DN171018 I tillegg vil mange norske filmarbeidere høste verdifull kompetanse, og filmbransjens internasjonale nettverk vil styrkes, sier Helgeland i NFI i en pressemelding.
DB171018 Bortfallet av rimelighetsvilkåret medfører at afghanske 18-åringer kan henvises til områder der de ikke har nettverk , eller der andre forhold normalt ville medført at det ville bli regnet som urimelig.
DA171018 I tillegg vil mange norske filmarbeidere høste verdifull kompetanse, og filmbransjens internasjonale nettverk vil styrkes, sier Stine Helgeland, avdelingsdirektør for Kommunikasjon, innsikt og internasjonale forhold i Norsk filminstitutt.
AP171017 « De avgjørende faktorene for suksessen ( beredskap, ledelse, nettverk og improvisasjonsevne ) kan være universelt gjeldende for å forstå betingelsene for fleksible og sikre helsetjenester, og av allmenn interesse for kvalitetsforbedring i helsevesenet », heter det i konklusjonen.
AP171017 | Alvorlig sikkerhetshull i trådløse nettverk gjør at sensitiv informasjon kan bli stjålet ¶
AP171017 Trådløse nettverk har enorm utbredelse.
AP171017 I mellomtiden mener de folk kan bruke trådløse nettverk som vanlig.
AP171017 Bristen har oppstått i WPA 2, som er krypteringsmetoden for å sikre at uvedkommende ikke får tilgang til ditt trådløse nettverk og dermed din informasjon.
AA171017 « De avgjørende faktorene for suksessen ( beredskap, ledelse, nettverk og improvisasjonsevne ) kan være universelt gjeldende for å forstå betingelsene for fleksible og sikre helsetjenester, og av allmenn interesse for kvalitetsforbedring i helsevesenet », heter det i konklusjonen.
VG171016 | Avslører sikkerhetshull i trådløse nettverk
VG171016 USAs databeredskapsteam Cert sendte søndag kveld ut en advarsel om en alvorlig sikkerhetsbrist i krypteringen WPA2, som beskytter en stor andel av verdens trådløse nettverk .
VG171016 SÅRBARE NETTVERK : Det er oppdaget en alvorlig sårbarhet i krypteringstandarden som er innebygget i mange trådløse rutere.
VG171016 Sikkerhetshullet kan i verste fall utnyttes til å få tilgang til maskiner på trådløse nettverk og til å overvåke og omdirigere datatrafikk, skriver teknologinettstedet ZDnet.
VG171016 Risiko for angrep vurderes imidlertid som størst ved større offentlige trådløse nettverk , ifølge Nasjonal sikkerhetsmyndighet ( NSM ).
VG171016 Krypteringen som beskytter trådløse nettverk over hele verden inneholder sikkerhetshull som kan legge nettverkene åpne for uvedkommende. verden inneholder sikkerhetshull som kan legge nettverkene åpne for uvedkommende.
VG171016 Ifølge NRK har WPA2 til nå vært regnet som den sikreste standarden for å beskytte trådløse nettverk .
VG171016 Den ene sønnen, Matthew Caruana Galizia, arbeider som journalist og programmerer ved The International Consortium of Investigative Journalists ( ICIJ ) i Washington, som er et globalt nettverk av mer enn 200 undersøkende journalister i 70 land.
VG171016 Men generelt kan det handle om alt fra å legge til rette for lokale nettverk og sosiale møteplasser i samarbeid med frivilligheten, til at vi som kommune er mer ute der folk er, inkludert på hjemmebesøk, framfor å sitte så mye på kontorene.
VG171016 Det er mange mennesker med lite eller ikke noe nettverk der ute, mange ensomme mennesker.
DN171016 Hun har i sin periode som forsvarsminister fått bygget et godt internasjonalt nettverk , ikke minst i Europa og USA.
DN171016 - Ordet nettverksbygging er det dummeste jeg hører, sier Misgina Ghebremeskel når DN spør om hvordan han bygger nettverk .
DB171016 I september 2014 lyktes nordkoreanske hackere i å ta seg langt inn i Sonys innerste digitale nettverk , men først 24. november gikk de til angrep.
DB171016 Mulig nettverk
DB171016 Hvis det nå oppstår et nettverk som våger å gi slike opplysninger, blant annet i form av svigerfaren Choe, vil det være bra for Kim Jong-uns evne til å styre landet, sier Tønnesson til Dagbladet.
AA171016 | Sikkerhetshull gjør trådløse nettverk usikre ¶
AA171016 Trådløse nettverk er slett ikke så sikre som man har trodd, slår amerikanske sikkerhetsmyndigheter fast.
AA171016 Svært mange, både bedrifter og private, benytter nå WPA2-protokollen i sine trådløse nettverk , noe som tidligere har blitt ansett for å være sikkert.
AA171016 Forskere tilknyttet USAs sikkerhetsmyndighet US-Cert har nå funnet sikkerhetshuller og konkluderer med at slike trådløse nettverk kan være sårbare for inntrengere utenfra, skriver Dagens Nyheter.
AA171014 Selv om Giske er kjent for sitt enorme nettverk , har han åpenbart også fiender i partiet.
AA171014 Det begrunnes gjerne med hans evne til å posisjonere seg og bygge nettverk .
VG171013 - Siden det er snakk om flyktninger, har de et mindre nettverk her.
DB171013 Ubåt-Madsen har viklet seg inn i et nettverk av løgner.
DB171013 Lite nettverk
DB171013 - Alle som var med på turen tilhører et lite nettverk i Bø, så kriseteamet ble raskt satt i beredskap, i tillegg til at vi har styrket flyktningtjenesten, sier hun.
AP171013 I boken « The Age of Intelligent Machines » fra 1990, da Internett fortsatt var en kuriositet forbeholdt akademikere, skrev Kurzweil at datamaskiner etter hvert ville kobles opp til trådløse « internasjonale nettverk av bibliotek, databaser og informasjonstjenester ».
DB171012 Ubåt-Madsen har viklet seg inn i et nettverk av løgner.
DA171012 I tillegg preges mange bransjer av uformelle nettverk og lite gjennomsiktighet.
VG171011 Deres eget nettverk var utsatt for uvanlig aktivitet.
DB171011 Lovie Awards deles ut av The International Academy of Digital Arts and Sciences, et nettverk av 2000 framstående aktører i den internasjonale medieindustrien, og har både en publikums- og en jurydel.
AP171011 Nordea er Norges nest største bank og har et stort nettverk av kunder over hele landet, som nå vil få Vipps' tjenester integrert i sitt banktilbud, sier Vipps-sjef Rune Garborg.
AP171011 Mil i Bil - med en idé som skal gjøre det lettere for innvandrere og andre som ikke har nettverk og ressurser, å ta sertifikat.
AP171011 Frem til du er 19 år har det ikke noe å si om du er introvert eller ekstrovert, har lite eller stort nettverk , har familie som har foten inne i ulike bransjer, eller om du følger alle de sosiale forventningene som stilles til deg.
AP171011 Frem til du er 19 år har det ikke noe å si om du er introvert eller ekstrovert, har lite eller stort nettverk , har familie som har foten inne i ulike bransjer, eller om du følger alle de sosiale forventningene som stilles til deg.
DA171010 Saken startet ved at islandsk politi hadde en pågående etterforskning som vi koblet oss på, og etterforskningen har blant annet ført til at syv islendinger er dømt i et nettverk i Danmark, sier Mork og fortsetter : ¶
DA171010 Men vår største innsats er å kontakte våre nettverk for å få nærings-livet til å gi betydelige beløp, sier ordfører Thor Hals ( H ).
DA171010 PINN eier også Driv Inkubator, som tilbyr gründere rådgivningstjenester og tilgang til kompetanse, nettverk og kapital fra lokaler i Grønland 40 i Drammen, som del av det nasjonale SIVA-programmet.
VG171009 Den tredje, ølsmugling til Norge, er internasjonal milliardbusiness og holder liv i kyniske kriminelle nettverk , spesielt i Øst-Europa.
VG171009 CHILDS PLAY : Australsk politi tok over administrasjonen til et av verden største pedofile nettverk , på det mørke nettet.
SA171009 Depresjon tidligere i livet eller under svangerskapet, negative livshendelser som alvorlig sykdom eller død hos nærstående personer, økonomiske problemer, arbeidsledighet, konflikter i parforholdet, manglende sosialt nettverk , dårlig selvfølelse, genetikk og fysiske utfordringer under svangerskap eller i forbindelse med fødsel, kan være
FV171009 Depresjon tidligere i livet eller under svangerskapet, negative livshendelser som alvorlig sykdom eller død hos nærstående personer, økonomiske problemer, arbeidsledighet, konflikter i parforholdet, manglende sosialt nettverk , dårlig selvfølelse, genetikk og fysiske utfordringer under svangerskap eller i forbindelse med fødsel, kan være årsaker
DB171009 Hverken Kripos eller Økokrim kjenner til konkrete episoder hvor kriminelle nettverk har solgt mat via Facebook i Norge.
DB171009 Fagdirektør Keren Bar-Yaacov i Mattilsynet bekrefter imidlertid at de her hjemme er kjent med at lukkede, sosiale nettverk kan blir benyttet til matkriminalitet.
BT171009 Depresjon tidligere i livet eller under svangerskapet, negative livshendelser som alvorlig sykdom eller død hos nærstående personer, økonomiske problemer, arbeidsledighet, konflikter i parforholdet, manglende sosialt nettverk , dårlig selvfølelse, genetikk og fysiske utfordringer under svangerskap eller i forbindelse med fødsel, kan være årsaker t
AP171009 Depresjon tidligere i livet eller under svangerskapet, negative livshendelser som alvorlig sykdom eller død hos nærstående personer, økonomiske problemer, arbeidsledighet, konflikter i parforholdet, manglende sosialt nettverk , dårlig selvfølelse, genetikk og fysiske utfordringer under svangerskap eller i forbindelse med fødsel, kan være
VG171008 Hun presiserer at det er prisverdig og veldig viktig å bruke ressurser på å bekjempe pedofile nettverk , men at politiets metoder i skjulte operasjoner ikke kan stå i strid med internasjonale menneskerettigheter.
VG171008 Dersom politiet prøver å avsløre et pedofilt nettverk ved å aktivt dele overgrepsbilder, vil dette etter vår vurdering være et uforholdsmessig stort inngrep på rettighetene til barn som allerede er utsatt for alvorlige brudd på grunnleggende menneskerettigheter, sier Kaatee til VG.
VG171008 Amnesty mener det er stor forskjell på å overvåke et nettverk og aktivt å dele overgrepsbilder, og viser til at politiets operasjon står i strid med barnekonvensjonen artikkel 19 og ILO-konvensjonen nummer 182 artikkel 3.
VG171007 Sjansen for at et par norske journalister skulle lokalisere roten i et internasjonalt pedofilt nettverk var latterlig liten.
AP171007 Guttene og de unge mennene filmer eller tar bilde av jenta de har sex med og sprer dette ut til vennegjengen eller andre nettverk via mobiltelefon eller sosiale medier.
AA171007 Selvsagt vektlegges internasjonalt nettverk både i og utenfor akademia.
DN171006 Ifølge avisen anklages hackerne for å ha tilegnet seg informasjon om hvordan USA infiltrerer utenlandsk nettverk og forsvarer seg mot cyberangrep.
VG171005 Det er internasjonal milliardbusiness som holder liv i kyniske kriminelle nettverk , spesielt i Øst-Europa, sier Nome.
DN171005 - Det er internasjonal milliardbusiness som holder liv i kyniske kriminelle nettverk , spesielt i Øst-Europa.
DB171005 Med sitt godt etablerte nettverk var mekaniker og tidligere yrkesmilitær, Iversen, opprinnelig huket inn som lokal kjentmann og såkalt « fikser », en alt mulig-mann og tilrettelegger for produksjonen.
AP171005 Han sammenligner tjenesten med andre sosiale nettverk .
AP171005 - Det er internasjonal milliardbusiness som holder liv i kyniske kriminelle nettverk , spesielt i Øst-Europa.
VG171004 Det er også etablert et felles nettverk av skoler for samarbeid og erfaringsdeling ved skoler som opplever en opphoping av svært krevende elever.
NL171003 Et annet aspekt er at revyfolket i nord gjennom lang tid har et sterkt nettverk seg i mellom.
DN171002 Nå er det mulig å reise helt til Alta på vårt nettverk , skriver Sandvold Roland.
DA171002 Nå dømmes de til internflukt i Kabul, som er farligere enn noensinne, uten familie eller nettverk , sier Johannessen.
DA171002 Noen av ungdommene har bodd flere år utenfor landet de forventes å returnere til når de fyller 18, og har ikke familie eller annet nettverk som kan gi dem støtte ved retur, sier hun.
DN171001 Gjennom et nettverk av falske meglerhus i Tyskland og på Mallorca, såkalte boilerrom, var store aksjeposter solgt til tyske pensjonister.
VG170929 - Flere andre land har valgt å legge nødetatenes interne kommunikasjon i kommersielle nettverk eid av teleoperatørene, mens andre har gjort som Norge og bygget opp egne lukkede og avlyttingssikre nett, sier DSB-sjefen.
SA170929 Jeg tror Tor-Kristian Karlsen ( sportslig leder ) går i sitt eget nettverk igjen og finner en mer erfaring og pondus, et kjent navn som kan skape entusiasme og glød, noe som kanskje har vært et savn, sier Pål W.
SA170929 Jeg tror Tor-Kristian Karlsen ( sportslig leder ) går i sitt eget nettverk igjen og finner en mer erfaring og pondus, et kjent navn som kan skape entusiasme og glød, noe som kanskje har vært et savn, sier Pål W.
FV170929 Jeg tror Tor-Kristian Karlsen ( sportslig leder ) går i sitt eget nettverk igjen og finner en mer erfaring og pondus, et kjent navn som kan skape entusiasme og glød, noe som kanskje har vært et savn, sier Pål W.
AP170929 Jeg tror Tor-Kristian Karlsen ( sportslig leder ) går i sitt eget nettverk igjen og finner en mer erfaring og pondus, et kjent navn som kan skape entusiasme og glød, noe som kanskje har vært et savn, sier Pål W.
AP170929 Jeg tror Tor-Kristian Karlsen ( sportslig leder ) går i sitt eget nettverk igjen og finner en mer erfaring og pondus, et kjent navn som kan skape entusiasme og glød, noe som kanskje har vært et savn, sier Pål W.
SA170928 Da trenger de voksne som legger til rette for å bygge sosiale nettverk gjennom aktiviteter utenfor barnehage og skole, sier Kristin Oudmayer i Unicef.
BT170928 Da trenger de voksne som legger til rette for å bygge sosiale nettverk gjennom aktiviteter utenfor barnehage og skole, sier Kristin Oudmayer i Unicef.
AP170928 Men når én maskin på et nettverk er infisert, kan viruset spre seg til andre datamaskiner på samme nettverk .
AP170928 Men når én maskin på et nettverk er infisert, kan viruset spre seg til andre datamaskiner på samme nettverk.
AP170928 Da trenger de voksne som legger til rette for å bygge sosiale nettverk gjennom aktiviteter utenfor barnehage og skole, sier Kristin Oudmayer i Unicef.
DN170927 Men samtidig tyder ny informasjon ( regionalt nettverk ) på at sysselsettingsveksten er i ferd med å dempe seg så vidt.
DN170927 Norges skattedirektør Hans Christian Holte skal lede et nettverk av de øverste ledere fra skatteadministrasjoner i 50 land, inkludert alle OECD-land og alle land som er med i G20.
DN170927 FTA er et nettverk av de øverste ledere fra skatteadministrasjoner i 50 land, inkludert alle OECD-land og alle land som er med i G20.
DN170927 - FTA er et viktig internasjonalt nettverk der vi skattedirektører deler erfaring og kunnskap om alt som utvikler seg på skatteområdet.
DN170927 ¶ Fra neste uke overtar skattedirektør Hans Christian Holte ledervervet for OECDs Forum on Tax Administration, et nettverk av de øverste ledere fra skatteadministrasjoner i 50 land.
DB170927 Handelsbanken venter videre nedgang selv om ny informasjon ( regionalt nettverk ) tyder på at sysselsettingsveksten er i ferd med å dempe seg så vidt.
DB170926 Politiet i Oslo ba deretter det internasjonale selskapet PwC - verdens største nettverk av revisorer, advokater og rådgivere - om å granske saken.
AA170926 65 år gamle Gonsalves er en fremstående menneskerettighetsjurist i India og grunnlegger av et nettverk av jurister som kjemper for sårbare mennesker i India.
AA170926 Nå har både Barneombudet, et nettverk av organisasjoner som heter Forum for barnekonvensjonen og en gruppe barn, skrevet hver sin rapport.
DN170925 Men jeg har sett hvordan han bygger nettverk .
DB170925 Øye mistenker ifølge Finansavisen at kostnadspresset i bygg- og anleggsbransjen kan være i endring, og viser til Norges Banks seneste spørrerunde i sitt regionale nettverk av bedrifter.
DA170925 Hun var en populær foredragsholder, og reiste land og strand rundt for å tale og bygge opp et nettverk av bondekvinner.
VG170924 Utover dette mistenkes Russland for å stå bak hackerangrepet mot Forbundsdagens nettverk i 2015.
VG170924 Derfor er programvaren oppdatert, og i tillegg brukes det nettverk som ikke er koblet til internett, sier Sahrreiter.
DN170924 ¶ Tyskland har greid å beholde sin konkurransefordel innen produksjon ved å hele tiden satse på innovasjon, med god støtte fra et nettverk av forskningsinstitusjoner.
AP170924 Telegram ble laget av Durov-brødrene, som også står bak Russlands største sosiale nettverk , det svært Facebook-lignende Vkontakte, også kalt VK.
DB170923 Norden har et eget nettverk av klassifisører.
DB170923 Her gikk eksmannen, en ressurssterk mann med et godt nettverk , til motangrep.
DA170923 Angela Merkel skilte seg radikalt fra alle tidligere toppolitikere i CDU, som for det meste var vesttyske, sosialt konservative menn med gode nettverk .
VG170922 Sjefdramaturg på Det Norske Teatret og leder i kulturpolitisk nettverk i SV, Carl Morten Amundsen, er ikke overbevist om at arrangementet er et viktig bidrag til kultur-Norge.
NL170922 Kan tvert i mot byene jobbe i et politisk og digitalt nettverk ?
DB170922 Han ble kalt inn til avhør, og da sa han at han var kjent med at « de tiltalte har et nettverk i det kriminelle nettverk hvor det også foregår vold », og at to av de tiltalte hadde et ønske om at « saken ikke skal bli gjennomført på enklest mulig måte ».
DB170922 Han ble kalt inn til avhør, og da sa han at han var kjent med at « de tiltalte har et nettverk i det kriminelle nettverk hvor det også foregår vold », og at to av de tiltalte hadde et ønske om at « saken ikke skal bli gjennomført på enklest mulig måte ».
DB170922 Mexico ligger ekstremt utsatt til på grunn av landets geografiske plassering på et stort nettverk av tektoniske plater ( kontinentalplater ).
DB170922 SEFF er et partipolitisk og trosuavhengig nettverk som 8. mars i år inviterte hele kvinnebevegelsen til en åpen dialog om multietnisk likestillingskamp i Norge.
AP170922 Et eget nettverk for de åtte skolene, der de skal følges opp og samarbeide om utprøving av tiltak.
AA170922 De USA-støttede SDF-krigerne som har kjempet mot IS i byen arbeider nå med å rydde opp i området, der IS har lagt igjen flere landminer, ifølge gruppen som får sine opplysninger fra et nettverk av mennesker inne i Syria.
DB170921 Madoff tiltrakk seg et stort nettverk av investorer.
AA170921 Eksilgruppa Syrian Observatory for Human Rights ( SOHR ), som følger krigen gjennom et nettverk av kilder inne i Syria, meldte onsdag at tre russiske soldater var drept i kamper mellom IS og syriske regjeringsstyrker på østbredden av Eufrat.
AA170921 Eksilgruppa Syrian Observatory for Human Rights ( SOHR ), som følger krigen gjennom et nettverk av kilder inne i Syria, meldte onsdag at tre russiske soldater var drept i kamper mellom IS og syriske regjeringsstyrker på østbredden av Eufrat. ( ©NTB ) ¶
VG170920 - Han ( felles venn, journ.anm ) kontaktet meg og fortalte om en alvorlig situasjon der en god venn av ham var presset av et hardt kriminelt nettverk .
DN170919 - Vi er fornøyde med å ha inngått partnerskap med EasyJet, noe som var åpenbart og naturlig for begge selskapenes store og voksende nettverk .
DB170919 Stort sett alle rohingyaer har nå forlatt området, ifølge Lewa, som får informasjon fra et stort nettverk på bakken.
AA170919 Stort sett alle rohingyaer har nå forlatt området, ifølge Lewa, som får informasjon fra et stort nettverk på bakken.
AA170919 - Vi er fornøyde med å ha inngått partnerskap med EasyJet, noe som var åpenbart og naturlig for begge selskapenes store og voksende nettverk .
AA170919 oktober skal det fastsettes dom i den såkalte oppbevaringssaken, der fem medlemmer av Cappelens nettverk er dømt til strenge straffer, melder NRK.
AA170919 Eksponert for rusmidler som gjør skade, og omgitt av flyktige nettverk og dårlige relasjoner til offentlige tjenestenettverk, skal det være rimelig åpenbart at det er nødvendig å samle alle gode krefter for å gi gode tjenester som svarer ut bestillinger skissert gjennom vedtak, lover og nasjonale retningslinjer.
DB170918 appelens forklaring, kommunikasjon med Jensen, narkotikabeslag på Svinesund, i Sverige, i Sørkedalsveien i Oslo, hasjregnskapet hans, ransaking hos Cappelen, Cappelens pengeforbruk og reisevirksomhet, tidligere domfellelser, etterretningsrapporter fra 1997 til i dag, domfellelser i påstått nettverk og vitneforklaringer.
DB170918 Vi vet at et viktig kompetansekrav er grunnleggende forståelse av barnet, foreldre, nettverk og kultur, og at de som arbeider med utsatte barn og familier må ha nødvendig relasjonskompetanse og personlig egnethet.
AP170918 For freden i samfunnet var det en klar fordel at overlappingene mellom høvdingenes og kongenes nettverk var så stor som mulig.
AP170918 Helt detaljert har Oslo tingrett gått gjennom kontakten mellom Cappelen, Jensen og Cappelens nettverk - og mener at det er et typisk mønster før, under og etter leveranse av hasj. 4.
AA170918 Eksilgruppa Syrian Observatory for Human Rights ( SOHR ), som følger krigen gjennom et nettverk av aktivister og kilder inne i det krigsherjede landet, kaller framrykningen et stort skritt i kampen mot IS i provinsen.
DA170917 Politiet har tidligere uttalt at det holder mulighetene åpne for at et nettverk kan ha stått bak fredagens bombeangrep.
AP170917 Politiet har tidligere uttalt at det holder mulighetene åpne for at et nettverk kan ha stått bak bombeangrepet på T-banen i London.
AP170917 Noen russiske medier spekulerer i om angrepene kan ha kommet fra utenlandske nettverk , mens andre viser til politikilder som sier at man mistenker at « angrepene » kan komme fra Ukraina.
AP170917 Tidligere ME-pasienter som er blitt friske har gått sammen i et nystartet nettverk .
AP170917 Generalsekretær Olav Osland i ME-foreningen Norge synes det er fint at noen som sier de er blitt friske finner hverandre og lager et nettverk .
AA170917 Politiet har tidligere uttalt at det holder mulighetene åpne for at et nettverk kan ha stått bak fredagens bombeangrep.
AA170917 Politiet har tidligere uttalt at det holder mulighetene åpne for at et nettverk kan ha stått bak bombeangrepet på T-banen i London.
VG170916 Og dersom man er pålogget et offentlig trådløst nettverk , for eksempel på en kafé, så får man samme IP-adresse, sier han.
VG170916 På sitt beste har LO bidratt til å gi Ap et nettverk av lytteposter langt inn i lunsjrommene på tusenvis av arbeidsplasser.
DN170915 Hun har i sin periode som forsvarsminister fått bygget et godt internasjonalt nettverk , ikke minst i Europa og USA.
DB170915 - Vårt inntrykk er at unge i dag har større nettverk enn tidligere, med kontakt via sosiale medier, og at det har betydning for at vi nå ser mange slike saker, sier Fjøsna. 18-åringen og barnevernspedagogen på Barnehuset har snakket mye om det i de tre åra som har gått, hva det var som fikk ham til å begå overgrepene.
DA170915 Hun har i sin periode som forsvarsminister fått bygget et godt internasjonalt nettverk , ikke minst i Europa og USA.
AA170915 Hun har i sin periode som forsvarsminister fått bygget et godt internasjonalt nettverk , ikke minst i Europa og USA.
DA170914 For å få flest mulig kvinner med i sosialt nettverk har Drammen kommune valgt å invitere kun kvinner til et « verdensmåltid » i kveld.
DA170914 - Problemet er at det sitter mange kvinner uten nettverk , kanskje ensomme, Noen av dem som har deltatt på språkkafé sier at de i en gruppe med bare kvinner lettere kan ta opp ting og føle seg friere.
AP170914 - Over tid har vi hatt mange profilerte kvinnelige politikere, vi har brukt tid på å bygge et nettverk rundt kvinnelige politikere i partiet og vi har en politikk som appellerer til kvinner.
AP170914 Lukkede nettverk bytter dem.
DN170913 JBS-brødrenes bestikkelser føyer seg inn i rekken av lignende korrupte nettverk som er blitt avdekket hos andre brasilianske storselskaper de siste årene.
DN170913 « Worldwide by Easyjet » betyr at vi kan få tilgang til en ny, stor kundegruppe, og flyselskapene som vi har inngått samarbeid med har varierte og globale nettverk .
DN170913 « Når det ikke finnes noe sosialt nettverk , og det kun er en app som forbinder to mennesker, er det kanskje enklere å ta den lettvinte veien ut », skriver kronikkforfatteren.
AA170913 JBS-brødrenes bestikkelser føyer seg inn i rekken av lignende korrupte nettverk som er blitt avdekket hos andre brasilianske storselskaper de siste årene.
NL170912 De har sunget de rette politisk korrekte sangene på Utøya og bygget nettverk .
DN170912 Norges Banks regionale nettverk
DN170912 Norges Banks regionale nettverk viser at aktiviteten i norsk økonomi har tatt seg ytterligere opp siste tre måneder.
DN170912 Aktiviteten i norsk økonomi har tatt seg ytterligere litt opp de siste tre månedene, viser Norges Banks undersøkelse blant bedriftene i sentralbankens regionale nettverk .
DN170912 Aktiviteten er den høyeste på nærmere fem år, men fremover venter bedriftene i Norges Banks regionale nettverk noe lavere produksjonsvekst.
DB170912 I formiddag kom dessuten tall fra Norges Banks regionale nettverk av bedrifter.
AA170912 Evalueringer av prosjektet viser at det har bidratt til økt rekruttering, økt trivsel, godt nettverk og har forhindret frafall.
AP170910 Syrian Observatory for Human Rights, en eksilgruppe som får sine opplysninger fra et nettverk av kilder og aktivister inne i det krigsherjede landet, meldte først at 21 var drept i angrepene, men justerte senere opp tallet til 34.
AA170910 SDF-krigere hadde søndag erobret store områder nordøst i provinsen, opplyser eksilgruppa Syrian Observatory for Human Rights ( SOHR ), som følger krigen gjennom et nettverk av kilder og aktivister inne i det krigsherjede landet.
AA170909 - Han sitter som leder for et nettverk for kystkommuner, og driver med bløff og fanteri, sa Sandberg til avisa.
AA170909 Denne summen av velferd, frivillighet og sosiale nettverk er viktig for de fleste familier.
DN170908 Guo skal ha hatt svært godt nettverk helt til topps i det kinesiske kommunistpartiet og skal sitte på hemmelige dokumenter.
DB170908 I deres iver etter å stoppe mennesker fra å komme til Europa, både oppmuntrer og godtar de at de blir ofre for kriminelle nettverk som tjener penger på andres lidelse.
DB170908 De blir vilkårlig og urettmessig fengslet i et nettverk av interneringssentre for migranter.
VG170907 - De har et større nettverk i dag.
DB170907 Barne- og likestillingsministeren ga senest i forrige uke uttrykk for at hun mener flere barn som plasseres i fosterhjem bør plasseres hos slekt eller i nært nettverk .
DB170907 Av alle barn som bor i fosterhjem bor nesten 30 prosent av fosterbarna i et fosterhjem i sin slekt eller sitt nære nettverk .
DB170907 - Kunnskapsbaserte metoder som familieråd kan være et godt verktøy for å finne fosterhjem i barnets slekt eller nære nettverk .
VG170906 De har ikke noe nettverk , og linjeforeningene er der for å skape et godt miljø og bygge relasjoner for de nye studentene, sier han til VG.
DN170906 Sjakkmanager Espen Agdesteins tilknytning til Magnus Carlsen har gitt ham et solid nettverk av kontakter han vil kunne dra nytte av i det nye fondet.
DN170906 Han tar også et unikt nettverk med seg inn i det nye fondet.
DB170906 Tvertimot er det mer sammenlignbart med arbeidsvilkår for 100 år siden - hvor man var avhengig av arbeidsgivers velvilje, uten noe nettverk om denne uteble.
DB170906 i sosiale sammenhenger, hvor bakgrunn og nettverk kan være viktig.
DB170906 ¶ UBLIDT MØTE : Mediene avdekker nye forhold knyttet til Jonas Gahr Støres investeringer og nettverk .
DB170906 Mønstret er hele tida det samme : Mediene avdekker nye forhold knyttet til Støres investeringer og nettverk , og han går inn i en motvillig glideflukt som ender i et ublidt møte med bakken.
AA170906 Leder for nettverk for kvinner i brann- og redningstjenesten, Lill-Marit Overvik, ønsker å understreke at rekrutteringskampanjen som ble vedtatt i formannskapet tirsdag, ikke kan kobles til en gammel trakasseringssak.
SA170905 | Teknologimagasinet : - Endelig slipper vi « hodepinen » fra trådløst nettverk
NL170905 Da Stortinget foretok dette famøse valget i november 2016 fjernet de samtidig tryggheten et nettverk av flere militære flybaser skaper - bl.a. ved at flyenes « nødhavner » tas bort.
DN170905 Den nye avdelingen kalles for MTG Ignite, og skal være et « kreativt veksthus », som skal kunne akselerere prosjekter gründerbedrifter har planer om, men muligens mangler ressurser eller nettverk til å gjennomføre.
VG170904 - Småbarnslivet kan være ekstra vanskelig når du mangler nettverk .
FV170904 | Teknologimagasinet : - Endelig slipper vi « hodepinen » fra trådløst nettverk
DB170904 Det er mange som har en jobb og et ålreit sosialt nettverk .
BT170904 | Teknologimagasinet : - Endelig slipper vi « hodepinen » fra trådløst nettverk
AP170904 Stolte Kjetil Rekdal på nevrale nettverk som styrte straffesparket slik han hadde innøvet det gjennom mange år ?
AP170904 Når hjernen lærer, etablerer den stabile forbindelser, der grupper av nerveceller knytter ekstra gode kontakter seg imellom ved å etablere nevrale nettverk .
AP170904 Mange gylne fotballøyeblikk, inklusive Norges mest berømte straffemål, er trolig skapt ved at nettverk av celler har samhandlet uforstyrret i spillernes hjerne. 23. juni 1998 koker det på Stade Vélodrome i Marseille.
AP170904 Jo mer en fotballspiller - og vi andre - trener ( repeterer ), og jo mer intensitet som legges i utførelsen, jo mer sannsynlig er det at slike nettverk etableres.
AP170904 Er nevrale nettverk - viktige koblinger mellom hjerneceller - i oppløsning ?
