AA171021 For å lykkes med dette, må pakistanske myndigheter først nekte opprørerne en trygg havn på sin side av grensa, slo CIA-sjefen fast.
DB171020 For å lykkes med dette, må pakistanske myndigheter først nekte opprørerne en trygg havn på sin side av grensa, slo CIA-sjefen fast.
AP171020https://www.aftenposten.no/verden/i/A836x/-Minst-40-drept-i-selvmordsangrep-mot-moskeer-i-Afghanistan- For å lykkes med dette, må pakistanske myndigheter først nekte opprørerne en trygg havn på sin side av grensen, slo CIA-sjefen fast.
DA171016 - Om jeg får muligheten, så vil jeg gjerne ta opp spørsmålet om likestilling av kvinner og religiøse minoriteters rettigheter med pakistanske politikere, sier Raja, som åpner for å snakke urdu eller panjabi framfor engelsk dersom anledningen skulle by seg.
VG171014 « Den pakistanske hæren har reddet fem vestlige gisler inkludert én canadier, hans amerikanske kone og deres tre barn fra terroristenes varetekt », het det i gårsdagens uttalelse fra det pakistanske forsvaret, gjengitt av nyhetsbyrået AFP.
VG171014 « Den pakistanske hæren har reddet fem vestlige gisler inkludert én canadier, hans amerikanske kone og deres tre barn fra terroristenes varetekt », het det i gårsdagens uttalelse fra det pakistanske forsvaret, gjengitt av nyhetsbyrået AFP.
VG171014 Fredag returnerte familien til Canada, etter å ha blitt frigitt i forbindelse med en aksjon fra det pakistanske forsvaret.
VG171014 Det pakistanske utenriksdepartementets talsmann Nafees Zakaria sier at familien ble reddet etter et tips fra amerikansk etterretning.
DB171014 Det pakistanske utenriksdepartementets talsmann Nafees Zakaria sier at familien ble reddet etter et tips fra amerikansk etterretning.
DB171014 Boyle la til at ett av barna er sykt og måtte tvangsmates av de pakistanske regjeringsstyrkene som reddet dem torsdag.
DA171014 Det pakistanske utenriksdepartementets talsmann Nafees Zakaria sier at familien ble reddet etter et tips fra amerikansk etterretning.
DA171014 Boyle la til at ett av barna er sykt og måtte tvangsmates av de pakistanske regjeringsstyrkene som reddet dem torsdag.
AP171014https://www.aftenposten.no/verden/i/6p3Po/Familie-reddet-fra-fangenskap-i-Afghanistan-sier-datteren-ble-drept Det pakistanske utenriksdepartementets talsmann Nafees Zakaria sier at familien ble reddet etter et tips fra amerikansk etterretning.
AP171014https://www.aftenposten.no/verden/i/6p3Po/Familie-reddet-fra-fangenskap-i-Afghanistan-sier-datteren-ble-drept Boyle la til at ett av barna er sykt og måtte tvangsmates av de pakistanske regjeringsstyrkene som reddet dem torsdag.
AA171014 Det pakistanske utenriksdepartementets talsmann Nafees Zakaria sier at familien ble reddet etter et tips fra amerikansk etterretning.
AA171014 Boyle la til at ett av barna er sykt og måtte tvangsmates av de pakistanske regjeringsstyrkene som reddet dem torsdag.
AP171013https://www.aftenposten.no/verden/i/d37LA/Fire-ganger-har-dansk-politi-provd-a-utvise-drapsdomt-pakistansk-bandeleder-Na-sa-retten-nei-igjen Det er småtteri for den pakistanske bandelederen som fra før har sonet dommer på tilsammen 12 år.
VG171012 I 2012 havnet Venstre-politiker Abid Raja i en lignende situasjon da han som daværende nyansatt visumattaché på ambassaden i New Delhi, opplevde at den indiske ambassaden ikke ville gi ham visum, trolig på grunn av hans pakistanske opphav.
VG171012 « Den pakistanske hæren har reddet fem vestlige gisler inkludert én canadier, hans amerikanske kone og deres tre barn fra terroristenes varetekt », het det i uttalelsen, gjengitt av nyhetsbyrået AFP.
VG171012 USA har også beskyldt pakistanske myndigheter for å ha nære bånd til det beryktede Haqqani-nettverket.
VG171012 Samarbeidsviljen fra pakistanske myndigheter er et tegn på at de respekterer USAs ønsker om at de skal gjøre mer for å ivareta sikkerheten i regionen, sier Trump.
VG171012 Ifølge pakistanske myndigheter var det amerikanske etterretningsmyndigheter som sporet familien og oppdaget at de hadde blitt ført over grensen og inn til Pakistan onsdag.
VG171012 Det var det pakistanske forsvaret som først kunngjorde at fem vestlige gisler ble reddet etter en militær operasjon i Kurram-regionen i Pakistan torsdag.
VG171012 De vil fraktes videre til sitt opphavsland », skriver pakistanske myndigheter i en uttalelse gjengitt av AP.
AP171012https://www.aftenposten.no/verden/i/L82QP/Canadisk-amerikansk-familie-slipper-fri-etter-fem-ar-som-gisler-i-Pakistan-og-Afghanistan FOTO : HANDOUT / Reuters ¶ Pakistanske styrker har lykkes med å frigjøre familien.
AP171012https://www.aftenposten.no/verden/i/L82QP/Canadisk-amerikansk-familie-slipper-fri-etter-fem-ar-som-gisler-i-Pakistan-og-Afghanistan Det melder blant andre BBC, som har opplysningene fra den pakistanske hæren.
AA171012 Den pakistanske regjeringens samarbeid er et tegn på at de respekterer USAs ønske om at den bør gjøre mer for å skape sikkerhet i regionen, sier Trump, som håper på samme type samarbeid for å sikre at flere gisler blir satt fri.
AA171012 De fem skal ha blitt satt fri av pakistanske regjeringsstyrker i en operasjon som var koordinert med amerikansk etterretning.
AA171009 Den ytterliggående islamistgruppa IS' pakistanske fløy tok på seg ansvaret for angrepet.
VG171005 Pakistanske foreldre som ble skilt da han var liten, oppvokst på Stovner med mor og tvillingbror.
AA171004 Onsdag ble to søsken drept av indiske soldater i den pakistanske delen av Kashmir.
AA171004 Ofrene befant seg i landsbyen Abbaspur, som ligger i den pakistanske delen av Kashmir.
AA171004 Mandag ble en ti år gammel gutt og en femten år gammel jente drept og tolv andre såret i skuddveksling mellom pakistanske og indiske soldater i Kashmir.
AA171004 Indiske myndigheter har lagt skylden på den pakistanske opprørsgruppen Jaish-e Mohammed.
