VG171016 Sarpsborg-talentene har tidligere uttalt til VG at der går det for det meste i FIFA, fotball i hagen og bowling, men det ser ut til at samboerskapet har ført til et godt samspill på fotballbanen også.
DA171016 Per Schaanning som Bérenger og Svein Roger Karlsen som Jean må berømmes for et gnistrende samspill særlig i tredje akt.
AP171012https://www.aftenposten.no/osloby/i/Qd5Kx/Mat--og-merkevarehuset-vant-Oslo-bys-arkitekturpris Resultatet fremstår som et finstemt samspill mellom de eksisterende konstruksjoner og de nye elementene i bygget, mener juryen.
AP171012https://www.aftenposten.no/osloby/i/Qd5Kx/Mat--og-merkevarehuset-vant-Oslo-bys-arkitekturpris Juryen gleder seg over et godt samspill mellom Sofienbergparken og bygget, som skaper opplevelse av trygghet i en tidligere mørklagt side av parken.
AP171012https://www.aftenposten.no/osloby/i/Qd5Kx/Mat--og-merkevarehuset-vant-Oslo-bys-arkitekturpris Finstemt samspill
AA171012 Hvordan bidrar da kryss av den typen man finner i Innherredsveien, der syklistene plutselig skal forholde seg til lysregulering for en annen trafikantgruppe, og der regulering og regler i samspill blir så uklare at ikke engang politiet vet hva som er rett ?
VG171011 I så måte er « La fortida være i fred » en poengtert sammensatt medley over 80-åra med ensemblet i energisk samspill og smilende parodi over trønderske puddelrockere, folk som synes mennesker er svake, eller at livet er for kjipt - og ber folk « dra til helvete ».
DB171011 Det var godt samspill mellom det jeg luktet og det jeg opplevde med øyne og munn.
NL171010 Det har i dette tilfellet tydeligvis vært mulig å tilby et bygg som juryen selv sier har « middels bra arealfordeling og studentarealer », « middels bra samspill med uteområdene » og « utendørsarealer med lavt opparbeidelsesnivå », men allikevel vinne hele konkurransen, fordi prisen er lav og fordi tekniske løsninger ( det vil si ventilasjon og kjøling ) og entreprenørens organisasjon vurderes som « meget bra ».
NL171010 ( For ordens skyld : vårt prosjekt ble av juryen vurdert til å ha « meget bra studentarealer og arealfordeling », « meget bra samspill mellom bygget, uteområdet og omgivelsene », at « inngangssituasjon, forhold til eksisterende bygg og utendørs arealer er meget bra utformet », « særdeles bra ivaretakelse av ytre miljø, med stor klimagassreduksjon og høyt fokus på miljøstyring » samt at « bygningen med uteområder vurder
DB171010 Kvarteret seinere økte Norge til 3-1 etter flott samspill av Heerenveen-duoen Thorsby og Ødegaard.
AA171010 Et godt samspill mellom beslutningstakerne og dem beslutningene angår, er viktig i et levende demokrati ».
NL171004 Samspill mellom frivillig og offentlig sektor på dette feltet er i så måte ikke noe nytt.
DB171003 MER OG MER er hoppsporten blitt et finstemt samspill mellom de som våger mest og de som er smartest til å forske fram hva som holder en kropp lengst mulig flytende i lufta nedover bakken.
DB171002 Vi må være til stede der de unge vil treffe oss, så derfor er min innstilling at vi kommer til å få til et samspill om modernisering i norsk idrett.
DN171001 Det er mye disiplin og kreativitet som inngår i kunst- og kulturlivet, og det drar jeg nytte av i samspill med andre på jobb.
VG170930 Med dette programmet, styrker Tyrkia seg på siden av NATO, og i samspill med Russland. * 1 Gassavtale : Det bygges to rørledninger som på det meste vil kunne føre 65 milliarder kubikkmeter russisk gass gjennom Svartehavet og inn i Tyrkia.
AA170930 Det var KvartalKvartetten som pekte seg ut med sin dedikasjon og seriøsitet, sitt aktive samspill , den helhetlige opptreden, der såvel det musikalske innslaget som den verbale presentasjonen var helstøpt.
DB170929 De andre sangene er fanget inn i duett, med nyhetens glød i et briljant samspill mellom de to.
AP170928https://www.aftenposten.no/norge/i/o4790/Sporsmal-og-svar-Blir-krig-mer-etisk-forsvarlig-med-roboter Det kan være fornuftig å avlaste og erstatte mennesker, og dra nytte av det beste ved mennesker og det beste ved maskiner - i effektivt og etisk forsvarlig samspill .
AP170927https://www.aftenposten.no/osloby/byliv/i/mAAp1/10-tips-for-helgen-29090110 Moteikonet Coco Chanels historie blir fremstilt i samspill mellom hyperrealistiske dukker og levende dansere.
AA170926 I juryens begrunnelse trekkes Wivestad frem som med « samspill og teamarbeid bidrar til å skape en bedre verden både i klasserom og lokalsamfunn ».
DA170925 - Vi antar at et bedre samspill mellom offentlig sektor og sivilsamfunnet kan gi bedre løsninger for alle.
DA170925 - De progressive ser på hvordan man kan utvikle tjenester i samspill med ny teknologi, pårørende og frivillige.
AP170925https://www.aftenposten.no/norge/i/6LOXe/Narkodomte-mener-Jensen-lokket-dem-i-en-felle-i-flydroppsaken--vil-ha-saken-gjenopptatt Grunnlaget er at Evertsen og Bertheussen mener det er brukt ulovlige politimetoder og provokasjon gjennom et samspill mellom politimannen Eirik Jensen og Gjermund Cappelen, sier advokat Bjørn Haugen.
VG170923 Selv om de andre på laget trolig knapt vil bli nevnt i heltedyrkelsen dersom det skulle bli norsk jubel, vil det være utført helt avgjørende grovarbeid underveis, i det som er et uhyrlig komplisert taktisk samspill .
SA170922https://www.aftenbladet.no/100Sport/ballsport/Kolstad-har-oppskriften-som-skal-gi-ny-semifinale-242595b.html Det er vanskelig å si så tidlig i sesongen, men selv mangler vi litt på timing og samspill , sier Balstad.
SA170922 Det er vanskelig å si så tidlig i sesongen, men selv mangler vi litt på timing og samspill , sier Balstad.
DA170922 Han fungerer dermed godt i hemmelig samspill med den usosiale og intellektuelt sylskarpe Patricia.
AP170921https://www.aftenposten.no/kultur/i/KoVLE/Closer-En-smamorsom-hilsen-fra-90-tallet Her i hett samspill med Ester Grenersen.
AA170921 Et lykkelig sammentreff av tilfeldige begivenheter, et positivt samspill mellom forvaltere, fagfolk og ressurspersoner og dyktige formidlere ved NIKU har skapt en ny giv i den lokale interessen for hva som gjemmer seg av ufortalte historier under asfalten.
DB170920 Livet i havet er et komplisert samspill som ofte avhenger av helt spesifikke områder av typen korallrev, mangroveskoger og oppstrømningsområder.
