DB171023 Den eneste som måtte svare på kritiske spørsmål var kunnskapsminister Henrik Asheim.
DB171020 ¶ SANG : Kunnskapsminister Henrik Asheim sier det er en misforståelse at sangen skal ut av skolen.
DB171020 Skal grunnskolen framleis synge lite og dårleg, kunnskapsminister ?
DB171020 Henrik Asheim er kunnskapsminister fram til Thorbjørn Røe Isaksen er tilbake fra pappaperm.
DA171020 De fleste venter at Trine Skei Grande blir kunnskapsminister hvis hun vil.
DA171020 De fleste venter at Trine Skei Grande blir kunnskapsminister hvis hun vil.
DA171020 SUPERVIKAR : Stortingsrepresentant Henrik Asheim ( H ) bruker sine ti vikaruker som kunnskapsminister godt.
DA171020 Midtveis i et ti ukers vikariat som kunnskapsminister , har Henrik Asheim ( H ) kastet seg hodestups inn i vanskelige debatter - ikke minst den om vold i Oslo-skolen.
VG171019 Kunnskapsminister Henrik Asheim ( H ) sier at å skaffe flere læreplasser har vært et av hovedmålene med regjeringens satsing på yrkesfag.
SA171019 Vikarierende kunnskapsminister Henrik Asheim mener KrF og de andre partiene som ønsker en lærernorm bør snu etter at nye tall viser at det er de største og mest « skoleflinke » kommunene som vil tjene mest på en norm.
BT171015https://www.bt.no/btmeninger/debatt/i/5Pnem/Folg-med-oss_-minister Vi håper institusjonene tar dette ansvaret, men vil oppfordre en ny kunnskapsminister til å følge dem tett.
BT171015https://www.bt.no/btmeninger/debatt/i/5Pnem/Folg-med-oss_-minister I januar i år la kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen frem stortingsmeldingen om kvalitet i høyere utdanning, og før sommeren ble kirke-, utdannings- og forskningskomiteens innstilling vedtatt i Stortinget.
DA171013 Kunnskapsminister Henrik Asheim ( H ) forklarer bakgrunnen for økningen slik : ¶
DA171013 Kunnskapsminister Henrik Asheim ( H ) forklarer bakgrunnen for økningen slik : ¶
VG171012 TOPPMØTE : Kunnskapsminister Henrik Aasheim innkalte til hastemøte om skolevold.
VG171012 Samtidig som de tre satt i tingretten, holdt kunnskapsminister Henrik Asheim et topptungt hastemøte om problemene med vold i Osloskolen.
DB171012 ¶ FEIL : - Det stemmer ikke at regjeringen vil ha sang ut av skolen, skriver fungerende kunnskapsminister Henrik Ssheim i dette svare.
DB171012 De enorme gevinstene fikk i forrige uke kunnskapsminister Henrik Asheim til å varsle en gjennomgang av reguleringen av barnehagemarkedet.
DA171012 Samtidig ser vi en ganske dramatisk utvikling som fort kan forsterke seg om vi ikke tar grep for å inkludere alle elever på en enda bedre måte, sier konstituert kunnskapsminister Henrik Asheim.
DA171012 Etter møtet pekte kunnskapsminister Henrik Asheim særlig på tre tiltak : ¶
DA171012 - I dag er det rett og slett for vanskelig å utvise elever som utgjør en alvorlig trussel på skolen - selv i tilfeller der rektor mener det er nødvendig, bekrefter konstituert kunnskapsminister Henrik Asheim ( H ), som selv tok initiativ til gårsdagens toppmøte om Osloskolen.
AP171012https://www.aftenposten.no/norge/i/ebppM/Foreldre-flest-ma-betale-litt-mer-for-barnehage-Men-de-far-okt-kvalitet-tilbake_-ifolge-kunnskapsministeren - Regjeringen foreslår en moderat økning i maksimalprisen, blant annet for å kunne satse på viktige kvalitetstiltak på barnehage, sier kunnskapsminister Henrik Asheim, og nevner spesielt økt andel barnehagelærere.
AP171012https://www.aftenposten.no/norge/i/ebppM/Foreldre-flest-ma-betale-litt-mer-for-barnehage-Men-de-far-okt-kvalitet-tilbake_-ifolge-kunnskapsministeren Kunnskapsminister Henrik Asheim ( H ) understreker at økningen i makspris for barnehage ikke vil gå ut over dem med lav inntekt.
VG171011 STORMØTE : Fungerende kunnskapsminister Henrik Asheim inviterte en rekke sentrale personer i regjering, politi og Oslo kommune til hastemøtet om vold og trusler på skolene i Oslo.
VG171011 Onsdag deltok hun på møtet om saken med både kunnskapsminister Henrik Asheim, integreringsminister Sylvi Listhaug, politisk ledelse i Oslo kommune, utdanningsetaten i Oslo og politiet.
DB171011 | Regjeringen vil åpne for dobbelt statsborgerskap ¶ ¶ 300 EKSTRA MILLIONER : Kunnskapsminister Henrik Asheim får 300 millioner kroner friske kroner til tidlig innsats..
DB171011 Det opplyser vikarierende kunnskapsminister Henrik Asheim ( Høyre ) i en smakebit fra statsbudsjettet, dagen før dagen.
DB171011 ¶ MÅ FINNE PENGER : Fungerende kunnskapsminister Henrik Asheim.
DB171011 Fungerenende kunnskapsminister Henrik Asheim ( H ) har ingen problemer med å svelge unna kritikken i NRKs reportasje, han lover bot og bedring.
DA171011 Vi skal bli orientert om situasjonen og snakke om hvordan vi kan bistå hverandre for å bedre den, sier vikarierende kunnskapsminister Henrik Asheim.
DA171011 Når hun i dag møter konstituert kunnskapsminister Henrik Asheim ( H ), justisminister Per-Willy Amundsen ( Frp ) og innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) til et hastemøte sammen med 16 andre skole-, politi- og justistopper i Kunnskapsdepartementet, er det for å diskutere situasjonen i Osloskolen.
DA171011 Konstituert kunnskapsminister Henrik Asheim ( H ) karakteriserte forrige uke situasjonen på Stovner videregående skole i Oslo som « fullstendig uakseptabel » og innkalte flere statsråder og alle relevante etater til krisemøte onsdag 11. oktober.
DA171011 * Konstituert kunnskapsminister Henrik Asheim har innkalt til krisemøte om situasjonen etter at det toppet seg på Stovner videregående skole rett før høstferien da rektor Terje Wold varslet om at han ikke lenger kunne ta ansvar for elevenes og lærernes sikkerhet.
DA171011 - Tidlig innsats er blitt et honnørord, men med dette iverksetter vi konkrete tiltak for nettopp tidlig innsats, sier kunnskapsminister Henrik Asheim ( H ) til Dagbladet.
DA171011 Kunnskapsminister Henrik Asheim ( H ).
AP171011https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/A67zA/Her-er-20-lekkasjer-fra-neste-ars-statsbudsjett Også kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen hadde spanderbuksene på i valgkampen.
AP171011https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/A67zA/Her-er-20-lekkasjer-fra-neste-ars-statsbudsjett - Tidlig innsats er blitt et honnørord, men med dette iverksetter vi konkrete tiltak for nettopp tidlig innsats, sier kunnskapsminister Henrik Asheim ( H ) onsdag til Dagbladet.
AP171011https://www.aftenposten.no/norge/i/Qd2QJ/Hastemote-om-skolevold-i-Oslo-skolen-hos-kunnskapsministeren Strengere reaksjoner som straff og utvisning er blant tiltakene som vikarierende kunnskapsminister Henrik Asheim ( H ) vil se nærmere på etter onsdagens topptunge krisemøte om vold og uro i Oslo-skolen.
AP171011https://www.aftenposten.no/norge/i/Qd2QJ/Hastemote-om-skolevold-i-Oslo-skolen-hos-kunnskapsministeren Integreringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) og justisminister Per-Willy Amundsen ( Frp ) i samtale med fungerende kunnskapsminister Henrik Asheim ( H ).
AA171011 Hvordan gjøre hverdagen for elever i Oslo-skolen tryggere ? Kunnskapsminister Henrik Asheim ( H ) vil ha svar.
AA171011 - Tidlig innsats er blitt et honnørord, men med dette iverksetter vi konkrete tiltak for nettopp tidlig innsats, sier kunnskapsminister Henrik Asheim ( H ) til Dagbladet.
VG171009 Konstituert kunnskapsminister Henrik Asheim kan ikke hvile før han vet at han har gjort alt han kan for at « jævla homo » ikke skal være et av skolegårdenes mest brukte skjellsord.
DB171009 Kunnskapsminister Henrik Asheim, regjeringens nest yngste medlem, ventet på å lese opp beretningen om rikest tilstand.
SA171006 Konstituert kunnskapsminister , Henrik Asheim, har uttalt at mobbing ved enkelte skoler i lang tid er blitt bagatellisert.i ¶
FV171006https://www.fvn.no/familieogoppvekst/Skoleforsker-Disse-mobbetiltakene-fungerer-10639b.html Konstituert kunnskapsminister , Henrik Asheim, har uttalt at mobbing ved enkelte skoler i lang tid er blitt bagatellisert.
DB171006 Konstituert kunnskapsminister , Henrik Asheim, la også ut en video på Kunnskapsdepartementets Facebook-siden, hvor han syngende forklarer at de ikke skal fjerne sangen fra skolen.
DA171006 Følg Dagsavisen Oslo på Facebook ! Kunnskapsminister Henrik Asheim ( H ) responderte med å kalle situasjonen « fullstendig uakseptabelt », og innkalte alle relevante etater til et krisemøte onsdag 11. oktober.
BT171006https://www.bt.no/familieogoppvekst/Skoleforsker-Disse-mobbetiltakene-fungerer-10639b.html Konstituert kunnskapsminister , Henrik Asheim, har uttalt at mobbing ved enkelte skoler i lang tid er blitt bagatellisert.
AP171006https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Skoleforsker-Disse-mobbetiltakene-fungerer-10639b.html Konstituert kunnskapsminister , Henrik Asheim, har uttalt at mobbing ved enkelte skoler i lang tid er blitt bagatellisert.
VG171005 I sin stab av rådgivere har han blant andre tidligere NRK-korrespondent og - programleder Hans-Wilhelm Steinfeld og Roger Sandum som lenge var tidligere kunnskapsminister Kristin Halvorsens ( SV ) rådgiver og statssekretær.
AP171005https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/bRPbB/Kunnskapsministeren-vil-sjekke-pengestrommen-i-private-barnehager | Kunnskapsministeren vil sjekke pengestrømmen i private barnehager ¶ Kunnskapsminister Henrik Asheim ( H ) vil gå de private barnehagene nærmere etter i sømmene.
AP171005https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/bRPbB/Kunnskapsministeren-vil-sjekke-pengestrommen-i-private-barnehager For at barnehagesektoren skal ha legitimitet må den kontrolleres bedre, mener kunnskapsminister Henrik Asheim ( H ).
AP171005https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/2EWj4/Det-er-farlig-a-avfeie-voldsokningen-i-norsk-skole-som-enkelthendelser--Henrik-Asheim Henrik Asheim, kunnskapsminister .
VG171004 Oslos skolebyråd er sammen med blant annet politiet, Utdanningsforbundet og Elevorganisasjonen invitert til et møte med fungerende kunnskapsminister Henrik Asheim ( H ) for å drøfte volds- og trusselbildet i Osloskolene neste uke.
DN171004 - Barnehagesektoren har utviklet seg kraftig de siste årene, og jeg mener derfor det er på tide med en grundig gjennomgang av reguleringene i sektoren, sier Kunnskapsminister Henrik Asheim ( H ) Foto : Gorm K.
AA171003 Vi har fremdeles ulike syn, men det er nyttig å høre detaljene bak KS' tankegang, sier konstituert kunnskapsminister Henrik Asheim ( H ) til NTB.
AA171003 I pressemeldinga uttaler kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen at læreplanen « beskriv dei verdiane vi skal ha i skolen i framtida ».
