AA171121 I en spennende avstemming i kommunestyret tirsdag ettermiddag tapte ordfører Gunnar Krogstad ( Ap ), hans meningsfeller , med en fattig stemme.
AA171121 I en spennende avstemming i kommunestyret tirsdag ettermiddag tapte ordfører Gunnar Krogstad ( Ap ), hans meningsfeller , med en fattig stemme.
DB171117 ¶ ALENE HJEMME : Mitt største ønske er at en av sluttscenene i filmen « Hjemme alene » skal tjene som forbilde for Morten Wold og hans meningsfeller , skriver artikkelforfatteren.
DB171117 Mitt største ønske er at en av sluttscenene i filmen skal tjene som forbilde for Morten Wold og hans meningsfeller : Scenen der den bøllete storebroren endelig anerkjenner Kevin som noe mer enn en udugelig sengevæter, og gir ham den respekten og kjærligheten han fortjener.
DB171117 Det er lett-tjente poeng hos hans meningsfeller .
BT171113 Jeg ser stadig vekk innlegg fra meningsfeller som mener at Listhaug og innvandringskritikerne skaper en dårlig debattkultur og har en ekskluderende retorikk.
BT171113 Jeg irriterer meg over hvordan mine egne meningsfeller dekker over utfordringene innvandring gir - i frykt for å tape debatten.
BT171113 DEBATTKULTUR : Jeg ser stadig vekk innlegg fra meningsfeller som mener at innvandringskritikerne har en ekskluderende retorikk.
AP171105 Heller enn å ri på politiske prinsipper om kommunal handlefrihet, burde Bekkelund og hennes meningsfeller være bekymret for troverdigheten til et system som bruker seks milliarder kroner til et formål uten merkbar effekt.
DN171019 Det betyr også noe for deres norske meningsfeller .
DB171011 Et fristilt KrF vil finne meningsfeller i mange flere saker på vår side, sier Aps- nestleder Trond Giske.
VG171010 I ALLES FOKUS : - President Carles Puigdemont mottar applaus fra sine meningsfeller i det katalanske parlamentet tirsdag kveld.
NL171008 Forfatteren Espen Goffeng har sitt politiske ståsted godt plantet på venstresiden i norsk politikk, men har, som så mange andre meningsfeller , sett seg fortvilt på nettopp venstresidens berøringsangst overfor holdninger, skikker og ukultur som den burde vært i fremste rekke til å kritisere.
AP171002 Kanskje forteller jeg om noen ikkevoldelige islamister ( som kanskje ikke er mine meningsfeller , men dette er en alvorlig situasjon ).
DB170929 Historieformidleren Vibeke Koehler og en rekke meningsfeller står bak kronikken « Fryktløse nordmenn ? » hvor de distanserer seg fullstendig fra opptakene de sa ja til å delta i i fjor sommer.
DB170929 Herland skriver selv at hun ser på kronikken til Koehler og hennes meningsfeller som « grovt misvisende ».
DB170919 Jeg har bare ett råd til KrF : Forsøk å slå dere sammen med deres kristne meningsfeller med det riktige partinavnet, slik at dere kan bygge videre på det religiøse budskapet som allerede er lagt i nettopp De kristne.
VG170913 ) Og han tok ikke fem flate øre for å gi sine antatt egne politiske meningsfeller så ørene flagret, når det passet seg slikt.
DB170913 Et eller annet sted på veien fra da til nå fant han viljen og styrken til å igjen ta opp kampen, om enn fortsatt mutters alene på innsiden av egen arbeidsplass og profesjon, men nå med en viss støtte fra nasjonale og internasjonale meningsfeller som oss i Foreningen Tryggere Ruspolitikk - Diskusjonsforum og #LEAP ( Law Enforcement Against Prohibition ) ved Neil Woods fra den engelske avdelingen av organisasjonen.
AP170913 Frp-ordfører Tom Staahle i Ullensaker kommune har ikke problemer med å finne meningsfeller i sentrum av Jessheim.
AA170912 Zschäpe har avvist all innblanding i drapene og har i stedet lagt skylden på sine to mannlige meningsfeller , Uwe Mundlos og Uwe Böhnhardt.
NL170908 " Vi går nå ut fra at Håkon Haugli, selv om han er tidligere stortingsrepresentant for AP, stemmer på sine meningsfeller i MDG denne gang !
DB170907 Kritikken fra venstresiden mot Listhaug og hennes meningsfeller har hovedsakelig gått langs to linjer.
AP170903 Her traff de både meningsfeller og aksjonister.
DB170829 I løpet av turen over grensa møter Listhaug politifolk som jobber tett på problematikken i Rinkeby, politikere og meningsfeller .
DN170817 McMaster og deres meningsfeller .
