er også fullstendig på hver sin side i de økonomiske politikken, i sikkerhets- og utenrikspolitikk og i klimapolitikken.
VG170502 - I en tid med høynet sikkerhetsrisiko, er det essensielt at politiet og sikkerhets- og etterretningstjenestene har de fullmaktene de trenger for å holde folk trygge, sa Amber Rudd, og understreket viktigheten av at disse fullmaktene må følges av strengt ettersyn og kontrollmekanismer.
VG170502 Han kontrollerer de islamske domstolene, forsvars-, sikkerhets- og etterretningsorganer og mediene.
AP170427 Dette har altså et tydelig sikkerhets- og forsvarspolitisk aspekt ved seg.
DB170426 Allerede da ble det gitt 17 anbefalinger om sikkerhets- og vedlikeholdstiltak for denne helikoptermodellen, melder TV 2.
AA170426 Allerede da ble det gitt 17 anbefalinger om sikkerhets- og vedlikeholdstiltak for denne helikoptermodellen, melder TV 2.
SA170422 MENER FORSKNINGEN ER INTERESSANT : Sikkerhets- og passordekspert Per Thorsheim.
SA170422 Funnene stiller spørsmål til fingeravtrykkssikkerheten på smarttelefoner, sier sikkerhets- og passordekspert Per Thorsheim, som mener den amerikanske forskningen er solid.
BT170422 MENER FORSKNINGEN ER INTERESSANT : Sikkerhets- og passordekspert Per Thorsheim.
BT170422 Funnene stiller spørsmål til fingeravtrykkssikkerheten på smarttelefoner, sier sikkerhets- og passordekspert Per Thorsheim, som mener den amerikanske forskningen er solid.
AP170422 MENER FORSKNINGEN ER INTERESSANT : Sikkerhets- og passordekspert Per Thorsheim.
AP170422 Funnene stiller spørsmål til fingeravtrykkssikkerheten på smarttelefoner, sier sikkerhets- og passordekspert Per Thorsheim, som mener den amerikanske forskningen er solid.
FV170421 Funnene stiller spørsmål til fingeravtrykkssikkerheten på smarttelefoner, sier sikkerhets- og passordekspert Per Thorsheim, som mener den amerikanske forskningen er solid.
FV170421 FOTO : Jason Lee MENER FORSKNINGEN ER INTERESSANT : Sikkerhets- og passordekspert Per Thorsheim.
BT170421 I begeistringen over at forholdet mellom Norge og Kina er blitt normalisert, bør også norske myndigheter være seg bevisst at utviklingen i Asia i høy grad er relevant for norsk sikkerhets- og forsvarspolitikk.
DN170420 Guo skal sitte på bevis på omfattende korrupsjon i den kinesiske sikkerhets- og etterretningstjenesten.
AP170420 Det var en representant for den internasjonale kampanjen mot atomvåpen ( ICAN ) som stilte spørsmålet etter Brendes presentasjon av en ny stortingsmelding om norsk sikkerhets- og utenrikspolitikk torsdag.
AP170420 Det var en representant for den internasjonale kampanjen mot atomvåpen ( ICAN ) som stilte spørsmålet etter Brendes presentasjon av en ny stortingsmelding om norsk sikkerhets- og utenrikspolitikk torsdag.
DB170413 Det opplyser flere anonyme sikkerhets- og etterretningskilder til kanalen.
VG170411 Som en uskreven lov, får koptere sjeldent viktige offentlige stillinger, og de er stengt ute fra posisjoner i statlige sikkerhets- eller etterretningstjenester.
SA170410 | Danmark åpner for å si nei til russisk gass ¶ Sikkerhets- og utenrikspolitikk skal tas hensyn til når Russlands søknad om gassrørledning i Østersjøen behandles, mener et bredt flertall av danske politikere.
DN170410 | Danmark åpner for å si nei til russisk gass ¶ Sikkerhets- og utenrikspolitikk skal tas hensyn til når Russlands søknad om gassrørledning i Østersjøen behandles, mener et bredt flertall av danske politikere.
