DN171023 Eriksen tror spådommen han hadde for premieren fort kan vise seg å være nærmere et anslag over filmens totale inntekter fra det amerikanske kinomarkedet.
DB171023 august neste år, for etter premieren på « Skjelvet » kommer det neste boligkrakket, fleiper han.
DB171023 Her er de sammen under premieren på den første « Sex and the City»-filmen i 2008.
DA171023 Filmen kan ikke ødelegge den, sa han til Dagsavisen forut for premieren om boken « Snømannen » som filmen bygger på.
DA171023 Elendige kritikker og et dårlig rykte er angivelig grunnen til at det amerikanske kinopublikummet velger bort « Snømannen », i motsetning til her i Norge hvor den tross like dårlige kritikker gikk rett inn på førsteplassen etter premieren forrige helg.
VG171022 Butler i tilsynelatende fin form på premieren av « Geostorm » forrige uke.
DB171022 Ifølge New York Times har Sean Penn - som angivelig frykter for egen sikkerhet - forsøkt å stoppe dokumentaren i forkant av premieren , ved hjelp av sine advokater.
DB171021 Her de sammen på premieren av filmen « The Emoji Movie » i Los Angeles tidligere i år.
VG171020 MÅTTE TREKKE FILMEN : En diger reklameplakat for Sony Pictures-filmen « The Interview » blir tatt ned i Hollywood, etter at filmselskapet ble presset av Nord-Koreas cybertrussel til å kansellere premieren og trekke filmen tilbake.
DB171020 Nok et ikke helt nytt tips, for å minne deg på at det bare er en uke til premieren på sesong to av dette sjarmerende, grøssegode kjærlighetsbrevet til horrorfilmer fra 80-tallet.
DB171020 BEDRE NÅ : Demi Lovato avbildet i Los Angeles forrige uke, på premieren til sin nye dokumentarfilm.
DA171020 Den offisielle premieren for filmen er 27. oktober.
DA171020 - Jeg har stått på og jobbet hardt for den filmen her, så nå gleder jeg meg veldig til premieren , sier den unge skuespillerdebutanten.
AA171020 . Filmen fikk gode tilbakemeldinger på en lukket visning i Oslo tidligere i høst, men selve premieren blir under skrekkfilmfestivalen Ramaskrik på Oppdal lørdag.
SA171019 Jo Nesbø selv understreket i et intervju med VG allerede før premieren at « Snømannen » på film ikke var hans historie.
DN171019 Jo Nesbø selv understreket i et intervju med VG allerede før premieren at « Snømannen » på film er ikke var hans historie.
DB171019 I juni dukket nemlig Oswalt opp på premieren til sin nyeste film « Baby Driver » - hånd i hånd med skuespilleren Meredith Salenger ( 47 ).
DA171019 Jo Nesbø selv understreket i et intervju med VG allerede før premieren at « Snømannen » på film er ikke var hans historie.
DN171018 Den norske versjonen av « Skam » har gått sin seiersgang verden over siden premieren i 2015, før punktum ble satt med fjerde og siste sesong våren 2017.
DB171018 Hendelsen skal ha funnet sted i Venezia i 2005, på premieren til filmen « Brødrene Grimm ».
VG171017 RØD LØPER : Carrie Fisher på premieren på « Star Wars, The Force Awakens » i London i desember 2015.
VG171014 DANSEGLAD : Jorun Stiansen på premieren av « Skal vi danse » i høst.
VG171012 Iram Haq går trolig glipp av den indiske premieren på filmen « Hva vil folk si », etter at ambassaden i Norge avslo visumsøknaden hennes.
VG171012 Haq, som er aktuell med sin andre spillefilm « Hva vil folk si », skulle egentlig reise til den indiske storbyen for å delta på premieren til filmen under MAMI-filmfestivalen fredag.
VG171012 Går glipp av premieren
VG171012 - Skuespillerne og den indiske staben venter på at Iram skal komme til premieren av filmen sin.
VG171012 - Nå får hun ikke vært med på premieren av sin egen film i India der filmen er laget, og skuespillerne blir stående uten regissøren sin på premieren .
VG171012 - Nå får hun ikke vært med på premieren av sin egen film i India der filmen er laget, og skuespillerne blir stående uten regissøren sin på premieren.
DB171012 ( Dagbladet ) : Den nye HBO-serien « The Deuce », om pornobransjens fremvekst i New York på 70-tallet, har fått mye oppmerksomhet siden premieren 10. september, og har høstet lovord fra en rekke anmeldere.
DB171010 Før premieren har Oftebro bare sett klipp fra filmen selv.
DB171010 Burde du se traileren, eller skal du spare spenninga til premieren 13. desember ?
DB171010 Kjente fjes som Sigrid Bonde Tusvik ( 37 ), Tobias Santelmann ( 37 ), Bård Tufte Johansen ( 48 ), Linnéa Myhre ( 27 ), Benny Borg ( 71 ), Petter Katastrofe ( 28 ) og Carl ( 73 ) og Eli Hagen ( 69 ) dukket også opp til den store premieren .
DB171010 KOM MED KONA : « Nytt på nytt»- programlederen Bård Tufte Johansen kom med kona Beate på premieren .
DA171010 Nå flytter alle ungene inn på Parkteateret, og da er det øvelse hver dag fra fire til ni frem til premieren .
DA171010 Michael Fassbender som spiller Harry Hole kommer ikke til den norske premieren , men har tidligere fortalt Dagsavisen at han elsket å spille inn filmen i Oslo, og at han særlig lot seg forføre av restaurant Schrøder, Harry Holes faste vannhull.
DB171009 - 100 000 solgte billetter allerede er ganske drøyt, fire uker etter premieren , sier Sørensen.
DB171009 Her er Dag Otto sammen med Stian, kona Ellen og datteren Line under premieren på TV 2-programmet « På hjul med Dag Otto » i 2016.
DB171008 PREMIERE : Harvei Weinstein under premieren på filmen « The Immigrant » under Cannes Film Festival i 2013.
DA171007 Slik så det ut da lagene møttes i premieren .
DA171007 « Etter premieren i går, satt jeg med inntrykk så sterke at jeg klarte ikke å skrive ett eneste ord før nå.
DA171006 Årets nobelprisvinner i litteratur, Kazuo Ishiguro ( 62 ), her ved premieren på filmatiseringen av romanen « Never Let Me Go » i 2010.
VG171005 Før premieren er Dahlstrøm kritisk på Zucca og hans lagkameraters vegne.
VG171005 Foto : TV 2 ¶ 576.000 seere så premieren på Otto Jespersens nye program « Otto har fått nok » på TV 2 onsdag kveld.
VG171005 - Jeg tror seerne har savnet Norges skarpeste og morsomste samfunnsobservatør, og med 576.000 seere på premieren er det tydelig at de ikke har fått nok av Otto, sier han i en pressemelding.
DA171005 Det er imidlertid viktig å huske at « Blade Runner » heller ikke traff de store publikumsmassene etter premieren i 1982.
DN171003 juli 2012 : En maskert mann skyter 12 personer i en kino i under premieren på Batman-filmen « The Dark Knight Rises ».
AA171003 « Blade Runner » fikk blandet mottagelse ved premieren i Norge på nyåret - 83.
AA171003 Klassiker, men ikke i Trondheim : Harrison Ford fyrte løs mot replikanter i « Blade Runner » ved premieren i Trondheim i 1983, uten at Adresseavisens anmelder lot seg begeistre, for å si det mildt.
VG171002 Premieren : Over 100.000 ned fra i fjor ¶
VG171002 juli 2012 : En maskert mann skyter 12 personer i en kino i under premieren på Batman-filmen « The Dark Knight Rises ».
DA171002 juli 2012 : En maskert mann skyter 12 personer i en kino i under premieren på Batman-filmen « The Dark Knight Rises ».
AP171002https://www.aftenposten.no/kultur/i/2Eenq/Vart-Lille-Land-ga-rekord-for-TV-2 538.000 seere fulgte premieren av Vårt lille land på TV 2 søndag kveld.
VG171001 Premieren : Over 100.000 ned fra i fjor ¶
AA171001 I USA fikk « Okkupert » mye ros etter premieren på amerikansk Netflix i fjor høst.
DB170930 Etter premieren er « Jævla homo » blitt kritisert fra ulike hold, blant annet av Jonas Brenna i Aftenposten, og Morten Hegseth i VG, mens Dagbladets anmelder Marie Kleve mente at serien ikke går nok i dybden.
DB170930 Dagbladet møter Agledahl etter at premieren er overstått, i Radioresepsjonen på NRK, der 26-åringen jobber til vanlig.
VG170929 OMSTRIDT : Her fra premieren på Jævla Homo på Strøget, med programleder Gisle A.
VG170926 Året før - i 2015 - fristet premieren 870.000.
VG170926 KOMMER TIL NORGE : Skuespiller Tom Cruise, her på premieren på « The Mummy » i Mexico i juni.
DN170926https://www.dn.no/etterBors/2017/09/26/2105/Film/tapte-46-millioner-pa-gratass « Gråtass » opplevde en bratt nedgang i publikumsoppslutning etter premieren på første film, « Gråtass - gøy på landet ! », i februar i fjor.
DN170926https://www.dn.no/etterBors/2017/09/26/2105/Film/tapte-46-millioner-pa-gratass Den tredje filmen, « Gråtass redder gården », solgte snaut 22.000 billetter etter premieren i mars i år.
DN170926https://www.dn.no/etterBors/2017/09/26/2105/Film/tapte-46-millioner-pa-gratass Den femte filmen i serien, « Ut på tur », solgte drøyt 136.000 billetter etter premieren i mars.
DN170926 « Gråtass » opplevde en bratt nedgang i publikumsoppslutning etter premieren på første film, « Gråtass - gøy på landet ! », i februar i fjor.
DN170926 Den tredje filmen, « Gråtass redder gården », solgte snaut 22.000 billetter etter premieren i mars i år.
DN170926 Den femte filmen i serien, « Ut på tur », solgte drøyt 136.000 billetter etter premieren i mars.
