VG171017 Ifølge en offiser, som etterforsket forsvinningen, hadde soldaten etterlatt seg en lapp på sin plass i teltet, hvor han rett og slett oppga at han ønsket å starte et nytt liv.
VG171017 I fjor oppga det nasjonale antiterrorsenteret i USA at IS-grupper opererte i 18 land.
DB171017 Flere av Trumps bedrifter oppga i dokumentet bare omsetning, men ikke overskudd.
VG171015 De oppga sine passord til politiet, slik at Task Force Argos undercover kunne drive forumet videre under deres identiteter.
AA171015 Dødstallet har steget kraftig siden lørdag, da politiet oppga at 50 var drept.
DB171013 Lombardo oppga derimot et nytt tall på sårede, 546 mot 489 som tidligere oppgitt. 45 av dem er fortsatt på sykehus, og tilstanden er kritisk for flere av dem.
AP171013https://www.aftenposten.no/verden/i/vvgew/Politiet-Massedrapsmann-skjot-mot-flybensintanker-i-Las-Vegas Lombardo oppga derimot et nytt tall på sårede, 546 mot 489 som tidligere oppgitt. 45 av dem er fortsatt på sykehus, og tilstanden er kritisk for flere av dem.
AA171013 Lombardo oppga derimot et nytt tall på sårede, 546 mot 489 som tidligere oppgitt. 45 av dem er fortsatt på sykehus, og tilstanden er kritisk for flere av dem.
AA171013 Vi oppga alle våre priser, mens Norwegian unnlot å ta med noen av de dyreste.
DA171012 LES OGSÅ : - Voldtok jente ( 7 ) og truet henne til taushet ¶ 46-åringen oppga forsøket med å kaste henne ut, men fornærmede forlot etter noen tid stedet.
AA171012 En tjenestemann i de kurdiske peshmerga-styrkene oppga at veiene ble sperret med sandsekker etter at det ble oppdaget et økende antall irakiske soldater ved frontlinjen der de kurdiske peshmerga-styrkene har sine stillinger.
DA171011 Sykehjemmet oppga at 45-åringen hadde vært ansatt der siden 2010 og jobbet der fortsatt.
DA171011 Nav fikk mistanke om at 45-åringen var i jobb uten at hun oppga dette til meldekortene hun sendte inn.
DA171010 På et tidspunkt oppga hun motstanden og ble voldtatt av 24-åringen.
DA171010 Oppga motstand ¶
AP171010https://www.aftenposten.no/norge/i/B8Bl0/Studentene-som-skulle-til-Hoyesterett-og-fa-staten-domt Som så mange andre flyktninger, oppga de falske navn på sin ferd til Europa.
AP171005https://www.aftenposten.no/verden/i/xKB1j/FN-vil-svarteliste-Saudi-Arabia-og-andre-land-i-Jemen-koalisjonen Saudi-Arabia oppga selv tidligere i år å ha gjennomført over 100.000 flyangrep mot mål i landet.
DN171001 Katalanske myndigheter oppga tidligere søndag at 337 personer ble såret da politiet aksjonerte for å hindre at folkavstemningen om katalansk uavhengighet ble gjennomført.
DB170927 Oswald oppga at han ønsket visum for å reise til de to landene, men mye om reisen hans er ennå ukjent.
AA170927 Oswald oppga at han ønsket visum for å reise til de to landene, men mye om reisen hans er ennå ukjent.
AA170927 Ekssamboeren oppga til politiet og i retten at kvinnen hadde oppsøkt ham på jobb og hjemme, fulgt etter ham i bil, sendt truende tekstmeldinger og ringt ham.
DB170922 Innvandrerne, med unntak av de polske, oppga at de føler høyere tilhørighet til Norge enn til opprinnelseslandet.
DB170922 I SSBs levekårsundersøkelse oppga svært mange innvandrere i Norge at de hadde opplevd å bli diskriminert ved ansettelse, og flere opplever diskriminering i utdanning eller på arbeidsplassen.
AA170922 « Siktede oppga at hylsene ble hentet i bøtter og ble tømt over i svarte firkantete tønner.
DN170921 Banken venter nå at oljeinvesteringene i 2018 vil øke med 1,3 prosent, mens de i juni oppga en forventet økning på én prosent.
AA170921 Kommisjonen viser til grunnene høyesterett oppga for å annullere valget, spesielt måten valget ble gjennomført på, og da særlig teknologien som ble brukt. ( ©NTB ) ¶
DN170920 Lxs også : ¶ Oppga Apple-id på falsk nettside : Svindlet for 10.000 kroner ¶
DN170919 Leketøysgigant ber om konkursbeskyttelse ¶ ¶ | Oppga Apple-id på falsk nettside : Svindlet for 10.000 kroner ¶
DN170919 En kvinne må selv stå ansvarlig for kredittkortbelastningen på 10.000 kroner etter at hun oppga sin Apple-id og kortopplysninger til en falsk nettside.
DN170919 En kvinne får ingen støtte av Finansklagenemnda etter at hun fulgte en lenke i en epost som tilsynelatende kom fra Apple, og videre oppga Apple-id og kortopplysninger.
DN170919 En kvinne er blitt svindlet for 10.000 kroner etter at hun mottok en epost som fremsto som den kom fra Apple og videre trykket seg inn på en lenke der hun oppga sin Apple-id og sine kredittkortopplysninger.
DA170919 Andelen som oppga alkoholbruk de siste 30 dagene er redusert fra 55 prosent til 24 prosent i samme tidsrom.
AP170919https://www.aftenposten.no/verden/i/V0n2W/Helikopter-skjot-mot-tilskuere-under-russisk-militarovelse Russiske myndigheter erkjenner at et helikopter skjøt en rakett ved et uhell under øvelsen, men oppga ingen detaljer om når og hvor dette hendte.
AP170919https://www.aftenposten.no/norge/i/RkA0x/Bruk-av-rusmidler-og-royk-synker-drastiskblant-norsk-ungdom Andelen som oppga alkoholbruk de siste 30 dagene er redusert fra 55 prosent til 24 prosent i samme tidsrom.
DN170918 - I forbindelse med doktorgraden min gjennomførte vi en undersøkelse blant en rekke norske toppledere i norske bedrifter, og de oppga at så mye som 40 prosent av deres møtetid opplevdes som bortkastet.
DA170918 Mannen oppga dessuten uriktig personalia.
AA170916 De fleste oppga feil kjøpesenter, fortalte Tiller til Adresseavisen lørdag kveld.
AA170916 - Men de fleste oppga feil kjøpesenter, sier Tiller, og sier at pengene fremdeles mangler en eier idet klokka passerer 21.20.
DB170914 - Vi har fått e-poster fra [ email protected ] Personen har fremstilt seg som journalist og oppga å ha jobbet både i Aftenposten og i Morgenbladet.
AA170914 Fremskrittspartiets Sivert Bjørnstad oppga nylig Bob Dylan som favorittartist.
DB170913 Elevene oppga hvem deres nærmeste venner var, og måtte fortelle om disse vennskapene.
AP170913https://www.aftenposten.no/norge/i/o0aWK/Slik-stemte-de-tvangssammenslatte-kommunene Haram, Søgne, Torsken, Fet, Skedsmo, Sørum og Leikanger oppga at de var usikre på om de ville be om reversering dersom det ble regjeringsskifte.
VG170911 I dag sa 38-åringen, som oppga at han tidligere at jobbet som smed i Syria og på fiskefabrikk i Norge, at han ikke erkjente straffskyld for terrorforbund eller for deltagelse i IS.
DB170908 Det amerikanske jordskjelvsenteret USGS har målt skjelvet til 8,1, mens de første meldingene oppga en styrke på 8,0.
AA170908 De oppga torsdag at i alt 475 personer er drept.
DB170906 80 prosent oppga partipreferanse.
AA170906 80 prosent oppga partipreferanse.
VG170905 Arrangøren oppga at stjernen hadde pådratt seg luftveisinfeksjon og strupekatarr.
AP170905https://www.aftenposten.no/verden/i/Gdeo9/Madsen-varetektsfengsles-i-fire-nye-uker-for-drap Madsen utdypet forklaringen etter at aktor oppga at han ikke helt forsto luke-forklaringen.
AA170905 Heldigvis oppga de en ganske nøyaktig posisjon på hvor de var, forteller redningsleder Cecilie Øversveen ved Hovedredningssentralen i Sør-Norge.
AA170903 Ap-leder Jonas Gahr Støre velger å fortelle om hvilke fond han har plassert formuen sin i - etter at statsminister Erna Solberg oppga sine fond.
AP170901https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/Wr7xK/MDG-sier-de-er-blokknoytrale-Men-her-er-tallene-som-viser-at-velgerne-deres-har-en-klar-favoritt Et klart flertall av MDG-velgerne oppga her Jonas Gahr Støre som sin statsminister-favoritt.
AA170831 - Sjåføren oppga også å ha jobbet 100 timer i uke 34 - fra 21. august til 27. august.
DB170830 En svært uhyggelig og oppsiktsvekkende sak ryster Sør-Afrika etter at en mann som oppga seg for å være healer meldte seg selv til politiet og innrømmet å ha spist og servert menneskekjøtt til hans religiøse følgere.
AA170829 Saudi-Arabia oppga selv tidligere i år å ha gjennomført over 100.000 flyangrep mot mål i landet.
AA170829 Han oppga at motivet for å drepe var at han ønsket å bli satt i fengsel. ( ©NTB ) ¶
AA170828 | Siktet i Åbo oppga falskt navn ¶
AA170828 Den antatte gjerningsmannen i knivangrepet i finske Åbo oppga falsk identitet og er fire år eldre enn først oppgitt, ifølge politiet.
DA170826 Det irske flyselskapet oppga da at det var regjeringens flyplassavgift som var hovedårsaken til at de droppet Rygge.
AA170826 Saudi-Arabia oppga selv tidligere i år å ha gjennomført over 100.000 flyangrep i Jemen og anklages av menneskerettighetsorganisasjoner for krigsforbrytelser.
AP170825https://www.aftenposten.no/verden/i/mJ0Vp/Macrons-popularitet-har-rast-gjennom-sommeren_-men-den-vanskelige-jobben-starter-forst-na På det minste oppga bare elleve prosent av befolkningen at de hadde tillit til presidenten, ifølge de månedlige målingene til byrået TNS.
VG170823 Varaordføreren oppga hensynet til familien som grunn for at han ønsket en pause fra politikken.
DN170823 Varaordføreren oppga hensynet til familien som grunn for at han ønsket en pause fra politikken.
DA170823 Varaordføreren oppga hensynet til familien som grunn for at han ønsket en pause fra politikken.
DA170823 Under rettssaken i tingretten i går oppga mannen at han hadde fått økonomiske problemer etter å ha sagt opp jobben etter en konflikt.
DA170823 Han sto etter hvert uten inntekt, og hadde også forbrukslån å betjene, oppga han.
AP170823https://www.aftenposten.no/verden/i/623EQ/Over-40-drept-i-flyangrep-i-Jemen Saudi-Arabia oppga selv tidligere i år å ha gjennomført over 100.000 flyangrep i Jemen og anklages av menneskerettighetsorganisasjoner for krigsforbrytelser.
AA170823 Saudi-Arabia oppga selv tidligere i år å ha gjennomført over 100.000 flyangrep i Jemen og anklages av menneskerettighetsorganisasjoner for krigsforbrytelser.
SA170822 Der oppga hun at hun hadde brukt kremen. * 4. oktober : Johaug ble informert av Antidoping Norge om funn av ulovlig stoff i urinprøven. * 13. oktober : Johaug og skiforbundet offentliggjorde saken og avholdt pressekonferanse i Oslo. * 19. oktober : Påtalenemnda i Antidoping Norge suspenderte Johaug i t
DB170822 Der oppga hun at hun hadde brukt kremen. 4. oktober : Johaug ble informert av Antidoping Norge om funn av ulovlig stoff i urinprøven. 13. oktober : Johaug og skiforbundet offentliggjorde saken og avholdt pressekonferanse i Oslo. 19. oktober : Påtalenemnda i Antidoping Norge suspenderte Johaug i to måne
DA170822 Der oppga hun at hun hadde brukt kremen. * 4. oktober : Johaug ble informert av Antidoping Norge om funn av det ulovlige stoffet clostebol i urinprøven. * 13. oktober : Johaug og skiforbundet offentliggjorde saken og avholdt pressekonferanse i Oslo. * 19. oktober : Påtalenemnda i Antidoping Norge suspe
AP170822https://www.aftenposten.no/100Sport/langrenn/Direkte-Johaug-har-fatt-vite-dommen-240767b.html Der oppga hun at hun hadde brukt kremen. * 4. oktober : Johaug ble informert av Antidoping Norge om funn av ulovlig stoff i urinprøven. * 13. oktober : Johaug og skiforbundet offentliggjorde saken og avholdt pressekonferanse i Oslo. * 19. oktober : Påtalenemnda i Antidoping Norge suspenderte Johaug i t
AA170821 I den første versjonen av denne saken oppga vi at dette er første gang en trøndersk vei blir skiltet som motorveg.