NL170919 Begrunnelsen for å forby ansiktsdekkende plagg er at det vil svekke kommunikasjon og samspill i undervisningssammenheng, og dermed også læringsmiljøet.
AA170918 Der argumenterer hun for økt satsing på kulturskolen, i samspill med de private tilbudene.
AA170918 Berit Tiller ( H ) vil ha økt satsning på kulturskolen og et bedre samspill med de private tilbudene.
AA170915 Utviklingsmodellen er imidlertid gyldig også innen andre næringer : en strategisk verdiskapende stat i samspill med nasjonale og internasjonale aktører innen FoU/utdanning, teknologimiljø og risikokapital.
AA170915 Suksessen oppnådde vi gjennom et nært og strategisk samspill mellom myndigheter, universitet/FoU-sektor og næringsliv, hvor Norge tiltrakk seg internasjonal kompetanse og kapital gjennom gode samarbeidsmodeller.
DB170914 KOMPLISERT SAMSPILL : Studien viser hvor hvor viktig det er å se « klimakrisen » og « artskrisen » i sammenheng, mener professor Anne Sverdrup-Thygeson.
DB170912 Det er et mye tettere samspill enn hva dere kanskje tror.
DB170911 Suksessen skyldes ene og alene et fantastisk samspill mellom sykepleiere, hjelpepleiere og oss på kjøkkenet.
DB170910 Det ble solgt inn som et emosjonelt konsept fylt av spenning og engasjement, de beste spillerne i samspill med spillerne man utviklet selv.
DB170910 Under Folkehelseinstituttets fakta om selvmord og selvmordsforsøk kan vi lese at « Selvmord forklares med et uheldig samspill av ytre og indre faktorer ».
VG170909 ALS utvikler seg i et samspill mellom kropp, sinn og det åndelige, fortsetter Byer i ALS Worldwide.
AP170909https://www.aftenposten.no/okonomi/i/pwdrG/NHO-sjefen--Behovet-for-dem-med-bare-grunnskoleutdanning-faller-som-en-stein Vi må også gi flere tilbud, som lønnstilskudd og bedre samspill mellom bedrift og det offentlige, utdyper han.
DB170908 Han mener vi kan forvente at utleveringen på nettet kan bidra til et godt samspill , men at det kan eksistere noen fallgruver.
DA170908 - Årets gjeng er jo nesten helt ny, men vi merker nå etter åtte måneders samspill at vi nærmer oss noe.
DA170908 Mens hun har rollen som den slemme vertskona Madame Thénardier, i samspill med Dennis Storhøi som Thénardier, deler Hoff Mittet og Bakke på rollen som politimannen Javert.
DA170907 - Vårt siktemål er å oppnå tilsvarende avtaler i flere deler av landet slik at vi fyller den rollen Jernbanedirektoratet har fått med å oppnå bedre samspill mellom tog og øvrig kollektivtrafikk, legger Enger til.
DA170904 Det Kongsberggruppen har fått til, gjennom et samspill med norske myndigheter som har aktiviteter som gir selskapet et hjemmemarked, er å utvikle internasjonale produkter og tjenester i verdensklasse. Én viktig årsak til det, er at staten har eierskap.
SA170902 Men Lars Lagerbäck mønstret en gjeng som var bedre enn motstanderen i omtrent alt - intensitet, ferdigheter, samspill , variasjon, tempo, seiersvilje.
BT170902https://www.bt.no/100Sport/fotball/Lagerbck-er-mannen-som-kan-fa-resultater-og-banke-inn-litt-ydmykhet-i-korridorene-pa-Ullevaal-241333b.html Men Lars Lagerbäck mønstret en gjeng som var bedre enn motstanderen i omtrent alt - intensitet, ferdigheter, samspill , variasjon, tempo, seiersvilje.
AP170902https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Lagerbck-er-mannen-som-kan-fa-resultater-og-banke-inn-litt-ydmykhet-i-korridorene-pa-Ullevaal-241333b.html Men Lars Lagerbäck mønstret en gjeng som var bedre enn motstanderen i omtrent alt - intensitet, ferdigheter, samspill , variasjon, tempo, seiersvilje.
VG170831 Det sa presidentens personlige advokat Michael Cohen mandag, i en uttalelse til kongresskomiteen som undersøker et mulig samspill mellom Trump-kampanjen og Russland.
DN170831 I en uttalelse til kongresskomiteen som undersøker et mulig samspill mellom Trump-kampanjen og Russland, sa presidentens personlige advokat Michael Cohen mandag at Donald Trumps selskap arbeidet med et eiendomsprosjekt i Moskva under den amerikanske valgkampen.
DA170831 I en uttalelse til kongresskomiteen som undersøker et mulig samspill mellom Trump-kampanjen og Russland, sa presidentens personlige advokat Michael Cohen mandag at Donald Trumps selskap arbeidet med et eiendomsprosjekt i Moskva under den amerikanske valgkampen.
DA170831 Barnehagedrift skal handle om barna og hva som er best for dem : Lek, sosial kompetanse, bygging av selvfølelse, tilknytning, samspill og sosialisering, styrking av barns psykisk helse, voksnes tilstedeværelse for barna og det at vi ser hvert enkelt barns behov.
AA170831 I en uttalelse til kongresskomiteen som undersøker et mulig samspill mellom Trump-kampanjen og Russland, sa presidentens personlige advokat Michael Cohen mandag at Donald Trumps selskap arbeidet med et eiendomsprosjekt i Moskva under den amerikanske valgkampen.
AA170831 Sammen med fysioterapeut Kirsti Leira i Levanger, hjerneforsker Per Brodal i Oslo og en mengde pasienter har jeg kommet mye lenger i å forstå hvordan forholdet til våre viljestyrte bevegelser er kritisk avgjørende for å ivareta et tett samspill mellom hjerne og kropp.
AA170831 Godt og nært samspill mellom kropp og hjerne åpner ikke minst for å kunne fornemme magefølelsen.
AA170831 Det finnes selvsagt ingen garanti på å få til gode samspill .
DN170830 skal avgi vitneprov for kongresskomiteen som undersøker om det var noe samspill mellom farens valgkampanjeteam og Russland.
AP170830https://www.aftenposten.no/verden/i/Wrkkk/Trump-Jr-vitner-i-Russland-granskingen skal avgi vitneprov for kongresskomiteen som undersøker om det var noe samspill mellom farens valgkampanjeteam og Russland.
AA170830 skal avgi vitneprov for kongresskomiteen som undersøker om det var noe samspill mellom farens valgkampanjeteam og Russland.
DB170829 Fra litt skepsis og engstelse, til et godt samspill .
DN170828 Vi er avhengig av et tettere samspill mellom utdanningssystemet og næringslivet.
AA170828 Noen har behov for tett støtte og oppfølging av en ansatt, andre har behov for å trene på spesifikke ferdigheter eller har mest behov for små grupper og små rom slik at de skal våge å utfolde seg i lek og samspill .
VG170826 Samspill med pappa ¶
DA170824 - Det var et komplisert samspill mellom den nyeste teknologien og de eldste triksene i boken.
