DA171222 Og vi skal ikke ha et Norge der mektige krefter får herje med romfolket, som nazistene gjorde med jødene.
VG171021 Siden da har hans kone gått fra ham, han er sparket fra det mektige filmselskapet sitt, og han har mistet sin plass i bransjeorganisasjonen som deler ut Oscar-prisene hvert år.
DA171021 Tyskland hadde aldri hatt en kvinnelig kansler før, og hvem skulle trodd at en beskjeden protestantisk kvinne fra DDR, det kommunistiske Øst-Tyskland, som attpåtil var barnløs og skilt, skulle bli leder for Vest-Tysklands mektige kristendemokratiske parti CDU, og så kansler i Forbundsrepublikken.
DA171021 Hun sa seinere at hun lærte å komme til enighet med de mektige uten å binde seg fullstendig til dem.
AP171020https://www.aftenposten.no/meninger/kommentar/i/XGlaE/Se-i-skyggen-av-metoo-Der-star-seksuelt-trakasserte-menn-og-kvinnelige-overgripere--Ingeborg-Senneset Etter at det ble kjent hvordan den mektige filmprodusenten Harvey Weinstein i lang tid har trakassert unge skuespillerinner i Hollywood, har millioner av kvinner delt emneknaggen #metoo i sosiale medier.
SA171019 Kampanjen startet etter at det ble kjent at den mektige filmprodusenten Harvey Weinstein i lang tid har trakassert unge skuespillere i Hollywood.
SA171019 Etter at det ble kjent hvordan den mektige filmprodusenten Harvey Weinstein i lang tid har trakassert unge skuespillerinner i Hollywood, har flere millioner delt emneknaggen #metoo i sosiale medier.
SA171019 Rosenborg-spillerne ble stående og måpe litt i møte med den mektige fotballkatedralen.
SA171019 Mektige Krestovsky Arena er klargjort for Nicklas Bendtner.
DB171019 Rosenborg gjester i kveld Zenits mektige Krestovsky Stadion - en flunkende ny stadion som rommer hele 68 000 tilskuere.
DB171019 ( Dagbladet ) : Den mektige FIS-presidenten Gian-Franco Kasper har kommet med en rekke kontroversielle utspill det siste året, blant annet da han forhåndsdømte Therese Johaug og krevde en hard straff før saken var behandlet.
DB171019 Han forteller om da han gikk til angrep mot den mektige tobakksindustrien.
DA171019 Den mektige filmprodusenten har tidligere benektet enhver anklage om seksuelle handlinger uten samtykke.
BT171019https://www.bt.no/kultur/i/MM5ro/-Zombiefilm-eller-elektrofest-Her-er-fem-fine-tips-for-helgen Hvorfor : Har du ikke hørt Carl Orffs mektige Carmina Burana, er det på tide.
AP171019https://www.aftenposten.no/meninger/kommentar/i/1gQ1l/Naringsministeren-forstar-ikke-naringen Denne uken bestemmer et lite knippe mektige menn hva du skal spise det neste året.
AP171019https://www.aftenposten.no/kultur/i/zR5nw/Regissor-Ulrik-Imtiaz-Rolfsen--Filmbransjen-er-for-tause-om-seksuell-trakassering Kampanjen startet etter at det ble kjent at den mektige filmprodusenten Harvey Weinstein i lang tid har trakassert unge skuespillere i Hollywood.
AP171019https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Velkommen-til-galskapens-arena_-Rosenborg-243990b.html Rosenborg-spillerne ble stående og måpe litt i møte med den mektige fotballkatedralen.
AP171019https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Velkommen-til-galskapens-arena_-Rosenborg-243990b.html Mektige Krestovsky Arena er klargjort for Nicklas Bendtner.
AA171019 Men kommunistenes mektige partisekretær, Josef Stalin, og hans sterke vennekrets, sørget ganske raskt for at Trotskij ble utmanøvrert, sendt til Sibir og fratatt all makt og myndighet.
AA171019 Etter at det ble kjent hvordan den mektige filmprodusenten Harvey Weinstein i lang tid har trakassert unge skuespillerinner i Hollywood, har flere millioner delt emneknaggen #metoo i sosiale medier.
VG171018 « Robert Kardashian og hans mektige , hevngjerrige familie har gjort nok skade på saksøkers karriere og profesjonelle rykte, som hun på egen hånd har bygget fra grunnen, uten hjelp fra et berømt etternavn.
VG171018 Ekskjæresten til Rob Kardashian mener den « mektige og hevngjerrige » familien har ødelagt for henne.
VG171018 Etter over 40 anklager om seksuell trakassering og misbruk trekker Hollywood-produsent Harvey Weinstein seg fra styret i sitt mektige filmselskap.
DN171018 Der har den mektige CDU-veteranen Wolfgang Schäuble regjert de siste åtte årene.
DB171018 I dag fyller den mektige mannen 65 år.
DB171018 ( Dagbladet ) : Xenia Sobtsjak ( 35 ) var først og fremst kjent for omverden som en av Russlands mest kjente TV-ansikter og en profilert kjendis som har blitt beskrevet som « Russlands svar på Paris Hilton », før hun plutselig dukket opp i demonstrasjoner mot landets mektige leder Vladimir Putin for seks år siden.
DA171018 Men det er ikke nok til å tvinge mektige og rike spillere til noe som helst.
AP171018https://www.aftenposten.no/kultur/i/A48Xr/Norske-skuespillere-forteller-om-omfattende-seksuell-trakassering Etter at det ble kjent hvordan den mektige filmprodusenten Harvey Weinstein i lang tid har trakassert unge skuespillerinner i Hollywood, har flere millioner delt emneknaggen #metoo i sosiale medier.
AA171018 Både lokale tjenestemenn i små landsbyer og mektige partitopper er fjernet fra stillingene sine og stilt for retten.
VG171017 I kjølvannet av påstandene om sex-overgrep og - trakassering fra produsent Harvey Weinstein, snakker hele Hollywood om problemet med at mektige menn misbruker makten de har i filmindustrien.
VG171017 Vi suser forbi idylliske tjern, rislende bekker og mektige fjell.
DN171017 Kampen om å få den mektige sentralbanksjef-stillingen i USA spisser seg til.
DN171017 Det har en stund vært kjent at Trumps rådgivere skal ha fått en endelig liste med fem aktuelle og anbefalte navn til den mektige stillingen som sjef for Federal Reserve ( FED ).
DB171017 al-Raqqawi hadde flere mektige verv i den religiøse politistyrken al-Hisbah, og fortalte at ha hadde troa på IS, h elt fram til de begynte å slakte folk, og henrette alle og enhver.
DA171017 Det begynte med en klagesang fra mørket, en tom scene badet i blågrønt lys og over høyttalerne den mektige « Three Seasons In Wyoming » som Cave og Warren Ellis har levert til den moderne westernfilmen « Wind River ».
AP171017https://www.aftenposten.no/verden/i/RPJgd/Nord-Korea-kan-bli-festbrems-under-Kinas-partikongress President Xi Jinping er Kinas mektige mann.
AP171017https://www.aftenposten.no/verden/i/8edwG/Na-kan-Xi-Jinping-bli-like-mektig-som-Mao I sommer ble for eksempel Sun Zhengcai, den mektige partilederen i Chongqing og en sannsynlig fremtidig lederkandidat, fjernet fra makten.
AP171017https://www.aftenposten.no/osloby/i/9jmK5/Graver-frem-middelalderbyen--for-toget-kommer NIKU har holdt på i Gamlebyen siden 2012, og akkurat nå kravler et 30-talls arkeologer rundt i søle på leting etter spor som kan fortelle om byens fortid rett på nedsiden av det som en gang var biskopens mektige borg.
AP171017https://www.aftenposten.no/osloby/i/9jmK5/Graver-frem-middelalderbyen--for-toget-kommer Hittil har vi trodd at det før reformasjonen var forbeholdt konger og mektige geistlige å bo i murhus, men det kan være feil.
AP171017https://www.aftenposten.no/norge/i/oddaB/Millioner-deler-i-sosiale-medier-at-de-har-blitt-utsatt-for-seksuell-trakassering Til The New York Times uttrykker hun at bruken av sosiale medier gjør at informasjon som forsøkes å begraves av mektige personer likevel kommer til overflaten.
DB171016 Hun fikk forrige uke en rolle i Nord-Koreas politbyrå - den utøvende makten i landets mektige arbeiderparti.
DB171016 Dette ved å skifte ut partiets mektige skikkelser med sine egne folk. Én av disse skal være Kim Yo-jongs svigerfar, Choe Ryong-hae.
DB171016 Den mektige partisekretæren ble for en uke siden utnevnt som leder for arbeiderpartiets militærkommisjon.
DB171016 Facebook-innlegget kommer i kjølvannet av anklagene mot den mektige filmprodusenten Harvey Weinstein, som flere av Hollywoods største kvinnelige stjerner sier de er blitt seksuelt trakassert av.
DB171016 En effektiv kamp mot mektige mennesker som tråkker over grenser kan ikke være styrt av spontan og rettferdig harme.
BT171016https://www.bt.no/nyheter/utenriks/i/k4KdA/Bjrk-anklager-Lars-von-Trier-for-seksuell-trakassering Facebook-innlegget kommer i kjølvannet av anklagene mot den mektige filmprodusenten Harvey Weinstein, som flere av Hollywoods største kvinnelige stjerner sier de er blitt seksuelt trakassert av.
AP171016https://www.aftenposten.no/norge/i/45k0R/Debattant-Sextrakassering-blir-sett-pa-som-bagateller-ogsa-i-Norge En rekke mektige menn har de siste årene blitt felt av saker om sextrakassering og overgrep.
AA171016 Facebook-innlegget kommer i kjølvannet av anklagene mot den mektige filmprodusenten Harvey Weinstein, som flere av Hollywoods største kvinnelige stjerner sier de er blitt seksuelt trakassert av.
DN171015 Trump kritiserte revolusjonsgarden og opplyste i talen at USA innfører nye sanksjoner mot den mektige iranske elitestyrken som har sin egen hær, marine og flyvåpen.
DA171015 Årsaken til at den mektige filmprodusenten fjernes fra Oscar-akademiet, er beskyldningene mot Weinstein om voldtekt og andre seksuelle overgrep.
AP171015https://www.aftenposten.no/verden/i/pJPqG/Iranere-ut-mot-Trump-etter-talen Trump kritiserte revolusjonsgarden og opplyste i talen at USA innfører nye sanksjoner mot den mektige iranske elitestyrken som har sin egen hær, marine og flyvåpen.
AP171015https://www.aftenposten.no/verden/i/EdxR5/Weinstein-etterforskes-for-seksuelle-overgrep-i-England En rekke mektige menn har de siste årene blitt felt av saker om sextrakassering og overgrep.
AP171015https://www.aftenposten.no/verden/i/EdxR5/Weinstein-etterforskes-for-seksuelle-overgrep-i-England Den mektige filmprodusenten har tidligere benektet enhver anklage om seksuelle handlinger uten samtykke.
AP171015https://www.aftenposten.no/kultur/i/JVgoj/Weinstein-er-ikke-alene-om-a-bli-felt-av-trakasseringsavsloringer En rekke mektige menn har de siste årene blitt felt av saker om sextrakassering og overgrep.
AP171015https://www.aftenposten.no/kultur/i/JVgoj/Weinstein-er-ikke-alene-om-a-bli-felt-av-trakasseringsavsloringer ) er bare den siste i en lang rekke kjente og mektige menn som anklages for seksuell trakassering.
AA171015 Trump kritiserte revolusjonsgarden og opplyste i talen at USA innfører nye sanksjoner mot den mektige iranske elitestyrken som har sin egen hær, marine og flyvåpen.
AA171015 Årsaken til at den mektige filmprodusenten fjernes fra Oscar-akademiet, er beskyldningene mot Weinstein om voldtekt og andre seksuelle overgrep.
DN171014 I talen kalte Trump Iran et diktatur og opplyste at USA innfører nye sanksjoner mot landets revolusjonsgarde - den mektige iranske elitestyrken som har sin egen hær, marine og flyvåpen.
DB171014 al-Raqqawi hadde også flere mektige verv i den religiøse politistyrken al-Hisbah, han var emir i IS' logistikkomité, og emir for en del av innvandringspolitiet.
DB171014 I 2017 er tallet nede i en fjerdedel, og EU-landene med sosialdemokratiske regjeringer er ikke blant de store og mektige .
BT171014https://www.bt.no/nyheter/utenriks/i/l7w2y/Harvey-Weinstein-kastet-ut-av-Oscar-akademiet Årsaken til at den mektige filmprodusenten fjernes fra Oscar-akademiet, er beskyldningene mot Weinstein om voldtekt og andre seksuelle overgrep.
AP171014https://www.aftenposten.no/verden/i/qzPVm/Rouhani-med-sterk-kritikk-av-Trumps-uttalelser-om-atomavtalen Trump kritiserte Irans revolusjonsgarde, og opplyste fredag, i en tale om Iran og landets atomprogram, at USA innfører nye sanksjoner mot den mektige iranske elitestyrken som har sin egen hær, marine og flyvåpen.
AP171014https://www.aftenposten.no/verden/i/6p3QQ/Harvey-Weinstein-kastet-ut-av-Oscar-akademiet Årsaken til at den mektige filmprodusenten fjernes fra Oscar-akademiet, er beskyldningene mot Weinstein om voldtekt og andre seksuelle overgrep.
AA171014 I talen kalte Trump Iran et diktatur og opplyste at USA innfører nye sanksjoner mot landets revolusjonsgarde - den mektige iranske elitestyrken som har sin egen hær, marine og flyvåpen.
AA171014 I talen kalte Trump Iran et diktatur og opplyste at USA innfører nye sanksjoner mot landets revolusjonsgarde - den mektige iranske elitestyrken som har sin egen hær, marine og flyvåpen.
DN171013 Presidenten erklærte at han innfører nye sanksjoner mot landets revolusjonsgarde - den mektige iranske elitestyrken som har sin egen hær, marine og flyvåpen.
DA171013 Presidenten erklærte at han innfører nye sanksjoner mot landets revolusjonsgarde - den mektige iranske elitestyrken som har sin egen hær, marine og flyvåpen.
AP171013https://www.aftenposten.no/verden/i/XxbP7/Tillerson-bekrefter-Trump-skroter-ikke-Iran-avtalen President Donald Trump trekker ikke USA fra atomavtalen, men kommer til å straffe Irans mektige revolusjonsgarde.
AA171013 Presidenten erklærte at han innfører nye sanksjoner mot landets revolusjonsgarde - den mektige iranske elitestyrken som har sin egen hær, marine og flyvåpen.
DN171012 Han kan også komme til å kunngjøre nye sanksjoner mot Iran eller straffetiltak mot den mektige revolusjonsgarden i landet.
DB171012 Disse nye og svært alvorlige anklagene benektet den mektige filmprodusenten via en talsperson.
DA171012 Flere har måtte gå fra mektige posisjoner i TV-bransjen etter overgrepsanklager den siste tida, som 21st Century Fox-sjef Roger Ailes og TV-veteranen i Fox News, Bill O'Reilly.
DA171012 Da er det ikke lenger fritt fram for at « mektige Hollywoodmenn piller på håpefulle skuespillere », som Engseth sier.
DA171012 Etter det første The New York Times-oppslaget fikk Weinstein sparken i det mektige filmselskapet han eier sammen med broren Bob Weinstein.
DA171012 Etter det første oppslaget fikk Weinstein sparken i det mektige filmselskapet han eier sammen med broren Bob Weinstein.
AP171012https://www.aftenposten.no/verden/i/VKEQr/Trump-avgjor-Iran-avtalens-skjebne Han kan også komme til å kunngjøre nye sanksjoner mot Iran eller straffetiltak mot den mektige revolusjonsgarden i landet.
AA171012 Etter det første New York Times-oppslaget fikk Weinstein sparken i det mektige filmselskapet han eier sammen med broren Bob Weinstein.
AA171012 Han kan også komme til å kunngjøre nye sanksjoner mot Iran eller straffetiltak mot den mektige revolusjonsgarden i landet.
DB171011 KrF gjorde et elendig valg, men havnet i den mektige vippeposisjonen.
DB171011 Den mektige republikanske speakeren, Paul Ryan, blir omtalt som en « speidergutt ». 170 centimeter høye Corker blir kalt « vesle Corker ».
VG171010 På slutten av 90-tallet, da filmen « Playing by Heart » skulle lanseres, la den mektige produsenten an på henne på et hotellrom, forteller hun.
DN171010 Tanken er at tiltaket kan ha en viss suksess fordi det er de mektige elitene som i størst grad blir skadelidende, og dermed kan utøve press på egne myndigheter.
DB171010 For den mektige fotballnasjonen ligger utrolig nok på en sjetteplass i kvalifiseringsgruppa, med én fattig kamp igjen å spille.
DB171010 Disse nye og svært alvorlige anklagene benekter den mektige filmprodusenten via en talsperson : ¶
SA171009 Med sine mektige viking-rop, kopierte selv vertsnasjonen feiringen under mesterskapet.
DB171009 Mange venter at kommende partikongress skal bli enda en kroning av mektige Xi Jinping.
DB171009 Etter New York Times' omfattende avsløring sto flere kvinner fram med sine angivelige episoder med den mektige Hollywood-profilen, og søndag ble det kjent at Weinstein har fått sparken fra sitt eget selskap.
DB171009 Meryl Streep har tidligere takket Weinstein for samarbeidet, og da hun under « Golden Globe»-utdelingen i 2012 vant prisen for « Beste kvinnelige skuespiller » i « The Iron Lady », holdt hun en lang takketale hvor hun til slutt hyllet den mektige filmprodusenten.
DA171009 I « Monster » brukes den åpne vidda, den mektige himmelen og den tette myrskogen som virkningsfull ramme og stemningssetter.
AP171009https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Historisk-Na-skal-Island-skrive-VM-saga-243548b.html Med sine mektige viking-rop, kopierte selv vertsnasjonen feiringen under mesterskapet.
VG171008 Ifølge Steve Billet, som er leder for masterutdanningen i lovgivning ved George Washington-universitet i USAs hovedstad, er forklaringen den ekstremt mektige og rike lobbyorganisasjonen The National Rifle Association ( NRA ).
DB171008 Men etter å ha satt inn flere militære enheter, og to kanoner, måtte husmennene gi opp mot de mektige motstanderne.
DB171008 Slikt gjør man ikke, i hvert fall ikke når man har med den mektige Sivilgarden å gjøre.
DB171008 Etter at de alvorlige anklagene mot den mektige filmskaperen ble kjent, har det vært en like stor påkjenning for familien som det tilsynelatende har vært for Weinstein.
DA171008 Nord-Koreas leder Kim Jong-un har forfremmet lillesøsteren Kim Yo-jong til en høyere stilling i det mektige kommunistpartiet som styrer landet.
AP171008https://www.aftenposten.no/verden/i/lpgwL/Kim-forfremmer-sin-lillesoster-til-topp-posisjon I 2014 omtalte Nord-Koreas statlige nyhetsbyrå KCNA henne som underdirektør i en avdeling av partiets mektige sentralkomité.
AA171008 Nord-Koreas leder Kim Jong-un har forfremmet lillesøsteren Kim Yo-jong til en høyere stilling i det mektige kommunistpartiet som styrer landet.
DB171007 I dag fyller den mektige mannen 65 år.
DB171007 Vladimir Putins grunnleggende verdier, som ble skapt i barneårene, er lett gjenkjennelige i intervjuboka « Den første person », som ble gitt ut vinteren 2000, og som fortsatt er det nærmeste biografiske materialet om Russlands mektige president.
AA171007 NTNU Handelshøyskolen er en av landets eldste handelshøyskoler med historie tilbake til den mektige trønderske industrimannen Adolf Øien ( 1849 - 1918 ), som først hadde en visjon om handelshøyskole i Trondheim.
VG171006 Ifølge The Times skal flere titalls av Weinsteins tidligere og nåværende ansatte ha sagt at de visste om upassende oppførsel, men bare en håndfull konfronterte den mektige produsenten.
DB171006 Men nå er den mektige Hollywood-kjempen i alvorlig trøbbel.
DB171005 LOGOEN : Den lokale færøyske nett-oversetteren unnlater ikke å komme med et lite spark til mektige Google, som foreløpig ikke har færøysk i sin oversetter-tjeneste.
DA171005 I 2000 kritiserte han i en bok republikanerne for å « avvise selv begrensede restriksjoner », og at de kun fulgte den mektige lobbyaktøren National Riffles' Association ( NRA ) sin linje.
DA171005 Den mektige lobbyaktøren NRA endte også opp med å punge ut for Trumps kandidatur.
DA171005 Tilhengerne av strengere våpenlover er rett og slett ikke like lidenskapelige eller mektige , sier USA-forskeren.
DA171005 Den mektige interesseorganisasjonen National Rifle Association ( NRA ) kalles også « USAs tredje største parti ».
DA171005 USAs mektige lobbyorganisasjon NRA, oppfordrer torsdag amerikanske myndigheter til å vurdere nye restriksjoner rundt halvautomatiske våpen.
AP171005https://www.aftenposten.no/verden/i/zvnGq/Vapenlobbyen-NRA-bryter-stillheten-etter-Las-Vegas-massakren « Gjenstander som er laget for å få halvautomatiske rifler til å fungere som helautomatiske rifler, bør underlegges ytterligere reguleringer », uttaler den mektige våpenlobbyorganisasjonen.
AP171005https://www.aftenposten.no/verden/i/zvnGq/Vapenlobbyen-NRA-bryter-stillheten-etter-Las-Vegas-massakren Nå har også den mektige våpenlobbyen National Rifle Association ( NRA ) kommet på banen etter å ha vært helt stille i flere dager.
AP171005https://www.aftenposten.no/verden/i/eAnlg/Iran-avtalen-er-en-av-favorittene-til-a-fa-Nobels-fredspris Pavens sterke utspill om klimaendringer, flyktninger og fattigdomsbekjempelse går ofte på tvers av hva mektige statsledere mener og gjør, noe som bidrar til at mange ønsker å se ham i Oslo rådhus 10. desember for å motta fredsprisen.
AA171005 Det er ingen overraskelse, Trump brukte mye av valgkampen til å forsikre den mektige våpenlobbyen om at han ikke ville gjøre det vanskeligere for folk å eie eget våpen.
