SA171230 Innvendingene dreier seg ikke bare om menneskerettighetssituasjonen i landet, men også at israelske spillere ble nektet å delta.
FV171230 Innvendingene dreier seg ikke bare om menneskerettighetssituasjonen i landet, men også at israelske spillere ble nektet å delta.
AP171230 Innvendingene dreier seg ikke bare om menneskerettighetssituasjonen i landet, men også at israelske spillere ble nektet å delta.
AA171230 Innvendingene dreier seg ikke bare om menneskerettighetssituasjonen i landet, men også at israelske spillere ble nektet å delta.
AP171228 Under hans ledelse er menneskerettighetssituasjonen i landet blitt langt dårligere, ifølge en rekke organisasjoner.
AP171228 Menneskerettighetssituasjonen i landet er nå verre enn på noe tidspunkt siden massakren rundt Den himmelske freds plass i Beijing i juni 1989, ifølge Human Rights Watch.
AP171228 Menneskerettighetssituasjonen i Kina er verre enn på noe tidspunkt siden massakren ved Den himmelske freds plass i 1989, ifølge eksperter.
SA171226 Svensen mener pengesummene som ble lagt på bordet var avgjørende for at Saudi-Arabia ble valgt - på tross av visumvanskeligheter og menneskerettighetssituasjonen i landet.
FV171226 Svensen mener pengesummene som ble lagt på bordet var avgjørende for at Saudi-Arabia ble valgt - på tross av visumvanskeligheter og menneskerettighetssituasjonen i landet.
BT171226 Svensen mener pengesummene som ble lagt på bordet var avgjørende for at Saudi-Arabia ble valgt - på tross av visumvanskeligheter og menneskerettighetssituasjonen i landet.
AP171226 Svensen mener pengesummene som ble lagt på bordet var avgjørende for at Saudi-Arabia ble valgt - på tross av visumvanskeligheter og menneskerettighetssituasjonen i landet.
AA171226 Svensen mener pengesummene som ble lagt på bordet var avgjørende for at Saudi-Arabia ble valgt - på tross av visumvanskeligheter og menneskerettighetssituasjonen i landet.
SA171225 Den amerikanske sjakkstjernen Hikaru Nakamura kalte beslutningen for « forferdelig » - og viste til både menneskerettighetssituasjonen i landet og at flere spillere nektes å delta.
FV171225 Den amerikanske sjakkstjernen Hikaru Nakamura kalte beslutningen for « forferdelig » - og viste til både menneskerettighetssituasjonen i landet og at flere spillere nektes å delta.
BT171225 Den amerikanske sjakkstjernen Hikaru Nakamura kalte beslutningen for « forferdelig » - og viste til både menneskerettighetssituasjonen i landet og at flere spillere nektes å delta.
AP171225 Den amerikanske sjakkstjernen Hikaru Nakamura kalte beslutningen for « forferdelig » - og viste til både menneskerettighetssituasjonen i landet og at flere spillere nektes å delta.
AA171225 Den amerikanske sjakkstjernen Hikaru Nakamura kalte beslutningen for « forferdelig » - og viste til både menneskerettighetssituasjonen i landet og at flere spillere nektes å delta.
DB171218 På et spørsmål om menneskerettighetssituasjonen i landet sier hun rett ut at hun ikke bryr seg.
AP171214 Han peker på at menneskerettighetssituasjonen i Russland er presset, og at Europarådet derfor er en av få muligheter man har til å påvirke landet i positiv retning.
AP171212 Kina - et land der EU nettopp uttrykte « dyp bekymring » for menneskerettighetssituasjonen - arrangerte i helgen en egen menneskerettighetskonferanse for utviklingsland.
AP171113 Menneskerettighetsgrupper hadde på forhånd bedt Trump om å ta opp menneskerettighetssituasjonen på Filippinene i møtene med Duterte.
AA171113 UD-rapport om Afghanistan : Menneskerettighetssituasjonen forverres ¶
SA171110 Espen Agdestein sier at han ikke har diskutert menneskerettighetssituasjonen i Saudi-Arabia med Carlsen ennå.
BT171110 Espen Agdestein sier at han ikke har diskutert menneskerettighetssituasjonen i Saudi-Arabia med Carlsen ennå.
AP171110 Espen Agdestein sier at han ikke har diskutert menneskerettighetssituasjonen i Saudi-Arabia med Carlsen ennå.
AA171110 Espen Agdestein sier at han ikke har diskutert menneskerettighetssituasjonen i Saudi-Arabia med Carlsen ennå.