VG171002 Fungerende kunnskapsminister Henrik Asheim ( H ), innkalte til hastemøte samme dag som Stovner-rektoren varslet om utrygge arbeidsforhold for elever og lærere på skolen.
AP170930https://www.aftenposten.no/norge/i/KdK1M/Gir-seksualundervisningen-i-skolen-strykkarakter Ungdomsklinikken Sex og samfunn, barneombud Anne Lindboe og fungerende kunnskapsminister Henrik Asheim mener mye kan gjøres med dagens seksualundervisning.
AP170930https://www.aftenposten.no/norge/i/KdK1M/Gir-seksualundervisningen-i-skolen-strykkarakter Fungerende kunnskapsminister Henrik Asheim ( H ).
AP170930https://www.aftenposten.no/norge/i/KdK1M/Gir-seksualundervisningen-i-skolen-strykkarakter - Skolen har ikke tatt inn over seg de utfordringene dagens ungdom møter, fastslår fungerende kunnskapsminister Henrik Asheim ( H ).
VG170928 Vi ønsker nå å klatre ut av skyttergraven og strekke ut en hånd til denne fortvilte rektoren, sier konstituert kunnskapsminister Henrik Asheim ( H ) til VG.
VG170928 KALLER INN TIL HASTEMØTE : Konstituert kunnskapsminister Henrik Asheim ( H ) anser situasjonen ved Stovner videregående skole i Oslo som prekær, og har kalt inn til et hastemøte om situasjonen.
DB170928 Konstituert kunnskapsminister Henrik Asheim er sjokkert over situasjonen og kaller nå inn til krisemøte om saken, melder NTB.
DB170928 ¶ ØNSKER HASTEMØTE : Konstituert kunnskapsminister Henrik Asheim.
DB170928 Konstituert kunnskapsminister Henrik Asheim ( H ) er sjokkert over situasjonen ved Stovner videregående skole i Oslo og kaller nå inn til hastemøte om saken.
DB170928 ¶ SJOKKERT : Konstituert kunnskapsminister , Henrik Asheim, innkaller til hastemøte om situasjonen ved Stovner videregående skole i Oslo.
DA170928 Vi må reagere raskt, sier kunnskapsminister Henrik Asheim om den siste tidens volds- og trusselhendelser i Osloskolen.
DA170928 Slik betegner kunnskapsminister Henrik Asheim situasjonen på Stovner videregående skole etter gårsdagens oppslag i Dagsavisen.
DA170928 Konstituert kunnskapsminister Henrik Asheim ( H ) kaller inn til hastemøte om situasjonen ved Stovner videregående skole.
AP170928https://www.aftenposten.no/norge/i/yQbne/Asheim-kaller-inn-til-hastemote-om-osloskole Konstituert kunnskapsminister Henrik Asheim ( H ).
AP170928https://www.aftenposten.no/norge/i/yQbne/Asheim-kaller-inn-til-hastemote-om-osloskole Konstituert kunnskapsminister Henrik Asheim ( H ) er sjokkert over situasjonen ved Stovner videregående skole i Oslo og kaller inn til hastemøte.
AA170928 Konstituert kunnskapsminister Henrik Asheim ( H ) er sjokkert over situasjonen ved Stovner videregående skole i Oslo og kaller nå inn til hastemøte om saken.
AA170928 En ordning med regionale mobbeombud skal etter planen sjøsettes neste skoleår, varsler kunnskapsminister Henrik Asheim ( H ).
AA170928 | Ap reagerer på at kunnskapsministeren går inn i skolevoldssak i Oslo ¶ Kunnskapsminister Henrik Asheim ( H ) kaller inn til hastemøte etter voldshendelser ved Stovner videregående.
SA170927 Konstituert kunnskapsminister , Henrik Asheim, uttalte tirsdag at det er en fallitterklæring for skolene at mobbesaker havner hos politiet.
FV170927https://www.fvn.no/familieogoppvekst/Barneombudet--Mange-skoler-har-en-slett-oppfolging-i-mobbesaker-10291b.html Konstituert kunnskapsminister , Henrik Asheim, uttalte tirsdag at det er en fallitterklæring for skolene at mobbesaker havner hos politiet.
DA170927 For to uker siden underskrev dessuten kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) og hans kinesiske statsrådskollega Wan Gang en avtale om nærmere forskningssamarbeid mellom Norge og Kina.
DA170927 Konstituert kunnskapsminister Henrik Asheim understreker viktigheten av å ha en skole som inkluderer alle elevene.
DA170927 Kunnskapsminister Henrik Asheim ( H ) sier langt flere jenter enn gutter fullfører, og at mange av de unge førstegenerasjonsinnvandrerne dropper ut.
BT170927https://www.bt.no/familieogoppvekst/Barneombudet--Mange-skoler-har-en-slett-oppfolging-i-mobbesaker-10291b.html Konstituert kunnskapsminister , Henrik Asheim, uttalte tirsdag at det er en fallitterklæring for skolene at mobbesaker havner hos politiet.
AP170927https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Barneombudet--Mange-skoler-har-en-slett-oppfolging-i-mobbesaker-10291b.html Konstituert kunnskapsminister , Henrik Asheim, uttalte tirsdag at det er en fallitterklæring for skolene at mobbesaker havner hos politiet.
AA170927 Kunnskapsminister Henrik Asheim ( H ) sier langt flere jenter enn gutter fullfører, og at mange av de unge førstegenerasjonsinnvandrerne dropper ut.
SA170926https://www.aftenbladet.no/familieogoppvekst/Kunnskapsministeren--At-mobbesaker-havner-hos-politiet_-er-en-fallitterklaring-for-skolene-10616b.html Det er alvorlig at foreldre må gå til politiet for å bli tatt seriøst, mener konstituert kunnskapsminister Henrik Asheim.
SA170926https://www.aftenbladet.no/familieogoppvekst/Kunnskapsministeren--At-mobbesaker-havner-hos-politiet_-er-en-fallitterklaring-for-skolene-10616b.html - I flere tilfeller av mobbing ser vi at skolen venter med å reagere og at saken dermed blir mer alvorlig enn den hadde trengt å bli, sier konstituert kunnskapsminister , Henrik Asheim ( H ).
SA170926https://www.aftenbladet.no/familieogoppvekst/Kunnskapsministeren--At-mobbesaker-havner-hos-politiet_-er-en-fallitterklaring-for-skolene-10616b.html - En fallitterklæring for skolene, sier konstituert kunnskapsminister Henrik Asheim.
SA170926 Det er alvorlig at foreldre må gå til politiet for å bli tatt seriøst, mener konstituert kunnskapsminister Henrik Asheim.
SA170926 - I flere tilfeller av mobbing ser vi at skolen venter med å reagere og at saken dermed blir mer alvorlig enn den hadde trengt å bli, sier konstituert kunnskapsminister , Henrik Asheim ( H ).
SA170926 - En fallitterklæring for skolene, sier konstituert kunnskapsminister Henrik Asheim.
BT170926https://www.bt.no/familieogoppvekst/Kunnskapsministeren--At-mobbesaker-havner-hos-politiet_-er-en-fallitterklaring-for-skolene-10616b.html Det er alvorlig at foreldre må gå til politiet for å bli tatt seriøst, mener konstituert kunnskapsminister Henrik Asheim.
BT170926https://www.bt.no/familieogoppvekst/Kunnskapsministeren--At-mobbesaker-havner-hos-politiet_-er-en-fallitterklaring-for-skolene-10616b.html - I flere tilfeller av mobbing ser vi at skolen venter med å reagere og at saken dermed blir mer alvorlig enn den hadde trengt å bli, sier konstituert kunnskapsminister , Henrik Asheim ( H ).
BT170926https://www.bt.no/familieogoppvekst/Kunnskapsministeren--At-mobbesaker-havner-hos-politiet_-er-en-fallitterklaring-for-skolene-10616b.html - En fallitterklæring for skolene, sier konstituert kunnskapsminister Henrik Asheim.
AP170926https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Kunnskapsministeren--At-mobbesaker-havner-hos-politiet_-er-en-fallitterklaring-for-skolene-10616b.html Det er alvorlig at foreldre må gå til politiet for å bli tatt seriøst, mener konstituert kunnskapsminister Henrik Asheim.
AP170926https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Kunnskapsministeren--At-mobbesaker-havner-hos-politiet_-er-en-fallitterklaring-for-skolene-10616b.html - I flere tilfeller av mobbing ser vi at skolen venter med å reagere og at saken dermed blir mer alvorlig enn den hadde trengt å bli, sier konstituert kunnskapsminister , Henrik Asheim ( H ).
AP170926https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Kunnskapsministeren--At-mobbesaker-havner-hos-politiet_-er-en-fallitterklaring-for-skolene-10616b.html - En fallitterklæring for skolene, sier konstituert kunnskapsminister Henrik Asheim.
DN170924 I bakgrunnen justisminister Per-Willy Amundsen ( til venstre ) og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.
DN170920 Utdanningsforbundet, LO og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) mener Norge bør prøve danskenes metode for å få flere lærlingplasser.
AA170920 Utdanningsforbundet, LO og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) mener Norge bør prøve danskenes metode for å få flere lærlingplasser.
DB170919 Selv kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen har sagt at ansiktsdekkende plagg hindrer god kommunikasjon i læringssituasjonen.
VG170916 Henrik Asheim, fungerende kunnskapsminister .
AP170916https://www.aftenposten.no/meninger/leder/i/Aey05/-Aftenposten-mener-Barnehagen-er-en-integreringsmaskin FOTO : Kallestad, Gorm / NTB scanpix ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen innfører språkkrav til barnehageansatte.
DA170915 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) vil ha flere ansatte per barn og flere barnehagelærere i private og offentlige barnehager.
DB170914 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen har varslet at han vurderer en jobb utenfor toppolitikken.
DN170913 Frokostmøte : ( Fra venstre ) Daglig leder i Civita, Kristin Clemet, kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen, nestleder i AP Trond Giske, nestleder i Venstre Ola Elvestuen og DN's politiske redaktør Kjetil B.
DN170913 Alstadheim har frokostmøte med Torbjørn Røe Isaksen ( kunnskapsminister H ), Kristin Clemet, ( daglig leder Civita ) Trond Giske ( nestleder Ap ), Ola Elvestuen ( nestleder V ), Kristian Tonning Riise ( leder Unge Høyre ), Ida Lindtveit Røse ( leder KrFU ), Tord Hustveit ( leder Unge Venstre ) og Ina Libak ( nestleder AUF ) ¶
DN170913 Sammen med Giske var blant andre kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ), leder for tankesmien Civita Kristin Clemet til stede for å ta for seg valget.
DN170913 Nestleder i Arbeiderpartiet Trond Giske under onsdagens debatt flankert av kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( til venstre ) og nestleder i Venstre Ola Elvestuen.
DN170913 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen råder samtidig Elvestuen til å bli med i regjeringen, og mener de da vil ha større innflytelse.
VG170911 KALDSVETTER : Her har kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen akkurat sett de første tallene.
VG170911 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen spådde like etter valgdagsmålingen at vi hadde en thriller i vente.
DA170911 BEDRER : Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
DA170911 - Ved å organisere arbeidet på denne måten, må fagstatsrådene som er tett på de aktuelle problemstillingene på sitt felt, også ta ansvar for forskningen på feltet, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
VG170910 Om en uke starter han som vikar for kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen, som skal ut i pappapermisjon.
VG170910 MINISTER-VIKAR : Høyres Henrik Asheim trer inn som vikar for kunnskapsminister for Torbjørn Røe Isaksen neste fredag.
DN170910 - Vi kommer til å savne deg, skriver kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) på Facebook.
DA170910 - Vi kommer til å savne deg, skriver kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) på Facebook.
DA170910 - Vi kommer til å savne deg, skriver kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) på Facebook.
AP170910https://www.aftenposten.no/norge/i/RWnLd/Erna-Solberg-takker-Aarebrot-for-hans-livsverk - Vi kommer til å savne deg, skriver kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) på Facebook.
AA170910 - Vi kommer til å savne deg, skriver kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) på Facebook.
AA170910 - Vi kommer til å savne deg, skriver kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) på Facebook.
