SA171117 Forslaget skal ramme inn bemanningsbransjen bedre og forhindre nulltimerskontrakter .
NL171107 Investeringer i atomvåpenindustri og byggeprosjekter med løsarbeider- og nulltimerskontrakter ( kontrakter uten garantilønn ) gjør ikke at tilliten til han blir større.
DB171105 Kamp mot nulltimerskontrakter
DB171105 - I vår vant fem modige polske arbeidere en viktig sak om såkalte « nulltimerskontrakter » mot et bemanningsbyrå i Bergen.
DB170911 - 70000 unge utenfor arbeid og utdanning skal hjelpes inn i aktivitet og vi skal rette opp svekkelsen av arbeidsmiljøloven, forby nulltimerskontrakter og forsvare sykelønnsordningen, fortsetter Ap-toppen.
VG170906 Flere av arbeiderne i byggeprosjektet Grenselunden, hvor Støres selskap Fernstø har en eierandel på 3,26 prosent, har nettopp denne typen arbeidsavtaler som Ap-lederen har omtalt som « nulltimerskontrakter » eller « løsarbeiderkontrakter », ifølge avisen.
DA170901 Partiet ønsker å få slutt på bruken av såkalte nulltimerskontrakter , altså faste stillinger uten stillingsbrøk.
DA170901 Ifølge Hartz er bruken av nulltimerskontrakter utbredt i handels- og servicenæringen i drammensregionen.
DA170901 Fagforbundet Handel og Kontor og Arbeiderpartiet vil ha forbud mot bruk av nulltimerskontrakter snarest.
DA170901 Enighet : Arbeiderpartiet og fagforbundet Handel og Kontor er enige om en ting : de vil ha slutt på bruk av nulltimerskontrakter .
AA170831 Vi vil ta kampen mot sosial dumping, innleid arbeidskraft, nulltimerskontrakter og usosiale skattekutt, og vi vil prioritere omfordeling og velferd.
DB170824 Mange er bekymret for lav sysselsetting, økende forskjeller mellom de som tjener mye og de som tjener lite, og om alle de nye måtene å få oss til å jobbe på uten å gi oss en skikkelig kontrakt - midlertidige stillinger, vikarbyråer, nulltimerskontrakter , Foodora og Uber.
SA170818 Det handler blant annet om såkalte « nulltimerskontrakter », som har vokst fram i byggebransjen og en del andre bransjer.
SA170818 « Nulltimerskontrakter er et moderne løsarbeidersystem hvor folk ikke sitter med lua i hånda, men med mobilen i hånda og venter på oppdrag », skriver Hadia Tajik.
DN170817 Flere av arbeiderne i byggeprosjektet Grenselunden, hvor Støres selskap Fernstø hadde en eierandel på 3,26 prosent, hadde ifølge Dagbladet nettopp denne typen arbeidsavtaler som Ap-lederen har omtalt som « nulltimerskontrakter » eller « løsarbeiderkontrakter ».
DA170817 Flere av arbeiderne i byggeprosjektet Grenselunden, hvor Støres selskap Fernstø hadde en eierandel på 3,26 prosent, hadde ifølge Dagbladet nettopp denne typen arbeidsavtaler som Ap-lederen har omtalt som « nulltimerskontrakter » eller « løsarbeiderkontrakter ».
AA170817 Flere av arbeiderne i byggeprosjektet Grenselunden, hvor Støres selskap Fernstø hadde en eierandel på 3,26 prosent, hadde ifølge Dagbladet nettopp denne typen arbeidsavtaler som Ap-lederen har omtalt som « nulltimerskontrakter » eller « løsarbeiderkontrakter ». ( ©NTB ) ¶
DB170810 Vi så det sist etter Clockwork-dommen i Bergen, som klart sa fra at såkalte nulltimerskontrakter er forbudt.
VG170705 Ap om Hauglies kamp mot nulltimerskontrakter : - Et spill for galleriet ¶
VG170629 | Slik vil regjeringen bekjempe nulltimerskontrakter
VG170629 I begynnelsen av juni varslet arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie kamp mot såkalte « nulltimerskontrakter » ; at arbeidstakere er ansatt, men med uten lønn mellom oppdrag.
VG170629 - Med dette mener vi at vi klarer å balansere de ulike hensynene for å bli kvitt såkalte nulltimerskontrakter slik at folk kan få en forutsigbar inntekt, begrense innleie og samtidig sikre bedrifters muligheter til å leie inn arbeidere til reelle vikariater hvor en erstatter en annen ved for eksempel sykdom og svangerskapspermisjoner, konkluderer Hauglie ¶
SA170629 Forslaget skal ramme inn bemanningsbransjen bedre og forhindre nulltimerskontrakter .
DA170629 Forslaget skal ramme inn bemanningsbransjen bedre og forhindre nulltimerskontrakter .
VG170625 Ap om Hauglies kamp mot nulltimerskontrakter : - Et spill for galleriet ¶
VG170615 Selv om det norske arbeidslivet i det store og hele er seriøst, ser vi at bruken av innleid arbeidskraft og såkalte nulltimerskontrakter øker i noen bransjer - særlig innen bygg og anlegg.