AA170821 I den første versjonen oppga vi at den nye veien mellom Tiller og Melhus blir den første trønderske veien som blir skiltet som « motorveg ».
DB170818 - En person som oppga å være Driss Oukabir Soprano kom til politistasjonen Mossos d'Esquadra i byen Ripoll ( Girona ), skriver avisa.
DA170818 Han oppga deretter at han hadde en fast brutto månedslønn på 74.822 kroner.
DB170815 74 prosent oppga at omsorgen påvirket deres egen helse negativt.
DB170815 På spørsmål fra politiet om hvem som sist var sammen med henne, oppga begge mennene at den andre var den siste personen som så henne.
DA170811 Nær 300 elever i den videregående skolen i Buskerud oppga i Elevundersøkelsen i fjor at de blir mobbet av andre elever to ganger i måneden eller oftere.
AP170811https://www.aftenposten.no/verden/i/PV1Lp/Skip-holdt-pa-a-kollidere-med-ubaten - Det er ingen personer, hverken døde eller levende i ubåten, oppga Jens Møller i København-politiet på en pressekonferanse rundt klokken 11.30 søndag.
AA170807 Av de barnehagene som hadde såkalt fleksibel ordning, oppga over halvparten at foreldrene i praksis var tre dager i barnehagen under tilvenningen.
DB170804 Samtidig oppga han imidlertid at hele 63 000 hadde kansellert sine bestillinger, skriver Finansavisen i dag.
AP170804https://www.aftenposten.no/okonomi/i/dVWkz/Kunder-ble-trukket-dobbelt-belop-pa-vipps DNB har drevet feilretting fredag morgen, men oppga frem til totiden at de ikke hadde oversikt over hvordan feilen oppsto, eller hvor mange som er rammet av feilen.
VG170803 Bakgrunnen for anklagene om valgfusk er den høye valgoppslutningen den statlige valgkommisjonen oppga etter valget.
DN170802 Mye mer av den helseskadelige Nox-partikkelen ble sluppet ut enn det produsentene oppga .
DN170802 Mye mer av den helseskadelige Nox-partikkelen ble sluppet ut enn det produsentene oppga .
DA170802 Ifølge nyhetsbyrået Reuters oppga anonyme, offisielle kilder at USA vurderte sanksjoner mot Venezuelas oljesektor, inkludert landets statlige oljeselskap.
AA170802 Mye mer av den helseskadelige Nox-partikkelen ble sluppet ut enn det produsentene oppga .
VG170730 Få timer senere oppga de at ytterligere en person hadde mistet livet - en ungdomsleder for opposisjonen som ble drept i forbindelse med en demonstrasjon mot valget.
DB170728 Rose, som stilte halvnaken under MTV Video Movie Awards en måned før, oppga standardfrasen « uforenelige forskjeller » som årsak til bruddet, og søkte om full foreldrerett til sønnen Sebastian, ifølge TMZ.
DB170725 Dagbladet har gjennomgått svarene som Forbrukerrådet og Landbruks- og matdepartementet mottok fra over 203 sykehjem som deltok i konkurransen Gylne måltidsøyeblikk 2016 - der kommunene selv oppga når de startet med servering av middag til beboere på sykehjem.
DN170723 - Min sønn Donald oppga uforbeholdent epostene sine til mediene og myndigheten, men kjeltringen Hillary Clinton slettet ( og syrevasket ) sine 33.000 eposter.
VG170721 Tyvene oppga først feil navn og opprinnelsesland da de ble pågrepet.
DA170719 Den gang var det kun hver femte som oppga å ha brukt kondom ved siste samleie med en tilfeldig partner.
VG170718 Dette er antallet som oppga å ha ulike problemer ( oppgitt i prosent ) : ¶
VG170718 - Samferdselsdepartementet oppga i fjor at betalingsandelen var på 97 prosent.
VG170712 Den USA-ledede koalisjonen mot terrorgruppen, som Norge også er en del av, oppga i juni at det befinner seg over 2500 IS-krigere inne i byen.
DA170712 28 prosent av kvinnene oppga terrortrusler som en bekymring, kun 14 prosent av menn svarte det samme.
DA170712 26 prosent av de eldste oppga at de ikke hadde noen bekymringer.
AA170712 Representanten som stemte imot lovforslaget onsdag kveld, oppga sin kristne tro som årsak.
DB170709 Tidligere i dag oppga politiet at den mannen er siktet for drapsforsøk.
DN170704 Amerikanske myndigheter bekreftet i slutten av juni at Trump og Putin skulle møtes under G20-møtet, men oppga ikke da noe konkret tidspunkt.
DB170704 Han oppga i anmodningen at treplanken er funnet på stuebordet til fornærmede - altså i Sveio - av de to tjenestemennene klokka 14 den dagen Eide ble kidnappet.
AA170704 Amerikanske myndigheter bekreftet i slutten av juni at Trump og Putin skulle møtes under G20-møtet, men oppga ikke da noe konkret tidspunkt.
SA170703 I en undersøkelse Ipsos gjorde på oppdrag for DNB i fjor, oppga to av ti nordmenn under 40 år at de ikke hadde råd til ferie.
AP170703https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Elleve-ting-du-kan-gjore-med-barna-i-sommer--nesten-helt-gratis-10322b.html I en undersøkelse Ipsos gjorde på oppdrag for DNB i fjor, oppga to av ti nordmenn under 40 år at de ikke hadde råd til ferie.
DB170627 De som oppga andre kandidater enn Erna og Jonas, eller som ikke visste hvem de ville ha, fikk følgende oppfølgingsspørsmål : Dersom du måtte velge mellom Erna Solberg og Jonas Gahr Støre, hvem tror du ville egnet seg best som statsminister ?
BT170627https://www.bt.no/nyheter/utenriks/Aktivister-Mange-sivile-drept-da-IS-fengsel-ble-bombet-i-Syria-336227b.html SOHR oppga forrige uke at nærmere 500 sivile er drept i USA-ledede luftangrep i Syria den siste måneden.
AA170627 SOHR oppga forrige uke at nærmere 500 sivile er drept i USA-ledede luftangrep i Syria den siste måneden.
AA170627 De som oppga andre kandidater enn Solberg og Støre fikk oppfølgingsspørsmål om hva de ville svart dersom de måtte velge en av de to.
VG170626 - Min klient har hele tiden vært klar på at han ikke har hatt forutsetninger for å oppfatte fornærmedes alder som lavere enn den hun selv oppga - ei heller de øvrige opplysningene som han bygde på.
DA170626 Bjørn André Gulstad, forsvarer for en 19-åring, sier til RA at hans klient hele tiden har hevdet at han ikke hadde forutsetning for å vite at fornærmedes alder var lavere enn den hun oppga .
AA170625 Myndighetene oppga sikkerhetsmessige grunner da de lørdag la ned forbudet mot paraden i Istanbul.
SA170624 Tidligere var det meldt at 141 personer var savnet, men myndighetene oppga senere et noe lavere tall.
DB170624 Tidligere var det meldt at 141 personer var savnet, men myndighetene oppga senere et noe lavere tall.
BT170624https://www.bt.no/nyheter/utenriks/Over-140-fryktes-omkommet-i-jordskred-i-Kina-336108b.html Tidligere var det meldt at 141 personer var savnet, men myndighetene oppga senere et noe lavere tall.
AA170624 Tidligere var det meldt at 141 personer var savnet, men myndighetene oppga senere et noe lavere tall.
SA170622 Kravet til frivillighet oppga muligheten for robuste og bærekraftige løsninger. 1. juni vedtok Stortinget å slå sammen 118 kommuner til 46 nye som gir totalt 356 kommuner ( redusert med 17 prosent ).
SA170622 Kravet til frivillighet oppga muligheten for robuste og bærekraftige løsninger.
BT170622https://www.bt.no/btmeninger/debatt/Nar-diagnoser-kamuflerer-vold--335969b.html I en studie utført av Reigstad og kolleger oppga over 60 prosent av tidligere BUP-klienter at vold, overgrep eller omsorgssvikt hadde vært en belastning i livet da de var i kontakt med BUP.
BT170621 Kun 8 prosent av dem som ikke hadde samvær siste måned, oppga at dette var fordi de selv eller deres nye partner ikke ville.
BT170621 I en NOVA-rapport om samværsfedres situasjon fra 2002 oppga 35 prosent av fedrene at de ikke hadde truffet barnet den siste måneden fordi mødrene ikke ville. 24 prosent oppga at avstanden var for stor, og 20 prosent manglet penger til å reise.
BT170621 24 prosent oppga at avstanden var for stor, og 20 prosent manglet penger til å reise.
VG170620 Økonomien var god, oljeprisen var høy, ledigheten var lav og i interne målinger som partiene gjorde oppga et flertall at de hadde det bedre enn for fire år siden.
DB170620 Den hadde en klar misjon ; ikke bare oppfordret den Oslos husløse til å okkupere tomme hus og leiligheter, den oppga også adresser på stedene.
SA170619https://www.aftenbladet.no/familieogoppvekst/Familieterapeut--Ingen-tvil-om-at-svigerforeldre-er-en-kilde-til-konflikt-10267b.html Forskning gjort ved Cambridge University noen år tilbake, viste at mer enn 60 prosent av kvinnene oppga dårlig forhold til svigermor som en årsak til stress.
SA170619 Forskning gjort ved Cambridge University noen år tilbake, viste at mer enn 60 prosent av kvinnene oppga dårlig forhold til svigermor som en årsak til stress.
BT170619https://www.bt.no/familieogoppvekst/Familieterapeut--Ingen-tvil-om-at-svigerforeldre-er-en-kilde-til-konflikt-10267b.html Forskning gjort ved Cambridge University noen år tilbake, viste at mer enn 60 prosent av kvinnene oppga dårlig forhold til svigermor som en årsak til stress.
AP170619https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Familieterapeut--Ingen-tvil-om-at-svigerforeldre-er-en-kilde-til-konflikt-10267b.html Forskning gjort ved Cambridge University noen år tilbake, viste at mer enn 60 prosent av kvinnene oppga dårlig forhold til svigermor som en årsak til stress.
AP170619 Forskning gjort ved Cambridge University noen år tilbake, viste at mer enn 60 prosent av kvinnene oppga dårlig forhold til svigermor som en årsak til stress.
VG170618 100 år etter at vi oppga Orknøyene, fastslo det skotske parlamentet sin plikt til å opprettholde norske lover på øyene.
VG170617 Mahad Abib Mahamud kom til Norge i august 2000 uten identifikasjonspapirer og oppga at han var født i 1986, altså 14 år.
DB170616 Comey oppga da å ha loggført flere samtaler med Donald Trump.
VG170614 Hun oppga ingen dødsårsak.
DB170614 Begge står uten fast adresse i offisielle svenske registre, men ifølge Aftonbladet oppga de bopel på en gård to mil fra drapsstedet, da de sto tiltalt i sin siste rettssak i desember i fjor.
DN170612 Det amerikanske nettstedet Politico skrev i helgen at kilder som står nær familien oppga at innflyttingen skulle skje onsdag 14. juni, da Donald Trump fyller 71 år. | - Opec behøver ikke utvide omfanget av produksjonskuttene ¶
DB170612 Når vi så har prøvd å fylle en tilsvarende koffert med alt ( og mistenkelig mye ) som skulle ha ligget i kofferten, viser det seg ofte at kun halvparten av det de oppga får plass, sier kommunikasjonssjef Bjarne Aani Rysstad ¶
DB170612 ( Dagbladet ) : En norsk kvinne som var på reise i et land i Midt-Østen, oppga til forsikringsselskapet at det silikonimplantatet hun fra før hadde i brystene hadde begynt å lekke slik at hun måtte få gjort et akutt inngrep.
DB170612 Det amerikanske nettstedet Politico skrev i helgen at kilder som står nær familien oppga at innflyttingen skulle skje onsdag 14. juni, da Donald Trump fyller 71 år.
DA170612 I februar oppga US Central Command at 199 sivile var blitt drept under den norskstøttede koalisjonens angrep mot IS.
AP170612https://www.aftenposten.no/verden/USAs-forstedame-har-flyttet-inn-i-Det-hvite-hus-622977b.html Det amerikanske nettstedet Politico skrev i helgen at kilder som står nær familien oppga at innflyttingen skulle skje onsdag 14. juni, da Donald Trump fyller 71 år.
AP170612 Det amerikanske nettstedet Politico skrev i helgen at kilder som står nær familien oppga at innflyttingen skulle skje onsdag 14. juni, da Donald Trump fyller 71 år. | « Uhørte summer » strømmer inn i valgkassene i lokalvalget i Atlanta.
AA170612 Det amerikanske nettstedet Politico skrev i helgen at kilder som står nær familien oppga at innflyttingen skulle skje onsdag 14. juni, da Donald Trump fyller 71 år. ( ©NTB ) ¶
VG170610 * Mahad Abib Mahamud kom til Norge i august 2000 uten identifikasjonspapirer og oppga at han var født i 1986, altså 14 år.