VG170908 Hareide sto med hendene dypt i lommene og takket nei også da kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) tilbød KrF-lederen drops med Høyre-logo.
DA170908 Får 5 : Statsminister Erna Solberg, kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen, næringsminister Monica Mæland.
DA170908 Det sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
AP170908https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/MyQjE/--Du-skal-vare-godt-inne-i-skoledebatten-for-a-se-nyansene-mellom-Ap-og-Hoyre Trond Giske ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) har fire år bak seg i ministerstolen.
DN170907 ¶ EØS-minister Frank Bakke-Jensen møter kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen på vei inn til regjeringskonferanse på Statsministerens kontor i Oslo.
AP170907https://www.aftenposten.no/norge/i/P1e3z/Mange-barn-far-ikke-god-nok-hjelp-av-barnevernet-Na-vil-Regjeringen-sette-de-ansatte-pa-skolebenken Vil ha mer virkelighetsnær utdannelse ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) påpeker at det er funnet store kvalitetsforskjeller mellom de 14 høyskolene som tilbyr treårig utdannelse for dem som vil jobbe i barnevernet.
AP170907https://www.aftenposten.no/norge/i/P1e3z/Mange-barn-far-ikke-god-nok-hjelp-av-barnevernet-Na-vil-Regjeringen-sette-de-ansatte-pa-skolebenken Barne- og likestillingsminister Solveig Horne ( Frp ) og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) står sammen bak strategien for hvordan kvaliteten i barnevernet skal bedres - ved å øke de ansattes kompetanse.
VG170906 Isaksen positiv ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) er positiv til Venstres skoleløft.
NL170906 Den er innført av Høyres kunnskapsminister Røe Isaksen, men er upopulær blant elevene, og har vært et hett tema i valgdebattene ved de videregående skolene.
DN170906https://www.dn.no/nyheter/2017/09/07/2052/Politikk/hoyre-statsrader-mener-eos-motstand-truer-distriktene ¶ EØS-minister Frank Bakke-Jensen møter kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen på vei inn til regjeringskonferanse på Statsministerens kontor i Oslo.
VG170905 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen legger seg på samme nivå, og sier til NRK at « Osloskolen fortjener skryt og fortjener ikke å snakkes ned ».
DB170905 ¶ ET KOMPASS FOR SKOLEN : Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) har lagt frem den nye " grunnloven " for norske skoleelever.
DB170905 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen har kalt den nye teksten et « kompass » for alle som har med skoleelevene å gjøre.
DA170905 Skal være vikar for kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen i ti uker når han går ut i pappaperm 15. september.
DB170904 ¶ DEBATT : Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) og nestleder i Arbeiderpartiet, Trond Giske, de diskuterte blant annet fraværsgrensa i videregående opplæring og lekser på skolen da de gjestet Dagbladets valgbod.
DB170904 Tidlig innsats for dårlig ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen er enig i at tilbudet til førsteklassingene ikke er godt nok.
DB170904 - Det er utrolig dumt når du har vært kunnskapsminister i fire år å gjøre tidlig innsats til prosjektet i neste periode.
DB170904 Skoledebatt Mandag klokka 11.15 møtes kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( Høyre ) og nestleder i Arbeiderpartiet Trond Giske til debatt om den norske skolen i Dagbladets valgstudio.
DB170904 I en forsmak fra statsbudsjettet for 2018, lover finansminister Siv Jensen ( Frp ) og Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( Høyre ) tiltak for totalt 65 millioner kroner for å gjøre noe med dette.
DB170903 Men kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) reagerer sterkt på utspillet.
DA170902 - Min erfaring er at de grønne og røde har samarbeidet bra, sier Fridolin, som er kunnskapsminister i regjeringen ledet av Stefan Löfven.
DN170901https://www.dn.no/nyheter/2017/09/01/2053/Politikk/regjeringspartnere-gir-regjeringen-stryk-for-laerersatsing - Alle problemer er ikke løst ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen svarer følgende på kritikken : ¶
DN170901 - Alle problemer er ikke løst ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen svarer følgende på kritikken : ¶
DB170901 ¶ NY KUNNSKAPSMINISTER : Henrik Asheim tar over for Torbjørn Røe Isaksen, men bare i ti uker.
DB170901 Jeg synes det er flott Norge har en kunnskapsminister som bruker fedrekvota.
DB170901 Asheim legger ikke skjul på gleden over å få være kunnskapsminister en stakket stund.
DB170901 ( Dagbladet ) : Denne mannen er Norges nye kunnskapsminister .
DB170901 Vi må prioritere det viktigste først, skriver kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen i dette innlegget.
AP170901https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/02W20/Asheim-vikarierer-som-kunnskapsminister | Asheim vikarierer som kunnskapsminister
AP170901https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/02W20/Asheim-vikarierer-som-kunnskapsminister Stortingsrepresentant Henrik Asheim blir vikarierende kunnskapsminister når Torbjørn Røe Isaksen går ut i pappaperm.
AA170901 | Asheim vikarierer som kunnskapsminister
AA170901 Stortingsrepresentant Henrik Asheim skal være vikar når kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen går ut i pappaperm.
AP170831https://www.aftenposten.no/norge/i/zm684/Larere-uten-godkjent-utdanning-star-for-mer-av-undervisningen Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen er ikke fornøyd med situasjonen. - « Gullstandarden » i norsk skole må være lærere med kompetansen i orden og som selv har fått undervisning i fagene de skal lære bort.
DN170830 Både lovregulering og annet er aktuelt, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
DN170830 - Jeg er ikke fornøyd, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.
DB170830 ¶ SKOLEBESØK : For noen dager siden presenterte statsminister Erna Solberg, kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen og barne- og familieminister Solveig Horne ( t.v. ) en ny digital strategi for norsk skole.
DB170830 Han hevder at den skolepolitikk som kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen forfekter er så virkelighetsfjern og hinsides all innsikt i hvordan læring skjer at den hadde fortjent et læreropprør.
DA170830 Oslo-skolen lykkes i betydelig grad med å utjevne forskjeller, mener kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
DA170830 Dagsavisen har stilt kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen noen spørsmål om den ferske rapporten fra Nordisk institutt for studier av innovasjon, forskning og utdanning ( NIFU ).
DA170830 Senest mandag skrev kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) følgende i et debattinnlegg i Dagbladet : « Under Høyre ble Oslo-skolene best i landet på å løfte elevene slik at Oslo-skolene hadde flest elever på øverste nivå (... ).
DA170829 Fortsatt et stykke igjen ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) mener imidlertid hovedtallene, som også ble presentert av SSB i juni, er gode nyheter.
AA170829 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) mener imidlertid hovedtallene, som også ble presentert av SSB i juni, er gode nyheter.
DA170828 Høyres kunnskapsminister mener tiden for de store, kostbare velferdsreformene er forbi.
AP170826https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/XyM1E/Ny-maling-Solberg-tar-igjen-Store-som-mest-populare-statsministerkandidat Statsministeren er i Bærum for å snakke om regjeringens planer for digitalisering av skolen sammen med kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen og barneminister Solveig Horne.
AP170826https://www.aftenposten.no/meninger/kommentar/i/XyMnW/Universitet-og-hoyskoler-En-stor-og-stille-reform--Einar-Lie FOTO : Håkon Mosvold Larsen, NTB scanpix ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen, og hans handlekraftige statssekretær Bjørn Haugstad ( t.v. ), forsto nok at tvangssammenslåinger neppe ville nå frem politisk - mens de frivillige vanskelig lar seg stoppe, skriver økonomiprofessor Einar Lie.
AP170826https://www.aftenposten.no/meninger/kommentar/i/XyMnW/Universitet-og-hoyskoler-En-stor-og-stille-reform--Einar-Lie Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen, og hans handlekraftige statssekretær Bjørn Haugstad ( t.v. ), forsto nok at tvangssammenslåinger neppe ville nå frem politisk - mens de frivillige vanskelig lar seg stoppe, skriver økonomiprofessor Einar Lie.
DN170825 Her er statsrådene Solveig Horne ( til venstre ), Solberg og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen på besøk hos Bekkestua barneskole.
DN170825 Mer opplæring i programmering og teknologi gjennom hele skolegangen, økt satsing på lærernes digitale kompetanse og bedre utstyr er blant tiltakene i regjeringens nye digitale skolestrategi, som statsminister Erna Solberg ( H ), kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) og barne- og likestillingsminister Solveig Horne ( Frp ) la fram på Bekkestua barneskole i Bærum fredag.
DN170825 - Hvilke fag som skal ha algoritmisk tenkemåte og koding i læreplanene, må vi komme tilbake til, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.
DB170825 ¶ FÅR KJEFT FOR « LØFT » : Sjelden har vel et « løft » føltes så nedslående, skriver artikkelforfatteren om kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksens « lærerløft ».
AP170824https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/42B8E/Arbeidstilsynet-bor-besta--Trude-Vollheim Til høyre kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.
DB170823 Ifølge kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen er det imidlertid ingen rekrutteringskrise.
DB170823 For å øke rekrutteringen gikk kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen i vår ut med en gulrot til lærerstudentene.
DB170823 I helga forsøkte kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen å kommunisere om lag det samme, om enn på litt mer folkelig vis.
DB170823 Det har gitt kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen og kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner mindre penger til sine poster på statsbudsjettet.
AA170823 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) mener mangel på samisk kompetanse gjør det vanskelig å gjennomføre forslaget, ifølge NRK.
DA170822 Sammen med nesten 100 storøyde seksåringer møtte kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) opp til første skoledag på Høvik skole i Lier mandag.
DA170822 En svær flokk seksåringer stimler rundt kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ), ordfører i Lier Gunn Cecilie Ringdal ( H ) og NRKs kamerateam.
AP170822https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/ejEpl/Er-SFO-bare-et-venterom--Lillian-Gran Helse- og omsorgsminister Bent Høie, statsminister Erna Solberg, kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen og kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner deltok engasjert i sangen « Hode, skulder, kne og tå ».
NL170821 august 2017 hevder Kunnskapsminister at en slik norm på skolenivå vil gjøre det vanskeligere for lokale politikere å prioritere ekstra ressurser til skoler som har problemer.
DB170821 Her presenterer kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) stortingsmeldingen om kvalitet i høyere utdanning på Universitetet på Blindern i Oslo på nyåret.
DA170820 Av NTB ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) sier det er viktig at skolen tar tak i ting med én gang de oppstår.
DB170819 BITTELITEN : Så liten var vitsen som skapte så mye trøbbel for kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen. norsk tipping ¶
DB170819 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen hadde fortalt en vits i et bursdagsselskap.
DB170818 Og så viste det seg til alt overmål at Røe Isaksen var kunnskapsminister .
DA170818 | Isaksen ( H ) : Fallitterklæring med adgangskontroll ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) ønsker økt samarbeid om å bryte ned gjengmiljøer slik at man slipper å innføre adgangskontroll ved skoler.
DA170818 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.
DA170818 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen sier til P4 at han forstår skoleledelsens valg, men at han ikke liker det.
AP170818https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/gqgwB/Kolberg-inviterer-barnehageeiere-pa-fredspipe Han mener kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen i å anmelde den private høyskolen Westerdal for å ha oppgitt uriktig informasjon og dermed fått for mye penger fra staten.
DB170817 - Brutte valgløfter fra SV ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen har følgende stikk tilbake til Lysbakken.
AP170817https://www.aftenposten.no/norge/i/62nGO/Kunnskapsministeren-Fallitterklaring-med-adgangskontroll-pa-videregaende FOTO : Olav Olsen ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) mener det er en fallitterklæring med adgangskontroll på skoler.
AP170817https://www.aftenposten.no/meninger/sid/i/LV8b4/Agnes-15-var-juryens-favoritt-i-var-valgkonkurranse-for-ungdom-Se-bildeserien-hennes-her - Torbjørn Røe Isaksen, kunnskapsminister ( H ) ¶
AA170817 | Kunnskapsministeren : Fallitterklæring med adgangskontroll på videregående ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) mener det er en fallitterklæring med adgangskontroll på skoler.
