VG171017 Mandag møtte den nå 31 år gamle sersjanten for krigsrett ved Fort Bragg i North Carolina og sa seg skyldig etter begge de to tiltalepunktene.
AA171016 En kilde i oljeselskapet North Oil Company sier til tyske DPA at irakiske styrker nå befinner seg på oljefeltet Baba Gurgur og nærliggende anlegg.
AA171016 Mandag møtte den nå 31 år gamle sersjanten for krigsrett ved Fort Bragg i North Carolina og sa seg skyldig etter begge de to tiltalepunktene.
AP171013https://www.aftenposten.no/verden/i/7EEk4/To-fengselsansatte-dode-i-brann-ved-fengsel-i-USA De innsatte i fengselet i North Carolina satte fyr på et syrom torsdag hvor de innsatte laget alt fra sikkerhetsvester til broderier.
AA171013 De innsatte i fengselet i North Carolina satte fyr på et syrom torsdag hvor de innsatte lager sikkerhetsvester og broderier.
DB171012 At et ukjent serveringssted i Olstead, North Yorkshire, skulle kapre den gjeveste førsteplassen på Tripadvisors liste, har ført til at telefonen til det kombinerte restaurant- og overnattingsstedet kimer konstant.
DB171011 Our country has been unsuccessfully dealing with North Korea for 25 years, giving billions of dollars & getting nothing.
VG171010 Our country has been unsuccessfully dealing with North Korea for 25 years, giving billions of dollars & getting nothing.
DA171009 Den er en skikkelig North Nordic Noir.
VG171008 Også Carissa Hessick, jusprofessor ved University of North Carolina, er kritisk til politiets deling av bilder.
VG171008 Presidents and their administrations hage been talking to North Korea for 25 years, agreements made and massive amounts of money paid......
DB171007 Presidents and their administrations have been talking to North Korea for 25 years, agreements made and massive amounts of money paid......
AA171003 Spørsmålet er om kulldriften skal gjenopptas eller om det blir en styrt avvikling, skriver nettstedet High North News.
NL171002 Holm skrev her om dagen en sterk kommentar i High North News, hvor han har tatt fram kalkulatoren og kommet frem til et dystert nordnorsk langtidsvarsel.
AP171002https://www.aftenposten.no/verden/i/95VQ5/Melding-om-skyting-ved-kasino-i-Las-Vegas David Becker / Getty Images North America ¶
AP171002https://www.aftenposten.no/verden/i/95VQ5/59-drept-og-flere-hundre-saret-i-den-blodigste-massakren-i-USA-i-moderne-tid David Becker / Getty Images North America ¶
DB170928 Just heard Foreign Minister of North Korea speak at U.N.
DB170928 Fra før har Kim barna North ( 4 ) og Saint ( 1 ) med ektemannen Kanye West.
DB170928 @thekidssupply Ryan in our Point Dume dress & AKid slides & North in our Malibu slip dress TheKidsSupply.com ¶
AP170927https://www.aftenposten.no/verden/i/51PnW/Pentagon-20000-vil-do-hver-dag-i-Sor-Korea-hvis-det-blir-krig Just heard Foreign Minister of North Korea speak at U.N.
AP170927https://www.aftenposten.no/verden/i/51PnW/Pentagon-20000-vil-do-hver-dag-i-Sor-Korea-hvis-det-blir-krig I'm going to tweet out other times that North Korea has said something was a " declaration of war. " https://t.co/CH88SN4Qmf ¶
NL170926 Det er interessant når Finland ønsker jernbane fra Rovaniemi til Kirkenes for å sikre seg tilgang til isfri havn ( High North News 20. september.
AA170926 Tirsdag var Maria utenfor den amerikanske delstaten North Carolina, og på flere øyer utenfor kysten her er folk evakuert. ( ©NTB ) ¶
DB170925 BREAKING : North Korea's foreign minister says Trump's latest statement was " a declaration of war " against his country.
DB170924 Just heard Foreign Minister of North Korea speak at U.N.
VG170923 Just heard Foreign Minister of North Korea speak at U.N.
VG170923 Kim Jong Un of North Korea, who is obviously a madman who doesn't mind starving or killing his people, will be tested like never before !
AP170923https://www.aftenposten.no/verden/i/GpklQ/Valgmaskiner-i-21-delstater-i-USA-forsokt-hacket Det dreier seg om Alabama, Alaska, Arizona, California, Colorado, Connecticut, Delaware, Florida, Illinois, Iowa, Maryland, Minnesota, North Dakota, Ohio, Oklahoma, Oregon, Pennsylvania, Texas, Virginia, Washington og Wisconsin.
AA170923 Det dreier seg om Alabama, Alaska, Arizona, California, Colorado, Connecticut, Delaware, Florida, Illinois, Iowa, Maryland, Minnesota, North Dakota, Ohio, Oklahoma, Oregon, Pennsylvania, Texas, Virginia, Washington og Wisconsin.
DB170922 Obama and Clinton in effect gave nuclear weapons to North Korea by their policy of appeasement.
DB170922 Kim Jong Un of North Korea, who is obviously a madman who doesn't mind starving or killing his people, will be tested like never before !
DA170922 På den første plata er trioen på North Sea Jazz festival i Rotterdam.
DN170920 En stor del av Amazons oransje mobile roboter både utvikles og bygges nemlig i selskapets robot-fabrikk i North Reading, Massachusetts.
DB170919 Presidents have always been clear to deter threats : " We could, obviously, destroy North Korea with our arsenals " - @BarackObama last year ¶
VG170917 Long gas lines forming in North Korea.
DB170917 Brødrene ble dømt til 30 års fengsel hver, og sitter bak murene i North Carolina.
VG170916 Trump har lenge forsøkt å overtale Beijing for å gjøre mer for å hjelpe USA til å tøyle Kims regime, blant annet gjennom sosiale medier.. North Korea is a rogue nation which has become a great threat and embarrassment to China, which is trying to help but with little success.
DB170916 Hele fire av prosjektene koordineres av den norske linjeprodusenten, Per Henry Borch, og det islandske produksjonsselskapet True North .
DB170916 - True North koordinerer « Mission Impossible 6 », « Berlin Station 2 », « The Innocents » og « Norway », sier Borch til Dagbladet.
DA170916 Det skriver nettstedet High North News.
VG170915 #BREAKING Russia 'firmly' condemns new North Korea missile launch : Kremlin ¶
DA170914 Mortens Kro er en av fem matbedrifter som har gått sammen i initiativet Gastro North , for å løfte og sette fokus på den beste nordjyllandske gastronomien.
DA170914 Det ønsker det nye gourmetrestaurant-nettverket Gastro North å gjøre noe med.
DA170914 Dagsavisen var invitert til Danmark av Visit Ålborg og Gastro North .
DA170914 - En av grunnene til at vi tok initiativet til Gastro North , er at vi håper å lokke michelintesterne ut til Jylland.
AA170914 Brannen startet i en fryser og spredte seg raskt gjennom den 24 etasjer høye boligblokken Grenfell Tower i North Kensington natt til 14. juni.
AA170914 Brannen startet i en fryser og spredte seg raskt gjennom den 24 etasjer høye boligblokken Grenfell Tower i North Kensington natt til 14. juni.
NL170913 « Hvorfor snakker ingen om oss ? » skriver redaktøren i High North News, Arne O.
DN170913 Five months before the Pyeongchang Winter Olympics open and the Games are barely an afterthought for most South Koreans, with slow local ticket sales amid the biggest political scandal in years and a torrent of North Korean weapons tests.
DN170913 , second from right, at an undisclosed location in North Korea.
DN170913 Datterselskapene North Atlantic Drilling og Sevan Drilling vil være en del av restruktureringen.
AP170913https://www.aftenposten.no/verden/i/lGLbM/Kims-siste-bombe-dobbelt-sa-kraftig-som-hittil-antatt Ekspertene ved 38 North ved Johns Hopkins-universitetet mener dette kan tyde på at nordkoreanerne er i gang med å utvide området.
AP170912https://www.aftenposten.no/verden/i/GdWmQ/Putin-og-Merkel-snakker-sammen-igjen-om-Ukraina-FN-styrker-kan-bli-losningen-for-a-stoppe-Europas-farligste-konflikt Nye gassledninger over Østersjøen ( North Stream II ) og Svartehavet ( via Tyrkia ) vil gjøre det mulig for russerne å øke eksporten til Europa - og samtidig stenge olje- og gasskranene til Ukraina.
AA170912 Også South Carolina, North Carolina og Alabama merket konsekvensene av uværet.
DB170911 Også North Miami Beach-politiet melder i dag om en vellykket redningsaksjon der et lite barn var involvert.
DB170911 Foto : North Miami Beach Police Department / Facebook ¶
DB170911 - Utdannet ingeniør ved North Carolina Agricultural and Technical State University.
AP170911https://www.aftenposten.no/kultur/i/d3z11/God-start-fra-Anna-of-the-North | God start fra Anna of the North
AP170911https://www.aftenposten.no/kultur/i/d3z11/God-start-fra-Anna-of-the-North Anna of the North
AP170911https://www.aftenposten.no/kultur/i/d3z11/God-start-fra-Anna-of-the-North Anna of the North : Lovers ¶ 1 2 3 4 5 6 ¶
DB170909 Familien hans er i North Carolina og jeg trodde han skulle evakuere, men han sier han ikke vil dra hvis ikke alle er trygge, sier Cindy. 5,6 millioner mennesker er oppfordret til å forlate Florida før orkanen når land.
DB170909 ¶ EMOSJONELT ALBUM : Anna Lotterud i duoen Anna of The North gikk gjennom en brudd da debutplata ble til.
DB170909 Sist Anna of the North turnerte, var det som support for Kygo.
DB170909 Anna of The North .
VG170907 I Florida, South Carolina og North Carolina er det erklært unntakstilstand.
DB170907 I Florida, South Carolina og North Carolina er det erklært unntakstilstand.
DB170907 I tilleg har våre allierte etter inspeksjoner sagt klart ifra : " We need Andoya Airbase to be able to keep control in the North .
VG170906 « Kimye », som paret kalles, har fra før av barna North West ( 4 ) og Saint West ( 1 ).
AA170906 Søksmålet er levert inn til domstolen Eastern District i New York på vegne av Washington DC og delstatene New York, Massachusetts, Washington, Connecticut, Delaware, Hawaii, Illinois, Iowa, New Mexico, North Carolina, Oregon, Pennsylvania, Rhode Island, Vermont og Virginia. ( ©NTB ) ¶ | 19 unge menn skutt og drept i Sverige i fjor ¶
VG170905 Good luck #Lebanon ⚽️🇱🇧⚽️ #Asian_cup_qualification 🇰🇵 North Korea Vs Lebanon 🇱🇧 https://t.co/ShVChLKBfq ¶
VG170905 Jeg våknet av en drøm å slo på lyset og hun ligger død på gulvet, fortalte Phelps med anstrengt pust til operatøren på nødtelefonen i North Carolina, skriver The Washington Post.
VG170905 Da politiet kom til huset i Raleigh, hovedstaden i den amerikanske delstaten North Carolina, fant de 29 år gamle Lauren Phelps knivstukket flere ganger.
VG170904 Foto : National Committee on North Korea ¶
VG170904 Balbina Hwang, som er en av flere eksperter tilknyttet The National Comitee on North Korea, en partiuavhengig organisasjon i Washington D.C. hvis mål er å skape forståelse og tillit mellom regjeringene i USA og Nord-Korea, mener media er med på å skape et overdrevent hysteri rundt konflikten mellom de to landene.
VG170904 The United States is considering, in addition to other options, stopping all trade with any country doing business with North Korea.
VG170904 SKREMMER VERDEN : Nord-Koreas Kim Jong-un og hans nærmeste rådgivere på plass i « bomberommet », på et udatert bilde sendt ut fra landets informasjonsbyrå, North Korean Central News Agency ( KCNA ).
VG170904 Balbina Hwang, som er en av flere eksperter tilknyttet The National Comitee on North Korea, en partiuavhengig organisasjon i Washington D.C. hvis mål er å skape forståelse og tillit mellom regjeringene i USA og Nord-Korea, mener media er med på å skape et overdrevent hysteri rundt konflikten mellom de to landene.
DB170904 North Korea's Kim Jong Un is " begging for war, " US Ambassador to UN Nikki Haley says https://t.co/vcnGmd3MFs pic.twitter.com/0mJwhXpcOe ¶
AP170904https://www.aftenposten.no/verden/i/mJVk4/Disse-tonnene-er-Kinas-viktigste-vapen-for-a-stagge-Nord-Korea-Men-tor-kineserne-a-bruke-dem The United States is considering, in addition to other options, stopping all trade with any country doing business with North Korea.
VG170903 I will be meeting General Kelly, General Mattis and other military leaders at the White House to discuss North Korea.
VG170903 North Koreas nuclear test yet another example of the country's unwillingness to international norms and cooperation.
VG170903 Trump skriver videre i en ny Twitter-melding at Nord-Korea har blitt en røverstat som har blitt en stor trussel for Kina.. North Korea is a rogue nation which has become a great threat and embarrassment to China, which is trying to help but with little success.