AP170904 Det skinner gjennom i beretningene hans i ettertid at han tydeligvis stolte på nevrale nettverk som styrte straffesparket slik han hadde innøvet det gjennom mange år.
AP170904 | Teknologimagasinet : - Endelig slipper vi « hodepinen » fra trådløst nettverk
SA170903 BER OM TÅLMODIGHET : - Det er klart det tar tid når vi skal bygge opp både nettverk , systematikk og en database som skal bli en del av AaFK, men vi er i gang, sier Bjørn Erik Melland.
DB170902 Skapte et nettverk
DB170902 Uten norske venner og nettverk tror jeg det er svært vanskelig å bli integrert i det norske samfunn.
AP170902 BER OM TÅLMODIGHET : - Det er klart det tar tid når vi skal bygge opp både nettverk , systematikk og en database som skal bli en del av AaFK, men vi er i gang, sier Bjørn Erik Melland.
VG170901 Her ligger det et nettverk av rederi, verft og underleverandører som drar nytte av hverandres kunnskap, kompetanse og produkter.
DN170901 Har plutselig et globalt nettverk med 10.000 talenter ¶
DB170901 Kunnskapsbaserte metoder som familieråd kan være et godt verktøy for å finne fosterhjem i barnets slekt eller nære nettverk .
DB170901 De skal involvere familie og nettverk ved valg av fosterhjem, og følge opp barn og foreldre bedre når det er truffet tiltak.
DB170901 Av alle barn som bor i fosterhjem bor nesten 30 prosent av fosterbarna i et fosterhjem i sin slekt eller sitt nære nettverk .
DB170901 Han synes å være blind når det gjelder mulige konflikter mellom sine politiske standpunkter og sine private økonomiske transaksjoner og nettverk .
DA170901 De trenger jobb, bolig, opplæring og et nettverk rundt dem som hjelper dem.
DA170901 Men det betyr ikke at vi ikke må ta bedre tak i kriminelle gjenger og nettverk som særlig slår seg opp på kynisk narkotikasalg til barn og unge, og skaper utrygghet i nærmiljøene.
DN170830 Et kriminelt nettverk på rundt 70 unge voksne og ungdommer har vokst frem de siste årene.
DB170830 AUGUST : I midten av august var prinsesse Diana i Bosnia sammen med Norsk Folkehjelp og Det internasjonale nettverk for mineskadde ( LSN ).
DA170830 Å ha et nettverk er avgjørende for hvordan du får det i livet.
DA170830 Med et stadig mer krevende arbeidsmarked, får de et ekstremt vanskelig utgangspunkt siden mange mangler utdannelse og nettverk .
AA170830 Syrian Observatory for Human Rights ( SOHR ) baserer sine opplysninger på et nettverk av lokale kilder.
DB170829 - Dette er noe mer - det handler om å skape aktivitet, fellesskap, nettverk og å gi dem noe å gjøre.
DB170829 - Det er også en mulighet til å sette ting på sakskartet som omhandler hjemløshet, rus, ettervern, aktivitet, fellesskap og nettverk .
DB170828 Personell blir ansatt i regionale nettverk for å understøtte arbeidet med rekruttering av pasienter og datainnsamling.
DB170828 Forskningsnettverk i primærhelsetjenesten er nettverk av fastlegepraksiser som er knyttet til forskningsinstitusjonene på en systematisert og gjensidig forpliktende måte.
DN170827 Har plutselig et globalt nettverk med 10.000 talenter ¶
DN170827 Har plutselig et globalt nettverk med 10.000 talenter ¶
DN170827 Har plutselig et globalt nettverk med 10.000 talenter ¶
DN170827 | Har plutselig et globalt nettverk med 10.000 talenter ¶
AP170827 Mil i Bil - med en idé som skal gjøre det lettere for innvandrere og andre som ikke har nettverk og ressurser, å ta sertifikat.
DB170825 Likeledes arbeidet for å gjøre mennesker som sliter med ensomhet i stand til å bygge sosiale nettverk .
DA170825 - Jeg går aktivt inn for å snakke med folk i mitt nettverk ansikt til ansikt.
DA170825 I går skrev Dagsavisen om et felles nettverk for samarbeid og erfaringsdeling ved skoler som opplever en opphoping av svært krevende elever.
DA170825 * Et sterkt nettverk og nærmiljø rundt barna.
DA170825 * Et eget nettverk for utsatte skoler med særlig store utfordringer både faglig og sosialt.
DB170824 For også kameratgjenger forholder seg til propagandister på nettet og får forsterkende impulser fra ideologiske eller teologiske ledere, mens personer som blir inspirert av nettpropaganda kan gravitere mot nettverk og grupper for å finne fellesskap og bekreftelse.
DB170824 I « Den underjordiske jernbanen » fortelles historien om slavene som flyktet fra plantasjer i sørstatene gjennom et hemmelig nettverk av flyktningruter og gjemmesteder.
DA170824 Her gir han sin egen vri på et historisk fenomen : « The underground railroad » var et nettverk av gjemmesteder og medhjelpere for slaver på flukt i sørstatene.
AP170824 Dagsavisen skriver at det er etablert et felles nettverk for samarbeid og erfaringsdeling ved skoler som opplever en opphoping av svært krevende elever.
AP170824 Norges Banks regionale nettverk av 392 bedrifter : « Kontaktene i Norges Banks regionale nettverk melder om moderat vekst i produksjonen de siste tre månedene.
AP170824 Norges Banks regionale nettverk av 392 bedrifter : « Kontaktene i Norges Banks regionale nettverk melder om moderat vekst i produksjonen de siste tre månedene.
AA170824 Kim Wall hadde et stort nettverk etter å ha tatt utdanning i USA, Frankrike og Storbritannia.
AA170824 Dagsavisen skriver at det er etablert et felles nettverk for samarbeid og erfaringsdeling ved skoler som opplever en opphoping av svært krevende elever.
DN170823 Drøm stort, spesielt hvis du er en kvinne, og delta i nettverk som kan hjelpe deg opp og frem.
DA170823 Etter inspirasjon fra Norge har malawiske parlamentarikere opprettet et nettverk for seksuelle og reproduktive rettigheter, som har 80 medlemmer.
DA170823 Dagsavisen vet at det nå er etablert et felles nettverk , som muntlig går under navnet « G8-gruppen », for samarbeid og erfaringsdeling ved skoler som opplever en opphoping av svært krevende elever.
AP170823 - Trolig skyldes dette at de har fått andre sosiale nettverk i studietiden og gjennom jobb, og blitt kjent med flere etnisk norske, påpeker han.
AP170823 - Trolig skyldes dette at de har fått andre sosiale nettverk i studietiden og gjennom jobb, og blitt kjent med flere etnisk norske, påpeker han.
AP170823 - Jeg vil videre og få meg et annet nettverk .
AP170823 - Vi vil ha flere faste miljøarbeidere på utsatte skoler for å forebygge mot vold og gryende gjengkultur, og hindre at elever blir dratt inn i kriminelle nettverk utenfor skolene.
DB170822 Det er et fantastisk nettverk her.
AP170822 De pågrepne mistenkes for å tilhøre « et stort kriminelt nettverk som har spesialisert seg på handel med organer fra mennesker », heter det i en kunngjøring fra innenriksdepartementet i Kairo.
VG170820 - Noen fra Libyas styrker og politiske myndigheter har bestemt seg for å stramme skruen litt, enten ved å gjøre jobben de er satt til å utføre eller ved å fortelle sine venner og slektninger i kriminelle nettverk at de bør stoppe virksomheten, i det minste en liten stund, bemerker Muntasser.
AP170820 Nyhetsbyrået Reuters meldte at terrorgruppene har etablert et nettverk av leverandører rundt i verden som bistår dem med å få tak i utstyr av god kvalitet og til lav pris.
AP170820 Det skal ha vært et nettverk som opererte i de spanske byene Alicante, Valencia og Ceuta under dekke av å være humanitære organisasjoner.
AP170820 - CIA advarte om økt terrorfare i Barcelona for to måneder siden ¶ Nettverk forsynte terrororganisasjonene ¶
DB170819 Her samarbeider vi med sivilsamfunnet og nettverk av lokale organisasjoner i mange land, sier Brende.
DA170818 Han viser til at de spanske jihadistene kjennetegnes ved at de ofte opptrer i nettverk , har lokal forankring og typisk har sin opprinnelse fra Algerie og Marokko i Nord-Afrika.
AP170818 - Dette har bakgrunn i nettverk som har eksistert lenge og ble bygget opp på 1990-tallet, sier Nesser.
DB170817 MED FIFFEN : Hanneli, i midten, har et stort nettverk av kjendiser og andre motepersonligheter.
VG170816 Venner og tidligere kolleger fra hele verden beskriver Wall som morsom og ambisiøs person som var del av et internasjonalt nettverk av journalister.
VG170816 Det kan nok endre seg i neste generasjon, om ungene får sveitsisk nettverk .
DN170816 Tøffere uten globalt nettverk
DB170816 I år ramlet over 10.000 søknader inn da de gjennom sosiale medier og nettverk etterlyste potensielle kandidater til 25 plasser.
DA170816 Gjennom jobben treffer en kollegaer og etablerer sosiale nettverk .
AP170816 Ulike nettverk passer for ulike oppgaver.
AP170816 Algoritmer inspirert av hjernens struktur og funksjon bryter ned informasjonen til serier av enklere lag, såkalte nevrale nettverk .
AA170816 Amerikanske selskaper som har bygd et nettverk av vareleveranser i hele Mellom- og Sør-Amerika, frykter at Trumps aggressive stil vil gå ut over dem.
VG170815 Herlofson tror det er enklere å be om hjelp for dem som er mer aktive i samfunnet, og har et større nettverk .
SA170815 I stedet må man bruke sitt nettverk og sosiale medier til å få salg av produkter gjennom nettbutikken.
DB170815 Han forteller at mange pårørende gir uttrykk for at det positive med å finne et nettverk med andre i liknende situasjon, der de kan dele opplevelser og bearbeide følelsene.
BT170815 I stedet må man bruke sitt nettverk og sosiale medier til å få salg av produkter gjennom nettbutikken.
AP170815 Den ene er innvevd i et nettverk av varme og støttende mellommenneskelig relasjoner og har stødig økonomi.
AP170815 I stedet må man bruke sitt nettverk og sosiale medier til å få salg av produkter gjennom nettbutikken.
DB170814 Anonymous er et internasjonalt nettverk av hackeraktivister, og den angivelige hackingen av Daily Stormer skjer etter at det i helga ble holdt en demonstrasjon av nynazister og « hvite nasjonalister » i Charlottesville i Virginia i USA.
DB170814 I boka forteller han hvordan albanske nettverk siden begynnelsen av 2000-tallet har etablert seg i malerbransjen, under dekke av å være arbeidsinnvandrere fra EØS-området.
DB170814 Albanske kriminelle nettverk dominerer i dag store deler av norsk malerbransje.
DA170814 Ifølge en rapport fra organisasjonen fører Mexico og USAs brutale behandling av immigranter til at de drives inn i hendene på smuglere og kriminelle nettverk . 93 prosent deportert ¶
DA170814 * Et stort flertall hadde opplevd vold i løpet av flukten, både fra gjenger, kriminelle nettverk og fra mexicanske sikkerhetsstyrker.
AA170813 - 25 IS-medlemmer ble drept og andre ble såret i en kommandoaksjon ledet av syriske regimestyrker med luftstøtte fra russiske krigsfly og helikoptre nordøst i Homs-provinsen, heter det i en uttalelse fra SOHR, som mottar sin informasjon fra et nettverk av aktivister på bakken.
VG170812 NY BOK : Einar Haakaas dokumenterer hvordan albanske kriminelle nettverk har etablert ulovlige malerfirma og utført arbeid blant annet på Slottet.
VG170812 Her dokumenterer han hvordan albanske kriminelle nettverk har etablert ulovlige malerfirma og utført arbeid blant annet på Slottet, i statsministerboligen, Forsvarsdepartementet og Eidsvoldsbygningen.
DB170812 Albaneren var ifølge forfatteren nær ved å bli norsk statsborger, før han ble avslørt og dømt i en razzia mot kriminelle nettverk i byggebransjen, ni år etter ankomst.
DB170812 ( Dagbladet ) : I Aftenposten-journalist Einar Haakaas nye bok « Svartmaling - kriminelle bygger Norge » beskriver forfatteren hvordan albanske kriminelle nettverk har jobbet tett på makta i Norge, under radaren til politiet.
DB170812 Albaneren var ifølge forfatteren nær ved å bli norsk statsborger, før han ble avslørt og dømt i en razzia mot kriminelle nettverk i byggebransjen, ni år etter ankomst.
DB170812 ( Dagbladet ) : I Aftenposten-journalist Einar Haakaas nye bok « Svartmaling - kriminelle bygger Norge » beskriver forfatteren hvordan albanske kriminelle nettverk har jobbet tett på makta i Norge, under radaren til politiet.
DB170812 Arresterte én og avslørte nettverk
AP170812 Vennskap og nettverk rives opp.
AP170812 - Nabolaget er en viktig arena for utvikling av det som kalles « sosial og kulturell kapital », som på hverdagsspråk betyr gode nettverk , for eksempel kontakter som kan hjelpe deg til å få jobb som voksen, eller språk og ferdigheter som gjør det lettere å lykkes på skolen, sier Brattbakk.
DB170811 I sin åpne trusselvurdering for 2017 skriver PST : « Høyreekstremisme i Norge karakteriseres fortsatt av uorganiserte og løst tilknyttede nettverk .
AP170810 Slik foregår svindelen : Organiserte nettverk med fiktiv fakturering beskytter bakmennene ¶
AP170810 Jo flere ledd og nivåer det er i et nettverk , jo større gevinst blir det på alle.
AP170810 Dette er bare en av familiene som omtales i den ferske boken, som forteller om hvordan nettverk av albanske kriminelle overtok store deler av norsk malerbransje.
DB170809 GRESK-NORSK : Jikiun ( med shorts i midten ) har på kort tid fått seg et nettverk på Kreta.
AP170809 Men når politiet anslår at det er rundt 200 kriminelle nettverk og 5000 kriminelle i de utsatte områdene, hjelper det ikke nok.
AA170809 Torsdag fikk Jonas Gahr Støre og andre lokale Ap-topper høre mer om hvordan forskningsmiljøet i Trondheim jobber for å bygge opp et nordisk nettverk innen hjerneforskning, som Moser har store forhåpninger til.
AP170808 Konservative medier har lenge omtalt lekkasjer fra det de kaller « den dype staten » - personer og nettverk i byråkratiet som bevisst motarbeider regjeringen.
NL170807 Dette er en perfekt mulighet for å bygge nettverk , arbeidserfaring, samt å få med seg gode argumenter for saker som er sterke i nord.
AP170807 Professor Benedicte Bull ved senter for utvikling og miljø ved Universitetet i Oslo, er leder for Norsk nettverk for Latin-Amerika-forskning og følger situasjonen i Venezuela tett.
DB170805 Ved behov kan man få rådgivning alene eller sammen med partner, hjelp til å utvide sitt sosiale nettverk for å finne en partner, praktisk tilrettelegging slik at man kan ha sex alene eller med noen, seksuelle hjelpemidler ( sexleketøy eller annet ), informasjon om onani og hjelp til å klare å onanere med eller uten tilrettelegging/noe assistanse.
DA170805 Matmarkedene i byen har kollapset, ifølge REACH, et nettverk av flere humanitære organisasjoner.
DB170804 Saken gikk viralt og vakte stor oppsikt verden rundt, men politi og påtalemyndigheter valgte å løslate kvinnen og henlegge saken som intet straffbart forhold da de kom fram til at kvinnen ikke hadde vært klar over at videoen ble postet på sosiale nettverk .
AP170804 For å styrke norsk forskning om mannlig reproduksjon er det nødvendig å delta i internasjonale nettverk .
VG170802 Man blir ikke like avhengig av et godt nettverk eller økonomien som vanligvis trengs, sier hun.
DN170802 Tyske bilprodusenter har også forpliktet seg til å samarbeide med andre EU-land for å skape et nettverk av ladestasjoner som dekker hele kontinentet.
DN170802 Tyske bilprodusenter har også forpliktet seg til å samarbeide med andre EU-land for å skape et nettverk av ladestasjoner som dekker hele kontinentet.
DA170802 - Vi er her for å avdekke misoppfatningene rundt religionen, spesielt nå når så mye falsk informasjon spres på sosiale nettverk og på religiøse satellittstasjoner tilknyttet de radikale gruppene, sier Ramzy.
DA170802 Folk over hele verden benytter seg av tjenesten der hensikten er å dele livet sitt med andre, skape nettverk verden over, oppleve nye ting, vise omsorg og gjøre verden generelt mindre - og mer vennlig.
AA170802 Tyske bilprodusenter har også forpliktet seg til å samarbeide med andre EU-land for å skape et nettverk av ladestasjoner som dekker hele kontinentet. ( ©NTB ) ¶
VG170801 Etter den Den nordiske motstandsbevegelsen gikk gjennom Kristiansand i helgen, sier Hadia Tajik at hun frykter norske høyreekstreme vil prøve å knytte bånd til mer velorganiserte nettverk i utlandet - og bli større.
DN170801 - Mens innbyggere i de siste ukene har kunnet kjøpe noe mat på markedene, sier flesteparten av informantene at de nå er helt avhengige av mat som de har lagret i de tidligere ukene, heter det i en vurdering fra REACH, et nettverk av hjelpeorganisasjoner som opererer i og rundt Raqqa.
DB170801 Hundrevis av mennesker skal ha blitt holdt i det som ifølge nyhetsbyrået Ap er et nettverk av hemmelige fengsler i d...
DA170801 - Her må politiet være bevisst på at dette er innsatte som godt kan tenkes å rekruttere og utvide sitt nettverk mens de sitter i fengsel, sier komitélederen.
AA170801 - Mens innbyggere i de siste ukene har kunnet kjøpe noe mat på markedene, sier flesteparten av informantene at de nå er helt avhengige av mat som de har lagret i de tidligere ukene, heter det i en vurdering fra REACH, et nettverk av hjelpeorganisasjoner som opererer i og rundt Raqqa.
SA170731 El Barkani påpeker at idretten er viktig for å gi barn og ungdom et nettverk .
DN170731 Hvis et språk funnet opp av kunstig intelligens blir utbredt, kan de utgjøre et problem når man utvikler og tar i bruk nevrale nettverk .
DB170731 « De forfalsket min underskrift, forfalsket bilag, hentet navn på utøvere fra vårt nettverk , som aldri var en del av dette prosjektet ».
AP170731 Denne må selvsagt distribueres gjennom sivilsamfunnet og ikke gjennom statlige nettverk , påpeker Venezuela-eksperten Dany Bahar ved tankesmien Brookings i en analyse.
AP170731 Klubben kan tjene penger på å bruke stadions trådløse nettverk og storskjermene på en lur måte og den kan tjene penger på å selge reklameplakater på arenaen.
AP170731 El Barkani påpeker at idretten er viktig for å gi barn og ungdom et nettverk .
AA170731 Etablerte bedrifters kompetanse, nettverk , kapital og markedskunnskap øker sannsynligheten for å lykkes med en nyetablering.
AA170731 Dette lykkes vi best med gjennom samspill, nettverk , og deling med hverandre.
DB170730 Mange bruker mesteparten på tiden på å skaffe mat og andre basisvarer, sa Benedicte Bull, leder for Norsk Nettverk for Latin-Amerika-forskning, om situasjonen i Venezuela, til Dagbladet tidligere i år.
DA170730 Også tamilske, litauiske og polske filmer vises jevnlig, og trekker 100 - 150 seere, kun markedsført gjennom miljøenes egne organisasjoner og nettverk .
AP170730 For eksempel forblir politistatens makt, med sitt nettverk av byråer og horder av informanter, enorm.
VG170729 Ifølge Grote er det imidlertid lite som tyder på at han tilhørte et større nettverk .
DB170729 Ifølge Grote er det imidlertid lite som tyder på at han tilhørte et større nettverk .
AA170729 Ifølge Grote er det imidlertid lite som tyder på at han tilhørte et større nettverk . 26-åringen knivstakk flere kunder på et supermarked i Hamburg fredag.
DB170728 Mange bruker mesteparten på tiden på å skaffe mat og andre basisvarer, sa Benedicte Bull, leder for Norsk Nettverk for Latin-Amerika-forskning, om situasjonen da Dagbladet snakket med henne tidligere i år.
DB170728 Skuland gikk på videregående og hadde et stort nettverk .
VG170727 De som leverer komponentene i slike nettverk , som rutere og annen fysisk infrastruktur, har tekniske muligheter til å legge inn nærmest usynlig programvare som kan tappe nettet, eller sette det ut av spill.
DB170727 Hans største frykt er at kunstig intelligens skal danne et nettverk , og deretter få et motiv for å skade mennesker.
DB170727 Foreldre som er bekymret for egne barn, oppfordres til å kontakte Gjevjon og bli med i et nettverk for « alternativ behandling ».
AA170727 Direktøren er til og med blitt bøtelagt for sine overtramp på utsalg av datatjenester fra nettverk som skal være strengt hemmelige ; politi, etterretning og forsvar.
DN170726 Steffenrud ( i midten ) kan tilby et internasjonalt nettverk av analytikere gjennom sammenslåingen med franske Kepler Cheuvreux til høsten.
DB170726 Ansatte i IBM og selskapets elleve datterselskaper i Romania, Kroatia, Tsjekkia og Serbia har i verste fall undersøkt og lekket blant annet forsvarshemmeligheter, lister over skjulte identiteter og to av politiets hemmelige nettverk .
DA170726 Det de får igjen, er en aktiv og meningsfylt hverdag, samt et sosialt nettverk .
VG170725 Bygger nettverk via NAV ¶
DN170725 FBI, Interpol, Europol og thailandsk politi er i ferd med å rulle opp et omfattende nettverk over hele verden.
SA170724 Det ga meg mestringsfølelse og et nettverk .
FV170724 Det ga meg mestringsfølelse og et nettverk .
DN170724 Under etterforskningen avdekket vi at dette var et organisert nettverk , sier den lokale politisjefen Gangandeep Singla til Press tv.
DN170724 ¶ For å sikre en størst mulig felles tilnærming sørger Europakommisjonen for at de ulike lands myndigheter informerer hverandre tidligst mulig gjennom et felles nettverk hvor også Norge deltar sammen med Eftas overvåkningsorgan, skriver artikkelforfatteren.
BT170724 Det ga meg mestringsfølelse og et nettverk .
AP170724 Det ga meg mestringsfølelse og et nettverk .
NL170721 Gjennom sine mange konserter i utlandet opparbeidet hun seg et stort internasjonalt nettverk .
AA170720 Dokumentene viser også et nettverk av dekkselskaper som flyttet lån og innbetalinger seg imellom for å skjule de egentlige eiere og deres formue.
AA170720 Dokumentene viser også et nettverk av dekkselskaper som flyttet lån og innbetalinger seg imellom for å skjule de egentlige eiere og deres formue. ( ©NTB ) ¶
AA170720 Å samarbeide med barn og unges familier og nettverk i barnevernet er mye mer enn en metode.
AA170720 | Barnevernets samarbeid med barn og unges sosiale nettverk virker ¶
AA170720 Trondheim kommune var tidlig ute med å utvikle metoder som sikrer samarbeid med barnets sosiale nettverk .
AA170720 I faglige retningslinjer og lovforslag for barnevernet har det aldri vært et større fokus på barnets familie, slekt og nettverk enn det er i dag.
AA170720 I doktoravhandlingen, Unges brukermedvirkning i Flipovermetoden, ( NTNU 2016:46 ), beskrives metoden som den " eneste ungdomsmetoden i barnevernet som har formålet å fremme ungdommers medvirkning i møter med privat og offentlig nettverk .
AA170720 Barnets familie, slekt og nettverk blir inspirert til å hjelpe til når de får informasjon om hva barnet trenger, og ofte skjer det en mobilisering.
DB170719 Via LinkedIn, et sosialt nettverk på internett som hovedsakelig brukes til å samle profesjonelle kontakter og forretningsforbindelser.
DB170719 Likevel gjør det meg enormt sårbar å fostre opp barn uten nettverk og med særlig redusert evne til å tåle flere støyter.
AA170719 Skal private transportselskaper kunne ta teknologien i bruk er det åpenbart at det må bygges et nettverk av fyllestasjoner i hele landet, men løsningen må også være konkurransedyktig med fossile drivstoff.
VG170718 Da melder spilleren dette som en skade til Idrettens Helsesenter, via skadetelefonen, som besitter et nettverk av idrettsleger og fysioterapeuter rundt omkring i landet som vil undersøke dem og henvise dem videre, sier Sand.
AA170718 | Gir prispenger til kvinnelig nettverk
DB170717 Slik situasjonen er i dag ser vi altfor mange saker at barn blir fratatt foreldre og øvrige nettverk i tilfeller der biologisk familie, med kompetent hjelp og støtte, kunne ivaretatt barnet bedre enn det som skjer ved bortplassering.
DB170717 Norsk forskning har dokumentert at mange barn er blitt diagnostisert og medisinert på grunnlag av sin utagerende adferd, uten at de har fått hjelp med de traumer som ligger til grunn for deres adferd, og som de er blitt påført i sine hjem eller i sine nettverk .
DB170717 Muligens har de et nettverk som kan gi syvåringen god omsorg.
DB170717 Mor vil med støtte av et godt nettverk muligens kunne gi barnet sitt god nok omsorg og barnet vil kunne unngå traumatisering.
DB170716 Han store frykt er imidlertid at kunstig intelligens lever i nettverk og kan få insentiver til å skade mennsker.
VG170715 Erdogan kaller Gulens nettverk for FETO.
DB170715 Innimellom topper og daler går et nettverk av stier - totalt mer enn 230 kilometer med varierte løyper.
DB170715 Innimellom topper og daler går et nettverk av stier - totalt mer enn 230 kilometer med varierte løyper.
VG170714 Kunstnere flest ( og alle andre ) har i dag ingen andre sterkere nettverk å markedsføre seg gjennom til en lav kostnad enn Facebook.
VG170714 Under fadderukene prøvde jeg mitt hardeste på å finne venner og skape meg gode nettverk , men jeg innså fort at det ikke var noe plass for en som meg.
DB170714 Her fra et " Årsmøte i nettverk for kvinnelig befal " på Akershus Festning i Oslo.
AA170714 Tesla har også bygget opp et distribuert nettverk av superladere og vanlige ladere slik at bilene kan brukes også til langdistansekjøring.
AA170714 Salg og kundepleie forutsetter et nettverk av forhandlere og serviceenheter.
VG170713 Den nye kriminalromanen er trolig ferdigstilt i begynnelsen av 2018, og vil komme inn på nye utfordrende nettverk og link til terror.
SA170713 Den amerikanske statsadvokaten kunne fortelle om et kriminelt nettverk som hadde holdt på i mer enn to tiår og sopt inn bestikkelser for minst 1,2 milliarder kroner.
AP170713 Omtrent en fjerdedel av dem har fosterforeldre fra slekt og nettverk .
AP170713 Den amerikanske statsadvokaten kunne fortelle om et kriminelt nettverk som hadde holdt på i mer enn to tiår og sopt inn bestikkelser for minst 1,2 milliarder kroner.
VG170712 At Facebook-sjefen har større ambisjoner enn « bare » lede et globalt nettverk med to milliarder medlemmer, er i alle tilfeller helt tydelig.
SA170712 - Det som er viktig med alle trenere som kommer inn er at de kan ta med kunnskap om et nettverk vi ikke har så god kontroll på, sier Johansen til iTromsø.
AP170712 - Det som er viktig med alle trenere som kommer inn er at de kan ta med kunnskap om et nettverk vi ikke har så god kontroll på, sier Johansen til iTromsø.
DB170711 Hun vil imidlertid ikke si noe om hvem som befinner seg i 24-åringens nettverk .
DB170711 - Vi ser på all historikk til denne mannen og hans relasjoner både i det kriminelle miljøet i Oslo, og hans nettverk , men jeg vil ikke uttale meg om hans relasjon til enkeltpersoner, sier Metlid.
VG170710 Dette krever at Norske myndigheter er klare for slike barn og ungdommer og innvilger nødpass uten forsinkelser og med ett nettverk som står klart i det de kommer til Norge.
SA170709 Pettersen forteller at det var en fin opplevelse å være heltidsutøver i Danmark, men savnet etter et større sosialt nettverk og studier på siden ble avgjørende for henne.
BT170709 Pettersen forteller at det var en fin opplevelse å være heltidsutøver i Danmark, men savnet etter et større sosialt nettverk og studier på siden ble avgjørende for henne.
AP170709 Pettersen forteller at det var en fin opplevelse å være heltidsutøver i Danmark, men savnet etter et større sosialt nettverk og studier på siden ble avgjørende for henne.
DB170708 Klubbene har bedre verktøy nå, et nettverk som fungerer, og ikke minst internett.
DN170707 Jeg bruker sosiale medier lite, men er med i noen lukkede grupper og nettverk .
AA170707 En universitetslærer med internasjonalt nettverk har syv ganger så store flyrelaterte CO₂-utslipp per år som gjennomsnittsnordmannen, viser beregninger.
AA170707 En beregning foretatt av professor Karl Georg Høyer i 2006 viste at en universitetslærer med internasjonalt nettverk og et representativt antall reiser i konferanseøyemed, har syv ganger så store flyrelaterte CO₂-utslipp per år som gjennomsnittsnordmannen.
DN170706 | Britisk politi : Mannen bak Manchester-angrepet var ikke tilknyttet et større nettverk
DN170706 Russ Jackson, sjef for antiterrorpolitiet i Nordvest-England, sa torsdag at politiet så langt ikke har noen beviser for at Abedi var en del av et større nettverk .
DN170706 Gjerningsmannen bak bombeangrepet i Manchester i mai skal ikke ha vært tilknyttet et større nettverk , sier britisk politi.
DN170706 Samtidig er jeg bekymret over at ulovlig handel med kulturgjenstander øker, stadig finner nye former og ofte skjer gjennom internasjonale kriminelle nettverk .
DB170706 Samtidig er jeg bekymret over at ulovlig handel med kulturgjenstander øker, stadig finner nye former og ofte skjer gjennom internasjonale kriminelle nettverk .
DA170706 - Vi har etter hvert fått et veldig godt nettverk .
AP170706 Samtidig er jeg bekymret over at ulovlig handel med kulturgjenstander øker, stadig finner nye former og ofte skjer gjennom internasjonale kriminelle nettverk .
AA170706 ( ©NTB ) ¶ | Nettverk for overgrepsbilder avslørt i Tyskland ¶
AA170706 | Britisk politi : Mannen bak Manchester-angrepet var ikke tilknyttet et større nettverk
AA170706 Russ Jackson, sjef for antiterrorpolitiet i Nordvest-England, sa torsdag at politiet så langt ikke har noen beviser for at Abedi var en del av et større nettverk .
AA170706 Gjerningsmannen bak bombeangrepet i Manchester i mai skal ikke ha vært tilknyttet et større nettverk , sier britisk politi.
AA170706 Samtidig er jeg bekymret over at ulovlig handel med kulturgjenstander øker, stadig finner nye former og ofte skjer gjennom internasjonale kriminelle nettverk .
VG170704 TOR MARTIN BØE ¶ | 25 personer pågrepet etter større innsats mot kriminelle nettverk
VG170704 STØRRE INNSATS : Grete Lien Metlid, sjef for alvorlig kriminalitet i Oslo-politiet, holder pressekonferanse klokken tre i ettermiddag om en større innsats mot kriminelle nettverk .
VG170704 Den siste uken er 25 personer pågrepet i en større innsats mot kriminelle nettverk i Oslo, opplyser politiet i Oslo.
VG170704 - Vi har hatt en større innsats de siste månedene og nå den siste tiden mot kriminelle nettverk i Oslo.