DB171004 Nå hevder den mektige lobbyisten at han fikk adressen av Sandberg selv ¶
DB171004 - Det åtte år lange angrepet på deres « Second Amendment»-friheter har nådd sin knusende slutt, sa Trump i en tale til den mektige våpenlobbyen National Rifle Association ( NRA ) i april.
AP171004https://www.aftenposten.no/verden/i/mO2rE/For-99-dollar-kan-amerikanere-gjore-om-vapen-til-a-skyte-flere-hundre-skudd-i-minuttet Den mektige amerikanske våpenlobbyen har kalt tidligere versjoner av lovforslaget for « The Hearing Protection Act ».
DB171003 - Det åtte år lange angrepet på deres « Second Amendment»-friheter har nådd sin knusende slutt, sa Trump i en tale til den mektige våpenlobbyen National Rifle Association ( NRA ) i april.
SA171002https://www.aftenbladet.no/100Sport/fotball/Trist-Piqu-matte-overtales-av-Messi-Na-venter-Spania---Er-jeg-et-problem_-slutter-jeg-243233b.html Til slutt ble kampen, som endte med 3-0-seier for hjemmelaget, spilt foran tomme tribuner på den mektige arenaen.
SA171002 Til slutt ble kampen, som endte med 3-0-seier for hjemmelaget, spilt foran tomme tribuner på den mektige arenaen.
DB171002 Dermed fortsetter den lydløse og mektige protesten blant NHL-spillerne.
AP171002https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Trist-Piqu-matte-overtales-av-Messi-Na-venter-Spania---Er-jeg-et-problem_-slutter-jeg-243233b.html Til slutt ble kampen, som endte med 3-0-seier for hjemmelaget, spilt foran tomme tribuner på den mektige arenaen.
VG170930 Instagram : ingarborg ¶ www.facebook.com/ingeborg.h.amundsen ¶ MEKTIGE MENN : Putin og Erdogan er begge strategiske maktpolitikere.
VG170930 De to mektige mennene skal ha sittet ved middagsbordet i nesten to timer.
AP170930https://www.aftenposten.no/verden/i/nzveJ/Da-han-ville-gjore-sentrum-bilfritt_-fikk-han-en-kule-i-posten-Europas-borgere-krangler-om-fremtidens-byer Langs kanalene, på broene, utenfor de mektige kirkene og på torgene.
AP170930https://www.aftenposten.no/verden/i/JkXd6/Har-Putin-rett-i-at-krigen-i-Syria-snart-er-over Iran kan ha blitt for mektige i Syria ¶
AP170930https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/XKvJg/Kort-sagt_-sondag-1-oktober Om våren og forsommeren blomstrer magnolia og syrin, og de mektige kastanjetrærne er et syn i blomstringstiden.
VG170929 Navalnyj har de siste årene blitt regnet som en de krasseste kritikerne av Russlands mektige president Vladimir Putin.
NL170929 Tilsynelatende var ikke dette noen dårlig deal ; de mektige ressursene langs kysten tatt i betraktning.
NL170929 For i Finnmark har den mektige staten gjennom finnmarksloven overlatt hele den tidligere " statsgrunnen " til Finnmarks befolkning, samene innbefattet.
AP170929https://www.aftenposten.no/reise/Hvorfor-skal-du-gidde-a-bruke-3040-timer-pa-en-strekning-som-ellers-kan-gjennomfores-pa-under-to--10231b.html Nøyaktig når gammelt må vike for nytt, er med andre ord vanskelig å spå, men det er liten tvil om at den dovne reisen langs Vietnams mektige kystlinje på et tidspunkt vil være historie.
AP170929https://www.aftenposten.no/reise/Hvorfor-skal-du-gidde-a-bruke-3040-timer-pa-en-strekning-som-ellers-kan-gjennomfores-pa-under-to--10231b.html Hundrevis av huler finnes her i de mektige kalksteinsfjellene, inkludert verdens største.
AP170929https://www.aftenposten.no/reise/Hvorfor-skal-du-gidde-a-bruke-3040-timer-pa-en-strekning-som-ellers-kan-gjennomfores-pa-under-to--10231b.html Hue : Midtpunktet på reisen og tidligere setet for det mektige Nguyen-dynastiet.
AA170929 Senterpartiet, med den mektige steinkjerordfører Bjørn Arild Gram i spissen, vil aller helst regjere alene i nord, uten å ha noe med søringene å gjøre.
VG170928 På veien til gruppespillet ble mektige Galatasaray, samt Fola Esch fra Luxembourg og greske PAOK slått ut i kvalifiseringen.
SA170927https://www.aftenbladet.no/100Sport/fotball/Truer-Barcelona-med-utkastelse-fra-spansk-fotball--En-del-av-et-politisk-spill-242836b.html Den mektige La Liga-sjefen Javier Tebas mener en katalansk løsrivelse kan få store konsekvenser for spansk fotball.
SA170927https://www.aftenbladet.no/100Sport/fotball/Truer-Barcelona-med-utkastelse-fra-spansk-fotball--En-del-av-et-politisk-spill-242836b.html Bare se på uttalelsen fra den mektige La Liga-sjefen Javier Tebas i ESPN : ¶
SA170927 Den mektige La Liga-sjefen Javier Tebas mener en katalansk løsrivelse kan få store konsekvenser for spansk fotball.
SA170927 Bare se på uttalelsen fra den mektige La Liga-sjefen Javier Tebas i ESPN : ¶
FV170927https://www.fvn.no/100Sport/fotball/Truer-Barcelona-med-utkastelse-fra-spansk-fotball--En-del-av-et-politisk-spill-242836b.html Den mektige La Liga-sjefen Javier Tebas mener en katalansk løsrivelse kan få store konsekvenser for spansk fotball.
FV170927https://www.fvn.no/100Sport/fotball/Truer-Barcelona-med-utkastelse-fra-spansk-fotball--En-del-av-et-politisk-spill-242836b.html Bare se på uttalelsen fra den mektige La Liga-sjefen Javier Tebas i ESPN : ¶
DB170927 Vi forventer en utenrikspolitikk som står prinsippfast opp for vernet om menneskerettighetene - også når motparten er en mektig nabo i øst, har sterke maktmidler og mektige venner.
DA170927 Ifølge Trump er det spesielt familier med lav og middels inntekt som vil nyte godt av skattekuttene, ikke de rike og mektige .
BT170927https://www.bt.no/100Sport/fotball/Truer-Barcelona-med-utkastelse-fra-spansk-fotball--En-del-av-et-politisk-spill-242836b.html Den mektige La Liga-sjefen Javier Tebas mener en katalansk løsrivelse kan få store konsekvenser for spansk fotball.
BT170927https://www.bt.no/100Sport/fotball/Truer-Barcelona-med-utkastelse-fra-spansk-fotball--En-del-av-et-politisk-spill-242836b.html Bare se på uttalelsen fra den mektige La Liga-sjefen Javier Tebas i ESPN : ¶
AP170927https://www.aftenposten.no/verden/i/KdygX/Trump-gikk-for-forste-gang-pa-en-valgsmell-Deretter-slettet-han-twittermeldinger-med-stotte-til-taperen Den mektige våpenlobbyen National Rifle Association gikk også tungt inn med støtte til Strange og pepret delstaten med reklamefilmer rettet mot motkandidatens påståtte upålitelighet i våpensaker.
AP170927https://www.aftenposten.no/verden/i/4ydee/Trump-lover-historiske-skattelettelser Ifølge Trump er det spesielt familier med lav og middels inntekt som vil nyte godt av skattekuttene, ikke de rike og mektige .
AP170927https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Truer-Barcelona-med-utkastelse-fra-spansk-fotball--En-del-av-et-politisk-spill-242836b.html Den mektige La Liga-sjefen Javier Tebas mener en katalansk løsrivelse kan få store konsekvenser for spansk fotball.
AP170927https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Truer-Barcelona-med-utkastelse-fra-spansk-fotball--En-del-av-et-politisk-spill-242836b.html Bare se på uttalelsen fra den mektige La Liga-sjefen Javier Tebas i ESPN : ¶
AA170927 Ifølge Trump er det spesielt familier med lav og middels inntekt som vil nyte godt av skattekuttene, ikke de rike og mektige .
AA170927 Ifølge Trump er det spesielt familier med lav og middels inntekt som vil nyte godt av skattekuttene, ikke de rike og mektige .
AP170926https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/mAAXq/Vi-ma-aksjonere-for-flere-kvinnelige-advokatpartnere--Curt-A-Lier Slutte å fokusere på om det er mektige menn i bransjen som holder kvinner nede, eller om det er kvinnene selv som ikke vil gjøre det som kreves.
DA170925 De mange som overvar rettssaken mot henne i 1948, med nærmest alle landets riksaviser representert på pressebenken, ble sjokkerte da de så den tidligere så mektige og fryktede NS-toppen.
VG170923 Irans mektige øverste leder Ayatollah Ali Khamenei, skal i følge Indian Express ha kalt Trumps tale billig, stygg, latterlig og virkelighetsfjern.
VG170922 Maria Schumacher Walberg ( 35 ) og Harald Jacobsen ( 34 ) orienterte i går Aps mektige sekretariatsleder Hans Kristian Amundsen om at de kommer til å si opp sine stillinger når Giske får jobben.
VG170922 En av dem som advarte var Aps tidligere mektige partisekretær og nå stortingsrepresentant Martin Kolberg.
VG170922 Han og kollega Maria Schumacher Walberg kom sammen ut fra møtet med Støres mektige rådgiver og høyre hånd Hans Kristian Amundsen, og klubbleder Ingunn Yssen.
DA170922 Samtidig som Giske går inn i den mektige finanskomiteen, blir Tajik parlamentarisk nestleder ved siden av sin nye komitéplassering.
DA170922 Partileder Jonas Gahr Støre skal ha ønsket seg nestleder Trond Giske i den mektige finanskomiteen.
AA170922 Vi må ikke komme dit at vi som foreldre gir barna våre så stor frihet i de digitale kanalene at vi gir dem i hendene på mektige kommersielle aktører eller andre destruktive krefter i samfunnet. ( ©NTB ) ¶
VG170921 Etter det VG får opplyst innledet Amundsen møtet med en historisk leksjon for de to redaktørene, og fortalte historiene til flere av de mektige partikjempene.
NL170921 Den mektige Tana-elva, på grensen mellom Norge og Finland, har vært gjenstand for konflikt det siste året.
DA170921 STEINRØYSER : På stedet finnes mektige røyser med god utsikt.
AA170921 Stortingsrepresentant fra Sør-Trøndelag, Eva Kristin Hansen, sitter i komiteen som har besluttet å gi Giske det nye mektige vervet som finanspolitisk talsperson.
NL170920 Det tidligere så mektige styringspartiet har redusert seg selv til en ren protestbevegelse.
AP170920https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/roxE8/De-skal-avgjore-kampen-om-posisjoner-i-Aps-stortingsgruppe Den mektige komiteen som skal fordele 49 Ap-representanter på 12 stortingskomiteer, ledes av partisekretær Kjersti Stenseng.
AA170920 Den mektige komiteen som skal fordele 49 Ap-representanter på 12 stortingskomiteer, ledes av partisekretær Kjersti Stenseng.
SA170919https://www.aftenbladet.no/100Sport/fotball/Da-etterforskeren-motte-den-mektige-fotballtoppen_-ble-han-forferdet-over-oppforselen-hans--Dypt-urovekkende-238963b.html | Da etterforskeren møtte den mektige fotballtoppen, ble han forferdet over oppførselen hans : - Dypt urovekkende ¶
VG170918 Støre skal deretter ha tilbudt Marthinsen fremtredende verv i mindre viktige komiteer i bytte mot den mektige posten i finanskomiteen.
VG170918 Hadia Tajik skal internt ha gitt uttrykk for at hun vil være « ukomfortabel » med en situasjon hvor hun « bare » er partiets nestleder og parlamentarisk nestleder, mens Giske er nestleder og lederen av partiets mektige finansfraksjon, etter det VG forstår.
AP170918https://www.aftenposten.no/viten/i/8n0aW/Vikingsamfunnet-var-fredelig Knut den mektige døde 12. november 1035.
VG170917 Mange av drapene skyldes stridigheter mellom mektige , og svært voldelige narkokarteller og kriminelle gjenger.
SA170917https://www.aftenbladet.no/100Sport/idrettspolitikk/Kulturministeren-krever-bedre-kjonnsbalanse-i-IOC-242180b.html Den mektige idrettsorganisasjonen har snaut 20 prosent kvinnelige medlemmer.
SA170917 Den mektige idrettsorganisasjonen har snaut 20 prosent kvinnelige medlemmer.
DB170917 Så hvordan gikk det med de en gang så mektige narkobossene ?
DB170917 En time før valglokalene stengte sist mandag innledet Arbeiderpartiets erfarne og mektige sekretariatsleder, Hans Kristian Amundsen, på en valgvake på Theatercafeen i regi av kommunikasjonsbyrået First House.
AP170917https://www.aftenposten.no/100Sport/idrettspolitikk/Kulturministeren-krever-bedre-kjonnsbalanse-i-IOC-242180b.html Den mektige idrettsorganisasjonen har snaut 20 prosent kvinnelige medlemmer.
AA170917 Forfatteren Jim Collins peker på hvordan store, mektige selskaper endte sin suksess.
VG170916 Offentlig sektor vokser, og det mektige Fagforbundet som organiserer mange av de ansatte her, blir stadig mektigere.
DB170916 Dette samtidig som Veselnitskaja heller ikke vil si noe om forbindelsene hun angivelig har til mektige russere.
DB170916 Mektige forbindelser ¶
DB170916 Men de som vil stanse filmen er også mektige mennesker som den framtredende parlamentarikeren Natalia Polkonskaja, som er en slags uoffisiell leder av ei gruppe som kaller seg « Tsar-tilbederne ».
DB170915 Det skjer bare ti dager etter at Agnelli ble valgt til ny formann for den mektige Europeiske klubbforeningen ( ECA ).
DB170915 For det er bare den mektige olympiske bevegelsen som har penger nok samt politisk og kulturell innflytelse til å sette avgjørende fart på dopingkampen.
AP170915https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/O4dbk/Blir-hun-Norges-forste-kvinnelige-utenriksminister Nå er spekulasjonene i gang om hvem som vil overta den mektige posten i Regjeringen.
VG170914 For øvrig er det samme, gamle leksa i Champions League, akkurat sånn det har sett ut de siste sesongene : De store og mektige kjører over de små og fattige.
VG170914 Tvert imot : Aps mektige sekretariatsleder på Stortinget, Støres nære rådgiver Hans Kristian Amundsen, tok ordet og satte Bals på plass.
DB170914 IKKE AKKURAT KUNSTGRESS : Rosenborg trente i mektige kulisser på Estadio Anoeta i går kveld.
DB170913 Video : CNN / NTB Scanpix ¶ MEKTIGE KREFTER : Deler av kystområdene i Sør-Miami er oversvømt på grunn av stor nedbørsmengde og stormflom.
AP170912https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/xnn7n/Ap-topper-vil-evaluere-ledelsen-etter-valgnederlaget Klokken 14.00 samles det mektige sentralstyret i Ap på partikontoret.
AP170912https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/KwV66/Jonas-Gahr-Store-besokte-moren-pa-sykehjemmet-for-han-dro-til-oppvaskmote-om-det-elendige-valget Der sitter blant andre LOs mektige leder Hans Christian Gabrielsen og lederne i to av LOs største forbund.
AA170912 Syriske regjeringsstyrker har hatt stor framgang på slagmarken det siste året, godt hjulpet av luftstøtte fra Russland og mektige allierte som den libanesiske Hizbollah-militsen.
SA170911https://www.aftenbladet.no/100Sport/fotball/De-hadde-akkurat-knust-byrivalen_-men-utenfor-stadion-sto-Barcelona-supportere-i-ko-for-a-kreve-endringer-241804b.html Vi anbefaler denne bakgrunnssaken : Da etterforskeren møtte den mektige fotballtoppen, ble han forferdet over oppførselen hans : - Dypt urovekkende i ¶
SA170911 Vi anbefaler denne bakgrunnssaken : Da etterforskeren møtte den mektige fotballtoppen, ble han forferdet over oppførselen hans : - Dypt urovekkende i ¶
DB170911 MEKTIGE KREFTER : Deler av kystområdene i Sør-Miami er oversvømt på grunn av stor nedbørsmengde og stormflom.
DB170911 MEKTIGE KREFTER : Deler av kystområdene i Sør-Miami er oversvømt på grunn av stor nedbørsmengde og stormflom.
AP170911https://www.aftenposten.no/verden/i/Kw9oX/Na-begynner-opprydningen-etter-Irma En synkende båt i marinaen i Palm Shores på Floridas vestkyst vitner om de mektige naturkreftene som herjet da orkanen Irma passerte området på søndag.
AP170911https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/De-hadde-akkurat-knust-byrivalen_-men-utenfor-stadion-sto-Barcelona-supportere-i-ko-for-a-kreve-endringer-241804b.html Vi anbefaler denne bakgrunnssaken : Da etterforskeren møtte den mektige fotballtoppen, ble han forferdet over oppførselen hans : - Dypt urovekkende ¶
SA170910https://www.aftenbladet.no/100Sport/fotball/Odegaard-og-Thorsbys-Heerenveen-rundspilte-storlag-241748b.html Søndag var begge to med da mektige PSV kom på besøk.
SA170910 Søndag var begge to med da mektige PSV kom på besøk.
AP170910https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Odegaard-og-Thorsbys-Heerenveen-rundspilte-storlag-241748b.html Søndag var begge to med da mektige PSV kom på besøk.
VG170909 Følelsene fosser fram blant « de elendige » som utgjør persongalleriet i dette mektige musikalske epos.
VG170908 Kadyrov er Tsjetsjenias mektige , og høyst kontroversielle, president.
VG170907 * 1 Aleris Ungplan & BOI er Norge største barnevernsaktør og kontrolleres av det svenske investeringsselskapet Investor, som eies av den mektige finansfamilien Wallenberg.
DN170907 Det New York-baserte selskapet har hyret advokater fra advokatbyrået Kirkland & Ellis for å restrukturere selskapets massive gjeld, som ifølge personer med kjennskap til saken som Bloomberg Markets har snakket med, er det seneste tegnet på at den en gang så mektige leketøysforhandleren sliter i marked der den må konkurrere med e-handelsselskaper som Amazon.
DB170907 I ET Brasil som forsøker å reformere sitt korrupte samfunn, begynner det å bli vanlig å se politiet hente ut eldre, mektige menn fra hjemmene sine.
DB170907 ( Dagbladet ) : Under et møte i det konservative partiet Ny verden i Sør-Korea i dag delte sikkerhetsekspert Nam Sung-wook nye opplysninger om de hemmelige ungdomsåra til Nord-Koreas mektige diktator Kim Jong-un, skriver Newsweek.
DB170906 Tyskerne herjet vilt og gjorde det pinlig å være nordmann på mektige Mercedes-Benz Arena.
AP170906https://www.aftenposten.no/verden/i/rQG28/-En-sekk-med-polser-star-klar_-sa-en-av-Russlands-mektigste-menn-og-lokket-ministeren-i-en-felle-I-sekken-la-19-millioner-kroner Russere har lært at det er fare på ferde når denne mannen - den mektige Rosneft-sjefen Igor Setsjin - tilbyr en « sekk med pølser ».
AA170906 Mektige næringslivsledere i USA, blant annet i IT-industrien, har bedt Trump beholde ordningen.
DN170905 Adwords er Googles mektige reklamenettverk, en viktig reklamekanal for mange aktører.
DB170904 I de mektige kulissene - med en kapasitet på 60 000 tilskuere - er Tyskland motstander i kveld.
DB170904 Pengene ble sendt via fire kontoer i Danske Banks avdeling i Estland og gikk blant annet til mektige politikere, høytstående embetsmenn og innflytelsesrike mediefolk verden rundt som samtidig i offentlighet har forsvart regimet, skriver Berlingske.
AP170904https://www.aftenposten.no/verden/i/rQenw/Diktatur-hvitvasket-milliarder-gjennom-Danske-Bank Pengene skal ha gått til mektige politikere, høytstående embetsmenn og innflytelsesrike mennesker som har kjempet regimets sak.
DN170903 Og når landets mektige leder bestemmer seg for å satse på noe spesielt, så blir det ofte slik.
VG170902 I sommer avslørte Dagbladet at den mektige lakselobbyisten Frode Reppe sendte private eposter til fiskeriminister Per Sandberg ( Frp ) der han ba om hjelp til å få buskapet sitt fremmet overfor Miljødepartementet.
DB170902 I sommer kunne Dagbladet avsløre at den mektige lakselobbyisten Frode Reppe i NSL ( Norske Sjømatsbedrifters Landsforening ) i hemmelige e-poster ba om hjelp fra fiskeriminister Per Sandberg ( Frp ) og hans statssekretær, Roy Angelvik.
DB170902 I hemmelige e-poster ville den mektige lakselobbyisten Frode Reppe sikre seg hjelp fra fiskeriminister Per Sandberg og hans statssekretær, Roy Angelvik.
NL170901 Er det de mektige kapitalkreftene som skal styre retningen for samfunnene langs kysten ?
AA170901 Jeg frykter mest alt for mektige statsledere som kjører egotripp på Twitter. 5.
DA170831 - Vi merker at vi har utfordret noen mektige krefter her, for denne debatten er blitt så enormt spiss og følelsesladd, men jeg synes egentlig ikke at det vi foreslår er så enormt radikalt.
DA170830 Tesene om markedskreftenes frie spill er et politisk valg, som ble gjort - og gjøres - av dem som høster fordel av det ; de rike og mektige .
AP170830https://www.aftenposten.no/verden/i/22mbq/AP-Tidligere-storsmuglere-far-betalt-for-a-stoppe-menneskesmugling---se-hvem-som-betaler | AP : Tidligere storsmuglere får betalt for å stoppe menneskesmugling - se hvem som betaler ¶ Mektige militsgrupper som tidligere smuglet migranter til Europa, får nå støtte fra Italia og andre EU-land for å stanse dem med våpenmakt, ifølge AP.