DB170926 Kort tid før premieren ble det nemlig kjent at Anna Rasmussen hadde trukket seg fra programmet og flyttet tilbake til Sørlandet, etter å ha trent med dansepartner Glenn Jørgen Sandaker i flere uker.
DA170926 Etter premieren i København og på Det Åpne Teatret i Oslo ble stykket senere spilt på flere scener i Norge, blant annet under festspillene i Bergen.
DB170925 Ifølge de offisielle kinotallene har totalt 32 587 personer sett « Thelma » på kino siden premieren .
DB170925 Ifølge de offisielle kinotallene har totalt 32 587 personer sett « Thelma » på kino siden premieren .
VG170923 Jeg har gått ned tre kilo siden premieren , og selv om det er tre kilo jeg ikke savner, er det nok nå.
VG170921 « Gift ved første blikk » fikk sterk kritikk for ikke å ta ekteskapet på alvor før premieren i 2014.
VG170921 De fire på scenen har en lett tone seg imellom, selv om det under premieren i blant manglet noe i flyten.
AA170921 Foto : YanivCohen ¶ Premieren på forestillingen « A song to... » av Mia Hibab i Lille sal i Olavshallen onsdag kveld er utsolgt.
VG170920 En ting er at du må ha god kondisjon, men det er også livsfarlig om du er ute av kontroll, så jeg bruker hver sesong på å trene meg heftig opp på å svinge sverdet, fortalte Hivju og på premieren på sesong 6.
VG170920 Denne uken har hun vært i London i forbindelse med premieren på « Kingsman : The Golden Circle », der Berry spiller Ginger, og tirsdag viste hun og Alex da Kid seg hånd i hånd på en restaurant i byen, ifølge People. | « Raging Bull » Jake LaMotta er død ¶
VG170920 Begge har glemt hva som er med og er litt usikre på hva som kommer til å bli vist, forteller Gran til VG forut for premieren .
DB170920 Stykket handler om noe alle har opplevd eller kan relatere til, sier han om stykket som har gått som en farsott siden premieren for 20 år siden.
DB170920 Da Dagbladet møtte danseløven i uka før premieren , var innspurten i gang og nervene høyt oppe.
DB170920 TV3-programmet « Svenske Hollywoodfruer », der Persson har en stor rolle, har siden premieren i 2009 tatt TV-seerne med storm.
VG170919 « En smell i beinet » på premieren førte til sykemelding og avlyste konserter for Ingrid Bjørnov denne uken.
VG170919 - Ingrid fikk en smell i beinet etter premieren , og som et resultat av det må hun holde seg i ro denne uka, opplyser hun.
DB170919 - Ingrid fikk en smell i beinet etter premieren og som et resultat av det må hun holde seg i ro denne uka, sier Lisbeth Wiberg Olsen i Backstage Management.
DA170917 - Jeg er veldig spent, sier Agledahl foran premieren på dokumentarserien hans « Jævla homo ».
AA170917 Stort mer positiv var ikke avisen til Polanskis « Rosemary's Baby » etter premieren i 1969 : « Hele saken er så tydelig spekulativt lagt opp.
DB170916 Deretter skal vi bruke mye tid på etterarbeid, så premieren blir nok ikke før på våren 2019, sier produsenten.
DB170916 Under premieren var det imidlertid flere av parene som imponerte på dansegulvet.
DA170916 Regissør Per-Olav Sørensen, som nylig har tilbakelagt premieren på Les Misérables, forteller at det er en vanskelig og rørende prosess å jobbe med Patrick Marbers kjente stykke fra 1997.
DA170916 Nå settes teaterstykket opp i Norge, og med et kvalitetsbevisst valg av kjente skuespillere - Anders Danielsen Lie, Nicolai Cleve Broch, Ester Grenersen og Andrea Hovig Bræin - venter premieren på Parkteatret i Moss førstkommende onsdag.
DB170915 ¶ SAMMEN : Her er Atle Pettersen og kjæresten Cathrine Eide klare for å tilbringe tid sammen på premieren til « Les Miserables » i Oslo i forrige uke.
DB170915 Da Dagbladet møtte turtelduene på premieren til « Les Miserables » på Folketeateret i Oslo forrige uke, kunne Pettersen nemlig fortelle at de får tiden til å strekke til, til tross for en travel hverdag.
DB170915 - Jeg blir starstruck av alle kjendisene, sa Atle Pettersen, mens Blipp var lei seg for at han måtte droppe skjegget før premieren .
VG170914 I forkant av premieren av dokumerntaren « Gaga : Five Foot Two » 22. september, brakte Lady Gaga selv opp innholdet og problemstillingen i flere oppdateringer på Twitter denne uken om hvordan denne sykdommen tapper henne for krefter, melder Billboard.
VG170914 Det vil si at over 97 prosent av de 5727 klagene kom i forkant av premieren .
DB170914 STJERNELAG : Darren Aronofsky, Jennifer Lawrence, og Javier Bardem sammen på premieren til « Mother ! » i New York i går.
AA170914 Frank Vincent ( til høyre ) sammen med kollega Vincent Pastore på premieren for den femte sesongen av « The Sopranos » i 2004.
VG170912 Larrivées andre mål og sjette målpoeng ( fire målgivende i premieren ) etter bare hundre ordinære spilleminutter denne sesongen.
VG170912 « Få kan forene kombinasjonen rå action og øm oppmerksomhet som ham », skrev VGs anmelder om Liam Neesons innsats som eks-agent Bryan Mills i den tredje « Taken»-filmen etter premieren i januar 2015.
DB170912 Ifølge Independent fikk Ofcom, Storbritannias svar på Medietilsynet, inn mer enn 60 klager på programmet etter premieren .
DB170911 Her er de avbildet sammen på premieren på « Ronin » i Los Angeles i 1998, samme år som My fikk kreftdiagnosen.
DA170911 Her sammen med Kidman ( midten ) og Elle Fanning under premieren på « The Beguiled ».
DB170910 LOEVNDE STJERNE : Brittany Murphy avbildet med motspiller Ashton Kutcher på premieren til « Just Married » i 2003.
VG170909 Trakk seg to uker før premieren
VG170909 Sterke og såre kvinneskikkelser som Fantine og Eponine har fått dyktige forsvarere i Karin Park ( som spilte Fantine under premieren ) og Marion Ravn.
VG170909 Jeg har gått ned tre kilo siden premieren , og selv om det er tre kilo jeg ikke savner, er det nok nå.
DB170909 Under premieren forrige helg, var det imidlertid flere av parene som imponerte på dansegulvet.
DB170909 Blogger Marna Haugen Burøe, kanskje bedre kjent som « Komikerfrue », var den deltakeren som fikk minst tid til å trene før premieren .
DA170909 Fantine ( Karin Park på premieren , deler rollen med Haddy Njie ) har knapt blitt introdusert før hun dør, andre roller løftes fram som mer sammensatte figurer i stykket. Éponine ( Marion Ravn ) får mye å spille på, som et offer i hendene på den kynisk framstilte Marius ( Lars Henrik Aarnes ) som ikke har øyne for andre enn Cose
DA170909 Éponine ( Marion Ravn ) får mye å spille på, som et offer i hendene på den kynisk framstilte Marius ( Lars Henrik Aarnes ) som ikke har øyne for andre enn Cosette ( Jenny Langlo på premieren , deler rollen med Amanda Louise K'Odingo ).
DB170907 De norske anmelderne overgår hverandre i superlativer etter premieren forrige uke.
VG170906 Roy Johansens hjemmelag stiller med så så si skadefritt mannskap, mens Storhamars nye svenske senter, Victor Svensson, må se premieren fredag fra tribunen på grunn av en strekk.
VG170906 | 308.000 TV-seere fikk med seg premieren til Jon Almaas ¶
VG170906 Premieren er 8. september, og oppsetningen skal gå til ut i januar.
DN170906 22 tirsdag kveld, med premieren på talkshowet « Praktisk info ».
DB170906 ¶ SPENTE : Elin Bonde og Sverre Tusvik tok turen til Latter i Oslo onsdag kveld for å se premieren av dattera, Sigrid Bonde Tusvik, sitt nye show.
DB170906 Som seg hør og bør hadde et knippe kjendiser tatt fram finstasen for den celebre premieren , hvor blant andre foreldrene til Sigrid Bonde Tusvik, Elin Bonde og Sverre Tusvik, også tok turen for å se dattera på scenen.
DB170906 SELSKAP : Tidligere Bergen-ordfører og « Skal vi danse»-deltaker Trude Drevland tok med seg dansepartneren fra « Skal vi danse » med på premieren .
DB170906 ( Dagbladet ) : Onsdag kveld trosset flere norske kjendiser det grå været for å bevitne premieren på Lisa Tønne og Sigrid Bonde Tusviks nye show, « Tusvik og Tønne på oppdragelsesferd » på Latter i Oslo.
VG170905 SNAKKER UT : Caitlyn Jenner, her på premieren for « Hacksaw Ridge » i Los Angeles i oktober 2016.
DB170905 STORE LIKHETER : I premieren av « Norske Talenter » på TV 2 viste de et stunt som er slående lik et stunt på « America's Got Talent » fra 2016.
DN170904 454.000 så Senkveld fredag, mot 539.000 under premieren i fjor.
DA170904 Stemningen er høy som på en konsert gjennom hele premieren .
DB170903 - Å få lage dette programmet føles som om det er første gangen jeg gjør noe som virkelig betyr noe, sier Bergqvist til den svenske avisa Expressen i forkant av premieren .
DA170903 Kanes stykker har gjennomgående skapt oppmerksomhet og debatt på grunn av sitt eksplisitte uttrykk og direkte voldsscener, og Nationaltheatret har ikke akkurat lagt noen demper på sensasjonsjaget vedrørende premieren på Oskar Korsunovas tolkning.
VG170902 Lørdag var det duket for premieren av høstens « Skal vi danse » på TV 2.
VG170902 - Jeg hadde ikke trodd vi skulle miste ham så fort, jeg skulle gjerne hatt med Arne på premieren .
VG170902 Skuespillerne Jane Fonda ( 79 ) og Robert Redford ( 81 ) under premieren på filmen « Our Souls at Night » under den 74. filmfestivalen i Venezia i går kveld.
