SA170813 FRARÅDER MELKEDRIKKING : OnlineLifeChange fraråder kundene sine å drikke melk.
FV170813 FRARÅDER MELKEDRIKKING : OnlineLifeChange fraråder kundene sine å drikke melk.
BT170813 FRARÅDER MELKEDRIKKING : OnlineLifeChange fraråder kundene sine å drikke melk.
AP170813 FRARÅDER MELKEDRIKKING : OnlineLifeChange fraråder kundene sine å drikke melk.
SA160613 Samtidig har forskere blant annet hevdet at melkedrikking kan føre til tidligere død, atet høyere inntak av melk har flere negative bivirkninger enn positive, og at inntak av mye mettet fett ( som finnes i en del feite meieriprodukter )gir høyere risiko for hjertesykdom.
FV160613 Samtidig har forskere blant annet hevdet at melkedrikking kan føre til tidligere død, atet høyere inntak av melk har flere negative bivirkninger enn positive, og at inntak av mye mettet fett ( som finnes i en del feite meieriprodukter )gir høyere risiko for hjertesykdom.
BT160613 Samtidig har forskere blant annet hevdet at melkedrikking kan føre til tidligere død, atet høyere inntak av melk har flere negative bivirkninger enn positive, og at inntak av mye mettet fett ( som finnes i en del feite meieriprodukter )gir høyere risiko for hjertesykdom.
AP160613 Samtidig har forskere blant annet hevdet at melkedrikking kan føre til tidligere død, atet høyere inntak av melk har flere negative bivirkninger enn positive, og at inntak av mye mettet fett ( som finnes i en del feite meieriprodukter )gir høyere risiko for hjertesykdom.