VG171215 Nok en storseier og i en sånn her match .
VG171215 PERFECT MATCH ?
DB171215 - På vårt beste er det ingen som er i nærheten av oss, men det er en helt ny match mot Nederland - jeg synes vi holdt gullnivå mot Russland, men i en ny kamp kan alt skje, sa Stine Bredal Oftedal til Dagbladet.
VG171214 Førstnevnte med pucken på høyre kant inn i angrepsonen, etter pasning fra Ken André, Thoresen spilte den videre til Mathis på « motsatt » : Lett match for storebror Olimb.
VG171214 Den russiske sportskanalen Match TV ville vite hva han tenker om forholdet til IOC ( Den olympiske komité ) og WADA ( verdens antidopingbyrå ) etter at Russland er utestengt fra OL neste år.
DB171213 Trenger en « match ¶ »Det hele går ut på å få en « match » på det samme toget.
DB171213 Trenger en « match ¶ »Det hele går ut på å få en « match » på det samme toget.
DA171213 Sistnevnte gestaltes med framskutt nazistisk ondskap av Meyers ( « The Tudors », « Match Point » ) som videre bærer filmens framstilling av okkupasjonsmakten.
VG171212 - Vi tar med oss det poenget, men vi må ikke bli lurt og tro at fordi vi kom tilbake, så var dette en bra match , sier Zuccarello.
SA171212 - Vi tar med oss det poenget, men vi må ikke bli lurt og tro at fordi vi kom tilbake, så var dette en bra match , sier Zuccarello.
SA171212 - Hvordan tror du Bohinen vil være en match for Viking slik situasjonen er nå ?
FV171212 - Vi tar med oss det poenget, men vi må ikke bli lurt og tro at fordi vi kom tilbake, så var dette en bra match , sier Zuccarello.
DB171212 Swedish Match saksøkte tidligere i år staten blant annet fordi selskapet mener at endringene i tobakksskadeloven er i strid med EØS-avtalen.
DB171212 Swedish Match representeres av Morten Goller i Wiersholm advokatbyrå.
DB171212 Det åpner opp for reguleringer i framtiden som burde få alle produsenter av forbrukerprodukter til å våkne, sier kommunikasjonsdirektør Patrik Hildingsson i Swedish Match til NTB.
AP171212 - Vi tar med oss det poenget, men vi må ikke bli lurt og tro at fordi vi kom tilbake, så var dette en bra match , sier Zuccarello.
AP171212 - Hvordan tror du Bohinen vil være en match for Viking slik situasjonen er nå ?
AA171212 - Vi tar med oss det poenget, men vi må ikke bli lurt og tro at fordi vi kom tilbake, så var dette en bra match , sier Zuccarello.
SA171211 To be a part of securing Denmark a place at the World Cup and even get to score a goal in a decisive match was a very important way for me to show my gratitude to my fellow contrymen.
AP171211 To be a part of securing Denmark a place at the World Cup and even get to score a goal in a decisive match was a very important way for me to show my gratitude to my fellow contrymen.
AA171211 To be a part of securing Denmark a place at the World Cup and even get to score a goal in a decisive match was a very important way for me to show my gratitude to my fellow contrymen.
VG171210 - Det blir en riktig tøff match , mener Jacobsen, som bare var skuffet over at bare 1160 tilskuere så kampen i Arena Leipzig. mandag kveld er det Norges tur mot Spania øst i Tyskland.
VG171210 Rooney gikk frem og var sikkerheten selv da banket inn utligningen i en match hvor Everton ikke hadde vært spesielt gode.
DA171210 Og når det står mye på spill i en match , hender det ofte at selve kampen fort blir litt kjedelig.
DB171209 De ble, som ventet, ingen match for Klæbo.
DB171209 ¶ Crystal Palace's Christian Benteke rues his penalty miss during their English Premier League soccer match against AFC Bournemouth at Selhurst Park, London, Saturday, Dec. 9, 2017.
DB171207 Apoel hjemme, selv om det har gått tungt de Premier League de siste ukene, var derfor lett match ( 3-0 ).
DB171207 Men uansett er det uhørt å spille en match på 100 partier mot verdens beste computerprogram uten å tape en eneste gang.
SA171206 Der nordmenn planlegger helgen etter NRKs sendeskjema, sjekker russerne sendeskjemaet på Match TV før de avtaler en tur i parken.
AP171206 Der nordmenn planlegger helgen etter NRKs sendeskjema, sjekker russerne sendeskjemaet på Match TV før de avtaler en tur i parken.
AA171206 Der nordmenn planlegger helgen etter NRKs sendeskjema, sjekker russerne sendeskjemaet på Match TV før de avtaler en tur i parken.
VG171205 BIETIGHEIM ( VG ) ( Norge - Polen 35-20 ) Polen ble ingen match for de norske jentene.
VG171205 Meyers er kjent fra blant annet « The Tudors », « Vikings » og Woody Allen-filmen « Match Point ».
SA171205 Kan godt hende er det best å stille, sa lederen for det russiske akeforbundet Natalia Hart på TV-kanalen Match TV.
SA171205 Både i TV-kanalen Match og Russia 24 tok flere russiske kommentatorer og tidligere utøvere til orde for at det likevel er best å sende utøvere - hvis de selv vil.
DB171205 Och jag vet att Simon gjorde just denna match för sin morfar.
BT171205 Kan godt hende er det best å stille, sa lederen for det russiske akeforbundet Natalia Hart på TV-kanalen Match TV.
BT171205 Både i TV-kanalen Match og Russia 24 tok flere russiske kommentatorer og tidligere utøvere til orde for at det likevel er best å sende utøvere - hvis de selv vil.
AP171205 Kan godt hende er det best å stille, sa lederen for det russiske akeforbundet Natalia Hart på TV-kanalen Match TV.
AP171205 Både i TV-kanalen Match og Russia 24 tok flere russiske kommentatorer og tidligere utøvere til orde for at det likevel er best å sende utøvere - hvis de selv vil.
AA171205 Kan godt hende er det best å stille, sa lederen for det russiske akeforbundet Natalia Hart på TV-kanalen Match TV.
AA171205 Både i TV-kanalen Match og Russia 24 tok flere russiske kommentatorer og tidligere utøvere til orde for at det likevel er best å sende utøvere - hvis de selv vil.
DB171204 ¶ Manchester City manager Pep Guardiola gestures on the touchline during the English Premier League soccer match against West Ham United at the Etihad Stadium, Manchester, England, Sunday Dec. 3, 2017.
SA171203 - Jeg er i kjelleren, det var en tung match .
FV171203 - Jeg er i kjelleren, det var en tung match .
DB171203 Fordi du nektet meg å være sammen med min perfekte match , sier prinsesse Margaret i traileren.
BT171203 - Jeg er i kjelleren, det var en tung match .
AP171203 - Jeg er i kjelleren, det var en tung match .
AA171203 - Jeg er i kjelleren, det var en tung match .
SA171201 - Vi er selvfølgelig kjempestolte for å få ham som trener, og vi tror det kan bli en god match både for klubb og for Steffen.
SA171201 På motsatt side av Tromsøbrua er det klart for nok en spennende match - klokka 16.45.
SA171201 Allerede 14.45 går vi i gang med første match .
DB171201 I stedet ble det « modernisering » og « den tredje vei », som i bunn og grunn betød en miks og match mellom gammel arbeiderpartilogikk og en fortsettelse høyrepolitikken som med full kraft hadde lansert noe helt nytt.
AP171201 - Vi er selvfølgelig kjempestolte for å få ham som trener, og vi tror det kan bli en god match både for klubb og for Steffen.
AA171201 - Vi er selvfølgelig kjempestolte for å få ham som trener, og vi tror det kan bli en god match både for klubb og for Steffen.
SA171130 Nå er han TV-vert for det populære BBC-programmet « Match of the Day ».
FV171130 Nå er han TV-vert for det populære BBC-programmet « Match of the Day ».
BT171130 Nå er han TV-vert for det populære BBC-programmet « Match of the Day ».
AP171130 Nå er han TV-vert for det populære BBC-programmet « Match of the Day ».
AA171130 Nå er han TV-vert for det populære BBC-programmet « Match of the Day ».
SA171128 Sulen spiller sin neste match onsdag.
AP171128 Sulen spiller sin neste match onsdag.
VG171127 Hver match lever sitt eget liv, sier Knutsen.
VG171126 - Statoil og havvind er god match og vil i fremtiden gi oss en grunnmur uavhengig av olje og gass, som på norsk sokkel begynner å bli moden, sier han.
VG171125 I 2000 hadde politiet sikret seg et DNA-spor, men fikk ingen match i registeret og henla saken under beskrivelsen « ukjent gjerningsmann ».
DB171125 I 2000 hadde politiet sikret seg et DNA-spor, men fikk ingen match i registeret og henla saken under beskrivelsen « ukjent gjerningsmann ».
AP171125 I 2000 hadde politiet sikret seg et DNA-spor, men fikk ingen match i registeret og henla saken under beskrivelsen « ukjent gjerningsmann ».
SA171124 Nå må jeg bare få i meg noe smertestillende og teipe opp hånda, så kommer jeg til å prøve med i neste match , sier Sedberg Myhre. 16-åringen fra Sola er ranket som nummer 4 for 16-åringer i Norge.
AP171124 Nå må jeg bare få i meg noe smertestillende og teipe opp hånda, så kommer jeg til å prøve med i neste match , sier Sedberg Myhre. 16-åringen fra Sola er ranket som nummer 4 for 16-åringer i Norge.
DB171123 Hva er det med Norge og messingblåsere som gir så god match ?
AP171122 Men jeg har alltid vært klar over at vi ikke er « perfect match ».
VG171121 Det gjør at Tottenham har vunnet gruppe H etter seier på innbyrdes oppgjør mot Real Madrid og tre poengs ledelse med en match igjen å spille.
AP171121 Hagen en lett match under avstemningen.
SA171119 Men vi spilte en ok match .
AP171119 Men vi spilte en ok match .
SA171118 Ny match i morgen ¶
DB171118 IKKE I FORM : Harry Kane så småskadet ut i dagens match , mens Dele Alli er langt unna formen.
VG171116 Men hver match lever sitt eget liv.
VG171116 INFO : Ved en feil har vi tatt med oss våre hvite bortedrakter til dagens match , vi må derfor låne draktsett av Oilers. #2hockey ¶
VG171116 Dårlige knær eller vond rygg er dårlig match for en skihopper med ambisjoner i verdenstoppen.
VG171114 Dersom man allerede har vunnet en match , vil ikke de resterende partiene kunne rates, forklarer Tarjei J.
VG171114 - Jeg må få understreke at dette jo er et ganske uvanlig matchformat, men jeg har aldri hørt om noen som har vunnet en match 13 runder før slutt, sier Tarjei J.
VG171114 « Match » i sjakk betyr at to spillere møtes i et visst antall partier.
VG171114 Ifølge reglene til FIDE ( det internasjonale sjakkforbundet ) skal det nemlig ikke telles ratingpoeng etter at en match i sjakk er avgjort.
AA171114 Buffon a class act after the match . No crying. Just congratulated Swedes. Class. Legend. 👏🏻👏🏠» Well done 🇸🇪👏🏻👏🏠» ¶ - Joey Barton ( @Joey7Barton ) 13. november 2017 " ¶
VG171113 MATCH : Magnus Carlsen og Ding Liren spiller match over 24 dager i hurtig- og lynsjakk.
VG171113 MATCH : Magnus Carlsen og Ding Liren spiller match over 24 dager i hurtig- og lynsjakk.
DB171113 De spesielle beskyldnignene mot fotballtoppene er uansett blitt en snakkis før kveldens avgjørende match : ¶
SA171112 Nordmannen ble invitert til å spille en såkalt match , en duell mot en annen spiller over flere partier.
SA171112 - Magnus var ute etter en utfordrende og god match .
DN171112 - Ja, det kan være vanskelig å finne en god match i et begrenset talentmarked der kunden har høye krav og forventninger.
DB171112 Ranheim-trener Svein Maalen retter blikket mot neste match .
AP171112 Nordmannen ble invitert til å spille en såkalt match , en duell mot en annen spiller over flere partier.
AP171112 - Magnus var ute etter en utfordrende og god match .
AP171112 For da Byåsen gikk til pause med en firemålsledelse, tydet alt på at dette kom til å bli lett match for trønderne.
AA171112 Nordmannen ble invitert til å spille en såkalt match , en duell mot en annen spiller over flere partier.
AA171112 - Magnus var ute etter en utfordrende og god match .
