DB170219 Vi tar turen til Barcelona om en uke og satser på å bringe deg de heteste mobilnyhetene fortløpende, men først en oppsummering av hva vi forventer oss fra de største produsentene i år og når de ulike aktørene har pressekonferanser : ¶
SA170103 De store mobilnyhetene spares gjerne til World Mobile Congress i månedsskiftet februar/mars, men det betyr ikke at det ikke vil dukke om mobilrelaterte nyheter.
FV170103 De store mobilnyhetene spares gjerne til World Mobile Congress i månedsskiftet februar/mars, men det betyr ikke at det ikke vil dukke om mobilrelaterte nyheter.
BT170103https://www.bt.no/digital/Forventer-20000-nye-produkter-pa-verdens-storste-elektronikkmesse-9594b.html De store mobilnyhetene spares gjerne til World Mobile Congress i månedsskiftet februar/mars, men det betyr ikke at det ikke vil dukke om mobilrelaterte nyheter.
BT170103 De store mobilnyhetene spares gjerne til World Mobile Congress i månedsskiftet februar/mars, men det betyr ikke at det ikke vil dukke om mobilrelaterte nyheter.
AP170103 De store mobilnyhetene spares gjerne til World Mobile Congress i månedsskiftet februar/mars, men det betyr ikke at det ikke vil dukke om mobilrelaterte nyheter.