VG171018 Amerikanske myndigheter, som nå etterforsker Russlands innblanding i valgkampen, mener Prigozhin sto bak en egen organisasjon av såkalte nett-troll gjennom selskapet Internet Research Agency ( IRA ).
SA171017 ( Kilde : Pew Research Center 2017 ) ¶
VG171014 Sosialdemokratene i SPÖ har falt helt ned til 23 prosent, ifølge en ny undersøkelse fra Research Affairs Österreich.
DN171013 Roger Farmer ved University of Warwick and National Institute of Economic and Social Research , fremholder at aksjekursene er nær « all-time high », men at de fortsatt kan gå ytterligere opp.
DN171013 - Den voksende skandalen antyder at dette dreier seg om bedriftskultur, og ikke bare handlingene til noen få lurvete ansatte, skriver daglig leder Alexander Robert Medd hos Bucephalus Research Partnership i Hong Kong i en epost til Bloomberg News.
AP171013https://www.aftenposten.no/meninger/i/7X0bv/Passord-SLITENT-NEBBDYR_-du-liksom-Hvor-mye-hets-skal-man-egentlig-tale-fra-egen-nettbank- Via heftig research .
AP171013https://www.aftenposten.no/amagasinet/i/6LL10/Robotene-er-allerede-smartere-enn-oss-Kan-de-bli-snillere-enn-oss-ogsa - Da blir det som en fritidsaktivitet, på samme måte som noen i dag synes det er gøy å ri hester, sier Morten Goodwin, førsteamanuensis ved Universitetet i Agders senter for kunstig intelligens ( Centre for Artificial Intelligence Research - CAIR ) som åpnet i mars i år.
VG171012 Det var da også en roman der det meste klaffet : Vel overensstemte fortellinger, troverdig persongalleri, omfattende research , stor originalitet.
AA171011 Ikke glem research før du bestiller ¶
AA171011 Bergan hadde gjort mye research på forhånd, men lot seg likevel imponere og overraske av den utradisjonelle storbyen i øst.
SA171010 Jeg har ikke gjort noen research på når den siste OL-medaljen i alpint kom.
DN171010 Det ble avdekket 58 tilfeller med regnskapssvindel hos børsnoterte selskaper i regnskapsåret 2015-16, ifølge Tokyo Shoko Research .
AP171010https://www.aftenposten.no/100Sport/vintersport/Norsk-OL-hap-vil-bli-den-forste-pa-82-ar--Dette-visste-jeg-ingenting-om-243583b.html Jeg har ikke gjort noen research på når den siste OL-medaljen i alpint kom.
VG171009 Han har gjort research på områder i Boston og Chicago, og booket et hotellrom i Chicago i forbindelse med musikkfestivalen Lollapalooza.
DN171007 Infrastrukturen er ikke bra, sier Chuck Watson, katastrofeanalytiker ved Enki Research til Bloomberg News.
AP171007https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/Aj1GE/Hvordan-unnga-bortkastet-helseforskning--Jan-Ole-Hesselberg_--Ida-Svege-og-Aksel-Mjos I 2009 publiserte Iain Chalmers og Paul Glasziou artikkelen « Avoidable waste in the production and reporting of research evidence » i det prestisjetunge tidsskriftet The Lancet. 85 prosent er bortkastet ¶
AP171007https://www.aftenposten.no/kultur/i/KdopG/Carlo-Rovelli-har-skrevet-en-veldig-god-bok-om-veldig_-veldig-sma-ting Her forbereder European Organization for Nuclear Research , CERN, et stort partikkeleksperiment.
AA171007 Flertallet mener han verken er ærlig eller en sterk leder, viser målingen som Associated Press har bestilt fra NORC Center for Public Affairs Research .
DB171006 Vi kan ikke utelukke at det ligger research bak utvelgelsen av ofrene, sier operasjonslederen.
VG171005 Han har gjort research på områder i Boston og Chicago, og booket et hotellrom i Chicago i forbindelse med musikkfestivalen Lollapalooza.
DB171004 Det vil sannsynligvis skje igjen, sier Garen Wintemute, direktør for Violence Prevention Research Program ved Universitetet i California.
AP171004https://www.aftenposten.no/kultur/i/8gLQE/Stor-utstilling-i-Lofoten-skal-gi-innsikt-i-fremtiden - Kunstnerisk research er ikke harde fakta ¶
AP171004https://www.aftenposten.no/kultur/i/8gLQE/Stor-utstilling-i-Lofoten-skal-gi-innsikt-i-fremtiden - Kunstnerisk research er ikke harde fakta eller vitenskapelig forskning, men kunsten kan gi flere perspektiver på det vi anser som mulige fremtidsscenarioer, sier Høgsberg.
DN171003 - Det lå mye research og arbeid bak det hele.
DN171002 Jamie Hitchen, forsker ved Africa Research Institute, mener Weah selv har seg selv å takke hvis det ender i fiakso.
DN171002 Zuckerberg og Facebook har vært i hardt vær den siste tiden, blant annet etter at det i begynnelsen av september ble kjent at selskapet hadde latt det russisk « troll-selskapet » Internet Research Agency rette over 3.000 annonser mot amerikanere i forbindelse med presidentvalget i fjor høst.
AP171002https://www.aftenposten.no/verden/i/k2zAQ/Her-er-de-verste-skyteepisodene-i-USA-de-siste-10-arene Ifølge nettstedet Every Town Research blir gjennomsnittlig 12.000 mennesker drept med skytevåpen i USA i løpet av et år.
DB170929 Twitter-kontoene, som ble tatt ned den siste måneden, blir knyttet til 450 kontoer og sider på Facebook, som Facebook sier kommer fra Internet Research Agency - en russisk-kontrollert nettrollorganisasjon.
DN170928 Norne Research skriver i en oppdatering torsdag at Nel-kursen i emisjonen virker kunstig lav i forhold til sluttkurs, og meglerhuset mener det er mulig at kursen er blitt satt av de nye høykvalitetsinstitusjonene som selskapet sier de har fått som nye aksjonærer.
AP170927https://www.aftenposten.no/kultur/i/jo0Oz/The-Square-Provokatoren-Ostlund-i-storform Da Ruben Östlund gjorde research blant såkalte barneranere til spillefilmen Play, oppdaget han at mange voksne unnlot å gripe inn.
AA170927 Analytiker Jan Dawson hos Jackdaw Research inntar samme ståsted.
AA170927 Analytiker Jan Dawson hos Jackdaw Research inntar samme ståsted.
DN170926 Vi tror at brukerne vil vente for å sammenligne med Iphone X før de bestemmer seg, skriver analytiker Jim Suwa hos Citi Research i en rapport mandag.
AP170926https://www.aftenposten.no/verden/i/Kdv77/-Twitter-vil-teste-ut-dobbelt-sa-lange-meldinger Analytiker Jan Dawson hos Jackdaw Research inntar samme ståsted.
DN170925 Det var en skjult agenda her, og det var å vinne valget, sa Niphon Poapongsakorn fra tenketanken Thailand Development Research Institute ( TDRI ) under rettssaken mot Yingluck.
VG170921 De gjorde blant annet research for å få språket og miljøet mest mulig autentisk for målgruppen - ungdom fra 15 år : ¶
VG170921 Og akkurat som hos VG er det ikke all research som ender opp som saker man publiserer, sier Midttun Leira.
VG170921 - Vi gjorde research på mange mulige faktasjekker.
DN170921https://www.dn.no/nyheter/2017/09/21/2206/Utenriks/facebook-gir-fra-seg-3000-annonser-som-knyttes-til-russisk-innblanding-i-presidentvalget-i-usa Zuckerberg opplyste at selskapet vil dele innholdet, samt tilknyttet informasjon, om annonsene som er blitt knyttet til en russisk enhet som omtales som Internet Research Agency, melder Financial Times.
DN170921 Zuckerberg opplyste at selskapet vil dele innholdet, samt tilknyttet informasjon, om annonsene som er blitt knyttet til en russisk enhet som omtales som Internet Research Agency, melder Financial Times.
DB170920 I går ankom Paul Greengrass Oslo, og teamet involvert i prosjektet fortalte Dagbladet tirsdag kveld at de er i Norge for blant annet å prate med skuespillere, gjøre research og ordne praktiske detaljer til filmen med arbeidstittel « Norway ».
AP170920https://www.aftenposten.no/verden/i/V0nRW/Ny-rapport-100000-asylsokere-i-Europa-har-forsvunnet-fra-radaren-de-siste-arene Det er noen av konklusjonene i en fersk rapport fra amerikanske Pew Research Centre.
DB170919 - Nå holder jeg på med research og finne de gode sakene.
DA170918 juli 2017 som Medietilsynet har innhentet fra Nielsen Research .
DA170918 Skuespilleren gjorde også massiv research før innspillingsstart.
DA170918 juli 2017 som Medietilsynet har innhentet fra Nielsen Research .
AP170918https://www.aftenposten.no/okonomi/i/jRJGz/Mange-tror-de-far-skattekutt-med-aksjesparekontoen Fondsselskapet Skagenfondene har fått Sentio Research til å spørre 1010 personer om denne ordningen og en annen ordning med pensjonssparing som begynner å gjelde i høst.
AA170918 juli 2017 som Medietilsynet har innhentet fra Nielsen Research .
DB170917 Jeg har lest min del av klimarapporter som research til bøkene og det er jo ikke noe lystig lesning, sier trebarnsmoren.
VG170916 Det gjorde imidlertid amerikanske Gerontology Research Group, som både møtte henne og undersøkt fødselsattesten hennes, som ble utstedt av britiske myndigheter da hun ble født.
AP170916https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/np2ox/Oslo-velgerne-strok-listetoppene-og-kandidater-med-utenlandske-navn Kandidater med innvandrerbakgrunn kan bli rammet av mangel på erfaring tror valgforsker Dag Arne Christensen ved Uni Research Rokkansenteret i Bergen.
AP170916https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/np2ox/Oslo-velgere-strok-listetoppene-og-kandidater-med-utenlandske-navn Kandidater med innvandrerbakgrunn kan bli rammet av mangel på erfaring tror valgforsker Dag Arne Christensen ved Uni Research Rokkansenteret i Bergen.
DN170915 Rapporten er publisert ved National Bureau of Economic Research i Boston.
DN170914 De to gjør research for storbanken Barclays.
DN170914 Havforskningsinstituttet, Norsk institutt for vannforskning og Uni Research har overvåket havforsuring i alle norske havområder på oppdrag for Miljødirektoratet siden 2010. ( ©NTB ) ( Vilkår ) ¶
DB170914 For more information regarding Lupus please go to the Lupus Research Alliance website : www.lupusresearch.org / ¶
DN170913 Analytiker Holder Mueller i Constellation Research skriver for eksempel at Apple ikke har klart å levere en « revolusjonerende » smarttelefon, og avviser dermed Apple-konsernsjef Tim Cooks påstand om at Iphone X er det største steget frem innen smarttelefoner siden den originale Iphone.
