SA170609 - City er linket med Ryan Bertrand ( Southampton ) og Kyle Walker ( Tottenham ), og de vil garantert får inn nye folk på begge sidebackene , sier Alsaker.
FV170609 - City er linket med Ryan Bertrand ( Southampton ) og Kyle Walker ( Tottenham ), og de vil garantert får inn nye folk på begge sidebackene , sier Alsaker.
BT170609 - City er linket med Ryan Bertrand ( Southampton ) og Kyle Walker ( Tottenham ), og de vil garantert får inn nye folk på begge sidebackene , sier Alsaker.
AP170609 - City er linket med Ryan Bertrand ( Southampton ) og Kyle Walker ( Tottenham ), og de vil garantert får inn nye folk på begge sidebackene , sier Alsaker.
DB170516 Mye stemte fram til den siste eller nest siste pasningen, men da kom den gjerne et dårlig innlegg fra en av sidebackene eller en dårlig touch fra en av de tre lengst fremme.
SA170420 Tottenham, som er fire poeng bak Chelsea i kampen om seriegullet, har med spissen Harry Kane, midtbanespiller Dele Alli og sidebackene Danny Rose og Kyle Walker.
FV170420 Tottenham, som er fire poeng bak Chelsea i kampen om seriegullet, har med spissen Harry Kane, midtbanespiller Dele Alli og sidebackene Danny Rose og Kyle Walker.
DB170420 Tottenham, som er fire poeng bak Chelsea i kampen om seriegullet, har med spissen Harry Kane, midtbanespiller Dele Alli og sidebackene Danny Rose og Kyle Walker.
BT170420 Tottenham, som er fire poeng bak Chelsea i kampen om seriegullet, har med spissen Harry Kane, midtbanespiller Dele Alli og sidebackene Danny Rose og Kyle Walker.
AP170420 Tottenham, som er fire poeng bak Chelsea i kampen om seriegullet, har med spissen Harry Kane, midtbanespiller Dele Alli og sidebackene Danny Rose og Kyle Walker.
SA170124 Bjarte Myrhol og Christian O'Sullivan dannet et mektig midtforsvar, mens Lie Hansen og Kent Robin Tønnesen gjorde manns jobb på sidebackene .
FV170124 Bjarte Myrhol og Christian O'Sullivan dannet et mektig midtforsvar, mens Lie Hansen og Kent Robin Tønnesen gjorde manns jobb på sidebackene .
AP170124 Bjarte Myrhol og Christian O'Sullivan dannet et mektig midtforsvar, mens Lie Hansen og Kent Robin Tønnesen gjorde manns jobb på sidebackene .
SA170115 Russland sto veldig defensivt på sidebackene , så det var vanvittig deilig at vi kunne komme i store buer inn og hamre over midtblokken.
BT170115 Russland sto veldig defensivt på sidebackene , så det var vanvittig deilig at vi kunne komme i store buer inn og hamre over midtblokken.
AP170115 Russland sto veldig defensivt på sidebackene , så det var vanvittig deilig at vi kunne komme i store buer inn og hamre over midtblokken.
AP160611 Bergerud leverte varene også etter pause, men for få av utespillerne meldte seg ordentlig på, særlig sidebackene .
AP160507 Sidebackene Vilsvik og Hamoud var med på alt, midtbanetrioen Nana, Abu og Junior bestemte takt og tone, og farlige angrep avløste hverandre.