AP170824https://www.aftenposten.no/osloby/i/EGxLP/Slik-vil-studentene-lage-fremtidens-bydel Viktige lokale kvaliteter som turstier, bevaring av lokale naturhabitat og samspill med vannfronten danner grunnlag for en noe lavere bebyggelse, med havnepromenader, aktiv bruk av vannet i form av kajakkutleie m.m.
DN170822 Men her er det jo også en bieffekt at man kan se når folk jobber, og vår erfaring er at all innføring av slik overvåkning må være i samspill med dem som måles, sier han.
DB170821 Og alt dette i en verden som er bedre enn i dag, en verden hvor vi har høyere livskvalitet fordi lufta er renere, transporten av mennesker og varer er mer effektiv og vi lever i et mer harmonisk samspill med dyr og natur.
DB170815 - De har solgt mange spillere i sommer, og de som er der nå, mangler litt flow - en form for samspill .
DN170814 - Vårt mål er at Norge, med utgangspunkt i vannkraften og et bedre samspill mellom næringsliv og myndigheter, skal bli verdens første fullelektrifiserte samfunn innen 2050.
AA170814 - Vårt mål er at Norge, med utgangspunkt i vannkraften og et bedre samspill mellom næringsliv og myndigheter, skal bli verdens første fullelektrifiserte samfunn innen 2050.
DA170811 Det er en tight og solid levering fra scenekanten, og fra bandet som tydelig har det gøy i hverandres nærvær og samspill .
DA170810 Gjennomgående er det et godt driv og en herlig groove over det hele, og bandets lekne samspill , smitter som stjernestøv over på publikum, som tar imot med åpne armer.
DB170809 Denne suksesshistorien er velkjent, og det er utvilsomt et godt konsept å finne unge talenter som kan foredle seg selv og orkesteret i spennende samspill .
DA170809 Mektig, men ikke helt forløst samspill mellom Jason Pierce og Oslo-filharmonien ¶
VG170808 Hans skikkelse i samspill med Torunn er vakker beskrevet i romanen, og det ligger ukjente tråder i Tormods liv bakover mot krigen, ennå ikke forløst i denne romanen.
VG170805 FAR OG SØNN : Dynamisk samspill mellom Nils Ole og Jakob Oftebro.
AA170805 | Brakavslutning på Olavsfestdagene ¶ 70 kilo fyrverkeri avsluttet kulturfestivalen i samspill med orkestermusikk.
FV170804https://www.fvn.no/100Sport/fotball/De-har-reist-7500-kilometer-Na-herjer-nordkoreanerne-med-forbausede-nordmenn--Aldri-opplevd-noe-lignende-239674b.html Pyongyang-spillerne imponerer stort med samspill , fysikk og teknikk under Norway Cup.
FV170804https://www.fvn.no/100Sport/fotball/De-har-reist-7500-kilometer-Na-herjer-nordkoreanerne-med-forbausede-nordmenn--Aldri-opplevd-noe-lignende-239674b.html - De er ganske langt over alt vi har vært borti tidligere når det kommer til samspill og tekniske ferdigheter, sier Røa-trener Stokkmo.
AA170804 Aktørenes tekst utvikles i stor grad i samspill med andre aktører.
VG170803 Det er en slags overlevering, men jeg vil heller kalle det et samspill mellom generasjoner, sier Hermansen til VG.
SA170803https://www.aftenbladet.no/100Sport/fotball/De-har-reist-7500-kilometer-Na-herjer-nordkoreanerne-med-forbausede-nordmenn--Aldri-opplevd-noe-lignende-239674b.html Pyongyang-spillerne imponerer stort med samspill , fysikk og teknikk under Norway Cup.
SA170803https://www.aftenbladet.no/100Sport/fotball/De-har-reist-7500-kilometer-Na-herjer-nordkoreanerne-med-forbausede-nordmenn--Aldri-opplevd-noe-lignende-239674b.html - De er ganske langt over alt vi har vært borti tidligere når det kommer til samspill og tekniske ferdigheter, sier Røa-trener Stokkmo.
SA170803 Pyongyang-spillerne imponerer stort med samspill , fysikk og teknikk under Norway Cup.
SA170803 - De er ganske langt over alt vi har vært borti tidligere når det kommer til samspill og tekniske ferdigheter, sier Røa-trener Stokkmo.
BT170803https://www.bt.no/100Sport/fotball/De-har-reist-7500-kilometer-Na-herjer-nordkoreanerne-med-forbausede-nordmenn--Aldri-opplevd-noe-lignende-239674b.html Pyongyang-spillerne imponerer stort med samspill , fysikk og teknikk under Norway Cup.
BT170803https://www.bt.no/100Sport/fotball/De-har-reist-7500-kilometer-Na-herjer-nordkoreanerne-med-forbausede-nordmenn--Aldri-opplevd-noe-lignende-239674b.html - De er ganske langt over alt vi har vært borti tidligere når det kommer til samspill og tekniske ferdigheter, sier Røa-trener Stokkmo.
AP170803https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/De-har-reist-7500-kilometer-Na-herjer-nordkoreanerne-med-forbausede-nordmenn--Aldri-opplevd-noe-lignende-239674b.html Pyongyang-spillerne imponerer stort med samspill , fysikk og teknikk under Norway Cup.
AP170803https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/De-har-reist-7500-kilometer-Na-herjer-nordkoreanerne-med-forbausede-nordmenn--Aldri-opplevd-noe-lignende-239674b.html - De er ganske langt over alt vi har vært borti tidligere når det kommer til samspill og tekniske ferdigheter, sier Røa-trener Stokkmo.
DB170801 Ulike allmenne identiteter vil naturlig inngå i den enkeltes prosess med å forme sin egen personlighet - men til syvende og sist vil man måtte finne sin unike personlighet i et samspill mellom alle disse ytre impulsene og indre egenskaper.
AA170731 Dette lykkes vi best med gjennom samspill , nettverk, og deling med hverandre.
AA170731 Samspill med innovasjonsmiljøene er viktig for å ta ut potensialet.
VG170727 Vi har gode programmer for dem under skolealder, med foreldretreningsprogrammer og programmer som fokuserer på samspill i familien, sier hun.
DA170726 Det kan være en veldig styrke, det er det som driver meg, men samtidig en svakhet i samspill med andre mennesker.
SA170722 Her kreves det mye mer koordinasjon og samspill i kroppen for å få det til, sier turntrener Lars-Arne Andersen.
FV170722https://www.fvn.no/100Sport/andreidretter/Na-gjor-Christiansen-som-Dale-Oen--Han-har-vart-med-a-revolusjonere-svomming-238624b.html Her kreves det mye mer koordinasjon og samspill i kroppen for å få det til, sier turntrener Lars-Arne Andersen.
BT170722https://www.bt.no/100Sport/andreidretter/Na-gjor-Christiansen-som-Dale-Oen--Han-har-vart-med-a-revolusjonere-svomming-238624b.html Her kreves det mye mer koordinasjon og samspill i kroppen for å få det til, sier turntrener Lars-Arne Andersen.
AP170722https://www.aftenposten.no/100Sport/andreidretter/Na-gjor-Christiansen-som-Dale-Oen--Han-har-vart-med-a-revolusjonere-svomming-238624b.html Her kreves det mye mer koordinasjon og samspill i kroppen for å få det til, sier turntrener Lars-Arne Andersen.