DB170902 Før premieren har kjendisene og dansepartnerne deres øvd sammen i drøyt tre ukers tid, og nervene har nok vært i helspenn før debuten.
DA170831 Drammen kommune har gitt støtte til premieren på Union Scene, ikke overraskende når man ser hvilken plass byen har fått i filmen.
VG170830 Han har fått temmelig frie tøyler og nå gleder vi oss stort til premieren på tirsdag, sier programdirektør Eivind Landsverk i Discovery til VG.
DA170830 - Ja, dette må bli et løft for klubben, sier kaptein Christian Grindheim, som var omgitt av en delvis byggeplass under premieren .
VG170829 Bildet er tatt før tvillingene kom til verden, i forbindelse med premieren på « Hail, Caesar ! » i California i 2016.
VG170828 Foto : TV 2 ¶ 410.000 så premieren på « Linn & Ronnys tacoshow », høstens nykommer i « Gullrekka » på NRK1, mens TV 2 fortsatte forrige ukes satsing på « The Voice » også på fredag.
DB170828 Forrige sesong hadde premieren 620.000 seere og sesongen et snitt på 726.000 inkludert opptak.
DB170828 - Vi er naturligvis strålende fornøyde med at så mange valgte å se premieren på « Stjernekamp » på lørdag.
DB170828 Her avbildet under premieren på P.
DB170826 Erlend Bratland forteller til Seoghør.no at han er ekstremt spent og klar for den kommende premieren i kveld.
DB170825 Drømmejobben ¶ Premieren er i kveld, og tar over sendetida til « Beat for beat ».
AA170822 Mandag deltok hun i premieren på den fjerde sesongen av « The Voice » på TV2.
VG170820 UTE AV DANSEN : Bloggeren Anna Rasmussen har valgt å trekke seg fra Tv2-programmet « Skal vi danse » to uker før premieren .
VG170820 Deltakerne til programmet har holdt på med treningen frem mot premieren 2. september i en drøy uke, og en ny deltaker vil bli presentert på Tv2s høstlansering kommende uke.
DB170820 ¶ FEIRER KJÆRLIGHETEN : Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom ( midten ) fikk selskap av Leif Einar Lothe og hans samboer Randi Sørum på premieren til TV 2-serien « Vendela + Petter » søndag.
VG170819 Dette bildet er fra premieren på den første filmen i 2008.
SA170819 Han sto for to mot West Ham i premieren .
FV170819https://www.fvn.no/100Sport/fotball/Fem-magiske-minutter-sorget-for-ny-storseier-til-Manchester-United-240625b.html Han sto for to mot West Ham i premieren .
DB170819 « Terminator»-stjerna måtte sluttet ikke lenge etter premieren , etter en massiv seerflukt fra programmet.
DA170819 Han sto for to mot West Ham i premieren .
BT170819https://www.bt.no/100Sport/fotball/Fem-magiske-minutter-sorget-for-ny-storseier-til-Manchester-United-240625b.html Han sto for to mot West Ham i premieren .
AP170819https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Fem-magiske-minutter-sorget-for-ny-storseier-til-Manchester-United-240625b.html Han sto for to mot West Ham i premieren .
VG170818 Den tyske giganten tok fredag en oppskriftsmessig seier i premieren av den 55. utgaven av Bundesliga, selv uten en hel rekke av stjernespillerne sine.
VG170818 De tapte premieren mot Heracles 2-1, samt at de røyk ut av Champions League-kvaliken mot Nice.
VG170815 HOVEDROLLE : Ryan Reynolds på premieren til den første « Deadpool»-filmen i New York i fjor.
DB170815 Premieren på ny stadion er mot Sarpsborg 10. september.
AA170815 - Det er ikke tilfeldig at vi har valgt nettopp denne arenaen for premieren .
VG170814 SATIRESTEMMER : Channing Tatum og Joseph Gordon Levitt på premieren av « Comrade Detective » i Hollywood 3. august.
VG170814 På andreplass i USA denne helgen følger Christopher Nolans krigsepos « Dunkirk », som har spilt inn 1,2 milliarder kroner siden premieren 21. juli.
VG170814 Ifølge Box Office Mojo har den spilt inn 72 millioner, eller 676 millioner kroner, på verdensbasis siden premieren 11. august.
DB170814 Det er heller ikke kjent hvorvidt dødsfallet påvirker innspillingen, og om den planlagte premieren i juni neste år blir utsatt.
VG170813 KOMMER PÅ TURNÉ : Vin Diesel, her på premieren til den åttende « Fast & Furious»-filmen i New York i april i år.
VG170813 Her er han på premieren på « The Mummy » i Mexico i juni.
DB170813 Her er paret sammen på den røde løperen under premieren av filmen « Prebz & Dennis : The Movie ».
DB170812 - Ble avgjørende ¶ Premieren bar bud om at Chelsea ikke er like sterke som i fjor.
DB170811 I 2009, under premieren på sitt nye standupshow « Damenes aften », sto komiker og programleder Sturla Berg-Johansen ( 49 ) fram som homofil.
VG170809 I CANNES : Blake Lively, Woody Allen, Kristen Stewart og Jesse Eisenberg på premieren på « Café Society » på filmfestivalen i mai 2016.
VG170809 avbildet på premieren på « The Beguilded » i Los Angeles i juni.
AA170809 Kunst på RBK-brakka : - Det er én ting folk legger ekstra merke til ¶ Premieren for « Skal vi danse » står 2. september, med programledere Katrine Moholt og Anders Hoff.
VG170807 Her er de på premieren til storfilmen « Guardians of the Galaxy vol. 2 » i Los Angeles i april i år.
VG170806 Premieren ble møtt av en vegg av dårlig kritikk, og fortsatte med lave seertall.
VG170803 SNAKKER UT : Dette bildet er tatt i forbindelse med premieren for filmen « The disaster artist » i mars 2017.
VG170803 Den nye premieren i Norge vil bli i oktober, men først skal den vises i Canada.
DB170801 - Det var en radikal versjon som fikk folk til å bue og rope bravo på premieren .
DB170727 FAMILIE : Her er Brad og Angelina sammen med ungeflokken på premieren av filmen Maleficent i Hollywood.
DB170725 I forkant av premieren på forrige film uttalte Craig til magasinet Time Out at han at han heller ville « kutte pulsårene » enn å gjøre mer Bond.
DB170725 I forkant av premieren på femte sesong la skuespilleren selv ut et humoristisk før- og etter-bilde på sin Instagram-konto hvor hun skriver : « Vær aldri redd for å fortelle en venn om hvilket mirakel en concealer er ».
VG170723 NÅ OGSÅ FILMSTJERNE : Harry Styles på premieren på « Dunkrik » i London 18. juli.
DN170723https://www.dn.no/etterBors/2017/07/23/2038/Film/kinosommeren-dabber-av Blant filmene publikum forventes å flokke til, er nettopp Christopher Nolans « Dunkirk », som ble sett av nesten 18.000 publikummere på to dager etter premieren 18. juli.
VG170721 En av verdens mest kjente scener, Bolsjoj-teatret, utsatte plutselig en høyt profilert forestilling om Rudolf Nurejev, bare noen dager før premieren .
AA170720 Herr er han under premieren på sin siste film " The Mummy " i New York tidligere i sommer.
VG170718 I premieren som kom natt til mandag, fikk seerne se Sheeran sitte rundt leirbålet syngende på en trall.
VG170718 Etter premieren på den syvende sesongen av « Game of Thrones », hvor Ed Sheeran dukker opp, ble stjernens Twitter-konto slettet.
AA170718 Til tross for at premieren denne gang er lagt til sommeren, når TV-titting er på et tradisjonelt bunnivå, endte det altså med kanontall for åpningsepisoden « Dragonstone », skriver Entertainment Weekly.
AA170718 Knuste alle rekorder ¶ 16,1 millioner så premieren på den sjuende og nest siste sesongen av fantasyserien « Game of Thrones », en dobling av seertallet fra sesongåpningen i fjor.
DB170717 - Det er gøy å se at pågangen blir større og større for hvert år, og interessen er som forventet, fortsetter Goren, som ikke kan svare på om HBO Nordic tok ekstra forholdsregler i forkant av den svært etterlengtede premieren .
DB170717 KOSTYMER : En rekke ivirige fans dukket opp på premieren med imponerende antrekk.
DB170717 Her er paret på premieren av første episode, mandag kveld.
DB170717 Den storslåtte premieren ble feiret med brask og bram på Colosseum kino i Oslo mandag kveld, hvor en rekke fans møtte opp ikledd fullt kostyme.
DA170717 Stemningen på nettet før denne premieren har vært som den man kan anta at publikummet på Colosseum i det gamle Rom følte, der de satt og ventet på neste gladiatorkamp eller se slaver bli spist av løvene.
DA170717 Om premieren er noe å ta bokstavelig, er denne digre historien i ferd med å bli den episke og dramatiske forestillingen vi har blitt lovet i lange tider, og forhåpentligvis handle mindre om skildringer av eksotiske kulturer, pikante bordell-besøk og seksuelle overgrep.
DA170717 Etter mange års ( ! ) snakk om vinteren og Westeros' mulige undergang, antyder premieren at denne historien endelig kan by på ektefølt spenning og dramatikk de neste seks ukene.
VG170716 - Det blir nok tap mot Tyskland i premieren .
VG170716 Ett år og 21 dager siden siden vi så Daenerys`flåte sette kursen mot Westeros er det tid for premieren av sesong syv, med episoden « Dragonstone ».
DB170716 Det er bare timer igjen til premieren av sjuende og nest siste sesong av den populære HBO-serien « Game of Thrones ».
DB170716 Kritikere fra hele verden var kommet til Moskva for å se premieren .
DB170714 HBO-serien « Westworld », hvor tenkende menneskeroboter tilfredsstiller menneskets mørkeste behov i en futuristisk fornøyelsespark, ble raskt svært populær etter premieren i fjor høst.
DB170714 EN SNIKTITT : Den første sesongen av « Westworld » ble avsluttet i desember, og den forventede premieren av sesong to skal etter planen komme i 2018.