AP170610 Den yngste av de to siktede mennene ble pågrepet, og han oppga i avhør navnet på den andre mannen, som ble pågrepet en stund etterpå.
DA170609 Ingen av dem oppga kilde.
AA170609 Siden har han oppholdt seg ulovlig i Norge, men fordi han oppga feil identitet ved å si at han kom fra Kongo, har det ikke vært mulig å sende ham ut av landet.
VG170608 Den tidligere FBI-sjefen oppga ikke hvilke løgner han mener ble spredt.
DB170608 Mabula oppga først til Sharia-retten at hun ble gravid i januar 2012, men da var ikke far i Gambia.
DA170608 Den tidligere FBI-sjefen oppga ikke hvilke løgner han mener ble spredt.
AP170608 Forsvaret oppga først at det hadde 90 passasjerer og 14 besetningsmedlemmer om bord.
AA170608 Forsvaret oppga først at det hadde 90 passasjerer og 14 besetningsmedlemmer om bord.
AA170608 Den tidligere FBI-sjefen oppga ikke hvilke løgner han mener ble spredt. ( ©NTB ) ¶
BT170607 Forsvaret i Myanmar oppga først at 90 passasjerer og 14 besetningsmedlemmer var ombord.
AA170607 Forsvaret i Myanmar oppga først at 90 passasjerer og 14 besetningsmedlemmer var ombord.
VG170606 Australias utenriksminister Julie Bishop bekreftet natt til onsdag norsk tid at to australiere var blant de drepte i angrepet, men oppga ikke navnene.
DB170606 Der oppga hun at hun hadde brukt kremen. * 4. oktober : Johaug ble informert av Antidoping Norge om funn av ulovlig stoff i urinprøven. * 13. oktober : Johaug og skiforbundet offentliggjorde saken og avholdt pressekonferanse i Oslo. * 19. oktober : Påtalenemnda i Antidoping Norge suspenderte Johaug i t
AA170606 Chargé d'affaires David Rank kunngjorde sin avgang mandag på et møte i rådhuset for ambassadeansatte og oppga president Donald Trumps beslutning om å trekke seg fra Parisavtalen som grunn.
FV170605 Der oppga hun at hun hadde brukt kremen. * 4. oktober : Johaug ble informert av Antidoping Norge om funn av ulovlig stoff i urinprøven. * 13. oktober : Johaug og skiforbundet offentliggjorde saken og avholdt pressekonferanse i Oslo. * 19. oktober : Påtalenemnda i Antidoping Norge suspenderte Johaug i t
SA170604 Der oppga hun at hun hadde brukt kremen. * 4. oktober : Johaug ble informert av Antidoping Norge om funn av ulovlig stoff i urinprøven. * 13. oktober : Johaug og skiforbundet offentliggjorde saken og avholdt pressekonferanse i Oslo. * 19. oktober : Påtalenemnda i Antidoping Norge suspenderte Johaug i t
SA170604 Der oppga hun at hun hadde brukt kremen. * 4. oktober : Johaug ble informert av Antidoping Norge om funn av ulovlig stoff i urinprøven. * 13. oktober : Johaug og skiforbundet offentliggjorde saken og avholdt pressekonferanse i Oslo. * 19. oktober : Påtalenemnda i Antidoping Norge suspenderte Johaug i t
FV170604 Der oppga hun at hun hadde brukt kremen. * 4. oktober : Johaug ble informert av Antidoping Norge om funn av ulovlig stoff i urinprøven. * 13. oktober : Johaug og skiforbundet offentliggjorde saken og avholdt pressekonferanse i Oslo. * 19. oktober : Påtalenemnda i Antidoping Norge suspenderte Johaug i t
BT170604 Der oppga hun at hun hadde brukt kremen. * 4. oktober : Johaug ble informert av Antidoping Norge om funn av ulovlig stoff i urinprøven. * 13. oktober : Johaug og skiforbundet offentliggjorde saken og avholdt pressekonferanse i Oslo. * 19. oktober : Påtalenemnda i Antidoping Norge suspenderte Johaug i t
BT170604 Der oppga hun at hun hadde brukt kremen. * 4. oktober : Johaug ble informert av Antidoping Norge om funn av ulovlig stoff i urinprøven. * 13. oktober : Johaug og skiforbundet offentliggjorde saken og avholdt pressekonferanse i Oslo. * 19. oktober : Påtalenemnda i Antidoping Norge suspenderte Johaug i t
AP170604https://www.aftenposten.no/100Sport/vintersport/langrenn/Til-na-har-FIS-vart-tause-om-Johaug-saken-Her-er-fire-sporsmal-vi-lurer-pa-236770b.html Der oppga hun at hun hadde brukt kremen. * 4. oktober : Johaug ble informert av Antidoping Norge om funn av ulovlig stoff i urinprøven. * 13. oktober : Johaug og skiforbundet offentliggjorde saken og avholdt pressekonferanse i Oslo. * 19. oktober : Påtalenemnda i Antidoping Norge suspenderte Johaug i t
AP170604https://www.aftenposten.no/100Sport/vintersport/langrenn/Sveriges-sjef--Ikke-avgjorende-for-sporten-om-Johaug-rekker-OL-236755b.html Der oppga hun at hun hadde brukt kremen. * 4. oktober : Johaug ble informert av Antidoping Norge om funn av ulovlig stoff i urinprøven. * 13. oktober : Johaug og skiforbundet offentliggjorde saken og avholdt pressekonferanse i Oslo. * 19. oktober : Påtalenemnda i Antidoping Norge suspenderte Johaug i t
AP170604 Der oppga hun at hun hadde brukt kremen. * 4. oktober : Johaug ble informert av Antidoping Norge om funn av ulovlig stoff i urinprøven. * 13. oktober : Johaug og skiforbundet offentliggjorde saken og avholdt pressekonferanse i Oslo. * 19. oktober : Påtalenemnda i Antidoping Norge suspenderte Johaug i t
AP170604 Der oppga hun at hun hadde brukt kremen. * 4. oktober : Johaug ble informert av Antidoping Norge om funn av ulovlig stoff i urinprøven. * 13. oktober : Johaug og skiforbundet offentliggjorde saken og avholdt pressekonferanse i Oslo. * 19. oktober : Påtalenemnda i Antidoping Norge suspenderte Johaug i t
SA170603 Der oppga hun at hun hadde brukt kremen. * 4. oktober : Johaug ble informert av Antidoping Norge om funn av ulovlig stoff i urinprøven. * 13. oktober : Johaug og skiforbundet offentliggjorde saken og avholdt pressekonferanse i Oslo. * 19. oktober : Påtalenemnda i Antidoping Norge suspenderte Johaug i t
FV170603 Der oppga hun at hun hadde brukt kremen. * 4. oktober : Johaug ble informert av Antidoping Norge om funn av ulovlig stoff i urinprøven. * 13. oktober : Johaug og skiforbundet offentliggjorde saken og avholdt pressekonferanse i Oslo. * 19. oktober : Påtalenemnda i Antidoping Norge suspenderte Johaug i t
BT170603 Der oppga hun at hun hadde brukt kremen. * 4. oktober : Johaug ble informert av Antidoping Norge om funn av ulovlig stoff i urinprøven. * 13. oktober : Johaug og skiforbundet offentliggjorde saken og avholdt pressekonferanse i Oslo. * 19. oktober : Påtalenemnda i Antidoping Norge suspenderte Johaug i t
AP170603https://www.aftenposten.no/100Sport/vintersport/langrenn/Svensk-skistjerne--Johaug-fortjener-a-bli-straffet-236718b.html Der oppga hun at hun hadde brukt kremen. * 4. oktober : Johaug ble informert av Antidoping Norge om funn av ulovlig stoff i urinprøven. * 13. oktober : Johaug og skiforbundet offentliggjorde saken og avholdt pressekonferanse i Oslo. * 19. oktober : Påtalenemnda i Antidoping Norge suspenderte Johaug i t
AP170603 Der oppga hun at hun hadde brukt kremen. * 4. oktober : Johaug ble informert av Antidoping Norge om funn av ulovlig stoff i urinprøven. * 13. oktober : Johaug og skiforbundet offentliggjorde saken og avholdt pressekonferanse i Oslo. * 19. oktober : Påtalenemnda i Antidoping Norge suspenderte Johaug i t
DN170602 Det kan være et mulig motiv, sa han, før politiet oppga ran som en annen hensikt med angrepet.
DB170602 Det kan være et mulig motiv, sa han, før politiet oppga ran som en annen hensikt med angrepet.
AA170602 Det kan være et mulig motiv, sa han, før politiet oppga ran som en annen hensikt med angrepet.
SA170601 Det kan være et mulig motiv, sa han, før politiet oppga ran som en annen hensikt med angrepet.
DA170601 Det kan være et mulig motiv, sa han, før politiet oppga ran som en annen hensikt med angrepet.
VG170531 Kvinnen signerte kontrakten og oppga at hennes mor skulle finansiere kjøpet.
DA170531 Blant de som oppga at de har vært på konsert siste år, var snittet fire konserter.
VG170529 Før hun begynte i jobben, oppga hun til sykehuset at hun ønsket å reservere seg mot å gjennomføre aborter på grunn av sin kristne tro og livssyn.
VG170529 Da jordmødrene Linda og Ellinor oppga at de ikke ville utføre aborter, ble de avvist av svenske sykehus.
DB170529 Respondenter som oppga andre kandidater eller svarte vet ikke, fikk oppfølgingsspørsmålet : « Dersom du måtte velge mellom Erna Solberg og Jonas Gahr Støre, hvem tror du ville egnet seg best som statsminister ?
AP170529https://www.aftenposten.no/okonomi/Ny-forskning-De-aller-rikeste-unndro-mest-skatt-622065b.html 95 prosent av dem som hadde konto i storbanken HSBC i Sveits, oppga ikke dette på selvangivelsen.
AP170529 95 prosent av dem som hadde konto i storbanken HSBC i Sveits, oppga ikke dette på selvangivelsen.
AP170527 Han skrev til myndighetene under navnet Michael, oppga at han hadde mistet sitt green card, og fikk et nytt tilsendt i posten.
DN170525 Prisen tok seg litt opp igjen, men falt igjen da avisen Financial Times rapporterte at kilder oppga at oljekartellet var enige om en avtale om videre kutt i ni måneder.
AA170524 Tidligere i mai oppga militæret at koalisjonen ved uhell har drept i alt 352 sivile i Syria siden 2014. ( ©NTB ) ¶
AA170524 Siden har han oppholdt seg ulovlig i Norge, men fordi han oppga feil identitet ved å si at han kom fra Kongo, har det ikke vært mulig å sende ham ut av landet.
AP170522 Flynn oppga også at han ikke hadde vesentlig kontakt med utlendinger.
AP170522 Flynn oppga ikke pengene han fikk for oppdraget, til amerikanske myndigheter.
AP170522 Donald Trumps sparkede sikkerhetsrådgiver oppga ikke inntekter han hadde fra Russland da Pentagon skulle sikkerhetsklarere ham i fjor.
AP170522 Da Flynns sikkerhetsklarering for strengt hemmelig informasjon skulle fornyes i fjor, oppga han at en reise til Moskva var finansiert av amerikanske selskaper.
AP170522 Oppga ikke Russland-inntekter ¶
DN170521 Saudi-Arabia oppga tidligere i vår å ha gjennomført over 90.000 flyangrep mot mål i Jemen siden mars 2015.
VG170520 Saudi-Arabia oppga tidligere i vår å ha gjennomført over 90.000 flyangrep mot mål i Jemen siden mars 2015.
AP170520https://www.aftenposten.no/verden/Trump-fikk-saudi-arabisk-fredspris---na-skal-han-sikre-en-gigantisk-vapenhandel-621554b.html Saudi-Arabia oppga tidligere i vår å ha gjennomført over 90.000 flyangrep mot mål i Jemen siden mars 2015.
AP170520 Saudi-Arabia oppga tidligere i vår å ha gjennomført over 90.000 flyangrep mot mål i Jemen siden mars 2015.
AA170520 Saudi-Arabia oppga tidligere i vår å ha gjennomført over 90.000 flyangrep mot mål i Jemen siden mars 2015.
AA170519 Færre oppga miljø som sin viktigste sak.
VG170518 Politiet fant mannen fordi han oppga hvilket kontonummer de skulle sende pengene til, forteller hans advokat Achim Unden.
FV170517 ARENDAL : Drikking på offentlig sted ¶ 03.22 : En 17-åring ble anmeldt av politiet for å drukket på offentlig sted, samt at han oppga uriktig personalia til politiet.
DN170517 Han fikk sparken i februar, og Det hvite hus oppga at årsaken var at han løy for visepresident Mike Pence om kontakten med den russiske ambassadøren Sergej Kisljak.
DN170517 Han fikk sparken i februar, og Det hvite hus oppga at årsaken var at han løy for visepresident Mike Pence om kontakten med den russiske ambassadøren Sergej Kisljak.
