AP171209 Det kommer dessuten frem at i mange tilfeller blir ikke de rapporterte sakene håndtert og tatt videre i bedriftene.
VG171208 Sammen med Solveig Horne håper hun nå at flere rapporterte saker vil vise folk at seksuell trakassering får konsekvenser.
DA171208 Dette rapporterte vi etter konserten på Frognerseteren Amfi i august.
AA171208 januar, et halvt år før media oppfattet hvilke politiske konsekvenser Trump-leirens kontakt med russerne kunne få, rapporterte vi at « dersom bare halvparten av det som sto i rapporten til den tidligere MI-6 agenten Christopher Steele om de nære forbindelsene mellom Trump og russerne, var riktig, vil Trump trolig ikke bli sittende lenge i presidentstolen.
VG171206 Hun er merket av de harde årene i fattigdom, rapporterte VGs London-korrespondent.
DB171206 Det var først i august at de ansatte ved den amerikanske ambassaden i Cuba rapporterte om at de hørte uvanlige lyder rommene de oppholdt seg i.
BT171206 Hvis ingen rapporterte om lignende tildragelser som det jeg opplevde, så kunne dr.
DB171205 Da svineinfluensaen skremte vettet av folk, gikk franske helsemyndigheter faktisk til det skritt å forby « la bise », som hilseformen heter, rapporterte The Telegraph.
AP171205 I en gjennomgang Dagsavisen gjorde i slutten av november, sa Senterpartiet som eneste stortingsparti at de ikke hadde hatt noen rapporterte hendelser de siste fem årene.
VG171204 Den saudiarabiske TV-kanalen Al Arabiya rapporterte ifølge avisen søndag om at et fly fra koalisjonen hadde slått ned på houthi-baser sør i Sana, men kom ikke med flere detaljer.
AP171204 Dermed snudde også den norske holdningen til Finland, selv om Serlachius rapporterte hjem at holdningen var preget av « velvillig medfølelse med en merkelig fremmekar som har havnet midt i sosieteten ».
SA171202 I Sauda ble det målt 20 centimeter snø på bakken, mens Sinnes i Sirdalen rapporterte om over 30 centimeter snø.
DB171202 Men det var ikke før han så at media rapporterte at en ansatt hadde deaktivert kontoen på sin siste arbeidsdag, at han skjønte hva som hadde skjedd.
AA171202 Politipatruljen på stedet rapporterte om at det var svært glatt.
VG171128 Onsdag i forrige uke rapporterte Verdens matvareprogram at familiene som lever under beleiringen i flere perioder ber barna sine kun spise annenhver dag.
DB171128 desember 1996 rapporterte Echo at Dia hadde blitt frigitt av klubben « etter hans elendige oppvisning mot Leeds ».
VG171127 * Tall fra Statistisk sentralbyrå ( SSB ) viser at andelen som rapporterte om seksuell trakassering på jobben lå på 2,4 prosent av alle yrkesaktive i 2003.
AP171127 En rekke medier rapporterte nylig at risikoen ved snusbruk « er lik null ».
AP171127 Financial Times rapporterte om demonstrasjonen og viste hvordan UberEats først hadde rekruttert sjåfører med konkurransedyktige 20 pund i timen som lønn.
VG171126 Som et resultat vurderte hoveddommeren å avbryte kampen og hadde på et tidspunkt bedt spillerne gå av banen, rapporterte BBCs utsendte fra Carrow Road.
DB171126 Like før klokka 02 rapporterte politiet at brannen hadde avtatt, men at et større område i Kvadraturen sto uten strøm.
SA171125 I vårt materiale rapporterte flere intervjuobjekter at de aldri hadde trent på HLR, likevel ringte de 1-1-3 og fulgte instruksene i HLR som ble gitt.
VG171124 Det var radiokanalen France Info som først rapporterte om hendelsen.
DB171124 Mange i Facebook-gruppa rapporterte inn gruppa til Facebook selv, i håp om at den skulle blir fjernet den gangen.
DA171124 Klokka 16.38 fredag ettermiddag fikk politiet et stort antall telefoner fra folk som rapporterte om avfyrte skudd flere steder på Oxford Street og ved T-banestasjonen Oxford Circus.
AA171124 Klokka 16.38 fredag ettermiddag, lokal tid, fikk London-politiet et stort antall telefoner fra folk som rapporterte om avfyrte skudd flere steder på Oxford Street og ved T-banestasjonen Oxford Circus.
AP171123 Norsk Form var underlagt Kulturdepartementet, mens Norsk Designråd rapporterte til Nærings- og fiskeridepartementet.
DN171122 Ellers la Frontline dag frem kvartalsresultater onsdag, der rederiet rapporterte et driftsresultat på - 5 millioner dollar, av totale driftsinntekter på 140 millioner.
VG171121 Hun hevder at hun rapporterte disse hendelsene til Roses kvinnelige sjef, som skal ha svart at det bare er sånn Charlie Rose er.
SA171121 I fjor rapporterte Kampanje at det har blitt den største handledagen i året.
AP171121 oktober rapporterte Statens strålevern at det ble målt « ørsmå » mengder av stoffet på Østerås i Akershus og på Ørlandet.
DB171120 Landets nye myndigheter lar meg gå etter fiendens inntektskilde, rapporterte USAs general, John Nicholson, til journalistene som var samlet ved det amerikanske forsvarsdepartementets hovedkvarter, Pentagon på mandag.
AP171120 Flere medier, blant andre Politico, rapporterte for eksempel at Italia tilbød landene i Baltikum økte bidrag av NATO-soldater i bytte mot en stemme på Milanos kandidatur.
VG171117 Vi vet også at én av tre særforbund har håndtert saker av denne karakteren siden 2015, og at tidligere forskning har vist at over halvparten av kvinnene som deltok i Jorunn Sundgot Borgens undersøkelse, rapporterte om at de har opplevd å bli seksuelt trakassert.
AP171117 The New York Times rapporterte dessuten denne uken at Kongressen har betalt over 120 millioner kroner i erstatning til ofre for overgrep, trakassering og diskriminering siden 1997.
DB171116 På den påfølgende restitusjonsøkta på kvelden rapporterte Northug om gode bein og fin puls.
DB171116 Gode bein, rapporterte Northug på dag fem etter høyde.
DB171116 november gjennomførte Northug en solid langkjøring i klassisk i drøye to timer på 32,7 kilometer og rapporterte om bra bein.
VG171115 En ung kvinne ble utsatt for flere grove overgrep og hennes overordnede tok henne ikke på alvor da hun rapporterte til dem.
NL171115 SSB rapporterte i 2015 om at innen 20 år så vil en tredjedel av alle jobber være forsvunnet som følge av digitalisering.
DB171114 Red Bull, hans samarbeidspartner siden 2004, rapporterte dødsfallet hans med stor sorg, og sendte kondolanser til Rozovs kone og barn.
AP171113 Mandag rapporterte Sveriges Radio om anklager om seksuelle overgrep i det klassiske musikkmiljøet i Sverige.
DA171111 Regnskapene for Norwegian Wood har vist store underskudd de siste årene, og allerede i 2012 rapporterte festivalen om 7,7 millioner kroner i negativ egenkapital.
DA171110 Legen som behandlet María på sykehuset, rapporterte henne til politiet.
BT171110 « Det er uvisst om Justin Bieber såg ut gjennom vindauget då han passerte Sunnmøre i ei høgde på 40.000 fot », rapporterte Vikebladet.
DA171109 Etter hvert ble det klart at det dreide seg om en alvorlig systemsvikt i så vel rapportering som håndtering og oppfølging av de 1.940 voldshendelsene som oslolærerne rapporterte i 2016.
AA171108 4000 er inne og venter på at konserten skal starte, rapporterte konsertarrangør Stein Vanebo i Trondheim concerts ved 20.15-tiden onsdag kveld.
DN171107 Selskapet rapporterte et tap på 443 millioner dollar i tredje kvartal, noe som er vesentlig mer enn tapet på 124,2 millioner dollar i samme kvartal året før.
DN171107 Selskapet rapporterte om en resultat per aksje på 65 cent, langt bedre enn de 51 centene analytikerne hadde forventet.
DB171106 I snitt rapporterte gruppen som mottok moralbrevet over ¶ 10 000 kroner mer enn de som ikke mottok brevet.
BT171105 Det vanket finnerlønn på dem som fant slike flasker i fjæresteinene og rapporterte funnet til Havforskningsinstituttet.
VG171103 Edvartsen, som tidligere rapporterte direkte til Bjerketvedt, skal ha reagert på omtalen av seg selv som ansett - i en epost som aldri var ment å nå ham selv, men ledergruppen i NFF.
DB171103 Produksjonsassistenten rapporterte ikke hendelsen til politiet, men betrodde seg til en medarbeider om det som hadde skjedd.
DB171103 Etter presidentinnsettelsen i januar, da Trump insisterte på at det kom mange flere enn det faktisk gjorde, introduserte Trumps medierådgiver Kellyanne Conway begrepet « alternative fakta » for å forklare presidentens klager over at « Fake news » rapporterte fakta.
DN171101 Også McDermott International la frem resultater før åpning i USA, og rapporterte om et justert resultat på 0,33 dollar per aksje i tredje kvartal 2017, mot 0,09 dollar i samme periode året før.
DN171101 Butikkjedene rapporterte forrige vinter om et skisalg der 80 - 85 prosent var felleski.
DA171101 - På fem år har vi mistet 1000 journalister, sa Frantzen, og rapporterte om at journalister nå savnes i både kommunestyremøter og rettssaler.
DA171101 - På fem år har vi mistet 1000 journalister, sa Frantzen, og rapporterte om at journalister nå savnes i både kommunestyremøter og rettssaler.
VG171031 Weinsteins rapporterte oppførsel - med stadig nye opplysninger som dukker opp selv nå - har styret enstemmig stemt for å stenge ham ute for godt, heter det i en uttalelse.
VG171031 - Det vi ofte ser i bistandsbransjen i så store organisasjoner er at man bruker materiale fra hele organisasjonen når en skal rapporterte tilbake hva norske penger er blitt brukt til.
AA171029 Politiet rapporterte etter hendelsen at føreren skal ha vært uskadd, mens en passasjer ble behandlet av helsepersonell på stedet.
AA171029 Politiet fikk rekvirert bilberging og rapporterte om at det var glatt på stedet.
DN171026 Statoil rapporterte en egenproduksjon på 2,045 millioner fat dagen, mot 1,805 millioner fat dagen i samme periode i fjor.
DA171026 I april rapporterte medier over hele verden om at tsjetsjensk politi drepte og torturert over 100 homofile.
DN171025 Boeing rapporterte onsdag en kjerne-EPS på 2,72 dollar i tredje kvartal 2017, mot ventet 2,65 dollar per aksje og 3,51 dollar samme kvartal året før.
SA171024 De rapporterte dødsfallene skjedde i løpet av det siste året, fra mars i fjor til mars i år.
SA171024 Nå vil Norges Fotballforbund ha svar på hvorfor situasjonen ble vist flere ganger, da Hagen rapporterte inn hendelsen etter kampslutt.
DN171024 United Technologies rapporterte også solide tall og høynet guiding for året.
DN171024 Mest opp av de virkelig store selskapene var imidlertid Caterpillar, som både rapporterte langt sterkere resultater enn ventet og høynet guidingen for året.
DB171024 Dette ble 26-åringen arrestert for i 2015, etter at McLemores fettere rapporterte det inn til politiet.
BT171024 Det var lokalavisen Askøyværingen som først rapporterte om hendelsen.
BT171024 Nå vil Norges Fotballforbund ha svar på hvorfor situasjonen ble vist flere ganger, da Hagen rapporterte inn hendelsen etter kampslutt.
AP171024 De rapporterte dødsfallene skal ha skjedd i løpet av det siste året, fra mars i fjor til mars i år.
AP171024 Nå vil Norges Fotballforbund ha svar på hvorfor situasjonen ble vist flere ganger, da Hagen rapporterte inn hendelsen etter kampslutt.
AA171024 Nå vil Norges Fotballforbund ha svar på hvorfor situasjonen ble vist flere ganger, da Hagen rapporterte inn hendelsen etter kampslutt.
DN171023 Noteringen er blitt koblet med både London og New York, og senest forrige måned rapporterte Financial Times om at Kina nå var blitt en het kandidat for det oljerike kongedømmet.
VG171022 Blant kvinner som rapporterte voldtekt hadde halvparten opplevd voldtekt før fylte 18 år.
SA171022 Da Aluko rapporterte om hendelsene satte FA først i gang en intern undersøkelse.
DB171022 Tidlig søndag morgen rapporterte politiet at mannen er siktet for drapsforsøk, men at det kan bli endret til forsøk på mordbrann.
BT171022 Da Aluko rapporterte om hendelsene satte FA først i gang en intern undersøkelse.
AP171022 Da Aluko rapporterte om hendelsene satte FA først i gang en intern undersøkelse.
SA171019 Fotballmagasinet Josimar besøkte byggeplassen og rapporterte at minst 110 av dem jobbet 100 timer i uka.
DB171019 Den kjente gravejournalisten rapporterte selv i Montenegro, og da hun offentliggjorde de første avsløringene, kalte statsministeren henne for statsfiende.
DB171019 Det var også et flertall som rapporterte å ha fått stygge kommentarer og dårligere selvtillit.