AA171004 Gutten og jenta ble drept av skudd fra pakistanske soldater.
AP171003https://www.aftenposten.no/norge/i/4MM99/Ambassaderapport-Norskpakistanske-menn-dumper-kona-i-Pakistan Men flere pakistanske kvinner opplever å bli dumpet av sin norske ektemann.
AP171003https://www.aftenposten.no/norge/i/4MM99/Ambassaderapport-Norsk-pakistanske-menn-dumper-kona-i-Pakistan Men flere pakistanske kvinner opplever å bli dumpet av sin norske ektemann.
AA171002 Gutten og jenta ble drept av skudd fra pakistanske soldater.
AA171002 En ti år gammel gutt og en femten år gammel jente er drept og tolv andre er såret i skuddveksling mellom pakistanske og indiske soldater i Kashmir.
AA171002 Både i den indiske og den pakistanske delen er et stort flertall av innbyggerne muslimer.
AA171002 Pakistanske soldater skjøt med automatvåpen og bombekastere mot flere stillinger på den indiskkontrollerte delen av Kashmir, opplyser den indiske hærens talsmann Nitin Joshi.
DB170928 Nå har saken fått sitt etterspill : ¶ Pakistanske luftfartsmyndigheter har bestemt at begge de to pilotene har fått inndratt lisensen til å fly, bakkemannskapet som godtok å slippe inn flere passasjerer enn det var seteplass til har fått en formell advarsel og PIA har fått refs for ikke å ha tatt tak i epsioden selv, skriver aljazeera.
DB170928 Først etter avgang ble han gjort oppmerksom på dette, melder den pakistanske avisa The Dawn, og klandrer purseren som tillot at flyet fikk lette med sju passasjerer mer enn det var seteplasser til.
AA170922 Minst seks pakistanske landsbyboere ble drept og ytterligere 26 såret av prosjektiler avfyrt fra indisk siden av grensa i Kashmir, ifølge Pakistans hær.
AA170922 Minst fire av de drepte var kvinner, ifølge en uttalelse fra den pakistanske hæren.
AA170922 Han sier imidlertid at det var pakistanske soldater som begynte.
DB170921 Den pakistanske journalisten Rahimullah Yusufzai, som både har intervjuet Osama bin Laden og avdøde Taliban-leder Mullah Omar, forteller at han stadig hørte historier om at sistnevnte ikke innledet en militær operasjon uten at han hadde fått instrukser om det i drømme.
DA170921 Kumails tradisjonsbundne foreldrene ( spilt av Bollywood-legenden Anupam Kher og Zenobia Shroff ) forventer at sønnen snart inngår et arrangert ekteskap, og avbryter hver bidige familiemiddag med å introdusere en uendelig parade av gifteklare, pakistanske jenter.
DA170918 Den gamle mølla var kjent som en av byens første pizzeriaer, for det var pizza det handlet om helt fra 1970-tallet, til nye eiere satte indiske og pakistanske tandooriretter på menyen i 2012.
DB170916 I det pakistanske miljøet har man et uttrykk som heter « Hva vil folk si » ?
DB170916 At innvandrerjenter og pakistanske jenter tar høyere utdanning i langt større grad enn samfunnet generelt, har gitt dem mer frihet, sosialt og økonomisk, sier han.
AP170915https://www.aftenposten.no/verden/i/zaJ6w/CIA-startet-falsk-vaksinekampanje-for-a-ta-Osama-bin-Laden-Resultatet-Syke-barn_-titalls-drap-og-en-lang-fengselsstraff USA har gjentatte ganger forsøkt å få ham løslatt, men foreløpig er svaret fra pakistanske myndigheter et klart « nei ».
AP170915https://www.aftenposten.no/verden/i/zaJ6w/CIA-startet-falsk-vaksinekampanje-for-a-ta-Osama-bin-Laden-Resultatet-Syke-barn_-titalls-drap-og-en-lang-fengselsstraff Løsningen var denne : Ved hjelp av den pakistanske legen Shakil Afridi satte CIA i gang en falsk vaksinekampanje i området rundt bin Ladens bolig i et forsøk på å hente inn DNA-prøver av barna som bodde der.
AP170915https://www.aftenposten.no/verden/i/zaJ6w/CIA-startet-falsk-vaksinekampanje-for-a-ta-Osama-bin-Laden-Resultatet-Syke-barn_-titalls-drap-og-en-lang-fengselsstraff I denne boligen i den pakistanske byen Abbottabad oppholdt Osama bin Laden seg de siste årene av sitt liv.
AP170915https://www.aftenposten.no/verden/i/zaJ6w/CIA-startet-falsk-vaksinekampanje-for-a-ta-Osama-bin-Laden-Resultatet-Syke-barn_-titalls-drap-og-en-lang-fengselsstraff En som derimot må fortsette å kjenne på konsekvensene av amerikanernes falske vaksinekampanje er den pakistanske legen som frontet aksjonen i Abbottabad.
AP170915https://www.aftenposten.no/verden/i/zaJ6w/CIA-startet-falsk-vaksinekampanje-for-a-ta-Osama-bin-Laden-Resultatet-Syke-barn_-titalls-drap-og-en-lang-fengselsstraff september 2001, gjemmer seg i et hus i den pakistanske byen Abbottabad.
DB170913 Men den gjelder i mange miljøer - ikke bare pakistanske , men kurdiske, tyrkiske, irakiske, og så videre.
DA170913 Tibet-buddhistenes åndelige leder Dalai Lama, erkebiskop Desmond Tutu fra Sør-Afrika og den pakistanske aktivisten Malala Yousafzai - alle tidligere vinnere av Nobels fredspris, i likhet med Aung San Suu Kyi - er blant dem som har tatt opp rohingyaenes sak i det siste.
AA170913 Dalai Lama, den sørafrikanske erkebiskopen Desmond Tutu og pakistanske Malala Yousufzai, som alle i likhet med Suu Kyi har fått Nobelprisen, har sluttet seg til protestene.
AA170907 Til tross for lite volum gjennom havnen, så truer avtalen pakistanske handelsinteresser, da landet tidligere har hatt nært monopol på eksport av mange varetyper til Afghanistan.
AA170907 Det er med jevne mellomrom trefninger mellom afghanske og pakistanske grensestyrker Migrasjon er også en sentral utfordring for de regionale forholdene.
DA170831 For eksempel i det pakistanske miljøet.
DA170827 Den største kjærligheten skal ha vært den pakistanske kirurgen Hasnat Khan, som hun kalte Mr.
DB170823 Han viser til de rundt 17 000 landsmennene pakistanske myndigheter anslår har mistet livet som følge av terrorangrep.
