DB171020 Vi tok med oss regnskaper og dokumenter som er av betydning for vår kontroll, sier han, og legger til at de nå jobber med å gjennomgå materialet .
DB171020 Det vil ta tid å gå gjennom materialet .
VG171019 Milligan tok med seg noe av materialet til filmfestivalen Les Arcs i Frankrike, at filmen skjøt fart.
VG171018 Jeg må også få legge til at det materialet som saken bygger på, ikke er fullstendig.
SA171018 - Jeg tror materialet vil bli enda mer populært ettersom flere oppdager bambusens gode kvaliteter, sier hun.
SA171018 - Materialet er solid og slitesterkt, og samtidig regnes det som bærekraftig.
DB171018 Jeg må også få legge til at det materialet som saken bygger på, ikke er fullstendig.
AP171018https://www.aftenposten.no/bolig/Miljogeografen-hadde-saksbehandlerjobb-i-staten-og-var-ikke-interessert-i-interior-Sa-begynte-hun-a-pusse-opp-hjemme-10268b.html - Jeg tror materialet vil bli enda mer populært ettersom flere oppdager bambusens gode kvaliteter, sier hun.
AP171018https://www.aftenposten.no/bolig/Miljogeografen-hadde-saksbehandlerjobb-i-staten-og-var-ikke-interessert-i-interior-Sa-begynte-hun-a-pusse-opp-hjemme-10268b.html - Materialet er solid og slitesterkt, og samtidig regnes det som bærekraftig.
DA171017 Før dem riktignok « Red Right Hand » i en forrykende djevelsk versjon og en « The Mercy Seat » som igjen viste hvor viktige Warren Ellis og The Bad Seeds er i forvaltningen av det gamle materialet , når det vris og vendes på og vokalisten selv får muligheten til å improvisere mens Ellis vekselvis håndterer piano, fele og gitar.
VG171016 Her prøver han ikke å skape noe som helst distanse til materialet .
DA171016 Forestillingen problematiserer ikke stoffet på noen måte, den går ikke videre med materialet i manuset, og den går heller ikke dypere inn i nærheten og distansen, det lyse og det mørke, minnet og glemselen.
AP171016https://www.aftenposten.no/verden/i/KOJJ5/Familieband_-lekkasjer-og-et-bryllup-Sor-Afrika-rystes-av-korrupsjonsskandale WSJ har gjennomgått en betydelig del av materialet .
AP171016https://www.aftenposten.no/verden/i/KOJJ5/Familieband_-lekkasjer-og-et-bryllup-Sor-Afrika-rystes-av-korrupsjonsskandale Atul Gupta, kjent som den rikeste ikke-hvite person i Sør-Afrika, hevder at det lekkede materialet mangler « autentisitet », uten å spesifisere hva han mener med dette.
VG171013 Steele samlet materialet på oppdrag fra et privat amerikansk firma.
VG171013 Spesialetterforsker Robert Muellers team avhørte nylig en tidligere britisk etterretningsagent om materialet han har samlet om Donald Trumps bånd til Russland.
VG171013 Mappen med materialet som Steele ga til FBI i fjor, viser angivelig at Russland hadde samlet sammen en mengde kompromitterende anklager om Trumps personlige og finansielle bånd til Russland.
DB171012 På det nivået er Lagerbäcks materialet allerede preget av den siste sterke U-årgangen som spilte jevnt med de største europeiske fotballnasjonene.
VG171011 - Jeg syntes tidsnøden var vanskelig, og det viste seg også at filmen ikke ble ferdig innspilt da vi var ferdig med hovedinnspillingen, og det var veldig vanskelig å sette sammen filmen da uten å ha alt materialet .
VG171011 - Jahr har undersøkt det samme, gamle materialet som har vært undersøkt av politi og Gjenopptakelseskommisjonen seks ganger tidligere.
DB171011 Ifølge den ferske dommen er det skjerpende at video- og bildematerialet er lastet ned over et lengre tidsrom, i tillegg til at mye av materialet viser svært grove overgrep mot barn helt ned mot ett års alder eller yngre.
DA171011 Det er det som har skjedd i Marienlystsaken nå, og det materialet skal gås gjennom, forklarer Horvli.
VG171010 Både prosessen og materialet som sådan burde være til ettertanke for mange.
DB171009 Årsaken til at Weinstein-vitsene ble kuttet skal være at materialet ikke høstet noe særlig respons hos publikum i studio, ifølge New York Times' kilde.
AA171009 Overgrepene er både filmet og fotografert, og materialet er lagt ut på det såkalte mørke nettet, på et nettsted med overgrepsbilder av barn.
VG171008 Operasjonen fører også til at opptak og overgrepsbilder beslaglegges - som kan bidra til å gjenkjenne, lokalisere og forhåpentligvis redde de uidentifiserte ofrene som er portrettert i materialet , sier Keane.
DN171008 Saken er politianmeldt i Sverige, og den ansatte som tok med seg materialet er identifisert.
DB171007 Vladimir Putins grunnleggende verdier, som ble skapt i barneårene, er lett gjenkjennelige i intervjuboka « Den første person », som ble gitt ut vinteren 2000, og som fortsatt er det nærmeste biografiske materialet om Russlands mektige president.
DN171006 Spesialetterforsker Robert Muellers team har avhørt en tidligere britisk etterretningsagent om materialet han har samlet om Donald Trumps bånd til Russland.
AA171006 Steele samlet materialet på oppdrag fra et privat amerikansk firma.
AA171006 Spesialetterforsker Robert Muellers team har avhørt en tidligere britisk etterretningsagent om materialet han har samlet om Donald Trumps bånd til Russland.
AA171006 Mappen med materialet som Steele ga til FBI i fjor, viser angivelig at Russland hadde samlet sammen en mengde kompromitterende anklager om Trumps personlige og finansielle bånd til Russland.
VG171005 På midten av 1300-tallet ser vi en markant endring i det arkeologiske materialet ettersom halve Oslos befolkning strøk med under Svartedauden.
DN171005 Prøvene viste at det radioaktive materialet akkumulerer seg i sand og brakkvann, og at cesiumnivåene var opptil ti ganger høyere enn nivåene som er målt i havet ved atomkraftverket.
DA171005 Ridley Scott er fortsatt ombord som produsent, men hvis hans « Alien»-avleggere har bevist noe så er det at Scotts smarteste trekk var å overlate « Blade Runner 2049 » til en filmskaper som kan se på dette materialet med friskere øyne.
VG171004 Politiet sier de ikke kjenner til om noe ble sendt direkte, men bekrefter at FBI jobber med å gjennomgå materialet .
VG171003 Nå må de trekke disse publikasjonene tilbake fordi de er ulovlige, og de må destruere materialet , fordi de er innhentet på ulovlig vis.
DB171003 Alt materialet som ligger på bordet nå tar vi derfor med oss videre i arbeidet med strategien inn mot lokalvalget i 2019, sier partisekretær Kjersti Stenseng til Dagbladet.
DB171003 Vi har ingen avtaler ennå, men vi vil bare at materialet skal kunne tilgjengeliggjøres, forteller Berge videre..
AP171003https://www.aftenposten.no/norge/i/Mzrn5/Kvinnen-som-er-siktet-for-to-drap-vil-fortsatt-ikke-forklare-seg De jobber med en grundig analyse av alt materialet som de har fått tilgang til.
AA171003 De jobber med en grundig analyse av alt materialet som de har fått tilgang til.
AA171002 Materialet viser stupfulle jenter som masturberer eller kjærestepar som har sex på soverom eller bad, ofte på en fest.
VG170929 Norges idrettshøgskole må destruere materialet, trekke tilbake artiklene som er publisert og stanse eventuell fortsatt forskning på materialet og publisering av artikler.
VG170929 Norges idrettshøgskole må destruere materialet , trekke tilbake artiklene som er publisert og stanse eventuell fortsatt forskning på materialet og publisering av artikler.
VG170929 Norges idrettshøgskole må destruere materialet, trekke tilbake artiklene som er publisert og stanse eventuell fortsatt forskning på materialet og publisering av artikler.
VG170929 Norges idrettshøgskole må destruere materialet , trekke tilbake artiklene som er publisert og stanse eventuell fortsatt forskning på materialet og publisering av artikler.
DA170929 Og så håper jeg på sikt at gjengen jeg har hatt med på innspilling av albumet kan bli med og spille flere show når dette materialet har blitt kjent for folk.
VG170927 Idrettshøgskolen har også fått pålegg om å ødelegge materialet fra forskningen og trekke tilbake den siste av to publiserte artikler om temaet.
AP170927https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/oX4g7/Hver-sjette-Ap-medlem-har-svart-pa-hva-som-gikk-galt-i-valgkampen Nå starter arbeidet med å gå igjennom det store materialet av innkomne innspill fra partiets grasrot.
AP170927https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/Gp4WV/Jeg-er-redd-for-a-fortelle-at-jeg-har-seksuelle-folelser-for-barn--Skybak_-Tennfjord-og-Hermstad Psykolog om hvordan nedlasterne tenker I følge psykolog Thore Langfeldt skjønner mange som laster ned overgrepsmateriale at det de holder på med er juridisk straffbart, men de tenker ofte at siden materialet allerede eksisterer er det ikke så farlig om også de tar en titt.
VG170926 Som følge av vedtaket blir Norges idrettshøgskole pålagt å destruere materialet, trekke tilbake artiklene som er publisert og stanse eventuell fortsatt forskning på materialet og publisering av artikler.
VG170926 Som følge av vedtaket blir Norges idrettshøgskole pålagt å destruere materialet , trekke tilbake artiklene som er publisert og stanse eventuell fortsatt forskning på materialet og publisering av artikler.
DB170926 Som følge av vedtaket blir Norges idrettshøgskole pålagt å destruere materialet, trekke tilbake artiklene som er publisert og stanse eventuell fortsatt forskning på materialet og publisering av artikler.
DB170926 Som følge av vedtaket blir Norges idrettshøgskole pålagt å destruere materialet , trekke tilbake artiklene som er publisert og stanse eventuell fortsatt forskning på materialet og publisering av artikler.
DB170926 - Det er mange likheter, men først og fremst er lengden ulik, så med det foreliggende materialet går det ikke an å identifisere noe fartøy, sier Jansson.
DB170923 Selv materialet som ble sikret på Tina selv, som potensielt kunne sikre DNA fra potensiell gjerningsperson med nye analysemetoder, ble kastet etter at siktelsen mot Tinas ekskjæreste ble frafalt i slutten av 2002 og saken ble henlagt.
DB170923 Mesteparten av materialet fra saken hadde blitt destruert og kastet.
DB170923 - Det er umulig å si hva slags betydning dette materialet kunne hatt i dag.
VG170922 Det er på tide at publikum får tilgang til materialet og kanskje det kan generere avgjørende tips.
AA170922 Materialet skal brukes i « Discover Norway », en film som skal vise mangfoldet av norsk natur gjennom menneskets opplevelser.
AP170921https://www.aftenposten.no/verden/i/L2brP/I-12-dager-forsvant-skipet-nar-Nord-Korea-Slik-tjener-Kim-penger-under-radaren Her er materialet tjenestemannen viste frem i et møte med politikerne i utenrikskomiteen i Representantenes hus : ¶ 1.
AP170921https://www.aftenposten.no/verden/i/L2brP/I-12-dager-forsvant-skipet-nar-Nord-Korea-Slik-tjener-Kim-penger-under-radaren Materialet besto av kart og satellitbilder som til dels fremstår som etterretningsinformasjon som ikke kan verifiseres av andre kilder.
DA170918 - Vi skal ikke flytte alt materialet vårt nordover, mye skal ligge her slik det alltid har gjort.
VG170915 Materialet er omfattende og vi må gjøre et grundig og profesjonelt arbeid ».
DB170915 Ingen av disse har gjennomført noen omfattende, fri etterforskning utover det drepende materialet om Russlands svindel som allerede foreligger ved hjelp av WADAs uavhengige etterforskeren Richard H.
DB170915 Spesielt Manchester-politiet ble ifølge BBC rasende over at materialet de delte med USA seinere ble lekket til pressen, noe de mente svekket etterforskningen.
DB170914 oktober skal materialet legges fram i en rapport for sentralstyret, som så skal trekke konklusjoner og vurdere hvilke konsekvenser som må tas av funnene.
DA170914 På ett plan framstår materialet i « Hannah » tørrere og mer klinisk enn i mange av Verdensteatrets tidligere produksjoner.
DB170913 Dette materialet omfattet ni ulike idrettsgrener, men idrettene selv kom ingen vei. 95 av 96 saker ble så sendt tilbake til WADA der hver enkelt sak ble gjennomgått med ekstern juridisk hjelp for å se om det var mulig å komme videre med en straffeprosess.
DB170913 DET omfattende materialet fra de to McLaren rapportene henviste til over tusen navgitte russiske utøvere.
DB170913 Elden presiserer også at han i brevs form har fått beskjed om at det ikke finnes ytterligere bevis ut over de fire nevnte e-postene, at det materialet han har fått oversendt er det som vil inngå i NFFs beslutningsgrunnlag.
DN170912 Prisen vil avhenge av materialet i urkassen og remmen man velger.
DB170912 Dersom det hadde skjedd en bråstopp, kunne sjåføren ha blitt truffet av materialet og det ville fått alvorlige konsekvenser, sier operasjonsleder Håkon Tornes hos politiet i Haugesund til Dagbladet.
VG170911 - Vi er nå i prosessen med å håndtere det identifiserte materialet i forbindelse med videre utredning.
VG170911 Vi har ikke noe ansvar for å kvalitetssikre materialet vi får fra dem, sier Ingvild Åsgård, informasjonsrådgiver i Bystyrets sekretariat, til VG.
AA170911 Å ha kontakt med det potensialet som ligger i materialet kan gi trygghet og tilhørighet.
AA170911 Det oppstår en dialog mellom den skapende person og materialet , noe som kan åpne for en erkjennelsesprosess basert på det taktile og sanselig - en erkjennelsesprosess som er annerledes enn den verbale.
DB170910 Like før han døde fortalte han advokatene sine at materialet han hadde igjen var verdiløst, bare skriblerier og skisser.
DA170909 Sørensen viser en forståelse av at materialet står fjellstøtt uten at underholdningsvolumet må skrus til 11, og likevel er hans egen oversettelse og bearbeiding « stor » i alle henseende.
NL170908 Havressursloven er lov om forvaltning av viltlevende marine ressurser, og den sier ¶ § 1 Formålet med lova er å sikre ei berekraftig og samfunnsøkonomisk lønnsam forvaltning av dei viltlevande marine ressursane og det tilhøyrande genetiske materialet og å medverke til å sikre sysselsetjing og busetjing i kystsamfunn. § 2 Dei viltlevande marine ressursane ligg til fellesskapet i Noreg.
DB170908 et med generalsekretær Pål Bjerketvedt i forbindelse med Lars Lagerbäcks uttak av landslagstroppen til kampene mot Aserbajdsjan og Tyskland, kunne fotballforbundets øverste administrative leder fortelle at Edvartsen-undersøkelsene var ferdige for noen uker siden, at rapporter var skrevet og at alt materialet var oversendt Svein-Erik Edvartsens advokat, John
AA170908 I tillegg viser materialet enda 54 jenter, men her er det usikkert om det har skjedd noe straffbart, skriver Ringerikes Blad.
VG170907 Mye av materialet hopper også for fort mellom kjente personer til at man får noe særlig ut av det.
DA170907 Så er det Kari Bremnes' prestasjon som låtskriver og ikke minst vokalist at hun klarer å løfte dette mørke materialet opp og belyse det så det framstår glassklart og vakkert.