DB171019 45 prosent av skuespillerne rapporterte at de har blitt utsatt for uønsket seksuell oppmerksomhet i løpet av det siste halvåret.
BT171019 Såpass stort var det at Bergens Tidende rapporterte fra åpningsdagen 11. mars.
AP171019 Fotballmagasinet Josimar besøkte byggeplassen og rapporterte at minst 110 av dem jobbet 100 timer i uka.
VG171018 - Han skulle ikke ha sagt dette, sier hun til ABC-nyhetsnettstedet local10.com, som først rapporterte om den spesielle telefonsamtalen.
DN171018 I årets andre kvartalstall rapporterte Facebook om en omsetningsvekst på 2,7 milliarder dollar fra samme kvartal i fjor.
DB171018 Samtidig tilkalte Jesus Campos kontrollrommet og rapporterte om den stengte døra.
BT171018 - Mens det i 1989 var 2,6 prosent som rapporterte at de opplevde det, var det 4,7 prosent i 2013.
DB171017 - Parallelt med effektiviseringen har det vært en volds- og trusselutvikling man ikke har sett maken til, sier han og viser til at rapporterte voldshendelser i norske fengsel har doblet seg fra 2014 til 2016.
DN171016 Mandag morgen rapporterte selskapet at det har fått den første betalingen under det nye betalingsregimet på tre prosent brutto av augustinntektene.
DN171016 - Etter avtalen vil DNOs eksportinntekter og kontantstrøm fra Tawke-feltet øke med mer enn 30 prosent fra november, inklusive fire millioner dollar som DNO rapporterte om mandag.
DN171016 Mandag morgen rapporterte DNO at selskapet har fått den første betalingen under det nye betalingsregimet.
DB171016 Politiet sier paret feilaktig rapporterte henne savnet 9. januar i år.
DB171016 Politiet sier paret feilaktig rapporterte barnet savnet 9. januar i år.
BT171016 Videre rapporterte 63 prosent om positive endringer i arbeidsdeltagelse, og 67 prosent om positive endringer i arbeidsevne.
BT171016 Hele 87 prosent av pasientene rapporterte at JobbFast førte til positive endringer i deres psykiske helse, mens 73 prosent rapporterte om positive endringer i fysisk helse.
BT171016 Hele 87 prosent av pasientene rapporterte at JobbFast førte til positive endringer i deres psykiske helse, mens 73 prosent rapporterte om positive endringer i fysisk helse.
DB171013 - Vi vet at skudd ble avfyrt mot festivalområdet på samme tid, eller innen 40 sekunder etter Jesus Campos ( sikkerhetsvakten ) først rapporterte om skuddene på radioen, sa hotelleier MGM Resorts International i en uttalelse fredag.
DB171013 - Vi vet at skudd ble avfyrt mot festivalområdet på samme tid, eller innen 40 sekunder etter Jesus Campos ( sikkerhetsvakten ) først rapporterte om skuddene på radioen, har hotelleier MGM Resorts International sagt i en uttalelse i dag, skriver kanalen.
DB171013 Rundt 435 000 amerikanere rapporterte at de har brukt heroin de siste 30 dagene, ifølge den siste nasjonale undersøkelsen fra 2014.
DB171012 Der innrømmer angivelig Weinstein å ha befølt modellen Ambra Battilana Gutierrez, som rapporterte oppførselen hans.
DB171011 NBC News rapporterte tidligere i oktober at Tillerson ifølge « flere høytstående tjenestefolk i Trump-administrasjonen » under et møte i Pentagon kalte Trump « moron » - som kan oversettes til « idiot ».
DA171011 I fjor rapporterte lærerne i hovedstaden om 1.940 tilfeller av vold mot lærere.
VG171010 Sult-tiltalte ( 30 ) i retten : Betenkelig hvis politiet rapporterte i fylla ¶
DB171010 Der innrømmer angivelig Weinstein å ha befølt modellen, Ambra Battilana Gutierrez, som rapporterte oppførselen hans.
DB171009 Like etter hendelsen, før politiet hadde gått ut med noen informasjon om hva som forårsaket påkjørselen, rapporterte Yaxley-Lennon live fra ulykkesstedet.
SA171008 FARE-nettverket rapporterte i sommer om 89 registrerte rasistiske og diskriminerende hendelser på russiske tribuner i 2016/17-sesongen.
AP171008 FARE-nettverket rapporterte i sommer om 89 registrerte rasistiske og diskriminerende hendelser på russiske tribuner i 2016/17-sesongen.
DN171006 Selskapet rapporterte om økt trafikk, men inntektsnivået falt.
DA171006 Denne uka rapporterte VG om en økning i politianmeldte tilfeller av vold og trusler - en dobling fra 2015 til 2016.
VG171005 Assisterende rådmann i Ringsaker kommune Espen Hvalby uttaler i en pressemelding at de tar den rapporterte hendelsen på største alvor.
DB171005 De andre landsbyboerne ble mistenksomme da de så slangen, og flere rapporterte at de hadde hørt skrik fra palmeoljeplantasjen natten i forveien.
AP171004 NBC rapporterte tidligere onsdag at utenriksministeren truet med å slutte etter at Trump holdt en oppsiktsvekkende politisk tale til flere titusen speidere på sommerleir - en tale der Trump blant annet brukte mye tid på å skryte av å ha vunnet presidentvalget.
DN171003 Oljeprisene handles tirsdag til tilnærmet samme nivåer som da Oslo Børs stengte mandag, etter at en Bloomberg-undersøkelse mandag rapporterte om at oljeproduksjonen i Opec er ventet å stige i september.
DN171002 Wall Street Journal rapporterte fredag at oljeproduksjonen i Opec økte med 150.000 fat olje per dag i september, der det var særlig Libya og Nigeria som økte sin produksjon.
DN171002 Statistikkfløyen til det amerikanske energidepartementet ( EIA ) rapporterte fredag at amerikansk oljeproduksjon økte til 9,2 millioner fat per dag i juli, fra 9,1 millioner fat per dag i juni.
DB171002 Den daglige lederen for Troens Bevis sitter sammen med familien på et hotell rundt 150 meter unna Mandalay Bay - et av de rapporterte åstedene for skytingen.
DB171002 Britiske tabloider rapporterte nylig at de tilbrakte sommeren « loved up in Ibiza », og at det går mot bryllup snart.
DB171001 Klokken 13.00 i dag rapporterte innenriksdepartement at elleve politimenn fra sikkerhetsstyrken fikk mindre skader etter at de ryddet området utenfor valglokalene for velgere.
VG170930 Dagsavisen, som har satt søkelys på vold i Oslo-skolen, kan fortelle at lærerne i hovedstaden i fjor rapporterte om nær to tusen tilfeller av vold mot lærere, nesten halvparten av dem alvorlige.
AP170930 Det tok ytterligere to år før sykehuset rapporterte om feilen.
AP170929 I fjor var det en dobling i tallet på rapporterte trusler og voldshendelser på videregående skoler i hovedstaden.
AA170929 I fjor var det en dobling i tallet på rapporterte trusler og voldshendelser på videregående skoler i hovedstaden.
VG170928 Senest i april 2013 rapporterte mor til barnevernet at forholdet til far bare var blitt verre og verre, står det i en dom fra 2013.
DN170928 - Risikoen for malariasmitte hos reisende til de aktuelle områdene i Hellas og Kypros anses som liten, og foreløpig er det usikkert om de rapporterte tilfellene fra Hellas og Kypros innebærer at malaria igjen vil bli etablert i disse områdene, sier seniorrådgiver Emily MacDonald ved Folkehelseinstituttet.
DB170928 Tirsdag fløy militæret fra New Zealand over vulkanen, og rapporterte om enorme søyler av røyk, aske og vulkanske steiner som strømmet ut av krateret.
DB170928 I august rapporterte amerikanske medier at Trump og McConnell ikke var på talefot.
AA170928 - Risikoen for malariasmitte hos reisende til de aktuelle områdene i Hellas og Kypros anses som liten, og foreløpig er det usikkert om de rapporterte tilfellene fra Hellas og Kypros innebærer at malaria igjen vil bli etablert i disse områdene, sier seniorrådgiver Emily MacDonald ved Folkehelseinstituttet.
DB170927 - Risikoen for malariasmitte hos reisende til de aktuelle områdene i Hellas og Kypros anses som liten, og foreløpig er det usikkert om de rapporterte tilfellene fra Hellas og Kypros innebærer at malaria igjen vil bli etablert i disse områdene, sier seniorrådgiver Emily MacDonald ved Folkehelseinstituttet.
AA170927 - Risikoen for malariasmitte hos reisende til de aktuelle områdene i Hellas og Kypros anses som liten, og foreløpig er det usikkert om de rapporterte tilfellene fra Hellas og Kypros innebærer at malaria igjen vil bli etablert i disse områdene, sier seniorrådgiver Emily MacDonald ved Folkehelseinstituttet.
VG170926 | Sult-tiltalt ( 30 ) i retten : Betenkelig hvis politiet rapporterte i fylla ¶
DA170926 I tillegg rapporterte Sporveien om 16 tilfeller av hærverk - daglig - og da snakker vi ikke om graffiti, men ruteknusing og misbruk av brannslokkingsapparater.
DB170925 Spanske AS rapporterte at duoen skværet opp på onsdag, hvor lagkamerat Thiago Silva skal ha fungert som tolk og fredsmegler mellom dem.
DB170925 I august 2015 rapporterte den britiske avisa The Financial Times at israelerne de fire siste månedene hadde fått 77 prosent av sitt oljebehov dekket gjennom eksport fra Nord-Irak.
AP170925 Det er åtte år siden Norge sist rapporterte til FN om hvordan vi oppfyller FNs barnekonvensjon.
VG170924 Men, da barna kom over i puberteten, i 14-årsalderen, rapporterte jentene i mye større grad enn guttene problemer med angst og depresjon, ifølge det britiske helsedirektoratet NHS.
DA170923 Da indiske styresmakter stolt fortalte at økonomien var på opptur og middelklassen vokser, mye på grunn av multinasjonale selskapers ekspansjon i landet, rapporterte « den indiske suksessforfatteren » Arundhati Roy om hvordan det i klartekst betyr at vanlige folk blir tvunget fra gård og grunn, og at industrien forurenser, hogger ned skog, og dreper hele økosystem rundt seg.
AP170923 I mai rapporterte politiet at de hadde anmeldt 194 norske Uber-sjåfører. 94 førerkort var da inndratt.
SA170922 Engelsk journalist rapporterte om den merkelige ordvekslingen.
BT170922 Engelsk journalist rapporterte om den merkelige ordvekslingen.
AP170922 Engelsk journalist rapporterte om den merkelige ordvekslingen.
AA170922 Engelsk journalist rapporterte om den merkelige ordvekslingen.
DA170921 * I fjor rapporterte lærerne i hovedstaden om 1.940 tilfeller av vold mot lærere.
AP170918 - Det ble jo sagt at man rapporterte om dette fra andre politidistrikter, men jeg fikk ikke vite at det var slik mistanke, sier Gjengedal til NRK.
DA170917 Selv om alle de rapporterte tyveriene har skjedd i Tananger-området, oppfordrer politiet også folk ellers i distriktet til å sjekke robotplenklipperne sine.
AP170917 Pasienter som opprinnelig rapporterte at de ble bedre etter å ha prøvd Lightning Process, sa ved oppfølgingen at de fremdeles er bedre.
AP170917 De som etter å ha prøvd Lightning Process rapporterte forverring, sa ved oppfølgingen enten at de er like dårlige som før de prøvde Lightning Process, eller at de fortsatt er verre.
DN170915 Fra Swiss leaks-lekkasjen om banken HSBC vet man at 90 til 95 prosent av nordmenn og dansker ikke rapporterte om kontoene i banken til myndighetene, opplyser Alstadsæter.
AP170913 Allerede i fjor høst rapporterte en FN-observatør til BBC at Myanmar ønsket etnisk rensing av folkeslaget.
VG170910 Han har saksøkt Huffington Post-journalisten som først rapporterte om saken for 50 millioner dollar.
DB170909 Mange velger å søke ly i gymsaler og liknende som brukes som evakueringssentre, og allerede for et døgn siden rapporterte Miami Herald at 5 av 20 senter i fylket Miami-Dade var fulle.
DN170907 I juni rapporterte selskapet om et tap på 164 millioner dollar i regnskapsmessig første kvartal.
DB170906 I går rapporterte verdens ledende medier om forberedelsene til å sende ut en ny langdistanserakett.
SA170905 Det er lenge siden Åge Hareide som trener i Helsingborg rapporterte hjem at svenskene er mer dedikerte.
AP170905 Det er lenge siden Åge Hareide som trener i Helsingborg rapporterte hjem at svenskene er mer dedikerte.
DN170904 I mai rapporterte bedriftene om at det fortsatt var et fall i aktiviteten.
AP170904 Han hevder at den rapporterte økningen mellom 2012 og 2015 overdriver utviklingen, da 2012 var et år med få drap.
AA170904 - Ja, den foreløpig rapporterte skjelvstyrken er konsistent med en sprengkraft typisk forbundet med hydrogenbomber, eller termonukleære våpen som de kalles, skriver Kippe i en epost til NTB.
DN170831 Aksjen stupte 8,1 prosent til 46,20 dollar etter at matselskapet rapporterte svakere resultater over hele linjen for andre kvartal og guidet helårstall som var under konsensus i markedet.