AP170823https://www.aftenposten.no/osloby/i/vq0aB/Sharma-gjor-ikke-som-andre-voksne-innvandrerbarn-Hun-valgte-a-bosette-seg-pa-Holmenkollen Tallet for norskfødte vietnamesiske kvinner er 18 prosent, mens under tre prosent av norskfødte, pakistanske barn av innvandrere finner partnere utenfor sin egen landbakgrunn.
AP170823https://www.aftenposten.no/osloby/i/vq0aB/Sharma-gjor-ikke-som-andre-voksne-innvandrerbarn-Hun-valgte-a-bosette-seg-i-Holmenkollen Tallet for norskfødte vietnamesiske kvinner er 18 prosent, mens under tre prosent av norskfødte, pakistanske barn av innvandrere finner partnere utenfor sin egen landbakgrunn.
AA170822 - Det er derfor skuffende at USAs politiske kunngjøring ignorerer den pakistanske nasjonens enorme ofre når det gjelder dette, heter det videre.
AP170817https://www.aftenposten.no/verden/i/rQL6K/Malala-Yousafzai-begynner-pa-Oxford Pakistanske Malala, en forkjemper for jenters rett til skolegang, ble internasjonalt kjent etter at hun ble skutt av Taliban i 2012.
AP170816https://www.aftenposten.no/osloby/i/99yVW/Men-festivalsommeren-var-ikke-over Artister : Blant høydepunktene er rapperen Timbuktu, legenden Mory Kanté, ( Yéké yéké ! ) med vestafrikansk kora-pop, diskofisert somalifunk med Dur-Dur Band Int'l - et revivalband i eksil i London, den pakistanske popdronningen Naseebo Lal og vår egen popstjerne Mira Craig.
AA170813 Lørdag ble en sivilperson og en soldat drept i skuddveksling mellom indiske og pakistanske soldater langs kontrollinjen som fungerer som uoffisiell grense mellom den indiskkontrollerte og den pakistanskkontrollerte delene av Kashmir.
DB170811 - Selv tilhører jeg flere minoriteter ( muslim med pakistanske røtter og homofil ), ikke den enkleste kombinasjonen, så det rører meg dypt at kongen snakker varmt om alle tre grupper, sa 43-åringen den gang.
DB170810 Jeg avslutter med avslutningsparagrafen til en sak jeg skrev etter å ha deltatt i et møte i kirkenes verdensråd om den pakistanske blasfemiloven i 2012, hvor en av talerne holdt en tale som oppsummerer mitt syn på denne loven.
DB170810 Det har vært en pågående debatt etter at det ble avholdt et seminar om ekstremisme i Sarpsborg med den pakistanske politikeren og religiøse lederen Tahir ul-Qadri, med integreringsminister Listhaug som invitert gjest på åpningen.
DB170810 De færreste kjenner til de pakistanske blasefemilovene, så det kan være på sin plass å skrive litt om hva disse består i.
VG170809 I intervjuet på dansk TV nekter han noen befatning med den pakistanske blasfemiloven, tar fullstendig avstand fra dødsstraff, og snakker pent om toleranse, dialog, forståelse, demokrati og ytringsfrihet.
VG170809 Pakistanske Qadri er heller ingen tilfeldig innleid predikant.
DB170809 Den britiske avisen The Guardian har invitert en rekke indiske og pakistanske forfattere til å reflektere rundt 70-årsmarkeringen.
VG170808 Hun spurte derfor den pakistanske imamen som satt i salen rett ut om han støttet dødsstraff for blasfemi.
DB170808 For de som deler hans syn, er det ikke nødvendigvis noen motsetning mellom å jobbe mot terrorisme og for de dødbringene pakistanske blasfemilovene, Retningen han tilhører, Barelvi, har både vært vært motstandere av Taliban og aggressive sekteriske organisasjoner, og tilhengere av blasfemilovgivningen.
AP170807https://www.aftenposten.no/norge/i/99agd/Listhaug-Vil-svarteliste-ekstremimamer-og-hatpredikanter Pakistanske Muhammad Raza er den siste hatpredikanten som er svartelistet i Danmark.
AA170807 Dette er den første gruveeksplosjonen i den pakistanske delen av Kashmir, men lignende ulykker er vanlige i resten av Pakistan på grunn av dårlige sikkerhetsstandarder.
AP170804https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/lqxek/Listhaug-pa-ungdomskonferanse-mot-ekstremisme--Vi-er-fullstendig-klar-over-at-det-finnes-ulver-i-fareklar Innvandrings- og integreringsministeren kritiserte Minhaj-grunnleggeren for sin tilknytning til den omstridte pakistanske blasfemiloven.
DN170801 Jeg er av den oppfatning at dokumentet ble skrevet ut senere - da skriftfonten var standardfont for Word », sier han til den pakistanske avisen.
VG170728 I dag spekuleres det i pakistanske medier om Sharifs egen bror vil komme til å ta over som statsminister, forteller Sheikh.
VG170728 august-komiteen som jobber for å bygge broer mellom det norske og det pakistanske samfunnet.
DN170728 Den pakistanske statsministeren Nawaz Sharif tvinges til å gå av grunnet korrupsjonsanklager som følge av funn i Panama Papers.
AP170726https://www.aftenposten.no/okonomi/i/EV9J3/Pakistans-hoyesterett-Statsminister-Nawaz-Sharif-ma-ga-etter-korrupsjonsanklager Statsministerens kontor skriver i en uttalelse at Sharif har fratrådt sin stilling, på tross av at han har sterke forbehold mot dommen, ifølge den pakistanske avisen Dawn.
DA170725 Akkurat som med norske jordbær, så er pakistanske mangoer de beste.
DA170725 - På sommermånedene kan jeg hive i meg uante mengder norske jordbær sammen med uante mengder pakistanske mangoer.
AA170721 - Beslutningen reduserer ikke betydningen av det pakistanske militærets ofre de siste årene, sier Pentagons talsmann Adam Stump fredag.
DN170720 Et eksempel er pakistanske Usman Asif som har bodd i Sverige i syv år, har en toppjobb i it-bransjen og en sønn som er født i Sverige.
NL170718 Det er sant at den pakistanske ( ikke muslimske ) kulturen er inneholdt en del kvinneundertrykkende elementer, og det er ikke til å legge skjul på at tvangsekteskap har vært og delvis er en greie blant norske borgere med pakistansk bakgrunn.
VG170714 Samtidig benytter han anledningen til å snakke om hva han omtaler som « ekle » matvaner, både norske og pakistanske .
DB170713 Den pakistanske avisa Dawn har spurt fontskaper Lucas De Groot, som er skeptisk til saken.
VG170710 Eller den Pakistanske gjestfriheten, og målrettede, og ambisiøse mentaliteten.