NL170906 Det Arbeiderpartiet derfor har sagt, er at vi i regjering kommer til å ta disse innspillene på alvor og gå grundig inn dette materialet sammenholdt med det opprinnelige beslutningsgrunnlaget.
DN170906 Materialet er med andre ord temmelig dystert til tider, men det fungerer som det kunst og musikk også kan handle om : trøst.
AP170906https://www.aftenposten.no/norge/i/o08Wm/Onkel-tiltalt-for-overgrep-mot-niese-fra-hun-var-3-ar-gammel Materialet viser seksuelle overgrep mot barn eller seksualiserte fremstillinger av barn.
DB170905 - Det er ikke noe kjempeprestasjon å klare å lage en fisjonsbombe hvis du har materialet .
DA170905 Hjeltnes peker også på at mange personopplysninger fra materialet allerede offentlig kjent etter tiår med bøker og forskning.
DA170905 - Vi anbefalte offentlig innsyn fordi dette materialet har passert grensen for taushetsplikt med god margin.
VG170904 Når vi kommer tilbake i regjeringskontorene vil vi gå inn i materialet og se om grunnlaget fortsatt er til stede.
DB170904 Han velger det mest effektive i forhold til det materialet han har til rådighet.
DB170904 Berlingske har delt materialet med den internasjonale journalistorganisasjonen Organized Crime and Corruption Reporting Projects ( OCCRP ) og russiske Novaja Gazeta og har gått gjennom materialet sammen med avisene Guardian, Süddeutsche Zeitung og flere andre medier i Europa og USA.
DB170904 Berlingske har delt materialet med den internasjonale journalistorganisasjonen Organized Crime and Corruption Reporting Projects ( OCCRP ) og russiske Novaja Gazeta og har gått gjennom materialet sammen med avisene Guardian, Süddeutsche Zeitung og flere andre medier i Europa og USA.
DB170903 Materialet skulle brukes i episoden « The Car Pool Lane ».
AA170903 På grunn av en skrivefeil havnet epostene i stedet hos en svenske ved navn Per Sandberg, og han gikk videre til avisen med materialet .
AA170903 På grunn av en skrivefeil havnet epostene i stedet hos en svenske ved navn Per Sandberg, og han gikk videre til avisen med materialet .
DA170901 Materialet de står opp mot.
DN170831 Mye at det materialet regjeringen forbereder, er drøftet i flere omganger med arbeidsgivere og arbeidstakere, men i mer generelle vendinger.
DB170829 SIST NATT publiserte det internasjonale Sports Medicine hele det omdiskuterte materialet til den forskergruppen som ved hjelp av strengt anonymiserte spørreundersøkelser kartla den egentlige dopingutbredelsen i VM i friidrett august 2011.
DB170829 Nå understreker imidlertid forskerne i rapportens konklusjon at hverken IAAF eller WADA har lagt noen som helst hindring i veien for denne siste fullstendige publiseringen av materialet i Sports Medicine.
DB170829 Nå kan hvem som helst se dette vitenskapelige materialet , og gjøre opp sin egen mening på grunnlag av denne rapporten i Sports Medicine.
DB170829 Denne undersøkelsen har dels vært kjent innad i sporten, og ledelsen i det internasjonale friidrettsforbundet ( IAAF ) er blitt anklaget for å holde tilbake materialet .
DA170826 - Jeg tror det er lett blanding, gamle fans vil sjekke ut det nye materialet , og på festivaler er det jo alltid mange nye folk også.
DA170826 - Jeg tror det er lett blanding, gamle fans vil sjekke ut det nye materialet , og på festivaler er det jo alltid mange nye folk også.
VG170825 - Det er alt for svakt å si at UD ikke har informasjon om bruk av materialet i Jemen.
DB170825 Vi kan ikke med hundre prosent sikkerhet si at vi har sett savnede på det materialet .
VG170824 Rettsmedisinske institutt i Sverige fikk altså en rekke bevis, men da brødrene ble pekt ut som skyldige så bestemte den daværende etterforskningen at materialet ikke trengte å testes.
VG170824 I hvert fall er det ikke gitt opplysninger om dette i materialet som ble offentliggjort under en lanseringsvisning av bilen i Italia i går kveld.
VG170823 Han kunne knust den sittende, borgerlige regjeringen bare med dette materialet .
DB170823 - Det materialet vi har nå, som bakgrunn for budsjettforhandlingene, viser at det går betydelig bedre i norsk økonomi.
AP170823https://www.aftenposten.no/norge/i/ejMly/Terrorsiktet-17-aring-far-mildere-tiltale - Vi anså at materialet rett og slett ikke var farlig nok, men det er likevel en svært alvorlig forbrytelse, og en detonasjon kunne ført til alvorlig frykt i befolkningen.
AA170823 - Vi anså at materialet rett og slett ikke var farlig nok, men det er likevel en svært alvorlig forbrytelse, og en detonasjon kunne ført til alvorlig frykt i befolkningen.
DB170822 - Det vil være svært ødeleggende for meg og min familie, dersom materialet blir offentliggjort.
AP170820https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/7rX44/Ukvalifiserte-larere-er-kommet-for-a-bli-i-utkantene--Karl-Oyvind-Jordell Ifølge det underliggende materialet gjelder dette særlig på mindre steder - over halvparten av rektorene i kommuner med færre enn 10.000 innbyggere har problemer med å rekruttere godkjente lærere. | « Veras metode » i Hjorth mot Hjorth Marianne Egeland ¶
AA170818 Han opplyser at politiet har innhentet mye videomateriale, men at de ennå ikke har funnet bilder av studenten i dette materialet .
VG170817 I midten av mai fikk HR-sjef i NFF, Mette Sørlien, i oppgave å kartlegge dette materialet .
VG170817 Materialet er omfattende og vi må gjøre et grundig og profesjonelt arbeid, som også må times med ferieavvikling og permisjoner » svarte han i en epost.
DB170815 Mandag ble noe av det materialet lekket.
VG170814 Mye av innsamlingen av materialet har seniorforsker Stian Knappskog ( t.v ) og professor Per Eystein Lønning gjort her på Mohn kreftforskningslaboratorium i Bergen.
NL170812 Fiskeressursene, andre viltlevende marine ressurser og det tilhørende genetiske materialet , skal være fellesskapets eiendom.
VG170811 Ifølge etterforskningslederen har materialet tidligere blitt sendt til analyse, men hvilke resultater som fremkom da vet man ikke.
DA170810 Fortsatt er mye av materialet fra det ferske oppbruddsalbumet « Prisoner ».
VG170809 Selv ikke når materialet ligger opp i dagen.
DN170809 Det er uklart hvor betydningsfullt materialet som ble beslaglagt, er, skriver Washington Post.
DA170809 Hun løfter materialet og fremstår mer enn noen gang som en nasjonalhelt.
DA170809 Det world music-inspirerte materialet fra post-Geir Jenssen-epoken fremsto i all sin tie dye-fargede prakt som en egenartet etterlevning fra 90-tallet, som nå virker vel verd å gjenoppdage.
AP170809https://www.aftenposten.no/verden/i/OVVXE/Washington-Post-FBI-aksjonerte-mot-hjemmet-til-Trumps-tidligere-valgkampsjef Det er uklart hvor betydningsfullt materialet som ble beslaglagt, er, skriver Washington Post.
VG170808 Tyvene krever millioner av dollar i løsepenger for ikke å legge ut mer av materialet som ble stjålet.
VG170808 Materialet som ble publisert, inkluderer det som ser ut til å være manuskriptet til fem « Game of Thrones»-episoder, inkludert en kommende episode, og en måned med e-poster fra kontoen til Leslie Cohen, som er en av sjefene i HBO.
DN170808 TV-serieprodusenten HBO er hacket, og tyvene krever millioner av dollar i løsepenger for ikke å legge ut mer av materialet som ble stjålet.
DN170808 Påstår de sitter på mer ¶ Materialet som ble publisert, inkluderer det som ser ut til å være manuskriptet til fem « Game of Thrones»-episoder, inkludert en kommende episode, og en måned med eposter fra kontoen til Leslie Cohen, som er en av sjefene i HBO.
DA170808 TV-serieprodusenten HBO er hacket, og tyvene krever millioner av dollar i løsepenger for ikke å legge ut mer av materialet som ble stjålet.
DA170808 Materialet som ble publisert, inkluderer det som ser ut til å være manuskriptet til fem « Game of Thrones»-episoder, inkludert en kommende episode, og en måned med eposter fra kontoen til Leslie Cohen, som er en av sjefene i HBO.
AA170808 TV-serieprodusenten HBO er hacket, og tyvene krever millioner av dollar i løsepenger for ikke å legge ut mer av materialet som ble stjålet.
AA170808 Materialet som ble publisert, inkluderer det som ser ut til å være manuskriptet til fem « Game of Thrones»-episoder, inkludert en kommende episode, og en måned med eposter fra kontoen til Leslie Cohen, som er en av sjefene i HBO.
DB170807 Tyvene krever millioner av dollar i løsepenger for ikke å legge ut mer av materialet som ble stjålet.
DB170806 Reiser til Nord-Korea, Kina, Nepal, Guatemala og Island har inspirert Sundfør i arbeidet med det nye materialet .
DB170804 Putins pressetalsmann Dmitrij Peskov presset derimot på for å bruke det hackede materialet disse dokumentene forteller om, til å støtte Trump mot Clinton.
DN170803 Valgstyret - som beskyldes for å være et talerør for presidenten - benekter også at noen har tuklet med stemmene og kaller det en uansvarlig påstand basert på anslag, uten forankring i det innsamlede materialet .
DA170803 Det er ingen grunn til å betvile Luc Bessons oppriktige lidenskap for materialet ; han har drømt om å lage film av tegneserien siden han leste den i tiårsalderen.
DA170803 Det er ingen grunn til å betvile Luc Bessons oppriktige lidenskap for materialet ; han har drømt om å lage film av tegneserien siden han leste den i tiårsalderen.
DA170803 Jeg tror jeg er litt Peer jeg også, det er kanskje derfor materialet treffer meg så bra.
AP170803https://www.aftenposten.no/verden/i/vqJdp/Maduro-utsetter-lanseringen-av-Venezuelas-nye-forsamling Styret - som beskyldes for å være et talerør for presidenten - benekter at noen har tuklet med stemmene og kaller det en uansvarlig påstand basert på antagelser, uten forankring i det innsamlede materialet .
AA170803 Valgstyret benekter at noen har tuklet med stemmene og kaller det en uansvarlig påstand basert på antakelser, uten forankring i det innsamlede materialet .
AP170731https://www.aftenposten.no/kultur/i/55K6W/Datainnbrudd-hos-HBO--Game-of-Thrones-materiale-angivelig-lekket I tillegg skal en episode av Ballers som ennå ikke har hatt premiere, være blant materialet som er stjålet og lastet opp, melder Entertainment Weekly.
VG170729 - Hun har nektet å fjerne sensuren, og hevder det sensurerte materialet er irrelevant og adresserer « uspesifiserte, private saker », sier Dr.
DB170728 Etter å ha oppdaget blemma, satte klubben umiddelbart i gang med å fjerne materialet .
AA170726 Musikalsk er det i deler det hardeste albumet bandet har gjort på en stund, og materialet fyller skalaen fra det korte og søte, til det lange og slemme, skriver han om plata, og lover at den definitivt vil være av en mer « eksplosiv natur » enn forgjengeren « Here Be Monsters ».
AA170726 Bandet spilte inn de mer « brutale » delene av materialet i løpet av tre uker i Los Angeles i mars, der de produserte selv med hjelp av Noah Shain og Dave Raphael.
AA170726 - Litt lys i mørket som dominerer det meste av materialet , det blåste også litt klar ørkenluft inn i prosessen, skriver Sæther.
VG170725 Etter jeg hadde gjort det begynte materialet å komme, sier han og peker på de mange plankene som ligger strødd på eiendommen hans.
DN170724 Dermed var de involverte IBM-konsulentene ikke sikkerhetsklarert, og administratorer i Tsjekkia var blant dem som hadde fått tilgang til sensitiv informasjon, med muligheter til å kopiere materialet og slette sporene.
DN170724 Janosov sier han har brukt deler av materialet til å trene opp maskinen, og resten til å teste om resultatet stemmer.
DN170723 Tre administratorer i Tsjekkia hadde fått full tilgang til sensitiv informasjon og hadde muligheten til å kopiere alt materialet og slette alle spor.
DN170723 Detaljert informasjon på avveier ¶ Materialet , som kan ha kommet på avveier, inneholder blant annet oversikter over hvor og når verditransporter kjører, hjemmeadressen til samtlige svenske jagerflypiloter som har sivilt flysertifikat, hele det militære kjøretøysregisteret og hemmelige politiregistre.
DN170723 Det skal blant annet være mulig å spore opp et tusentall personer med hemmelig identitet ved hjelp av materialet .
VG170721 Vi tar utgangspunkt i de idéene for spillet som vi har, så får vi tilpasse det til det materialet vi rår over.
VG170721 ble varslet på forhånd om at materialet som ville bli presentert på møtet med advokaten var en del av den russiske regjeringens arbeid for å hjelpe farens kandidatur i presidentvalget.
DA170719 Jeg har fått lov av enken til å gå gjennom dette materialet , men jeg trodde dette ville være enklere og hurtigere enn det viste seg å være, sier forfatteren.
DB170713 Dette materialet er publisert under lisens. norsk tipping ¶
VG170711 Der skal han ifølge avisen ha fått beskjed om at en del av materialet som ville bli presentert i møtet, var en del av den russiske regjeringens innsats for å hjelpe Donald Trumps kandidatur.
DN170711 Der skal han ifølge avisen ha fått beskjed om at en del av materialet som ville bli presentert i møtet, var en del av den russisk regjeringens innsats for å hjelpe Donald Trumps kandidatur.
DB170711 Der skal han ifølge avisen ha fått beskjed om at en del av materialet som ville bli presentert i møtet, var en del av den russisk regjeringens innsats for å hjelpe Donald Trumps kandidatur.
AA170711 Der skal han ifølge avisen ha fått beskjed om at en del av materialet som ville bli presentert i møtet, var en del av den russisk regjeringens innsats for å hjelpe Donald Trumps kandidatur.
VG170707 Det var hackergruppen « Fancy Bears » som slapp materialet der Henrik Ingebrigtsens navn befant seg.
DB170707 - Billige luftmadrasser av materialet PVC er årets store synder.
VG170706 VG har konfrontert friidrettspresident Ketil Tømmernes med materialet .
VG170706 De tror materialet kan stamme fra et hackerangrep i april.
DN170705 Økrim-sjef Trond Eirik Schea sier til Aftenposten at de har vært kjent med at myndigheter i europeiske land har hatt tilgang til hele eller deler av materialet .
DN170705 Tysk politi skal nå pløye seg gjennom tusenvis av navn som skjuler seg i materialet fra Panama Papers.
DN170705 Schea kan ikke svare på om når Økokrim eventuelt kan få tilgang til materialet .
DN170705 Det føderale politi i Tyskland ( BKA ) har bladd opp fem millioner Euro, tilsvarende 37 millioner kroner, for å få hånd om materialet , ifølge nyhetsbyrået dpa.
DN170705 Avsløringen Panama Papers vekket stort oppmerksomhet rundt skatteparadiser og skattesnyteri, og materialet kan gjøre politiet i stand til å jakte enkeltpersoner.