AP170813 Mogulescu og hans meningsfeller på venstresiden i partiet ønsker at demokratene skal føre en mer progressiv politikk.
DB170808 Liberale tyveåringer i Oslo og aldrende bedehusgjengere på sørvestlandet vil være svært uenige i hvorvidt i homofile bør få gifte seg og få familie, og begge vil være mer enige med liberale eller konservative meningsfeller i andre land enn med hverandre - men debatten er på et helt annet sted enn i Norge for noen tiår siden eller i strenge religiøse samfunn rundt om i ve
DB170804 Tonje Gjevjon og hennes meningsfeller ønsker en debatt, og den er jeg gjerne med på, men først må vi klargjøre hva som faktisk er virkeligheten.
DB170804 Tonje Gjevjon og hennes meningsfeller bak nettsiden « Tryggikroppen.com » er bekymret for at man i et samfunn der transpersoner blir mer og mer akseptert, glemmer spekteret.
DB170801 Og du kan - forhåpentligvis, hvis du er heldig nok til å omgås fornuftige meningsfeller - være like god fotballsupporter, eller muslim, eller dataspiller, eller naturverner, selv om dine andre interesser skiller seg fra det som er typisk for fotballsupportere/muslimer/dataspillere/naturvernere.
DN170724 I et lite møterom satt Støre flankert av unge koordinatorer som gjennom prosjektet hjelper andre i samme aldersgruppe på den ene siden og politiske meningsfeller som Jette Christensen på den andre.
VG170713 Mot terroristen og hans ekstreme meningsfeller .
DB170706 Visepresidentens oppfordringer hadde nådd fram til hans politiske meningsfeller som hadde samlet seg utenfor.
VG170702 I en al-Qaida video som ble publisert etter bortføringen i fjor, sa en maskert mann at gruppen er villig til å slippe kvinnen fri i bytte mot at flere av deres meningsfeller i fengsel blir løslatt.
DB170627 Det er derfor laget strenge regler for oppnevning og habilitet, nettopp for å hindre at man gir støtte til sine « egne » venner eller meningsfeller , slik Dagbladet indikerer i sin sak.
AP170618 Hun mener at hvis partiet ikke klarer å vinne frem i byrådet, så « bør det alliere seg med meningsfeller utenfor ».
AP170616 Den nazistiske organisasjonen Nordiska motståndsrörelsen fotografert under en demonstrasjon i Stockholm i 2013 til støtte for sine meningsfeller i det greske politiske partiet Gyllent daggry.
AP170517 Ebrahim Raisi er den beste til å viderebringe den islamske revolusjonen, mener Ilja Dehghan ( i midten ), her sammen med sine meningsfeller Sayed Khalafihan ( t.v. ) og Maysam Ebrahimi.
AP170517 Ebrahim Raisi er den beste til å viderebringe den islamske revolusjonen, mener Ilja Dehghan ( i midten ), her sammen med sine meningsfeller Sayed Khalafihan ( t.v. ) og Maysam Ebrahimi.
AP170514 I sine første fem år har han formet den kinesiske staten på nytt, så radikalt at han har ført Folkerepublikken inn i sin tredje historiske fase, etter Maos ideologiske galskap og den økonomiske pragmatismen til Deng Xiaoping og hans meningsfeller .
BT170508 Men også partileder Siv Jensen og hennes meningsfeller bør reflektere over hvilke midler som trengs for å nå målet.
DB170429 Øverland kunne snakke til meningsfeller om « den tiende landeplage » og gjøre seg forstått : Selv den største ateisten i salen kjente bibelreferansen.
AP170429 Den nazistiske organisasjonen Nordiska motståndsrörelsen fotografert under en demonstrasjon i Stockholm i 2013 til støtte for sine meningsfeller i det greske politiske partiet Gyllent daggry.
AA170426 Kongressrepresentant Charlie Dent, en av de moderate, sier han ikke kjenner til noen meningsfeller som har ombestemt seg og varslet at de vil støtte forslaget.
DA170423 Arne Myrdal visste han hadde meningsfeller på stedet.
VG170420 - Begrenset ytringsrom er jo noe Rolness og kanskje særlig hans meningsfeller i kommentarfeltet vanligvis er veldig opptatt av, sier Bjørnersen.
BT170420 POLITIKER : Dan Odfjell er kjent for å være rundhåndet med sine meningsfeller .
SA170418 Hest er best som pålegg, sang Øystein Sunde, men det spørs om han hadde funnet meningsfeller på Bergen Travpark på lørdag.
DA170412 Kushner kommer fra en jødisk familie, mens Bannon tilhører et miljø som er blitt anklaget for å være antisemittisk, noe Bannon og hans meningsfeller avviser at de er. ( ©NTB ) ¶
BT170412 Kushner kommer fra en jødisk familie, mens Bannon tilhører et miljø som er blitt anklaget for å være antisemittisk, noe Bannon og hans meningsfeller avviser at de er.