DA170517 Han fikk sparken i februar, og Det hvite hus oppga at årsaken var at han løy for visepresident Mike Pence om kontakten med den russiske ambassadøren Sergej Kisljak.
AA170517 Han fikk sparken i februar, og Det hvite hus oppga at årsaken var at han løy for visepresident Mike Pence om kontakten med den russiske ambassadøren Sergej Kisljak.
DB170516 - Nei, etternavnet er Steen, svarte hun og oppga for øvrig at hun er skilt, ikke har barn under 18 år og har postboksadresse på Hvam i Akershus.
AP170515https://www.aftenposten.no/viten/-Nina-Kristiansen-Foreldre-holder-barna-pa-unodvendige-dietter-621168b.html Foreldrene til 21 prosent av barna oppga at ungene hadde en matallergi.
AP170515 Foreldrene til 21 prosent av barna oppga at ungene hadde en matallergi.
AP170515 Mange ble overrasket over at Microsoft ikke oppga hvem som hadde oppdaget feilen, noe som er vanlig.
DB170513 Ifølge Syria og Russland var det et fly som traff et lager på bakken, men tidspunktet de oppga , var helt feil, flere timer etter at folk på bakken kjente virkningen av gassen.
DB170512 Denne tilgangen fikk vi da vi i en annen RusseID-søknad oppga et fødselsnummer som viste at søker var 30 år gammel.
VG170511 oktober, oppga du ikke at du hadde fått disse malarimedisinene.
DB170511 Det oppga hun også til dopingkontrolløren som tok den positive prøven i januar 2016.
DB170511 Men Kasirye oppga ikke legemidlene hun fikk da på dopingskjemaet hun fylte ut.
DB170511 - Jeg har ikke noen god forklaring på at jeg ikke oppga andre medisiner da, sier Kasirye foran Domsutvalget.
DA170511 | Svindlet Nav for 656.724 kroner ¶ Oppga at han jobbet 247 timer.
VG170510 Fem timer før båten kantret og 480 personer havnet i vannet oppga Jammo båtens posisjon. 40 minutter senere ringer den syriske legen på nytt til alarmsentralen.
VG170509 Siden har han oppholdt seg ulovlig i Norge, men fordi han oppga feil identitet ved å si at han kom fra Kongo, har det ikke vært mulig å sende ham ut av landet.
VG170509 Siden har han oppholdt seg ulovlig i Norge, men fordi han oppga feil identitet ved å si at han kom fra Kongo, har det ikke vært mulig å sende ham ut av landet.
DN170509 | Selskap oppga feil informasjon til forsikringsselskapet - ansatte kunne endt opp med smuler i pensjon ¶
DB170509 Årsaken til det var, ifølge Yates, at et eventuelt svar ville kreve at hun oppga hemmeligstemplet informasjon.
AA170509 Siden har han oppholdt seg ulovlig i Norge, men fordi han oppga feil identitet ved å si at han kom fra Kongo, har det ikke vært mulig å sende ham ut av landet.
AA170509 Siden har han oppholdt seg ulovlig i Norge, men fordi han oppga feil identitet ved å si at han kom fra Kongo, har det ikke vært mulig å sende ham ut av landet.
VG170508 Tiltalte oppga feil identitet ¶
DB170508 Årsaken var, ifølge Yates, at et eventuelt svar ville kreve at hun oppga hemmelighetsstemplet informasjon.
AP170507 For eksempel oppga nær 40 prosent av dem som stemte på ytre venstres Jean-Luc Mélenchon i første valgomgang, at de ikke ville stemme i finalerunden i målinger før valget.
VG170506 Det er viktig å få frem at han ikke visste at det var på listen og at han oppga selv under dopingtesten at han brukte stoffet. 2004 : HamKam-spiller tatt i doping ¶
DB170506 - Ja, han oppga til og med på prøveskjemaet da han avla prøven at han brukte denne medisinen, sier Lauritsen.
DN170430 Mens det i fjor var nær 50 prosent som ikke oppga noe konkret mål med sin sparing, har denne andelen i år sunket til 37 prosent.
DB170427 Bydelsdirektøren oppga at hun ble rystet av det kommunaldirektøren sa.
DB170427 Dahlmann viser til en undersøkelse gjort av Sentio for Nationen hvor nesten hver fjerde nordmann ( 23 prosent ) i fjor oppga at de ville kutte ned på kjøttinntaket.
SA170425https://www.aftenbladet.no/familieogoppvekst/Advarer-foreldre--Ikke-kritiser-egen-kropp-foran-barna-dine-10086b.html En av tre jenter oppga dessuten at de slanker seg eller gjør noe for å redusere vekten.
SA170425 En av tre jenter oppga dessuten at de slanker seg eller gjør noe for å redusere vekten.
BT170425https://www.bt.no/familieogoppvekst/Advarer-foreldre--Ikke-kritiser-egen-kropp-foran-barna-dine-10086b.html En av tre jenter oppga dessuten at de slanker seg eller gjør noe for å redusere vekten.
AP170425 En av tre jenter oppga dessuten at de slanker seg eller gjør noe for å redusere vekten.
DB170424 - Det som ble formildet er at vedkommende som sa det til politifolka oppga å ha fått vite det fra en av de involverte i narkosaken mot Cappelen, sier Øyen.
AP170423https://www.aftenposten.no/verden/Le-Pen-og-Macron-videre-til-andre-valgomgang-619726b.html 64 prosent oppga at de ville stemme på Macron, mens 36 ville stemme på Le Pen i et slikt scenario, i en fersk måling fra OpinionWay.
AP170423 64 prosent oppga at de ville stemme på Macron, mens 36 ville stemme på Le Pen i et slikt scenario, viser målingen fra OpinionWay.
AP170423 64 prosent oppga at de ville stemme på Macron, mens 36 ville stemme på Le Pen i et slikt scenario, i en fersk måling fra OpinionWay.
AP170421https://www.aftenposten.no/kultur/-Jeg-er-redd-nar-jeg-mottar-drapstrusler_-men-det-skal-ikke-hindre-ytringsfriheten-min-616982b.html I Politiets innbyggerundersøkelse fra 2016 svarte kun 21 prosent av dem som oppga at de var blitt utsatt for hatkriminalitet, at de hadde anmeldt forholdet til politiet.
AP170421 I Politiets innbyggerundersøkelse fra 2016 svarte kun 21 prosent av dem som oppga at de var blitt utsatt for hatkriminalitet, at de hadde anmeldt forholdet til politiet.
DB170420 Brady var heller ikke med da laget møtte Obama, og oppga da som nå familieforpliktelser som årsak.
DB170419 Røssbakken oppga både en e-postadresse og et mobilnummer som kommunene kunne kontakte ham på, og framsto så seriøs i sin argumentasjon overfor kommunene at flere ga positive signaler tilbake.
DB170418 Jeg sa nei, og sa det var privat salg, sier 59-åringen, som hevder at Jensen selv aldri oppga Cappelen som informant. 59-åringen forteller at Cappelen røykte heroin, og at Cappelen spurte ham en gang om han kunne få tak i heroin som Cappelen kunne selge.
DB170417 I Norge oppga fire prosent av de 1493 spurte å ha blitt fysisk skadd på grunn av andres drikking.
DB170417 Brunborg i FHI forteller at flest menn, og særlig unge, oppga at de drakk mye.
BT170417 OPPKLARING : Regionveisjef Helge Eidsnes medgir at Statens vegvesen oppga feil tall i bompengeandel for nye E16 i sitt grunnlagsdokument i fjor.
VG170416 I søknaden oppga 39-åringen at han ble arrestert og fengslet etter en demonstrasjon.
VG170416 I asylsøknaden sin oppga Akilov at usbekiske myndigheter anklaget ham for å være terrorist.
VG170415 Han oppga at han var « shopowner ».
DB170415 Men, og det er et stort men : Når vi ringte de fem hotellene vi prissjekket i hvert landene fikk vi alltid hotellet til enten samme pris som hotellsøkemotorene oppga eller lavere.
VG170414 I asylsøknaden sin oppga Akilov at usbekiske myndigheter anklaget ham for å være terrorist.
DN170413 På meldekortene til Nav oppga han ikke at han jobbet, skriver Bergens Tidende.
AP170413 Vi oppga våre kjemiske våpenlagre for noen år siden.
AA170412 Den siktede mannen oppga i kontrollen at han skulle til Melhus med en leveranse.
VG170411 I søknaden oppga 39-åringen at han ble arrestert og fengslet etter en demonstrasjon.
VG170411 I søknaden oppga 39-åringen at han ble arrestert og fengslet etter en demonstrasjon.
AP170411 Han oppga i avhør avslaget utløsende årsak til drapene.
DB170410 Det var denne adressen han selv oppga , men det var ikke her han bodde.
DB170410 Adressen han oppga at han bodde på, i Stockholm-forstaden Hjulsta, lånte han bare for å få tilsendt post.
SA170406 I november 2016 oppga Statistisk Sentralbyrå ( SSB ) at Rogaland topper listen man ønsker å være på bunnen av - 15 prosent av de arbeidsledige nå befinner seg i Rogaland.
DN170406 Trump har overfor flere kongressrepresentanter antydet at han nå vurderer bruk av amerikansk militærmakt mot Assad-regimet, oppga anonyme kilder til CNN tidligere torsdag.
DA170406 Trump har overfor flere kongressrepresentanter antydet at han nå vurderer bruk av amerikansk militærmakt mot Assad-regimet, oppga anonyme kilder til CNN tidligere torsdag.
AP170406 Trump har overfor flere kongressrepresentanter antydet at han nå vurderer bruk av amerikansk militærmakt mot Assad-regimet, oppga anonyme kilder til CNN tidligere torsdag.
AP170406 Doner til Alliansen... », og oppga kontonummer.
VG170404 Mel B oppga 28. desember som separasjonsdato i skilsmissesøknaden i forrige måned.
DN170404 Selskapet oppga i vinter at det reelt har 116 milliarder kroner i samlet gjeld og forpliktelser.
DB170404 Overfor Dagbladet oppga de at de jobbet for 40-50 kroner timen, 10-12 timer hver dag.
DA170404 Tirsdag morgen oppga en talsmann for kirgisiske myndigheter at angrepet ble utført av en selvmordsbomber fra Kirgisistan med russisk statsborgerskap.
AA170404 Tirsdag morgen oppga en talsmann for kirgisiske myndigheter at angrepet ble utført av en selvmordsbomber fra Kirgisistan med russisk statsborgerskap.
AA170403 « Jeg har drept kjæresten min », sa han i telefonen, men oppga ikke sitt eget navn eller navnet på kjæresten.
DB170402 Kort tid etter oppga SOS Alarm at rundt 60 personer kan være skadd.
DB170402 I dette tilfellet hadde man altså direkte tilgang på en primærkilde som helt eksplisitt oppga at det var kun 11% som svarte " svært bekymret ".
AA170330 Lloyd's oppga ikke om dette vil føre til tap av arbeidsplasser i London.
AA170330 Det er fortsatt ikke utdypet hva som ligger i de 700 millionene kronene som gjeldsnemnda har avdekket i tillegg til gjelden som selskapet oppga ved oppstarten av gjeldsforhandlingene.
VG170329 Næringslivslederen skal ha truffet jenta på en datingside på nett i april 2016 der hun oppga at hun var 17 år, står det i dommen, skriver avisen.
DB170329 Der oppga hun at hun hadde brukt kremen. * 4. oktober : Johaug ble informert av Antidoping Norge om funnet i urinprøven. * 13. oktober : Johaug og skiforbundet offentliggjorde saken og avholdt pressekonferanse i Oslo. * 19. oktober : Påtalenemnda i Antidoping Norge suspenderte Johaug i to måneder som f
DB170329 Der oppga hun at hun hadde brukt kremen. * 4. oktober : Johaug ble informert av Antidoping Norge om funnet i urinprøven. * 13. oktober : Johaug og skiforbundet offentliggjorde saken og avholdt pressekonferanse i Oslo. * 19. oktober : Påtalenemnda i Antidoping Norge suspenderte Johaug i to måneder som f
DA170329 Der oppga hun at hun hadde brukt kremen. * 4. oktober : Johaug ble informert av Antidoping Norge om funn av ulovlig stoff i urinprøven. * 13. oktober : Johaug og skiforbundet offentliggjorde saken og avholdt pressekonferanse i Oslo. * 19. oktober : Påtalenemnda i Antidoping Norge suspenderte Johaug i t
VG170328 Uken før reformen skulle opp i Senatet oppga rundt 41 prosent av de spurte amerikanerne til Gallup at de var fornøyd med presidentens opptreden.
BT170328 Da ble gutten frifunnet av Bergen tingrett, selv om han oppga å ha hørt at jenten sa nei.
AP170327 Her er grunnene DNB oppga .
DB170324 ¶ DRIKKER FØR BYTUREN : Hele 80 prosent av nordmennene som svarte, oppga at de drikker før de går ut.