AP170830https://www.aftenposten.no/verden/i/22mbq/AP-Tidligere-storsmuglere-far-betalt-for-a-stoppe-menneskesmugling---se-hvem-som-betaler HANI AMARA / Reuters/NTB scanpix ¶ Mektige brødre ¶
AP170830https://www.aftenposten.no/verden/i/22mbq/AP-Tidligere-storsmuglere-far-betalt-for-a-stoppe-menneskesmugling---se-hvem-som-betaler Brigade 48 og al-Ammu ledes av to brødre fra den mektige al-Dabashi-familien i Sabratha, som ifølge sikkerhetskilder lenge har vært tungt involvert i smugling av flyktninger og migranter til Europa.
DB170827 Schröder har også et nært forhold til Rosnefts mektige styreleder Igor Seshin, Kremls trolig mektigste mann etter Putin selv.
AP170827https://www.aftenposten.no/verden/i/B8J8G/Disse-fem-sakene-kan-endre-USA-uten-at-Trump-kan-gripe-inn USAs mektige høyesterett har en travel høst foran seg.
VG170826 Skal Støre lykkes i høstens valg må han løfte Aps miljøambisjoner, ikke gå i knefall for den mektige oljelobbyen i Norge.
DN170825 Departementet til Oresjkin sto i fare for å bli underlagt det langt mer mektige finansdepartementet, og hans forgjenger endte i husarrest med beskyldninger om å ha mottatt to millioner dollar i bestikkelser. 35-år gamle Oresjkin er tidligere økonom ved Société Générales russiske avdeling og investeringsbanken VTB Capital, men er på kort tid blitt en av Putins favoritter.
VG170824 Men så var det noe som vokste frem, i takt med den norske motstandsdyktigheten på mektige San Siro.
VG170824 Fasadene på flere bygninger har blitt revet ned av Hatos mektige vindkast.
AA170824 Suu Kyi har varslet at hun har tenkt å følge rapportens anbefalinger, selv om hun ikke har noen makt over Myanmars mektige militære styrker.
DN170822 Hvordan har den mektige politikeren Nicolette Caymans ( Glenn Close ) renkespill ført menneskeheten av sted til et univers der man gir fra seg barn for i alle fall tilsynelatende å legge dem i kryogenisk søvn til en ny og bedre verden oppstår ?
AA170822 18 mil nord for Maspalomas er også verdt et besøk, spesielt på en skyfri dag når du kan se kontrastene mellom den frønne dalen, de nakne, mektige fjellene og den knallblå himmelen.
DB170821 For LO- og NHOs mektige oljelobbyister ble ikke Arendalsuka kun et sted for geografisk samling.
AA170821 Han føler seg trygg på at partiet vil hale i land valgseieren og minnes det han en gang lærte av Haakon Lie, Aps mektige partisekretær som døde i 2009.
NL170818 Mektige lyngsalper, sjø og frodige landbruksarealer gir nok mange TV-tittere lyst til å utforske Lyngen.
DB170818 OMVISNING : Amy Pustelnik fikk gå utpå gressmatta til mektige Old Trafford.
DB170818 Etter å ha spurt 17-åringens mor om tillatelse til å ta Amy med, kjørte de videre til den mektige stadion.
DB170818 Det var derfor han kom til Rosenborg fra Nottingham Forest - for å spille kamper i Europa, på de store og mektige scenene.
VG170817 « Campeones, Campeones, olé, olé, olé » runger det over det mektige stadionet.
VG170817 Paradoksalt nok skrev Dennis Tørset Johnsen under Ajax-avtalen dagen før gamleklubben spiller for en Europa League-plass på mektige Amsterdam Arena.
VG170817 Det er bare å se seg rundt på mektige Amsterdam Arena, så blir familien minnet på hvilken stolt klubb eldstesønnen har kommet til.
VG170817 Men å slå Ajax på mektige Amsterdam Arena, og det når det virkelig gjelder, er en himla tiltrengt vitamininnsprøyting for et skadeskutt norsk fotballrykte.
DB170817 Utfordringen blir ikke større, sier treneren og ser seg rundt i de mektige kulissene.
DB170817 Der og da var det som om vi gjennom den mektige åttekantede kuppelen hørte det grå seinsommerlyset viske : Corona.
DA170817 Nå kan Trumps mektige rådgiver og utstrakte hånd til hvite nasjonalister få fyken.
DA170817 Det skal være mektige , men mer moderate krefter innad i Trump-administrasjonen, som rådgiver og svigersønn Jared Kushner, stabssjefen John Kelly og sikkerhetsrådgiver H.
VG170816 Andre knyttet populariteten til Schultz' biografi, til fortellingen om den tørrlagte alkoholikeren og småbyordføreren uten artium som endte opp som mangeårig president i det mektige EU-parlamentet i Strasbourg.
VG170816 Men for å vurdere om det er praktisk mulig, invitere de en rekke mektige næringsaktører innen landbruket og matindustrien til rådslaging i Oslo.
DB170815 VENNER : Den mektige mediemogulen, Ruport Murdoch og kona Jerry Hall sammen med den republikanske presidenten Donald Trump.
DB170815 Den mektige mediemogulen og eieren av den mektige og Trump-vennlige Fox News-kanalen, Rupert Murdoch, har ifølge New York Times, gjentatte ganger bedt Trump om å gi Bannon sparken.
DB170815 Den mektige mediemogulen og eieren av den mektige og Trump-vennlige Fox News-kanalen, Rupert Murdoch, har ifølge New York Times, gjentatte ganger bedt Trump om å gi Bannon sparken.
DB170815 Mens Trump og mektige folk i hans administrasjon opprinnelig ville normalisere forholdet til Russland, og var ikke så opptatte av Ukraina.
VG170814 Kommentar Erna, Jonas, PR-topper, lobbyister, fagforeningspamper, redaktører, næringsliv, mektige byråkrater.
VG170814 Erna, Jonas, PR-topper, lobbyister, fagforeningspamper, redaktører, næringsliv, mektige byråkrater.
AP170813https://www.aftenposten.no/verden/i/qq961/Demokratenes-ledere-narmer-seg-80-Vi-spurte-n-av-dem_-guvernor-Jerry-Brown-79_-om-det-er-et-problem- Men opprøret ble raskt slått ned av den mektige demokraten, som har tilbrakt 30 år i Kongressen.
AP170813https://www.aftenposten.no/verden/i/qq961/Demokratenes-ledere-narmer-seg-80-Vi-spurte-n-av-dem_-guvernor-Jerry-Brown-79_-om-det-er-et-problem- Flere har påpekt at demokratenes system med å la ansiennitet styre medlemskap i Kongressens mektige komiteer, hindrer mange yngre politikere i å komme opp og frem.
SA170812 Rupert Murdoch, den mektige australske mediemogulen, trengte fotballen til sin relativt ferske TV-kanal Sky som sendte på satellitt.
SA170812 De fryktet at det skulle komme krav fra spillernes mektige fagforening.
SA170812 Midt mellom disse to idrettshistoriske øyeblikkene dukket en ukjent 25-åring fra Trengereid opp i flomlyset på den mektige arenaen.
FV170812https://www.fvn.no/100Sport/fotball/Hemmelige-moter_-rettssaker_-budkrig---og-til-slutt-suksess-Slik-ble-Premier-League-til-240091b.html Rupert Murdoch, den mektige australske mediemogulen, trengte fotballen til sin relativt ferske TV-kanal Sky som sendte på satellitt.
FV170812https://www.fvn.no/100Sport/fotball/Hemmelige-moter_-rettssaker_-budkrig---og-til-slutt-suksess-Slik-ble-Premier-League-til-240091b.html De fryktet at det skulle komme krav fra spillernes mektige fagforening.
DA170812 Holland utgjør bare to, men til gjengjeld riktignok svært viktige og mektige historiske provinser, Nord- og Sør-Holland, på kysten i vest.
BT170812https://www.bt.no/100Sport/fotball/Hemmelige-moter_-rettssaker_-budkrig---og-til-slutt-suksess-Slik-ble-Premier-League-til-240091b.html Rupert Murdoch, den mektige australske mediemogulen, trengte fotballen til sin relativt ferske TV-kanal Sky som sendte på satellitt.
BT170812https://www.bt.no/100Sport/fotball/Hemmelige-moter_-rettssaker_-budkrig---og-til-slutt-suksess-Slik-ble-Premier-League-til-240091b.html De fryktet at det skulle komme krav fra spillernes mektige fagforening.
BT170812https://www.bt.no/100Sport/andreidretter/Martin-Roe-overrasker-seg-selv--Dritkult-a-fa-det-til-i-VM-240193b.html Midt mellom disse to idrettshistoriske begivenhetene skal en ukjent 25-åring fra Trengereid tre inn i flomlyset på den mektige arenaen i Øst-London.
BT170812https://www.bt.no/100Sport/andreidretter/Martin-Roe-ble-nummer-12-i-VM--Jeg-er-veldig-fornoyd-240193b.html Midt mellom disse to idrettshistoriske øyeblikkene dukket en ukjent 25-åring fra Trengereid opp i flomlyset på den mektige arenaen.
AP170812https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Hemmelige-moter_-rettssaker_-budkrig---og-til-slutt-suksess-Slik-ble-Premier-League-til-240091b.html Rupert Murdoch, den mektige australske mediemogulen, trengte fotballen til sin relativt ferske TV-kanal Sky som sendte på satellitt.
AP170812https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Hemmelige-moter_-rettssaker_-budkrig---og-til-slutt-suksess-Slik-ble-Premier-League-til-240091b.html De fryktet at det skulle komme krav fra spillernes mektige fagforening.
AP170812https://www.aftenposten.no/100Sport/andreidretter/Mellom-Mo-Farah-og-Usain-Bolt-lop-Martin-Roe-inn-til-12-plass--Helt-vanvittig-og-dritgoy-240193b.html Midt mellom disse to idrettshistoriske øyeblikkene dukket en ukjent 25-åring fra Trengereid opp i flomlyset på den mektige arenaen.
DN170811 Her er den mektige konsernsjefen i samtale med President Donald Trump under et møte i Det Hvite Hus.
DA170810 Mektige familier ¶
DA170810 Britiske Sampha Sisay har med sin mektige , klare stemmeprakt gitt mange avtrykk på spor av artister som SBTRKT, Drake, Solange, og Kanye West.
VG170809 PS : Magnus Carlsen har mektige beundrere.
DA170809 Zuma beskyldes for å ha latt seg påvirke politisk gjennom et svært tett forhold til den mektige og styrtrike Gupta-familien.
DA170809 Forbindelsen mellom Zuma og den mektige Gupta-familien er blitt rullet opp i sørafrikansk presse i over ett år.
AP170809https://www.aftenposten.no/osloby/i/qqoKL/10-tips-for-helgen-10-13-august Plakaten toppes av artister som Pixies, Lars Vaular, The XX, Vazelina Bilopphøggers og Lana del Rey, men også mektige hardrockere som Sleep, Hellacopters og testament vil forgylle dagene.
DB170808 Kanskje er sanksjoner mot de faste medlemmene av FNs sikkerhetsråd uklokt, rett og slett fordi de er for store og mektige ?
VG170807 - Det er konflikt, og det er konflikt mellom mektige personer.
VG170807 Den mektige steinkunsten bygd opp av hundrevis av blokker er verdt et besøk.
AP170806https://www.aftenposten.no/verden/i/jqyGo/USAs-storste-TV-kanal-i-ny-trakasseringsskandale Det siste året har en rekke mektige og profilerte menn i Fox News sluttet i kanalen etter anklager om trakassering og overgrep.
AP170806https://www.aftenposten.no/verden/i/jqyGo/USAs-storste-TV-kanal-i-ny-trakasseringsskandale Da måtte den mektige Fox News-sjefen Roger Ailes trekke seg etter at det ble kjent at flere kvinnelige ansatte anklaget ham for trakassering.
SA170805 LONDON : Søndag formiddag klokken 11.05 norsk tid debuterer lillebror Ingebrigtsen i VM på mektige Olympic Stadium i London. 16-åringen mener han er i sitt livs form, og tror han kan være med å kjempe med spesialistene på 3000 meter hinder om en finaleplass.
DB170805 Høydepunkt : Cubillas ledet Peru til deres andre Copa America-triumf i 1975, hvor de blant annet slo mektige Brasil i semifinalen. 65.
BT170805https://www.bt.no/100Sport/andreidretter/Jakob-Ingebrigtsen-VM-debuterer-sondag_-men-har-ikke-ovd-n-eneste-gang--Ikke-noen-vits-239788b.html LONDON : Søndag formiddag klokken 11.05 norsk tid debuterer lillebror Ingebrigtsen i VM på mektige Olympic Stadium i London. 16-åringen mener han er i sitt livs form, og tror han kan være med å kjempe med spesialistene på 3000 meter hinder om en finaleplass.
AP170805https://www.aftenposten.no/verden/i/KVx07/Jane-tilkalte-politiet-for-a-fa-hjelp-mot-mobben-Det-skulle-hun-aldri-ha-gjort Til AP sier han at problemet er at en granskningskommisjon konkluderte med at mektige familier trolig sto bak opptøyene, deriblant Kenyatta, og derfor har rapporten ikke blitt fulgt opp av nasjonalforsamlingen, som ikke engang har diskutert den.
AP170805https://www.aftenposten.no/100Sport/andreidretter/Jakob-Ingebrigtsen-VM-debuterer-sondag_-men-har-ikke-ovd-n-eneste-gang--Ikke-noen-vits-239788b.html LONDON : Søndag formiddag klokken 11.05 norsk tid debuterer lillebror Ingebrigtsen i VM på mektige Olympic Stadium i London. 16-åringen mener han er i sitt livs form, og tror han kan være med å kjempe med spesialistene på 3000 meter hinder om en finaleplass.
VG170804 Idrettspresident Tvedt er tidligere fylkesordfører for partiet, og samboer med Kjersti Stenseng - den mektige partisekretæren i Ap.
VG170804 Den ene dreier seg om at han skal ha mottatt gaver fra mektige personer i Hollywood og i næringslivet.
NL170804 Hvis oppspillet også består av en sykehus-sak hvor den mektige ( eks- ) klinikksjefen i UNN, Arthur Revhaug, foreslo å legge ned både fødeavdeling og akuttfunksjon i Narvik.
DB170804 Og en uke etter at etterretningsdokumentene forteller om uenigheten mellom Ivanov og Peskov, får Ivanov plutselig sparken fra den mektige jobben som stabssjef.
BT170804https://www.bt.no/100Sport/andreidretter/Skagestad-skuffet-i-VM---Veldig-surt-at-det-skulle-skje-i-dag-239758b.html Sven Martin Skagestad var metervis unna en finaleplass, men skrøt voldsomt av stemningen på mektige Olympiastadion i London under friidretts-VM.
AP170804https://www.aftenposten.no/100Sport/andreidretter/Skagestad-skuffet-i-VM---Veldig-surt-at-det-skulle-skje-i-dag-239758b.html Sven Martin Skagestad var metervis unna en finaleplass, men skrøt voldsomt av stemningen på mektige Olympiastadion i London under friidretts-VM.
AA170803 Politiet har de siste månedene gjennomført flere avhør med Netanyahu i forbindelse med anklager om at han har mottatt gaver fra mektige personer i Hollywood og i næringslivet.
DN170802 Derfor vil det overraske meg om de mektige republikanerne som Ryan og McConnell tar et oppgjør, sier professor Kay L.
AP170802https://www.aftenposten.no/meninger/kommentar/i/VVJPl/Frp-mot-Borge-Brende For Frp ønsker at Norge på egen hånd skal påta seg en aktiv pådriverrolle for å oppheve sanksjonene vår mektige nabo i øst er underlagt av vestlige land.
DN170801 - Da vi bestemte oss for å gå etter statsministerfamilien i Panama-saken sa alle at dette var en tabbe fra oss da de mektige beskyttes.
DA170731 Ifølge 37-årige Armo, som har kjempet for menneskerettigheter og demokrati i Palestina i flere år, har hans folk nå funnet ut hvordan en kan bekjempe Israels mektige militære overtak - gjennom en fredelig folkeprotest.
VG170730 Om forholdet mellom USA og Russland var dårlig i Obama-tiden, kan det faktisk bli enda verre nå - til tross for de påstått nære båndene mellom Trump-folket og mektige mennesker i Moskva.
AP170730https://www.aftenposten.no/verden/i/PVxve/Generasjonskloften-vokser-i-Nord-Korea Han har hatt utrenskninger av flere dusin mektige mennesker fra sin innerste sirkel, inkludert sin egen onkel, som « gjorde alvorlig skade på ungdomsbevegelsen i vårt land ».
SA170729 Klubben skriver videre at det ikke er tilfeldig at Ruschel gjør sin tilbakekomst i Barcelonas mektige storstue.
DN170729 - Det amerikanske folket fortjener en økonomi som jobber for dem, ikke bare for de mektige .
BT170729https://www.bt.no/100Sport/fotball/Han-var-en-av-kun-tre-overlevende-spillere-fra-den-forferdelige-flystyrten-Na-gjor-han-comeback---mot-Barcelona-239439b.html Klubben skriver videre at det ikke er tilfeldig at Ruschel gjør sin tilbakekomst i Barcelonas mektige storstue.
AP170729https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Han-var-en-av-kun-tre-overlevende-spillere-fra-den-forferdelige-flystyrten-Na-gjor-han-comeback---mot-Barcelona-239439b.html Klubben skriver videre at det ikke er tilfeldig at Ruschel gjør sin tilbakekomst i Barcelonas mektige storstue.
DN170728 « Grå neshorn » er et uttrykk som benyttes for noen av Kinas største privateide selskaper som i løpet av de siste ti årene har vokst seg store og mektige takket være gode forbindelser.
DN170728 Tigrer Mektige kommunisttopper som har beriket seg selv og familien via korrupsjon.
DN170728 Som en del av denne prosessen har han kvittet seg med motstandere som har tilhørt andre fraksjoner i kommunistpartiet - om det har vært mektige tigrer, farlige krokodiller eller irriterende fluer.
DN170728 Han lovte at ingen skulle føle seg trygge - hverken mektige kommunisttopper ( tigrer ) eller ordinære borgere ( fluer ).
DN170728 Grå neshorn Store, mektige privateide selskaper som ikke er børsnoterte og heller ikke er underlagt oppsyn fra offentlige tilsyn.
VG170726 Med seg hadde hun Rinat Akhmetsjin, en russisk-amerikansk lobbyist, beskyldt for å ha jobbet for sovjetisk etterretning, og for å bruke skitne triks som representant for for mektige og pengesterke interesser fra det tidligere sovjet.
VG170726 Dette vekket et engasjement hos milliardæren Browder som etter flere års lobbing får på plass den amerikanske sanksjonsloven The Magnitsky Act som i dag rammer 44 mektige russere.
SA170726 Først venter den skotske seriemesteren i deres egen hule på mektige Celtic Park klokken 20.45 norsk tid, før de grønn-hvite kommer til Trondheim for returkampen om en uke.
DB170726 Foto : Jon-Michael Josefsen / NTB Scanpix ¶ MEKTIGE KULISSER : Rosenborg trente på Celtic Park i går kveld.
DB170726 Da var det tomt, naturligvis, men de fikk en følelse med det mektige byggverket der det vil bli et lurveleven i kveld.
DB170726 TAR 60 000 TILSKUERE : Kampen mellom Celtic og Rosenborg spilles i mektige kulisser på Celtic Park.
DB170726 Lagene møtes på mektige Celtic Park klokka 20.45.
DB170726 På treninga i går kveld så Bendtner ut til å stortrives i de mektige kulissene.
DB170726 PÅ PLASS I GLASGOW : Nicklas Bendtner så ut til å trives i de mektige kulissene på Celtic Park i går kveld.
AP170726https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Kristoffer-Ajer-skal-stoppe-Nicklas-Bendtner-239312b.html Først venter den skotske seriemesteren i deres egen hule på mektige Celtic Park klokken 20.45 norsk tid, før de grønn-hvite kommer til Trondheim for returkampen om en uke.
DB170725 I kveld trente laget på mektige Celtic Park før storkampen mot Celtic i Champions League-kvalifiseringen onsdag.
DB170725 Det er spesielt innehaverne av selskapene Heartbeat management og Circle management, søstrene Pernille og Cecilie Torp-Holthe, TIX-apparatet sikter til som « mektige ».
DB170725 - TIX er en av Norges mest populære og avspilte artister, men ignoreres bevisst av mektige aktører i bransjen.
DB170725 Av en helt åpen prosess med mer enn hundre involverte forretningsaktører, var det bare én som var villig til å kuppe og å skade - for seg og sitt eget ganske mektige holdingselskap.
AA170724 Religiøse og militære ledere i Irak diskuterer framtida til landets mektige sjiamilitser - som spilte en viktig rolle i seieren mot IS.
DB170723 For han må ta hensyn til regjeringens mektige ytterfløy, som både ønsker palestinerne dit pepper'n gror, og som vil ha større israelsk kontroll over Tempelplassen.
VG170722 Der skal det spurtes på mektige Chams-Elysees like etter klokken 19.
VG170721 Sykkelstjerne om Wiggins' sprøytebruk : - Det stinker ¶ Mektige Dave Brailsford nekter for at det er gjort noe galt i Team Sky.
SA170721 16-åringen som forsøkte 3000 meter hinder for første gang for et par uker siden og like godt kvalifiserte seg til senior-VM med den mektige tiden 8.26,81, løp enkelt inn til heatseier på langt mer ordinære 9.06,81.
DB170721 DAGBLADET I DAG : Rosenborg møter Celtic på mektige Celtic Park onsdag.
BT170721https://www.bt.no/100Sport/fotball/Da-etterforskeren-motte-den-mektige-fotballtoppen_-ble-han-forferdet-over-oppforselen-hans--Dypt-urovekkende-238963b.html | Da etterforskeren møtte den mektige fotballtoppen, ble han forferdet over oppførselen hans : - Dypt urovekkende ¶
AP170721https://www.aftenposten.no/100Sport/andreidretter/Jakob-Ingebrigtsen-vant-enkelt--klar-for-EM-finale-239098b.html 16-åringen som forsøkte 3000 meter hinder for første gang for et par uker siden og like godt kvalifiserte seg til senior-VM med den mektige tiden 8.26,81, løp enkelt inn til heatseier på langt mer ordinære 9.06,81.