DN170705 - Vi er selvsagt interessert i dette materialet , og vi vil i samråd med skattedirektoratet undersøke mulighetene for å få dette overlevert, sier han.
VG170704 På tross av magnetismen i materialet , skinner det gjennom at Calvin Harris er litt for opptatt av å fremstå som kul med alle disse hippe vennene, og funken albumtittelen skryter av blir i overkant glatt til tider.
DN170704 Avisen delte dokumentene med det internasjonale journalistnettverket ICIJ for å få hjelp med å analysere materialet .
AP170704https://www.aftenposten.no/okonomi/i/3nPWq/Tysk-politi-hevder-de-har-fatt-tak-i-Panama-Papers-dokumentene Økokrim-sjef Trond Eirik Schea sier at de har vært kjent med at myndigheter i europeiske land har hatt tilgang til hele eller deler av materialet .
AP170704https://www.aftenposten.no/okonomi/i/3nPWq/Tysk-politi-hevder-de-har-fatt-tak-i-Panama-Papers-dokumentene Om de faktisk kan få hele eller deler av materialet , og når en overlevering kan skje, mener han det er for tidlig å si noe om.
AP170704https://www.aftenposten.no/okonomi/i/3nPWq/Tysk-politi-hevder-de-har-fatt-tak-i-Panama-Papers-dokumentene De skriver at de har satt sammen en egen gruppe som vil samarbeide om å etterforske materialet fra Panama Papers.
AP170704https://www.aftenposten.no/okonomi/i/3nPWq/Tysk-politi-hevder-de-har-fatt-tak-i-Panama-Papers-dokumentene De har foreløpig ikke ønsket å kommentere om de er i besittelse av hele materialet , men på Twitter skriver de at de besitter 2,8 terabyte data.
AP170704https://www.aftenposten.no/okonomi/i/3nPWq/Tysk-politi-hevder-de-har-fatt-tak-i-Panama-Papers-dokumentene Aftenpostens kartlegging av materialet viste at mer enn 200 nordmenn er omtalt i de 11,5 millioner dokumentene.
AP170704https://www.aftenposten.no/okonomi/i/3nPWq/Tysk-politi-hevder-de-har-fatt-tak-i-Panama-Papers-dokumentene - Vi er selvsagt interessert i dette materialet , og vi vil i samråd med skattedirektoratet undersøke mulighetene for å få dette overlevert, sier han.
AP170704https://www.aftenposten.no/okonomi/Tysk-politi-hevder-de-har-fatt-tak-i-Panama-Papers-dokumentene-624596b.html Økokrim-sjef Trond Eirik Schea sier at de har vært kjent med at myndigheter i europeiske land har hatt tilgang til hele eller deler av materialet .
AP170704https://www.aftenposten.no/okonomi/Tysk-politi-hevder-de-har-fatt-tak-i-Panama-Papers-dokumentene-624596b.html Om de faktisk kan få hele eller deler av materialet , og når en overlevering kan skje, mener han det er for tidlig å si noe om.
AP170704https://www.aftenposten.no/okonomi/Tysk-politi-hevder-de-har-fatt-tak-i-Panama-Papers-dokumentene-624596b.html De skriver at de har satt sammen en egen gruppe som vil samarbeide om å etterforske materialet fra Panama Papers.
AP170704https://www.aftenposten.no/okonomi/Tysk-politi-hevder-de-har-fatt-tak-i-Panama-Papers-dokumentene-624596b.html De har foreløpig ikke ønsket å kommentere om de er i besittelse av hele materialet , men på Twitter skriver de at de besitter 2,8 terabyte data.
AP170704https://www.aftenposten.no/okonomi/Tysk-politi-hevder-de-har-fatt-tak-i-Panama-Papers-dokumentene-624596b.html Aftenpostens kartlegging av materialet viste at mer enn 200 nordmenn er omtalt i de 11,5 millioner dokumentene.
AP170704https://www.aftenposten.no/okonomi/Tysk-politi-hevder-de-har-fatt-tak-i-Panama-Papers-dokumentene-624596b.html - Vi er selvsagt interessert i dette materialet , og vi vil i samråd med skattedirektoratet undersøke mulighetene for å få dette overlevert, sier han.
SA170630 juni sendte en forespørsel til Borbély om å få tilgang til også dette materialet . 15. juni skal Borbély ha svart at de kunne møtes og bedt om forslag til dato.
AP170630https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Tysk-storavis-hevder-nye-dokumenter-beviser-lognen-om-FIFA-presidenten-238118b.html juni sendte en forespørsel til Borbély om å få tilgang til også dette materialet . 15. juni skal Borbély ha svart at de kunne møtes og bedt om forslag til dato.
AP170629https://www.aftenposten.no/verden/Den-dodssyke-fredsprisvinneren-Liu-Xiaobo-vil-behandles-i-utlandet_-ifolge-venner-624250b.html Nettstedet har ikke spesifisert hvor de har fått materialet fra, eller hvor og når det ble filmet.
AA170629 Nettstedet har ikke spesifisert hvor de har fått materialet fra, eller hvor og når det ble filmet.
VG170628 Du finner ikke de store enkeltskandalene i materialet som er lagt frem så langt, men summen av faktorer som peker i en umusikalsk retning viser hvor viktig debatten er.
VG170628 Dersom man ikke får til et forlik kan vi gå til namsmannen og få et forbud mot bruk av det innspilte materialet .
DA170628 I det materialet ble Qatar frikjent for alle anklager.
DA170628 Bild-Zeitung sitter på materialet fra originalrapporten som de vil lekke gradvis fra.
VG170627 I tillegg forblir noen spørsmål ubesvarte, da det finnes serveringsbilag i materialet der innholdet ikke er spesifisert.
VG170627 Alt handler om profitt og ingen bryr seg om folk lenger, sier Ahmed Lattar, som er sint over at det ble tillatt å bygge boliger med det kostnadsbesparende, men brannfarlige materialet .
VG170626 - Ted bare trykket på innspillingsknappen og lot sjelen tale, sier Kenneth til Expressen om materialet han arbeider nå.
DN170624 Dette materialet vil ikke være tilgjengelig før elevene eventuelt velger å fortsette på universitetet etter endt skolegang, melder Reuters.
DB170624 Dette materialet vil ikke være tilgjengelig før elevene eventuelt velger å fortsette på universitetet etter endt skolegang, melder Reuters.
DA170624 Dette materialet vil ikke være tilgjengelig før elevene eventuelt velger å fortsette på universitetet etter endt skolegang, melder Reuters.
BT170624https://www.bt.no/nyheter/lokalt/Forventer-ingen-skade-av-vannlekkasje-i-Nykirken-336118b.html Materialet i den gamle bygningen er for tøft for det, sier Solheim.
AP170624https://www.aftenposten.no/verden/Tyrkia-fjerner-Darwin-fra-pensum-623906b.html Dette materialet vil ikke være tilgjengelig før elevene eventuelt velger å fortsette på universitetet etter endt skolegang, melder Reuters.
AA170624 Dette materialet vil ikke være tilgjengelig før elevene eventuelt velger å fortsette på universitetet etter endt skolegang, melder Reuters.
AA170624 Dette materialet vil ikke være tilgjengelig før elevene eventuelt velger å fortsette på universitetet etter endt skolegang, melder Reuters.
DN170623 Det brannfarlige materialet ble brukt til å kle Grenfell Tower da bygningen, som ble oppført i 1974, ble renovert i 2015 og 2016.
DN170623 Materialet mistenkes å ha vært årsaken til at flammene kunne spre seg til alle blokkas 24 etasjer på under en time.
DB170623 Som en konsekvens er dataene nå slettet, noe som har gått ut over doktorgradsstudentene som brukte materialet til prosjekter. ( ©NTB ) ¶
DB170623 De undersøker nå videre spørsmålet om det var ulovlig bruk av materialet .
DB170623 Materialet fra både inni og utenfor bygget er dermed testet, og resultatet skal være at de var svært brennbare.
BT170623https://www.bt.no/nyheter/lokalt/-Er-her-kun-for-barna-336102b.html Da BT forlot stedet rundt klokken 20.30 var flammene i ferd med å overvinne all fuktigheten i materialet .
AA170623 Testene viser at isolasjonsmaterialet var mer brennbart enn fasadeplatene, og politiet skal nå avgjøre om det var lovlig å bruke materialet .
AA170623 Det brannfarlige materialet ble brukt til å kle Grenfell Tower da bygningen, som ble oppført i 1974, ble renovert i 2015 og 2016.
AA170623 Materialet mistenkes å ha vært årsaken til at flammene kunne spre seg til alle blokkas 24 etasjer på under en time.
VG170622 - Kunsten, en spillefilm, har mulighet til å bevege seg tettere inn i dette materialet på en annen måte enn en dokumentar kan.
VG170622 Materialet som ble brukt til å bekle Grenfell Tower da bygningen ble renovert i 2015, mistenkes å ha vært årsaken til at flammene kunne spre seg til blokkas 24 etasjer på under en time.
SA170622 Materialet som ble brukt til å bekle Grenfell Tower da bygningen ble renovert i 2015, mistenkes å ha vært årsaken til at flammene kunne spre seg til blokkas 24 etasjer på under en time.
SA170622 Vi må ta aktive grep for å redde materialet som skapes digitalt, slik at fremtidens historikere kan finne arkiver om det som skjer i dag.
SA170622 Auksjonen er over, og det historiske materialet fra emigrasjonen til Amerika selges ikke ut av byen eller landet likevel.
SA170622 - En spillefilm har en større mulighet til å bevege seg tettere inn i dette materialet og faktisk kunne framstille det på en langt mer realistisk og troverdig måte enn det en dokumentar kan, fordi det ble jo ikke filmet mens det skjedde.
DN170622 Ifølge en verdivurdering skal det ligge nettoverdier for 80-120 millioner kroner i Taubåtkompaniet, heter det i materialet som Boa har sendt til Børsen.
DN170622 Ifølge materialet Boa har sendt Børsen har styret i Taubåtkompaniet stemt for å selge alle eiendelene som ligger utenfor Boa Offshore for å betale kreditorene.
DN170622 - En spillefilm har en større mulighet til å bevege seg tettere inn i dette materialet og faktisk kunne framstille det på en langt mer realistisk og troverdig måte enn det en dokumentar kan, fordi det ble jo ikke filmet mens det skjedde.
DB170622 The Guardian har også tidligere skrevet at materialet som brukes til å lage plastplatene brukt på utsida av Grenfell Tower, som skal ha vært polyisocyanurat ( PIR ), kan avgi giftige blåsyregass dersom det oppstår brann.
DB170622 - En spillefilm har en større mulighet til å bevege seg tettere inn i dette materialet og faktisk kunne framstille det på en langt mer realistisk og troverdig måte enn det en dokumentar kan, fordi det ble jo ikke filmet mens det skjedde.
DA170622 - En spillefilm har en større mulighet til å bevege seg tettere inn i dette materialet og faktisk kunne framstille det på en langt mer realistisk og troverdig måte enn det en dokumentar kan, fordi det ble jo ikke filmet mens det skjedde.
AA170622 Materialet som ble brukt til å bekle Grenfell Tower da bygningen ble renovert i 2015, mistenkes å ha vært årsaken til at flammene kunne spre seg til blokkas 24 etasjer på under en time.
AA170622 - En spillefilm har en større mulighet til å bevege seg tettere inn i dette materialet og faktisk kunne framstille det på en langt mer realistisk og troverdig måte enn det en dokumentar kan, fordi det ble jo ikke filmet mens det skjedde.
DB170620 Det private materialet viser blant annet hvordan Ingrid Bergman skjulte sin kreftsykdom fra sine nærmeste, og valgte bort barna sine da hun lå for døden.
VG170619 Stortingspresident Olemic Thommessen skriver i en mail til VG at rutinen som følges for utlevering av graderte innstillinger har ligget fast i en årrekke uten at det så langt har vært grunnlag for å hevde at noe av materialet har kommet på avveie.
VG170619 - Vi innhenter alt av elektroniske spor og gjennomgår materialet fortløpende, sier politiinspektøren.
SA170619https://www.aftenbladet.no/digital/Test-deg-selv-Vet-du-hva-som-skjer-om-du-deler-seksuelt-innhold-10132b.html Legges bildet eller videoen ut på My Story blir materialet i utgangspunktet tilgjengelig for alle kontaktene som følger deg på Snapchat i 24 timer dersom det ikke slettes før.
SA170619 Legges bildet eller videoen ut på My Story blir materialet i utgangspunktet tilgjengelig for alle kontaktene som følger deg på Snapchat i 24 timer dersom det ikke slettes før.
DB170619 Det er fastslått at dette materialet er forbudt i bygninger i USA, på grunn av brannrisiko.
BT170619https://www.bt.no/nyheter/lokalt/Full-stopp-pa-Flesland-i-nar-to-timer--fortsatt-forsinkelser-335846b.html For at organisk materiale skal gi utslag på skanneren i sikkerhetskontrollen, må det være litt størrelse på materialet .
BT170619 For at organisk materiale skal gi utslag på skanneren i sikkerhetskontrollen, må det være litt størrelse på materialet .
AP170619https://www.aftenposten.no/norge/Landmaktutredningen-Norge-skal-satse-pa-langtrekkende-vapen-og-sivile-som-skal-vare-klare-til-strid-pa-to-dager-623247b.html - Ja, vi har materialet til rådighet.
AP170619https://www.aftenposten.no/digital/Test-deg-selv-Vet-du-hva-som-skjer-om-du-deler-seksuelt-innhold-10132b.html Legges bildet eller videoen ut på My Story blir materialet i utgangspunktet tilgjengelig for alle kontaktene som følger deg på Snapchat i 24 timer dersom det ikke slettes før.
AP170619 - Ja, vi har materialet til rådighet.
AP170619 Legges bildet eller videoen ut på My Story blir materialet i utgangspunktet tilgjengelig for alle kontaktene som følger deg på Snapchat i 24 timer dersom det ikke slettes før.
DN170618 The Guardian skriver at materialet som ble brukt var det billige og mer brannfarlige av to alternativer av Reynobond-plater.
DN170618 Grunnen til at materialet ikke er tillat å bruke i USA for så høye bygninger, er på grunn av brannfare, ifølge The Times.
DN170618 Avisen melder at materialet som ble brukt til fasadeplatene i en oppusning av tårnet, som ble ferdig i 2016, er ulovlig å bruke i USA, og at det bare hadde kostet 5000 pund ekstra å bruke brannsikkert materiale under oppussingen.
DA170617 Resultatet er at han gjerne kaster ut en god del perler for svin før han svir av godbitene, alt hentet fra en voksen Raga Rockers-katalog der ikke alt blant det nyere materialet har hatt like stort gjennomslag publikumsmessig.
DB170615 Det er Ljung som har filmet og tatt opp materialet som skal inn i brillene, som løperne senere får bruke.
VG170614 Når dette materialet er brukt i bygninger kan det gå galt hvis det er skader som gir lufttilgang i materialet , sier Bakken.
VG170614 Når dette materialet er brukt i bygninger kan det gå galt hvis det er skader som gir lufttilgang i materialet, sier Bakken.
VG170614 Michael Paramasivan, bosatt i sjuende etasje, sier til The Guardian at materialet på utsiden av bygningen gikk opp i flammer i en utrolig fart, og opplyser at bygget kun har brannalarmer inne i leiligheten.
VG170614 Ifølge opplysninger The Guardian sitter på skal det allerede være satt i gang en undersøkelse av blokker der det er benyttet samme materialet på fasaden som den brukt i Grenfell Tower.
VG170613 Mesteparten av materialet stammet fra Irak, der Manning tjenestegjorde som soldat i 2010.