VG171111 - Korea var ikke en god nok match for oss i dag.
SA171111 Alexander Sørloth - 4 : Fikk tøff match i lufta av gode makedonske stoppere.
SA171111 - Sør-Korea var ikke en god nok match for oss i dag.
FV171111 Alexander Sørloth - 4 : Fikk tøff match i lufta av gode makedonske stoppere.
DB171111 - Sør-Korea var ikke en god nok match for oss i dag.
DB171111 Totalt sett var dette ikke en bra match , sa landslagssjef Lars Lagerbäck til Max etter kampen.
BT171111 Alexander Sørloth - 4 : Fikk tøff match i lufta av gode makedonske stoppere.
BT171111 - Sør-Korea var ikke en god nok match for oss i dag.
AP171111 Alexander Sørloth - 4 : Fikk tøff match i lufta av gode makedonske stoppere.
AP171111 - Sør-Korea var ikke en god nok match for oss i dag.
AA171111 Alexander Sørloth - 4 : Fikk tøff match i lufta av gode makedonske stoppere.
AA171111 - Sør-Korea var ikke en god nok match for oss i dag.
SA171110 Levanger en god match , sa Naustan.
DN171110 Dette blir en god match .
DN171110 Dette blir en god match .
AP171110 Levanger en god match , sa Naustan.
AA171110 Levanger en god match , sa Naustan.
VG171108 Fire nye mål betyr at den hardtarbeidende jenta fra Sunndalsøra har scoret 21 ganger på sesongens 11 første kamper, et snitt på nærmest ubegripelige 1,9 nettkjenninger per match .
DN171107 Marriott, Blue Buffalo, Match Group, Lattice Semiconductor, Snap og Zillow legger frem resultater ifølge CNBC.
DN171107 Marriott, Blue Buffalo, Match Group, Lattice Semiconductor, Snap og Zillow legger frem resultater ifølge CNBC.
DB171107 Manchester United fans hold up a banner after manager Sir Alex Ferguson completed 20 years of service during their English Premier League soccer match against Portsmouth in Manchester, northern England, November 4, 2006.
VG171106 - Regjeringen bruker mindre nå, så i år var det en lettere match , forklarer Venstre-leder Trine Skei Grande.
DN171106 | Staten vant over Swedish Match
DN171106 Swedish Match gikk i sommer til sak mot staten for å slippe å innføre standardiserte pakninger på snus.
DN171106 Swedish Match er også dømt til å betale statens saksomkostninger i saken.
BT171106 - Det har jo vært en lett match å legge lokk på disse tingene, men nå har vi mistet redaktørene også.
VG171105 - Begge lag kunne ha vunnet, sier han på Match of the Day.
VG171031 Kippe får et litt annerledes opplegg enn mange av de andre spillerne og innvilges noe mer fri etter match .
DA171030 De var jo en skikkelig match made in heaven !
VG171028 Dette er en god match for Jack.
VG171028 Resultatene fra vevsprøvene til ulven gav match med tidligere leste ekskrementprøver, som ble samlet inn i kommunene Gran og Hurdal 31. mai og 13. juni.
SA171028 Laget har kun ti poeng etter ti kamper i serien, men kan håpe på en opptur borte mot nyopprykkede Huddersfield i neste match .
FV171028 Laget har kun ti poeng etter ti kamper i serien, men kan håpe på en opptur borte mot nyopprykkede Huddersfield i neste match .
BT171028 Laget har kun ti poeng etter ti kamper i serien, men kan håpe på en opptur borte mot nyopprykkede Huddersfield i neste match .
AP171028 Laget har kun ti poeng etter ti kamper i serien, men kan håpe på en opptur borte mot nyopprykkede Huddersfield i neste match .
VG171027 Det gir deg også en ekstra « trigger » før hver match når man har fulle tribuner.
VG171027 - Så er det ikke sånn at det bare er å melde seg på et SKA-lag som ikke har tapt en match i ordinær tid i år.
DB171027 Oversikt over expected goals startet først å dukke opp i det populære Premier League-programmet Match of the Day på BBC denne sesongen ( mer om det seinere i artikkelen ), men xG har vært rundt oss i fem år og fortsetter å bli mer raffinert etter hvert som flere kamper spilles.
DB171027 Det var også grunnen til at programmet alltid hadde planlagt at inkluderingen av expected goals ikke skulle bli for påtrengende, forklarer Match of the Day-redaktør Richard Hughes.
DB171027 Da xG ble en del av grafikken til Match of the Day i starten av denne Premier League-sesongen, var det plutselig mainstream.
DB171027 - Match of the Day tiltrekker seg alltid mye diskusjon på Twitter og nye ting som expected goals vil alltid ha delte meninger, derfor introduserte vi det lavmælt med vilje, sier Hughes til FourFourTwo.
VG171026 Matchen - den første av tre i firenasjonersturneringen to og en halv måned før EM-åpningen i Kroatia - endte med femmålsseier til Danmark i en match Norge der slet relativt mye i angrep.
SA171025 De hadde nok ikke bare TUIL i bakhodet, men jeg setter pris på at de gjorde en bra match , sier Helstrup.
SA171025 - Da vi startet prosessen med å finne en ny manager så laget styret raskt en profil på hvilke kandidater vi trengte for å ta klubben framover, og Claude var en perfekt match , sier viseformann i Leicester Aiyawatt Srivaddhanaprabha.
AP171025 De hadde nok ikke bare TUIL i bakhodet, men jeg setter pris på at de gjorde en bra match , sier Helstrup.
AP171025 - Da vi startet prosessen med å finne en ny manager så laget styret raskt en profil på hvilke kandidater vi trengte for å ta klubben framover, og Claude var en perfekt match , sier viseformann i Leicester Aiyawatt Srivaddhanaprabha.
AA171025 De hadde nok ikke bare TUIL i bakhodet, men jeg setter pris på at de gjorde en bra match , sier Helstrup.
VG171024 Hvordan lukter den perfekta match ?
DB171024 ¶ LETT MATCH : Dagbladets kommentator mener det er på tide at Cecilia Brækhus får tøffere motstand, ikke minst kommersielt sett.
VG171023 Mot Kristiansund, en match som endte i 3-0-tap.
AP171023 Swedish Match ville ikke spilel hans spill, og varslet EU.
AP171023 Swedish Match , som er dominerende på snusmarkedet, og Sverige arbeidet lenge og hardt for å få opphevet forbudet mot snus.
AP171023 Snusprodusenten Swedish Match hadde første kvartal i år en omsetning på 3,78 milliarder svenske kroner og et driftsresultat på en snau milliard.
AP171023 Patrik Hildingsson, kommunikasjonsdirektør hos Swedish Match , husker hvordan han reagerte da han ble informert om samtalen : - Først trodde jeg ikke det var sant, men når jeg innså at tilbudet var troverdig, ble jeg både sint og oppgitt.
VG171022 Det var ingen match for senegaleseren. - Én ( spiller journ.anm. ) holdt meg, mens to markerte meg.
SA171022 Min oppgave er å gi unge boksere på vei opp en god match .
SA171022 Jeg gleder meg til kampen allerede, sa FKH-spiller Abdi om møtet med bergenserne i neste match . | « Nå er det bare synd på Brann » ¶
DB171022 Jeg mener jeg bokset mitt livs match .
BT171022 Min oppgave er å gi unge boksere på vei opp en god match .
AP171022 Min oppgave er å gi unge boksere på vei opp en god match .
AP171022 Jeg gleder meg til kampen allerede, sa FKH-spiller Abdi om møtet med bergenserne i neste match . | « Nå er det bare synd på Brann » ¶
VG171021 Neste match er mot San Jose Sharks på mandag.
VG171021 ( Manchester City - Burnley 3 - 0 ) Med en rekordjagende Sergio Agüero ( 29 ) tilbake på spissplass ble Burnley lett match for serielederen.
VG171021 - Vi visste dette kom til å bli en steintøff match med spesielle forventninger i begge leire før kampen.
VG171020 NY MATCH : Emil Meek vant debutkampen sin i UFC.
VG171020 Hans siste kamp var mot brasilianske Sergio Moares i september, en match Usman vant på knockout.
SA171020 ! Germany🇩🇪 2-3 🇮🇸Iceland@footballiceland wins an amazing match against @DFB_Frauen.#FIFAWWC pic.twitter.com/Poc1QC0Ccp ¶ - #FIFAWWC 🇫🇷 ( @FIFAWWC ) October 20, 2017 ¶
BT171020 ! Germany🇩🇪 2-3 🇮🇸Iceland@footballiceland wins an amazing match against @DFB_Frauen.#FIFAWWC pic.twitter.com/Poc1QC0Ccp ¶ - #FIFAWWC 🇫🇷 ( @FIFAWWC ) October 20, 2017 ¶
AP171020 ! Germany🇩🇪 2-3 🇮🇸Iceland@footballiceland wins an amazing match against @DFB_Frauen.#FIFAWWC pic.twitter.com/Poc1QC0Ccp ¶ - #FIFAWWC 🇫🇷 ( @FIFAWWC ) October 20, 2017 ¶
DB171018 Plutselig sto det 2-1 på Stamford Bridge og det var match igjen.
VG171017 - Stavanger Oilers gjør rett og slett en pinlig match , sier hockey-ekspert Erik Follestad Johansen på TV 2s sending.
VG171017 Han tror heller ikke at « Mannen » er noen match .
AA171017 Sweden have not defeated Italy in a competitive match in more than 30 years ( 1-0 in a EURO qualifier in June 1987 ). #worldcup #itaswe ¶ - Gracenote Live ( @GracenoteLive ) October 17, 2017 " ¶
SA171016 Her poserer de for fotografen etter mandagens match .
AP171016 Her poserer de for fotografen etter mandagens match .
AA171016 Her poserer de for fotografen etter mandagens match .
SA171015 Så det blir nok en tøffere match enn i gruppespillet.
AP171015 Så det blir nok en tøffere match enn i gruppespillet.
SA171014 Det var slik vi forventet at sesongen skulle gå, det var det som var målet, og da er det deilig å innfri, sier Skarp-kaptein Øystein Richardsen, med over 100 A-lagskamper for sitt kjære Skarp, som scoret 3-0-målet i dagens avgjørende match .
DB171014 ¶ Manchester United manager Jose Mourinho during the Premier League match at Anfield, Liverpool.
AP171014 Det var slik vi forventet at sesongen skulle gå, det var det som var målet, og da er det deilig å innfri, sier Skarp-kaptein Øystein Richardsen, med over 100 A-lagskamper for sitt kjære Skarp, som scoret 3-0-målet i dagens avgjørende match .
VG171013 To ansatte hos den svenske snusprodusenten Swedish Match nektes å leie kontorer hos norskeide Norway House i Brussel.
VG171013 STOPP FOR SNUS : Alt lå til rette for at to Brussel-medarbeidere for svenske Swedish Match skulle leie kontorer her i Norway House, da UD satte foten ned.
VG171013 SNUDDE OM SNUS : General-produsenten Swedish Match fikk likevel ikke leie hos Statsbygg - det bestemte Utenriksdepartementet.
VG171013 På spørsmål fra Statsbygg om Swedish Match som potensiell leietager, spilte ambassaden i Brussel inn at omsetning og markedsføring av snus er forbudt i EU og at det å leie ut til Swedish Match ville kunne ha omdømmemessige konsekvenser.
VG171013 På spørsmål fra Statsbygg om Swedish Match som potensiell leietager, spilte ambassaden i Brussel inn at omsetning og markedsføring av snus er forbudt i EU og at det å leie ut til Swedish Match ville kunne ha omdømmemessige konsekvenser.
VG171013 Patrik Hildingsson, som er kommunikasjonsdirektør i Swedish Match , trodde først ikke hva han hørte.
VG171013 Ifølge Swedish Match foregikk det ryddige og uproblematiske forhandlinger rundt leie, og bare inngåelsen av avtalen gjensto da de to medarbeiderne fikk kontramelding : ¶
VG171013 Han understreker at Swedish Match ikke vil fremstå som noe offer her - selskapet klarer fint å finne andre egnede lokaler i EU-hovedstaden.
VG171013 Dette bekrefter både den norske utleieren Statsbygg, og Swedish Match overfor VG.
VG171013 Det ble ingen leieavtale, og den klare begrunnelsen var at Swedish Match hadde saksøkt den norske staten angående nøytrale snuspakninger. 2009 : Kronprinsen åpner Norway House i Brussel ¶
DB171013 VIL SPILLE : Vålerengas Herman Stengel spilte en god match mot Haugesund og scoret på straffe.