DB170913 Kosminsky gjorde research i 18 måneder før han satte i gang med innspillingen.
NL170912 I følge Europakommisjonens Joint Research Centre ( http://bit.ly/2wTTd3r ) er utslippene av CO2 fra kraft generert fra kull 900.000 tonn CO2 per produsert terrawatt time.
DN170912 Apples markedsandel i Kina falt fra 14 prosent i andre kvartal 2016 til ni prosent i år, ifølge Counterpoint Research .
DN170911 Ifølge Bloomberg News hadde Chuck Watson i selskapet Enki Research , som spesialiserer seg på katastrofe-modellering, anslått at skadene etter Irma kunne bli så høye som 200 milliarder dollar.
AP170911https://www.aftenposten.no/viten/i/zm349/Hesteskokrabbens-lysebla-blod-redder-liv Aktivistgrupper i USA som ERDG ( Ecological Research & Development Group ) oppfordrer befolkningen til å snu krabbene riktig vei i gytesesongen med sitt Just flip ‘em-program.
DB170910 Det første søkeforslaget Google kommer med er « kjæreste », for dem som ønsker å gjøre research på spilleren.
AP170910https://www.aftenposten.no/meninger/kronikk/i/MQX8R/IS-forbereder-Jorden-til-dommedag--Brekke-og-Goldberg Torkel Brekke, PRIO ( The Peace Research Institute Oslo ) og Universitetet i Oslo ¶
VG170909 Vi ser også at Irma bygget seg opp i styrke veldig fort, forteller Bjørn Hallvard Samset, klimaforsker ved Center for International Climate Research ( CICERO ) i Oslo, og legger til : ¶ - 90 prosent av energien fra global oppvarming går rett i havet, og havet lagrer denne energien.
VG170909 KAN SKYLDE OSS SELV : Bjørn Hallvard Samset er klimaforsker ved Center for International Climate Research ( CICERO ) i Oslo.
VG170909 En av disse er seniorforsker Kevin Trenberth ved National Center for Atmospheric Research i USA.
DB170909 Det er derimot gjort god research på forhånd.
DA170909 48 prosent av de spurte i undersøkelsen utført av Sentio Research , svarer de mener Støre er den statsministerkandidaten som vil føre « den beste miljø- og klimapolitikken ».
VG170908 - Når de andre drakk kaffe og var på kino, så satt jeg i møter og gjorde research rundt boksing, doping og skadestatistikker.
VG170908 Hvem er disse fyrene som havnet i denne situasjonen, sier Hennie, og legger til at han aldri har gjort så mye research for en rolle noen gang.
VG170907 Hvis du er i den villfarelse at du fortsatt ikke tror på endringene som er i ferd med å skje, eller tror at menneskelig aktivitet ikke spiller en rolle for hvordan værsystemene endres, isområdene smelter og dyre- og menneskeliv trues, vel, da foreslår jeg at du gjør mer research .
NL170906 Etter fem år kunne Oxford Research oppsummere følgende : " Vi kan ikke si at målene er nådd.
DN170906 Watson hos Enki Research mener at ødeleggelsene kan komme opp i over 200 milliarder dollar hvis den slår inn over Florida.
DN170906 Dette er gudsalvorlig, virkelig orkan, sier Chuck Watson hos selskapet Enki Research , som har spesialisert seg på å utvikle ulike modeller for orkaner, til Bloomberg.
DB170906 Facebook har sporet opp annonsesalget, til en total verdi på 100.000 dollar, til et russisk « troll-selskap », Internet Research Agency, som er kjent for å fremme Kreml-vennlig propaganda.
DA170906 - Det ble mye research , for dette er en faktabok.
AP170906https://www.aftenposten.no/viten/i/B8vKE/Isen-i-Barentshavet-er-i-ferd-med-a-forsvinne Forskningen som artikkelen er basert på er nylig publisert i det internasjonale tidsskriftet Geophysical Research Letters.
AA170906 Hvite kristne amerikanere er nå i mindretall i USA, viser en undersøkelse fra Public Religion Research Institute.
DA170905 Men ettersom jeg gjorde mer og mer research , ble jeg stadig mer engasjert selv også.
DN170904 Direktør Dan Smith ved tenketanken Stockholm International Peace Research Institute ( SIPRI ) har fulgt situasjonen i Nord-Korea gjennom mange år og mener at åpne kanaler med kommunikasjon og dialog er nødvendig.
DA170901 - Jeg har gjort litt research , og jeg tror ikke det er en søskentreenighet som har stilt ut som vi gjør her nå, så er det er ganske unikt, fortelle Anja.
DN170830 Det ville vært tragisk for alle berørte, men det ville ikke hatt noen nevneverdige makroøkonomiske virkninger, sier Chuck Watson, grunnleggeren av Enki Research som blant annet jobber med risikoanalyse.
AA170830 Mellom 1995 og 2008 utgjorde støtten mer enn 1,3 milliarder dollar, eller 7,8 milliarder kroner, ifølge Congressional Research Service.
AA170830 Det ville vært tragisk for alle berørte, men det ville ikke hatt noen nevneverdige makroøkonomiske virkninger, sier Chuck Watson, grunnleggeren av Enki Research som blant annet jobber med risikoanalyse.
AA170830 Under et besøk på Mortensrud i Søndre Nordstrand bydel onsdag avviste Listhaug at hun driver med svartmaling, og at hun hadde gjort for dårlig research før hun dro til Rinkeby og snakket om et 60-talls såkalte « no go»-soner.
VG170829 Lederen for den kontroversielle kristne organisasjonen Family Research Council har lenge drevet et aggressivt korstog mot homofili, og har blant annet hevdet at pedofili er et « homofilt problem ».
DB170829 - Jeg har ikke sett meg ut noen enkeltsaker, så sånn sett har jeg kanskje gjort litt dårlig research .
DN170828 I et anslag fra Chuck Watson hos Enki Research kan de foreløpige skadene komme på 30 milliarder dollar.
DB170828 De allmennmedisinske forskningsmiljøene i Norge har arbeidet sammen om å utvikle dette prosjektet i sju år, etter modell fra blant annet Storbritannia og Canada, der de har såkalte Practice Based Research Networks.
DB170828 Nesbø gjorde research i det skjulte : - Må innrømme at jeg skrudde ned lyden på hodetelefonene ¶
DN170827 - Hvis dette var en tradisjonell orkan ville det vært en storm på to milliarder dollar, kanskje tre milliarder dollar, men det er ikke dette denne stormen handler om, sier sjef for research og utvikling Chuck Watson til Bloomberg om kostnadene Harvey vil få.
DB170825 Og vi har selvfølgelig gjort grundig research på forhånd, så vi veit hvilke artister og kjendiser de ønsker å møte.
AP170825https://www.aftenposten.no/viten/i/GdMP4/Falske-dodehavsruller-i-omlop Foto : West Semitic Research , gjengitt med tillatelse fra Azuza Pacific University.
AP170825https://www.aftenposten.no/viten/i/GdMP4/Falske-Dodehavsruller-i-omlop Foto : West Semitic Research , gjengitt med tillatelse fra Azuza Pacific University.
VG170824 - Forfatterne har gjort mye research på emnet.
VG170824 Det er en økning for Støre på 6 prosent siden tilsvarende måling i fjor sommer, viser en meningsmåling Sentio Research har gjort for Nationen.
AA170824 Det er en økning for Støre på 6 prosent siden tilsvarende måling i fjor sommer, viser en meningsmåling Sentio Research har gjort for Nationen.
DN170823https://www.dn.no/nyheter/2017/08/23/2123/Politikk/ny-maling-store-knapt-foran-solberg Knappe tre uker før stortingsvalget får Støre støtte fra 32 prosent av de spurte i meningsmålingen, som Sentio Research har gjort for Nationen.
DN170823 Knappe tre uker før stortingsvalget får Støre støtte fra 32 prosent av de spurte i meningsmålingen, som Sentio Research har gjort for Nationen.
DN170823 Økonomen Monique Ebell fra National Institute of Social and Economic Research ( NIESR ), sier til BBC at Minford « ignorerer tiår med bevis for hvordan handel faktisk fungerer ».
DA170823 Ap faller hele 3,3 prosentpoeng til 27 prosent i målingen som er utført av Sentio Research .
AA170823 Knappe tre uker før stortingsvalget får Støre støtte fra 32 prosent av de spurte i meningsmålingen, som Sentio Research har gjort for Nationen.
AA170823 Ap faller hele 3,3 prosentpoeng til 27 prosent i målingen som er utført av Sentio Research .
DB170822 Målingen er utført av Sentio Research Norge i perioden 15. - 20. august.
AA170822 Målingen er utført av Sentio Research Norge i perioden 15. - 20. august.
VG170820 FORSKER : Cathrine Moe Thorleifsson fra C-REX Center for Research on Extremism.
DN170817 Reklameinntektene var også høyere enn våre forventninger, sier analytiker Li Yujie hos RHB Research Institute til Fortune Magazine.
DN170817 Det anerkjente Pew Research Center har spurt over 40.000 innbyggere i 37 land om de har tiltro til at Russlands president Vladimir Putin og USAs president Donald Trump vil « handle rett i internasjonale spørsmål ».
DB170817 - Undersøkelser fra blant annet American Institute for Cancer Research tyder på at menn som spiser minst fire til ti porsjoner tomatbaserte matvarer i uken har redusert risiko for å utvikle prostatakreft, sammenlignet med de som har et lavere inntak, sier hun, og påpeker at tomater også er en god kilde til mange ulike typer beskyttende antioksidanter.
AA170817 Det anerkjente Pew Research Center har spurt over 40.000 innbyggere i 37 land om de har tiltro til at Russlands president Vladimir Putin og USAs president Donald Trump vil « handle rett i internasjonale spørsmål ».
DB170816 Det anerkjente Pew Research Center har spurt over 40.000 innbyggere i 37 land om de har tiltro til at Russlands president Vladimir Putin og USAs president Donald Trump vil « handle rett i internasjonale spørsmål ».
DA170816 - De rir på en bølge av Trump-relatert rasisme, sier Spencer Sunshine i tankesmia Political Research Associates til nyhetsbyrået AFP.
AP170816https://www.aftenposten.no/verden/i/k5ABa/Hoyreekstreme-i-USA-mobiliserer--til-nye-aksjoner--i-ytringsfrihetens-navn - De rir på en bølge av Trump-relatert rasisme, sier Spencer Sunshine i tankesmia Political Research Associates til nyhetsbyrået AFP.
AA170816 - De rir på en bølge av Trump-relatert rasisme, sier Spencer Sunshine i tankesmia Political Research Associates til nyhetsbyrået AFP.