DN170829 Indeksen for foregående måned ble revidert til 120,0 fra opprinnelig rapporterte 121,1.
VG170828 Det tok ikke lang tid før nyhetskanalene rapporterte om hendelsen, men mange sa det var uvisst om det var en ulykke, eller en bevisst handling.
DB170827 Sistnevnte husker det vanskeligste øyeblikket, som da hun rapporterte om tsunamien i Sørøst-Asia i 2004.
DB170826 Kim Wall var en prisbelønt journalist som rapporterte fra hele verden.
VG170825 Vitner på stedet rapporterte om eksplosjoner etterfulgt av skyting.
DB170825 I mars rapporterte Nasa om rekordlave mengder isdekkede havområder vinterstid.
DB170825 Gazas private sektor rapporterte om en nedgang på 50-60 % - kapital, produksjon og salg, folk i arbeid og eksport muligheter- etter siste krig i 2014.
DB170825 FN rapporterte i 2012 at folk i Gaza ikke ville kunne leve da, hvis gjenoppbygging av infrastrukturen og sivilbefolkningens primære behov ikke ble betraktelig bedre.
DN170824 Årsaken er at det rapporterte resultatet blant annet er belastet med 166 millioner dollar i regnskapsmessig tap etter salget av riggene « West Triton », « West Resolute » og « West Mischief » i andre kvartal.
DN170824 Samtidig ble veksten i første kvartal oppjustert fra først rapporterte 0,6 prosent til 0,7 prosent.
DN170824 Åtte personer døde i Macau, hvor lokale medier rapporterte om biler under vann og mennesker som var nødt til å svømme i gatene. Én person døde da en vegg ble blåst over ende, én annen falt fra en balkong, mens en tredje, en kinesisk turist, ble truffet av en lastebil i enklaven som fram til 1999 var en portugisisk koloni.
DB170824 Åtte personer døde i Macau, hvor lokale medier rapporterte om biler under vann og mennesker som var nødt til å svømme i gatene. Én person døde da en vegg ble blåst over ende, én annen falt fra en balkong, mens en tredje, en kinesisk turist, ble truffet av en lastebil i enklaven som fram til 1999 var en portugisisk koloni.
DA170824 Så langt i år har Spania trolig tatt imot rundt 9.000 flyktninger og migranter : IOM rapporterte denne uka at landet hadde tatt imot 8.385 personer så langt i år, men at tallene var fra 9. august, og inkluderte ikke de rundt 600 migrantene som denne uka ble reddet opp av havet.
AP170824 Åtte personer døde i Macau, hvor lokale medier rapporterte om biler under vann og mennesker som var nødt til å svømme i gatene. Én person døde da en vegg ble blåst over ende, én annen falt fra en balkong, mens en tredje, en kinesisk turist, ble truffet av en lastebil i enklaven som frem til 1999 var en portugisisk koloni.
SA170823 Jeg har trodd at så lenge jeg rapporterte kosttilskuddene mine, så var alt greit.
SA170823 Jeg har trodd at så lenge jeg rapporterte kosttilskuddene mine, så var alt greit.
DN170823 USAs president Donald Trump mener ordene han brukte i etterkant av opptøyene i Charlottesville var « perfekte », men at mediene ikke rapporterte om dem.
DA170823 USAs president Donald Trump mener ordene han brukte i etterkant av opptøyene i Charlottesville var « perfekte », men at mediene ikke rapporterte om dem.
BT170823 Jeg har trodd at så lenge jeg rapporterte kosttilskuddene mine, så var alt greit.
AP170823 USAs president Donald Trump mener ordene han brukte i etterkant av opptøyene i Charlottesville var « perfekte », men at mediene ikke rapporterte om dem.
AP170823 Jeg har trodd at så lenge jeg rapporterte kosttilskuddene mine, så var alt greit.
AP170823 Jeg har trodd at så lenge jeg rapporterte kosttilskuddene mine, så var alt greit.
AA170823 USAs president Donald Trump mener ordene han brukte i etterkant av opptøyene i Charlottesville var « perfekte », men at mediene ikke rapporterte om dem.
SA170822 Jeg har trodd at så lenge jeg rapporterte kosttilskuddene mine, så var alt greit.
FV170822 Jeg har trodd at så lenge jeg rapporterte kosttilskuddene mine, så var alt greit.
DN170822 Boligbyggeren Toll Brothers rapporterte bedre enn ventede tall for regnskapsmessig tredje kvartal, mens noen mener guidingen for fjerde kvartal var svak, ifølge Bloomberg News.
BT170822 Jeg har trodd at så lenge jeg rapporterte kosttilskuddene mine, så var alt greit.
AP170822 Flere amerikanske medier rapporterte imidlertid mandag at Trump-regjeringen vurderer å sende rundt 4000 nye soldater til landet.
AP170822 Jeg har trodd at så lenge jeg rapporterte kosttilskuddene mine, så var alt greit.
AP170820 El Pais rapporterte lørdag kveld at det er funnet biologiske spor etter tre personer i huset i Alcanar, som trolig et samlingspunkt for den antatte terrorcellen før angrepene.
AA170820 Den statlige TV-kanalen meldte først om eksplosjonen og at det var skadde, men varslet ble raskt fjernet og kanalens rapporterte fra messen uten å nevne raketten.
AP170819 Fredag ettermiddag rapporterte flere medier at huset i Alcanar skal ha blitt brukt som terroristenes base og planleggingssted.
VG170818 Den amerikanske ambassadøren til Spania, Eduardo Aguirre, rapporterte i 2007 i et dokument lekket gjennom Wikileaks at « amerikanske og spanske myndigheter har identifisert Catalonia som sentrum for aktiviteten til radikale islamister i Spania ».
VG170818 Den amerikanske ambassadøren til Spania, Eduardo Aguirre, rapporterte i 2007 i et dokument lekket gjennom Wikileaks at « amerikanske og spanske myndigheter har identifisert Catalonia som sentrum for aktiviteten til radikale islamister i Spania ».
DB170818 Tidligere i fjor erklærte UDI store deler av Afghanistan som trygt, samtidig rapporterte UNHCR i en rapport fra april at sikkerhetssituasjonen i Afghanistan har forverret seg.
SA170816 - Vi registrerer dessverre en økning av rapporterte tilfeller blant ungdom.
DN170816 Indeksene falt imidlertid tilbake fra dagens høyeste nivåer etter at amerikanske medier et par timer inn i handelen rapporterte at næringslivstoppene i president Donald Trumps politikk- og strategiråd var i ferd med å oppløse hele rådet på egenhånd.
BT170816 - Vi registrerer dessverre en økning av rapporterte tilfeller blant ungdom.
AP170816 - Vi registrerer dessverre en økning av rapporterte tilfeller blant ungdom.
VG170815 Den indiske avisen Times of India rapporterte mandag at indiske sikkerhetsmyndigheter er ganske sikre på at Kina ikke kommer til å risikere krig, til tross all retorikken.
FV170815 - Vi registrerer dessverre en økning av rapporterte tilfeller blant ungdom.
DB170815 De syke oljearbeiderne rapporterte den gang sine funn til Kreftregisteret.
DA170815 I april i år rapporterte Southern Poverty Law Center at det fantes 892 hatgrupper i USA, en økning på 14 prosent siden i fjor.
DN170814 TDN Finans rapporterte at Tesla hentet inn 1,8 milliarder dollar i et obligasjonslån med yield på 5,3 prosent forrige uke, mens analytikerne ventet at selskapet ville hente inn om lag 1,5 milliarder dollar.
AP170810 Onsdag rapporterte The New York Times at Trumps uttalelser var improviserte og hadde sjokkert hans nærmeste rådgivere.
VG170809 Samtidig rapporterte storavisen Washington Post tirsdag om en konfidensiell rapport fra amerikansk etterretning som konkluderer med at Nord-Korea nå har utviklet atomstridshoder som er små nok til å passe inn i deres interkontinentale raketter.
VG170808 I 2013 rapporterte partiene for perioden 1. mars - 8. september. 2017-tallene er 1. januar - 2. august.
DN170808 I 2013 rapporterte partiene for perioden 1. mars - 8. september. 2017-tallene er 1. januar - 2. august.
DA170808 I 2013 rapporterte partiene for perioden 1. mars - 8. september. 2017-tallene er 1. januar - 2. august.
DN170807 For øvrig rapporterte oljeserviceselskapet Baker Hughes fredag kveld at antallet aktive oljerigger i USA falt med én enhet forrige uke til 765.
DN170807 Ellers rapporterte Bloomberg News søndag at produksjonen på Sharara-feltet i Libya har stanset som følge av streik, ifølge en kilde med kjennskap til saken.
DB170805 Han var den første som rapporterte om det hemmelige tyske rakettprogrammet V2.
DB170804 Den russiske avisa skriver at lokale medier i forrrige uke skrev at flere av gruvearbeiderne rapporterte om farlig høyt vannivå, og at ekstra pumper ble satt inn i gruva.
DB170804 I de dokumentene som FBI overleverte til Barack Obama i januar, før Trump tok over som president, er det referert til en etterretningskilde som rapporterte om uenighet i den russiske ledelsen fra august i fjor om hvor aktivt man skulle støtte Trump.
AP170803 Ballard ble degradert til det prestisjesvake nattskiftet - the late show - etter at hun rapporterte sjefen sin for seksuell traksassering.
AA170803 Samtidig rapporterte bankene om økt inntjening på boliglån i andre kvartal, først og fremst fordi finansieringskostnadene er lavere.
DN170802 Nedgangen i prisene kom etter at det ble meldt at den amerikanske oljebransjeorganisasjonen API rapporterte at råoljelagrene i USA overraskende steg i forrige uke.
DN170802 Den rapporterte økningen i lagrene kom kun kort tid etter at analysefirmaet JBC Energy meldt om at oljeproduksjonen i Opec estimerte å ha økt med 210.000 fat pr dag i juli, sammenlignet med juni.
AA170802 Det var sivile som først observerte eksplosivene og rapporterte funnet videre.
VG170801 Iranske medier rapporterte mandag at regjeringen har blitt enige om tiltak for å respondere på de amerikanske sanksjonene, og at president Hassan Rouhani vil annonsere tiltakene snart til relevante departementer, ifølge Reuters.
VG170801 Avklaringen kommer etter at den nå sparkede kommunikasjonssjefen tidligere uttalte at han rapporterte direkte til presidenten, stikk i strid med vanlig rutine.
AP170801 Fox rapporterte at det kunne være en forbindelse mellom demokratene og drapet på Rich, og at partiapparatet skal ha prøvd å legge lokk på etterforskningen.
AA170801 Stordal kan fortelle at det var sivile som først observerte eksplosivene og rapporterte funnet videre.
DB170731 Channel 7 rapporterte at en teori er at de fikk instruksjoner fra IS i Syria.
DB170731 Den rutinerte republikanske politikeren mistet jobben etter en lengre tid der flere medier rapporterte om uenigheter innad i Det hvite hus.
AP170731 Internasjonale nyhetsbyråer som Reuters og AP rapporterte om god plass og kort ventetid i mange valglokaler - også i områder der landets sosialistregjering har stått sterkt.
AA170731 Channel 7 rapporterte at en teori er at de fikk instruksjoner fra IS i Syria.
DB170730 Før helgen rapporterte den franske radiostasjonen RMC at storstjernen skal ha blitt enig med PSG om de personlige betingelsene.
DB170729 Fredag rapporterte den franske radiostasjonen RMC at storstjernen skal ha blitt enig med PSG om de personlige betingelsene.
AP170728 « De som rapporterte om dette, kommer til å betale en høy pris ».
DN170726 Nord-Korea truer med et kjernefysisk angrep « i hjertet av USA » hvis det forsøker å fjerne Kim Jong Un som øverste leder, rapporterte Pyongyangs statsstyrte koreanske sentralbyrå ( KCNA ) tirsdag.
DN170726 KCNA rapporterte blant annet følgende uttalelse fra en talsmann for det nordkoreanske utenriksdepartementet : Hvis USA våger å vise selv det minste tegn på forsøk på å fjerne vårt øverste lederskap, vil vi slå et nådeløst slag i hjertet av USA med vår kraftige kjernefysiske hammer.
VG170719 Underredaktør Jon Passantino i BuzzFeed News påpeker på Twitter at BuzzFeed rapporterte om dette andre møtet allerede 8. juli.
VG170714 Torsdag rapporterte ESPN at den storvokste svensken vil innen kort tid komme med « en stor offentliggjøring » rundt egen fremtid.
DN170713 Norwegian rapporterte om en enhetskostnad på 43 i andre kvartal, en oppgang på ni prosent fra året før.
VG170712 Økningen i rapporterte tilfeller har vært størst for saker som gjelder seksuell handling uten samtykke, og seksuelt krenkende adferd.
VG170712 Pressevakt i Forsvaret, Frank Sølvsberg, sier til VG at Forsvaret ser veldig alvorlig på økningen i tilfeller av rapporterte lovbrudd.
AA170712 - Når det er en økning i rapporterte seksuallovbrudd, kan det tyde på at det er et kulturproblem i Forsvaret.
AA170711 Varslingssystemet som ble opprettet etter et kraftig skjelv i 2011, rapporterte om det kommende skjelvet. ( ©NTB ) ¶
DA170709 Men statlig TV rapporterte søndag at IS-militante fortsatt oppholder seg i et område i Mosul.