DB170719 - Erlend Eliassen har i stor grad bidratt til å øke forståelsen for hvor viktig det er med samspill mellom kjøkkenet og alle avdelingene på et sykehjem.
DB170717 Vi har lenge visst at risiko og omsorgssvikt handler om et samspill mellom samfunns- og kulturelle forhold, nettverksforhold, ytre stressfaktorer, samlivsforhold, samt personlighetsforhold, fysisk og psykisk helse hos barn og foreldre som igjen er forankret i genetiske forhold.
DB170717 Med andre ord begynner det en « storrengjøring » av nervebaner i barnets hjerne de første leveårene, og her har barnets samspill med sine omgivelser en betydelig rolle i hvordan barnehjernen vever sammen sine erfaringer.
VG170716 Etter 16 minutter kom Norges første mulighet etter samspill mellom Ada Hegerberg og Caroline Graham Hansen på topp.
VG170714 Jeg opplevde i det hele tatt et fantastisk og intenst samspill mellom skuespillerne, sier Macody Lund.
DB170713 I stedet for en hastig omveltning måtte de komme gradvis og planmessig over tid, « i et samspill mellom de styrende og de styrte ».
DB170712 Her ønsker byrådet å bidra til å drive frem en grønn utvikling i samspill med næringslivet.
SA170710 Zlatko Tripic i aksjon på MFK-treninga mandag, her i samspill med Mattias Moström ( t.h. ).
FV170710https://www.fvn.no/100Sport/fotball/Klubblose-Tripic-trener-med-Molde-238593b.html Zlatko Tripic i aksjon på MFK-treninga mandag, her i samspill med Mattias Moström ( t.h. ).
AP170710https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Klubblose-Tripic-trener-med-Molde-238593b.html Zlatko Tripic i aksjon på MFK-treninga mandag, her i samspill med Mattias Moström ( t.h. ).
SA170707 Ekstra stolte er vi av at denne modellen kjøres i tett samspill med toppklubbene våre, sier han til Adresseavisen.
SA170707 Ekstra stolte er vi av at denne modellen kjøres i tett samspill med toppklubbene våre, sier han til Adresseavisen.
NL170707 Det betyr at det er og fortsatt skal være, et sterkt samspill mellom offentlig og privat virksomhet, og vi ønsker den tette kontakten med næringslivet som vi har.
AP170707https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/NFF-slar-tilbake-mot-Koteng-kritikken--Han-etterspor-tiltak-som-allerede-er-iverksatt-238451b.html Ekstra stolte er vi av at denne modellen kjøres i tett samspill med toppklubbene våre, sier han til Adresseavisen.
AP170707https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Koteng-til-hardt-angrep-mot-norsk-fotball-238444b.html Ekstra stolte er vi av at denne modellen kjøres i tett samspill med toppklubbene våre, sier han til Adresseavisen.
AA170705 Målet er økt langsiktig og relevant kompetansebygging og forskningsinnsats i offentlige virksomheter, økt forskerrekruttering i offentlig sektor og økt samspill mellom akademia og offentlig sektor som gir relevant og anvendbar kunnskap for offentlige aktører og deres brukere.
DB170702 I samspill med Cummings og Cavendish.
DB170626 - Det er et fantastisk samspill mellom fans og « Skam»-redaksjonen.
DA170624 Det har skapt en helt egen lagånd og et velutviklet samspill .
VG170623 De kan gi hjelpeorganisasjoner mer fleksibilitet til å bruke pengene annerledes når behovene endrer seg, og legge til rette for bedre samspill mellom kortsiktig og langsiktig bistand.
AP170623https://www.aftenposten.no/meninger/kronikk/i/AALnq/Han-du-ikke-horer-Hun-du-ikke-ser-De-som-ikke-er-til-bry-De-er-de-stille-barna_-og-vi-svikter-dem--Lisbeth-G-Kvarme Dette kan bidra til dårligere kontakt og samspill med jevnaldrende, skriver kronikkforfatteren, som har forsket på sårbare barn.
AP170623https://www.aftenposten.no/meninger/kronikk/Han-du-ikke-horer-Hun-du-ikke-ser-De-som-ikke-er-til-bry-De-er-de-stille-barna_-og-vi-svikter-dem--Lisbeth-G-Kvarme-623534b.html Dette kan bidra til dårligere kontakt og samspill med jevnaldrende, skriver kronikkforfatteren, som har forsket på sårbare barn.
NL170621 Hans ishavsromaner er en sjanger som oppstår i et historisk samspill med kontekster og tekster, og kan sees som et svar på en gitt situasjon, noe sjangre ofte er.
NL170619 Denne etableringen minner om norsk reguleringspraksis som kjennetegnes av samspill mellom forskning, forvaltning og næring.
NL170619 Nordlendingene lever i tett samspill med havet og har ikke et distansert forhold til disse spørsmålene.
AA170616 Hvilken betydning kan de samlet sett og/eller hver for seg ha for utvikling av tillitsforhold, relasjoner og samspill mellom ungdommene og de voksne ?
AA170616 Dette kan selvsagt få betydning for handlinger og samspill i det daglige, i miljøet.
AA170615 Kommunalråd for Ap, Jarek Masinski, leverte et forslag i bystyret torsdag kveld hvor han understreker at oppfølgingen av stort elevfravær må skje i tett samspill og dialog med skolene og de foresatte.
AA170615 - Samspill og dialog ¶
DB170613 Nettopp fordi teamet jobber så tett hjemme i familiene, med høy møtefrekvens og døgnkontinuerlig tilgjengelighet, er de i en helt annen posisjon til å observere skadelig samspill , sier Christensen.
DB170613 - Noen ganger kan anbefalingen være å flytte barnet ut, men i de fleste behandlingene bidrar MST/FFT til å bryte negative samspill , dempe konflikt og øke varme.
DA170613 Der skriver Borgen at « Det krumme skal ikke bare bli rett, det skal også folde seg ut i full bredde og dybde, i en tekst som skal ha et tett samspill med bokens illustrasjoner ».
NL170612 Andøya har enorme og billige utvidelsesmuligheter, er langt lettere å forsvare mot moderne våpen, har potensial for framtidig samspill fly - droner og alliert samhandling, etterretningstjeneste samt romrelaterte aktiviteter.
AP170610https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/Fremdriften-til-MS-Norge-er-avhengig-av-et-bedre-samspill-mellom-stat-og-naringsliv--Hakon-Haugli-622881b.html | Fremdriften til MS Norge er avhengig av et bedre samspill mellom stat og næringsliv Håkon Haugli ¶
AP170610https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/Fremdriften-til-MS-Norge-er-avhengig-av-et-bedre-samspill-mellom-stat-og-naringsliv--Hakon-Haugli-622881b.html Samspill mellom privat og offentlig sektor er bærebjelke i « den norske modellen ».
AP170610 | Fremdriften til MS Norge er avhengig av et bedre samspill mellom stat og næringsliv Håkon Haugli ¶
AP170610 Samspill mellom privat og offentlig sektor er bærebjelke i « den norske modellen ».
AA170608 Det som blir vurdert er blant annet utførelse, materialbruk, utforming, energibruk, kostnad, byggeprosess og samspill med sted og omgivelser.