DN170815 - Vi er ved et brytningspunkt og nå prøver investorene å finne ut om dette er en sunn, god trend med fortsatt opptur, eller begynnelsen på en tilbaketrekning, sier sjefs markedsstrateg John Kosar hos Asbury Research til Marketwatch.com.
VG170813 Cecilie Engers talent for nitid research merkes.
AP170813https://www.aftenposten.no/verden/i/qq961/Demokratenes-ledere-narmer-seg-80-Vi-spurte-n-av-dem_-guvernor-Jerry-Brown-79_-om-det-er-et-problem- De folkevalgte som nå sitter i de to kamrene, er en av historiens eldste forsamlinger ; gjennomsnittsalderen er 57,8 år for Representantenes hus og 61,8 år for Senatet, ifølge en oversikt fra Congressional Research Service.
AP170813https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/JaaK4/Norge-tjener-pa-dyre-kreftmedisiner--Henrik-Wold-Nilsen Mye av den internasjonale kreftforskningen kanaliseres gjennom the International Agency for Research on Cancer ( IARC ) i Lyon i Frankrike.
DB170811 Ifølge amerikanske Gerontology Research Group, som følger med på alle personer over 110 år, er den eldste personen nå en jamaicansk kvinne ved navn Violet Brown.
VG170808 Ragde har som alltid nedlagt et stort arbeid i research og er god på miljøbeskrivelser.
DB170808 World Cancer Research Fund har vist at et høyt inntak av både bearbeidet kjøtt og rødt kjøtt øker risiko for kreft i tarmen.
DA170807 Ifølge ferske tall fra Pew Research Centre mener 40 prosent av amerikanere at abort bør være forbudt i alle eller de fleste tilfeller.
AA170807 Dette viser undersøkelser gjennomført av Uni Research blant 1.700 ungdommer fra ulike deler av landet, melder NRK.
AA170807 Dette viser undersøkelser gjennomført av Uni Research blant 1 700 ungdommer fra ulike deler av landet, melder NRK.
DB170806 Bare 42 prosent synes partiet vinner, ifølge en ny meningsmåling fra Pew Research Center, omtalt i Washington Post.
DB170806 Bare 42 prosent synes partiet vinner, ifølge en ny meningsmåling fra Pew Research Center, omtalt i Washington Post.
VG170804 I likhet med Nores tidligere romaner bygger « Ulvefellen » på grundig research .
AP170801https://www.aftenposten.no/viten/i/jq2gz/Ny-test-kan-avslore-13-typer-kreft Yet Takahiro Ochiya, som leder avdelingen for molekylær og cellulær medisin på National Cancer Center Research Institute, sier til Japan News at det i fremtiden vil bli mulig å stadfeste både stadium og karakteristikk til kreften med den nye testen.
AP170801https://www.aftenposten.no/norge/i/6EQvO/Under-streken Samlivs- og terapiavisen Aftenposten har i anledning sommerferien gjort grundig research og snakket med både en terapeut og en psykolog og kommet frem til følgende overskrift : ¶
DN170731 Strateg Jim Strugger i MKM Research peker ifølge CNBC i en oppdatering på at Snaps aksjekurs så langt har hatt en lignende utvikling som flere andre sosiale medier-selskaper har hatt i etterkant av sine respektive børsintroduksjoner.
VG170729 Jeg har gjort mye research til denne filmen, og det jeg har sett er ganske triste greier.
VG170729 30 prosent av alle pasienter blir bedre som følge av behandlingen, viser forskning publisert i « Journal of cancer research and treatment ».
DB170729 Kollegaene ved The Chengdu Research Base of Giant Panda Breeding er ikke helt enige.
DB170729 - DYREMISHANDLING : Kasting og sleping av to pandaunger ble fanget opp av overvåkningskameraet i Chengdu Research Base of Giant Panda Breeding i Chengdu, Kina, 12. juli.
DB170729 ( Dagbladet ) : I pandaparken The Chengdu Research Base of Giant Panda Breeding i Chengdu, Kina, har et overvåkningskamera fanget opp dyrepassernes behandling av to pandaunger, « Rourou » og « Manman ».
DB170728 Ifølge research får unge sin seksualundervisning først og fremst gjennom porno.
DB170728 ( Dagbladet ) : - Vi har gjort mye research .
DB170728 Research sier at unge ser porno allerede i niårs-alderen, sier NRK- programleder Line Elvsåshagen til Dagbladet.
DN170727 Den bratte nedturen startet for alvor i 2015 etter at Iceberg Research begynte å stille spørsmål rundt selskapets regnskapsrutiner.
DN170726 Tidligere i år viste en rapport fra Counterpoint Research at Iphone ikke var den mestselgende smarttelefonen i Kina i 2016, for første gang siden 2012.
VG170725 To uavhengige rapporter fra Frischsenteret og Uni Research Rokkansenteret, NAV-reformens far Dagfinn Høybråten og statsminister Erna Solberg har alle konkludert med at NAV-reformen er feilslått, og etaten får jevnlig kritikk i norske medier.
DN170725 Både Pareto Securities, Citi Research og Handelsbanken Capital Markets trekker i oppdateringer frem at resultatene fra bauksitt og alumina var skuffende, mens primæraluminium trekkes frem som et lyspunkt, ifølge TDN Finans.
DB170724 Ifølge regissøren bygger serien på flere måneder med research .
DB170723 Tidligere denne måneden offentliggjorde Langer Research Associates en måling der bare 36 prosent av de spurte gikk god for presidentens prestasjoner.
DB170721 Han har gjort god research på løypen før, sånn at han vet hvor han skal kjøre rundkjøringen der.
SA170720 Hva slags research gjorde TIL før de hentet ham ?
DB170720 I en undersøkelse som Sentio research gjorde på oppdrag for Nationen i januar, kom det fram at 25 prosent av befolkningen planlegger å redusere forbruket av rødt kjøtt i løpet av inneværende år. 72 prosent av oss har ingen planer om å redusere kjøttforbruket, mens 3 prosent svarer « vet ikke ».
DB170720 En 2010 studie fra European Muslim Research Center ved Universitetet i Exeter viste gjennom empiriske bevis at negativ mediedekning av islam og muslimer hadde en direkte sammenheng med økning av anti-muslimsk hatkriminalitet i London.
AP170720https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Fem-ting-vi-larte-av-TILs-varsesong-238988b.html Hva slags research gjorde TIL før de hentet ham ?
DB170717 I en fersk meningsmåling utført av Langer Research Associates på oppdrag fra ABC News og Washington Post gir bare 36 prosent av velgerne den amerikanske presidenten et godkjentstempel.
DB170715 at de måtte gjøre litt research selv, mistet presidentsønnen interessen, ifølge Akhmetsjin.
VG170714 I Frankrike sier bare 14 prosent at de har tillit til president Trump i utenrikspolitikken, mens 84 prosent hadde tillit til Barack Obama, ifølge Pew Research Centers spørreundersøkelse.
VG170713 - I hundrevis av år har forskere observert, undret seg og laget teorier over Jupiters store røde flekk, sier Scott Bolton ved Southwest Research Institute i San Antonio i en pressemelding fra NASA.
DB170713 forklarte tirsdag at han anså møtet som « research av mostanderen ».
VG170712 - For meg var dette research av vår motstander.
DB170712 - For meg var dette research av motstanderen.
DB170712 - Research
AA170712 - For meg var dette research av vår motstander.
SA170710 Dette er da også det store temaet denne uka, og vi har gjort nydelig research på Dundalk, med rekordsigneringen til 400 000 ( ! ) kroner.
AP170710https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/-Troyenummer-80-gir-meg-elveblest-238607b.html Dette er da også det store temaet denne uka, og vi har gjort nydelig research på Dundalk, med rekordsigneringen til 400 000 ( ! ) kroner.
DB170707 Her er det likevel viktig å gjøre ordentlig research i forkant av besøket.
DA170707 Regissøren gjorde seg godt kjent med hardt belastede områder i Manchester, som research til serien.
VG170706 Man kan helt fint finne steder barn ikke kaster sand og tråkker på håndklær, men det krever muligens at du gjør litt research .
VG170706 I Pew Research Centers undersøkelse i 37 land sier 22 prosent at de har tillit til Trumps håndtering av utenrikspolitikken. 64 prosent sa det samme om Barack Obama.
DA170703 - Men jeg har gjort mye research og flere viktige intervjuer med ulike mennesker om Gerhardsen, både i inn- og utland, Jeg har også samlet inn mye fint bildemateriale, sier Borgen.
DA170631 Og jeg er opptatt av å gjøre god research på forhånd, og sjekker alltid hvor hvem spiser i byene sine når jeg reiser.
VG170629 - Han forsto veldig fort hva det gikk ut på og gjorde mye research på egenhånd, snakket med folk og forfatteren Tore Haug.
DN170627 Undersøkelsen fra Pew Research Center er basert på intervjuer med over 40.000 personer i 37 land.
AP170627https://www.aftenposten.no/verden/Donald-Trump-sender-USAs-internasjonale-omdomme-til-bunns-624039b.html Etter å ha spurt over 40.000 mennesker i 37 land har Pew Research Center funnet ut at kun 22 prosent har tillit til at den amerikanske presidenten vil ta gode beslutninger i internasjonale saker.
AA170627 Undersøkelsen fra Pew Research Center er basert på intervjuer med over 40.000 personer i 37 land.
DN170626 Scott Upham, president i Valient Market Research , estimerer bilprodusentenes kostnad for å skifte defekte airbager til fem milliarder dollar, skriver Bloomberg.
BT170624https://www.bt.no/btmeninger/debatt/Ma-vi-ha-kjott-pa-grillen-335767b.html World Cancer Research Fund International fraråder å spise bearbeidet kjøtt, også i små mengder.
DN170623 Scott Upham, president i Valient Market Research , estimerer at bilprodusenter og underleverandører kan få fem milliarder dollar i kostnader for å skifte airbagene i de aktuelle bilene, skriver Bloomberg.com.
VG170622 Da har de ikke gjort god nok research .
DN170622 Alle interessenter har insistert på at det må skje slik at de kan håndtere forpliktelsene, sier direktør Scott Upham hos Valient Market Research til Bloomberg.
DB170622 - PIR brukes i en rekke plastprodukter, så det er vanlig at man vil se nivåer av gassen ved branner, sier Karolina Storesund, forsker ved Rise Fire Research i Trondheim, til Dagbladet.
DN170619 - Når man snakker om utspring ( origination ) i aksjemarkedet ( ECM ), så er man vant til å betale 50 prosent for distribusjon og research , sier Beskow.
DN170618 Foto : Foto : Skjermdump/Health Registries for Research
DN170617 Administrerende direktør og en av grunnleggerne av det Hong Kong-baserte konsulentselskapet Gavekal Research , Louis Gave, ser i likhet med Rein ingen tydelige grunner til teknofallet.