BT170402 m vil bruke tiden frem til det franske valget til å øke kunnskapen om Front Nationals vei mot makten, og bedre forstå likheter og ulikheter mellom de europeiske høyrepopulistiske partiene, vil få særdeles god hjelp av Elin Sørsdahl og Alf Ole Asks portrett av Marine Le Pen, hennes parti og hennes meningsfeller , skriver BTs anmelder.
AA170331 Grande fortsatte med å vise til forskjellene mellom hennes meningsfeller og populister, som hun mener bidrar til å bygge opp konflikter.
VG170327 Altså de som vil finne sin egen vei og utvikle egen stammekultur med meningsfeller .
DA170324 Diverse forsøk på benektelser av at det var tatt opp telefonsamtaler med meningsfeller , motstandere og journalister, har falt uheldig ut - det samme har lokallagets håndtering.
AP170319 Carrie Lam gir uttrykk for at hun og hennes meningsfeller blir forfulgt av politiske motstandere.
DN170316 Turpijn tror Wilders og hans populistiske meningsfeller vil utgjøre en betydelig del av det nederlandske politiske landskapet i lang tid fremover.
AA170314 Venstres Trond Åm har lenge kjempet for å få avvist planene om en ny storhall på Øya, men Åm og hans meningsfeller tape kampen mot å stanse storhallen.
BT170311 Formålet med Europride er ikke å presse homofili på Birkeland og hans meningsfeller , men å være et samlingssted for en utsatt og tidvis undertrykket gruppe av befolkningen.
SA170306 Det er helt utrolig, og åpenbart at Omdal og hans meningsfeller ikke har noe bunnivå.
BT170306 Det er helt utrolig, og åpenbart at Omdal og hans meningsfeller ikke har noe bunnivå.
AP170306 Det er helt utrolig, og åpenbart at Omdal og hans meningsfeller ikke har noe bunnivå.
SA170305 Det er helt utrolig, og åpenbart at Omdal og hans meningsfeller ikke har noe bunnivå.
VG170301 « Hans ønsker om å bygge nettverk med meningsfeller må vurderes i lys av dette.
SA170225 Bratten og hennes meningsfeller må ta inn over seg at de er på kollisjonskurs med tjenestens viktigste ressurs, helsepersonellet.
AA170221 Jørgensen og hans meningsfeller vil ha klarhet i dette.
DB170220 Men samtidig var de meningsfeller i den store dominerende saken på den tiden - begge ønsket Norge inn i EF.
VG170219 Nice-kvinnen har mange meningsfeller .
DB170218 Ut over det, ønsker ikke løgnasene å la seg bruke av Hodne til å gi henne og hennes meningsfeller oppmerksomhet i media.
BT170218 I debatten som har rast i etterkant, særlig på Akerhaugs Facebook-side, har han og hans meningsfeller gjort sitt beste for å slippe å definere begrepet.
BT170218 I debatten som har rast i etterkant, særlig på Akerhaugs Facebook-side, har han og hans meningsfeller gjort sitt beste for å slippe å definere begrepet.
DB170209 I hvilken grad mener Forskingsrådet at ME-foreningen og deres meningsfeller er de riktige medspillerne i en slik prosess ?
BT170206 LYDIG : Hvor mange meningsfeller og lydige marionetter vil Trump og hans sjefsstrateg Bannon ha samlet omkring seg innen utgangen av neste år, spør Rune Berglund Steen.
BT170206 Hvor mange meningsfeller og lydige marionetter vil Trump og Bannon ha samlet omkring seg innen utgangen av neste år ?
AP170129 Hagen og hans meningsfeller som fortsetter korstoget mot FNs klimapanel.
AP170121 Dagen etter innsettelsen av Donald Trump som president i USA møttes hans europeiske meningsfeller til en historisk ytre høyre-konferanse.
AP170121 - I går markerer et nytt Amerika, i dag et nytt Koblenz og i morgen et nytt Europa, sa også Wilders, og siktet til at USA i går fikk Donald Trump som ny president, mens dagens møte i Koblenz samlet hans politiske meningsfeller i Europa.
DB170117 Retten til privatliv omfatter ikke å sende brev til meningsfeller som man ikke forhold til, sier Emberland.
AP170117 Hagens amerikanske meningsfeller tviler også på det vitenskapelige grunnlaget for å stemple røyking, miljøgifter, sur nedbør og ødeleggelse av ozonlaget som skadelig.
DB170113 i et brev beskrevet en brutal flukt og har gjort gjentatte forsøk på å kontakte voldelige høyreekstreme i andre land, ifølge staten for å bygge nettverk med meningsfeller .