DB170607 Great Barrier Reef er ikke bare det vakreste naturområdet i verden, det er en levende lærebok i økologi, samspill og gjensidig avhengighet.
DB170606 Av Furuholmens innledning ved lanseringen og anbefalinger på bokomslaget, skulle det tydelig framgå at han faktisk legger hovedvekten på andre forhold enn feminismen : « Denne boken viser hvordan norsk rettsvesen i samspill med barnevern, advokater og sakkyndige skaper Kafka-prosesser for fedre.
AA170605 ¶ Terje Tranaas og Åge Aleksandersen i fint samspill .
DB170603 * Til slutt var det duket for Abdellaoue, som skjøt ballen i mål etter samspill med Zahid.
DB170602 Hva som skjer med bevis etter at en sak er avsluttet er regulert av et komplekst samspill mellom lover, forskrifter, instrukser og rundskriv.
DA170602 For ham har samspill og formidling vært viktige stikkord i løpet av hans karriere, og han sier at å motta kulturprisen henger ekstremt høyt.
AP170602https://www.aftenposten.no/kultur/Du-trenger-ikke-vare-bevandret-i-folkemusikkens-verden-for-a-sette-pris-pa-Erlend-Apneseths-musikk-621809b.html Det blir det - i samspill med strålende musikere - spennende, fascinerende og frydefull musikk av.
AP170602 Det blir det - i samspill med strålende musikere - spennende, fascinerende og frydefull musikk av.
NL170531 Vi trenger et visst samspill mellom offentlig og privat, men hva er konsekvensene av privatisering som ideologi ?
DB170531 Vi trenger et visst samspill mellom offentlig og privat, men hva er konsekvensene av privatisering som ideologi ?
AP170530https://www.aftenposten.no/osloby/Barnehagesjef--De-som-mener-digitale-verktoy-er-skadelig-for-sma-barn_-vet-ikke-hva-de-snakker-om-621631b.html Digitale verktøy kan bli oppslukende og nesten lukke for samspill med andre, sier kompetansesjef Per-Christian Harr i Fus-barnehagene.
AP170530https://www.aftenposten.no/osloby/Barnehagesjef--De-som-mener-digitale-verktoy-er-skadelig-for-sma-barn_-vet-ikke-hva-de-snakker-om-621631b.html Det viktigste for de yngste barna er samspill med barn og voksne, bøker, naturmaterialer og leketøy, men digitale verktøy kan også være en kilde til sanseopplevelser, undring og moro for dem.
AP170530 Digitale verktøy kan bli oppslukende og nesten lukke for samspill med andre, sier kompetansesjef Per-Christian Harr i Fus-barnehagene.
AP170530 Det viktigste for de yngste barna er samspill med barn og voksne, bøker, naturmaterialer og leketøy, men digitale verktøy kan også være en kilde til sanseopplevelser, undring og moro for dem.
AA170530 Et samspill mellom forbrukere og produsenter, regelverk og kontrollorganer vil gjøre det like lønnsomt å levere varer med kvalitet og bærekraft.
SA170527 Det skjer i samspill med landslagene og særforbundene.
FV170527 Det skjer i samspill med landslagene og særforbundene.
BT170527 Det skjer i samspill med landslagene og særforbundene.
AP170527https://www.aftenposten.no/100Sport/andreidretter/Irritert-Olaf-Tufte---Vi-kan-hyle-og-skrike-sa-mye-vi-vil_-men-det-skjer-ikke-noe-236303b.html Det skjer i samspill med landslagene og særforbundene.
AP170527 Det skjer i samspill med landslagene og særforbundene.
VG170526 « Omfanget og arten av samspill » ¶
VG170526 Ifølge Washington Posts kilder blir etterforskningen av Kushner særlig viktig på grunn av « omfanget og arten av samspill med russiske myndigheter ».
AA170526 En moderne, absurd vri på gresk tragedie, med en av to prisverdige samspill Nicole Kidman og Colin Farrell på festivalen.
DB170525 Når det gjelder mora, har jeg sjeldent sett så godt samspill mellom mor og barn.
SA170524 Det ble eksklusivt og elegant, varsomt tilpasset den omkringliggende bebyggelsen, i såkalt samspill med sted og miljø.
VG170523 Sverre Bentzens og Kari Simonsens samspill er overbevisende.
VG170523 KVARTETT : Sverre Bentzen, Kristoffer Sagmo Aalberg, Stine Robin og Kari Simonsen i godt samspill .
VG170523 I nydelige små øyeblikk flettes minnene sammen av de to « gamle » på scenen i samspill med de unge utgavene av paret, fint spilt av Stine Robbin og Kristoffer Sagmo Aalberg.
NL170523 Når fremtiden til den nye regionen skal formes, så må det skje i samspill med folk og næringer lengst nord.
NL170519 Å lære dem i samspill sammen med trygge foreldre, det å få trøst når du er lei deg og samtidig få fortalt og anerkjenne den følelsen som er der.
DA170519 - En undersøkelse vil bekrefte det vi allerede vet, at det ikke var noe samspill mellom min kampanjestab og noen utenlandsk enhet, skriver Trump i en uttalelse.
SA170518 Men ivaretakelse og samspill er ikke det samme som ensidig og dogmatisk bevaring av « alt som er gammelt ».
DB170518 « En undersøkelse vil bekrefte det vi allerede vet, at det ikke var noe samspill mellom min kampanjestab og noen utenlandsk enhet », heter det i en uttalelse fra Trump.
AP170518 - En undersøkelse vil bekrefte det vi allerede vet, at det ikke var noe samspill mellom min kampanjestab og noen utenlandsk enhet, skriver Trump i en uttalelse.
AA170518 - En undersøkelse vil bekrefte det vi allerede vet, at det ikke var noe samspill mellom min kampanjestab og noen utenlandsk enhet, skriver Trump i en uttalelse.
DB170517 Men uten et samspill med Forskningsrådet og Innovasjon Norge ville man aldri kommet så langt.
VG170516 Olympiatoppen har det overordnede ansvaret for norsk toppidrett, og skal utvikle toppidretten i samspill med landslagene og særforbundene. 135 millioner ¶
AA170516 Kunsthall Trondheim og kunstneren Marjetica Potrc inviterte i forrige uke til et dypdykk i urbefolkningers liv og samspill med naturens fantastiske økosystemer.
VG170515 En time der du lærer å forstå hvordan følelser, tanker og atferd henger sammen og inngår i et evig samspill med omgivelsene.
DN170515 - Vi får et samspill mellom næringslivet som er konkurranseutsatt og effektivt, og oss som er en beredskapsorganisasjon.
AP170515 Ivrige aspiranter blir ledet i sang og samspill av korpsinstruktør Martin Bjørnland.
AA170515 Brigadeleder Trond Fjeldsæter imponerte også som skuespiller i samspill med Bjørnis hvor de tar affære når det oppstår brann.
SA170514 Ord som samspill og samhandling betyr altså mindre.
DB170514 Stopperen Pedro Bigas sto for en mektig redusering, etter at han først fikk tak i ballen på egen halvdel og etter samspill med Kevin-Prince Boateng kunne score akkurat slik en spiss ville gjort.