VG171011 Det flyter ikke i alle kamper, og i hvert fall ikke for New York Rangers, det er en kamp i hver match , og hvis ikke vi er villig til å ta jobbe, så vinner vi ikke.
VG171010 Der tapte vi alt i Nord-Irland, så ga vi dem match og trøbbel på Ullevaal.
DA171010 Det er en lett match .
DB171008 En veldig tett match , men jeg synes vi gjør det veldig bra.
DB171008 plass bak Tyskland og playoff om VM-plass før kveldens match på Ullevaal, mens Norge med seier ville sikre seg den ubetydelige 4.-plassen.
SA171007 Hun kan gjerne utfordre meg til en match .
FV171007 Hun kan gjerne utfordre meg til en match .
DB171007 Ronnie James Dio har en av sjangerens kraftigste stemmer, noe som burde være en god match for Adams store klang.
DB171007 Ronnie James Dio har en av sjangerens kraftigste stemmer, noe som burde være en god match for Adams store klang.
AP171007 Hun kan gjerne utfordre meg til en match .
VG171006 NOE FUNNET I SJØEN : I august viste DNA-prøver viser at det var en match mellom levningene som ble funnet i sjøen utenfor København og den savnede Kim Wall.
VG171005 Neste match er tirsdag hjemme på Marienlyst mot sommerens U21-mester Tyskland.
DB171003 Så fant vi at det var en perfekt match , forteller Rønning til Dagbladet.
SA171001 - Jeg synes alle som er involvert gjorde en veldig god match .
AP171001 - Jeg synes alle som er involvert gjorde en veldig god match .
VG170930 Han ble kåret til man of the match , og det skjønner jeg godt, sier Hansen til VG.
DA170929 Jeg tror på en jevn match der, sier Veland, og legger til at Chelsea-trener Conte og City-trener Guardiola er hans to personlige favoritter blant trenerne i engelsk fotball.
VG170928 Selv om den svenske motstanderen har utviklet seg og gått mange kamper de siste årene, så er hun 41 år gammel og skal i utgangspunktet være « lett match » for den ubeseirede norske boksedronningen.
DN170928 Han har tidligere snudd underskuddene i Sundes klesimperium Voice med kjeder som Match og Vic.
DA170928 Han knelte under nasjonalsangen da hans San Francisco 49-ers skulle spille match forrige sesong.
DN170925 Mandag møtes den svenske snusprodusenten Swedish Match og representanter fra norske myndigheter i retten etter at det svenske selskapet har saksøkt Staten for å slippe å innføre standardiserte pakninger.
DN170925 - En så inngripende regulering som standardiserte forpakninger utgjør, står ikke i proporsjon til de eventuelle helserisikoene som er knyttet til snus, har talsmann for Swedish Match , Patrik Hildingsson, tidligere i sommer sagt til VG.
DB170925 Snusgiganten Swedish Match har nå anlagt sak om Staten for å hindre at påbudet om nøytral emballasje blir innført neste år.
DB170925 Mandag møtes den svenske snusprodusenten Swedish Match og representanter fra norske myndigheter i retten etter at det svenske selskapet har saksøkt Staten for å slippe å innføre standardiserte pakninger.
DB170925 - En så inngripende regulering som standardiserte forpakninger utgjør, står ikke i proporsjon til de eventuelle helserisikoene som er knyttet til snus, har talsmann for Swedish Match , Patrik Hildingsson, tidligere i sommer sagt til VG.
DA170925 Snusgiganten Swedish Match har nå anlagt sak om Staten for å hindre at påbudet om nøytral emballasje blir innført neste år.
DA170925 I dag møtes den svenske snusprodusenten Swedish Match og representanter fra norske myndigheter i retten etter at det svenske selskapet har saksøkt Staten for å slippe å innføre standardiserte pakninger.
DA170925 - En så inngripende regulering som standardiserte forpakninger utgjør, står ikke i proporsjon til de eventuelle helserisikoene som er knyttet til snus, har talsmann for Swedish Match , Patrik Hildingsson, tidligere i sommer sagt til VG.
DA170923 Dette er ikke en del av bilfritt byliv, men vi opplever dette som en perfekt match .
VG170921 Mot toppseriemotstand denne sesongen hadde de kun vunnet én match på kunstgress i år ( mot Sogndal ).
DA170921 Det sto igjen 15 minutter å spille da Lillestrøm fikk den forløsende 1-0-scoringen som gjør at det blir match mellom to østlandsklubber i finalen på Ullevaal stadion 3. desember.
DB170920 ¶ Soccer Football - Santander La Liga - FC Barcelona vs Eibar - Camp Nou, Barcelona, Spain - September 19, 2017 Barcelona players pose for a team group photo wearing shirts in reference to Ousmane Dembele before the match REUTERS/Albert Gea ¶
VG170919 Da de fikk straffesparket, er det match igjen.
DB170918 Pietro Pellegri ( 16 years/184 days ) is the youngest player to score multiple goals in a match in Europe's top-5 leagues this century #SerieA ¶
AP170918 Sistnevnte følger Emma Stone i rollen som Billie Jean King, tennisesset som i 1973 aksepterte utfordringen om match mot eks-mesterspilleren Bobby Riggs, med 100.000 dollar og kvinners atletiske ære i potten.
SA170917 Det er en fordel for oss, så nå må vi bare nullstille og forberede oss på ny match torsdag, sier Gamst Pedersen.
DB170917 0 - Chelsea failed to score in a competitive home match under Antonio Conte for the first time ( 27 games ).
DB170917 Hun skulle egentlig medvirket i Woody Allen-filmen « Match Point » ( 2006 ), men backet den gangen ut for å tilbringe mer tid med familien.
AP170917 Det er en fordel for oss, så nå må vi bare nullstille og forberede oss på ny match torsdag, sier Gamst Pedersen.
SA170916 Vi skapte sjanser og dominerte kampen, men vi var litt uheldige, sa Pochettino til Match of the Day.
FV170916 Vi skapte sjanser og dominerte kampen, men vi var litt uheldige, sa Pochettino til Match of the Day.
DB170916 Den endringen betyr full match med vår egen lange historie som en idrettsnasjon som mest av alt løfter fram ærlig utholdenhetsidrett.
DB170916 I utgangspunktet skal dette være lett match for Aleksander, som jo er konkurransens urban-alibi.
DB170916 ¶ I utgangspunktet skal dette være lett match for Aleksander, som jo er konkurransens urban-alibi.
BT170916 Vi skapte sjanser og dominerte kampen, men vi var litt uheldige, sa Pochettino til Match of the Day.
AP170916 Vi skapte sjanser og dominerte kampen, men vi var litt uheldige, sa Pochettino til Match of the Day.
VG170915 Arsenal-manageren satt i garderoben og tenkte på hvilke kamper som ventet dem i tiden fremover, og muligheten for å få plass til en kamp mot Köln - om torsdagens match skulle bli avlyst.
VG170914 Torsdag venter første match i gruppespillet.
SA170914 | Baskeren tror på enkel match .
AP170914 | Baskeren tror på enkel match .
DB170912 - Lett match ?
DB170912 Og blant annet Manchester United har tidligere fått oppleve at sveitserne ikke er en lett match .
AA170911 Orkdal var lett match for Ap som endte med 36, 8 prosent.
VG170910 Til nå har Carlsen hatt lett match i turneringen, som går i Tbilisi.
VG170910 Ett mål på halvannen match .
DB170910 - Det var en jevn match , og dette er en tøff plass å komme til.
VG170908 Det er en fartsfylt match med mye utvisninger, så det blir mye rykk og napp, uttalte Vålerengas « Iron Man » Martin Laumann Ylvén til TV 2 i pausen.
DA170908 Som sportsfilm er « Borg » absolutt tilfredsstillende, inkludert måten den gjør spennende en match der man kjenner utfallet.
DA170908 Filmen som gjenskaper rivaliseringen, « Borg », tar vare på mange aspekter ved hvordan både tidsånden og personlighetene gjorde Wimbledon-finalen i 1980 til århundrets match .
SA170907 - Forhåpentlig er jeg klar til neste match , den etter Sogndal.
BT170907 - Forhåpentlig er jeg klar til neste match , den etter Sogndal.
AP170907 - Forhåpentlig er jeg klar til neste match , den etter Sogndal.
VG170906 | Filmanmeldelse « Borg » : Middels match
VG170905 GAME, SETT, MATCH : Rune Almenning Jarstein mener Tysklands 6-0-seier er flaut for norsk fotball.
SA170905 Men det er en åpen match , og han er en solid type som kan gjøre rare ting iblant, sier Aryan Tari.
SA170905 Vi hadde ventet en tøff match , og så kan man alltids diskutere hvordan vi skal spille.
SA170905 Isco og Spania fikk lett match mot svake Liechtenstein på bortebane.
SA170905 Da ble det full match , sier Rismo, som priser seg lykkelig for tre livsviktige poeng i kampen om å overleve i 3. divisjon.
BT170905 Vi hadde ventet en tøff match , og så kan man alltids diskutere hvordan vi skal spille.
AP170905 Men det er en åpen match , og han er en solid type som kan gjøre rare ting iblant, sier Aryan Tari.
AP170905 Vi hadde ventet en tøff match , og så kan man alltids diskutere hvordan vi skal spille.
AP170905 Isco og Spania fikk lett match mot svake Liechtenstein på bortebane.
AP170905 Da ble det full match , sier Rismo, som priser seg lykkelig for tre livsviktige poeng i kampen om å overleve i 3. divisjon.
AA170905 Vi hadde ventet en tøff match , og så kan man alltids diskutere hvordan vi skal spille.
VG170904 Hver match går over to partier over to dager, og taperen er altså utslått.
VG170904 Lett match for latvieren.
VG170904 Dermed : Game, sett og match til Tyskland. 6-0.
SA170904 Sami Khedira has bought 1,200 tickets for the Germany v Norway match tonight and will give them to disadvantaged kids for free.
FV170904 Sami Khedira has bought 1,200 tickets for the Germany v Norway match tonight and will give them to disadvantaged kids for free.
DB170904 England's players with England's captain Jordan Henderson ( C ) applaud supporters on the pitch after the World Cup 2018 qualification football match between England and Slovakia at Wembley Stadium in London on September 4, 2017.
AP170904 Sami Khedira has bought 1,200 tickets for the Germany v Norway match tonight and will give them to disadvantaged kids for free.
SA170903 - Vi har lyst til å gjøre en god match og få et bra resultat.
AP170903 - Vi har lyst til å gjøre en god match og få et bra resultat.
VG170902 Sagosen hylles i Frankrike ¶ [ #TDC2017 ] Premier match sous ses novelles couleurs et déjà UN titre de MVP pour @SanderSagosen ! 💪 http://t.co/ZtYSSzKoXX ¶
VG170902 Enorme partido / great match Enorme equipo / great team Enorme afición / great fans Más cerca / closer #WorldCup... http://t.co/HAXJ7UukwA ¶
VG170902 » Vokalt skal det være perfekt match for Makeda, og det er det selvsagt også.
DB170902 Men til tross for at « Die Mannschaft » er suverene, og har scoret 29 ganger på sju kamper, gruer ikke Johansen seg til mandagens match .
VG170901 The country with the youngest average age of Europe wins for first time ( in 1st year ) a Under21 match .
VG170901 Norge styrte begivenheten fra start til slutt - og bortsett fra at Aserbajdsjan ble sluppet til for lett ved noen tilfeller - var den en solid match av Norge.
SA170901 Det hadde vært spennede å være med på en slik match , sier Aleksander Lenning.
AP170901 Det hadde vært spennede å være med på en slik match , sier Aleksander Lenning.
SA170830 - Vi har lyst til å gjøre en god match og få et bra resultat.
DB170830 SJU SCORINGER PÅ matchene for Norge er et snitt på 0,25 per match .
AP170830 - Vi har lyst til å gjøre en god match og få et bra resultat.
DB170829 -  En solid match til indrefilet av lam, bevares.
DB170829 I oljepolitikken er både Solberg og Støre på defensiven, men her får Solberg i likhet med Støre nokså lett match særlig i oljedebatten.
DN170827 Sist Mayweather fikk så stor oppmerksomhet og enorme summer var kampen mot Manny Pacquiao i 2015, som ble markedsført som « århundrets match ».
DB170827 Floyd wore a ski mask to make $100 million to fight a guy has never been in a boxing match .