DB170720 Om den mektige prinsens personlighet, hadde han følgende å si : ¶
DB170720 New York Times beskriver flere utenlandsbesøk, samt nettverksbygging med mektige menn som Donald Trump og Mark Zuckerburg.
DB170720 Den mektige kongen navnga nevøen Nayef som kronprins, men overlot stillingen som forsvarsminister til favorittsønnen Mohammed bin Salman.
FV170719https://www.fvn.no/100Sport/fotball/Da-etterforskeren-motte-den-mektige-fotballtoppen_-ble-han-forferdet-over-oppforselen-hans--Dypt-urovekkende-238963b.html | Da etterforskeren møtte den mektige fotballtoppen, ble han forferdet over oppførselen hans : - Dypt urovekkende ¶
AP170719https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Da-etterforskeren-motte-den-mektige-fotballtoppen_-ble-han-forferdet-over-oppforselen-hans--Dypt-urovekkende-238963b.html | Da etterforskeren møtte den mektige fotballtoppen, ble han forferdet over oppførselen hans : - Dypt urovekkende ¶
SA170718 | Da etterforskeren møtte den mektige fotballtoppen, ble han forferdet over oppførselen hans : - Dypt urovekkende ¶
SA170718 Om én uke spiller onsdagens vinner borte mot Celtic på mektige Celtic Park i den nest siste kvalifiseringsrunden til gruppespillet i Mesterligaen.
AP170718https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/-Jeg-tror-vi-er-de-eneste-i-Trondelag-som-skjonner-hvor-vanskelig-dette-er-238947b.html Om én uke spiller onsdagens vinner borte mot Celtic på mektige Celtic Park i den nest siste kvalifiseringsrunden til gruppespillet i Mesterligaen.
DB170717 Du har skrevet skit om meg, skal den mektige engelskmannen ha sagt til Ryan, i nærvær av flere andre journalister.
DB170717 Når Kinas mektige lederskap er så redd for disse tankene, er det et tegn på en grunnleggende svakhet, nemlig fraværet av folkelig legitimitet.
AA170717 Så får du vite at fire mektige herrer i et forum med det traurige, men presise navnet « Beslutningsforum for nye metoder » har sagt nei.
VG170716 Tilbake der vi startet, et fullstappet kapell med svigerdatteren, sektlederen og byens mektige menn og kvinner.
DB170715 Attpåtil kom de fra den mektige informasjonssjefen Frode Reppe i Norske Sjømatbedrifters Landsforening ( NSL ), og besto av angrep på forskningsmiljøer og - på toppen av det hele - med infosjefens uttrykkelige ønske om at kontakten ikke måtte kunne spores tilbake til oppdretterne.
DA170715 Erdogan har få mektige utfordrere igjen.
SA170714https://www.aftenbladet.no/100Sport/fotball/Fotballrevolusjonen-Norge-ikke-er-med-pa---Det-er-egentlig-harreisende-238698b.html Independent skriver at den mektige presidenten Florentino Perez fant ut at det var pinlig for Real at Barcelona skrøt så mye av sitt kvinnelag, mens de kongehvite ikke engang hadde et eget.
SA170714https://www.aftenbladet.no/100Sport/fotball/Fotballrevolusjonen-Norge-ikke-er-med-pa---Det-er-egentlig-harreisende-238698b.html Hun sikter til Jean Michel Aulas, den mektige lederen i Olympique Lyonnais.
SA170714 Independent skriver at den mektige presidenten Florentino Perez fant ut at det var pinlig for Real at Barcelona skrøt så mye av sitt kvinnelag, mens de kongehvite ikke engang hadde et eget.
SA170714 Hun sikter til Jean Michel Aulas, den mektige lederen i Olympique Lyonnais.
FV170714https://www.fvn.no/100Sport/fotball/Fotballrevolusjonen-Norge-ikke-er-med-pa---Det-er-egentlig-harreisende-238698b.html Independent skriver at den mektige presidenten Florentino Perez fant ut at det var pinlig for Real at Barcelona skrøt så mye av sitt kvinnelag, mens de kongehvite ikke engang hadde et eget.
FV170714https://www.fvn.no/100Sport/fotball/Fotballrevolusjonen-Norge-ikke-er-med-pa---Det-er-egentlig-harreisende-238698b.html Hun sikter til Jean Michel Aulas, den mektige lederen i Olympique Lyonnais.
DB170714 ( Dagbladet ) : Forrige uke mottok Lars Haltbrekken, stortingskandidat for Sosialistisk Venstreparti, tre e-poster fra den mektige lakselobbyisten Frode Reppe, hvor han gir tydelig beskjed om at e-postene « har du ikke fått av meg ».
AP170714https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Fotballrevolusjonen-Norge-ikke-er-med-pa---Det-er-egentlig-harreisende-238698b.html Independent skriver at den mektige presidenten Florentino Perez fant ut at det var pinlig for Real at Barcelona skrøt så mye av sitt kvinnelag, mens de kongehvite ikke engang hadde et eget.
AP170714https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Fotballrevolusjonen-Norge-ikke-er-med-pa---Det-er-egentlig-harreisende-238698b.html Hun sikter til Jean Michel Aulas, den mektige lederen i Olympique Lyonnais.
VG170713 Ble mektige på Moskva-eiendom ¶
VG170713 Trump har rykket mektige mennesker mot seg, gang på gang, og Trudeau så verdien i å være forberedt.
VG170713 I alle fall gjør det at Trudeau blir sett, og kanskje er en de mektige synes er ekstra stas å bli sett med.
VG170713 Hvordan skille seg ut blant mektige kvinner og menn i stødige antrekk ?
SA170713 Den mektige presidenten Sepp Blatter var blant dem som ble utestengt.
NL170713 De kommer fra mektige stillinger i næringsliv, interesseorganisasjoner og profesjonelle kommunikasjonsbyrå.
DB170713 ( Dagbladet ) : Den mektige lakselobbyisten Frode Reppe i NSL ba i hemmelige e-poster om hjelp fra fiskeriminister Per Sandberg og hans statssekretær, Roy Angelvik.
DB170713 ( Dagbladet ) : Den mektige lakselobbyisten Frode Reppe i NSL ( Norske Sjømatsbedrifters Landsforening ) ba i hemmelige e-poster om hjelp fra fiskeriminister Per Sandberg og hans statssekretær, Roy Angelvik.
DB170713 Om rettssaken ender i domfellelse, vil det være et tungt slag for den mektige Sharif-familien.
AP170713https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Chuck-Blazer-er-dod-En-scooterjakt-ble-starten-pa-en-av-idrettshistoriens-storste-avsloringer-238707b.html Den mektige presidenten Sepp Blatter var blant dem som ble utestengt.
DB170712 I hemmelige e-poster ville den mektige lakselobbyisten Frode Reppe sikre seg hjelp fra fiskeriminister Per Sandberg og hans statssekretær, Roy Angelvik.
DB170712 FIKK HEMMELIGE E-POSTER : Henvendelsene fra den mektige lakselobbyisten Frode Reppe var ment for fiskeriminister Per Sandberg, men havnet i stedet hos den 35 år gamle svenske familiefaren Per Sandberg.
SA170711https://www.aftenbladet.no/100Sport/fotball/n-episode-fikk-forfatteren-til-a-miste-troen-pa-nye-FIFA--Folk-har-ikke-skjont-hvor-sjokkerende-det-var-238406b.html Maduro tok også initiativ til nye undersøkelser av den mektige idrettspolitikeren Sjeik Ahmad Al-Fahad Al-Sabah i kjølvannet av korrupsjonsanklager.
SA170711https://www.aftenbladet.no/100Sport/fotball/n-episode-fikk-forfatteren-til-a-miste-troen-pa-nye-FIFA--Folk-har-ikke-skjont-hvor-sjokkerende-det-var-238406b.html Han ga nylig ut boken The Fall of the House of FIFA, hvor han dykket ned i historier om korrupsjon og luksus og veien frem mot den mektige presidenten Sepp Blatters fall i 2015.
SA170711https://www.aftenbladet.no/100Sport/fotball/n-episode-fikk-forfatteren-til-a-miste-troen-pa-nye-FIFA--Folk-har-ikke-skjont-hvor-sjokkerende-det-var-238406b.html Mektige politikere ønsker innflytelse i fotball.
SA170711 Maduro tok også initiativ til nye undersøkelser av den mektige idrettspolitikeren Sjeik Ahmad Al-Fahad Al-Sabah i kjølvannet av korrupsjonsanklager.
SA170711 Han ga nylig ut boken The Fall of the House of FIFA, hvor han dykket ned i historier om korrupsjon og luksus og veien frem mot den mektige presidenten Sepp Blatters fall i 2015.
SA170711 Mektige politikere ønsker innflytelse i fotball.
FV170711https://www.fvn.no/100Sport/fotball/n-episode-fikk-forfatteren-til-a-miste-troen-pa-nye-FIFA--Folk-har-ikke-skjont-hvor-sjokkerende-det-var-238406b.html Maduro tok også initiativ til nye undersøkelser av den mektige idrettspolitikeren Sjeik Ahmad Al-Fahad Al-Sabah i kjølvannet av korrupsjonsanklager.
FV170711https://www.fvn.no/100Sport/fotball/n-episode-fikk-forfatteren-til-a-miste-troen-pa-nye-FIFA--Folk-har-ikke-skjont-hvor-sjokkerende-det-var-238406b.html Han ga nylig ut boken The Fall of the House of FIFA, hvor han dykket ned i historier om korrupsjon og luksus og veien frem mot den mektige presidenten Sepp Blatters fall i 2015.
FV170711https://www.fvn.no/100Sport/fotball/n-episode-fikk-forfatteren-til-a-miste-troen-pa-nye-FIFA--Folk-har-ikke-skjont-hvor-sjokkerende-det-var-238406b.html Mektige politikere ønsker innflytelse i fotball.
DB170711 Muligens tørker han fortsatt tårer etter den rørende avskjeden på mektige Stadio Olimpico.
DB170711 På møtet deltok også Paul Manafort, leder av Trump-kampanjen, som seinere på året i fjor fikk sparken, etter alt å dømme fordi han hadde for nære kontakter med mektige folk i det sentrale russiske maktapparatet, og Jared Kushner, president Trumps svigersønn, som nå er seniorrådgiver i Det hvite hus.
DB170711 Men hvem er egentlig Lisa Bloom, som verken frykter høyprofilerte saker eller mektige motstandere som Bill Cosby ( 79 ) eller Donald Trump ( 71 ) ?
AP170711https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/n-episode-fikk-forfatteren-til-a-miste-troen-pa-nye-FIFA--Folk-har-ikke-skjont-hvor-sjokkerende-det-var-238406b.html Maduro tok også initiativ til nye undersøkelser av den mektige idrettspolitikeren Sjeik Ahmad Al-Fahad Al-Sabah i kjølvannet av korrupsjonsanklager.
AP170711https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/n-episode-fikk-forfatteren-til-a-miste-troen-pa-nye-FIFA--Folk-har-ikke-skjont-hvor-sjokkerende-det-var-238406b.html Han ga nylig ut boken The Fall of the House of FIFA, hvor han dykket ned i historier om korrupsjon og luksus og veien frem mot den mektige presidenten Sepp Blatters fall i 2015.
AP170711https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/n-episode-fikk-forfatteren-til-a-miste-troen-pa-nye-FIFA--Folk-har-ikke-skjont-hvor-sjokkerende-det-var-238406b.html Mektige politikere ønsker innflytelse i fotball.
NL170710 Når jeg runder Isnestoften og den mektige Altafjorden åpenbarer seg, har siste tone med Boknakaran for lengst tonet ut med Ragnar Olsens refreng : ¶
NL170710 Helseminister Høie kneler under det mektige helsebyråkratiet og bryter valgløftet fra 2013 om å legge ned de dyre helseforetakene.
FV170710https://www.fvn.no/100Sport/fotball/Fridde-til-verdens-beste-pa-serviett-Plukket-Beckham-pa-utseende-Slik-bygde-milliardaren-stjernefabrikken-Real-Madrid-236563b.html Real Madrids mektige president Florentino Pérez med stjernekjøpet Cristiano Ronaldo, som ble hentet til klubben for 880 millioner norske kroner i 2009.
FV170710https://www.fvn.no/100Sport/fotball/Fridde-til-verdens-beste-pa-serviett-Plukket-Beckham-pa-utseende-Slik-bygde-milliardaren-stjernefabrikken-Real-Madrid-236563b.html Mektige Florentino Pérez ( 70 ) styrer alt - både byen og fotballklubben Real Madrid.
DB170710 I 1002 intervjuer har Ipsos bedt personene i undersøkelsen om å krysse av for inntil to navn på mektige ledere.
VG170708 For himlet den mektige kansleren faktisk med øynene etter en utveksling med sin russiske motpart ?
VG170708 Dette var Trumps første møte med den mektige G20-gruppen.
VG170708 Men slutterklæringene fra møtene peker ut retningslinjer for hva de mektige landene kan og bør gjøre.
DB170708 Men slutterklæringene fra møtene peker ut retningslinjer for hva de mektige landene kan og bør gjøre.
VG170707 Men slutterklæringene fra møtene peker ut retningslinjer for hva de mektige landene kan og bør gjøre.
VG170707 Men slutterklæringene fra møtene peker ut retningslinjer for hva de mektige landene kan og bør gjøre.
VG170707 Men slutterklæringene fra møtene peker ut retningslinjer for hva de mektige landene kan og bør gjøre.
DB170707 SAMSTEMTE : Tysklands forbundskansler Angela Merkel, som har formannskapet i G20 i år, har invitert Norge og statsminister Erna Solberg inn i det mektige selskapet.
DB170707 Det er knyttet stor spenning til hva som vil bli diskutert under det bilaterale møtet mellom de to mektige presidentene.
DB170707 Men slutterklæringene fra møtene peker ut retningslinjer for hva de mektige landene kan og bør gjøre ¶
VG170706 Det er ikke hver dag at mektige statsledere tar seg tid til en tur i dyreparken, men onsdag troppet Tysklands forbundskansler Angela Merkel og Kinas president Xi Jinping fornøyd opp i Berlins dyrehage for å ønske velkommen den fire år gamle binna Meng Meng ( « søt drøm » ) og hennes 7 år gamle følgesvenn Jiao Qing ( « skatt » )
DB170705 Hvem skulle tro denne grønne urten var involvert i en dramatisk kamp, et skikkelig intrigespill, der både mektige allianser, forkledning og falskhet var viktige ingredienser ?
DB170705 Det er også godt mulig å kjøpe verdens dyreste flasker med økologisk bringebærsaft i kafeen ved Nidarosdomen, dette etter et besøk i den mektige domkirka, du blir gotisk av langt mindre.
VG170704 De er så mektige .
DA170704 - Kina har blitt så mektige at de ser at det er viktig å berolige Russland på at det ikke vil forstyrre naboskapet.
VG170703 Sist gang de mektige møttes, G7-møtet på Sicilia i mai, endte det tilslutt med at Trump trakk USA fra Parisavtalen.
VG170703 * Slutterklæringene etter møtet peker ut retningslinjer for hva de mektige landene bør og kan gjøre.
DB170703 Han ledet det mektige Sinaloa-kartellet, som ifølge amerikanske myndigheter har smuglet « hundretusenvis av kilo » kokain, marihuana og metamfetamin til USA.
AP170703https://www.aftenposten.no/okonomi/i/7rqJo/Siv-Jensen-vil-styrke-statsbudsjettet-med-skattekutt Finansminister Siv Jensen skal ha sommerferie med øyliv i Oslo og treff med mektige politikere i G20-gruppen bestående av verdens største økonomier.
AP170703https://www.aftenposten.no/okonomi/Siv-Jensen-vil-styrke-statsbudsjettet-med-skattekutt-624276b.html Finansminister Siv Jensen skal ha sommerferie med øyliv i Oslo og treff med mektige politikere i G20-gruppen bestående av verdens største økonomier.
VG170702 Har du lyst til å se den mektige Colorado-elven i sommer ?
DB170702 Med mindre disse store, mektige selskapene betaler sin skatt, så kan ikke samfunnet fungere.
DB170701 HOTEL NIKKO, DÜSSELDORF ( procycling.no ) : Tysklands mektige Grand Départ krones selvsagt med tempoåpning til ære for hjemmehåpet Tony Martin.
VG170630 Men verden trenger rett og slett flere mektige folk som er i stand til å innrømme at de tar feil.
NL170630 Men Morgenbladet går videre og setter søkelyset på hvordan uavhengig forskning og forskerne bak rapportene er blitt mottatt og behandlet av mektige makt- og pengekrefter.
DN170630 Den tyske avisen Süddeutsche Zeitung fikk via en hemmelig kilde tilgang på 11 millioner dokumenter over hvordan en rekke mektige personer og kriminelle har tatt i bruk skatteparadis for å holde formuene sine hemmelige.
DB170630 I en artikkel på Counter-Currents omtaler Johnson jødene som « mektige og ondsinnede fiender som bærer en stor del av skylden for den hvite rasens tilbakegang », og skriver at de bør flytte til sin egen « etnostat » dvs.
DB170630 Konsekvensen for « de lange knivers natt » ble at nazistpartiet inngikk mektige allianser og at SS ble en mektig organisasjon.
DB170630 BERLIN ( Dagbladet ) : Bulldoseren som i 16 år var Tysklands mektige kansler, delte opp sin verden i venner og fiender.
SA170628https://www.aftenbladet.no/100Sport/sjakk/-Maktkamp-tvinger-Magnus-Carlsen-til-vanskelige-valg--Mistenkelig--237994b.html To mektige aktører ødelegger for hverandre.
SA170628 Den mektige franske fagforeningen CGT oppfordrer til generalstreik i Frankrike mot Macrons reformer i arbeidsmarkedet.
SA170628 To mektige aktører ødelegger for hverandre.
FV170628https://www.fvn.no/100Sport/sjakk/-Maktkamp-tvinger-Magnus-Carlsen-til-vanskelige-valg--Mistenkelig--237994b.html To mektige aktører ødelegger for hverandre.
DB170628 Den mektige Real Madrid-presidenten mener det er mange som er ute etter å skade Ronaldo og hans renommé.
BT170628https://www.bt.no/100Sport/sjakk/-Maktkamp-tvinger-Magnus-Carlsen-til-vanskelige-valg--Mistenkelig--237994b.html To mektige aktører ødelegger for hverandre.
AP170628https://www.aftenposten.no/meninger/kommentar/i/gqvGB/Hatet-og-fryktet-medieeventyr Kravet kommer fra den mektige arabiske koalisjonen som med president Donald Trumps entusiastiske twitter-støtte nå har isolert den lille ørkenstaten Qatar.
AP170628https://www.aftenposten.no/meninger/kommentar/Hatet-og-fryktet-medieeventyr-624177b.html Kravet kommer fra den mektige arabiske koalisjonen som med president Donald Trumps entusiastiske twitter-støtte nå har isolert den lille ørkenstaten Qatar.
AP170628https://www.aftenposten.no/100Sport/sjakk/-Maktkamp-tvinger-Magnus-Carlsen-til-vanskelige-valg--Mistenkelig--237994b.html To mektige aktører ødelegger for hverandre.
AA170628 Norwegian ville ikke gjøre seg avhengig av mektige fagforeninger og har plassert pilotene i et datterselskap, noe pilotene oppfatter som et forsøk på å undergrave deres rettigheter som arbeidstakere.
DA170627 Salvini kaller seg « le-pen-ist » etter Nasjonal Fronts mektige Le Pen-dynasti på ytre høyrefløy i Frankrike.
AP170627https://www.aftenposten.no/verden/Mektig-fagforening-oppfordrer-til-streik-mot-Macron-624141b.html Den mektige franske fagforeningen CGT oppfordrer til generalstreik i Frankrike mot Macrons reformer i arbeidsmarkedet.
VG170626 Så er det fortsatt noe uklart hvordan russerne skal ha påvirket den amerikanske valgkampen, og også hvor tette bånd personer nær til Trump har hatt til mektige russere.
DB170625 Med jevne mellomrom blusser debatten opp : Har de store blitt for mektige ?
BT170624https://www.bt.no/btmeninger/debatt/En-dag-skal-Palmyra-bygges-opp-igjen-335850b.html Både arabiske og europeiske forfattere lot seg fascinere av ørkendronningen som nesten hadde erobret det mektige Romerriket.
AP170623https://www.aftenposten.no/amagasinet/Vibeke-Holth-om-goodiebagene-Det-var-ikke-hold-in-strompebukser_-det-var-et-par-total-comfort-tights_-storrelse-XL-623851b.html Når Kapital « problematiserer spørsmål rundt kjønnsroller, forventninger og fordommer », blir det litt rart å sende de mektige kvinnene hjem med antirynkekremer, strømpebukse, interiørblad og en armani-veske i en goodiebag, meldte Bruflot på Facebook.
AP170622https://www.aftenposten.no/norge/politikk/Norges-mektigste-kvinner-fikk-goodiebag-med-antirynkekrem_-interiormagasin-og-strompebukse-623730b.html I en sal fylt til randen av mektige kvinner ble det manet til å utfordre fordommer og stå opp mot forskjellsbehandling.
VG170621 Til en sal stappfull av mektige kvinner spøkte hun om at det er viktig å ikke vaske og rydde for mye.
VG170621 Til en sal stappfull av mektige kvinner oppfordret hun dem til å være forbilder : ¶
VG170621 Solberg troner altså øverst på listen over mektige kvinner, som hun gjorde de to foregående årene, og deretter kommer finansminister Siv Jensen ( Frp ), næringsminister Monica Mæland ( H ) og arbeidsminister Anniken Hauglie ( H ).
VG170621 Slik gikk det da Henning Idrettslag søkte etter « ei grepa vaskekjærring » ¶ Mektige byrårater ¶
VG170621 Én ting er påfallende idet listen presenteres : Fraværet av mektige kvinner fra næringslivet.
DB170621 Sykkelsport er igjen kulturelt godtatt i mektige Tyskland, og årets Tour de France starter i Düsseldorf.
DA170621 Og da Charlie Jansson gikk inn for at statsminister Trygve Bratteli ( Ap ) måtte trekke seg etter valgnederlaget i 1973, ble han kalt inn på teppet til den mektige partisekretær Ronald Bye.