DA170514 Stopperen Pedro Bigas sto for en mektig redusering, etter at han først fikk tak i ballen på egen halvdel og etter samspill med Kevin-Prince Boateng kunne score akkurat slik en spiss ville gjort.
AP170514 Ord som samspill og samhandling betyr altså mindre.
AA170513 Samspill med andre øker forutsetningene for læring, og den læringen som skjer endrer forutsetningene for samspillet med andre.
BT170511 Det øker behovet for mer kunnskap og faglig samspill , sier fiskeriminister Per Sandberg ( FrP ).
VG170508 Han er leder for seksjonen for samfunnsansvar, og er altså spydspissen for NFFs jobb med hvordan fotballen skal fungere i samspill med omgivelsene.
AA170508 USA og Filippinene ha vært allierte i lang tid, og øvelsen er ment å sikre godt samspill i styrkene deres. ( ©NTB ) ¶
AA170508 De erstatter dette med urbane universitets- og innovasjonsdistrikt, hvor hovedmålet er et mye bredere samspill med hele bredden av industrielle, kulturelle og sosiale miljøer som kjennetegner et urbant sentrum.
DN170507 - Du vil se mye sterkere samspill mellom ulike teknologier fremover.
DA170506 Samme mann økte til 2-0 midtveis i omgangen etter smart samspill med fjorårets Kamma-toppscorer Kevin Beugre.
DB170505 - Totalt sett ville det være en voldsom lettelse og hjelp til barn dersom man fikk til et bedre samspill mellom partene, det vil si mellom biologiske foreldre, fosterforeldre og barnevernet.
DB170505 Vi er generelt opptatt av et godt samspill i trafikken, og da må syklister slippe fram busser og omvendt, avslutter Andersson.
AP170502 Noen steder sitter barn over en time til bords uten at personalet er til stede i samspill eller samtaler.
AA170430 - Det trengs et godt samspill mellom staten og fylkeskommunene.
DB170428 Vi må, i denne globale verden, løfte våre blikk høyere opp å se verden, markedene og alt som lever her i et samspill med hverandre.
VG170425 Men det ble aldri spennende, isteden fikk Diego Costa øke til 4-1 etter nydelig samspill med både Eden Hazard og Pedro.
BT170424 Det begrenser nemlig engasjement, faglighet, sosialt samspill og tilpassede løsninger.
VG170423 Etter strålende samspill med Ivan Rakitic dro han av to mann og snek inn 1-1.
DB170423 Fabelaktig samspill mellom tre virtuoser.
DN170421 Røkke vil også ha bedre samspill mellom oljeselskapene og leverandørene.
AA170421 Dersom disse tilbudene kan kombineres med frivillig deltakelse fra nærmiljøet, har framtidens løsninger en større sjanse for å bli bærekraftige i samspill med helsepersonellets kompetanse.
VG170419 Ressursutnyttelse og miljø balanseres i et kunnskapsbasert samspill mellom ulike interesser.
SA170417 Godt samspill med SigurdarsonSvendsen spilte venstrekant på midten i 4-4-2 formasjonen Solskjær gikk ut med fra start mot Vålerenga, og samspillet med Bergmann Sigurdarson på topp kan vise seg å bli tungen på vektskålen for Molde i år.
AP170417 Godt samspill med SigurdarsonSvendsen spilte venstrekant på midten i 4-4-2 formasjonen Solskjær gikk ut med fra start mot Vålerenga, og samspillet med Bergmann Sigurdarson på topp kan vise seg å bli tungen på vektskålen for Molde i år.
BT170416 Det kan være selvstendighetstrening, for eksempel av/påkledning, måltider, samspill og lek med andre, samt ord og begreper.
BT170416 De mest framtredende trekkene blant de som har normale intellektuelle evner er vansker med å forstå andre mennesker, og med deltakelse i gjensidig sosialt samspill .
BT170416 Autisme er en gjennomgripende utviklingsforstyrrelse som omfatter vansker med gjensidig sosialt samspill , og kjennetegnes ved repeterende atferd og vansker med kommunikasjon.
DN170410 Utviklingen krever at man tenker nytt i samspill med andre fag, og tverrfaglig forståelse vil bli mer og mer etterspurt, mener hun, og gir et konkret eksempel.
AP170410https://www.aftenposten.no/osloby/byliv/i/6aJzO/Skal-du-vare-i-Oslo-i-pasken-Her-er-var-store-paskeguide Frank Znort Quartet er bandet som har gjort søndag til en ellevill konsertdag med sitt lekende samspill .
AP170410https://www.aftenposten.no/osloby/byliv/Skal-du-vare-i-Oslo-i-pasken-Her-er-var-store-paskeguide-617934b.html Frank Znort Quartet er bandet som har gjort søndag til en ellevill konsertdag med sitt lekende samspill .
AP170410 Frank Znort Quartet er bandet som har gjort søndag til en ellevill konsertdag med sitt lekende samspill .
AP170406 Etter et pent samspill med de soniske støymestrene i Sunn O ) ) ) på Terrestrials, slapp bandet for et drøyt år siden ATGCLVLSSCAP, et 80 minutter langt improalbum omtalt som « eksperimentell perfeksjon » her i avisen.
DB170404 Både når det gjelder spillestil og samspill .
AP170401 Den siste uken har de fire svenske borgerlige partiene hatt muligheten til å signalisere vilje og evne til samspill frem mot neste valg.
AA170331 Det er snart eksamenstid, og strykestudenter er klar for kammerkonsert Dokkhuset søndag kveld, i samspill med Bård Monsen, Øyvind Gimse og Marianne Thorsen.
DB170330 Sosialt samspill mellom kolleger.
DA170329 Etter et fint løp ute på høyresiden og samspill med Paulinho, kunne Coutinho avslutte på klassisk hvis fra 16 meter.
DA170329 Dette igjen forutsetter et godt og avklart samspill mellom de folkevalgte og administrasjonen, og bred involvering av innbyggere, næringsliv og frivillig sektor.
AP170328 På ene siden føler jeg behovet for samspill , et løft ut av ensomheten.
AP170326 Forslaget er utarbeidet i samspill med andre aktører og etater, men må godkjennes av flere instanser.
AP170326 I tråd med moderne biologisk forskning baserer jeg meg på at de inngår i et dynamisk samspill med hverandre, og at enkeltfaktorer sjelden kan forklare komplekse sammenhenger.
SA170324 Dette igjen forutsetter et godt og avklart samspill mellom de folkevalgte og administrasjonen, og bred involvering av innbyggere, næringsliv og frivillig sektor.
DB170323 Hadde Andersen blitt presset ut av jobben under gårsdagens styremøte på grunn av hverdagslig uenighet med deler av en sliten stab, ville de eksterne kritikerne i kulturdepartementet i samspill med medienes mer eller mindre tilfeldige jakt hastet videre etter neste bytte : ¶
AA170323 Instenst samspill : Daniel Lanois har med seg en annen trommeslager enn Brian Blade når han kommer tilbake til Trondheim, men samspillet kommer nok til å bli like intenst som på Dokkhuset for fire år siden.
VG170317 - Dette er et samspill med særidrettene.