SA170704 | Rundt 90 pågrepet i aksjon mot kriminelle nettverk øst i Oslo ¶
SA170704 Rundt 90 personer er pågrepet i en pågående aksjon mot kriminelle nettverk i de sørøstlige delene av hovedstaden. 25 av dem er pågrepet den siste uken.
DN170704 ¶ Jan Edvard Thygesen, tidligere konserndirektør i Telenor, får tommelen ned av Telenor og Telia for sin ide å la nettverk av små mobilceller til innendørsbruk kommunisere med operatørenes nettverk .
DN170704 ¶ Jan Edvard Thygesen, tidligere konserndirektør i Telenor, får tommelen ned av Telenor og Telia for sin ide å la nettverk av små mobilceller til innendørsbruk kommunisere med operatørenes nettverk.
DB170704 Og da vil det være slik at de som styrer et nettverk - får man luket ut de, så vil det være med på å hindre rekruttering.
DB170704 - Over tid og i samarbeid med med Enhet Øst har vi avdekket et nettverk som driver med vold og grov vold, der det er blitt utnyttet unge og sårbare mennesker, sier Metlid.
DB170704 - Det er helt klart at denne brede innsatsen som nå er gjort av politiet nå har alle elementer i seg ; den har elementer på å svekke et kriminelt nettverk , og den har elementer for å unngå nyrekruttering.
DB170704 25 personer pågrepet i storaksjon mot kriminelle nettverk i Oslo ¶
DB170704 Han er siktet i forbindelse med et begrenset hasjbeslag, ikke for å tilhøre et organisert kriminelt nettverk , sier advokaten.
DB170704 Advokaten til en av de siktede, en 20 år gammel mann, sier hans klient benekter å være del av et kriminelt nettverk .
DB170704 ( Dagbladet ) : Oslo politidistrikt opplyser i en pressemelding at 25 personer er pågrepet i en større innsats mot kriminelle nettverk i Oslo.
BT170704 Nettverk har naturligvis betydd noe.
AP170704 Politiet mener de er en del av et kriminelt nettverk på Oslos østkant, blant annet på Homlia og Mortensrud.
AP170704 - Det har vært en innsats mot det man kan kalle kriminelle nettverk , sier Lund.
AP170704 Kriminelle nettverk involvert i narkotika, grov vold og våpen, rekrutterer unge « løpegutter », ifølge politiet.
AP170704 - Jeg kan bekrefte at Young Bloods er et nettverk vi ser på, og som vi muligens kan sette i sammenheng med disse sakene, sier Metlid.
AP170704 Tax Justice Network er del av et globalt nettverk som jobber for åpenhet og skatterettferdighet.
AP170704 I løpet av ti år har Facebook gått fra et lokalt nettverk på et knippe universiteter i USA til å bli verdens tredje mest besøkte nettside ( bare Google og Youtube er større ).
AA170704 | Stor aksjon mot kriminelle nettverk i Oslo ¶
AA170704 Den siste uken har politiet i Oslo pågrepet 25 personer i en aksjon rettet mot kriminelle nettverk .
AA170704 Den fornærmede jenta står i dag helt uten nettverk og fortrolige.
VG170703 - Selv om vi har gode nettverk og jobber hardt med dette, så er det jo litt tilfeldig at vi klarer å hente et så stort talent.
AA170703 Menneskesmuglernes nettverk av ruter i Libya er i rask vekst, ifølge en ny rapport skrevet for UNHCR.
AP170701 Da begynte vi mer organisert virksomhet, samtidig som mer uformelle nettverk fortsatte å dra bevegelsen fremover.
VG170630 Helse Nord har 63 PC-er med Windows XP, knyttet opp mot interne nettverk .
SA170630 - De som har etablerte kontakter og nettverk , er viktige å aktivisere.
DB170630 Det er etablert et nordisk nettverk på dette feltet.
AP170630 De har også en ungdomstelefon der man kan ringe eller chatte med andre ungdommer som har erfaring og kunnskap om det å være skeiv, og finne tilhørighet i et sosialt nettverk .
AP170630 De har også en ungdomstelefon der man kan ringe eller chatte med andre ungdommer som har erfaring og kunnskap om det å være skeiv, og finne tilhørighet i et sosialt nettverk .
AP170630 - De som har etablerte kontakter og nettverk , er viktige å aktivisere.
AA170630 Hun har opparbeidet seg et stort og bredt nettverk i trondheimsregionen og Sør-Trøndelag, som vil være svært viktig å ha med når Nav Trøndelag skal etableres med regionskontor på Steinkjer, sier Hugvik i pressemeldingen.
DB170629 ¶ GODT NETTVERK : Jan Åge Fjørtoft koblet norsk idrett opp mot internasjonale beslutningstakere i forkant av ungdoms-OL på Lillehammer.
DB170629 Han har en liknende avtale med Norges Fotballforbund, så han er en person som er kjent og som bruker sitt eget nettverk , sier Røine.
DB170629 Han er god på det og har et eget, etablert nettverk .
DB170629 - Det er det at han har et etablert nettverk som han har bygget opp gjennom mange år i fotballen.
DB170629 Med sin ekspertbakgrunn i sosiale strukturer, makt og nettverk , har han gode forutsetninger for å uttale seg om hva som ligger « bak » bokvalgene.
AP170629 Pave Frans må reformere kirken, krever nettverk for overgrepsofre.
AP170629 Narkotikasalget skjedde på Tor-nettverket, et kryptert nettverk som lever som en egen, anonymisert del av internett.
AA170629 Narkotikasalget skjedde på Tor-nettverket, et kryptert nettverk som lever som en egen, anonymisert del av internett. 12,1 kilo hasj ¶
AA170629 Salget foregikk på Tor-nettverket, et eget kryptert nettverk , skriver Aftenposten.
FV170628 Caroline Lunde, informasjonssjef hos Telenor, sier til Fædrelandsvennen at de onsdag morgen oppdaget en feil på deres nettverk .
DB170628 - Dette var for å bygge nettverk og å bygge en relasjon til de gjestene man mente kanskje var viktigst, sier kommunikasjonsdirektør i Norges Idrettsforbund, Niels Røine, til Dagbladet.
DB170628 Politiaksjonene onsdag morgen var rettet mot et nettverk som driver med rekruttering av ytterliggående islamister til ekstremistgruppa, opplyser Spanias innenriksdepartement.
DB170628 Vi så da at nettverk tilsynelatende er en avgjørende faktor når søknader behandles : En søker med Facebook-vennskap til personer som behandler søknaden hadde i 2016 nesten dobbelt så stor sjanse til å få penger fra Kulturrådet enn søkere som ikke kjente noen tilknyttet rådet.
DB170628 ( Dagbladet ) : I en artikkelserie retter Dagbladet fokus på Kulturrådet og nettverk i kulturlivet i Norge.
DB170628 De er tiltalt i den omfattende « Operasjon Bilvask », som har avslørt et vidcstrakt korrupt nettverk i politikk og næringsliv, men de har forhandlet seg fram til mindre straff mot å samarbeide med påtalemakta.
BT170628 De prøvde både å finne muligheter i eget nettverk og se på billetter hos andre selskaper.
BT170628 Lekkasjen illustrerte hvor vanlig det er for velstående å etablere nettverk fra skatteparadiser som består av anonyme selskaper, truster, fond og bankkontoer.
AP170628 Kriminelle nettverk med røtter i Nord-Afrika står bak de fleste terrorangrepene i Europa.
AP170628 Kriminelle nettverk med røtter i Nord-Afrika står bak de fleste terrorangrepene i Europa.
AA170628 Politiaksjonene onsdag morgen var rettet mot et nettverk som driver med rekruttering av ytterliggående islamister til ekstremistgruppa, opplyser Spanias innenriksdepartement.
VG170627 Dette er en nettverksprotokoll som i hovedsak brukes til å dele tilgangen til filer og printere på et nettverk , og har vært en del av Windows-maskiner siden 80-tallet.
SA170627 « Er det riktig å straffeforfølge personer som reagerer på ulike hatefulle ytringer via sosiale nettverk med en like ? » spør Jonas Vikingstad.
SA170627 Er det riktig å straffeforfølge personer som reagerer på ulike hatefulle ytringer via sosiale nettverk med en « like » ?
SA170627 I sin vurdering skriver PST at de i løpet av det siste halve året har sett flere eksempler på radikalisering utenfor kjente nettverk og miljøer.
FV170627 I sin vurdering skriver PST at de i løpet av det siste halve året har sett flere eksempler på radikalisering utenfor kjente nettverk og miljøer.
DN170627 I sin vurdering skriver PST at de i løpet av det siste halve året har sett flere eksempler på radikalisering utenfor kjente nettverk og miljøer.
DB170627 « Samtidig har vi det siste halvåret sett flere eksempler på radikalisering utenfor kjente nettverk og miljø ».
DB170627 Men vi mener at det heller ikke er unaturlig at norske billedkunstnere eller forfattere både er venner, og ikke minst at de inngår i et profesjonelt nettverk , som jo Facebook er for veldig mange.
BT170627 I sin vurdering skriver PST at de i løpet av det siste halve året har sett flere eksempler på radikalisering utenfor kjente nettverk og miljøer.
AP170627 I sin vurdering skriver PST at de i løpet av det siste halve året har sett flere eksempler på radikalisering utenfor kjente nettverk og miljøer.
AP170627 I sin vurdering skriver PST at de i løpet av det siste halve året har sett flere eksempler på radikalisering utenfor kjente nettverk og miljøer.
AA170627 I sin vurdering skriver PST at de i løpet av det siste halve året har sett flere eksempler på radikalisering utenfor kjente nettverk og miljøer.
AA170627 I sin vurdering skriver PST at de i løpet av det siste halve året har sett flere eksempler på radikalisering utenfor kjente nettverk og miljøer.
SA170626 Vi prøver både å finne muligheter i eget nettverk og ser på billetter hos andre selskaper.
DN170626 Vi prøver både å finne muligheter i eget nettverk og ser på billetter hos andre selskaper.
DB170626 - Vi søker etter muligheter i eget nettverk , samt ser på billetter hos andre selskaper.
DB170626 Rykter om at vennskap og nettverk av og til har mer å si enn kunstnerisk kvalitet når pengepotten skal fordeles.
DB170626 Mistanken står klart formulert på side 256 i Alfred Fidjestøls bok om Kulturrådet : « Mange mistenkte at Kulturrådet prioriterte oslobaserte kunstnarar på grunn av venskap og formelle og uformelle nettverk i hovudstaden ».
DB170626 Men det er nettverk .
DB170626 Et nettverk som sier mye om hvem du omgås, hvem du vil omgås, hvem du sammenlikner deg med.
DA170626 Amfetaminsmuglerne betegnes som del av et nettverk , ifølge Stavanger Aftenblad.
BT170626 De prøver både å finne muligheter i eget nettverk og ser på billetter hos andre selskaper.
AP170626 Vi prøver både å finne muligheter i eget nettverk og ser på billetter hos andre selskaper.
AA170626 Amfetaminsmuglerne betegnes som del av et nettverk , ifølge Stavanger Aftenblad.
AA170626 Vi prøver både å finne muligheter i eget nettverk og ser på billetter hos andre selskaper.
AA170626 Vi prøver både å finne muligheter i eget nettverk og ser på billetter hos andre selskaper.
DB170625 Hundrevis av menn har blitt fanget og holdt uten siktelse i det som ifølge nyhetsbyrået Ap er et hemmelig nettverk av fengsler i det sørlige Jemen.
DB170625 - Vi søker etter muligheter i eget nettverk , samt ser på billetter hos andre selskaper.
DN170624 Heos 1 er en praktisk og liten trådløs høyttaler som kan kobles i trådløst nettverk med andre Heos-høyttalere.
DB170624 ¶ ORGANISERT KRIMINALITET : Europol i samarbeid med Romania, Sveits, England, Tsjekkia og Belgia har arrestert 35 personer i et større organisert nettverk for menneskesmuglere.
DB170624 Målet med operasjonen har vært rettet mot å bryte opp et stort nettverk av organisert kriminalitet, som har drevet menneskehandel av unge kvinner.
DB170624 ( Dagbladet ) : Store internasjonale nettverk med menneskehandel er avslørt i Romania etter en omfattende internasjonal operasjon.
DB170624 Når det gjelder nettverk som Facebook, finnes det ingen krav eller retningslinjer, men ut fra et møtereferat som Dagbladet har lest, kan man se at medlemmer stadig erklærer seg inhabile når en søknad behandles.
DB170624 Nå kan det selvfølgelig innvendes at vennelister på Facebook ikke nødvendigvis betyr nært vennskap eller at man er del av samme nettverk .
DB170624 Men Ellersgaard i København mener Facebook er nettopp det, en aldeles utmerket arena for å bygge nettverk .
DB170624 - Facebook-vennskap viser at man tilhører samme miljø, samme nettverk .
BT170624 Det var bygget opp nasjonale nettverk for å berge språksamlingene ut av Oslo og få dem til Bergen.
BT170624 PRESSEKONFERANSE : Gunnar Fløystad, leder for påtaleseksjonen, ( t.v ) etterforskningsleder Hilde Reikrås og påtaleansvarlig Janne Ringset Helme holdt pressekonferanse i Bergen om politiets aksjon mot pedofile nettverk .
DB170623 Det hjelper ikke å gå etter moskeene, eller enkeltorganisasjoner, fordi det er et såpass komplisert og fragmentert nettverk av individer, institusjoner og organisasjoner som står for og viderefører kontrollen.
DA170623 Så har vi vært heldige med at politikerne vi har hatt nettverk med har hatt godt samarbeid nasjonalt.
VG170622 Du er heller ikke en flink gambler om du er medlem av et nettverk som deler skadeinformasjon eller enda verre. 3.
DN170622 Forskjellen er at RCS fungerer på tvers av mobilprodusenter og nettverk , med unntak av Apple.
DN170622 - Dette er en unik tjeneste som tilfører helt nye mobilopplevelser ut over ordinær SMS - på tvers av mobiltelefoner og nettverk , sier Bjørn Ivar Moen, leder for mobil i Telenor Norge i en pressemelding.
DA170622 Han har god kompetanse om regionen, et godt nettverk i næringsliv og akademia og høy teknisk kompetanse.
AP170622 På reise : Unngå å koble deg til offentlige trådløse nettverk , og ikke ta med din vanlige telefon, nettbrett eller PC til land Norge ikke har sikkerhetspolitisk samarbeid med.
VG170621 Gjennom organisasjonen Skeiv Verden er han i ferd med å bygge opp et nettverk for homofile muslimer i Norge.
DN170621 - Dette er et viktig steg fremover for Scandic Hotels som gir oss et sterkt nettverk i det finske markedet, sier konsernsjef Frank Fiskers i en pressemelding.
DN170621 AKU har vært en litt upålitelig og volatil informasjonskilde og vi stoler mer på tallene vi får fra NAV på ledighet og fra nasjonalregnskapet og Regionalt nettverk på sysselsettingen.
AP170621 Trær og planter snakker sammen gjennom et stort nettverk av kanaler ¶
AP170621 Trær og planter snakker sammen gjennom et stort nettverk av kanaler ¶
VG170620 De som kan selge hytta og samle inn penger, og de som er ensomme og ikke har et stort nettverk .
NL170620 Parallelt skal vi sammen bygge sterke operasjonelle kunst- og kulturfaglige nettverk på tvers av Arktis, som kan initiere nyproduksjon, kunstnerisk samarbeid og kulturpolitisk analyse og debatt.
DN170620 Gjennom organisasjonen Skeiv Verden har han dannet et uformelt nettverk for homofile muslimer i Norge.
DA170620 Gjennom organisasjonen Skeiv Verden har han dannet et uformelt nettverk for homofile muslimer i Norge.
AP170620 Anklaget for å tilhøre mediedelen til Gülens nettverk
AA170620 Gjennom organisasjonen Skeiv Verden har han dannet et uformelt nettverk for homofile muslimer i Norge.
NL170619 Her kan Støre spille på hele sitt store internasjonale nettverk og kontakter.
DB170619 - Dersom IS kommer under press, slik vi ser i dag, forventer vi en økning i enkle angrep utført av enkeltpersoner, men som har en eller annen kobling inn mot organiserte miljøer og nettverk , sier Nesser.
DB170619 Det har tatt så lang tid for ham å bygge seg et nettverk i byen, og nå rives han ut av det.
VG170618 - Penger betyr ingenting i en slik situasjon, men om vi ikke hadde hatt ressurser og et nettverk rundt oss, ville ikke Bjørg vært her i dag, tror ektemannen Vidar.
NL170618 AAS skal styrke og fremme kunst og kultur som en spydspiss i det sirkumpolare samarbeidet, og å bygge varige nettverk for utvikling og samhandling innen kunst- og kulturbransje, kulturnæring og samfunnsliv i Arktis.
NL170618 Et godt eksempel er prosjektet Changing Weathers hvor den norske kuratoren Hilde Methi fra Kirkenes har gått sammen med partnere fra Finland, Russland, Slovenia, Nederland og Østerrike for å utforske det europeiske kulturlandskapet og opprette et nettverk av kulturinstitusjoner, aktører, urfolk og kunstnere hvor ideer og erfaringer kan utveksles og bidra til å utvikle både kulturelle særtrekk og vårt kulturelle fellesskap
FV170618 Venstre starter et eget nettverk for å gi flere rettigheter for LHBT-personer i Norge og internasjonalt.
FV170618 Venstre lanserte lørdag et nettverk for å bedre rettighetene for LHBT-personer i Norge og internasjonalt.
AP170617 Norsk gass fraktes fra gassfeltene til Europa gjennom et enormt nettverk av rørledninger på ca. 8500 kilometer.
VG170616 Ifølge VGs opplysninger vil Stortinget også skru av deler av nasjonalforsamlingens trådløse nettverk i deler av helgen, og så lenge møtet pågår.
DN170616 Norges Banks egen temperaturmåler, Regionalt nettverk , viser at veksten er den sterkeste på mer enn fire år.
AP170616 | Trær og planter snakker med hverandre gjennom et stort nettverk av kanaler ¶
AP170616 Det er viktig å beskytte gammelskogen, samt å slutte å se på treet som et individ, men heller se på det som en node : et punkt i et nettverk .
AP170616 | Trær og planter snakker med hverandre gjennom et stort nettverk av kanaler ¶
AP170616 Det er viktig å beskytte gammelskogen, samt å slutte å se på treet som et individ, men heller se på det som en node : et punkt i et nettverk .
VG170615 Noen tenderer til å behandle det som en « retweet » eller et « like » på sosiale nettverk , er Vladimir Milov sitert i IMR.
VG170615 254 kriminelle nettverk er avslørt.
SA170615 Bymisjonen vil bruke pengene på møtesteder som kafeer, arbeids- og fritidstilbud, overnattingssteder og sosiale nettverk .
DN170615 - Dette bekreftes i regionalt nettverk , der den innenlandske delen av oljerelatert næring varsler om positiv vekst de neste seks månedene.
DB170615 ( Dagbladet ) : Under storbyen Paris ligger et nettverk av underjordiske ganger, gravplasser og mørke sjakter.
AA170615 Han sier at det høyreekstreme miljøet i Norge fremstår uorganisert og består av løse nettverk .
AA170615 Det har vært en grense for radon i skoler siden 2014, og i vinter gjennomførte Nettverk for miljørettet folkehelsearbeid ( NEMFO ) en kampanje for å finne ut hvordan det står til.
VG170614 Det må kreves at minst én lærer på en skole eller i et nettverk av skoler skal ha - eller skaffe seg den kompetansen som kreves for å ta imot én eller flere elever med nedsatt funksjonsevne, sier Trine Skei Grande til VG.
SA170614 - Jeg skjønner systemet bedre, tysken går litt bedre og jeg har fått meg et par kompiser og et lite nettverk der nede.
DN170614 Styreleder Wu Xiaohui har hatt et nettverk som få andre kinesiske forretningsmenn - helt til topps i den kinesiske kommunistledelsen.
DB170614 Så snart de avslører nettverk har IS mulighet til raskt å bygge det opp igjen.
AP170614 Tor-nettverket er et kryptert nettverk som lever som en egen, anonymisert del av internett.
AP170614 - Jeg skjønner systemet bedre, tysken går litt bedre og jeg har fått meg et par kompiser og et lite nettverk der nede.
DN170613 Kronen styrket seg mot flere valutaer tirsdag etter at Regionalt Nettverk bekreftet veksten i norsk økonomi.
DN170613 Kronekursen reagerte umiddelbart på den positive rapporten fra Norges Banks Regionale nettverk tirsdag.
DN170613 Kronen styrkes umiddelbart mot flere av de store valutaene tirsdag formiddag etter at Norges Banks rapport fra sentralbankens regionale nettverk viste en sterkere vekst i norsk økonomi.
DN170613 Kronen styrker seg umiddelbart mot de store valutaene etter at Norges Banks regionale nettverk viste sterk vekst i norsk økonomi.
DN170613 - Den siste bevegelsen nå kom inn etter litt sterkere tall fra regionalt nettverk enn det som var de generelle forventningene, legger han til.
DN170613 Norges Banks regionale nettverk
DN170613 Aktiviteten i norsk økonomi tar seg ytterligere opp, viser Norges Banks undersøkelse blant de 1500 bedriftene i sentralbankens regionale nettverk som ble presentert tirsdag formiddag.
DN170613 - Kontaktene i Norges Banks regionale nettverk melder om moderat vekst i produksjonen de siste tre månedene.
DN170613 Tirsdag klokken 10 er det duket for en ny rapport fra Norges Banks Regionale Nettverk .
DN170613 Norges Banks regionale nettverk
DN170613 Det er særlig to ting i rapporten fra Regionalt Nettverk sjeføkonom Kjetil Olsen mener det blir ekstra fokus på.
DN170612 Norges Banks regionale nettverk
DN170612 - Regionalt Nettverk bekrefter trolig solid vekst i norsk økonomi, skriver analytiker Joachim Bernhardsen i Nordea Markets i en morgenrapport mandag.
DB170612 Vi har et sterkt mannskap av dyktige utredere og etterforskere, og bransjen samarbeider om et godt internasjonalt nettverk .
DB170612 De må få muligheten til å danne nettverk og finne inspirasjon for å holde det gående.
VG170611 Det forventes at man finner et nettverk av forsvarstunneler, slik man gjorde under de første angrepene på Mosul.
VG170611 Vi vil også se en viss tilstrømning av nye arbeidsmigranter til EU-land der ukrainere allerede har etablert nettverk av familie og venner, spesielt i Sør-Europa.
SA170611 Politiet i den nordengelske byen pågrep en rekke personer i Abedis nettverk i dagene etter terroren.
DA170611 Politiet i den nordengelske byen pågrep en rekke personer i Abedis nettverk i dagene etter terroren.
AP170611 - Vi sa i starten av etterforskningen at vi raskt måtte finne ut om angrepet var begått av en enkeltperson eller et nettverk .
AA170611 Politiet i den nordengelske byen pågrep en rekke personer i Abedis nettverk i dagene etter terroren.
SA170610 Kanskje burde man hatt et nettverk for dem som driver med arrangement.
DA170610 Bysykkel-teknologen forteller at han ser på all offentlig transport som ett nettverk .
AP170610 Kanskje burde man hatt et nettverk for dem som driver med arrangement.
DB170609 Vi må alle skape tillit til at systemer og nettverk fungerer og ivaretar personvernet til den enkelte.
DA170609 Her er hans eneste nettverk , ikke bare et mylder av venner og støttepersoner, men i praksis også hans eneste familie.
DA170609 Han har ikke noe nettverk her, ingen ID-papirer, og han klarer seg overhodet ikke på egen hånd, sier Bentzen.
AA170609 Neste ukes rapport, etter en ringerunde til sentralbankens regionale nettverk , vil inneholde de siste bitene med informasjon til den pengepolitiske rapporten uka etter.
SA170608 Han er sitert over utrolige 70 000 ganger hittil i karrieren, publisert over 330 vitenskapelige artikler, utviklet europeiske retningslinjer innen fagfeltet, har et bredt nettverk innen hjerteforskning over hele verden og engasjert seg i utallige styrer og komiteer.
NL170608 Konsekvenser av et svekket nettverk for samarbeid for kunstformidlingen i Nord-Norge gir grunn til bekymring.
NL170608 Et nettverk og infrastruktur som smulder vil spre seg som ringer i vann.
AA170608 Politiet mener at Salman Abedi ( 22 ), som er utpekt som gjerningsmann og som ble drept av bomben, var del av et større nettverk .
AA170608 Det har gitt meg et nettverk av venner og kjente og masse trivelige opplevelser.
SA170607 Politiet har mistanke om at Salman Abedi ( 22 ), en brite med libysk bakgrunn, ikke handlet på egen hånd, men var del av et nettverk som ga ham støtte.
SA170607 Arons nettverk
SA170607 Det er koseligere å bo nærmere familie og venner og ha et sosialt nettverk .
DB170607 Nesten en fjerdedel av fosterbarna bor i dag i fosterhjem hos slekt og nettverk .
DB170607 Forskning viser at flytting til slekt eller nettverk i mange tilfeller gjør tilværelsen i fosterhjemmet lettere for barnet.
DB170607 Derfor har WWF foreslått at Norge blir en pådriver for et økologisk sammenhengende nettverk av marine verneområder i Arktis.
AP170607 Arons nettverk
AP170607 Det er koseligere å bo nærmere familie og venner og ha et sosialt nettverk .
AA170607 Politiet har mistanke om at Salman Abedi ( 22 ), en brite med libysk bakgrunn, ikke handlet på egen hånd, men var del av et nettverk som ga ham støtte.
AA170607 Politiet mener at Salman Abedi, som er utpekt som gjerningsmann og som ble drept av bomben, var del av et større nettverk , men det har kommet få opplysninger fra etterforskningen, og ingen er foreløpig siktet i saken. ( ©NTB ) ¶
DB170606 Dette er et nettverk av tusenvis av frivillige som rykker ut for å hjelpe sårede i områder utenfor myndighetenes kontrol.
DA170606 - BDO har vært en del av Vikings nettverk de siste årene, nå gleder vi oss til å komme i gang med samarbeid om regnskapstjenester.
AA170606 Selv brukte bileieren sine kanaler på sosiale medier gjennom sitt nettverk i gruppene « Cars and coffee » og « Classic car show ».
AA170606 Som styreleder i Nettverk for fjord- og kystkommuner har han i åtte år arbeidet for en slik kompensasjon.
VG170604 Politiet i London bekrefter søndag at de jakter for fullt på gjerningsmennenes nettverk .
VG170604 Det viste seg å være snakk om flere aktive nettverk av personer med stor interesse for barn, som delte bilder og filmer.
VG170604 Dark Room : Politimann fikk sparken ¶ Nettverk av pedofile ¶
VG170604 Da var 51 personer siktet i det som ble omtalt som et nettverk av pedofile og overgripere.
VG170604 * Aksjonen startet i 2015 etter at en etterforsker ved Vest politidistrikt så konturene av et større nettverk etter at en 22 år gammel mann ble anmeldt for seksuell omgang med jente på 14 år i Bergen.
DB170604 - Selv om angrepene i London ikke er knyttet til hverandre gjennom nettverk , er de likevel tilknyttet på en viktig måte.
AP170604 Målet er å finne ut hvem som sto bak, hvilke forbindelser de har, og om de er del av et større nettverk .
DB170603 Jeg har kjent Gina Winje i mange år og har stor tiltro til hennes profesjonalitet, nettverk og arbeidskapasitet.
DB170603 For meg er det viktig at det gjøres så profesjonelt som mulig, av folk som har et stort nettverk og vet hva de driver med.
DN170602 C40 er et nettverk storbyer som tar klimaansvar, der Oslo ble med i 2012.
DB170602 rtimot 30 % allerede ved første omgang ville også være en sensasjon når man vet at LREM ! sliter med svakheter som partier under etablering opplever til vanlig : ingen parlamentariker som gjenvelges, begrenset finansiering til å bygge opp støtteapparat rundt kandidatene, kortvarig forankring eller nettverk å trekke på.
DB170601 I en forskningsartikkel ( « Jihadi Terrorism in Europe : The IS-Effect » ) legger Petter Nesser, Anne Stenersen og Emilie Oftedal fram resultater som beskriver terrorens nettverk , rekruttering, finansiering, metoder og mål.
DB170601 at den bygger på nettverk og kapasiteter som allerede var på plass i Europa.
VG170531 Men politiet har ennå ikke utelukket at Abedi var del av et større nettverk , melder BBC.
NL170531 De sluses gjerne gjennom et innfløkt nettverk av selskaper.
NL170531 Dette vil være med på å trygge Norge, men det vil også virke forebyggende på den måten at færre velger å ta kontakt med slike nettverk , og deretter bli dratt inn i det.
DB170531 De sluses gjennom et innfløkt nettverk av selskaper.
AA170531 Tyskland skal ha understreket at de har et robust nettverk for antihacking og innsamling av data, i tillegg til at tilliten til Trump-administrasjonen ikke er spesielt god, særlig ikke når det kommer til valgsikkerhet.
AA170531 Men politiet har ennå ikke utelukket at Abedi var del av et større nettverk , melder BBC.
VG170530 Her er etterforskningsleder Hilde Reikrås under pressekonferansen på politihuset i Bergen i november i fjor, da de hadde siktet 51 personer i det de mener er et nettverk av pedofile.
VG170530 Da var 51 personer siktet i det som ble omtalt som et nettverk av pedofile og overgripere.
SA170530 Men politiet har ennå ikke utelukket at Abedi var del av et større nettverk , melder BBC.
AP170530 juli i fjor, hadde ikke bare et omfattende nettverk i Tyrkia, de hadde også bygget opp et internasjonalt « terrornettverk ».
AP170530 Bakgrunn : Her forteller politiet om saken : Har avdekket 51 personer involvert i omfattende pedofilt nettverk
AP170530 Bakgrunn : Her forteller politiet om saken : Har avdekket 51 personer involvert i omfattende pedofilt nettverk
AA170530 Med « vi » mener han Hitra og alle de andre kommunene i organisasjonen Nettverk for fjord- og kystkommuner ( Nfkk ), hvor han har vært styreleder siden etableringen i 2009.
DN170529 Ifølge Norad skjer slikt fiske ofte i ledtog med organiserte kriminelle nettverk , gjerne kombinert med menneskehandel og slaveri.
AA170529 Terroristen i Manchester ser ut til å ha hatt et nettverk rundt seg, og myndighetene kan få kritikk for at de ikke avdekket det før katastrofen skjedde.
DB170528 Han skal ha vært del av et nettverk som britisk politi nå er i ferd med å rulle opp.
DB170528 Han skal ha vært del av et nettverk som britisk politi nå er i ferd med å rulle opp.
DB170527 Den antatte gjerningsmannen Salman Abedi, skal ha vært del av et nettverk som britisk politi nå er i ferd med å rulle opp.
DA170527 Idet gruppen Den islamske staten ( IS ) er i ferd med å tape terreng i Irak og Syria, blir internett som arena viktigere for ekstremistgruppen, mener eksperter - både gjennom rekruttering, propaganda, oppfordringer og opprettelser av nettverk og kontakter.
BT170527 Den antatte gjerningsmannen skal ha vært del av et nettverk som britisk politi nå er i ferd med å rulle opp.
BT170527 Regelverket skal blant hindre at samfunnets ressurser sløses bort unødvendig og at personlig nettverk leder til forfordeling på skattebetalernes regning.
BT170527 Kommunen hadde unngått spekulasjoner om personlig nettverk , diskusjon rundt reklameeffekt, kritikk fra potensielle leverandører og annet « søl ».
AP170527 Den antatte gjerningsmannen, Salman Abedi ( 22 ), skal ha vært en del av et nettverk i Manchester. 13 personer er blitt pågrepet, 11 av dem sitter fortsatt i varetekt.
AA170527 Den antatte gjerningsmannen skal ha vært del av et nettverk som britisk politi nå er i ferd med å rulle opp.