VG170903 South Korea is finding, as I have told them, that their talk of appeasement with North Korea will not work, they only understand one thing !
VG170903 North Korea has conducted a major Nuclear Test.
VG170903 FORNØYD : Nord-Koreas Kim Jong-un smiler her fra øre til øre i « bomberommet », på et udatert bilde sendt ut fra landets informasjonsbyrå, North Korean Central News Agency ( KCNA ).
DB170903 South Korea is finding, as I have told them, that their talk of appeasement with North Korea will not work, they only understand one thing !
DB170903 Saken fortsetter under Twitter-meldingene ¶ North Korea has conducted a major Nuclear Test.
DB170903 Saken har blitt en internasjonal nyhet, i medier som The Telegraph og sørafrikanske IOL, etter at forskere ved Durham og amerikanske Rice University og North Carolina State University publiserte en artikkel i det prestisjetunge tidsskriftet Nature.
DB170903 Allerede i vår mente Sør-Korea og tankesmia 38 North at Nord-Korea forberedte seg på sin sjette atomprøvesprengning.
DB170903 The United States is considering, in addition to other options, stopping all trade with any country doing business with North Korea.
AP170903https://www.aftenposten.no/verden/i/pw97R/-Frykter-uforutsigbarheten-i-Nord-Korea South Korea is finding, as I have told them, that their talk of appeasement with North Korea will not work, they only understand one thing !
AP170903https://www.aftenposten.no/verden/i/ejk3O/Nord-Korea-bekrefter-Testet-hydrogenbombe North Korea just stated that it is in the final stages of developing an ICBM-ready H-bomb.
DB170902 - Jeg var i North Dakota, og sto side om side med indianere.
VG170901 | Kim Kardashian West mener datteren North ( 4 ) kunne ledet USA bedre enn Trump ¶
VG170901 Hvem som helst kan lede USA bedre, datteren min kunne gjort det bedre, sier hun og sikter til fire år gamle North West som hun har sammen med ektemannen Kanye West.
DB170901 Først utropte Associated Press Trump til vinner av North Carolina.
BT170901https://www.bt.no/norge/--Har-du-ikke-lart-barna-om-okonomi-Nar-de-blir-tenaringer-kan-det-vare-for-sent-5887b.html | Naken kvinne seiler inn i politikken ¶ 18 år gamle Paula Gillion er valgt inn i bystyret Auclands North Shore i New Zealand etter en lettkledd valgkamp hvor hun solgte seg selv som " den nakne politiker ".
DN170831 Preferanseaksjene er notert på Nasdaq First North Premier og gir en stemme per aksje.
DN170830 Rørledningen på over 1.900 kilometer begynte å sende olje fra North Dakota via South Dakota og Iowa til en oljeterminal i Illinois 1. juni.
DB170830 BREAKING : North Korean leader says the country should conduct more missile tests into the Pacific Ocean.
VG170829 Jeg nærmer meg slutten av min karriere og vil legge all min fokus på klubbspill i tiden fremover, avslører 30-åringen som nå spiller for North Carolina Courage i USA.
SA170829 Hun har isteden valgt å flytte til USA for å satse på klubbfotball i North Carolina Courage.
DB170829 Berge spilte hvert minutt i EM, men har byttet klubbadresse til amerikanske North Carolina Courage der hun så langt har slitt benken.
DB170829 Berge spiller for tida i amerikanske North Carolina Courage.
DB170829 I woke up with a Siren and an announcement that North Korea launched a missile that would possibly hit cities within Hokkaido. pic.twitter.com/RGiflzTqJT ¶
DB170829 " A missile was fired from North Korea.
DB170829 ¶ KONTROVERSIELL : Kim Kardashian vekker sterke reaksjoner på forsida av Interview Magazine, der hun også har valgt å stille opp med sin lille datter, North West.
DB170829 Ifølge UsWeekly har hun tatt til motmæle mot nettroll som har kritisert jentas spesiallagde antrekk, og i sommer slo hun tilbake da det ble hevdet at North gikk med korsett, ifølge Cosmopolitan.
DB170829 Den berømte realitystjerna og forretningskvinnen er gift med rapperen Kanye West ( 40 ), som hun har datteren North ( 4 ) og sønnen Saint ( 1 ) med.
DB170829 - Når jeg er ute og folk roper navnet til North , det er da det blir rart for min del.
BT170829https://www.bt.no/100Sport/fotball/Ny-norsk-profil-gir-seg-pa-landslaget--Har-vart-en-are-241170b.html Hun har isteden valgt å flytte til USA for å satse på klubbfotball i North Carolina Courage.
AP170829https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Ny-norsk-profil-gir-seg-pa-landslaget--Har-vart-en-are-241170b.html Hun har isteden valgt å flytte til USA for å satse på klubbfotball i North Carolina Courage.
DB170828 ¶ DREPT : Høygravide Savanna Greywind ( 22 ) forsvany sporløst i Fargo i North Dakota for over en uke siden.
DB170828 ( Dagbladet ) : Fredag skrev Dagbladet om den 22 år gamle Savanna Greywind fra Fargo i delstaten North Dakota som på mystisk vis hadde forsvunnet.
AP170828https://www.aftenposten.no/norge/i/aAvjO/Flyvrak-funnet-i-Nordsjoen-kan-vare-britisk-bombefly - Fagfolk vi har rådført oss med, mener at flyvraket er et bombefly av typen Short Stirling, som spilte en viktig rolle i å levere forsyninger fra Storbritannia til den norske motstandsbevegelsen på slutten av andre verdenskrig, sier prosjektdirektør for strømkabelen North Sea Link, Thor Anders Nummedal.
AA170828 - Fagfolk vi har rådført oss med, mener at flyvraket er et bombefly av typen Short Stirling, som spilte en viktig rolle i å levere forsyninger fra Storbritannia til den norske motstandsbevegelsen på slutten av andre verdenskrig, sier prosjektdirektør for strømkabelen North Sea Link, Thor Anders Nummedal.
DB170827 Og det første Schröder gjorde da han gikk av som forbundskansler var å bli styreleder i North Stream, gassledningen over Østersjøen fra Russland til Tyskland, som Putin og Schröder sammen skapte som politiske ledere.
SA170826 Stefaren betalte jockeyutdannelsen på North American Racing Academy i Kentucky, slik at Ryall kunne lære seg å bli en dyktig jockey.
AP170826https://www.aftenposten.no/100Sport/andreidretter/Hun-kan-bli-historisk--Kvinner-far-ikke-samme-sjanser-som-menn-240846b.html Stefaren betalte jockeyutdannelsen på North American Racing Academy i Kentucky, slik at Ryall kunne lære seg å bli en dyktig jockey.
DN170824 Etter å ha opplevd en nedtur som førte til at rundt 1.000 kolleger har mistet jobben, begynner det nå å snu for riggselskapet North Atlantic Drilling, skriver Sysla.
DN170824 Etter tidligere i sommer å ha fått en kontrakt på britisk sokkel, vil riggselskapet North Atlantic Drilling trenge nærmere 160 nye medarbeidere. ( illustrasjonsbilde ) Foto : Jan O.
DB170824 Etter å ha opplevd en nedtur som førte til at rundt 1000 kolleger har mistet jobben, begynner det nå å snu for riggselskapet North Atlantic Drilling, skriver Sysla.
DB170824 Etter tidligere i sommer å ha fått en kontrakt på britisk sokkel vil riggselskapet North Atlantic Drilling trenge nærmere 160 nye medarbeidere.
DN170823 Årsaken var at varer som ble fraktet til kunder sør for grensen kom for sent, ifølge North Korean Economy Watch.
DN170823 The North American Free Trade Agreement, som forkortelsen står for, er en frihandelsavtale mellom USA, Canada og Mexico.
DN170823 Søksmålet ble levert inn til en føderal domstol i North Dakota tirsdag, og selskapet krever et uspesifisert pengebeløp i erstatning.
DN170823 Rørledningen på over 1.900 kilometer begynte å sende olje fra North Dakota via South Dakota og Iowa til en oljeterminal i Illinois 1. juni.
DA170823 Seal ansetter flere piloter, blir kjent med korrupte maktpersoner som Manuel Noriega, Oliver North og Pablo Escobar - og smugler så mye kokain at han får store problemer med å lagre alle pengesedlene.
DA170823 Faren hans var nemlig en sjefsadvokat under senatshøringene av Oliver North , i forbindelse med Iran-Contra-skandalen som kom kort tid senere.
DB170822 Andre økonominyheter : ¶ North Energy leverer ¶
VG170820 Målet er en NASCAR-bane i North Carolina, som sender pengene sine med luftpost ned i et stort hvelv under stadion.
SA170818 FOTO : Ethan Miller / GETTY IMAGES NORTH AMERICA ¶
FV170818https://www.fvn.no/100Sport/fotball/Starts-nye-spiss-radforte-seg-med-en-gammel-klubbhelt-for-overgangen-240528b.html FOTO : Ethan Miller / GETTY IMAGES NORTH AMERICA ¶
SA170817 FOTO : Ethan Miller / GETTY IMAGES NORTH AMERICA ¶
FV170817https://www.fvn.no/100Sport/fotball/Bare-timer-for-vinduet-stengte_-hadde-Start-nesten-gitt-opp-a-hente-sin-nye-spiss-240513b.html FOTO : Ethan Miller / GETTY IMAGES NORTH AMERICA ¶
AP170817https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Bare-timer-for-vinduet-stengte_-hadde-Start-nesten-gitt-opp-a-hente-sin-nye-spiss-240513b.html FOTO : Ethan Miller / GETTY IMAGES NORTH AMERICA ¶
VG170816 En Ku Klux Klan-leder i North Carolina sier at han er glad for at den kvinnelige motdemonstranten, skriver NTB.
AP170816https://www.aftenposten.no/verden/i/4PnJ6/Kraftig-kritikk-ogsa-fra-USAs-nare-allierte--Jeg-ser-ingen-likeverdighet-mellom-dem-som-fremmer-fascistiske-synspunkter-og-dem-som-protesterer-mot FOTO : Chet Strange / Getty Images North America ¶
AP170816https://www.aftenposten.no/verden/i/4PnJ6/Kraftig-kritikk-ogsa-fra-USAs-nare-allierte--Jeg-ser-ingen-likeverdighet-mellom-dem-som-fremmer-fascistiske-synspunkter-og-dem-som-protesterer-mot En Ku Klux Klan-leder i North Carolina sier at han er glad for at en kvinnelig motdemonstrant ble drept da høyreekstreme demonstrerte i Charlottesville.
DB170814 Military solutions are now fully in place, locked and loaded, should North Korea act unwisely.
DN170812 HBO blir utpresset, konstaterer Pablo Garcia i datasikkerhetsselskapet FFRI North America.
DB170812 Military solutions are now fully in place, locked and loaded, should North Korea act unwisely.
AP170812https://www.aftenposten.no/verden/i/VVmGp/-HBO-takker-hackerne-som-stjal-og-publiserte-flere-Game-of-Thrones-manuskript HBO blir utpresset, konstaterer Pablo Garcia i datasikkerhetsselskapet FFRI North America.
AA170812 HBO blir utpresset, konstaterer Pablo Garcia i datasikkerhetsselskapet FFRI North America.
AA170812 HBO blir utpresset, konstaterer Pablo Garcia i datasikkerhetsselskapet FFRI North America.
VG170811 Military solutions are now fully in place, locked and loaded, should North Korea act unwisely.
VG170811 Military solutions are now fully in place, locked and loaded, should North Korea act unwisely.
AP170811https://www.aftenposten.no/verden/i/Bp8Q7/Trump-USA-har-klargjort-militare-losninger-mot-Nord-Korea Military solutions are now fully in place, locked and loaded, should North Korea act unwisely.
AP170811https://www.aftenposten.no/verden/i/2W2Ra/Frykt-og-forvirring-i-USA-etter-presidentens-atomtrusler Military solutions are now fully in place, locked and loaded, should North Korea act unwisely.
AP170811https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/nqz5m/Brende-om-konflikten-mellom-USA-og-Nord-Korea--Jeg-er-mer-og-mer-kritisk-og-bekymret Military solutions are now fully in place, locked and loaded, should North Korea act unwisely.
AP170811https://www.aftenposten.no/kultur/i/eVjMM/Jackass-pa-norsk-med-barnevennlige-balleslag Prebz og Dennis : The Movie ( Trailer ) North Sea Productions AS / Nordisk Film Distribusjon AS ¶
VG170810 Foto : North Sea Productions ¶
VG170810 Foto : National Committee on North Korea ¶
AP170810https://www.aftenposten.no/verden/i/pqwKV/Trump-om-ild-og-raseri-uttalelse--Kanskje-ikke-toff-nok BREAKING : Trump tells North Korea to `get their act together' or it will be in trouble `like few nations have ever been' ¶
AP170810https://www.aftenposten.no/verden/i/pqwKV/Trump-om-ild-og-raseri-uttalelse--Kanskje-ikke-toff-nok BREAKING : Trump on his `fire and fury' warning to North Korea : Maybe statement wasn't tough enough.