VG170713 Her under premieren på serien.
DB170710 EN SNIKTITT : Den første sesongen av « Westworld » ble avsluttet i desember, og den forventede premieren av sesong to skal etter planen komme i 2018.
AA170710 ¶ Med bare dager igjen til premieren av sesong 7 så står forventningene i taket.
DB170709 En knapp måned før han gikk bort, hilste Ziggy Stardust-ikonet på de oppmøtte i forbindelse med premieren på musikalen « Lazarus » - som Bowie var med på å skrive - i New York.
VG170707 Jeg har bare sett ham rasende en gang, sier Mari Maurstad Her er de to etter premieren på « Kiss me Kate » på Den Nationale Scene i Bergen, hvor hun spilte hovedrollen.
DA170707 KULTUR : Her er Egil Monn-Iversen på premieren til « Komedie i kveld » på Chat Noir i 2002.
DB170705 Boka « En ørefik til Goebbels junior » kommer et år etter premieren på filmen « Et tysk liv », hvor Brunhilde Pomsel fortalte om sin tid som sekretær i nazistenes propagandadepartement i Berlin.
DB170702 STAND-IN : Joe Carroll, på premieren til filmen « Spider-Man : Homecoming ».
DB170702 EKTE STJERNER : Blant de ekte stjernene under premieren var skuespillerne Jon Watts ( fra venstre ), Marisa Tomei, Jacob Batalon, Tom Holland og Laura Harrier.
DB170702 Carroll la ut flere poster på sosiale medier på premieren .
DB170702premieren i Hollywood.
DN170630 I 2015 trakk premieren på TV2s sommersatsing 348.000 seere.
DB170630 Her avbildet på premieren til sistnevnte TV-serie.
VG170629 ) på en før-Oscar-fest i februar og Lauren Graham på premieren av ny-versjonen av « Gilmore Girls » i november 2016.
DB170628 PÅ RØD LØPER : Under premieren av filmen The Fate Of The Furious i april viste Rosie frem babymagen.
DB170626 Stykket har vært utsolgt siden premieren i februar 2015, men like etter meldte myndighetene at de etterforsker hele produksjonen for å oppfordre til drap.
DB170626 Dette har førte til at polske myndigheter innledet etterforskning av de involverte like etter premieren .
DB170626 Her er skuespillerne avbildet sammen i mai i år, på den australske premieren til filmen « The Mummy », der Crowe har en sentral rolle.
AA170625 Før måtte vi ha satt premieren i mars, men i år kunne vi spille første forestilling av Robin Hood allerede i februar.
VG170622 Bare 4,3 millioner briter så premieren på nye « Top Gear ».
DB170620 Premieren er onsdag denne uka.
DB170620 Onsdag dukket nemlig Patton Oswalt opp på premieren til sin nyeste film « Baby Driver » - hånd i hånd med skuespilleren Meredith Salenger ( 47 ).
DA170620 Over 21.000 har allerede sett forestillingen på Det Norske Teatret siden premieren i januar.
DA170620 Det har vært en liten reise for meg, fra å sitte på nåler under premieren , til nå å kunne slappe hundre prosent av og være med på denne teaterreisen, sier Bjella til NTB.
DB170619 Her er han avbildet i forbindelse med premieren på « Baby Driver » i mars.
VG170616 Filmen har fått hard medfart fra kritikerne etter premieren torsdag.
VG170616 Her er skuespillere Jim Carrey og Jeff Daniels under premieren i 2014.
VG170615 TIDLIGERE SESONG : Deltakerne på sesong 2 av « Bachelor in Paradise » feirer premieren i Los Angeles i august 2015.
VG170613 Innspillingen skal begynne over sommeren og vare frem til jul, og premieren blir allerede til høsten.
VG170612 TIDLIGERE SESONG : Deltakerne på sesong 2 av « Bachelor in Paradise » feirer premieren i Los Angeles i august 2015.
VG170612 RØD LØPER : Bobbi Kristina Brown og Nick Gordon på premieren på filmen « Sparkle » i august 2012.
VG170612 Og 40 år etter premieren på den første filmen leker fortsatt barn, i alle aldre, som er « Star Wars»-fans med lyssabel.
DB170612 Under den årlige filmfestivalen i Cannes i 2015, var det nemlig flere kvinnelige gjester som ble nektet adgang til premieren på filmen « Carol ».
DB170612 USA Today skriver at Gadot vekket begeistring på Twitter etter premieren , og overfor nettstedet forteller 32-åringen om valget av komfortabelt filmpremiere-fottøy.
DB170612 Dette er den største premieren i livet mitt.
AP170611 Premieren var i fjor sommer i New York.
VG170610 SAMBOER : Santelmann og samboer Jennifer Bråthen, her på premieren på « Jeg er din » i august 2013.
DB170610 Avery, som ble verdenskjent i 2015 etter premieren på truecrime-serien, soner nå en livstidsdom for drapet på frilansfotografen Theresa Hallbach i 2005.
VG170609 Fordi jeg ønsker å se hvilket signal det sender verden, sa Jenkins før premieren .
VG170609 Den ble bannlyst i Libanon timer før premieren på grunn av Gadots israelske opprinnelse.
DB170608 Jeg elsker det, uttalte Cruise til Reuters i forbindelse med premieren på « The Mummy » i New york tidligere denne uka.
VG170606 Fordi jeg ønsker å se hvilket signal det sender verden, sa hun før premieren .
AA170606 Fordi jeg ønsker å se hvilket signal det sender verden, sa hun før premieren . ( ©NTB ) ¶
VG170605 En kampanje som blant annet har gått ut på å trolle kjente nettsteder som Internett Movie Database ( IMDB ) med dårlige anmeldelser allerede før premieren .
AP170605 Heidi Stober som Semele ( t.v ) og Christine Rice som Juno under premieren på Händels Semele ved Garsington Opera.
DB170603 DRISTIG : 40-åringen Gwyneth Paltrow fikk alle øyne på seg da hun i går stilte i denne svært dristige kreasjonen designet av Antonio Berardi på premieren av « Iron Man 3 » i Los Angeles.
VG170601 Premieren i Noora-sesongen hadde etter fem uker samlet 274.926 nettseere, mens episode fem hadde 200.000.
VG170601 « Orlando », som imponerte VGs anmelder etter premieren på Rogaland teater, er for øvrig stykket med flest nominasjoner.
DB170601 Dagbladets anmelder Christopher Pahle rullet fem på terningen etter premieren og skriver blant annet : ¶
DB170601 Teaterstykket « Overføring », som sikret Maurstad en Heddanominasjon i kategorien « Beste medspiller », fikk god kritikk, terningkast 5, av Dagbladets anmelder på premieren i februar.
AA170601 Den norske premieren 17. november ga serien øyeblikkelig kultstatus.
VG170529 MOR OG DATTER : Angelina Jolie og moren Marcheline Bertrand under premieren til « Original Sin » i 2001.
DB170527 Paret snakket med Entertainment Tonight, som først meldte om bruddet, under premieren på « Zoolander 2 » i februar i fjor.
DB170526 PREMIERE : Etter at Kirsten Dunst hadde fått en varm klem fra Nicole Kidman, poserte hele gruppa foran fotografene i forbindelse med premieren av « The Beguiled ».
DB170526 Etter premieren av filmen fikk hun stående applaus i salen, ifølge Variety-journalist Raim Setoodehs Twitter-konto.
AA170525 En av høstens beste tv-serier vil etter premieren i Cannes å dømme bli den nye sesongen av « Top Of The Lake ».
DB170524 24 episoder skal knas ned til et stykke på to timer, og premieren blir vinteren 2018.
DB170524 ( Dagbladet ) : Den norske regissørduoen Joachim Rønning og Espen Sandberg kom i hardt vær allerede før premieren på « Pirates of the Caribbean : Salazar's Revenge ».
BT170522 Vi har hentet den frem i anledning premieren på Twin Peaks' nye sesong på HBO.
AA170522 I møte med pressen etter premieren vil han ikke utdype filmes budskap, snakke om situasjonen i Calais eller flere av spørsmålene filmen etterlater.
DB170521 Kun Lynch og hans medskaper Mark Frost, pluss noen direktører i produksjonsselskapet Showtime hadde nemlig fått se smakebiter fra sesongen før premieren .
DB170521 Før premieren på årets sesong innrømmet Årst til Dagbladet at innspillingen ble en langt tøffere affære enn han hadde trodd på forhånd.
AA170520 Selv ble jeg sittende rett bak den tyske regissøren Valeska Grisebach på premieren på hennes « Western », en av festivalens beste filmer så langt.
DB170519 STORE LIKHETER : I premieren av « Norske Talenter » på TV 2 viste de et stunt som er slående lik et stunt på « America's Got Talent » fra 2016.
NL170517 Havboka fikk god kritikk fra Nordlys etter premieren på Hålogaland Teater.
VG170516 TRUES : Johnny Depp på premieren på « Pirates of the Caribbean : Dead Men Tell No Tales » i Shanghai 11. mai.
VG170515 De har spilt én kamp under pari, mot Sveits ( 0 - 3 ) etter oppløftende 3 - 2 i premieren mot vertsnasjonen Frankrike.
DB170515 Her er han sammen med Danny Trejo på premieren til « Sin City : A Dame to Kill For » i 2014.
DA170512 Lily-Rose Depp og Stephanie « Soko » Sokolinski på premieren av sin egen film « Danserinnen », som går opp på norske kinoer i dag.
AA170512 På kort tid ble serien i USA den mest diskuterte tv-serien på Twitter i år, med 11 millioner meldinger i løpet av et par uker etter premieren .
VG170511 Også Hawns mangeårige samboer Kurt Russell ( 66 ), som i alle år har vært som en pappa for Hudson, var til stede på premieren .
VG170511 Den utkårede er musiker Danny Fujikawa, og han ble behørig presentert for verden da Hudson kastet glans på premieren til « Snatched » i Hollywood.
DB170511 38-åringen viste frem kjæresten på sosiale medier like før premieren , hvor hun blant annet sa : « Baby, du ser så kjekk ut » på sin Snapchat-konto.