AA170527 Hele 59 deltakere fra Tyskland, USA, Tjekkia, Sverige, England, Danmark, Island og Russland har kommet til byen for å lære av hverandre, lytte til foredrag, bygge nettverk og ha en hyggelig helg sammen.
AA170527 Et skår i gleden rundt tiårsjubileet er at også Sorgenfri-selgerne møtte motstand etter NRK-dokumentaren om kriminelle, rumenske nettverk i Bergen.
VG170526 Salman Abedi ( 22 ) er mistenkt for å være selvmordsbomberen, og politiet mener det er snakk om et nettverk som står bak.
SA170526 Etterforskningen avslørte et nettverk som sto for distribusjon og salg av dopingmidler over hele landet.
SA170526 Skal bruke Københavns nettverk
SA170526 - Vi bruker FCKs nettverk for å se om det er caser de har sett på eller ser på som kan være interessante for oss, sier Johansen til NRK.
NL170526 Det er etablert både et nasjonalt og et internasjonalt nettverk av Outsider Art, flere utstillinger har vært gjennomført, også vandreutstillinger som har dekket hele landet.
FV170526 Etterforskningen avslørte et nettverk som sto for distribusjon og salg av dopingmidler over hele landet.
DB170526 Gruppa får informasjon om kampene i Syria fra et nettverk av kilder i det krigsherjede landet.
DB170526 Britisk politi mener et større nettverk står bak angrepet, selv om de mener at Salman var den som gjennomførte det.
DB170526 - Større nettverk
DB170526 Allerede få dager etter angrepet i Manchester sa britiske myndigheter at gjerningsmannen trolig var del av et nettverk og at det var fare for et nytt terrorangrep.
BT170526 Vi er ferdig med barn, har høy kompetanse og erfaring, er motiverte, organiserte og fleksible i tillegg til å sitte på en stor kunnskapsbase og nettverk , sier jobbsøker Gerd Akse Nordkvist ( 62 ).
BT170526 Etter å ha bodd flere år i Danmark, flyttet hun tilbake til Bergen uten å ha noe særlig nettverk .
AP170526 Gruppa får informasjon om kampene i Syria fra et nettverk av kilder i det krigsherjede landet.
AP170526 Allerede få dager etter angrepet i Manchester sa britiske myndigheter at gjerningsmannen trolig var del av et nettverk og at det var fare for et nytt terrorangrep.
AP170526 Skal bruke Københavns nettverk
AP170526 - Vi bruker FCKs nettverk for å se om det er caser de har sett på eller ser på som kan være interessante for oss, sier Johansen til NRK.
AA170526 Gruppa får informasjon om kampene i Syria fra et nettverk av kilder i det krigsherjede landet.
AA170526 Allerede få dager etter angrepet i Manchester sa britiske myndigheter at gjerningsmannen trolig var del av et nettverk og at det var fare for et nytt terrorangrep.
AA170526 Mye tyder på at selvmordsbomberne tilhørte Jamaah Ansharut Daulah ( JAD ), et lokalt nettverk av militante islamister som har sverget troskap til IS.
AA170526 Vi vet at vi opererer mot tunge kriminelle nettverk , som bedriver organisert kriminalitet, så det er viktig å kunne beskytte seg, sier Berg.
VG170525 I dagene siden angrepet har britisk politi arbeidet intenst for å få oversikt over den 22 år gamle Abedis bevegelser, bakgrunn og nettverk .
VG170525 Det begynner å tegne seg et bilde av et større nettverk : ¶
SA170525 - Kveke er et typisk rotugress som har et nettverk av jordstengler.
DB170525 Britisk politi mener et større nettverk står bak angrepet, selv om de mener at Abedi var den som gjennomførte det.
DB170525 Politiet jobber nå med å få oppklart hvorvidt Abedi handlet alene, eller var en del av et nettverk .
DB170525 Britisk politi mener et større nettverk står bak angrepet, selv om de mener at Abedi var den som gjennomførte det.
DA170525 Britisk politi mener Abedi var del av et nettverk og at det er fare for at et nytt terrorangrep kan ramme Storbritannia i løpet av kort tid.
BT170525 - Kveke er et typisk rotugress som har et nettverk av jordstengler.
AP170525 Åtte personer sitter i varetekt og politiet gjør stadig nye razziaer på jakt etter et større nettverk .
AP170525 Litt etter litt nøster britisk politi opp det politisjefen i Manchester, Ian Hopkins, kaller et nettverk .
AP170525 Det viser seg å være avhengig av utdannelsesnivå, nettverk , bosted og økonomi, sier Aamdal.
AP170525 - Kveke er et typisk rotugress som har et nettverk av jordstengler.
AA170525 Britisk politi mener Abedi var del av et nettverk og at det er fare for at et nytt terrorangrep kan ramme Storbritannia i løpet av kort tid.
VG170524 Politiet prioriteter nå å finne ut om Abedi handlet alene eller om han var en del av et større nettverk .
VG170524 Les mer : Politisjefen i Manchester : Gjerningsmannen var en del av et nettverk
VG170524 | Politisjefen i Manchester : Gjerningsmannen var en del av et nettverk
VG170524 På en pressekonferanse tirsdag sa politiet at deres høyeste prioritet er å finne ut om 22-åringen handlet alene eller om han var del av et større nettverk .
VG170524 Nå er en av politiets hovedoppgaver å finne ut om Abedi handlet alene eller var en del av et større nettverk .
SA170524 | Politiet : Manchester-angriper var del av større nettverk
SA170524 Den antatte selvmordsbomberen i Manchester, Salman Abadi, var del av et større nettverk , mener politiet.
SA170524 - Det er veldig klart at det vi etterforsker, er et nettverk , opplyste politisjefen i Manchester, Ian Hopkins på en pressekonferanse onsdag.
DB170524 Sannsynligvis del av nettverk
DB170524 Politiet i Storbritannia mener det er sannsynlig at selvmordsbomberen var del av et større nettverk .
DB170524 Avdelingens sikkerhetsoffiser lagde en bakgrunnsbrif basert på åpne kilder til sin egen sjef, men opplysningene ble ved en feil lagt inn på FSAs nettverk , og ble altså liggende der i fire år.
DB170524 Politiet har ikke gått nærmere inn på hvorfor de tok seg inn i leiligheten, men bekrefter at de tror den mistenkte terroristen Salman Abedi var en del av et nettverk .
DB170524 Britisk politi mener et større nettverk står bak angrepet, selv om de mener at Abedi var den som gjennomførte det.
DB170524 Hopkins sier ifølge nyhetsbyrået AP at det er tydelig at det er et nettverk som står bak angrepet.
DA170524 Han synes det er positivt at Stavanger blir en del av Nordic Safe Cities, et nettverk med nordiske byer som jobber mot radikalisering og ekstremisme.
DA170524 Det må anses som trygt og vedkommende må ha et nettverk å komme til og kunne få beskyttelse av myndigheter.
BT170524 | Politiet : - Terrormistenkte var del av et nettverk
BT170524 Politiet i Manchester er sikre på at Salman Abedi, den antatte gjerningsmannen bak terrorangrepet, var del av et nettverk .
BT170524 Den antatte selvmordsbomberen i Manchester, Salman Abadi, var del av et større nettverk , mener politiet.
BT170524 - Det er veldig klart at det vi etterforsker, er et nettverk , opplyste politisjefen i Manchester, Ian Hopkins på en pressekonferanse onsdag.
AP170524 « Ensomme ulver » er sjeldnere enn man tror : Selv om gjerningsmannen handler alene, har han oftest planlagt lenge, har hjelpere og tilknytning til et nettverk .
AP170524 Politiet i Manchester sa onsdag at de etterforsker et nettverk i forbindelse med terrorhandlingen mandag.
AP170524 MANCHESTER/OSLO ( Aftenposten ) : Politiet sier at selvmordsbomberen i Manchester var en del av et nettverk .
AP170524 - Noe vi har sett at har fungert i Norge, er forebygging av høyreekstreme nettverk .
AP170524 Etterforskningen av et nettverk og alle Abedis kontakter i inn- og utland har høyeste prioritet, gjentok Manchesters politisjef Ian Hopkins på en pressekonferanse onsdag ettermiddag.
AP170524 På en pressekonferanse i Manchester onsdag ettermiddag bekrefter politisjef Ian Hopkins at etterforsker det de mener er et « nettverk ».
AP170524 På en pressekonferanse i Manchester onsdag ettermiddag bekrefter politisjef Ian Hopkins at etterforsker det de mener er et « nettverk ».
AA170524 | Politiet : Manchester-angriper var del av større nettverk
AA170524 Den antatte selvmordsbomberen i Manchester, Salman Abadi, var del av et større nettverk , mener politiet.
AA170524 - Det er veldig klart at det vi etterforsker, er et nettverk , opplyste politisjefen i Manchester, Ian Hopkins på en pressekonferanse onsdag.
AA170524 | Politiet : Bombemann var del av et nettverk
AA170524 Politiet i Manchester er sikre på at Salman Abedi, den antatte gjerningsmannen bak terrorangrepet, var del av et nettverk .
AA170524 | Politiet : Bombemann var del av et nettverk
AA170524 Politiet i Manchester er sikre på at Salman Abedi, den antatte gjerningsmannen bak terrorangrepet, var del av et nettverk .
VG170523 På en pressekonferanse tirsdag sa politiet at deres høyeste prioritet er å finne ut om 22-åringen handlet alene eller om han var del av et større nettverk .
VG170523 « Prioriteten er å slå fast om han handlet alene eller var del av et nettverk », skriver politiet i en pressemelding.
VG170523 « Prioriteten er å slå fast om han handlet alene eller var del av et nettverk », skriver politiet i en pressemelding. * 1 Tar på seg skylden.
VG170523 Det jobbes nå med å finne ut om han handlet alene, eller som del av et større nettverk .
SA170523 Etterforskere mener at Rosell er en del av ett nettverk som skal ha drevet med økonomisk kriminalitet i forbindelse med salg av bilderettigheter i det brasilianske fotballandslaget.
NL170523 Norske bedrifter, institusjoner og forskere kan få nettverk og midler de ikke hadde vært i nærheten av uten forskningsprosjektene til EU.
DN170523 Dette er ikke bekreftet, og politiet jobber med å finne ut om den antatte gjerningsmannen Salman Abedi ( 22 ) handlet på egen hånd eller om han tilhørte et nettverk .
DN170523 Teknologien kan også brukes til å sikre datamaskiner, nettverk og it-systemer.
DB170523 - Vi etterforsker fortsatt hvorvidt han opererte alene eller som del av et større nettverk , sa politisjef Ian Hopkins.
DB170523 Det gjøres ved å slepe et nettverk av kabler fylt med lytteteknologi etter store skip.
DA170523 - Nå gjenstår det å få avklart om han handlet alene eller om han tilhørte et nettverk , sa Hopkin ¶
DA170523 - Nå gjenstår det å få avklart om han handlet alene eller om han tilhørte et nettverk , sa Hopkin ¶
DA170523 - Vi etterforsker dette som et terrorangrep og selv om vi tror at angrepet ble utført av en mann, er vår prioritet nå å finne ut om han handlet alene eller var del av et nettverk , sier Hopkins.
DA170523 - Vi etterforsker dette som et terrorangrep og selv om vi tror at angrepet ble utført av en mann, er vår prioritet nå å finne ut om han handlet alene eller var del av et nettverk , sier Hopkins til The Guardian.
BT170523 - Vi prioriterer nå å finne ut om han handlet alene eller var en del av et nettverk , sa Ian Hopkins, talsmann for politiet på en pressekonferanse tirsdag ettermiddag.
BT170523 - Vi prioriterer nå å finne ut om han handlet alene eller var en del av et nettverk , sa Ian Hopkins, talsmann for politiet på en pressekonferanse tirsdag ettermiddag.
AP170523 Dette er ikke bekreftet, og politiet jobber med å finne ut om den antatte gjerningsmannen Salman Abedi ( 22 ) handlet på egen hånd eller om han tilhørte et nettverk .
AP170523 Det er også foreløpig ikke avklart om gjerningsmannen handlet alene eller om han tilhørte et nettverk .
AP170523 Det er en viktig erkjennelse å se at det er forbindelse mellom nettverk og hendelser i ulike land i Europa, og videre til konfliktsonene i Syria og Irak, sier Nesser.
AP170523 Det er foreløpig ikke avklart om han handlet alene eller om han tilhørte et nettverk .
AP170523 Etterforskere mener at Rosell er en del av ett nettverk som skal ha drevet med økonomisk kriminalitet i forbindelse med salg av bilderettigheter i det brasilianske fotballandslaget.
AA170523 Politiet i Manchester forsøker å finne ut om gjerningsmannen handlet alene eller om han var del av et nettverk .
AA170523 - Vi etterforsker dette som et terrorangrep og selv om vi tror at angrepet ble utført av en mann, er vår prioritet nå å finne ut om han handlet alene eller var del av et nettverk , sier Hopkins.
AA170523 - Nå gjenstår det å få avklart om han handlet alene eller om han tilhørte et nettverk , sa Hopkins.
AA170523 De etterforsker nå om mannen handlet alene eller om han var en del av et nettverk , opplyste Hopkins på pressekonferansen.
AA170523 - Nå er hovedoppgaven å finne ut om han var alene om dette eller om han var en del av et nettverk , opplyser politiet, ifølge Manchester Evening News.
AA170523 De etterforsker nå om mannen handlet alene eller om han var en del av et nettverk , opplyste Hopkins på pressekonferansen.
AA170523 Dette er ikke bekreftet, og politiet jobber med å finne ut om den antatte gjerningsmannen Salman Abedi ( 22 ) handlet på egen hånd eller om han tilhørte et nettverk .
AA170523 Var Abedi ( 22 ) en del av et større nettverk ?
AA170523 - Nå er hovedoppgaven å finne ut om han var alene om dette eller om han var en del av et nettverk , opplyste politiet tirsdag kveld.
AA170523 Gjerningsmennene har i stor grad vært såkalte ensomme ulver uten kjent tilhørighet i noe nettverk .
SA170522 Da Teslaen bruker energi i den mest foredlede form som elektrisitet, og henter den energien fra et nettverk som hovedsakelig blir forsynt fra kullkraftverkene, blir det mest korrekt å regne at slike biler kjører utelukkende på kull.
NL170522 Ser man på en film med 24 bilder i sekundet, så vil dette gi nesten 100 Mb med data som må overføres hvert sekund : dette er langt mer enn hva 3G eller 4G nettet kan håndtere, og langt over kapasiteten til de fleste trådløse nettverk .
DN170522 - Vi ser for oss et nettverk der det vil være mulig å transportere varer på en effektiv måte mellom byer, og til og med mellom provinser, i fremtiden, sier logistikksjef Wang Zhenhui i netthandelselskapet JD.com.
DB170522 Konspirasjonsteorien fikk hjelp av botnets ( et nettverk av datamaskiner, red.anm. ) med automatiske twitterkontoer, som lurer Twitters algoritmer.
BT170522 - Vi etterforsker dette som et terrorangrep og selv om vi tror at angrepet ble utført av én mann, er vår prioritet nå å finne ut om han handlet alene eller var del av et nettverk , sier Hopkins.
BT170522 - Vi etterforsker dette som et terrorangrep og selv om vi tror at angrepet ble utført av én mann, er vår prioritet nå å finne ut om han handlet alene eller var del av et nettverk , sier Hopkins.
AP170522 Ifølge egen pressemelding har senteret avdekket 11 kriminelle nettverk , anmeldt 30 personer og avdekket over 400 millioner kroner i svart omsetning i løpet av sine to første virkeår.
VG170521 Dette kan være personer innenfor siktedes nettverk , men det kan også være personer som er leid inn, gjerne fra utlandet, sier politiadvokat Pål-Fredrik Hjort Kraby ved Seksjonen for volds- og seksualforbrytelser i Oslo politidistrikt til VG.
DB170521 Griske politiske ledere og de mektigste og feiteste toppene i næringslivet har i årevis forsynt seg kraftig av samfunnets felles rikdom gjennom sine hemmelige nettverk .
AP170521 Foretrekker du sofaen, sendes rittet direkte på TV 2 og via EBUs nettverk i en rekke land internasjonalt.
AP170521 Grunnla Facebook som nettverk i 2004 da han studerte ved Harvard.
AP170521 Vi lover å bruke vårt nettverk mot ressurssterke miljøer, og at vi skal være prosjektleder for kontakten mot sykehusene.
AP170521 Seltzer fryser på ryggen når han hører snakk om enorme datamaskiner koblet sammen i globale nettverk .
SA170520 Altså en fordel for landet med tanke på reiseliv og turisme, en fordel for de reisende som kan fly korteste vei, en fordel miljøet med tanke på drivstofforbruk og utslipp og en fordel for flyselskap som ønsker å bygge et globalt nettverk både mot øst og vest, mener hun og legger til : ¶
DB170520 Det sier Benedicte Bull, leder for Norsk Nettverk for Latin-Amerika-forskning, om situasjonen i Venezuela.
DB170520 Etter hvert vil det bli skapt et nettverk mellom storbyene, som vi ikke må havne utenfor.
SA170519 Og det hjelper å ha et nettverk rundt seg.
SA170519 De har ikke alltid vært så gode til slikt, det blir fullstendig overlatt til spillerne å selv skaffe seg et slikt nettverk , sier Berntsen til iTromsø.
NL170519 Guttene har familie og større nettverk i Trønderlag, blant andre er deres tremenning Anders Konradsen fast spiller på A-laget til Rosenborg.
FV170519 - Han har hatt en viktig organisatorisk rolle i Cappelens nettverk .
DA170519 Lekkasjen til Russland berører forholdet ikke bare til egen etterretningstjeneste, men til et internasjonalt nettverk av etterretningstjenester som er bygget på tillit, sier Melby til Dagsavisen.
DA170519 - Han har hatt en viktig organisatorisk rolle i Cappelens nettverk .
AP170519 Et nettverk hjemme som jobber for deg, vil også hjelpe.
AP170519 Nettverk er viktig ¶
AP170519 Altså en fordel for landet med tanke på reiseliv og turisme, en fordel for de reisende som kan fly korteste vei, en fordel miljøet med tanke på drivstofforbruk og utslipp og en fordel for flyselskap som ønsker å bygge et globalt nettverk både mot øst og vest, mener hun og legger til : ¶
AP170519 Altså en fordel for landet med tanke på reiseliv og turisme, en fordel for de reisende som kan fly korteste vei, en fordel miljøet med tanke på drivstofforbruk og utslipp og en fordel for flyselskap som ønsker å bygge et globalt nettverk både mot øst og vest, mener hun og legger til : ¶
AP170519 Og det hjelper å ha et nettverk rundt seg.
AP170519 De har ikke alltid vært så gode til slikt, det blir fullstendig overlatt til spillerne å selv skaffe seg et slikt nettverk , sier Berntsen til iTromsø.
AA170519 - Han har hatt en viktig organisatorisk rolle i Cappelens nettverk .
SA170518 Det var heller ingen som for 100 år siden så for seg dagens nettverk av flyplasser.
DB170518 Alfheim redegjorde for Cappelens profesjonelle nettverk og oppbygning.
AP170518 Joshua French mor, Kari Hilde French og et nettverk av protestantiske kirker i Kongo løste erstatningssaken med den drepte sjåførens familie.
AP170518 Men de får en sjanse til å lære norsk språk, lære om norsk arbeidsliv og til å bygge nettverk og CV.
AP170518 « Vi begir oss hjemover, og lurer på hvor mye penger som egentlig går via nettverk fra Norge til Romania.
AP170518 Vi vet gjennom spaning, kilder og opplysninger fra dommer og fra politisaker at store beløp blir sendt fra slike nettverk og ut av landet.
AP170518 Pengebyråene konkurrerer med bankene fordi de ofte har store nettverk av agenter nær folk både i avsenderlandet og i mottagerlandet.
AP170518 Det var heller ingen som for 100 år siden så for seg dagens nettverk av flyplasser.
AA170518 Med godt nettverk og en oppvekst med gode ressurser rundt meg er jeg nå i stand til å klatre like høyt i trærne som andre.
DB170517 Jan Thomas tror det hele bunner i at han som liten aldri hadde et spesielt stort nettverk i umiddelbar nærhet.
VG170516 - I Fyrlykta har vi vært klar over at vi har vært en del av et nettverk av lignende stiftelser i andre land.
DN170516 Direktør for Avdeling for Jus og arbeidsliv i Legeforeningen, Lars Duvaland, sier de antar at det skjer uhyre sjelden at leger bevisst samarbeider med kriminelle nettverk .
DN170516 - De siste åra har vi sett eksempler på at kriminelle nettverk trekker til seg profesjonelle aktører som leger, advokater og revisorer.
DB170516 Den 22 år gamle briten er en del av et globalt nettverk som konstant jobber med å bekjempe datavirus.
DB170516 Regionalt nettverk
DB170516 - Men ettersom BNP-tall er midlertidige og volatile, foretrekker vi å vurdere informasjonen fra regionalt nettverk ( neste rapport : 13. juni ) før vi trekker konklusjoner, avslutter Gonsholt Hov.
VG170515 I varselet beskriver varsleren hvordan ulike ledere har sanksjonert føringen om å avslutte kampen mot kriminelle nettverk som profitterer på narkosalg.
VG170515 Jahre forklarer at angrepet sannsynligvis har blitt utløst ved at én person har klikket på en infisert e-post, og dette har gjort det mulig for viruset å infisere andre maskiner på samme nettverk .
FV170515 Et globalt nettverk av cybereksperter jobber iherdig for å stoppe hackerne som står bak dataviruset som spredte seg verden over fredag.
DN170515 Et globalt nettverk av cybereksperter jobber iherdig for å stoppe hackerne som står bak dataviruset som spredte seg verden over fredag.
DB170515 Det kan skje gjennom delte nettverk som mange nordmenn har på sin arbeidsplass.
DB170515 Men i dette tilfellet utnytter Wannacry et sikkerhetshull i SMB-protokollen i Windows ( server message block ), som typisk brukes for å kommunisere med andre maskiner og servere i samme nettverk - fildeling, utskrifter og den slags.
DA170515 Et globalt nettverk av cybereksperter jobber iherdig for å stoppe hackerne som står bak dataviruset som spredte seg verden over fredag.
AP170515 På hjemme-PCer med ruter og trådløst nettverk er dette som regel godt ivaretatt og sikkerhetsoppdatering skjer normalt automatisk.
AA170515 Et globalt nettverk av cybereksperter jobber iherdig for å stoppe hackerne som står bak dataviruset som spredte seg verden over fredag.
AA170515 Et globalt nettverk av cybereksperter jobber iherdig for å stoppe hackerne som står bak dataviruset som spredte seg verden over fredag.
DB170514 Nå må han endre strategi : Skaffe seg allianser og nettverk , sier Christian Lequesne, professor i statsvitenskap ved prestisjeuniversitetet SciencesPo.
DB170514 - Vi vil gjerne ha opplysninger og nå ut til de fjerneste hjørner, særlig til gjerningsmennenes eget nettverk .
DB170514 Skadevaren trenger bare utnytte sårbarheten i én maskin for å spre seg til alle maskinene på et nettverk , dersom systemet ikke er oppgradert.
BT170514 Gjennom Bibelskolen og menigheten fikk jeg fort et stort nettverk , som i dag er blitt gode venner.
AP170514 Men når én maskin på et nettverk er infisert, kan viruset spre seg til andre datamaskiner på samme nettverk .
AP170514 Men når én maskin på et nettverk er infisert, kan viruset spre seg til andre datamaskiner på samme nettverk.
AP170514 På grunn av risikoen kan DNB ikke alltid gi lån til start-upselskaper, men vi har gode alternativer slik at gründere kan få tilgang til nødvendig kapital, kompetanse og nettverk , skriver konserndirektør Benedicte Schilbred Fasmer.
VG170513 Men når én maskin på et nettverk er infisert, kan viruset spre seg videre til andre datamaskiner på samme nettverk .
VG170513 Men når én maskin på et nettverk er infisert, kan viruset spre seg videre til andre datamaskiner på samme nettverk.
VG170513 - Men i dette tilfelle er det slik at når en bruker klikker på viruset, så vil alle andre datamaskiner på samme nettverk også bli kryptert, forklarer han.
SA170513 Men når én maskin på et nettverk er infisert, kan viruset spre seg til andre datamaskiner på samme nettverk .
SA170513 Men når én maskin på et nettverk er infisert, kan viruset spre seg til andre datamaskiner på samme nettverk.
DB170513 Men etter å ha konsultert sitt internasjonale nettverk kan ikke kommunikasjonssjefen gi noen mer detaljert forklaring av hva Kari Jaquesson forteller hun har sett, bortsett fra at det ikke har noe å gjøre med sykehus Leger Uten Grenser har noen tilknytning til.
DB170513 Han mener skyteepisodene kan kobles opp mot kriminelle gjenger, og er klar på at det ikke er strukturerte gjenger, som MC-gjenger, men løst sammensatte nettverk .
DB170513 De er ikke spesielt organiserte, mer kamerater som kjenner hverandre og bygger ulike nettverk .
AP170513 Men når én maskin på et nettverk er infisert, kan viruset spre seg til andre datamaskiner på samme nettverk .
AP170513 Men når én maskin på et nettverk er infisert, kan viruset spre seg til andre datamaskiner på samme nettverk.
AA170513 Vanskelig uten nettverk
AA170513 Men dette gjelder for dem som er normalt friske altså, de med kroniske sykdommer har behov for nettverk og lignende rundt seg.
AA170513 Dersom skadevaren lykkes i å komme på innsiden av et nettverk i en virksomhet, vil den først spre seg på innsiden av virksomheten, men den vil også søke gjennom deler av internett for å prøve å spre seg ytterligere.
VG170512 | Svensk radio : Akilov kobles til nettverk rundt etterlyst jihadistleder ¶
VG170512 Det har blant annet blitt brukt til å utvikle pedofile nettverk , som politiet i fjor etterforsket som den såkalte « Operasjon Dark Room ».
SA170512 Og de tjener penger til gangs ; reklame, kommersielle kanaler, strømmetjenester, internettleverandører, sosiale nettverk , ja, til og med telefonen du alltid har med deg, gjør at store konserner kan kapitalisere på det innholdet andre har skapt.
DA170512 Og så er det et sosialt nettverk i parsellen, vi er på hils med veldig mange.
AA170512 | Svensk radio : Akilov kobles til nettverk rundt etterlyst jihadistleder ¶
VG170511 Jeg har vært mye i studio, spilt med musikere, fått liveerfaring og bygget nettverk .
DB170511 Begge handler om hvordan det er å være afro-norsk, og til begge formål har vi aktivt brukt intervjuer, sosiale medier og nettverk for å innhente informasjon.
DB170511 Ingen, utenom et tett nettverk av homofile venner, en eks-kone og Pavels familie, vet noe som helst om at de er homofile og kjærester.
AA170511 Vi lever i en høyteknologisk tid, og jobben med å unngå pristoppene kan automatiseres og delegeres til apparater som tenker selv og kommuniserer i nettverk .
DB170510 Et nytt nettverk av erfarne fagfolk vil endre norsk barnevernspraksis.
DB170509 Har vi ikke lært noe som helst av nedetid i banker, hacking-problemer som gjør at ingen nettverk synes sikre, Edward Snowden, og ikke minst Forbrukerombudet og andres påpekning av det som oppleves som bankenes grove oversalg av egne produkter ?
DB170509 november aksjonerte politiet i Bergen mot et nettverk som har delt overgrepsbilder av barn.
DB170509 Innovasjon Norge og MAK, Norges største nettverk av mangfoldige ledertalenter, oppfordrer gründere til å tenke internasjonalt fra dag én.
DA170509 Løsningen på rasisme er ikke å trakassere rasister, men Å gi dem jobb, nettverk og inkludere dem i den offentlige samtalen, sier komiker Joachim Skage.
VG170508 Viasat-eksperten har et bredt nettverk , og har allerede fått med seg profiler som Owen Hargreaves og Steve McManaman med på laget.
DN170508 Det viser at satsingen vår på å møte den økte etterspørselen på fritidsorienterte ruter fungerer bra, og styrker vårt allerede brede nettverk til, fra og innen Skandinavia, sier SAS-sjef Rickard Gustafson i en kommentar til trafikktallene.
DB170508 Problemene topper seg når en figur som kaller seg The Broker tilbyr ham å bli leiemorder i et mystisk nettverk .
BT170508 De kommer riktignok fra samme type skoler og nettverk , men har ikke den samme partitilknytningen.
AA170508 Slike nettverk er viktige fordi det er vanskelig for små kommuner med begrensede ressurser å vite hvordan de skal gå løs på utfordringene.
BT170507 Jeg har fått venner og nettverk med mye gode folk etter kort tid i Bergen.
BT170507 Det er en av årsakene til at jeg har fått et veldig stort nettverk .
AA170507 Ifølge observatørgruppa Syrian Observatory for Human Rights ( SOHR ), som følger krigen gjennom et nettverk av aktivister og informanter inne i det krigsherjede landet, er det 17 opprørere og elleve regimesoldater blant de drepte.
DB170506 Den hadde en sprengkraft tilsvarende elleve tonn TNT, og ble brukt mot et nettverk av tunneler og huler i et afghansk fjellområde der soldater fra IS skal ha oppholdt seg.
DB170506 Han ble kalt inn til avhør, og da sa han at han var kjent med at « de tiltalte har et nettverk i det kriminelle nettverk hvor det også foregår vold », og at to av de tiltalte hadde et ønske om at « saken ikke skal bli gjennomført på enklest mulig måte ».
DB170506 Han ble kalt inn til avhør, og da sa han at han var kjent med at « de tiltalte har et nettverk i det kriminelle nettverk hvor det også foregår vold », og at to av de tiltalte hadde et ønske om at « saken ikke skal bli gjennomført på enklest mulig måte ».
BT170506 Politiet mener 37-åringen er én av mange i et stort nettverk .
AP170506 - For å lykkes i Kina må de samarbeide med noen som har nettverk , noen som kjapt kan sette dem i kontakt med kinesiske partnere de trenger for å komme videre.
FV170505 Ved å kompromissløst rendyrke det smale har VIVID oppnådd nettverk , anerkjennelse og publikumsoppmerksomhet langt utenfor Kristiansands og Norges grenser, sa Gabrielsen, før han delte stipendet ut til Helmers.
DB170505 NYTT NETTVERK : Mer enn 20 psykologiske sakkyndige tar del i nytt ekspertnettverk som vil bedre norsk barnevern.
DN170504 Teknikken som benyttes kalles « neurale nettverk », som er teknikk der maskiner lærer å trekke ut informasjon fra for eksempel bilder.
DB170504 Tunellene skal etter planen bestå av store nettverk av baner med høyhastighets « sleder ».
VG170503 Bakgrunn : Nettverk planla overgrep mot ufødt barn ¶
VG170503 Det er beregnet som en introduksjon til Panasonics overvåknings- og sikkerhetspakke til hjemmet, og består først og fremst av en hub, som trådløst kobles til ditt lokale nettverk .
DN170503 Eierne og kapitalstrukturen er som en labyrint, hvor en 50-åring med Kinas beste nettverk sannsynligvis sitter med kontrollen.
DB170503 - Vi har en feil i vårt nettverk som påvirker DNB og noen andre banker, sier kommunikasjonsdirektør Geir Remman til Dagbladet.
DB170503 Er du en aktiv mobilbruker, har du muligens konto på flere sosiale nettverk , opptil flere e-postkonti og en rekke apper installert på telefonen som i ny og ne sender ut varsler.
DB170503 Vi vet også at effektive politikere har nettverk av folk med kunnskap og innflytelse.
DB170503 En annen nyhet er at Microsoft Teams for utdanning kommer senere i år, som et slags sosialt nettverk for samhandling.
DA170503 * Le Pen vil begrense lovlig innvandring til 10.000 personer i året og utvise kriminelle utlendinger og utlendinger med forbindelser til islamistiske nettverk .