AP170809https://www.aftenposten.no/verden/i/nqEk5/Nord-Korea-truer-med-a-angripe-den-amerikanske-oya-Guam Trump : " North Korea best not make any more threats... they will be met with fire, fury. " https://t.co/WV3P9c460O pic.twitter.com/z9TXkUUQqH ¶
AP170808https://www.aftenposten.no/verden/i/EV165/Trump-advarer-Nord-Korea--Vil-bli-mott-med-ild-og-raseri Trump : " North Korea best not make any more threats... they will be met with fire, fury. " https://t.co/WV3P9c460O pic.twitter.com/z9TXkUUQqH ¶
DB170806 I run North Side of the beach ¶
DB170806 I run North Side of the Beach ¶
DB170805 Youths play with a ball during a break at Pyongyang International Football School in Pyongyang, North Korea, Wednesday, Aug. 24, 2016.
DB170805 Young soccer players stretch during a practice at Pyongyang International Football School in Pyongyang, North Korea, Wednesday, Aug. 24, 2016.
DB170805 Children practice soccer at Pyongyang International Football School in Pyongyang, North Korea, Wednesday, Aug. 24, 2016.
DB170805 North Korea has poured funds into the development and training of promising athletes over the past several years in an effort to fulfill one of leader Kim Jong Un's primary goals to become a country be reckoned with on the global sports stage.
DB170805 North Korea - - which on July 29 carried out its second successful test of an intercontinental ballistic missile that analysts say could reach much of the mainland United States - - remains bullish about its sporting potential.
AP170805https://www.aftenposten.no/verden/i/wqBj5/Storjury-i-Russland-etterforskningen-Hva-betyr-det-for-Trump De to senatorene, republikaneren Thom Tillis fra North Carolina og demokraten Chris Coons fra Delaware, sier det er viktig å verne om integriteten og uavhengigheten til spesialetterforskeren.
AA170805 Ifølge Andreas Helle i North Star blir dette den andre gangen fyrverkeri kombineres med live-musikk, forrige gang noe lignende ble gjort var i 2005.
AA170805 - Vi har satt opp fyrverkeriet slik at det kan tilpasses tll musikken, sier Andreas Helle i North Start.
AA170805 North Star og T-Pyro samarbeider i år om oppskytningen som de tror vil bli spesiell.
AA170804 De to senatorene, republikaneren Thom Tillis fra North Carolina og demokraten Chris Coons fra Delaware, sier det er viktig å verne om integriteten og uavhengigheten til spesialetterforskeren.
SA170803 Nora Holstad Berge fortsetter karrieren i amerikanske North Carolina Courage.
SA170803 Landslagsstopper Nora Holstad Berge fortsetter fotballkarrieren i North Carolina Courage i den amerikanske proffligaen NWSL, melder Dagbladet.
DB170803 ( Dagbladet ) : Landslagets midtstopper Nora Holstad Berge ( 30 ) er klar for North Carolina Courage i den øverste divisjonen i USA.
DB170803 North Carolina Courage-trener Paul Riley forteller : ¶
AP170803https://www.aftenposten.no/verden/i/OV5rE/Donald-Trump-raser-mot-Russland-etterforskningen-etter-oppnevningen-av-storjury De to senatorene, republikaneren Thom Tillis fra North Carolina og demokraten Chris Coons fra Delaware, sier det er viktig å verne om integriteten og uavhengigheten til spesialetterforskeren.
AP170803https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Norsk-landslagsstopper-til-USA-239673b.html Nora Holstad Berge fortsetter karrieren i amerikanske North Carolina Courage.
AP170803https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Norsk-landslagsstopper-til-USA-239673b.html Landslagsstopper Nora Holstad Berge fortsetter fotballkarrieren i North Carolina Courage i den amerikanske proffligaen NWSL, melder Dagbladet.
DB170802 Slik beskriver Royal National Lifeboat Institution ( RNLI ) synet som møtte dem under gårsdagens redningsaksjon utenfor North Yorkshire-byen Redcar.
DB170801 Trump ( @realDonaldTrump ) June 16, 2017 ¶ North Korea is behaving very badly.
AP170731https://www.aftenposten.no/verden/i/AAw1q/USA-er-svart-frustrert-over-FN-Tror-ikke-flere-krisemoter-om-Nord-Korea-vil-ha-effekt Trump ( @realDonaldTrump ) July 29, 2017 ¶... they do NOTHING for us with North Korea, just talk.
DB170728 Han er for tida gift med realitydronninga Kim Kardashian ( 36 ), og sammen har paret de to barna North ( 4 ) og Saint ( 1 ).
DB170726 Ekspertene ved 38 North , et overvåkingsprosjekt som holder til i Washington, anslår at Nord-Korea kan ha så mange som 20 atombomber og at det produseres en ny hver måned, skriver NTB.
DB170725 Siden 2014 har Lotterud og makkeren Brady Daniell-Smith fra New Zealand gjort europeisk og internasjonal suksess med duoen Anna of the North .
DB170725 I MEDVIND : Anna Lotterud fra Gjøvik utgjør den ene halvdelen av duoen Anna Of The North .
DB170725 Anna of the North er aktuelle til høsten med debutalbumet « Lovers », som kommer ut i september.
DB170725 ( Dagbladet ) : I slutten av juni ble det kjent at Anna Lotterud ( 28 ) med artistnavnet « Anna of the North » bidrar på den nye låta til rapperen Tyler, the Creator.
DB170719 Organisasjonen Teach North Korean Refugees arbeider med å hjelpe nordkoreanere å utdanne seg.
VG170716 Han blir utropt til King of the North , på tross av at alle tror han er en bastard.
VG170716 Der vil de forhåpentligvis gjenforenes med Sansa og The King of the North - Jon ( Kit Harrington ).
DA170716 Den kvelden var det en dobbeltforestilling med « Nanook Of The North » og Luis Bunuels « Gullalderen ».
DB170715 ¶ ØNSKER JENTEMILJØ : Regina Tucker ( Myra ), Dagny Norvoll Sandvik ( Dagny ), Anna Lotterud ( Anna of the North ) og Kaja Gunnufsen skulle ønske seg et større miljø blant jenter i musikkbransjen, men mener det bare skulle mangle at ikke jenter skal være headlinere på norske festivaler.
DB170715 Lykkeønskningene under sola og diskokulene på festivalens backstageområde kommer fra Anna Lotterud, kjent som elektropop-artisten Anna of The North , Kaja Gunnufsen og rap-artisten Regina Tucker ( Myra ).
DA170714 Sceneskrekken går over, men det tar tid, forsikrer Anna Lotterud i Anna Of The North .
DA170714 I dag spiller Anna Of The North på Slottsfjell.
DB170708 - Blant disse er North Stream 2-prosjektet ( et prosjekt som innebærer eksport av russisk gass til EU ) som kommer til å styrke den europeiske økonomien.
AA170708 - Søndag spiller vi med Chick Corea på en av verdens fremste jazzfestivaler, North Sea Jazz Festival i Rotterdam.
VG170707 Heller ikke i avslutningen, som altså inkluderer flygel, strykekvartett og Anna of the North på vokal på « Firestone ».
VG170707 For å starte med slutten : Den gjøres med flygel, Anna of the North og en strykekvartett.
DN170707 ¶ Anders Onarheim er styreleder i North E & P, et oljeselskap som hadde store visjoner på norsk sokkel, men som aldri lyktes med sin virksomhet.
DB170706 Ifølge John Schilling, missilekspert som bidrar i tankesmia 38 North , som nøye overvåker Nord-Koreas våpenprogram, kom testen mye tidligere og var « mye mer vellykket enn forventet ».
VG170705 Trade between China and North Korea grew almost 40 % in the first quarter.
DB170705 John Schilling, en missilekspert som bidrar i tankesmia 38 North , som nøye overvåker Nord-Koreas våpenprogram, sa tidligere i juni i fjor at Nord-Korea neppe ville skytte opp en interkontinental rakett før 2020.
AP170705https://www.aftenposten.no/osloby/byliv/i/XV4OW/10-tips-for-helgen-7797 Blant årets artister finner vi Aaron Lee Tasjan, North Mississippi Allstars, Yola Carter og Eilen Jewell.
DB170704 Perhaps China will put a heavy move on North Korea and end this nonsense once and for all !
DB170704 North Korea has just launched another missile.
DB170704 North Korea has just launched another missile.
AP170704https://www.aftenposten.no/verden/Analytikere-mener-Nord-Koreas-siste-rakett-test-viser-at-landet-har-kapasitet-til-a-ramme-USA-624534b.html Perhaps China will put a heavy move on North Korea and end this nonsense once and for all !
AP170704https://www.aftenposten.no/verden/Analytikere-mener-Nord-Koreas-siste-rakett-test-viser-at-landet-har-kapasitet-til-a-ramme-USA-624534b.html Ifølge NORAD ( North American Aerospace Defense Command ) utgjorde ikke oppskytingen noen trussel mot USA.
AP170704https://www.aftenposten.no/verden/Analytikere-mener-Nord-Koreas-siste-rakett-test-viser-at-landet-har-kapasitet-til-a-ramme-USA-624534b.html North Korea has just launched another missile.
DB170630 WHO DAT BOY / 911 - T, Steve Lacy, Frank, Rocky and Anna Of The North - Now On Itunes Spotify Blah Blah Blah : https://t.co/diZacQkHa1 pic.twitter.com/p16wSWHcLb ¶
DB170630 Vi møttes da jeg studerte der, ble raskt musikalske sjelevenner og så dannet vi Anna of the North , sier Lotterud, som er utdannet grafisk designer.
DB170630 Siden 2014 har Lotterud og makkeren Brady Daniell-Smith fra New Zealand gjort europeisk og internasjonal suksess med duoen Anna of the North .
DB170630 I MEDVIND : Anna Lotterud fra Gjøvik utgjør den ene halvdelen av duoen Anna Of The North .
DB170630 Foruten en rekke konserter her hjemme skal Anna of the North blant annet varte opp briter, spanjoler, belgiere og australiere de neste månedene.
DB170630 Anna of the North er aktuelle til høsten med debutalbumet « Lovers », som kommer ut i september.
BT170630https://www.bt.no/kultur/Har-perfeksjonert-bergenssolen-336297b.html Og bergenserne kan å bruke finværet, i alle fall første dagen med sol, ifølge Oli Isak Fridgerisson, som jobber på utestedet « 26 North » på Bryggen.
VG170629 Nå skal Hoffs plan være å fullføre studiene over fire år ved University of North Dakota i Grand Forks.
VG170629 Etter to og en halv sesonger i USAs beste juniorliga, spilte hans siste sesong for North Dakota Fighting Hawks i den amerikanske universitetsligaen NCAA - foran 11.500 tilskuere på lagets hjemmebane Ralph Engelstad Arena ( oppkalt etter avdød norskættet milliardær ).
VG170629 Det skal gå greit å få fri fra skolen og kampene med North Dakota for å være med på landslagssamlinger, sier han.
VG170629 Senest i fjor markerte han sitt politiske engasjement ved å avlyse konserter i delstaten North Carolina, fordi man der ville tvinge transpersoner til å bruke toaletter utfra « biologisk kjønn ».
DB170629 « SHELLY » : Øya, som har fått kallenavnet « Shelly » dukket plutselig opp utenfor North Carolina, USA.
DN170628 Riggkjempen Seadrill, som har shippingmilliardæren John Fredriksen som hovedaksjonær og styreleder, øker lånerammen til datterselskapet North Atlantic Drilling til 150 millioner dollar.
DN170628 John Fredriksens riggkjempe Seadrill øker lånerammen til datterselskapet North Atlantic Drilling og utsetter betalingsfristen.
DB170627 Brannen i boligblokken Grenfell Tower i North Kensington i London begynte natt til onsdag 14. juni. 79 mennesker er bekreftet omkommet.
AP170627https://www.aftenposten.no/osloby/i/3nB6X/Nytt-kulturhus-i-Oslos-gamle-roverstad - Jeg er oppvokst i North Carolina, så her blir det amerikanskinspirert mat.
AP170627https://www.aftenposten.no/osloby/Nytt-kulturhus-i-Oslos-gamle-roverstad-623991b.html - Jeg er oppvokst i North Carolina, så her blir det amerikanskinspirert mat.
VG170625 Blant dem er tre barn og tre voksne, opplyser North East Ambulanse Service ifølge ITV.
VG170624 NABO : Chalcots Estate ligger ikke langt unna Grenfell Tower i bydelen North Kensington.
VG170624 , north London, Friday, June 23, 2017.
DB170623 Brannen i boligblokken Grenfell Tower i North Kensington i London begynte natt til onsdag 14. juni. 79 mennesker er bekreftet omkommet.
DB170622 * Brannen i boligblokken Grenfell Tower i North Kensington i London begynte natt til onsdag 14. juni. * 79 mennesker er bekreftet omkommet.