DA170510 Det var lenge uklart hva slags forestilling dette skulle bli, og arbeidet pågikk helt fram til premieren , sier Ulfsby, som er instruktør for forestillingen.
DA170510 Det var lenge uklart hva slags forestilling dette skulle bli, og arbeidet pågikk helt fram til premieren , sier Ulfsby, som er instruktør for forestillingen.
DA170510 Premieren ble utsatt nærmere et år, IMAX-visningene skrinlagt og filmen ser ut til å ha blitt betydelig bearbeidet på klippebordet.
VG170509 GJENNOMBRUDDET : Estella Warren i 2001, på premieren til « Planet of the Apes ».
VG170507 . Mathis Olimb ( 31 ) er enig med Thoresen, som gikk seirende ut av sin VM-debut som hockeysjef med 3-2, og på toppen av det hele fikk se sønnen Patrick Thoresen ( 33 ) score to mål i premieren mot Frankrike.
DA170507 Siden premieren på « Barndom » har hun snakket for kinosaler fulle av studenter, lærere, SFO- og barnehageansatte.
VG170506 Det ville etter alt å dømme avgjøre premieren .
VG170506 Her er han på premieren til filmen « Snowden » i fjor.
VG170506 Boken har fortsatt å bli utgitt i nye opplag siden den kom i 1985, og like etter premieren ble det klart at også serien fortsetter i ny sesong.
VG170505 I 2012 gjestet Nikki Reed Norge for premieren til den siste « Twilight»-filmen : ¶
VG170504 I TERAPI : Brad Pitt, her før premieren på « The Lost City of Z » i Hollywood, har sluttet å drikke, forteller han selv.
DB170503 PÅ RØD LØPER : Her er Brad og Angelina sammen med ungeflokken på premieren av filmen Maleficent i Hollywood.
DB170503 ( Dagbladet ) : I forbindelse med premieren på animasjonsfilmen « Richard storken », med blant andre Nils Ole Oftebro ( 72 ), Haddy N'jie ( 37 ) og Anette Hoff ( 55 ) som stemmer i filmen, dukket sistnevnte opp sammen med sønnen, Jonas Oftebro ( 21 ), som også har en stemme i animasjonsfilmen.
VG170502 Her er hun sammen med skuespillerne på premieren i mars.
DB170502 TV 3-programmet « Svenske Hollywoodfruer », der Persson har en stor rolle, har siden premieren i 2009 tatt TV-seerne med storm.
VG170501 Den planlagte premieren er ikke før sommeren 2018.
DB170429 ) opp sammen til premieren på filmen « Face/Off ».
DA170428 Premieren på Trollnatt er 15. juli.
DB170427 Her avbildet under premieren i London tidligere denne måneden, sammen med kona Anna Faris.
BT170427 Ifølge Indiw Wires anmeldelse etter premieren i Sundance, kombinerer filmen surrealisme med Solondzs sedvanlige og karakteristiske gravalvorlige humor.
VG170426 NÅDD DRØMMEN : Sofie Nilsen fikk kontrakt en uke etter premieren på « Paradise Hotel » ¶
VG170426 Hun ble presentert som Side 2-blogger allerede en uke etter premieren til årets « Paradise Hotel ».
DB170426 Gir traileren en riktig pekepinn kan man som vanlig vente seg livsfarlige romvesener, skrekk, blod og gørr, og filmapparatet gjør nå sitt for å reklamere i forkant av premieren .
DB170426 Voldtektsoffer fra Netflix-serie snakker ut for første gang etter premieren
AA170426 « Fortsatt sprut i spelet », skrev vår anmelder etter premieren på « Slaget på Testiklestad » på Sverresborg i fjor sommer ( for abonnenter ) ¶
AA170425premieren kommer også skuespiller Oskar Fjeldstad-Bergheim og produsent Kristine Knudsen.
VG170424 - Det er veldig lett å forstå fallet i seertallene fra premieren .
DB170424 ( Seoghør.no ) : I helgen overrasket Sarah Jessica Parker ( 52 ) og ektemannen Matthew Broderick ( 55 ) fans og presse da de dukket opp på premieren til Broadway-musikalen « Charlie and the Chocolate Factory » med sine tre barn.
VG170423 HELE STABEN : Stjernene i « 13 Reasons Why » sammen med medprodusent Selena Gomez ( i midten ) på premieren .
VG170422 « Lost In Time » hadde 111.000 seere på premieren , men mistet 40 prosent av seerne på andre program, som kun lokket 63.000 skuelystne.
VG170422 Men både under premieren for fem uker siden og den påfølgende uken, hadde brukerne problemer med å logge seg inn og delta i konkurransen.
DB170422 Spesielt glamorøs ble premieren ikke.
DB170422 « Lost In Time » hadde 111 000 seere på premieren , men mistet 40 prosent av dem da andre program gikk på lufta.
DB170421 Dagen etter angrepet ble det besluttet å utsette premieren på krimserien, av hensyn til ofre, pårørende og allmennheten.
DA170420 « Den lykkeligste dagen i Olli Mäkis liv » har sanket flere priser siden premieren i Cannes i fjor, og var blant annet nominert til Nordisk Råds filmpris. 5 ¶
AP170420 Det er på høy tid at Claude Debussys eneste opera settes opp i Oslo, 115 år etter premieren i Paris.
AA170419 Den første sesongen har åtte timelange episoder og norske Amazon Prime får episodene dagen etter premieren på Starz i USA.
DB170418 Ifølge Comicbook.com har et fåtall av fansen nå fått mulighet til å se oppfølgeren, « Guardians of the Galaxy Vol.2 », før den nært forestående premieren .
DB170417 ( Dagbladet ) : Toppserien ble sparket i gang i ettermiddag og alle de tre seriefavorittene, LSK, Stabæk og Avaldsnes vant i premieren .
DB170417 Siden premieren 12. april har « Fast & Furious 8 » blitt sett av omlag 145 924 i Norge.
DB170417 Etter premieren i påsken kan filmen på verdensbasis vise til en antatt omsetning på i overkant av 532 millioner dollar.
DB170414 Filmen er basert på teaterstykket « Oslo » som har vært en stor suksess i New York siden premieren i fjor sommer på et såkalt Off-Broadway-teater.
BT170414 Filmen er basert på teaterstykket " Oslo " som har vært en stor suksess i New York siden premieren i fjor sommer på et såkalt Off-Broadway-teater.
AA170414 Filmen er basert på teaterstykket " Oslo " som har vært en stor suksess i New York siden premieren i fjor sommer på et såkalt Off-Broadway-teater.
DB170413 TV3-programmet « Svenske Hollywoodfruer », der Persson har en stor rolle, har siden premieren i 2009 tatt TV-seerne med storm.
DB170412 Vi så det i premieren også, denne gjengen her kan virkelig sin krigskunst.
VG170410 | NRK fikk tekniske problemer på premieren for « Skam»-sesong 4 ¶
DB170410 STOR SUKSESS : Dizzie Tunes fotografert før premieren på showet som markerte at gruppa fylte 40 år i 1999.
DB170410 POPULÆRE : Artisten Wenche Myhre under premieren med Dizzie Tunes under showet « Show før, jo heller » i 1972.
AP170410 Foto : Jan Greve / NTB scanpix¶Dizzie Tunes fotografert før premieren på showet som markerte at gruppa fylte 40 år i 1999.
AA170410 Sesong 3 av Twin Peaks er på 18 timelange episoder og premieren skjer eksklusivt på HBO Nordic 22. mai.
DA170409 I motsetning til mot Sandefjord i premieren klarte de ikke gule og sorte å snu kampen.
VG170408 PÅ PREMIERE : Ricky Martin med sønnene Matteo og Valentino og forloveden Jwan Yosef på premieren av « Rogue One : A Star Wars Story » i desember.
VG170408 Innspilling skal starte allerede i slutten av april, og premieren er planlagt i 2018.
FV170408 « Hoggeren » er den store norske premieren blant påskefilmene.
DB170408 Nå blir premieren på krimserien utsatt, på grunn av fredagens angrep i Stockholm.
DB170408 Men utsatte premieren på grunn av angrepet i Stockholm.
DA170408 Det tar for lang tid å komme inn på « Idomeneos » skjebne siden premieren i München i 1781.
DB170407 ¶ FORELSKET : Anders Baasmo Christiansen og kjæresten Marie Blokhus kom arm i arm til premieren på « Oskars Amerika ».
DB170407 Nylig viste de to sin lykke, da de kom sammen på premieren til filmen « Oskars Amerika » i Oslo.
AP170407 mai og premieren på de helt ferske episodene av David Lynch-serien Twin Peaks.
DB170406 PÅ RØD LØPER : Her er Jonas med foreldrene sine, Nils Ole Oftebro og Anette Hoff, under premieren av filmen « Bølgen », hvor Jonas hadde rollen som Sondre.
VG170405 Samtidig som premieren ble den også gjort tilgjengelig digitalt.
SA170405 Odd og Kristiansund gikk på hvert sitt tap i premieren i helgen.
SA170405 Isak Ssewankambo sto over premieren mot Kristiansund og er uaktuell i dagens kamp mot Lillestrøm.
BT170405 Odd og Kristiansund gikk på hvert sitt tap i premieren i helgen.
AP170405 Odd og Kristiansund gikk på hvert sitt tap i premieren i helgen.
AP170405 Isak Ssewankambo sto over premieren mot Kristiansund og er uaktuell i dagens kamp mot Lillestrøm.
VG170404 BLIR REGISSØR : Tobey Maguire på premieren av « Brothers » i New York i 2009.
VG170403 TVNorges mediesjef Hanne McBride, bekreftet raskt problemene og opplyste etter hvert at problemene denne lørdagen ikke var like store som under premieren .
VG170403 Både under premieren for to uker siden og på lørdag, hadde brukerne problemer med å logge seg inn og delta i konkurransen.
VG170403 Altså har serien mistet 48.000 seere fra premieren lørdag for litt over en uke siden.
VG170403 - « Lost in Time » fikk en trøblete start forrige uke, og vi konstaterer at tallene gikk ned fra premieren , sier programdirektør Eivind Landsverk i TVNorge og Discovery Networks til VG.