AP170503 Slik nettverk har også andre land i utlandet, deriblant Norge. 4.
AP170503 Professor Cécile Vaissié ved universitetet i Montpellier har i en større artikkel i The New York Times pekt på hvordan tre innflytelsesrike russisk-franske nettverk i Frankrike brukes i propagandakrigen : ¶
AP170503 Forum des compatriotes ( Vennskapssambandet ) : Et mer uformelt nettverk av russisktalende i Frankrike, som brukes når Putin skal mobilisere folk til å snakke Russlands sak i Frankrike.
AP170503 Nettverk som Russland bruker ¶
AP170503 Remman hos Evry sa tidligere onsdag feilen lå i deres nettverk
AA170503 - Det er en feil i vårt nettverk som gjør at en del bankkunder ikke kommer inn i nettbanken, sa kommunikasjonsdirektør Geir Remman i Evry til nettstedet onsdag formiddag.
DB170502 Operasjonen har avdekket et større nettverk av pedofile.
DA170502 Som kunstner er man utrolig sårbar, og det er viktig med et støttende nettverk .
DA170502 - Som kunstner er man utrolig sårbar, og det er viktig med et støttende nettverk , sier Eline Mugaas, som nå hedres sammen med kollega og venn Elin Storsveen.
BT170502 De er nasjonalt og internasjonalt profilerte, med nettverk og publikum over store deler av Norden og Europa.
BT170502 Sveits mente lenge de hadde funnet sin egen integrasjonsmodell med et nettverk av sektoravtaler om markedsadgang med bare diplomatiske midler for tvisteløsning, det vil si uten et overvåkningsorgan og en domstol.
AA170502 Rundt jul gjør vi det veldig bra, men dokumentarer som avslører kriminelle nettverk påvirker folk flest.
AA170502 Etter at NRK Brennpunkt hadde vist dokumentaren om rumenske, kriminelle nettverk , hadde selgerne av Sorgenfri tøffe dager.
DB170501 På lengre sikt bidra til at biologiske foreldre og familie kan bli en del av et nettverk som barna kan profitere på når de blir eldre/voksne.
DB170501 Når barnevernet ikke klarer å plassere barnet i familiens nettverk via dialog, så bør de sende saken videre til en annenlinjetjeneste, sier psykologspesialist Ester Solberg, som er KIBs nestleder, til Tidsskrift for Norsk psykologforening.
DB170430 ¶ PROVOKATØRENE : Slik jobber Norges ukjente nettverk av provokatører og myndighetskritikere.
BT170430 Dette er et stort internasjonal nettverk av parlamentarikere fra over 100 land som ønsker å bekjempe tuberkulose.
AA170429 Før striden om bildebevisene, fikk filmen hovedsakelig ros for grundighet i avsløring av kriminelt nettverk bak tiggere.
DN170428 Nestleder Trond Grande mener det er viktig å ta det med ro, og bygge lokale nettverk .
DB170428 Når NRK finner et kriminelt nettverk av rumenske sigøynere, er dette altså ikke i strid med våre funn.
DB170428 Derfor er det ikke bare mulig, men også vanlig, å organisere reisen i små familiegrupper som har lite til felles med den type nettverk som « Brennpunkt » viste.
DA170428 Vi vet at hjemsendte flyktninger uten nettverk er sårbare for å bli rekruttert av Taliban og andre krigsherrer.
AP170428 Både Amsterdam, Frankfurt, Paris og London har store flyplasser med høy internasjonal passasjertrafikk og brede nettverk til andre deler av verden.
DN170427 Det gir unik innsikt og nettverk .
DN170427 - Du må ha en dyp lokalforståelse og et godt nettverk .
DB170426 Bildene ble brukt til å poengtere storstilt kriminell aktivitet av et rumensk nettverk i Bergen.
DB170425 Tettere nettverk i Norge ¶ les også : ¶
DA170425 FN har også uttrykt bekymring for at mange av som er blitt returnert og som mangler nettverk , står i fare for å bli rekruttert til Taliban og andre militante grupper.
DA170425 - Vi trenger en mer nyansert vurdering av den enkeltes usikkerhet, hvilke nettverk de kan komme tilbake til og hvor det er trygt.
BT170425 Ved bruk av skjult kamera har Brennpunkt dokumentert et omfattende rumensk nettverk som kombinerer tigging med kriminelle aktiviteter, at de tjener mye penger og tar med seg pengene hjem til Romania.
BT170425 Men mange er knyttet til nettverk », sier programlederen i starten og slutten av dokumentaren, men aldri mer spesifikt.
BT170425 Men den gir ingen fasit, og den omhandler kun ett nettverk i Bergen. | - Den anonyme bergensduoen har laget to klassikere ¶
BT170425 Dokumentert : Dokumentaren refererer til saker der kvinner er ofre for menneskehandel og blitt utnyttet i lignende nettverk , blant annet gjennom et sterkt intervju med « Anna ».
BT170425 DOKUMENTAR : Gjennom skjult kamera viser Brennpunkt-dokumentaren « Lykkelandet » et rumensk nettverk i Bergen.
BT170425 Brennpunkt-journalistene har fulgt et nettverk over to år, og de har avdekket åpenbar kriminell virksomhet.
BT170425 Det må presiseres at ikke alle tiggere er del av et kriminelt nettverk , men vi ser altså at mange av dem inngår i dette.
AA170425 - Jeg har kompetanse, god faglighet og et godt nettverk , og jeg vet hva jeg har lyst til.
DB170424 Aktor Kristine Schilling opplyste før vitnemålet at manne ikke en en del av noe kriminelt nettverk .
DB170424 Den ble sendt forrige uke, og viser hvordan et kriminelt nettverk på rundt 140 personer fra Romania driver kriminalitet i stor stil i Bergen.
BT170424 DOKUMENTAR : Gjennom skjult kamera viser Brennpunkt-dokumentaren « Lykkelandet » et rumensk kriminelt nettverk i Bergen.
BT170424 Å være med i nettverk vil som regel påvirke negativt.
AP170424 | Kommunikasjonsmyndighet krever drift av norske nettverk i Norge ¶
VG170423 Vi har vist en rekke bilder og videoer der aktørene poserer selv, og vi har dokumentert at det finnes et omfattende nettverk som driver organisert kriminalitet.
VG170423 Tirsdag viste NRK dokumentaren « Lykkelandet » som kartlegger et nettverk av bakmenn som det påstås at håver inn penger på prostitusjon, narkotika og tyveri i tiggermiljøet i Bergen.
SA170423 | I denne bydelen er nesten én av to uten sosialt nettverk
SA170423 Gjennom idrett kan man bygge nettverk , få venner og bli fysisk aktiv, sier Thorsen.
SA170423 Både når det gjelder for eksempel lite og ingen fysisk aktivitet og manglende sosialt nettverk .
SA170423 - Det er faktisk så ille at i området rundt Slettebakken, så er nesten halvparten av befolkningen uten nettverk .
DN170423 | Krever drifting av norske nettverk i Norge ¶
BT170423 Kriminelle nettverk vet å utnytte disse forholdene, og sannsynligheten er derfor stor for at ofrene igjen blir tvunget inn i utnyttelsen.
BT170423 Sosiale nettverk .
BT170423 | I denne bydelen er nesten én av to uten sosialt nettverk
BT170423 Gjennom idrett kan man bygge nettverk , få venner og bli fysisk aktiv, sier Thorsen.
BT170423 Både når det gjelder for eksempel lite og ingen fysisk aktivitet og manglende sosialt nettverk .
BT170423 - Det er faktisk så ille at i området rundt Slettebakken, så er nesten halvparten av befolkningen uten nettverk .
AP170423 | I denne bydelen er nesten én av to uten sosialt nettverk
AP170423 Gjennom idrett kan man bygge nettverk , få venner og bli fysisk aktiv, sier Thorsen.
AP170423 Både når det gjelder for eksempel lite og ingen fysisk aktivitet og manglende sosialt nettverk .
AP170423 - Det er faktisk så ille at i området rundt Slettebakken, så er nesten halvparten av befolkningen uten nettverk .
AA170423 Overfor Medier24 utdyper han at han legger seg flat når det gjelder bruken av de to bildene, men at han står for resten av dokumentasjonen i den mye debatterte dokumentaren, som tegner et bilde av et stort kriminelt nettverk bak tiggermiljøet i Bergen.
DB170422 I 2014 lanserte han Axis Stars, et sosialt nettverk som tillater fotballspillere å diskutere livsstil, forsikringer, økonomi, sponsorer og andre karriéremessige ting med likesinnede og eksperter på områdene.
DB170422 « Vi vil at det i behandlingen av søknader om opphold fra denne gruppa inngår en vurdering av sårbarhetskriterier som skal legges til grunn for forvaltningens vedtak i forhold til unge som mangler omsorgspersoner, nettverk og/eller ressurser i hjemlandet.
DB170422 Men det å vurdere sårbarheten til de som returnerer uten nettverk i hjemlandet, bør tilllegges større vekt enn i dag, sier Ap-leder Jonas Gahr Støre.
DB170422 Hvis de legger i sårbarhet at rimelighetsvilkåret skal gjeninnføres, vil det ha en effekt, da det er henvisning til internflukt uavhengig av nettverk som er den store forskjellen på nå og hvordan det var tidligere.
DB170422 Fjerningen av rimelighetsvurderingen, som Ap støttet, gjør at UDI nå kan henvise enslige mindreårige til internflukt til for eksempel Kabul når de fyller 18 år, selv om de kommer fra et helt annet sted i Afghanistan og ikke har noe nettverk i Kabul.
DB170422 - Vi er tydelig på at vi ikke ønsker endringer i loven, men at vi ønsker en praksisendring for enslige mindreårige asylsøkere, som i dag får midlertidig opphold fordi de i dag ikke har grunnlag for opphold som sådan, men som mangler omsorgspersoner eller nettverk i hjemlandet.
DB170422 Men det å vurdere sårbarheten til de som returnerer uten nettverk i hjemlandet, bør tilllegges større vekt enn i dag.
DB170422 Vi vil at det i behandlingen av søknader om opphold fra denne gruppen inngår en vurdering av sårbarhetskriterier som skal legges til grunn for forvaltningens vedtak i forhold til unge som mangler omsorgspersoner, nettverk og/eller ressurser i hjemlandet.
DB170422 Vi vil at det i behandlingen av søknader om opphold fra denne gruppen inngår en vurdering av sårbarhetskriterier som skal legges til grunn for forvaltningens vedtak i forhold til unge som mangler omsorgspersoner, nettverk og/eller ressurser i hjemlandet.
DB170422 NRK Brennpunkts dokumentar om et organisert kriminelt nettverk i Bergen har igjen satt fyr på debatten om tiggeforbud og fått stor oppmerksomhet de siste dagene.
AA170422 Trondheim kommune har sluttet seg til et nasjonalt nettverk der elleve byer skal dele kunnskap og prøve ut ulike løsninger for klimatilpasning.
DN170421 Fra sin tid som utenriksminister, generalsekretær i Norges Røde Kors, og vervet i Verdens helseorganisasjon ( WHO ), har han et stort nettverk av franske politikere og toppbyråkrater.
DB170421 Men så kom avsløringene om statlige lønnsmidler til nær familie - som igjen medførte daglige nyheter om Fillons rikmanns-livsstil og velstående nettverk .
DB170421 I Norge fikk han omsorg, medisinsk oppfølging og et nettverk i sivilsamfunnet som ønsket ham det beste.
DB170421 Han kommer nok aldri til Norge igjen, og det er vanskelig å vite om gutten komme til å overleve en tilværelse alene og på bunnen av samfunnet, uten nettverk som passer på ham.
DA170421 Vi avkreftet myten om at det i hovedsak er kriminelle bakmenn som skor seg på tiggervirksomheten i Oslo - men vi skriver også at det finnes kriminelle nettverk som driver med dop og prostitusjon, og at det er et betydelig omfang av vinningskriminalitet blant personer som også driver med tigging, sier forskningsleder hos Fafo, Anne-Britt Djuve.
DA170421 Tirsdag viste NRK Brennpunkt « Lykkelandet », en dokumentar som viser hvordan tigging, prostitusjon og dopsalg i Bergen blir drevet av et organisert rumensk nettverk .
DA170421 Men at kriminelle nettverk utnytter fattige er ingen overraskelse, der det finnes sårbare mennesker finnes det også noen som vet å utnytte situasjonen.
DA170421 Kanskje har politiet i Oslo gjort en god jobb med å stenge denne typen nettverk ute ?
DA170421 - Om man spør mennesker tilknyttet et kriminelt nettverk om de har noen bakmenn svarer de vel neppe ja ?
DA170421 - Hvorfor har vi ikke funnet slike nettverk i Oslo ?
DA170421 - Kunstnerne mangler ofte nettverk og et sted de kan presentere og selge kunsten sin.
AP170421 I Roots kroker noen røtter seg langs bakken, og i neste bilde speiles røttene i et nettverk av avtrykk fra sildrende vann.
AA170421 I Brennpunkt denne uken, kom det frem at et nettverk på omkring 140 rumenere i Bergen har drevet omfattende kriminell virksomhet.
AA170421 « Livsglede for eldre » har derfor tatt tak i hovedgrunnene for hvorfor en del eldre likevel ikke kommer seg ut og deltar på det som finnes, eller tar del i sosiale nettverk .
VG170420 Tirsdag viste NRK dokumentaren « Lykkelandet » som kartlegger et nettverk av bakmenn som det påstås at håver inn penger på prostitusjon, narkotika og tyveri i tiggermiljøet i Bergen.
VG170420 Han mener det burde kommet tydeligere frem at dokumentaren handler om et kriminelt nettverk som driver med menneskehandel, prostitusjon, narkotikaomsetning.
VG170420 Tirsdagens NRK Brennpunkt-dokumentar, som avdekket et kriminelt nettverk av rumenere som tjener millioner på blant annet menneskehandel, prositusjon og tigging i Bergen, har ført ny debatt om et nasjonalt tiggeforbud.
DN170420 Guo skal ha hatt svært godt nettverk helt til topps i det kinesiske kommunistpartiet.
DB170420 Livet i kriminelle nettverk er lite å trakte etter for folk med fast inntekt, gode pensjonsordninger og varme hus.
BT170420 Rumenske tiggere i Bergen er en del av et stort organisert nettverk .
BT170420 Jeg reagerer imidlertid på at dokumentaren kun ved to anledninger - og det kun i bisetninger - sier at det slettes ikke er alle tiggere som er ofre i et slikt nettverk .
BT170420 Jeg er helt enig med begge mine bystyrekollegaer om at vi må bekjempe organiserte og kriminelle nettverk .
BT170420 NRK Brennpunkt har avdekket det som fremstår som kriminelle nettverk som bruker tigging på gaten i Bergen som skalkeskjul for narkotikakriminalitet, hallikvirksomhet og tyveri.
AA170420 I tillegg diskuteres tiggerne i denne episoden etter at NRK Brennpunk sendte en dokumentar denne uka som avslørte et krimnelt nettverk i tiggermiljøet.
VG170419 Nå vil verdens største sosiale nettverk ta mer samfunnsansvar.
VG170419 I Brennpunkt-dokumentaren « Lykkelandet » som ble vist på NRK tirsdag kveld, kommer det fram hvordan et nettverk på rundt 140 rumenere tjener millioner på organisert tigging, prostitusjon, narkotika og annen kriminalitet.
VG170419 Tirsdagens NRK Brennpunkt-dokumentar, som rettet søkelyset mot et rumensk kriminelt nettverk i Bergen, har skapt sterke reaksjoner.
SA170419 Her dokumenteres hvordan et rumensk nettverk på 140 personer styrer prostitusjons- og tiggermarkedet i Bergen.
DB170419 « Finn.no fortoner seg som et sosialt nettverk fra tidlig 2000-tall » ¶
DB170419 Senteret i Oslo kunne i mars opplyse at de har avdekket 11 kriminelle nettverk som opererer i hovedstadens arbeidsliv.
DB170419 Nå mener A-krimsenteret å ha avslørt 11 nye nettverk Dagbladet Pluss ¶
DB170419 Han mener også at de har vært tydelige på å fortelle at det ikke er sånn at alle tiggere i Bergen er del av et organisert nettverk .
DB170419 Han kritiserer også NRK for å fremstille det som om de har oppdaget et nytt nettverk , som både « Folk er folk » og politiet kjente til fra før.
DB170419 At Evenrud kritiserer Brennpunkt for å beskrive et nettverk som er kjent, tar han som et tegn på at de har gjort noe riktig.
DB170419 - Hva tenker du om påstanden om at gatemagasiner brukes som et skalkeskjul for et kriminellt nettverk ?
DB170419 ( Dagbladet ) : I Brennpunkts dokumentar « Lykkelandet », som ble sendt på NRK tirsdag, fortelles det om hvordan et rumensk nettverk på 140 personer styrer prostitusjons- og tiggermarkedet i Bergen.
DB170419 Dokumentaren viser hvordan et rumensk nettverk på 140 personer styrer prostitusjons- og tiggermarkedet i Bergen, noe som skal ha ført til kraftige reaksjoner i vestlandshovedstaden.
DB170419 Dokumentaren tar for seg et kriminelt rumensk nettverk med base i Bergen.
DA170419 Så vidt vi vet, så kan vi ikke si at mange er en del av et kriminelt nettverk , sier Hatløy.
DA170419 Smittevernlegene, som er et nettverk for smittevernansvarlige kommuneleger, er svært opptatt av hva det kan føre til.
BT170419 Her dokumenteres hvordan et rumensk nettverk på 140 personer styrer prostitusjons- og tiggermarkedet i Bergen.
BT170419 NRK Brennpunkt har fulgt tiggermiljøet i Bergen i over to år, og har funnet et stort rumensk nettverk som henger tett sammen.
BT170419 Desto mer blir vi rystet av reportasjer som NRKs « Brennpunkt », hvor det avdekkes et stort nettverk nettopp i Bergen, hvor bakmenn får andre personer til å tigge for seg.
BT170419 De siste dagers avsløringer viser imidlertid at her står beinharde, kriminelle nettverk bak, og de kan ikke bekjempes med gode intensjoner og velvillighet.
AP170419 I Brennpunkt-dokumentaren « Lykkelandet », viste NRK tirsdag hvordan et nettverk på rundt 140 rumenere tjener millioner på organisert tigging, prostitusjon, narkotika og annen kriminalitet.
AP170419 I et laboratorium på NTNU bygger Ola Huse Ramstad små nettverk av menneskelige hjerneceller som skal styre en robot.
AP170419 - Vi har vært veldig klare på at det er usikkert hvor organisert tiggingen og transporten er, og vi har aldri påstått at det er kriminelle nettverk som står bak, men når det er sagt, så er ikke bildet så svart-hvitt som rapporten hevder, sa visepolitimester Roger Andersen til VG den gang.
AP170419 Her dokumenteres hvordan et rumensk nettverk på 140 personer styrer prostitusjons- og tiggermarkedet i Bergen.
AP170419 Her dokumenteres hvordan et rumensk nettverk på 140 personer styrer prostitusjons- og tiggermarkedet i Bergen.
AP170419 I Brennpunkt-dokumentaren « Lykkelandet », viste NRK tirsdag hvordan et nettverk på rundt 140 rumenere tjener millioner på organisert tigging, prostitusjon, narkotika og annen kriminalitet.
AA170419 - Jeg er på ett vis glad for NRK-reportasjen, og jeg tror jo at det finnes menneskehandel og organiserte nettverk blant rumenere i Bergen.
AA170419 Vi samarbeidet med politiet der, og funnene fra da konkluderte med at vi ikke hadde et slikt nettverk i Trondheim.
AA170419 - Vi kan ikke si at tiggere i Trondheim er knyttet til et organisert kriminelt nettverk .
AA170419 - TV-programmet viste et stort nettverk som har bosatt seg i Bergen og driver med dagligdags form for kriminalitet.
AA170419 I Brennpunkt-dokumentaren « Lykkelandet », viste NRK tirsdag hvordan et nettverk på rundt 140 rumenere tjener millioner på organisert tigging, prostitusjon, narkotika og annen kriminalitet.
AA170419 Brennpunkt-dokumentaren viser hvordan et rumensk kriminelt nettverk tjener store penger på organisert tigging, prostitusjon, vinningskriminalitet og narkotika i og rundt Bergen.
AA170419 - Vi har vært veldig klare på at det er usikkert hvor organisert tiggingen og transporten er, og vi har aldri påstått at det er kriminelle nettverk som står bak, men når det er sagt, så er ikke bildet så svart-hvitt som rapporten hevder, sa visepolitimester Roger Andersen til VG den gang.
DA170418 Etter hans død så vi en smitteeffekt i vårt nettverk - selvmord var plutselig noe som det « gikk an å gjøre ».
BT170418 - Vi har vært veldig klare på at det er usikkert hvor organisert tiggingen og transporten er, og vi har aldri påstått at det er kriminelle nettverk som står bak, men når det er sagt, så er ikke bildet så svart-hvitt som rapporten hevder, sa visepolitimester Roger Andersen til VG den gang.
BT170418 - Flere menneskeskjebner utnyttes av andre i et kriminelt nettverk .
BT170418 Å bygge nettverk med kinesiske forskere er både utfordrende og berikende.
BT170418 I dette arbeidet har også Norge-Kina barnehagenettverket en sentral rolle, ikke bare som arena for studenters feltarbeid, men også i det å utvikle et nettverk mellom norske og kinesiske barnehager.
BT170418 Kunstbransjen, eller kunstinstitusjonen, er et stort nettverk som ikke begrenser seg til gallerier, katalogtekster og pressemeldinger.
AA170418 | 39 pågrepet i internasjonal aksjon mot overgrepsnettverk ¶ 39 personer er pågrepet i en rekke land i Europa og Latin-Amerika i en aksjon rettet mot et nettverk som har spredt overgrepsbilder av barn via WhatsApp. 17 av pågripelsene har skjedd i Spania.
AA170418 Del av et pedofilt nettverk
AA170418 En viktig side ved samarbeidet er at elevene utfordres til å utvide eget- og elevgruppas faglige nettverk .
DB170417 Noen av dem har deltatt aktivt i Obamas nettverk .
DB170417 - Tror du protestene har vært organisert av OFA og andre liberale nettverk ?
VG170416 - Det er ikke sånn at smuglere og kriminelle nettverk dropper å krysse grensa fordi det er helligdag, sier han.
DB170415 Nettverk ¶ 45-åringen skal ha fortalt barns foreldre at han skulle ta dem med seg til Norge og Sverige hvor de ville gå en lys framtid i møte.
DB170414 På tross av heftig amerikansk bombing i området, klarte de ikke å ødelegge terroristens tuneller og Al-Qaidas nettverk .
VG170413 Ifølge Donald Trumps pressetalsmann Sean Spicer var målet får angrepet et nettverk av huler og tunneler som den IS-tilknyttede gruppen brukte til å ta seg trygt rundt i området.
AP170413 | Kriminelle nettverk har spesialisert seg på å svindle eldre kvinner ¶
AP170413 - Andre har så lite sosialt nettverk at vi ser at det er viktig at de har mye tilgang, noen kan også trenge internettkontakt med venner og familie som befinner seg i andre tidssoner, forteller hun.
VG170412 Og presset mot et svekket IS kan føre til flere angrep fra enkeltpersoner med kontakter i organiserte nettverk .
DN170412 Det skal eksistere et nettverk av selskaper i afrikanske land som er kontrollert av MKP.
DB170412 I rapporten som ble lagt fram onsdag, skriver komiteen at den ikke kan utelukke at et DDoS-angrep ( Distributed Denial of Service ) med såkalte botnett, et nettverk av datamaskiner infisert av datavirus, ble brukt for å sette nettsiden ut av spill.
DB170412 Heldigvis har vi et godt nettverk med både psykologibistand og konsultasjoner, sier han til BT.
BT170412 I rapporten som ble lagt frem onsdag, skriver komiteen at den ikke kan utelukke at et DDoS-angrep ( Distributed Denial of Service ) med såkalte botnett, et nettverk av datamaskiner infisert av datavirus, ble brukt for å sette nettsiden ut av spill.
VG170411 Gulenist-skoler skal ha kanalisert skattebetalernes penger inn i et nettverk av bedrifter og organisasjoner drevet av tyrkiske immigranter, blant annet gjennom tvilsomme byggekontrakter, ifølge amerikanske medier.
VG170411 Men det kan også bety at også folk utenfor det organiserte ekstremistmiljøet i Oslo, kan påvirke i sine nettverk .
SA170411 Ihrman ville ikke kommentere Akilovs motiv, hvor lenge han hadde planlagt angrepet eller om han er knyttet til utenlandske nettverk .
DB170411 Eksperter sier at taktikken med å kjøre folk ned gjør at man slipper å skaffe til veie sprengstoff eller våpen, og et slikt angrep kan utføres av en enkeltperson uten å bruket et nettverk av andre militante.
DB170411 - Det er klart at når man lever et uoffisielt liv uten mulighet til å ta lovlig arbeid, få bolig eller ha et sosialt nettverk , så øker sikkert risikoen for at man kan begå kriminelle handlinger, sier Stang.
BT170411 Ihrman ville ikke kommentere Akilovs motiv, hvor lenge han hadde planlagt angrepet eller om han er knyttet til utenlandske nettverk .
AA170411 Ihrman ville ikke kommentere Akilovs motiv, hvor lenge han hadde planlagt angrepet eller om han er knyttet til utenlandske nettverk .
AA170411 Ihrman ville ikke kommentere Akilovs motiv, hvor lenge han hadde planlagt angrepet eller om han er knyttet til utenlandske nettverk .
AA170411 - Dersom IS kommer under press, slik vi ser i dag, forventer vi en økning i enkle angrep utført av enkeltpersoner, men som har en eller annen kobling inn mot organiserte miljøer og nettverk , sier Nesser. ( ©NTB ) ¶
AA170411 - Det er klart at når man lever et uoffisielt liv uten mulighet til å ta lovlig arbeid, få bolig eller ha et sosialt nettverk , så øker sikkert risikoen for at man kan begå kriminelle handlinger, sier Stang.
VG170410 Terror før krevde planlegging og nettverk .
VG170410 Kommunikasjon og nettverk kan spores opp og overvåkes.
VG170410 De hadde også et nettverk som hjalp dem med å holde seg i skjul og forsyne dem med selvmordsbomber og automatvåpen.
SA170410 - Foreldre kan bruke eget nettverk og la barna få treffe noen som har tilsvarende utdanning som de selv vurderer, eller noen som har erfaring gjennom jobb, sier Hellsten.
FV170410 - Foreldre kan bruke eget nettverk og la barna få treffe noen som har tilsvarende utdanning som de selv vurderer, eller noen som har erfaring gjennom jobb, sier Hellsten.
DN170410 Thakkar, som gikk under navnet « Shaggy » for sine likhetstrekk med en av karakterene fra tegneserien « Scooby-Doo », skal ha bygd opp et nettverk av svindelsentre fra 2013.
DN170410 Nå mener de at en 24-åring har drevet et nettverk av ulovlige kundesentre.
DN170410 Mesterhjernen bak et nettverk av indiske svindelsentre ble arrestert da han returnerte fra Dubai i helgen.
DN170410 Dette er ikke styrt av en enkeltperson, men et nettverk av personer, sa politisjefen.
DN170410 Myndighetene i Latvia og Moldova avdekket tidligere i år at et internasjonalt, kriminelt nettverk gjennom flere år har skjult milliarder av kroner fra illegale aktiviteter via kontoer i en rekke store, internasjonale banker - deriblant Nordea Bank Danmark og Danske Banks filial i Estland.
DA170410 « Flere av våre verneområder er for små til å ivareta verneverdiene, og ( komitéen ) er derfor positiv til at regjeringen vil utvide eksisterende verneområder for å ivareta økologiske nettverk og øke robustheten mot klimaendringer.
AP170410 Dermed slipper man å grave ned strøm og nettverk til hver enkelt parkeringsplass, noe som reduserer kostnadene betydelig.
AP170410 - Foreldre kan bruke eget nettverk og la barna få treffe noen som har tilsvarende utdanning som de selv vurderer, eller noen som har erfaring gjennom jobb, sier Hellsten.
AA170410 Administrerende direktør i Finans Norge, Idar Kreutzer, sier i en pressemelding at banker og forsikringsselskap er en del av et felles finansielt nettverk , og at de derfor står sterkere sammen enn alene.
DA170409 Det er hard kamp for å komme inn på de første, som gir tilgang til eksklusiv utdanning og nettverk .
DA170409 Det er hard kamp for å komme inn på de første, som gir tilgang til eksklusiv utdanning og nettverk .
VG170408 Thornberg understreker imidlertid at 39-åringen ikke var under sikkerhetspolitiets oppsikt når angrepet skjedde, og at de nå utreder linker, kontakter nettverk og foranledningen til angrepet.
VG170408 Hva slags terror det er, hvilke forbindelser det kan ha til terrororganisasjoner eller nettverk vet vi ikke.
SA170408 Nygård-Hansen har stor sans for elementer der du blir belønnet for hvordan du bruker et sosialt nettverk eller spill.
SA170408 Jeg vil heller se ungdom være aktive i et sosialt nettverk hvor de skaper, formidler og kommuniserer med hverandre, fremfor at de ligger passive i sofaen foran en lineær TV-skjerm.
DN170408 Han sier at selv om gjerningsmannen ofte handler alene, har han oftest planlagt lenge, har hjelpere og tilknytning til et nettverk .
DN170408 Han sier at selv om gjerningsmannen ofte handler alene, har han oftest planlagt lenge, har hjelpere og tilknytning til et nettverk .
DB170408 Han sier at selv om gjerningsmannen ofte handler alene, har han oftest planlagt lenge, har hjelpere og tilknytning til et nettverk , sier Gule.
BT170408 Han sier at selv om gjerningsmannen ofte handler alene, har han oftest planlagt lenge, har hjelpere og tilknytning til et nettverk .
AP170408 Nygård-Hansen har stor sans for elementer der du blir belønnet for hvordan du bruker et sosialt nettverk eller spill.
AP170408 Jeg vil heller se ungdom være aktive i et sosialt nettverk hvor de skaper, formidler og kommuniserer med hverandre, fremfor at de ligger passive i sofaen foran en lineær TV-skjerm.
AA170408 Han sier at selv om gjerningsmannen ofte handler alene, har han oftest planlagt lenge, har hjelpere og tilknytning til et nettverk .
AA170408 Han sier at selv om gjerningsmannen ofte handler alene, har han oftest planlagt lenge, har hjelpere og tilknytning til et nettverk .
VG170407 - Det kjennetegnes ved at de ikke er i et nettverk og at de griper det de har.
BT170407 « Ensomme ulver » er sjeldnere enn man tror : Selv om gjerningsmannen handler alene, har han oftest planlagt lenge, har hjelpere og tilknytning til et nettverk .
BT170407 Et stort og velorganisert nettverk av IS-terrorister sto bak angrepene i Paris og Brussel.
AP170407 « Ensomme ulver » er sjeldnere enn man tror : Selv om gjerningsmannen handler alene, har han oftest planlagt lenge, har hjelpere og tilknytning til et nettverk .
AP170407 Et stort og velorganisert nettverk av IS-terrorister sto bak angrepene i Paris og Brussel.
VG170406 De skal ha tatt seg inn i systemer som tilhører flere driftsleverandører og gjennom deres nettverk fått tilgang til andre organisasjoners interne nettverk .
VG170406 De skal ha tatt seg inn i systemer som tilhører flere driftsleverandører og gjennom deres nettverk fått tilgang til andre organisasjoners interne nettverk.
VG170406 - Det er derfor PwC velger å gå ut med rapporten, i håp om at andre virksomheter som kan være rammet, kan benytte informasjonen til å sikre sine egne nettverk , sier han.
DA170406 - Vi har en konstruktiv dialog med Forsvaret, en aksjonærgruppering som kan være interessant for dem, et stort nettverk og ikke minst : den lokale støtten som vi har opparbeidet i Østfold.