AA171108 Intern UD-rapport om Afghanistan : Menneskerettighetssituasjonen forverres ¶
DB171106 Ingen av disse tingene er forenlig med Norges uttalte politikk om å ta hensyn til menneskerettighetssituasjonen i landet det eksporteres til, og å ikke eksportere til land i krig eller der krig truer.
DB171105 - Hvordan har menneskerettighetssituasjonen utviklet seg under Xi ?
BT171104 Vi mener norske myndigheter må sette fokus på menneskerettighetssituasjonen i Kashmir i dialog med indiske myndigheter.
VG171026 - Finnes det tegn på at menneskerettighetssituasjonen i Tyrkia kan endre seg ?
AP171024 Den problematiske menneskerettighetssituasjonen i flere av landene gjorde det nødvendig å finne måter å øve påvirkning også dette området.
AP171024 Den problematiske menneskerettighetssituasjonen i flere av landene gjorde det nødvendig å finne måter å utøve påvirkning også dette området.
SA171020 AGON-sjefen unngår å svare direkte på spørsmål om det er riktig å samarbeide med Saudi-Arabia med tanke på menneskerettighetssituasjonen i landet.
BT171020 AGON-sjefen unngår å svare direkte på spørsmål om det er riktig å samarbeide med Saudi-Arabia med tanke på menneskerettighetssituasjonen i landet.
AP171020 AGON-sjefen unngår å svare direkte på spørsmål om det er riktig å samarbeide med Saudi-Arabia med tanke på menneskerettighetssituasjonen i landet.
AA171015 - Norge er bekymret for menneskerettighetssituasjonen i Rwanda og har merket seg rapporten fra Human Rights Watch, sier statssekretær Marit Berger Røsland ( H ) i Utenriksdepartementet til NTB.
DA171006 Fredag opplyser han imidlertid til NRK at han har endret mening, nettopp som følge av menneskerettighetssituasjonen i Iran.
DA171006 Det i seg selv vil diskvalifisere, og i tillegg kommer menneskerettighetssituasjonen , sier Amiry-Moghaddam, som er professor i medisin ved Universitetet i Oslo, til avisen.
AP171006 Det i seg selv vil diskvalifisere, og i tillegg kommer menneskerettighetssituasjonen , sier Amiry-Moghaddam, som er professor i medisin ved Universitetet i Oslo, til avisen.
AA171006 Fredag opplyser han imidlertid til NRK at han har endret mening, nettopp som følge av menneskerettighetssituasjonen i Iran.
AA171006 Det i seg selv vil diskvalifisere, og i tillegg kommer menneskerettighetssituasjonen , sier Amiry-Moghaddam, som er professor i medisin ved Universitetet i Oslo, til avisen.
VG171005 Det i seg selv vil diskvalifisere, og i tillegg kommer menneskerettighetssituasjonen , sier Mahmood Amiry-Moghaddam til VG.
SA170915 » Norges avtaler er blitt møtt med kritikk fra enkelte hold, og Regjeringen er blitt beskyldt for å ikke ta opp menneskerettighetssituasjonen i landet i forbindelse med normaliseringen av forbindelsene.
BT170915 » Norges avtaler er blitt møtt med kritikk fra enkelte hold, og Regjeringen er blitt beskyldt for å ikke ta opp menneskerettighetssituasjonen i landet i forbindelse med normaliseringen av forbindelsene.
AP170915 » Norges avtaler er blitt møtt med kritikk fra enkelte hold, og Regjeringen er blitt beskyldt for å ikke ta opp menneskerettighetssituasjonen i landet i forbindelse med normaliseringen av forbindelsene.
VG170913 Og vi skal også ta hensyn til menneskerettighetssituasjonen i landene vi eksporterer til.
AA170907 1.4 Menneskerettigheter ¶ Menneskerettighetssituasjonen i Afghanistan er fortsatt utfordrende til tross for en viss framgang det siste tiåret.
AP170906 UD reagerer ¶ - Menneskerettighetssituasjonen i Palestina er utfordrende av en rekke årsaker.
DN170830 september og « vurdere utarbeidelse av tiltak for å hindre ytterligere forverring av menneskerettighetssituasjonen » i landet.
AA170830 september og « vurdere utarbeidelse av tiltak for å hindre ytterligere forverring av menneskerettighetssituasjonen » i landet.
AA170823 Kuttene er ikke offisielt bekreftet, men ifølge kilder i Det hvite hus begrunnes de med bekymring over menneskerettighetssituasjonen i Egypt.
DB170816 Kanskje VG og politikerne våre mener at menneskerettighetssituasjonen ikke er avgjørende.