DN170403 - « Lost in Time » fikk en trøblete start forrige uke, og vi konstaterer at seertallene gikk ned fra premieren , sier Landsverk.
DB170403 ( Dagbladet ) : Etter en hard start under premieren 25. mars, gikk det galt igjen for TVNorge-programmet « Lost in time » forrige lørdag.
DB170403 - « Lost in Time » fikk en trøblete start forrige uke, og vi konstaterer at tallene gikk ned fra premieren .
DB170403 ( Dagbladet ) : Etter en hard start under premieren 25. mars, gikk det galt igjen for TVNorge-programmet « Lost in time » forrige lørdag.
DA170402 Ole Gunnar Solskjær er glad den spesielle premieren er over.
DA170402 Michelsen er klar på at spillerne hans møtte et godt lag i premieren .
VG170401 Fire dager etter premieren annonserte programmet de rettmessige vinnerne av mobiltelefonen og pengepremien på sin Facebook-side.
VG170331 Da VG møtte ham i fjor våres i forbindelse med premieren på sesong 6, hadde han blant annet dette å si : ¶
DA170331 Trener Ian Burchnall bekrefter også at han kan gå rett in på laget mot VIF i premieren .
AA170331 oktober 1998, og siden premieren er det sendt over 3.000 episoder av serien.
VG170330 NORSK SAMARBEID : Jennifer Lawrence på premieren av « Passengers », som norske Morten Tyldum regisserte.
SA170330 Storkamp mot Odd, laget som slo de to siste års dobbeltmestere i begge seriekampene i fjor, allerede i premieren .
FV170330 Storkamp mot Odd, laget som slo de to siste års dobbeltmestere i begge seriekampene i fjor, allerede i premieren .
DB170330 Under premieren på den norske storfilmen « Kongens nei » i fjor, dukket hun opp i et uvanlig antrekk den røde løperen.
AP170330 Storkamp mot Odd, laget som slo de to siste års dobbeltmestere i begge seriekampene i fjor, allerede i premieren .
VG170329 Premieren er i slutten av mai.
DB170329 Filmen har premiere på norske kinoer i slutten av mai, men to måneder før premieren arrangerte Walt Disney Pictures i går smugvisning for et presse, distributører og kinoeiere på Ceasar's Palace in Las Vegas, melder Slashfilm.com.
DB170329 Bilen hadde i oppgave å skape blest rundt premieren til den kommende actionkomedien « Free Fire ».
DA170329 » Dømt etter stemningen på premieren , ville nok publikum ha benyttet seg av en smilende penn og med fornøyelse ha kollektivt underskrevet forestillingens forhåndsomtale.
VG170328 Utover det er det bare å henvise til premieren på Nye FotballXtra søndag 2. april, svarer Jansen Hagen kryptisk.
VG170328 Skuespillere fra den prisbelønte TV-serien « American Horror Story : Roanoke » var invitert for å snakke om den forestående premieren på sesong seks.
SA170328 Utover det er det bare å henvise til premieren på Nye FotballXtra søndag 2. april, svarer Jansen Hagen kryptisk.
FV170328 Utover det er det bare å henvise til premieren på Nye FotballXtra søndag 2. april, svarer Jansen Hagen kryptisk.
DB170328 Utover det er det bare å henvise til premieren på « Nye FotballXtra » søndag 2. april, svarer Jansen Hagen kryptisk.
DA170328 Utover det er det bare å henvise til premieren på Nye FotballXtra søndag 2. april, svarer Jansen Hagen kryptisk.
BT170328 Utover det er det bare å henvise til premieren på Nye FotballXtra søndag 2. april, svarer Jansen Hagen kryptisk.
AP170328 Utover det er det bare å henvise til premieren på Nye FotballXtra søndag 2. april, svarer Jansen Hagen kryptisk.
VG170327 Premieren endte i fiasko og overskrifter.
VG170327 - Vi har informasjon som aldri har vært oppe før, sier Ruud, uten å ville røpe detaljer i forkant av premieren .
VG170327 TOBARNSFORELDRE : Her er Benedict Cumberbatch og kona Sophie Hunter på premieren til « Doctor Strange » i oktober i fjor.
VG170327 Paret annonserte graviditeten i oktober i fjor, da Cumberbatchs kone viste frem gravidmagen på premieren til filmen « Doctor Strange ».
DB170327 TVNorges nye lørdagssatsing « Lost in Time » fikk en verst tenkelig start da serveren som håndterer spillene knelte en halvtime før premieren .
DB170327 ¶ EN SNIKTITT : Den første sesongen av « Westworld » ble avsluttet i desember, og den forventede premieren av sesong to skal etter planen komme i 2018.
DB170327 Den forventede premieren av sesong to er planlagt til 2018.
VG170326 TVNorges storsatsing « Lost in time » opplevde store problemer under premieren lørdag kveld.
VG170326 TVNorge-programmet « Lost in time » fikk ikke appen til å fungere under premieren lørdag kveld.
VG170326 Som VG har skrevet om det siste døgnet gikk ikke premieren på storsatsingen « Lost in Time » som planlagt.
VG170326 Hun er for tiden for tiden på turné med suksess-showet « Vi elsker ABBA », som en begeistret VG-anmelder belønnet med terningkast fem etter premieren i fjor høst.
DB170326 Ingen av TV-seerne kom inn i appen under premieren på programmet.
DB170326 Etter lanseringen lørdag uttalte mediesjef Hanne McBride i Discovery Norway, at de hadde forhåndstestet gjentatte ganger, men at det er ikke mulig å teste for det trøkket som oppstod under premieren .
DB170326 Siden den gang ser det ut til at romantikken har blomstret mellom de to, og da Seoghør.no møtte paret på premieren av Disneys nyinnspilling av « Skjønnheten og udyret », avslørte Joner hva det var hun falt for ved kjæresten.
DB170325 Ronny Deilas utvalgte fikk en dårlig oppkjøring foran premieren på årets Eliteserie hjemme mot Viking mandag.
FV170324 Marit Birkedal Aas i en prøve med Kristiansand Symfoniorkester dagen før premieren i Arendal torsdag kveld.
DB170324 Premieren kommer allerede førstkommende lørdag på TV Norge med programmet « Lost in time ».
DB170324 Og på premieren til storfilmen « Dreamgirls » i 2006, stod hun ved farens side på den røde løperen.
DA170324 Det er noe med « show, don't tell », og dramatisere noe i stedet for å bare snakke om det eller diskutere det på et akademisk plan, sier Kristoffer Borgli om filmen « DRIB », som allerede er blitt et internasjonalt fenomen før den norske premieren i mai.
VG170323 NY FILM : Ryan Gosling på premieren til sin ny film « Song to Song » i Texas 10. mars.
VG170321 Han presiserer at det ikke er uvanlig at seertallene går litt ned etter premieren , så det var han forberedt på. - « Mandagsklubben » er et program der det er viktig at kjemi og roller i panelet sitter.
DN170321 | Stort seerfall for storsatsing ¶ 63.000 seere forlot « Mandagsklubben » mellom premieren og andre sending.
AP170320 Like før premieren ble lillebroren til Kosoko skutt og drept på gaten i Detroit i USA.
SA170317 Hvordan vi håndtrerer nyhetsretten får du se i premieren søndag 2. april, sier TV 2s fotballsjef Vegard Jansen Hagen til Bergens Tidende.
FV170317 Hvordan vi håndtrerer nyhetsretten får du se i premieren søndag 2. april, sier TV 2s fotballsjef Vegard Jansen Hagen til Bergens Tidende.
BT170317 Hvordan vi håndtrerer nyhetsretten får du se i premieren søndag 2. april, sier TV 2s fotballsjef Vegard Jansen Hagen til Bergens Tidende.
AP170317 Hvordan vi håndtrerer nyhetsretten får du se i premieren søndag 2. april, sier TV 2s fotballsjef Vegard Jansen Hagen til Bergens Tidende.
VG170316 Samme dag som premieren rullet over norske skjermer publiserte også programleder Iglesias bilder i sosiale medier, hvor hun har over 125.000 følgere, der hun avslørte at hun i over to år har jobbet med å lansere sin egen bade- og undertøyskolleksjon.
DB170316 Paret møttes gjennom det norske pokermiljøet og da to ankom premieren på den nye Disney-filmen « Beauty and the Beast » i Oslo torsdag, etterlot de ingen tvil om at de fortsatt er stormende forelsket.
DA170316 Før premieren på « Karsten og Petra : Ut på tur » fikk produksjonsselskapet beskjed fra Norsk Filminstitutt om avslag på produksjonsstøtte til « Karsten og Petra på skattejakt », den planlagte neste innspillingen i filmserien.
DB170315 - Hvordan vi håndterer scoringer og høydepunkter får du se i premieren 2.
DB170315 Premieren for FotballXtra er 2. april.
VG170314 Disney utsetter premieren av Skjønnheten og udyret i Malaysia etter at en scene med et « homofilt øyeblikk » har blitt sensurert av myndighetene.
AA170314 Siden premieren 11. februar har det vært fulle hus hver eneste kveld, med over 2000 solgte billetter i uka.
VG170313 Den siste tiden har det vært intens møtevirksomhet før premieren i kveld.
DB170313 TVNorges programdirektør Eivind Landsverk gleder seg før premieren på « Mandagsklubben » anno 2017 : ¶
DB170313 Premieren sendes på TV 3 klokken 22.30 i kveld.
DB170313 Dette bildet ble tatt på premieren under filmfestivalen i Berlin.
DB170312 ¶ SKJØNNHETSTIPS : I forbindelse med premieren til Disney-filmen « Skjønnheten og Udyret » har Emma Watson delt sine hemmelige skjønnhetstips.
DB170310 Premieren er satt til 30. mars.
DB170310 Programmet har siden premieren blitt møtt med voldsom kritikk.
DB170309 Men i premieren på hans nye program « Stian Blipp Show » får han for første gang prøve seg som en ekte slåsskjempe i ringen.