VG170613 Disse plattformene brukes enten for produksjon av materialet , for chat eller for deling av overgrepsbilder.
BT170613 Da kostnadene økte til 66 millioner kroner sa regjeringen nei, og ba om at det innsamlede materialet skulle destrueres.
SA170612 Det var enighet om at det skriftlige materialet var forbundet med stor usikkerhet, og vi hadde regnet med at legens oppklaring skulle være tilstrekkelig bevis for at Ruth Kasirye kun fikk meldonium som akutt medisinsk behandling i fem dager.
DB170612 Det var enighet om at det skriftlige materialet var forbundet med stor usikkerhet, og vi hadde regnet med at legens oppklaring skulle være tilstrekkelig bevis for at Ruth Kasirye kun fikk Meldonium som akutt medisinsk behandling i fem dager.
DA170612 - Det skjer på tross av at Miljødirektoratet har sagt at de må dele materialet .
AP170612https://www.aftenposten.no/100Sport/idrettspolitikk/Vektlofteren-Kasirye-utestengt-i-to-ar-for-dopingbruk-237141b.html Det var enighet om at det skriftlige materialet var forbundet med stor usikkerhet, og vi hadde regnet med at legens oppklaring skulle være tilstrekkelig bevis for at Ruth Kasirye kun fikk meldonium som akutt medisinsk behandling i fem dager.
AP170612 Det var enighet om at det skriftlige materialet var forbundet med stor usikkerhet, og vi hadde regnet med at legens oppklaring skulle være tilstrekkelig bevis for at Ruth Kasirye kun fikk meldonium som akutt medisinsk behandling i fem dager.
DA170610 Svensken har brukt de siste månedene på å kartlegge materialet .
VG170609 Påtalemyndigheten i USA mener derimot at det lekkede materialet var ødeleggende for USAs sikkerhet og at den identifiserte informanter som hjalp amerikanske styrker.
VG170609 De meste av materialet stammet fra Irak, hvor Manning tjenestegjorde som soldat i 2010.
DN170609 Det betyr at materialet han delte med sin venn ikke var gradert, hevder Aftergood.
AP170609 Året etter vedtok USAs kongress en lov om det omfattende materialet fra Kennedy-etterforskningen.
AP170609 Ifølge arkivarene som gjennomgår materialet , vil mye av det nye stoffet antageligvis være lite relevant.
VG170608 Hun peker på at det er gjort et større beslag, men at det ikke er sikkert at materialet i beslaget er straffbart.
AP170608https://www.aftenposten.no/osloby/Oslo-for-Hapets-gudinne-vender-tilbake-622793b.html Nei, egentlig ikke, og dertil er det mer tungvint å lage en skulptur i det materialet .
AP170608https://www.aftenposten.no/meninger/kommentar/Klokkene-ringer-for-drosjenaringen--Joacim-Lund-622733b.html I helgen ble det kjent at Oslo-politiet bruker materialet til å etterforske Uber for mulige brudd på både yrkestransportloven og moms- og skattelovgivningen og planlegger avhør og videre etterforskning.
AP170608 Nei, egentlig ikke, og dertil er det mer tungvint å lage en skulptur i det materialet .
AP170608 Dette for at skoleledere og fylkeskommunene kan gå nærmere inn i materialet for å få mer detaljert informasjon om hvorfor skolens bidrag blir som det blir.
AP170608 I helgen ble det kjent at Oslo-politiet bruker materialet til å etterforske Uber for mulige brudd på både yrkestransportloven og moms- og skattelovgivningen og planlegger avhør og videre etterforskning.
VG170607 Dette materialet ble presentert for de tre dommerne i Lausanne i går.
AP170603 Haddad slår opp i den nå 30 sider lange rapporten og legger merke til at kollegaen har lagt til en video fra åstedet, som hun selv hadde oversett på en aller annen måte første gang hun gikk gjennom materialet .
DB170602 § 158 i samme lov handler spesifikt om biologisk materiale og sier at « det biologiske materialet tilintetgjøres når formålet med undersøkelsen er oppnådd ».
VG170601 VG har sett materialet , og det er rundt 800 navn som kan knyttes til Norge.
VG170601 I en uttalelse på sin hjemmeside skriver den litauiske klinikken at de samarbeider med politiet for å stoppe spredningen av det sensitive materialet .
VG170531 VG har sett materialet , og det er rundt 800 navn som kan knyttes til Norge.
VG170531 I en uttalelse på sin hjemmeside skriver den litauiske klinikken at de samarbeider med politiet for å stoppe spredningen av det sensitive materialet .
DB170531 Prisene utpresserne har satt varierer basert på hvor sensitivt det lekkede materialet er.
DB170531 I tillegg forsvinner materialet bare for en kort stund, før de kommer tilbake til deg og krever mer penger for ikke å offentliggjøre på nytt.
DB170531 Hackerne krever løsepenger for å fjerne materialet , og har satt prisen til mellom 50 og 2000 euro.
DB170531 Administrerende direktør i Luxuskirurgi, Michael Dalgaard, sier til Dagbladet at de har ansatt hackere som jobber med å kryptere materialet som er lekket.
DB170530 Hackerne krever 500 euro for å ta bort materialet .
DB170530 25 etterforskere hadde jobbet med et materiale på over 150 terabyte og fant overgrep mot tolv barn i materialet .
SA170529 Hans Storhaug, som var senterets direktør, håper materialet blir værende samlet i Stavanger.
DB170529 Omfanget av dette materialet er ikke foreløpig endelig kartlagt.
AP170529https://www.aftenposten.no/okonomi/Ny-forskning-De-aller-rikeste-unndro-mest-skatt-622065b.html Ingen av navnene i det sammenkoblede materialet er kjent for Aftenposten eller forskerne.
AP170529https://www.aftenposten.no/kultur/En-sint-og-potent-Roger-Waters-622084b.html Ikke bare har han etablert seg som én av de mest suksessrike og mesttjenende soloartistene på konsertmarkedet, materialet som er samlet opp til dette albumet er sterkt.
AP170529 Ingen av navnene i det sammenkoblede materialet er kjent for Aftenposten eller forskerne.
AP170529 Ikke bare har han etablert seg som én av de mest suksessrike og mesttjenende soloartistene på konsertmarkedet, materialet som er samlet opp til dette albumet er sterkt.
AA170529 Omfanget av dette materialet er ikke foreløpig endelig kartlagt.
AP170527https://www.aftenposten.no/norge/Psykolog-Peder-Kjos-Barnets-beste--diskusjoner-kan-oke-konflikt-mellom-foreldre-621074b.html Samlet består materialet av lydopptak fra 288 meglingssesjoner, samt kartleggingsskjemaer som foreldrene og meglerne fylte ut i forbindelse med meglingen.
AP170527https://www.aftenposten.no/norge/Psykolog-Peder-Kjos-Barnets-beste--diskusjoner-kan-oke-konflikt-mellom-foreldre-621074b.html Fakta : Unike lydopptak av meglingssamtaler ¶ Materialet for undersøkelsen består av lydopptak og utskrifter av et representativt utvalg på 154 saker der det ble utført alminnelig megling ved familievernkontorer på Østlandet.
AP170527https://www.aftenposten.no/norge/Psykolog-Peder-Kjos-Barnets-beste--diskusjoner-kan-oke-konflikt-mellom-foreldre-621074b.html Materialet for undersøkelsen består av lydopptak og utskrifter av et representativt utvalg på 154 saker der det ble utført alminnelig megling, samlet inn for noen år siden.
AP170527 Samlet består materialet av lydopptak fra 288 meglingssesjoner, samt kartleggingsskjemaer som foreldrene og meglerne fylte ut i forbindelse med meglingen.
AP170527 Fakta : Unike lydopptak av meglingssamtaler ¶ Materialet for undersøkelsen består av lydopptak og utskrifter av et representativt utvalg på 154 saker der det ble utført alminnelig megling ved familievernkontorer på Østlandet.
AP170527 Materialet for undersøkelsen består av lydopptak og utskrifter av et representativt utvalg på 154 saker der det ble utført alminnelig megling, samlet inn for noen år siden.
AA170526 Manchester-politiet er ifølge BBC rasende over at materialet de har delt med USA har lekket til pressen, noe de mener har bidratt til å svekke den videre etterforskningen.
SA170525 Manchester-politiet er ifølge BBC rasende over at materialet de har delt med USA har lekket til pressen, noe de mener bidrar til å svekke den videre etterforskningen.
DN170525 Manchester-politiet er ifølge BBC rasende over at materialet de har delt med USA har lekket til pressen, noe de mener bidrar til å svekke den videre etterforskningen.
DA170525 Manchester-politiet er ifølge BBC rasende over at materialet de har delt med USA, er blitt lekket til pressen.
AA170525 Manchester-politiet er ifølge BBC rasende over at materialet de har delt med USA, er blitt lekket til pressen.
AA170525 - Møtet var givende og våre kinesiske verter viste stor interesse for materialet vi presenterte, sier Dagfinn Høybråten etter møtet med Kinas viseutenriksminister Wang Chao i Beijing.
AA170525 Manchester-politiet er ifølge BBC rasende over at materialet de har delt med USA har lekket til pressen, noe de mener bidrar til å svekke den videre etterforskningen.
AA170525 Over halvparten av materialet på « Northern Lights » er musikk de har jobbet med tidligere, samarbeidet med Fjellheim strekker seg nemlig langt tilbake i tid og han er noe av en « huskomponist » for koret.
AA170524 I tråd med sine normale prosedyrer har FCC derfor undersøkt materialet .
AA170523 - Om materialet er interessant, er det ikke vanskelig.
VG170522 Dette skal være av så sensitiv art at flere av USAs allierte ikke har mottatt materialet .
NL170522 En del av materialet kunne ha vært kuttet ned og en del ordfeil rettet opp.
DB170522 Når det gjelder barnemishandling begrunner Facebook sine retningslinjer med at de ved å ikke slette bevis for ikke-seksuell barnemishandling tillater at materialet blir delt sånn at « barnet kan bli identifisert og reddet ».
DA170522 Alt materialet i stykket er hentet fra disse, sier Camilla Martens.
DA170522 Kidman sa til seg selv hele tiden under arbeidet at dette var en komedie, og på den måte fikk de også formidlet materialet til de to mindre barna i filmen, som må håndtere et voldsom, blodig og voldelig materiale.
BT170522 Lagmannsretten legger også til grunn at det var allment akseptert og forventet at det skulle forskes på det innsamlede materialet .
BT170522 Det ville også være uakseptabelt, og et svik mot deltakerne å ikke forske på det innsamlede materialet .
BT170522 Den toårige datainnsamlingsperioden var avsluttet i 2005, men både Forskningsprotokollen og GenKols-avtalen forutsatte at det skulle forskes videre på det innhentede materialet .
BT170522 Både Forskningsprotokollen og GenKols-avtalen forutsetter at det forskes videre på det innsamlede materialet .
VG170518 Men sannsynligheten er veldig stor for at det, et sted i alt materialet , finnes noe som vil være kriminelle handlinger.
AP170518 Kildene som forteller Reuters om kommunikasjonen, sier de ennå ikke har sett noen bevis på lovbrudd eller samarbeid mellom kampanjen og Russland i det materialet som foreløpig er gjennomgått.
AA170518 - Vi har hatt et par øvingsrunder og det har fungert veldig bra, både det gamle materialet og de nye låtene.
VG170517 Mesteparten av materialet Manning lekket, stammer fra Irak, der han tjenestegjorde som soldat innen USAs militære etterretning.
VG170517 Rundt 700.000 graderte dokumenter ble lekket, og mesteparten av materialet stammet fra Irak, der Manning tjenestegjorde som soldat i 2010.
DB170517 - Jeg har det materialet jeg har.
VG170516 Informasjonen skal være så sensitiv at flere av USAs allierte ikke har mottatt materialet .
VG170516 Dette skal være av så sensitiv art at flere av USAs allierte ikke har mottatt materialet .
NL170516 - Faren oppstår ved bråbrems, eller kollisjon, som kan føre til at materialet sklir ut og fremover.
DB170516 Materialet kan over tid brytes ned til mindre biter, som mikroplast, men det forsvinner ikke.
AA170516 - Vi går nå gjennom dette materialet , noe som er tidkrevende, sier Høyer.
AP170515 Hvordan de har fått tak i materialet fra NSA, er det ingen som vet.
VG170512 Propagandamaterialet ble samlet hos en anonym person som legger til Akilov som venn, og dermed skal Akilov ha fått tilgang til materialet .
AA170512 Propagandamaterialet ble samlet hos en anonym person som legger til Akilov som venn, og dermed skal Akilov ha fått tilgang til materialet . 39-årige Akilov har tilstått lastebilangrepet der fire personer ble drept i Stockholm før påske.
DA170511 Han har ikke noe grunnlag i dette materialet for å trekke så bastante konklusjoner.
DA170511 Han har ikke noe grunnlag i dette materialet for å trekke så bastante konklusjoner.
VG170510 - Hvordan opplevde du at NFF håndterte materialet de ble forelagt ?
VG170510 ) er ikke i det materialet som er sendt fotballforbundet, som de har sagt de tar alvorlig.
SA170510 Dersom du ifølge oppgaveteksten skal gi eksempel på en anonymisert situasjon fra praksis, er det fint om du kan gi en faglig vurdering på en analyserende og reflekterende måte, og samtidig knytte det teoretiske materialet opp mot dette.
FV170510 Dersom du ifølge oppgaveteksten skal gi eksempel på en anonymisert situasjon fra praksis, er det fint om du kan gi en faglig vurdering på en analyserende og reflekterende måte, og samtidig knytte det teoretiske materialet opp mot dette.
DN170510https://www.dn.no/nyheter/2017/05/10/2047/Telekom/bred-stotte-til-gunn-waersted-som-styreleder-i-telenor - Det er en viktig del av det materialet vi har for å gjøre den evalueringen, men vi forholder oss ikke bare til en slik evaluering.
DN170510 - Det er en viktig del av det materialet vi har for å gjøre den evalueringen, men vi forholder oss ikke bare til en slik evaluering.
DA170510 Hans egne gamle filmopptak og « hjemmevideoer » utgjør en god del av materialet , inkludert « tullevideoer » av ham selv og broren og venner, samt historiske videoer, bilder og animasjon.
AP170510 Dersom du ifølge oppgaveteksten skal gi eksempel på en anonymisert situasjon fra praksis, er det fint om du kan gi en faglig vurdering på en analyserende og reflekterende måte, og samtidig knytte det teoretiske materialet opp mot dette.
AA170510 - Jeg ble veldig rørt av det fotografiske materialet .
VG170509 Vi avslutter ikke oppmerksomheten rundt dette materialet , vi tar det på største alvor.
VG170509 Om de også følger opp det øvrige materialet , legger vi oss ikke opp i.
VG170509 Revisoren påpeker at det er er en risiko for at det er feil i materialet til Spesialenheten siden det er snakk om regnskap for en privatperson med stor kontantstrøm.
VG170509 Det finnes ikke spor av et overforbruk i denne størrelsesordenen i materialet fra Spesialenheten.
DN170509 Franske myndigheter gikk straks ut og ba franske medier om ikke å publisere materialet , som skal ha vært en blanding av ekte materiell og falsk informasjon.
DB170509 Han sier materialet er preget av mange kontanttransaksjoner, og at det er en utfordring at privatpersoner ikke fører regnskap.
DB170509 Enkelte av overgrepene skal være så bestialske at både advokater og etterforskere har begynt å gråte mens de har gått gjennom materialet .