VG170707 Mottaksledere rapporterte om selvmordsforsøk, angst, skolevegring og uro.
DN170706 Tesla-aksjen falt 7,2 prosent onsdag etter at selskapet rapporterte om svakere enn ventet produksjon i foregående kvartal på grunn av « alvorlig produksjonsbortfall » av batterier til Teslas biler.
DN170706 På selskapssiden fortsetter fokuset på Tesla-aksjen, som falt 7,2 prosent onsdag etter at selskapet rapporterte om svakere enn ventet produksjon i foregående kvartal på grunn av « alvorlig produksjonsbortfall » av batterier til Teslas biler.
DA170705 I løpet av tre år har antall rapporterte saker om hatkriminalitet tredoblet seg, ifølge en rapport utgitt av Oslo politidistrikt i april 2017.
AA170705 - I dette tilfellet rapporterte melder om at det ikke var noen spor eller tegn på innbrudd som trengte å sikres på stedet, og vi hadde ingen patrulje som var tilgjengelig på det tidspunktet, forklarer operasjonsleder Ann Kristin Øie ved Trøndelag politistasjon.
AA170705 Antall rapporterte saker om hatkriminalitet har tredoblet seg i løpet av tre år, ifølge en rapport utgitt av Oslo politidistrikt i april 2017.
VG170704 Mottaksledere rapporterte om selvmordsforsøk, angst, skolevegring og uro.
VG170703 Al Jazeeras reporter Imtiaz Tyab rapporterte om « fullstendig ødeleggelse ».
DA170701 Doyle, den amerikanske presten som først rapporterte om Boston-sakene, til nyhetsbyrået Reuters.
VG170630 Det at tre journalister måtte gå fra CNN fordi de ikke rapporterte riktig og at Trump har lagt ut denne videoen viser det.
SA170629 Mødrene rapporterte selv om deres barns sovevaner og besvarte spørreskjemaer da barnet var fire og ni måneder gammelt.
DN170629 USAs energiinformasjonskontor ( EIA ) rapporterte onsdag ettermiddag et fall i oljeproduksjonen på 100.000 fat i løpet av uken frem til 23. juni.
BT170629 Mødrene rapporterte selv om deres barns sovevaner og besvarte spørreskjemaer da barnet var fire og ni måneder gammelt.
AP170629 Irakiske tropper rapporterte om hus-til-hus-kamp med en fiende som nektet å overgi seg.
AP170629 Irakiske tropper rapporterte om hus-til-hus-kamp med en fiende som nektet å overgi seg.
AP170629 Mødrene rapporterte selv om deres barns sovevaner og besvarte spørreskjemaer da barnet var fire og ni måneder gammelt.
AP170628 Det amerikanske etterretnings- og analyseselskapet Stratfor rapporterte allerede i mars - via sine anonyme kilder i landet - at myndighetene hadde begynt å overvåke militære offiserer av frykt for at de ikke var lojale.
NL170627 Menneskene med psykose rapporterte om en barndom preget av ulike former for misbruk og omsorgssvikt i større grad enn pasientene med andre psykiske lidelser.
NL170627 En av ti psykosepasienter hadde opplevd fire eller flere slike hendelser, noe ingen i den andre pasientgruppen rapporterte
DB170627 Denne politibetjenten rapporterte så dette videre, hvor han meldte at han følte seg truet, og at han følte at 22-åringen skulle skade ham.
VG170626 The Washington Post rapporterte at amerikanske etterforskere mottok informasjon om at Kushner ønsket en hemmelig kommunikasjonskanal til Kreml, for å unngå amerikansk overvåkning.
DB170622 I april rapporterte noen amerikanske medier at presidenten hadde tenkt tanken sammen med republikanske ledere, under samtaler i Det hvite hus, melder BBC.
SA170621 Flere F-35-jagerfly ved en flybase i Arizona ble satt på bakken etter at fem piloter rapporterte om symptomer på oksygenmangel.
AP170621 Det var tirsdag denne uken Aftenposten rapporterte om forholdene ytterst på Sørengautstikkeren.
AA170621 Flere F-35-jagerfly ved en flybase i Arizona ble satt på bakken etter at fem piloter rapporterte om symptomer på oksygenmangel.
DN170619 Fredag rapporterte skipsmeglerne i P.F.
DB170618 - Første patrulje på stedet rapporterte om at det brant kraftig i alle bilene og at brannen også hadde spredt seg til kledningen på et hus rett ved, sier operasjonsleder i Hordaland-politiet, Morten Kronen til Dagbladet.
DB170618 Det lokale mediet KNR rapporterte tidligere i dag om meldinger om flere døde og skadde, samt bilder av større ødeleggelser på sosiale medier.
DB170616 Jeg var fryktelig nervøs og fikk noen kommentarer fra travløpstippere som mente at jeg ikke rapporterte på helt riktig måte.
DN170615 USAs energiinformasjonskontor ( EIA ) rapporterte onsdag ettermiddag en økning i bensinlagrene på 2,1 millioner fat i løpet av uken frem til 9. juni.
DN170615 EIA rapporterte om økning i bensinlagrene på 2,1 millioner fat i løpet av uken frem til 9. juni.
VG170614 Dette er filmet noen dager etter det første rapporterte angrepet.
DN170614 Prisene gikk inn i en ny nedgang, etter at bransjeorganisasjonen American Petroleum Institute ( API ) tirsdag kveld rapporterte en økning i olje- og bensinlagrene i USA på henholdsvis 2,75 millioner fat og 1,79 millioner fat i løpet av uken frem til 9. juni, skriver Bloomberg News.
DA170614 * I fjor rapporterte lærerne i hovedstaden om 1.940 tilfeller av vold mot lærere.
VG170612 Mannskapet la om ruten til Buffalo etter at de rapporterte om nødstilfelle som følge av motorproblemer.
DN170612 Michael har ikke sagt om han ble presset til å gå eller velger å gå selv, men Wall Street Journal rapporterte at han planla å trekke seg som en følge av resultatene av en gransking av Ubers arbeidsmiljø.
DN170612 Fredag kveld rapporterte Baker Hughes at tallet på aktive borerigger i USA hadde steget for 21. uke på rad.
DB170612 som en direkte fortsettelse av rapporterte begivenheter.
DA170612 På kvinnemarsjen i januar rapporterte en tredel av deltakerne at de aldri før hadde deltatt i en protest.
AA170612 Gunther von Hagens og Body Worlds, da de rapporterte om en utstilling av menneskelige levninger som ble arrangert i Frankrike, og som ble beordret til å bli stengt av en fransk domstol.
AP170611 Med god grunn også : I en rapport fra 2016 rapporterte minoritetsrådgivere på utvalgte ungdoms- og videregående skoler inn 298 saker om « ekstrem kontroll » siden 2013.
DA170610 I forkant av det amerikanske presidentvalget rapporterte Sarah Glidden dessuten fra det amerikanske miljøpartiets leder Jill Steins kampanje.
DB170608 Han forklarte at det var grunnen til at han ikke rapporterte dette videre til justisdepartementet.
SA170607 Altså etter at The Saint rapporterte Liverpool til Premier League.
FV170607 Altså etter at The Saint rapporterte Liverpool til Premier League.
DN170607 API rapporterte samtidig et fall i USAs oljelagre på 4,62 millioner fat i løpet av rapporteringsperioden 26. mai - 2. juni.
DB170607 Nå er det ikke gledestårer, rapporterte VG Netts reporter den gangen.
BT170607 Altså etter at The Saint rapporterte Liverpool til Premier League.
AP170607 Altså etter at The Saint rapporterte Liverpool til Premier League.
VG170606 Tirsdag slo svenske Expressen alarm etter at fornøyelsesparken Liseberg rapporterte om økt antall anmeldelser av seksuelle overgrep.
VG170606 I 2013 rapporterte Fyrlykta til Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet ( Bufdir ) at stiftelsen hadde brukt norske barnevernspenger til å finansiere styremøter og seminarer i Köln, Tallinn og Milano.
DB170606 Physicians for Human Rights rapporterte siste angrep på Øyesykehuset i Qadi Askar den 13. september 2012 og sa at bygningen opphørte å bli brukt som sykehus i september 2012.
DB170606 Media og menneskerettighetsorganisasjoner rapporterte om dette for lenge siden.
SA170605 Avisen skriver at italienske myndigheter rapporterte videre at han var en potensiell fremmedkriger.
DB170605 På grunnlag av intervjuer med 43 tidligere sektmedlemmer, dokumenter og hemmelige opptak, rapporterte AP i februar i år at folk i menigheten ble regelmessig stengt inne, slått, kvalt og slengt i gulvet i det som skulle være en slags renselsesprosess for syndere.
DB170605 En nabo til en av de mistenkte angriperne hevder at hun rapporterte ham til Barking-politiet for to år siden, etter at han skal ha forsøkt å « hjernevaske » barna hennes i en lokal park.
AP170605 Avisen skriver at italienske myndigheter rapporterte videre at han var en potensiell fremmedkriger.
AA170602 Før transaksjonen eier nåværende aksjonærer 100 prosent av den bokførte egenkapitalen på 39 millioner kroner basert på seneste rapporterte tall.
DA170531 * I fjor rapporterte lærerne i hovedstaden om 1.940 tilfeller av vold mot lærere.
DB170529 mars rapporterte Independent fra innsiden i Mosul.
AA170529 Fabrikken rapporterte hendelsen til både brannvesenet og Miljøenheten i kommunen.
AA170529 Mange har latt seg friste til å gå over togsporet for å komme fram til fiskeplassen, og i fjor rapporterte Bane Nor om flere nestenulykker med laksefiskere involvert.
DN170528 I forrige uke rapporterte selskapet om underskudd i første kvartal.
DB170528 ¶ AVBRUTT PÅ DIREKTEN : Espen Aas, NRKs London-korrespondent, rapporterte direkte utenfor konsertlokalet O2 i London, for å snakke om hvordan sikkerhetstiltakene er etter terrorangrepet i Manchester.
DB170528 Hun skriver at « mange p-pillebrukere rapporterte om nedstemthet og lavere energinivå, samt mangel på selvkontroll » i den svenske studien, mens den danske viste at « sjansen for å få klinisk depresjon øker med åtti prosent blant jenter som går på p-piller.
DB170527 Det er ingen formell registrering av det årlige antallet penisamputasjoner på grunn av tradisjonelle omskjæringer, men en studie rapporterte om opptil 55 tilfeller i provinsen Eastern Cape alene.
DA170527 Hva som er årsaken til at tallet på rapporterte tilfeller av alvorlig og svært alvorlig vold har økt med 50 prosent fra 2015 til 2016, er det ingen som vet sikkert.
DA170527 Det ble heller aldri varslet om noen av de 901 alvorlige eller svært alvorlige voldshendelsene lærerne rapporterte om i 2016.
FV170525 Isabel Boltenstern måtte stille seg ved siden av politiet for å slippe unna, da hun rapporterte utenfor Europaliga-finalen.
DN170525 Prisen tok seg litt opp igjen, men falt igjen da avisen Financial Times rapporterte at kilder oppga at oljekartellet var enige om en avtale om videre kutt i ni måneder.
DB170525 Blant annet skal flere ha forsøkt å kysse Boltenstern samtidig som hun rapporterte fra Friends Arena.
SA170524 Isabel Boltenstern måtte stille seg ved siden av politiet for å slippe unna, da hun rapporterte utenfor Europaliga-finalen.
DB170524 Kommandøren opplyser videre at Forsvaret i henhold til loven er pålagt å registrere alle rapporterte sikkerhetstruende hendelser, og at disse skal oppbevares i minimum fem år.
BT170524 Bergens Tidende rapporterte fra folkefesten i Bergen sentrum.
BT170524 Isabel Boltenstern måtte stille seg ved siden av politiet for å slippe unna, da hun rapporterte utenfor Europaliga-finalen.
AP170524 Isabel Boltenstern måtte stille seg ved siden av politiet for å slippe unna, da hun rapporterte utenfor Europaliga-finalen.
VG170522 De nesten to milliarder brukerne står alle fritt til å publisere hva de måtte ønske, og det kan ofte ta lang tid før rapporterte trusler, bilder eller videoer blir fjernet.
DB170522 Antall rapporterte voldtekter økte med 50 prosent fra 2010 til 2015.
DA170522 Slik Dagsavisen skrev i forrige uke viser rapporten at lærere i osloskolen i fjor rapporterte inn totalt 1.940 tilfeller av vold mot lærere, hvorav 901 svært alvorlige ; med slag, spark, biting, slag med gjenstander eller trusler med kniv.
AP170522 Det er ikke mange år siden Arbeidstilsynet rapporterte at en litauer bygget barnehage for 17 kroner timen for Oslo kommune.
VG170520 The New York Times rapporterte fredag dessuten at USAs president i møtet med Lavrov og Kisljak kalte Comey for en tulling ( nut job ).
AA170520 The New York Times rapporterte fredag dessuten at USAs president i møtet med Lavrov og Kisljak kalte Comey for en tulling ( nut job ).
DN170519 Ifølge hovedverneombud Einar Osnes i Utdanningsetaten er vold og trusler mot ansatte et økende arbeidsmiljøproblem i Oslo-skolen og den rapporterte økningen gjenspeiler en reell voldsøkning.