DB170309 Det er selskapet til Ylvis, Concorde TV AS, som produserer « Stian Blipp Show », og brødrene var mildt sagt fornøyde etter premieren .
DA170309 Hun har reist verden rundt med filmen og sanket priser allerede før premieren i de nordiske landene, mens Sparrok har hentet hjem skuespillerpriser, blant annet på filmfestivalen i Tokyo, en av verdens største festivalpriser.
VG170308 Foto : AP ¶ 2012 : Eva Mendes og Ryan Gosling på premieren til « The Place Beyond The Pines » i Toronto for snart fem år siden.
VG170308 Det var på premieren til « The Place Beyond The Pines », hvor begge sto på rollelisten og dermed var « programforpliktet » til å posere sammen.
VG170308premieren i Los Angeles tirsdag stilte Stewart med helt ny look.
VG170308 NY LOOK : Kristen Stewart på premieren til « Personal Shopper » i Los Angeles tirsdag.
DB170308 29-åringen overrasket mange med sin nye hårsveis på premieren til filmen « Personal Shopper » i Los Angeles tirsdag.
DA170308 Det skjer først nå, uka opp mot premieren , sier Melissa Hough til Dagsavisen.
VG170307 I et intervju med nyhetsbyrået Wenn i forbindelse med premieren , forklarte Seyfried at hun har planer for fødselen.
DB170306 Her er duoen avbildet på premieren i London i 2003.
AA170305 mars er det klart for premieren av Carmen på hovedscenen i Kimen kulturhus i Stjørdal.
VG170304 Her er de på premieren i Los Angeles torsdag.
VG170304 ) og Luke Evans under premieren på « Skjønnheten og udyret » i Los Angeles torsdag.
VG170304 Etter premieren på den nye sesongen i januar falt seertallene med 44 prosent sammenlignet med året før, ifølge People.
DB170304 ¶ SUKSESS : Komiserien « The Big Bang Theory » har siden premieren i 2007 oppnådd stor suksess over hele verden.
DB170304 Jim Parsons ( Sheldon Cooper ), Kayley Cuoco, Johnny Galecki ( Leonard Hofstadter ), Kunal Nayyar ( Rajesh Koothrappali ) og Simon Helberg ( Howard Wolowitz ) har vært med siden premieren i 2007 - en jobb de har tjent gode penger på.
DB170304 For å få premieren til å føles litt nærmere har vi laget en oppsummering over hva vi vet om den kommende sesongen så langt.
DB170303 Premieren på « Phantom of the Opera » blir 7. september 2018. | « Politisk drap » som ser ut som sjølmord ¶
AP170303 Anne Kristin Sydnes sammen med sin mann, Jan Egeland, Europadirektør i Human Rights Watch, fotografert i forbindelse med premieren på Erik Poppe « Tusen ganger godt natt » på Colosseum kino i Oslo i 2013.
DB170302 Han legger til at før premieren , ble forestillingen vist for 200 unge muslimer med innvandrerbakgrunn.
VG170301 VG anmeldte « Dødens tjern » til premieren , og ga den terningkast 3.
DB170301 februar var Emma Watson til stede i Shanghai for premieren på « Skjønnheten og udyret ».
DB170228 Serien er fortsatt i preproduksjonsfasen, men Variety skriver at premieren foreløpig er planlagt rundt nyttår.
VG170227 Foto : AFP ¶ 2012 : Eva Mendes og Ryan Gosling på premieren til « The Place Beyond The Pines » i Toronto for snart fem år siden.
VG170227 Det var på premieren til « The Place Beyond The Pines », hvor de begge sto på rollelisten og dermed var « programforpliktet » til å posere sammen.
VG170226 SISTE SERIE : Bill Paxton med kollega Justin Cornwell på pressetur i forbindelse med premieren av TV-serien « Training Day » 7. januar i år.
VG170226 I RAMPELYSET : Patrick Stewart på premieren til « The Martian » på filmfestivalen i Toronto i september 2015.
AP170226 NORSK GJENGANGER PÅ OSCAR : Filmregissør Morten Tyldum fra Bergen på premieren av « Passengers » i Los Angeles i desember.
DB170225 Her er de på premieren til den siste filmen i London i 2014.
DB170225 Idrettsutøverne ble godt kjent etter flere uker i samme hus og før premieren på « Mesternes mester » røpet deltakerne hvordan de holder kontakten etter deltagelsen.
DB170225 Her er alle ti sammen på premieren av « Mesternes Mester ».
FV170224 FILM : Tom Hanks, den ekte kaptein Richard Phillips og Paul Greengrass på premieren til « Captain Phillips » i 2013.
DB170224 - For det første elsker de serien uansett, for det andre glemmer man det før premieren .
DB170224 » Første gang jeg selv opplevde nyhetsformidling som rent show var under den såkalte « Watzingerdebatten », i forkant av premieren på filmen « Kon-Tiki » i 2012.
BT170224 FILM : Tom Hanks, den ekte kaptein Richard Phillips og Paul Greengrass på premieren til « Captain Phillips » i 2013.
DA170223 FOTO : HBO NORDIC Premierepar : Tom Hardy og kona Charlotte Riley på premieren til « The Dark Knight Rises » 2012 in New York.
VG170222 PREMIERE : Lisa Marie Presley på premieren av « Mad Max : Fury Road » i Hollywood i mai 2015.
FV170221 Kanskje premieren på « T2 Trainspotting » frister ?
DB170221 Kritikken har ikke latt vente på seg etter premieren .
VG170220 Men flere av skuespillerne får aldri oppleve premieren 21. mai.
BT170220 Premieren er 9. mars på TV 2.
DB170218 FIKK KOMME HJEM : Terje Sporsem ble jaget hjemmefra av kona Katrine Myrenget før premieren på sitt nye show på Centralteatret i Oslo.
DA170218 Og ja, musikken fra « Jerusalem » er et politisk statement, som resten av filmen siden det er en politisk komedie, et kjærlig blikk på et England som ligger nede, kunne Potter fortelle pressen etter premieren .
DB170217 VAR FORLOVET MED FAREN : Her er Nicole og Zoe sammen under premieren av TV-serien « Big Little Lies » 7. februar.
VG170216 - Vi skulle gjerne ønsket at litt flere seere fikk med seg premieren på « Dødens tjern », men vi er tålmodige og håper tallene vil ta seg opp.
DB170216 Her er skuespilleren på premieren av « Bridget Jones´Baby ».
DA170216 FOTO : TONE HELENE OSKARSEN Revyrepresentantene Tiril Sægrov, Jørgen Kvia, Alexandra Bakke og Daniel Axelsen har sommerfugler i magen før premieren .
DA170216 De fire revyrepresentantene Tiril Sægrov, Alexandra Bakke, Daniel Axelsen og Jørgen Kvia forteller om intens jobbing de siste seks ukene, men at det er verdt det når venner og familie får se premieren .
BT170215 Premieren iscenesettes av regissør, designer og videokunstner Netia Jones, sammen med Barokksolistene og dirigent Bjarte Eike.
SA170214 Denne anmeldelsen ble publisert etter premieren på « Mitt liv som Sally » i februar 2015.
VG170213 ), Nils Ingar Aadne, Gustav Nilsen og Terje Sporsem dro sammen på premieren på De tre musketerer på Folketeatret i Oslo i november 2015.
VG170213 KOMIKERVETERAN : Åsleik Engmark på premieren av humorforestillingen « Mot i brøsta » på Edderkoppen i 2014.
DB170211 I 2015, i forbindelse med premieren på filmen « Hot Pursuit », sto de side om side sammen foran fotografene.
DB170211 Det var i forbindelse med premieren på den nye HBO-serien « Big Little Lies » at mor og datter dukket opp sammen.
AP170211 Her ankommer John le Carré premieren på " Tinker Tailor Soldier Spy " i 2011.
VG170210 Her koser paret seg på premieren av « Hail, Caesar » under filmfestivalen i Berlin i februar i fjor.
DB170210 Nærum kom på premieren sammen med niesen.
DB170210 CABARET : Hilde Louise Asbjørnsen, Ingvild Holthe Bygdnes og Lars Berge er tre av skuespillerne som prydet scenen under premieren torsdag kveld.
AA170210 Hele gjengen hadde spist middag og ladet opp til filmen på en restaurant før premieren .
AA170210 Sistnevnte har norgespremiere under festivalen og både regissør Amanda Kernell og hovedrolleinnehaver Lene Cecilia Sparrok kommer til premieren .
AA170210 Regissør Amanda Kernell og hovedrolleinnehaver Lene Cecilia Sparrok kommer til premieren .
SA170209 Fotballhoder : Hans Petter Nilsen og Mads Bones har hektiske øvingsdager før premieren på Robin Hood - Rai Rai i Sherwoodskogen.
AP170209 Fotballhoder : Hans Petter Nilsen og Mads Bones har hektiske øvingsdager før premieren på Robin Hood - Rai Rai i Sherwoodskogen.
AA170209 Den ene bærebjelken er premieren lørdag på Trøndelag Teater, « Robin Hood - Rai Rai i Sherwoodskogen ».
DB170208 Han opplyser at filmen settes opp på nær sagt alle kinoer i Norge, og at 55 kinoer arrangerer jentekveldfester med rød løper på premieren .
SA170207 Oppkjøret foran premieren av « Fifty Shades Darker » er i gang.
DB170207 STORE LIKHETER : I premieren av « Norske Talenter » på TV 2 viste de et stunt som er slående lik et stunt på « America's Got Talent » fra 2016.
AA170207 Maria Torp ( 12 ), Aksel Sjøhagen ( 12 ) og Erling Austrheim ( 12 ) fra syvende klasse på Ila Skole, er tre av elevene som fikk delta på premieren .
VG170204 Selv om seertallene har gått betraktelig ned etter premieren bestilte CBS 22 fulle episoder av serien den 17. oktober.
DB170203 Den ble faktisk sluppet før premieren på den danske utgaven av « Badehotellet ».
AA170203 Det er bare en drøy uke til premieren , der han skal stå på scene sammen med et titalls skuespillere, deriblant veteraner som Anne Krigsvoll og Frode Rasmussen.
