DN171101 Økokrim slår fast at pengene aldri gikk til å betale for konsulenttjenester, men urettmessig utbetalinger til den usbekiske presidentdatteren .
DN171101 « I likhet med andre avtaler som ble inngått mellom Vimpelcom og Takilant, synes avtalen i realiteten å ha vært et middel for å gjennomføre og skjule urettmessige betalinger fra Vimpelcom til presidentdatteren ».
DN171101 Vimpelcom har siden 2012 vært under etterforskning i flere land i forbindelse med utbetalinger til selskaper med tette bånd til den tidligere presidentdatteren Gulnara Karimova.
DN171101 Vimpelcom har siden 2012 vært under etterforskning i flere land i forbindelse med utbetalinger til selskaper med tette bånd til den tidligere presidentdatteren Gulnara Karimova.
DB171101 Høsten 2014 ble det kjent at Vimpelcom ble etterforsket for store pengeoverføringer til et postboksselskap eid av venninnen til den usbekiske presidentdatteren Gulnara Karimova.
DB171101 Høsten 2014 : Vimpelcom ble etterforsket internasjonalt for pengeoverføringer til et postboksselskap med bånd til den usbekiske presidentdatteren Gulnara Karimova.
AP171101 * Høsten 2014 : Vimpelcom ble etterforsket internasjonalt for pengeoverføringer til et postboksselskap med bånd til den usbekiske presidentdatteren Gulnara Karimova.
DN170922 Svenske myndigheter har skaffet seg avgjørende bevis for at det var presidentdatteren Gulnara Karimova som eide postkasseselskapet som fikk milliardbestikkelser fra Telia og Vimpelcom.
DN170922 Svenske myndigheter har fått bevis for at det var presidentdatteren Gulnara Karimova ( til venstre ) som kontrollerte selskapet som fikk overført penger både fra Telia og delvis Telenor-eide Vimpelcom ( nå Veon ).
DN170922 Begrunnelsen er at presidentdatteren Gulnara Karimova, som mottok betalingene, ikke er en maktperson verken formelt eller uformelt.
AA170921 Det russiske teleselskapet skapte problemer for Telenor da de ble etterforsket internasjonalt for pengeoverføringer til et postboksselskap med bånd til den usbekiske presidentdatteren Gulnara Karimova.
VG170708 Kommentar : Hun er kronprinsessen av Trump-imperiet ¶ Presidentdatteren var den som symbolsk representerte amerikanske interesser i sluttspurten av de viktige internasjonale diskusjonene.
DB170621 I en rekke Twitter-meldinger etter møtet med presidentdatteren , gjør han ikke bare narr av sirkuset, men spiller med og hevder det vil bli startet en etterforskning for å komme til bunns i saken.
DB170613 FORSVARER IVANKA : Dagen etter at Donald Trump gikk hardt ut mot varehuskjeden Nordstrom, som dropper produktene til presidentdatteren Ivanka Trump, reklamerer Trump-rådgiver Kellyanne Conway for datterens merkevare under et intervju.
AP170519 Men også en glattpolert og bedrevitende suksess som presidentdatteren Ivanka Trump kan bære på kimen til et forsinket ungdomsopprør.
AP170519 Men også en glattpolert og bedrevitende suksess som presidentdatteren Ivanka Trump kan bære på kimen til et forsinket ungdomsopprør.
DA170516 På alles lepper ¶ Presidentdatteren har blitt så viktig at navnet hennes har vært på alles lepper under de ti dager lange klimaforhandlingene som har sin siste dag i dag i Bonn, ifølge BBC.
DA170516 I en e-post sendt ut i forkant av klimamøtet i Bonn, oppfordret lederen av en av USAs ledende miljøorganisasjoner, National Resources Defence Council, leserne sine om å pepre presidentdatteren med klimabudskap.
VG170411 Ifølge dokumenter som Wall Street Journal har fått innsyn i leier presidentdatteren og mannen et hus verdt over 40 millioner kroner i Washington D.C.
AA170407 Det russiske teleselskapet skapte problemer for Telenor da de ble etterforsket internasjonalt for pengeoverføringer til et postboksselskap med bånd til den usbekiske presidentdatteren Gulnara Karimova.