AP170621https://www.aftenposten.no/verden/Theresa-May-sier-unnskyld-Na-far-Grenfell-Tower--familier-flytte-inn-i-luksusleiligheter-i-London-623694b.html Det nå utbrente tårnet med 120 leiligheter og 600 beboere ligger i North Kensington.
AP170621 Det nå utbrente tårnet med 120 leiligheter og 600 beboere ligger i North Kensington.
VG170620 juli tar vi opp trådene og får se hvordan det går når Daenerys tar med seg dragene over havet, og Jon Snow igjen forsøker å forene The North mot alle farene som truer - ikke minst de iskalde dødsvandrerne utenfra muren. 17.07 på NRK1 kl. 21.30 : « Prisoners » / « Fangar » ¶
DB170619 Foto : AFP PHOTO / KCNA / knca via kns / North Korea ¶
DB170619 For det er vanlig at nålevende politikere brukes som rollemodeller i dette stykket, forteller Andrew Hartley, som er professor i Shakespeare-studier ved University of North Carolina i USA.
NL170618 ¶ Daniel Chartier er professor ved Université du Québec à Montréal og forskningsleder på programmet Images of the North , Winter and the Arctic.
NL170618 Om forfatteren : Daniel Chartier, professor ved Université du Québec à Montréal, forskningsleder på programmet Images of the North , Winter and the Arctic.
DB170617 Video : North Pole Environmental Observatory. norsk tipping ¶
SA170616 The Sun har kartlagt hvem som bodde i boligblokken som gikk opp i flammer i North Kensington og anslår at det kan ligge minst 65 omkomne i brannruinen.
DN170616 Politiet i London har fra første stund gjort det klart at tallet på omkomne trolig vil stige når brannmannskaper etter hvert gjennomsøker den utbrente boligblokken i North Kensington.
DB170616 ¶ UTBRENT : Minst 12 døde som følge av brannen i Grenfell Tower - en høyblokk i North Kensington.
DB170616 Den nå nedbrente boligblokka i North Kensington rommet 120 av disse.
DB170616 juni klokka 1.16 fikk politiet i London melding om en stor brann i en 24-etasjers høyblokk i Latimer Road - en gate i området North Kensington.
DA170616 At Anna Of The North åpner den første kvelden, også hun albumklar og med et sett låter som oser av kvalitet og nerve, viser sammen med artistene på sidescenen Underwood en antydning til generasjonsskifte.
DA170616 Anna Of The North på Norwegian Wood.
BT170616 UTBRENT : 30 er så langt bekreftet omkommet etter brannen i boligblokken i North Kensington i London.
AP170616https://www.aftenposten.no/verden/Brannen-utloser-hissig-debatt-om-fattige-og-rike-Labour-lederen-krever-luksusboliger-til-ofrene-623339b.html Det nå utbrente tårnet med 120 leiligheter og 600 beboere ligger i North Kensington.
AP170616 The Sun har kartlagt hvem som bodde i boligblokken som gikk opp i flammer i North Kensington og anslår at det kan ligge minst 65 omkomne i brannruinen.
AP170616 Politiet i London har fra første stund gjort det klart at tallet på omkomne trolig vil stige når brannmannskaper etter hvert gjennomsøker den utbrente boligblokken i North Kensington.
AP170616 Det nå utbrente tårnet med 120 leiligheter og 600 beboere ligger i North Kensington.
AA170616 Politiet i London har fra første stund gjort det klart at tallet på omkomne trolig vil stige når brannmannskaper etter hvert gjennomsøker den utbrente boligblokken i North Kensington.
AA170616 Politiet i London har fra første stund gjort det klart at tallet på omkomne trolig vil stige når brannmannskaper etter hvert gjennomsøker den utbrente boligblokken i North Kensington.
VG170615 Flere mennesker ble sperret inne i flammehavet da boligblokken « Grenfell Tower » i London-nabolaget North Kensington begynte å brenne natt til onsdag.
VG170615 ADSKILT : De siamesiske tvillingene Erin og Abby Delaney fra North Carolina i USA, ble i forrige uke adskilt, og sover nå i separate senger for første gang.
DN170615 Cotton frykter at det kan ligge mange døde i den 24 etasjer høye utbrente boligblokken i North Kensington, som det kan ta uker å gjennomsøke.
DN170615 En beboerorganisasjon i bydelen North Kensington har lenge advart mot brannfare både i blokken som brant onsdag og i andre kommunale boliger i samme område i London.
DB170615 juni klokka 1.16 fikk politiet i London melding om en stor brann i en 24-etasjers høyblokk i Latimer Road - en gate i området North Kensington.
DA170615 En beboerorganisasjon i bydelen North Kensington har lenge advart mot brannfare både i blokken som brant onsdag, og i andre kommunale boliger i samme område i London.
BT170615 Brannen i boligblokken Grenfell Tower i North Kensington i London ble meldt klokka 0.54 natt til onsdag lokal tid. 17 mennesker er bekreftet omkommet, men det fryktes at det endelige antallet vil bli langt høyere.
AA170615 Cotton frykter at det kan ligge mange døde i den 24 etasjer høye utbrente boligblokken i North Kensington, som det kan ta uker å gjennomsøke.
AA170615 Tolv mennesker er så langt bekreftet døde i brannen i Grenfell Tower i North Kensington.
AA170615 En beboerorganisasjon i bydelen North Kensington har lenge advart mot brannfare både i blokken som brant onsdag, og i andre kommunale boliger i samme område i London.
AA170615 En beboerorganisasjon i bydelen North Kensington har lenge advart mot brannfare både i blokken som brant onsdag, og i andre kommunale boliger i samme område i London.
VG170614 Vitner forteller om dramatiske scener da barn skal ha blitt sluppet ut fra vinduer høyt opp i blokken, som heter Grenfell Tower og ligger i området North Kensington nordvest i London.
VG170614 Grenfell Tower ligger i North Kensington, en bydel nordvest i London, mellom Notting Hill og Kensal Green.
VG170614 Bydelen var tidligere fattig, men husprisene har steget, og North Kensington er i dag regnet som eksklusivt.
VG170614 Dødsbrannen i Grenfell Tower i North Kensington i London ble meldt klokken 0.54 natt til onsdag lokal tid.
VG170614 I morgentimene onsdag brøt det ut brann i en høyblokk i området North Kensington nordvest i London.
SA170614 Brannen i Grenfell Tower i North Kensington i London ble meldt klokka 0.54 natt til onsdag lokal tid.i ¶
FV170614 * Brannen i Grenfell Tower i North Kensington i London ble meldt klokka 0.54 natt til onsdag lokal tid.
DN170614 Øyenvitner har fortalt om folk som ikke klarte å komme seg ut av bygningen i bydelen North Kensington, hvor det skal være 120 leiligheter.
DN170614 * Ble meldt klokken 0.54 natt til onsdag, lokal tid i Grenfell Tower i North Kensington i London, England.
DB170614 juli : Preston North End ( Deepdale ) ¶ 29. juli : Nottingham Forest ( City Ground ) ¶ 1. august : Celta Vigo ( Turf Moor ) ¶ 5. august : Hannover ( Turf Moor ) ¶
DB170614 juli : North Carolina ( North Carolina ) ¶ 29. juli : Birmingham City ( Birmingham ) ¶
DB170614 juli : Alfreton Town ( North Street ) ¶ 25. juli : Preston North End ( Deepdale ) ¶ 29. juli : Nottingham Forest ( City Ground ) ¶ 1. august : Celta Vigo ( Turf Moor ) ¶ 5. august : Hannover ( Turf Moor ) ¶
DB170614 juli : North Carolina ( North Carolina ) ¶ 29. juli : Birmingham City ( Birmingham ) ¶
DB170614 - Jeg har tett kontakt med brannsjefen om brannen i North Kensington, understreker borgermesteren på Twitter.
DB170614 ( Dagbladet ) : Klokka 01.16 fikk London-politiet melding om en storbrann i en boligblokk med 120 leiligheter i North Kensington.
DB170614 STORBRANN : Klokka 01.15 fikk politiet i London en melding om en storbrann i North Kensington.
DB170614 - Jeg har tett kontakt med brannsjefen om brannen i North Kensington, understreker borgermesteren på Twitter.
DB170614 ( Dagbladet/NTB ) : Klokka 1.16 fikk politiet i London melding om en stor brann i en 24-etasjers høyblokk i Latimer Road - en gate i området North Kensington.
DB170614 STORBRANN : Klokka 01.15 fikk politiet i London en melding om en storbrann i North Kensington.
DB170614 STORBRANN : Klokka 01.15 fikk politiet i London en melding om en storbrann i North Kensington.
DB170614 ( Dagbladet ) : Minst 50 er sendt til sykehus etter en brann i boligblokka Grenfell Tower i North Kensington i London i natt.
DB170614 Klokka 01.16 lokal tid fikk London-politiet melding om storbrannen i boligblokka med 120 leiligheter i North Kensington.
DB170614 For det er vanlig at nålevende politikere brukes som rollemodeller i dette stykket, forteller Andrew Hartley, som er professor i Shakespeare-studier ved University of North Carolina i USA.
DA170614 Fortsatt kom det flammer ut av enkelte vinduer i Grenfell Tower i bydelen North Kensington.
DA170614 Flere hundre brannfolk jobbet gjennom natten med slukningen av brannen i Grenfell Tower i bydelen North Kensington.
BT170614 * Brannen i Grenfell Tower i North Kensington i London ble meldt klokken 0.54 natt til onsdag, lokal tid.
BT170614 Brannen i Grenfell Tower i North Kensington i London ble meldt klokken 0.54 natt til onsdag, lokal tid.
BT170614 Brannen i Grenfell Tower i North Kensington i London ble meldt klokken 0.54 natt til onsdag, lokal tid.
AP170614https://www.aftenposten.no/verden/Minst-30-skadet-i-storbrann-i-27-etasjer-hoy-boligblokk-i-London-623146b.html * Brannen i Grenfell Tower i North Kensington i London ble meldt klokka 0.54 natt til onsdag lokal tid.
AP170614https://www.aftenposten.no/verden/Minst-12-dode-og-78-pa-sykehus-etter-storbrann-i-24-etasjer-hoy-boligblokk-i-London-623146b.html * Brannen i Grenfell Tower i North Kensington i London ble meldt klokka 0.54 natt til onsdag lokal tid.
AP170614 * Brannen i Grenfell Tower i North Kensington i London ble meldt klokka 0.54 natt til onsdag lokal tid.
AA170614 Flere hundre brannfolk jobbet gjennom natten med slukningen av brannen i Grenfell Tower i bydelen North Kensington.
AA170614 Fortsatt kom det flammer ut av enkelte vinduer i Grenfell Tower i bydelen North Kensington.
DA170613 basketball star Dennis Rodman ( C ) arrives at Pyongyang's international airport, North Korea in this photo taken by Kyodo on June on June 13, 2017.
AP170613 FOTO : WIN MCNAMEE / GETTY IMAGES NORTH AMERICA ¶
DN170609 Han uttalte seg etter at det ble klart at han beholder sin plass i Parlamentet etter å ha fått nok stemmer i valgkretsen sin i London, Islington North .
AA170609 Han uttalte seg etter at det ble klart at han beholder sin plass i Parlamentet etter å ha fått nok stemmer i valgkretsen sin i London, Islington North .
VG170608 @whereisMUNA will be joining me on tour this year in North America and Europe.
SA170608 FOTO : Ethan Miller / GETTY IMAGES NORTH AMERICA ¶
AP170608 Han uttalte seg etter at det ble klart at han beholder sin plass i Parlamentet etter å ha fått nok stemmer i valgkretsen sin i London, Islington North .
AP170608 FOTO : Ethan Miller / GETTY IMAGES NORTH AMERICA ¶
DB170607 Det var her, i valgkretsen Islington North han først ble valgt inn til parlamentet i 1983 og området han fortsatt representerer.
DB170606 ( Dagbladet ) : Anna Lewis fra North Carolina mistet sønnen sin altfor tidlig, da Greg Ricks ( 31 ) døde i en bilulykke i september i fjor.
DA170606 november 1991 i North Carolina.
DN170605 The North Alliance ¶
DN170605 Det skjer når det skjer, sier administrerende direktør Thomas Høgebøl i North Alliance.
DN170605 Det nordiske reklame- og designnettverket North Alliance nærmer seg milliarden i omsetning.
DN170605 Det ble til The North Alliance ( NOA ), en slags familie av nordiske- og internasjonale byråer med innenfor reklame, design og teknologi.
DN170605 Byråleder Torgeir Vierdal ( til venstre ) i Anorak og administrerende direktør Thomas Høgebøl The North Alliance.
VG170602 For ganske nøyaktig et år siden høstet Trump jubel og applaus på en oljekonferanse i North Dakota da han sa at han ville kansellere Parisavtalen.
VG170601 Adresse : 111 North 12th Street, Brooklyn ¶
DN170601https://www.dn.no/nyheter/2017/06/01/2118/Shipping/john-fredriksen-har-arveplanen-klar Nå gjenstår Seadrill-strukturen med de tilknyttede selskapene Sevan, North Atlantic Drilling og Seadrill Partners.