DN170405 Stortingets kontrollorgan for de hemmelige tjenestene, EOS-utvalget, kritiserer i en rapport Forsvarets Sikkerhetsavdeling ( FSA ) for lagringen av opplysninger om journalist på deres nettverk over flere år.
DB170405 Andre store innbrudd inkluderer 112 millioner Badoo-konti ( dating-nettsted ), 93 millioner fra VKontakte ( sosialt nettverk ), 68 millioner Dropbox-konti og 65 millioner Tumblr-konti for å nevne noen.
AP170405 Kanskje påvirker de funksjonene til en enkelt celle, eller hvordan cellene snakker sammen i nettverk .
SA170404 Spillerne ønsker å få betalt knappe 3000 kroner per kamp de spiller, abonnement på treningssenter og å få bo på hotell der det i det minste er fungerende trådløst nettverk .
DB170404 Spillerne ønsker å få betalt knappe 3000 kroner per kamp de spiller, abonnement på treningssenter og å få bo på hotell der det i det minste er fungerende trådløst nettverk .
DA170404 Soldatene har også et nettverk av bekjentskaper, som soldater utenifra ikke vil ha.
DA170404 Nasjonalt nettverk
DA170404 I juni i fjor lanserte Venstre, Høyre, KrF og Frp sin plan om et nasjonalt nettverk av hydrogenstasjoner.
DA170404 Da kunne Dagsavisen opplyse at Høyre, Frp, Venstre og KrF var blitt enige om byggingen av et nasjonalt nettverk for hydrogenstasjoner.
DA170404 - Det vil være veldig viktig å få på plass et nasjonalt nettverk av hydrogenstasjoner.
AP170404 Spillerne ønsker å få betalt knappe 3000 kroner per kamp de spiller, abonnement på treningssenter og å få bo på hotell der det i det minste er fungerende trådløst nettverk .
DB170403 Foto : Øistein Norum Monsen / Dagbladet ¶ NETTVERK : Etter møtet med Netanyahu hilste Børge Brende på den drusiske ministeren Ayoub Kara.
DB170402 Partiet vil dessuten etablere et nettverk med lokalsykehusaktivister for å bevare akuttkirurgi og fødselsomsorg rundt om i landet som er under press etter den nasjonale helse- og sykehusplanen som Stortinget vedtok i fjor.
DB170402 Derfor er et nettverk av lokalsykehus over hele landet avgjørende for folks liv og helse, sier initiativtaker Terje Kollbotn, møtedelegat og sykehusaktivist fra Odda.
DA170402 Partiet vil dessuten etablere et nettverk med lokalsykehusaktivister for å bevare akuttkirurgi og fødselsomsorg rundt om i landet som er under press etter den nasjonale helse- og sykehusplanen som Stortinget vedtok i fjor.
DA170402 Derfor er et nettverk av lokalsykehus over hele landet avgjørende for folks liv og helse, sier initiativtaker Terje Kollbotn, møtedelegat og sykehusaktivist fra Odda.
AA170402 Partiet vil dessuten etablere et nettverk med lokalsykehusaktivister for å bevare akuttkirurgi og fødselsomsorg rundt om i landet som er under press etter den nasjonale helse- og sykehusplanen som Stortinget vedtok i fjor.
AA170402 Derfor er et nettverk av lokalsykehus over hele landet avgjørende for folks liv og helse, sier initiativtaker Terje Kollbotn, møtedelegat og sykehusaktivist fra Odda.
VG170401 - Hadde det vært meg som ble funnet der, en sykepleierstudent med et stort nettverk , er det ingen som hadde godtatt de svarene jeg har fått, sier Therese.
DB170401 A-Larm, Rusmisbrukernes interesseorganisasjon, Pro-Lar, Marborg, Lar-Nett og Nettverk av uavhengige brukerstemmer innen rus og psykisk helse møtte fredag Stortingets helsekomité for å fremme krav om styrking av behandling gjennom legemiddelassistert rehabilitering ( Lar ).
DB170401 Slik fungerer kronprinsparets nettverk
DB170401 - Plutselig en dag klarte vi å lage et nevralt nettverk som gjorde at maskinen kan skrive om sin egen kode, men vi kan ennå ikke forklare hva som skjedde.
AP170401 Selskapet er i dag tilstede i Kina, og mener å ha produksjon og nettverk til å kunne møte den etterspørselen som måtte komme i dette markedet : ¶
AP170401 Nevrale nettverk etterligner biologisk vev ved at algoritmene i et dataprogram bruker inspirasjon fra biologisk nervevev.
AP170401 Nevrale nettverk er et fagområde innenfor kunstig intelligens og maskinlæring, som er inspirert av hvordan hjernen er bygd opp.
AP170401 Han har utviklet et system basert på flere typer dype nevrale nettverk som er i stand til å lære seg denne oppgaven.
AP170401 Fakta : Nevrale nettverk
AP170401 Et kunstig nevralt nettverk har tusenvis ( eller millioner ) av nevroner koblet sammen i ulike typer nettverk og er i stand til å gjenkjenne mønstre i store datamengder.
AP170401 Et kunstig nevralt nettverk har tusenvis ( eller millioner ) av nevroner koblet sammen i ulike typer nettverk og er i stand til å gjenkjenne mønstre i store datamengder.
AP170401 - Plutselig en dag klarte vi å lage et nevralt nettverk som gjorde at maskinen kan skrive om sin egen kode, men vi kan ennå ikke forklare hva som skjedde.
AA170401 A-Larm, Rusmisbrukernes interesseorganisasjon, Pro-Lar, Marborg, Lar-Nett og Nettverk av uavhengige brukerstemmer innen rus og psykisk helse møtte fredag Stortingets helsekomité for å fremme krav om styrking av behandling gjennom legemiddelassistert rehabilitering ( Lar ).
VG170331 UDI ville at mangel på nettverk eller ressurser i området 16-åringen blir henvist til internflukt i, som for eksempel Kabul, skulle ha stor betydning for om 16-åringen får opphold.
VG170331 Departementet understreker at momenter som manglende nettverk og ressurser ikke, samt dårlige sosiale og humanitære forhold ved retursituasjonen, ikke alene kan begrunne at det gis en ordinær oppholdstillatelse, skriver Justisdepartementet.
SA170331 Barnevernet får plikt til å se etter fosterhjem i barnets familie og nettverk .
FV170331 Å ta seg jobb i Nord-Norge er isolert sett ikke fremmed for noen av dem, men familie, venner og nettverk holder igjen.
DA170331 Det er vanskelig å si hvor mye makt nettverket har, men det pleier å hjelpe å ha et nettverk når man skal få til ting, sier Sæther, tidligere journalist, nå kommunikasjonsrådgiver.
DA170331 - Hva synes du om at det eksisterer et slikt nettverk ?
DA170331 * Sentralstyret i Ap fastslo også at det ikke skal være noen hemmelige nettverk i Ap.
DA170331 * - Det er oppsiktsvekkende og uheldig at man har slike nettverk , sa partiets Gunn Karin Gjul.
AP170331 Å ta seg jobb i Nord-Norge er isolert sett ikke fremmed for noen av dem, men familie, venner og nettverk holder igjen.
AA170331 Barnevernet får plikt til å se etter fosterhjem i barnets familie og nettverk .
SA170330 Målet med barnevernsreformen er at vi skal forebygge mer, bruke familie og nettverk mer, styrke kompetansen i barnevernet, øke samarbeidet mellom tjenestene i kommunene og at kommunene skal få mer ansvar og større valgfrihet.
SA170330 Kommunens plikt til å søke etter fosterhjem i barnets familie og nære nettverk blir lovfestet.
SA170330 I 2015 fikk over 50 prosent av nye barn i barnevernet, som trengte kommunale fosterhjem, bo hos slektninger eller i nært nettverk .
DB170330 litærkupp i juli 2016, har AK-partiet og Erdogan brukt de dramatiske hendelsene som påskudd til å avsette, anklage, arrestere og dømme hundretusenvis av opposisjonelle, det være seg tilhengerne av presidentens tidligere forbundsfelle, Fetullah Gülen, som nå er bosatt i Pennsylvania, og Gülens nettverk , eller det kurdiske PKK og har anklaget dem for høyforræderi, alt for å bringe opposisjonen til taushet.
VG170329 Han bygger sitt nettverk og da kan det til tider bli litt mye.
VG170329 Selv med heftig bruk av kildekoder, sletting av minner og hemmelige nettverk , blir den teknologiske delen av manuset for lite gjennomtenkt til at det oppstår noen ordentlige dilemmaer rundt kunstig intelligens - som åpenbart er det filmen prøver å skape.
VG170329 Han snakket om en politimann med et svært godt nettverk og « ekstraordinære » evner.
DN170329 De siste to årene har Tesla åpnet 24 utsalg i Kina og det er et bygd et nettverk med over 450 ladestasjoner for Tesla-biler.
DB170329 Nå mener A-krimsenteret å ha avslørt 11 nye nettverk Dagbladet Pluss ¶
DB170329 WiFi-tale gir deg muligheten til å ha vanlige telefonsamtaler og sende SMS-meldinger via internett ; altså dersom du er koblet til et trådløst nettverk med telefonen.
DB170329 Så lenge du er koblet til internett via et trådløst nettverk , trenger du i prinsippet ikke mobildekning i det hele tatt.
VG170328 OL-helten fra 1994 har jobbet med veldedighet i Right to Play, og har et stort nettverk internasjonalt.
SA170328 Kanskje skal du ta en ny utdannelse, få jobb, etablere nytt nettverk .
FV170328 Sørlandskunstneren Mette Stausland har et stort nettverk i Sveits, etter å ha bodd i landet i 30 år.
DN170328 Problemet for mange annonsører er imidlertid at alternativet, å bruke lukkede nettverk eller såkalte « whitelists », snevrer inn dekningsgraden voldsomt.
DN170328 Forhandlingsdirektør Harald Eide-Fredriksen i Dentsu Aegis sier at det alltid vil finnes en liten risiko for at reklamen til annonsørene kan havne på feil sted når man plasserer den i åpne nettverk , slik som Youtube er.
AA170328 Nytt kollektivsystem gjør at kundene kan reise mer i nettverk , og slipper å reise via sentrum eller bytte buss i sentrum.
VG170327 Oljeproduksjonen i Nigeria foregår i Niger Delta-regionen, hvor alt fra lokalbefolkning til militante grupper og internasjonale nettverk står bak oljetyveriet.
VG170327 Imamer har nettverk og bør vise handlekraft når det gjelder å støtte mennesker som ønsker friheten sin.
SA170327 Navalnyj oppfordret før helgen til å demonstrere mot korrupsjon etter at han i en rapport anklaget statsminister Dmitrij Medvedev for å kontrollere et eiendomsimperium via et skjult nettverk bestående av ikke-kommersielle organisasjoner.
DN170327 For 18 måneder siden var Abes kone på et privat besøk til Moritomo Gakuen, som er i ferd med å bygge opp et nettverk av private skoler og barnehager, i blant annet Osaka.
DB170327 Ifølge dokumentaren har statsminister Medvedev brukt et nettverk av veldedige organisasjoner og selskaper registrert i venner og bekjentes navn til å hvitvaske milliarder av kroner.
DB170327 Ifølge dokumentaren har statsminister Medvedev brukt et nettverk av veldedige organisasjoner og selskaper registrert i venner og bekjentes navn til å hvitvaske milliarder av kroner.
DB170327 SIKRET : Her har vi koblet oss til et nytt nettverk , og da åpner Cloak en VPN-forbindelse.
DB170327 Om det er et nettverk du stoler på, kan du oppheve VPN-oppkoblingen.
DB170327 Kobler du deg til med VPN, vil det nemlig lages en kryptert « tunnel » mellom deg og VPN-serveren, slik at andre koblet til samme nettverk ikke kan snappe opp trafikken.
DB170327 Det vil appen huske, slik at den da ikke aktiverer VPN neste gang du kobler deg på samme nettverk .
DB170327 Den ligger bare i bakgrunnen og følger med på hvilke nettverk du er koblet til, og så snart du kobler deg til et ukjent nettverk , åpner appen en VPN-oppkobling for å sikre deg.
DB170327 Den ligger bare i bakgrunnen og følger med på hvilke nettverk du er koblet til, og så snart du kobler deg til et ukjent nettverk, åpner appen en VPN-oppkobling for å sikre deg.
AP170327 Tidligere koordinator for Nettverk for Asiastudier.
AP170327 Navalnyj oppfordret før helgen til å demonstrere mot korrupsjon etter at han i en rapport anklaget statsminister Dmitrij Medvedev for å kontrollere et eiendomsimperium via et skjult nettverk bestående av ikke-kommersielle organisasjoner.
AA170327 Navalnyj oppfordret før helgen til å demonstrere mot korrupsjon etter at han i en rapport anklaget statsminister Dmitrij Medvedev for å kontrollere et eiendomsimperium via et skjult nettverk bestående av ikke-kommersielle organisasjoner.
FV170326 Det gjorde han etter først å ha offentliggjort en omfattende videorapport på YouTube der han anklager statsminister Dmitrij Medvedev for å styre et eiendomsimperium gjennom et tvilsomt nettverk av frivillige organisasjoner.
DB170326 De bekreftet at flere personer i Trumps nettverk etterforskes for å ha hatt roller i russernes forsøk på å hjelpe Trump fra til seier.
DA170326 Det gjorde han etter først å ha offentliggjort en omfattende videorapport på YouTube der han anklager statsminister Dmitrij Medvedev for å styre et eiendomsimperium gjennom et tvilsomt nettverk av frivillige organisasjoner.
BT170326 Det gjorde han etter først å ha offentliggjort en omfattende videorapport på YouTube der han anklager statsminister Dmitrij Medvedev for å styre et eiendomsimperium gjennom et tvilsomt nettverk av frivillige organisasjoner.
AA170326 Det gjorde han etter først å ha offentliggjort en omfattende videorapport på YouTube der han anklager statsminister Dmitrij Medvedev for å styre et eiendomsimperium gjennom et tvilsomt nettverk av frivillige organisasjoner.
AA170326 Det gjorde han etter først å ha offentliggjort en omfattende videorapport på YouTube der han anklager statsminister Dmitrij Medvedev for å styre et eiendomsimperium gjennom et tvilsomt nettverk av frivillige organisasjoner.
AA170326 Mannen er ikke kjent for politiet fra tidligere, og de skal nå undersøke hvorvidt han er en del av et nettverk som utveksler barnepornografisk materiale.
AA170326 - I alle disse sakene er nettverk interessant for oss.
VG170325 - Men vi har aldri tenkt at Jensen har vært en del av Cappelens nettverk .
DB170325 Han er også i ferd med å skaffe seg et nettverk som er unikt nasjonalt og internasjonalt » var blant poengene i Arnstads kommentarartikkel.
AP170325 Det er ikke bekreftet hvem som sto bak luftangrepet, men det antas at det kan ha skjedd i regi av russiske jagerfly, ifølge SOHR, som baserer seg på et nettverk av kilder på bakken i Syria og som prøver å fastslå hvem som står bak luftangrep ved å analysere flytype, sted, bevegelsesmønster og type våpen og ammunisjon som benyttes.
AA170325 Det er ikke bekreftet hvem som sto bak luftangrepet, men det antas at det kan ha skjedd i regi av russiske jagerfly, ifølge SOHR, som baserer seg på et nettverk av kilder på bakken i Syria og som prøver å fastslå hvem som står bak luftangrep ved å analysere flytype, sted, bevegelsesmønster og type våpen og ammunisjon som benyttes.
AA170325 Hun har brukt store deler av sin tid og kapasitet til å organisere internasjonale nettverk for andre kvinnelige poeter og forfattere.
FV170324 - Jeg gleder meg til å bidra i oppbyggingen, og tar med meg mye erfaring fra organisasjons- og samfunnsliv, og et stort nettverk i kulturlivet.
FV170324 17 personer søkte på stillingen, men valget falt på Horgen på grunn av hans bakgrunn som skapende kunstner og store nettverk .
DB170324 Nå mener A-krimsenteret å ha avslørt 11 nye nettverk Dagbladet Pluss ¶
DB170324 Det er en fordobling fra 2015, da de hadde 4-5 nettverk på lista si.
DB170324 ( Dagbladet ) : I forrige uke skrev Dagbladet at hovedstadens spydspissenhet mot arbeidslivskriminalitet, A-krimsenteret, har avslørt totalt 11 kriminelle nettverk i Oslo.
DB170324 For der Jetcarrier er et selskap som står for vidersendingen, er Shippn mer laget som et sosialt nettverk , der hvem som helst kan søke om å bli en såkalt host, som fungerer som en mellommann for sendingen.
DB170324 Google Wifi er for øvrig også en ruter, men denne er i stand til å skape et mesh-nettverk, altså et nettverk hvor det er flere rutere plassert rundt i huset, men hvor alle opererer på det samme trådløsnettet.
AP170324 Et kriminelt nettverk skal ha klart å hvitvaske 100 milliarder kroner ut av Russland.
AP170324 Et internasjonalt, kriminelt nettverk skal over en periode på tre år ha lykkes med å skjule milliarder av kroner fra kriminell virksomhet via anonyme selskaper i skatteparadiser og transaksjoner til kontoer i en rekke store internasjonale banker.
AP170324 Ledninger, koblinger, nettverk og sånn.
AA170324 Eksilgruppa Syrian Observatory for Human Rights, som følger krigen gjennom et nettverk av kilder inne i landet, melder at SDF-styrkene rykker forsiktig fram mot bygningene som er tilknyttet demningen.
DB170323 Etterforskningen startet i 2015 etter at en etterforsker i Vest politidistrikt så konturene av et større nettverk i forbindelse med en overgrepssak mot en ung mann i Bergen.
DB170323 Sent i fjor avdekket politiets operasjon Dark Room et nettverk der overgrepsmateriale ble delt, noe som har resultert i over 50 saker.
DB170323 Eksperter sier at taktikken med å kjøre folk ned gjør at man slipper å skaffe til veie sprengstoff eller våpen, og et slikt angrep kan utføres av en enkeltperson uten å bruket et nettverk av andre militante.
AP170323 Widerøe har i mange år fôret SAS med passasjerer fra kortbanenettet og inn i SAS' nettverk .
AP170323 « Tiltalte har hatt en sentral posisjon i et nettverk der det etter hans instrukser ble utarbeidet fiktive fakturaer som ble benyttet i tiltaltes virksomhet for at han skulle oppnå skatte- og avgiftsmessige fordeler samt frigjøre kontante midler til å foreta svart avlønning til et betydelig antall utenlandske arbeidstagere », skriver tingrettsdommer
AA170323 Etterforskningen startet i 2015 etter at en etterforsker i Vest politidistrikt så konturene av et større nettverk i forbindelse med en overgrepssak mot en ung mann i Bergen.
AA170323 Etterforskningen startet i 2015 etter at en etterforsker i Vest politidistrikt så konturene av et større nettverk i forbindelse med en overgrepssak mot en ung mann i Bergen.
VG170322 SOHR baserer seg på informasjon fra et nettverk av kilder i ulike deler av Syria.
DN170322 Ipad 9.7 leveres med 32 GB eller 128 GB lagring og kan leveres med eller uten mobilt bredbånd i tillegg til trådløst nettverk .
DN170322 Ifølge Skatt Øst er de fem svindlernettverkene de har til nå bare begynnelsen : Skatteetaten er på sporet av 15 - 20 nettverk til.
DB170322 « Regjeringen har på oppfordring fra Menneskeverd valgt å feire dagen, og overskygger med dette Norsk Nettverk For Down Syndrom ( NNDS ) », skriver bloggeren Linn Winsnes Rosenborg.
DB170322 Det samme gjelder trolig også større sosiale nettverk .
DB170322 Mest av alt på grunn av Norges høye tall innen overdosedødsfall, men også for at flere ikke skal falle utenfor samfunnet eller ende opp i kriminelle nettverk .
DA170322 Deltakelse i arbeidslivet gir innhold i hverdagen, sosialt nettverk og inntekt.
DA170322 * En jobb gir et nettverk og utviklingsmuligheter.
BT170322 SOHR baserer seg på informasjon fra et nettverk av kilder i ulike deler av Syria.
AP170322 SOHR baserer seg på informasjon fra et nettverk av kilder i ulike deler av Syria.
AP170322 Men bak dem står ofte et stort nettverk .
AA170322 SOHR baserer seg på informasjon fra et nettverk av kilder i ulike deler av Syria.
AA170322 Ifølge Skatt Øst er de fem svindlernettverkene de har til nå bare begynnelsen : Skatteetaten er på sporet av 15 - 20 nettverk til. ( ©NTB ) ¶
VG170321 Politiet har ikke festet lit til direktørens forklaring og mistenker ham for å være en del av et organisert nettverk i utlandet.
VG170321 Den 36 år gamle direktøren skal ha utnyttet såkalt internasjonal roaming og interconnect-avtaler som er en avtale mellom teleselskaper for trafikk i og til hverandres nettverk .
DN170321 På nettet « omringes » de mer eller mindre seriøse aktører av nettverk som tjener penger på å spre konspirasjonsteorier, løgner eller voldsomt overdrevne eller fordreide fortellinger.
DN170321 Nylig oppdaget professor Jonathan Albright ved Elon Universitet at de falske nyhetene er lenket opp mot og tilbake til hverandre i et gigantisk nettverk som trenger gjennom Googles algoritmer.
DB170321 Sintéus er imidlertid klar på at det ikke er strukturerte gjenger, som MC-gjenger, men løst sammensatte nettverk .
DB170321 De er ikke spesielt organiserte, mer kamerater som kjenner hverandre og bygger ulike nettverk .
DB170321 Han sier saken handler om internasjonale kriminelle nettverk som lurer banker og myndigheter, blant annet ved hjelp av korrupte dommere.
DB170321 Trumps nettverk granskes.
AP170321 Skatteetaten er på sporet av 15 - 20 nettverk til.
AP170321 Skatt Øst har rullet opp et tyvetalls nettverk hvor over 4000 personer skal ha fått hjelp til å unndra skatt.
AP170321 Ett av flere nettverk
AA170321 Han sier saken handler om internasjonale kriminelle nettverk som lurer banker og myndigheter, blant annet ved hjelp av korrupte dommere.
VG170320 I fjor sommer ble han kontaktet av folk i sitt eget nettverk som ba ham opprette en organisasjon som skal hjelpe varslere i dopingsaker.
VG170320 Det finnes mye kunnskap rundt dette, og vi bygger opp et nettverk med kompetanse, sier Koss.
VG170320 plass ) ligger så høyt tror jeg er at tross dårlig økonomi, så har de gode realsjonelle forhold, med gode nettverk og vennskap.
VG170320 - På bakgrunn av vår etterforskning avdekket israelsk politi et nettverk som drev med såkalt direktørsvindel, sier Mehus.
DN170320 Ifølge avisen Berlingske har etterforskning som blant annet myndighetene i Latvia og Moldova står bak, avdekket at et internasjonalt, kriminelt nettverk gjennom flere år har skjult milliarder av kroner fra illegale aktiviteter via kontoer i en rekke store, internasjonale banker - deriblant Nordea Bank Danmark og Danske Banks filial i Estland.
DA170320 Ifølge avisen Berlingske har etterforskning som blant annet myndighetene i Latvia og Moldova står bak, avdekket at et internasjonalt, kriminelt nettverk gjennom flere år har skjult milliarder av kroner fra illegale aktiviteter via kontoer i en rekke store, internasjonale banker - deriblant Nordea Bank Danmark og Danske Banks filial i Estland.
AP170320 Blomstringstid kontrolleres av kompliserte nettverk av gener, og de ulike nettverkene sender signaler til et sentralt kontrollsenter for blomstring.
DB170319 Du kan bruke det for å surfe trygt på åpne nettverk - for eksempel på kafé, få tilgang til NRKs nett-TV når du er i utlandet, eller du kan bruke det for å få tilgang til innhold fra amerikanske Netflix og andre strømmetjenester mens du selv sitter i Norge.
DB170319 Da kan VPN være viktig for å kunne logge seg på bedriftens nettverk , for eksempel hvis de ansatte skal jobbe hjemmefra, men likevel vil ha tilgang til interne ressurser som for eksempel nettverksstasjoner og lignende.
DB170318 Maten har også blitt mer og mer vill ettersom de har et nettverk av folk som sanker mat fra skog og mark.
DB170317 Hvis man er avhengig av å opprettholde et bredt nettverk av kontakter, og lever et komplisert liv med høyt aktivitetsnivå, da takler man ikke konkurransen, og blir utmanøvrert.
DA170317 32 nettverk identifisert. 29 personer er utvist fra landet.
AP170317 Tidligere koordinator for Nettverk for Asiastudier.
AP170317 Camilla Schreiber, styreleder i Norsk Nettverk for Down Syndrom ( NNDS ), kjenner seg igjen og mener ansvaret også ligger hos NAV.
AA170317 FN har knyttet til seg et nettverk av de mange små butikkene som finnes selv på små, avsidesliggende steder.
DN170316 Det er i tråd med forventningene i Regionalt nettverk og litt høyere enn vi anslo i forrige rapport », står det i rapporten.
DB170316 ¶ TOPPEN AV ISFJELLET : Arbeidsminister Anniken Hauglie ( H ) mener at A-krimsenteret fortsatt har mye kriminalitet igjen å avdekke, selv om de nå har avslørt 11 nettverk i Oslo.
DB170316 Nå mener A-krimsenteret å ha avslørt 11 nye nettverk Dagbladet Pluss ¶
DB170316 Det er en fordobling fra 2015, da de hadde 4-5 nettverk på lista si.
DB170316 ( Dagbladet ) : Tirsdag skrev Dagbladet at hovedstadens spydspissenhet mot arbeidslivskriminalitet, A-krimsenteret, har avslørt totalt 11 kriminelle nettverk i Oslo.
DB170316 » Videre skriver Blaasvær at Prue er godt integrert i landet og at han verken har familie eller nettverk i USA.
DB170316 - Jeg vokste opp med et begrenset nettverk av familie og ressurspersoner, men desto flere venner av typen østkantgutter på kanten av loven.
DB170316 Det må være lett å etablere sosiale nettverk , slik at man ikke får Rykkinn, Romsås, Stovner eller Malmø om igjen.
AA170316 Stellas målgruppe er i hovedsak kvinner med minoritetsbakgrunn, men det er også et tilbud til kvinner som opplever utfordringer i forbindelse med helse, manglende nettverk , dårlig økonomi eller vanskeligheter med å komme seg inn på jobbmarkedet.
DN170315 DN mener : Tyskland vil gi kjempebøter til sosiale nettverk som formidler hat og løgn.
DN170315 DN mener : Tyskland vil gi kjempebøter til sosiale nettverk som formidler hat og løgn.
DN170315 DN mener : Tyskland vil gi kjempebøter til sosiale nettverk som formidler hat og løgn.
DN170315 DN mener : Tyskland vil gi kjempebøter til sosiale nettverk som formidler hat og løgn.
DN170315 | DN mener : Tyskland vil gi kjempebøter til sosiale nettverk som formidler hat og løgn.
BT170315 Dette kan bidra til å begrense rekrutteringen til nettverk som deler overgrepsmateriale.
AA170315 De fire NTNU-sentrene er innen nevrale nettverk , biodiversitet, inflammasjon og autonome fartøyer.
VG170314 Og hans vitnemål ble støttet av visepolitimester Sveinung Sponheim, som vitnet om en faglig sterk og etterspurt Jensen med stort nettverk .
DN170314 | Elleve kriminelle nettverk i arbeidslivet avslørt ¶
DN170314 Senteret som jobber med arbeidslivskriminalitet i Oslo sier det har avslørt elleve kriminelle nettverk som opererer i hovedstaden.
DN170314 I 2015 hadde det såkalte A-senteret fire-fem nettverk på sin liste.
VG170313 Flere norsk-somaliere er også ansatt i humanitære organisasjoner, som igjen er avhengige av somalisk diaspora og deres lokale nettverk for å kunne operere på bakken i Somalia.
VG170313 Det antyder nivået på den kompetanse og de nettverk som finnes i det norsk-somaliske miljøet.
VG170313 Dessuten sitter de på uvurderlige område-, kultur- og språkkunnskaper, i tillegg til svært gode nettverk .
DN170313 Det midlertidige mennesket Oslos kafeer fylles opp av, generasjon alltid på vei, som skyr fast jobb, leilighet, partner, venner, bil og barn, er pålogget døgnet rundt og utøver makt ved å shoppe nettverk .
DA170313 - Å være frivillig er en god måte å treffe nye mennesker og bygge nettverk på.
BT170313 Det siste er i tråd med ønsket til Vetle Mikkelsen fra Skeivt nettverk i Rødt, som i Studvest 7. februar uttaler at alle toaletter burde være kjønnsnøytrale.
BT170313 Det siste er i tråd med ønsket til Vetle Mikkelsen fra Skeivt nettverk i Rødt, som i Studvest 7. februar uttaler at alle toaletter burde være kjønnsnøytrale.
AP170313 Hasjregnskapet felte Gjermund Cappelens nettverk : Mange små lapper avslørte samarbeid ¶
AP170313 Fylkesmannen mener gårdsbrukerne har hatt et nettverk av ulike produksjonssteder.
AP170313 I dag betyr mange likes at du anerkjennes i ditt sosiale nettverk , og anerkjennelse er et av våre viktigste sosiale behov.
DN170312 Unntaket er blant annet kjøp av varer, sier Kirsti Pamphlett, seniorrådgiver i Forbruker Europa, som er det norske kontoret i et europeiske nettverk av forbrukerkontorer.
DB170312 Det vil sikkert være privat, der han snakker til sitt eget nettverk .
VG170311 Nå begynner det å bli et annet nettverk .
DN170311 . Tirsdag viste rapportene fra bedriftene i Norges Banks regionale nettverk at veksten i produksjonen tok seg ytterligere litt opp i perioden mellom desember og januar.
DB170311 - Dette er et somalisk nettverk som helt åpenbart har forsynt Oslo med heroin, og slik sett er et betydelig nettverk slått ut i denne omgangen, sier leder for organisert kriminalitet, Einar Aas, til TV 2.
DB170311 - Dette er et somalisk nettverk som helt åpenbart har forsynt Oslo med heroin, og slik sett er et betydelig nettverk slått ut i denne omgangen, sier leder for organisert kriminalitet, Einar Aas, til TV 2.
DB170311 - Det er, slik vi ser det, et nettverk som har fått jobbe uforstyrret over en viss tid.
VG170310 Noen nesten hver dag for å skaffe kontakter, bygge nettverk og sørge for at Norge bygger seg opp en viktig og god posisjon, sier Aas.
 ¶
VG170310 Få uker senere var Norges ambassade i gang med å kartlegge Trumps nettverk , ifølge ambassadøren.

 ¶
VG170310 hadde lagt ned mye arbeid i å bygge opp et nettverk med det som kunne blitt Hillary Clintons medarbeidere i Det hvite hus.

 ¶
VG170310 Plitvice Waterfalls er et nettverk av flere fossefall og innsjøer i Plitvice Nasjonalpark.
DB170310 Sintéus er imidlertid klar på at det ikke er strukturerte gjenger, som MC-gjenger, men løst sammensatte nettverk .
DB170310 Kilder Aftonbladet har snakket med, sier at mannen hadde en ledende rolle i et kriminelt nettverk og at politiet jobbet ut fra teorien om at skyteepisoden er del av en pågående og blodig krig mellom ulike gjenger.
DB170310 De er ikke spesielt organiserte, mer kamerater som kjenner hverandre og bygger ulike nettverk .
DB170310 - Etter regionalt nettverk syntes det rimelig å tro på en noe høyere rentebane.
DB170310 Lægreids vurdering var at korrespondansen « tyder på et uformelt nettverk av kontakter mellom Kommunal- og moderniseringsdepartementet og Det kongelige hoff ».