DA170621 Men én ting er påfallende : Fraværet av mektige kvinner fra næringslivet.
AA170621 Grindeanu hevder selv at Sosialdemokratenes mektige partileder Liviu Dragnea har ønsket å bli kvitt ham for å sette inn en partilojal politiker som statsminister i stedet.
AA170621 Til en sal stappfull av mektige kvinner oppfordret hun dem til å være forbilder : ¶
AA170621 Solberg troner altså øverst på listen over mektige kvinner, som hun gjorde de to foregående årene, og deretter kommer finansminister Siv Jensen ( Frp ), næringsminister Monica Mæland ( H ) og arbeidsminister Anniken Hauglie ( H ).
AA170621 Én ting er påfallende idet listen presenteres : Fraværet av mektige kvinner fra næringslivet.
AA170621 Mektige byrårater ¶
AA170621 Til en sal stappfull av mektige kvinner oppfordret hun dem til å være forbilder : ¶
AA170621 Solberg troner altså øverst på listen over mektige kvinner, som hun gjorde de to foregående årene, og deretter kommer finansminister Siv Jensen ( Frp ), næringsminister Monica Mæland ( H ) og arbeidsminister Anniken Hauglie ( H ).
AA170621 Én ting er påfallende idet listen presenteres : Fraværet av mektige kvinner fra næringslivet.
DB170619 På en improvisert pressekonferanse i går, gikk Raiola rett i strupen på den mektige italienske klubben.
DB170619 70-åringen har sittet som president i den mektige klubben siden 2009.
DA170619 Kongefamilien i Jordan har overlevd og styrt siden 1921 ettersom monarkene alltid visste å etablere skjulte og åpne forbindelser med sine mer mektige naboer.
AA170619 Saudi-Arabia mener de tre tilhører den mektige militærstyrken Revolusjonsgarden og anklager dem for terror.
AA170619 I forgrunnen sjefen for EUs mektige forskningsråd, Carlos Moedas.
AA170619 I boka Merchants of Doubt viser Naomi Oreskes og Eric Conway at mektige , amerikanske næringsinteresser har motarbeidet kritisk forskning i en årrekke.
AP170618https://www.aftenposten.no/verden/Macrons-parti-far-et-stort-flertall-i-parlamentet-Na-skal-han-reformere-Frankrike-i-turbofart-623311b.html - Kun 8 prosent av franske arbeidstagere er fagorganisert, men de er mektige innen transport og infrastruktur.
AP170618https://www.aftenposten.no/amagasinet/Det-er-ikke-synet-av-de-tarnhoye-eukalyptustrarne-som-gjor-mest-inntrykk-Det-er-lukten-av-dem-622399b.html Her hvelver de mektige trekronene seg over oss.
AP170618 - Kun 8 prosent av franske arbeidstagere er fagorganisert, men de er mektige innen transport og infrastruktur.
AP170618 - Kun 8 prosent av franske arbeidstagere er fagorganisert, men de er mektige innen transport og infrastruktur.
VG170616 Brende er full av optimisme etter møtene med de mektige rundt den franske presidenten.
DN170616 - The Fake News Media hater når jeg bruker det som har vist seg å være svært mektige sosiale medier - over 100 millioner mennesker !
DB170616 I det kommende valget utfordrer kvinneaktivisten Diane Shima Rwigara ( 35 ) den lengesittende og svært mektige presidenten Paul Kagame.
DA170616 etter å ha brynet seg på norske festivaler gjennom sommeren - og deltakelsen på hyllestkonserten til Scott Walker i Royal Albert Hall i juli - er det grunn til å tro at det vil være en velsmurt elektropopmaskin som vil ta kontinentet med storm, hvor den store stemmen, den intense innlevelsen og de mektige låtene vil sprenge enhver sjangerbetegnelse.
BT170616 - The Fake News Media hater når jeg bruker det som har vist seg å være svært mektige sosiale medier - over 100 millioner mennesker !
AA170616 - The Fake News Media hater når jeg bruker det som har vist seg å være svært mektige sosiale medier - over 100 millioner mennesker !
DB170615 ( Dagbladet ) : I Singapore har myndighetene laget en park i nærheten av havneområdet for å myke opp med et grønt innslag i byens ellers så mektige glass- og betongjungel.
AP170615 Her hvelver de mektige trekronene seg over oss.
NL170614 Det påstås at mange av de som har sett seg nødt til å forhandle med dette mektige Fondet ikke akkurat føler nærheten til kirkens lære eller den milde prestehanda, men desto mer kapitalistens kalde skulder.
DB170614 Det dreier seg om fortellingen om det store og mektige « Midtens rike ».
DA170614 Lettere vil det heller ikke bli med kurdernes mektige nabo i nord, Tyrkia.
DB170613 Verdenshistorien har nok tilfeller av mektige regimer som har gått under etter situasjoner hvor man ikke har forstått hvor alvorlig truslene er.
DB170613 Video : CNN / NTB Scanpix ¶ MEKTIGE : Ivanka Trump var med faren sin Donald og stemora Melania Trump på deres første tur etter innsettelsen.
DB170612 I middelalderen het den mektige staten Kiev- Rus.
VG170611 Treffet mellom Macron og den 31 år eldre og svært mektige president Trump fra USA, ble sett på som en nærmest legendarisk demonstrasjon av alfahann-krefter da de to håndhilste så hardt at knokene ble hvite.
VG170611 Treffet mellom Macron og den 31 år eldre og svært mektige president Trump fra USA, ble sett på som en nærmest legendarisk demonstrasjon av alfahann-tendenser da de to håndhilste så hardt at knokene ble hvite.
VG170611 Mandag skal statsminister hun møte sine mektige partifeller i det britiske underhuset og møtet kan bli skjebnesvanger, skal man tro britiske aviser : ¶
DB170610 Konferansen, som Romney selv arrangerer, samler mektige mennesker innen næringsliv og politikk på republikansk side for å diskutere amerikansk lederskap.
DB170609 Det internasjonale seminaret på Ullevaal bød på flere mektige navn ved talerstolen.
DB170609 Dagbladet møtte de mektige antidopingherrene i regi av Antidoping Norge og Helse- og omsorgsdepartementets seminar om doping og folkehelse.
DN170608 Den mektige republikaneren sier han ikke har sett på den direktesendte høringen, men påpeker at FBI er nødt til å være uavhengig.
AP170608https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/Regjeringen-ma-stotte-dem-som-kjemper-for-menneskerettighetene-Med-ord_-men-ogsa-med-handling--Nancy-Herz-622713b.html Flere av dem som står imot, blir latterliggjort, straffeforfulgt og fortalt at det ikke er noe de kan gjøre i møte med mektige regimer.
AP170608 Den mektige republikaneren sier han ikke har sett på den direktesendte høringen, men påpeker at FBI er nødt til å være uavhengig.
AP170608 Flere av dem som står imot, blir latterliggjort, straffeforfulgt og fortalt at det ikke er noe de kan gjøre i møte med mektige regimer.
VG170607 Nå vingeklippes den rike, lille staten av mektige naboer på den arabiske halvøy.
VG170606 enger kan regne med USA og Storbritannia etter Trumps tale i Brussel og Storbritannias beslutning om å melde seg ut av EU, og der den amerikanske presidenten vil trekke USA ut av Parisavtalen, erkjenner den tidligere spesialutsendingen for klima i FN at det er uenighet om viktige spørsmål blant de mektige landene i verden.
DB170606 DET er ikke mye Sarah Lewis ; den mektige generalsekretæren i det internasjonale skiforbundet ( FIS ) har sagt om Therese Johaug.
AP170606 Donald Trumps twitter-meldinger etter terroren har gjort at både vanlige og mektige briter har fått nok.
VG170605 Foto : Jimmy Chin, AP ¶ 31 år gamle Honnold fra Nord-Carolina har drømt om å klatre den mektige fjellveggen uten noe sikkerhetsutstyr i åtte år.
DN170605 Foto : Jimmy Chin/National Geographic via AP / NTB Scanpix ¶ 31 år gamle Honnold fra Nord-Carolina har drømt om å klatre den mektige fjellveggen uten noe sikkerhetsutstyr i åtte år.
DB170605 Du kan vinne utrolige 55 millioner på nye Vikinglotto ¶ fra norsk tipping ¶ 31 år gamle Honnold fra Nord-Carolina har drømt om å klatre den mektige fjellveggen uten noe sikkerhetsutstyr i åtte år.
AA170605 31 år gamle Honnold fra Nord-Carolina har drømt om å klatre den mektige fjellveggen uten noe sikkerhetsutstyr i åtte år.
DB170604 Den siste tiden har de to mektige landene imidlertid hatt en mildere tone.
VG170603 Gjengen som ville forlate Paris-avtalen ble ledet av Scott Pruitt, sjef i Miljødirektoratet ( EPA ), og den mektige Trump-vennen Steve Bannon, sammen med rådgiver i det Hvite Hus, Don McGahn.
DA170603 Også næringslivet i USA, inkludert mektige topper i teknologiområdet Silicon Valley, raser over Trumps beslutning.
AP170603https://www.aftenposten.no/meninger/kronikk/Nar-tyrannene-gjor-politikk-til-religion--Iyad-El-Baghdadi-622416b.html Siden ble de redusert til regelbøker brukt av de mektige for å piske borgerne til underkastelse ¶
AP170603 Siden ble de redusert til regelbøker brukt av de mektige for å piske borgerne til underkastelse ¶
SA170602 | Den mektige presidenten vil ha verdensherredømme - med Ada Hegerberg på livstidskontrakt ¶
BT170602https://www.bt.no/100Sport/fotball/Den-mektige-presidenten-vil-ha-verdensherredomme--med-Ada-Hegerberg-pa-livstidskontrakt-236667b.html | Den mektige presidenten vil ha verdensherredømme - med Ada Hegerberg på livstidskontrakt ¶
BT170602 Her ble store og mektige medier, fra NRK og Aftenposten til BT, brukt i et nøye planlagt lanseringsstunt fra forlagets side.
AP170602https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Den-mektige-presidenten-vil-ha-verdensherredomme--med-Ada-Hegerberg-pa-livstidskontrakt-236667b.html | Den mektige presidenten vil ha verdensherredømme - med Ada Hegerberg på livstidskontrakt ¶
AP170602 | Den mektige presidenten vil ha verdensherredømme - med Ada Hegerberg på livstidskontrakt ¶
VG170601 Under treningen er hun på hugget hele tiden, etter treningen går hun rundt og snakker med masse folk, deler ut en klem her og der, inkludert en varm en til den mektige klubbpresidenten Jean-Michel Aulas.
VG170601 Og han skaffer seg tre mektige motstandere : Kina, EU og staten California.
SA170601 Real Madrids mektige president Florentino Pérez med stjernekjøpet Cristiano Ronaldo, som ble hentet til klubben for 880 millioner norske kroner i 2009.
SA170601 Florentino Pérez er kontroversiell, og det har til tider stormet rundt den mektige Real-presidenten.
SA170601 Mektige Florentino Pérez ( 70 ) styrer alt - både byen og fotballklubben Real Madrid.
DA170601 - Akkurat nå er mektige , gretne, gamle gubber som gjør verden til et mindre bra sted høyt oppe på den listen.
BT170601 Mektige Florentino Pérez ( 70 ) styrer alt - både byen og fotballklubben Real Madrid. 9. juli 2001 ble Zinédine Zidane presentert som Real Madrid-spiller av klubbpresident Florentino Pérez og klubblegende Alfredo Di Stéfano.
BT170601 Mektige Florentino Pérez ( 70 ) styrer alt - både byen og fotballklubben Real Madrid.
AP170601https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Fridde-til-verdens-beste-pa-serviett-Plukket-Beckham-pa-utseende-Slik-bygde-milliardaren-stjernefabrikken-Real-Madrid-236563b.html Real Madrids mektige president Florentino Pérez med stjernekjøpet Cristiano Ronaldo, som ble hentet til klubben for 880 millioner norske kroner i 2009.
AP170601https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Fridde-til-verdens-beste-pa-serviett-Plukket-Beckham-pa-utseende-Slik-bygde-milliardaren-stjernefabrikken-Real-Madrid-236563b.html Florentino Pérez er kontroversiell, og det har til tider stormet rundt den mektige Real-presidenten.
AP170601https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Fridde-til-verdens-beste-pa-serviett-Plukket-Beckham-pa-utseende-Slik-bygde-milliardaren-stjernefabrikken-Real-Madrid-236563b.html Mektige Florentino Pérez ( 70 ) styrer alt - både byen og fotballklubben Real Madrid.
AP170601 Real Madrids mektige president Florentino Pérez med stjernekjøpet Cristiano Ronaldo, som ble hentet til klubben for 880 millioner norske kroner i 2009.
AP170601 Florentino Pérez er kontroversiell, og det har til tider stormet rundt den mektige Real-presidenten.
AP170601 Mektige Florentino Pérez ( 70 ) styrer alt - både byen og fotballklubben Real Madrid.
VG170530 Scenene fra Olympiastadion var mektige saker ; hovedpersonen, unge kvinner, gamle menn og tatoverte lagkamerater sa farvel med gjennomvåte øyne.
SA170530 | Kan den mektige delstaten California redde både miljøet og USA ?
DA170530 Det mektige kongedømmet anklages av menneskerettighetsorganisasjoner for krigsforbrytelser i det fattige nabolandet.
DA170530 Den som sliter med sosial dumping og mektige bemanningsbyråer, og som de siste 10 - 15 årene har blitt mer og mer dominert av både offentlige og private byggherrer som helst velger seg den billigste arbeidskraften, ofte fra EU-landene i Øst-Europa ?
VG170529 Den mektige talsmannen sa også at « med tanke på at NATO er fokusert på konfrontasjon og hele strukturen er viet til konfrontasjonens idealer, så kan det selvsagt ikke kalles en moderne struktur som møter ideene om stabilitet, bærekraftig utvikling og sikkerhet ».
DA170529 Den mektige fagorganisasjonen, Politiets Fellesforbund, har et forbundsvedtak fra 2016 som anbefaler medlemmene ikke å varsle.
SA170528 | Se hva som skjer bak teppet i den mektige « giroen » ¶
DB170528 Sistnevnte forholder seg fortsatt lojalt til den mektige franske rittarrangøren, ASO.
DB170528 I dag stod trønderen foran mektige Piazza Duomo i Milano, som en del av Tom Dumoulins historiske seier i Giro d'Italia, og fikk holde Giro-troféet, omringet av entusiastiske fans.
AP170528 | Se hva som skjer bak teppet i den mektige « giroen » ¶
VG170527 Med pittoresk latinsk idyll og et glitrende Middelhav som utsikt, hadde vertslandet gjort alt de kunne for å legge til rette for at de mektige i ro og mak kunne diskutere seg frem til gode løsninger.
VG170527 De andre mektige mennene og kvinnene som deltok på G7-møtet, virker å ha en litt annen oppfatning av årets topptreff.
VG170526 TAORMINA, SICILIA ( VG ) Den lille byen Taormina er avsperret når Donald Trump og 6 andre mektige statsoverhoder møtes på Sicilia.
VG170526 Da den 11.000 innbyggere store byen Taormina ble valgt som vertsby for de syv mektige statsledernes 43. årlige møte, var det mange som var skeptiske.
DB170526 Den ikoniske veien med sin mektige utsikt over Stillehavet er sterkt trafikkert av turister sommerstid, og betyr svært mye for lokalbefolkningen som i stor grad lever av turistene.
VG170525 Også Tysklands mektige forbundskansler Angela Merkel har etter angrepet understreket det samme.
DN170525 Det store spørsmålet er hvilket tall de mektige oljeprodusentene enes om torsdag.
DB170525 - Ja, vi kan bekrefte at Herr Fredrik Bendiksen har trukket seg fra rollene han hadde i IOC, skriver en talsmann for den mektige OL-organisasjonen til Dagbladet.
DB170525 Med at to mektige partiorganisasjoner og deres økonomiske støttespillere, i praksis hadde forutbestemt mine valg og overlatt til meg å krysse av på valgseddelen ?
VG170524 Det er ingen som representerer Manchester så sterkt som Manchester United, og akkurat nå er det veldig mange som har et behov for at klubben legger sine mektige armer rundt sine innbyggere, en halv million i bykjernen, et par millioner til hvis Greater Manchester inkluderes.
DA170524 Kristen Stewart og Cannes-festivalens mektige sjef Thierry Fremaux på trappen foran festivalpalasset.
VG170523 Avslutningen med den mektige Stabat Mater Dolorosa av Pergolesi som tonefølge til en ung jentes utfoldelse i turn-manesjen er en kraftig opplevelse.
DB170522 Og i helgen fikk Trump en fredspris av kong Salman og alt var gull, glitter og rom full av mektige menn.
DN170521 Det mektige kongedømmet har høstet skarp internasjonal kritikk for krigføringen, som ifølge FN har kostet over 10.000 mennesker livet.
VG170520 Det mektige kongedømmet har høstet skarp internasjonal kritikk for krigføringen, som ifølge FN har kostet over 10.000 mennesker livet.
VG170520 Noen intervjuer, som Daily Telegraph-affæren i 1908, skadet Wilhelms og Tysklands anseelse varig og bidro til den mektige statens tiltagende isolering.
DB170520 De fremmes av alt fra de mest marginale til de mektige , og ikke alltid fordi de blir trodd.
AP170520https://www.aftenposten.no/verden/Trump-fikk-saudi-arabisk-fredspris---na-skal-han-sikre-en-gigantisk-vapenhandel-621554b.html Det mektige kongedømmet har høstet skarp internasjonal kritikk for krigføringen, som ifølge FN har kostet over 10.000 mennesker livet.
AP170520https://www.aftenposten.no/verden/Titusener-feiret-Irans-nyvalgte-president--Det-iranske-folk-har-valgt-veien-til-samhandling-med-verden_-langt-fra-ekstremisme-621569b.html Raisi hadde solid støtte fra det mektige , ikke-valgte presteskapet og lovet blant annet en langt strengere holdning til Vesten, samt mer penger til de fattige.
AP170520 Det mektige kongedømmet har høstet skarp internasjonal kritikk for krigføringen, som ifølge FN har kostet over 10.000 mennesker livet.
AP170520 Raisi hadde solid støtte fra det mektige , ikke-valgte presteskapet og lovet blant annet en langt strengere holdning til Vesten, samt mer penger til de fattige.
AA170520 Det mektige kongedømmet har høstet skarp internasjonal kritikk for krigføringen, som ifølge FN har kostet over 10.000 mennesker livet.
AA170520 Raisi hadde solid støtte fra det mektige , ikke-valgte presteskapet og lovet blant annet en langt strengere holdning til Vesten, samt mer penger til de fattige.
VG170519 Irans øverste leder ut mot Donald Trump : - Han avslører « USAs sanne ansikt » ¶ Mektige bånd ¶
VG170518 Gåtes mektige blanding av folkemusikk og rock bak Gunnhild Sundlis karakteristiske stemme ble en umiddelbar hit både hos kritikere og platekjøpere da debuten « Jygri » kom i 2002.
VG170518 Sparkingen av den mektige Fox-sjefen Roger Ailes, ble i fjor sommer karakterisert som et av de mest spektakulære fall i amerikansk media noensinne.
VG170518 Roger Ailes ( 77 ), den tidligere så mektige Fox News-sjefen som fikk sparken i fjor etter en serie med sex-skandaler, er død. tbd47c9e.jpg - DØD : Roger Ailes, her i bilde fra 2015. det melder hans kone Elizabeth i en uttalelse torsdag.
VG170518 Og brått var det slutt for den en gang så mektige Fox-sjefen.
NL170518 LOs mektige og nylig avgåtte leder har vært en sterk og tydelig stemme for Nord-Norge.
DB170518 Etter flere netter på flukt i den mektige kongolesiske jungelen, pågripes de to og dømmes til døden.
AP170517 Han har anklaget motstanderne for å være ekstremister, kritisert myndighetene for fengsling av reformaktivister og anklaget den mektige Revolusjonsgarden for å ha forsøkt å sabotere atomavtalen han forhandlet frem i 2015.
AP170517 Han har anklaget motstanderne for å være ekstremister, kritisert myndighetene for fengsling av reformaktivister og anklaget den mektige Revolusjonsgarden for å ha forsøkt å sabotere atomavtalen han forhandlet frem i 2015.
VG170514 SEIRER I DELSTATSVALG : Tysklands mektige forbundskansler og førstekandidat i det kristendemokratiske partiet CDU, Angela Merkel, ser ut til å seire i det viktige delstatsvalget i Nordrhein-Westfalen.
DB170514 Nyhetsbyrå : - Disse mektige kvinnene leder de hemmelige Nord-Korea-samtalene i Oslo ¶
DB170514 Nyhetsbyrå : - Disse mektige kvinnene leder de hemmelige Nord-Korea-samtalene i Oslo ¶
AP170514https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/Xi-har-flyttet-Kina-i-totalitar-retning--Stein-Ringen-620614b.html Etter lang tids knute på tråden møtte statsminister Erna Solberg Kinas mektige mann Xi Jinping i Folkets store hall i april.
AP170514 Etter lang tids knute på tråden møtte statsminister Erna Solberg Kinas mektige mann Xi Jinping i Folkets store hall i april.
SA170513 Der fikk 1,90 meter høye Martinsen god bruk for sine 100 mektige kilo. 26-åringen er uten kontrakt foran neste sesong, og derfor kan slike mål være gull verdt i jakten på ny ishockeyjobb.
SA170513 Andreas Martinsens mektige og råsterke 2-2-mål for Norge mot Finland i ishockey-VM lørdag ble nok lagt merke til av flere.
SA170513 Det er helt feil, men uten Raw Air kan vi glemme fire norske arrangører av hopprenn hver eneste vinter, påpeker den mektige hopptoppen.
AP170513 Der fikk 1,90 meter høye Martinsen god bruk for sine 100 mektige kilo. 26-åringen er uten kontrakt foran neste sesong, og derfor kan slike mål være gull verdt i jakten på ny ishockeyjobb.
AP170513 Andreas Martinsens mektige og råsterke 2-2-mål for Norge mot Finland i ishockey-VM lørdag ble nok lagt merke til av flere.