DB170322 - De ønsket ikke Eirik Jensen tilbake som avsnittsleder, og oppga blant annet manglende tilstedeværelse, som grunn.
DA170322 24-åringen ble stoppet, og da han ble spurt om personalia, oppga han navnet og fødselsnummeret, som dog ikke stemte, til en kamerat.
DB170321 - Men hva om flyet ditt er såpass forsinket at du ikke rekker tidspunktet du oppga i bestillingen ?
DB170321 Halvorsen oppga da følgende begrunnelse : ¶
DA170321 Fornærmede ble også tvunget til å oppgi koden til dette, men ifølge fornærmede oppga han feil kode.
VG170320 Da oppga han « singel » som sivil status.
DB170317 Ifølge en undersøkelse fra Airbnb Norge i 2016 oppga 24 prosent av de utenlandske gjestene at de ikke ville ha kommet til Norge uten Airbnb, eller at de ville hatt et kortere opphold.
DB170317 Der oppga hun at hun hadde brukt kremen. * 4. oktober : Johaug ble informert av Antidoping Norge om funnet i urinprøven. * 13. oktober : Johaug og skiforbundet offentliggjorde saken og avholdt pressekonferanse i Oslo. * 19. oktober : Påtalenemnda i Antidoping Norge suspenderte Johaug i to måneder som f
DB170317 Retten trodde ikke på dette, men er derimot « av den klare oppfatning at tiltalte med viten og vilje selv foretok bookingene, og oppga feil fødselsdato i den hensikt i å få rimeligere flybilletter enn det han hadde krav på ».
VG170316 Retten trodde ikke på dette, men er derimot « av den klare oppfatning at tiltalte med viten og vilje selv foretok bookingene, og oppga feil fødselsdato i den hensikt i å få rimeligere flybilletter enn det han hadde krav på ».
SA170316 Politiet oppga først at de så etter enda en gjerningsperson, men en politikilde sa senere at gutten handlet alene.
FV170316 Politiet oppga først at de så etter enda en gjerningsperson, men en politikilde sa senere at gutten handlet alene.
DN170316 Turpijn forklarer det spektakulære fallet med at PvdA oppga for mange av sine kjernesaker i regjering med Rutte uten å kommunisere det godt nok med velgerne sine i valget.
DB170316 - De oppga også at de føler at selskapene motarbeider dem.
DA170316 Politiet oppga først at de så etter enda en gjerningsperson, men en politikilde sa senere at gutten handlet alene.
DA170316 « Retten er av den klare oppfatning at tiltalte med viten og vilje selv foretok bookingene, og oppga feil fødselsdato i den hensikt i å få rimeligere flybilletter enn det han hadde krav på », heter det i dommen.
BT170316 Politiet oppga først at de så etter enda en gjerningsperson, men en politikilde sa senere at gutten handlet alene.
AP170316 Retten trodde ikke på dette, men er derimot « av den klare oppfatning at tiltalte med viten og vilje selv foretok bookingene, og oppga feil fødselsdato i den hensikt i å få rimeligere flybilletter enn det han hadde krav på ».
AA170316 Politiet oppga først at de så etter enda en gjerningsperson, men en politikilde sa senere at gutten handlet alene.
AA170316 Politiet oppga først at de så etter en andre gjerningsperson, men en politikilde sa senere at 17-åringen handlet alene.
AA170316 Retten trodde ikke på dette, men er derimot « av den klare oppfatning at tiltalte med viten og vilje selv foretok bookingene, og oppga feil fødselsdato i den hensikt i å få rimeligere flybilletter enn det han hadde krav på ».
AA170316 Retten trodde ikke på dette, men er derimot « av den klare oppfatning at tiltalte med viten og vilje selv foretok bookingene, og oppga feil fødselsdato i den hensikt i å få rimeligere flybilletter enn det han hadde krav på ».
DN170315 En hypotese for hemmeligholdet har vært at Trump ikke vil innrømme at han har lavere formue enn det han selv oppga til forfatteren av boken « The Art of Being The Donald » i 2005.
DB170315 Nederlandske styresmakter oppga « sikkerhetsrisiko » som årsak til at de to politikerne ble nektet.
DB170315 Nederlandske styresmakter oppga « sikkerhetsrisiko » som årsak til at de to politikerne ble nektet.
VG170313 Mahamud ble fratatt statsborgerskapet etter 17 år i Norge, fordi myndighetene mener han oppga feil opprinnelsesland da han søkte asyl.
VG170313 * Mahad Abib Mahamud kom til Norge i august 2000 uten identifikasjonspapirer og oppga at han var født i 1986, altså 14 år.
DB170313 Norske myndigheter mener han oppga uriktige opplysninger om identiteten sin, da han kom til Norge i 2000, og da han fikk innvilget statsborgerskap i 2008.
DB170313 Norske myndigheter mener han oppga uriktige opplysninger om identiteten sin, da han kom til Norge i 2000, og da han fikk innvilget statsborgerskap i 2008.
DA170313 Etter 16 år i Norge ble han i april i fjor fratatt sin status som nordmann fordi UNE mener han er fra Djibouti og ikke fra Somalia, slik han oppga da han kom hit som 14-åring.
BT170313 OPPKLARING : Regionveisjef Helge Eidsnes medgir at Statens vegvesen oppga feil tall i bompengeandel for nye E16 i sitt grunnlagsdokument i fjor.
BT170313 Etter 16 år i Norge ble han i april i fjor fratatt sin status som nordmann fordi UNE mener han er fra Djibouti og ikke fra Somalia, slik han oppga da han kom hit som 14-åring.
AP170313https://www.aftenposten.no/norge/Mahad-Abib-Mahamud-tapte-saken-om-statsborgerskap-i-Oslo-tingrett-616984b.html Etter 16 år i Norge ble han i fjor fratatt sin status som nordmann fordi UNE mener han er fra Djibouti og ikke fra Somalia, slik han oppga da han kom hit som 14-åring.
AP170313 Etter 16 år i Norge ble han i fjor fratatt sin status som nordmann fordi UNE mener han er fra Djibouti og ikke fra Somalia, slik han oppga da han kom hit som 14-åring.
AA170313 Etter 16 år i Norge ble han i april i fjor fratatt sin status som nordmann fordi UNE mener han er fra Djibouti og ikke fra Somalia, slik han oppga da han kom hit som 14-åring.
DB170312 Etter 16 år i Norge ble bioingeniøren i fjor fratatt sin status som nordmann fordi UNE mener han er fra Djibouti og ikke fra Somalia, slik han oppga da han kom hit som 14-åring.
VG170311 Det var italiensk politi som ifølge AFP, sporet opp Perrone på Facebook, der han hadde en profil under navnet Saverio Garcia Galiero, som oppga at han bodde i Madero, hvor han altså ble pågrepet.
AA170311 Eieren av en bil på Nesset i Levanger meldte bilen sin stjålet lørdag morgen, og til politiet oppga han navnet på en person som han påsto hadde stjålet bilen, melder politiet på Twitter.
DB170310 Ifølge vitneutsagnet skal 25-åringen ha hørt at War Machine oppga både hennes og familiens adresse i telefonsamtaler med sine bekjente.
DB170309 Der oppga hun at hun hadde brukt kremen. * 4. oktober : Johaug ble informert av Antidoping Norge om funnet i urinprøven. * 13. oktober : Johaug og skiforbundet offentliggjorde saken og avholdt pressekonferanse i Oslo. * 19. oktober : Påtalenemnda i Antidoping Norge suspenderte Johaug i to måneder som f
DB170309 I 13 av 14 tilfeller oppga fornærmede å ha vært påvirket av alkohol i middels til stor grad.
DA170309 - Oppga for lite ¶
DN170308 Firmaet oppga at man gratis kunne finne ut hva folk betalte i skatt, uten at de fikk greie på det.
DB170308 desember 2016, oppga nye anbefalinger omhandlende Afghanistan, hvor det framgår at sikkerhetssituasjonen i landet er vestenlig forverret ».
VG170307 Den spesielle innpakningen han oppga , gladpak og bivoks, var også korrekt.
VG170307 Cappelen oppga å ha fått hasj av typen « jødestjerne » og « french paper » beslaglagt.
DB170307 Der oppga hun at hun hadde brukt Trofodermin.
DB170307 - Ei dame ble oppringt fra et utenlandsk telefonnummer der vedkommende oppga seg for å være fra Microsoft.
AA170307 Shahidi oppga ikke nasjonaliteten til de drepte.
DB170306 Der oppga hun at hun hadde brukt Trofodermin.
DB170306 I intervjuet Mahads mor gjorde med norske myndigheter i 2002, opplyste hun at sønnen Abdulkader var født i 1985, mens far opplyste at først at han var født i 1987, før han oppga at broren var 21 år gammel [ i 2002 ].
DB170306 Den ansatte oppga at følgende samsvarer : ¶
DB170306 Mahad sa de tilhørte samme klan, mens hun oppga Sheikal.
DB170306 I intervjuet gjort i forbindelse med familieinnvandringssøknad i 2002, oppga Mahads far å tilhøre klanen Madiban - Mahamed Gelgash ( rapportskrivers stavemåte, journ. anm. ).
DB170306 Mahad oppga allerede i 2014 at han overførte penger til familien i Etiopia via Abdoulkader i Djibouti.
DB170306 Jeg vil peke på at telefonnummeret til mor framkommer av kvitteringene, men dette er et annet nummer enn det Mahad oppga i 2014.
AA170306 Han oppga ingen tall på hvor mange demonstranter som ble såret.
SA170305 Birkeland og Tarjei Bø var forkjølet, mens Svendsen og Johannes Thingnes Bø oppga at de var utladet etter VM sist måned. ( ©NTB ) ¶
AP170305https://www.aftenposten.no/100Sport/vintersport/skiskyting/Norge-ledet_-men-endte-pa-tredjeplass-i-OL-loypene-231694b.html Birkeland og Tarjei Bø var forkjølet, mens Svendsen og Johannes Thingnes Bø oppga at de var utladet etter VM sist måned. ( ©NTB ) ¶
AP170305 Birkeland og Tarjei Bø var forkjølet, mens Svendsen og Johannes Thingnes Bø oppga at de var utladet etter VM sist måned. ( ©NTB ) ¶
DB170304 I Tillitsundersøkelsen 2016 oppga 27 prosent at de stoler på journalister.
SA170302 Brødrene og deres familie i Norge på 12 barn, foreldre og besteforeldre risikerer å bli sendt ut av Norge fordi UDI mener besteforeldrene oppga feil bakgrunn i 1990 - for 27 år siden.
AA170302 Samtidig oppga 28 prosent av tyskerne at de har et negativt syn på Unionen - 8 prosentpoeng lavere enn i mai 2016.
VG170228 En storfamilie på 12 står i fare for å miste statsborgerskapet fordi besteforeldrene oppga at de var statsløse mens de hadde jordansk statsborgerskap.
DN170228 For retten oppga selskapet å ha 298 millioner dollar i gjeld og eiendeler på 288 millioner dollar - « men verdien er en vesentlig mindre, blant annet fordi mye av eiendelene består av konserninterne fordringer, og hele konsernet nå er i en gjeldsforhandlingssituasjon », heter det i kjennelsen.
DB170228 42 prosent innen gruppen vernepleier/sosialarbeider oppga at det siste året har vært utsatt for vold eller trusler på arbeidsplassen.
DB170228 Dette til tross for at bare 19 prosent av foreldrene som aldri har bodd sammen oppga at de hadde felles foreldreansvar.
DB170227 Den første han oppga navnet på etter pågripelsen i 2013, under avhør med Asker og Bærum-politiet, var den såkalte rørleggeren ( 52 ).
AP170227 Fem år etter at finanskrisen rammet USA, oppga The Economist at 95 prosent av den nye veksten tilfalt de 1 prosent rikeste.
AP170227 Ekteparet oppga at de var statsløse palestinske flyktninger fra Syria, mens UDI etter nærmere undersøkelser er kommet til at de var jordanske statsborgere uten rett til opphold i Norge.
AP170225 Utlendingsmyndighetene mener at han oppga falske opplysninger da han kom til landet, at han ikke er fra Somalia, men fra Djibouti.
VG170224 * Mahad Abib Mahamud kom til Norge i august 2000 uten identifikasjonspapirer og oppga at han var født i født 1986 altså 14 år.
SA170224 - Det var ikke alltid samsvar mellom det mennene i undersøkelsen oppga av fysisk aktivitet og hvor mye de faktisk var i aktivitet.
DA170224 En undersøkelse fra 2016, gjennomført av Skatteetaten og Samarbeid mot svart økonomi, viste at 11 prosent av de som oppga å ha kjøpt snekkerarbeidet de siste to årene hadde handlet svart.