VG170826 Han skryter av klubbens fysioterapeut/fysiske trener Geir Kåsene som ifølge Melgalvis har kjørt ham hardt i opptreningsperioden, slik at han kom raskt tilbake på et nivå som holdt til nesten full match mot Stabæk.
VG170825 I utgangspunktet skal det være en enkel « match » for Mayweather.
DB170825 Jeg har en sønn som elsker taco og en kjæreste som er veldig flink til å lage det, så det er en fin match , smiler hun.
VG170824 Akkurat som i første match i Amsterdam kom 14-millioners kjøpet fra Viking inn fra benken og ble helten.
VG170824 Det nederlandske storlaget ligger under med 0 - 1 fra første match i Amsterdam for en uke siden.
SA170824 Match .
AP170824 Match .
VG170823 Skottene fikk lett match etter bataljen mot RBK.
VG170823 Dna match mellem torso og Kim Wall.
VG170823 DNA-prøver viser at det er en match mellom levningene som ble funnet i sjøen utenfor København og den savnede Kim Wall.
SA170823 - Han var veldig sterk der, men mangler litt match fitness.
DB170823 Dna match mellem torso og Kim Wall.
AP170823 There is a DNA match .
AP170823 Dna match mellem torso og Kim Wall.
AP170823 - Han var veldig sterk der, men mangler litt match fitness.
VG170822 - DNA analysen skal sammenlignes med DNA-materiale vi har hentet fra Kim Walls omgivelser tidligere for å se om det er en match .
VG170821 Begge Godset-stopperne Jakob Glesnes og Kim Andre Madsen pådro seg gule kort som gjør at de må stå over neste match .
DB170818 De skal ha sjekket 60 000 fingeravtrykk før de fant en match .
AA170818 Miks og match
DN170813 Har du utstyret i orden, er Acers rovdyr en naturlig match .
SA170812 Denne gangen ble det en lett match .
FV170812 Denne gangen ble det en lett match .
BT170812 Denne gangen ble det en lett match . 5. april 1991 fikk verden først høre om Premier League.
AP170812 Denne gangen ble det en lett match .
AA170809 - Resultatene fra vevsprøvene ga match med tidligere ekskrementprøver som ble samlet inn i kommunene Gran og Hurdal 31. mai og 13. juni.
VG170807 Men det er selvsagt ingen lett match .
VG170806 Christoffer har vært på 150 dates på ti år : - Tror alltid det finnes en bedre match
VG170806 Les også : Christoffer om Tinderdating : - Tror alltid at det finnes en bedre match
VG170805 2-0 og game, set, match .
VG170805 Christoffer ( 30 ) om Tinder-dating : - Tror alltid det finnes en bedre match der ute ¶
VG170804 Sunderland - Derby og Nottingham - Millwall tjuvstarter andre nivå i engelsk fotball i kveld, men det er lørdagens TV-sendte match Aston Villa - Hull City som er åpningsrundens mest spennende duell.
DA170803 Matsvinn er jo et problem over hele landet, og dette konseptet trenger bare ett serveringssted med mat til overs og én person med en smarttelefon, så har man en match , sier Quirk.
VG170801 Christoffer ( 30 ) om Tinder-dating : - Tror alltid det finnes en bedre match der ute ¶
VG170731 | Christoffer ( 30 ) om Tinder-dating : - Tror alltid det finnes en bedre match der ute ¶
VG170731 Jeg tror mange tenker at det er noen bedre hele tiden, at det finnes en bedre match der ute, noen som er perfekte, og det er vanskelig å finne, sier 30-åringen.
VG170730 Sammen med makker og fetter Mathias Berntsen ( 21 ) ventet han på bronsefinalen - der de skulle ut i match mot det norske laget med Christian Sørum ( 22 ) og Svein Solhaug ( 25 ) - som ble slått 2-0 av Qatar i den andre semifinalen.
VG170728 Hvert år arrangerer katalanerne « Joan Gamper Trophy Match » på Camp Nou, og i år er det altså Chapecoense som får æren av å være motstander.
DN170728 Også svenske Swedish Match , som eksporterer til USA, falt 3,89 prosent på nyheten.
DB170728 Vi mener selvsagt at @hansen_vegard har rett i at match på Grorud er kvalitetstid.
DB170728 - Vi mener selvsagt at Vegard Hansen har rett i at match på Grorud er kvalitetstid.
DB170728 Men akkurat nå er radio en god match for meg.
VG170727 Under oppvarmingen til en match i Champions League for belgiske Niliko Maaseik ( innendørs volleyball ) - hvor Mol hadde proffkontrakt siste sesong - klappet en av lungene sammen for annen gang på kort tid.
VG170727 Kampen endte i norsk 2-0-seier, en match Krahn, som kun var ti år den gangen, såvidt husker.
DB170727 Det var en strålende match av Nicklas.
VG170726 Til kveldens match må vertene klare seg uten Leigh Griffiths ( a ), som er utestengt.
DB170726 KLAR FOR MATCH : Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen.
DA170721 Men greit nok, vi får forholde oss til at nå er det pause, og at det blir et par helger hvor fokuset ligger på overgangsmarkedet og ikke på neste match .
VG170719 Vi kunne og burde vel scoret tidligere, men vi er fornøyde, og jeg synes vi gjør en bra match .
DA170719 | Lett match for Sandnes Ulf mot Lura ¶
VG170718 Vi fokuserer på gjøre en god jobb inn mot neste match .
VG170718 Når vi får en sånn type match som mot Nederland er det en utfordring for hver eneste spiller, og det er vanskelig å bygge på kvalitetene til de spillerne vi har når vi ikke jobber godt nok sammen.
VG170718 - Altså, jeg må stole på hva de legger opp til, så har jeg nok med sjøl på en måte, og å stille godt nok forberedt til hver match .
DB170718 Caroline Graham Hansen forteller at hun nå har ladet batteriene og er ekstra revansjesugen før neste match .
SA170717 Innholdsrikt ¶ 4050 tilskuere ble vitne til en innholdsrik match i regnværet.
DA170717 Innholdsrikt ¶ 4050 tilskuere ble vitne til en innholdsrik match i regnværet.
AP170717 Innholdsrikt ¶ 4050 tilskuere ble vitne til en innholdsrik match i regnværet.
VG170716 - Vi hadde en blytung og tøff match i beina fra torsdag, men i dag viser vi ekstremt bra moral og innstilling.
SA170716 Søndagens match var et tabellnabooppgjør hvor Haugesund og Aalesund begge sto med 22 poeng, men AaFK var foran på målforskjell.
DB170716 Søndagens match var et tabellnabooppgjør hvor Haugesund og Aalesund begge sto med 22 poeng, men AaFK var foran på målforskjell.
DB170716 Unggutten som muligens spilte sine siste match for Dag Eiliv Fagermo og Odd, i alle fall i denne omgang, hadde ingen god kamp.
AP170716 Søndagens match var et tabellnabooppgjør hvor Haugesund og Aalesund begge sto med 22 poeng, men AaFK var foran på målforskjell.
VG170715 Vi går ut der for å utvikle oss i hver match vi spiller, svarte hun.
VG170715 - Vi har sagt at vi går utpå der for å vinne hver match .
VG170713 Kampen om tronen var enkel match for Trudeaus ankler.
SA170712 Han vet likevel at det kommer til å bli tøft i første match .
DB170712 FINN EN MATCH PÅ KAMP : Den spanske fotballklubben Getafe var misfornøyde med tilskuerantallet de siste sesongene.
AP170712 Han vet likevel at det kommer til å bli tøft i første match .
VG170711 Når manager Taffet nå tydelig signaliserer at en match er interessant, vet også Brækhus' management hva deres klient aller helst vil : et møte i Las Vegas neste år.
VG170710 Porto's midfielder Ruben Neves celebrates a goal during the Portuguese Cup semi-final football match Gil Vicente FC vs FC Porto at the Barcelos City stadium in Barcelos on February 3, 2016.
DB170710 ¶ Spain's Rafael Nadal leaves the court after losing to Luxembourg's Gilles Muller after their Men's Singles Match on day seven at the Wimbledon Tennis Championships in London Monday, July 10, 2017.
DB170710 Manager Jose Mourinho mener belgieren er en perfekt match for klubben.
DA170710 - Det var ikke akkurat min beste match mot en motstander som passer meg dårlig.
AP170710 - Det var ikke akkurat min beste match mot en motstander som passer meg dårlig.
DN170709 Rekrutterer Tim Rosenkilde i Impact mener det å finne en god match mellom jobbens krav og kandidatens egenskaper er noe av det som gir størst sikkerhet for gode prestasjoner i jobben.
VG170708 Det har blitt et vanlig syn : Erik Huseklepp loffe rundt for seg selv under oppvarmingen før Haugesunds kamper - uten å være en del av de ti utespillerne som spiller five-a-side som en del av de siste forberedelsene før match .
VG170708 There will be no further play in this match .
SA170708 There will be no further play in this match .
FV170708 There will be no further play in this match .
BT170708 There will be no further play in this match .
AP170708 There will be no further play in this match .
SA170707 Game, set, match , sa utstyrssponsoren.
DN170707 Swedish Match går til sak mot staten.
DN170707 Swedish Match , Skandinavias største snusprodusent, mener de nye reglene ikke bør gjelde for snus, skriver VG.
DN170707 Snusgiganten Swedish Match vil ikke ha nøytrale snusbokser, og går til sak mot staten.
DN170707 I søksmålet ber Swedish Match om unntak for snusbokser og at påbudet om nøytral forpakning utsettes til det har vært prøvd for retten.
DA170707 Erfarne amerikanske diplomater frykter at møtet vil bli en « ujevn match » mellom Trump, som er fersk både i politikken og i verdensdiplomatiet, og Putin, den tidligere KGB-agenten med lang erfaring som statsleder.
AP170707 Game, set, match , sa utstyrssponsoren.
VG170706 | Snusgiganten Swedish Match saksøker staten ¶
VG170706 UNØDVENDIG BRUK AV RESSURSER : Generalsekretær i Kreftforeningen, Anne Lise Ryel, mener søksmålet fra Swedish Match vil koste staten unødvendige ressurser.
VG170706 Swedish Match viser til en rapport fra EU-kommisjonens Scientific Committee on Emerging and Newly Identified Health Risks ( SCHENIR ) fra 2008.
VG170706 Svenske Swedish Match går til sak mot staten for å få fjernet lovendringen som påbyr nøytral innpakning av snus : - Ingen overraskelse, sier Bent Høie.
VG170706 Snusfirmaet Swedish Match leverer fredag et søksmål til Oslo byfogdembete hvor de ber om at snus unntas fra lovendringen, samtidig som de ber om en utsettelse av påbudet frem til lovligheten i påbudet er prøvd i en rettssak.
VG170706 SER TIL SVERIGE : Patrik Hildingsson i Swedish Match mener den økte bruken av snus har ført til at færre og færre svensker røyker.
VG170706 SAKSØKER STATEN : Advokat Morten Goller ( t.v ) i advokatfirmaet Wiersholm og talsperson for Swedish Match ( t.h ), Patrik Hildingsson, vil unnta snus fra den nye « Plain Pack»-loven.
VG170706 IKKE OVERRASKET : Helse- og omsorgsminister Bent Høie er ikke overrasket over det kommende søksmålet fra Swedish Match .
VG170706 I søksmålet påpeker Swedish Match at dette skyldes at innholdet av nitrosaminer er betraktelig lavere enn i andre røykfrie tobakksprodukter.
VG170706 Han representerer Swedish Match i den kommende saken.
VG170706 - En så inngripende regulering som standardiserte forpakninger utgjør, står ikke i proporsjon til de eventuelle helserisikoene som er knyttet til snus, sier talsmann for Swedish Match , Patrik Hildingsson til VG.
DB170706 ¶ Produsenten Swedish Match mener snus ikke bør omfattes av påbudet om nøytrale pakninger for tobakksprodukter.
DB170706 Swedish Match , Skandinavias største snusprodusent, mener de nye reglene ikke bør gjelde for snus, skriver VG.
DB170706 I søksmålet ber Swedish Match om unntak for snusbokser og at påbudet om nøytral forpakning utsettes til det har vært prøvd for retten.
VG170704 Både Ashley Cole og den tidligere Marseille-avslutteren Romain Alessandrini sto over sist grunnet skavanker, men kan rekke nattens match .
SA170704 « NGF finner det ikke riktig å kåre en Norgesmester i match basert på et sluttspill med feil utøvere », var beskjeden fra forbundet, skriver NRK.