AA170509 Franske myndigheter gikk straks ut og ba franske medier om ikke å publisere materialet , som skal ha vært en blanding av ekte materiell og falsk informasjon. ( ©NTB ) ¶
VG170508 I materialet som ble fremlagt før helgen er det flere åpenbare eksempler på atferd fra Edvartsen som er godt over kanten.
VG170508 Brandvik sier at prosjektet nå går igjennom alt materialet som de har samlet inn av rapporter og scenarier for å dimensjonere den nye landmakten best mulig.
DN170508 Økokrim mente domenet gjør materialet tilgjengelig uten samtykke fra rettighetshaverne, at dette krenker opphavsretten og at domenet utgjør en del av et globalt problem i stadig og rask utvikling.
DB170508 Den var konstant og må ha transportert materialet inn, sier Molloy til The Telegraph.
AP170508 « Med fengsel inntil 15 år straffes den som ulovlig mottar, besitter, sprer, transporterer eller på annen måte har ulovlig befatning med ¶ a ) et eksplosivt eller radioaktivt materiale eller en kjernefysisk eller radioaktiv anordning, når materialet eller anordningen skal brukes for å tvinge noen til å gjøre, tåle eller unnlate noe eller brukes til en handling som volder fare for tap av menneskel
DN170507 Macron-kampanjen har på sin side bekreftet at mye av materialet er ekte, men at det er blandet med falskt materiale som er lagt til for å skade dem.
DN170507 Etter at det hackede materialet ble lagt ut har virksomheten tatt seg opp, og mye av aktiviteten stammer fra USA.
DB170507 Valgkampkommisjonen mener trolig også falsk informasjon er blandet inn i materialet .
DB170507 Ifølge partiet ble materialet ervervet for flere uker siden via kampanjemedarbeideres private og jobbrelaterte e-postkontoer.
DB170507 Ifølge CNNs gjennomgang av materialet , dreier det seg om 14,5 gigabyte med e-poster og dokumenter.
DB170507 Det franske nettstedet Numerama har gjennomgått deler av materialet .
AP170507 Akkurat som i dag var eik også på 1600-tallet det desidert beste materialet for skipsbygging, og skipsverftet ble den gang derfor anlagt nær Ekebergs store eikeskog.
VG170506 Natt til lørdag ber kommisjonen franske medier avstå fra å offentliggjøre innholdet i dokumentene, og viser blant annet til at deler av materialet skal være uekte.
SA170506 WikiLeaks opplyser at de ikke står bak hackingen, men at de vil gå gjennom deler av materialet .
SA170506 Rett før midnatt dukket materialet opp.
SA170506 - Det ser ut til at det lekkede materialet kommer fra Macrons informasjonssystemer, samt epostkontoene til enkelte av hans valgkampsjefer, sier de, samtidig som de påpeker at materialet har blitt innhentet på ulovlig vis, og at falske nyheter mest sannsynlig er blandet inn i materialet .
SA170506 - Det ser ut til at det lekkede materialet kommer fra Macrons informasjonssystemer, samt epostkontoene til enkelte av hans valgkampsjefer, sier de, samtidig som de påpeker at materialet har blitt innhentet på ulovlig vis, og at falske nyheter mest sannsynlig er blandet inn i materialet.
SA170506 - Det ser ut til at det lekkede materialet kommer fra Macrons informasjonssystemer, samt epostkontoene til enkelte av hans valgkampsjefer, sier de, samtidig som de påpeker at materialet har blitt innhentet på ulovlig vis, og at falske nyheter mest sannsynlig er blandet inn i materialet.
DN170506 WikiLeaks opplyser at de ikke står bak hackingen, men at de vil gå gjennom deler av materialet .
DN170506 Rett før midnatt dukket materialet opp.
DN170506 Natt til lørdag ber kommisjonen franske medier avstå fra å offentliggjøre innholdet i dokumentene og påpeker at deler av materialet er uekte.
DA170506 WikiLeaks opplyser at de ikke står bak hackingen, men at de vil gå gjennom deler av materialet .
DA170506 Rett før midnatt dukket materialet opp.
DA170506 Natt til lørdag ba kommisjonen franske medier avstå fra å offentliggjøre innholdet i ¶ dokumentene og påpeker at deler av materialet er uekte.
BT170506 WikiLeaks opplyser at de ikke står bak hackingen, men at de vil gå gjennom deler av materialet .
BT170506 Rett før midnatt dukket materialet opp.
BT170506 Natt til lørdag ber kommisjonen franske medier avstå fra å offentliggjøre innholdet i dokumentene og påpeker at deler av materialet er uekte.
AP170506 Wikileaks opplyser at de ikke står bak hackingen, men at de vil gå gjennom deler av materialet .
AP170506 Rett før midnatt dukket materialet opp.
AP170506 Natt til lørdag ber kommisjonen franske medier avstå fra å offentliggjøre innholdet i dokumentene og påpeker at deler av materialet er uekte.
AA170506 WikiLeaks opplyser at de ikke står bak hackingen, men at de vil gå gjennom deler av materialet .
AA170506 Rett før midnatt dukket materialet opp.
AA170506 - Det ser ut til at det lekkede materialet kommer fra Macrons informasjonssystemer, samt epostkontoene til enkelte av hans valgkampsjefer, sier de, samtidig som de påpeker at materialet har blitt innhentet på ulovlig vis, og at falske nyheter mest sannsynlig er blandet inn i materialet .
AA170506 - Det ser ut til at det lekkede materialet kommer fra Macrons informasjonssystemer, samt epostkontoene til enkelte av hans valgkampsjefer, sier de, samtidig som de påpeker at materialet har blitt innhentet på ulovlig vis, og at falske nyheter mest sannsynlig er blandet inn i materialet.
AA170506 - Det ser ut til at det lekkede materialet kommer fra Macrons informasjonssystemer, samt epostkontoene til enkelte av hans valgkampsjefer, sier de, samtidig som de påpeker at materialet har blitt innhentet på ulovlig vis, og at falske nyheter mest sannsynlig er blandet inn i materialet.
AA170506 WikiLeaks opplyser at de ikke står bak hackingen, men at de vil gå gjennom deler av materialet .
AA170506 Rett før midnatt dukket materialet opp.
AA170506 Natt til lørdag ba kommisjonen franske medier avstå fra å offentliggjøre innholdet i dokumentene og påpeker at deler av materialet er uekte.
DB170505 Natt til lørdag ber kommisjonen franske medier avstå fra å offentliggjøre innholdet i dokumentene og sier at deler av materialet er uekte.
AP170505 Wikileaks opplyser at de ikke står bak hackingen, men at de vil gå gjennom deler av materialet , skriver NTB.
AP170505 Macron-kampanken advarer mediene om å bruke materialet som ifølge dem er dokumenter som er hentet ut av hackere blandet med falske dokumenter.
AP170505 Wikileaks opplyser at de ikke står bak hackingen, men at de vil gå gjennom deler av materialet , skriver NTB.
AP170505 Macron-kampanken advarer mediene om å bruke materialet som ifølge dem er dokumenter som er hentet ut av hackere blandet med falske dokumenter.
AA170505 Derfor var det både familie, venner og tidligere samarbeidspartnere i lokalet, og det ga en ekstra nerve - særlig til det eldre materialet , som var formet sammen med folk i rommet, forteller hun.
VG170504 Politiet bør bli flinkere til å sikre materialet sitt og ta ekstra kopier.
DN170504 Basert på materialet Statoil har publisert tidligere i år, anslår DN at Statoil skal investere rundt 170 milliarder kroner i disse prosjektene.
DB170504 Vi holder fortsatt på med å gå gjennom materialet , sier politiadvokat Kristine Knutsen-Berge til BA.
DA170504 Under ransaking fant politiet flere tusen bilder, men det er ennå uklart hvor mye av dette materialet som viser overgrep mot barn, skriver VG.
AP170504 Vi holder fortsatt på med å gå gjennom materialet , sier politiadvokaten.
AA170504 Under ransaking fant politiet flere tusen bilder, men det er ennå uklart hvor mye av dette materialet som viser overgrep mot barn, skriver VG.
VG170503 Sandberg bekrefter at materialet som ble sendt inn til kommisjonen i 2005 og materiale som er presentert tidligere, vil være en del av begrunnelsen for gjenopptakelse også nå, men at de nye bevisene vil være vesentlig viktigere i den endelige begrunnelsen.
VG170430 Før episodene ble lagt ut på The Pirate Bay, hadde hackeren forsøkt å presse Netflix for penger ved å kreve betaling for å la være å offentliggjøre det stjålne materialet .
AA170430 Før episodene ble lagt ut på The Pirate Bay, hadde hackeren forsøkt å presse Netflix for penger ved å kreve betaling for å la være å offentliggjøre det stjålne materialet .
VG170429 Nyhetsbyrået skal ha vært i kontakt med hackeren « The Dark Overlord » i februar, men da hevdet hackeren at det stjålne materialet ikke ville bli lekket likevel.
DB170429 Trolig vil det også være kort vei derfra til å kunne skille plasten ut fra det organiske materialet og bruke plasten til å lage emballasje for heitosten.
DB170429 Ifølge Assosiated Press, som var i kontakt med hackeren i februar, ville ikke hackeren lekke det stjålne materialet .
AP170429 Etterforskerne går gjennom materialet og får tak i leiekontraktene.
AP170429 Etterforskerne går gjennom materialet og får tak i leiekontraktene.
VG170428 Ut av det enorme materialet er det kommet en bok på 720 sider - hvorav 70 sider med kilder, referanser og register.
AP170428 Havarikommisjonen tror at sprekken utviklet seg under overflaten, uten at materialet avga partikler store nok til at systemer eller mennesker kunne bli varslet om et forestående sammenbrudd.
AP170428 Sprekkdannelsen beveget seg også et godt stykke « på langs » av materialet . 13 personer mistet livet da et Super Puma-helikopter på oppdrag for Statoil styrtet på en holme ved Turøy, vest for Bergen, 29. april i fjor.
SA170427 Både politikere og historieforeninger jobber aktivt for å forhindre at det historiske materialet fra utvandringen til Amerika selges ut av Stavanger.
DB170426 Skuespillerne i London fortalte at de hadde mareritt etter å ha arbeidet med det mørke materialet .
VG170425 Ikke bare er de totalt frastøtende og « forstyrrende » scenene porsjonert ut på en elegant måte - også karakterene i filmen er så presise og sammensatte at materialet kunne holdt til en serie på flere sesonger.
DN170425 Materialet som ligger bak denne boten ble samlet inn under en razzia i Telenors lokaler for fire år siden.
AP170425 NORGE PÅ VINTERSTID : Visit Norway skal bruke deler av materialet i filmen som Norges-reklame.
DB170424 Hun forklarer videre at kommunikasjonen var fra en skjult etterforskning, og at materialet ikke var åpnet.
DB170424 Williams og Ceci går langt i å antyde at studentene ikke har satt seg skikkelig inn i materialet til Murray.
AA170422 Betydningen av å få materialet til å uttrykke seg lærte jeg av Isern da vi jobbet sammen på NTH, sier Wessel, og tilføyer : ¶
AA170422 - Og da handler det om både papirkvalitet, innramming og totalutstyret for å få materialet til å snakke med en stemme.
DA170421 Retten kom også til at krypteringen av materialet og mannens innsikt i dataprogrammering underbygger bevisforspillelsesfaren ytterligere. | - Kvinner klippet av tåen til kvinne ¶
DA170421 Politiadvokat Fredrik Martin Soma sier at det materialet politiet har sikret er kryptert.
DA170421 Det gjør også måten han formidler det klassiske materialet på, på sin egen melankolske, uhøvla måte.
DB170420 Han fortolket og omformet materialet med kunstnerisk briljans.
DN170418https://www.dn.no/nyheter/2017/04/18/1039/Teknologi/mener-datamaskiner-vil-ta-seg-av-diagnoser-om-fa-ar Materialet ble lagt inn i dataprogrammer og testet opp mot en såkalt « gullstandard » for tolkning og identifisering.
DA170418 - Dette holder jo materialet ferskt også ?
DA170418 Vi fikk høre hele den nye miksen, i tillegg til smakebiter fra det uutgitte materialet , som blir å finne i butikker og strømmetjenester 26. mai.
DA170418 Det er derimot ingen ukjente sanger blant det uutgitte materialet som følger med de kommende utgavene av albumet.
VG170414 New York Times skriver at Obama-administrasjonen i etterkant av oppdraget har ment at Assad ikke overleverte alt materialet , at mindre kjemiske stridsmidler ble værende i regimets hender.
AP170413 « Med fengsel inntil 15 år straffes den som ulovlig mottar, besitter, sprer, transporterer eller på annen måte har ulovlig befatning med ¶ a ) et eksplosivt eller radioaktivt materiale eller en kjernefysisk eller radioaktiv anordning, når materialet eller anordningen skal brukes for å tvinge noen til å gjøre, tåle eller unnlate noe eller brukes til en handling som volder fare for tap av menneskeli
DB170412 - Vi ba ledelsen bruke en ekstern tredjepart for å gå gjennom materialet .
AP170412 Like forståelig er det at kunstnerne bak klamrer seg til en aktualitet som like gjerne er fraværende som nærværende i det materialet som fremføres.
VG170411 PST har beskrevet det eksplosive materialet som en beholder som inneholdt lightergass og hvor det var tapet spiker på utsiden.
BT170411 Det er uhyre viktig at vi ikke bare blir ukritiske konsumenter av visuelle inntrykk, men at vi lærer å sjelne, lese og reflektere over det visuelle materialet omkring oss.
AA170411 - Det er ingenting i materialet vi ser på som peker mot at trusselen skal avta, sier han.
VG170410 Slik beskriver politiadvokat Kathrine Tonstad hos PST det eksplosive materialet .
AP170410 « Med fengsel inntil 15 år straffes den som ulovlig mottar, besitter, sprer, transporterer eller på annen måte har ulovlig befatning med ¶ a ) et eksplosivt eller radioaktivt materiale eller en kjernefysisk eller radioaktiv anordning, når materialet eller anordningen skal brukes for å tvinge noen til å gjøre, tåle eller unnlate noe eller brukes til en handling som volder fare for tap av mennes
FV170409 « Med fengsel inntil 15 år straffes den som ulovlig mottar, besitter, sprer, transporterer eller på annen måte har ulovlig befatning med ¶ a ) et eksplosivt eller radioaktivt materiale eller en kjernefysisk eller radioaktiv anordning, når materialet eller anordningen skal brukes for å tvinge noen til å gjøre, tåle eller un
DB170409 - Nei, men siktelsen går på at materialet formentlig var ment til å brukes i en handling som kunne føre til tap av menneskeliv, sier politiadvokat Aalling. 17-åringen framstilles for varetektsfengsling mandag.
AP170409https://www.aftenposten.no/norge/17-aring-siktet-etter-terrorlovgivning-etter-at-han-ble-pagrepet-med-hjemmelaget-bombe-i-Oslo---PST-oppjusterer-trusselnivaet-619028b.html « Med fengsel inntil 15 år straffes den som ulovlig mottar, besitter, sprer, transporterer eller på annen måte har ulovlig befatning med ¶ a ) et eksplosivt eller radioaktivt materiale eller en kjernefysisk eller radioaktiv anordning, når materialet eller anordningen skal brukes for å tvinge noen til å gjøre, tåle e
AP170409 « Med fengsel inntil 15 år straffes den som ulovlig mottar, besitter, sprer, transporterer eller på annen måte har ulovlig befatning med ¶ a ) et eksplosivt eller radioaktivt materiale eller en kjernefysisk eller radioaktiv anordning, når materialet eller anordningen skal brukes for å tvinge noen til å gjøre, tåle el
DB170406 Og « dersom materialet i tillegg digitaliseres og destrueres », vil man redusere kostnadene ytterligere.