DN170616https://www.dn.no/nyheter/finans/2017/06/16/1558/Borskommentar/amazon-effekten-ga-dagligvaresmell-pa-wall-street - Det du ser her er « Amazon-effekten », sier David Schick, forskningsdirektør hos Consumer Edge Research LLC til Marketwatch.
DN170616 - Det du ser her er « Amazon-effekten », sier David Schick, forskningsdirektør hos Consumer Edge Research LLC til Marketwatch.
DN170615 64 prosent er misfornøyd med Trumps jobb som president, ifølge undersøkelsen som er utført av NORC Center for Public Affairs Research .
DA170615 64 prosent er misfornøyd med Trumps jobb som president, ifølge undersøkelsen som er utført av NORC Center for Public Affairs Research .
AA170615 64 prosent er misfornøyd med Trumps jobb som president, ifølge undersøkelsen som er utført av NORC Center for Public Affairs Research .
SA170614 Folkvord anbefaler å bruke tid på research og innhenting av tilbud fra ulike steder.
DB170614 Mandag ble studien publisert i tidsskriftet Food & Nutrition Research .
AP170614https://www.aftenposten.no/norge/Brannrammet-London-blokk-hadde-fasadeplater-som-ogsa-er-vanlige-i-Norge-623228b.html Forskningsleder Anne Steen-Hansen i RISE Fire Research er en av Norges fremste eksperter på brann i fasader : ¶
AP170614https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Ett-av-fem-par-giftet-seg-i-utlandet-i-fjor-Marjan-og-Pal-brukte-kun-40000-kroner-pa-sitt-Berlin-bryllup-9867b.html Folkvord anbefaler å bruke tid på research og innhenting av tilbud fra ulike steder.
AP170614 Forskningsleder Anne Steen-Hansen i RISE Fire Research er en av Norges fremste eksperter på brann i fasader : ¶
AP170614 Folkvord anbefaler å bruke tid på research og innhenting av tilbud fra ulike steder.
DB170613 Han brukte et år på å gjøre research , noe som blant annet omfattet lange møter med Oslo-avtalens hovedpersoner.
DA170612 Først etter at « Rakels bok » hadde utkommet i 2014, reiste jeg dit - til byen jeg bare kjente gjennom bøker, nettet og nitdig research .
AP170612 Hele 17 prosent - én av seks - nygifte amerikanere har en partner med en annen etnisitet enn dem selv, ifølge en fersk rapport fra Pew Research Center.
AP170612 - Pew Research Center ( @pewresearch ) May 18, 2017 ¶
DB170611 Jude Children´s Research Hospital, inkludert mer enn 3,6 millioner dollar til St.
DB170611 Jude Children´s Research Hospital, for å bekjempe kreft hos barn.
VG170608 Har du gjort din research på shopping i Goa, er det ikke usannsynlig at du har hørt om parfymemannen.
SA170608 Testen er utført av NAF og Testfakta eller forskningsinstituttet RISE ( Research Institute of Sweden ), som har undersøkt låsenes beskyttelse mot forskjellige verktøy, som skrutrekker, boltesaks, frysespray og batteridreven vinkelsliper.
DB170608 Ifølge World Cancer Research Fund er forskerne mye sikrere på at inntak av melk beskytter mot tarmkreft, som er mer alvorlige former for kreft.
AP170608https://www.aftenposten.no/bil/Stor-test-Dette-er-de-beste-sykkellasene-10250b.html Testen er utført av NAF og Testfakta eller forskningsinstituttet RISE ( Research Institute of Sweden ), som har undersøkt låsenes beskyttelse mot forskjellige verktøy, som skrutrekker, boltesaks, frysespray og batteridreven vinkelsliper.
AP170608 Testen er utført av NAF og Testfakta eller forskningsinstituttet RISE ( Research Institute of Sweden ), som har undersøkt låsenes beskyttelse mot forskjellige verktøy, som skrutrekker, boltesaks, frysespray og batteridreven vinkelsliper.
VG170607 SESONGVARSLER : Klimaforsker Erik Kolstad ved UNI Research og Bjerknessenteret i Bergen.
VG170607 - Å kunne varsle været mange uker og flere måneder fram i tid, har en enorm verdi for mange brukere, sier klimaforsker Erik Kolstad ved UNI Research og Bjerknessenteret for klimaforskning i Bergen.
DA170607 Mens bare halvparten av unge mellom 18 og 30 år sier de helt sikkert skal stemme i dag, sier hele 79 prosent av personer over 60 år det samme, ifølge nye tall fra National Centre for Social Research .
DB170606 Sammen med research er det grunnlaget for alt jeg skriver, sier hun.
DB170606 Hennes neste roman har vann som tema, den har trengt minst like mye research .
DB170606 For fire år siden begynte hun sin research på bier.
DB170606 - Jeg brenner for å skrive noe som krever at jeg går ut av mitt eget univers, og syns research er kjempegøy.
AA170606 - Det er som om en Boeing 737 styrtet hver eneste dag, sa Samira Bueno, direktør for Det brasilianske sikkerhetsforumet, som står bak rapporten sammen med Institute of Applied Economic Research ( IPEA ).
AP170605https://www.aftenposten.no/viten/i/XXr1b/-Den-morke-siden-av-det-gronne-skiftet Artikkelen presenterer kunnskap fra undersøkelser utført i perioden 1993-2015, tidligere publisert i Restoration Ecology, Ecological Engineering og Environmental Science and Pollution Research .
AP170605https://www.aftenposten.no/viten/-Den-morke-siden-av-det-gronne-skiftet-622404b.html Artikkelen presenterer kunnskap fra undersøkelser utført i perioden 1993-2015, tidligere publisert i Restoration Ecology, Ecological Engineering og Environmental Science and Pollution Research .
AP170605 Artikkelen presenterer kunnskap fra undersøkelser utført i perioden 1993-2015, tidligere publisert i Restoration Ecology, Ecological Engineering og Environmental Science and Pollution Research .
SA170604 - Å kunne varsle været mange uker og flere måneder fram i tid, har en enorm verdi for mange brukere, sier klimaforsker Erik Kolstad ved UNI Research og Bjerknessenteret for klimaforskning i Bergen til VG.
DB170603 Hun vil snarere framheve innlevelse og research som viktigst.
VG170602 Disse tallene hentet han fra en studie utført av National Economic Research Associates.
AP170602 - Det vil vi redusere antallet fremtidige pensjonister med 9 prosent, sa Russlands tidligere finansminister og leder for Senter for Strategisk Research Aleksej Kudrin da han la frem Russlands strategiplan frem til 2035.
DN170601 - Softbank forsøker å bygge en indisk versjon av AliPay med Paytm, sier senioranalytiker Satish Meena hos Forrester Research til Reuters.
AA170531 Tallene fra Sentio Research viser at Sp henter flest velgere fra Ap, Frp og Høyre.
DN170530https://www.dn.no/nyheter/2017/05/30/1933/Utenriks/ravaregigant-i-fritt-fall Noble - som Enron - gir en uriktig fremstilling av tre komponenter i regnskapsføringen : resultat, balanse og kontantstrømoppstilling », skrev Iceberg Research .
DN170530https://www.dn.no/nyheter/2017/05/30/1933/Utenriks/ravaregigant-i-fritt-fall Analytikere hos Iceberg Research publiserte i 2015 flere rapporter hvor de stilte spørsmål rundt selskapets bokføring.
DN170530 Noble - som Enron - gir en uriktig fremstilling av tre komponenter i regnskapsføringen : resultat, balanse og kontantstrømoppstilling », skrev Iceberg Research .
DN170530 Analytikere hos Iceberg Research publiserte i 2015 flere rapporter hvor de stilte spørsmål rundt selskapets bokføring.
VG170529 Nok et amerikansk sesongvarsel fra International Research Institute ( IRI ) ved Columbia University gir også vage sommersignaler.
DB170529 Stein Tønnesson, professor ved PRIO ( Pease Research Institute Oslo ), sier at Nord-Korea skyter opp raketter for å teste dem, ettersom de trolig ikke har laboratorier teste dem i.
DB170527 Da svarer 55-åringen at hun bare lurer på « hvor mye research og sånt du er vant til å gjøre ».
AA170526 I målingen som Sentio Research Norge har utført for Dagens Næringsliv, får Sp en oppslutning på 15,3 prosent, en oppgang på 2,2 prosentpoeng.
VG170523 De utforsker tema fra vår hverdag, driver grundig research , og snekrer det sammen i sin egen form.
BT170522 På avtalens forside står følgende om partsforholdene : - 18 - 16-025171ASD-BORG/03 GlaxoSmithKline Research & Development Limited 980 Great West Road, Brentford, Middlesex TW8 9GS UK and Prof.
BT170522 Forberedelser til GenKols-studien Høsten 2001 innledet forskningsavdelingen i det britiske legemiddelselskapet GlaxoSmithKline Research and Development Ltd ( GSK ) og Gulsvik samtaler om prosjektansvar for en omfattende studie av lungesykdommen kols.
VG170521 - Vi valgte disse krefttypene etter å ha sett på reporter fra World Cancer Research Fund og International Agency for Research on Cancer som tar for seg hvilken effekt det å unngå overflødig kroppsfett har på kreftrisikoen, skriver Andersson.
VG170521 - Vi valgte disse krefttypene etter å ha sett på reporter fra World Cancer Research Fund og International Agency for Research on Cancer som tar for seg hvilken effekt det å unngå overflødig kroppsfett har på kreftrisikoen, skriver Andersson.
DA170521 Det viser tall NTB har hentet hos Congressional Research Service ( CRS ) i USA.
AP170521 Katarina Andersson anbefaler folk å gjøre mer research før de skaffer seg et dyr : ¶
AA170519 - Jeg gjør alltid grundig research men er opptatt av å ikke bli for nerdete i skrivingen.
VG170518 Dette har jeg gjort mye research på, og det er ganske skummelt å gå inn problematikken rundt global oppvarming og tørke.
VG170518 På 80-tallet dro han til Kenya, der han jobbet frivillig som pilot for hjelpeorganisasjonen African Medical Research & Education Foundation ( AMREF ) og senere for Kenya Wildlife Service ( KWS ).
DB170518 - Vi har valgt å la de kjente fakta og et stort research arbeide danne et bakteppe i denne dramatiske fortellingen fra virkeligheten.
AA170517 Likevel er det størst fokus på location, og jeg gjør research hele tiden.
AA170517 - Research hele tiden ¶
DN170514 Tidligere denne uken skrev DN at det er store lønnsforskjeller både blant ingeniører og i finansbransjen, og at det lønner seg å gjøre research før lønnssamtalen.
DB170513 I didn't review papers from smaller labs in other countries doing some remarkable research , and I was too dismissive of the loud chorus of legitimate patients whose symptoms improved on cannabis.
