AP171014https://www.aftenposten.no/verden/i/v415w/Alle-visste-at-han-samarbeidet-tett-med-n-av-verdens-mest-autoritare-stater-Likevel-valgte-norske-stortingsrepresentanter-ham-til-president Likevel ble Agramunt valgt til president i PACE i fjor, og han ble gjenvalgt i januar i år.
AP171014https://www.aftenposten.no/verden/i/v415w/Alle-visste-at-han-samarbeidet-tett-med-n-av-verdens-mest-autoritare-stater-Likevel-valgte-norske-stortingsrepresentanter-ham-til-president I PACE blir politikerne delt opp etter politisk tilhørighet - ikke etter land - og de sitter i partigrupper som går på tvers av landene.
AP171014https://www.aftenposten.no/verden/i/v415w/Alle-visste-at-han-samarbeidet-tett-med-n-av-verdens-mest-autoritare-stater-Likevel-valgte-norske-stortingsrepresentanter-ham-til-president I 2010 ble Agramunt såkalt rapportør for Aserbajdsjan, noe som betyr at han skal følge med på den demokratiske utviklingen i landet og rapportere om det til PACE .
AP171014https://www.aftenposten.no/verden/i/v415w/Alle-visste-at-han-samarbeidet-tett-med-n-av-verdens-mest-autoritare-stater-Likevel-valgte-norske-stortingsrepresentanter-ham-til-president Han har ødelagt for Europarådets renommé i lang tid, og det har skapt store problemer for vårt arbeid, sier Ingjerd Schou ( H ) som leder den norske delegasjonen med stortingsrepresentanter til PACE .
AP171014https://www.aftenposten.no/verden/i/v415w/Alle-visste-at-han-samarbeidet-tett-med-n-av-verdens-mest-autoritare-stater-Likevel-valgte-norske-stortingsrepresentanter-ham-til-president For første gang i historien trekker en president seg fra Europarådets parlamentarikerforsamling ( PACE ). 6. oktober trakk Pedro Agramunt seg som president for Europarådets parlamentarikerforsamling.
AP171014https://www.aftenposten.no/verden/i/v415w/Alle-visste-at-han-samarbeidet-tett-med-n-av-verdens-mest-autoritare-stater-Likevel-valgte-norske-stortingsrepresentanter-ham-til-president Et massivt flertall av parlamentarikerne i PACE krevde tidligere i år at Agramunt måtte trekke seg, men det nektet han.
AP171014https://www.aftenposten.no/verden/i/v415w/Alle-visste-at-han-samarbeidet-tett-med-n-av-verdens-mest-autoritare-stater-Likevel-valgte-norske-stortingsrepresentanter-ham-til-president Aftenpostens gjennomgang av en rekke rapporter og avstemninger i PACE bekrefter dette, og de aserbajdsjanske politikerne i forsamlingen har konsekvent støttet Agramunt når han er blitt valgt til ulike verv.
AP171014https://www.aftenposten.no/verden/i/v415w/Alle-visste-at-han-samarbeidet-tett-med-n-av-verdens-mest-autoritare-stater-Likevel-valgte-norske-stortingsrepresentanter-ham-til-president Aftenposten har skrevet om hvordan det kaukasiske landet skal ha bestukket parlamentarikere i PACE med dyre gaver og store pengebeløp for å stoppe kritikk av omfattende brudd på menneskerettighetene.
AP171014https://www.aftenposten.no/verden/i/v415w/Alle-visste-at-han-samarbeidet-tett-med-n-av-verdens-mest-autoritare-stater-Likevel-valgte-norske-stortingsrepresentanter-ham-til-president PACE har aldri kastet en sittende president, og man har ikke et system for å stille mistillitsforslag.
AP171014https://www.aftenposten.no/amagasinet/i/mAqaE/Thorbjorn-Jagland-kommer-med-sterke-beskyldninger-mot-Aftenpostens-kilder Andreas Gross og Arif Mammadov kritiserer Jagland for ikke å ha gjort noe med den mulige aserbajdsjanske korrupsjonen i Europarådets parlamentarikerforsamling ( PACE ).