DB170406 Og materialet er unikt for hver region.
DB170406 Det er enda sterkere grunn til å framheve dette nå når etatens nærvær i distriktene planlegges avviklet, og når solide fagmiljøer med unik, erfaringsbasert kompetanse separeres fra det materialet de er eksperter på å betjene.
DB170406 Blant det skriftlige materialet står arkivene sentralt.
DB170406 Materialet skal sendes til Mo i Rana.
AA170406 - Olsø har naturligvis gitt tilgang til det materialet politiet har ønsket, men ut over det har vi ingen ytterligere kommentarer.
VG170405 Ifølge Kulturdepartementet vil hovedregelen være at den som surfer på nettet, ikke vil ha noe ansvar selv om materialet de ser på, er ulovlig lagt ut.
DB170405 Ifølge Kulturdepartementet videreføres hovedregelen om at hver enkelt person som bruker internett, ikke skal ha noe ansvar etter åndsverkloven, selv om materialet han eller hun ser på er ulovlig lagt ut.
DB170405 Det må være åpenbart at materialet er ulovlig lagt ut, og bruk av den ulovlige kilden må være egnet til å skade rettighetshavernes økonomiske interesser i vesentlig grad.
DB170405 PST tapte saken i 2015, og materialet ble frigitt.
DB170405 Klippingen er fem måneder på overtid på grunn av alt materialet .
DB170405 Også Arkivverket har derfor i lengre tid arbeidet med å se på mulighetene for å bevare materialet digitalt.
DA170405 Ifølge Kulturdepartementet vil hovedregelen være at den som surfer på nettet, ikke vil ha noe ansvar selv om materialet de ser på, er ulovlig lagt ut.
AA170405 Ifølge Kulturdepartementet vil hovedregelen være at den som surfer på nettet, ikke vil ha noe ansvar selv om materialet de ser på, er ulovlig lagt ut.
DB170402 Like etter at saken nådde offentligheten, tok Hollywood-stjernas advokat til Twitter for å advare mot å spre materialet : ¶
DB170402 Hun mener vedkommende er ansvarlig for å ha innhentet og delt det seksuelle materialet , skriver People.
DB170401 Det kan være lurt å sette seg inn i materialet og tematikken Gervais vanligvis jobber med, før man går på et av showene.
DA170401 Ville hun tonsette og synge dette materialet ?
DA170401 Jeg synes det er noe veldig hamsunsk over dette materialet , med mye naturmystikk som også handler om naturen i oss.
DA170331 I omslagsnotatene til « Triplicate » skriver forfatteren Tom Piazza at alle som forsøker seg på dette materialet kommer inn i et rom der Ray Charles, Ella Fitzgerald, Billie Holiday, Sarah Vaughan og altfor mange andre har risset navnene sitt inn i veggene.
DA170331 Bob Dylans respekt for dette materialet kommer ikke overraskende på dem som har lest hans « Memoarer ».
VG170330 Poenget med å stenge Pornhub er å beskytte barn, og tvinge alle som tilbyr slikt materiale både å opplyse om alder og å sørge for at materialet kun er tilgjengelig etter en reell alderskontroll ( for eksempel ved at det kreves kredittkortopplysninger i forbindelse med registrering av bruker ).
DA170330 Så det føles ekstra skuffende at den har blitt redusert til glatt action-underholdning for tenåringer, der mesteparten av det filosofiske ( og seksuelle ) materialet har forsvunnet et sted i oversettelsen.
DB170329 For den som finner fram i det digitaliserte materialet er det en fordel å kunne sitte hjemme eller på sitt kontor og få rask tilgang til materialene som er ønsket.
DA170328 Gunvor Nervold Antonsen tar tak i en annen pionér når hun inkluderer en hittil ukjent vevnad av Hannah Ryggen i sin flotte installasjon « Denne tråden er dette materialet ».
DA170328 Det er for forutsigbart, og Alan Lucien Øyens ellers gode iscenesettelse henter heller ikke noe nytt ut av materialet her.
DB170327 Men der mange journalister, aktivister og sikkerhetsfolk også trenger kryptering for å unngå snoking i materialet sitt - gjør også de samme tjenestene dem til nyttige verktøy for terrorister.
DA170326 Det er for forutsigbart, og Alan Lucien Øyens ellers gode iscenesettelse henter heller ikke noe nytt ut av materialet her.
BT170326 Bedriften Piql, som lagrer materialet på filmruller, tror dataene kan holde seg i opptil 1000 år.
AA170326 Antakeligvis er det over tusen bilder, men vi har ikke den totale oversikten over materialet ennå, sier Bilberg.
DB170323 IKKE SILKE : Materialet på innsiden av denne masken skuffet oss.
DB170323 FIKK SE MATERIALET : Justisminister Per-Willy Amundsen ( Frp ) og barne-, likestillings- og inkluderingsminister Solveig Horne ( Frp ) reagerte med avsky på materialet de fikk se.
DB170323 FIKK SE MATERIALET : Justisminister Per-Willy Amundsen ( Frp ) og barne-, likestillings- og inkluderingsminister Solveig Horne ( Frp ) reagerte med avsky på materialet de fikk se.
DB170323 Materialet skal stamme fra etterforskingen av " Operasjon Edit ", som er gjennomført ved politiet på Romerike.
AA170323 Lanois har turnert i duoformat med det meditative, instrumentale materialet fra albumet i det siste halvåret.
BT170322 - Kostnadsanslaget er anslått økt med fire milliarder, mens den statlige andelen har økt med tre milliarder kroner grunnet regnefeil på bompengeprosjektet som ligger i det underliggende materialet .
BT170322 Etter å ha gjennomgått materialet som ble beslaglagt og gjennomført en rekke avhør, varslet Konkurransetilsynet i fjor milliongebyrer til de fire forlagene.
VG170320 Når den som besitter materialet befinner seg i et annet land enn der materialet blir påtruffet, blir det aktuelle landets politi varslet via etablerte kanaler, i dette tilfellet Kripos, opplyser politioverbetjent Bjørn-Erik Ludvigsen i Kripos.
VG170320 Når den som besitter materialet befinner seg i et annet land enn der materialet blir påtruffet, blir det aktuelle landets politi varslet via etablerte kanaler, i dette tilfellet Kripos, opplyser politioverbetjent Bjørn-Erik Ludvigsen i Kripos.
AP170320 Jo dypere jeg går i materialet , jo mer forbanna blir jeg.
DA170319 Men det viktigste er at vi har gode låter og at vi er sjelelig forankret i materialet .
BT170319 Komiteens medlemmer har tilgang til det graderte materialet , men Ap og Sp er svært skeptisk til hemmeligholdet.
BT170319 Komiteens medlemmer har tilgang til det graderte materialet , men Ap og Sp er svært skeptisk til hemmeligholdet.
DN170318 En regjeringskilde som vil være anonym sier det ikke er noe i materialet som tyder på at Trump ble avlyttet i Trump Tower i New York.
DA170318 Det tok lang tid før jeg ble kjent med faget og da det begynte å dreie seg om selve industrien var materialet overveldende.
AA170318 En regjeringskilde som vil være anonym, sier at ved første gjennomgang er det ikke noe i materialet som tyder på at Trump ble avlyttet i Trump Tower i New York.
DB170316 Vegetasjonen kan også bli forurenset, dersom det radioaktive materialet havner på overflaten av planten, og absorberes gjennom røttene.
DB170316 Fysikeren tror det vil ta rundt to år å få analysert resten av materialet de sitter på.
AP170316 Svensken er et poptalent, men for mye av materialet når ikke opp.
VG170315 - Det er mulig at Donald kan ha sendt dette materialet til meg, sier Johnson.
VG170314 Det betyr å skaffe seg tilgang direkte på datamaskiner, smarttelefoner og andre enheter for å lese materialet før det sendes inn i krypteringstunellen.
DN170314 - Veksten i bruttonasjonalproduktet ( bnp ) for Fastlands-Norge anslås i det materialet vi har med oss hit til i dag, til å doble seg fra 2016 til 2017.
DB170314 Ingenting i materialet tyder på at gjengproblematikken i Oslo IKKE er et problem som skal tas på alvor, tvert imot er tilbakemeldingene at situasjonen er blitt verre.
VG170313 Det finnes ikke spor av et overforbruk i denne størrelsesordenen i materialet fra Spesialenheten.
DA170313 Tre konsulenter er leid inn for å oversette materialet .
BT170313 Tre konsulenter er leid inn for å oversette materialet .
AP170313 Tre konsulenter er leid inn for å oversette materialet .
AA170313 Tre konsulenter er leid inn for å oversette materialet .
VG170312 februar, men har fått nasjonal oppmerksomhet etter at politiet viste materialet for å finne gjerningsmennene, skriver Daily Mail.
VG170311 - Vi har bestemt oss for å sende inn materialet på nytt og har bedt om nye analyser.
SA170311 - Vi har bestemt oss for å sende inn materialet på nytt og har bedt om nye analyser.
AP170311 - Vi har bestemt oss for å sende inn materialet på nytt og har bedt om nye analyser.
AA170311 - Vi har bestemt oss for å sende inn materialet på nytt og har bedt om nye analyser.
VG170309 Opprinnelsen til det omfattende materialet som WikiLeaks har lagt ut, har ikke latt seg bekrefte, men AP påpeker at nettstedet kan vise til en lang rekke tidligere lekkasjer som senere har vist seg å holde vann.
DN170309 Materialet beskriver i detalj det som skal være CIAs metoder for å hacke seg inn i mobiltelefoner, datamaskiner, fjernsynsapparat og biler.
BT170309 Materialet beskriver i detalj det som skal være CIAs metoder for å hacke seg inn i mobiltelefoner, datamaskiner, fjernsynsapparat og biler.
AA170309 Materialet beskriver i detalj det som skal være CIAs metoder for å hacke seg inn i mobiltelefoner, datamaskiner, fjernsynsapparat og biler.
VG170308 Materialet sirkulerte først på det mørke nettet, mest brukt til illegale aktiviteter som utveksling av overgrepsbilder og salg av våpen og narkotika.
VG170308 Forrige uke skulle de møte Facebook-representanten Simon Milner for et intervju om deres modereringsverktøy, på en betingelse : Facebook ønsket at BBC-journalistene på forhånd skulle sende dem materialet som de hadde funnet og ønsket å snakke om i intervjuet.
DB170308 Materialet sirkulerte først på det mørke nettet, mest brukt til illegale aktiviteter som utveksling av overgrepsbilder og salg av våpen og narkotika.
AP170308 Transparency International Russland mener materialet ikke dokumenterer at Medvedev selv er korrupt.
AA170308 Materialet sirkulerte først på det mørke nettet, mest brukt til illegale aktiviteter som utveksling av overgrepsbilder og salg av våpen og narkotika.
AA170308 CIA vil ikke bekrefte at innholdet i materialet er ekte.
VG170307 Opprinnelsen til det omfattende materialet som WikiLeaks har lagt ut, har ikke latt seg bekrefte, men AP påpeker at nettstedet kan vise til en lang rekke tidligere lekkasjer som senere har vist seg å holde vann.
VG170307 Kilden bak materialet sier via WikiLeaks at det er viktig med debatt om hvorvidt CIAs hacking-virksomhet går ut over etterretningstjenestens mandat.
SA170307 Opprinnelsen til det omfattende materialet som WikiLeaks har lagt ut, har ikke latt seg bekrefte av Associated Press.
SA170307 Kilden som har gitt WikiLeaks materialet , uttaler at det er viktig å skape offentlig debatt rundt temaet og diskutere hvorvidt CIAs hacking-virksomhet går ut over etterretningstjenestens mandat.
DN170307 Opprinnelsen til det omfattende materialet som WikiLeaks har lagt ut, har ikke latt seg bekrefte, men AP påpeker at nettstedet kan vise til en lang rekke tidligere lekkasjer som senere har vist seg å holde vann.
DN170307 Kilden bak materialet sier via WikiLeaks at det er viktig med debatt om hvorvidt CIAs hacking-virksomhet går ut over etterretningstjenestens mandat.
DB170307 WikiLeaks oppgir at de ikke har publisert navnene på CIA-ansatte som framkommer av materialet .
BT170307 Opprinnelsen til det omfattende materialet som Wikileaks har lagt ut, har ikke latt seg bekrefte, men AP påpeker at nettstedet kan vise til en lang rekke tidligere lekkasjer som senere har vist seg å holde vann.
BT170307 Kilden bak materialet sier via Wikileaks at det er viktig med debatt om hvorvidt CIAs hacking-virksomhet går ut over etterretningstjenestens mandat.
AA170307 Opprinnelsen til det omfattende materialet som WikiLeaks har lagt ut, har ikke latt seg bekrefte, men AP påpeker at nettstedet kan vise til en lang rekke tidligere lekkasjer som senere har vist seg å holde vann.
AA170307 Kilden bak materialet sier via WikiLeaks at det er viktig med debatt om hvorvidt CIAs hacking-virksomhet går ut over etterretningstjenestens mandat.
DB170305 I stedet for at materialet lastes ned fra én server, som når du laster ned filmer på Netflix, lastes materialet ned fra en personlig datamaskin.
DB170305 I stedet for at materialet lastes ned fra én server, som når du laster ned filmer på Netflix, lastes materialet ned fra en personlig datamaskin.
DA170305 Mens noe av materialet kan være inspirert av David Bowies sene plater og da spesielt « Blackstar », er andre låter som nydelige, fjerne ekko fra rockens og popens historiske sus, den som har hatt særpreg nok til å bli værende i vår kollektive hukommelse.
VG170304 Det er ikke klart om de flere hundre navnene simpelthen er de lagrede kontaktene på telefonene som ble innhentet, eller om det er en liste basert på mer kvalifiserte vurderinger av materialet .
VG170304 Materialet som er sikret skal ha gitt informasjon om trygge tilholdssteder, trening og terrormål.
VG170303 Funnet Friedrich og hans medarbeidere gjorde, var at når de tok dette materialet og så hvor vi ville ende i år 2100, fant de ut at temperaturen ville stige med hele 5,9 grader - altså over de mest dramatiske anslagene som FNs klimapanel har lagt til grunn.
DB170303 - Sperm er ikke bortkastet, fordi naturen vanligvis tar i bruk det materialet den har tilgang på.
DA170303 Diplomaten krever at prøver av det giftige materialet overleveres til OPCW for nærmere undersøkelser.
DA170303 For der, i det begrensede materialet Telemarksgalleriet sendte meg før utstillingsåpningen lørdag, er det et lystig motiv fra et tivoli.
AA170303 Diplomaten krever at prøver av det giftige materialet overleveres til OPCW for nærmere undersøkelser.
AA170303 I tørket tilstand veide materialet 230 gram.
AA170303 I tørket tilstand veide materialet 230 gram, ifølge dommen mot mannen.
AA170303 Materialet fant politiet under ransaking hos vedkommende etter mistanke om at han hadde innført en sexdukke utformet som et barn.
AA170303 Materialet fant politiet etter en ransaking hos vedkommende etter mistanke om at han hadde innført en sexdukke utformet som et barn.
AA170303 Materialet som er samlet inn fra aksjonen vil bli gjennomgått og brukt som veiledning i fremtidige tiltak mot miljøkriminalitet.
DA170302 Men det gjør også dette materialet interessant.