DB170513 Men Hillary var ikke alene om bragden, hans heltestatus var et resultat av god research .
BT170511 har brukt mye tid på research blant 16-åringer, er blitt trukket frem.
AP170511 En stor undersøkelse gjennomført av Public Religion Research Institute og tidsskriftet Atlantic, viser at Trumps velgere nettopp ønsket seg en president som er villig til å bryte regler.
DA170510 Jeg har jobbet grundig med research og hatt teologiske konsulenter på forestillingen, sier Eidsvåg.
DA170510 Jeg har jobbet grundig med research og hatt teologiske konsulenter på forestillingen, sier Eidsvåg.
DN170506 En fersk markedsrapport fra analyseslskapet Citi Research anslår også at Macron vil sikre seg 60 prosent av stemmene.
DB170506 Sana har gjort research , og sier hun vet hvordan Noora skal komme seg over William.
DA170505 For Iversens del endte oppdagelsen med ti år med research på atomvåpenfabrikken Rocky Flats og andre anlegg i USA - og en bok, « Full body burden », som er oversatt til flere språk.
BT170505 EU vedtok i 2014 Roma-deklarasjonen om forskningens samfunnsansvar, Responsible research and inovation ( RRI ).
AP170505https://www.aftenposten.no/norge/Departementene-holder-sentrale-dokumenter-skjult-for-offentligheten-i-strid-med-loven-619807b.html Olav Lysne understreker til Aftenposten at Simula Research Laboratory, der Lysne er professor, ikke har vært med i vurderingen om e-posten skal unntas fra innsyn.
AP170505 Kilde : Congressional Research Service : Former Presidents : Pensions, Office Allowances, and Other Federal Benefits ¶
AP170505 Olav Lysne understreker til Aftenposten at Simula Research Laboratory, der Lysne er professor, ikke har vært med i vurderingen om e-posten skal unntas fra innsyn.
AP170505 - KARPEDAM MED SPRINGFONTENE for å skape flyt og frigjøre energi i venterom #yingyangeffect ¶ - 28 SPA-DØGN I MARBELLA for research av nye eteriske oljer, interessante sparringspartnere og kortreiste, økologiske bambusprodukter #allthegoodstuff ¶
AP170504 Denne uken slapp Kjell Inge Røkke og WWF ( Verdens naturfond ) nyheten om det de kaller et Research Exploration Vessel ( « REV » ).
AA170503 Forskningsleder Anne Steen Hansen ved Rise fire research presenterte i Sør-Trøndelag tingrett onsdag sin sakkyndigrapport om brannsikkerheten ved tankanlegget og hva man kunne gjort for å forebygge brannen.
DN170502 Bak rapporten står ved siden av Havforskningsinstituttet også Norsk institutt for naturforskning, Uni Research Miljø, Rådgivende Biologer og Veterinærinstituttet.
DB170501 Skipet får navnet REV - en forkortelse for research , expedition og vessel - og det skal bygges i samarbeid med WWF, skriver Aftenposten.
BT170501 Skipet omtales med betegnelsen « REV » - forkortelse for research , expedition og vessel.
BT170501 Skipet omtales med betegnelsen « REV » - forkortelse for research , expedition og vessel.
AP170501 Skipet omtales med betegnelsen « REV » - forkortelse for research , expedition og vessel.
AA170501 Skipet får navnet REV - en forkortelse for research , expedition og vessel - og det skal bygges i samarbeid med WWF, skriver Aftenposten.
VG170430 - Vi har vi lett etter en behandling og etter mye research og rådføring har vi blitt akseptert ved et nytt behandlingstilbud i Monterrey i Mexico hvor flere barn med DIPG har hatt lovende effekt, sier Trond Augdal.
VG170428 Dette har jeg gjort mye research på, og det er ganske skummelt å gå inn problematikken rundt global oppvarming og tørke.
DB170427 I følge Pew Research Center som har spurt 35 tusen amerikanere i femti stater, er det over 70% som regner seg for kristne.
DB170427 Alle vet hvilket svar han fikk og om gud mente det var en god idé innebærer det enten at allmektighet ikke hjelper mot dårlig research , eller at Bush hadde hatt en samtale med sin egen vrangforestilling.
DB170426 - Det tok mange år og krevde mye research og samtaler med Mel, Steve og politioverbetjent Dave Kelly.
AA170425 - Vanligvis ligger det research bak, men det vi har gjort nå hører med til tilfeldighetene.
DN170424 Michelsen Research ( CMR ) og Bergen Energi holder til på Fantoft til rundt 250 leiligheter.
DN170424 Stormaktene USA, Kina og Russland rustet alle opp forsvaret sitt i løpet av året, ifølge en ny rapport fra Stockholm International Peace Research Institute ( SIPRI ).
VG170423 Svak research » - hvorpå Brennpunkt svarer : « Jepp, det er derfor vi beklager. » @NRKbrennpunkt Bra det, men det er jo ganske enkelt å gjøre reverserte bildesøk med tineye o.l. svak research.
VG170423 svak research .
DN170423 Han er grunnleggeren av det Hong Kong-baserte konsulentselskapet GaveKal Research , og forutså valgseieren til Donald Trump i november i fjor.
VG170422 I enkelte tilfeller kunne veldig godt betalte spillere sitte på benken, selv om det handlet om dårlig kartlegging og research , sier Henrik Hoff, som nylig gikk av etter 23 som klubbdirektør i Aalesund.
DB170422 - Når du er fotballspiller, har du ikke tid til å gjøre skikkelig research og finne ut hvem som er til å stole på.
DB170420 Alt som gjør deg litt varm og andpusten, kan bidra til å gjøre en forskjell, sier Clare Hyde ved Cancer Research UK til BBC.
AA170420 Sir Andrew Wiles var den første som vant Clay Research Award, og fjor ble han tildelt Abelprisen, sier Holden, med henvisning til prisen som er oppkalt etter den norske matematikeren Niels Henrik Abel.
AA170420 Nylig ble det kjent at Malinnikova og samarbeidspartneren Aleksandr Logunov fra Tel Aviv University og St Petersburg State University ble tildelt en Clay Research Award, en årlig pris som deles ut av Clay Mathematics Institute i Oxford.
AA170420 Malinnikova vil motta prisen under Clay Research Conference i Oxford i september senere i år.
VG170418 Det har imidlertid amerikanske Gerontology Research Group ( GRG ), som har både møtt kvinnen og undersøkt fødselsattesten, som ble utstedt av britiske myndigheter som styrte Jamaica da hun ble født.
SA170418 Det er den britisk-baserte gruppen Gerontology Research Group som fører oversikt med verdens eldste.
AP170418 Det er den britisk-baserte gruppen Gerontology Research Group som fører oversikt med verdens eldste.
AP170418 ( Kilder : AP, Gerontology Research Group ¶
VG170417 Det er den høyeste prosentandel gudløshet målt i noe land noen gang, ifølge Der Spiegel, som refererer en undersøkelse i 30 land foretatt av National Opinion Research Center ( NORC ),et forskningsinstitutt ved University of Chicago.
FV170415 Ifølge amerikanske Gerontology Research Group ( GRG ), som følger med på alle personer over 110 år, er den eldste personen nå en jamaicansk kvinne ved navn Violet Brown.
DB170415 mars i 1900, ifølge Gerontology Research Group.
AA170415 Ifølge amerikanske Gerontology Research Group ( GRG ), som følger med på alle personer over 110 år, er den eldste personen nå en jamaicansk kvinne ved navn Violet Brown.
AA170415 Ifølge amerikanske Gerontology Research Group ( GRG ), som følger med på alle personer over 110 år, er den eldste personen nå en jamaicansk kvinne ved navn Violet Brown.
DN170414 Analytiker James Alberine i Consumer Edge Research kaller Musk sine tweets for spennende for investorer ettersom de nye produktene er måter for Tesla å komme seg inn i nye markeder på.
SA170412 PLAN : Ha en plan og gjør research om du skal plante trær.
DB170412 Analytiker Nicole Litvak ved GTM Research oppgir imidlertid til Marketwatch at hun tror at markedet er i ferd med å mettes og at veksten framover vil ligge endel lavere, på 10-15 prosent.
DA170412 I og med at research er veldig viktig for meg, lette jeg etter andre muligheter for å tillære meg mer om vin.
DA170412 En noe tvilsom research , dette.
BT170412 PLAN : Ha en plan og gjør research om du skal plante trær.
AP170412 PLAN : Ha en plan og gjør research om du skal plante trær.
AA170412 Blant én million barn under 15, var det i gjennomsnitt 140 barn som hadde kreft i perioden 2000-2010, ifølge FN-tilknyttede International Agency for Research on Cancer ( IARC ).
VG170411 De gode forholdene har gjort dette til det ultimate stedet å holde surfekonkurranser, så er du heldig ( eller gjør god research ) får du med deg et skikkelig show.
DN170411https://www.dn.no/nyheter/2017/04/11/2055/Makrookonomi/setter-fortsatt-penger-pa-fransk-valgsjokk Ifølge en oppdatering fra Citi Research vil et slikt utfall føre til et umiddelbart og kraftig fall for både euroen og aksjer, samtidig som forskjellen mellom rentene på tysk og fransk statsgjeld vil mer enn dobles fra dagens allerede høye nivå.
DN170411 Ifølge en oppdatering fra Citi Research vil et slikt utfall føre til et umiddelbart og kraftig fall for både euroen og aksjer, samtidig som forskjellen mellom rentene på tysk og fransk statsgjeld vil mer enn dobles fra dagens allerede høye nivå.
BT170410 Uni Research Helse har evaluert effektene og resultatene fra IPS Bergen, og rapporten viser en større arbeidsdeltakelse blant deltakerne enn hos kontrollgruppen ( ungdommer som fikk ordinær oppfølging fra Nav ).
DN170409 - Det har vært dyttet mye optimisme inn i markedet på grunn av de potensielle fordelene som kan komme fra Trump-administrasjonens politikk rundt skattereform, deregulering av bankene og investeringer, sier investeringsstrateg Lindsey Bell i CFRA Research , skriver avisen.
AP170409 Oppgaven bygger på et halvt år med research og et halvt år med prosjektering.
VG170407 VG vet også at « Skam»-teamet gjorde grundig research i det muslimske miljøet før jul.
VG170405 Det grepet vi nå gjennomfører, er et resultat av et stort samfunnsengasjement og ett års intens research fra vår side.
DB170405 ¶ VIKTIG MED RESEARCH : Før du kjøper en brukt PC, er det viktig at du forbereder deg godt.
DB170405 Første fase : Research
AA170405 Resultatene fra Pulse Asia Research Inc. er basert på intervjuer med 1.200 personer i mars.
SA170404 - Det vi gjør i alle vinduer er å ha en grundig research av alle spillere.