VG170612 | Hauglie til kamp mot nulltimerskontrakter
VG170612 Jeg vil ha slutt på såkalte « nulltimerskontrakter » ; at arbeidstakere får ansettelse, men uten lønn mellom oppdrag.
VG170612 | Arbeiderpartiet hardt ut mot Hauglies kamp mot nulltimerskontrakter
VG170612 Mandag varslet Hauglie kamp mot nulltimerskontrakter og innleie av arbeidskraft, og sa at hun vil endre loven for å hindre at arbeidere ikke får lønn mellom ulike oppdrag.
VG170612 Arbeiderpartiet mener arbeidsministerens forslag for å få bukt med nulltimerskontrakter og mye midlertidighet, er et spill for galleriet.
DB170607 Faktisk var rundt halvparten av arbeiderne uorganiserte, flertallet var ikke tilsluttet noen sentral tariffavtale, og et knippe mennesker hadde såkalte nulltimerskontrakter , som Ap-lederen har omtalt som en " skam ".
DB170602 Hvis man som partileder avsløres som investor i et byggeprosjekt der nulltimerskontrakter florerer, kan man velge å sende Anniken Huitfeldt og Leif Sande for å forsvare seg.
DB170529 Den viste at flere av personene som jobbet på byggeprosjektet har såkalte nulltimerskontrakter , og at halvparten av entreprenørfirmaene hadde ansatte som ikke var fagorganisert.
DB170529 ( Dagbladet ) : De påviste uryddighetene i et Støre-eid boligprosjekt i Oslo er kritisert av både Senterpartiet, SV, Rødt og Fellesforbundet - blant annet på grunn av bruken av såkalte nulltimerskontrakter .
DA170529 Hovland i Handel og Kontor advarer også mot å skrive under såkalte nulltimerskontrakter .
DB170526 Det er absolutt på tide med sterke begrensninger på utleiefirmaenes virksomhet og med et forbud mot nulltimerskontrakter , slik Arbeiderpartiet har gått inn for, sier Gabrielsen i en sms til Dagbladet, via sin pressesekretær.
DB170526 At de var upåvirket av trenden overalt ellers i byggebransjen med stadig færre fagorganiserte, ingen tariffavtaler og større bruk av bemanningsbyråer med ansatte på såkalte « nulltimerskontrakter » - fast ansettelse uten lønn mellom oppdrag.
VG170525 Flere av arbeiderne i byggeprosjektet Grenselunden, hvor Støres selskap Fernstø har en eierandel på 3,26 prosent, har nettopp denne typen arbeidsavtaler som Ap-lederen har omtalt som « nulltimerskontrakter » eller « løsarbeiderkontrakter », ifølge avisen.
DB170525 Tre entreprenører opplyser også at de bruker bemanningsbyrå, og flere av arbeiderne har såkalte « løsarbeiderkontrakter » eller nulltimerskontrakter , som altså gir fast ansettelse uten garantilønn.
DB170525 Nå viser det seg at flere av arbeiderne i et av byggeprosjektene Støre deleier i Oslo, har nettopp denne typen arbeidsavtaler, som Støre har omtalt som « nulltimerskontrakter » eller « løsarbeiderkontrakter.
DB170525 LO og fagbevegelsen har også ytret sterk bekymring for både utbredelsen av husavtaler, den økte bruken av bemanningsbyråer, og nulltimerskontrakter .
DB170525 Av disse har minst seks såkalte nulltimerskontrakter , opplyser bemanningsbyråene.
DA170525 Flere av arbeiderne i byggeprosjektet Grenselunden, hvor Støres selskap Fernstø har en eierandel på 3,26 prosent, har nettopp denne typen arbeidsavtaler som Ap-lederen har omtalt som « nulltimerskontrakter » eller « løsarbeiderkontrakter », ifølge avisen.
AA170525 Flere av arbeiderne i byggeprosjektet Grenselunden, hvor Støres selskap Fernstø har en eierandel på 3,26 prosent, har nettopp denne typen arbeidsavtaler som Ap-lederen har omtalt som « nulltimerskontrakter » eller « løsarbeiderkontrakter », ifølge avisen.
DA170520 Også Ap-leder Jonas Gahr Støre ( Ap ) har lovet å forby såkalte nulltimerskontrakter dersom han vinner valget til høsten.
DA170520 Med krav om faste ansettelser og forbud mot nulltimerskontrakter håper byrådsleder Raymond Johansen ( Ap ) å sette standarden for en ryddig byggenæring.
AP170423 Hva skjer : Etter et regjeringsskifte vil Ap/Sp raskt fjerne den generelle adgangen til midlertidige ansettelser og muligheten for det de kaller nulltimerskontrakter : kontrakter uten lønn mellom oppdrag.
VG170419 Vi vil fjerne den generelle adgangen til midlertidige ansettelser, og sørge for at ansettelsesformer som « fast ansettelse uten garantilønn » og nulltimerskontrakter blir ulovlige. 3.
DB170329 - Vi skal blant annet avvikle nulltimerskontrakter og styrke innsatsen mot arbeidslivskriminalitet.
DB170204 Derfor vil vi regulere bemanningsselskapene, og avskaffe såkalte « faste ansettelser uten lønn mellom oppdrag » og nulltimerskontrakter .