VG170816 Noen fant det støtende, og det kan bidra til en bagatellisering av hatefulle og voldelige miljøer, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen til VG.
VG170816 HVIT MAKT : Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ga quizlaget sitt navnet « hvit makt », og spøkte med den ariske rases overherredømme.
DB170816 ( Dagbladet ) : Foran 80 gjester, hvor flere av dem var Høyre-politikere, vitset kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) om « hvit makt ».
DA170816 - Nå er jeg fersk i gamet og skulle gjerne hatt en ordentlig prat med kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.
AA170816 « Jeg har dummet meg ut », skriver kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen på sin egen Facebook-vegg.
AA170816 I en bursdagsfest foreslo kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) at quizlaget skulle hete « hvit makt ».
AA170816 | Kunnskapsministeren måtte beklage etter vitsing om « hvit makt » ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) legger seg langflat etter at han vitset om hvitt overherredømme på en bursdagsfest for en tidligere statssekretær.
VG170815 Ganske fornøyd kunnskapsminister
VG170815 Det gir en mulighet til de som ikke har fire i matematikk til å komme inn på lærerutdanningen likevel, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.
AA170815 Tidligere i år ga kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen en ekstra pott på 30 millioner til videreutdanning for lærere i praktisk-estetiske fag.
BT170814https://www.bt.no/karriere/Slik-far-du-mest-ut-av-studiearet--Start-studiene-fra-forste-dag-10368b.html Vi har spurt en kunnskapsminister og en karrièreveileder hvordan du bør prioritere.
BT170814https://www.bt.no/karriere/Slik-far-du-mest-ut-av-studiearet--Start-studiene-fra-forste-dag-10368b.html GIR RÅD : Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
BT170814https://www.bt.no/karriere/Slik-far-du-mest-ut-av-studiearet--Start-studiene-fra-forste-dag-10368b.html For veldig mange er studietiden den beste i livet, påpeker kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.
AP170814https://www.aftenposten.no/norge/i/PV8y5/Undersokelse-Halvparten-av-skolene-har-ukvalifiserte-ansatte - Villig til å diskutere forslaget ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) viser til at tallene også gikk i feil retning under de rødgrønne, før det ble en bedring.
AP170814https://www.aftenposten.no/karriere/Slik-far-du-mest-ut-av-studiearet--Start-studiene-fra-forste-dag-10368b.html Vi har spurt en kunnskapsminister og en karrièreveileder hvordan du bør prioritere.
AP170814https://www.aftenposten.no/karriere/Slik-far-du-mest-ut-av-studiearet--Start-studiene-fra-forste-dag-10368b.html GIR RÅD : Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
AP170814https://www.aftenposten.no/karriere/Slik-far-du-mest-ut-av-studiearet--Start-studiene-fra-forste-dag-10368b.html For veldig mange er studietiden den beste i livet, påpeker kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.
AA170814 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) deler Nordahls bekymringer.
DB170813 ¶ LA FRAM LØFTER : Statsminister Erna Solberg og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen varmet opp med " hode, skulder kne og tå " før de la fram sine løfter for tidlig innsats i skolen på St.
VG170812 | Høyre ut mot Ap : - Distriktsfiendtlig ! Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) beskylder Ap for å drive en skolepolitikk som bare gagner de største kommunene.
VG170812 NEI TIL LÆRERNORM : Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) vil ikke innføre en norm for lærere i skolen.
VG170812 - Arbeiderpartiet har jo ikke svart på hva normen deres faktisk skal være, men uansett vil det bety at de store kommunene får mye, mens distriktene får lite, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen til VG.
DA170812 Dette var hovedbudskapet da kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) besøkte Tronvik gårdsbarnehage i Moss fredag morgen.
DA170812 IKKE SPURT : Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen vil ikke tilbake til Stortinget neste periode.
AP170811https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/dVKRq/Hoyres-Torbjorn-Roe-Isaksen--Jeg-tar-meg-av-og-til-i-a-savne-Jens-Stoltenberg- Denne tradisjonen har Jonas Gahr Støre brutt, mener kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaken ( H ).
DN170810 Helse- og omsorgsminister Bent Høie, statsminister Erna Solberg, kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen og kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner var ikke helt i takt da de sang « Hode, skulder kne og tå » sammen med barn fra Aktivitetsskolen på St.
DB170810 ¶ MILLIARLØFTE : Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) legger fram skoleløfter for en milliard kroner.
DB170810 Ifølge kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen gjøres dette for å snu kulturen i kommuner og skoler vekk fra en holdning der en venter og ser, til en der en setter inn tiltak med en gang en ser at et barn sliter.
AP170810https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/WVV4j/Vil-ha-3000-larerspesialister-Her-er-Hoyres-11-punkter-for-tidlig-innsats-i-skolen « Hode, skulder, kne og tå » sto på programmet da helse- og omsorgsminister Bent Høie, statsminister Erna Solberg, kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen og kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner lanserte Høyres tidlig innsats-pakke på St.
AP170810https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/WVV4j/Vil-ha-3000-larerspesialister-Her-er-Hoyres-11-punkter-for-tidlig-innsats-i-skolen Statsminister Erna Solberg, kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner, helse- og omsorgsminister Bent Høie og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen presenterte en tidlig innsats-pakke som handler om alt fra å sikre elevene matpause til å få kommuner til å « banke på dører » for å få innvandrerbarn i barnehage.
AA170810 - Vi må sette inn tiltakene før gapet mellom elevene blir for stort til å tas igjen, og da er de første årene spesielt viktig, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
DB170808 En rask måte å betale ned 150 000 i kredittkortgjeld ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen har rett i at norsk kultur finnes, at den har blitt formet gjennom en historisk prosess som er spesifikk for dette landet og at det er lov å være bekymret på dens vegne.
DA170808 » Ja, kjære kunnskapsminister , det er fullt mulig å rette opp « æille feil ifrå i går ».
AP170808https://www.aftenposten.no/norge/i/bV0de/-To-av-tre-strok-pa-forkurs-i-matematikk- Og det viser også erfaringene så langt, og søknadene til lærerutdanningene totalt sett har gått opp, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
AP170808https://www.aftenposten.no/norge/i/bV0de/-To-av-tre-strok-pa-forkurs-i-matematikk- Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) mener det er riktig med et karakterkrav i matematikk for lærerstudenter.
AA170808 Og det viser også erfaringene så langt, og søknadene til lærerutdanningene totalt sett har gått opp, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
AP170806https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/AA1kj/Kunnskapsministeren-svikter-friskolene elev er langt unna å dekke alle kostnadene, skriver innleggsforfatterne i sin kritikk av kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.
VG170805 Barn i fare ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) er også uenig med sin regjeringskollega.
AP170805https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/vqBaj/Store-Listhaug-oppfordring-minner-om-et-angiversamfunn Barn i fare ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) er også uenig med sin regjeringskollega.
AA170805 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen sa fredag at det bare er når det foreligger mistanke om kriminelle handlinger som kan sette barn i fare, at han ønsker at lærere skal rapportere til myndighetene om det som blir sagt i klasserommet.
DB170804 at det er veldig få som skal søke seg inn på studiespesialiserende ( allmennfag, journ.anm ) på prestisjeskoler i byen før det blir for dyrt å drive et bredt fagtilbud på distriktsskolene, og elevene som bor i distriktskommunene mister da tilbudet sitt på bekostning av påfunnet til en kunnskapsløs kunnskapsminister , som vil gjøre at vi ikke klarer å opprettholde den desentraliserte skolestrukt
DB170804 Hvis Høyre vinner valget, vil kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) komme med mer tvang til fylkene..
DB170804 Mens vi andre er opptatt av kvalitet og flere lærere, er dette altså noe av det første Røe Isaksen vil bruke tida på hvis han får fortsette som kunnskapsminister .
DB170804 I går ble det klart at kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) vil at landets fylkeskommuner skal tvinges til å skrote nærskoleprinsippet for videregående skoler, slik at elever over hele landet skal konkurrere på lik linje om skoleplassene i sitt fylke.
DB170804 - Teoretisk problemstilling ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) tar ikke kritikken tungt.
DB170804 Barn i fare ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) er også uenig med sin regjeringskollega.
VG170803 Nå understreker hun at uansett hvem som blir kunnskapsminister og del av en ny regjering etter valget, så må det settes maks-tall på antall elever pr. lærer på skolenivå.
VG170803 Kunnskapsministeren : - Forbedringspotensial ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen sier tallene som kommer fram i rapporten stemmer ganske godt overens med tallene de har fra før.
DB170803 Derfor er det ikke rart at kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen i denne avisa i helga ønsket seg et fattigdomsmål som tar hensyn til verdien av disse tjenestene, slik blant annet Anniken Huitfeldt har etterlyst før ham.
DB170802 ¶ ØNSKER SEG NYTT MÅL : Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen mener at verdien av offentlige tjenester må regnes med når vi ser utviklingen i fattigdom og ulikhet over tid.
DB170802 Under overskrifta « Mener halvparten av Norges « fattige » egentlig ikke er fattige » uttalte kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen til denne avisa på lørdag : ¶
DA170802 - Kan Giske ta for gitt at han blir kunnskapsminister ?
AP170801https://www.aftenposten.no/meninger/kronikk/i/k5VBB/Skolen-i-en-digital-tid--Erna-Solberg-og-Torbjorn-Roe-Isaksen Statsminister Erna Solberg og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen besøkte Lakkegata skole i mars da de la frem tiltak for mer lærelyst i forbindelse stortingsmeldingen om tidlig innsats og kvalitet i skolen.
AP170801https://www.aftenposten.no/meninger/kronikk/i/k5VBB/Skolen-i-en-digital-tid--Erna-Solberg-og-Torbjorn-Roe-Isaksen For mye av digitaliseringsdebatten har vært preget av forenklede løsninger, men det vi står overfor er trolig gjennomgripende endringer, skriver statsminister Erna Solberg og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.
AA170801 Foto : Ned Alley, NTB Scanpix ¶ ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( t.v. ) vil ikke tilbake til « et lekeår » for landets seksåringer, slik KrF ønsker.
AA170801 - Nei til « lekeår » ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) sier han er sterkt imot å gå tilbake til det han kaller « et lekeår » i første klasse.
DB170731 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen kvitterte på sin side med å sammenlikne kvotering med å bygge en berlinmur rundt norske universiteter, og understrekte at norsk akademia skal være åpent og internasjonalt.
DB170731 De er med på å skape den norske kulturkanon som Hellelands regjeringskollega, kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen, ville få utformet.
AP170730https://www.aftenposten.no/meninger/kronikk/i/GVmpl/Isaksens-fravarsgrense-er-en-snarvei-losning-Noen-ma-rydde-opp-for-det-blir-for-sent--Saverot-og-Torgersen Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen flagger en vellykket skolepolitikk.
DN170729 Speider-topp etter Trumps tale : - Jeg ønsker å uttrykke min oppriktige unnskyldning ¶ | - Fattigdom måles feil ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) mener verdien av offentlige ytelser må telles med når man skal beregne fattigdom i Norge.
DN170729 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen fra Høyre ønsker en annen modell for å måle antall fattige i Norge.
DB170729 ¶ VIL REGNE PÅ NYTT : Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) sier offentlige ytelser gir et helt annet bilde av fattigdommen og ulikheten i Norge.
DB170729 ( Dagbladet ) : Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) mener vi måler fattigdom og ulikhet feil.
DA170729 ILLUSTRASJONSFOTO : Fredrik Bjerknes Bekymret : Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
DA170729 sier kunnskapsminister , Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
DA170729 ILLUSTRASJONSFOTO : Fredrik Bjerknes Bekymret : Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
DA170729 sier kunnskapsminister , Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
AA170729 | Røe Isaksen : Fattigdom måles feil ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) mener verdien av offentlige ytelser må telles med når man skal beregne fattigdom i Norge.
NL170725 ¶ FAGKUNNSKAP : Lærere bør rett og slett selv ha studert faget de skal lære bort til barna våre, skriver kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.
DA170725 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen er fornøyd med at flere har søkt seg til yrkesfag i år.
AA170725 Har økt tilskudd til lærlingplasser ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen er fornøyd med at flere har søkt seg til yrkesfag i år.