DB170816 Både den mangelfulle menneskerettighetssituasjonen i Libya og villigheten til å overse intensjonen i de internasjonale flyktningforpliktelsene kan man kanskje veie frem og tilbake.
DA170804 President al-Sisi, etter at han tok makten, har imidlertid langt fra bedret menneskerettighetssituasjonen i sitt land, selv om al-Sisi har forbedret kvinners rettigheter under skilsmisse, i motsetning til tilstandene under Morsi, og flere kvinner skal nå være involvert i blant annet politisk arbeid, selv om kvinner forblir marginalisert både på jobbmarkedet og i hjemmene.
VG170707 Og her kommer paradokset : Norsk bistand til Palestina bidrar til stillstand i den politiske prosessen og en gradvis forverring av menneskerettighetssituasjonen , stikk i strid med målene våre.
DB170705 I sin uttalelse oppfordrer de europeiske regjeringer til at handel med Iran må betinges av klare forbedringer i menneskerettighetssituasjonen i landet.
DA170704 Vil det være problematisk dersom medlemmer av regjeringspartiene på Stortinget arrangerer foredrag eller seminar med det som tema ? - Menneskerettighetssituasjonen i Kina er ekstremt godt belyst i norske medier.
DA170704 - Så dere vil ikke si nei dersom noen vil holde foredrag om menneskerettighetssituasjonen i Kina ?
DA170704 Vil det være problematisk dersom medlemmer av regjeringspartiene på Stortinget arrangerer foredrag eller seminar med det som tema ? - Menneskerettighetssituasjonen i Kina er ekstremt godt belyst i norske medier.
DA170704 - Så dere vil ikke si nei dersom noen vil holde foredrag om menneskerettighetssituasjonen i Kina ?
DB170615 Trump stilte ikke bedring av menneskerettighetssituasjonen som betingelse.
SA170529 Macron tok også opp menneskerettighetssituasjonen i Russland under samtalen med Putin og lovet å følge nøye med på utviklingen.
DN170529 Macron tok også opp menneskerettighetssituasjonen i Russland under samtalen med Putin og lovet å følge nøye med på utviklingen.
DB170529 - Rent generelt så vil vi understreke at menneskerettighetssituasjonen i Saudi-Arabia er bekymringsfull, og at menneskerettigheter er et sentralt spørsmål i vår dialog med landet, sier Lunde.
DA170529 - Rent generelt så vil vi understreke at menneskerettighetssituasjonen i Saudi-Arabia er bekymringsfull, og at menneskerettigheter er et sentralt spørsmål i vår dialog med landet, sier Lunde.
DA170529 Den nyvalgte franske presidenten tok også opp menneskerettighetssituasjonen i Russland under samtalen med Putin og lovet å følge nøye med på utviklingen.
AP170529 - Rent generelt så vil vi understreke at menneskerettighetssituasjonen i Saudi-Arabia er bekymringsfull, og at menneskerettigheter er et sentralt spørsmål i vår dialog med landet, sier Lunde.
AA170529 - Rent generelt så vil vi understreke at menneskerettighetssituasjonen i Saudi-Arabia er bekymringsfull, og at menneskerettigheter er et sentralt spørsmål i vår dialog med landet, sier Lunde.
AA170529 Den nyvalgte franske presidenten tok også opp menneskerettighetssituasjonen i Russland under samtalen med Putin og lovet å følge nøye med på utviklingen.
AP170528 MR-organisasjoner : Xi Jinpings harde linje gjør menneskerettighetssituasjonen i landet verre enn på tiår ¶
AP170528 MR-organisasjoner : Xi Jinpings harde linje gjør menneskerettighetssituasjonen i landet verre enn på tiår ¶
DA170523 Kulturminister Linda Hofstad Helleland må ta opp menneskerettighetssituasjonen for fengslede forfattere, kunstnere og journalister når hun møter sin kollega i Kina, oppfordrer Norsk PEN.
AP170522 På spørsmål om hvordan han ser på menneskerettighetssituasjonen i Kina, svarer minister Sandberg at han ikke har denne type saker « i fokus » under besøket.
AP170522 På spørsmål om hvordan han ser på menneskerettighetssituasjonen i Kina, svarer minister Sandberg at han ikke har denne type saker « i fokus » under besøket.
SA170520 I tillegg til anklager om bestikkelser i forkant av tildelingen, har menneskerettighetssituasjonen i begge landene blitt angrepet.
FV170520 I tillegg til anklager om bestikkelser i forkant av tildelingen, har menneskerettighetssituasjonen i begge landene blitt angrepet.