FV170704 « NGF finner det ikke riktig å kåre en Norgesmester i match basert på et sluttspill med feil utøvere », var beskjeden fra forbundet, skriver NRK.
DB170704 « NGF finner det ikke riktig å kåre en Norgesmester i match basert på et sluttspill med feil utøvere », var beskjeden fra forbundet, skriver NRK.
AP170704 « NGF finner det ikke riktig å kåre en Norgesmester i match basert på et sluttspill med feil utøvere », var beskjeden fra forbundet, skriver NRK.
VG170702 Han opplyser til VG at han regner med å være klar til neste match mot Lillestrøm neste mandag.
AA170702 Det var lett match for politiet å spore opp den unge mannen som kvittet seg med søppel.
VG170701 Thank u for a great match @10Ronaldinho ⚽️👍🏠» #MUFC #BarcaLegends http://t.co/G0hDmOfPqm ¶
VG170629 Vi går ut der for å utvikle oss i hver match vi spiller.
VG170629 - Vi tar steg for hver match vi spiller.
VG170629 - Vi har sagt at vi går utpå der for å vinne hver match .
VG170628 Norge åpner med match mot vertsnasjonen, før det venter oppgjør mot Belgia og Danmark.
DB170628 Tror retur til Manchester kan skje : - Det var åpenbart en god « match » i United med Mourinho og Zlatan ¶
DB170628 ¶ Portugal's forward Cristiano Ronaldo reacts during a training session in Kazan, Russia, on June 27, 2017 on the eve of the Russia 2017 FIFA Confederations Cup football semi-final match Portugal vs Chile.
DB170628 AMIN NOURI ( 27 ) hadde mye trafikk sin vei i Sarpsborg, var slurvete med ballen og gjorde ikke noe spesielt godt inntrykk i en match Brann hadde store problemer.
AA170627 Foto : Swedish Match / Helsedirektoratet ¶
DB170621 Nå sa banken « game, set and match » til Boris Becker ¶
DB170621 Nå sa banken « game, set and match » til Boris Becker ¶
DB170621 Nå sa banken « game, set and match » til Boris Becker ¶
DB170621 Nå sa banken « game, set and match » til Boris Becker ¶
DB170621 Nå sa banken « game, set and match » til Boris Becker ¶
DB170621 Nå sa banken « game, set and match » til Boris Becker ¶
DB170620 Nå sa banken « game, set and match » til Boris Becker ¶
DB170620 Nå sa banken « game, set and match » til Boris Becker ¶
DA170619 Vi får to mål til og alt i alt gjør vi en bra match , sa kampens bestemann Daniel Braaten til NTB.
AP170618 Når valget er over, er den nye makten legitim, sier professor Roland Cayrol ved Sciences Po til Paris Match .
AP170618 Når valget er over, er den nye makten legitim, sier professor Roland Cayrol ved Sciences Po til Paris Match .
SA170617 OSLO SPEKTRUM : Et litt reservepreget Frankrike - uten veteranene Blandine Dancette, Allison Pineau og Alexandra Lacrabère - burde være lett match for Norge.
FV170617 OSLO SPEKTRUM : Et litt reservepreget Frankrike - uten veteranene Blandine Dancette, Allison Pineau og Alexandra Lacrabère - burde være lett match for Norge.
BT170617 OSLO SPEKTRUM : Et litt reservepreget Frankrike - uten veteranene Blandine Dancette, Allison Pineau og Alexandra Lacrabère - burde være lett match for Norge.
AP170617 OSLO SPEKTRUM : Et litt reservepreget Frankrike - uten veteranene Blandine Dancette, Allison Pineau og Alexandra Lacrabère - burde være lett match for Norge.
DA170616 Men, som nevnt, alle er ikke like glade for at det nå blir game, set og match .
AA170615 Og hva er vel mer irriterende enn å bruke en trådløs mus som slutter å virke midt inne i en hektisk match i Counter-Strike eller League of Legends ?
VG170612 Vi får lære av dette til neste match mot Frankrike, sier Ada Stolsmo Hegerberg.
NL170612 Den representerer en sjelden god match av forsvarsinteresser og lokale behov, og fungerer utmerket.
VG170611 Torsdag vant de norske sølvvinnerne hele 36-30 over Island i sin første match i turneringen i Elverum.
DB170611 Tror retur til Manchester kan skje : - Det var åpenbart en god « match » i United med Mourinho og Zlatan ¶
DB170610 ¶ GOD MATCH : Kasper Wikestad synes det virka som en god match med Zlatan og José Mourinho i Manchester United.
DB170610 ¶ GOD MATCH : Kasper Wikestad synes det virka som en god match med Zlatan og José Mourinho i Manchester United.
DB170610 Det var helt åpenbart at det var en god « match » i United med Zlatan og ( José ) Mourinho, sier Wikestad til Dagbladet.
VG170609 Torsdag vant de norske sølvvinnerne hele 36-30 over Island i sin første match . 204 centimeter høye Magnus Abelvik Rød skal fra høsten spille for ett av Europas beste håndballag, tyske Flensburg Handewitt.
VG170609 - Jeg var jo kant sist match , men har spilt spiss på landslaget tidligere, så det er en posisjon jeg kjenner.
SA170609 - Det var en fantastisk match .
DB170609 - Det var en fantastisk match .
DA170609 Rask med dere bannere på match , rop og la det bli hørt.
AP170609 - Det var en fantastisk match .
VG170608 - Jeg var jo kant sist match , men har spilt spiss på landslaget tidligere, så det er en posisjon jeg kjenner.
DB170608 Samtidig har rettighetshaveren hatt behov for avklaring, for å kunne starte og gjennomføre detaljplanleggingen av neste års match .
AP170608 Vi liker oppmerksomheten vi får når det oppstår en match , men... skriver jente ( 21 ).
DB170607 ¶ DANSET SEG VIDERE : Andy Murray serves the ball to Japan's Kei Nishikori during their tennis match at the Roland Garros 2017 French Open on June 7, 2017 in Paris.
DB170607 ¶ Liverpool manager Jurgen Klopp reacts after the final whistle during the Premier League match at the KCOM Stadium, Hull.
DB170605 29-åringen kunne åpne spurten først, men da franskmannen dro til var han ingen match .
DB170602 Det er en god match for Håkon.
DB170602 - Endelig blir det match .
DB170602 Hvis det er en match , og resten av etterforskningen også tyder på at den mistenkte faktisk er gjerningspersonen, vil det mest sannsynlig ende på samme måte som i det overveldende flertallet av drapssaker i Norge : Personen som beviselig sto bak ugjerningen blir dømt.
SA170601 Vi gjorde en OK match .
DB170601 Match med et par boots, sneakers eller sandaler.
BT170601 Vi gjorde en OK match .
AP170601 Vi gjorde en OK match .
VG170531 En langrennsløper og Erlend Elias tror jeg er en shabby match , sier Dyrhaug.
SA170531 André Hansen takket tidligere denne uken nei til dette landslagsuttaket av personlige årsaker og er heller ikke i lagoppstillingen til onsdagens match .
DB170531 Og fordi tørre kunstgressbaner er blitt et betydelig problem langt ut over det spillemessige er det ikke lenger sjarm eller taktisk klokskap at en liten klubb ikke vanner banen før en match mot eliten.
AP170531 André Hansen takket tidligere denne uken nei til dette landslagsuttaket av personlige årsaker og er heller ikke i lagoppstillingen til onsdagens match .
DB170530 Neppe en ordentlig match for det store norske boksetalentet.
DB170530 Neppe en ordentlig match for det store norske boksetalentet.
DB170529 Tears in my eyes watching @Petra_Kvitova winning her first come back match at RG 😢😢😢 so emotional and inspiring...
DB170528 ¶ Roma's forward Francesco Totti celebrates after scoring during the Italian Serie A football match AS Roma vs Lazio on January 11, 2015 at the Olympic Stadium in Rome.
VG170523 Vinner Snarøya-gutten den kampen, er han bare én match fra å entre hovedrunden i det som anses for å være en av sportens fire gjeveste turneringer.
DB170523 Han har tidligere beskrevet Rone som en bedre versjon av seg selv, og sa at han « virkelig har møtt min match ».
DA170522 I all beskjedenhet mener jeg at Virginia Woolf og jeg er en god match , sier hun.
DB170521 - Og da er Amund en god match ?
VG170520 Canada høvlet over dem i det som blir betegnet som VMs beste match .
SA170519 Det er mange kamper nå, men vi har full fokus på Kisa-kampen og ser at når vi har våre gode perioder er vi bedre enn de andre lagene i avdelingene, så vi reiser ned for å gjøre en god match og få med oss noe hjem, i hvert fall ett og kanskje tre poeng, sier Helstrup.
AP170519 Det er mange kamper nå, men vi har full fokus på Kisa-kampen og ser at når vi har våre gode perioder er vi bedre enn de andre lagene i avdelingene, så vi reiser ned for å gjøre en god match og få med oss noe hjem, i hvert fall ett og kanskje tre poeng, sier Helstrup.
SA170518 - Jeg sto en grei match , men det var først og fremst de 10 framfor meg som gjorde mesteparten av jobben.
SA170518 5 - @SpursOfficial have won a league match away from home by a margin of 5+ goals for the first time since April 1989 ( 5-0 v Millwall ).
NL170518 Stopperen Craig Woodman fikk seg en smell i den første playoffkampen, og han er usikker til torsdagens match .
NL170518 Djurgården må klare seg uten Jacob Une Larsson som fikk sitt tredje gule kort i sist match .
NL170518 Den første kampen mellom disse to lagene var jevn, og jeg ser for meg nok en tett match .
NL170518 Stopperen Craig Woodman fikk seg en smell i den første playoffkampen, og han er usikker til torsdagens match .
NL170518 Djurgården må klare seg uten Jacob Une Larsson som fikk sitt tredje gule kort i sist match .
NL170518 Den første kampen mellom disse to lagene var jevn, og jeg ser for meg nok en tett match .
FV170518 5 - @SpursOfficial have won a league match away from home by a margin of 5+ goals for the first time since April 1989 ( 5-0 v Millwall ).
BT170518 5 - @SpursOfficial have won a league match away from home by a margin of 5+ goals for the first time since April 1989 ( 5-0 v Millwall ).
AP170518 - Jeg sto en grei match , men det var først og fremst de 10 framfor meg som gjorde mesteparten av jobben.
AP170518 5 - @SpursOfficial have won a league match away from home by a margin of 5+ goals for the first time since April 1989 ( 5-0 v Millwall ).
SA170517 Jeg har aldri sett Kåre stå med telefonen og skrive SMS under match , sier kombinertløpernes hovedtrener når han blar litt i tirsdagskveldens SMS-er.
SA170517 Jeg har aldri sett Kåre stå med telefonen og skrive SMS under match , sier kombinertløpernes hovedtrener når han blar litt i tirsdagskveldens SMS-er.
AP170517 Jeg har aldri sett Kåre stå med telefonen og skrive SMS under match , sier kombinertløpernes hovedtrener når han blar litt i tirsdagskveldens SMS-er.
AP170517 Jeg har aldri sett Kåre stå med telefonen og skrive SMS under match , sier kombinertløpernes hovedtrener når han blar litt i tirsdagskveldens SMS-er.
DB170516 ULLEVAAL STADION ( Dagbladet ) : Ronny Deilas Vålerenga slo nyopprykkede Kristiansund 1-0 på Ullevaal stadion i kveld etter en særdeles sjansefattig match i pøsregnet på nasjonarenaen.
DB170516 TUNG DAG : Kristiansunds Daouda Bamba gjorde en brukbar match , men ble frustrert av all den defensive jobbingen.
AA170516 ) tror at Assessit og ny hodejeger John Holen er en perfekt match .
SA170515 Det ble en svært tung match for Norge som måtte ha poeng dersom de skulle ha noe som helst håp om å nå kvartfinalen.
DA170515 Grorud match kunstgress : 203 tilskuere.
AP170515 Det ble en svært tung match for Norge som måtte ha poeng dersom de skulle ha noe som helst håp om å nå kvartfinalen.
SA170514 De er en god match , så det er synd, sier Kveen.
NL170514 Manchester United's Paul Pogba celebrates after the end of the Europa League semifinal second leg soccer match between Manchester United and Celta Vigo at Old Trafford in Manchester, England, Thursday, May 11, 2017.
NL170514 Manchester United drew the match but go through to the final 2-1.
NL170514 Før søndagens match står Marseille med ni kamper på rad uten tap.