AA170410 | Danmark åpner for å si nei til russisk gass ¶ Sikkerhets- og utenrikspolitikk skal tas hensyn til når Russlands søknad om gassrørledning i Østersjøen behandles, mener et bredt flertall av danske politikere.
DA170408 - Hvis det virkelig betyr et linjeskifte, kan det at USA har demonstrert vilje til å bruke militære midler mot Assad-regimet brukes som et diplomatisk kort overfor Russland i forsøket på en politisk løsning, sier Melby, som forsker spesielt på amerikansk sikkerhets- og utenrikspolitikk.
DB170407 - Det er tunge sikkerhets- og storpolitiske argumenter, selv i USA, for at det må komme en stopper for konflikten i Syria, sier Melby.
AP170406 Han ble samtidig gjort til permanent medlem av det nasjonale sikkerhetsrådet, som er presidentens øverste rådgivende organ for sikkerhets- og utenrikspolitikk. 5. april 2017 ble Bannon fjernet fra det nasjonale sikkerhetsrådet.
AP170405 Nasjonalt sikkerhetsråd er et amerikansk føderalt organ som støtter USAs president i utviklingen, gjennomføringen og koordineringen av landets sikkerhets- og utenrikspolitikk.
AP170405 Hovedfunksjonen til sikkerhetsrådet er å koordinere sikkerhets- , forsvars- og utenrikspolitikken på tvers av ulike departementer, etater og tjenester.
AP170405 Han ble samtidig gjort til permanent medlem av det nasjonale sikkerhetsrådet, som er presidentens øverste rådgivende organ for sikkerhets- og utenrikspolitikk. 5. april 2017 ble Bannon fjernet fra det nasjonale sikkerhetsrådet.
VG170330 Det var under dette besøket Vladimir Putin kom med henstillingen til sikkerhets- og forsvarstjenestene i Russland.
AA170323 Terje Olsen, leder for Stortingets eiendoms-, sikkerhets- og serviceavdeling, mener det er feilaktig å si at rehabiliteringen er basert på en ikke-eksisterende utredning.
DA170322 Det er veldig uheldig at det i de senere år har gått i motsatt retning, fordi det gir inntrykk av at sikkerhets- og forsvarspolitikken er et elitedrevet politikkområde som er for viktig for « folk flest ».
VG170318 Kanskje er det fordi tyskerne tror Trumps sikkerhets- og utenrikspolitikk blir mer pragmatisk og forutsigbar enn de hadde fryktet.
DN170317 I stedet for å etablere en turistskatt, blir det etablert en tilskuddsordning for Nasjonale turiststier for å håndtere sikkerhets- og forsøplingsutfordringene som økt pågang av turister fører med seg.
AA170316 I en uttalelse fra den amerikanske tankesmia CSIS, som tar for seg forsvars-, sikkerhets- og utenrikspolitiske spørsmål, sier visedirektør James Lewis at det er lite sannsynlig at russerne vil la seg affisere av USAs utspill.
AA170309 - Selv om alt ser vanskelig ut akkurat nå, og selv hvor uakseptable noen ting er, kan det ikke være i vår sikkerhets- og geopolitiske interesse at Tyrkia, som tross alt er en NATO-partner, distanserer seg enda mer fra oss, sa Merkel.
AP170308 - I 2016 har vi særlig jobbet med bedre gratis WiFi, renhold og ryddighet, ventetid i sikkerhets- og grensekontrollen, samt serviceopplæring for alle ansatte på flyplassen.
AA170308 - I 2016 har vi særlig jobbet med bedre gratis WiFi, renhold og ryddighet, ventetid i sikkerhets- og grensekontrollen, samt serviceopplæring for alle ansatte på flyplassen.
VG170302 september-angrepene 2001, ifølge det private sikkerhets- og etterretningsbyrået Soufan Group.
AP170301 Psykologspesialist Pål Grøndahl, som i mange år har jobbet med overgripere og som er tilknyttet Kompetansesenter for sikkerhets- , fengsels og rettspsykiatri ved Oslo universitetssykehus, mener det både kan være fordeler og ulemper med å skille overgrepsdømte fra andre fanger.