AP170531https://www.aftenposten.no/verden/USA-gjennomforte-vellykket-test-av-rakettforsvar-mot-interkontinentalt-missil-Kan-bli-avgjorende-i-et-eventuelt-angrep-fra-Nord-Korea-622219b.html - Nord-Koreas siste suksessrike rakett-test representerer et prestasjonsnivå vi aldri tidligere har sett fra et nordkoreansk missil, skriver en av ekspertene ved USA-Korea-instituttet ved Johns Hopkins-universitetet i en analyse på bloggen 38 North .
AP170531 - Nord-Koreas siste suksessrike rakett-test representerer et prestasjonsnivå vi aldri tidligere har sett fra et nordkoreansk missil, skriver en av ekspertene ved USA-Korea-instituttet ved Johns Hopkins-universitetet i en analyse på bloggen 38 North .
VG170530 Det er ikke ofte jeg får tårer i øynene, men dette er stort, sier pappa Hasse Johnsen på telefon fra North Carolina i USA.
SA170530 Han ble født i New York og vokste opp i North Carolina.
FV170530 Han ble født i New York og vokste opp i North Carolina.
DB170530 Sammen har paret to barn - datteren North West ( 3 ) og sønnen Saint West ( 1 ).
BT170530 Han ble født i New York og vokste opp i North Carolina.
AP170530 Han ble født i New York og vokste opp i North Carolina.
VG170529 North Korea has shown great disrespect for their neighbor, China, by shooting off yet another ballistic missile... but China is trying hard !
DB170528 ¶ STERKE INNTRYKK : Trebarnsfar Paddy Ennis ( i midten, bak ) i North West Ambulance Service i Manchester var første helsepersonell på åstedet for terrorangrepet ved Manchester Arene sist mandag som krevde 22 menneskeliv.
DB170528 ( Dagbladet ) : Trebarnsfar Paddy Ennis i North West Ambulance Service i Manchester var første helsepersonell på åstedet etter terrorangrepet ved Manchester Arena sist mandag kveld som krevde 22 menneskeliv.
AP170528https://www.aftenposten.no/verden/Historiker-mener-bare-to-andre-presidenter-har-vart-like-ille-ute-som-Trump-621480b.html Oberstløytnant Oliver North jobbet for Det nasjonal sikkerhetsrådet i Det hvite hus og var en av hovedmennene i Iran-Contras-affæren.
AP170528 Oberstløytnant Oliver North jobbet for Det nasjonal sikkerhetsrådet i Det hvite hus og var en av hovedmennene i Iran-Contras-affæren.
DB170526 - BARE EN SPØK : Her planter den da nitten år gamle studenten en hjemmelaget bombe på et undergrunnstog ved stasjonen North Greenwich i London.
SA170525 USA har i dag til sammen 76 operative H-modeller som flyr fra flybasene Barksdale i Louisiana og Minot i North Dakota.
DN170525 USA har i dag til sammen 76 operative H-modeller som flyr fra flybasene Barksdale i Louisiana og Minot i North Dakota.
AP170525 USA har i dag til sammen 76 operative H-modeller som flyr fra flybasene Barksdale i Louisiana og Minot i North Dakota.
AA170525 USA har i dag til sammen 76 operative H-modeller som flyr fra flybasene Barksdale i Louisiana og Minot i North Dakota.
DB170523 Get off at Reddish North and tweet me.
SA170522 56-åringen har tidligere vært manager i Real Sociedad ( 2014 - 15 ), Manchester United ( 2013 - 14 ), Everton ( 2002 - 13 ) og Preston North End ( 1998 - 2002 ).
BT170522 GSK søkte Sosial- og helsedirektoratet om tillatelse til utførsel av humant biologisk materiale, fordi Forskningsprotokollen la opp til at biologisk materiale innhentet i studien skulle analyseres ved GSKs forskningsavdeling i North Carolina, USA.
BT170522 56-åringen har tidligere vært manager i Real Sociedad ( 2014 - 15 ), Manchester United ( 2013 - 14 ), Everton ( 2002 - 13 ) og Preston North End ( 1998 - 2002 ).
AP170522 56-åringen har tidligere vært manager i Real Sociedad ( 2014 - 15 ), Manchester United ( 2013 - 14 ), Everton ( 2002 - 13 ) og Preston North End ( 1998 - 2002 ).
DN170520 North Koreas viseambassadør ved FN-delegasjonen Kim In Ryong foreslår at USA erstatter dagens våpenhvileavtale med en permanent fredsavtale.
DN170519 Oppkjøpsselskapet Hitec Visions underbruk North Sea Strategic Investments måtte ta et sviende tap på boligriggselskapet Prosafe i fjor.
DN170519 Oppkjøpsselskapet Hitec Vision etablerte i 2015 investeringsselskapet North Sea Strategic Investments ( NSSI ) for å ta posisjoner i « utvalgte oljeserviceselskaper på Oslo Børs ».
DA170519 Det skjedde etter at en 15-åring fra North Carolina fortalte tabloidavisa Daily Mail at hun og Weiner i månedsvis hadde sendt grisete meldinger til hverandre. 15-åringen anklaget også Weiner for å ha bedt henne kle av seg foran kamera.
AA170519 Det skjedde etter at en 15-åring fra North Carolina fortalte tabloidavisa Daily Mail at hun og Weiner i månedsvis hadde sendt grisete meldinger til hverandre. 15-åringen anklaget også Weiner for å ha bedt henne kle av seg foran kamera.
DB170515 Den avdøde 46-åringen var ettersøkt etter en ran i delstaten North Carolina tidligere i måneden, og samme morgen hadde han vært i en annen skuddveksling med politiet i Florida.
AP170515 - Nord-Koreas siste suksessrike rakett-test representerer et prestasjonsnivå vi aldri tidligere har sett fra et nordkoreansk missil, skriver en av ekspertene ved USA-Korea-instituttet ved Johns Hopkins-universitetet i en analyse på bloggen 38 North .
AA170515 Ingeniør-spesialisten John Schilling sier til nettstedet 38 North at raketten vil kunne nå USAs militærbase på øya Guam i Stillehavet.
DB170514 Som stolt medlem av NAMBLA, The North American Man/Boy Love Association, brukte Ginsberg uforholdsmessig store deler av livet sitt til å agitere for sin rett til å ligge med barn.
DN170512 Det britiske sykehuset East and North Hertfordshire måtte blant annet avvise pasienter som følge av de tekniske utfordringene.
AP170512 Slik opplyste NHS i East and North Hertfordshire om problemene på sine nettsider.
AP170512 East and North Hertfordshire NHS / PA / AP / NTB scanpix ¶
DB170511 Sosiologen George Yancey ved University of North Texas har avdekket at det innenfor akademia er klar skepsis overfor å ansette personer med motsatt politisk eller religiøs oppfatning. 30 prosent av akademikerne har sagt at det var mindre sannsynlig at de ville ansette en person om de viste han stemte på Republikanerne.
DB170510 Arve Øverland, Daglig leder i saltprodusenten North Sea Salt Works på Nordvestlandet presiserer også produksjonsforskjellene mellom flaksalt som kokes inn - og havsalt der vannet fordamper.
DB170510 North Sea Salt Works fikk KystLab til å teste både råvare og ferdig produkt da de startet produksjonen i 2014, og her ble det ikke gjort funn av mikroplast.
AP170510https://www.aftenposten.no/verden/Her-viser-Russland-frem-sine-nye-vapen-til-bruk-i-Nordomradene-620699b.html Den russiske ambassadøren i Norge beskrev i februar forholdet til Norge som « utilfredsstillende », og spurte om Norge « vil sette grensene i fare » i et intervju med High North News.
AP170510 Den russiske ambassadøren i Norge beskrev i februar forholdet til Norge som « utilfredsstillende », og spurte om Norge « vil sette grensene i fare » i et intervju med High North News.
DB170509 Hun har også fungert som tolk under viktige statsbesøk i Nord-Korea, som under besøkene til USAs presidenter Jimmy Carter og Bill Clinton, ifølge overvåkings- og analysegruppen 38 North .
DB170508 Den 49 år gamle Field jobbet som lege ved North Shore Pain Management, og i en uttalelse på sin Facebook-side omtaler klinikken ham i varme ordelag.
DB170506 Ifølge rettsavgjørelsen skjøt Hernandez Lloyd i North Attlebourough i 2013.
DB170504 - BARE EN SPØK : Her planter den da nitten år gamle studenten en hjemmelaget bombe på et undergrunnstog ved stasjonen North Greenwich i London.
AP170504 I år hadde man invitert omslags- og plakatkunstnere til å vise frem sine verker på en salgsutstilling kalt Burlesque of North America.
AP170504 Arik Roper ( nummer to fra venstre ) stilte ut sine verker i Burlesque of North America.
VG170503 Onsdag ettermiddag ble politiet varslet om en « aktiv skytter » på North Lake College i Texas.
VG170503 North Lake College som ligger i forstaden Irving skriver på sin Facebook-side at skolen fremdeles er stengt, og at alle forelesninger er avlyst ut dagen.
VG170503 Det var nettstedet High North News som først omtalte avtalen onsdag.
DN170503 Det skriver High North News onsdag.
DB170503 Det var nettstedet High North News som først omtalte avtalen onsdag.
DB170503 Skolen, North Lake College, slo selv slått alarm overfor sine elever og ba dem om å barrikadere seg selv inne i klasserom, ifølge nyhetsbyrået Associated Press.
DB170503 » North Korea is looking for trouble.
DB170503 Det var nettstedet High North News som først omtalte avtalen onsdag.
DA170503 Det var nettstedet High North News som først omtalte avtalen onsdag.
DA170503 Det var nettstedet High North News som først omtalte avtalen onsdag.
BT170503 Det var nettstedet High North News som først omtalte avtalen onsdag.
AP170503 Høyskolen North Lake ligger i Irving, like nordvest for Dallas, og har 10.000 studenter.
AA170503 Politiet fikk onsdag ettermiddag lokal tid melding om at det var løsnet skudd på North Lake College i Irving utenfor Dallas.
AA170503 North Lake College ligger i forstaden Irving og har om lag 10.000 studenter.
AA170503 Politiet fikk onsdag ettermiddag lokal tid melding om at det var løsnet skudd på North Lake College i Irving utenfor Dallas.
AA170503 North Lake College ligger i forstaden Irving og har om lag 10.000 studenter. ( ©NTB ) ¶
AA170503 Det var nettstedet High North News som først omtalte avtalen onsdag.
DB170502 Fra før har hun og ektemannen, Kanye West, datteren North .
AP170502 Et av temaene blir trolig det kontroversielle « North Stream 2»-prosjektet, hvor tyske og russiske næringsinteresser vil bygge en ny gassledning fra Russland til Tyskland.
VG170430 Det skriver 38 North , en amerikansk tenketank som analyserer Nord-Korea.
VG170430 Arbeidet i enden av fjellveien som går oppover dalen fra det lille stedet Punggye-Ri i provinsen North Hamgyong, har vært intenst i månedsvis.
VG170430 North Hamgyong grenser mot både Russland og Kina og det er fra denne provinsen de fleste nordkoreanske avhopperne kommer fra.
VG170428 Dårlig ! North Korea disrespected the wishes of China & its highly respected President when it launched, though unsuccessfully, a missile today.
DB170428 I mars advarte tankesmia 38 North om at aktivitet ved Nord-Koreas hovedkvarter for atomprøvesprengninger, Pungyye-ri, antyder at diktaturstaten planlegger sin sjette atomprøesprengning.
DB170428 North Korea disrespected the wishes of China & its highly respected President when it launched, though unsuccessfully, a missile today.
AP170428 Today at @UN Security Council meeting, Secretary Tillerson outlined actions to counteract North Korean aggression.#DPRK pic.twitter.com/5u3S9YEIK4 ¶
AP170428 North Korea is looking for trouble.
DB170426 ( Dagbladet ) : En 23 år gammel kvinne og hennes 25 år gamle kjæreste er i Cumberland County i North Carolina tiltalt for grov dyremishandling.
DB170426 Oljeselskapet North Energy i Alta ble startet av en rekke lokale kraftselskaper i Nord-Norge.
DB170426 Etter et aksjefall på over 90 prosent på seks år, har North Energy brukt 2,5 milliarder kroner uten å finne et eneste drivverdig funn. 1,8 milliarder kroner er mottatt i skatterefusjon fra staten.
AA170426 Foto : Privat ¶ NORTH STAR : I denne glasskuppelen ( 100 meter over havoverflaten ) venter en spektakulær 360-graders utsikt.
VG170424 Newcastle United-fansen kan ikke ta noe for gitt i dagens Championship-møte med Preston North End etter forrige mandags ydmykende 1-3-bortetap mot Ipwich, ¶
VG170424 Men takket være god hjelp fra konkurrentene, som også rotet bort poeng i helgen, kan opprykket være klart allerede etter kveldens kamp mot Preston North End.
VG170424 Derfor anbefaler vi følgende spill : Newcastle-seier mot Preston North End til 1,35 i odds. 1,35 er litt i underkant av det vi håpet på, men det er det som tilbys.