DB170314 * De leker seg for tiden med samspill mellom hjemmesentraler som Google Home og Amazon Echo, Philips Hue og Philips TV-modeller.
AP170314 - Dette åpner for en rekke ulike perspektiver vi skal se nærmere på, som samspill mellom barna, mellom barna og formidleren, hvordan barna opplever teksten.
SA170313 Vi har fått bra samspill med jentene på laget, og det gjør meg bedre også.
FV170313 Vi har fått bra samspill med jentene på laget, og det gjør meg bedre også.
DB170309 Begge viser oppfinnsomme barn i fascinerende samspill med hverandre, begge sjarmerer såpass at det politiske budskapet ikke oppleves som spesielt hardt.
AP170308 I Barnas Konserthusserie får du høre levende musikk spilt av dyktige musikere, som også bidrar med spillopper, skuespill og samspill med både hverandre og publikum.
AA170307 Under lanseringen fremhevet særskilt helsedirektør Bjørn Guldvog betydningen av hvor viktig samspill og tilknytning mellom foreldre og barn er.
AA170307 Foreldre får gjennom det fastsatte programmet en systematisk veiledning på helsestasjonen om blant annet kosthold, amming, søvn, seksuell helse og samspill .
VG170306 Barn med autisme kan lære å kommunisere, delta i samspill med andre elever, lære fag og mestre skolen, men de trenger å lære dette på en litt annen måte enn andre elever.
DN170306 - Mangler samspill
BT170304 ERTENDE : Ellen Ugelvik er i konstant ertende og utfordrende samspill med orkesteret, skriver BTs anmelder.
AA170303 « Gnistrende samspill » ¶
AA170303 Med likevel har de et fokusert og gjennomtenkt musikalsk uttrykk, med et gnistrende samspill .
SA170302 - Dagens landslag på kvinnesiden har klart å vedlikeholde den gode lagånden, men samspill og inkludering må det jobbes med kontinuerlig.
BT170302 - Dagens landslag på kvinnesiden har klart å vedlikeholde den gode lagånden, men samspill og inkludering må det jobbes med kontinuerlig.
BT170302 - Dagens landslag på kvinnesiden har klart å vedlikeholde den gode lagånden, men samspill og inkludering må det jobbes med kontinuerlig.
AP170302 Samspill på alle plan ¶
AP170302 - Dagens landslag på kvinnesiden har klart å vedlikeholde den gode lagånden, men samspill og inkludering må det jobbes med kontinuerlig.
VG170227 Et fag der det sentrale målet bør være å forstå hvordan følelser, tanker og atferd henger sammen og inngår i et evig samspill med omgivelsene.
VG170226 Foto : ¶ SAMSPILL : Patrick Stewart som Charles Xavier og Hugh Jackman som Logan i « Logan : The Wolverine » som blir Stewart siste i rollen.
DB170223 ¶ SUSHI OG SAKE : Som med det meste annet er det sjelden en dårlig idé å gå for det lokale alternativet som har blitt utviklet i samspill med maten gjennom generasjoner : sake.
AA170222 Innovasjonssenter krever samspill med teknologi og forskning.
SA170221 Unge gutter som vokser opp i dag, utvikler både sin seksualitet og sin maskulinitet i samspill med pornoen.
BT170221 Samspill mellom en verdensledende forskningsklynge og marine næringer - mange av de største aktørene innenfor oppdrett har hovedkontor i Bergen - kan bidra til innovasjon og verdiskaping basert på utnyttelse av nye marine ressurser.
BT170220 Snøskred blir utløst av et komplekst samspill mellom snø, vær og terreng.
BT170220 Snøskred blir utløst av et komplekst samspill mellom snø, vær og terreng.
BT170220 Levende samfunn ivaretar, skaper, og videreutvikler samspill mellom menneske og natur, og arbeider fra det grunnlaget generasjoner videreutviklet.
AP170216 I Barnas Konserthusserie får barna høre levende musikk spilt av dyktige musikere som også bidrar med spillopper, skuespill og samspill med både hverandre og publikum.
DN170215 Det videre vekstforløpet i Norge og andre industriland hviler i stor grad på bidrag fra teknologiske endringer, omstillinger og samspill på tvers av land.
BT170215 Her i samspill med med Emanuel Ax ( midten ) og cello-spiller Yo-Yo Ma i Carnegie Hall under konserthallens 125-årsjubileum tidligere i år.
AP170215 - Et samspill mellom utdanning, forskning og forvaltning vil gjøre Steinkjer til et kraftsentrum, sier Frps Lill Harriet Sandaunet.
AA170215 - Et samspill mellom utdanning, forskning og forvaltning vil gjøre Steinkjer til et kraftsentrum, sier Frps Lill Harriet Sandaunet.
AP170212 Samspill , kammergrupper og prosjekter bidrar til et levende musikkmiljø.
AA170212 Men også et bredere miljømessig og sosialt samspill .
AA170212 Det skyldes positive effekter av samspill med nært beslektede fag- og kunnskapsmiljøer.
AP170210 - Den skal gi oss forslag som møter de ulike kravene til det nye regjeringskvartalet ; blant annet gode og fremtidsrettede arbeidsplasser, åpne og levende byrom, effektive og diskrete sikkerhetstiltak, og samspill med de historiske byggene rundt, sier Sanner.
VG170209 Hans samspill - eller duett - med Birgitte Victoria Svendsen med utgangspunkt i en fruktig ananas er rørende nydelig.
VG170208 Nok en gang var det godt samspill mellom Zuccarello og Chris Kreider som ga uttelling.
SA170208 Nok en gang var det godt samspill mellom Zuccarello og Chris Kreider som ga uttelling.
DB170208 Nok en gang var det godt samspill mellom Zuccarello og Chris Kreider som ga uttelling.
AP170208 Nok en gang var det godt samspill mellom Zuccarello og Chris Kreider som ga uttelling.
DA170207 Duoen utgjøres av den velkjente samiske folkpopartisten Elin Kåven i elektronisk samspill med Robin Lynch.
AA170207 Nasjonal kommunikasjonsmyndighet ( Nkom ) fordeler midlene til utbyggingen i samspill med fylkeskommunene.
AA170207 Som Lerchendalkonferansen presiserer, handler digital endringskraft først og fremst om mennesker - om deg og meg - og om hvordan vi møter hverandre og samfunnet i samspill med ny teknologi.
AA170206 - Det samiske folk, som andre urfolk, har levd nær naturen, har levd i avhengighet og samspill , den rikdommen og erfaringen det er, har dere delt.
AP170203https://www.aftenposten.no/kultur/Na-fyller-eventyreren_-fantasten_-logneren_-skrytepaven-og-nasjonalikonet-Peer-Gynt-150-ar-613932b.html Mads Ousdal som Peer Gynt i samspill med naturen ved Gålåvatnet.
AP170203 Mads Ousdal som Peer Gynt i samspill med naturen ved Gålåvatnet.
BT170128 - Da vi fikk den ut på dypet første gang, oppførte den seg rolig i samspill med mannskapene våre, sier han.
BT170128 - Da vi fikk den ut på dypet første gang, oppførte den seg rolig i samspill med mannskapene våre, sier han.