DN170519 Hele 900 av de rapporterte voldshendelsene i fjor var av alvorlig art, som svært alvorlige spark, slag med gjenstander, trusler med kniv, biting og alvorlige trusler, melder Dagsavisen.
BT170519 Han rapporterte ikke om alvorlige trusler mot Cappelen.
AP170519 Ifølge hovedverneombud Einar Osnes i Utdanningsetaten er vold og trusler mot ansatte et økende arbeidsmiljøproblem i Oslo-skolen og den rapporterte økningen gjenspeiler en reell voldsøkning.
AP170519 Hele 900 av de rapporterte voldshendelsene i fjor var av alvorlig art, som svært alvorlige spark, slag med gjenstander, trusler med kniv, biting og alvorlige trusler, melder Dagsavisen.
DN170518 Onsdag var den verste børsdagen i USA på åtte måneder, etter at flere medier rapporterte at president Donald Trump hadde bedt den nå avsatte FBI-direktøren James Comey om å stoppe etterforskningen av den avsatte sikkerhetsrådgiver Michael Flynn.
VG170517 Flaks for henne at jeg ikke rapporterte henne til Lajla, som åpenbart er et svært aktivt medlem av bunadspolitiet.
VG170516 Stadig flere ansatte i barnevernstjenesten rapporterte om grov netthets, sjikane, trusler eller vold i forbindelse med arbeidet med å finne familier til barn som trenger et hjem.
SA170516 Bilister på stedet rapporterte at flere snudde i køen og at det var kaotiske tilstander på stedet.
DN170516 DNB Markets måler selskapenes rapporterte driftsresultat ikke medregnet utgifter eller inntekter knyttet til renter og skatt, såkalt ebit.
DN170516 DNB Markets måler selskapenes rapporterte driftsresultat ikke medregnet utgifter eller inntekter knyttet til renter og skatt, såkalt ebit.
DB170516 I januar rapporterte aviser at amerikanske embetsmenn advarte sine israelske kolleger om å være forsiktige med hva de fortalte Trump-administrasjonen, fordi det kunne bli lekket til russerne.
AP170516 Allerede i januar, før Trump ble sverget inn som president, rapporterte den israelske avisen Haaretz at amerikanske etterretningsmyndigheter advarte Israel mot å dele for mye informasjon med den påtroppende Trump-administrasjonen.
AA170515 Oppdraget med å finne ut av smellet eller smellene, som flere beboere rapporterte om i natt til mandag, ble satt på vent en periode mandag morgen, fordi det igjen begynte å brenne.
AP170514 Nå er det registrert elleve mistenkte tilfeller, inkludert tre rapporterte dødsfall i Likati i Bas-Uele-provinsen.
DB170513 Krever etterforskning : Russiske aktivister ble arrestert da de forsøkte å levere en underskriftskampanje som krever at myndighetene i Russland etterforsker rapporterte tilfeller av drap, fengsling og forfølgelse av homofile i Tsjetsjenia.
DB170513 I en studie der 250 kvinner fikk behandling med enten p-piller eller placebo, uten å vite hva de fikk, rapporterte mange p-pillebrukere om nedstemthet og lavere energinivå, samt mangel på selvkontroll.
DN170512 Opec rapporterte torsdag at organisasjonen reduserte produksjonen ytterligere i april, selv om Saudi-Arabia økte sin produksjon med 50.000 fat pr dag.
BT170512 Nesten 1000 tilfeller av hatkriminalitet ble rapporterte bare i løpet av de første 10 dagene etter at Trump ble valgt.
DN170511 Nordstrom rapporterte et resultat på 63 millioner dollar, tilsvarende 37 cent per aksje i årets første kvartal.
DN170511 Nedgangen kom etter at Snapchat onsdag kveld rapporterte om brems i både brukervekst og omsetning i selskapets første kvartalsrapport etter at Snap-aksjen ble tatt opp til handel på New York-børsen.
DN170511 Aksjene til kjøpesenterkjeden Macy's falt også mye etter at konsernet rapporterte om svakere resultater enn ventet.
DN170510 Selskapet rapporterte om et tap på totalt 2,2 milliarder dollar, melder CNN Money.
DN170510 Selskapet rapporterte om 166 millioner daglige brukere, mot det forventede antallet på 167,3 millioner.
DN170510 Selskapet rapporterte om et tap på 2,2 milliarder dollar, melder CNN Money.
DN170510 Selskapet rapporterte om 166 millioner daglige brukere, mot det forventede antallet på 167,3 millioner.
DN170509 Det var kun innenfor forretningsområdet Orkla Food Ingredients at selskapet ikke rapporterte organisk vekst i kvartalet.
DN170509 Dagligvarekonsernet Orkla rapporterte om vekst i tre av fire forretningsområder, og klarte nesten å nå analytikernes forventninger i første kvartal.
DN170508 Stortankrederiet DHT Holdings rapporterte mandag et resultat for første kvartal 2017 på 0,15 dollar per aksje.
DN170508 Stortankrederiet DHT Holdings, som er notert på børs i USA, rapporterte mandag kveld norsk tid et resultat justert for nedskrivinger på 21,8 millioner dollar, tilsvarende 0,23 dollar per aksje for første kvartal.
DB170507 Motstanden mot USAs krigføring i Vietnam var en viktig drivkraft for mange av ungdommene som strømmet til San Francisco etter hvert som media stadig ivrigere rapporterte om hva som foregikk i byen.
AA170507 På samme tidspunkt under første valgomgang rapporterte RTBF tall for de to fremste kandidatene som stemte innenfor en margin på under 1 prosentpoeng.
DB170505 Antall rapporterte voldtekter økte med 50 prosent fra 2010 til 2015.
DB170504 Det var i dag morges at den britiske storavisa Daily Mail rapporterte at hoffleder lord Chamberlain og dronningens nærmeste rådgiver, Sir Christopher Geidt, hadde innkalt hele hoffstaben til et møte i natt.
AP170504 En statsstøttet kinesisk avis rapporterte nylig at den kinesiske regjeringen vil vurdere en stans i oljeeksporten dersom Nord-Korea utfører en ny atomprøvesprenging. 4.
AP170504 Noen medier rapporterte feilaktig at et medlem av kongefamilien var død.
AP170504 En statsstøttet kinesisk avis rapporterte nylig at den kinesiske regjeringen vil vurdere en stans i oljeeksporten dersom Nord-Korea utfører en ny atomprøvesprenging. 4.
VG170503 | Norsk våpeneksport : Rapporterte ikke inn missilsalg for 188 millioner kroner ¶
DB170503 Mourinho rapporterte til ham i pausen og van Gaal sendte det videre til spillerne.
SA170501 mai rapporterte imidlertid Stavanger Universitetssjukehus at tilstanden hans er stabil og at han er lettere skadet.
AP170501 | Nyhetsbyrå : Elever står bak 17.000 rapporterte overgrep på skoler i USA ¶
AP170501 Undersøkelsene viser at elever står bak 17.000 rapporterte overgrep i de 12 første årstrinnene på skoler i USA i denne tidsperioden.
AP170501 Grunnskoler er ikke pålagt å registrere eller avdekke seksuell vold, og mange skoler føler seg dessuten presset til å skjule rapporterte overgrep, skriver AP.
SA170430 AFPs korrespondent i området rapporterte torsdag om massiv ødeleggelse ved flere sykehus.
DB170430 Under en oppfølgingsstudie da barna var 11-12 år gamle, rapporterte foreldrene om enda større overfølsomhet for matvarer.
DB170430 Foreldrene rapporterte at hele 21 prosent av disse barna hadde en eller annen form for matallergi.
DB170430 De få som hadde fått konstatert matallergi, rapporterte at de hadde fått bedre kunnskap om hvilke symptomer de kunne få, dersom de ved en feil spiste en matvare de var allergiske mot.
BT170430 AFPs korrespondent i området rapporterte torsdag om massiv ødeleggelse ved flere sykehus.
AA170430 AFPs korrespondent i området rapporterte torsdag om massiv ødeleggelse ved flere sykehus.
SA170429 Tidligere rapporterte lokale medier at det var et mindre passasjerfly som hadde forsvunnet fra radaren.
DB170429 Tidligere rapporterte lokale medier at et passasjerfly med plass til 39 personer ombord hadde forsvunnet fra radaren.
BT170429 Tidligere rapporterte lokale medier at et passasjerfly med plass til 39 personer om bord hadde forsvunnet fra radaren.
AP170429 Tidligere rapporterte lokale medier at det var et mindre passasjerfly som hadde forsvunnet fra radaren.
AA170429 Tidligere rapporterte lokale medier at det var et mindre passasjerfly som hadde forsvunnet fra radaren. ( ©NTB ) ¶ | 20 døde i bygningskollaps i Colombia ¶ 20 mennesker omkom da en boligblokk raste sammen i Cartagena nord i Colombia, opplyser myndighetene i byen.
VG170428 * Aksepterte høy risiko : Deloitte mener at varselklokkene burde ha ringt da Veireno rapporterte at de slet med å rekruttere renovatører til avfallsinnhentingen, kort tid før Veireno skulle starte opp i oktober 2016.
DN170428 april rapporterte Oljefondet om en gevinst på 298 milliarder kroner.
DB170428 « Veireno hadde ikke fått innvilget dispensasjon fra overtidsbestemmelser som forutsatt, klageomfanget viste at Veireno ikke hadde tilstrekkelig kapasitet for oppdraget og i slutten av oktober rapporterte Veireno flere brudd på arbeidstidsbestemmelsene.
AP170428 ing av fadesen bekreftes til fulle av Deloittes granskningsrapport : Renovasjonsetaten som gjorde et for dårlig forarbeid, undervurderte risikoen ved å satse på ett lite selskap for hele Oslo, oppfattet ikke faresignalene før oppstart tydelig nok, innså ikke alvoret da klagestrømmen fosset inn og rapporterte for dårlig når krisen var et faktum.
VG170427 Det var fjorårets Fritt Ord-prisvinner, journalisten Elena Milasjina fra avisen Novaja Gazeta som først rapporterte at over hundre antatt homofile menn i den russiske delrepublikken Tsjetsjenia hadde blitt innbrakt, plassert i irregulære fengsler og utsatt for grov tortur.
DB170427 Tall fra US Department of Transportation figures viser at amerikanske flyselskap rapporterte om 35 dyredødsfall på sine fly i 2015. 14 av disse dødsfallene var på United-fly.
DN170426 Yara rapporterte en justert ebitda på 3.335 millioner kroner i første kvartal 2017, mot ventet 3.877 millioner kroner, ifølge estimater innhentet av SME Direkt.
DN170425 Selskapet rapporterte et justert resultat per aksje på 0,63 dollar pr aksje i første kvartal 2017, mot ventet 0,48 dollar per aksje, ifølge selskapets kvartalsrapport mandag kveld.
DN170425 Caterpillar rapporterte et justert resultat på 1,28 dollar per aksje i første kvartal 2017, mot et ventet resultat på 0,62 dollar.
DB170425 I går fortalte forsikringsselskapene If og Gjensidige om 25 prosent flere rapporterte skader enn en vanlig mandag.
DN170424 Morgan Stanley-analytikerne merker seg imidlertid at subsea-segmentet i Schlumberger-datterselskapet Cameron International rapporterte sterk ordreinngang for andre kvartal på rad på fredag.
DN170424 Morgan Stanley-analytikerne merker seg spesielt at subsea-segmentet i Schlumberger-datterselskapet Cameron International rapporterte sterk ordreinngang for andre kvartal på rad på fredag.
DN170424 Morgan Stanley-analytikerne merker seg spesielt at subsea-segmentet i Schlumberger-datterselskapet Cameron International rapporterte sterk ordreinngang for andre kvartal på rad på fredag.
BT170424 Handelen gikk gjennom banken Comdirect som syntes transaksjonen virket uvanlig, og rapporterte den til myndighetene.
VG170422 Les også : Da Dagsrevyen rapporterte om svenske tilstander i Norge, ble det bråk ¶
VG170421 Les også : Da Dagsrevyen rapporterte om svenske tilstander i Norge, ble det bråk ¶
AP170421 AP rapporterte fra et Caracas-bakeri om salsadans og feststemning.
DN170420 Mer enn halvparten av distriktene rapporterte av lånevolumene økte, mens de falt i ett distrikt.
DB170420 I Norge rapporterte illegale aviser om grufulle overgrep, men nazistene forsøkte hele tiden å underkjenne det som skrekkpropaganda, sier Bruland om informasjonskampen under krigen.
DB170419 Witold Pilecki var den første som rapporterte om Holocaust.
BT170419 The New York Times rapporterte 2. april at O'Reilly har betalt over 110 millioner kroner til fem kvinner som har beskyldt ham for trakassering.
AP170419 The New York Times rapporterte i begynnelsen av april at O'Reilly har betalt over 110 millioner kroner til fem kvinner som har beskyldt ham for trakassering.
AA170419 The New York Times rapporterte 2. april at O'Reilly har betalt over 110 millioner kroner til fem kvinner som har beskyldt ham for trakassering.
DN170418 I løpet av den siste rapporterte tolvmånedersperioden fra januar 2016 til januar 2017 ble antall heltidsansatte i SAS ifølge Check-in redusert fra i gjennomsnitt 11.150 til 10.611.