DB170404 Du bør kanskje gjøre litt research før du kommer med meningsinnlegg », svarer hun.
AP170404 - Det vi gjør i alle vinduer er å ha en grundig research av alle spillere.
VG170403 Ragde var selvsagt til stede, sammen med politisøsteren Eva som hjelper Unni med research .
SA170403 GJØR RESEARCH : Søk etter informasjon på nettet og snakk med rådgivere på skolen.
FV170403 FOTO : Syda Productions / Shutterstock GJØR RESEARCH : Søk etter informasjon på nettet og snakk med rådgivere på skolen.
BT170403 GJØR RESEARCH : Søk etter informasjon på nettet og snakk med rådgivere på skolen.
AP170403 GJØR RESEARCH : Søk etter informasjon på nettet og snakk med rådgivere på skolen.
VG170401 Forfatterparet har som alltid gjort grundig research og tegner et dystert og opprørende bilde av hvordan unge barn utnyttes.
SA170401 Etter flere uker med research , priking og diskusjoner har Adresseavisens sportsredaksjon kommet frem til denne tabellen.
DB170401 Unni Lindell gjør nitid research på stedene hun beskriver.
DB170401 Mye research
AP170401 Ole-Christoffer Granmo, professor og direktør ved Centre for Artificial Intelligence Research ( CAIR ) ved Universitetet i Agder, forteller at de er i gang med datasimulering, for å trene opp dataprogrammet til å styre blant annet vannstanden i vannkraftverk.
DB170331 Jeg oppdaget metoden da jeg gjorde research på en linebåt.
DA170331 Men meningene deres påvirker ikke innholdet, ifølge Furevold-Boland - som forteller at handlingen også denne gangen skrives etter research blant unge.
DA170330 Russland-eksperten Clint Watts fra tankesmia Foreign Policy Research Institute mener på sin side at Russland har fortsatt med å prøve å påvirke amerikansk politikk også i år.
DA170330 Wheatley gjorde mye research om skuddvekslinger, og hvor forskjellige de er fra hva vi er vant til å se på film.
AA170330 Russland-eksperten Clint Watts fra tankesmia Foreign Policy Research Institute mener på sin side at Russland har fortsatt med å prøve å påvirke amerikansk politikk også i år.
AP170329 Research er nøkkelen, ifølge Nordhelle.
DN170328 - Hvis noe går galt med S8 vil det ødelegge all troverdighet om at Samsung kan produsere et trygt produkt, sier analytiker Jan Dawson hos Jackdaw Research til Reuters.
DN170327 Han skapte et navn for seg selv og Muddy Waters Research Group da han beskyldte skogselskapet Sino-Forest, som var børsnotert i Canada, for svindel.
FV170326 - Det er enkelte i den republikanske gruppa i Representantenes hus som ennå ikke har vekslet over fra å klage til å styre, sier Whit Ayres fra meningsmålingsinstituttet North Star Opinion Research .
AA170326 - Det er enkelte i den republikanske gruppa i Representantenes hus som ennå ikke har vekslet over fra å klage til å styre, sier Whit Ayres fra meningsmålingsinstituttet North Star Opinion Research .
AP170324 Forskningsdirektør i Telenor Research .
AP170324 Forskningsdirektør i Telenor Research .
AP170324 - Pew Research Center ( @pewresearch ) March 23, 2017 ¶
VG170322 Min dialog med artist og research avdekket at eksponeringen var svært lav, og at låten derfor ikke kunne anses som å være offentliggjort for et publikum av betydning, sier Karlsen.
SA170322 Hele 18 prosent av alle amerikanere oppgir at de på et eller annet vis har tjent penger på en online-plattform siste år, ifølge PEW Research 2016.
AA170322 Henry Harteveldt, som er analytiker i Atmosphere Research Group, sier det er en bekymring for at terrorister har utviklet teknologi som gjør at de kan plassere en bombe slike i elektroniske gjenstander, men han tror på sin side at forbudet kun vil skape forvirring og være til bry.
DB170321 Ifølge tall fra Pew Research Center ( 2013 ), mener 96 prosent av den ugandiske befolkningen at homofili ikke skal aksepteres av samfunnet.
AA170321 Video : SP Fire Research
AA170321 Trondheimsbaserte SP Fire Research har sjekket hvor brannfarlige elbiler er.
AA170321 Testene som SP Fire Research utfører kan være med og påvirke hva som skal læres bort i fremtiden.
AA170321 Slik så det ut da trondheimsbaserte SP Fire Research branntestet elbilbatteri.
AA170321 I den forbindelse utførte trondheimsbaserte SP Fire Research to elbil-tester i Skien tidligere i år ; en som skulle simulere en kollisjon, og en annen der batteriet til elbilen ble forsøkt påtent ( se faktabokser for mer info om rapporten ).
AA170321 Foto : SP Fire Research ¶ ¶
AA170321 Foto : SP Fire Research
AA170321 - I den første testen begynte batteriet å brenne på grunn av den kraftige kollisjonen, ved at battericeller ble deformert og kortsluttet, sier sivilingeniør Andreas Sæter Bøe i SP Fire Research .
DB170320 | Nesbø gjorde research i det skjulte : - Må innrømme at jeg skrudde ned lyden på hodetelefonene ¶
DB170320 | Nesbø gjorde research i det skjulte : - Må innrømme at jeg skrudde ned lyden på hodetelefonene ¶
DB170320 | Nesbø gjorde research i det skjulte : - Må innrømme at jeg skrudde ned lyden på hodetelefonene ¶
DB170320 Jeg vurderte å skrive på profilen at jeg var forfatter og at det var for research .
DB170320 Han har gjort litt research i det skjulte også.
DB170320 | Nesbø gjorde research i det skjulte : - Må innrømme at jeg skrudde ned lyden på hodetelefonene ¶
DB170320 | Nesbø gjorde research i det skjulte : - Må innrømme at jeg skrudde ned lyden på hodetelefonene ¶
VG170319 Som research henger hun rundt med med Vålerenga og trener Ronny Deila.
VG170317 REDD FOR NETT-DATING : Jo Nesbø hadde en plan om å teste Tinder da han gjorde research til « Tørst », men feiget ut.
VG170317 Endringsforslagene vil føre til et presidentsystem lignende det som finnes i USA, men det skal mye research til før man finner kritiske kronikker om makten presidenten i USA har.
FV170317 På et laboratorium hos Sintef Energy Research i Trondheim er Judit Sandquist blant dem som forsker på biodrivstoff som energikilde.
DB170316 Gjør også research på for eksempel LinkedIn om hvem som jobber i firmaet, kanskje kjenner du noen som jobber der fra før ?
DB170316 Du kan altså lett havne i en tilfeldig bunke om du ikke gjør god research i forkant.
DB170316 - Gjør god research i forkant.
DB170316 RESEARCH : Det viktigste før du skriver og sender en åpen søknad, er å gjøre en grundig undersøkelse rundt firmaet du vil søke hos, råder Torill Guzman, leder Office & Finance ved Adecco Norge.
DA170316 Året før var støtten på 39 prosent, og ingen tidligere år etter 1999 har vist støtte over 40 prosent i denne årlige studien, utført av ScotCen Sosial Research .
AA170316 - Enkelte svarer at de ikke har råd til middag hver dag, eller at de ikke går i bursdagsbesøk fordi de ikke har råd til gaver, sier Bøe, som jobber ved regionalt kunnskapssenter for barn og unge ved Uni Research Helse.
FV170315 Men uten vår research hadde vi ikke hatt gutten vår, sier Aasland.
DN170315 - Det lå mye research og arbeid bak det hele ¶
DN170315 - Det lå mye research og arbeid bak det hele ¶
DN170315 Bud på Budstikka ¶ | - Det lå mye research og arbeid bak det hele ¶
DN170315 For Google er dette en mulighet til å nå et stort antall brukere som aldri har vært på internett, sier direktør Sanchit Gogia hos Greyhound Research til Hindi Business Online.
DB170315 Instituttet I&O Research gir Wilders' PVV en oppslutning på bare 10 prosent dagen før valget, den samme oppslutningen partiet fikk under valget i 2012.
AA170315 - Det lå mye research og arbeid bak det hele.
AP170314 Det fant jeg ut da jeg gjorde research på Palau i forbindelse med en reise dit, sier Gunnar Garfors ( 42 ).
SA170309 Ringdal er i dag administrerende direktør ved International Research Institute of Stavanger ( IRIS ), en stilling han har hatt fra september 2013.
DA170309 Påtroppende UiS-direktør er i dag administrerende direktør ved International Research Institute of Stavanger ( IRIS ), en stilling han har hatt fra september 2013.
AP170309 ) basert på det han selv omtaler som « grundig research ».
AA170309 Avslutningsvis skriver Olsø at « Avisen har « glemt » at flere måneder med research har brakt på det rene at jeg i disse tomtesakene har fulgt habilitetsbestemmelsene og at jeg ikke har brutt en eneste regel ».
VG170308 - Jeg regner med de har gjort grundig research , og RBK har god erfaring med dansker om ikke annet.
DN170308 « De to selskapene har ikke noe forbindelse og Prestigo Research og deres ansatte eier ingen aksjer og har aldri eid aksjer i Funcom » skriver meglerhuset.
DN170308 Prestigo Research har nå lagt ut en melding på sine nettsider der de avviser at de har aktive distribusjonsavtaler med Funcom og at Funcom for tiden ikke betaler Prestigo Research noen avgifter.
DN170308 Prestigo Research har nå lagt ut en melding på sine nettsider der de avviser at de har aktive distribusjonsavtaler med Funcom og at Funcom for tiden ikke betaler Prestigo Research noen avgifter.
DN170308 Men ifølge E24 er det mye ved måten Prestigo Research har presentert seg og sin Funcom-analytiker som ikke stemmer.
DN170308 Meglerhuset Prestigo Research er en av to meglerhus som dekker Funcom-aksjen.
DN170308 Funcom har i en børsmelding opplyst at de nå fjerner alle referanser til Prestigo Research og deres analyser, inntil saken er undersøkt.
DA170308 - Damene har gjerne gjort en ganske grundig research , mens menn er mer åpne og sier « hei, kan dere finne et fint sted vi kan reise ? » forteller hun.
DB170307 Om lag 11 millioner innvandrere bor i landet uten oppholdstillatelse, ifølge Pew Research Center.
DN170306 Aksjeanalytiker Brian Wieser i Pivotal Research Group er sikker på at oppturen ikke skal fortsette og anbefaler sine kunder å selge unna.
DB170306 Vi gjorde god research , og så hvor ødeleggende barnevernet var blitt. 3.
BT170305 Ved Uni Research Rokkansenteret og ved UiB har man fremragende fagmiljøer som har spesialisert seg på store mengder samfunnsdata og hvordan disse kan analyseres.