BT170310 | Os-drapet : - Hun hadde et stort nettverk
VG170309 Det består både av små nettverk og større tjenester som Tor, Freenet og I2P som drives av større organisasjoner og er lett tilgjengelig.
VG170309 - Disse familiene lever helt marginalt, og mange av dem mangler nettverk .
AP170309 - Et betydelig nettverk
AP170309 - Dette er et somalisk nettverk som helt åpenbart har forsynt Oslo med heroin, og slik sett er et betydelig nettverk slått ut i denne omgangen, sier leder for organisert kriminalitet, Einar Aas, til TV 2.
AP170309 - Dette er et somalisk nettverk som helt åpenbart har forsynt Oslo med heroin, og slik sett er et betydelig nettverk slått ut i denne omgangen, sier leder for organisert kriminalitet, Einar Aas, til TV 2.
AA170309 Det består både av små nettverk og større tjenester som Tor, Freenet og I2P som drives av større organisasjoner og er lett tilgjengelig.
AA170309 Ifølge Kripos har han også vært i kontakt med et nettverk av andre overgripere som ble rullet opp i " Dark Room-operasjonen ".
AA170309 - Dette er et somalisk nettverk som helt åpenbart har forsynt Oslo med heroin, og slik sett er et betydelig nettverk slått ut i denne omgangen, sier leder for organisert kriminalitet, Einar Aas, til TV 2.
AA170309 - Dette er et somalisk nettverk som helt åpenbart har forsynt Oslo med heroin, og slik sett er et betydelig nettverk slått ut i denne omgangen, sier leder for organisert kriminalitet, Einar Aas, til TV 2.
DN170308 « Med Per Olav Langakers erfaring og nettverk er jeg overbevist om at vi kan ytterligere styrke vår posisjon i det norske markedet », sier storkundesjef Elisabeth Beskow i meldingen.
DN170308 Norges Banks regionale nettverk viste tirsdag at veksten i norsk økonomi har tatt seg opp.
DB170308 Når politiet har så stort fokus rettet mot de som chatter og deler overgrepsbilder gjennom lukkede nettverk , vil det virke allmenpreventivt.
DB170308 De har pågrepet mange menn som har trodd at de kunne operere fritt i lukkede nettverk på internett.
DA170308 For folk som kanskje ikke har så store nettverk tror jeg det vil bety mye, sier Egaas.
AP170308 Videoen er laget av opposisjonslederen Aleksej Navalnyj og hans antikorrupsjonsfond FBK, som har gjort en omfattende granskning av Medvedevs nettverk .
DN170307 Kronen styrkes umiddelbart etter rapporten fra Norges Banks regionale nettverk ..
DN170307 Kronen styrkes umiddelbar mot flere av de store valutaene tirsdag formiddag etter at Norges Banks rapport fra sentralbankens regionale nettverk viste sterkere tro på fremtiden blant norske bedrifter.
DN170307 Veksten de siste tre månedene er den sterkeste siden våren 2014, og nå melder bedriftene i Norges Banks regionale nettverk også om moderat vekst fremover.
DN170307 Norges Banks regionale nettverk ¶ | - Ingenting stopper oss ! 300 personer trosset guffent nullføre og gikk i tog gjennom Kvadraturen for å støtte kvinners rettigheter onsdag kveld.
DN170307 Veksten de siste tre månedene er den sterkeste siden våren 2014, og nå melder bedriftene i Norges Banks regionale nettverk også om moderat vekst fremover.
DN170307 Norges Banks regionale nettverk ¶ | - Kronen reagerer kraftig på dagens rapport ¶
DB170307 ( Hegnar.no ) : Kontaktene i Norges Banks regionale nettverk , som består av 327 kontaktbedrifter, melder om moderat vekst i produksjonen de siste tre månedene.
DN170306 Han peker på at det er andre faktorer som i større grad påvirker Norges Banks rentesetting, blant annet Norges Banks regionale nettverk som slippes i morgen inflasjonstallene som kommer førstkommende fredag.
DB170306 I en av samtalene sitter hasjbaronen om bord på et fly og venter på at det skal ta av til København, hvor Cappelen skulle møte en danske som påtalemyndigheten mener var en del av hasjbaronens nettverk , noe Cappelen nekter for.
DB170306 Verken nettverk eller familie oppholder seg lenger, og det finnes ikke banknettverk.
DN170305 Han mener det ofte svikter allerede i rekrutteringen, fordi gamle nettverk råder langt inne i styrerommet.
DB170305 - Politiet har satt opp masse datamaskiner og koblet oss på nettverk hvor slikt materiale deles.
BT170305 Man regner med at flere av disse blir forsørget av familie og nettverk .
BT170305 Man regner med at flere av disse blir forsørget av familie og nettverk .
AA170305 Gruppa får sine opplysninger fra et nettverk av kilder inne i det krigsherjede landet.
DA170304 « En ustabil politisk situasjon i migrantenes hjemland vil fortsette og med velorganiserte nettverk av menneskesmuglere langs migrasjonsrutene vurderes det som sannsynlig at flere hundretusener migranter vil forsøke å ta seg til Europa også i 2017 », heter det i brevet som ABC Nyheter refererte til sist uke.
BT170304 Bergen er Norges representant i et nettverk av 68 europeiske byer der det markeres at det er 500 år siden Martin Luther offentliggjorde sine berømte teser som utløste reformasjonen.
VG170303 I løpet av denne tiden har Kisljak ifølge flere amerikanske medier møysommelig bygget opp et nettverk i Kongressen, næringslivet, tenketanker og i den amerikanske regjeringen.
VG170303 Flere amerikanere som kjenner ham sier han smykker seg med sitt nettverk - at han alltid har nettopp hatt middag med noen viktige personer eller havner på første rad på store nyhetshendelser i utenrikspolitikken » skriver Washington Post.
DN170303 Dette gir et unikt nettverk .
AP170303 Sentralt i det hele står Kisljak, en erfaren og durkdreven diplomat som har bygget et stort nettverk i Washington gjennom nesten ti år.
VG170302 - Men vi har aldri tenkt at Jensen har vært en del av Cappelens nettverk .
DB170302 - Formålet var å avsløre Cappelen og hans nettverk , sier Thue, som forteller at operasjonen både innebar spaning på Cappelen og hans menn, og kommunikasjonskontroll/overvåking av mobiltelefonbruk.
DB170302 I november 2013 besluttet Asker og Bærum-politiet å iverksette en hemmelig operasjon « Operasjon Silent », som blant annet innebar spaning av Gjermund Cappelen og hans nettverk .
DB170302 Imens risikoen for at kvinner og barn skal miste livet minker, så øker volden der kriminelle menn, ofte knyttet til gjenger og nettverk , skyter og dreper andre kriminelle menn.
DB170302 De maskerte mennene, som er medlemmer av kriminelle nettverk som har sin base i den nordlige delen av distriktet, gjorde opp med en av lederne i det rivaliserende sørlige distriktet.
BT170302 « Herunder skal vold og overgrep mot barn og unge og økonomisk kriminalitet tillegges særlig vekt, men det er også stor oppmerksomhet knyttet til vold i nære relasjoner, hatkriminalitet, menneskehandel, konkurskriminalitet, organiserte kriminelle nettverk og hvitvasking. », heter det i dokumentet som ble offentliggjort torsdag.
BT170302 Torsdag fikk retten også en gjennomgang av " hasjregnskap " fra Cappelens nettverk , skriver Dagbladet.
BT170302 Men vi har aldri tenkt at Jensen har vært en del av Cappelens nettverk .
AP170302 Politioverbetjenten som var hovedetterforsker i den såkalte oppbevaringssaken Cappelen og hans nettverk , forklarte som vitne at hun hadde hatt Jensen som nærmeste sjef i Oslo i mellom 2007 og 2013.
AA170302 Skandinavisk nettverk
AA170302 - Vi ønsker å etablere et nettverk av ultra-raske ladestasjoner langs hovedfartsårene i hele Europa, slik at elbilister kan kjøre enkelt og effektivt fra Roma i Italia til Trondheim i Norge.
AA170302 Torsdag fikk retten også en gjennomgang av " hasjregnskap " fra Cappelens nettverk , skriver Dagbladet.
AA170302 Men vi har aldri tenkt at Jensen har vært en del av Cappelens nettverk .
VG170301 Det de returnerte sliter mest med, er å skaffe jobb og bolig i Kabul, der de færreste har noe nettverk , forklarer Ghafoor.
VG170301 - I et land som Afghanistan, der mistroen mellom folk er meget sterk, så er man ingenting uten slekt og sosiale nettverk , sier Ghafoor.
VG170301 « Hans ønsker om å bygge nettverk med meningsfeller må vurderes i lys av dette.
FV170301 Sterke samfunnshensyn taler for å hindre Breivik i å etablere høyreekstreme nettverk i og utenfor fengselet, heter det i dommen.
DB170301 Lagmannsretten mener at enkelte av brevene som Breivik har trukket fram i forbindelse med brevkontrollen, « er formulert på en måte som bærer preg av ønske om å teste grenser når det gjelder mulighetene til å etablere kontakt med høyreekstreme nettverk ».
DA170301 Sterke samfunnshensyn taler for å hindre Breivik i å etablere høyreekstreme nettverk i og utenfor fengselet, skriver lagdommerne.
BT170301 Sterke samfunnshensyn taler for å hindre Breivik i å etablere høyreekstreme nettverk i og utenfor fengselet, skriver lagdommerne.
BT170301 Sterke samfunnshensyn taler for å hindre Breivik i å etablere høyreekstreme nettverk i og utenfor fengselet, skriver lagdommerne.
AA170301 Sterke samfunnshensyn taler for å hindre Breivik i å etablere høyreekstreme nettverk i og utenfor fengselet, skriver lagdommerne.
AA170301 Sterke samfunnshensyn taler for å hindre Breivik i å etablere høyreekstreme nettverk i og utenfor fengselet, heter det i dommen.
SA170228 Ellers er det nettverk .
DB170228 ( Dagbladet ) : Politiførstebetjent Dag Eirik Ekeli forteller i Oslo tingrett i dag blant annet om politiets obersvasjoner av Cappelen og de andre i hans nettverk , som ble gjort via spaning de siste dagene før pågripelsene i desember 2013.
DB170228 - SKRU AV NÅR DU IKKE BRUKER DET : Trude Talberg-Furulund i Datatilsynet anbefaler at du skrur av enhetene når du ikke bruker dem - og at du setter opp et kryptert nettverk dersom bildene fra babymonitoren overføres via trådløstnettet ditt hjemme.
AP170228 januar sa statsminister Erna Solberg : « det er en utfordring at Regjeringen har manglet et politisk nettverk rundt presidenten man kan forholde seg til. » - Foreløpig har det vært få kontaktpunkter inn i Trumps innerste krets, og det jobbes det med, sa hun.
AP170228 | Hasjregnskapet felte Cappelens nettverk
AP170228 Vår hovedhypotese var at det var et nettverk og en sammenheng mellom hasjen som ble funnet i to lagre.
AP170228 Idag skal flere kunder og andre som tidligere har hatt befatning med Cappelens nettverk forklare seg.
AP170228 desember 2013, var at han ledet et nettverk av stort omfang.
AP170228 Ellers er det nettverk .
DB170227 Hvis ikke han selv kunne påføre dem smerte, skulle han bruke sitt nettverk , forteller Liv.
DB170227 desember 2013 og iscenesatte et tyveri for å se hvordan Cappelen og hans nettverk reagerte.
AA170227 Studien peker også på den økende trenden med nettverk av mobilt bredbånd og utbredelsen av smarttelefoner.
AA170227 Har man et stort nettverk så står man heller ikke alene i å finne ut ting man ikke kan fra før.
DB170226 Benytt eget nettverk og informer venner og bekjente om at du er på utkikk etter nye utfordringer.
DB170225 Vi utlyser ikke alle stillinger, ofte headhunter vi de profilene vi gjennom vårt nettverk får anbefalt, det er en real kamp om de beste hodene.
DB170225 Han har fått et profesjonelt nettverk i Tromsø som ønsker å samarbeide videre med han.
DA170225 I dag har vi et stort nettverk av « gapmindere » som jobber videre med det som Hans, min kone Anna og jeg startet.
AA170225 Ifølge dommen drev familien til 39 år gamle Paulino Ramiorez Granados et nettverk som smuglet unge kvinner fra Mexico til New York.
AP170224 Diesen vil tenke nytt og ha et nettverk av sensorer, satellitter og mennesker på bakken som kan lede ild fra kampfly og langtrekkende missiler.
AP170224 Ungdomsarmeen som forsvarsministeren nevner, er et nettverk av grupper med barn- og ungdom over hele landet som blir opplært i militære teknikker og patriotisme.
SA170223 | Avdekket 32 kriminelle nettverk i Rogaland i løpet av ett år ¶
DN170223 Dette er nok grunnen til at de beste investeringsmiljøene i Norden er drevet av folk med erfaring og nettverk i Norden, men som også har internasjonal erfaring og tilgang på et internasjonalt nettverk , sier Assev. 500 Startups presseavdeling har foreløpig ikke besvart DNs henvendelse.
DN170223 Dette er nok grunnen til at de beste investeringsmiljøene i Norden er drevet av folk med erfaring og nettverk i Norden, men som også har internasjonal erfaring og tilgang på et internasjonalt nettverk, sier Assev. 500 Startups presseavdeling har foreløpig ikke besvart DNs henvendelse.
DN170223 - Kontakter og nettverk i Silicon Valley er nyttig, men det er helt klart at for nordiske oppstartsbedrifter så er nettverk i Norden vel så viktig for å kunne få den første kunden og gode partnere.
DN170223 - Kontakter og nettverk i Silicon Valley er nyttig, men det er helt klart at for nordiske oppstartsbedrifter så er nettverk i Norden vel så viktig for å kunne få den første kunden og gode partnere.
DN170223 - Det var nok litt ambisiøst å tro at man kunne reise 120 millioner i løpet av 12 måneder uten tilstrekkelig nettverk og erfaring fra det nordiske markedet.
DB170223 I fjor avdekket politiet 254 nettverk som driver med arbeidslivskriminalitet i Norge.
DB170223 A-krimgruppene leter etter nettverk der to eller flere samarbeider om kriminell aktivitet i arbeidslivet.
DB170223 desember brøt politiet seg inn i garasjen ( til høyre ) og iscenesatte et tyveri for å se hvordan Cappelen og hans nettverk reagerte.
DB170223 Da hadde det herjet kaos i Cappelens nettverk i over et døgn.
DB170223 Han hadde et stort nettverk av skuespillere og underholdningspersonligheter rundt seg.
DA170223 James Delaney grynter og knurrer seg gjennom et nettverk av intriger og uten å røpe for mye tar han rotta på sine fiender en etter en.
AA170223 I fjor avdekket politiet 254 nettverk som driver med arbeidslivskriminalitet i Norge.
AA170223 A-krimgruppene leter etter nettverk der to eller flere samarbeider om kriminell aktivitet i arbeidslivet.
DB170222 ( Dagbladet ) : Fagleder for teamet som spanet på Gjermund Cappelen og hans nettverk sier i dag i Oslo tingrett at han ikke ble overrasket da han fikk vite at Eirik Jensen var blitt pågrepet i saken. 10. desember 2013, da politiet spanet på Cappelen for å velte hasjbaronen som de lenge hadde mistenkt for drive stort med hasj, kommer pl
AP170222 De tiltalte underslo et titalls millioner kroner gjennom et nettverk av selskaper i restaurantbransjen i Oslo.
AA170222 Han tok avstand fra at han hadde vært en del av et pedofilt nettverk .
DB170221 SSID står for « Service Set Identifier » og er navnet som dukker opp når du leter etter trådløse nettverk å koble deg opp mot.
DB170221 Her er løsningen på å sette opp et trådløst nettverk .
DB170221 Er du superbruker på trådløse nettverk , så kan det godt være at du kjenner til denne muligheten fra før av.
BT170221 Han tok på det sterkeste avstand fra at han hadde vært del av et pedofilt nettverk .
SA170220 Uten nettverk er utfordringene mange.
DB170220 Med « situasjonen » mener Cappelen forholdene rundt hans innførsler og nettverk .
DB170220 Han syns det blir trist å forlate byen hvor han har mange venner, og har bygget seg opp et kreativt nettverk .
DB170220 Han syns det blir trist å forlate byen hvor han har mange venner, og har bygget seg opp et kreativt nettverk .
BT170220 De hadde utvidet sine nettverk av partnere i kampen for kvinners reproduktive rettigheter som også inkluderer rett til abort.
AP170220 Hun satt imidlertid på Stortinget frem til 1997 og ble deretter partner i et nettverk av EU-rådgivere før hun høsten 1998 ble konserndirektør for samfunns- og myndighetskontakt i Aker RGI.
AA170220 Telia vil gi andre aktører tilgang til sitt landsdekkende nettverk for å lempe på skadene oppkjøpet av Phonero har på konkurransen i mobilmarkedet.
VG170219 Offentlige henrettelser, hungersnød og et stort nettverk av konsentrasjonsleirene, som ifølge FN-observatører bare kan sammenlignes med Pol Pots dødsmarker i Kambodsja og Nazi-Tyskland, er hverdagen under det brutale regimet.
DB170219 Hets er ofte knyttet opp mot denne typen saker, ofte fra foreldrene selv eller fra andre i deres sosiale nettverk , som også lar seg provosere og engasjere i noe som noen opplever som urettferdig.
DB170218 Han hadde et stort nettverk av skuespillere og underholdningspersonligheter rundt seg.
DA170218 Statslederne som samles her denne helgen skal bygge nettverk og prate sammen, ikke bli enige om noe.
AP170218 Fakta : Revolusjonsgardens nettverk av selskaper ¶
DN170217 Lee, som de siste to årene har overtatt de fleste sentrale rollene i Samsung-konglomeratets nettverk av over 80 selskaper etter sin far, har vært inne i en rekke avhør siden begynnelsen av desember.
DB170217 ( Dagbladet ) : Svensk politi har siden i fjor høst kartlagt et større nettverk av elder pedofile menn, og onsdag og torsdag slo den nasjonale innsatsstyrken til mot flere adresser i Midt-Sverige.
DB170217 Dette inkluderer nytt sosialt tankegods, innovasjonsstøtte, bevisstgjøring av innbyggere, kartlegging av ressurser, og etablering av nettverk .
DB170217 ( Foto : Aidon ) ¶ NETTVERK : De nye strømmålerne kan kommunisere videre via en standard nettverkskabel.
BT170217 Vær synlig i sosiale medier, bygg nettverk på LinkedIn.
BT170217 Vær synlig i sosiale medier, bygg nettverk på LinkedIn.
AP170217 Med intensiv spaning og politiavlytting har politiet kartlagt det som beskrives som et nettverk av menn mellom 50 og 70 år.
AA170217 Med intensiv spaning og politiavlytting har politiet kartlagt det som beskrives som et nettverk av menn mellom 50 og 70 år.
AA170217 Med intensiv spaning og politiavlytting har politiet kartlagt det som beskrives som et nettverk av menn mellom 50 og 70 år.
DB170216 Men det som blir leit er når de velger å flytte arbeidsplasser som allerede er i Oslo, fordi de som jobber der har et nettverk og en familie.
DB170216 Hun har startet organisasjonen « Together We Build It » i Libya, er del av Kofi Annans nettverk « Extremely Together » og er utpekt som ungdomsrådgiver i en rådgivningsgruppe om ungdom, fred og sikkerhet nedsatt av FNs tidligere generalsekretær Ban Ki-moon.
DB170216 - Vi har også et stort nettverk , og kjenner mange folk.
DA170216 Det meste handler om å trenge lekende lett bak lukkede nettverk hos mystiske folk som har hemmeligheter å beskytte.
AA170216 De kan også ha bygget opp nettverk av likesinnede. ( ©NTB ) ¶
DB170215 Det framgår av referatet at det innføres om lag 25-30 tonn hasj i året og at det er noen få marokkanske nettverk som styrer markedet.
DB170215 Det er samarbeid mellom nettverk fra tidligere Jugoslavia og marokkanere.
DA170215 « Det er etter bevisførselen ikke tvil om at tiltalte har utført forbrytelsen som ledd i virksomheten til et organisert kriminelt nettverk .
DA170215 Retten mener smuglingen er en del av et organisert kriminelt nettverk og ser alvorlig på hendelsen.
AP170215 Utenlandsk arbeidskraft har en annen kompetanse ( for eksempel ved at de snakker andre språk, har arbeidserfaring og utdanningsbakgrunn fra andre steder ) samtidig som at de har andre sosiale og profesjonelle nettverk .
AP170215 Utenlandsk arbeidskraft besitter en annen type kunnskap og nettverk enn etnisk norske.
AA170215 Et nettverk av sosialarbeidere og pedagoger har slått alarm om at enslige barn og ungdommer som kommer til Sverige, skal ha planlagt selvmord i grupper på nettet og sendt ut bilder og budskap som oppfordrer til selvmord.
VG170214 * 1 NATO har bygget ut sine nettverk , blant annet med de fire nye mindre hovedkvarterene i øst. * 1 NATO har skjerpet sin evne til å avsløre angrep.
DB170214 * Gjermund Cappelen ( 50 ) fra Bærum er dømt som hovedmann bak et omfattende nettverk som smuglet hasj fra første halvdel av 1990-tallet og fram til pågripelse i 2013.
DB170214 Vi skal hjelpe aktører og bedrifter med å bygge kompetanse, nettverk og kapital.
DB170214 Flere kunstnere kunne ha god bruk for et støtteapparat til å nå ut med sin kunst, finansiere den, bli del av et internasjonale nettverk og forvalte rettigheter.
AP170214 Seks partier i bystyret er positive til å bygge ut et nettverk av ladestasjoner for el-bil.
AP170214 I en etterforskning kan IMSI-catchere være et svært nyttig verktøy for å avsløre hvilke telefoner det kommuniseres med i et nettverk , i spesielle miljøer eller mellom personer man etterforsker.
VG170213 De fortalte om å være ofre for menneskehandel, brikker i et nettverk der bakmenn tjener store penger på å selge mennesker.
VG170213 - Bør de som har en e-post tilknyttet Stortinget bruke den i pålogging til sosiale nettverk ?
DB170213 Sammen må vi bygge solide nettverk som kan rettlede i forkant, framfor å passivt observere og moralisere over en skjevutvikling innenfor seksualitet og respekt for andres kropper.
DB170213 Han hadde et stort nettverk av skuespillere og underholdningspersonligheter rundt seg.
BT170213 Summen av dette ble et kontor i Trondheim, men det er også etablert et nasjonalt nettverk .
DN170212 De høyttalerne som bruker nettverk, ble innlemmet i husets trådløse nettverk , hvor de ble kontrollert fra mobil og nettbrett.
DN170212 De høyttalerne som bruker nettverk , ble innlemmet i husets trådløse nettverk, hvor de ble kontrollert fra mobil og nettbrett.
DN170212 Nettverk , Bluetooth, strømmetjenester, internettradio, og ikke minst multiromsfunksjonaliteten bidrar positivt.
AP170212 I tillegg til Sten Sørensen er flere andre sørlendinger med i hovedarrangementskomiteen : Det gjelder stortingsrepresentantene Hans Fredrik Grøvan ( KrF ) og Svein Harberg ( H ), Elin Linde Fagerbakke fra Kristiansand som er leder i Kvinner i Nettverk , evangelist Ole Kristian Iglebæk fra Kristiansand og pastor Gunnar Jeppestøl i Filadelfia Vennesla.
AP170212 Også de med lite sosial støtte og nettverk er utsatt.
DB170211 - Å faktisk gifte seg med noen fra en annen religiøs eller etnisk gruppe er ikke bare et signal om tolerante holdninger men det knytter sammen ektefellenes familier og nettverk , og dermed grupper, i tillegg til at eventuelle barn som vokser opp med to religiøse eller etniske bakgrunner også bidrar til integrering på sikt, sier Mohn.
DB170211 desember 2013 og iscenesatte et tyveri for å se hvordan Cappelen og hans nettverk reagerte.
VG170210 Ifølge NRK godkjente ledelsen i DNK at deler av underleverandøren Broadnets nettverk skulle driftes fra India.
VG170210 Ifølge NRK godkjente ledelsen i DNK at deler av underleverandøren Broadnets nettverk skulle driftes fra India.
DN170210 Ifølge NRK godkjente ledelsen i DNK at deler av underleverandøren Broadnets nettverk skulle driftes fra India.
DA170210 Han har arrangert fadderfestivalen to ganger, og har derfor skaffet seg et godt nettverk som han benytter seg av under Ugå-planleggingen.
BT170210 - Det har vært en omfattende etterforskning, og vi ser at kriminelle i Litauen bruker nettverk i Norge til å innføre stoff.
BT170210 Ifølge NRK godkjente ledelsen i DNK at deler av underleverandøren Broadnets nettverk skulle driftes fra India.
AP170210 Et nettverk av gang- og sykkelveier, bilfrie gater, plasser og torg etableres slik at gående og syklende kan ferdes fritt i området.
AP170210 Ifølge NRK godkjente ledelsen i DNK at deler av underleverandøren Broadnets nettverk skulle driftes fra India.
AP170210 desember 2013 og iscenesatte et tyveri for å se hvordan Cappelen og hans nettverk reagerte.
AA170210 Ifølge NRK godkjente ledelsen i DNK at deler av underleverandøren Broadnets nettverk skulle driftes fra India.
AA170210 Unikt nettverk
AA170210 Arrangørene har bygd opp et unikt nettverk av samiske bidragsytere og arrangører og har i tillegg den nødvendige kunnskapen om byens infrastruktur som skal til for å gjøre noe lignende igjen.
SA170209 Dette er etter hvert blitt et sterkt nettverk som vi altså befinner oss på utsiden av.
DB170209 Politiet mener å ha slått ut et kriminelt nettverk som har drevet med omfattende narkotikavirksomhet i Agder.
AA170209 Politiet mener å ha slått ut et kriminelt nettverk som har drevet med omfattende narkotikavirksomhet i Agder.
VG170208 De følgende dagene - mens luksushasjen fra Spania distribueres i Cappelens nettverk - går det flere tekstmeldinger mellom ham og Jensen.
SA170208 Fra å være et rent sosial nettverk har Facebook etter hvert beveget seg inn i nye markeder, blant annet virtuell virkelighet.
FV170208 Fra å være et rent sosialt nettverk har Facebook etter hvert beveget seg inn i nye markeder, blant annet virtuell virkelighet.
DB170208 ¶ BEHOLDER DEN GAMLE : Einar Flydal får ubehag av trådløse nettverk .
BT170208 Fra å være et rent sosial nettverk har Facebook etter hvert beveget seg inn i nye markeder, blant annet virtuell virkelighet.
AP170208 Fra å være et rent sosialt nettverk har Facebook etter hvert beveget seg inn i nye markeder, blant annet virtuell virkelighet.
AP170208 Fra å være et rent sosial nettverk har Facebook etter hvert beveget seg inn i nye markeder, blant annet virtuell virkelighet.
SA170207 Hasjbaronen har fortalt en del om sitt eget nettverk , men er helt taus når han får spørsmål om hvem han har kjøpt hasjen av.
SA170207 I tillegg har hun et fantastisk nettverk !
SA170207 I tillegg har hun et fantastisk nettverk !
DB170207 Valget av Trump har med rette gjort folk bekymret for nye angrep på adgangen til abort, og Planned Parenthood spiller en nøkkelrolle i motstanden med sitt landsomfattende nettverk .
DA170207 Det er veldig viktig at de kommer ut av hjemmet og bygger nettverk .
BT170207 I tillegg har hun et fantastisk nettverk !
AP170207 I tillegg har hun et fantastisk nettverk !
AP170207 I tillegg har hun et fantastisk nettverk !
VG170206 - Selv om IS er svekket i Irak og Syria, og kapasiteten til å gjennomføre sentralstyrte angrep dermed er redusert, vil organisasjonens nettverk i Europa være en betydelig trussel, sier Lunde.
DB170206 - Selv om ISIL ( IS ) er svekket i Irak og Syria, og kapasiteten til å gjennomføre sentralstyrte angrep dermed er redusert, vil organisasjonens nettverk i Europa være en betydelig trussel, sa Haga Lunde under en pressekonferanse mandag.
DB170206 Sakte men sikkert begynte også nettet å snøre seg rundt hasjbaronen og hans nettverk .
DB170206 Politiet mener personene « Brusselgeren » ble observert med har kjøpt hasj av Cappelen og hans nettverk .
DB170206 Cappelen erkjenner også at de trolig har fått narkotika fra hans nettverk .
BT170206 Om konens situasjon står det i tiltalen : « (... ) hun var uten annet nettverk i Norge enn tiltalte, og levde under stadig trussel fra ham om at han ville publisere nakenbilder og - videoer av henne og/eller gjøre disse kjent for hennes familie i utlandet, dersom hun ikke prostituerte seg. » - Brukte nakenbilder som pressmiddel ¶
DB170205 Logistikken i Cappelens nettverk framstilles som så effektivt at han selv kunne jobbe administrativt på dagtid mens barna var i skole og barnehage, og på korte « forretningsreiser » til steder som Amsterdam og København.
BT170204 Passord-arkivar : I denne stillingen kreves full oversikt over alt fra Netflix-kontoen til hjemmets trådløse nettverk .
AA170204 - Selv folk som har drevet festival i 25 år kommer hit for å få inspirasjon og høre på foredrag, eller få input på de workshopene som er her, men også ikke minst for å knytte kontakter og nettverk .
AA170204 Hun flyttet til Oslo for å satse videre på musikken, men uten nettverk ble det en ensom tilværelse i hovedstaden.
DB170203 - Russerne hadde et godt nettverk med folk som jobbet for dem.
DN170202 - Passasjerene får tilgang til et enormt nettverk .
DB170202 - Det gir forsikringsselskapene masse data som de kan bruke til optimering av sine nettverk og til å yte bedre kundeservice, skriver hun. | - La oss bytte jobb slik at folk kan sove igjen !
DN170201 De tror kanskje de vil få et bredere nettverk i Europa ved å ta del i den fritidstrafikken som de tydeligvis satser på, sier Sivertsen.
DB170201 - De involverte opprettet et nettverk av forbindelser med selskaper som slet økonomisk.
DB170201 Tirsdag kom nyheten om at Telenor, sammen med en rekke samarbeidspartnere, snart lanserer « Connected Cars », en tjeneste, som blant annet vil tilby trådløst nettverk i bilen.
DB170201 Men også deltagelse i internasjonale vitenskapelige nettverk gir en indikasjon på erfaring og relevante kvalifikasjoner.
DB170201 I boken beskriver jeg et uformelt nettverk av teknologikyndige og kunnskapsrike unge som allierer seg med algoritmen, og utvikler en digital plattform kalt « Den nakne sannhet ».
DB170131 ¶ HASJBARON : Gjermund Cappelen styrte et nettverk som tok inn tonnevis med hasj inn til Norge.
DB170131 John Christian Elden, Jensens forsvarer, sier det er vanskelig å tro på Cappelens forklaring når han bare snakker detaljert om Jensen, men ikke om andre medlemmer av hans nettverk .
DB170131 Han forklarer seg i detalj om seg selv og Jensen, men var tausere om eget nettverk .
DB170131 Cappelen forteller at han fikk et nettverk i fengsel og at han fortsatte med salg med en gang han kom ut.
DB170131 ¶ NY LØSNING SNART TILGJENGELIG : Nå kan du få trådløst nettverk i en Toyota Corolla fra 2002.
DB170131 Kanskje det aller mest ettertraktede : Trådløst nettverk med internett !
AP170130 Hun sier imidlertid at det er en utfordring at Regjeringen har manglet et politisk nettverk rundt presidenten man kan forholde seg til.
DB170129 Det er ingen grunn til å betvile at det er store mørketall, sier Christoffersen, som forteller at mange av barna ender opp hos kriminelle nettverk som utnytter dem til prostitusjon eller tvangsarbeid.