NL170514 Marseille's forward Dimitri Payet, celebrates with supporters after the League One soccer match between Marseille and Angers, at the Velodrome Stadium, Friday, March 10, 2017.
NL170514 Før søndagens match står Marseille med ni kamper på rad uten tap.
BT170514 De er en god match , så det er synd, sier Kveen.
AP170514 De er en god match , så det er synd, sier Kveen.
AP170514 De er en god match , så det er synd, sier Kveen.
VG170513 De har oss på « gaffelen » flere ganger på overganger og gjør en solid match .
VG170513 Det er en himmelsk match , sier Murphy til Syracuse.com.
NL170513 Ingolstadt's Alfredo Morales, right, and Dortmund's Raphael Guerreiro challenge for the ball during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and FC Ingolstadt in Dortmund, Friday, March 17, 2017.
DA170513 Først i 1994 avslørte fransk presse at Frankrikes president fra 1981 til 1995, François Mitterrand, hadde en ukjent familie i tillegg til den offisielle familien, da Paris Match publiserte et bilde av Mitterand og « den hemmelige datteren » Mazarine.
VG170511 Dette var på mange måter gullsjansen min til å få norske vikinger med på match , sier han skuffet.
SA170511 Bailly and Roncaglia sent off after centre circle shoving match .
NL170511 Manchester United's Paul Pogba, center, tries to get past Celta's Nemanja Radoja, right, during a Europa League, semifinal, first leg soccer match between Celta and Manchester United at the Balaidos stadium in Vigo, Spain, Thursday May 4, 2017.
NL170511 FILE - A Thursday, March 16, 2017 file photo of Celta Vigo's Iago Aspas celebrating after scoring during the Europa League round of 16 second leg soccer match between Krasnodar and Celta in Krasnodar, Russia.
NL170511 Ajax's Bertrand Traore ( 9 ) celebrates after scoring the fourth goal of his team during the first leg semi final soccer match between Ajax and Olympique Lyon in the Amsterdam ArenA stadium, Netherlands, Wednesday, May 3, 2017.
NL170511 Lars Erik Rudqvist, som er professor i onkologi og ansvarlig for medisinske spørsmål i Swedish Match , krever at helsemyndighetenes samlede vurdering av helserisikoen knyttet til snus må omgjøres.
NL170511 Geir Hammer, administrerende direktør i Swedish Match
NL170511 - Nå forventer vi at helsemyndighetene tar grep og tilpasser lovverket slik at ikke snus reguleres på lik linje med andre preparater som årlig tar tusenvis av menneskeliv, sier administrerende direktør Geir Hammer i Swedish Match til Avisenes Nyhetsbyrå ( ANB ).
DA170511 - Nå forventer vi at helsemyndighetene tar grep og tilpasser lovverket slik at ikke snus reguleres på lik linje med andre preparater som årlig ¶ tar tusenvis av menneskeliv, sier administrerende direktør Geir Hammer i Swedish Match til Avisenes Nyhetsbyrå ( ANB ).
AP170511 Bailly and Roncaglia sent off after centre circle shoving match .
SA170510 Hun innså at livet som hundeeier var dårlig match med jobben der hun skal skaffe Byåsen ti millioner kroner.
NL170510 United will play Anderlecht in a Europa League quarterfinal match on Thursday.
NL170510 Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates with Real Madrid's Sergio Ramos after scoring the opening goal during the Champions League semifinals first leg soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday May 2, 2017.
NL170510 Granada var rykket ned allerede før denne kampen, så de spilte uinspirert og var ingen match for Los Galacticos.
DB170509 - Det blir vår hemmelighet, sa hun til Paris Match , ifølge Forbes.
DB170508 ¶ VIL HA FLERE PÅ MATCH : Vålerengas Ghayas Zahid vil gjerne ha flere enn 7000 på Ullevaal når laget spiller hjemmekamper.
DB170508 Packed stadium to watch match on a screen.
DB170506 ¶ France's goaltender Thierry Omeyer reacts during the qualification match for the 2018 European Handball Championships on May 6, 2017 in Clermont Ferrand.
SA170502 Nå har vi sammen funnet en veldig godt match med Atalanta, som har en veldig god plan for hva de vil med meg.
AP170502 Nå har vi sammen funnet en veldig godt match med Atalanta, som har en veldig god plan for hva de vil med meg.
VG170501 Det er klart det er bittert når marginene går i mot, men jeg spilte en bra match , oppsummerte Casper Ruud overfor VG etter kampen.
DB170428 LEGENDE-KAMP : Jesper Blomqvist ( 2nd L ) reacts with team captain Denis Irwin ( C ) of Manchester United at the end of the charity football match Manchester United Legends vs Liverpool Legends at the Friends arena in Solna, near Stockholm on September 3, 2015.
VG170426 Det er klart det er bittert når marginene går i mot, men jeg spilte en bra match , sier Casper Ruud til VG.
SA170426 Marius Lundemo bar preg av at han spilte sin siste obligatoriske match 17. september i fjor, da Lillestrøm tapte borte mot Tromsø.
DB170426 ¶ FILE - In this Sunday, July 13, 2014 file photo, Germany's Philipp Lahm raises the trophy after winning the World Cup final soccer match between Germany and Argentina at the Maracana Stadium in Rio de Janeiro, Brazil.
DB170426 For Fortum er Klemetsrudanlegget en god match : firmaet eier allerede seks andre gjenvinningsanlegg i Europa, og har dermed spisskompetanse på sirkulær økonomi.
AP170426 Marius Lundemo bar preg av at han spilte sin siste obligatoriske match 17. september i fjor, da Lillestrøm tapte borte mot Tromsø.
SA170425 - Det ville vært en god match med Gamst på banen i Øst-Finnmark.
DB170425 STORSPILLER : Ilia Nastase i aksjon under en match i Australia i desember 1974.
DB170425 All black ❤️ had to change to match
AP170425 - Det ville vært en god match med Gamst på banen i Øst-Finnmark.
VG170424 Han slår litt hardere på trening enn i match .
DA170424 - Det er ikke noen bra match spillemessig, men vi skaper de fleste og de største sjansene.
VG170423 I andre er det vi som blir overkjørt, men alt i alt en bra match , sa Stabæk-stopperen etter kampen.
VG170423 Mentalt var det en god prestasjon, sier Wenger til Match of the Day.
VG170423 Han vil aldri gi opp, sier Arsene Wenger til Match of the Day om Sanchezs sine prestasjoner.
DA170423 | Braaten og Brann er stadig bedre match
DB170422 - Kanskje jeg skal snakke med Jelena Välbe, slik at jeg neste år kan konkurrere for Russland og slå Norge i OL ? sa Northug til den russiske kanalen Match TV.
DA170422 Grorud match kunstgress : 202 tilskuere.
DA170422 GRORUD MATCH KUNSTGRESS ( Dagsavisen ) : Grorud sesongåpnet med en knallsterk 1-0-seier borte mot Finnsnes.
AP170421 Politisk redaktør i Paris Match , Virginie Le Guay, sa i en kommentar på BFMTV at reaksjonene en ser fra høyresidens kandidater, er de en kunne forvente.
VG170420 Og det forventes at han starter kveldens returkamp i Europa League mot Anderlecht på Old Trafford i kveld ( 1-1 i Brüssel i første match ).
DB170420 Mannen som nå har tilstått skal være i samme aldersgruppe som den fornærmede jenta, og DNA-prøver skal også ha vist at bevisene på åstedet er en match .
AP170419 Han er med det på klar førsteplass, ifølge en måling gjort for Paris Match .
VG170414 Dette er en match PSG bare skal vinne for å henge med i tetstriden, og det reflekterer til en viss grad borteoddsen på skarve 1,23.
DB170414 ¶ Arsenal manager Arsene Wenger looks dejected during the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Arsenal at Selhurst Park in London, Monday April 10, 2017.
SA170413 Og at det ble en fysisk tøff match med mange taklinger, har han ikke noe imot.
SA170413 Og at det ble en fysisk tøff match med mange taklinger, har han ikke noe imot.
DB170413 Og at det ble en fysisk tøff match med mange taklinger, har han ikke noe imot.
DB170413 Spørsmålet blir stilt av NBC Sports, som viser til den ampre stemningen mellom Norges hockeyfavoritt, Mats Zuccarello Aasen og Canadiens' Brendan Gallagher i nattas match .
DB170413 Med totalt 98 taklinger og 62 skudd, ble det en fysisk tøff match , skriver Nettavisen - som også snakket med Zuccarello : ¶
BT170413 Og at det ble en fysisk tøff match med mange taklinger, har han ikke noe imot.
AP170413 Og at det ble en fysisk tøff match med mange taklinger, har han ikke noe imot.
AP170413 Og at det ble en fysisk tøff match med mange taklinger, har han ikke noe imot.
SA170412 All my strength to my team mates, supporters and fans and to @bvb09 for tonight's match ! #HejaBVB ¶
FV170412 All my strength to my team mates, supporters and fans and to @bvb09 for tonight's match ! #HejaBVB ¶
DB170412 De leverte en perfekt match , sier Wæhler.
DB170412 ¶ Real Madrid's Cristiano Ronaldo scores his side's 2nd goal during the Champions League quarterfinal first leg soccer match between FC Bayern Munich and Real Madrid, in Munich, Germany, Wednesday, April 12, 2017.
BT170412 All my strength to my team mates, supporters and fans and to @bvb09 for tonight's match ! #HejaBVB ¶
AP170412 All my strength to my team mates, supporters and fans and to @bvb09 for tonight's match ! #HejaBVB ¶
DB170411 Snusprodusenten Swedish Match har ikke overraskende gått hardt ut mot dette, og allerede « snikinnført » de grønne standardpakkene som en protest.
SA170410 - Jeg skal ikke si at det burde være slik mot det laget TIL stilte, men vi spiller periodevis en god match med høyt tempo og scorer noen fine mål, så hadde vi håpet det var flere A-lagsspillere fra TIL som så verdien i å få seg matchtrening, men det blir ikke vår sak.
AP170410 - Jeg skal ikke si at det burde være slik mot det laget TIL stilte, men vi spiller periodevis en god match med høyt tempo og scorer noen fine mål, så hadde vi håpet det var flere A-lagsspillere fra TIL som så verdien i å få seg matchtrening, men det blir ikke vår sak.
SA170409 Game, set, match
DB170408 ¶ Jose Mourinho manager of Manchester United doesn't look impressed during the English Premier League match at Old Trafford Stadium, Manchester.
VG170407 Søndag er det ny match i Stavanger.
SA170406 De fleste felgene vi ga oss i kast med var en lett match for alle maskinene, men vi kom borti en gammel Saab med hjulmutre som ikke engang Makita-en med det kraftigste dreiemomentet klarte å løsne.
FV170406 De fleste felgene vi ga oss i kast med var en lett match for alle maskinene, men vi kom borti en gammel Saab med hjulmutre som ikke engang Makita-en med det kraftigste dreiemomentet klarte å løsne.
BT170406 De fleste felgene vi ga oss i kast med var en lett match for alle maskinene, men vi kom borti en gammel Saab med hjulmutre som ikke engang Makita-en med det kraftigste dreiemomentet klarte å løsne.
AP170406 De fleste felgene vi ga oss i kast med var en lett match for alle maskinene, men vi kom borti en gammel Saab med hjulmutre som ikke engang Makita-en med det kraftigste dreiemomentet klarte å løsne.
AA170406 De fleste felgene vi ga oss i kast med var en lett match for alle maskinene, men vi kom borti en gammel Saab med hjulmutre som ikke engang Makita-en med det kraftigste dreiemomentet klarte å løsne.
VG170405 Men at det skulle bli en så bra match , hadde jeg kanskje ikke trodd.
DB170405 ¶ Barcelona's Uruguayan forward Luis Suarez ( C ) jumps to score during the Spanish league football match FC Barcelona vs Sevilla FC at the Camp Nou stadium in Barcelona on April 5, 2017.
SA170404 Jeg husker jeg satt i « Match of The Day»-studio ( som Fotballextra i Norge, journ.anm. ) og tenkte : ¶ - « Hvis vi vinner, så må jeg gå gjennom dette, dette er altså egoisten i meg som tenker, guttene som prøver dressene sine og forbereder seg til en cupfinale.
SA170404 Jeg husker jeg satt i « Match of The Day»-studio ( som Fotballextra i Norge, journ.anm. ) og tenkte : ¶ - « Hvis vi vinner, så må jeg gå gjennom dette, dette er altså egoisten i meg som tenker, guttene som prøver dressene sine og forbereder seg til en cupfinale.