DA170224 I DT-artikkelen Dagsavisen Fremtiden omtalte lørdag, står det spesifisert at « Det er de ulovlige byggetiltakene og arbeid som Gilani i egenerklæringen ved salget oppga at er utført av fagfolk denne saken omhandler. » - Vi har forholdt oss til det som etter forskriftene er tillatt og ikke tillatt å gjøre med sin bolig, og i de kommunale dokumentene står det at han skal ha bygd om to boder til oppholdsrom uten
AP170224https://www.aftenposten.no/norge/Statens-advokat-Mahads-historie-gir-ikke-mening-615904b.html Etter 16 år i Norge ble han i fjor fratatt sin status som nordmann fordi UNE mener han er fra Djibouti og ikke fra Somalia, slik han oppga da han kom hit som 14-åring.
AP170224 Historien om brødrene og familien som risikerer å bli sendt ut av Norge fordi UDI mener foreldrene oppga feil bakgrunn i 1990, skaper politisk splid.
AP170224 Etter 16 år i Norge ble han i fjor fratatt sin status som nordmann fordi UNE mener han er fra Djibouti og ikke fra Somalia, slik han oppga da han kom hit som 14-åring.
AP170224 - Det var ikke alltid samsvar mellom det mennene i undersøkelsen oppga av fysisk aktivitet og hvor mye de faktisk var i aktivitet.
AP170224 Torsdag fortalte Aftenposten om brødrene og familien som risikerer å bli sendt ut av Norge fordi UDI mener foreldrene oppga feil bakgrunn i 1990.
AP170224 Brødrene og familien risikerer å bli sendt ut av Norge fordi UDI mener foreldrene oppga feil bakgrunn i 1990.
AP170224 Brødrene og familien risikerer å bli sendt ut av Norge fordi UDI mener foreldrene oppga feil bakgrunn i 1990.
AA170224 Etter 16 år i Norge ble han i fjor fratatt sin status som nordmann fordi UNE mener han er fra Djibouti og ikke fra Somalia, slik han oppga da han kom hit som 14-åring.
AA170224 - Det var ikke alltid samsvar mellom det mennene i undersøkelsen oppga av fysisk aktivitet og hvor mye de faktisk var i aktivitet.
VG170223 Avhørt om livshistorien, oppga sosiale medier, mobilen min og tok IMEI nummeret.
VG170223 - Noen, eller mange, oppnår gode karakterer i fransk til tross for at ingen oppga ved ankomst at det behersket fransk, sier politioverbetjenten.
SA170223 Brødrene og familien risikerer å bli sendt ut av Norge fordi UDI mener foreldrene oppga feil bakgrunn i 1990.
DB170223 Mahamud saksøker staten v/Utlendingsnemnda ( UNE ), etter at han i fjor ble fratatt statsborgerskapet, fordi norske myndigheter mener at han kommer fra Djibouti, og ikke Somalia, som han oppga da han kom til Norge i 2000.
DB170223 Selv står han på at han er fra Somalia - landet han oppga da han kom til Norge som 14-åring i 2000.
DB170223 Den første han oppga navnet på, under avhør med Asker og Bærum-politiet, var den såkalte rørleggeren ( 52 ).
AP170223 Brødrene og familien risikerer å bli sendt ut av Norge fordi UDI mener foreldrene oppga feil bakgrunn i 1990.
AP170223 Brødrene og familien risikerer å bli sendt ut av Norge fordi UDI mener foreldrene oppga feil bakgrunn i 1990.
AP170223 Brødrene og familien risikerer å bli sendt ut av Norge fordi UDI mener foreldrene oppga feil bakgrunn i 1990.
DB170222 Staten og Mahad krangler om 13 punkter, punkter staten mener beviser at Mahad opprinnelig kommer fra Djibouti og ikke fra Somalia, som han oppga som hjemland da han kom til Norge i 2000.
DB170222 I intervjuet gjort med norske myndigheter i 2000, oppga Mahad at han bare snakket morsmålet, som var somalisk.
DB170222 Staten og Mahad krangler hovedsakelig om 13 punkter, der staten mener å kunne bevise at Mahad oppga uriktige opplysninger da han kom til Norge i 2000.
AP170222 Brødrene og familien risikerer å bli sendt ut av Norge fordi UDI mener foreldrene oppga feil bakgrunn i 1990.
DB170221 Mahad Abib Mahamud ( 30 ) mistet i fjor det norske statsborgerskapet, fordi norske myndigheter hevder han er fra Djibouti og ikke Somalia, som han oppga da han kom til Norge i 2000.
DB170221 I 2000 var første gang Mahad oppga opplysninger til norske myndigheter.
DB170221 Han oppga også at morsmål var somalisk, og at han ikke snakket andre språk.
DB170221 Oppga at han er født i Somalia ¶
DA170221 LAHTI ( Dagsavisen ) : Han oppga medienes mas som en av årsakene til Therese Johaugs positive dopingprøve, han vil ikke kalle de norske sakene fra i fjor dopingsaker og han kom med noen halvkvedete viser om at svensk ishockey også burde granskes.
AP170221 Etter 16 år i Norge ble han i fjor fratatt sin status som nordmann fordi UNE mener han er fra Djibouti og ikke fra Somalia, slik han oppga da han kom hit som 14-åring.
AA170221 Etter 16 år i Norge ble han i fjor fratatt sin status som nordmann fordi UNE mener han er fra Djibouti og ikke fra Somalia, slik han oppga da han kom hit som 14-åring.
VG170220 Da Jolie brått søkte om skilsmisse i september i fjor, oppga hun at det var for å sikre « familiens helse ».
VG170220 Borgström sier at Sahlin trodde lønnen hans skulle bli den hun oppga , men erkjenner at hun ikke skulle ha skrevet under før det var klart.
AP170220 Borgström sier at Sahlin trodde lønnen hans skulle bli den hun oppga , men erkjenner at hun ikke skulle ha skrevet under før det var klart.
AA170220 Borgström sier at Sahlin trodde lønnen hans skulle bli den hun oppga , men erkjenner at hun ikke skulle ha skrevet under før det var klart.
DB170218 Top Toy, som eier BR-Leker og Toys R Us, oppga den gang overfor Side2 at de kom til å følge opp leketøyet.
BT170217 Av de 5.000 som var med i den undersøkelsen, oppga 44 prosent av kvinnene og 42 prosent av mennene at de aldri hadde hatt sex.
BT170217 I elevundersøkelsen i 2016 svarte 6,3 prosent av elevene at de blir mobbet to til tre ganger i måneden eller mer, og hele 40 prosent av ofrene oppga at ingen voksne visste om det.
AA170217 Av de 5.000 som var med i den undersøkelsen, oppga 44 prosent av kvinnene og 42 prosent av mennene at de aldri hadde hatt sex.
AA170216 Rus : På slutten av 1990-tallet oppga 17 prosent av unge islendinger at de hadde prøvd cannabis siste måned, i 2015 svarte bare 3,3 prosent ja på det samme spørsmålet.
AA170216 Hele 42 prosent av 15-16-åringene oppga å ha vært fulle siste måned og 17 prosent hadde prøvd cannabis i 1998.
SA170215 Der oppga hun at hun hadde brukt kremen. 4. oktober : Johaug ble informert av Antidoping Norge om funnet i urinprøven. 13. oktober : Johaug og skiforbundet offentliggjorde saken og avholdt pressekonferanse i Oslo. 19. oktober : Påtalenemnda i Antidoping Norge suspenderte Johaug i to måneder som følge a
FV170215 Der oppga hun at hun hadde brukt kremen. 4. oktober : Johaug ble informert av Antidoping Norge om funnet i urinprøven. 13. oktober : Johaug og skiforbundet offentliggjorde saken og avholdt pressekonferanse i Oslo. 19. oktober : Påtalenemnda i Antidoping Norge suspenderte Johaug i to måneder som følge a
DB170215 I den forklaringen som både retten og UNE nå legger til grunn, oppga han å ha flyktet etter å ha blitt drapstruet hvis han ikke overga politibilen til militsmedlemmer, og at de hadde avfyrt skudd og kastet en sjokkgranat mot huset hans.
BT170215 Der oppga hun at hun hadde brukt kremen. 4. oktober : Johaug ble informert av Antidoping Norge om funnet i urinprøven. 13. oktober : Johaug og skiforbundet offentliggjorde saken og avholdt pressekonferanse i Oslo. 19. oktober : Påtalenemnda i Antidoping Norge suspenderte Johaug i to måneder som følge a
BT170215 Der oppga hun at hun hadde brukt kremen. 4. oktober : Johaug ble informert av Antidoping Norge om funnet i urinprøven. 13. oktober : Johaug og skiforbundet offentliggjorde saken og avholdt pressekonferanse i Oslo. 19. oktober : Påtalenemnda i Antidoping Norge suspenderte Johaug i to måneder som følge a
AP170215 Der oppga hun at hun hadde brukt kremen. 4. oktober : Johaug ble informert av Antidoping Norge om funnet i urinprøven. 13. oktober : Johaug og skiforbundet offentliggjorde saken og avholdt pressekonferanse i Oslo. 19. oktober : Påtalenemnda i Antidoping Norge suspenderte Johaug i to måneder som følge a
BT170214 Han sa også at en av hasjleverandørene hans i Nederland var orientert, men oppga ikke noe navn på denne personen.
AP170214 Han oppga da å være på vei til Disneyland i Tokyo.
AP170214 Han oppga da å være på vei til Disneyland i Tokyo.
VG170213 Den lille nettbutikken du oppga kredittkortinformasjonen din til, har den bra nok sikkerhet ?
VG170213 Politimann i Sverige : Oppga mistenkte i voldssaker ¶
DB170213 - Du kjøpte denne og oppga navnet til Eirik Jensen ?
VG170212 Politimann i Sverige : Oppga mistenkte i voldssaker ¶
DB170212 Også SSB bekrefter at det ikke var hverdagskost å reise på ferie på 1970-tallet : Fire av ti oppga at de aldri hadde vært på ferietur i 1970, mens det i 1974 var en av fire som sa de aldri hadde reist bort på ferie.
DB170212 Ifølge Dokka, oppga 5 prosent at de i 1970 hadde vært på « selskapsreise », mens 7 prosent hadde feriert slik i 1974.
AA170212 53-åringen fra Oslo oppga ikke timene han jobbet i Oppegård kommune på meldekortene han sendte til Nav.
DB170211 For enkelte av dem har nok de vanlige jobbene blitt nedprioritert gjennom åra, Cappelens nestkommanderende « brusselgeren » har tidligere drevet et brusutsalg og butikk, men oppga å være arbeidsledig i Asker og Bærum tingrett.
SA170210 Der oppga hun at hun hadde brukt kremen. 4. oktober : Johaug ble informert av Antidoping Norge om funnet i urinprøven. 13. oktober : Johaug og skiforbundet offentliggjorde saken og avholdt pressekonferanse i Oslo. 19. oktober : Påtalenemnda i Antidoping Norge suspenderte Johaug i to måneder som følge a
FV170210 Der oppga hun at hun hadde brukt kremen. 4. oktober : Johaug ble informert av Antidoping Norge om funnet i urinprøven. 13. oktober : Johaug og skiforbundet offentliggjorde saken og avholdt pressekonferanse i Oslo. 19. oktober : Påtalenemnda i Antidoping Norge suspenderte Johaug i to måneder som følge a
DA170210 Der oppga hun at hun hadde brukt kremen. * 4. oktober : Johaug ble informert av Antidoping Norge om funnet i urinprøven. * 13. oktober : Johaug og skiforbundet offentliggjorde saken og avholdt pressekonferanse i Oslo. * 19. oktober : Påtalenemnda i Antidoping Norge suspenderte Johaug i to måneder som f
BT170210 Der oppga hun at hun hadde brukt kremen. 4. oktober : Johaug ble informert av Antidoping Norge om funnet i urinprøven. 13. oktober : Johaug og skiforbundet offentliggjorde saken og avholdt pressekonferanse i Oslo. 19. oktober : Påtalenemnda i Antidoping Norge suspenderte Johaug i to måneder som følge a
AP170210 Der oppga hun at hun hadde brukt kremen. 4. oktober : Johaug ble informert av Antidoping Norge om funnet i urinprøven. 13. oktober : Johaug og skiforbundet offentliggjorde saken og avholdt pressekonferanse i Oslo. 19. oktober : Påtalenemnda i Antidoping Norge suspenderte Johaug i to måneder som følge a
VG170209 UDI og UNE mener at Mahamud er fra Djibouti, ikke Somalia, som han selv oppga som 14-åring.
DA170209 - Hun oppga falskt navn og telefonnummer, sier innehaver av California Nails, Trine Fajardo, overfor RA.
DA170209 - Det virker som at kvinnen hadde tenkt dette nøye igjennom, siden hun oppga falskt navn og telefonnummer.
FV170208 Terroristen oppga at den skulle brukes til storviltjakt på rådyr.
FV170208 Terroristen oppga at den skulle brukes til storviltjakt på rådyr.
AP170208https://www.aftenposten.no/norge/Na-er-det-over-1_3-millioner-private-skytevapen-i-Norge-To-distrikter-troner-klart-overst-pa-vapenstatistikken-614736b.html Terroristen oppga at den skulle brukes til storviltjakt på rådyr.