DB170417 Det melder politiet i Sogn og Fjordane på Twitter, som først rapporterte om en « uoversiktlig situasjon ».
AP170417 Fra Sverige rapporterte vi om fengslingen av Rakhmat Akilov, som er siktet for å ha drept fire mennesker og skadet 22.
DB170416 Det var astronauten Jack Swigert som rapporterte tilbake til jorda, og da sa kan følgende : « Okay, Houston, we've had a problem here.
SA170415 NRKs mann i London, Espen Aas, var bare én blant mange som rapporterte uten å ha så mye å komme med.
AA170415 Det statlige nyhetsbyrået Anadolu rapporterte om det midlertidige forbudet før det trådte i kraft ved midnatt fredag.
VG170414 Bare noen dager før den japanske statsministerens visitt i februar rapporterte helseinspektører funn av det de mente var « potensielt farlig rå fisk » og mat som var oppbevart i altfor varme kjøleskap.
VG170412 Her fremgår det at i sesongen 2015/2016 rapporterte eiere av taubaner om 12 uønskede hendelser.
VG170412 - Selv om det totalt sett er veldig få rapporterte alvorlige hendelser i fjorårets sesong, må selvsagt hovedformålet være at ingen skader seg.
VG170412 Rapporterte hendelser klassifisert som kategori 2 ( alvorlig ulykke ) omtales som « ulykker med alvorlig personskade samt alvorlig teknisk uhell som åpenbart kunne medført alvorlig personskade ».
AP170412 Det var de som først rapporterte om den groteske forfølgelsen av homofile menn i den russiske republikken Tsjetsjenia.
AP170412 Det var de som først rapporterte om den groteske forfølgelsen av homofile menn i den russiske republikken Tsjetsjenia.
SA170410 Chatloggen viser også at han rapporterte fra Arlanda at han hadde kjørt over ti mennesker, ifølge DN Nyheter.
DN170410 Statoil rapporterte 5. april at interngassprisen i forrige kvartal var 4,22 dollar per mmbtu, noe som ifølge Nordea gir et forhold mellom interngassprisen og NBP-gassprisen på 71 prosent, opp fra 65 prosent i de to foregående kvartalene.
BT170410 Den indiske nyhetsankeren rapporterte direkte fra en ulykke, da hun skjønte at mannen hennes var trolig var en av de døde.
BT170410 Basert på ett, anonymt vitne, rapporterte Britiske Daily Mail om at det var tre menn i bilen, og at en av dem åpnet ild og forsøkte å hogge ned forbipasserende.
BT170410 Aftonbladet siterte Dagens Nyheter, som rapporterte om skudd et annet sted i byen.
DA170409 Dommeren reagerte ikke, men Frisk Asker rapporterte videre.
AP170409 Chatloggen viser også at han rapporterte fra Arlanda at han hadde kjørt over ti mennesker, ifølge DN Nyheter.
VG170408 Natt til lørdag rapporterte flere medier at to menn var pågrepet etter lastebilangrepet, og at det skulle være en forbindelse mellom de to.
DN170407 SVT rapporterte om skuddløsning ved idrettsarenaen Globen.
DA170407 Det ble kaos, politi kom direkte til stedet og folk ble evakuert, fortalte Aftonbladets reporter Robin Bonehav som var blant de første som rapporterte om dramaet.
BT170407 Det ble kaos, politi kom direkte til stedet og folk ble evakuert, fortalte Aftonbladets reporter Robin Bonehav, som var blant de første som rapporterte om dramaet.
AA170407 - En mann lå på bakken og hadde fem-seks politifolk omkring seg, rapporterte DNs journalist på stedet.
VG170406 FNs menneskerettighetsråd besluttet i mars å granske de rapporterte overgrepene mot den muslimske minoriteten.
DB170406 FNs menneskerettighetsråd besluttet i mars å granske de rapporterte overgrepene mot den muslimske minoriteten.
AP170406 Også AFPs fotografer, som dokumenterte situasjonen fra to sykehus i nærheten, rapporterte om en « sterk, fæl og ubeskrivelig lukt » som møtte dem da de ankom området.
AP170406 Også AFPs fotografer, som dokumenterte situasjonen fra to sykehus i nærheten, rapporterte om en « sterk, fæl og ubeskrivelig lukt » som møtte dem da de ankom området.
AA170406 FNs menneskerettighetsråd besluttet i mars å granske de rapporterte overgrepene mot den muslimske minoriteten.
DN170404 Bakkafrost rapporterte et slaktevolum på 13.200 tonn i første kvartal.
DN170404 Bakkafrost rapporterte et slaktevolum på 13.200 tonn i første kvartal.
DB170404 Den gang avslørte lydloggen at Ford rapporterte om en feil på den ene motoren, og ba om å få returnere til landingsstripa.
DB170401 Hun forteller at symptomene både ansatte og pasienter rapporterte om i etterkant av angrepet er med på å styrke mistanken om at kjemiske våpen ble brukt.
DB170401 Mediene rapporterte , delvis uriktig, at Hasic skulle i jobben hos IRN være paraplyorganisasjonens ansikt utad, drive kommunikasjonsarbeid og fungere som en brobygger mellom det muslimske miljøet i Norge og storsamfunnet.
VG170331 ISTANBUL ( VG ) Antallet rapporterte dødsfall i Irak og Syria i bombeangrep utført av den USA-ledede koalisjonen, overgår for første gang antallet rapportert drept av russiske bomber.
VG170331 De har derfor tall på både « bekreftede eller troverdige » sivile dødsfall, og « omstridte » rapporterte dødsfall.
VG170331 Airwars registrerer og ettergår rapporterte sivile dødsfall som følge av luftangrep utført av den amerikanskledede koalisjonen i Irak og Syria, og av Russland i Syria.
VG170331 - Vi har siden januar registrert flere rapporterte, sivile dødsfall i angrep utført av den USA-ledede koalisjonen, enn rapporterte , sivile dødsfall utført av Russland, sier Woods.
VG170331 - Vi har siden januar registrert flere rapporterte , sivile dødsfall i angrep utført av den USA-ledede koalisjonen, enn rapporterte, sivile dødsfall utført av Russland, sier Woods.
DB170330 Da han hadde Jensen som sjef rapporterte han alt til ham, sier han.
VG170329 Fortsatt er det ikke helt klart hva kostnadene som følge av fadesen blir, selv om Samsung rapporterte rekordprofitt i fjor på bakgrunn av gode Galaxy S7-salg.
DN170329 Vi rapporterte direkte fra lanseringen av de nye flaggskipene.
DN170328 - Vi har fjernet eller deaktivert tilgangen til innholdet du rapporterte for brudd på Facebooks erklæring om plikter og rettigheter.
VG170327 BER OM HANDLING : FNs spesialrapportør Yanghee Lee rapporterte om situasjonen i Myanmar 13. mars.
DB170326 Jacques Marquette og Louis Joliet rapporterte at de ikke fant noen indianere i området, og fant heller ikke pyramidene som var bygget.
DB170325 Den gang avslørte lydloggen at Ford rapporterte om en feil på den ene motoren, og ba om å få returnere til landingsstripa.
DA170324 På ett vis har jeg vært irritert over at disse tingene nå har kommet opp til overflaten i mainstream media, fordi jeg ville være den som rapporterte fra innsiden om hvordan maskineriet egentlig fungerer, de som lever av å manipulere dere.
AP170324 Regjeringen skal ha trodd arbeidet med objektsikring var i rute fordi Politidirektoratet rapporterte at det var det.
VG170322 FBI rapporterte flere ganger om etterforskningen av Clintons private e-postbruk, senest en uke før valgdagen.
DA170321 International Congress and Convention Association rapporterte i 2015 over 6500 møter, konferanser og kongresser bare i Europa.
DA170321 Politidirektoratet rapporterte at alt var i orden.
DA170321 I 2015 rapporterte POD til Justisdepartementet om at arbeidet var i rute, noe Solberg betegner som " en alvorlig feil ".
AP170321 Det var mediene som først rapporterte om overvåkningen, deriblant BBC og The New York Times, sier Sanders.
AA170320 Ifølge Hegnar.no svekkes oljeprisene etter at Baker Hughes fredag kveld rapporterte om økt antall aktive borerigger i USA.
SA170319 " Nora Mørk er en enmannshær i øyeblikket ", rapporterte dansk TV 2 allerede tidlig i kampen.
FV170319 " Nora Mørk er en enmannshær i øyeblikket ", rapporterte dansk TV 2 allerede tidlig i kampen.
DB170319 " Nora Mørk er en enmannshær i øyeblikket ", rapporterte dansk TV 2 allerede tidlig i kampen.
DA170319 Så langt foreligger det lite konkret kunnskap om hvordan eldre blander alkohol og legemidler, men Ingeborg Rossow i FHI har i en fersk studie sett på dette, og der kom det fram at 6 prosent av eldre ( 60+ ) rapporterte en brukshyppighet av vanedannende legemidler ( sovemidler og/eller beroligende midler ) og alkohol som tilsa at de hadde inntatt begge deler samtidig minst en gang i løpet av siste år.
BT170319 " Nora Mørk er en enmannshær i øyeblikket ", rapporterte dansk TV 2 allerede tidlig i kampen.
AP170319 " Nora Mørk er en enmannshær i øyeblikket ", rapporterte dansk TV 2 allerede tidlig i kampen.
DB170318 trinn rapporterte også om dårligere trivsel enn foregående år, sier Kaldestad til Dagbladet.
DB170318 trinn rapporterte at de var blitt mobbet av andre elever de siste månedene.
DB170317 Det er et langt høyere tall enn den offisielle statistikken fra Verdens Antidopingbyrå ( WADA ) rapporterte totalt for denne sporten i 2015, men det forteller ingen ting om et kulturskifte.
DB170317 I 2005 rapporterte de at 13 mennesker ble drept av krokodiller i løpet av årets ti første måneder.
AP170317 - Når man ser at endringer i et behandlingssystem ledsages av et høyt antall rapporterte selvmord, bør man gjennomføre en systemgranskning, sier Mehlum.
DB170316 Som Dagbladet rapporterte tidligere denne uka dør korallrevene utenfor nordøst-kysten av Australia i et tempo som overgår forskernes mest pessimistiske spådommer.
AP170315 ICIJ rapporterte i en oversiktsartikkel at hundrevis av milliarder dollar er sluset gjennom Luxembourg, og milliarder av dollar er spart i skatt.
AP170315 ICIJ rapporterte i en oversiktsartikkel at hundrevis av milliarder dollar er sluset gjennom Luxembourg, og milliarder av dollar er spart i skatt.
AA170315 Likevel rapporterte mange at de kom inn og fikk kjøpt billetter tidligere enn det oppgitte tidspunktet.
VG170314 Sikkerhetsrisikoen ble raskt så høy at de fleste vestlige medier i liten grad sendte egne reportere inn, og man ble avhengig av aktivister som med livet som innsats rapporterte fra områder overtatt av IS eller beleiret av regimestyrker.
AP170314 TV-stasjoner som CNN hadde flere team ute i snøstormen som rapporterte direkte om elendigheten - for eksempel hvordan det var å krysse Brooklyn Bridge.
SA170313 Den engelsk-canadiske TV-kanalen Sportsnet, ESPN og Bleacher Report rapporterte alle om maratonkampen.
FV170313 Den engelsk-canadiske TV-kanalen Sportsnet, ESPN og Bleacher Report rapporterte alle om maratonkampen.
AP170313 Den engelsk-canadiske TV-kanalen Sportsnet, ESPN og Bleacher Report rapporterte alle om maratonkampen.
DA170312 Det stemmer jo, som « ankerkvinnen » rapporterte , at Telenor, med konsernsjef Sigve Brekke i spissen, i vinter har omorganisert konsernledelsen, slik at den tidligere Telenor Norge-direktøren Berit Svendsen fra 1. mars har fått et atskillig større ledelsesansvar.
AP170309 Han peker også på at Oslo skadelegevakt rapporterte en halvering av voldsskader på skjenkesteder fra 2012 til 2014.
VG170308 Fjernet ikke bildene BBC rapporterte
VG170308 Da BBC sendte oss slike bilder, fulgte vi bransjens standardpraksis og rapporterte de til CEOP ( Child Exploitation & Online Protection Centre ), sier Facebook i en uttalelse til Gizmodo.
VG170308 - Vi rapporterte også barnepornografibildene som hadde blitt delt på vår egen plattform.
BT170306 Det mest bemerkelsesverdige var at de ikke bare rapporterte om bedre og nærere kontakt med sin far, som er den forelder som de oftest blir isolert fra etter valg av ett bosted.
BT170306 De deltok mindre i idrett og rapporterte om mer helseskadelig atferd.
BT170306 De rapporterte også om bedre og nærere forhold til sin mor.
BT170306 De rapporterte dårligere selv-vurdert helse og hyppigere trusler og krenkelser i nabolaget.
VG170305 Innbyggere i Mosul rapporterte onsdag at sivile liv gikk tapt i et luftangrep mot en IS-drevet moské inne i byen.
AP170305 FN rapporterte lørdag at de siden 1. mars har registrert 12 personer med symptomer på å ha vært utsatt for kjemiske våpen.
AP170305 FN rapporterte lørdag at de siden 1. mars har registrert 12 personer med symptomer på å ha vært utsatt for kjemiske våpen.
VG170303 Men da de rapporterte inn saken, ga de bare fra seg 15.000 dollar som bevis.