AA170725 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen er fornøyd med at flere har søkt seg til yrkesfag i år.
DN170721https://www.dn.no/meninger/2017/07/20/1256/Leder/dn-mener-viktig-at-it-studieboomen-ikke-blir-en-hype ¶ Torbjørn Røe Isaksen kunnskapsminister la Onsdag frem årets tall for opptak av studenter til høyere utdannelse.
DB170721 Ett unntak er barnehagepolitikken, der Høyres kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen nekter kommunene å innføre den demokratisk vedtatte barnehagepolitikken i halvparten av barnehagene.
VG170720 FRAVÆR : Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksens fraværsgrense virker, men det er ikke godt nok, skriver kronikkforfatteren.
DN170720 ¶ Torbjørn Røe Isaksen kunnskapsminister la Onsdag frem årets tall for opptak av studenter til høyere utdannelse.
DA170720 Kunnskap gir framtidsmuligheter for den enkelte, uansett bakgrunn, og er avgjørende for å bygge landet og for å klare omstillingen vi står midt oppe i, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
VG170719 Her med kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen etter presentasjonen av opptakstallene for høyere utdanning.
VG170719 Fornøyd : Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen presenterte onsdag formiddag opptakstallene for høyere utdanning på Høgskolen i Oslo og Akershus ( HiOA ) i Oslo.
VG170719 NYE UTDANNINGSTALL : Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen presenterte opptakstallene for høyere utdanning på Høgskolen i Oslo og Akershus ( HiOA ) i Oslo onsdag.
VG170719 Kunnskap gir fremtidsmuligheter for den enkelte, uansett bakgrunn, og er avgjørende for å bygge landet og for å klare omstillingen vi står midt oppe i, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
DA170719 Kunnskap gir fremtidsmuligheter for den enkelte, uansett bakgrunn, og er avgjørende for å bygge landet og for å klare omstillingen vi står midt oppe i, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
DA170719 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen presenterte opptakstallene for høyere utdanning på Høgskolen i Oslo og Akershus ( HiOA ) i Oslo onsdag.
AP170719https://www.aftenposten.no/kultur/i/3nK7e/Rekordstort-inntak-til-hoyere-utdanning - Mens mange nyter sommeren, venter titusenvis av unge på svar om hvordan fremtiden skal bli, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
AP170719https://www.aftenposten.no/kultur/i/3nK7e/Rekordstort-inntak-til-hoyere-utdanning Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen presenterer opptakstallene for høyere utdanning på Høgskolen i Oslo og Akershus onsdag.
AA170719 Kunnskap gir fremtidsmuligheter for den enkelte, uansett bakgrunn, og er avgjørende for å bygge landet og for å klare omstillingen vi står midt oppe i, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
AA170719 ¶ Trond Giske ( Ap ) vil ha et skolepolitisk forlik hvis han blir kunnskapsminister etter valget.
AA170719 Trond Giske ( Ap ) vil arbeide for et skolepolitisk forlik dersom han blir kunnskapsminister etter valget.
AA170719 I et intervju med Klassekampen sier Giske at dersom Ap vinner regjeringsmakten til høsten, og hvis han selv blir kunnskapsminister , vil han arbeide for et forlik i skolepolitikken etter mal av barnehageforliket.
AA170719 Her sammen med sittende kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
DN170718 Dersom Trond Giske ( Ap ) blir kunnskapsminister etter valget, vil han invitere dagens regjeringspartier med på forlik om skolepolitikken.
DB170718 ¶ FRAVÆRSMINISTEREN : Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen har det siste året stått i front for innføringen av en nasjonal fraværsgrense i den videregående skolen.
AP170715https://www.aftenposten.no/okonomi/i/xq5p8/n-av-fire-nyutdannede-larere-jobber-ikke-i-skolen Bjørn Haugstad, statssekretær for kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ), mener arbeidsgiver burde strekke seg ytterligere for å møte nyutdannede.
NL170714 Det viser rapporten som kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen la fram forleden.
VG170713 To måneder før stortingsvalget fyrer « superlærer » Håvard Tjora løs mot kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
VG170713 I en kronikk i NRK Ytring gikk han onsdag hardt ut mot kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ), to måneder før valget.
VG170713 - Lærerne er nøkkelen i skolen ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) mener « superlæreren » tar feil i sin kritikk av kompetansekravene til lærere.
DA170710 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) gleder seg over signalene fra Ap.
DA170710 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) er glad det ikke blir omkamp om nasjonale prøver.
DN170709 | Røe Isaksen vil hekle til Trump : - Teit å gi politiske gaver ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( 38 ) ville gitt president Donald Trump en fødselsdagspresang som ikke kan kjøpes for penger.
DN170709 Stilling : Kunnskapsminister
DN170709 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
DB170707 ¶ FEIRER : Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaken ( H ) kunne denne uken fortelle at fraværet i videregående skole har falt etter regjeringens tiltak.
DB170707 Resultatene ble presentert av en blussende kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) og statsminister Erna Solberg ( H ) tidligere denne uka.
AP170707https://www.aftenposten.no/meninger/kronikk/i/wqxGn/Frafall-med-mening--Kaja-Reegard-og-Jon-Rogstad Arbeidet mot frafall i videregående skole var tema for besøket da statsminister Jens Stoltenberg, kunnskapsminister Kristin Halvorsen og kommunalminister Liv Signe Navarsete i 2010 var på Sogn videregående skole i Oslo.
DA170706 PÅ bedriftsbesøk : I går besøkte statsminister Erna Solberg og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen Bragerneskvartalet i Drammen.
AP170706https://www.aftenposten.no/meninger/leder/i/6E513/Aftenposten-mener-Fravarsgrensen-ma-besta | Aftenposten mener : Fraværsgrensen må bestå ¶ ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen og statsminister Erna Solberg presenterte resultatet etter ett år med ny fraværsgrense.
VG170705 Tallene viser det motsatte, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
VG170705 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen og statsministeren presenterte tallene sammen onsdag.
DB170705 Tallene viser det motsatte, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
DA170705 Tallene viser det motsatte, sa kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) på pressekonferansen.
DA170705 Tallene viser det motsatte, sa kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) på pressekonferansen.
AP170705https://www.aftenposten.no/norge/Presenterer-fasiten-pa-innforing-av-fravarsgrensen-624627b.html Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen og statsminister Erna Solberg presenterte resultatet etter ett år med ny fraværsgrense.
AP170705https://www.aftenposten.no/norge/Presenterer-fasiten-pa-innforing-av-fravarsgrensen-624627b.html Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) forteller at yrkesfagene tidligere har hatt høyt fravær.
AA170705 Universitetsskole : Victoria Røset og Thea Haugen viser kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( t.v. ) og NTNU-rektor Gunnar Bovim hvordan de jobber på Charlottenlund.
DA170704 Foruten å bidra til flere selfies, spille inn live-video til Facebook og signere arbeidshjelm, fikk kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen og Erna Solberg snakke med to unge lærlinger i en bedrift som satser stort på rekruttering.
NL170628 I mange år har kommuner i nord hatt en spesielt stor utfordring med skolen, og nettopp derfor har vi også satset ekstra der, skriver kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.
DA170628 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) roser skolen for å være konstruktive i arbeidet med å rydde opp i gamle forhold.
AP170628https://www.aftenposten.no/norge/Okokrim-henlegger-saken-mot-Westerdals-624155b.html Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) roser skolen for å være konstruktive i arbeidet med å rydde opp i gamle forhold.
AA170628 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) roser skolen for å være konstruktive i arbeidet med å rydde opp i gamle forhold.
DB170626 Statsminister Erna Solberg ( H ) følger på andreplass med 1105, foran kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) med 1097 og samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen ( Frp ) med 1021.
DB170626 Det klinger dårlig i kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksens ører.
VG170625 Ikke fornøyd ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) mener han sammen med kommunene er godt i gang med å fjerne tidstyver i skolen.
VG170625 ENDA ET SKOLEBESØK : Statsminister Erna Solberg og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen besøkte Lakkegata skole i Oslo under fremleggelsen av stortingsmeldingen « Lærelyst - tidlig innsats og kvalitet i skolen ».
AP170625https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/wqPkP/LO-sjefen-omfavner-NHO-og-anklager-Hoyre-for-loftebrudd Anklager LO for å vri og vende ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen er uenig i den fremstillingen LO gir av hans rolle frem til 2013.
AP170625https://www.aftenposten.no/norge/politikk/LO-sjefen-omfavner-NHO-og-anklager-Hoyre-for-loftebrudd-623191b.html Anklager LO for å vri og vende ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen er uenig i den fremstillingen LO gir av hans rolle frem til 2013.
AP170624https://www.aftenposten.no/norge/politikk/Regjeringen-lanserer-krav-om-flere-barnehagelarere--Ikke-ambisiost-nok_-sier-Ap-623795b.html Ifølge kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ), vil det nye forslaget i praksis øke andelen utdannede barnehagelærere fra vel 33 prosent til vel 43 prosent.
AA170624 Trondheim er verdens beste sted å arrangere en slik festival, sa kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) da han var med på å åpne festivalen.
SA170623 - Ferdig utdannede lærere må ha med seg grunnleggende ferdigheter for å integrere digitale verktøy og medier i sitt daglige virke, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
AA170623 - God bruk av penger ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) mener også festivalen var veldig bra.
AA170622 - Vi foreldre vet at de ansatte er det viktigste i barnehagen, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) til Aftenposten.
AP170621https://www.aftenposten.no/norge/politikk/Isaksen-vil-kreve-flere-ansatte-og-mer-kompetanse-i-barnehagen-623674b.html - Vi foreslår en skjerpet pedagognorm og en innføring av en nasjonal bemanningsnorm, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
AP170621https://www.aftenposten.no/norge/politikk/Isaksen-vil-kreve-flere-ansatte-og-mer-kompetanse-i-barnehagen-623674b.html Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen foreslår nye krav til både kompetanse og bemanning i norske barnehager.
AP170621https://www.aftenposten.no/meninger/sid/Kunnskapsministeren-svarer-Markus-18-Jeg-er-helt-enig-i-at-problemet-med-dodtid-ma-fikses-623671b.html En arbeidsgruppe har arbeidet med å finne løsninger som skal gi elevene den opplæringen de har krav på, skriver kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.
AP170621 - Vi foreslår en skjerpet pedagognorm og en innføring av en nasjonal bemanningsnorm, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
AP170621 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen foreslår nye krav til både kompetanse og bemanning i norske barnehager.
AP170621 En arbeidsgruppe har arbeidet med å finne løsninger som skal gi elevene den opplæringen de har krav på, skriver kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.
AA170621 Kjære kunnskapsminister , og kjære småbarnsforeldre.
VG170620 TORBJØRN RØE ISAKSEN, Kunnskapsminister
AP170619https://www.aftenposten.no/meninger/sid/Skolearet-er-tettpakket-Likevel-er-det-fri-de-siste-30-dagene--Markus-Rognan-Bjorneklett-623168b.html Men det er din oppgave, skriver Markus Rognan Bjørneklett ( 18 ) til kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
AP170619https://www.aftenposten.no/meninger/sid/Skolearet-er-tettpakket-Likevel-er-det-fri-de-siste-30-dagene--Markus-Rognan-Bjorneklett-623168b.html Jeg skal prøve å være saklig, kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.
AA170619 Støttespiller : Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ser for seg nye Starmus-festivaler i Trondheim.
AA170619 Ministeren angrer ikke ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen hilste også ved åpningen og sa at Starmus var en feiring av det vitenskapen skal handle om : Nygjerrighet og utforskning.
AA170619 - Hvis NTNU har lyst, synes jeg Starmus skal fortsette som en nasjonal begivenhet, sa kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen til Adresseavisen.
VG170618 VURDERER RÅD TIL SKOLEN FOR SELVMORDSFOREBYGGING : Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen vil se på hva skolene kan gjøre for selvmordsforebygging blant unge.
VG170618 Hvordan man snakker om det, skal det arrangeres en minnestund ? Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen tar nå grep for å se om skolene kan bli bedre på selvmordsforebygging.