DN170704 Her eskorterer soldater ansatte i det pakistanske statistikkbyrået som går hus til hus og foretar den første folketellingen på 19 år i Karachi i Pakistan.
DB170701 Pakistanske regjeringsstyrker har lenge jaktet på militante islamister i grenseområdene mot Afghanistan, men uten helt å lykkes.
AA170701 Pakistanske regjeringsstyrker har lenge jaktet på militante islamister i grenseområdene mot Afghanistan, men uten helt å lykkes. ( ©NTB ) ¶
AA170626 | Dødstallene stiger etter tankbileksplosjon i Pakistan ¶ 157 mennesker er bekreftet døde og mange er kritisk skadd etter tankbileksplosjonen søndag, opplyser pakistanske myndigheter.
VG170625 Over 100 er blitt skadet, minst 40 av disse alvorlig, skriver den pakistanske avisen Dawn.
VG170625 Det var 40 000 liter drivstoff i tankbilen, som ifølge pakistanske medier tok en skarp sving på motorveien mellom Karachi og Lahore, og veltet.
VG170625 Pakistanske medier har publisert bilder fra åstedet som viser forkullede kropper og kjøretøy.
SA170625 Foto : AAJ News via AP Video / NTB scanpix<div></div> ¶ Pakistanske hjelpearbeidere frakter en av dem som be skadd da en tankbil med bensin eksploderte, til en ambulanse.
VG170624 Siden juli i fjor er rundt 40 personer, inkludert saudiarabiske og pakistanske borgere, arrestert og anklaget for å ha forbindelser til ekstremister.
DB170624 Jamaatul Ahrar, en utbryterfraksjon fra den pakistanske fløyen av Taliban, hevder å stå bak angrepet.
AP170624https://www.aftenposten.no/verden/Dodstallet-stiger-i-Pakistan--minst-85-drept-623929b.html Minst 85 personer ble drept i fredagens angrep i tre pakistanske byer, opplyser myndighetene.
AP170624https://www.aftenposten.no/verden/Dodstallet-stiger-i-Pakistan--minst-85-drept-623929b.html Jamaatul Ahrar, en utbryterfraksjon fra den pakistanske fløyen av Taliban, hevder å stå bak angrepet.
AA170624 Siden juli i fjor er rundt 40 personer, inkludert saudiarabiske og pakistanske borgere, arrestert og anklaget for å ha forbindelser til ekstremister. ( ©NTB ) ¶
AA170624 Minst 85 personer ble drept i fredagens attentater i tre pakistanske byer, opplyser myndighetene.
AA170624 Jamaatul Ahrar, en utbryterfraksjon fra den pakistanske fløyen av Taliban, hevder å stå bak angrepet.
SA170623 Jamaatul Ahrar, en utbryterfraksjon fra den pakistanske fløyen av Taliban, hevder å stå bak angrepet.
SA170623 Siden juli i fjor er rundt 40 personer, inkludert saudiarabiske og pakistanske borgere, arrestert og anklaget for å ha forbindelser til ekstremister.
SA170623 Jamaatul Ahrar, en utbryterfraksjon fra den pakistanske fløyen av Taliban, hevder å stå bak angrepet.
SA170623 Fredag ettermiddag sto flere bekymrede barn ved de blodflekkete sykehussengene til sine sårede familiemedlemmer, og pakistanske soldater besøkte sårede kollegaer.
SA170623 Pakistanske leger arbeider intensivt med å behandle de rundt 20 sårede etter eksplosjonen i Quetta fredag.
DB170623 Jamaatul Ahrar, en utbryterfraksjon fra den pakistanske fløyen av Taliban, hevder å stå bak angrepet.
DB170623 Siden juli i fjor er rundt 40 personer, inkludert saudiarabiske og pakistanske borgere, arrestert og anklaget for å ha forbindelser til ekstremister.
AP170623https://www.aftenposten.no/verden/Fem-pagrepet-for-terrorplaner-i-Mekka-623902b.html Siden juli i fjor er rundt 40 personer, inkludert saudiarabiske og pakistanske borgere, arrestert og anklaget for å ha forbindelser til ekstremister.
AA170623 Jamaatul Ahrar, en utbryterfraksjon fra den pakistanske fløyen av Taliban, hevder å stå bak angrepet.
AA170623 Jamaatul Ahrar, en utbryterfraksjon fra den pakistanske fløyen av Taliban, hevder å stå bak angrepet.
AA170623 Fredag ettermiddag sto flere bekymrede barn ved de blodflekkete sykehussengene til sine sårede familiemedlemmer, og pakistanske soldater besøkte sårede kollegaer.
DN170620 Norske muslimer skal lørdag demonstrere utenfor en moské i Oslo mot islamsk støtte til pakistanske blasfemilover.
AA170620 Sekulære norske muslimer skal lørdag demonstrere utenfor en moské i Oslo mot islamsk støtte til pakistanske blasfemilover.
DB170619 Seieren regnes som spesielt viktig fordi det pakistanske landslaget ikke har fått spille i hjemlandet etter Sri Lankas landslagsbuss ble angrepet i 2009.
DB170619 Noen hadde pakistanske flagg over panseret.
DB170619 Litt over halv seks la han ut en melding i en Facebook-gruppe for samfunnsengasjerte norskpakistanere om å ta en kjørerunde i byen med pakistanske flagg og musikk.
DB170619 Foto : Zain Raja ¶ Pakistanske aviser prioriterte selvsagt seieren høyt.
DB170619 FEIRET : Spillerne på det pakistanske landslaget feirer seieren over India.
DB170619 Det pakistanske landslaget har ikke det samme grunnlaget.
DB170619 Pakistanske flagg på panseret ¶
AA170613 Ifølge en talsmann for pakistanske myndigheter var Bakar alene i huset da det ble truffet av rakettene, og ingen andre personer skal ha blitt såret eller drept.
AA170613 En lokal kommandant i det islamistiske Haqqani-nettverket er drept i et antatt amerikansk droneangrep i Pakistan, opplyser pakistanske myndigheter.
AP170612https://www.aftenposten.no/verden/-Domt-til-doden-for-Muhammed-blasfemi-pa-Facebook-623012b.html Selskapet sa i mars at de ville sette ned en egen gruppe i Pakistan for å ta tak i pakistanske myndighetenes bekymring for blasfemiske uttalelser, men la til at de ønsker å beskytte « privatlivet og rettighetene » til Facebooks medlemmer.
AP170612 Selskapet sa i mars at de ville sette ned en egen gruppe i Pakistan for å ta tak i pakistanske myndighetenes bekymring for blasfemiske uttalelser, men la til at de ønsker å beskytte « privatlivet og rettighetene » til Facebooks medlemmer.
BT170603 Han har også bånd til den pakistanske etterretningstjenesten ISI.