DA170302 Det ville vært litt for utrolig, om ikke det lå noen eksempler på konflikter og « dårlige dager » igjen i det uredigerte materialet .
DB170227 DET samme gjelder SVT som lar sin programleder Hasse Svens reise rundt med det gamle, dementerte materialet fra den fallerte dokumentaren « Blodracet ».
AA170227 Vi får et gjenhør med Kineser-låten « Doffen og Ali », her gitt et kledelig skittent lydbilde, ellers er materialet nytt og variasjonen stor.
VG170226 Det er et meget pent første forsøk med materialet .
DB170226 Hva betyr egentlig « Swiss Made » ? Materialet ble gjenoppdaget av Andre Geim og Konstantin Novoselov i 2004, som senere vant nobelprisen i fysikk for sitt arbeid.
VG170225 FANT FABRIKK : Her er noe av materialet organisasjonen Conflict Armament Research fant i Ramadi.
AA170225 Khaled Khatib filmet mesteparten av materialet og er selv blant hovedpersonene i den britiske Netflix-filmen " The White Helmets ".
VG170224 Gørild Mauseth demonstrerer en ærefrykt for materialet som muligens kan misforstås som « selvutslettende ».
FV170224 - Vi oppfordrer organisasjonene som ble sluppet inn, til å dele deres materialet med andre i pressekorpset som ikke fikk komme inn.
FV170224 Men jeg hadde ikke gått inn i dette materialet hvis jeg ikke var fast bestemt på å komme i mål.
DA170224 - Vi oppfordrer organisasjonene som ble sluppet inn, til å dele deres materialet med andre i pressekorpset som ikke fikk komme inn.
BT170224 Men jeg hadde ikke gått inn i dette materialet hvis jeg ikke var fast bestemt på å komme i mål.
AP170224 - Vi oppfordrer organisasjonene som ble sluppet inn, til å dele deres materialet med andre i pressekorpset som ikke fikk komme inn.
SA170223 Materialet består av tusenvis av dokumenter.
VG170222 Sentralt bør være å finne måter å frigi dette materialet , samtidig som man skjermer eventuelle operasjonstaktiske metoder som bør skjermes, ivareta personvern med tanke på tredjepart og den anonymitet som er lovet selve intervjuobjektet.
VG170222 Regjeringen bør åpenbart vurdere dette materialet på nytt.
VG170222 Innholdet i disse samtalene er heller ikke en del av materialet .
VG170222 Ingen betviler det omfattende materialet kommisjonen har hatt til sin disposisjon, men det er ikke sikkert lydloggene fra NBPD er det beste for å kunne avgjøre trusselvurderingene i forkant.
VG170222 Den kommunikasjonen er heller ikke inkludert i materialet .
VG170222 Materialet etter kommisjonen forvaltes i dag av riksarkivet.
AA170222 Han forklarte at han kom inn på nettsiden ved en tilfeldighet, og avviste at han hadde sendt materialet videre til andre.
DB170221 Det genetiske materialet som blir samlet inn i felt, blir analysert ved laboratoriet hos Norsk institutt for naturforskning ( NINA ) i Trondheim.
BT170221 Han sa det var tilfeldig at han kom inn på Playpen-siden og avviste at han hadde sendt materialet videre til andre.
BT170221 Dessuten har han hatt store helseproblemer og brukt materialet som en form for terapi.
SA170220 De to hovedkravene er et strengt krav om samtykke fra kvinnen som har abortert og dessuten at « materialet skal komme fra en godkjent fostervevsbank ( fra provosertaborterte fostre ) ».
DB170220 De to hovedkravene er et strengt krav om samtykke fra kvinnen som har abortert og dessuten at « materialet skal komme fra en godkjent fostervevsbank ( fra provosertaborterte fostre ) ».
BT170220 De to hovedkravene er et strengt krav om samtykke fra kvinnen som har abortert og dessuten at « materialet skal komme fra en godkjent fostervevsbank ( fra provosertaborterte fostre ) ».
AP170220 Totalt viser materialet Dagens Næringsliv har tilgang til, at Tetra Pak skal ha refundert rundt 580.000 kroner etter reiser over drøyt fire år hvor selgeren deres har oppgitt at innkjøpssjefen hos Tine har vært med.
AA170220 De to hovedkravene er et strengt krav om samtykke fra kvinnen som har abortert og dessuten at « materialet skal komme fra en godkjent fostervevsbank ( fra provosertaborterte fostre ) ».
AA170220 Totalt viser materialet Dagens Næringsliv har tilgang til, at Tetra Pak skal ha refundert rundt 580.000 kroner etter reiser over drøyt fire år hvor selgeren deres har oppgitt at innkjøpssjefen hos Tine har vært med.
DB170219 Legg merke til nøyaktig når materialet er publisert ¶
DB170219 NTF har 30 medlemmer som er ansatt i Veireno, og varslet søksmål mot Veireno med utgangspunkt i materialet Dagbladet har avdekket.
DB170219 - Jeg har ikke ord, sa forbundssekretær Ole Einar Adamsrød i Norsk Transportarbeiderforbund ( NTF ), da Dagbladet viste ham materialet .
AP170219 I dette materialet finner vi 24 reiser til Amsterdam og 26 reiser til København.
VG170217 Det materialet bør kunne brukes.
VG170217 Totalt viser materialet Dagens Næringsliv har tilgang til, at Tetra Pak skal ha refundert rundt 580.000 kroner etter reiser over drøyt fire år hvor selgeren har oppgitt at innkjøpssjefen hos Tine har vært med.
VG170217 Nå ser vi på hvilke kontrollhindre som må til, og hvordan vi kan hindre at materialet som E-tjenesten samler inn, kan brukes til andre formål, sier Tetzschner.
DB170217 De har hatt flere måneder på å komme hit og se på materialet .
AA170217 Totalt viser materialet Dagens Næringsliv har tilgang til, at Tetra Pak skal ha refundert rundt 580.000 kroner etter reiser over drøyt fire år hvor selgeren har oppgitt at innkjøpssjefen hos Tine har vært med.
DB170216 Mannen har forklart at innholdet i materialet varierer fra grove voldelige overgrep til seksualiserte fremstillinger og poseringer.
AA170216 Mannen har forklart at innholdet i materialet varierer fra grove voldelige overgrep til seksualiserte fremstillinger og poseringer.
DB170215 Lagerbäck er kjent for å benytte seg av samme startoppstilling ofte og bruke ganske få spillere når han først kjenner materialet sitt.
DB170215 Pengeoverføringen er en del av materialet amerikanske etterretningsmyndigheter nå etterforsker.
DB170214 Flaskene har en praktisk kork med flip-lokk som porsjonerer ut innholdet, og materialet på flaskene gjør at innholdet er lett å klemme ut.
DB170214 - Hvis det ikke er noen klare indikasjoner på at Prince selv ville utgi dette materialet , så skal man trå veldig varsomt ¶
BT170214 Spesialenheten går gjennom mye av det samme materialet som statsadvokat Lars Erik Alfheim allerede har konfrontert Cappelen med, og som også har vært oppe i retten under utspørringen av Eirik Jensen tidligere.
AP170214 - Det materialet er vi i ferd med å gå gjennom og analysere, så det kan jeg ikke si noe om, sier Luthen.
AP170214 Da sjansen bød seg til å få dykke ned i dette materialet sammen med fire fantastisk flotte skuespillere, måtte jeg ta den.
DA170213 Hans egne gamle filmopptak og « hjemmevideoer » utgjør en god del av materialet , inkludert « tullevideoer » av ham selv og broren og venner som på mer enn ett vis bringer humoren inn i Giævers tankeflyt, ungdommelige raptuser fra den gang man kunne « høre Enya på repeat uten å tenke at det var flaut », eller sammenlignende hjemmeopptak fra familiejulen før og nå.
DB170212 I tiden hvor hun skrev dette materialet , datet nemlig M.I.A.
DB170211 Kort tid etter at han begynte å publisere materialet som avslørte masseovervåking ble hans reisedokumenter annulert.
DA170211 Det er i det hele tatt en fandenivoldsk vestlandsk holdning over mye av materialet , for alle oss som synes ord som " gnitalus " alt for sjelden kommer opp på revyscenene.
AA170211 Avisen delte dokumentene med det internasjonale journalistnettverket ICIJ for å få hjelp med å analysere materialet .
VG170209 Han la ikke frem hverken tall eller navn fra materialet sitt.
VG170209 Han har vist materialet for fire-fem av verdens ledende forskere, forteller han.
VG170209 - Er ikke dette bare oppgulp fra det materialet du har vist frem tidligere ?
DA170209 - I fotball får vi ut saken kjappere så journalisten kan konsentrere seg med å lage bedre vinklinger og gå dypere inn i materialet .
BT170209 Blant annet må materialet være skikkelig mettet med vann, sier Geving.
AA170207 IBM vil informere tydelig om når og hvordan disse teknologiene brukes, hvilke datakilder som inngår i analysene, hvordan løsningene er trenet opp og hvem som eier materialet og sammenhengene løsningene påviser.
DB170206 Før filmstudioer slipper en film eller TV-serie, har de for vane å teste ut materialet på en utvalgt gruppe ; såkalt screening.
DB170204 Men der mange journalister, aktivister og sikkerhetsfolk også trenger kryptering for å unngå snoking i materialet sitt - gjør også de samme tjenestene dem til nyttige verktøy for terrorister.
DB170204 Vi har vurdert smak, sammensetning av kassen, variasjon, materialet som følger med - rett og slett hele pakken : Er det verdt det ?
BT170204 Man får dermed frem menns variasjon på en god måte gjennom dette materialet .
BT170204 Man får dermed frem menns variasjon på en god måte gjennom dette materialet .
DB170203 - Hvorfor har dere ikke etterspurt dette materialet før ?
DB170203 - Etter at vi fikk oversendt det samme materialet som Dagbladet fikk tilgang til, ser vi at Veirenos rapportering har vært mangelfull når det gjelder brudd på hviletidsbestemmelsene, sier konstituert direktør Arild Sundberg til Dagbladet.
DB170203 Materialet ble sammen med annen rapportering gjennomgått i etaten.
AA170203 Singelen " Ka om ", som slippes i dag, er en av dem - at P1-hiten " Ild og anarki " ikke ble et høydepunkt under konserten, skyldes ikke bare at bandet ikke fikk den helt til, det har også å gjøre med kvaliteten på mye av det andre materialet .
DB170201 Med bakgrunn i materialet Dagbladet nå avdekker, varsler NTF et gruppe-søksmål på vegne av alle ansatte som de mener feilaktig har blitt trukket i lønn.
DB170201 I materialet Dagbladet har fått innsyn i kommer det frem at Veireno en rekke ganger har trukket søpplekjørerne i lønn.
DB170201 Får vi materialet Dagbladet sitter på, så går jeg til retten med det.
DB170201 Forbundssekretæren gjorde store øyne da Dagbladet viste han materialet .
DB170201 Den vanligste årsaken til lønnstrekk som går frem av materialet , er at driftsledere i Veireno har sjekket de ansattes timelister mot søppelbilenes sporingssystemer.
DB170201 - Når vi også får tilgang til materialet Dagbladet har fått, kommer vi til å kjøre rettssak.
DB170201 NTF har 30 medlemmer som er ansatt i Veireno, og varsler nå søksmål mot Veireno med utgangspunkt i materialet Dagbladet nå har avdekket.
DB170201 En av disse har jobbet 315 timer overtid, ifølge materialet Veireno selv har sendt til Renovasjonsetaten i Oslo kommune.
DB170201 - Jeg har ikke ord, sier forbundssekretær Ole Einar Adamsrød i Norsk Transportarbeiderforbund ( NTF ), når Dagbladet viser han materialet .
SA170131 Metall er det foretrukne materialet , og andre stikkord er suveren vridningsstabilitet, avrundet 2,5D-glass på skjermen og unibody-design.
FV170131 Metall er det foretrukne materialet , og andre stikkord er suveren vridningsstabilitet, avrundet 2,5D-glass på skjermen og unibody-design.
DB170131 Materialet kan potensielt være revolusjonerende på flere områder.
BT170131 Metall er det foretrukne materialet , og andre stikkord er suveren vridningsstabilitet, avrundet 2,5D-glass på skjermen og unibody-design.
AP170131 Metall er det foretrukne materialet , og andre stikkord er suveren vridningsstabilitet, avrundet 2,5D-glass på skjermen og unibody-design.
DB170128 Ellers kommer de fleste solskjermingene i forskjellige prisgrupper der effekten av solblending og blokkering av varme ikke nødvendigvis har så mye med prisen å gjøre, men mer på andre kvaliteter som om duken er antistatisk, smussavvisende eller materialet det er laget av, forteller Sandvoll.
DB170127 - Jeg skal også ut på en omfattende turne med dette materialet , sier Bremnes.
DB170126 Da kom muligheten for at man på mye av Netflix-innholdet kan laste ned materialet slik at man kan se på det også uten nettilgang.
DB170125 For å hjelp til å håndtere det enorme materialet de hadde fått tilgang til, delte de det med 400 reportere over hele verden.
AP170124 Materialet stammer fra en privat etterretningsrapport finansiert av Trumps politiske motstandere.
DB170123 De individuelle sakene fra dette omfattende materialet om russisk statsjuks blir vanskelige.
AP170121 Materialet stammer fra en privat etterretningsrapport finansiert av Trumps politiske motstandere, skriver NTB.
AP170121 Materialet stammer fra en privat etterretningsrapport finansiert av Trumps politiske motstandere, skriver NTB.
DB170118 DETTE materialet er ennå ikke juridisk ettergått, og er dermed i seg selv ikke noe gyldig bevis for at Maxim Vylegzhanin virkelig har jukset.
SA170117 Mesteparten av materialet stammer fra Irak, der Manning tjenestegjorde som soldat innen USAs militære etterretning.
DB170117 Når materialet konkluderer med at det ikke er skadepotensial, så er det materialet det er noe feil med og ikke uttalelsen, sier Knut Storberget.
DB170117 Når materialet konkluderer med at det ikke er skadepotensial, så er det materialet det er noe feil med og ikke uttalelsen, sier Knut Storberget.
DB170117 For de skriver veldig tydelig at den er gitt på bakgrunn av det mottatte materialet .
DB170117 - Dette er ikke et juridisk spørsmål, men et politisk spørsmål : Materialet som ble oversendt lovavdelingen, hvordan man selv beskriver et skadepotensial.
DB170117 - Materialet det er noe feil med ¶
BT170117 Mesteparten av materialet stammer fra Irak, der Manning arbeidet i 2010.
DB170116 Enkelte ganger får aktørene lister med navn og steder, mens disse er anonymisert bak bokstaver og tall i materialet som legges fram.
BT170115 Aktor Kristine Schilling antydet at hele mandag formiddag vil gå med til gjennomgangen av det sensitive materialet .
AP170115 Det meste materialet kommer fra Tyskland, men det er mange nyetableringer her.
BT170114 Men det er enda verre at det materialet som er samlet inn fra vassdragene i løpet av de siste to årene, nå skal destrueres.
BT170114 Destrueres det innsamlede materialet nå, ødelegges denne muligheten, sier Lysbakken.
BT170114 Denne uken sendte Klima- og miljødepartementet ut et tildelingsbrev for året der de skriver at det innsamlede materialet skal destrueres.
BT170114 Audun Lysbakken mener destruksjon av materialet vil ødelegge for muligheten til å etablere en genbank senere. − I SVs alternativ til statsbudsjettet har vi med genbank for Hardanger.