AP170423https://www.aftenposten.no/verden/i/kogRv/Ni-sporsmal-om-hvorfor-USA-og-resten-av-verden-frykter-Nord-Korea China is very much the economic lifeline to North Korea so, while nothing is easy, if they want to solve the North Korean problem, they will ¶
AP170423https://www.aftenposten.no/verden/i/kogRv/Ni-sporsmal-om-hvorfor-USA-og-resten-av-verden-frykter-Nord-Korea China is very much the economic lifeline to North Korea so, while nothing is easy, if they want to solve the North Korean problem, they will ¶
AP170423https://www.aftenposten.no/verden/Ni-sporsmal-om-hvorfor-USA-og-resten-av-verden-frykter-Nord-Korea-617932b.html China is very much the economic lifeline to North Korea so, while nothing is easy, if they want to solve the North Korean problem, they will ¶
AP170423https://www.aftenposten.no/verden/Ni-sporsmal-om-hvorfor-USA-og-resten-av-verden-frykter-Nord-Korea-617932b.html China is very much the economic lifeline to North Korea so, while nothing is easy, if they want to solve the North Korean problem, they will ¶
AP170423 China is very much the economic lifeline to North Korea so, while nothing is easy, if they want to solve the North Korean problem, they will ¶
AP170423 China is very much the economic lifeline to North Korea so, while nothing is easy, if they want to solve the North Korean problem, they will ¶
DB170422 I mars advarte tankesmia 38 North om at aktivitet ved Nord-Koreas hovedkvarter for atomprøvesprengninger, Pungyye-ri, antyder at diktaturstaten planlegger sin sjette atomprøesprengning.
DB170421 Ifølge rettsavgjørelsen skjøt Hernandez Lloyd i North Attlebourough i 2013.
DB170421 - Han fortalte min mor at han ville kalle sin førstefødte sønn Cuba fordi han en gang bodde på Cuba hvor han trivdes svært godt, fortalte han til North Dallas Gazette i 2015.
DN170420 En Boeing-ansatt arbeider på en Boeing 787 Dreamliner i North Charlston, South Carolina.
DB170419 Joel Wit, ved tankesmia 38 North , som er tilknyttet USA-Korea-instituttet ved John Hopkins University, synes uansett situasjonen er pussig.
AA170419 Vi befinner oss fortsatt i North Dakota på 70-tallet og for oss nordmenn så er Fargo spesielt morsomt å se.
VG170418 Det er enda en typisk, ensidig handelsavtale som rammer USA, sier han, med henvisning til handelsavtalen mellom Canada, USA og Mexico, North American Free Trade Agreement ( Nafta ), som trådde i kraft i 1994.
DB170418 North Korea is looking for trouble.
AP170417 Why would I call China a currency manipulator when they are working with us on the North Korean problem ?
SA170415 Milliardkontrakter til North Atlantic Drilling - sikrer arbeid for to rigger i 10 år ¶
DB170415 Overvåkingsgruppa 38 North meldte tidligere denne uka at landet er klart til å gjennomføre en ny atomprøvesprengning.
DB170415 North Korea is looking for trouble.
DB170415 Overvåkingsgruppa 38 North meldte denne uka at landet er klare til å gjennomføre en ny atomprøvesprengning.
VG170414 Tirsdag twitret Trump at Nord-Korea er ute etter trøbbel, og at USA vil ta seg av « problemet » dersom Kina ikke vil hjelpe : ¶ North Korea is looking for trouble.
VG170414 Samtidig hevdet overvåkingsgruppen 38 North torsdag at Nord-Korea er klar til å utføre en ny atomprøvesprengning.
VG170414 Les også : Se satellittbildene fra 38 North
SA170414 Torsdag meldte overvåkings- og analysegruppen 38 North at Nord-Korea har gjort klart testområdet Punggye-ri til en atomprøvesprengning. ( ©NTB ) ¶
DN170414 Torsdag meldte overvåknings- og analysegruppen 38 North at Nord-Korea har gjort klart testområdet Punggye-ri til en atomprøvesprengning.
DB170414 Overvåkingsgruppa 38 North , som tidligere har hatt rett om tidspunkter for Nord-Koreas atomprøvespreninger, mener landet er klare til å gjennomføre en ny atomprøvesprengning.
DB170414 Da de første bildene av den søvnige byen Twin Peaks i det nordøstlige Washington ( innspillingene fant sted i North Bend, Snoqualmie og Los Angeles ) traff skjermen, ledsaget av komponist Angelo Badalamentis umiskjennelige musikk, var en hel tv-verden hektet.
BT170414 Torsdag meldte overvåkings- og analysegruppen 38 North at Nord-Korea har gjort klart testområdet Punggye-ri til en atomprøvesprengning.
AP170414 Torsdag meldte overvåkings- og analysegruppen 38 North at Nord-Korea har gjort klart testområdet Punggye-ri til en atomprøvesprengning.
AP170414 Torsdag meldte overvåkings- og analysegruppen 38 North at Nord-Korea har gjort klart testområdet Punggye-ri til en atomprøvesprengning. | 36 IS-krigere drept av « alle bombers mor » ¶
AA170414 Torsdag meldte overvåkings- og analysegruppen 38 North at Nord-Korea har gjort klart testområdet Punggye-ri til en atomprøvesprengning. ( ©NTB ) ¶
VG170413 Mandag denne uken tok Cedric Anderson ( 53 ) seg inn på barneskolen North Park Elementary School i San Bernardino i California.
VG170413 Ser endringer på bilder ¶ 38 North viser også til pågående aktivitet ved en tunnel, ny aktivitet i hovedadministrasjonsområdet og noen ansatte rundt kommandosenteret på testområdet.
VG170413 Nye satelittbilder tatt av overvåkingstjenesten 38 North viser at det kan ligge an til en ny atomprøvesprengning fra det nordkoreanske testområdet Punggye-ri.
VG170413 - Aktiviteten i løpet av de siste seks ukene ser ut til å være de siste forberedelsene for en test, sier analytiker i 38 North , Joseph Bermudez til CNN torsdag.
DB170413 Men omtrent samtidig som uttalelsene nådde internasjonal presse, melder overvåkingsgruppa 38 North at landet er klare til å gjennomføre en ny atomprøvesprengning.
DB170413 Men omtrent samtidig som uttalelsene nådde internasjonal presse, melder overvåkingsgruppa 38 North at landet er klare til å gjennomføre en ny atomprøvesprengning.
AP170413 Stress ned på North Shore ¶
AP170413 Haleiwa Bowls, øyas beste ( og største ) acaibowls og smoothies, beliggende i Haleiwa på North Shore.
AP170413 Du har likevel ikke opplevd øyas sjel før du drar til surfemekkaet North Shore på Oahus nordkyst.
VG170412 Spicer's anti-semitism, United's corporate inhumanity, North Carolina's marriage BS, @SondreLerche's band denied visas. ( 1/2 ) ¶
DB170412 Trump var også aktiv på Twitter, der han gjentok tidligere advarsler om at USA er forberedt til å « løse problemet » : ¶ North Korea is looking for trouble.
VG170411 MORSOMT : Er du heldig får du se proffene i aksjon på North Shore.
VG170411 North Shore, Oahu ¶
SA170411 | Milliardkontrakter til North Atlantic Drilling - sikrer arbeid for to rigger i 10 år ¶
SA170411 FOTO : North Atlantic Drilling ¶ | « Hemmelig » budrunde - noe du neppe har hørt om ¶
DN170411 Den kanskje eneste betydelige selskapshendelsen på Oslo Børs tirsdag ar at John Fredriksen-dominerte Seadrill meldte om at datterselskapet North Atlantic Drilling har fått tiårige kontrakter med Conocophillips for to oppjekkbare rigger som skal brukes i Ekofisk-området i Nordsjøen.
DN170411 Samtidig som det jobbes på spreng for å få på plass en avtale for å redde riggiganten Seadrill fra konkurs, har datterselskapet North Atlantic Drilling landet to tiårige kontrakter med oljeselskapet Conoco Phillips Skandinavia.
DN170411 Fantastisk positivt, er Seadrill-sjef Per Wullfs reaksjon på kontraktene datterselskapet North Altlantic Drilling har halt i land Foto : Gorm K.
DN170411 Seadrill og North Atlantic Drilling anslår følgende : ¶ | - For meg hører håp til i kirken på en søndag ¶
DN170411 Kontraktene er anslått av Seadrill og North Atlantic Drilling å tilføre ordrereserven til selskapet omtrent 1,4 milliarder dollar, ikke inkludert bonuser.
DN170411 Foto : Elin Høyland ¶ North Atlantic Drilling, ett av det John Fredriksen-kontrollerte riggselskapet Seadrills datterselskap, er tildelt ti års forlengelse av kontrakter for to av sine rigger av typen « jackup », « West Elara » og « West Linus », av oljeselskapet Conoco Phillips Skandinavia.
DN170411 Selskapet tilbyr programvare som gjør det mulig å streame livevideo fra mobiltelefonen, og skal noteres på Nasdaq First North , « gründerbørsen » i Sverige.
DB170411 BLE EVAKUERT : Elever ved North Park Elementary School.
DB170411 ( Dagbladet ) : Mandag morgen lokal tid fyrte Cedric Anderson av en pistol i et klasserom på North Park Elementary School i San Bernadino.
DB170411 PUNGET UT : Da Chrissy Teigen oppdaget at ei jente fra North Carolina trengte økonomisk hjelp, stilte hun umiddelbart opp.
DB170411 En ung kvinne fra North Carolina, ved navn Mercedes Edney, fikk seg nemlig en stor overraskelse denne helgen, skriver NBC.
AA170411 | Milliardkontrakter til North Atlantic Drilling ¶ North Atlantic Drilling har sikret oppdrag med ti års varighet for boreriggene West Elara og West Linus.
AA170411 | Milliardkontrakter til North Atlantic Drilling ¶
AA170411 North Atlantic Drilling er datterselskapet til John Fredriksens riggselskap Seadrill.
VG170410 Ifølge politiet var det ved 10.30-tiden lokal tid at den 53 år gamle mannen fortalte en ansatt på North Park School at han måtte levere noe til sin fraseparerte kone Karen Smith.
VG170410 Adresse : North Ghubra 32, Way No. 3215 18th November Street, Muscat ¶
DB170410 Politiet antar at dette dreier seg om elever ved North Park Elementary School, og at gjerningspersonen ikke lenger er en trussel.
DA170410 En lærer og en åtte år gammel elev er drept i en skyteepisode på barneskolen North Park Elementary School i San Bernardino i California.
DA170410 EVAKUERER : Studenter evakuerer North Park Elementary School i San Bernardino, California, tidlig mandag formiddag lokal tid.
SA170406 Frode Vikdal var bare fra seg av begeistring : MY SUPER HEROES FROM SUUPER NORTH TROMSØ FOOTBALLCLUB.
DB170406 ( Dagbladet ) : Bristol City-supporterne reiste over 600 kilometer til Preston North End for å støtte laget sitt i nedrykkskampen i den nest øverste divisjonen i England.
AP170406 Frode Vikdal var bare fra seg av begeistring : MY SUPER HEROES FROM SUUPER NORTH TROMSØ FOOTBALLCLUB.
DN170404 Professor Yang Moo-jin ved University of North Korean Studies anslår nye tester i kjølvannet av at Trump møter sin kinesiske motpart Xi Jinping denne uka ¶
BT170404 Professor Yang Moo-jin ved University of North Korean Studies anslår nye tester i kjølvannet av at Trump møter sin kinesiske motpart Xi Jinping denne uken ¶
AP170404 North Campground, Bryce Canyon, Utah, USA : Her er det bare å ta nærmeste sti, og så er man i gang med å utforske denne enorme nasjonalparken.
SA170331 - Han kjører bilen utfor stupet på alle andre politikkområder og med det han prøver å gjennomføre som president, men ikke økonomien, sier 27 år gamle Ryan Mills fra North Carolina.
DN170331 - Han kjører bilen utfor stupet på alle andre politikkområder og med det han prøver å gjennomføre som president, men ikke økonomien, sier 27 år gamle Ryan Mills fra North Carolina.
AA170331 - Han kjører bilen utfor stupet på alle andre politikkområder og med det han prøver å gjennomføre som president, men ikke økonomien, sier 27 år gamle Ryan Mills fra North Carolina.
AA170330 Loven ble allment fordømt som diskriminerende og førte til at en rekke næringsbedrifter boikottet North Carolina.
AA170330 Den amerikanske delstaten North Carolina vil oppheve den kontroversielle loven om hvilke toaletter transpersoner kan bruke i offentlige bygg.
AA170330 ( ©NTB ) ¶ | North Carolina opphever toalettlov for transpersoner ¶
DB170329 Helicopter with five people on board goes missing over north Wales after setting off from Milton Keynes https://t.co/0Pz1TZYJsJ ¶
DB170327 Severe Tropical #CycloneDebbie expected to intensity further on approach to the north Queensland coast.
DB170327 TOBARNSMOR : Kim Kardashian med barna Saint ( på armen ) og North tidligere i år.