DB170404 På en dobbeltside i dag fokuserer avisa BT på at Bendtner og Rosenborg er den perfekte match .
DB170404 BT I DAG : Avisa har snakket med eksperter som mener Bendtner og Rosenborg er den perfekte match .
AP170404 Jeg husker jeg satt i « Match of The Day»-studio ( som Fotballextra i Norge, journ.anm. ) og tenkte : ¶ - « Hvis vi vinner, så må jeg gå gjennom dette, dette er altså egoisten i meg som tenker, guttene som prøver dressene sine og forbereder seg til en cupfinale.
AP170404 Jeg husker jeg satt i « Match of The Day»-studio ( som Fotballextra i Norge, journ.anm. ) og tenkte : ¶ - « Hvis vi vinner, så må jeg gå gjennom dette, dette er altså egoisten i meg som tenker, guttene som prøver dressene sine og forbereder seg til en cupfinale.
VG170403 - Det laget blir tatt ut på onsdag, halvannen time før match .
VG170402 - Det var en ganske spesiell kamp å se og helt utrolig å se at Hytten i sin avskjedskamp kunne gi den unge Fernando Flores en så tett match .
VG170402 Game, set, match .
DB170402 Det ble en jevn match , men Walstad og laget hans hadde overtaket på skottene hele veien.
DB170401 Jeg tror ikke mange fra Molde gleder seg til første match . 4.
VG170331 Hun har følt at de tidligere bloggplattformene ikke har vært en match , sier Bakke.
DB170331 Snusprodusenten Swedish Match Norge er blant de som har protestert mot det nye utseende på tobakkspakningene, ved å lage sin egen etterligning av de standariserte snusboksene.
VG170329 On my way from @AndrineStolsmo and Birmingham to @AdaStolsmo and Lyon⚽️💨CL match tomorrow👍 http://t.co/vnoqO1bObw ¶
DB170327 Vi skal ikke bare se negativt på det, jeg syns vi gjør en bra match .
DB170327 ¶ Netherland's forward Arjen Robben reacts after losing the FIFA World Cup 2018 qualification football match between Bulgaria and Netherland in Sofia on March 25, 2017.
DB170327 - Endelig blir det match .
DB170325 LONDON ( Dagbladet ) : Så lenge Russland 2018 allerede ved ansettelsen ble nevnt som en liten mulighet har det sakte, men sikkert, vokst fram betydelige forventninger til det norske fotballandslagets første match med ny sjef.
DB170325 Vinen var en kurant match til både skrei og lam.
DB170324 I 2014 var hun blant debutantene på Bal des Débutantes i Paris, og ifølge Paris Match åpnet hun ballet sammen med pappa Jamie.
DB170324 - At Corinne er med på debutantballet i Paris fyller meg med stolthet, sa Foxx til Paris Match den gang.
DA170324 Jeg følte at dette kunne bli en god match for meg, sier han mellom munnfullene med lasagne.
VG170322 Jeg må bare prøve å tenke at det er en vanlig match .
VG170322 Hvis Ruud lykkes med taktikken, venter tyske Alexander Zverev ( 19 ) i neste match .
AP170321 Østers med granateple og ingefær er et av høydepunktene - det syrlige og lett søte mot den friske sjøsmaken i østersen er en glimrende match .
AA170321 Østers med granateple og ingefær er et av høydepunktene - det syrlige og lett søte mot den friske sjøsmaken i østersen er en glimrende match .
SA170320 Bendtners første ord etter overgangen : - Perfekt match mellom meg og Rosenborg ¶
AP170320 Bendtners første ord etter overgangen : - Perfekt match mellom meg og Rosenborg ¶
VG170317 Øya skal være en god match for deg som ikke er lysten på store all inclusive-resorter, for her bor man gjerne heller på mindre boutique-hoteller.
DB170317 GOD MATCH : Anniken er i dag sammen med Anders Gran.
VG170316 - For oss er det en perfekt match med bikini, undertøy og « Paradise ».
DB170316 Samset hadde en relativt lett match både i studio og i avisspaltene etterpå.
DA170316 I kvartfinalen møtte Mike Brandasus lag Manglerud Star, som viste seg å bli lett match for de sylferske seriemesterne.
DB170315 GOD MATCH : Anniken er i dag sammen med Anders Gran.
SA170312 Fredag venter en ny treningskamp mot Ranheim, som etter alt å dømme blir Rosenborgs siste match før mesterfinalen mot Brann som spilles i Bergen 29. mars.
AP170312 Fredag venter en ny treningskamp mot Ranheim, som etter alt å dømme blir Rosenborgs siste match før mesterfinalen mot Brann som spilles i Bergen 29. mars.
VG170311 Til ettermiddagens match tror vi Pep Guardiola igjen vil mønstre et noenlunde sterkt startlag - som han har gjort i tidligere FA-cuprunder i vinter.
VG170310 Fire forskjellige hovedtrenere, 20 spillere ut og 13 nye inn, hvor fire av dem var nøkkelkjøp i januar, men som alle var langt unna « match fitness ».
DB170310 ¶ Marseille's Dimitri Payet applauds supporters after the League One soccer match between Marseille and Paris Saint-Germain, at the Velodrome Stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Feb. 26, 2017.
SA170308 | Bendtners første ord etter overgangen : - Perfekt match mellom meg og Rosenborg ¶
SA170308 Nicklas er en perfekt match .
FV170308 | Bendtners første ord etter overgangen : - Perfekt match mellom meg og Rosenborg ¶
FV170308 Nicklas er en perfekt match .
DA170308 Maiken Caspersen Falla røyk ut allerede i prologen, deretter forsvant Marit Bjørgen i kvartfinalen og i finalen fikk Stina Nilsson enkel match .
DA170308 Vi har hatt mange samtaler, og gjennom samtalene vi har hatt, så har han overbevist oss om at dette er en perfekt match .
DA170308 - Nicklas er en perfekt match for oss.
AP170308 | Bendtners første ord etter overgangen : - Perfekt match mellom meg og Rosenborg ¶
AP170308 Nicklas er en perfekt match .
DB170307 Når Bennett er på hjulet mitt og det er litt motvind, blir det lett match for ham.
VG170306 West Ham endte opp med 1-1 borte mot Watford sist, og har tapt kun én match på seks seneste.
VG170306 - Det var en tøff match .
SA170306 Der går trolig fredagens match også.
FV170306 Der går trolig fredagens match også.
DB170306 ¶ PASSER GODT : Pål André Helland mener Rosenborg og Vegard Forren er en perfekt match for hverandre.
DB170306 De har kanskje vært kortvarige, svært diskrete, eller de to kjendisene har utgjort et noe umake par - framfor å være en « match made in heaven ».
DB170305 De har kanskje vært kortvarige, svært diskrete, eller de to kjendisene har utgjort et noe umake par - framfor å være en « match made in heaven ».
VG170304 Woodley ville ha en ny match , bare ikke den naturlige og vanskelige matchen.
VG170303 Resten ble lett match for Terje Langli, Vegard Ulvang og Bjørn Dæhlie.
DB170303 Jeg tror Matvejeva og jeg kan være en perfekt match .
DA170302 - Nei, det ville vært for enkel match .
DB170301 Hun kunne sitte skuffet i møte med en fyr, komme seg hjem fortest mulig, for så å fortsette letingen etter den perfekte match .
VG170228 Vålerengas formutvikling siden jul gir ikke grunn til å tro at det vil bli lett match , selv om Norges mestvinnende klubb har en veldig god playoff-statistikk mot Asker-laget.
VG170228 - Vi har hatt en liten downperiode og håpet på en bra match i dag.
VG170228 - Det var en bra mentalt gjennomført match .
DB170226 - Vipper Gabbiadini ned fra tronen som « man of the match », mente Bengt Eriksen om det kraftfulle hodestøtet som ga José Mourinho sitt første trofé med Manchester United.
DB170226 - Vipper Gabbiadini ned fra tronen som « man of the match », mente Bengt Eriksen om det kraftfulle hodestøtet som ga José Mourinho sitt første trofé med Manchester United.
DB170226 Virker dette som en reell match så spør om du kan sende CV-en direkte til vedkommende.
DB170225 15, 2017 file photo, Sevilla's players celebrate after winning their La Liga soccer match against Real Madrid at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium, in Seville, Spain.
DB170224 ¶ Lett match for The First Lady av boksing.
SA170223 | Tertnes ble ingen « enkel match » for sølvjaktende Glassverket ¶
DB170223 - Det er mye følelser innblandet i en så stor match .
DA170223 Motormessig blir det nok mest ideelt når bilen snart får både diesel og bensin med ytelser midt på 200-tallet, det virker som en perfekt match i en bil som dette.
BT170223 | Tertnes ble ingen « enkel match » for sølvjaktende Glassverket ¶
DB170222 ¶ FIGHT : Cecilia Brækhus og Klara Svensson brøt nesten ut i slosskamp før fredagens match i Oslo Spektrum Foto : Christian Roth Christensen / Dagbladet ¶
DB170222 Lett match for The First Lady av boksing. 14 millioner i Lotto-potten på lørdag ¶ fra norsk tipping ¶
SA170219 Foreløpig er ikke han og VM en god match .
FV170219 Foreløpig er ikke han og VM en god match .
DA170219 Bailey ble derimot lett match for Bø i sporet.
AP170219 Foreløpig er ikke han og VM en god match .
DB170214 VINNERSKALLEN : Lothepus fra Odda hadde lett match under Farmen Kjendis.
DB170214 Han var skarpest da det gjaldt som mest i finalen, og med tanke på hvem han konkurrerte mot var dette egentlig lett match , selv om han ble sliten, fordi han er og blir en vinnerskalle.
SA170212 - Det ble en fin match hvor jeg ser en del av hvordan vi ønsker å framstå offensivt og defensivt.
VG170211 Som denne fortellingens vinglete Samantha Fox er hun en god match .
SA170211 - Jeg forventer at det blir en jevn match slik som det ble i fjor da vi møtte dem.
DB170211 Men tv og barnebøker er visst langt fra noen match made in heaven.
BT170211 - Jeg forventer at det blir en jevn match slik som det ble i fjor da vi møtte dem.
AP170211 - Jeg forventer at det blir en jevn match slik som det ble i fjor da vi møtte dem.
AA170210 Does this not sound like a match made in heaven ?
VG170209 Det tøylesløse Berlin anno 1930-tallet - datidens « sex and drugs and rockn´roll » - og de mørke politiske krefters ankomst, har vist seg å være en god match siden musikalen så dagens lys på 1960-tallet.
DN170209 Lett tysk match
DB170208 Katalanerne hadde med seg en 2-1-seier fra bortekampen på Vicente Calderon, men returoppgjøret på Camp Nou skulle ikke være en enkel match for Messi og co.
VG170207 Til kveldens match tror vi Roma bør være klare for å slå tilbake etter 2-3-bortetapet for Sampdoria forrige helg.
VG170205 Man of the match , @ManCity's Gabriel Jesus 53 touches 37 passes, 3 chances created 4 shots, 3 on target 2 goals in... http://t.co/alQ51LWMNw ¶
VG170205 - Jeg føler jeg tar steg for hver match , er den oppløftende beskjeden fra den kreative midtbanespilleren.
VG170204 Til dagens match er Bóveda ( f ) friskmeldt.
FV170204 listen to speakers during a rally at the end of a protest match on Whitehall in London Foto : Matt Dunham / AP / NTB scanpix I Paris møtte rundt tusen mennesker opp for å demonstrere mot Donald Trump og hans politikk.
SA170202 Generelt er det viktig at klubben holder fokus på hva man faktisk kan tilby, slik at det blir en match med spillerens forventninger.
SA170201 Positiv : Matthias Vilhjalmsson ( 30 ) tror Lars Lägerback og Norge er en god match .
SA170201 30-åringen tror at Norge og Lagerbäck er en god match .
AP170201 Positiv : Matthias Vilhjalmsson ( 30 ) tror Lars Lägerback og Norge er en god match .
AP170201 30-åringen tror at Norge og Lagerbäck er en god match .
SA170129 Han er en spiller som kan ha mange sprinter i løpet av en match , så han ser absolutt bra ut, sier Gaute Helstrup.
AP170129 Han er en spiller som kan ha mange sprinter i løpet av en match , så han ser absolutt bra ut, sier Gaute Helstrup.
DB170126 I mange land brukes algoritmer til å matche organer, slik at hver og en som trenger organer ikke er avhengig av å finne en perfekt match .