AP170513 Det er helt feil, men uten Raw Air kan vi glemme fire norske arrangører av hopprenn hver eneste vinter, påpeker den mektige hopptoppen.
SA170512 omgang, men ingen ble snytt for Herman Stengels mektige langskudd som sikret Vålerenga 1-0-seier i Ålesund.
DA170512 omgang, men ingen ble snytt for Herman Stengels mektige langskudd som sikret Vålerenga 1-0-seier i Ålesund fredag kveld.
BT170512 omgang, men ingen ble snytt for Herman Stengels mektige langskudd som sikret Vålerenga 1-0-seier i Ålesund.
AP170512 omgang, men ingen ble snytt for Herman Stengels mektige langskudd som sikret Vålerenga 1-0-seier i Ålesund.
DB170511 Nyhetsbyrå : - Disse mektige kvinnene leder de hemmelige Nord-Korea-samtalene i Oslo ¶
VG170510 Hun synger gjennomgående rystende godt, men det første virkelige høydepunktet inntreffer med « Leave Me Lonely », der hovedpersonens mektige røst endelig får diskanten til å knele.
SA170510 Avstanden mellom mektige Santiago Bernabeu og falleferdige Vicente Calderon i vakre Madrid er omtrent seks kilometer i luftlinje.
DB170510 Det er tre år siden landslagsdebuten på mektige Stade de France i Paris.
AP170510 Den mektige og omstridte FBI-sjefen fikk sparken tirsdag.
AP170510 Avstanden mellom mektige Santiago Bernabeu og falleferdige Vicente Calderon i vakre Madrid er omtrent seks kilometer i luftlinje.
VG170509 Mektige interesser ¶
SA170509 Den politisk mektige José Dirceu, som fungerte som en slags statsminister, visste hva Lula ønsket : Kjøpe politiske stemmer i Kongressen.
DB170509 Dagens politiske klima, kombinert med en sperregrense på fire prosent, gjør at små partier, som KrF og Venstre, havner i mektige vippeposisjoner.
VG170508 - Jeg håper at de nåværende medlemmene av Kongressen husker at det faktisk ikke trengtes mye mot for å hjelpe dem som allerede er mektige .
VG170507 Han tok opp konkurransen med mektige partier og vant.
VG170507 Og siden det mektige LO har fått samme problem i fanget, ventes det at LO-kongressen vil adoptere Ap kompromiss til uken.
DA170506 Sangen til Vågan begynner med noen toner fra den mektige introen til « Fires ( Which Burned Brightly ) », og fortsetter å vise inspirasjonen i tre minutter til.
DN170505 Underveis har han fått verdifull drahjelp av den mektige finansmannen Stéphane Boujnah ( bildet ).
DN170505 I kulissene har hans gode venn, den mektige Europabørs-sjefen Stéphane Boujnah, trukket i trådene.
DB170505 TILLIT : Den mektige styrelederen i Oslo Havn, Bernt Stilluf Karlsen, har hele tiden støttet havnedirektør Anne Sigrid Hamran.
AP170505https://www.aftenposten.no/meninger/Kong-Harald-star-i-spissen-for-en-tusenarig-statsform--Trond-Norn-Isaksen-620420b.html Opprinnelig tjente han danskekongen Knud den mektige , og han ser ut til å ha dratt til Norge i 1015 for å fungere som Knuds underkonge.
AP170505https://www.aftenposten.no/meninger/Kong-Harald-star-i-spissen-for-en-tusenarig-statsform--Trond-Norn-Isaksen-620420b.html Kalmarunionen og den mektige Margareta ¶
AP170505 Opprinnelig tjente han danskekongen Knud den mektige , og han ser ut til å ha dratt til Norge i 1015 for å fungere som Knuds underkonge.
AP170505 Kalmarunionen og den mektige Margareta ¶
DB170504 Men vi vet også godt hvordan mektige politiske aktører forsøker å dempe eller avvise vedtektbaserte krav om rettferdighet.
DB170503 Faren for at mektige samfunnsaktører kjøper eller presser seg til innflytelse, kan bare motvirkes når beslutningene kan gjennomlyses og skjer etter bestemte prosedyrer.
FV170501 Helge Andre Njåstad, stortingsrepresentant og leder av Frps mektige organisasjonskomité, varsler utrensking i Aust-Agder Frp hvis ikke ting roer seg.
FV170501 Helge Andre Njåstad i Frps mektige organisasjonskomité varsler utrensking i Aust-Agder Frp hvis ikke konflikten i partiet øyeblikkelig roer seg.
VG170430 Og de begynner å bli mektige .
SA170430 To mektige minutter.
FV170430 To mektige minutter.
BT170430 To mektige minutter.
AP170430 To mektige minutter.
AA170430 Det mektige kongedømmet anklages av menneskerettighetsorganisasjoner for krigsforbrytelser i det fattige nabolandet.
DN170428https://www.dn.no/nyheter/2017/04/28/2135/Utenriks/vapenlobbyen-jubler-for-trump - TIl NRA kan jeg stolt si at jeg aldri noensinne kommer til å svikte dere, sa Trump til den mektige foreningen.
DN170428https://www.dn.no/nyheter/2017/04/28/2135/Utenriks/vapenlobbyen-jubler-for-trump dag som USAs president fløy Donald Trump til Atlanta for å fortelle den mektige våpenlobbyen NRA at de har en venn i Det hvite hus.
DN170428 - TIl NRA kan jeg stolt si at jeg aldri noensinne kommer til å svikte dere, sa Trump til den mektige foreningen.
DN170428 dag som USAs president fløy Donald Trump til Atlanta for å fortelle den mektige våpenlobbyen NRA at de har en venn i Det hvite hus.
AP170428 - TIl NRA kan jeg stolt si at jeg aldri noensinne kommer til å svikte dere, sa Trump til den mektige foreningen.
AP170428 dag som USAs president fløy Donald Trump til Atlanta for å fortelle den mektige våpenlobbyen NRA at de har en venn i Det hvite hus.
AA170428 - TIl NRA kan jeg stolt si at jeg aldri noensinne kommer til å svikte dere, sa Trump til den mektige foreningen.
AA170428 dag som USAs president fløy Donald Trump til Atlanta for å fortelle den mektige våpenlobbyen NRA at de har en venn i Det hvite hus.
DB170427 Men det akter ikke den mektige Formel 1-sjefen og eieren Bernie Ecclestone ( 83 ) å gjøre.
SA170426 divisjon og mektige Vålerenga fra Oslo øst.
AP170426 divisjon og mektige Vålerenga fra Oslo øst.
DB170425 Kvinnene hevder først og fremst at O'Reilly har utnyttet sin mektige posisjon i nyhetskanalen til å presse dem til å utføre seksuelle tjenester.
SA170423 En spillesugen Casper Ruud suste rett inn i ATP-turneringen i Barcelona etter søndagens mektige seier over tyskeren Daniel Masur i to strake sett.
DN170423 - Le Pens bevegelse er en saktegående reaksjon mot mennene i Davos - som vi har sett med brexit og Trump - men markedene vil ikke tro på det, sier den franske analytikeren Charles Gave til Bloomberg, og referer til de rike og mektige når han snakker om Davos.
DB170423 Det var da klart at et flertall av de kabinansatte hadde stemt ja til at NCCA skulle tilsluttes det mektige fagforbundet Association of Flight Attendants ( AFA ) - stikk i strid med rådene fra Norwegians ledelse.
DA170423 Italienske bystater og mektige politikerfamilier rivaliserte om makten, og selv opplevde Machiavelli både stor politisk suksess og et minst like stort fall etterpå.
AP170423 En spillesugen Casper Ruud suste rett inn i ATP-turneringen i Barcelona etter søndagens mektige seier over tyskeren Daniel Masur i to strake sett.
VG170421 Kvinnene hevder at O'Reilly utnyttet sin mektige posisjon i nyhetskanalen til å presse dem til seksuelle tjenester.
SA170421 Ada Hegerberg foran mektige Basilika Notre-Dame de Fourvière.
FV170421 Ada Hegerberg foran mektige Basilika Notre-Dame de Fourvière.
DN170421 President Xi har lovet å gå etter « tigrer » og « fluer » for å fjerne korrupsjon - fra mektige personer til daglig korrupsjon.
DN170421 Nå går han etter eliten, noen av Kinas rikeste familier og mektige tjenestemenn.
BT170421 Det vil få både katapulter og kjernefysisk drift, slik de mektige amerikanske hangarskipene har.
AP170421 Ada Hegerberg foran mektige Basilika Notre-Dame de Fourvière.
DB170420 Valgdagsundersøkelsene viste at 72 prosent av velgerne mente at - sitat - den amerikanske økonomien er rigget for å tjene de rike og mektige ».
VG170419 Kvinnene hevder først og fremst at O'Reilly utnyttet sin mektige posisjon i nyhetskanalen til å presse dem til seksuelle tjenester.
VG170419 Har du barn over tre år, er det ingenting i veien for å utforske litt av den mektige ørkenen som Dubai faktisk ligger i.
AP170419https://www.aftenposten.no/verden/Tyrkias-valgkommisjon-avviser-krav-om-ny-folkeavstemning-619451b.html Da er det også klart at dersom Tyrkias mektige president Recep Tayyip Erdogan gjenvelges ved neste valg, så vil han bli enda mektigere.
AP170419 Da er det også klart at dersom Tyrkias mektige president Recep Tayyip Erdogan gjenvelges ved neste valg, så vil han bli enda mektigere.
VG170417 Det er mye humor å hente i mektige etater som blir overivrige.
DB170417 Kvinnene hevder først og fremst at O'Reilly har utnyttet sin mektige posisjon i nyhetskanalen til presse dem til seksuelle tjenester.
AP170417 Tyrkia har lenge støttet opprørerne, og har mektige støttespillere i blant andre USA og Saudi-Arabia.
AP170416 Nesten alle er ventet å bli diskvalifisert av det mektige Vokterrådet i løpet av de to neste ukene.
AP170416 Det mektige Markarådet går inn for elsykling på grusveiene i Marka, men ikke på stier.
AA170416 Nesten alle er ventet å bli diskvalifisert av det mektige Vokterrådet i løpet av de to neste ukene.
SA170415 Dessverre lar mediene seg lokke til å gjøre selv det magreste manuskript til mektige oppsetninger.
DN170415 - Dagens parade gir oss muligheten til å demonstrere vår mektige militære evne, lød det over høyttalere i byen, mens hundrevis av soldater marsjerte ledsaget av militærorkester.
DB170415 - Dagens parade gir oss muligheten til å demonstrere vår mektige militære evne, lød det over høyttalere i byen, mens hundrevis av soldater marsjerte ledsaget av militærorkester.
DB170415 - Dagens parade gir oss muligheten til å demonstrere vår mektige militære evne, lød det over høyttalere i byen, mens hundrevis av soldater marsjerte ledsaget av militærorkester. 15. april er kjent som « Solas dag » i Den demokratiske folkerepublikken Korea, som det kommunistiske Nord-Korea kaller seg.
DB170415 Han sier at Tyrkia er laget som et lite land som fungerer som Europas undersått og at alle mektige land med respekt for seg selv, har en president med makt.
DB170415 Tidligere så mektige sosialdemokrater over hele Europa taper valg blant annet fordi de har mistet sin identitet.
DA170415 - Dagens parade gir oss muligheten til å demonstrere vår mektige militære evne, lød det over høyttalere i byen, mens hundrevis av soldater marsjerte ledsaget av militærorkester.
BT170415 - Dagens parade gir oss muligheten til å demonstrere vår mektige militære evne, lød det over høyttalere i byen, mens tusenvis av soldater marsjerte ledsaget av militærorkester foran et stort applauderende publikum.
BT170415 Dessverre lar mediene seg lokke til å gjøre selv det magreste manuskript til mektige oppsetninger.
AP170415 - Dagens parade gir oss muligheten til å demonstrere vår mektige militære evne, lød det over høyttalere i byen, mens tusenvis av soldater marsjerte over Kim Il Sung-plassen i Pyongyang.
AA170415 - Dagens parade gir oss muligheten til å demonstrere vår mektige militære evne, lød det over høyttalere i byen, mens tusenvis av soldater marsjerte ledsaget av militærorkester foran et stort applauderende publikum.
AA170415 - Dagens parade gir oss muligheten til å demonstrere vår mektige militære evne, lød det over høyttalere i byen, mens hundrevis av soldater marsjerte ledsaget av militærorkester.
SA170413 Ti år senere passerte han milepælen da han viste vei og snudde 0 - 1 til 2 - 1 mot mektige Bayern München i første kvartfinalekamp.
FV170413 Ti år senere passerte han milepælen da han viste vei og snudde 0 - 1 til 2 - 1 mot mektige Bayern München i første kvartfinalekamp.
DB170413 Veldig mektige .
DB170413 Langt mer mektige enn hangarskipet.
DB170413 Solberg hadde med seg en fotball med FNs 17 bærekraftsmål i gave til den mektige presidenten.
BT170413 Ti år senere passerte han milepælen da han viste vei og snudde 0 - 1 til 2 - 1 mot mektige Bayern München i første kvartfinalekamp.
AP170413https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Real-Madrids-rekordhelt-hylles--Arene-gar_-Ronaldo-bestar-233944b.html Ti år senere passerte han milepælen da han viste vei og snudde 0 - 1 til 2 - 1 mot mektige Bayern München i første kvartfinalekamp.
AP170413 Ti år senere passerte han milepælen da han viste vei og snudde 0 - 1 til 2 - 1 mot mektige Bayern München i første kvartfinalekamp.
DN170412 Vi vil komme med den sterkeste reaksjon mot provokatørene for å forsvare oss selv - med mektige , kraftige våpen, sier en talsmann for utenriksdepartementet i Nord-Korea til det statlige nyhetsbyråer KCNA.
DN170412 Veldig mektige .
DN170412 Langt mer mektige enn hangarskipet.
DB170412 Vi vil komme med den sterkeste motreaksjon mot provokatørene for å forsvare oss selv, med mektige , kraftige våpen, fortsetter talspersonen i Nord-Korea.
DB170412 Veldig mektige
DB170412 Veldig mektige .
DB170412 Langt mer mektige enn hangarskipet.
BT170412 Veldig mektige .
BT170412 Langt mer mektige enn hangarskipet.
AP170412 Veldig mektige .
AP170412 Langt mer mektige enn hangarskipet.
AA170412 Veldig mektig, og vi har ubåter som er veldig mektige .
AA170412 Veldig mektige .
AA170412 Langt mer mektige enn hangarskipet.
VG170411 Vi vil komme med den sterkeste motreaksjon mot provokatørene for å forsvare oss selv, med mektige , kraftige våpen, fortsetter talspersonen.
SA170411 Vi vil komme med den sterkeste motreaksjon mot provokatørene for å forsvare oss selv, med mektige , kraftige våpen, sa en talsperson i Nord-Korea. ( ©NTB ) ¶
DN170411https://www.dn.no/meninger/2017/04/11/2055/Kommentar/frykten-for-demokrati Tyrkias mektige president har fått sans for ukontrollert makt.
DN170411 Den mektige presidenten skal også ha uttrykt ønske om utvekslingssamarbeid i forbindelse med vinter-OL i Beijing i 2022.
DN170411 Vi vil komme med den sterkeste motreaksjon mot provokatørene for å forsvare oss selv, med mektige , kraftige våpen, fortsetter talspersonen i Nord-Korea.
DN170411 Tyrkias mektige president har fått sans for ukontrollert makt.
DB170411 Vi vil komme med den sterkeste motreaksjon mot provokatørene for å forsvare oss selv, med mektige , kraftige våpen, fortsetter talspersonen i Nord-Korea.
DA170411 - Du sitter i levekårstyret for Ap, og er med det en av de mektige helsepolitikerne i Stavanger.
BT170411 Den mektige presidenten skal også ha uttrykt ønske om utvekslingssamarbeid i forbindelse med vinter-OL i Beijing i 2022.
AA170411 Vi vil komme med den sterkeste motreaksjon mot provokatørene for å forsvare oss selv, med mektige , kraftige våpen, fortsetter talspersonen i Nord-Korea.
AA170411 Vi vil komme med den sterkeste motreaksjon mot provokatørene for å forsvare oss selv, med mektige , kraftige våpen, fortsetter talspersonen i Nord-Korea.
VG170410 Mens hun vandrer på den mektige kinesiske muren er konklusjonen at storbesøket fra Norge er en suksess.
VG170410 Yamaha-høyttalerne er store og mektige , men lyden står ikke helt til forventningene.
SA170410 Samtalene med den mektige kinesiske presidenten er avslutningen og høydepunktet på Solbergs fire dager lange besøk til Kina.
SA170410 Der lederne for de mektige klubbene avviste at opprettelsen av en europeisk superliga var på agendaen, bekreftet Stillitano at det var et tema.
DA170410 Hjallas bein blei som « gummi arabicum under hennes mektige påtrykk ».
BT170410 Samtalene med den mektige kinesiske presidenten er avslutningen og høydepunktet på Solbergs fire dager lange besøk til Kina.
BT170410 Der lederne for de mektige klubbene avviste at opprettelsen av en europeisk superliga var på agendaen, bekreftet Stillitano at det var et tema.
AP170410https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Bratseth-slar-alarm-om-fotballens-fremtid---Blir-verre-og-verre-for-klubber-som-Rosenborg-233681b.html Der lederne for de mektige klubbene avviste at opprettelsen av en europeisk superliga var på agendaen, bekreftet Stillitano at det var et tema.
AP170410 Der lederne for de mektige klubbene avviste at opprettelsen av en europeisk superliga var på agendaen, bekreftet Stillitano at det var et tema.
AA170410 Samtalene med den mektige kinesiske presidenten er avslutningen og høydepunktet på Solbergs fire dager lange besøk til Kina.
VG170409 Irans innflytelse er stor, både politisk og gjennom den mektige libanesiske militsen Hizbollah, som kjemper på Assads side i Syria.
AP170408https://www.aftenposten.no/verden/Slik-slass-stormaktene-om-makten-i-Syria-og-Irak-617707b.html Dette skyldes ikke minst presidentens sterke tro på sine egne evner til å forhandle frem bilaterale avtaler med andre mektige ledere.
AP170408 Dette skyldes ikke minst presidentens sterke tro på sine egne evner til å forhandle frem bilaterale avtaler med andre mektige ledere.
SA170407 Ved Torget ligger vår mektige katedral, Norges nest største og best bevarte middelalderminne, og tuftene til en tusen år gammel kongsgård, i dag en levende katedralskole, hvor hagen er del av vår nyrestaurerte bypark som omkranser byens blinkende hjerte : Breiavatnet.
DB170407 Den mektige bygningen ligger like ved et kinesisk kjennemerke med en sterk historie, Den himmelske fredsplass.
AA170407 Mandag får den norske regjeringssjefen møte Kinas mektige president Xi Jinping.
DB170406 Kvinnene hevder først og fremst at O'Reilly har utnyttet sin mektige posisjon i nyhetskanalen til presse dem til seksuelle tjenester.
AP170406 NEW YORK ( Aftenposten ) : President Trumps nasjonale sikkerhetsrådgiver tok en prat med en av sine legendariske forgjengere før han bestemte seg for å fjerne den kontroversielle Trump-rådgiveren Steve Bannon fra det mektige rådet.
DN170405 - Mektige opprørsgrupper har fortsatt kontrollen over forsteder øst for Damaskus.
DB170405 Den mektige svigersønnen bak Donald Trump ¶
BT170405 Med litt smidighet og medmenneskelig forståelse fra administrasjonen og de mektige representantene fra fagforeningene, kunne de multifunksjonshemmede fått et rimelig og sårt tiltrengt ferietilbud i år.
DB170404 Mye tyder på at Nord-Koreas atomtrusler er førsteprioritet når de to mektige mennene møtes.
AP170404 Trolig vil det mektige rådet kreve at angrepet etterforskes som en krigsforbrytelse, ¶
AP170404 XXL-NATUR : USAs nasjonalparker er mektige opplevelser.
AA170404 Sør-Afrikas mektige fagforening COSATU krever at skandalerammede president Jacob Zuma går av.
VG170403 Det ble klart mandag da demokrater i Senatet klarte å sanke sammen nok stemmer for å kunne blokkere nominasjonen av Gorsuch til å innta den mektige posisjonen som høyesterettsdommer.
DN170403 Da Breach ble funnet drept, hadde hun nylig fått publisert en sak om en konflikt mellom lederne i La Linea-avdelingen, som er en del av det mektige Juarez-kartellet.
AP170403 Med dette ble et hemmeligholdets slør revet bort for en lang rekke av verdens rike og mektige , statsledere, kriminelle, krigsforbrytere, forretningsmenn og fotballstjerner.
VG170402 Kvinnene hevder først og fremst at O'Reilly har utnyttet sin mektige posisjon i nyhetskanalen til presse dem til seksuelle tjenester.
DB170402 Kvinnene hevder først og fremst at O'Reilly har utnyttet sin mektige posisjon i nyhetskanalen til presse dem til seksuelle tjenester.
DN170331 Her er Trumps mektige barn ¶
DB170331 El Chapo ledet det mektige Sinaloa-kartellet, som ifølge amerikanske myndigheter har smuglet « hundretusenvis av kilo » kokain, marihuana og metamfetamin til USA.
DA170331 Toppmøtet mellom de to mektige lederne kommer etter uker med en rekke spenningspunkter mellom Kina og USA.
AA170331 I Arbeiderpartiets mektige hovedkvarter på Youngstorget i Oslo har imidlertid ordfører Rita Ottervik full støtte for sin håndtering av Kystad-saken.
AA170331 Ting har ikke gått helt etter planen for det mektige Ap i Trøndelag den siste tiden.
DB170330 ( Dagbladet ) : Ledelsen i flyselskapet Norwegian har advart de kabinansatte i USA mot å organisere seg i det mektige fagforbundet Association of Flight Attendants ( AFA ) - USAs største i bransjen med om lag 50 000 medlemmer.
AP170330 Kina sendte den mektige visestatsministeren Wang Yang og en delegasjon på 70 personer.
VG170329 I et oppsiktsvekkende utspill sist helg gikk Len McCluskey, den mektige lederen i Unite, Storbritannias største fagforbund, ut med en « oppfordring » til Corbyn om å gjøre partiet relevant for britiske velgere igjen.