BT170305 I tillegg byr Bergen på sterke språkmiljø både ved Uni Research , ved NHH og ved Høgskulen på Vestlandet.
VG170304 - Vi har vært i kontakt med organiasjonen i forbindelsen med research til « Skam », sier Marianne Furevold-Boland.
VG170303 Forskeren, Tobias Friedrich ved International Pasific Research Center på Hawaii, ¶ forklarer for VG : ¶
VG170303 Ifølge Pew Research Center er hele seks av ti amerikanere nå imot innreisenekten, mens republikanerne fortsetter å være for de nye retningslinjene. 8/10 republikanere tror USA har blitt styrket på verdensarenaen av Trump : Den nye presidenten har irritert kineserne i Taiwan-spørsmålet, sådd tvil om USAs støtte til
SA170302 Imidlertid har Aftenbladet, på tross av grundig « research », så langt bare så vidt pirket i ytterkantene av Dale-skandalen.
SA170302 DEBATT : Aftenbladet har, på tross av grundig « research », så langt bare så vidt pirket i ytterkantene av Dale-skandalen.
DB170302 - Nominasjonen viser at god research og berørende journalistikk er viktig i 2017.
DA170302 Jeg har prøvd mitt beste å gjenfortelle historiene med respekt, og gjøre så grundig research som mulig, forteller Gaiman i en webchat med avisen Guardian.
VG170228 - Da vi begynte med saken, gjorde vi research og fant flere dommer om overgrep mot barn som hadde pågått i en periode på 30 år.
VG170227 Da nyheten om selskapet Eli Lillys mislykkede medisin kom, uttalte Peter Davies, som leder Alzheimers-forskningen ved Feinstein Institute for Medical Research i Manhasset i New York, til Nature News at « vi pisker en død hest ».
DN170227 Analytiker Owen Spencer i Prestigo Research har i ettertid anslått at spillet, i løpet av de tre første ukene i salg, solgte mellom 460.000 og 500.000 eksemplarer, noe som ifølge Spencer kan ha gitt Funcom inntekter på rundt syv millioner dollar.
DB170226 Først starter du med å gjøre en grundig research for å finne de selskapene du ønsker å jobbe i.
VG170225 Kort tid etter at den irakiske byen Ramadi ble gjenerobret av irakiske styrker, oppdaget et team fra Conflict Armament Research ( CAR ), en britisk organisasjon, en dronefabrikk drevet av IS.
VG170225 Foto : Conflict Armament Research
VG170225 FANT FABRIKK : Her er noe av materialet organisasjonen Conflict Armament Research fant i Ramadi.
DB170225 - Stikkordet er research og innsikt i jobben man søker.
DB170225 - Her bør du gjøre litt research .
DB170225 I Norge har Greengrass fått hjelp av forfatter Åsne Seierstad til research , og hennes bok « En av oss » som kom ut i 2013, etter rettssaken mot terroristen Anders Behring Breivik, skal være utgangspunktet for filmen.
DB170224 - Greengrass og hans folk driver research og intervjuer ulike aktører fra rettssaken, etterforskningen og ikke minst støttegruppen.
DN170223 Det er bedre å selge seg ut av telekom på dagens nivåer, sier analytiker og grunnlegger av Equinomics Research & Advisory, G.
DN170223 Det skriver analytiker Owen Spencer i det britiske analyseselskapet Prestigo Research i en ny rapport om Funcom.
DB170223 Vi gjør god research på forhånd og får omtrent det vi forventer, sier hun.
DA170223 Hvem rammes ? 11 millioner innvandrere oppholder seg i USA uten oppholdstillatelse, ifølge tall fra Pew Research Centre.
DN170222 Om lag 11 millioner innvandrere bor i USA uten oppholdstillatelse, ifølge Pew Research Center.
DB170222 FORBAUSET : Utvalgsmedlem Kjell Larsson MD, professor, Unit of Lung and Airway Research , Karolinska Institutet.
BT170222 Om lag 11 millioner innvandrere bor i USA uten oppholdstillatelse, ifølge Pew Research Center.
AA170222 Om lag 11 millioner innvandrere bor i USA uten oppholdstillatelse, ifølge Pew Research Center.
DN170221 - Jeg tror dette mest av alt handler om resultatene, sier sjefstrateg Sam Stovall i CFRA Research til CNBC.
DB170221 Selvfølgelig er det alltid fare for smitteeffekt når man snakker om ting, men vår research viser at unge kvinner allerede er veldig opptatt av dette, sier Austad.
AP170221 Om lag 11 millioner innvandrere bor i USA uten oppholdstillatelse, ifølge Pew Research Center.
AA170221 Om lag 11 millioner innvandrere bor i USA uten oppholdstillatelse, ifølge Pew Research Center.
DN170220 Det vil føre til en kraftig økning i salget, sier analysesjef James Yan hos Counterpoint Research i Beijing til Bloomberg News.
DN170220 Counterpoint Research tror at Apple kan selge over 20 millioner Iphone-enheter i Kina alene i fjerde kvartal.
DA170220 Den amerikanske troslederen Tony Perkins fra Family Research Council støttet senere aktivt den ugandiske loven mot homofiles rettigheter.
VG170219 Og til høyre er tavlen der han henger opp research til boken han skriver på.
VG170219 ELSKER RESEARCH : Her er Jussi i skrivestuen - der han også har en hylle med researchmateriale for hver av de kommende tre siste Avdeling Q-bøkene.
AP170218 Men hele 84 prosent av republikanerne mener at han gjør en god jobb, ifølge Pew Research .
DB170217 Ifølge estimerte tall fra Pew Research Center, bor det 11,1 millioner ulovlige innvandrere i USA.
DB170217 Timesprisen for å fly Air Force One ligger på 200 000 dollar, skriver Politico, som videre henviser til en rapport utarbeidet av Congressional Research Service, som fastslår at flyturen dekkes av myndighetene dersom turen gjennomføres i forbindelse med offisielt arbeid.
DB170217 Ifølge tall fra Pew Research Center ( 2013 ), mener 96 prosent av den ugandiske befolkningen at homofili ikke skal aksepteres av samfunnet.
DA170217 Papirløse innvandrere utgjør rundt 9 prosent av ansatte i hotell- og restaurantbransjen i USA, ifølge tall fra Pew Research Center.
AA170217 Papirløse innvandrere utgjør rundt 9 prosent av ansatte i hotell- og restaurantbransjen i USA, ifølge tall fra Pew Research Center.
FV170216 Kjell Larson, professor ved Karolinska institutet, Unit of Lung and Airway Research
DB170216 Det gjør også doktor David Reynolds ved Alzheimer's Research UK.
DB170216 ¶ FORSVARER RAPPORTEN : Utvalgsmedlem Kjell Larsson MD, professor, Unit of Lung and Airway Research , Karolinska Institutet, under framleggelsen av rapporten om medisinering av norske langrennsutøvere.
DB170216 Kjell Larsson : MD, professor, Unit of Lung and Airway Research .
DB170216 Sommeren 2016 ble hypotesen bekreftet av en større metastudie fra Agency for Healthcare Research and Quality bestilt av National Institute of Health i USA.
DA170216 * Kjell Larsson : MD, professor, Unit of Lung and Airway Research .
VG170215 Men ikke bare mange innspillingsdager - det ligger også en betydelig mengde research bak overgangen fra NRK til rollen som statssekretær i det okkuperte Norge.
SA170214 Til BT sier han at svindleren opptrådte proft og tydelig hadde gjort grundig research .
FV170213 Kjell Larson, professor ved Karolinska institutet, Unit of Lung and Airway Research
DB170213 Gjorde research
BT170213 Til BT sier han at svindleren opptrådte proft og tydelig hadde gjort grundig research .
BT170213 Kjell Larson, professor ved Karolinska institutet, Unit of Lung and Airway Research
AP170213 Kjell Larson, professor ved Karolinska institutet, Unit of Lung and Airway Research
DB170212 Gjorde research
AP170212 En annen mørk sky har også dukket opp, i form av USAs nyinnsatte president, Donald Trump, påpeker analytiker Ferdinand Dudenhöffer, som er direktør for Center Automotive Research ved Duisburg-Essen-universitetet.
DB170210 . Disclaimer : Journalisten er godt gift, og all sveiping har skjedd i forbindelse med research til denne artikkelen.
SA170209 Det skal ikke mye research til for å finne ut at dette er et svært aktuelt tema i norsk skolepolitikk.
DN170209 Citi Research mener at Yara-resultatene var svake, tynget av svake gjødselpriser.
DN170209 Slik kommer det til å være for Funcom-aksjonærene i tiden fremover, skal vi tro analytiker Owen Spencer i det britiske aksjeanalyseselskapet Prestigo Research .
DN170209 Men Funcom-analytiker Owen Spencer i Prestigo Research tror dette bare er begynnelsen på et maraton det er verdt å henge med på.
BT170209 PLAST-PROBLEM : Toksikolog Marte Haave og forskerkolleger ved Uni Research vil undersøke bunnen av Byfjorden for å kartlegge omfanget av potensielt miljøskadelig mikroplast.
BT170209 Marthe Haave er forsker ved Uni Research og en av foredragsholderne i Grieghallen torsdag.
VG170206 Resten av de totalt 11,2 millioner personene som oppholder seg ulovlig i USA er ifølge uavhengige Pew Research Center personer som ikke er reist ut av landet etter at oppholdstillatelsen er utgått.
DN170206 Analytiker Dhaval Joshi hos BCA Research sier til til FT at « minioppsvinget » snart er over på grunn av innstramminger i bankene og vanskeligere tilgang til billig kreditt.
AP170203 Studien er utført av professor Lewis Ashwal i samarbeid med Michael Wiedenbeck ved German Research Centre for Geosciences ( GFZ ) og Trond Torsvik ved Universitetet i Oslo, som for tiden gjesteforsker ved GFZ.
AP170203 Etter det Anki Gerhardsen selv kaller « sporadisk research », feller hun i Aftenposten 2. februar dom over samtlige av NRK P1s 15 morgen- og ettermiddagssendinger.
DB170202 Eleni Vassilika, Independent Research Consultant fra London, England ¶
DB170201 Funnene ble presentert i Galveston i Texas under et møte for NASA Human Research Program, og Nature skrev i slutten av forrige uke om hvordan Scotts telomer hadde vokst i forhold til brorens mens han var i rommet.
DB170201 Se forskningsarbeidet « Learning from mistakes in climate research i Theoretical and Applied Climatology«, som jeg har skrevet sammen med kolleger. 6.
DB170201 Jeg har en doktorgrad fra Atmospheric, Oceanic, and Planetary Physics ved universitetet i Oxford, innehar flere internasjonale verv ( European Meteorological Society, World Climate Research Programme CORDEX-ESD, og Oxford Research Encyclopedia climate ) og har publisert en rekke klimarelaterte artikler i anerkjente vitenskapelige tidsskrifter, som vist i min bibliografi på Google.