DB170202 Her er hun på premieren av « Westworlds » i Los Angeles.
BT170202 - Ett år kom en venninne innom og så øvingen rett før premieren .
AA170202 Skuespillerne Johan Kylén - kjent fra Millennium-serien og Christian Andrén kommer til premieren .
AA170202 Skuespillere på premieren
SA170201 Men før premieren var han usikker på hvordan det ville bli å havne i rampelyset igjen.
DN170201 I gjennomsnitt har 906.000 seere benket seg foran tv-skjermen siden premieren 2. januar, for å følge med på hvordan kjendisdeltagerne takler gårdslivet slik det var for 100 år siden.
DB170201 Her er hun på premieren av « Westworlds » i Los Angeles.
AP170201 Men før premieren var han usikker på hvordan det ville bli å havne i rampelyset igjen.
DB170127 ¶ STORE LIKHETER : I premieren av « Norske Talenter » på TV 2 viste de et stunt som er slående lik et stunt på « America's Got Talent » fra 2016.
DB170127 For tre uker siden gikk premieren på lufta, og da bet flere fans seg spesielt merke i én sekvens.
DB170127 STORE LIKHETER : I premieren av « Norske Talenter » på TV 2 viste de et stunt som er slående lik et stunt på « America's Got Talent » fra 2016.
DB170126 To tiår etter « Trainspotting », var det ikke bare Carlyle som var tilbake på den oransje løperen under premieren på oppfølgeren.
DB170126 mars, dagen før premieren på den nye sesongen.
AP170126 ( Premieren ble riktignok utsatt fordi en av dem ble sykmeldt, men det er kanskje en annen historie. ) ¶
DB170125 Dyrevernsorganisasjonen PETA oppfordret til boikott av filmen, og den negative oppmerksomheten førte til at premieren ble utsatt.
DB170125 Premieren for filmen er i kjølvannet av skandalen blitt kansellert.
DB170124 « DEKAMERONEN » : Den danske stjerneregissøren Elisa Kragerup sammen med sine skuespillere før premieren på Giovanni Boccaccios « Dekameronen » på Nationaltheatret.
DB170124 På kort varsel ble Ulla Marie Broch hanket inn, og premieren ble utsatt en liten uke.
DB170124 Den første storsatsingen på Nationaltheatrets hovedscene i år fikk en dramatisk start da skuespiller Mari Maurstad en uke før premieren ble sykemeldt og måtte kaste inn håndkleet.
BT170124 Hittil har filmen blitt sett av 720.000 kinogjengere i Norge etter premieren 23. september i fjor.
DB170123 Noen må ha holdt på disse klippene i over ett år, og planlagt å legge dem ut rett før premieren .
DB170123 De sterke reaksjonene som oppsto etter klippene, førte etter hvert til at premieren , som egentlig skulle være på lørdag, ble utsatt til førstkommende fredag.
DB170123 Premieren for filmen er i kjølvannet av skandalen blitt kansellert.
DB170122 Før premieren på sesong 4 hevdet Durkay at seriens « struktur er bygd opp ved å kline sammen hver eneste manifestasjon av politisk islam, arabere, muslimer og hele Midtøsten til et Frankenstein-monster av en global trussel som simpelthen ikke eksisterer » ( min oversettelse ).
DB170120 Før premieren kan finne sted, må Amblin Partners og Universal Studios jobbe med å gå gjennom klippene fra videoen.
DB170120 Dette omtalte videoklippet har nå ført til at premieren lørdag denne uka blir utsatt til neste fredag.
DB170120 Premieren som egentlig skulle være nå på lørdag, er utsatt.
DB170117 Her ankommer Evanna Lynch premieren på den siste Harry Potter-filmen, « Harry Potter og Dødstalismanene, del 2 », i juli 2011.
DB170116 Etter premieren ble serien hyllet av både publikum og kritikere, og hadde et gjennomsnittstall på 672 000 seere per episode.
DB170115 Godt over 900 000 nordmenn så premieren 1. januar.
DB170115 På sin Instagram-side la hun ut en video av Vin Diesel som ankom premieren i helikopter.
DB170115 PÅ PREMIERE : Vin Diesel på premieren til filmen « XXX - The Return of Xander Cage » i London onsdag.
DB170115 « Work It »ble imidlertid betegnet som en flopp etter premieren i 2012.
DB170115 Premieren hadde riktignok seks millioner seere, men hele to millioner falt av før andre episode.
DB170114 I et intervju med AlJazeera snakker han om sitt møte med med medlemmene, i forbindelse med premieren på dokumentaren « Accidental Courtesy », som skal sendes på tv i USA i februar.
DB170114 Kjendisutgaven av « Farmen » har knust alle rekorder, og premieren suste opp som den mest sette sesongåpningen av programmet.
DB170113 Vi utsetter premieren med noen dager, og den 25. januar har vi premiere på « Dekameronen ».
DB170113 Teatret har i løpet av dagen funnet en erstatter, og premieren blir utsatt til onsdag 25. januar.
DB170113 Teatersjef Hanne Tømta ønsker ikke å kommentere sykdom med Nationaltheatrets i pressen, men hun bekrefter at en av teatrets ansatte ble sykmeldt i dag, en uke før premieren .
DB170113 Mari Maurstad ( 59 ) er sykmeldt en uke før premieren .
DB170113 En uke før premieren er en av stykkets skuespillere, Mari Maurstad, blitt syk og må trekke seg.
DB170113 Programmet har allerede før premieren satt to rekorder ved å ha med Helene Olafsen ( 26 ) og Odd Sørli ( 62 ) som er seriens yngste og eldste deltakere noen sinne.
DB170113 Her på premieren av programmet sammen med mannen Ove Gundersen.
DB170113 Her er alle ti sammen på premieren av « Mesternes Mester ».
DB170113 Deltagerne avslører at de før premieren møttes i Norge for å spille fotball.
DB170112 - MAGEPLASK : « Nytt på Nytt » ble ikke spådd noen lysende framtid av Dagbladets anmelder, etter premieren i 1999.
SA170111 VM-vert Frankrike sendte i vei en skremselsrakett i premieren : 31-16-utklassingen av Brasil viste at franskmennene bare ser for seg gull i håndballmesterskapet.
DB170111 ¶ SOLID : VM-vert Frankrike sendte i vei en skremselsrakett i premieren : 31-16-utklassingen av Brasil viste at franskmennene bare ser for seg gull i håndballmesterskapet.
DB170111 VM-vert Frankrike sendte i vei en skremselsrakett i premieren : 31-16-utklassingen av Brasil viste at franskmennene bare ser for seg gull i håndballmesterskapet.
AP170111 VM-vert Frankrike sendte i vei en skremselsrakett i premieren : 31-16-utklassingen av Brasil viste at franskmennene bare ser for seg gull i håndballmesterskapet.
DB170110 Administrerende direktør i Showtime, David Nevins, forteller at det ikke kommer flere trailere i forkant av premieren .
DB170110 NY FILM : Elle Fanning på premieren til sin nye film « Live by night ».
AP170107 Her er han på premieren til « The Art of More ».
AP170107 Brent Spiner på premieren til Independence Day : Resurgence, hvor han hadde en rolle.
FV170106 Klikk her for å få med deg premieren .
AP170106 Her er han på premieren av sin film Mr. og Mrs.
DB170105 Han sier at kona Blake Lively har vært til stor hjelp for ham, spesielt før premieren på suksessfilmen « Deadpool ».
DB170104 ( Dagbladet ) : Hele 8,1 millioner TV-seere fikk med seg premieren på den fjerde sesongen av « Sherlock » på BBC, 1. januar.
DB170102 Til sammenlikning ble første episode av « Mammon » i 2015 sett av 966 000, mens premieren på « Halvbroren » i 2013 ble sett av 1 033 000.
AA161223 De er ikke helt i mål når premieren kommer, men de er klare til å spille.
DN161222https://www.dn.no/nyheter/2016/12/22/0526/Utenriks/utfordrer-hollywood-med-milliardinvesteringer Vi brukte mye tid og ressurser på selve historien, sa regissør Zhang Yimou på en pressekonferanse før premieren .
DN161222https://www.dn.no/nyheter/2016/12/22/0526/Utenriks/utfordrer-hollywood-med-milliardinvesteringer Denne kritikken avviste Damon da han ble stilt til veggs av journalister i Beijing i forbindelse med premieren .
AP161209https://www.aftenposten.no/osloby/byliv/i/n2nkx/byLarm-gar-i-svart Året etter at Dreamarcher dro i gang, er de klare for by : Larm og premieren på sort avdeling.
AP161209https://www.aftenposten.no/osloby/byliv/byLarm-gar-i-svart-610811b.html Året etter at Dreamarcher dro i gang, er de klare for by : Larm og premieren på sort avdeling.
AP161208https://www.aftenposten.no/osloby/byliv/i/j2bPL/Musikalen-Cats-kommer-til-Oslo-Spektrum Elliots Old Possum's Book of Practical Cats og har gått sin seiersgang verden rundt siden premieren på The New London Theatre.
AP161208https://www.aftenposten.no/osloby/byliv/Musikalen-Cats-kommer-til-Oslo-Spektrum-610545b.html Elliots Old Possum's Book of Practical Cats og har gått sin seiersgang verden rundt siden premieren på The New London Theatre.
BT161127 | Kalla kollapset i premieren - flys til Stockholm for undersøkelser ¶
DA160824 Premieren blir trolig i februar.
SA160822 | Bale roses av sjefen etter dobbel i premieren
AP160822https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Bale-roses-av-sjefen-etter-dobbel-i-premieren-1998b.html | Bale roses av sjefen etter dobbel i premieren
DA160416 Premieren på den sjette episode i serien - « Diktatoren » - oppfylte til overmål Statsteaterets egen forhåndsanmeldelse av forestillingen : Den ble nemlig - som skrevet står i programheftet - svært så « frekk og fornøyelig », og ble mottatt med stående applaus fra et hørbart begeistret premierepublikum.
VG160210 PREMIEREKLAR : Woody Harrelson på premieren av « The Hunger Games : Mockingjay - del 2 » i Los Angeles i november.