DN171025 Årsaken er at veksten i abonnementsinntektene i publikasjonene , samt veksten i Mynewsdesk, kompenserte for tilbakegangen på annonser.
VG171003 Nå må de trekke disse publikasjonene tilbake fordi de er ulovlige, og de må destruere materialet, fordi de er innhentet på ulovlig vis.
VG170913 De to publikasjonene har i en serie artikler beskyldt Wilson for gjentatte ganger å ha løyet om sin alder, hennes virkelige navn - og barndom.
AP170905 Kate og William anmeldte fotografen og publikasjonene som trykket bildene, for å ha invadert deres privatliv.
AA170905 Kate og William anmeldte fotografen og publikasjonene som trykket bildene, for å ha invadert deres privatliv. ( ©NTB ) ¶
DB170808 Etter angrepet på Charlie Hebdo skrev Tahir-ul-Qadri et lengre innlegg der han ivret for fred - og la samtidig la ansvaret for konfliktnivået tungt på skuldrene til publikasjonene og redaktørene som benyttet seg av ytringsfriheten og trykkefriheten.
VG170509 I søksmålet som ble levert Los Angeles Superior Court på mandag, heter det at publikasjonene « notorisk ondsinnet og med overlegg » har publisert falske historier om hans kjønnsidentitet - og beskyldninger om at han er i ferd med å bli kvinne.
SA170420 Russiske myndigheter har satt flere av publikasjonene til Jehovas vitner på en liste over forbudt ekstremistisk litteratur, skriver Reuters.
AP170420 Russiske myndigheter har satt flere av publikasjonene til Jehovas vitner på en liste over forbudt ekstremistisk litteratur, skriver Reuters.
AA170420 Russiske myndigheter har satt flere av publikasjonene til Jehovas vitner på en liste over forbudt ekstremistisk litteratur, skriver Reuters. ( ©NTB ) ¶
VG170308 - Ved første øyekast ser det ut til at publikasjonene mest sannsynlig er ekte, eller inneholder mye ekte materiale.
VG170307 En annen ekspert som har sett på publikasjonene, Jake Williams ved Rendition Infosec, sier at publikasjonene virker ekte.
VG170307 En annen ekspert som har sett på publikasjonene , Jake Williams ved Rendition Infosec, sier at publikasjonene virker ekte.
VG170307 - Ved første øyekast ser det ut til at publikasjonene mest sannsynlig er ekte, eller inneholder mye ekte materiale.
SA170307 En ekspert som har sett på publikasjonene, Jake Williams ved Rendition Infosec, sier til AP at publikasjonene virker ekte.
SA170307 En ekspert som har sett på publikasjonene , Jake Williams ved Rendition Infosec, sier til AP at publikasjonene virker ekte.
DN170307 En annen ekspert som har sett på publikasjonene, Jake Williams ved Rendition Infosec, sier at publikasjonene virker ekte.
DN170307 En annen ekspert som har sett på publikasjonene , Jake Williams ved Rendition Infosec, sier at publikasjonene virker ekte.
DN170307 - Ved første øyekast ser det ut til at publikasjonene mest sannsynlig er ekte, eller inneholder mye ekte materiale.
BT170307 En annen ekspert som har sett på publikasjonene, Jake Williams ved Rendition Infosec, sier at publikasjonene virker ekte.
BT170307 En annen ekspert som har sett på publikasjonene , Jake Williams ved Rendition Infosec, sier at publikasjonene virker ekte.
BT170307 - Ved første øyekast ser det ut til at publikasjonene mest sannsynlig er ekte, eller inneholder mye ekte materiale.
AA170307 En annen ekspert som har sett på publikasjonene, Jake Williams ved Rendition Infosec, sier at publikasjonene virker ekte.
AA170307 En annen ekspert som har sett på publikasjonene , Jake Williams ved Rendition Infosec, sier at publikasjonene virker ekte.
AA170307 - Ved første øyekast ser det ut til at publikasjonene mest sannsynlig er ekte, eller inneholder mye ekte materiale.
AP170123 Det er viktig å være kritisk til forskning, men da bør man være like kritisk til publikasjonene man selv foretrekker, mener innleggsforfatterne.
AP170123 Det er viktig å være kritisk til forskning, men da bør man være like kritisk til publikasjonene man selv foretrekker, mener innleggsforfatterne.
AP160220 Det har delvis gjort det mulig for regjeringen å fortsette å henvise til Tyrkias « dynamiske » mediemiljø, de tallrike publikasjonene og tv-kanalene og det faktum at tyrkerne - i det minste ifølge lov - har talefrihet og bør være takknemlige for det de har i stedet for å være kritiske.