AP170208 Terroristen oppga at den skulle brukes til storviltjakt på rådyr.
AP170208 Terroristen oppga at den skulle brukes til storviltjakt på rådyr.
VG170207 Heller ikke Disney Italia har ønsket å kommentere tittelendringen, men ifølge Variety oppga markedssjefen for kinofilm, Davide Romani, i fjor at de « hadde problematikken i tankene » - med referanse til hvor kjent Moana Pozzie er for voksne italienere, til tross for at hun døde i 1994.
VG170207 De 44 personene ombord oppga at de kom fra Irak, Eritrea, Egypt, Kamerun, Iran, Kongo, Burundi og Zimbabwe.
SA170207 Til sammen 515 nordmenn meldte seg for skattemyndighetene i fjor og oppga at de har unndratt til sammen 14 milliarder kroner fra beskatning.
DB170207 Forrige uke avviste en dommer Trumps krav mot den britiske tabloidavisa, ettersom det var usikkerhet rundt domsmyndigheten og hvorvidt Trump oppga riktig foretak som saksøkte, ifølge The Washington Post.
VG170206 Av de 220 intervjuet for rapporten, oppga 65 prosent at de hadde vært vitne til drap, mens rett under halvparten hadde opplevd at et familiemedlem hadde blitt drept skriver CNN.
VG170206 Jobben til aktoratet ville selvsagt vært enklere om det eksisterte SMSer der Cappelen oppga sine ligamedlemmer med navn og personnummer.
DN170206 Til sammen 515 nordmenn meldte seg for skattemyndighetene i fjor og oppga at de har unndratt til sammen 14 milliarder kroner fra beskatning.
AA170206 Til sammen 515 nordmenn meldte seg for skattemyndighetene i fjor og oppga at de har unndratt til sammen 14 milliarder kroner fra beskatning.
AA170206 Til sammen 515 nordmenn meldte seg for skattemyndighetene i fjor og oppga at de har unndratt til sammen 14 milliarder kroner fra beskatning.
VG170205 Flere flyselskaper oppga at de hadde fått beskjed av amerikanske myndigheter om å slippe ombord alle passasjerer med gyldig visum til USA, selv om disse passasjerene kommer fra et av de syv landene.
DB170202 I rapporten oppga CIA, FBI og NSA at de er svært sikre på at Hovedstyret for den russiske etterretningstjenesten ( GRU ) brukte Guccifer 2.0 ( person som har hevdet å være rumensk hacker ), DCLeaks.com og WikiLeaks for å vidreformidle informasjon de har tilegnet seg gjennom hacking.
DB170202 Mennene, som i retten oppga sine daglige virker som henholdsvis vekter, selvstendig næringsdrivende og arbeidsledige, opptrådte i ulike konstellasjoner.
DB170202 ¶ GRILLET AV DOMMERN : Tingrettsdommer Kim Heger ønsket å vite hva som sjedde med dansk hasjkontakt dersom Gjermund Cappelen oppga navnet hans.
DB170201 Selskapene oppga religiøse grunne for sin misnøye.
SA170131 SKEIDAR : 15 prosent under 30 år og 40 prosent i gruppen 65+ oppga at de kjøpte sofa hos Skeidar.
SA170131 Kun tre prosent i aldersgruppen 65+ oppga at de kjøpte sofa hos Ikea.
SA170131 I Prognosesenterets undersøkelse Møbelmonitor oppga de færreste av de hadde kjøpt barstoler.
SA170131 Dette oppga flest at de handlet : ¶
SA170131 29 prosent av respondentene under 30 år oppga at de kjøpte sofaen sin hos Ikea, og tendensen synker markant når alderen stiger.
DB170131 Han sier at han ikke ønsket å legge seg på linje med Slagsvold Vedum og Gundersen, og at han derfor oppga et lavere tall enn dem.
BT170131 SKEIDAR : 15 prosent under 30 år og 40 prosent i gruppen 65+ oppga at de kjøpte sofa hos Skeidar.
BT170131 Kun tre prosent i aldersgruppen 65+ oppga at de kjøpte sofa hos Ikea.
BT170131 I Prognosesenterets undersøkelse Møbelmonitor oppga de færreste av de hadde kjøpt barstoler.
BT170131 Dette oppga flest at de handlet : ¶
BT170131 29 prosent av respondentene under 30 år oppga at de kjøpte sofaen sin hos Ikea, og tendensen synker markant når alderen stiger.
AP170131 SKEIDAR : 15 prosent under 30 år og 40 prosent i gruppen 65+ oppga at de kjøpte sofa hos Skeidar.
AP170131 Kun tre prosent i aldersgruppen 65+ oppga at de kjøpte sofa hos Ikea.
AP170131 I Prognosesenterets undersøkelse Møbelmonitor oppga de færreste av de hadde kjøpt barstoler.
AP170131 Dette oppga flest at de handlet : ¶
AP170131 29 prosent av respondentene under 30 år oppga at de kjøpte sofaen sin hos Ikea, og tendensen synker markant når alderen stiger.
DB170130 Ifølge rapporten oppga 66 prosent av alle iranere at de hadde to statsborgerskap ¶
AP170130 Syv prosent oppga at foreldrene deres bare hadde obligatorisk skolegang, og disse ungdommene begynte å drikke tidligere enn ungdom ellers.
FV170127 I forrige storkontroll, i 2015, avdekket Lånekassen 2.200 studenter som oppga uriktig informasjon for å få stipend - og i disse dager er en ny storkontroll i gang, der 43.000 personer som studerer i nærheten av der foreldrene bor, blir bedt om å dokumentere at de bor borte.
FV170127 Utover å ha drevet med kriminalitet, oppga den ene polakken i retten at han arbeider som bilforhandler i hjemlandet.
DN170126 Ved forrige storkontroll, i 2015, avdekket Lånekassen 2200 studenter som oppga uriktig informasjon for å få stipend.
DB170126 Etterfulgt av et pistol-tegn oppga han videre fornavnet til to personer, som etter alt og dømme er to av de fem siktede.
SA170124 Der oppga hun at hun hadde brukt kremen.i ¶ 4. oktober : Johaug ble informert av Antidoping Norge om funnet i urinprøven.i ¶ 13. oktober : Johaug og skiforbundet offentliggjorde saken og avholdt pressekonferanse i Oslo. 19. oktober : Påtalenemnda i Antidoping Norge suspenderte Johaug i to måneder som føl
FV170124 Der oppga hun at hun hadde brukt kremen. 4. oktober : Johaug ble informert av Antidoping Norge om funnet i urinprøven. 13. oktober : Johaug og skiforbundet offentliggjorde saken og avholdt pressekonferanse i Oslo. 19. oktober : Påtalenemnda i Antidoping Norge suspenderte Johaug i to måneder som følge a
BT170124 Der oppga hun at hun hadde brukt kremen. 4. oktober : Johaug ble informert av Antidoping Norge om funnet i urinprøven. 13. oktober : Johaug og skiforbundet offentliggjorde saken og avholdt pressekonferanse i Oslo. 19. oktober : Påtalenemnda i Antidoping Norge suspenderte Johaug i to måneder som følge a
AP170124 Der oppga hun at hun hadde brukt kremen. 4. oktober : Johaug ble informert av Antidoping Norge om funnet i urinprøven. 13. oktober : Johaug og skiforbundet offentliggjorde saken og avholdt pressekonferanse i Oslo. 19. oktober : Påtalenemnda i Antidoping Norge suspenderte Johaug i to måneder som følge a
AP170119 De som oppga falsk ID eller galt statsborgerskap i sin asylsøknad, skal ikke føle seg trygge, selv om de forlengst har fått opphold og norsk statsborgerskap.
DB170118 Jeg hadde nettopp flyttet og oppga den tidligere adressa av gammel vane, forklarte tiltalte.
DB170118 - Jeg oppga den gamle adressa.
AP170118 Handlinger : Én av doktorgradskandidatene oppga å ha falsifisert data og én oppga å ha plagiert publikasjoner de tre årene studien ble gjennomført. Én oppga å ha presentert data på misledende måte.
AP170118 Handlinger : Én av doktorgradskandidatene oppga å ha falsifisert data og én oppga å ha plagiert publikasjoner de tre årene studien ble gjennomført. Én oppga å ha presentert data på misledende måte.
AP170118 Én oppga å ha presentert data på misledende måte.
AP170118 Handlinger : Én av doktorgradskandidatene oppga å ha falsifisert data og én oppga å ha plagiert publikasjoner de tre årene studien ble gjennomført. Én oppga å ha presentert data på misledende måte.
AP170118 Handlinger : Én av doktorgradskandidatene oppga å ha falsifisert data og én oppga å ha plagiert publikasjoner de tre årene studien ble gjennomført. Én oppga å ha presentert data på misledende måte.
AP170118 Én oppga å ha presentert data på misledende måte.
DB170117 Deretter innhentet de fødselsnummeret til disse personene og oppga dem som medlemmer i årlige søknader om statsstøtte.
DB170117 Khaled Ahmed Taleb kommer opprinnelig fra Somalia, men oppga at han var fra Djibouti da han ankom Norge.
DB170117 ( Dagbladet ) : I fjor vår ble 30 år gamle Mahad Abib Mahamud fratatt det norske statsborgerskapet sitt fordi UDI og UNE mener at han kommer fra det afrikanske landet Djibouti, og ikke Somalia, som han oppga i asylsøknaden sin.
DB170117 33-åringen fra Usbekistan ble pågrepet i en luksusleilighet i bydelen Esenyurt sammen med fem andre : sønnen på 4,5 år, tre kvinner fra Egypt, Senegal og Somalia og en mann som politiet først oppga å være fra Kirgisistan.
AP170115 Mahad Abib Mahamud ( 30 ) kom til Norge som 14-åring og oppga at han var fra Somalia.
AP170115 Ifølge UDI oppga han feil opplysninger i asylsøknaden sin da han kom til Norge for 16 år siden.
AP170115 Mahad Abib Mahamud ( 30 ) kom til Norge som 14-åring og oppga at han var fra Somalia.
AP170115 Ifølge UDI oppga han feil opplysninger i asylsøknaden sin da han kom til Norge for 16 år siden.
AP170114https://www.aftenposten.no/norge/Mahad-Adib-Mahamud-30-mister-statsborgerskapet-etter-17-ar-i-Norge--Takk-for-all-den-varme-stotten-613022b.html Mahamud forteller at alt begynte med at UDI fikk et anonymt tips om at han egentlig er fra Djibouti, og ikke Somalia, slik han selv oppga for 17 år siden.
AP170114 Mahamud forteller at alt begynte med at UDI fikk et anonymt tips om at han egentlig er fra Djibouti, og ikke Somalia, slik han selv oppga for 17 år siden.
AP170114 Mahamud forteller at alt begynte med at UDI fikk et anonymt tips om at han egentlig er fra Djibouti, og ikke Somalia, slik han selv oppga for 17 år siden.
DB170113 Med « Motstandsbevegelsen » sikter Breivik til en angivelig høyreekstrem organisasjon, « Den norske antikommunistiske motstandsbevegelsen », han oppga å være medlem av da han 22. juli ringte til politiet fra Utøya for å overgi seg.
DB170113 Spesialenheten grillet ham imidlertid på at han oppga adressen sin i Finn-annonser, i søknader om båtplass, bestillinger fra Nespresso og liknende.
DB170112 I Virkes ferske undersøkelse, oppga 79 prosent av de spurte at de planla minst en helgetur i løpet av 2017.
DB170112 I over halvparten av disse tilfellene, 1728 ganger, oppga mannskapet at nøkkelproblemene førte til at avfall ikke ble hentet.
DB170112 Jensen bodde på skjult adresse på grunn av trusler fra kriminelle miljøer - og Spesialenheten betviler ikke at han var truet - men oppga altså adressen sin i ulike sammenhenger.
DB170112 ( Dagbladet ) : Spesialenheten-aktor Kristine Schilling stilte i formiddag en rekke spørsmål til Eirik Jensen om hvorfor han oppga adressen sin i blant annet Finn-annonser, i søknader om båtplass, bestillinger fra Nespresso og liknende, samtidig som han har forklart at en grunnene til at han hadde mye kontanter var at han var ikke ville legge igjen
AP170112 Penger fra foreldrene og overskudd fra hussalg ga også pluss i kontaktstrømmen, oppga Jensen.
AP170112 Likevel oppga han flere ganger privatadressen i forbindelse med kjøp og salg.
AP170112 Penger fra foreldrene og overskudd fra hussalg ga også pluss i kontaktstrømmen, oppga Jensen.
DB170111 Mest utsatt er kvinner mellom 16 og 24 år - blant dem var det ni prosent som i 2015 oppga at de hadde blitt utsatt for et slikt lovbrudd.
DB170110 Skuespilleren oppga barnas rett til privatliv som årsak, spesielt siden samtlige er mindreårige.
AP170106 juni oppga Norge ved general Carl Gustav Fleischer kampen.
DB170105 I tillegg skal de sagt at jenta oppga seg for å være 18 år.
