FV170105 Den ene foten gjør at skjermen din ser ut til å sveve ut fra en massiv senterfot , mens det andre alternativet får TV-en til å se ut som et stående maleri i en kunstutstilling.
SA170104https://www.aftenbladet.no/digital/Her-er-Samsungs-nye-super-TV-er-9615b.html Den ene foten gjør at skjermen din ser ut til å sveve ut fra en massiv senterfot , mens det andre alternativet får TV-en til å se ut som et stående maleri i en kunstutstilling.
SA170104 Den ene foten gjør at skjermen din ser ut til å sveve ut fra en massiv senterfot , mens det andre alternativet får TV-en til å se ut som et stående maleri i en kunstutstilling.
BT170104https://www.bt.no/digital/Her-er-Samsungs-nye-super-TV-er-9615b.html Den ene foten gjør at skjermen din ser ut til å sveve ut fra en massiv senterfot , mens det andre alternativet får TV-en til å se ut som et stående maleri i en kunstutstilling.
BT170104 Den ene foten gjør at skjermen din ser ut til å sveve ut fra en massiv senterfot , mens det andre alternativet får TV-en til å se ut som et stående maleri i en kunstutstilling.
AP170104https://www.aftenposten.no/digital/Her-er-Samsungs-nye-super-TV-er-9615b.html Den ene foten gjør at skjermen din ser ut til å sveve ut fra en massiv senterfot , mens det andre alternativet får TV-en til å se ut som et stående maleri i en kunstutstilling.
AP170104 Den ene foten gjør at skjermen din ser ut til å sveve ut fra en massiv senterfot , mens det andre alternativet får TV-en til å se ut som et stående maleri i en kunstutstilling.