AP170603 Han har også bånd til den pakistanske etterretningstjenesten ISI.
AA170603 Han har også bånd til den pakistanske etterretningstjenesten ISI.
AA170521 De indiske soldatene støtte på opprørerne etter at de hadde krysset over fra den pakistanske siden av grensa i den omstridte regionen, opplyser hærens talsmann Rajesh Kalia.
AA170521 Både i den indiske og den pakistanske delen av Kashmir er et stort flertall av innbyggerne muslimer.
AA170513 Den pakistanske parlamentarikeren Abdul Ghafoor Haideri ble såret i angrepet, som IS tok ansvar for. ( ©NTB ) ¶
AA170513 | Kamper mellom indiske og pakistanske styrker i Kashmir ¶
AA170513 Indiske og pakistanske styrker åpnet lørdag ild mot hverandre i Kashmir-regionen.
AA170513 Ifølge den pakistanske hæren er tre sivile i den pakistanskkontrollerte delen av Kashmir såret.
AA170513 Den pakistanske hæren avviser på sin side dette, og anklager indiske styrker for å ha åpnet ild først.
AA170513 Pakistanske styrker skjøt mot en indisk militærpost, og indiske styrker gjengjeldte da ilden, ifølge en talsmann for den indiske hæren.
AA170512 Pakistanske myndigheter opplyser at en selvmordsbomber står bak.
AP170506https://www.aftenposten.no/verden/USA-har-tidligere-markedsfort-seg-som-en-spreder-av-demokrati-Donald-Trump-skryter-av-diktatorer-620498b.html Han hadde også et nært forhold til den pakistanske militærdiktatoren Yahya Khan, som brutalt forsøkte å slå ned opprøret i Øst-Pakistan, dagens Bangladesh, i 1971.
AP170506 Han hadde også et nært forhold til den pakistanske militærdiktatoren Yahya Khan, som brutalt forsøkte å slå ned opprøret i Øst-Pakistan, dagens Bangladesh, i 1971.
AP170506 Han hadde også et nært forhold til den pakistanske militærdiktatoren Yahya Khan, som brutalt forsøkte å slå ned opprøret i Øst-Pakistan, dagens Bangladesh, i 1971.
AA170505 Minst tre personer er drept og 24 sårede i et sammenstøt mellom pakistanske regjeringsstyrker og afghansk grensepoliti.
AA170505 I en uttalelse hevder det pakistanske militæret at de afghanske grensestyrkene avfyrte skudd mot soldater som ledsaget personer som gjennomfører en folketelling i pakistanske landsbyer i området.
AA170505 I en uttalelse hevder det pakistanske militæret at de afghanske grensestyrkene avfyrte skudd mot soldater som ledsaget personer som gjennomfører en folketelling i pakistanske landsbyer i området.
AA170505 En afghansk polititalsmann sier at den pakistanske gruppen jobbet på afghansk side av grensen.
AA170505 Afghanistan har i flere år anklaget Pakistan for å støtte Taliban, mens Pakistan på sin side hevder at Afghanistan beskytter pakistanske terrorister som flykter over grensa. ( ©NTB ) ¶
AA170503 Fire medlemmer av opprørsgruppa Taliban er henrettet i Pakistan etter å ha blitt dømt at militære domstoler, opplyser det pakistanske forsvaret.
AA170503 De fire var medlemmer av den pakistanske fløyen av Taliban.
SA170501 Og jeg hadde forklart foreldrene mine at det slettes ikke var en « klubb », et ord som kan virke ganske avskrekkende for enkelte pakistanske foreldre.
DB170429 Og i april ble den pakistanske legen og ahmadiyyamuslimen Dr.
VG170424 I en ny artikkel hevder kildene at al-Qaida-lederen mest sannsynlig befinner seg i den pakistanske kystbyen Karachi, som har millioner av innbyggere.
VG170424 Foto : Skjermdump ¶ 2001 : Osama bin Laden sammen med Ayman al-Zawahiri i et bilde som skal være tatt i forbindelse med et intervju med den pakistanske journalisten Hamid Mir.
VG170419 VG har fått tilgang til en rapport fra det føderale pakistanske kriminalpolitiet ( FIA ), hvor sikkerhetsvaktene er ansatt.
VG170419 En talsmann i det pakistanske innenriksdepartementet opplyser til VG at etterforskningen skal være ferdig innen tre dager.
VG170419 « Det er ikke min jobb å sette ut papir på toalettene », har den kvinnelige konstabelen sagt ifølge pakistanske medier hvor saken har fått stor oppmerksomhet.
VG170419 Mohammed forteller til VG at faren hans har bedt pakistanske myndigheter om unnskyldning i håp om at myndighetene henlegger anmeldelsen.
VG170419 Kriminalpolitiet er underlagt det pakistanske innenriksdepartementet som forteller til VG at to kvinnelige ansatte er suspendert som følge av hendelsen.
VG170419 I en rapport fra det føderale pakistanske kriminalpolitiet ( FIA ) hvor sikkerhetsvaktene er ansatt fortelles en annen historie.
VG170419 Det føderale pakistanske kriminalpolitiet skriver også at deres overvåkningsvideoer viser at « de ansatte i passkontrollen håndterte situasjonen på profesjonelt og tålmodig vis ».
VG170419 - Innenriksministeren har merket seg hendelsen og har etter gjennomgang av bevis valgt å suspendere to kvinnelige ansatte ved flyplassen i tilknytning til hendelsen, sier Sarfraz, en talsmann i det pakistanske innenriksdepartementet til VG.
DB170419 PROTESTERTE : Pakistanske sivile, medstudenter og lærere demonstrerte i Islamabad i etterkant av drapet på Mashal Khan.
DB170419 I slike tilfeller burde Norge reagere og etterlyse at pakistanske myndigheter gjør mer for å beskytte disse menneskene, og mer for å straffe de ansvarlige.
DB170419 ( Dagbladet ) : Den pakistanske journaliststudenten Mashal Khan ble mishandlet til døde av en lynsjemobb utenfor et universitet i Khyber Pakhtunkhwa-provinsen i Pakistan, skjærtorsdag.
AA170419 Sikkerhetsvaktene har blitt suspendert fra sine stillinger, og nå har høyesterettsjustitiarius, altså øverste dommer i Pakistan, Mian Saqib Nisar, bedt om en rapport om hendelsen innen tre dager, skriver pakistanske Samaa TV, som omtaler hendelsen som tortur.
DB170416 Flere pakistanske medier har omtalt hendelsen.
DB170415 Personen som skulle ordne med reisedokumenter og som ifølge pakistanske medier skal ha vært den pakistanske mannens hovedkunde når det gjaldt overgrepsmateriale, er ikke norsk, men skal være svensk.