VG170618 - Vi kan ikke lage reguleringer på dette området ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen setter snart igang arbeid for at skolene skal ha et bedre grunnlag for å finne ut hva som bør gjøres både for å forebygge, og i etterkant av, et selvmord.
AP170618https://www.aftenposten.no/meninger/sid/De-sterke-elevene-blir-ikke-ivaretatt-623277b.html FOTO : Glenn Carstens-Peters/unsplash ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) sier ofte at den norske skolen er opptatt av å få med seg alle.
AP170618 FOTO : Glenn Carstens-Peters/unsplash ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) sier ofte at den norske skolen er opptatt av å få med seg alle.
SA170617 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) forklarer elevene Jan Dydland ( f.v. ), Sara El-Hasan, John Grønn og Ragni Flagstad hva Regjeringen har tenkt å gjøre.
VG170616 Derfor stoppet vi Høyres tidligere kunnskapsminister Kristin Clemets storstilte privatisering av norsk skole.
DB170616 Må passe på timeantallet ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen sier til Dagbladet Høyre har et programfestet ønske om å flytte eksamen før russetiden, men legger til at det er viktig at timetallet til elevene ikke reduseres.
DB170616 Jeg håper at kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen er enig.
DB170616 - Jeg har lyst til å utfordre kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen til å bytte plassering av eksamen og russetid, sier Tellevik Dahl til Dagbladet.
BT170616 I går fikk kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen overlevert forslag til hvordan skoleåret kan organiseres bedre.
BT170616 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) satte ned en arbeidsgruppe for å finne løsninger, og i går ble deres forslag lagt frem.
AP170616https://www.aftenposten.no/norge/Bare-i-ett-skolefag-er-gutter-best-kroppsoving-623292b.html Det er flere gutter som får spesialundervisning, det er flere gutter som dropper ut, og gutter er overrepresentert blant de svakeste elvene, dem med dårligst karakterer, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
AP170616https://www.aftenposten.no/norge/Bare-i-ett-skolefag-er-gutter-best-kroppsoving-623292b.html Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) forklarer Kuben-elevene Jan Dydland ( f.v. ), Sara El-Hasan, John Grønn og Ragni Flagstad hva Regjeringen har tenkt å gjøre.
AP170616 Det er flere gutter som får spesialundervisning, det er flere gutter som dropper ut, og gutter er overrepresentert blant de svakeste elvene, dem med dårligst karakterer, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
AP170616 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) forklarer Kuben-elevene Jan Dydland ( f.v. ), Sara El-Hasan, John Grønn og Ragni Flagstad hva Regjeringen har tenkt å gjøre.
SA170615 I dag, torsdag, fikk kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) overlevert en rapport om organisering av skoleåret i videregående opplæring.
DN170615 Forslaget om å gi elevene en uke mer med undervisning før de avlegger eksamen, er derfor interessant, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
DN170615 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen skal se på forslaget fra en arbeidsgruppe om hvordan man bedre kan organisere skoleåret i videregående skole.
DN170615 Jeg håper derfor at flest mulig av de ansatte ønsker å fortsette i sine stillinger etter flyttingen, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
DN170615 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) vil omorganisere kunnskapssektoren og varsler at 60 statlige arbeidsplasser flyttes ut av Oslo.
AP170615https://www.aftenposten.no/norge/Utvalg-anbefaler-a-skyve-eksamensperioden-narmere-sommeren-og-korte-den-ned-til-fem-dager-623014b.html Torsdag fikk kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) overlevert en rapport om organisering av skoleåret i videregående opplæring.
AP170615 Torsdag fikk kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) overlevert en rapport om organisering av skoleåret i videregående opplæring.
AA170615 Statsminister Erna Solberg, utenriksminister Børge Brende og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen var også ventet til festivalen.
AA170615 Derfor vil vi nå omorganisere kunnskapssektoren, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.
SA170614 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) ber departementet undersøke om det er lov å prioritere ideelle barnehager foran kommersielle.
DN170614 | Torbjørn Røe Isaksen vurderer barnehagepolitikken ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) ber departementet undersøke om det er lov å prioritere ideelle barnehager foran kommersielle.
AA170614 | På tide å stanse kampen mot private barnehager ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) slår fast at norske kommuner ikke kan praktisere en politikk som forhindrer etablering av såkalte kommersielle barnehager.
VG170613 TORBJØRN RØE ISAKSEN, kunnskapsminister og leder av Høyres programkomité.
NL170613 Da kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ), sammen med konstituert innvandrings og integreringsminister Per Sandberg ( Frp ) forleden la fram forslaget, innebar det at kulturrelativistene i Høyre har vært nødt til å gi etter.
DB170613 Finansminister Siv Jensen, kulturminister Linda Hofstad Helleland og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen har alle advart mot hvordan innvandring truer norsk kultur.
DA170613 Har kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen et poeng i at plaggene hindrer god kommunikasjon ?
AP170613https://www.aftenposten.no/osloby/Regjeringen-Ikke-lov-a-forskjellsbehandle-ideelle-og-kommersielle-barnehager-623081b.html Kunnskapsdepartementet har nå vurdert at det ikke er lov å skille mellom barnehagene utfra hvem som tar ut et rimelig utbytte og ikke, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
AP170613https://www.aftenposten.no/osloby/Regjeringen-Ikke-lov-a-forskjellsbehandle-ideelle-og-kommersielle-barnehager-623081b.html - Hvis man ønker at kommuner skal kunne si nei til kommersielle barnehager fordi de er kommersielle, må loven endres, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
AP170613 Kunnskapsdepartementet har nå vurdert at det ikke er lov å skille mellom barnehagene utfra hvem som tar ut et rimelig utbytte og ikke, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
AP170613 - Hvis man ønker at kommuner skal kunne si nei til kommersielle barnehager fordi de er kommersielle, må loven endres, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
VG170612 Mandag holdt kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) og innvandrings- og integreringsminister Per Sandberg ( Frp ) pressekonferanse om lovforslaget.
VG170612 Røe Isaksen mot et generelt forbud ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen, som også er leder av Høyres programkomité i valgåret 2017, mener skoleverket er i en særstilling hva gjelder behov for et sentralt nikab-forbud.
DB170612 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) og fungerende innvandrings- og integreringsminister Per Sandberg ( Frp ) orienterte om lovforslaget på en pressekonferanse mandag og det ble sendt ut på høring samme dag.
DB170612 Det fortalte kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) på en pressekonferanse mandag formiddag.
DB170612 Kunnskapsminister Røe Isaksen vedgår at et eventuelt forbud ikke vil gjøre seg gjeldene for spesielt mange.
DA170612 Til Nettavisen kaller kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) dette dårlig politikk.
DA170612 Her er kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen på besøk i Fridtjovsgate barnehage i Gamlebyen i fjor vinter.
DA170612 | - Dårlig politikk ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen mener det rødgrønne byrådet i Oslo driver kampanje mot private barnehager.
DA170612 Forslaget ble lagt fram av kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) og fungerende integrerings- og innvandringsminister Per Sandberg ( Frp ) mandag formiddag.
BT170612 Lovforslaget ble lagt fram av kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) og fungerende integrerings- og innvandringsminister Per Sandberg ( Frp ) mandag formiddag.
AP170612https://www.aftenposten.no/norge/Vil-forby-niqab-i-alle-norske-skoler-622983b.html Plaggene hindrer god kommunikasjon som er avgjørende for at elever og studenter skal kunne lære godt, sa kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) på en pressekonferanse mandag morgen.
AP170612 Plaggene hindrer god kommunikasjon som er avgjørende for at elever og studenter skal kunne lære godt, sa kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) på en pressekonferanse mandag morgen.
AA170612 Forslaget ble lagt fram av kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) og fungerende integrerings- og innvandringsminister Per Sandberg ( Frp ) mandag formiddag.
AA170612 Verken kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) eller fungerende integrerings- og innvandringsminister Per Sandberg ( Frp ) mener forslaget bryter med retten til å ta utdanning.
DB170609 Nå ser vi fremover, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen i pressemeldingen Kunnskapsdepartementet gikk ut med fredag ettermiddag.
DB170609 Hun varsler at Ap vil stille skriftlig spørsmål til kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) i Stortinget for å få en forklaring på hvorfor staten nå velger å gi seg på et så lavt beløp.
DB170609 ¶ ROSER LEDELSEN : Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) roser den nye ledelsen ved Westerdals for å være konstruktive i arbeidet med å rydde opp i gamle forhold.
DB170609 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) roser skolen for å være konstruktive i arbeidet med å rydde opp i gamle forhold.
DA170609 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) roser skolen for å være konstruktive i arbeidet med å rydde opp i gamle forhold.
AP170609https://www.aftenposten.no/norge/Westerdals-betaler-tilbake-statsstotte-pa-42-millioner-622890b.html Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) roser skolen for å være konstruktive i arbeidet med å rydde opp i gamle forhold.
AP170609https://www.aftenposten.no/norge/Westerdals-betaler-tilbake-statsstotte-pa-42-millioner-622890b.html Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) roser den nye ledelsen ved Westerdals for å være konstruktive i arbeidet med å rydde opp i gamle forhold.
AP170609 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) roser skolen for å være konstruktive i arbeidet med å rydde opp i gamle forhold.
AP170609 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) roser den nye ledelsen ved Westerdals for å være konstruktive i arbeidet med å rydde opp i gamle forhold.
AA170609 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) roser skolen for å være konstruktive i arbeidet med å rydde opp i gamle forhold.
VG170608 Les også : Kunnskapsminister Røe Isaksen om sexkulturen blant unge : - Skolen må ta mer ansvar ¶
FV170608 Fem elever fra Grimstad imponerte både jury og kunnskapsminister med sin forskning på prestasjonsfremmende dopbruk blant ambisiøse jus- og legestudenter.
BT170608 FRI FLYT : Fjerdeklassingene ved Nordnes skole viste ferdighetene sine for kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.
BT170608 Som kunnskapsminister er jeg naturlig nok opptatt av at barn har rett til utdanning.
AP170608 Det er viktig at resultatene kan brukes av den enkelte skole og av fylkeskommunene - for å gjøre skolen bedre for elevene, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.
AP170608 - Rapporten viser at hvilken videregående skole du starter på, påvirker om du klarer å fullføre utdanningen eller ikke, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) i en pressemelding.
AA170608 Torsdag lanserte kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) nettportalen svømmedyktig.no med informasjon og støttemateriell som skoler trenger for å tilrettelegge og gjennomføre en god svømmeopplæring.
AA170608 Torsdag lanserte kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) nettportalen svømmedyktig.no med informasjon og støttemateriell som skoler trenger for å tilrettelegge og gjennomføre en god svømmeopplæring.
SA170607 - Skal blant annet bidra til bedre praksisplasser for lærerstudentene, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.
SA170607 - Rogaland er det området i hele landet som trenger dette mest, sier kunnskapsminister Terje Røe Isaksen.
AA170607 Hvilken skole du går på kan derfor være med på å avgjøre hvor gode muligheter du får senere i livet, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
SA170606 Derfor skrev Skolelederforbundet et notat til kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ), hvor det står at erfaringer fra første halvår er at « fraværsreglene tolkes og praktiseres ulikt ».
SA170606 Det vil vi gjøre ved at studentene får mer praksis i skoler og i barnehager som er ekstra gode på å ta imot, veilede og legge til rette for studenter, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
SA170606 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) gir mer penger til praksis for barnehagelærere og lærere.
AA170606 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen sa sist uke at han forventer at kommunen legger til rette for en best mulig campusutvikling.
AA170606 Vil ha bedre samarbeide med skolene : Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( i midten ) vil ha bedre samarbeide mellom grunnskolelærerutdanningene og skolene.
AA170606 Vi innfører også en innovasjonsordning hvor barnehager, skoler, kommuner og fylkeskommuner kan søke om penger til å prøve ut og evaluere virkningen av nye tiltak, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.
AA170606 Det vil vi gjøre ved at studentene får mer praksis i skoler og i barnehager som er ekstra gode på å ta imot, veilede og legge til rette for studenter, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.