DB170327 Kardashian og ektemannen, Kanye West ( 39 ), har to barn fra før, North ( 3 ) og Saint ( 1 ).
FV170326 - Jeg tror vi må drive litt sjelegranskning internt for å finne ut om vi i det hele tatt kan fungere som en styrende enhet, sier North Dakota-representanten Kevin Cramer.
FV170326 - Det er enkelte i den republikanske gruppa i Representantenes hus som ennå ikke har vekslet over fra å klage til å styre, sier Whit Ayres fra meningsmålingsinstituttet North Star Opinion Research.
AA170326 - Jeg tror vi må drive litt sjelegranskning internt for å finne ut om vi i det hele tatt kan fungere som en styrende enhet, sier North Dakota-representanten Kevin Cramer.
AA170326 - Det er enkelte i den republikanske gruppa i Representantenes hus som ennå ikke har vekslet over fra å klage til å styre, sier Whit Ayres fra meningsmålingsinstituttet North Star Opinion Research.
VG170325 Tobarnsfaren kjørte over fem hundre kilometer fra sitt hjem i Salisbury i North Carolina til Washington D.C for å komme til bunns i konspirasjonen.
VG170323 Dette sitatet fra Fred Rogers ble skrevet ned på oppslagstavlen på Clapham North Station : ¶
DB170322 ¶ Du kan vinne vanvittige 446 millioner ¶ fra norsk tipping ¶ #BREAKING More than 30 dead in US-led raid on north Syria school : monitor ¶
DB170322 Tankesmia 38 North advarte også tidligere i mars om at Nord-Korea forbereder seg på sin sjette atomprøvesprengning.
DB170322 Det er imidlertid ikke mulig å forutsi tidspunktet for en slik test basert på de siste bildene », konkluderte 38 North .
SA170320 Nå tror tillitsvalgte i riggselskapet North Atlantic Drilling at de snart skal få noen nye.
SA170320 Industri Energi-klubben i North Atalantic er blitt vant med nedbemanning.
DB170319 Phil McGraw tok doktorgrad i psykologi ved University of North Texas i 1979, tre år etter at han giftet seg med sin nåværende kone, Robin McGraw ( 63 ).
VG170318 North Korea is behaving very badly.
DB170317 Da begynte det å knyte seg i brystet på tobarnsmora, som har barna Saint ( 1 ) og North ( 3 ) med ektemannen Kanye West ( 39 ).
VG170315 Disse Twitter-kontoene er til dels store, og spenner fra medier som Forbes og BBC North America, til Amnesty International, UNICEF og Justin Biebers japanske konto.
DB170315 Det førte til at blant annet BBC North America, Forbes og Unicef USAs twitterkontoer publiserte meldinger med emneknaggene #Nazialmanya og #Nazihollanda, og hakekors, skriver USA Today.
DB170315 - BBC North America ( @BBCNorthAmerica ) 15. mars 2017 ¶
DB170310 ¶ PRØVESPRENGNING : Det kan nærme seg Nord-Koreas sjette atomprøvesprengning, mener den amerikanske tankesmia 38 North .
DB170310 Tankesmia 38 North , som er tilknyttet USA-Korea-instituttet ved John Hopkins University, har studert ferske satelittbilder og fastslår at det er aktivitet flere steder på anlegget, blant annet i kommandosenteret.
DB170310 Satellittbilde tyder på at Nord-Koreas viktigste atomanlegg er i drift - Kan produsere én atombombe i året ¶ 38 North kunne ikke fastslå om reaktoren var i full drift igjen, men « driften kan være betydelig », fastslo de.
DB170310 Det er imidlertid ikke mulig å forutsi tidspunktet for en slik test basert på de siste bildene », konkluderer 38 North .
DB170309 « Per Sandberg startet dagen sin i Bergen i går med å gratulere med kvinnedagen under den offisielle åpningen av North Atlantic Seafood Forum.
DB170308 Statsadvokaten i North Carolina sa også tirsdag at de vil gjennomføre en evaluering av 18-åringens psyke for å finne ut om han var tilregnelig i gjerningsøyeblikket.
DB170308 - FORSKREKKET : En 18 år gammel mann fra Franklin County i delstaten North Carolina er siktet for drapet på sin egen mor mandag denne uka.
DB170308 ( Dagbladet ) : En 18 år gammel mann fra Franklin County i delstaten North Carolina er siktet for drapet på sin egen mor mandag denne uka. 18-åringen skal selv ha ringt politiet, og da myndighetene kom til familiens hjem skal han ha møtt politibetjenten med en slakterkniv i hånda og morens hode i den andre.
DB170307 2.januar, dagen etter at Kim Jong-un hadde holdt sin nyttårstale, der han påstod at landet var i sluttfasen av utviklingen av et interkontinentalt missil, tvitret Trump : ¶ North Korea just stated that it is in the final stages of developing a nuclear weapon capable of reaching parts of the U.S.
DB170307 Innenriksminister Ralf Jäger ( SPD ) i North Rhine-Westphalia, sier at filmen sjokkerte etterforskerne.
DB170306 Her følger et dokumentarteam fengselslederen på en reise til USA-fengslene Attica State Prison i New York og North Dakota State Penitentiary, der soningsforholdene er signifikant annerledes de i Halden.
DB170306 BESØKTE USA : Jan Strømnes reiste til USA-fengslene Attica State Prison i New York og North Dakota State Penitentiary.
DB170306 - Personale fra fengselet North Dakota State Penitentiary har tidligere vært på besøk hos oss i Halden fengsel, og under mitt besøk hos dem igjen, kunne jeg se at de hadde tatt med seg lærdom fra oss.
BT170304 Mandag arrangeres konferansen « The Reformation and the Arts around the North Sea », organisert av UiB og Bjørgvin bispedømme, med eksperter fra England, Nederland, Tyskland og Norge.
DB170302 Den nye russiske ambassadøren i Oslo, Teimuraz Ramishvili, sier i et intervju med nettstedet High North News at norsk deltakelse i rakettskjoldet vil være å sette norske grenser i fare.
AA170302 | Omstridt oljeledning kan gi North Dakota milliarder ¶
AA170302 Når olje begynner å strømme gjennom oljeledningen Dakota Access, kan det gi North Dakota 110 millioner dollar i årlige skatteinntekter, viser en beregning.
AA170302 Det er gode nyheter for oljeprodusenter som vil ha kortest mulig vei til markedet og altså for statskassen i North Dakota.
AA170302 Det er derfor North Dakota har brukt så mye ressurser på dette, sier urfolksaktivist og oljeledningsmotstander Payu Harris.
AA170302 North Dakota er den nest største oljeprodusenten i USA etter Texas, men den lange transporten gjør at olje herfra er dyrere og dermed gir mindre overskudd.
VG170301 Fakta : Det er uklart hvor mye handelsavtalen North American Free Trade Agreement har hatt å si for reduksjonen i fabrikkarbeid.
SA170301 Storebrand selger seg helt ut av selskapene som er involvert i å bygge den omstridte rørledningen i North Dakota i USA.
DN170301 Trump kom også med en etterlengtet forsikring om USAs forpliktelser til forsvarsalliansen Nato ( North Atlantic Treaty Organization ), og hevdet at medlemslandene nå pøser penger inn i alliansen, som Trump tidligere har oppfordret til.
DB170301 Standing Rock-leiren i North Dakota er ryddet.
DB170301 Forrige torsdag ble leiren i North Dakota jevnet med jorda av bulldosere, og de gjenværende 46 demonstrantene arrestert.
AP170301 CHRIS HONDROS / GETTY IMAGES NORTH AMERICA ¶
AA170301 Presidenten omgjorde tidligere i år et vedtak fra Barack Obama som stanset utbyggingen av den omstridte oljerørledningingen Dakota Access ved Lake Oahe i delstaten North Dakota. ( ©NTB ) ¶
AA170301 Storebrand selger seg helt ut av selskapene som er involvert i å bygge den omstridte rørledningen i North Dakota i USA.
DN170228 Innholdet i planen skal følge opp forslag som blir presentert på Digital North , en nordisk-baltisk konferanse om digitalisering som arrangeres i Oslo 25. april i år, heter det.
DB170228 Men i fjor rapporterte den amerikanske organisasjonen Committee for Human Rights in North Korea at påstandene trolig er sanne, og la fram satellittbilder som bevis.
AP170228https://www.aftenposten.no/osloby/byliv/i/6aqK3/Ekspertene-gir-deg-sin-guide-til-Bylarm Hør Anna of the North her ¶
AP170228https://www.aftenposten.no/osloby/byliv/i/6aqK3/Ekspertene-gir-deg-sin-guide-til-Bylarm Anna of the North
AP170228https://www.aftenposten.no/osloby/byliv/Ekspertene-gir-deg-sin-guide-til-Bylarm-615908b.html Hør Anna of the North her ¶
AP170228https://www.aftenposten.no/osloby/byliv/Ekspertene-gir-deg-sin-guide-til-Bylarm-615908b.html Anna of the North
AP170228 Innholdet i planen skal følge opp forslag som blir presentert på Digital North , en nordisk-baltisk konferanse om digitalisering som arrangeres i Oslo 25. april i år, heter det.
AP170228 Hør Anna of the North her ¶
AP170228 Anna of the North
AA170228 Innholdet i planen skal følge opp forslag som blir presentert på Digital North , en nordisk-baltisk konferanse om digitalisering som arrangeres i Oslo 25. april i år, heter det. ( ©NTB ) ¶
SA170224 | Politi fjernet oljerør-motstandere i North Dakota ¶
SA170224 Myndighetene hadde gitt demonstrantene frist til å forlate området ved Missouri-elven i delstaten North Dakota onsdag ettermiddag.
AA170224 | Politi fjernet oljerør-motstandere i North Dakota ¶
AA170224 Myndighetene hadde gitt demonstrantene frist til å forlate området ved Missouri-elven i delstaten North Dakota onsdag ettermiddag.
DN170222 De John Fredriksen-kontrollerte riggselskapene Seadrill og North Atlantic Drilling utsetter fremleggelsen av fjerdekvartalsresultatene til tirsdag 28. februar i år.
DN170222 De John Fredriksen-kontrollerte riggselskapene Seadrill og North Atlantic Drilling utsetter fremleggelsen av selskapenes kvartalsrapportering, som var planlagt til torsdag 23. februar, til 28. februar, ifølge en melding.
DB170222 Den omstridte oljerørledningen er nesten 2000 kilometer lang og skal gå gjennom fire amerikanske delstater, fra North Dakota, via South Dakota og Iowa til Illinois.
DB170222 Demonstrantene hadde ifølge Reuters frist i dag til å forlate Oceti Sakowin-leiren, som ligger på Army Corps land i Cannon Ball i North Dakota.
DB170222 ( Dagbladet ) : Nyhetsbyrået AP melder i kveld at politiet i North Dakota har begynt å arrestere folk i en protestleir.
DA170222 I North Dakota argumenterte republikanske Bernie Satrom for redusert åpningstid på søndager med at konene må lage frokost til ektemennene sine den dagen.
AP170222 Det kan jeg forsikre, sier ambassadøren i intervjuet med High North News.
AP170222 Det er i et intervju med nettstedet High North News at Tejmuraz Ramisjvili kommer advarselen om norsk deltagelse i rakettskjoldet.
AA170222 Det er ikke noe vi vil tro på, sier Ramishvili til nettstedet High North News.
VG170220 Exit-Irak : Ni dager etter Afghanistan-kunngjøringen holdt Obama en tale å en militærbase i North Carolina der han la frem sin exit-strategi fra Irak.
VG170220 Generalen har en doktorgrad i amerikansk historie fra University of North Carolina.
DB170216 BREAKING : Malaysian police say a third person has been arrested in connection with death of North Korean leader's half brother.
DB170215 FA-CUPFINALEN : Kong George VI og Dronning Elizabeth hilser på spillerne før FA-cupfinalen mellom Sunderland og Preston North End på Wembley Stadium 1. mai 1937.
DB170215 En av de viktigste kampene var på Deepdale mot et Preston North End-lag som var i form.
DB170214 Martin er blant dem som har skrevet levende om palassinntrigene i boka « Under the Loving Care of the Fatherly Leader : North Korea and the Kim Dynasty ».
DB170214 Kim Jong-nam skal derimot ha pendlet mellom Moskva og den sveitsiske byen Genève hvor han gikk på skole og senere tok universitetsutdannelse, ifølge nettstedet North Korea Leadership Watch.
DB170214 Derfor ble onkelen henrettet, sa professor Kang Myong-do ved dert sørkoreanske Kyungmin-universitetet til North Korea News like etter henrettelsen.
DB170214 Andre kilder, som North Korea Leadership Watch, hevder derimot at den utstøtte broren har hatt anledning til å reise tilbake til Nord-Korea, men at han hovedsakelig har levd et komfortabelt luksusliv i Macau og Kina.
DB170214 strongly believes that North Korean agents carried out killing of Kim Jong Un's half brother - U.S. government source ¶
VG170213 I en alder av 31 ble han så den yngste borgermesteren i den tyske delstaten North Rhine-Westphalia.