DB170112 Han kaller sine meningsfeller « etnonasjonalister », i motsetning til « multikulturalister ».
DB170111 De som er blitt stanset, har hovedsakelig vært til og fra Breiviks meningsfeller .
BT170110 Får brev fra meningsfeller
BT170110 Det er i hovedsak brev med høyreekstremt innhold til meningsfeller Anders Behring Breivik ikke kjente før 22. juli 2011 som blir stanset av fengselet.
BT170110 - Brevene som er blitt stanset er i hovedsak brev med høyreekstremt innhold til meningsfeller Breivik har fått etter 22. juli.
BT170110 Får brev fra meningsfeller
BT170110 Det er i hovedsak brev med høyreekstremt innhold til meningsfeller Anders Behring Breivik ikke kjente før 22. juli 2011 som blir stanset av fengselet.
BT170110 - Brevene som er blitt stanset er i hovedsak brev med høyreekstremt innhold til meningsfeller Breivik har fått etter 22. juli.
SA170107 Kommentarfeltet fyltes opp av både meningsfeller og motstandere, men også grove trusler, skriver Nettavisen.
SA170107 Kommentarfeltet fyltes opp av både meningsfeller og motstandere, men også grove trusler, skriver Nettavisen.
AP170107 Kommentarfeltet fyltes opp av både meningsfeller og motstandere, men også grove trusler, skriver Nettavisen.
DN170105 Det er andre gang Trump beskriver Schumer og hans meningsfeller som klovner.
FV161229 Hun mener sjefen i det amerikanske fotballforbundet, Sunil Gulati, prøver å skremme hennes meningsfeller bort fra kampen om likestilt lønn.
BT161229 Hun mener sjefen i det amerikanske fotballforbundet, Sunil Gulati, prøver å skremme hennes meningsfeller bort fra kampen om likestilt lønn.
AP161122 Fremfor å få til en ordentlig samtale om hva som er akseptabel språkbruk for en statsråd, har NOAS avsporet diskusjonen og gitt Listhaug, Fremskrittspartiet og dets meningsfeller en gavepakke, skriver hun.
AP160613 En galning uten meningsfeller ?
VG160608 Effektiv satire må gjenkjennes av flere enn dine egne klakører og meningsfeller .
AP160516 Han kaller det « verdipatriotisme », et ord som inntil nylig ville møtt voldsom motstand fra hans ideologiske meningsfeller .
BT160426 Det er på tide å våkne, jeg og mine meningsfeller .
AP160331 Svarene fra den norske høyresiden er mange av de samme som deres meningsfeller i Europa har stått for : Dereguleringer av arbeidslivet og svakere rettigheter for arbeidstagere.
AP160316 Hans mål er å knytte kontakt med meningsfeller for å videreføre sine egne holdninger og oppfatninger, sier Kursetgjerde.
AP160316 Han selv mener at dette viser at han ikke lenger er farlig, og derfor bør tillates å drive politisk virksomhet og ha kontakt med meningsfeller .
AP160316 Han har videre sagt i fengselet at han ikke er plaget med skyldfølelse, men at han savner kontakt med meningsfeller .
AP160316 Behring Breivik er blitt nektet å sende brev til flere meningsfeller og straffedømte høyreekstreme.
AP160315 Mestad argumenterte for at spredning av Breiviks tankegods til meningsfeller kunne være skadelig, og viste også til at flere personer er dømt for å ha utført eller planlagt Breivik-inspirert terror.
AP160315 Det er i hovedsak masseutsendelser til meningsfeller og brev til straffedømte høyreekstreme som blir nektet sendt og mottatt.
AP160315 Den svenske forskeren Mattias Gardell mener Breivik bruker nazihilsenen for å vise sine meningsfeller hvor han står.
AP160315 Masseutsendelser av brev til støttespillere og meningsfeller .
AP160315 De fleste vedtak om nekt knytter seg til frev til og fra tre kategorier meningsfeller og støttespillere, ifølge staten.
AP160315 - Han ønsker å fremstille seg som en martyr overfor sine meningsfeller og har vist seg å bruke usannheter for å presse frem endringer i soningsforholdene, sa Emberland, og advarte retten mot å stole på Breiviks fremstilling.
AP160218 Og sitt beste da vi sa ifra om bruk av hersketeknikker, selv om det kom fra politiske meningsfeller .
AP160210 Som jeg ser det, baner Forfang og hans meningsfeller vei for et teknokratisk og kollektivistisk rettssyn, helt fremmed for den liberale rettsstaten.
AP160128 Her er det nødvendig å presisere hva det betyr når vi omtaler Rouhani og hans meningsfeller som " moderate ".
AP160128> Her er det nødvendig å presisere hva det betyr når vi omtaler Rouhani og hans meningsfeller som " moderate ".