AA170606 - Vi vil bygge videre på universitetsskolene NTNU har samarbeidet med i Trondheim, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
AP170605 Derfor skrev Skolelederforbundet et notat til kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ), hvor det står at erfaringer fra første halvår er at « fraværsreglene tolkes og praktiseres ulikt ».
AP170604 Ekspertgruppen er satt ned av kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) og har hatt som mandat å gå gjennom tilskuddsordningen for private høyskoler.
AP170604 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) overveier et forslag om å stoppe statsstøtten til flere private høyskoler.
AA170604 Ekspertgruppen er satt ned av kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) og har hatt som mandat å gå gjennom tilskuddsordningen for private høyskoler.
VG170603 På Høyres instagramkonto kan man nå se kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen foreta en « dab » i loop, eller fire rare bilder av Erna Solberg med vernehjelm.
BT170602 FANTASI : Kjære kunnskapsminister og andre tvilere : Å leke er å lære, skriver Silje Christiansen.
AA170601 Derfor er dette gode nyheter både for den enkelte elev og for Norge, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
VG170531 TORBJØRN RØE ISAKSEN, kunnskapsminister ( H ) ¶
VG170531 - Tenketanken Agenda og leder Marte Gerhardsen har kjørt seg inn i et temmelig monomant spor i ulikhetsdebatten, og det virker som om de er mer opptatt av å drive valgkamp for Arbeiderpartiet enn av å drive tenketank, skriver kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.
DA170531 - Foreldre med innvandrerbakgrunn bør få informasjon om det norske barnehagetilbudet, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ), som vurderer lovpåbud.
DA170531 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) skal onsdag diskutere tiltak for å øke barnehagebruken blant minoritetsspråklige barn.
AP170531https://www.aftenposten.no/norge/Isaksen-vurderer-infoplikt-om-barnehager-til-innvandrerforeldre-622220b.html Foreldre med innvandrerbakgrunn bør få informasjon om det norske barnehagetilbudet, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ), som vurderer lovpåbud.
AP170531https://www.aftenposten.no/norge/Isaksen-vurderer-infoplikt-om-barnehager-til-innvandrerforeldre-622220b.html Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) skal onsdag diskutere tiltak for å øke barnehagebruken blant minoritetsspråklige barn.
AP170531 Foreldre med innvandrerbakgrunn bør få informasjon om det norske barnehagetilbudet, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ), som vurderer lovpåbud.
AP170531 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) skal onsdag diskutere tiltak for å øke barnehagebruken blant minoritetsspråklige barn.
AA170531 Beskytter kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen de rødgrønnes lokale strategi ; at all elevtallsvekst skal forbeholdes de offentlige skolene ?
VG170529 Også kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen har hevdet at det ikke er noen sammenheng mellom klassestørrelse og elevprestasjoner, muligens begrunner han dette med en norsk undersøkelse fra 1996 der Bonesrønning konkluderer med at antall elever pr. lærer ikke hadde noen betydning for elevresultatene.
DB170529 Når dette ble annonsert sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen i en pressemelding dette : At skolen må bidra til å ruste elevene til et samfunn hvor mange unge opplever forskjellige typer press.
AP170529https://www.aftenposten.no/meninger/kommentar/Steng-Facebook-tilgangen-i-norske-klasserom--Helene-Skjeggestad-621657b.html » Sitatet er hentet fra 2011 og stammer fra daværende kunnskapsminister Kristin Halvorsen.
AP170529 » Sitatet er hentet fra 2011 og stammer fra daværende kunnskapsminister Kristin Halvorsen. | e-helse for alle er et realistisk mål Jonas Gahr Støre ¶
AA170528 Skrev brev : Her er brevet Miriam skrev til kunnskapsminister , konge og Statped, det statlige organet for spesialopplæring.
AA170528 Miriam skrev et nydelig brev, som hun sendte til kunnskapsminister , konge og Statped, det statlige organet for spesialopplæring, og en underskriftskampanje ble satt i gang.
BT170526 Samtidig endret kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) kravene til vikarer i barnehager.
AA170526 Samtidig endret kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) kravene til vikarer i barnehager.
AP170523https://www.aftenposten.no/norge/Stortinget-vil-la-mobbeofre-soke-om-oppreisning-Ny-lov-trer-i-kraft-til-hosten-621475b.html I 2015 mottok kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) Djupedal-rapporten, en offentlig utredning om mobbing.
AP170523 I 2015 mottok kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) Djupedal-rapporten, en offentlig utredning om mobbing.
SA170522 Det er viktig både for den enkelte som skal velge utdanning og yrke, og for samfunnet som helhet, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
BT170522 AVKREVES SVAR : Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen må svare på om midlene til økt lærertetthet faktisk kan brukes til å ansette lærere eller ikke, mener Ap-byrådene i Bergen og Oslo.
AA170522 - Abdelrahman er et ypperlig eksempel på hvilken betydning lærerens engasjement og kunnskap har for elevenes læring, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ), som delte ut prisen mandag formiddag.
BT170521 Og da snakker vi om dybdelæring og læring som sitter for livet, kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.
AP170520https://www.aftenposten.no/norge/politikk/Isaksen-krever-svar-om-Aps-nye-prestisjereform-621460b.html Aps løfter om en storstilt utdanningsreform er bare en overskrift uten innhold, hevder kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
AP170520 Aps løfter om en storstilt utdanningsreform er bare en overskrift uten innhold, hevder kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
BT170519 SKOLESLIPP : Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen tok ikke hensyn til den lokale innstillingen da han bestemte at entreprenørforeningen Bygg og Anlegg får åpne ny friskole i Bergen.
BT170519 Men kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen har bestemt at den får starte likevel.
NL170518 Det er ikke uten grunn at hennes kunnskapsminister har en meget høy stjerne ved UiT Norges arktiske universitet i Tromsø.
NL170516 Det er krevende å forstå at kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen setter strek over fusjonsforhandlinger for to år siden.
DB170516 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen føyer seg derfor inn i en lang tradisjon i å prioritere den påståtte norske kulturarven framfor virkeligheten.
DA170516 Arbeiderpartiet påpeker at oppreisning ikke var omtalt i lovforslaget, og mener kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) går på et nederlag.
VG170514 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen mener det er for tidlig å konkludere med at flere faller fra.
VG170512 SNUR IKKE : Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen, fotografert på talerstolen på Høyres landsmøte tidligere i vår.
VG170512 Regjeringen og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ), som har stått for innføringen av karakterkravene, har ingen planer om å endre på disse.
DN170512 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen frykter at det blir manko på yrkefagutdannede fremover.
DN170512 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) mener behovet for yrkesskoler er stort.
VG170511 Det var under presentasjonen av den årlige Medieundersøkelsen under Nordiske Mediedager i Bergen torsdag at kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen var i en paneldebatt om blant annet tillit til mediene og falske nyheter.
DA170511 Jeg ser fram til å diskutere dette med Aarebrot i dag, sier Torbjørn Røe Isaksen, kunnskapsminister for Høyre.
DA170511 Han presenterer funnene i Medieundersøkelsen i dag, og deltar i debatt med blant andre kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( se sak under ) og Ap-nestleder Hadia Tajik.
DA170511 Jeg ser fram til å diskutere dette med Aarebrot i dag, sier Torbjørn Røe Isaksen, kunnskapsminister for Høyre.
DA170511 Han presenterer funnene i Medieundersøkelsen i dag, og deltar i debatt med blant andre kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( se sak under ) og Ap-nestleder Hadia Tajik.
BT170511 Det kunne kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen offentliggjøre da han besøkte Bergen torsdag.
BT170511 BUDBRINGEREN : Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen var torsdag i Bergen for å offentliggjøre Regjeringens støtte til UiB.
VG170510 Les VGs leder : Støtter plikt til å hjelpe elever som sliter ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) er opptatt av at selv om midlene gis som såkalte frie inntekter til kommunene, så er pengene ment å komme elever og barn i barnehagene til gode.
VG170510 HAR MED PENGER : Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) og regjeringen punger ut enda flere millioner for tidlig innsats i barnehager, SFO og skoler.
DN170510 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) ser for seg at pengene først og fremst brukes på barn som trenger ekstra hjelp i barnehagen, SFO eller skolen.
DN170510 Tirsdag presenterte kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen den årlige tilstandsrapporten for høyere utdannelse.
DN170510 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen under NHH-Symposiet i Bergen i mars.
SA170509 Her kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
DN170509 | Flere kvinner blir professorer ¶... men det er fortsatt langt igjen, innrømmer kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
DN170509 Det er flere kvinner enn menn som tar høyere utdanning, og det bør gjenspeiles også i professor- og dosentstillinger, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
AP170509 For et drøyt år siden presentere kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen, innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug og arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie tiltak for å gjøre det enklere for voksne å få opplæring og komme seg i arbeid, samt nødvendigheten av å bedre opplæringen i norsk for flyktninger og innvandrere.
AA170509 Det er flere kvinner enn menn som tar høyere utdanning, og det bør gjenspeiles også i professor- og dosentstillinger, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
SA170508 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) ønsker at flere bedrifter skal gi sine ansatte opplæring i grunnleggende ferdigheter.
DN170508 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.
AP170508https://www.aftenposten.no/viten/i/dKPvq/-Kristian-Gundersen-Er-forskningspolitikken-forskningsbasert Da har vi også høyresiden ved kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen med oss.
AP170508https://www.aftenposten.no/viten/-Kristian-Gundersen-Er-forskningspolitikken-forskningsbasert-620725b.html Da har vi også høyresiden ved kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen med oss.
AP170508 Da har vi også høyresiden ved kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen med oss.
AP170506 | Firerkravet i matte bør fravikes allerede i år Karl Øyvind Jordell ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen kan ikke tro eller håpe seg bort fra tallenes klare tale.
AA170506 ) og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen i februar 2016.
DN170504 Jeg tror det vil gi mer faglig motiverende opplæring fra første dag, og forhåpentligvis vil færre falle fra, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
DN170504 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen vil ha tidligere spesialisering av yrkesfag.
AA170504 Jeg tror det vil gi mer faglig motiverende opplæring fra første dag, og forhåpentligvis vil færre falle fra, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
AA170504 Det vil skape mer lik praksis over hele landet, og er et viktig grep for å sikre den norske fellesskolen, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen. ( ©NTB ) ¶
VG170502 TORBJØRN RØE ISAKSEN, kunnskapsminister ( H ).
AA170501 Som øverste ansvarlig for norske skoler har kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen en jobb å gjøre her.
AP170430 I midten av februar var kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) på Sofienberg skole i Oslo og la frem endringer i regelverket mot mobbing.
AA170430 Da hadde nåværende kunnskapsminister , Torbjørn Røe Isaksen ( H ), allerede tatt et kraftfullt oppgjør med Høyre- og Frp-ungdommens provokasjoner.
VG170428 SKOLEBESØK : Statsminister Erna Solberg og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen under at av mange skolebesøk - denne gang på Skøyenåsen skole i Oslo.
VG170428 MANGLER FORTSATT LÆRERE : Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( helt til høyre ) og Høyretoppene Tina Bru, nestleder Bent Høie, nestleder Jan Tore Sanner og partileder Erna Solberg er alle opptatt av å rekruttere flere lærere.
VG170428 For å være lærer i grunnskolen må du være glad i barn, men å være lærer er ikke bare et omsorgsyrke, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.
DB170427 Abdelrahman får skryt av kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.
DA170427 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen delte selv ut prisen - og kjenner til hva dramaundervisningen gir lærerstudentene på HSN.
DA170427 Prisen på 100.000 kroner deles mellom prisvinneren og skolen og overrekkes av kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen på Oslo katedralskole 22. mai.
AP170426 | Regjeringen vil innføre norskkrav for barnehageassistenter ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) vil innføre krav om norskkunnskaper for assistenter i barnehager.
AA170426 | Regjeringen vil innføre norskkrav for barnehageassistenter ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) vil innføre krav om norskkunnskaper for assistenter i barnehager.
AA170426 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) i en barnehage i Oslo.
AA170426 | Regjeringen vil innføre norskkrav for barnehageassistenter ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) vil innføre krav om norskkunnskaper for assistenter i barnehager.