DB170329 FORSVARER IVANKA : Dagen etter at Donald Trump gikk hardt ut mot varehuskjeden Nordstrom, som dropper produktene til presidentdatteren Ivanka Trump, reklamerer Trump-rådgiver Kellyanne Conway for datterens merkevare under ett intervju.
AP170329 Ifølge forliket Vimpelcom inngikk med amerikanske myndigheter, har Vimpelcom betalt store pengesummer til et postkasseselskap i et skatteparadis, som kontrolleres av presidentdatteren Gulnara Karimova.
VG170327 Men at presidentdatteren og familien også gjør en så stor inngripen i nabolaget, har vært vondt å svelge for noen.
VG170327 Ikke lenge etter at presidentdatteren kom til nabolaget dukket det opp « No parking » skilt i gaten utenfor huset og Secret Service skal med sine SUV-er ha begynt å blokkere stadig flere av parkeringsplassene i gatene rundt.
VG170327 Det er blant påstandene fra de nye naboene til presidentdatteren .
DN170322 Vimpelcom har erkjent at selskapet har betalt store beløp i bestikkelser til presidentdatteren Gulnara Karimova for å få innpass i mobilmarkedet i Usbekistan.
DB170314 FORSVARER IVANKA : Dagen etter at Donald Trump gikk hardt ut mot varehuskjeden Nordstrom, som dropper produktene til presidentdatteren Ivanka Trump, reklamerer Trump-rådgiver Kellyanne Conway for datterens merkevare under ett intervju.
DB170311 FORSVARER IVANKA : Dagen etter at Donald Trump gikk hardt ut mot varehuskjeden Nordstrom, som dropper produktene til presidentdatteren Ivanka Trump, reklamerer Trump-rådgiver Kellyanne Conway for datterens merkevare under ett intervju.
DB170304 FORSVARER IVANKA : Dagen etter at Donald Trump gikk hardt ut mot varehuskjeden Nordstrom, som dropper produktene til presidentdatteren Ivanka Trump, reklamerer Trump-rådgiver Kellyanne Conway for datterens merkevare under ett intervju.
DB170301 Nylig ba det amerikanske etikkrådet Det hvite hus vurdere hvorvidt Conway bør straffes, etter at hun reklamerte for presidentdatteren Ivanka Trumps klær under et direktesendt intervju.
DB170301 FORSVARER IVANKA : Dagen etter at Donald Trump gikk hardt ut mot varehuskjeden Nordstrom, som dropper produktene til presidentdatteren Ivanka Trump, reklamerer Trump-rådgiver Kellyanne Conway for datterens merkevare under ett intervju.
DB170228 Nylig ba det amerikanske etikkrådet Det hvite hus vurdere hvorvidt Conway bør straffes, etter at hun reklamerte for presidentdatteren Ivanka Trumps klær under et direktesendt intervju.
DB170228 FORSVARER IVANKA : Dagen etter at Donald Trump gikk hardt ut mot varehuskjeden Nordstrom, som dropper produktene til presidentdatteren Ivanka Trump, reklamerer Trump-rådgiver Kellyanne Conway for datterens merkevare under ett intervju.
DN170227 Vimpelcom har erkjent at selskapet har betalt store beløp i bestikkelser til presidentdatteren for å få innpass i mobilmarkedet i Usbekistan.
DB170218 Motespaltisten hevdet, som hun selv skrev til bildene, at ingen ville sitte ved siden av presidentdatteren .
DB170218 Presidentdatteren hadde åpenbart fått med seg debatten og spekulasjonene, og svarte på Twitter.
DB170216 Nylig ba det amerikanske etikkrådet Det hvite hus vurdere hvorvidt Conway bør straffes, etter at hun reklamerte for presidentdatteren Ivanka Trumps klær under et direktesendt intervju.
DB170216 FORSVARER IVANKA : Dagen etter at Donald Trump gikk hardt ut mot varehuskjeden Nordstrom, som dropper produktene til presidentdatteren Ivanka Trump, reklamerer Trump-rådgiver Kellyanne Conway for datterens merkevare under ett intervju.
DB170215 På møtet om kvinner i arbeidslivet, var det ifølge NTB og The independent presidentdatteren selv som langt på vei ledet møtet.