DN170303 IntraFish rapporterte forrige fredag at lakseprisene falt til under 60 kroner per kilo, mens fredag rapporteres prisene til 54 - 56 kroner per kilo, ifølge IntraFish.
AP170301 Europeiske Reiseforsikring fikk i fjor 109 skadesaker på over 200.000 fra i 2016, med utbetalinger på totalt 64 millioner kroner : ¶ Rapporterte skader for over 200.000 kroner i 2016 : ¶
VG170228 22 prosent av alle rapporterte problem relaterer seg til dette punktet - og for tredje året på rad var de to punktene Blåtann-tilkobling og Stemmestyring som misforstår kommandoer problemene som oftest frekventerte svarskjemaene.
FV170228 Det gjør dem til de mest pålitelige bilmerkene, ettersom begge har 110 rapporterte problemer pr. 100 biler.
DB170228 Men i fjor rapporterte den amerikanske organisasjonen Committee for Human Rights in North Korea at påstandene trolig er sanne, og la fram satellittbilder som bevis.
BT170228 Til sammenligning ble det rapportert om 105 hendelser der fengselets ansatte rapporterte om uønskede hendelser rettet mot dem selv.
AP170228 Oljefondet rapporterte tirsdag om en avkastning på 6,9 prosent i fjor.
AP170228 Oljefondet rapporterte tirsdag om en avkastning på 6,9 prosent i fjor.
AP170228 Til sammenligning ble det rapportert om 105 hendelser der fengselets ansatte rapporterte om uønskede hendelser rettet mot dem selv.
SA170227 Det gjør dem til de mest pålitelige bilmerkene, ettersom begge har 110 rapporterte problemer pr. 100 biler.
BT170227 Det gjør dem til de mest pålitelige bilmerkene, ettersom begge har 110 rapporterte problemer pr. 100 biler.
AP170227 Endringer i vekslingskursen mellom dollar og valutakurven vil gi avvik mellom anslaget og det rapporterte resultatet.
AP170227 De rapporterte tallene for de tre første kvartalene og et grovt anslag på utviklingen i siste kvartal tyder på at avkastningen i 2016 ble 2 - 3 prosent.
AP170227 Det gjør dem til de mest pålitelige bilmerkene, ettersom begge har 110 rapporterte problemer pr. 100 biler.
AA170227 Det gjør dem til de mest pålitelige bilmerkene, ettersom begge har 110 rapporterte problemer pr. 100 biler.
DA170226 UDI rapporterte nylig om både selvskading og selvmordsforsøk på mottakene.
VG170225 Rancheieren ble skutt etter at han rapporterte å ha sett en ulovlig innvandrer på eiendommen.
AP170225 I fjor rapporterte Der Spiegel at droner ble brukt av en paparazzi ved Tina Turners bryllup i Sveits.
SA170224 - Vi ser at andelen som rapporterte moderat-høy fysisk aktivitet gikk ned mellom 1980 til 2000, men gikk opp igjen fram til 2008, sier hun, og påpeker at siden 2000 er det blitt mer trendy å trene, spesielt er det blitt mer populært å gå langløp på ski, sykle lange ritt og løpe maraton.
DB170224 Undersøkende journalister fra nyhetsbyrået Mc Clatchy tok et visitt til parken i 2014, og rapporterte om : ¶ «... dyr i elendige forhold, kjøpmenn som åpenlyst solgte « beinvin », til tross for Kinas forbud fra 1993 som forbyr beinprodukter som stammer fra både ville tigere, og tigere i bur.
DB170224 ! Selv NRKs sindige Morten Jentoft rapporterte fra Moskva sin lettere forundring over at « det som skulle bli en avslappet kveld med god mat, øl og aviser.... » ble avbrutt fordi presidenten der borte plutselig hadde funnet på noe sprell.
AP170224 - Vi ser at andelen som rapporterte moderat-høy fysisk aktivitet gikk ned mellom 1980 til 2000, men gikk opp igjen frem til 2008, sier hun, og påpeker at siden 2000 er det blitt mer trendy å trene, spesielt er det blitt mer populært å gå langløp på ski, sykle lange ritt og løpe maraton.
AA170224 - Vi ser at andelen som rapporterte moderat-høy fysisk aktivitet gikk ned mellom 1980 til 2000, men gikk opp igjen fram til 2008, sier hun, og påpeker at siden 2000 er det blitt mer trendy å trene, spesielt er det blitt mer populært å gå langløp på ski, sykle lange ritt og løpe maraton.
DN170223 Tidligere denne måneden rapporterte Boligprodusentenes Forening om gode tall for igangsetting og salg av nye boliger.
AP170223 Det er avisen The New York Times, som henviser til ikke navngitte amerikanske offisielle kilder, som rapporterte om utplasseringen.
AA170223 Brannvesen kom raskt til stedet, og rapporterte om at veien måtte stenges.
FV170222 Lars Hjalmarsson, Aftenbladets reporter på stedet, rapporterte like før klokken 16 om store bølger.
AA170222 Menneskerettighetsgruppen peker på en økning i Tyrkia i antall rapporterte tilfeller av tortur og mishandling i varetekt i områder som er ilagt portforbud mens regjeringsstyrker kjemper mot kurdiske opprørsgrupper, og umiddelbart etter kuppforsøket.
AA170222 Politipatruljen på stedet rapporterte også om ustø gange.
DB170220 I tillegg rapporterte foreldrene med delt bosted sjeldnere om konflikter med den andre forelderen.
VG170219 Ytringsfriheten og den frie pressen er under et voldsomt press, frie valg blir manipulert og antall rapporterte menneskerettighetsbrudd øker.
DB170219 - At Veireno fortsatte å bryte arbeidsmiljøloven i et mye større omfang enn de rapporterte til kommunen, er helt uakseptabelt.
DA170219 Etter siste inspeksjon i Poggioreale i mai i fjor rapporterte advokat Polidoro og hans fengselsobservatører at overbefolkningen igjen øker, og at 40 prosent soner bak lukkede celledører mens loven krever 8 timers daglig frigang i korridoren.
VG170218 - Dere er de som skrev og rapporterte om dem, jeg mener, lekkasjene er ekte.
DB170218 januar, der han mente at pressen rapporterte om alt for få tilskuere.
DB170217 OUS rapporterte ikke inn saken til Statens helsetilsyn før i går, selv om feilen ble oppdaget i august 2014.
DB170216 Den kvinnelige soldaten som rapporterte om forholdene, skal ha gjort dette i oktober 2016, og parlamentet ble ikke informert før januar 2017.
DB170216 Den kvinnelige soldaten som rapporterte om forholdene, forteller om svært alvorlige og ydmykende hendelser ved militærbasen.
BT170216 - En ansatt i hjemmesykepleien ringte oss klokken 03.33 og rapporterte at det rant mye vann langs reperbanene på veien opp til Munkebotntunnelen, sier operasjonsleder Eivind Hellesund i Vest politidistrikt.
SA170215 - Jeg var lenge den eneste som rapporterte på denne måten fra standplass.
AP170215 - Jeg var lenge den eneste som rapporterte på denne måten fra standplass.
VG170214 Spillerne har gjemt seg i en krok og prater seg imellom mens Luis Enrique derimot er rasende, rapporterte Viasats svenske reporter Frida Nordstrand ifølge Expressen.
DN170214 Norwegian Finans Holding, som eier Bank Norwegian, rapporterte tirsdag et driftsresultat før skatt på 365 millioner kroner for fjerde kvartal 2016, mot 328 millioner kvartalet før.
DN170214 Norway Royal Salmon rapporterte tirsdag driftsresultat på 101 millioner kroner for fjerde kvartal, mot 91 millioner samme kvartal året før.
DB170214 Den gang avslørte lydloggen at Ford rapporterte om en feil på den ene motoren, og ba om å få returnere til landingsstripa.
DB170212 I mange år fulgte de med på alt han gjorde, og rapporterte det så tilbake til Øst-Berlin.
DB170211 - Det er en grunn til at ekteskap « på tvers » regnes som det dypeste tegnet på integrering, og ikke bare rapporterte holdninger til ekteskap på tvers, sier han.
DN170210 Reuters rapporterte i januar at tre kilder har opplyst at Flynn hadde fem telefonsamtaler med ambassadør Sergej Kisljak 29. desember, samme dag som daværende president Obama innførte straffereaksjoner mot Russland fordi de skal ha forsøkt å påvirke utfallet av presidentvalget i USA.
AA170210 Reuters rapporterte i januar at tre kilder har opplyst at Flynn hadde fem telefonsamtaler med ambassadør Sergej Kisljak 29. desember, samme dag som daværende president Obama innførte straffereaksjoner mot Russland fordi de skal ha forsøkt å påvirke utfallet av presidentvalget i USA.
DB170209 Ingen av deltakerne rapporterte om alvorlige bivirkninger av Lightning Process.
DB170209 De rapporterte signifikant økt livskvalitet, aktivitet i hjemmet og tilbakeføring til skole/arbeid og kraftig redusert behov for hvile.
VG170208 Organisasjonene rapporterte om vold, mishandling av barn, seksuelt misbruk, selvskading, umenneskelig behandling og elendige boforhold.
DN170208 Oppgangen kom etter at selskapet rapporterte et høyere enn ventet resultat for fjerde kvartal, samt kunngjorde et høyere enn ventet utbytteforslag for 2016.
DN170208 Analytiker Vegard Toverud i Pareto Securities viser til at Storebrand rapporterte en sterk inntjening i fjerde kvartal, som var drevet av mye overskuddsdeling.
DB170208 Veireno rapporterte jevnlig til Renovasjonsetaten om situasjonen, og opplyste om at det hadde funnet sted mellom null og tre brudd på bestemmelsene om arbeidstid i ukene 50 frem til uke 3.
DB170208 Den nye etatsdirektøren Arild Sundberg beklaget i media fredag at de opplysningene som etaten tidligere rapporterte videre til rådhuset, har vært mangelfulle.
DB170208 - Nettselskapene rapporterte i januar 2017 at knapt 600 kunder hadde bedt om unntak.
AP170208 - Veireno rapporterte jevnlig til Renovasjonsetaten om situasjonen, og opplyste om at det hadde funnet sted mellom null og tre brudd på bestemmelsene om arbeidstid i ukene 50 frem til uke 3.
AA170208 Både separatister og lokale innbyggere rapporterte samme sommer om økt russisk innflytelse i den opprørskontrollerte Donbass-regionen.
DN170207 General Motors rapporterte justert resultat per aksje i fjerde kvartal på 1,28 dollar, 11 cent over konsensus.
DB170207 Det bodde fanger over henrettelsesrommet, som rapporterte at de hørte lyden av henrettelsene.
VG170206 I 2015 rapporterte norske hjelpearbeidere til VG om brutale folkemord i Myanmar.
DB170205 Realiteten var at det var Spicer som rapporterte feil tall.
DB170204 Men i fjor rapporterte den amerikanske organisasjonen Committee for Human Rights in North Korea at påstandene trolig er sanne, og la fram satellittbilder som bevis.
AP170204 Ifølge Skorzynski rapporterte Walesa det første året noe som kan ha hatt betydning for hans kolleger, deretter var rapportene innholdsløse og så kom det til et totalt brudd i 1976.
SA170203 Madsen understreker at dette først og fremst er en føre-var holdning, og at det ikke er rapporterte tilfeller av kreft hos barn som skyldes estragol.
FV170203 Madsen understreker at dette først og fremst er en føre-var holdning, og at det ikke er rapporterte tilfeller av kreft hos barn som skyldes estragol.
DN170203 Tallene for november ble justert ned til 164.000 fra tidligere rapporterte 204.000.
DN170203 PST melder om flere rapporterte tilfeller der nordmenn presses av russisk etterretning.
BT170203 Madsen understreker at dette først og fremst er en føre-var holdning, og at det ikke er rapporterte tilfeller av kreft hos barn som skyldes estragol.
AP170203 Madsen understreker at dette først og fremst er en føre-var holdning, og at det ikke er rapporterte tilfeller av kreft hos barn som skyldes estragol.
SA170202 Forsvarsdepartementet bekrefter at FLO ikke rapporterte problemene med slepetraktorene og at deres konklusjon var basert på FLO-rapporten.
FV170201 Tjenestepersonen som avfyrte skuddet, rapporterte selv hendelsen like etter.
DN170201 Det meste av svekkelsen kom tirsdag kveld etter at bransjeorganisasjonen American Petroleum Institute ( API ) rapporterte en vekst i oljelagrene i USA på 5,83 millioner fat i løpet av uken frem til 27. januar, skriver Bloomberg News.
DN170201 Anadarko Petroleum fulgte i kjølvannet til Exxon Mobil og Chevron, og rapporterte store tap i fjerde kvartal 2016, noe som ifølge Bloomberg News er nok et tegn på at oljeindustriens finansielle smerter ikke er over.
DN170130 Amerikanske medier rapporterte om en rekke tilfeller av personer som hadde reist ut fra USA og som ble holdt igjen da de ankom flyplasser i USA igjen, fordi de var statsborgere fra enten Irak, Iran, Libya, Somalia, Syria, Sudan eller Yemen.
AP170130 Flere steder rapporterte imidlertid advokater at immigrasjonsoffiserer nektet å følge instruksen til domstolene, melder Reuters.