BT170114 − Vi har ikke tatt endelig stilling hvordan avviklingen skal skje, og hvordan det innsamlede materialet skal behandles videre, sier Holte.
DB170113 Etter at jeg hadde vurdert materialet og ikke var i stand til å gjøre med opp en mening om troverdigheten, overleverte jeg informasjonen til FBI-direktøren.
DB170113 President Vladimir Putins pressetalsmann Dmitrij Peskov skal ha vært for å bruke det kompromitterende materialet , som han ifølge dokumentene har skaffet for å bakvaske Trumps utfordrer Hillary Clinton, mens Putins stabssjef og mangeårige venn Sergej Ivanov advarte mot det.
VG170112 Vanligvis er det den rettsmedisinske avdelingen ved Folkehelseinstituttet som foretar slike DNA-analyser, men politiadvokat Berge vil ikke si hvor de sender materialet .
DB170112 Lersveen i sin ivrige og riktige journalistiske tilnærming hadde gjort et funn i nyhetsjakten han mente kunne ha betydning for saken, og så konfrontert Antidoping Norge med dette materialet .
DB170112 Det nyeste materialet på albumet var fra begynnelsen av 2016, mens mesteparten var skrevet enda lenger før det.
DN170111 Uavhengig av om dette blir utfallet, må Miljødirektoratet fortelles i tildelingsbrev at de må ha beredskap for en slik situasjon og håndtere materialet på en forsvarlig måte.
DN170111 Det er ikke tatt endelig stilling til hvordan avviklingen skal skje eller hvordan det innsamlede materialet skal behandles videre.
DN170111 - En slik instruksjon kommer svært overraskende på oss, så dette må vi ettergå og eventuelt sørge for midler til bevaring av materialet i revidert nasjonalbudsjett, sier han.
DB170111 President Vladimir Putins pressetalsmann Dmitrij Peskov, er talsmannen for å bruke det kompromitterende materialet som han ifølge dokumentene har skaffet for å bakvaske Trump utfordrer Hillary Clinton, mens Putins stabssjef og mangeårige venn Sergej Ivanov begynner å advare mot dette.
DB170111 The Guardian er blant avisene som skriver at de har sett materialet det refereres til og sier at det skal være snakk om en rekke rapporter som tar for seg Donald Trumps forhold til Russland.
DB170111 Flere av personene som blir nevnt i det uverifiserte materialet har de siste timene stått fram og sagt at opplysningene ikke er korrekte.
BT170110 De sendte også inn rester av det de trodde kunne være en brent hamburger, men Kripos sa at materialet var så forkullet at de ikke kunne slå fast hva det var.
BT170110 De sendte også inn rester av det de trodde kunne være en brent hamburger, men Kripos sa at materialet var så forkullet at de ikke kunne slå fast hva det var.
DB170109 Alfheim sa at de har spor av penger i utlandet, men at det har vært vanskelig å nøste i dette materialet .
BT170109 Alfheim sa at de har spor av penger i utlandet, men at det har vært vanskelig å nøste i dette materialet .
BT170109 Alfheim sa at de har spor av penger i utlandet, men at det har vært vanskelig å nøste i dette materialet .
DB170107 Etter påstandene om kvalitetssikring, ble det foretatt en ny gjennomgang av materialet som var lagt fram som bevis.
DB170107 Da vi påpekte dette for påtalemyndigheten fikk vi til svar at materialet som var lagt fram for retten var kvalitetssikret, sier Feydt.
DB170107 - Advokat Monica Behn Jacobsen har gått gjennom materialet med en statsautorisert tolk.
FV170105 Og for å fullføre designet fullt ut, er også årets fjernkontroll laget i det samme materialet .
DN170105 Materialet i bildepanelet lyser selv, noe som gir enda høyere lysstyrke, bredere fargespektrum, mer presise farger og høyere kontraster.
SA170104https://www.aftenbladet.no/digital/Her-er-Samsungs-nye-super-TV-er-9615b.html Og for å fullføre designet fullt ut, er også årets fjernkontroll laget i det samme materialet .
SA170104 Og for å fullføre designet fullt ut, er også årets fjernkontroll laget i det samme materialet .
DB170104 Politiet i Leicestershire ga Affixxius tilgang til alt det digitale materialet de hadde beslaglagt, og slik kunne bygge en realistisk gjengivelse av det faktiske hendelsesforløpet.
BT170104https://www.bt.no/digital/Her-er-Samsungs-nye-super-TV-er-9615b.html Og for å fullføre designet fullt ut, er også årets fjernkontroll laget i det samme materialet .
BT170104 Og for å fullføre designet fullt ut, er også årets fjernkontroll laget i det samme materialet .
AP170104https://www.aftenposten.no/digital/Her-er-Samsungs-nye-super-TV-er-9615b.html Og for å fullføre designet fullt ut, er også årets fjernkontroll laget i det samme materialet .
AP170104 Og for å fullføre designet fullt ut, er også årets fjernkontroll laget i det samme materialet .
AP161216https://www.aftenposten.no/norge/Slik-loste-politiet-drapsgaten-i-Oslo-etter-14-ar-611343b.html I 2002 var det ikke mulig å få noen DNA-profil fra knivsliren, men etter noen år tok man frem materialet og undersøkte det på nytt.
AP161216https://www.aftenposten.no/norge/Slik-loste-politiet-drapsgaten-i-Oslo-etter-14-ar-611343b.html Det biologiske materialet på knivsliren ga en såkalt blandingsprofil, det vil si at det var DNA-materiale fra flere personer der.
AP161204 Gjennom stiftelsen The International Consortium of Investigative Journalists ( ICIJ ) er materialet delt med Aftenposten og over 100 andre medieorganisasjoner over hele verden.
SA160930 Når konstruksjonen er luftig nok vil det tørre falle ned i det fuktige og selv det våteste materialet vil ta fyr.
FV160930 Når konstruksjonen er luftig nok vil det tørre falle ned i det fuktige og selv det våteste materialet vil ta fyr.
BT160930 Når konstruksjonen er luftig nok vil det tørre falle ned i det fuktige og selv det våteste materialet vil ta fyr.
AP160930https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Ta-ungene-med-ut-og-tenn-bal-i-helgen-333b.html Når konstruksjonen er luftig nok vil det tørre falle ned i det fuktige og selv det våteste materialet vil ta fyr.
AP160930 Når konstruksjonen er luftig nok vil det tørre falle ned i det fuktige og selv det våteste materialet vil ta fyr.
SA160928https://www.aftenbladet.no/bolig/Noktern-perle-Hytta-ble-lagt-sa-lavt-som-mulig-i-terrenget-8238b.html Tilhengere av celluloseisolasjon begrunner det med at materialet er naturlig og gir bedre miljøregnskap.
SA160928https://www.aftenbladet.no/bolig/Noktern-perle-Hytta-ble-lagt-sa-lavt-som-mulig-i-terrenget-8238b.html Likevel er ikke materialet mye brukt.
SA160928 Tilhengere av celluloseisolasjon begrunner det med at materialet er naturlig og gir bedre miljøregnskap.
SA160928 Likevel er ikke materialet mye brukt.
FV160928 Tilhengere av celluloseisolasjon begrunner det med at materialet er naturlig og gir bedre miljøregnskap.
FV160928 Likevel er ikke materialet mye brukt.
BT160928 Tilhengere av celluloseisolasjon begrunner det med at materialet er naturlig og gir bedre miljøregnskap.
BT160928 Likevel er ikke materialet mye brukt.
AP160928https://www.aftenposten.no/norge/Forskere-har-filmet-400-timer-pa-ungdomstrinnet-Konklusjon-Det-er-mindre-brak-og-mer-disiplin-i-klasserommet-604734b.html Forskerne har det siste året begynt å analysere materialet for å finne ut hva som er typisk for undervisningen på norske ungdomsskoler.
SA160916 Stålbelegget brukes vanligvis på båter, det er sklisikkert, men kreves fingerferdighet og godt håndlag med materialet for å få det fint.
SA160916 BETONG : - Ubehandlet betong gir et røft og industrielt innslag i interiøret, det forsterkes blant treverk og glatte overflater. Jeg digger strukturen, fargen og det harde materialet mot det myke. Betong holder seg like fint livet ut, sier Vikse.
BT160916 Stålbelegget brukes vanligvis på båter, det er sklisikkert, men kreves fingerferdighet og godt håndlag med materialet for å få det fint.
BT160916 BETONG : - Ubehandlet betong gir et røft og industrielt innslag i interiøret, det forsterkes blant treverk og glatte overflater. Jeg digger strukturen, fargen og det harde materialet mot det myke. Betong holder seg like fint livet ut, sier Vikse.
AP160916https://www.aftenposten.no/bolig/Funkishus-i-betong-Folk-spor-fremdeles-om-de-skal-sparkle-og-pusse-betongveggene_-men-det-skjer-ikke-280b.html Stålbelegget brukes vanligvis på båter, det er sklisikkert, men kreves fingerferdighet og godt håndlag med materialet for å få det fint.
AP160916https://www.aftenposten.no/bolig/Funkishus-i-betong-Folk-spor-fremdeles-om-de-skal-sparkle-og-pusse-betongveggene_-men-det-skjer-ikke-280b.html Jeg digger strukturen, fargen og det harde materialet mot det myke.
AP160916 Stålbelegget brukes vanligvis på båter, det er sklisikkert, men kreves fingerferdighet og godt håndlag med materialet for å få det fint.
AP160916 BETONG : - Ubehandlet betong gir et røft og industrielt innslag i interiøret, det forsterkes blant treverk og glatte overflater. Jeg digger strukturen, fargen og det harde materialet mot det myke. Betong holder seg like fint livet ut, sier Vikse.
AP160908 - Materialet blir håndtert av et analyseteam som er spesialisert på denne typen arbeid.
AP160907https://www.aftenposten.no/verden/Danmark-betaler-millionbelop-til-anonym-kilde-for-Panama-innsyn-603973b.html De ble først lekket anonymt til den tyske avisen Süddeutsche Zeitung, som igjen delte dem med det internasjonale journalistnettverket ICIJ for å få hjelp med å analysere materialet .
AP160905https://www.aftenposten.no/norge/Utvalg-sier-ja-til-at-E-tjenesten-far-overvake-innholdet-i-all-internett--og-telefontrafikk-som-krysser-riksgrensen-603232b.html De anbefaler også at materialet som kommer fra denne overvåkingsmetoden, aldri skal brukes som bevis i straffesaker.
AP160905 De anbefaler også at materialet som kommer fra denne overvåkingsmetoden, aldri skal brukes som bevis i straffesaker.
BT160830 Departementet har kommet til at det ikke bør være lovlig å strømme dette ulovlige materialet .
SA160825 « I vilkårene vil det fremgå klart at vi ikke samler inn det som er lagret lokalt på din enhet, og vi har ikke engang til gang til dette materialet , » parerer utviklerne.
BT160825 « I vilkårene vil det fremgå klart at vi ikke samler inn det som er lagret lokalt på din enhet, og vi har ikke engang til gang til dette materialet , » parerer utviklerne.
SA160518 Mye vann gir lite oksygen, derfor konserveres det organiske materialet .
BT160518 Mye vann gir lite oksygen, derfor konserveres det organiske materialet .
AP160518https://www.aftenposten.no/bolig/Slik-velger-du-riktig-jord-8599b.html Mye vann gir lite oksygen, derfor konserveres det organiske materialet .
AP160518 Mye vann gir lite oksygen, derfor konserveres det organiske materialet .
AP160430 Til det er det musikalske materialet i bagasjen altfor sterkt, og de tilsammen syv personene på scenen for flinke og samspilte.
AP160429 Også myndigheter i andra land har vært interesser i materialet .
AP160429 Men der har myndighetene nøyd seg med svaret om at det ikke er mediehusene som besitter materialet , sier YLE-sjefen Marit av Björkesten.
AP160429 Både YLE og journalistene har fått begjæring om å utlevere materialet sitt.
AP160429 - Vi vet at skattemyndighetene ikke er interessert i hvem som har lekket informasjonen, men derimot de finske navnene som inngår i materialet .
AP160411 Navnene på flere ukrainske oligarker og fremtredende politikere forekommer i de lekkede dokumentene, men foreløpig er det ingen meldinger om at Jatsenjuks navn er funnet i materialet .
AP160410https://www.aftenposten.no/meninger/leder/Aftenposten-mener-Panama-Papers-ma-fore-til-endringer-54170b.html Gjennom stiftelsen The International Consortium of Investigative Journalists ( ICIJ ) er materialet delt med Aftenposten og over 100 andre medieorganisasjoner.
BT160408https://www.bt.no/btmeninger/debatt/Fristelser-i-paradis-306461b.html Gjennom stiftelsen The International Consortium of Investigative Journalists ( ICIJ ) er materialet delt med Aftenposten og over 100 andre medieorganisasjoner.
AP160308 I Havressursloven heter det : « Formålet med lova er å sikre ei berekraftig og samfunnsøkonomisk lønsam forvaltning av dei viltlevande marine ressursane og det tilhøyrande genetiske materialet og å medverke til å sikre sysselsetjing og busetjing i kystsamfunna », og « Dei viltlevande marine ressursane ligg til fellesskapet i Noreg.»I Deltakerloven heter det : « Formålet med denne l
AP160304 Dette er dog ikke det mest originale bidraget til sjangeren, og mye av materialet blir rett og slett for ensformig.
BT160225 De de beste låtene er kompakte musikalsk og lyrisk, og liksom skviser musikerne og materialet for hva det er verdt, har enkelte låter et noe rustent og ufokusert preg.
SA160205 Han fant frem til Lilleheden som distribuerer østerriksk massivtre, og dro selv ned til fabrikken i Ybbs an der Donau for å se nærmere på hvordan materialet ble utviklet.
AP160205 Han fant frem til Lilleheden som distribuerer østerriksk massivtre, og dro selv ned til fabrikken i Ybbs an der Donau for å se nærmere på hvordan materialet ble utviklet.
AP160122 Og i materialet til Fafo-forskerne kommer det frem at foreldre med barn i store basebarnehager er noe mindre tilfredse enn de som har barnet sitt i en stor barnehage med en annen form for organisering.
DA160117 I den grad « Secret in Their Eyes » fungerer som en konvensjonell thriller er det utelukkende takket være skuespillerne, som i sporadiske scener får det støle materialet til å skinne.
AP160106 Innholdet i dette materialet er å regne som et svært sentralt bevis i saken.
AP160106> Innholdet i dette materialet er å regne som et svært sentralt bevis i saken.
AP160106> target="avis" href= Innholdet i dette materialet er å regne som et svært sentralt bevis i saken.
AP160106> target="avis" href= target="avis" href= Innholdet i dette materialet er å regne som et svært sentralt bevis i saken.
AP160106> target="avis" href= target="avis" href= target="avis" href= Innholdet i dette materialet er å regne som et svært sentralt bevis i saken.
AP160106> target="avis" href= target="avis" href= target="avis" href= target="avis" href= Innholdet i dette materialet er å regne som et svært sentralt bevis i saken.
AP160106> target="avis" href= target="avis" href= target="avis" href= target="avis" href= target="avis" href= Innholdet i dette materialet er å regne som et svært sentralt bevis i saken.
AP160106> target="avis" href= target="avis" href= target="avis" href= target="avis" href= target="avis" href= target="avis" href= Innholdet i dette materialet er å regne som et svært sentralt bevis i saken.
AP160106> target="avis" href= target="avis" href= target="avis" href= target="avis" href= target="avis" href= target="avis" href= target="avis" href= Innholdet i dette materialet er å regne som et svært sentralt bevis i saken.