DB170415 Personen som skulle ordne med reisedokumenter og som ifølge pakistanske medier skal ha vært den pakistanske mannens hovedkunde når det gjaldt overgrepsmateriale, er ikke norsk, men skal være svensk.
DB170415 Det som skal være den 45 år gamle mannen, som omtaler seg selv som fotograf, har også gitt intervjuer til pakistanske medier hvor han tilstår handlingene.
DB170415 Det føderale etterforskningsbyrået ( FIA ) i Pakistan har ifølge pakistanske medier etterforsket den 45 år gamle pakistanske mannen etter å ha fått et brev fra Den norske ambassaden.
DB170415 Det føderale etterforskningsbyrået ( FIA ) i Pakistan har ifølge pakistanske medier etterforsket den 45 år gamle pakistanske mannen etter å ha fått et brev fra Den norske ambassaden.
DB170415 Den nordiske sambandsmannen i Islamabad, som jobber ut fra Den norske ambassaden i Islamabad, kan fortelle at pakistanske medier har rapportert feil og at saken gjelder informasjon fra en svensk etterforskning.
DB170415 Både TV-kanaler og aviser melder at en navngitt nordmann skulle ordne med reisedokumenter til Norge for den pakistanske mannen og flere barn mellom åtte og 14 år.
DB170415 - Jeg vil anta at misforståelsen grunner i at den nordiske sambandsmannen jobber ut fra Den norske ambassaden og at pakistanske medier dermed har antatt at personen er norsk, sier Ahlqvist, som ikke ønsker å svare på om en svensk mann er pågrepet i saken.
DB170415 - Hvorfor er mannen omtalt i pakistanske medier som norsk, og ikke svensk ?
DB170415 - Det har spredd seg en misforståelse i pakistanske medier om at det handler om Norge fordi det er nordisk politisamarbeid i Pakistan, skriver Astrid Sehl, kommunikasjonsrådgiver i Utenriksdepartementet, i en e-post.
DB170415 ( Dagbladet ) : Pakistanske medier melder i disse dager om en pakistansk mann som skal ha planlagt å ta med seg barn til Norge for å produsere overgrepsmateriale av barn.
VG170414 * Bevegelsen har fått enkelte norske konvertitter, men flertallet består av pakistanske innvandrere.
VG170408 Ikke var vi britiske/norske, ikke var vi pakistanske heller ( for min del enda mer komplisert siden jeg og min familie er født i Kenya ).
DN170405 Titalls tusen statistikere, ledsaget av 200.000 pakistanske soldater, går dør til dør for å gjennomføre tellingen.
AA170405 Titalls tusen statistikere, ledsaget av 200.000 pakistanske soldater, går dør til dør for å gjennomføre tellingen.
VG170402 20 DREPT : Pakistanske frivillige kjører bort liket av en av de som ble drept i søndagens angrep i Punjab-provinsen.
DA170329 Vi så ikke noen fremtid der, så vi kom hit, begrunner pakistanske Ahmed overfor nyhetsbyrået NCPR.
VG170327 * Bevegelsen har fått enkelte norske konvertitter, men flertallet består av pakistanske innvandrere.
VG170326 I dette angrepet ble seks pakistanske politimenn og to sivile drept.
DN170326 I dette angrepet ble seks pakistanske politimenn og to sivile drept.
AA170326 Pakistan har startet bygging av et grensegjerde mot Afghanistan i håp om at det vil hindre opprørere fra å angripe pakistanske stillinger fra afghansk side.
AA170326 Gjerdet som nå bygges, settes opp i såkalte høyrisikosoner, det vil si områder der det har funnet sted angrep rettet mot pakistanske sikkerhetsstillinger.
AA170326 De siste ukene har det vært flere episoder der angripere har tatt seg over grensen fra Afghanistan og slått til mot pakistanske stillinger, ifølge pakistanske myndigheter.
AA170326 De siste ukene har det vært flere episoder der angripere har tatt seg over grensen fra Afghanistan og slått til mot pakistanske stillinger, ifølge pakistanske myndigheter.
AA170326 I dette angrepet ble seks pakistanske politimenn og to sivile drept.
DB170324 - Nesten daglig kommer det folk inn og spør etter hvor bordet til Harry Hole er, eller om karbonadesmørbrødet hans er godt, sier den pakistanske servitøren som vennlig tar imot oss.
DB170324 Shahs morder var også tilhenger av Mumtaz Qadri, politimannen og barelvimuslimen som myrdet den pakistanske politikeren Salman Taseer, grunnet dennes kritikk av den pakistanske blasfemiloven.
DB170324 Shahs morder var også tilhenger av Mumtaz Qadri, politimannen og barelvimuslimen som myrdet den pakistanske politikeren Salman Taseer, grunnet dennes kritikk av den pakistanske blasfemiloven.
DB170324 Dunya News, en 24-timers pakistansk tv-kanal som når ut til store deler av den pakistanske diasporaen, Norge inkludert, kunne på Facebook rapportere at Muslim Senter Furuset i Oslo avholdt den « årlige Khatme Nubuwwat » - konferansen i november 2016.
DB170324 Den pakistanske ambassadøren har til og med bedt norske myndigheter om å overvåke moskeenes pengebruk etter at en barelvi-imam deltok i støttemarkeringa for den islamistiske morderen Mumtaz Qadri og den pakistanske blasfemiloven i Oslo, hvor ahmadiyyamuslimer også fikk gjennomgå verbalt.
DB170324 Den pakistanske journalisten Kunwar Khuldune Shahid konkluderer helt korrekt at Pakistan må akseptere ahmadiyyamuslimer som muslimer for å vinne sin kamp mot Jihadisme.
DB170324 Den pakistanske ambassadøren har til og med bedt norske myndigheter om å overvåke moskeenes pengebruk etter at en barelvi-imam deltok i støttemarkeringa for den islamistiske morderen Mumtaz Qadri og den pakistanske blasfemiloven i Oslo, hvor ahmadiyyamuslimer også fikk gjennomgå verbalt.
DB170322 Selv små grupper av høyproduktive tyrkiske og pakistanske arbeidere kan bidra til å høyne den allmenne arbeidsmoralen.
AA170320 Det pakistanske militæret stengte grensene den 16. februar etter at en selvmordsbomber, angivelig fra en Taliban-gruppe som opererte fra Afghanistan, tok livet av nærmere 90 mennesker ved et sufitempel i Pakistan.
AA170315 De tre skal ha tilhørt pakistanske Taliban og den militante gruppen Harkat-ul-Jihad e-Islami.
AA170314 Folketellingen tar også for seg antall toaletter som hver husstand har tilgang på, og hvor mange innbyggere som er pakistanske statsborgere eller utlendinger.