AP170129 Gjermund Cappelen ( 50 ) må vitne mot medlemmene i sitt gamle nettverk av hasjselgere.
BT170128 Etter saken om et Vietnam-bilde erkjenner verdens største sosiale nettverk at man noen ganger bør vise nakenhet.
AP170128 Muggah peker på at det allerede finnes en rekke nettverk der borgermestre samarbeider om alt fra klima til bekjempelse av terror.
AP170128 Muggah peker på at det allerede finnes en rekke nettverk der borgermestre samarbeider om alt fra klima til bekjempelse av terror.
DN170127 Programmene varer typisk i tre måneder, og poenget er å la gründere jobbe intenst under veiledning av erfarne mentorer, samt å sette dem i kontakt med nettverk av investorer og potensielle kunder.
SA170126 Sammenlignet med en rekkeviddeforlenger får du da et system som lar deg bevege deg gjennom hele boligen uten avbrudd eller bytte av nettverk , og som kan utvides med mange flere punkter om du har en virkelig stor bolig.
FV170126 Sammenlignet med en rekkeviddeforlenger får du da et system som lar deg bevege deg gjennom hele boligen uten avbrudd eller bytte av nettverk , og som kan utvides med mange flere punkter om du har en virkelig stor bolig.
DB170126 Det ga dem gode argumenter i rekrutteringen til sine nettverk .
BT170126 Sammenlignet med en rekkeviddeforlenger får du da et system som lar deg bevege deg gjennom hele boligen uten avbrudd eller bytte av nettverk , og som kan utvides med mange flere punkter om du har en virkelig stor bolig.
AP170126 Hun sier at kriminelle nettverk er sterkt involvert både i ulovlig jakt og ulovlig hogst, og at stadig flere viltvoktere og parkvoktere blir drept i tjenesten av disse bandene.
AP170126 Sammenlignet med en rekkeviddeforlenger får du da et system som lar deg bevege deg gjennom hele boligen uten avbrudd eller bytte av nettverk , og som kan utvides med mange flere punkter om du har en virkelig stor bolig.
SA170125 De bidrar med positive opplevelser, de har både profiler og lokale spillere, og de har et spennende nettverk som vi ønsker å bli en del av, sier Sveinung Hedding-Valvik, DNB-banksjef for personmarked i Vest-Agder.
FV170125 De bidrar med positive opplevelser, de har både profiler og lokale spillere, og de har et spennende nettverk som vi ønsker å bli en del av, sier Sveinung Hedding-Valvik, DNB-banksjef for personmarked i Vest-Agder.
DN170125 - Vi har et eget oppsett for service mot bedriftskundene og har bygget opp kompetansen på service så vi kan håndtere både store og små bedriftskunder i hele landet, i ryggen har vi jo et stort nettverk av butikker og en logistikkorganisasjon, sier Vegard R.
DB170125 Det finnes dessuten en annen metode for å møte problemet med store kontantstrømmer i kriminelle nettverk og den svarte økonomien : å kutte ut de større sedlene.
BT170125 FINNES PÅ NETT : Folk finner i stor grad håndverkeren via nettverk eller internett.
AP170125 Tanken er å ha et nettverk av matebusser, busser som kjører folk til T-bane- og togstasjoner.
AP170125 De bidrar med positive opplevelser, de har både profiler og lokale spillere, og de har et spennende nettverk som vi ønsker å bli en del av, sier Sveinung Hedding-Valvik, DNB-banksjef for personmarked i Vest-Agder.
DB170124 Maskiner er laget til konkrete formål, bedriftskulturer forsvinner når bedrifter legges ned og mennesker lever lokale liv omkranset av familie, venner og nettverk som gir livene deres mening.
DB170123 Det gjorde at de hadde et lite nettverk å støtte seg på, og at de hadde mulighet til å hemmeligholde nok ressurser for å kunne flytte ut av hjemlandet sitt.
DB170123 Siden den gang har han levd på kunstnervisum og skaffet seg et nettverk i byen.
DB170123 Etter massiv motstand, advokathjelp og sterkt, lokalt engasjement fra nettverk og filmmiljø i Tromsø og Norge, ble fristen for hjemreise utsatt, i utgangspunktet til 30. desember 2016, seinere på ubestemt tid.
BT170123 Unndragelsene skjer stadig oftere i nettverk med fiktive selskaper, fiktive fakturaer og bruk av kontanter, skriver Aftenposten.
AP170123 Unndragelsene skjer stadig oftere i nettverk med fiktive selskaper, fiktive fakturaer og bruk av kontanter.
DB170122 Håndheving skjer via et nettverk av Forbrukerombud - CPC, Consumer protection cooperation ) og i et samarbeid med ECC nettverket som Forbruker Europa er del av.
DB170122 Etter år med underfinansiering og harde angrep fra republikanere, har Planned Parenthood de siste ukene opplevd en massiv tilstrømming av støttemedlemmer og kommer til å bli sentral i den uformelle motstandsbevegelsen gjennom sitt landsomfattende nettverk .
AP170122 Det ene er at USA nekter å kjøpe inn i bedriftens nettverk , av frykt for å bli overvåket av Kina.
AP170122 Det ene er at USA nekter å kjøpe inn i bedriftens nettverk , av frykt for å bli overvåket av Kina.
DB170121 Så laget han seg et nettverk .
SA170120 Rønsens brede nasjonale og internasjonale erfaring og nettverk sikrer oss det beste grunnlaget for å videreutvikle rutiner og kompetanse innen helse og antidopingarbeid på tvers av Skiforbundets omfattende virksomhet, sier generalsekretær i Norges Skiforbund, Stein Opsal.
AP170120 Rønsens brede nasjonale og internasjonale erfaring og nettverk sikrer oss det beste grunnlaget for å videreutvikle rutiner og kompetanse innen helse og antidopingarbeid på tvers av Skiforbundets omfattende virksomhet, sier generalsekretær i Norges Skiforbund, Stein Opsal.
DN170119 Det handler dels om å forsvare Natos egne nettverk , våre hovedkvarter og våre militære operasjoner, men dels handler det om å hjelpe medlemsland til å styrke sitt cyberforsvar.
DN170119 Roboten AV1 styres gjennom en app, og fungerer som barns øyne, ører og stemme gjennom 4G-nett og trådløst nettverk , når barna ikke har mulighet til å komme seg ut selv.
DN170119 Roboten AV1 styres gjennom en app, og fungerer som barns øyne, ører og stemme gjennom 4G-nett og trådløst nettverk , når barna ikke har mulighet til å komme seg ut selv.
DB170119 I dokumentasjonen inngår blant annet forklaringer fra ham selv og andre, språkkunnskaper, pengeoverføringer, funn på mobiltelefon og internett, personlig nettverk og kontakter, reisevirksomhet og andre ting som viser at han er fra Djibouti, sier seksjonssjef Georg Magne Rønnevig, til Dagbladet, og legger til : ¶
DB170119 Byer tilbyr sosiale strukturer og muligheter av overlappende personlige nettverk , som samler folk på tvers av firmaer, industrier og sektorer på produktive måter.
AP170119 Det legger vi til rette for, blant annet her i Berlin hvor små, selvstendige aktører får muligheten til å bygge nettverk og samarbeide.
DB170118 stor forskjell fra andre europeiske hovedsteder og tidligere « imperiehovedsteder » som London, Paris og Madrid, men også nordiske hovedsteder som København og Stockholm, har Oslo en svært liten - nærmest ikke-eksisterende - økonomisk, politisk og kulturell elite, som gjennom familie, slekt og nettverk setter sitt spor i hovedstaden og landet gjennom flere generasjoner.
AP170118 Svenske Scandic er den største hotellkjeden i Norden med et nettverk på nær 230 hotell.
AP170118 desember 2013 og iscenesatte et tyveri for å se hvordan Cappelen og hans nettverk reagerte.
SA170116 Så min anbefaling til Viking er å utnytte sitt nettverk og få opp navn de kan få inn på utviklings-lån.
AP170116 Så min anbefaling til Viking er å utnytte sitt nettverk og få opp navn de kan få inn på utviklings-lån.
DB170115 I tillegg sendes penger gjerne gjennom nettverk av klanstrukturer, der pengene overføres til personer et sted for deretter å videreføres, sier han, og mener at dette ikke kan brukes som bevis.
AP170115 Er det et nettverk av putinster ?
AP170115 Er det et nettverk av putinister ?
BT170114 Vi har selv erfart at disse miljøene kan ha en magnetisk tiltrekningskraft når en slipper ut, møter på motgang og savner et sosialt nettverk .
DB170113 i et brev beskrevet en brutal flukt og har gjort gjentatte forsøk på å kontakte voldelige høyreekstreme i andre land, ifølge staten for å bygge nettverk med meningsfeller.
DB170113 Foto : Pål Joakim Pollen MED KABLET NETTVERK : Strømadapteret som følger med har en innebygd port for kablet nettverk .
DB170113 Foto : Pål Joakim Pollen MED KABLET NETTVERK : Strømadapteret som følger med har en innebygd port for kablet nettverk.
DB170113 Hos oss er offentlige bestillere og private renovatører og gjenvinningsselskap i aktiv dialog blant annet gjennom Avfall Norges nettverk for anskaffelser for å finne løsninger som fremmer innovasjon og bærekraft.
DB170113 - Det at de har muligheten til å enkelt opparbeide seg et nettverk ser jeg på som kjempepositivt, og som en viktig del av integreringen, legger han til.
AP170113 Totalt har Skatt øst rullet opp et tyvetalls nettverk hvor mer enn 4000 mennesker har fått hjelp til å føre opp fiktive fradrag.
AP170113 Skatt Øst har rullet opp et tyvetalls nettverk hvor over 4000 personer skal ha fått hjelp til å unndra skatt.
BT170112 - VANSKELIG VALG : Camilla Schreiber, styreleder i Norsk nettverk for Downs syndrom, oppfordrer foreldre til å tenke seg grundig om når de får tilbud om tidlig ultralyd.- Mange er ikke klar over hvilket vanskelig valg de kan bli stilt overfor, Sier Schreiber, som selv har datteren Hermine med Downs syndrom.
AP170112 Det er der du finner nettverk og publikum i fremtiden.
AP170112 Det er der det er nettverk og publikum - følgere - å få.
DN170111 Selskapet ifølge nettsidene ha et globalt nettverk av eksperter og forretningsledere som bistår klienter med strategiske råd, etterretningsoperasjoner og leder grensekryssende etterforskninger.
DN170111 Kina har imidlertid fortsatt fordeler med nettverk av underleverandører og logistikk.
DB170111 at de anses som forsøk på å bygge høyreekstreme nettverk , slik han beskriver i sitt såkalte manifest.
DB170111 - Han hadde kontakter i kriminelle nettverk .
DB170111 - Han hadde kontakter i kriminelle nettverk .
DB170111 Kontrollen skal hindre Breivik i å bygge et høyreekstremt nettverk .
DB170111 15 % av brevene blir stanset - i hovedsak brev som Kriminalomsorgen anser å kunne bidra til å bygge et høyreekstremt nettverk .
DB170111 Svært mange har etablert sterk tilknytning til sin arbeidsplass, og flere har hatt sitt viktigste sosiale nettverk her.
BT170111 Etter saken om et Vietnam-bilde erkjenner verdens største sosiale nettverk at man noen ganger bør vise nakenhet.
BT170111 Norsk og internasjonal forskning har vist at hverdagslivet som irregulær ofte er hardere i sterke velferdsstater som Norge enn i land med svakere velferdssystemer, hvor det er lettere å klare seg med hjelp fra familie, etniske nettverk og velferdstilbud drevet av religiøse og frivillige organisasjoner.
AP170111 Rapportene hevder hackere brukte botnett ( nettverk av hackede datamaskiner ) og nettporno-trafikk til å overføre virus, spionprogrammer, stjele data og hacke lederne i det demokratiske partiet fra mars til september 2016.
AP170111 En britisk tidligere etterretningsagent med mange års erfaring og stort nettverk i Russland skal ha utarbeidet rapportene.
AP170111 Rapportene hevder hackere brukte botnett ( nettverk av hackede datamaskiner ) og nettporno-trafikk til å overføre virus, spionprogrammer, stjele data og hacke lederne i det demokratiske partiet fra mars til september 2016.
AP170111 Han bidro med mange opplysninger som var av betydning for oss for å kartlegge miljøer, personer og nettverk , sa Jensen.
SA170110 Vi drev med breddeetterretning og bygde nettverk .
DB170110 Elden fortsatte videre med at han mente dommen mot Cappelen og flere i hans nettverk i Asker og Bærum tingrett ikke kan tillegges for mye vekt i denne rettssaken.
DB170110 Vi etablerte utrolig mange kontakter og innhentet informasjon og bygget nettverk , forklarer Jensen.
BT170110 Mandag handlet det om bevisene mot Cappelen og hans nettverk .
BT170110 Begge er tiltalt for grov korrupsjon, men på den første dagen handlet det meste om bevisene mot Cappelen og hans nettverk , skriver Aftenposten.
SA170109 Oslo ( NTB ) : Gjermund Cappelen satt på toppen av et kriminelt nettverk han selv hadde skapt, og han solgte narkotika for mellom en og to milliarder kroner, sier aktor i Oslo tingrett.
SA170109 Han har befunnet seg på toppen av et kriminelt nettverk han selv har skapt, sa statsadvokaten.
DB170109 - Han har befunnet seg på toppen av et kriminelt nettverk han selv har skapt, sa Alfheim, som påpekte at det ville være naitvt å tro at politiet har funnet alle midler Cappelen har tjent på narkotikavirksomhet og gjemt bort i skoger og i utenlandske investeringer.
DB170109 Han har befunnet seg på toppen av et kriminelt nettverk han selv har skapt, sier Alfheim i Oslo tingrett.
DB170109 * Gjermund Cappelen ( 48 ) fra Bærum er dømt som hovedmann bak et omfattende nettverk som smuglet hasj fra første halvdel av 1990-tallet og fram til pågripelse i 2013.
DB170109 Jentene har bedre sosiale nettverk , og ser ut til å klare å se fremover i større grad.
BT170109 - Cappelen satt på toppen av et kriminelt nettverk han selv hadde skapt.
BT170109 - Cappelen satt på toppen av et kriminelt nettverk han selv hadde skapt.
AP170109 Statsadvokaten forklarte at Cappelen og hans nettverk brukte kontanter i stor utstrekning, fordi det er vanskelig å oppdage og å dokumentere for politiet.
AP170109 Statsadvokat Lars Erik Alfheim fokuserte i sitt innledningsforedrag i rettssaken mot politioverbetjent Eirik Jensen og hasjimportør Gjermund Cappelen, på Cappelens omfattende smugling av hasj, hans nettverk og hvordan bærumsmannen hadde forsøkt å hvitvaske milliardinntekter gjennom legal virksomhet.
AP170109 Han har vært på toppen av et kriminelt nettverk han selv har skapt, sa statsadvokat Alfheim under innledningsforedraget.
AP170109 Jensen forklarer at hans forhold til Cappelen har vært som politimann, der Cappelen har vært en god informant med verdifull kunnskap om kriminelle nettverk .
AP170109 På mandagen handlet alt om bevisene mot Cappelen og hans nettverk .
AP170109 Begge er tiltalt for grov korrupsjon, men på den første dagen handlet det meste om bevisene mot Cappelen og hans nettverk .
SA170108 Deler av denne artikkelen ble første gang publisert 10.2.2015 ¶ | - Politiet hadde hemmelig informant i Cappelens nettverk
DN170108 Vi forventer at 2017 vil bli nok et år hvor kriminelle krefter vil finne nye måter å bryte seg inn i enheter, nettverk og bedrifter, for å drive utpressing og stjele virksomhetskritisk data.
BT170108 Hun er prosjektleder i Klimapartnere Hordaland, et nettverk av private selskaper og offentlige virksomheter som vil kutte utslipp og utvikle grønne forretningsideer.
BT170108 | TV 2 : Politiet hadde informant i Cappelens nettverk
DB170105 Truls Kontny, leder for Norsk Filmkommisjon og « Scandinavian Location », som er et felles nettverk for filmkommisjoner i Skandinavia, synes Hellelands idé er interessant.
DB170105 Disse forfatterne er forkjempere for bruk av MDMA i psykoterapi og del av et nettverk av psykedelikaforskere som ble beskrevet i en grundig artikkel på nettstedet forskning.no for noen måneder siden.
BT170105 Så flyttet vi til et nytt sted der jeg ble helt isolert og uten nettverk .
DB170104 Bruk gjerne nettverk eller bekjentskaper du har til å spørre om mulige jobber, sier Sørbø.
DB170104 Familier er splittet og de fleste i utlendighet har lite eller ingen tilhørighet og nettverk i de områdene som en gang var deres hjem.
AP170104 De dreper alene, men bak står et større nettverk .
AP170103 De dreper alene, men bak står et større nettverk .
SA170102 Til nå har slike nettverk vært så kompliserte at de må driftes av profesjonelle, men Google lover at alle nå skal kunne klare det med en app på mobilen.
SA170102 140 kvadratmeter, eller som har flere etasjer, vet hvor vanskelig det kan være å få god dekning av trådløst nettverk over det hele.
FV170102 Til nå har slike nettverk vært så kompliserte at de må driftes av profesjonelle, men Google lover at alle nå skal kunne klare det med en app på mobilen.
FV170102 140 kvadratmeter, eller som har flere etasjer, vet hvor vanskelig det kan være å få god dekning av trådløst nettverk over det hele.
BT170102 Hun har også et stort nettverk med skuespillere, instruktører og dramatikere.
BT170102 Til nå har slike nettverk vært så kompliserte at de må driftes av profesjonelle, men Google lover at alle nå skal kunne klare det med en app på mobilen.
BT170102 140 kvadratmeter, eller som har flere etasjer, vet hvor vanskelig det kan være å få god dekning av trådløst nettverk over det hele.
AP170102 Den mest kjente « malwaren », som altså stjeler passord og brukernavn, til Bogatsjovs nettverk går under navnet Gameover Zeus eller GOZ.
AP170102 | De dreper alene, men bak står et større nettverk .
AP170102 En rekke personer er pågrepet og siktet i saken, og fransk politi mener Bouhlel omgikk jihadister, og planla terroren i over et år, ved hjelp av et nettverk .
AP170102 Det tar ofte lang tid å kartlagge terroristenes nettverk , sier Nesser.
AP170102 Det kan føre til vektlegging av andre typer preventive tiltak enn de som vil være mest effektive mot et styrt og organisert nettverk .
AP170102 De siste årenes terrorangrep har vist at selv om gjerningsmannen handler alene, har han oftest hjelpere, tilknytning til et nettverk og har planlagt volden lenge.
AP170102 Til nå har slike nettverk vært så kompliserte at de må driftes av profesjonelle, men Google lover at alle nå skal kunne klare det med en app på mobilen.
AP170102 140 kvadratmeter, eller som har flere etasjer, vet hvor vanskelig det kan være å få god dekning av trådløst nettverk over det hele.
DN170101 Den uønskede programvaren be funnet på en bærbar datamaskin som ikke var tilknyttet kraftverkets nettverk , og kunne derfor ikke gjøre skade på strømforsyningen.
DB170101 Jan Thomas tror det hele bunner i at han som liten aldri hadde et spesielt stort nettverk i umiddelbar nærhet.
AA161231 De har også uttrykt bekymring for at byrden blir størst for folk fra arabiske og muslimske områder, som risikerer at brukernavn, innlegg, sosiale nettverk og kontakter utsettes for nøye granskning.
VG161227 De høyttalerne som bruker nettverk, ble innlemmet i husets trådløse nettverk , hvor de ble kontrollert fra mobil og nettbrett.
VG161227 De høyttalerne som bruker nettverk , ble innlemmet i husets trådløse nettverk, hvor de ble kontrollert fra mobil og nettbrett.
VG161227 Nettverk , Bluetooth, strømmetjenester, internettradio, og ikke minst multiromsfunksjonaliteten bidrar positivt.
BT161223 Det ga guttene et godt nettverk i lokalmiljøet.
SA161217 Idretten integrerer, bygger sosiale nettverk , trigger individuell utvikling og bekjemper inaktivitet, sier Bjørnebye.
AP161217 Idretten integrerer, bygger sosiale nettverk , trigger individuell utvikling og bekjemper inaktivitet, sier Bjørnebye.
SA161212 Belønningen er et større nettverk , man blir en bedre familiemann og et bedre medmenneske.
AP161208 Nå kan de som er 17 år eller eldre, sendes tilbake, mens instruksen sier at menneskelige hensyn skal veie tungt hvis søkeren er yngre og ikke har familie eller nettverk i det aktuelle returområdet.
AP161207 - De minste barna bør ha et bedre nettverk rundt seg, sier KRIPOS-etterforsker Kåre Svang.
AP161207 Dessuten går det an å skape seg et nettverk , knytte til seg sponsorer og jobbe med å finne ut hvilken kompetanse man har.
AP161029 Abedin er blitt beskrevet som Clintons menneskelige databank, med full oversikt over presidentkandidatens omfattende nettverk av finansielle støttespillere og politiske kontakter.
FV161020 Bilene skal også være koblet mot hverandre gjennom det de har kalt LTE-V, et mobilbasert nettverk der hvert enkelt kjøretøy kan « snakke sammen ».
AP161020 Bilene skal også være koblet mot hverandre gjennom det de har kalt LTE-V, et mobilbasert nettverk der hvert enkelt kjøretøy kan « snakke sammen ».
AP161006 Enhver by har sine bakspillere som trekker i trådene, danner nettverk og påvirker mer enn de formelle rollene skulle tilsi.
BT161001 Selve medisinen er bra, og de sosiale aktivitetene vi tilbys er gode ved at vi får et nettverk utenfor rusmiljøet.
BT161001 Selve medisinen er bra, og de sosiale aktivitetene vi tilbys er gode ved at vi får et nettverk utenfor rusmiljøet.
AP160929 Gauleiter Josef Bürckel dannet et nettverk av vinmakere i de små landsbyene langs elven.
AP160929 Et nettverk av sykkelveier og turstier ligger mellom de 37 landsbyene på ruten.
AP160909 « Han var sint, skuffet - og frykter for makten i sosiale nettverk » skriver Der Spiegel om Aftenpostens sjefredaktør Espen Egil Hansen.
SA160826 Hadde han åpnet den, ville hans Iphone 6 blitt utsatt for et innbrudd som ville gjort telefonen til en « digital spion » med mulighet til å ta opp og filme aktivitet i nærheten av telefonen, skriverCitizen Lab, et canadisk nettverk som jobber med cybersikkerhet.
BT160826 Hadde han åpnet den, ville hans Iphone 6 blitt utsatt for et innbrudd som ville gjort telefonen til en « digital spion » med mulighet til å ta opp og filme aktivitet i nærheten av telefonen, skriverCitizen Lab, et canadisk nettverk som jobber med cybersikkerhet.
AP160822 Gjennom mer enn 50 mellommenn i ulike miljøer mener politiet at hun var edderkoppen i et nettverk bygget opp for å gi råd om hvordan klientene kunne spare penger på skatten ved å tøye eller bryte skattelovene.
AP160809 Brukerne er knyttet sammen i et lukket, kryptert nettverk .
AP160717 Tyrkias president har anklaget mektig nettverk ledet av den muslimske predikanten Fethullah Gülen for å stå bak kuppforsøket mot landets regjering.
AP160713 KART : Apper som Google Maps, Tripadvisor og CityMaps2Go har kart du kan laste ned og bruke uten å bruke data eller trådløst nettverk .
AP160708 Under London ligger et nettverk av gamle elver som holder på mange spennende historier.
SA160622 Tidligere i mars avdekket NRK et nettverk på Østlandet som hjelper folk å jukse med teknisk utstyr på teoriprøven.
FV160622 Søk sammen, bruk nettverk , oppfordrer Rusten.
FV160622 BRUK NETTVERK : Aleneforeldreforeningen har lokallag rundt om i landet.
FV160622 Tidligere i mars avdekket NRK et nettverk på Østlandet som hjelper folk å jukse med teknisk utstyr på teoriprøven.
AP160622 Tidligere i mars avdekket NRK et nettverk på Østlandet som hjelper folk å jukse med teknisk utstyr på teoriprøven.
SA160621 Overleveringen av kjøretøyet fant sted i forrige uke, dagen etter Stortinget hadde vedtatt støtte til et nasjonalt nettverk av fyllestasjoner for hydrogen.
SA160621 - Oslo og Akershus har gått foran, men det er viktig at vi bygger opp et nasjonalt nettverk , sier Ola Elvestuen, stortingsrepresentant for Venstre og leder for energi - og miljøkomiteen.
FV160617 I Norge heter deres heftigste abonnement Smart Total, og for 649 kroner i måneden blir du begunstiget med 20 gigabyte data i operatørens nettverk .
BT160616 Kvinnen skal ha fått hjelp av et barnevernskritisk, norsk nettverk som hevder det har internasjonale forgreninger, med både flukten og oppholdssted.
BT160616 Dette framgår også av barnevernets dokumenter i saken : « Mor har åpenbart fått hjelp av et nettverk som opererer på sosiale medier, til å holde seg i skjul, og det er nærliggende å tro at hun vil få videre hjelp fra disse ».
BT160616 Det må ikke få skje, Solveig Horne ! | - Flere nettverk skjuler barn for norsk barnevern ¶
BT160616 Barnevernssjefen på 27-åringens hjemsted sier han er kjent med at barnevernskritiske nettverk « fraråder foreldre å ta imot enkelte hjelpetiltak fra barnevernstjenesten, eksempelvis tiltak som sentre for foreldre og barn ».
AP160614 KART : Apper som Google Maps, Tripadvisor og CityMaps2Go har kart du kan laste ned og bruke uten å bruke data eller trådløst nettverk .
SA160602 Forskning tilsier at det er i denne alderen vi skaper flest av våre livslange sosiale nettverk .
SA160602 Det er i den alderen den enkelte utøver selv bygger sine sosiale nettverk .
AP160602 Forskning tilsier at det er i denne alderen vi skaper flest av våre livslange sosiale nettverk .
AP160602 Det er i den alderen den enkelte utøver selv bygger sine sosiale nettverk .
BT160601 Helsepersonalet kjenner ikke nødvendigvis kvinnens eller parets livssyn, deres religiøse ståsted, deres nettverk eller ressurser, eller deres verdisett knyttet til å få et sykt barn.
AP160510 Terroristene som angrep satirebladet Charlie Hebdo var også knyttet til samme nettverk .
AP160510 Et stort og velorganisert nettverk av IS-terrorister sto bak angrepene i Paris og Brussel.
AP160510 †" Hovedforskjellene fra tidligere nettverk er omfanget - fordi vi nå har et antall fremmedkrigere i Syria som overstiger alt vi har sett i et historisk perspektiv.
AP160510 klasse i regi av LIN ( Likestilling, Inkludering og Nettverk ).
SA160506 Og så er det dessverre slik at om du har et lite nettverk , vil du ha færre muligheter til å gjøre noe uten barnet ditt, sier Bolstad. i ¶
SA160506 Home-Start Familiekontakten tilbyr hjelp blant annet til familier som ikke har noe nettverk å spille på i hverdagen.
AP160506 Og så er det dessverre slik at om du har et lite nettverk , vil du ha færre muligheter til å gjøre noe uten barnet ditt, sier Bolstad.
AP160506 Home-Start Familiekontakten tilbyr hjelp blant annet til familier som ikke har noe nettverk å spille på i hverdagen.
BT160501 MISTET NETTVERK : - Det verste med å miste jobben var ikke å ha noe sted å gå til, det ikke å ha den sosiale kontakten med kollegaene, sier fembarnsmoren Linn Stokke.
DA160429 - Å kunne legge til en rute mellom Stavanger og Newcastle inn i vårt stadig voksende nettverk av viktige næringslivsdestinasjoner er noe vi er svært fornøyde med, sier Jochen Schnadt, Chief Commercial Officer hos BMI Regional.
AP160427 I Norge heter deres heftigste abonnement Smart Total, og for 649 kroner i måneden blir du begunstiget med 20 gigabyte data i operatørens nettverk .
AP160411 I korte trekk handlet avsløringene om at Putins venner har et nettverk av selskaper i skatteparadiser, hvor de skjuler store pengebeløp.
AP160403 De lekkede dokumentene gir et lite innblikk i hvordan Mossack Fonseca hjalp elitene på Island inn i et komplisert nettverk av selskaper i skatteparadiser.
AP160312 Høyere lønn, større nettverk
AP160312 Fordelene er som regel store for arbeidstagerne som bytter jobb, mener hun, da det ofte medfører høyere lønn, bedre kvalifikasjoner, større nettverk og bedre sjanser for nye jobber. †" Arbeidsgiverne må være obs på ulempene ved å ta inn en « jobbhopper ».
AP160307 - Særlig politiet i Groruddalen har vært flinke til å bygge opp et nettverk her og få til et konstruktivt samarbeid, Hun legger til at det er stor konflikt mellom barnevernet og enkelte minoritetsmiljøer, noe som gjør samarbeidsklimaet vanskelig.
SA160303 Et familieråd er et møte mellom barnet, familiens private nettverk og offentlige instanser.
SA160303 Det er gledelig at andelen barn som bor i fosterhjem i familie eller nære nettverk , har økt de siste årene.
SA160303 Det er et mål å finne flere fosterfamilier i barnas nære familie eller nettverk , blant annet ved å bruke familieråd.
AP160228 Forslaget ville spesielt rammet andre - og tredjegenerasjons innvandrere, som ikke har sveitsisk statsborgerskap, og som risikerte å bli tvunget til å dra til sine foreldres eller besteforeldres hjemland uten at de har verken språkkunnskaper eller nettverk til å kunne klare seg.
AP160221 Det andre angrepet fant sted i samme område og var enten en selvmordsbombe eller en utplassert bombe, opplyser London-baserte SOHR, som mottar sin informasjon fra et omfattende nettverk på bakken i Syria.
AP160212 Gauleiter Josef Bürckel dannet et nettverk av vinmakere i de små landsbyene langs elven.
AP160212 Et nettverk av sykkelveier og turstier ligger mellom de 37 landsbyene på ruten.
AP160119 Den grensekryssende kriminaliteten, med organiserte nettverk i flere land, øker i omfang.
BT160108 Alt dreide seg om å komme seg igjennom dagene, men jeg var samtidig opptatt av at mobbingen ikke skulle være hele livet, så jeg sørget for møter med andre barn, bygget nettverk og forsøkte å fjerne fokus på problemene.
BT160108> Alt dreide seg om å komme seg igjennom dagene, men jeg var samtidig opptatt av at mobbingen ikke skulle være hele livet, så jeg sørget for møter med andre barn, bygget nettverk og forsøkte å fjerne fokus på problemene.
BT160108> target="avis" href= Alt dreide seg om å komme seg igjennom dagene, men jeg var samtidig opptatt av at mobbingen ikke skulle være hele livet, så jeg sørget for møter med andre barn, bygget nettverk og forsøkte å fjerne fokus på problemene.
BT160108> target="avis" href= target="avis" href= Alt dreide seg om å komme seg igjennom dagene, men jeg var samtidig opptatt av at mobbingen ikke skulle være hele livet, så jeg sørget for møter med andre barn, bygget nettverk og forsøkte å fjerne fokus på problemene.
BT160108> target="avis" href= target="avis" href= target="avis" href= Alt dreide seg om å komme seg igjennom dagene, men jeg var samtidig opptatt av at mobbingen ikke skulle være hele livet, så jeg sørget for møter med andre barn, bygget nettverk og forsøkte å fjerne fokus på problemene.
BT160108> target="avis" href= target="avis" href= target="avis" href= target="avis" href= Alt dreide seg om å komme seg igjennom dagene, men jeg var samtidig opptatt av at mobbingen ikke skulle være hele livet, så jeg sørget for møter med andre barn, bygget nettverk og forsøkte å fjerne fokus på problemene.