SA170125 For lett match
SA170125 - Jeg gir Daniel litt for lett match i 1. omgang.
DB170125 - Jeg gir Daniel litt for lett match i 1. omgang.
DB170125 Det får Northug til å reagere ¶ ¶ epa05742265 Martin Odegaard during the Dutch Eredivisie match between PSV Eindhoven vs SC Heerenveen in Eindhoven, Netherlands, 22 January 2017.
BT170125 For lett match
BT170125 - Jeg gir Daniel litt for lett match i 1. omgang.
AP170125 For lett match
AP170125 - Jeg gir Daniel litt for lett match i 1. omgang.
SA170122 Dette var en stor match av oss.
FV170122 Dette var en stor match av oss.
BT170122 Dette var en stor match av oss.
AP170122 Dette var en stor match av oss.
DB170121 | Winter classic : 12500 tilskuere sørget for hjemmeseier i en match bortelaget vant 3-0 ¶
DB170121 | Winter classic : 12500 tilskuere sørget for hjemmeseier i en match bortelaget vant 3-0 ¶
DB170121 | Winter classic : 12500 tilskuere sørget for hjemmeseier i en match bortelaget vant 3-0 ¶
DB170121 | Winter classic : 12500 tilskuere sørget for hjemmeseier i en match bortelaget vant 3-0 ¶
DB170121 | Winter classic : 12500 tilskuere sørget for hjemmeseier i en match bortelaget vant 3-0 ¶
DB170121 | Winter classic : 12500 tilskuere sørget for hjemmeseier i en match bortelaget vant 3-0 ¶
DB170121 | Winter classic : 12500 tilskuere sørget for hjemmeseier i en match bortelaget vant 3-0 ¶
DB170121 | Winter classic : 12500 tilskuere sørget for hjemmeseier i en match bortelaget vant 3-0 ¶
DB170121 | Winter classic : 12500 tilskuere sørget for hjemmeseier i en match bortelaget vant 3-0 ¶
DB170121 | Winter classic : 12500 tilskuere sørget for hjemmeseier i en match bortelaget vant 3-0 ¶ ¶
DB170121 | Winter classic : 12500 tilskuere sørget for hjemmeseier i en match bortelaget vant 3-0 ¶
DB170121 | Winter classic : 12500 tilskuere sørget for hjemmeseier i en match bortelaget vant 3-0 ¶
DB170121 | Winter classic : 12500 tilskuere sørget for hjemmeseier i en match bortelaget vant 3-0 ¶
DB170121 | Winter classic : 12500 tilskuere sørget for hjemmeseier i en match bortelaget vant 3-0 ¶
DB170121 | Winter classic : 12500 tilskuere sørget for hjemmeseier i en match bortelaget vant 3-0 ¶
DB170121 | Winter classic : 12500 tilskuere sørget for hjemmeseier i en match bortelaget vant 3-0 ¶
DB170121 | Winter classic : 12500 tilskuere sørget for hjemmeseier i en match bortelaget vant 3-0 ¶
DB170121 | Winter classic : 12500 tilskuere sørget for hjemmeseier i en match bortelaget vant 3-0 ¶
DB170121 | Winter classic : 12500 tilskuere sørget for hjemmeseier i en match bortelaget vant 3-0 ¶
DB170121 | Winter classic : 12500 tilskuere sørget for hjemmeseier i en match bortelaget vant 3-0 ¶
DB170121 | Winter classic : 12500 tilskuere sørget for hjemmeseier i en match bortelaget vant 3-0 ¶
DB170121 | Winter classic : 12500 tilskuere sørget for hjemmeseier i en match bortelaget vant 3-0 ¶
DB170121 | Winter classic : 12500 tilskuere sørget for hjemmeseier i en match bortelaget vant 3-0 ¶
DB170121 | Winter classic : 12500 tilskuere sørget for hjemmeseier i en match bortelaget vant 3-0 ¶
DB170121 ¶ BRA MATCH : Kristian Bjørnsen jubler etter scoring mot Makedonia.
DB170121 | Winter classic : 12500 tilskuere sørget for hjemmeseier i en match bortelaget vant 3-0 ¶
DB170121 | Winter classic : 12500 tilskuere sørget for hjemmeseier i en match bortelaget vant 3-0 ¶
DB170121 | Winter classic : 12500 tilskuere sørget for hjemmeseier i en match bortelaget vant 3-0 ¶ ¶
DB170121 | Winter classic : 12500 tilskuere sørget for hjemmeseier i en match bortelaget vant 3-0 ¶
DB170121 | Winter classic : 12500 tilskuere sørget for hjemmeseier i en match bortelaget vant 3-0 ¶
DB170121 | Winter classic : 12500 tilskuere sørget for hjemmeseier i en match bortelaget vant 3-0 ¶
DB170120 | Winter classic : 12500 tilskuere sørget for hjemmeseier i en match bortelaget vant 3-0 ¶
SA170119 Straks Japan var feid av banen, ble blikket rettet mot neste match - og da handlet det mye om mannen alle frykter, storscoreren Kiril Lazarov.
FV170119 Straks Japan var feid av banen, ble blikket rettet mot neste match - og da handlet det mye om mannen alle frykter, storscoreren Kiril Lazarov.
DB170119 Gjør de ikke som han sier, så spiller de ikke neste match .
BT170119 Straks Japan var feid av banen, ble blikket rettet mot neste match - og da handlet det mye om mannen alle frykter, storscoreren Kiril Lazarov.
AP170119 Straks Japan var feid av banen, ble blikket rettet mot neste match - og da handlet det mye om mannen alle frykter, storscoreren Kiril Lazarov.
DB170118 Iversen om Northug : - Vi er en bra match
DB170118 Det var en bra match .
DB170116 Det var en tøff match som utspilte seg i den franske byen Nantes i går.
SA170114 En utrolig match der vi står godt i servemottak, i blokk og angreper bra i tillegg.
BT170114 En utrolig match der vi står godt i servemottak, i blokk og angreper bra i tillegg.
AP170114 En utrolig match der vi står godt i servemottak, i blokk og angreper bra i tillegg.
SA170113 Nå tror han på en jevn match mot amerikanske Opelka.
AP170113 Men senteret tok kontakt med etterforskere og Mobley ga fra seg DNA for å sjekke om det var match .
AP170113 Nå tror han på en jevn match mot amerikanske Opelka.
DB170112 Vi kan ikke bomme like mye i neste match , og vi må bli bedre.
DB170111 Mer enn 80 prosent av dem som melder seg inn i programmet finner en match .
DN170108 Ved å kartlegge den enkelte ansattes kompetanse satt opp mot bedriftens kompetansebehov, kan man med et skinn av objektivitet avklare om dette er en god match fremover.
DB170108 ¶ PROTESTPAKKER : Slik ser pakkene til Nick & Johnny Green Ice ut, når Swedish Match vil protestere mot de nye standardpakkene som snart inntar Norge.
DB170108 Vi tror ikke forbruket av snus vil endre seg som følge av anonyme forpakninger, men grensehandelen som allerede er stor vil nok øke, svarer Hammer i Swedish Match .
DB170108 Pakkene er en protestaksjon mot de nye snuspakkene, fra snusprodusenten Swedish Match .
DB170108 Når dere i Swedish Match nå går mot disse nye pakkene, bekrefter vel bare dette at dere også tror at pakkene faktisk får ønsket effekt ?
DB170108 Motargumentet til Swedish Match er nemlig ikke fallende salg, men at de nye pakkene er forbrukerfientlige.
DB170108 - Swedish Match har én visjon : en verden uten sigaretter.
DB170108 - Boksen er laget for å vise forbrukerne at viktig forbrukerinformasjon forsvinner, forklarer administrerende direktør Geir Hammer i Swedish Match Norge til Dinside.
AP170106 Brede smil : Kåre Ingebrigtsen mener RBK og Jacob Rasmussen er en perfekt match .
SA170104 Om det er en god match for både klubb og spiller er det en veldig fin mulighet, sier Ingebrigtsen.
SA170104 - Hva er det som gjør Glimt til en god match med Steiring ?
AP170104 Om det er en god match for både klubb og spiller er det en veldig fin mulighet, sier Ingebrigtsen.
AP170104 - Hva er det som gjør Glimt til en god match med Steiring ?
DB170103 Our final session ahead of tomorrow's match 🆚 @SevillaFC is now underway!#HalaMadrid http://t.co/YBrimSsppo ¶
DB170102 - Det trengs et mirakel til fra Paul Clement om han skal redde Swansea, sier Shearer på BBCs program « Match of the Day ».
BT170102 250.000 innbyggere i en kommune med spredte boområder som Åsane og Fana burde være lett match .
AP161212 - Høyskolen Kristiania og Westerdals Oslo ACT har relaterte utdanningstilbud og er en god strategisk match .
AP160813 - Hvis Leicester vinner Premier League skal jeg ta første Match of The Day-sending, ( engelsk Premier League-program, journ. anm ) neste sesong i underbuksa.
AP160809 Heldigvis ble jeg koblet til Bjørn, som hadde et lokale ment for nettopp ølproduksjon, og vi ble en god match , sier Arnesen.
AP160627 - Vi har invitert Holmar og kona hjem til oss, og skal kose oss med match .
AP160615 Flere mål ble det ikke trass i stort russisk press, og med 2-1 står Slovakia med en seier og ett tap så langt i EM, mens Russland er ille ute før siste match mot Wales.
AP160607 Den russiske olympiske komitéen ( ROK ) bekreftet antallet, og den russiske statseide TV-kanalen Match publiserte en liste over navnene.
AP160527 Den russiske statseide kanalen Match har lekket navnene på de 14 som nå er avslørt etter Beijing-OL.
SA160525 ROK har ennå ikke offentliggjort navnene på de 14 avslørte, men den russiske statseide TV-kanalen Match har publisert navnene.
SA160525 Dette er navnene på utøverne som Match offentliggjør.
AP160525 ROK har ennå ikke offentliggjort navnene på de 14 avslørte, men den russiske statseide TV-kanalen Match har publisert navnene.
AP160525 Dette er navnene på utøverne som Match offentliggjør.
AP160525 Han gjør en fantastisk match , sier Flovik fornøyd til iTromsø.
AP160525 - Fantastisk match
AP160524 Ifølge Match TV, som har fått tak i navnene, omfatter sølvvinnerne spydkaster Maria Abakumova, stafettløperne ( 4 x 400 meter ) Anastasia Kapatsjinskaja og Tajana Firova, og vektløfter Maria Sjainova.
AP160524 - Jeg er like sjokkert som alle andre, sa Tsjitsjerova tirsdag ifølge Match TV.
AP160518 - Kan Celtic og Ajer bli en god match , tror du ?
AP160516 Vi spiller en strålende match i 75 minutter.
AP160510 Han skal også ha oppholdt seg i Molenbeek, bydelen i Brussel der flere av terroristene kom fra, ifølge Paris Match .
AP160510 Han skal også ha oppholdt seg i Molenbeek, bydelen i Brussel der flere av terroristene kom fra, ifølge Paris Match .
AP160507 Samtidig synes jeg keeperen deres gjøre en fantastisk match .
AP160504 Det er ingen god match , og i tillegg er han en nokså middelmådig keeper.
AP160501 Lineker må trolig lede en Match of the Day-sending i trusen.
AP160406 - Vi er i en situasjon med total miss match mellom tilbud og etterspørsel.
AP160403 - Vi må bare begynne med neste match og prøve å vinne den, sier Laumann Ylven.
DA160324 Resultatet - « Match Stick Girl » - viste seg å bli en stor suksess, den ble kåret til en av månedens beste filmer av New York Times, og karrieren fikk en pangstart.
SA160316 MIX & MATCH : Kjøkkenbordet er opprinnelig fra England, og Randi Hofstad Spieler fikk kjøpt det av noen som ikke hadde plass til det i sitt nye hjem.
AP160316 MIX & MATCH : Kjøkkenbordet er opprinnelig fra England, og Randi Hofstad Spieler fikk kjøpt det av noen som ikke hadde plass til det i sitt nye hjem.
AP160309 Men den gang fant de ingen match i sine registre.
AP160304 Sveriges trener Pia Sundhage hadde på forhånd plukket seg ut 19-årige Cecilie som Norges svakeste punkt før onsdagens match .
AP160224 Noen få har likt meg, men så har samtlige fjernet meg som match før jeg har kommet så langt at jeg faktisk har kommet i kontakt med dem.
AP160203 Vi har funnet en « match » i Bernie ! ropte en kvinne.
AP160126 Det tror Karabatic er en god match .