DB170105 Det var først en måned etter første avhør, at jenta oppga navnet på de to yngste brødrene.
DB170105 Skuespilleren oppga barnas rett til privatliv som årsak, spesielt siden samtlige er mindreårige.
DB170105 Sistnevnte oppga standardfrasen « uforenelige forskjeller » som grunn til bruddet i skilsmissepapirene, og siden har duoen holdt tett om ytterligere detaljer rundt separasjonen.
AP170104 I går kunne Nationen fortelle at kronikken er skrevet av Frps Jan-Henrik Fredriksen, og at det var Finnmark Dagblad som oppga feil forfatter.
DN170103 Han oppga ikke disse avtalene i et sentralt register for politikere og offentlige ansatte.
DN170103 I dag har han en rekke styreverv og oppga i retten at han har en inntekt på én million i året og en ligningsformue på 95 millioner kroner.
DN170103 I dag har han en rekke styreverv og oppga i retten at han har en inntekt på én million i året og en ligningsformue på 95 millioner kroner.
DB170103 Politiet oppga å vite hvem som er bileier og at vedkommende hadde kjørt bilen.
DN170102 Partiene oppga sitt første forsøk i midten av november, deretter gikk stafettpinnen videre til det grønne Venstrebevegelsen - de grønne.
AP161214https://www.aftenposten.no/osloby/Na-har-den-forste-private-barnehagen-fatt-nei-fra-byradet-610981b.html Byråden oppga først at hun ikke kjente til at kommunen ble kontaktet i forkant av avtalen som ble inngått med Espira.
AP161212https://www.aftenposten.no/osloby/Hoyskolen-Kristiana-kjoper-omstridt-privatskole-610943b.html Dette fordi departementet mener skolen oppga uriktige opplysninger som utløste urettmessig statsstøtte, studielån og stipend for studenter ved tre av skolens ikke-godkjente utdanninger.
AP161128 Deretter innhentet de fødselsnummeret til disse personene fra folkeregisteret og oppga de som medlemmer i årlige søknader om statsstøtte.
AP161125 Da LOT oppga ruten hadde SAS kastet kortene for flere år siden.
AP161125 Da LOT oppga ruten hadde SAS kastet kortene for flere år siden.
AP161120https://www.aftenposten.no/norge/Oppgir-fiktive-adresser-i-Norge-for-a-fa-Nav-stotte-mens-de-bor-i-utlandet-Tidligere-stortingsvara-tiltalt-for-trygdesvindel-605967b.html På meldekortet til Nav oppga eks-politikeren fra Oslo en adresse i Norge.
SA161105 Der oppga hun at hun hadde brukt kremen.i ¶ i ¶
SA161105 Der oppga hun at hun hadde brukt kremen.4. oktober : Johaugble informert av Antidoping Norge om funnet i urinprøven.13. oktober : Johaugog Norsk skiforbund offentliggjorde den positive dopingprøven og avholdt pressekonferanse på Ullevaal.13. oktober : Antidoping Norge holder pressekonferanse om saken.
AP161105https://www.aftenposten.no/100Sport/vintersport/langrenn/Slik-gikk-det-da-en-svensk-retorikkekspert-analyserte-Johaugs-pressekonferanse-135733b.html Der oppga hun at hun hadde brukt kremen.4. oktober : Johaugble informert av Antidoping Norge om funnet i urinprøven.13. oktober : Johaugog Norsk skiforbund offentliggjorde den positive dopingprøven og avholdt pressekonferanse på Ullevaal.13. oktober : Antidoping Norge holder pressekonferanse om saken.
AP161105https://www.aftenposten.no/100Sport/vintersport/langrenn/Slik-gikk-det-da-en-svensk-retorikkekspert-analyserte-Johaugs-pressekonferanse-135733b.html Der oppga hun at hun hadde brukt kremen.
SA161027 Der oppga hun at hun hadde brukt kremen.4. oktober : Johaugble informert av Antidoping Norge om funnet i urinprøven.13. oktober : Johaugog Norsk skiforbund offentliggjorde den positive dopingprøven og avholdt pressekonferanse på Ullevaal.13. oktober : Antidoping Norge holder pressekonferanse om saken.
SA161027 Der oppga hun at hun hadde brukt kremen.4. oktober : Johaugble informert av Antidoping Norge om funnet i urinprøven.13. oktober : Johaugog Norsk skiforbund offentliggjorde den positive dopingprøven og avholdt pressekonferanse på Ullevaal.13. oktober : Antidoping Norge holder pressekonferanse om saken.
FV161027 Der oppga hun at hun hadde brukt kremen.4. oktober : Johaugble informert av Antidoping Norge om funnet i urinprøven.13. oktober : Johaugog Norsk skiforbund offentliggjorde den positive dopingprøven og avholdt pressekonferanse på Ullevaal.13. oktober : Antidoping Norge holder pressekonferanse om saken.
FV161027 Der oppga hun at hun hadde brukt kremen.4. oktober : Johaugble informert av Antidoping Norge om funnet i urinprøven.13. oktober : Johaugog Norsk skiforbund offentliggjorde den positive dopingprøven og avholdt pressekonferanse på Ullevaal.13. oktober : Antidoping Norge holder pressekonferanse om saken.
BT161027 Der oppga hun at hun hadde brukt kremen.4. oktober : Johaugble informert av Antidoping Norge om funnet i urinprøven.13. oktober : Johaugog Norsk skiforbund offentliggjorde den positive dopingprøven og avholdt pressekonferanse på Ullevaal.13. oktober : Antidoping Norge holder pressekonferanse om saken.
BT161027 Der oppga hun at hun hadde brukt kremen.4. oktober : Johaugble informert av Antidoping Norge om funnet i urinprøven.13. oktober : Johaugog Norsk skiforbund offentliggjorde den positive dopingprøven og avholdt pressekonferanse på Ullevaal.13. oktober : Antidoping Norge holder pressekonferanse om saken.
AP161027 Der oppga hun at hun hadde brukt kremen.4. oktober : Johaugble informert av Antidoping Norge om funnet i urinprøven.13. oktober : Johaugog Norsk skiforbund offentliggjorde den positive dopingprøven og avholdt pressekonferanse på Ullevaal.13. oktober : Antidoping Norge holder pressekonferanse om saken.
FV161020 1813 oppga det samme ved svangerskapets slutt.
SA161019 1813 oppga det samme ved svangerskapets slutt.
FV161019 Der oppga hun at hun hadde brukt kremen.4. oktober : Johaugble informert av Antidoping Norge om funnet i urinprøven.13. oktober : Johaugog Norsk skiforbund offentliggjorde den positive dopingprøven og avholdt pressekonferanse på Ullevaal.13. oktober : Antidoping Norge holder pressekonferanse om saken.
AP161019 1813 oppga det samme ved svangerskapets slutt.
SA161013 Hun oppga da at hun hadde brukt kremen Trofodermin.
FV161013https://www.fvn.no/100Sport/vintersport/langrenn/Therese-Johaug-tatt-i-doping---Jeg-er-helt-knust-207667b.html Hun oppga da at hun hadde brukt kremen Trofodermin.
FV161013https://www.fvn.no/100Sport/vintersport/langrenn/Nedbrutt-Johaug-etter-dopingdommen---Jeg-har-null-skyld-i-dette-63187b.html Jeg oppga da at jeg hadde brukt denne kremen.
FV161013 Hun oppga da at hun hadde brukt kremen Trofodermin.
BT161013 Hun oppga da at hun hadde brukt kremen Trofodermin.
AP161013https://www.aftenposten.no/100Sport/vintersport/langrenn/Therese-Johaug-tatt-i-doping---Jeg-er-helt-knust-207667b.html Hun oppga da at hun hadde brukt kremen Trofodermin.
AP161013https://www.aftenposten.no/100Sport/vintersport/langrenn/Nedbrutt-Johaug-etter-dopingdommen---Jeg-har-null-skyld-i-dette-63187b.html Jeg oppga da at jeg hadde brukt denne kremen.
AP160927https://www.aftenposten.no/kultur/Westerdals-tar-statens-millionkrav-til-retten-605513b.html Dette fordi departementet mener skolen oppga uriktige opplysninger som utløste urettmessig statsstøtte, studielån og stipend for studenter ved tre av skolens ikke-godkjente utdanninger.
AP160823https://www.aftenposten.no/reise/Matte-betale-2500-kroner-for-bagasje-mellom-Bergen-og-Oslo-149b.html Prisen de oppga var 200 kroner, forteller hun til Bergens Tidende.
SA160811 Svært få oppga ubehag rundt det å ha fremmede i bilen, eller at man rett og slett ikke gidder, som en årsak til at de ikke ønsker samkjøring.
SA160721 Der oppga 86 prosent at de sluttet helt å drikke alkohol da de fant ut at de var gravide.
FV160721 Der oppga 86 prosent at de sluttet helt å drikke alkohol da de fant ut at de var gravide.
BT160721 Der oppga 86 prosent at de sluttet helt å drikke alkohol da de fant ut at de var gravide.
AP160710 Terroristen oppga at den skulle brukes til storviltjakt på rådyr.
AP160710 Terroristen oppga at den skulle brukes til storviltjakt på rådyr.
AP160702https://www.aftenposten.no/norge/Familien-skulle-til-Split-lordag-morgen-Norwegian-varslet-samme-natt-med-SMS-585981b.html Hun ringte Norwegian som ikke oppga noen årsak til kanselleringen.
SA160627 Motoren gjorde ikke bilen raskere, null til hundre tok faktisk to tiendedeler mer, ifølge fabrikken, men tester viste at den var raskere enn det Volkswagen oppga .
DA160620 Hun er svært tilbakeholden med informasjon om møtets innhold, og svarer ikke på om noen oppga at deres elever deltar på slike tilbud.
SA160601 Det er færre enn for eksempel i 2013 hvor 44 prosent oppga det samme.
BT160601 I en uformell spørreundersøkelse blant kvinner som kom til den rutinemessige ultralydundersøkelsen ved Kvinneklinikken, oppga ca. 70 prosent at de har vært til ultralydundersøkelse tidligere i svangerskapet.
SA160531 Mens da foreldre med barn i alderen 4 - 10 år ble spurt om barnet satt bakovervendt til det var 3 år, oppga kun 39 prosent at det var tilfelle. 33 prosent satt bakovervendt til de var 4 år, 17 prosent satt slik til de var 2 år.
FV160531 Mens da foreldre med barn i alderen 4 - 10 år ble spurt om barnet satt bakovervendt til det var 3 år, oppga kun 39 prosent at det var tilfelle. 33 prosent satt bakovervendt til de var 4 år, 17 prosent satt slik til de var 2 år.
AP160531https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/--Sjokkerende-nok-moter-vi-foreldre-som-er-sikret-selv_-men-som-lar-barna-sitte-usikret-8530b.html Mens da foreldre med barn i alderen 4 - 10 år ble spurt om barnet satt bakovervendt til det var 3 år, oppga kun 39 prosent at det var tilfelle. 33 prosent satt bakovervendt til de var 4 år, 17 prosent satt slik til de var 2 år.
AP160514https://www.aftenposten.no/norge/Mange-flattpasienter-opplever-at-de-ikke-blir-tatt-pa-alvor-av-helsevesenet-69686b.html 456 pasienter deltok i undersøkelsen, og av disse oppga 76 prosent at de var bitt av flått.
AP160514 456 pasienter deltok i undersøkelsen, og av disse oppga 76 prosent at de var bitt av flått.
AP160223 I 2007 oppga 16,7 prosent av elevene at de ble mobbet, i 2010 var tallet på hele 21,1 prosent.
AP160214 Like mange menn ( 5,1 prosent ) som kvinner ( 4,9 prosent ) hadde opplevd alvorlig fysisk vold fra foresatte ( slått med knyttneve, sparket, banket opp ).59,1 prosent av mennene som hadde opplevde mindre alvorlig vold fra partner ( kløpet, lugget eller slått med flat hånd ) oppga at de aldri hadde snakket med noen om volden.
AP160211 Det var Oslo kommune selv som oppga dette tallet.
AP160128https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Giftekspert-Kvitt-deg-med-nesten-alle-lekene-pa-dette-barnerommet-9152b.html For noen år siden oppga nær 90 prosent av forbrukerne at de ikke leste ingredienslisten på matvarer, jeg håper andelen kan ha økt siden den gang, sier Forsberg.
AP160126 Utenriksminister Sergej Lavrov understreket tirsdag at Russland ikke vil ta tilbake asylsøkere som « med overlegg oppga falske opplysninger om formålet med besøket i Russland ».
AP160126> Utenriksminister Sergej Lavrov understreket tirsdag at Russland ikke vil ta tilbake asylsøkere som « med overlegg oppga falske opplysninger om formålet med besøket i Russland ».
AP160126> target="avis" href= Utenriksminister Sergej Lavrov understreket tirsdag at Russland ikke vil ta tilbake asylsøkere som « med overlegg oppga falske opplysninger om formålet med besøket i Russland ».