AA170313 Folketellingen tar også for seg antall toaletter som hver husstand har tilgang på, og hvor mange innbyggere som er pakistanske statsborgere eller utlendinger.
AA170308 Det foreligger ingen detaljer om bakgrunnen for de to operasjonene, men pakistanske myndigheter har trappet opp kampen mot antatte opprørere med flere antiterroraksjoner den siste tiden. ( ©NTB ) ¶ | 22 mennesker drept på strand i Libya ¶
AA170306 Senere mandag varslet pakistanske myndigheter at to grenseoverganger som har vært stengt i tre uker, skal åpnes midlertidig tirsdag og onsdag.
AA170306 Opprørere tok seg over grensen fra Afghanistan og gikk til angrep på tre pakistanske militærposter langs grensen.
AA170306 Minst fem pakistanske soldater og ti opprørere er drept i koordinerte angrep ved flere grenseoverganger på pakistansk side av grensen mot Afghanistan.
AA170306 Begge byråene viser til opplysninger fra den pakistanske hæren om at ti angripere ble drept, mens de øvrige angriperne trakk seg tilbake til afghansk side av grensen.
AA170306 Angrepet ble slått tilbake av pakistanske soldater, heter det i en kort uttalelse fra den pakistanske hæren.
AA170306 Angrepet ble slått tilbake av pakistanske soldater, heter det i en kort uttalelse fra den pakistanske hæren.
AA170306 Angrepene fant sted natt til mandag i stammeområdet Mohmand, som fungerer som en buffersone mellom de to landene, opplyser den pakistanske hæren.
DB170305 FLYKTER : Den pakistanske familien tar seg over gransa fra USA til Canada til fots.
DB170305 - Vi kom til USA for å søke om asyl, men med den nye president Donald Trumps anti-innvandrings-politikk frykter vi deportasjon, sier pakistanske Mohammad Ahmed til nyhetsbyrået AFP ved grenseovergangen mellom USA og Canada.
DB170302 Hadde vi hatt sju pakistanske skuespillere i stedet, ville andre kunne sagt at « dette er et pakistansk problem », istedet for å se at det gjelder for flere miljøer, sier Bjarke til Dagbladet.
AP170302 Sarah Zahid ( 20 ) tar opp fag for å studere jus og er engasjert i minoriteters rettigheter, siden hun selv har pakistanske foreldre.
VG170301 Syed Rizwan Farook, som sammen med sin pakistanske kone drepte 14 mennesker i angrepet i San Bernardino, var født i Chicago.
VG170227 Wasim Zahid har pakistanske foreldre, men er født og oppvokst i Norge.
VG170226 Han var blant annet mannen som planla og hadde ansvar for raidet i den pakistanske byen Abbottabad i 2011, der terroristen Osama bin Laden ble drept.
AA170223 Minst sju personer er drept i et bombeangrep i Lahore i Pakistan, ifølge pakistanske myndigheter.
DB170221 Men jeg turte ikke - av hensyn til foreldrene mine, religionen min og det pakistanske miljøet.
DB170221 - Jeg svarte at jeg tilhører tre ulike minoriteter ; muslim med pakistanske røtter og homofil.
AP170221 Hvor relevant er sysselsettingen til 60 år gamle pakistanske kvinner i dag for sysselsettingen til 25 år gamle syriske kvinner som kommer i dag - om 35 år ?
AA170221 GruppenJamaat-ul-Ahrar, som er en del av den pakistanske Taliban-bevegelsen, har påtatt seg ansvaret for angrepet.
VG170217 Minst 39 mistenkte er drept i aksjoner fra pakistanske sikkerhetsstyrker siden terrorbomben som kostet 75 menneskeliv ved et sufitempel, ifølge tjenestemenn.
VG170217 | Pakistanske myndigheter : Minst 39 mistenkte drept etter terrorangrep ¶
DB170217 Siden terrorangrepet i går ettermiddag, har det pakistanske militæret slått nådeløst tilbake og drept over 100 personer de hevder var terrorister.
DB170217 Pakistan har også selv vært gjenstand for lignende kritikker, og ifølge Reuters kan det ha vært en medvirkende årsak til at pakistanske sikkerhetsstyrker tilsynelatende har reagert knallhardt så raskt.
DB170217 Hundrevis av personer er pågrepet og over 100 personer er drept, heter det i en uttalelse fra det pakistanske militæret, ifølge Al Jazeera.
DB170217 For siden terrordåden i går ettermiddag har det pakistanske militæret gått til utallige væpnede aksjoner.
DB170217 For det første viser bildet indiske sikher - ikke pakistanske muslimer.
DB170217 Det skal ha vært pakistanske vakter, sammen med den kinesiske kapteinen, som skjøt og drepte de fire mennene.
AA170217 Minst 39 mistenkte er drept i aksjoner fra pakistanske sikkerhetsstyrker siden terrorbomben som kostet 80 menneskeliv ved et sufitempel, ifølge tjenestemenn.
AA170217 Det foreligger ingen bekreftelse fra pakistanske myndigheter. ( ©NTB ) ¶
SA170214 Pakistanske sikkerhetsstyrker sperrer av åstedet for et selvmordsangrep i Lahore mandag.
AA170213 Sør-Waziristan er en av sju stammestyrte regioner i Pakistan, lovløse områder der den pakistanske regjeringshæren nå jakter på Taliban-opprørere med bånd til al-Qaida.
AA170213 Ifølge den pakistanske regjeringshæren var det Taliban som sto bak begge angrepene, men gruppen har ikke offisielt tatt på seg ansvaret.
AA170213 I en tekstmelding skriver gruppa at angrepet er en hevn for de pakistanske regjeringsstyrkenes offensiv mot militante islamister i de stammekontrollerte områdene langs grensa til Afghanistan.
AA170213 Pakistanske myndigheter bekrefter at seks politimenn var blant de 13 dødsofrene.
AA170213 | Pakistan får refs for tvangsretur av afghanere ¶ Pakistanske myndigheter og FN får i en knusende rapport fra Human Rights Watch refs for tvangsretur av afghanske flyktninger.
AA170213 UNHCR bør " slå fast at enhver støtte FN kan gi til afghanske flyktninger som drar hjem i 2017, skal være tatt på humanitært grunnlag for å minske problemer som utsendelse medfører, og ikke som et utslag for støtte til pakistanske myndigheters ståsted ", heter det i rapporten.
AA170213 HRW oppfordrer pakistanske myndigheter til å la registrerte afghanske flyktninger få bli i landet inntil det er trygt for dem å dra hjem.
AA170213 Afghanske flyktninger som har blitt intervjuet av HRW har fortalt om daglige utpressinger fra pakistansk politi, vilkårlige pågripelser, politiaksjoner mot afghanske boliger, økende usikker juridisk status, utestenging av afghanske barn i pakistanske skoler, og stenging av afghanske flyktningskoler.