AA171013 Riktignok kom Jagland med kritiske kommentarer for fem år siden, blant annet om at « Aserbajdsjansk kaviar er en trussel mot uavhengigheten til PACE ».
AA171013 Politikerne i Europarådets parlamentarikerforsamling ( PACE ) ble ifølge varsleren vartet opp med rådyre luksusreiser, middager, gullklokker, ekstravagante gaver, kilovis med kaviar og rene pengeoverføringer.
AA171013 Også sveitsiske Andreas Gross, som var medlem av PACE fra 1995 til 2016, kritiserer Jagland for ikke å ha gjort noe med den mulige aserbajdsjanske korrupsjonen i Europarådets parlamentarikerforsamling ( PACE ). ( ©NTB ) ¶
AA171013 Også sveitsiske Andreas Gross, som var medlem av PACE fra 1995 til 2016, kritiserer Jagland for ikke å ha gjort noe med den mulige aserbajdsjanske korrupsjonen i Europarådets parlamentarikerforsamling ( PACE ). ( ©NTB ) ¶
AA171013 PACE er uavhengig, og han som generalsekretær kunne derfor ikke ha tatt initiativ til en granskning.
AA171009 Siden Agramunt nå trekker seg, skal PACE mandag stemme om hvem som skal være formann for forsamlingen året ut.
AA171009 Han har tidligere forklart at det kom som en stor overraskelse for ham at presidenten plutselig dukket opp, men besøket skapte likevel stor furore under vårsesjonen i PACE .
AA171009 Etter et mistillitsforslag undertegnet stortingsrepresentant Ingjerd Schou ( H ), trakk presidenten i Europarådets parlamentarikerforsamling ( PACE ) seg mandag.
VG170716 Da Tyrkia i vår gjennomførte en folkeavstemming om grunnlovsendringer fastslo observatører fra Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid ( OOSE ) og Europarådets parlamentarikerforsamling ( PACE ) at den ikke levde opp til demokratiske standarder.
SA170630 SANDRO PACE / AP ¶
DN170630 « Siden den gang er situasjonen i PACE bare blitt verre.
DN170630 Det russiske utenriksdepartementet forklarer beslutningen med det som kalles en « voksende krise » i Europarådets parlamentarikerforsamling, som gjerne kalles PACE .
BT170630https://www.bt.no/100Sport/sykkel/Ny-studie-med-oppsiktsvekkende-funn-Sar-tvil-om-EPO-effekt-238112b.html SANDRO PACE / AP ¶
AP170630https://www.aftenposten.no/verden/Russland-struper-pengestrommen-til-Europaradet-624371b.html « Siden den gang er situasjonen i PACE bare blitt verre.
AP170630https://www.aftenposten.no/verden/Russland-struper-pengestrommen-til-Europaradet-624371b.html Det russiske utenriksdepartementet forklarer beslutningen med det som kalles en « voksende krise » i Europarådets parlamentarikerforsamling, som gjerne kalles PACE .
AP170630https://www.aftenposten.no/100Sport/sykkel/Ny-studie-med-oppsiktsvekkende-funn-Sar-tvil-om-EPO-effekt-238112b.html SANDRO PACE / AP ¶
AA170630 « Siden den gang er situasjonen i PACE bare blitt verre.
AA170630 Det russiske utenriksdepartementet forklarer beslutningen med det som kalles en « voksende krise » i Europarådets parlamentarikerforsamling, som gjerne kalles PACE .
DA170428 Et poeng han er inne på selv i « Still Not Dead » : « They say my pace would kill a normal man/But I've never been accused of being normal anyway ».
VG170419 At observatører fra Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid ( OSSE ) og Europarådets parlamentarikerforsamling ( PACE ) fastslår at folkeavstemmingen ikke levde opp til demokratiske standarder gjør selvsagt ikke inntrykk på Tyrkias egenrådige president.