VG170328 Med avgangen til den mektige administrative lederen, blir det automatisk en betydelig endringstid i idretten.
VG170328 Jeg skjønner godt at han ( Aalbu ) er ekstra engstelig for et FotballXtra som har et sterkt grep om det norske fotballpublikummet gjennom 25 år, sier en kampklar Vegard Jansen Hagen - TV 2s mektige sportsredaktør.
SA170328 Jeg skjønner godt at han ( Aalbu ) er ekstra engstelig for et FotballXtra som har et sterkt grep om det norske fotballpublikummet gjennom 25 år, sier en kampklar Vegard Jansen Hagen - TV 2s mektige sportsredaktør.
FV170328 Jeg skjønner godt at han ( Aalbu ) er ekstra engstelig for et FotballXtra som har et sterkt grep om det norske fotballpublikummet gjennom 25 år, sier en kampklar Vegard Jansen Hagen - TV 2s mektige sportsredaktør.
DB170328 Jeg skjønner godt at han ( Aalbu ) er ekstra engstelig for et « FotballXtra » som har et sterkt grep om det norske fotballpublikummet gjennom 25 år, sier en kampklar Vegard Jansen Hagen - TV 2s mektige sportsredaktør.
DA170328 Jeg skjønner godt at han ( Aalbu ) er ekstra engstelig for et FotballXtra som har et sterkt grep om det norske fotballpublikummet gjennom 25 år, sier en kampklar Vegard Jansen Hagen - TV 2s mektige sportsredaktør.
BT170328 Jeg skjønner godt at han ( Aalbu ) er ekstra engstelig for et FotballXtra som har et sterkt grep om det norske fotballpublikummet gjennom 25 år, sier en kampklar Vegard Jansen Hagen - TV 2s mektige sportsredaktør.
AP170328 Jeg skjønner godt at han ( Aalbu ) er ekstra engstelig for et FotballXtra som har et sterkt grep om det norske fotballpublikummet gjennom 25 år, sier en kampklar Vegard Jansen Hagen - TV 2s mektige sportsredaktør.
SA170327 Det er ikke nok å ofre den mektige Inge Andersen.
DB170325 Vold og hat var min mektige løsning.
BT170325 I Første Samuels bok, kapittel 16, heter det at den mektige kong Saul kaller til seg David, og ber ham ta med seg harpen sin.
DN170324https://www.dn.no/etterBors/2017/03/24/2049/Tv/hjelper-hbo-med-finans-spraket Kampen mellom den skruppelløse hedgefondforvalteren Bobby Axelrod og den nådeløse og mektige statsadvokaten Charles Rhoades jr. i tv-serien « Billions » har i løpet av én sesong blitt en gigantisk hit.
BT170324 Det var den mektige fondsforvalteren State Street som på denne måten ville fokusere på mangelen på kvinner i mange amerikanske selskapsstyrer.
DB170323 SELV da den en gang så mektige fotballpresidenten overraskende ble vraket som nytt styremedlem av tinget, forandret det ikke på den nye forståelsen som de siste årene har samlet norsk idrett : ¶
DB170323 ETTER et rekordlangt møte valgte et splittet styre i Norges Idrettsforbund i går å la mektige Inge Andersen blir sittende som generalsekretær.
AP170323 Sjefen for Russlands mektige utenlandsetterretningstjeneste FSS, Sergej Narysjkin - som den gang var sjef for Dumaen - sang duett med bruden.
AP170323 Sjefen for Russlands mektige utenlandsetterretningstjeneste FSS, Sergej Narysjkin - som den gang var sjef for Dumaen - sang duett med bruden.
DB170322 Apparatet rundt den mektige og stadig mer nasjonalistiske presidenten driver nå en intens valgkamp i forkant av folkeavstemningen, der alle tyrkiske statsborgere kan avgi stemme.
DB170321 England er motstander i på mektige Westfalenstadion i Dortmund, og angriperen blir hærfører for Joachim Löws utvalgte.
DB170321 Legg til Antarktis' unike og mektige skjønnhet, og jeg blir aldri ferdig med stedet.
VG170319 Blant annet hos mektige Ahrar al-Sham, en islamistgruppering med oppunder 20.000 soldater.
VG170318 Begeistret beskriver han den mektige følelsen : - Jeg var i skiheisen på vei til toppen da Johansson hoppet 252 meter.
DB170318 Uavhengig av det, Tyskland skylder enorme pengesummer til NATO og USA må få mer betalt for det mektige , og veldig dyre, forsvaret det gir Tyskland », lød meldinga.
DA170318 For om du ikke allerede er svimmel av de mektige , hvite alpene som strekker seg opp fra den mørke fjorden i Lyngen i Nord-Troms, kan fort bli det når du setter foten innenfor Arctic Spirit, som åpnet på et forblåst nes helt ytterst i Lyngenfjorden i fjor.
DB170317 Mektige motstandere ¶
BT170317 TUNNELUTSLAG : Det meste er gjort klart for at den mektige tunnelboremaskinen Ulrikke vil bryte bergsiden i Fløen senere i år.
AP170317 Etter at folk måtte flytte over til den andre siden av Bjørvika, ble middelalderens en gang så mektige St.
DN170315 Saudi-Arabias mektige visekronprins Mohammed bin Salman gjestet USAs president Donald Trump til lunsj i Det hvite hus.
AA170315 Saudi-Arabias mektige visekronprins Mohammed bin Salman gjestet USAs president Donald Trump til lunsj i Det hvite hus.
AP170314 | De mektige folkepartiene er borte.
AP170314 - Vi løfter det å reise på business klasse opp på et nytt nivå, kunne den mektige konsernsjefen for Qatar-selskapet, Akbar Al Baker, annonsere.
DB170313 Han glemmer imidlertid at det er flere mektige krefter i et samfunn.
VG170312 Det vekker oppsikt at en demokratisk valgt leder, for første gang i historien, har blitt avsatt i et land der fremferden til de rike og mektige stort sett har fått gå ustraffet.
DB170312 Det er også god grunn til å tro at politikere, som profesjonelle aktører, tenker strategi når de ikler seg mektige symboler.
DA170312 På den tida var toppsjefen i Telenor den mektige og fargerike personligheten Tormod Hermansen, som ledet det statlige Televerket fram til den moderne bedriften Telenor.
DB170311 Opplev historisk sus i gamlebyen med det mektige Wawel-slottet og moderne shopping.
DB170311 Apparatet rundt den mektige og stadig mer nasjonalistiske presidenten driver nå en intens valgkamp i forkant av folkeavstemningen, der alle tyrkiske statsborgere kan avgi stemme.
DB170311 Apparatet rundt den mektige og stadig mer nasjonalistiske presidenten driver nå en intens valgkamp i forkant av folkeavstemningen, der alle tyrkiske statsborgere kan avgi stemme.
DB170311 Det mektige nordlyset som danser både på himmelen og på isen danner et nærmest perfekt motiv med paret i forgrunnen.
DA170311 Vi suser forbi teltcampere og campervaner, som har funnet sin plass i solen, under de mektige , oransje strandklippene.
DB170310 Den oppbindingen av de mektige vi gjør gjennom våre demokratiske prosesser er helt avhengige av aktiv deltagelse.
AA170310 Tidligere har sørkoreanerne vært vant til at de rike og mektige gjør som de vil uansett.
BT170309 Det var den mektige fondsforvalteren State Street som på denne måten ville fokusere på mangelen på kvinner i mange amerikanske selskapsstyrer.
VG170308 Samtidig er vi ikke i mål, mener de mektige kvinnene VG har snakket med.
VG170308 Det er bare noen av utfordringene Norges mektige kvinner har møtt på veien opp.
AP170308 Ryktene har gått siden i høst om at Medvedev kan være på vei ut og bli erstattet av for eksempel den mektige Rosneft-sjefen Igor Setsjin eller forsvarsminister Sergej Sjojgu.
AA170308 - Luene henger sammen med president Donald Trump sine negative uttalelser om hva mektige menn kan tillate seg å gjøre mot kvinner.
DB170307 I jungelen møtte vi Natalia, soldat for den store, mektige FARC-geriljaen, som etter 52 år med borgerkrig sikret fredsavtalen med myndighetene.
DB170307 I jungelen møtte vi Natalia, som er soldat for den store, mektige FARC-geriljaen, som etter 52 år med borgerkrig sikret fredsavtalen med myndighetene.
VG170304 Med en svakere presse kan de mektige ta seg mer til rette.
VG170304 Det må være avstand mellom pressen, som har som oppgave å granske makten, og de mektige som blir gransket.
VG170304 Det ligger mye god forebygging mot maktmisbruk i at de mektige må stille seg slike spørsmål.
AP170304 Sjefen for Russlands mektige utenlandsetterretningstjeneste FSS, Sergej Narysjkin - som den gang var sjef for Dumaen - sang duett med bruden.
AP170304 Sjefen for Russlands mektige utenlandsetterretningstjeneste FSS Sergej Narysjkin - som den gang var sjef for Dumaen og nr. 3. etter Putin - sang duett med Maria Maksakova da hun giftet seg i 2015.
AP170304 Da de fant kjærligheten i Dumaen og giftet seg mars 2015, troppet flere mektige personer fra Putins innerste krets opp.
DB170303 Foto : NTB Scanpix ¶ | « Politisk drap » som ser ut som sjølmord ¶ ¶ MEKTIGE VENNER : - Denne samlingen har backing fra flere høytstående politikere ( som burde skamme seg, forøvrig ), skriver artikkelforfatteren om Oslo symposium, som starter i morgen.
DA170302 Logan ( Hugh Jackman ) vil i kjent stil bare være i fred, men kommer i kontakt med tolvåringen Laura ( Dafne Keen ), en veldig spesiell jentunge med mektige mutantkrefter. 5 ¶
DA170302 En veldig spesiell jentunge, med mektige mutantkrefter og en hel privat-hær i hælene.
DA170302 John le Carrés erindringer kan sies å være forbilledlige i den forstand at de både er underholdende fortellinger og samtidig skarpe observasjoner av noen utvalgte mektige menn og kvinner innen politikk og underholdning.
DA170302 Her er fornøyelige beskrivelser av møter og lunsjer med mer eller mindre mektige menn, men også fint tegnede portretter av venner, som den korte, men elegant formede hyllesten til skuespilleren Alec Guinness.
VG170301 FOTO : Julie Teresa Olsen ¶ | Mektige naboer fikk støtte til å skifte ut oljefyrer ¶
VG170228 Mektige gjenger for skylden for brorparten av drapene.
DB170228 Mektige gjenger for skylden for brorparten av drapene.
DA170228 | Utfordrer mektige Merkel ¶
AA170228 Mektige gjenger for skylden for brorparten av drapene. ( ©NTB ) ¶
AA170228 Mektige gjenger for skylden for brorparten av drapene.
FV170225 Motstander Svensson ventet i ringen minutt etter minutt på Brækhus' mektige entré.
FV170225 | Brækhus' mektige eks-sjef blåser ut : - Hun kan ikke snu ryggen til alt som har hendt ¶
VG170224 I den mektige hovedstadsklubben gikk han i gradene inntil A-lagsdebuten kom i mars 2012.
SA170224 Motstander Svensson ventet i ringen minutt etter minutt på Brækhus' mektige entré.
SA170224 | Brækhus' mektige eks-sjef blåser ut : - Hun kan ikke snu ryggen til alt som har hendt ¶
DN170224 CNN melder nå at Trumps mektige stabssjef Reince Priebus skal ha bedt FBIs nestsjef Andrew McCabe om å rykke ut og dementere medierapporter om kontakter mellom Trumps valgkampstab og kjente representanter for russisk etterretning.
BT170224 Motstander Svensson ventet i ringen minutt etter minutt på Brækhus' mektige entré.
BT170224 | Brækhus' mektige eks-sjef blåser ut : - Hun kan ikke snu ryggen til alt som har hendt ¶
AP170224 Motstander Svensson ventet i ringen minutt etter minutt på Brækhus' mektige entré.
AP170224 | Brækhus' mektige eks-sjef blåser ut : - Hun kan ikke snu ryggen til alt som har hendt ¶
DB170222 Overfor den mektige IOC-sjefen fikk russeren sagt hva han mente om suspensjonen av seg selv, men Bach kom ikke med noen trøstende ord av den grunn.
DB170222 Sammen med Niklas Dyrhaug var hun Norges representanter på møtet med de mektige presidentene.
DA170222 Den mektige tyskeren tok seg god tid til å snakke med pressen etter møtet ved skimuseet på VM-arenaen i Lahti.
SA170221 Gjennomgangsmelodien var : « Vi er store og mektige og klarer oss selv.
DB170220 Sollund ser på store grupper av bygdefolk som fortapte, og skiller ikke mellom dem og den mektige bygdeeliten med økonomiske interesser i utmarka samt rikspolitikere med distrikts- og næringstilknytning.
AP170219 Kanskje kunne mektige akademikere snakke sammen i fred før.
VG170216 Slik opprettholder populister forestillingen om at de som folkets representanter er undertrykte og i opposisjon mot mektige krefter.
BT170216 Sjekk ut ukens fem fine ! MEKTIGE TONER : « The Imperial March » er blant den mektigste filmmusikken som noen gang er skrevet.
VG170215 På forhånd kunne man tro at denne boken ( utgitt på italiensk 2002, på engelsk i 2005 ) kunne leses som en opptakt til de fire mektige romanene fra Napoli, der hele tre av fire bøker fikk terningkast 6 i VG.
AP170215 Godt hjulpet av de mektige Koch-brødrene og deres team av jurister har republikanerne funnet metoden : En egen lov som gir Kongressen mulighet til å oppheve lover med alminnelig flertall.
DN170214 Den mektige stillingen som presidentens sikkerhetsrådgiver har eksistert i nær 70 år.
DB170214 | Her er Kim Jong-uns mektige kvinner : Slik styrer de verdens farligste land ¶
DB170214 | Her er Kim Jong-uns mektige kvinner : Slik styrer de verdens farligste land ¶
DB170214 De representerer tross alt land som er mektige både militært og økonomisk.
DB170214 | Her er Kim Jong-uns mektige kvinner : Slik styrer de verdens farligste land ¶
AP170214 STORT : Mektige Grand Canyon var en opplevelse. − Umulig å forestille seg på forhånd hvor enormt stort det er, sier Maria Rasmussen.
DN170213 I tillegg har mektige politikere som Volker Bouffier, en nær alliert av forbundskansler Angela Merkel, uttrykt at Frankfurt bør velges som hovedsete.
DB170212 Men så måtte den mektige politikeren Erich Mielke, som var sjef for det hemmelige politiet, gi operasjonen grønt lys.
DB170212 Han snakker ikke om den vanlige mannen i gata, selvfølgelig, men om mektige personer.
DB170212 At klubben som en gang hadde vært mektige Dynamo Berlin sleit under gjenoppbyggingen kom ikke som noen stor overraskelse.
DA170212 Den mektige presidenten i FIS, Gianfranco Kasper er ordknapp om den norske Johaug-dommen.
DA170211 - Vi vet at det sitter høyreradikale personer i mektige stillinger i USA som ønsker å kjøre en langt hardere linje overfor Kina, sier han.
AP170211 Fra mektige , rå populister i Europa og USA, inkludert USAs president - og fra autoritære og ny-autoritære regimer i det østlige Europa, Midtøsten og Asia.
AA170210 Den mektige entreprenøren Marcelo Odebrecht har sittet i fengsel siden 2015 for sin rolle i en korrupsjonssak knyttet til flere millioner dollar i politiske donasjoner. ( ©NTB ) ¶
VG170209 Bildene og filmene av de enorme havdyrene, de små lusene, mektige fjell og selve hovedpersonen - Havet ; opprørt, buldrende eller blankt - er med på å gi innsikt om havet som opprinnelse til det meste som beriker vår klode.
VG170209 Aktørenes smittende energi og det mektige landkskapet i bakgrunnen gjør at du kjenner sjøsprøytens kraftstråler slå over scenen.
SA170209 Solen skinner, omgivelsene er mektige og spaghettien på restaurant Bünde er ikke verst den heller.
DA170209 Jusseksperter mener Trumps mektige rådgiver kan ha brutt loven.
BT170209 Solen skinner, omgivelsene er mektige og spaghettien på restaurant Bünde er ikke verst den heller.
AP170209 Solen skinner, omgivelsene er mektige og spaghettien på restaurant Bünde er ikke verst den heller.
VG170208 Presidentvalget ble holdt etter at landets mektige klaner klarte å velge 275 representanter til nasjonalforsamlingens underhus og 54 senatorer til overhuset.
VG170208 Mektige klaner ¶
VG170208 Å gå fra nord til sør i Sylan, Trøndelag, med storslagen utsikt til det mektige Sylmassivet er en flott skitur.
VG170208 Mektige Kolåstinden ( 1432 moh. ) er en flott skitur på ettervinteren og om våren.
SA170208 Norge har tre mektige utfordrere om plassene på pallen i Tyskland, Russland og Frankrike.
DB170208 Det var overskyet og lett vind i VM-byen rett før rennstart klokka 12 og blant de mektige alpetoppene i St.
DB170208 Den mektige entreprenøren Marcelo Odebrecht har sittet i fengsel siden 2015 for sin rolle i en korrupsjonssak knyttet til flere millioner dollar i politiske donasjoner.
AP170208 Han får mektige naboer rundt seg.
AP170208 Den mektige entreprenøren Marcelo Odebrecht har sittet i fengsel siden 2015 for sin rolle i en korrupsjonssak knyttet til flere millioner dollar i politiske donasjoner.
AP170208 Norge har tre mektige utfordrere om plassene på pallen i Tyskland, Russland og Frankrike.
AA170208 Den mektige entreprenøren Marcelo Odebrecht har sittet i fengsel siden 2015 for sin rolle i en korrupsjonssak knyttet til flere millioner dollar i politiske donasjoner. ( ©NTB ) ¶
AA170208 Presidentvalget ble holdt etter at landets mektige klaner klarte å velge 275 representanter til nasjonalforsamlingens underhus og 54 senatorer til overhuset.
VG170207 ) Takk til Sports Illustrated for å formidle det mektige budskapet at gode ting kommer i alle størrelser og uten noen utløpsdato.
VG170207 Som medlem av den svenske riksdagen og som velkjent offentlig debattant, er Esbati unektelig en autoritet som får mer taletid og har mer makt enn de fleste - og som sådan kvalifiserer han til å bli betraktet - og behandlet - som alle andre mektige autoriteter.
VG170207 En annen mulig måte å fortolke tegningen på er, at se den i forlengelsen av Europas århundrelange satiriske tradisjon for å degradere mektige politiske autoriteter uten hensyn til deres hudfarve, herkomst, religion, kjønn, klasse osv.
DB170207 Inne på den mektige stadion sa hjemmefansen klart ifra hva de mente om den nyopprykkede klubben - som blir omtalt som « Tysklands mest forhatte klubb ».
DB170207 Etter dagens utfortrening i VM-løypa, blant mektige fjell i St.
AP170207 Nå er det så godt som ingen av de mektige aktørene som holder fast på kravet om at presidenten må gå for å kunne forhandle om å få en slutt på den usedvanlig brutale borgerkrigen.
VG170206 Vår nøytralitetspolitikk var ikke et ideologisk valg, men en pragmatisk politikk, en balansegang for ikke å provosere vår mektige nabo i øst.
VG170206 Brende hadde også et møte med den mektige guvernøren Atta Mohamed Noor under besøket i Afghanistan.
DB170206 Inne på den mektige stadion sa hjemmefansen klart ifra hva de mente om den nyopprykkede klubben - som blir omtalt som « Tysklands mest forhatte klubb ».
DB170206 Etter at politikerne vedtok politireformen, og norsk politi ble omorganisert til 12 politidistrikt, skal nye mektige kriminalsjefer ansettes i hvert distrikt.
BT170206 Det som gjør at jeg virkelig mister nattesøvnen, er hva som er Stephen Bannons « end game » - hvor vil egentlig presidentens mektige rådgiver, og hvordan han har tenkt å komme seg dit.
VG170204 Samtidig debatterer mektige mennesker som Angela Merkel, Jens Stoltenberg og Recep Tayyip Erdogan deres skjebne.
AP170204 Kampen om Walesas gode navn og rykte er en del av en betent politisk konflikt som går tilbake til kommunismens fall og involverer den mektige lederen for det nåværende regjeringspartiet Pis ( Lov- og rettferdighetspartiet ) Jaroslaw Kaczynski.
VG170203 Jeg vil gjerne dele noen tanker som har slått meg etter tiden jeg har « tilbragt » i Anno 1537 - tiden da danskene tok over makten og skattepengene i Norge, fra den mektige paven i Roma.
VG170202 På Maidanplassen er 22 år gamle Ines redd for hva de mektige mennenes forhandlinger vil lede til.
AP170202https://www.aftenposten.no/okonomi/Mens-Norge-har-sanksjonert-mot-Russland_-har-Statoil-styrket-forholdet-til-russerne-613754b.html I Kreml møttes president Vladimir Putin og den mektige Rosneft-sjef Igor Setsjin for å presenterte resultatene og fremtidsplanene for selskapet.
AP170202 I Kreml møttes president Vladimir Putin og den mektige Rosneft-sjef Igor Setsjin for å presenterte resultatene og fremtidsplanene for selskapet.
DB170201 Han var en del av det mektige stjernegalleriet.
DB170130 Med en ikke akkurat estetisk og stilren teknikk, klarte Iversen likevel å være den eneste som fulgte Sundbys mektige rykk i den siste motbakken.
VG170129 I sin rettskaffenhet fikk han mange mektige fiender, konstaterer han.
DB170129 Mektige greier ! 14-16 !
DB170129 Også Tysklands mektige kansler Angela Merkel reagerer sterkt på Trumps innreiseforbud.
DB170129 Den åpenbare grunnen til nølingen er at ingen ønsker å legge seg ut med mektige Trump, som ikke synes å takle kritikk veldig godt.
AP170128 Den pensjonerte generalløytnanten Michael Flynn, som nylig tiltrådte den mektige stillingen som nasjonal sikkerhetsrådgiver, har gjentatte ganger tatt til orde for et tettere samarbeid med Russland i kampen mot IS.