AP170125https://www.aftenposten.no/osloby/byliv/i/erRWa/10-tips-for-helgen Når Snakka San & SVER møtes, er det svenskspråklig reggae/dancehall i samspill med norsk-svensk folkrock.
AP170125https://www.aftenposten.no/osloby/byliv/10-tips-for-helgen-613433b.html Når Snakka San & SVER møtes, er det svenskspråklig reggae/dancehall i samspill med norsk-svensk folkrock.
AP170125 Når Snakka San & SVER møtes, er det svenskspråklig reggae/dancehall i samspill med norsk-svensk folkrock.
BT170123 Ifølge ham er det et samspill mellom valg av riktig utstyr og styrke i beina.
SA170121 30 år senere er han fortsatt i stadig samspill med andre mennesker - på folkemøter, i intervjuer, på sosiale medier ; presidentkandidater i valgkamp er studier av evig bevegelse.
SA170121 30 år senere er han fortsatt i stadig samspill med andre mennesker - på folkemøter, i intervjuer, på sosiale medier ; presidentkandidater i valgkamp er studier av evig bevegelse.
DN170119 | Ledelse og samspill i akademia ¶
AP170119 Enda flere finner trøst i at med et velutviklet demokrati og i samspill med uavhengige domstoler med tradisjon for å sette grenser for maktutøvelsen, vil det helst gå bra.
BT170113 Eller som Støre sa : « Det å ha en løpende diskusjon med andre virkemidler, med en annen holdning og med et annet samspill med kommuner og regioner i Norge, det kommer Ap til å ta med seg inn i neste periode ».
DN170110 - Det er flere faktorer i samspill .
AP170109 - Vi har bak oss 50 år med godt samspill på norsk sokkel, sier han.
AP170109 - Vi har bak oss 50 år med godt samspill på norsk sokkel, sier han.
SA170105 Spillerne ble beskyldt for å ikke få til samspill eller å ville flytte på beina, skriver VG. ( ©NTB ) ¶
FV170105 Spillerne ble beskyldt for å ikke få til samspill eller å ville flytte på beina, skriver VG. ( ©NTB ) ¶
DB170105 Spillerne ble beskyldt for å ikke få til samspill eller å ville flytte på beina, skriver VG.
BT170105 Spillerne ble beskyldt for å ikke få til samspill eller å ville flytte på beina, skriver VG. ( ©NTB ) ¶
AP170105 Spillerne ble beskyldt for å ikke få til samspill eller å ville flytte på beina, skriver VG. ( ©NTB ) ¶
AP161230 Det er kjent at fødselsdepresjoner kan hemme samspill og tilknytningen mellom mor og barn i den avgjørende barseltiden.
AP161230 - Depresjon er et samspill mellom arv og miljø i ulik grad.
SA161226 - En liten del av meg drømmer selvfølgelig om det utrolig vakre pepperkakehuset med vakre glasurdekorasjoner i hvitt - men når pepperkakehuset mitt skal dekoreres er det jo i nært samspill med min fem og et halvt år gamle datter, noe som betyr seigmenn og non stopp, en masse hvit og rosa glasur, og rundt huset yngler det av Lego Friends-figurer - med andre ord er det verdens fineste pepperkakehus !
SA161213https://www.aftenbladet.no/100Sport/vintersport/Marte-er-et-av-Norges-OL-hap-Na-er-hun-tatt-inn-pa-Sveriges-landslag-227342b.html Unikt samspill mellom skirivalene.
FV161213 Unikt samspill mellom skirivalene.
AP161213https://www.aftenposten.no/100Sport/vintersport/Marte-er-et-av-Norges-OL-hap-Na-er-hun-tatt-inn-pa-Sveriges-landslag-227342b.html Unikt samspill mellom skirivalene.
AP161207 Komplisert samspill
DA160818 Å få til et samspill mellom politikk, næringsliv og innbyggerne er helt avgjørende.
AP160816https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/Vi-ma-aldri-unnskylde-voldtekt_-men-ta-ansvar-Og-vi-menn-ma-ta-et-spesielt-mannsvar--Luca-Dalen-Espseth-602152b.html Det er ikke så himla lett med seksuelle samspill , og det må vi snakke om.
SA160624https://www.aftenbladet.no/bolig/Bygde-hytta-over-sprekken-i-landskapet-8381b.html I godt samspill med tomten byr rommene inne og ute sammen på kontrastfulle variasjoner.
AP160624https://www.aftenposten.no/bolig/Bygde-hytta-over-sprekken-i-landskapet-8381b.html I godt samspill med tomten byr rommene inne og ute sammen på kontrastfulle variasjoner.
SA160603 Vannkraften i Norge er unik, og i samspill med den nye vindkraften har forsynings-sikkerheten og driftssikkerheten blitt styrket, både i vår region, men også for hele landets kraftsystem.
SA160603 I et herlig samspill med verdens beste vannkraftressurser. * * Her kan du oppdatere deg på hele denne debatten : ¶ 1 : ¶ 2 : ¶ 3 : ¶ 4 : ¶ * * 5 : ¶
AP160424https://www.aftenposten.no/100Sport/sprek/Erik-41-fikk-behandling-for-angst-og-depresjon-Forst-da-han-begynte-a-trene-ble-han-bedre-212274b.html Han understreker at medisiner, terapi og fysisk aktivitet ofte fungerer i samspill , men mener det er liten tvil om at fysisk trening har effekt på vår psykiske helse.
BT160421 Det er et samspill mellom musikerne som er sjeldent i popmusikk, der de er distinkt til stede i hver sine roller, samtidig som helheten er så harmonisk.
SA160324 omgang, og Berget holdt igjen på å score etter fint samspill med Berisha.
SA160324 Han fikk lagets eneste sjanse i første omgang, og skapte i samspill med Berisha den andre.
AP160324 omgang, og Berget holdt igjen på å score etter fint samspill med Berisha.
AP160324 Han fikk lagets eneste sjanse i første omgang, og skapte i samspill med Berisha den andre.
AP160203 Vanskelig samspill mellom Eddie Redmayne og Alicia Wikander i « Den danske piken ». 1 2 3 4 5 6 ¶
SA160127 Han har vunnet intet mindre enn 48 store og små klubbtitler i sin innholdsrike karrière, som også inneholder et par samspill med nordmenn, Børge Lund i Kiel og Erlend Mamelund i Montpellier.
AP160127 Han har vunnet intet mindre enn 48 store og små klubbtitler i sin innholdsrike karrière, som også inneholder et par samspill med nordmenn, Børge Lund i Kiel og Erlend Mamelund i Montpellier.
SA160104https://www.aftenbladet.no/100Sport/vintersport/--Vi-ville-vart-der-Sverige-er-som-hoppnasjon-217991b.html Det er folk med et fantastisk samspill , sier Stöckl.
AP160104https://www.aftenposten.no/100Sport/vintersport/--Vi-ville-vart-der-Sverige-er-som-hoppnasjon-217991b.html Det er folk med et fantastisk samspill , sier Stöckl.
AP160104https://www.aftenposten.no/100Sport/vintersport/--Vi-ville-vart-der-Sverige-er-som-hoppnasjon-217991b.html Det er folk med et fantastisk samspill , sier Stöckl.