AA170301 september-angrepene 2001, ifølge det private sikkerhets- og etterretningsbyrået Soufan Group.
VG170227 Trump har utnevnt flere erfarne og dyktige medlemmer til sitt sikkerhets- og utenrikspolitiske team.
BT170227 I plan- og bygningsloven er det krav til dokumentasjon av alle nye byggevareprodukter, og et dokumentert ildsted er både sikkerhets- og miljøtestet.
AP170226 For dette var ikke første gang at noen som har kritisert Trump nektes jobber innenfor sikkerhets- og utenrikspolitikk.
AA170226 Over 40 personer ble drept i to koordinerte selvmordsangrep rettet mot hovedkvarterene til den syriske sikkerhets- og etterretningstjenesten i Homs lørdag.
VG170225 Opptil 42 personer er drept i to koordinerte selvmordsangrep mot hovedkvarterene til den syriske sikkerhets- og etterretningstjenesten i Homs.
VG170225 - Angrepene rammet hovedkvarterene til de statlige sikkerhets- og etterretningsstyrkene i to sentrale områder av Homs, sier Rami Abdulrahman, leder for den London-baserte eksilgruppen Syrian Observatory for Human Rights ( SOHR ), til nyhetsbyrået AFP.
SA170225 Opptil 42 personer er drept i to koordinerte selvmordsangrep rettet mot hovedkvarterene til den syriske sikkerhets- og etterretningstjenesten i Homs.
SA170225 - Angrepene rammet hovedkvarterene til de statlige sikkerhets- og etterretningsstyrkene i to sentrale områder av Homs, sier Rami Abdulrahman, leder forden London-baserte eksilgruppen Syrian Observatory for Human Rights, til AFP.
AP170225 Opptil 42 personer er drept i to koordinerte selvmordsangrep rettet mot hovedkvarterene til den syriske sikkerhets- og etterretningstjenesten i Homs.
AP170225 - Angrepene rammet hovedkvarterene til de statlige sikkerhets- og etterretningsstyrkene i to sentrale områder av Homs, sier Rami Abdulrahman, leder forden London-baserte eksilgruppen Syrian Observatory for Human Rights, til AFP.
AA170225 Opptil 42 personer er drept i to selvmordsangrep rettet mot bygninger tilhørende Syrias sikkerhets- og etterretningstjeneste i Homs, ifølge eksilgruppen SOHR.
AA170225 Det doble selvmordsangrepet var rettet mot president Bashar al-Assads sikkerhets- og etterretningsstyrker i de tungt bevoktede bydelene Ghouta og Mahatta, ifølge den London-baserte eksilgruppen Syrian Observatory for Human Rights.
AA170225 - Angrepet rammet hovedkvarterene til de statlige sikkerhets- og etterretningsstyrkene i to sentrale områder av Homs, sier SOHR-leder Rami Abdulrahman til AFP.
VG170224 Har tre hovedoppgaver : Støtte norske myndigheter med informasjon om utenriks-, sikkerhets- og forsvarspolitiske forhold, framskaffe informasjon og varsle om trusler mot nasjonal sikkerhet, og støtte Forsvarets operasjoner.
DA170222 Sikkerhetsrådet bistår USAs president i utviklingen, gjennomføringen og koordineringen av landets sikkerhets- og utenrikspolitikk.
AP170221 Av sikkerhets- og beredskapshensyn bruker man presidentflyet eller annen transport i regi av flyvåpenet.
AP170220 Hovedfunksjonen til sikkerhetsrådet er å koordinere sikkerhets- , forsvars- og utenrikspolitikken på tvers av ulike departementer, etater og tjenester.
DB170217 Vi håper regjeringen og andre folkevalgte politikere, så vel som fagmiljøer og folk flest, tar innover seg lærdommene fra rapporten, og at vi i tiden fremover får en mer åpen og mer demokratisk debatt om veivalg i norsk sikkerhets- og utenrikspolitikk.
DB170217 Nødvendigheten av åpenhet i norsk sikkerhets- og utenrikspolitikk er en av de viktigste lærdommene fra Afghanistanrapporten.