AP170130 Flere steder rapporterte imidlertid advokater at immigrasjonsoffiserer nektet å følge instruksen til domstolene, melder Reuters.
DN170129 Det er folkefest, knallstemning - folk fosser i mål her nå, rapporterte skitrener Jørgen Aukland fra Team Santander til DN like etter at pallplassene var sikret.
AP170129 Ifølge Folkehelseinstituttet, er det ikke urimelig å anta at deler av den rapporterte økningen i psykiske plager er reell.
FV170127 OSLO : Studentene rapporterte at de bodde hjemmefra i fjor, mens de i virkeligheten bodde hjemme hos foreldrene, skriver Dagens Næringsliv.
DN170127 Intel, som rapporterte resultater for fjerde kvartal etter amerikanske børser stengte torsdag, steg 1,1 prosent til 37,98 dollar.
DN170126 I en storkontroll har Lånekassen avdekket at 1600 studenter rapporterte at de bodde hjemmefra i fjor, når de i virkeligheten bodde hjemme hos foreldrene.
DB170126 TV 2 har tidligere skrever at Jensen ikke rapporterte om aksjene til Skattemyndighetene.
DB170126 IKKE GRANSKET LIKEVEL : : Dagsavisen rapporterte feilaktig om et vedtak om at byråd for miljø og samferdsel Lan Marie Nguyen Berg ( MDG ), skulle granskes - og andre medier hengte seg på.
AP170126 Menneskecellene utgjorde bare en bitte liten del av hver embryo og embryoene ble dyrket i bare noen få uker, rapporterte forskerne torsdag.
DN170125 Den amerikanske referanseoljen svekkes marginalt og handles for rundt 53 dollar per fat, etter at bransjeorganisasjonen American Petroleum Institute ( API ) tirsdag kveld rapporterte om vekst i oljelagrene i USA på 2,93 millioner fat i løpet av uken frem til 20. januar.
DB170125 Ukeavisen Ledelse rapporterte i fjor at nordlig norsk vinterturisme økte med 250 prosent i tiåret mellom 2005 og 2015.
DB170125 USAs nasjonale senter for snø- og isdata rapporterte nylig følgende : « I løpet av året kom en ny bølge rekordlave målinger for både daglig og månedlig sjøis-utstrekning ».
DB170122 Avisen Daily Mirror rapporterte søndag kveld at Mason kjempet for livet etter hodeskaden han pådro seg, og at 25-åringen lå på sykehus med kraniebrudd og hjerneblødning.
DB170121 Allerede klokka 11.00 lokal tid rapporterte undergrunnsbaneoperatørene i Washington D.C. om 275 000 reiser i hovedstaden.
DB170120 Redningsmannskapene rapporterte midt på dagen at de hadde sett « flere omkomne ».
DB170118 - Jeg, Barack Hussein Obama, sverger høytidelig at jeg trofast vil utøve embetet som president i De forente stater, og etter beste evne bevare, beskytte og forsvare De forente staters grunnlov, sa Obama med hånda på Abraham Lincolns bibel da han ble innsverget klokka 18.00 norsk tid, rapporterte Dagbladet den gang.
AP170118 For eksempel, rapporterte en av de 16 testpersonene under en prøving av ekstrakt fra eiketrær i Bucuresti i 1996 at han fikk « følelsen av å gå med plastsokker ».
DB170117 DA GALSKAPEN VAR på det verste og norske medier rapporterte live fra rundkjøringa en drøy langpasning unna Real Madrids treningsfelt, oppfordret jeg det nasjonale Martin Ødegaard-partyet til å slutte å drikke rett fra flaska, og om ikke annet i hvert fall vurdere blandevann.
SA170116 Da organisasjonssekretæren i fagforbundet SAFE tok konflikten nærmere i øyesyn, rapporterte han at ledelsen hadde skapt en fryktkultur og forsøkte å kneble både verneombud og tillitsvalgte ( krever innlogging ).
DB170116 Det var det statlige eide nyhetsbyrået Xinhua som først rapporterte om funnet.
DB170116 Internasjonalt er Norge i « verstingklassen » når det gjelder rapporterte muskelskjelettplager.
AP170116 I 2015 rapporterte brasilianske myndigheter om en betydelig økt forekomst av fosterskaden mikrokefali som falt sammen med et pågående utbrudd av zikafeber.
AP170115 Myndighetene innrømmer at forbudet delvis blir undergravet av stor sigarettsmugling fra India, rapporterte BBC for noen år siden.
AP170112 - Vi rapporterte ikke det samme som Buzzfeed rapporterte , sa Cooper, før han la til at han aldri ville ha « dumpet » uverifiserte påstander på nettet.
AP170112 - Vi rapporterte ikke det samme som Buzzfeed rapporterte, sa Cooper, før han la til at han aldri ville ha « dumpet » uverifiserte påstander på nettet.
AP170112 - Vi rapporterte ikke det samme som Buzzfeed rapporterte , sa Cooper, før han la til at han aldri ville ha « dumpet » uverifiserte påstander på nettet.
AP170112 - Vi rapporterte ikke det samme som Buzzfeed rapporterte, sa Cooper, før han la til at han aldri ville ha « dumpet » uverifiserte påstander på nettet.
DB170111 Tilsammen har det vært har det vært rundt 40 rapporterte ulykker på veiene.
DB170111 I 2015 rapporterte svenske kvinner at de var utsatt for nærmere en halv million seksuelle overgrep.
BT170111 - Vi ble enige om at vi bare skulle bruke ham som kilde, det vil si at han bare rapporterte det han kom over, sa Jensen, som likevel omtaler Cappelen som unik : ¶
DB170110 De rapporterte også om speilblank veibane, og derfor tok det også tid før de kom fram, sier operasjonsleder i politiet i Telemark, Lene Nordbø, til Dagbladet.
DB170109 Piloten rapporterte så det ukjente objektet til to radarstasjoner på hver sin side av objektet, men ingen av stasjonene klarte å få opp objektet i systemene sine, selv om det burde være innenfor rekkevidde, skriver The Huffington Post.
DB170109 Suspenderinga skjedde imidlertid i kjølvannet av at Duca rapporterte 33-åringens tilnærmelser.
BT170107 « Isbjørnjakt på Vågen i formiddag », rapporterte BT 30. juli 1953.
DB170105 Kortisol påvirker også søvn og oppvåkning, og i en fersk australsk studie rapporterte over 60 prosent av MDMA/ecstasy-brukere at de hadde søvnproblemer.
DB170104 - Av 1035 rapporterte skoldingsskader skyldtes ett konkret tilfelle bruk av honning ?
DN170103 Petroleum Geo-Services rapporterte tirsdag morgen at flåteutnyttelsen i fjerde kvartal 2016 endte på 52 prosent, noe som var i tråd med forventningene, ifølge Pareto Securities.
DB170101 I 2015-2016 ble det rapportert om totalt 54 uhell, og gjennomsnittet de siste sju årene ligger på 57 rapporterte uhell, viser tall fra Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap ( DSB ). 18 av uhellene i fjor resulterte i øyeskader.
AP161230 - Den største gruppen deprimerte rapporterte om flere stressende livshendelser, vanskeligheter med forholdet til partneren, tidligere psykiske helseplager og noe lavere utdannelse, forteller Fredriksen.
BT161219 Meldinger mandag kveld rapporterte om foreløpig tolv drepte og 50 skadde i det som ser ut til å være et angrep.
AP161215 Vi har gjennomgått siden du rapporterte for trakassering.
AP161210 Han ga også ordre om at enhver BBC-ansatt som hadde « brutt loven og forårsaket skade, må tas hånd om, rapporterte Bangkok Post.
SA161011 I en pressemelding sendt ut tirsdag heter det at Samsung « jobber med relevante myndigheter for å undersøke de nylig rapporterte tilfellene ».
BT161011 I en pressemelding sendt ut tirsdag heter det at Samsung « jobber med relevante myndigheter for å undersøke de nylig rapporterte tilfellene ».
AP161007 Folkehelseinstituttet fraråder gravide å reise til Thailand og Filippinene etter økt antall rapporterte tilfeller av zikavirus. 339870569_doc6rsuztsr5jdvhxuf4w4.jpg FOTO : NaibankFotos ¶
AP161006 Vi rapporterte direkte.
AP160918 Jeg vet ikke hvorfor tegningene ble fjernet, annet enn at jeg tror flere rapporterte dem inn.
AP160918 Det eneste er et tilfelle der Hege Storhaug ble utsatt for en kampanje der mange rapporterte henne og hun ble utestengt en dag, sier hun.
AP160829 - Tidligere var det mange militæravdelinger som rapporterte til Moskva at de hadde høyere beredskap enn det som egentlig var tilfelle.
AP160715 Vitner rapporterte om både skudd og en eksplosjon.
AP160703 I januar ble det satt i gang etterforskning mot Stockholmspolitiet : Rapporterte ikke om overgrep i frykt for å skape ekstra konflikter.
BT160625 Og mennene og kvinnene som vendte seg mot vestveggen og kong Harald i Nidarosdomen i går, var de samme som vendte seg i samme retning i 1164 og så en annen konge tre inn », skrev Aftenposten-journalisten Vetle Lid Larssen da han rapporterte fra kong Haralds og dronning Sonjas signing i Nidarosdomen.
AP160622 I 1983 rapporterte A-magasinet fra en lørdagskveld på Club 7 under tittelen « Gjør som du føler, æsse ».
AP160409 Süddeutsche Zeitung rapporterte at tyske myndigheter vurderte å gå til sak mot ansatte hos Mossack Fonseca for mulig hjelp til skatteunndragelser ved bankens kontor i Luxembourg.
AP160405 Han rapporterte også om en mindre lekkasje som Mossack Fonseca hadde gjort til tyske myndigheter.
AP160311 Prisene Aftenposten fant i Rema-butikken i Oslo sentrum er gjennomgående så vidt under prisene E24 rapporterte fra en Kiwi-butikk på St.
AP160311 E24 rapporterte torsdag om at kjeden Kiwi hadde senket prisene på en rekke typiske påskevarer.
AP160309 Ungdommene med slik forsinket søvnfase rapporterte mer symptomer på angst og depresjon, og langt flere røykte og hadde skadelig alkoholforbruk.
AP160309 I en norsk undersøkelse rapporterte åtte prosent av 16 - 19 åringer problemer med å sovne før klokken to om natten og samtidig store problemer med å våkne om morgenen.
BT160308 For mens hotellbransjen i Norge for første gang på fem år rapporterte om oppgang for 2015-sesongen, ble det en brutal nedgang for byhotellene på Vestlandet.
AP160228 Et forskningsinstitutt i Bern rapporterte i forrige uke om at 51 prosent var for initiativet, mens i midten av februar hadde oppslutningen skrumpet inn til 46 prosent, mens de som var mot hadde en oppslutning på 49 prosent.
AP160222 En studie fra 2012 i Norge viser at 35,9 prosent av kvinner og 12,7 prosent av menn rapporterte at de var blitt utsatt for uønsket seksuell adferd, handling og omfang før de var 16 år. 97 gutter og 2 jenter ble siktet for seksuallovbrudd i 2012.
AP160214 Omtrent like mange menn ( 16,3 prosent ) som kvinner ( 14,4 prosent ) rapporterte mindre alvorlig partnervold i løpet av livet ( kløpet, klort, lugget eller slått med flat hånd ).
AP160209 Allerede en uke etter den offisielleadvarselen kom, rapporterte Uflix, en typisk avblokkeringstjeneste, at deres australske brukere haddeblittutestengt fra det amerikanske Netflix-innholdet.
AP160128 Abborvannsveien er OK, men jeg er redd skiføret i den nederste delen ryker ", rapporterte løypebasen i Bærumsmarka på føremeldingen torsdag morgen.
AP160128 ", rapporterte kommunens løypebas torsdag morgen.
AP160127 Hun rapporterte blant annet om militser som krysset grensen fra Tyrkia til Syria ved hjelp av hjelpeorganisasjonsbiler.
AP160126 Men politiet rapporterte ikke om overgrepene i frykt for å skape ekstra konflikter.
AP160125 I kjølvannet av den seksuelle trakasseringen i Köln på nyttårsaften, rapporterte flere innvandringskritiske nettsider at lignende angrep også har skjedd i Sverige.
AP160125 Han skrev at Dagens Nyheter ikke rapporterte om trakassering av svenske jenter.
AP160114 I fjor vår eksploderte strømmen av mennesker som tok seg over fra Tyrkia til Hellas, og i starten av juni rapporterte FNs høykommissær for flyktninger UNHCR at det var snakk om en seksdobling.
AP160113 Så de aller fleste avdelingsledere som tidligere rapporterte til biskopen, rapporterer nå til meg, sier Wade.
AP160113 Så de aller fleste avdelingsledere som tidligere rapporterte til biskopen, rapporterer nå til meg, sier Wade.
AP160110 Men politiet rapporterte ikke om overgrepene i frykt for å skape ekstra konflikter.
AP160107 Blant anmeldelsene er det to rapporterte voldtekter, skriver nyhetsbyrået AP.
AP160103 Les om avviksmeldingene her : Pleiere rapporterte om 4531 avvik ved sykehjemmene i Oslo Thorkildsen er klar på at Oslo står overfor store utfordringer i eldreomsorgen og erkjenner at det er behov for bedre bemanning ved flere av sykehjemmene.