BT170520 I tillegg til anklager om bestikkelser i forkant av tildelingen, har menneskerettighetssituasjonen i begge landene blitt angrepet.
AP170520 I tillegg til anklager om bestikkelser i forkant av tildelingen, har menneskerettighetssituasjonen i begge landene blitt angrepet.
AA170518 Lavrov skal ha oppfordret til å bruke rådets organer aktivt til overvåking av menneskerettighetssituasjonen i medlemslandene, men uten å « politisere » spørsmålet. ( ©NTB ) ¶
VG170502 Menneskerettighetssituasjonen har snarere tvert om blitt verre. 19. mai holdes det presidentvalg.
AP170430 I skyggen av kritikken av menneskerettighetssituasjonen i Saudi-Arabia styrkes de økonomiske båndene til Norge.
AP170430 Menneskerettighetssituasjonen kritiseres.
AP170428 I skyggen av kritikken av menneskerettighetssituasjonen i Saudi-Arabia styrkes de økonomiske båndene til Norge.
AP170428 Menneskerettighetssituasjonen kritiseres.
AP170427 Menneskerettighetssituasjonen kritiseres.
AP170427 Menneskerettighetssituasjonen kritiseres.
AA170427 Nord-Korea boikottet så sent som i forrige måned et møte i rådet der menneskerettighetssituasjonen i landet ble gjennomgått.
DB170419 Pakistan skal opp til høring om menneskerettighetssituasjonen i FNs MR-råd i Genève 11. november.
DB170419 april, tok vi opp menneskerettighetssituasjonen , og spesielt situasjonen for religiøse minoriteter som ofte utsettes for blasfemianklager, sier Brende til Dagbladet.
VG170416 Den norske stortingsrepresentanten er utnevnt av Europarådet for å overvåke menneskerettighetssituasjonen i Tyrkia, og sa nylig til VG at hun vil gi landet frist til juni med å bedre menneskerettighetene dramatisk - eller risikere å bli satt under Europarådets strengeste form for overvåking.
AP170410 Han er enig med HRW i at Xi Jinpings harde linje gjør menneskerettighetssituasjonen i landet verre enn på tiår.
AP170410 Advokat Shang Baojun mener alle gjestende ledere fra Vesten bestandig bør føle seg forpliktet til å ta opp menneskerettighetssituasjonen , men sier man må ha forståelse for at Kina nok ikke viker tilbake for å bruke press for å unngå at det skjer.
DA170408 Kinaekspert Harald Bøckman mener Erna Solberg på lang sikt vil tape på å ikke ta opp den vanskelige menneskerettighetssituasjonen i Kina.
DA170408 Hvordan har menneskerettighetssituasjonen i Kina utviklet seg siden Liu Xiaobo fikk fredsprisen i 2010 ?
VG170407 Det er ulike tolkninger av teksten i felleserklæringen, men professor Jack Holden ved Universitetet i Beijing sa til VG tidligere i uken at den ikke står i veien for at Norge skal kunne ta opp menneskerettighetssituasjonen i Kina.
DB170406 ¶ HAR BLITT VERRE : - Menneskerettighetssituasjonen i Kina har blitt verre de siste årene, sier Liu Xiaobos advokat Shang Baojun.
DB170406 Både menneskerettighetsforkjemperen og advokaten er enige om at menneskerettighetssituasjonen i Kina har blitt verre etter at president Xi Jinping tok over makten i 2013.
AP170406 Han er enig med HRW i at Xi Jinpings harde linje gjør menneskerettighetssituasjonen i landet verre enn på tiår.
AP170406 Advokat Shang Baojun mener alle gjestende ledere fra Vesten bestandig bør føle seg forpliktet til å ta opp menneskerettighetssituasjonen , men sier man må ha forståelse for at Kina nok ikke viker tilbake for å bruke press for å unngå at det skjer.
BT170405 Det ville først og fremst vært en posering for nordmenn, uten at det ville forbedret verken forholdet til Kina eller menneskerettighetssituasjonen .
AP170404 Statsminister Erna Solberg møter forventinger om at Norge skal ta opp den begredelige menneskerettighetssituasjonen i Kina, here representert ved aktivisten Hu Jia og bildet av Liu Xiaobo og hans kone Liu Xia.
AP170404 Debatten forut for reisen har handlet om ett forhold : Regjeringen avviser forventinger om at Norge vil ta opp menneskerettighetssituasjonen i Kina på dette første møtet.