VG170213 Det var også ventet at de ville diskutere den nordamerikanske frihandelsavtalen North American Free Trade Agreement ( NAFTA ), som Trump har sagt at han vil reforhandle.
DB170213 TPX IMAGES OF THE DAY ¶ North Korean leader Kim Jong Un guides the test-fire of Pukguksong-2 on the spot, in this undated photo released by North Korea's Korean Central News Agency ( KCNA ) in Pyongyang February 13, 2017.
DB170213 North Korean leader Kim Jong Un guides the test-fire of Pukguksong-2 on the spot, in this undated photo released by North Korea's Korean Central News Agency ( KCNA ) in Pyongyang February 13, 2017.
DB170213 In an implicit challenge to President Donald Trump, North Korea fired a ballistic missile early Sunday in its first such test of the year.
DB170213 A view of the test-fire of Pukguksong-2 guided by North Korean leader Kim Jong Un on the spot, in this undated photo released by North Korea's Korean Central News Agency ( KCNA ) in Pyongyang February 13, 2017.
DB170213 A view of the test-fire of Pukguksong-2 guided by North Korean leader Kim Jong Un on the spot, in this undated photo released by North Korea's Korean Central News Agency ( KCNA ) in Pyongyang February 13, 2017.
DB170213 A man watches a TV news program showing photos published in North Korea's Rodong Sinmun newspaper of North Korea's " Pukguksong-2 " missile launch at Seoul Railway station in Seoul, South Korea, Monday, Feb. 13, 2017.
DB170213 A man watches a TV news program showing photos published in North Korea's Rodong Sinmun newspaper of North Korea's " Pukguksong-2 " missile launch at Seoul Railway station in Seoul, South Korea, Monday, Feb. 13, 2017.
DB170213 North Korean leader Kim Jong Un guides the test-fire of Pukguksong-2 on the spot, in this undated photo released by North Korea's Korean Central News Agency ( KCNA ) in Pyongyang February 13, 2017.
DB170213 HULL I ØRENE : Kim Kardashian West og ektemannen Kanye West gav dattera North West hull i ørene da hun var ett år gammel.
DB170213 Da realitystjerna Kim Kardashian West ( 36 ) gav dattera North West ( 3 ) hull i ørene på ettårsdagen, skapte det overskifter i en rekke internasjonale medier.
SA170209 | En nordisk odyssé ¶ 26 North på Løkkeveien holder stilen.
DB170209 Han er født i North Vancouver i Canada og debuterte i verdenscupen tilbake i 2005 - 20 år gammel. 33-åringen står med tre seire i verdenscupen utfor ( Kvitfjell og Val Gardena 2009 ) og super-G ( Lake Louise 2009 ).
AP170209 FOTO : Christopher Polk / Getty Images North America ¶
AP170209 FOTO : Christopher Polk / Getty Images North America ¶
AA170209 Personell både fra Vandenberg-basen og 91st Missile Wing i North Dakota deltok i testen.
VG170208 februar, beskrives gjerne som « negativ NAO » - NAO står for North Atlantic Oscillation - den nordatlantiske svingningen.
DA170208 Delen som gjenstår, skal gå under vannmagasinet Lake Oahe i North Dakota.
AA170208 Delen som gjenstår, skal gå under vannmagasinet Lake Oahe i North Dakota.
AA170208 | Omstridt lov stanset av dommere i North Carolina ¶
AA170208 Tidligere har demokratene i North Carolina reagert svært sterkt på at den omstridte loven ble vedtatt.
AA170208 Kjennelsen i North Carolina kom samtidig som president Donald Trumps regjering kjemper i rettsvesenet for å få gjeninnført sitt innreiseforbud.
AA170208 Dommere har stanset en lov vedtatt av republikanere i North Carolina som ville stikke kjepper i hjulene for delstatens demokratiske guvernør.
SA170206 Deretter ble hun som 17-åring headhuntet av University of North Dakota med hundre prosent betalt utdannelse som ishockeyspiller.
FV170206 Deretter ble hun som 17-åring headhuntet av University of North Dakota med hundre prosent betalt utdannelse som ishockeyspiller.
BT170206 Deretter ble hun som 17-åring headhuntet av University of North Dakota med hundre prosent betalt utdannelse som ishockeyspiller.
AP170206 Deretter ble hun som 17-åring headhuntet av University of North Dakota med hundre prosent betalt utdannelse som ishockeyspiller.
AP170206 Deretter ble hun som 17-åring headhuntet av University of North Dakota med hundre prosent betalt utdannelse som ishockeyspiller.
DN170205 De har satt opp selskapet « True North » som tilbyr opphold, reise og veiledning for immigrasjon til Canada, skriver Techcrunch.
DB170204 Men i fjor rapporterte den amerikanske organisasjonen Committee for Human Rights in North Korea at påstandene trolig er sanne, og la fram satellittbilder som bevis.
DB170203 Da hun var gravid med dattera North West ( 3 ) fikk hun komplikasjonen placenta accreta, eller fastvokst morkake.
DN170201 PST peker også på trusler knyttet til det norske samarbeidet med forsvarsalliansen Nato ( North Atlantic Treaty Organization ) og Norges rolle i de arktiske områdene.
DB170201 Det dreier seg om håndhøstet salt fra familiebedriften North Sea Saltworks på øya Gossen på Møre.
AP170130 FOTO : JOE RAEDLE / GETTY IMAGES NORTH AMERICA ¶
DB170128 Så lenge de ikke kan måle vanntemperaturen, eller hastigheten på vannet som strømmer ut av turbinen, er det umulig å anslå om reaktoren er i full drift, men « driften kan være betydelig », melder 38 North .
DB170128 Satellittbildet viser ifølge 38 North varmt vann som slippes ut i forbindelse med avkjøling av reaktoren.
DB170128 Det melder tankesmia 38 North , som er tilknyttet USA-Korea-instituttet ved John Hopkins University, etter å ha studert ferske satellittbilder av Yongbyon-anlegget.
DB170128 : Nord-Korea kan ha startet opp en atomreaktor som kan produsere plutonium til atomvåpen etter over ett år med inaktivitet ved anlegget, ifølge sikkerhets-tenketanken 38 North North .
DB170128 : Nord-Korea kan ha startet opp en atomreaktor som kan produsere plutonium til atomvåpen etter over ett år med inaktivitet ved anlegget, ifølge sikkerhets-tenketanken 38 North North.
SA170127 12 2013 : Tar tre VM-gull i byen North Pole/Fairbanks i Alaska. 13 2015 For første gang i historien tar mor og datter VM-gull samtidig.
BT170127 12 2013 : Tar tre VM-gull i byen North Pole/Fairbanks i Alaska. 13 2015 For første gang i historien tar mor og datter VM-gull samtidig.
AP170127 12 2013 : Tar tre VM-gull i byen North Pole/Fairbanks i Alaska. 13 2015 For første gang i historien tar mor og datter VM-gull samtidig.
DN170123 NAFTA står for North American Free Trade Agreement.
AP170123 NAFTA står for North American Free Trade Agreement.
AP170122 Det har også regnet kraftig mange steder, og byen Charlotte i North Carolina skal ha fått 136 millimeter regn på 24 timer.
DB170120 Datteren til Kanye West og Kim Kardashian, North , gjorde for øvrig sin modelldebut i en alder av knappe 13 måneder.
DB170119 Også komiker og programleder for The Daily Show, Trevor North , reagerte på opptrinnet : ¶
DB170116 Den siste tida har 36-åringen, som har barna North ( 3 ) og Saint ( 1 ) med ektemannen, begynt å entre offentligheten på ny.
AP170116 marineregiment i Camp Lejeune i North Carolina.
AP170116 Flyet fra United Airlines tok av fra Marine Corps Air Station Cherry Point i North Carolina i går kveld amerikansk tid.
AP170116 Det innleide Boeing 747-fly fra United Airlines, som frakter soldatene, flyr direkte fra Cherry Point i North Carolina i USA, og fortsetter etter hvert videre til Frankfurt i Tyskland, ifølge fly-nettstedet Envaspotter.net.
DB170112 Datteren til Kanye West og Kim Kardashian, North , gjorde for øvrig sin modelldebut i en alder av knappe 13 måneder.
DB170107 Litt seinere delte hun sitt første Instagram-bilde på 93 dager, med ektemannen Kanye West ( 39 ), sønnen Saint ( 1 ) og dattera North ( 3 ).
SA170106 Vinner : Havsnø Flaksalt, North Sea Salt Works AS, Møre og Romsdal ¶
DB170105 in totally one-sided trade, but won't help with North Korea.
DB170105 - HAN KUNNE HA DREPT HENNE : Jasmine Darwin fra North Carolina ble brutalt taklet av skolens politibetjent 3. januar.
DB170104 ( Dagbladet ) : 158 innsatte har rømt fengselet i North Cotabato District på Filippinene, etter at mer enn 100 væpnede menn skal ha angrepet bygningen.
DB170103 in totally one-sided trade, but won't help with North Korea.
DB170103 North Korea just stated that it is in the final stages of developing a nuclear weapon capable of reaching parts of the U.S.
DB170103 Litt seinere delte hun sitt første Instagram-bilde på 93 dager, med ektemannen Kanye West ( 39 ), sønnen Saint ( 1 ) og dattera North ( 3 ). family ¶
SA170102 Ifølge Fontes ble opprøret startet av den lokale kriminelle gjengen Family of the North ( FDN ), som skulle sende en « beskjed » til den rivaliserende gruppen First Capital Command ( PCC ), en av Brasils største narkobander.
SA170102 Ifølge Fontes ble opprøret startet av den lokale kriminelle gjengen Family of the North ( FDN ), som skulle sende en « beskjed » til den rivaliserende gruppen First Capital Command ( PCC ), en av Brasils største narkobander.
BT170102 Ifølge Fontes ble opprøret startet av den lokale kriminelle gjengen Family of the North ( FDN ), som skulle sende en « beskjed » til den rivaliserende gruppen First Capital Command ( PCC ), en av Brasils største narkobander.
AP170102 Ifølge Fontes ble opprøret startet av den lokale kriminelle gjengen Family of the North ( FDN ), som skulle sende en « beskjed » til den rivaliserende gruppen First Capital Command ( PCC ), en av Brasils største narkobander.
AP170102 Ifølge Fontes ble opprøret startet av den lokale kriminelle gjengen Family of the North ( FDN ), som skulle sende en « beskjed » til den rivaliserende gruppen First Capital Command ( PCC ), en av Brasils største narkobander.
AP161208 TWIN PEAKS : Kultserien fra 90-tallet har fått nytt liv mpå Netflix - det gjør også byene Snoqualmine og North Bend der serien ble spilt inn.
AP161208 Og det er nettopp seriens comeback som gjør at byen er med på listen - til neste år kan David Lynch-fans se nærmere på småbyene Snoqualmine og North Bend, ifølge Lonely Planet.
AP161020https://www.aftenposten.no/reise/Surfing-i-Lofoten-pa-forsiden-av-New-York-Times-8207b.html - Dette har en verdi som vi ikke bare kan kjøpe en annonse for, sier reiselivssjef Elisabeth Dreyer i Destination Lofoten etter å ha sett oppslaget i storavisen New York Times - « 6000 Miles North of Hawaii ».
AP161020 - Dette har en verdi som vi ikke bare kan kjøpe en annonse for, sier reiselivssjef Elisabeth Dreyer i Destination Lofoten etter å ha sett oppslaget i storavisen New York Times - « 6000 Miles North of Hawaii ».
AP161019 - Dette har en verdi som vi ikke bare kan kjøpe en annonse for, sier reiselivssjef Elisabeth Dreyer i Destination Lofoten etter å ha sett oppslaget i storavisen New York Times - « 6000 Miles North of Hawaii ».
SA160930 I 2003-2004 gikk Arsenal ubeseiret gjennom serien, som første lag siden Preston North End i 1888-89.
BT160930 I 2003-2004 gikk Arsenal ubeseiret gjennom serien, som første lag siden Preston North End i 1888-89.
AP160930 I 2003-2004 gikk Arsenal ubeseiret gjennom serien, som første lag siden Preston North End i 1888-89.
AP160909https://www.aftenposten.no/verden/Sa-mye-sterkere-er-Nord-Koreas-atombomber-blitt-604187b.html Bildene overrasket eksperter hos 38 North særlig av én grunn : Rakettmotoren var så stor at den ikke passer til noen av rakettene Nord-Korea i dag har.
AP160909 Bildene overrasket eksperter hos 38 North særlig av én grunn : Rakettmotoren var så stor at den ikke passer til noen av rakettene Nord-Korea i dag har.
AP160407 Det er drøye to år siden Monica Heldal slapp det imponerende debutalbumet Boy from the north .
AP160312 Mens Pyongyang ofte rasler med sablene i forbindelse med de årlige militærøvelsene som amerikanerne arrangerer sammen med Sør-Korea, er årets aggresjonsnivå langt høyere, sier Mike Chinoy, tidligere CNN-korrespondent og forfatteren av Meltdown : The inside story of the North Korean nuclear crisis.