DB170215 Britiske The Guardian er ett av mediene som peker på det « bedårende og drømmende » blikket presidentdatteren sender i retning Trudeau, og på Reddit går diskusjonene høyt om hva som kan ligge i dette og hvilke konsekvenser det eventuelt kan få.
DB170214 FORSVARER IVANKA : Dagen etter at Donald Trump gikk hardt ut mot varehuskjeden Nordstrom, som dropper produktene til presidentdatteren Ivanka Trump, reklamerer Trump-rådgiver Kellyanne Conway for datterens merkevare under ett intervju.
DB170214 ( Dagbladet ) : Det amerikanske etikkrådet ber Det hvite hus vurdere hvorvidt Donald Trumps politiske rådgiver Kellyanne Conway bør straffes, etter at hun reklamerte for presidentdatteren Ivanka Trumps klær under et direktesendt intervju.
DB170213 FORSVARER IVANKA : Dagen etter at Donald Trump gikk hardt ut mot varehuskjeden Nordstrom, som dropper produktene til presidentdatteren Ivanka Trump, reklamerer Trump-rådgiver Kellyanne Conway for datterens merkevare under ett intervju.
DB170213 FORSVARER IVANKA : Dagen etter at Donald Trump gikk hardt ut mot varehuskjeden Nordstrom, som dropper produktene til presidentdatteren Ivanka Trump, reklamerte Trump-rådgiver Kellyanne Conway for datterens merkevare under et intervju.
AP170212 Blant dem som har outsourcet produksjon av klær og sko hit, er presidentdatteren Ivanka Trump, ifølge det franske magasinet L'Express.
AP170212 Blant dem som har outsourcet produksjon av klær og sko hit, er presidentdatteren Ivanka Trump, ifølge det franske magasinet L'Express.
DB170210 ¶ FORSVARER IVANKA : Dagen etter at Donald Trump gikk hardt ut mot varehuskjeden Nordstrom, som dropper produktene til presidentdatteren Ivanka Trump, reklamerer Trump-rådgiver Kellyanne Conway for datterens merkevare under ett intervju.
DB170210 FORSVARER IVANKA : Dagen etter at Donald Trump gikk hardt ut mot varehuskjeden Nordstrom, som dropper produktene til presidentdatteren Ivanka Trump, reklamerer Trump-rådgiver Kellyanne Conway for datterens merkevare under ett intervju.
DB170209 ¶ FORSVARER IVANKA : Dagen etter at Donald Trump gikk hardt ut mot varehuskjeden Nordstrom, som dropper produktene til presidentdatteren Ivanka Trump, reklamerer Trump-rådgiver Kellyanne Conway for datterens merkevare under ett intervju.
DA170209 Mens IvankaTrump blir sett på som en utstrakt hånd til USAs kvinner, er det uklart hvilke verdier den tidligere liberale presidentdatteren står for.
DA170209 Ivanka var « varm og tilstedeværende », sier Abber til Dagsavisen om den medietrente presidentdatteren , som har vært konfrontert med farens sex-skandaler siden hun var åtte år, og hørt ham si at han « kanskje ville datet henne » dersom hun ikke var hans datter.
DN170208 Avisen Financial Times ( FT ) skriver at presidentdatteren Ivanka Trump satt i styret i en stiftelse for Murdoch og hans ekskone Wendi Dengs to døtre på 15 og 13 år.
DB170206 De var snare med å gripe til telefonene for å ta bilder og videoer da presidentdatteren Ivanka Trump ( 35 ) og hennes datter Arabella ( 5 ) plutselig dukket opp på feiringen av kinesisk nyttår på Kinas ambassade i Washington.
DB170206 - Hun liker virkelig Kina, skal ha ambassadør Cui ha fortalt andre, da han oppsummerte møtet med presidentdatteren .
AP160206 De russiske journalistene peker på at presidentdatteren har både ukrainere og vestlige forretningsmenn fra NATO-land som venner på sosiale medier.
AP160206 Avisen forteller hvordan presidentdatteren og en venninne dro på cruise i Middelhavet med yachten Aria.
AP160130 Gjennom et tiår der Angola årlig har hatt tosifret økonomisk vekst og eventyrlige oljeinntekter, har presidentdatteren på forbløffende vis bygget seg opp en personlig formue på 3,3 milliarder dollar, ifølge Forbes.