DN170419 Valgobservatørene fra Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa ( OSSE ) og Europarådets parlamentarikerforsamling ( PACE ) konkluderte med at folkeavstemningen ikke levde opp til demokratiske standarder.
DB170419 Velgerne ble heller ikke informert om viktige aspekter ved reformen det skulle stemmes over, mener valgobservatørene fra OSSE og PACE .
DA170419 Valgobservatørene fra Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa ( OSSE ) og Europarådets parlamentarikerforsamling ( PACE ) konkluderte med at folkeavstemningen ikke levde opp til demokratiske standarder.
AA170419 Valgobservatørene fra Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa ( OSSE ) og Europarådets parlamentarikerforsamling ( PACE ) konkluderte med at folkeavstemningen ikke levde opp til demokratiske standarder.
AA170419 Valgobservatørene fra Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa ( OSSE ) og Europarådets parlamentarikerforsamling ( PACE ) konkluderte med at folkeavstemningen ikke levde opp til demokratiske standarder.
AA170419 - Europarådets parlamentarikerforsamling ( PACE ) har bidratt til å gjøre Europa til et kontinent uten dødsstraff, sier Cruchten.
SA170418 Valgobservatører fra Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa ( OSSE ) og Europarådets parlamentarikerforsamling ( PACE ) har konkludert med at søndagens folkeavstemning ikke nådde opp til demokratiske standarder. ( ©NTB ) ¶
DN170418 Valgobservatører fra Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa ( OSSE ) og Europarådets parlamentarikerforsamling ( PACE ) har konkludert med at søndagens folkeavstemning ikke nådde opp til demokratiske standarder.
DN170418 Valgobservatører fra Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa ( OSSE ) og Europarådets parlamentarikerforsamling ( PACE ) har slått fast at folkeavstemningen ikke levde opp til demokratiske standarder.
BT170418 Søndagens folkeavstemning nådde ikke opp til demokratiske standarder, konkluderte valgobservatørene fra Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa ( OSSE ) og Europarådets parlamentarikerforsamling ( PACE ).
AP170418 Valgobservatører fra Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa ( OSSE ) og Europarådets parlamentarikerforsamling ( PACE ) har slått fast at folkeavstemningen ikke levde opp til demokratiske standarder.
AP170418 Søndagens folkeavstemning nådde ikke opp til demokratiske standarder, konkluderte valgobservatørene fra Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa ( OSSE ) og Europarådets parlamentarikerforsamling ( PACE ).
AA170418 Valgobservatører fra Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa ( OSSE ) og Europarådets parlamentarikerforsamling ( PACE ) har konkludert med at søndagens folkeavstemning ikke nådde opp til demokratiske standarder. ( ©NTB ) ¶ | 113 døde i ekstremvær i Peru ¶
AA170418 Valgobservatører fra Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa ( OSSE ) og Europarådets parlamentarikerforsamling ( PACE ) har slått fast at folkeavstemningen ikke levde opp til demokratiske standarder.
SA170417 Velgerne ble heller ikke informert om viktige aspekter ved reformen det skulle stemmes over, mener valgobservatørene fra OSSE og PACE .
SA170417 Ifølge valgobservatørene fra Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa ( OSSE ) og Europarådets parlamentarikerforsamling ( PACE ) gikk den rent tekniske avviklingen av folkeavstemningen greit for seg, men det stilles spørsmål ved opptellingen fordi reglene ble endret i siste liten.
SA170417 Velgerne ble heller ikke informert om viktige aspekter ved reformen det skulle stemmes over, mener valgobservatørene fra OSSE og PACE . 51,41 prosent stemte for grunnlovsendringene som vil gi presidenten mer makt i Tyrkia, mens 48,59 prosent stemte imot.
SA170417 President Recep Tayyip Erdogan avviser kritikken fra valgobservatører fra Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa ( OSSE ) og Europarådets parlamentarikerforsamling ( PACE ) etter søndagens avstemning.