AP170128 Den pensjonerte generalløytnanten Michael Flynn, som nylig tiltrådte den mektige stillingen som nasjonal sikkerhetsrådgiver, har gjentatte ganger tatt til orde for et tettere samarbeid med Russland i kampen mot IS.
SA170126 Og ikke bare de over 15.000 tilskuerne som var på plass i mektige Accor Hotels Arena i Paris torsdag kveld.
DB170126 Det kan nesten ikke bli verre for det engang så mektige PS.
BT170126 Og ikke bare de over 15.000 tilskuerne som var på plass i mektige Accor Hotels Arena i Paris torsdag kveld.
AP170126 Og ikke bare de over 15.000 tilskuerne som var på plass i mektige Accor Hotels Arena i Paris torsdag kveld.
DN170125 Populisme i Europa og USA truer kampen mot korrupsjon, mener Transparency International, som påpeker at sivilsamfunnet og mediene trenger ytringsfrihet og åpenhet for å holde de mektige i ørene.
FV170124 Den mektige sjefen i det internasjonale skiforbundet sa også at FIS kommer til å anke en mild straff.
DB170124 - Det mest lojale tv-publikummet er kvinner, og de er interessert i å se kvinner som Yvonne, sier Watson og mener tida er kommet for seksuelle, mektige kvinner i femtiåra.
DB170123 mest mektige mann av det amerikanske økonomitidsskriftet Forbes.
DB170123 - Tornadoene var voldsomme, mektige og sterke og folk har blitt utsatt for store lidelser.
AP170123 Både Norge og Irland løsrev seg fra mektige naboer tidlig i det 20. århundre.
SA170121 Mennesker med sterke narsissistiske behov ønsker å elske seg selv, og de ønsker desperat at andre skal elske dem også - eller i det minste beundre dem, se dem som strålende og mektige og vakre, ja, bare å se dem, punktum.
SA170121 Mennesker med sterke narsissistiske behov ønsker å elske seg selv, og de ønsker desperat at andre skal elske dem også - eller i det minste beundre dem, se dem som strålende og mektige og vakre, ja, bare å se dem, punktum.
DB170121 Karl Eirik Schjøtt-Pedersen, Carl I Hagen og Trygve Hegnar står eksemplarisk for gruppen mektige gubber som bruker kreftene sine på å motarbeide det grønne skiftet, snakke ned alternativer til fossil energi og så tvil om hvorvidt klimaendringer er noe Norge bør bry seg med.
DB170121 : Schjøtt-Pedersen, Hagen og Hegnar står eksemplarisk for gruppa mektige gubber som bruker kreftene sine på å motarbeide det grønne skiftet, snakke ned alternativer til fossil energi og så tvil om hvorvidt klimaendringer er noe Norge bør bry seg med, skriver kronikkforfatteren.
AP170121 Det avviser partiets mektige generalsekretær Cambadelis i et intervju med Reuters.
AP170121 Soros håndhilser på et par mektige finansmenn før han forsvinner ut kjøkkeninngangen på hotellet og går ut i vinternatten.
DN170120 Joaquin Guzman, kjent under tilnavnet « El Chapo », er en av Mexicos mest kjente narkobaroner og leder for det mektige Sinaloa-kartellet, som har smuglet store mengder kokain, marihuana og metamfetamin til USA.
DB170120 Det tidligere så mektige Sosialistpartiet ( PS ) kjemper en kamp for tilværelsen.
BT170120 Joaquin Guzman, kjent under tilnavnet « El Chapo », er en av Mexicos mest kjente narkobaroner og leder for det mektige Sinaloa-kartellet, som har smuglet store mengder kokain, marihuana og metamfetamin til USA.
DB170119 Makt-par blir venner med andre makt-par, og henger i grupper med andre mektige .
AP170119 Frustrasjonen rundt Facebooks « sensur » av det berømte bildet fra Vietnamkrigen utspilte seg først etter stengingen av Tom Egelands Facebook-konto, så gjennom reaksjoner fra Espen Egil Hansen, etterfulgt av flere mektige redaktører, og til slutt gjennom støtte fra flere ledende politikere.
DN170118 Flere kilder i banksektoren og den mektige Wallenberg-sfæren peker overfor Dagens Industri på Gustafson som ny SEB-topp.
DB170117 Suksess på Lerkendal sendte ham videre til en karriere i Werder Bremen og mektige Weserstadion. 55-åringen bruker Island som eksempel når vi spør om Norges muligheter til å spille i et mesterskap igjen.
DB170117 Det er dette både ressurssterke, mektige og uforutsigbare beistet av en livsomveltende granskning som mange mennesker nå vil være redde for å få sluppet løs på seg.
DB170117 I de kommende ukene vil hun og hennes mann, den mektige forretningsmannen Jared Kushner, flytte til Washington DC.
AP170117https://www.aftenposten.no/verden/Slik-vil-Theresa-May-skilles-fra-EU-Gir-opp-adgangen-til-det-indre-markedet-for-a-fa-full-grensekontroll-613158b.html Presidenten i den mektige EU-kommisjonen, Jean-Claude Juncker, skulle tirsdag kveld ha en samtale med den britiske statsministeren.
AP170117 Presidenten i den mektige EU-kommisjonen, Jean-Claude Juncker, skulle tirsdag kveld ha en samtale med den britiske statsministeren.
AP170117 Presidenten i den mektige EU-kommisjonen, Jean-Claude Juncker, skulle tirsdag kveld ha en samtale med den britiske statsministeren.
DN170115 | Bitende kulde venter de rike og mektige i Davos ¶
DB170113 Han hadde mektige venner og påvirkningskraft helt på toppen av sykkelsportens rådende organer.
DB170112 Real Madrid er for mektige til at Heerenveen kan tillate seg noe annet enn å dyrke nordmannen.
AP170111 - Det er to helt motstridende utsagn fra to veldig mektige armer i statsapparatet, sa Storrvik.
AP170110https://www.aftenposten.no/verden/Svigersonnen-blir-Trumps-narmeste-radgiver---men-hvem-er-Jared-Kushner-612677b.html Det er en menighet av rike og mektige , der en tidligere justisminister er blant medlemmene, skriver The Atlantic.
AP170110 Det er en menighet av rike og mektige , der en tidligere justisminister er blant medlemmene, skriver The Atlantic.
AP170110 Det er en menighet av rike og mektige , der en tidligere justisminister er blant medlemmene, skriver The Atlantic.
SA170109 Pilotenes fagforening, den mektige ALPA, henviser til at nordmennenes inntreden i USAs luftfart vil koste både jobber og svekke den generelle flysikkerheten.
SA170109 Pilotenes fagforening, den mektige ALPA, henviser til at nordmennenes inntreden i USAs luftfart vil koste både jobber og svekke den generelle flysikkerheten.
SA170109 Når de mektige bruker sin posisjon til å mobbe andre, blir vi alle tapere, sa Streep.
DB170109 Resultatet er mektige kjeder som sprer betydelig avmakt.
SA170108 I 2013 forsøkte Rafsanjani igjen å stille som presidentkandidat, men ble vraket av det mektige Vokterrådet. ( ©NTB ) ¶
SA170108 Helt fram til sin død var han også leder av det mektige Ekspertrådet, som blant annet gir råd til Irans øverste leder ayatolla Ali Khamenei.
SA170108 Han beskriver Rafsanjani som en modererende kraft i iransk politikk, noe som blant annet kunne ses da Irans mektige revolusjonsgarde i mars i fjor prøveskjøt to ballistiske mellomdistanseraketter.
DN170108 Helt fram til sin død var han også leder av det mektige Ekspertrådet, som blant annet gir råd til Irans øverste leder ayatolla Ali Khamenei.
BT170108 I 2013 forsøkte Rafsanjani igjen å stille som presidentkandidat, men ble vraket av det mektige Vokterrådet.
BT170108 Helt frem til sin død var han også leder av det mektige Ekspertrådet, som blant annet gir råd til Irans øverste leder ayatolla Ali Khamenei.
AP170108 I 2013 forsøkte Rafsanjani igjen å stille som presidentkandidat, men ble vraket av det mektige Vokterrådet.
AP170108 Helt fram til sin død var han også leder av det mektige Ekspertrådet, som blant annet gir råd til Irans øverste leder ayatolla Ali Khamenei.
AP170108 I 2013 forsøkte Rafsanjani igjen å stille som presidentkandidat, men ble vraket av det mektige Vokterrådet. ( ©NTB ) ¶
AP170108 Helt fram til sin død var han også leder av det mektige Ekspertrådet, som blant annet gir råd til Irans øverste leder ayatolla Ali Khamenei.
AP170108 Han beskriver Rafsanjani som en modererende kraft i iransk politikk, noe som blant annet kunne ses da Irans mektige revolusjonsgarde i mars i fjor prøveskjøt to ballistiske mellomdistanseraketter.
AP170108 Pilotenes fagforening, den mektige ALPA, henviser til at nordmennenes inntreden i USAs luftfart vil koste både jobber og svekke den generelle flysikkerheten.
DB170107 | Søderlund med scoring da Saint-Étienne tok seg videre i cupen ¶ ¶ MEKTIGE GUTTER : IOC-president Tomas Bach med Gerhard Heiberg.
DB170107 Foto : Reuters / NTB Scanpix ¶ MEKTIGE ERDOGAN : En av dem Angela Merkel må takle i året som kommer er Tyrkias autoritære presiddent Recip Tayyip Erdogan.
DB170106 UCIs mektige partner ¶
DB170106 Det mektige Wanda-selskapet kan bli en maktfaktor i regne med i sykkelsporten fremover.
DB170106 Årets « Anno»-sesong ble spilt inn i skyggen av den mektige Nidarosdomen, på et innspillingssett som er det dyreste hittil i NRK-programmets korte historie.
AP170106 Guider sørger for at en underveis på dagsturen får sett de mektige dyrene.
DN170104 En enorm lekkasje av hemmelig materiale fra et advokatkontor i Panama viste hvordan rike og mektige personer over hele verden brukte skallselskaper i skatteparadiser for å skjule inntekter og formue og unngå beskatning.
AP170104 En slengbemerkning om Tyrkias mektige president Erdogan brakte servitøren rett i fengsel, anklaget for å ha kritisert presidenten.
AP170104 En enorm lekkasje av hemmelig materiale fra et advokatkontor i Panama viste hvordan rike og mektige personer over hele verden brukte skallselskaper i skatteparadiser for å skjule inntekter og formue og unngå beskatning.
DN170103 Den nye grasrota De nye representantene for grasrota er rike og mektige .
AP170103 Sihamoni har som konstitusjonell monark unngått å blande seg inn i sitt fattige lands turbulente innenrikspolitikk, dominert av den mektige og omstridte statsminister Hun Sen.
DB170101 I øst tok vikingene lange og farlige reiser langs elvene i Sentral-Europa inn i Russland, og nådde mektige byer som Konstantinopel og Bagdad.
AP161212https://www.aftenposten.no/verden/Kan-det-bli-fred-i-Syria-etter-slaget-om-Aleppo-610979b.html Det er mange krigførende grupper som fremdeles er mektige , mener Donker.
VG161121 Grude talte i et panel som besto av meriterte varslere og menneskerettighetsadvokater, og ble introdusert som en filmskaper forfulgt av mektige krefter.
SA161108 Statsministeren er i Berlin for å møte Tysklands mektige forbundskansler Angela Merkel.
AP161108 Statsministeren er i Berlin for å møte Tysklands mektige forbundskansler Angela Merkel.
AP161101https://www.aftenposten.no/reise/Dette-er-noen-av-verdens-kuleste-passtempler-798b.html Det mektige passet ¶
VG161030 Vi ønsker å ta makten fra de mektige og gi den til folket, sier hun og legger til at det utrolig at så mange mennesker støtter dem.
SA161025 Den mektige sjefen i det internasjonale skiforbundet sa også at FIS kommer til å anke en mild straff.
BT161025 Den mektige sjefen i det internasjonale skiforbundet sa også at FIS kommer til å anke en mild straff.
AP161025 Den mektige sjefen i det internasjonale skiforbundet sa også at FIS kommer til å anke en mild straff.
VG161018 Porosjenko har også vært lojal mot den mektige TV-kanalen « Inter » siden mars 2014, da han rett før presidentvalget holdt hemmelige samtaler med TV-kanalens eier, Dmitry Firtasj, som senere på forespørsel fra FBI ble arrestert i Wien.
BT160916 Ved siden av er han ambassadør for den mektige klubben, noe som tar ham jorden rundt.
SA160904 Arealene angår flere enn en håndfull mektige utbyggere, og det politiske flertallet i kommunalstyret for byutvikling.
SA160822 For Kygo kan det bli gull å ha fått vist seg frem i avslutningsseremonien på mektige Maracana for anslagsvis 750 millioner TV-seere.
FV160822 For Kygo kan det bli gull å ha fått vist seg frem i avslutningsseremonien på mektige Maracana for anslagsvis 750 millioner TV-seere.
BT160822https://www.bt.no/100Sport/mesterskap/Kygo-provde-a-ta-gull-i-Rio-1995b.html For Kygo kan det bli gull å ha fått vist seg frem i avslutningsseremonien på mektige Maracana for anslagsvis 750 millioner TV-seere.
AP160822 For Kygo kan det bli gull å ha fått vist seg frem i avslutningsseremonien på mektige Maracana for anslagsvis 750 millioner TV-seere.
VG160803 Men til tross at det begynner å bli en stund siden kvinnenes marsj inn i arbeidslivet, til tross for at jenter i dag dominerer prestisjefylte utdannelser som tidligere var nærmest forbeholdt gutter, til tross for mektige kvinnelige forbilder, så er det fortsatt menn som dominerer i sjefsjobbene.
SA160611 I boken om den mektige FCK-bossen var det viet flere sider om danskens forhold tilHodgsonunder tiden i København.
AP160611 I boken om den mektige FCK-bossen var det viet flere sider om danskens forhold tilHodgsonunder tiden i København.
SA160603https://www.aftenbladet.no/100Sport/idrettspolitikk/Den-nye-FIFA-sjefen-i-hardt-var---En-yngre-utgave-av-Sepp-Blatter-210169b.html Ifølge Frankfurter Allgemeines utdrag ble den amerikanske fotballtoppen Sunil Gulati og den mektige fotballpolitikeren sjeik Ahmad bedt om å forhandle frem en minnelig løsning med Scala.
SA160603 Ifølge Frankfurter Allgemeines utdrag ble den amerikanske fotballtoppen Sunil Gulati og den mektige fotballpolitikeren sjeik Ahmad bedt om å forhandle frem en minnelig løsning med Scala.
FV160603https://www.fvn.no/100Sport/idrettspolitikk/Den-nye-FIFA-sjefen-i-hardt-var---En-yngre-utgave-av-Sepp-Blatter-210169b.html Ifølge Frankfurter Allgemeines utdrag ble den amerikanske fotballtoppen Sunil Gulati og den mektige fotballpolitikeren sjeik Ahmad bedt om å forhandle frem en minnelig løsning med Scala.
BT160603 Ifølge Frankfurter Allgemeines utdrag ble den amerikanske fotballtoppen Sunil Gulati og den mektige fotballpolitikeren sjeik Ahmad bedt om å forhandle frem en minnelig løsning med Scala.
AP160603https://www.aftenposten.no/100Sport/idrettspolitikk/Den-nye-FIFA-sjefen-i-hardt-var---En-yngre-utgave-av-Sepp-Blatter-210169b.html Ifølge Frankfurter Allgemeines utdrag ble den amerikanske fotballtoppen Sunil Gulati og den mektige fotballpolitikeren sjeik Ahmad bedt om å forhandle frem en minnelig løsning med Scala.
AP160603 Ifølge Frankfurter Allgemeines utdrag ble den amerikanske fotballtoppen Sunil Gulati og den mektige fotballpolitikeren sjeik Ahmad bedt om å forhandle frem en minnelig løsning med Scala.
AP160602https://www.aftenposten.no/verden/Derfor-er-folkemordet-pa-armenerne-politisk-sprengstoff-198816b.html Hør våre medarbeidere analysere Tyrkias mektige president.
AP160528 Det er en fantastisk kveld for oss, sa Ronaldo til BT Sport ute på gressteppet på mektige San Siro.
SA160515 Kontrastene er store, alt fra goldt steinlandskap til frodige, dype daler, mektige fjell og buldrende fossestryk.
BT160515 Kontrastene er store, alt fra goldt steinlandskap til frodige, dype daler, mektige fjell og buldrende fossestryk.
AP160515 Kontrastene er store, alt fra goldt steinlandskap til frodige, dype daler, mektige fjell og buldrende fossestryk.
SA160511https://www.aftenbladet.no/100Sport/fotball/NRK-Jorn-Andersen-blir-landslagstrener-for-Nord-Korea-211304b.html Kim Jong-un er den mektige lederen i Nord-Korea.
BT160511https://www.bt.no/100Sport/fotball/NRK-Jorn-Andersen-blir-landslagstrener-for-Nord-Korea-211304b.html Kim Jong-un er den mektige lederen i Nord-Korea.
AP160511https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/NRK-Jorn-Andersen-blir-landslagstrener-for-Nord-Korea-211304b.html Kim Jong-un er den mektige lederen i Nord-Korea.
AP160510 Det er trolig Abu Muhammed Al-Adnani, den mektige kommunikasjonslederen i IS, som har øverste styring, sier Stern.
VG160502 Men de mektige mennene Anita Hill kjempet mot, troner fortsatt det amerikanske maktsystemet. @camillabjorn ¶
VG160502 Bildet av Hill sittende alene foran et dusin hvite mektige menn i dress ble for mange selve symbolet på hvor alene en kvinne kan være i saker som omhandler seksuell trakassering.
AP160429 YLE har avdekket at finske næringslivstopper, blant annet tidligere direktør i Nokia, Jorma Ollila, Sampo-konsernets sjef Kari Stadigh og den mektige finansfamilien Ehrnrooth har fått hjelp av Panama-advokatene til å opprette selskaper i skatteparadiset Luxembourg.
AP160427https://www.aftenposten.no/osloby/byliv/Captain-America-Civil-War-star-til-5-58408b.html De er mektige , supersterke, og vi vanlig dødelige har ikke en sjanse mot dem.
AP160408https://www.aftenposten.no/reise/Disse-irske-oyene-er-plutselig-blitt-turistmagneter-8792b.html Vi ser landsbyer, eldgamle gravplasser, perlehvite strender og ikke minst det mektige Dun Aonghasa-fortet, hvor klippene strekker seg 300 meter ned til det frådende Atlanterhavet nedenfor.
AP160403 Lekkasjen, som har fått navnet Panama Papers, gir dessuten et detaljert innblikk i hvordan 128 politikere, embetsmenn og andre mektige personer fra hele verden bruker skatteparadiser til å gjemme pengene sine.
AP160403 Dokumentene er lekket fra det forholdsvis ukjente, men mektige , advokatfirmaet Mossack Fonseca i Panama som hjelper personer å opprette selskaper i skatteparadiser.
AP160313 Familietur på SenjaÅnderdalen nasjonalpark ligger sentralt på Senja og representerer et mangfoldig nordnorsk alpint kystlandskap omringet av mektige fjell.
AP160310 Tsjetsjenias mektige leder Ramzan Kadyrov har absolutt all makt i den russiske republikken.
AP160310 Fellesnevneren for både drapene på Boris Nemtsov, Anna Politkovskaja, Anastasia Baburova og Natalia Estemirova er at alle var kompromissløse kritikere av Tsjetsjenias mektige alenehersker, Ramzan Kadyrov.
SA160229 Lydia Nsekera ble i 2012 den første kvinnen som fikk innpass i den mektige forsamlingen.
AP160229 Lydia Nsekera ble i 2012 den første kvinnen som fikk innpass i den mektige forsamlingen.
SA160227 KOMMENTAR : Samme helg som mektige FIFA anklages for maktmisbruk og pengesløsing, anklages lille NFF for akkurat det samme.
AP160227 KOMMENTAR : Samme helg som mektige FIFA anklages for maktmisbruk og pengesløsing, anklages lille NFF for akkurat det samme.
SA160222 - Det er de klassiske mekanismene vi ser i organisasjoner som betraktes som mektige .
SA160222 - Det er de klassiske mekanismene vi ser i organisasjoner som betraktes som mektige .
AP160222 - Det er de klassiske mekanismene vi ser i organisasjoner som betraktes som mektige .
AP160222 - Det er de klassiske mekanismene vi ser i organisasjoner som betraktes som mektige .
SA160220 MEKTIGE MENN : Sepp Blatter ( til venstre ) hevder Frankrikes president Nicolas Sarkozy ( til høyre ) presset på for å sikre at Qatar fikk VM.
AP160220 MEKTIGE MENN : Sepp Blatter ( til venstre ) hevder Frankrikes president Nicolas Sarkozy ( til høyre ) presset på for å sikre at Qatar fikk VM.
SA160201 For å komme spørsmålene i møte antydet Åge Skinstad, den mektige lederen i verdenscupkomiteen i Det internasjonale skiforbundet ( FIS ) i helga at en arktisk skitour hvert fjerde år kunne være en mulighet.
AP160201 For å komme spørsmålene i møte antydet Åge Skinstad, den mektige lederen i verdenscupkomiteen i Det internasjonale skiforbundet ( FIS ) i helga at en arktisk skitour hvert fjerde år kunne være en mulighet.
AP160119https://www.aftenposten.no/verden/Hva-vet-vi-om-Kim-Jong-un-Svart-lite-Det-gjor-denne-karen-til-en-ekspert-12812b.html « Long time, no see, Fujimoto-san », sa den mektige lederen.
AP160119 « Long time, no see, Fujimoto-san », sa den mektige lederen.
DA160118 Til virkelig å la dronningen selv, Annapurna « Innhøstingens Gudinne » med sine 8091 meter, og mektige Machhapuchchhre synke inn i deg ( nei da, navnet er ikke skrevet i et anfall av høydesyke, men for letthets skyld er det lov å kalle den fiskehaletoppen ).
AP160102 Luksusklokkene i det øverste markedssegmentet er mektige statussymboler, sier Claudia D'Arpizio.
VG160101 - Så glad for at jeg bor i et samfunn der alt som trengs for å få rettssystemet til å reagere mot mektige menn er vitnesbyrd fra mer enn 50 kvinner.