VG170331 Å være stille om menneskerettighetssituasjonen er da ikke et alternativ, mener Wang.
VG170331 LO-leder Gerd Kristiansen sa til VG før statsminister Erna Solberg lot seg intervjue om saken, at Solberg bør tar opp menneskerettighetssituasjonen i Kina.
VG170331 For å få til endring av menneskerettighetssituasjonen må det jobbes inne i Kina.
VG170331 Erna Solberg presses til å ta opp menneskerettighetssituasjonen i Kina.
VG170331 - Hvordan vurderer dere menneskerettighetssituasjonen i Kina i dag ?
VG170331 - Formuleringene i den teksten kan tolkes ulikt, men Norge kan aldri godta at vi ikke kan ta opp menneskerettighetssituasjonen i Kina.
VG170331 - Det vil vekke oppsikt både her hjemme og internasjonalt hvis statsminister Solberg ikke tar opp menneskerettighetssituasjonen i Kina i sine samtaler med det politiske regimet i Beijing.
VG170331 Watch og LO-leder Gerd Kristiansen mener at Norge har en lang tradisjon for å fremme menneskerettigheter internasjonalt, og at det er en selvfølge at Solberg tar opp menneskerettigheter under besøket : « Det vil vekke oppsikt både her hjemme og internasjonalt hvis statsminister Solberg ikke tar opp menneskerettighetssituasjonen i Kina i sine samtaler med det politiske regimet i Beijing », sier politi
VG170331 Det er derfor smått besynderlig å registrere Gerd Kristiansens harme over Solbergs prioriteringer, der hun forutsetter at statsminister Erna Solberg bør tar opp menneskerettighetssituasjonen i Kina.
AA170330 Da Barack Obama satt i Det hvite hus, ble godkjenningen av salget holdt tilbake i påvente av at Bahrain skulle gjennomføre løftene for å bedre menneskerettighetssituasjonen i landet. ( ©NTB ) ¶
AA170304 * Russlands annektering av Krim har påvirket menneskerettighetssituasjonen der negativt.
DB170303 * Russlands annektering av Krim har påvirket menneskerettighetssituasjonen der negativt.
AA170222 Amnestys årsrapport går gjennom menneskerettighetssituasjonen i 159 land.
DA170214 Etter kuppforsøket i fjor sommer har menneskerettighetssituasjonen i landet forverret seg og demokratiske friheter utfordres.
BT170210 FOLKEAVSTEMNING : Håkon Randgaard Mikalsen og Eirik Lie Reikerås skriver om menneskerettighetssituasjonen i Vest-Sahara.
AP170204 Møtet kunne blitt en start på en ønsket bedring av dialogen mellom Norge og Russland, og det var en god anledning til å ta opp vanskelige tema som menneskerettighetssituasjonen i vårt naboland og krigen i Ukraina.
DN170201 - Men jeg kan forsikre om at Stortinget og utenriks- og forsvarskomiteen i fremtiden også kommer til å være opptatt av å snakke om sikkerhetspolitikk og stille spørsmål ved menneskerettighetssituasjonen enten det gjelder Russland, USA, Tyrkia, Kina eller Norge for den del, sier Grande.
DB170201 - Jeg stiller meg uforstående til visumnekten, men kan forsikre om at Stortinget og utenriks- og forsvarskomiteen i fremtiden også kommer til å være opptatt av å snakke om sikkerhetspolitikk og stille spørsmål ved menneskerettighetssituasjonen enten det gjelder Russland, USA, Tyrkia, Kina eller Norge for den del, sier Venstre-lederen.
BT170130 FOLKEAVSTEMNING : Håkon Randgaard Mikalsen og Eirik Lie Reikerås skriver om menneskerettighetssituasjonen i Vest-Sahara.
SA170101 I sin dystre oppsummering viser han til det han omtaler som løgnene i den amerikanske valgkampen, den fryktelige borgerkrigen i Syria, Putins løgnaktige regime, Erdogans stadig mer autoritære styre, og menneskerettighetssituasjonen i Kina.
AP160228 Menneskerettighetssituasjonen i Tyrkia går fra vondt til verre.
AP160125 Men Norge vil fortsatt være klinkende klare på menneskerettighetssituasjonen og en utvikling som vi synes er bekymringsfull, sier Brende.
AP160125 Men Norge vil fortsatt være klinkende klare på menneskerettighetssituasjonen og en utvikling som vi synes er bekymringsfull, sier Brende.
AP160125> Men Norge vil fortsatt være klinkende klare på menneskerettighetssituasjonen og en utvikling som vi synes er bekymringsfull, sier Brende.