SA170417 Ifølge OSSE og PACE gikk den rent tekniske avviklingen av folkeavstemningen greit for seg, men det stilles spørsmål ved opptellingen fordi reglene ble endret i siste liten.
DN170417 President Recep Tayyip Erdogan avviser kritikken fra valgobservatører fra Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa ( OSSE ) og Europarådets parlamentarikerforsamling ( PACE ) etter søndagens avstemning.
DN170417 Ifølge OSSE og PACE gikk den rent tekniske avviklingen av folkeavstemningen greit for seg, men det stilles spørsmål ved opptellingen fordi reglene ble endret i siste liten.
DN170417 Velgerne ble heller ikke informert om viktige aspekter ved reformen det skulle stemmes over, mener valgobservatørene fra OSSE og PACE .
DN170417 Ifølge valgobservatørene fra Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa ( OSSE ) og Europarådets parlamentarikerforsamling ( PACE ) gikk den rent tekniske avviklingen av folkeavstemningen greit for seg, men det stilles spørsmål ved opptellingen fordi reglene ble endret i siste liten.
DB170417 Velgerne ble heller ikke informert om viktige aspekter ved reformen det skulle stemmes over, mener valgobservatørene fra OSSE og PACE .
DB170417 Ifølge valgobservatørene fra Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa ( OSSE ) og Europarådets parlamentarikerforsamling ( PACE ) gikk den rent tekniske avviklingen av folkeavstemningen greit for seg, men det stilles spørsmål ved opptellingen fordi reglene ble endret i siste liten.
DB170417 Ifølge valgobservatørene fra Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa ( OSSE ) og Europarådets parlamentarikerforsamling ( PACE ) gikk den rent tekniske avviklingen av folkeavstemningen greit for seg.
DB170417 Velgerne ble heller ikke informert om viktige aspekter ved reformen det skulle stemmes over, mener valgobservatørene fra OSSE og PACE .
DB170417 Ifølge valgobservatørene fra Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa ( OSSE ) og Europarådets parlamentarikerforsamling ( PACE ) gikk den rent tekniske avviklingen av folkeavstemningen greit for seg, men det stilles spørsmål ved opptellingen fordi reglene ble endret i siste liten.
DA170417 Velgerne ble heller ikke informert om viktige aspekter ved reformen det skulle stemmes over, mener valgobservatørene fra OSSE og PACE .
DA170417 President Recep Tayyip Erdogan avviser kritikken fra valgobservatører fra Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa ( OSSE ) og Europarådets parlamentarikerforsamling ( PACE ) etter søndagens avstemning.
DA170417 Ifølge valgobservatørene fra Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa ( OSSE ) og Europarådets parlamentarikerforsamling ( PACE ) gikk den rent tekniske avviklingen av folkeavstemningen greit for seg, men det stilles spørsmål ved opptellingen fordi reglene ble endret i siste liten.
DA170417 Ifølge OSSE og PACE gikk den rent tekniske avviklingen av folkeavstemningen greit for seg, men det stilles spørsmål ved opptellingen fordi reglene ble endret i siste liten.
DA170417 President Recep Tayyip Erdogan avviser kritikken fra valgobservatører fra Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa ( OSSE ) og Europarådets parlamentarikerforsamling ( PACE ) etter søndagens avstemning.
DA170417 Ifølge OSSE og PACE gikk den rent tekniske avviklingen av folkeavstemningen greit for seg, men det stilles spørsmål ved opptellingen fordi reglene ble endret i siste liten.
AP170417 Velgerne ble heller ikke informert om viktige aspekter ved reformen det skulle stemmes over, mener valgobservatørene fra OSSE og PACE .
AP170417 Ifølge valgobservatørene fra Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa ( OSSE ) og Europarådets parlamentarikerforsamling ( PACE ) gikk den rent tekniske avviklingen av folkeavstemningen greit for seg, men det stilles spørsmål ved opptellingen fordi reglene ble endret i siste liten.
