DA171124 Vi vinner ikke makt alene, vi gjør det i samarbeid med andre, og i hovedsak med sentrum-venstre , sier Støre.
DA171109 Det begeistrer selvfølgelig ikke velgerne, sier daglig leder i sentrum-venstre Tankesmien Agenda, Marte Gerhardsen, til ANB.
DA171109 Det begeistrer selvfølgelig ikke velgerne, sier daglig leder i sentrum-venstre Tankesmien Agenda, Marte Gerhardsen, til ANB.
VG170924 Åtte av ti tyskere regner seg som sentrumsvelgere, sentrum-høyre eller sentrum-venstre .
AP170922 Hans konkurrenter i den kristne, mer sentrum-venstre orienterte Vårt Land, er dermot i ifølge lederartiklene sterkt kritisk til å gå i regjering med Frp.
DA170912 Den siste landsoversikten tirsdag morgen viser en forskjell på 10.510 stemmer i favør sentrum-venstre .
DA170911 Vi har åpnet for et samarbeid i sentrum-venstre for å hindre det.
DA170906 Sentrum-venstre
AP170811 - Vårt fokus nå er å styrke oss så mye som mulig slik at vi ser et trygt flertall bak en ny regjering til sentrum-venstre .
AP170729 Politiske retninger som står nær sentrum, slik som moderate ( liberal ) konservative partier og sosialdemokratiske partier, omtales ofte som « sentrum-høyre » og « sentrum-venstre ».
AP170729 I tillegg regnes Arbeiderpartiet og Høyre til henholdsvis sentrum-venstre og sentrum-høyre.
AP170724 Det Ap-dominerte sentrum-venstre byrådet i Bergen er noe Ap-leder Jonas Gahr Støre ser opp til, og dette tiltaket vil han gjerne kopiere på riksplan.
DA170626 At en del av velgerbasen ligger i terrenget sentrum-venstre , gjør det også strategisk krevende for Venstre å kommunisere rundt samarbeidsspørsmålet, mener Aardal.
AA170622 Kristelig Folkepartis tidligere nestleder Dagrun Eriksen tar plass i styret til tankesmia Agenda for sentrum-venstre .
AA170622 - Skal KrF være et reelt sentrumsparti, må vi kunne utforske sentrum-venstre også, sier hun til Vårt Land.
AP170520 Den britiske høyresiden er godt samlet, mens sentrum-venstre er dypt splittet.
SA170517 Marine Le Pens Nasjonal front kritiserer også Macron og uttaler at utnevnelsen av statsråder fra sentrum-venstre og sentrum-høyre bare viser at Macron fortsatt ønsker å opprettholde et system der to gamle partier « fortsatt har kontroll ».
AA170517 Marine Le Pens Nasjonal front kritiserer også Macron og uttaler at utnevnelsen av statsråder fra sentrum-venstre og sentrum-høyre bare viser at Macron fortsatt ønsker å opprettholde et system der to gamle partier « fortsatt har kontroll ».
DB170420 Det høres kanskje opplagt ut, men har dessverre ikke vært det for store deler av sentrum-venstre de siste årene.
AP170419 Castres er et typisk eksempel på tidligere sentrum-venstre velgere som nå stemmer Mélenchon.
DB170418 Le Pen, som overtok partiledelsen fra sin far Jean-Marie Le Pen, er favoritt til å nå andre valgrunde, sammen med kandidaten fra sentrum-venstre , Emmanuel Macron.
AP170316 Svar : Etablerte partier må skille seg fra hverandre i økonomiske spørsmål og ha klare fronter mellom sentrum-høyre og sentrum-venstre ¶ 2.
AP170316 Svar : Etablerte partier må skille seg fra hverandre i økonomiske spørsmål og ha klare fronter mellom sentrum-høyre og sentrum-venstre ¶ 2.
DB170315 Lysbakken sier han vurderer mulighetene til et regjeringsskifte som gode, men at det er to vidt forskjellige regjeringsalternativ på sentrum-venstre : Ett med SV og ett uten SV.
AP170301 I et innlegg i Aftenposten 1.mars rykker Marte Gerhardsen ut for å forsvare det tenketanken Agenda kaller « det moderne sentrum-venstre », der visstnok også Senterpartiet er med.
AP170301 I et innlegg i Aftenposten 1.mars rykker Marte Gerhardsen ut for å forsvare det tenketanken Agenda kaller « det moderne sentrum-venstre », der visstnok også Senterpartiet er med.
AP170227 Regjeringer fra sentrum-høyre og sentrum-venstre har vært påfallende like.
AP170118 Tiden da de store sentrum-høyre partiene ( konservative/kristeligdemokrater ) skiftet om å ha makten med sentrum-venstre partier ( sosialdemokrater ) synes å være forbi, om man legger valgresultatene i land etter land i Europa til grunn.
AP160810 Tankesmien Agenda har som mål å etablere et alternativ til dagens regjering med utgangspunkt i et sentrum-venstre samarbeid.
AP160810 Sentrum-venstre er utgangspunktet når tankesmien Agenda inviterer til samarbeid, denne gangen om integreringspolitikk.
AP160810 I løpet av våren har politikere fra fem partier som representerer sentrum-venstre i norsk politikk jobbet sammen med noen av våre fremste forskere på feltet, som har bidratt med sin ekspertise, for å lage en ny og bedre integreringspolitikk.
AP160216 Hva som er løsningen for norsk landbruk og for de globale krisene landbruket er en del av er vanskelig å svare på, men de politiske partiene i sentrum-venstre som ønsker norsk landbruk vel, må kanskje bestemme seg for hvilket språk de skal snakke for å i det hele tatt representere et alternativ til Høyre, FrP og MDG sine forslag til nye landbrukspolitiske retnin
AP160216> Hva som er løsningen for norsk landbruk og for de globale krisene landbruket er en del av er vanskelig å svare på, men de politiske partiene i sentrum-venstre som ønsker norsk landbruk vel, må kanskje bestemme seg for hvilket språk de skal snakke for å i det hele tatt representere et alternativ til Høyre, FrP og MDG sine forslag til nye landbrukspolitiske retnin