DB170217 Nettopp nødvendigheten av åpenhet i spørsmål som angår sikkerhets- og utenrikspolitikk, er en viktig lærdom fra Afghanistan med overføringsverdi til andre kriger og framtidige intervensjoner.
DB170215 Et tettere nordisk sikkerhets- og forsvarssamarbeid er en tredje måtte som kan komplementere de to andre.
AP170215 Departementsråd Petter Skarheim, Kunnskapsdepartementet Avdelingsdirektør Beate Erikstad, Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon Sivilarkitekt MNAL, Ellen Hellsten Sivilarkitekt MNAL, Arne Henriksen ¶
VG170213 Leder De nye toppene i USAs sikkerhets- og forsvarspolitikk drar til Europa denne uken.
VG170213 De nye toppene i USAs sikkerhets- og forsvarspolitikk drar til Europa denne uken.
AP170210 Kampsaker : Omfattende økonomiske reformer, strengere sikkerhets- og innvandringspolitikk.
DN170206 I løpet av tre år har Karin Hindsbo gjennomført en omfattende organiserings- og strategiprosess, gitt hele museet et sikkerhets- og forvaltningsløft, skapt stor oppmerksomhet rundt museet og sørget for tidenes besøksrekord for KODE.
BT170206 I løpet av de siste tre årene har Karin Hindsbo gjennomført en omfattende organiserings- og strategiprosess, gitt hele museet et sikkerhets- og forvaltningsløft, skapt stor oppmerksomhet rundt museet og sørget for tidenes besøksrekord for Kode, sier Warloe i pressmeldingen.
BT170206 I løpet av de siste tre årene har Karin Hindsbo gjennomført en omfattende organiserings- og strategiprosess, gitt hele museet et sikkerhets- og forvaltningsløft, skapt stor oppmerksomhet rundt museet og sørget for tidenes besøksrekord for Kode, sier Warloe i pressmeldingen.
DB170203 Ozerov er formann av sikkerhets- og forsvarskomitéen i Russland.
AP170129 Hovedfunksjonen til NSC er å koordinere sikkerhets- , forsvars- og utenrikspolitikken på tvers av ulike departementer, etater og tjenester.
AP170129 Hovedfunksjonen til NSC er å koordinere sikkerhets- , forsvars- og utenrikspolitikken på tvers av ulike departementer, etater og tjenester.
DB170124 E-Klasse All-Terrain har som resten av familien en rekke sikkerhets- og assistansesystemer som standard.
SA170111 Samtidig må produsenter og tjenesteleverandører ta høyde for sikkerhets- og personvernrisikoen som følger med når man beveger seg inn i det digitale, sier Randi Flesland.
FV170111 Samtidig må produsenter og tjenesteleverandører ta høyde for sikkerhets- og personvernrisikoen som følger med når man beveger seg inn i det digitale, sier Randi Flesland.
BT170111 Samtidig må produsenter og tjenesteleverandører ta høyde for sikkerhets- og personvernrisikoen som følger med når man beveger seg inn i det digitale, sier Randi Flesland.
AP170111 Samtidig må produsenter og tjenesteleverandører ta høyde for sikkerhets- og personvernrisikoen som følger med når man beveger seg inn i det digitale, sier Randi Flesland.
BT170110 Ivar Gubberud, sikkerhets- og kvalitetssjef i Bybanen AS, mener at partene samarbeider godt.
AP161206 Samtidig må produsenter og tjenesteleverandører ta høyde for sikkerhets- og personvernsrisikoen som følger med når man beveger seg inn i det digitale, sier Randi Flesland.
AP161018 Andre etater som nevnes spesielt er Barne- ungdoms- og familieetaten, Departementenes sikkerhets- og service-organisasjon, Norsk Polarinstitutt, Havforskningsinstituttet og Veterinærinstituttet, men det er også avdekket svakheter ved informasjonssikkerheten i flere andre virksomheter.
AP161009 Han understreker at sikkerhetssystemene må være vanntette, og at utviklerne bør ta i bruk sikkerhets- og systemtenkning fra offshore, romfart og flyindustri.