AA170417 Velgerne ble heller ikke informert om viktige aspekter ved reformen det skulle stemmes over, mener valgobservatørene fra OSSE og PACE .
AA170417 Ifølge valgobservatørene fra Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa ( OSSE ) og Europarådets parlamentarikerforsamling ( PACE ) gikk den rent tekniske avviklingen av folkeavstemningen greit for seg, men det stilles spørsmål ved opptellingen fordi reglene ble endret i siste liten.
AA170417 President Recep Tayyip Erdogan avviser kritikken fra valgobservatører fra Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa ( OSSE ) og Europarådets parlamentarikerforsamling ( PACE ) etter søndagens avstemning.
AA170417 Ifølge OSSE og PACE gikk den rent tekniske avviklingen av folkeavstemningen greit for seg, men det stilles spørsmål ved opptellingen fordi reglene ble endret i siste liten.
AA170417 Velgerne ble heller ikke informert om viktige aspekter ved reformen det skulle stemmes over, mener valgobservatørene fra OSSE og PACE . 51,41 prosent stemte for grunnlovsendringene som vil gi presidenten mer makt i Tyrkia, mens 48,59 prosent stemte imot.
AA170417 President Recep Tayyip Erdogan avviser kritikken fra valgobservatører fra Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa ( OSSE ) og Europarådets parlamentarikerforsamling ( PACE ) etter søndagens avstemning.
AA170417 Ifølge OSSE og PACE gikk den rent tekniske avviklingen av folkeavstemningen greit for seg, men det stilles spørsmål ved opptellingen fordi reglene ble endret i siste liten.
DA170407 Parhestene Gillan og Glover er fortsatt med, sammen med trommeslageren Ian Pace .
VG170325 Komiteen som overvåker menneskrettigheter i Europarådet ønsker at Tyrkia settes under det som kalles « full monitoring procedure » allerede på april-møtet til parlamentarikerforsamlingen PACE i Strasbourg.
VG170325 Ingebjørg Godskesen ( Frp ) sier at hun reiser til Tyrkia i påsken på vegne av Europarådets parlamentarikerforsamling, PACE .
VG170325 En uke senere møtes PACE og skal ta stilling til hvordan de skal reagere på Tyrkias gjentatte brudd på menneskerettighetene.
VG170325 Det betyr tettere overvåkning og fire årlige rapporter og debatter i PACE om situasjonen.
DN170316 Gitt at det er bevilget 350 millioner dollar til senteret fra utenlandske selskaper, bør det være et skikkelig fint og iøynefallende forskningssenter, sa Barnaby Pace i den internasjonale organisasjonen Global Witness til DN i fjor da saken først ble omtalt.
DN170316 Gitt at det er bevilget 350 millioner dollar til senteret fra utenlandske selskaper, bør det være et skikkelig fint og iøynefallende forskningssenter, sa Barnaby Pace i den internasjonale organisasjonen Global Witness til DN i fjor da saken først ble omtalt.
AP170225 Volontè var et sentralt medlem i Europarådets parlamentarikerforsamling ( PACE ).
AP170225 Volontè sluttet i PACE i slutten av 2013, men han har fortsatt å troppe opp på møtene som lobbyist.
AP170225 Volontè er én av 324 europeiske politikere som møter i Europarådets parlamentarikerforsamling, også kjent som « PACE ».
AP170225 Til det aserbajdsjanske nyhetsbyrået APA sa han at PACE fortalte sannheten og nektet å fremstille et løgnaktig bilde av Aserbajdsjan.
AP170225 Strässer sitter i PACE , og i juni 2012 publiserte han en rapport som krevde at Aserbajdsjan friga 89 politiske fanger.
AP170225 Stortingspolitikeren Ingjerd Schou ( H ) leder den norske delegasjonen i PACE .
AP170225 Meningen var at PACE skulle vedta denne, men da ble det aserbajdsjanske kaviardiplomatiet satt inn i høygir.
AP170225 Han satt i den italienske nasjonalforsamlingen fra 1996 til 2013, og i flere år var han leder for den konservative gruppen i PACE .