DB170201 Jeg har en doktorgrad fra Atmospheric, Oceanic, and Planetary Physics ved universitetet i Oxford, innehar flere internasjonale verv ( European Meteorological Society, World Climate Research Programme CORDEX-ESD, og Oxford Research Encyclopedia climate ) og har publisert en rekke klimarelaterte artikler i anerkjente vitenskapelige tidsskrifter, som vist i min bibliografi på Google.
DB170201 Da artikkelen ble innsendt til de to første tidsskriftene ( Climatic Change og Climate Research ), var det en person som stoppet artikkelen hver gang : Ross McKitrick og Richard Tol, som begge er Bergsmarks kilder.
DB170131 En av dem er Ehud Meron, professor på Blautstein Institutes for Desert Research & Physics Departmen, ved universitetet Ben- Gurion.
DN170125 Han får full støtte av blant annet bil-analytiker og professor Ferdinand Dudenhöffer, som er sjef for Center Automotive Research ved Universitet i Duisburg-Essen.
DN170125 Nå virker det som at de vil ta over hva som er igjen av tradisjonell detaljhandel », skriver analayseselskapet Zacks Investment Research i en rapport etter at Alibaba-resultatene ble lagt frem.
DB170125 Foto : Spitsbergen Mesozoic Research Group / NTB scanpix ¶
DB170125 Sammen med manusforfatter Paul Laverty har han gjort grundig research og snekret sammen et offer som er summen av virkelige tilfeller.
SA170124 Jeg gjorde research i forbindelse med en bok om Amazonas : ¶
DB170124 Fakta : Pew Research , factcheck.org, National Constitution Center, Dagbladet.
DB170124 ( Finansavisen ) : Mandag publiserte Citi Research en ny strategirapport for de europeiske markedene.
DB170124 Pew Research spurte nylig amerikanere om hvilke grupper de tror kommer til å få mer innflytelse over politikken, nå som Donald Trump er blitt president.
SA170118 Kjell Larsson Professor, Unit of Lung and Airway Research .
DB170118 Mens jeg jobbet med research oppdaget jeg at den definitive årsaken til ulykken aldri er blitt fastslått.
AP170118 Kjell Larsson Professor, Unit of Lung and Airway Research .
DB170116 Korsæth har gjort sin research , snakket med folk han stoler på og tilbrakt tid med laget på samling.
DB170116 ), sier Xu Changqing, direktøren for Research Institute of Archaeology i Jiangxi-provinsen til CNN.
DB170116 Disse siste funnene i Sobibor er et viktig tilskudd til dokumentasjonsarbeidet rundt Holocaust, og hjelper oss forstå hva som skjedde i Sobibor, både når det gjelder leirens funksjon og hvordan menneskene opplevde leieren, sier Havi Dreifuss, ved Yad Vashems International Institute for Holocaust Research til nyhetsbyrået AP.
DB170115 Som research til sin egen strømmetjeneste, Walter Presents, så Walter Iuzzolino 3500 timer med tv-serier.
AP170115 En rapport fra Juniper Research , et analyseselskap for digitale markeder, viser at den totale transaksjonsverdien av mobile finanstjenester ( som pengeoverføringer, innskudd på lån, forsikringer og sparekontoer ) i fremvoksende markeder vil nærme seg 43 milliarder kroner i 2021, opp fra 17 milliarder kroner i 2016.
AP170112 Der kaller de det simpelthen « studier av motstanderen » - altså « opposition research ».
DB170111 Det er en stor lettelse at dette ikke blir dratt med videre inn i den nye amerikanske administrasjonen, sier Arndt Ellinghorst ved Global Automotive Research i Evercore ISI til Bloomberg.
DN170109 - Åtte år med Obama-administrasjonen har ødelagt maktbalansen i regionen fullstendig, sier Mustafa Alani, rådgiver i tenketanken Gulf Research Center.
DN170109 Spørreundersøkelsen er utført av Sentio research på oppdrag for Nationen.
AP170109 - Åtte år med Obama-administrasjonen har ødelagt maktbalansen i regionen fullstendig, sier Mustafa Alani, rådgiver i tenketanken Gulf Research Center.
AP170109 Til sammenligning må danskene ut med 24,5 prosent, ifølge en ny rapport fra analyseselskapet Oxford Research på oppdrag for den danske Erhvervstyrelsen, skriver Dagens Næringsliv.
SA170108 og forsker ved Uni Research Helse og Ressurssenter om vold, traumatisk stress og selvmordforebygging, region vest ( RVTS Vest ).
DN170108 Til sammenligning må danskene ut med 24,5 prosent av sin inntekt på bolig, viser en ny rapport fra analyseselskapet Oxford Research på oppdrag for den danske erhvervsstyrelsen.
DB170107 - Det er viktig å ikke skjærer alle prosjekter og gårder over en kam, og gjøre grundig research før man velger å reise ned å jobbe som frivillig.
DB170106 En rapport fra Nomura Research Institute i 2015 anslo at halvparten av jobbene i Japan vil kunne utføres ved hjelp av kunstig intelligens i 2035.
DN170105 Alle forsøker å få ut penger, sier analysesjef Anne Stevenson-Yang hos J Capital Research i Beijing til Australian Financial Review.
DB170105 Hadde Hvidsten tatt seg tid til å oppdatere sin research enda ett hakk, ville hun oppdaget at dette arbeidet for lengst er i gang hos begge allmennkringkasterne.
BT170105 Grundig og oppdatert internasjonalt fagarbeid av blant annet FNs organisasjon for ernæring og landbruk ( FAO ) og International Food Policy Research Institute ( IFPRI ) viser at det ikke nødvendigvis er konkurranse mellom biodrivstoff og mat.
AP170104 Marco Vindas - Uni Research AS og Göteborgs universitet ¶
AP170104 Marco Vindas - Uni Research AS og Göteborgs universitet ¶
SA170103 Etter omfattende research hadde hun funnet frem til klinikken CUBE.
SA170103 - Men det er litt uvant at en som er så nøye med research som deg gjør sånne feil ?
FV170103 Etter omfattende research hadde hun funnet frem til klinikken CUBE.
FV170103 - Men det er litt uvant at en som er så nøye med research som deg gjør sånne feil ?
FV170103 - Men det er litt uvant at en som er så nøye med research som deg gjør sånne feil ?
BT170103 Etter omfattende research hadde hun funnet frem til klinikken CUBE.
BT170103 - Men det er litt uvant at en som er så nøye med research som deg gjør sånne feil ?
AP170103 Etter omfattende research hadde hun funnet frem til klinikken CUBE.
AP170103 Etter omfattende research hadde hun funnet frem til klinikken CUBE.
AP170103 Etter omfattende research hadde hun funnet frem til klinikken CUBE.
AP170103 - Men det er litt uvant at en som er så nøye med research som deg gjør sånne feil ?
SA170101 SEARCH, Sandnes Education And Research Center Høyland er et prosjekt med et godt partnerskap ; NMBU sammen med universitet i Stavanger, Universitetssykehuset og Stiftelsen Norsk Luftambulanse har gått sammen om å oppføre et nybygg som skal gi nye muligheter innen biomedisin og medisin.
DN170101 Juniper Research venter at både Microsoft ( Xbox ) og Sony ( Playstation ) vil lansere helt nye produkter i løpet av 2017.
AP170101 Kun 13 prosent av jobbene er borte som en følge av handelsavtaler, ifølge en undersøkelse Ball State Universitys Center for Business and Economic Research har gjennomført.
FV161025 På vegne av Cherry har Sentio Research Norge gjennomført en spørreundersøkelse om spillmonopolet og de utenlandske selskapene.
BT161025 På vegne av Cherry har Sentio Research Norge gjennomført en spørreundersøkelse om spillmonopolet og de utenlandske selskapene.
SA161011 - Dette er det verste scenarioet for Samsung, sier Jan Dawson, sjefanalytiker i Jackdaw Research .
BT161011 - Dette er det verste scenarioet for Samsung, sier Jan Dawson, sjefanalytiker i Jackdaw Research .
DN160831https://www.dn.no/grunder/2016/08/31/0929/nhhprofessor-tre-argumenter-for-at-delingskonomien-er-et-gode Euopean Parliamentary Research Service har estimert at delingsøkonomien har potensial for å øke EUs samlede bruttonasjonalprodukt med 572 milliarder euro årlig.
AP160626 - Mange har gjort god research og vet hva Oslo har å by på.
SA160607 Hvert år gjennomfører International Consumer Research & Testing ( ICRT ) i samarbeid med den tyske bilistorganisasjon ADAC Europas største bilstoltest.
BT160607 Hvert år gjennomfører International Consumer Research & Testing ( ICRT ) i samarbeid med den tyske bilistorganisasjon ADAC Europas største bilstoltest.
AP160607https://www.aftenposten.no/reise/Er-Himmelbjerget-Danmarks-hoyeste-topp-8491b.html - Jeg skulle skrive en parodi på klatreguider og dro til Danmark for å gjøre research .
AP160607https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Disse-bilstolene-er-best-i-test-8489b.html Hvert år gjennomfører International Consumer Research & Testing ( ICRT ) i samarbeid med den tyske bilistorganisasjon ADAC Europas største bilstoltest.
DA160514 Redaksjonssjef Håkon Moslet i NRK P3 sa til Vårt Land at da de gjorde research til serien, fikk de vite av en muslimsk jente i Drammen at hun var lei av å bli framstilt som et offer.
AP160429 I tillegg vil man ha utlevert journalistenes materiale som navnelister, notater og research .
SA160314 Men uten vår research hadde vi ikke hatt gutten vår, sier Aasland.
AP160314 Men uten vår research hadde vi ikke hatt gutten vår, sier Aasland.
AP160217 Fakta : Atle Nesje ¶ professor i kvartærgeologi ved Institutt for geovitenskap ved Universitetet i Bergen, og tilknyttet Uni Research Klima og Bjerknessenteret for klimaforskning i Bergen.
SA160119 Gjør grundig research .
BT160119 Gjør grundig research .
AP160119https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Dette-er-Norges-mest-populare-hund-9198b.html Gjør grundig research .
SA160104https://www.aftenbladet.no/100Sport/vintersport/--Vi-ville-vart-der-Sverige-er-som-hoppnasjon-217991b.html Da vi senere så at Østerrike begynte å ta over, gjorde vi grundig research i hvem som da satt på det vi trengte mest.
AP160104https://www.aftenposten.no/100Sport/vintersport/--Vi-ville-vart-der-Sverige-er-som-hoppnasjon-217991b.html Da vi senere så at Østerrike begynte å ta over, gjorde vi grundig research i hvem som da satt på det vi trengte mest.
DA160102 Hun står for veldig mye bra og jeg oppdaget stadig mer om henne da jeg gjorde research for serien.