AA170213 Pakistanske myndigheter mener mange av angrepene i Pakistan kan kobles til Afghanistan, og sikkerhetssituasjonen førte i fjor til at myndighetene trappet opp innsatsen for å sende afghanere ut av landet, ifølge rapporten.
DB170211 Gruppen med foreldre fra Somalia svarer selv som dem med pakistanske foreldre - 16 prosent sier « aldri ok ».
DB170211 Blant dem med pakistanske foreldre tror 48 prosent at foreldrene ville svart « aldri ok ».
DA170208 Mange har fått øynene opp for Zouq på de snaue tre årene som er gått siden den pakistanske restauranten åpnet dørene i Pedersgata.
DA170208 Hans pakistanske mor skjønte ikke kodene.
AP170206 Til tross for at det ikke har kommet mange asylsøkere fra Pakistan til Norge, med unntak av en kort periode høsten 2015, er det viktig å ha gode, praktiske ordninger for samarbeid med pakistanske myndigheter for retur til Pakistan, sier innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug ( FrP ) i en pressemelding.
AA170206 En sikkerhetsvakt har skutt og drept en afghansk diplomat i den pakistanske byen Karachi, opplyser tjenestemenn.
BT170205 Store snømengder har falt i den pakistanske regionen den siste tiden, og enkelte steder er snøen over én meter dyp.
DB170131 Jeg skriver ikke av den grunn, men ønsker å sette lys på dette som en del av den pakistanske kulturarven som er helt feil.
AP170131 | Hovedmistenkt for Mumbai-angrep pågrepet i Pakistan ¶ Pakistanske myndigheter har pågrepet hatpredikanten Hafiz Saeed, som angivelig planla angrepet på Mumbai i 2008 der over 160 mennesker ble drept.
AP170131 USA har utlovet en dusør på 83 millioner kroner for Saeed, som nå leder den pakistanske veldedighetsorganisasjonen Jamaat-ud-Dawa ( JuD ), som USA og India mener er en front for LeT.
AP170131 Saaed, som grunnla den militante pakistanske gruppen Lashkar-e-Taiba ( LeT ) og står på FNs terrorliste, er plassert i husarrest i Lahore i Pakistan ifølge BBC.
AP170131 Hafiz Saeed, som angivelig organiserte det blodige angrepet på Mumbai i 2008, ble pågrepet og plassert i husarrest av pakistanske myndigheter tirsdag.
AP170131 Det er uklart hvorfor pakistanske myndigheter valgte å pågripe ham nå, men innenriksminister Chaudry Nisar sier de « hadde plikt til å gjøre noe med JuD » siden det er en internasjonalt svartelistet organisasjon.
AP170131 Både Saeed og fire andre medlemmer av organisasjonen er plassert i « preventiv husarrest », ifølge det pakistanske innenriksdepartementet.
DN170128 - Mitt hjerte er knust over at Donald Trump i dag lukker døren for barn, mødre og fedre som flykter fra vold og krig, sier den 19 år gamle pakistanske studentaktivisten Malala Yousafzai. 19-åringen ble verdenskjent da hun i 2012 ble skutt i hodet av Taliban etter å ha blogget om utdanning for jenter i hjemlandet Pakistan.
DB170128 - Mitt hjerte er knust over at Donald Trump i dag lukker døren for barn, mødre og fedre som flykter fra vold og krig, sier den 19 år gamle pakistanske studentaktivisten Malala Yousafzai.
DB170128 - Mitt hjerte er knust over at Donald Trump i dag lukker døren for barn, mødre og fedre som flykter fra vold og krig, sier den 19 år gamle pakistanske studentaktivisten og nobelprisvinneren Malala Yousafzai.
AP170128 - Mitt hjerte er knust over at Donald Trump i dag lukker døren for barn, mødre og fedre som flykter fra vold og krig, sier den 19 år gamle pakistanske studentaktivisten Malala Yousafzai.
AP170128 - Mitt hjerte er knust over at Donald Trump i dag lukker døren for barn, mødre og fedre som flykter fra vold og krig, sier den 19 år gamle pakistanske studentaktivisten Malala Yousafzai.
DN170123 Lxs også : ¶ | - Et typisk dotcom-løp ¶ Pakistanske Rockville, som saksøker Tidal for 540.000 dollar, mener strømmeselskapet gikk inn i Pakistan i håp om å bli kjøpt opp av « de store gutta ».
DN170123 Abrar Ali Khani fra det pakistanske teknologiselskapet Rockville møtte i Oslo tingrett mandag i forbindelse med at han saksøker Tidal for 540.000 dollar.
DB170122 CIA-analytikeren Fara, studenten Aayan, den pakistanske ISI-offiseren Aasar Khan og hackeren Numan er bare noen av dem som føler lojalitet til helt andre idealer enn jihad.
AP161220 Og han åpner også for at den pakistanske statsborgeren som ble pågrepet mandag kveld, ikke har noe med terrorangrepet mot julemarkedet å gjøre.
SA161010 Har foreldrene tyrkisk bakgrunn deltar døtrene langt oftere enn om foreldrene har pakistanske eller afghanske røtter.
AP161010https://www.aftenposten.no/100Sport/idrettspolitikk/Dette-er-jentene-idretten-ikke-klarer-a-fa-med-38499b.html Har foreldrene tyrkisk bakgrunn deltar døtrene langt oftere enn om foreldrene har pakistanske eller afghanske røtter.
VG160929 Hamid Rab Nawaz - en pensjonert general for pakistanske spesialstyrker - har stått oppført som en av fire ansatte i selskapet Ameri Group.
VG160929 Eksgeneralen har også vært daglig leder for den pakistanske avdelingen i det norske vindkraftselskapet NBT Pakistan.
VG160929 EKS-GENERAL : Hamid Rab Nawaz var tidligere general for pakistanske spesialstyrker.
VG160929 Den tidligere pakistanske diplomaten Ali Nasir Khan er et annet styremedlem i Ameri Group.
AP160928 For den angår oss pakistanske og muslimske foreldre like mye som den angår våre barn.
AP160915https://www.aftenposten.no/verden/Tidal-saksokes-fra-Pakistan-604661b.html Det pakistanske selskapet stevner tjenesten for retten i Norge.
AP160403 Men nå fronter nordmannen med pakistanske foreldre også Høyres integreringspolitikk og er på vei inn Høyres sentralstyre.
AP160124 Mannen hadde sendt av gårde bagasjen sin og fått boardingpass da han ble stoppet i passkontrollen på flyplassen i den pakistanske hovedstaden Islamabad lørdag formiddag.