VG170609 - Vi må avvente resultatene, men ut fra valgdagsmålingene er det mulig å se for seg en mindretallsregjering fra Labour med parlamentarisk støtte fra en regnbuekoalisjon , sier Bratberg til NTB.
DN170609 Labour har gjort så store fremskritt at de kan klare å samle en slags regnbuekoalisjon av andre partier, men det er vanskelig å se for seg hvordan det er en langsiktig og stabil løsning, sier han.
DN170609 - Ut fra valgdagsmålingene er det mulig å se for seg en mindretallsregjering fra Labour med parlamentarisk støtte fra en regnbuekoalisjon , sa Bratberg til NTB natt til fredag.
DN170609 - Ut fra valgdagsmålingene er det mulig å se for seg en mindretallsregjering fra Labour med parlamentarisk støtte fra en regnbuekoalisjon , sier Bratberg til NTB.
DB170609 Mens de konservative klarer seg med støtte fra unionpartiet, må Labour ha støtte fra en liten regnbuekoalisjon av småpartier.
AP170609 Storbritannia-kjenner Øivind Bratberg sier til NTB at et mulig utfall er en mindretallsregjering fra Labour med parlamentarisk støtte fra en regnbuekoalisjon .
AA170609 - Ut fra valgdagsmålingene er det mulig å se for seg en mindretallsregjering fra Labour med parlamentarisk støtte fra en regnbuekoalisjon , sa Bratberg til NTB natt til fredag.
AA170609 - Ut fra valgdagsmålingene er det mulig å se for seg en mindretallsregjering fra Labour med parlamentarisk støtte fra en regnbuekoalisjon , sa Bratberg til NTB natt til fredag.
DB170608 - Vi må avvente resultatene, men ut fra valgdagsmålingene er det mulig å se for seg en mindretallsregjering fra Labour med parlamentarisk støtte fra en regnbuekoalisjon , sier Bratberg til NTB.
AP170608 - Ut fra valgdagsmålingene er det mulig å se for seg en mindretallsregjering fra Labour med parlamentarisk støtte fra en regnbuekoalisjon , sier Bratberg til NTB.
AP170608 - Vi må avvente resultatene, men det er mulig å se for seg en mindretallsregjering fra Labour med parlamentarisk støtte fra en regnbuekoalisjon , sier Bratberg til NTB.
DA170213 Hvis vi ytterligere føyer til SV, ville en slik regnbuekoalisjon kunnet sikre et flertall i 32 av de 40 månedene som er gått.