AP170225 Han peker på at parlamentarikerforsamlingen er den sentrale institusjonen i Europarådet, og at det er PACE som velger generalsekretæren, dommerne til menneskerettighetsdomstolen og medlemmene i antitorturkomiteen.
AP170225 Det mange ikke viste var at millioner av kroner tikket inn på kontoen til et sentralt medlem i Europarådets parlamentarikerforsamling ( PACE ).
AP170225 - To ganger har PACE stemt for Jagland.
AP170225 PACE er imidlertid ikke en del av dette systemet.
AP170225 - PACE er kjernen i Europarådet, og parlamentarikerne har et ansvar for å ordne opp.
VG170217 Og dette ble gjort til og med til tross for at Konferansen var arrangert med direkte deltakelse av Europarådets parlamentarikerforsamling ( PACE ).
DN170206 Schou peker på at PACE , en av flere institusjoner i Europarådet, er viktig fordi folkevalgte fra 47 land, blant dem Ukraina, Russland og Tyrkia, sitter sammen i forsamlingen.
DN170206 Men PACE har i en årrekke slitt med anklager og rykter om at både nåværende og tidligere medlemmer har latt seg korrumpere.
DN170206 Ifølge menneskerettsgrupper spilte Volontè en nøkkelrolle i arbeidet med å sørge for at en svært kritisk rapport om mishandling av politiske fanger i Aserbajdsjan led nederlag i PACE i 2013.
DN170206 I kjølvannet av saken har PACE blitt anklaget for å vende det døve øret til når det blir fremsatt påstander om korrupsjon.
DN170206 I en pressemelding fra PACE ser det ut til at de blir bønnhørt.
DN170206 Han etterforskes nå av påtalemakten i Milano for å ha tatt imot over 20 millioner kroner for å jobbe for Aserbajdsjan og beskytte landets utskjelte, autoritære regime innad i PACE .
DN170206 - Vi må skjerpe inn etikkodeksen for PACE .
DN170206 - Disse tre skrittene er avgjørende for å gi en utvetydig respons på de ulike anklagene som er fremsatt, og gjenopprette tilliten til PACE , sier forsamlingens president Pedro Agramunt.
DN170206 PACE engasjerer seg for å sikre menneskerettigheter og bygge demokrati i medlemsstatene gjennom å trygge forsamlings-, ytrings- og trykkefrihet.
AA170206 Schou peker på at PACE , en av flere institusjoner i Europarådet, er viktig fordi folkevalgte fra 47 land, blant dem Ukraina, Russland og Tyrkia, sitter sammen i forsamlingen.
AA170206 Men PACE har i en årrekke slitt med anklager og rykter om at både nåværende og tidligere medlemmer har latt seg korrumpere.
AA170206 Ifølge menneskerettsgrupper spilte Volontè en nøkkelrolle i arbeidet med å sørge for at en svært kritisk rapport om mishandling av politiske fanger i Aserbajdsjan led nederlag i PACE i 2013.
AA170206 I kjølvannet av saken har PACE blitt anklaget for å vende det døve øret til når det blir fremsatt påstander om korrupsjon.
AA170206 I en pressemelding fra PACE ser det ut til at de blir bønnhørt.
AA170206 Han etterforskes nå av påtalemakten i Milano for å ha tatt imot over 20 millioner kroner for å jobbe for Aserbajdsjan og beskytte landets utskjelte, autoritære regime innad i PACE .
AA170206 - Vi må skjerpe inn etikkodeksen for PACE .
AA170206 - Disse tre skrittene er avgjørende for å gi en utvetydig respons på de ulike anklagene som er fremsatt, og gjenopprette tilliten til PACE , sier forsamlingens president Pedro Agramunt. ( ©NTB ) ¶
AA170206 PACE engasjerer seg for å sikre menneskerettigheter og bygge demokrati i medlemsstatene gjennom å trygge forsamlings-, ytrings- og trykkefrihet.