DA170425 Hun forteller at det var da SV-er Kristin Halvorsen var kunnskapsminister at prosjektet med gratis kjernetid på Mortensrud AKS ble innført.
DA170425 Vi ønsker klare og tydelige eiere, men ikke eiere som går inn og detaljstyre barnehagene, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen til Dagsavisen.
DA170425 Lekens egenverdi ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen mener planen er viktig på flere måter : ¶
DA170425 I forslaget som nå er lagt fram, er dette brakt i « balanse », ifølge kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen : ¶
DA170425 Det skapte rabalder da kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) i fjor vår ville innføre en veiledende norm for hvor mye språk en femåring skulle kunne, og kom med forslag som mange mente åpnet opp for mer dokumentasjon av barnehagebarns utvikling.
DA170425 Det er klart etter at kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen i går la fram den nye rammeplanen for barnehagen, som er selve « grunnloven » for barnehagens arbeid og innhold slik læreplanen er for skolen.
DA170425 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) varsler økt fokus på språkarbeid og tiltak mot mobbing i norske barnehager.
DB170424 I BARNEHAGEN : Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) på barnehagebesøk.
AP170424 | Røe Isaksen skjerper kravene til barnehagene ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) mener den nye rammeplanen for barnehagene tydeliggjør hva foreldre og barn har krav på.
AP170424 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) sier den nye rammeplanen for barnehagene tydeliggjør hva slags krav og forventninger foreldrene kan stille til de ansatte.
AP170424 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) la frem Regjeringens stortingsmelding om humaniora på Universitetet i Oslo onsdag 22. mars.
AA170424 | Røe Isaksen skjerper krav til barnehagene ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) mener den nye rammeplanen for barnehagene tydeliggjør hva foreldre og barn har krav på.
AA170424 Foto : ntb scanpix ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) mener den nye rammeplanen for barnehagene tydeliggjør hva foreldre og barn har krav på.
AA170424 - Vi gjør det tydeligere hva personalet skal gjøre for at barna skal trives og utvikle seg, sier kunnskapsminister , Torbjørn Røe Isaksen.
BT170423 Det kan kanskje virke rart at kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen mente at disse tradisjonsrike universitetsfagene trengte en egen stortingsmelding.
DN170420 Læreryrket er et viktig, krevende, meningsfullt og morsomt yrke som gir svært gode jobbmuligheter, så jeg er glad for at mange ønsker å bli lærere, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen i en pressemelding om tallene.
AP170420 Vi trenger flere som ikke bare forstår seg på den digitale verden, men som også kan være med på å utvikle nye løsninger med teknologi som verktøy, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen i en pressemelding.
AA170420 Vi trenger flere som ikke bare forstår seg på den digitale verden, men som også kan være med på å utvikle nye løsninger med teknologi som verktøy, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
DN170419 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) får dessuten kritikk for å komme sent på banen med sitt fagskoleløft.
AA170418 - Hadde jeg vært innbygger i en del av disse kommunene, så ville jeg også stilt spørsmålet : Nå er det kommet penger fra nasjonalt hold, hvorfor skjer ikke det i vår kommune, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) til TV-kanalen.
SA170417 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen har ledet arbeidet med Høyres partiprogram for neste stortingsperiode.
DB170410 Forrige fredag rykket kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ut med en gladnyhet til vordende lærerstudenter : Etter avtale med KrF og Venstre skal regjeringen ettergi opptil halvparten av studielånet for studenter som fullfører en femårig lærerutdanning på normert tid.
DB170410 BØR REVURDERE : Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen bør revurdere nytt lærerstipend.
AP170410 Av Utdanning og jobb er nøkkelen til fattigdomsbekjempelse Av Torbjørn Røe Isaksen, kunnskapsminister ( H ), Anniken Hauglie, arbeids- og sosialminister ( H ) og Solveig Horne, barne- og likestillingsminister ( FrP ) Regjeringen jobber for et samfunn som gir muligheter for alle.
AP170409 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen har i det siste vist stor interesse for faget kunst og håndverk i grunnskolen.
SA170407 Ansatte i barnehager må kunne snakke norsk, mener kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
AA170407 Ansatte i barnehager må kunne snakke norsk, mener kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
VG170405 | Rapport : Barn som blir mobbet får ikke oppfølging ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) sier han er urolig over den mangelfulle oppfølgingen.
VG170405 MER KOMPETANSE : Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) mener det trengs mer kompetanse for å sørge for bedre oppfølging til barn som blir mobbet.
VG170405 Det er lett å glemme at mange bærer med seg arrene fra mobbing resten av livet, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.
DN170405 Trond Giske hinter om at han selv ønsker å bli Norges neste kunnskapsminister hvis det blir regjeringsskifte etter høstens valg.
DN170405 Men det viktigste for meg er at vi ender opp med en kunnskapsminister fra Arbeiderpartiet, sier Giske.
AA170405 Derfor vil vi endre dagens regelverk som holder dem utenfor, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
VG170404 Ordningen er midlertidig, men kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen sier de jobber for å endre forskriftskravet.
VG170404 KAN BLI VARIG : Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) åpner for å gjøre ordningen permanent.
SA170404 Som et umiddelbart tiltak har vi nå etablert en fritaksordning, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.
DA170404 - Med fagbrev får den enkelte bedre lønns- og karrieremuligheter, og bransjen får faglært arbeidskraft, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen til Dagsavisen.
DA170404 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen vil gjøre det lettere å ta fagbrev mens man er i full jobb.
DN170403https://www.dn.no/meninger/2017/04/03/2049/Pa-innsiden/breaking-humanister-kan-visst-brukes-til-noe Forrige uke la regjeringen og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen frem en stortingsmelding om satsing på humanistiske fag.
DN170403 Forrige uke la regjeringen og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen frem en stortingsmelding om satsing på humanistiske fag.
AP170403 Forskere og universitetsansatte fotografert under kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksens ( H ) presentasjon av regjeringens stortingsmelding om humaniora på Universitetet i Oslo i mars.
BT170402 I et intervju i Klassekampen ( 22.12.2016 ) sier kunnskapsminister Røe Isaksen selv at « det er mulighet for at du vil få en grad av kjønnsdeling, men jeg tror det er stor verdi i å velge ut ifra hva du er interessert i ».
VG170331 - Regjeringen og samarbeidspartiene Venstre og KrF er enige om å etablere en ny ordning for ettergivelse av studielån for studenter som fullfører femårig lærerutdanning, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
VG170331 KUNNSKAPSMINISTER : Torbjørn Røe Isaksen ( H ) er svært fornøyd med ordningen og håper at det vil gjøre det enda mer attraktivt å utdanne seg til lærer i barneskolen.
SA170331 Ved å ta masterutdanningen for lærere får du en solid og god utdanning, samtidig som du får god startlønn, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
SA170331 - Regjeringen og samarbeidspartiene Venstre og KrF er enige om å etablere en ny ordning for ettergivelse av studielån for studenter som fullfører femårig lærerutdanning, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
FV170331 Ifølge kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) skal ordningen inn i revidert budsjett.
FV170331 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
DN170331 - Regjeringen og samarbeidspartiene Venstre og KrF er enige om å etablere en ny ordning for ettergivelse av studielån for studenter som fullfører femårig lærerutdanning, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
DN170331 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) legger fram regjeringens stortingsmelding om humaniora på Universitetet i Oslo onsdag.
DA170331 - Regjeringen og samarbeidspartiene Venstre og KrF er enige om å etablere en ny ordning for ettergivelse av studielån for studenter som fullfører femårig lærerutdanning, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
AP170331 Ifølge kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) skal ordningen inn i revidert budsjett.
AP170331 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
AA170331 - Regjeringen og samarbeidspartiene Venstre og KrF er enige om å etablere en ny ordning for ettergivelse av studielån for studenter som fullfører femårig lærerutdanning, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
AA170331 Ved å ta masterutdanningen for lærere får du en solid og god utdanning, samtidig som du får god startlønn, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
AA170331 - Regjeringen og samarbeidspartiene Venstre og KrF er enige om å etablere en ny ordning for ettergivelse av studielån for studenter som fullfører femårig lærerutdanning, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
DA170330 Mens KS mener fjerningen av skolens enkeltvedtak i mobbesaker skaper forvirring, hevder kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen at det gir større klarhet.
DA170330 I gårsdagens avis sa kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen dette : ¶
AP170330 Denne uken besøker kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) Bodø, Tromsø og Alta.
AP170330 Ap og SV kritiserer kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) for å komme for sent på banen for å rekruttere flere lærere til Nord-Norge.
AP170330 - Bare fordi jeg nå drar på besøk, så betyr ikke det at vi ikke har visst om og jobbet med dette før, svarer kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
AP170330 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
DA170329 Det sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ), som slår kraftig tilbake mot kritikerne i kjølvannet av den åpne høringen om regjeringens nye mobbelov i Stortingets utdanningskomité mandag ettermiddag.
DA170329 Det er elevens opplevelse av skolemiljøet som er avgjørende, fastslår kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.
DN170328 Nå gjør vi noe med det, sier kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner ( H ), som legger fram loven kalt « Ansatt i staten » sammen med kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen før påske.
DN170328 Kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner ( til høyre ) og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen legger frem lovendring for å stramme inn bruk av midlertidige ansatte i ofentlig sektor.
DB170328 At regjeringen nå forsøker å få ned bruken av midlertidig ansettelser innebærer ikke et retningsskifte, er kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen opptatt av å få fram.
DA170328 Nå gjør vi noe med det, sier kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner ( H ), som legger fram loven kalt « Ansatt i staten » sammen med kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen før påske.
AA170328 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) sier det er behov for statlige tiltak som ekstra stipend og rekruttering for å gjøre noe med lærermangelen i de tre nordligste fylkene.
BT170327 SIDEMÅL : Det kan være uenighet om virkemidlene for hvordan våre to målformer skal bevares og videreutvikles, men det er noe ganske annet enn at Høyre vil nynorsken til livs, skriver kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
AP170327 Varsler statlige tiltak ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) slår fast at det er behov for statlige tiltak for å møte lærermangelen i de tre nordligste fylkene.
AP170327 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) tror femårig masterutdanning vil bidra til å heve læreryrkets status.
VG170326 - Også Jagland burde se at det er vanskelig å undervise i et klasserom om man ikke ser ansiktet til elevene, sa kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) til VG.
VG170325 Røe Isaksen håper Sp snur ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) håper i det lengste at Sp snur frem til avstemningen søndag.
VG170325 Det betyr at kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen neppe får skaffet seg det flertallet han ønsker i neste stortingsperiode for at utenlandske studenter skal betale for studier i Norge.
AP170324 Anne-Sofie Risåsen ( IBM ), Kjetil Staalesen ( LO ) og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen diskuterte en ny retning for utdanning og arbeidsliv.
AP170324 Anne-Sofie Risåsen ( IBM ), Kjetil Staalesen ( LO ) og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen diskuterte en ny retning for utdanning og arbeidsliv.
VG170323 DREVET AV NOSTALGI : - Stadig flere i Europa beskriver nåtiden som ødelagt eller vridd til det ugjenkjennelige, mens fortiden huskes som noe idyllisk og storslagent, sier Høyres kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( 38 ).
DB170323 Historien kommer til meg da jeg leser debatten rundt den ventede humaniorameldingen, som kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen presenterte hovedpunktene fra, på Universitet i Oslo onsdag.
DB170323 HUMANIORA : Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) vil at humaniora skal stå på egne bein.
DN170322 Humanistiske fag har et ufortjent dårlig rykte, mener kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
DN170322 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen vil fremme studier i språk og kultur.
DN170321 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen mener undersøkelsen viser at det nytter å drive langsiktig påvirkningsarbeid.
DB170321 Da bestemte daværende kunnskapsminister Kristin Halvorsen ( SV ) å tillate at eiere av barnehager skulle få lov til å ta ut overskudd fra bedriften.
DB170321 ¶ NYE SKOLEPLANER : Kunnskapsminister Thorbjørn Røe Isaksen ( H ) sier venstresida ikke kan kritisere Oslo-skolen i 2015 og hylle den i 2017.
DB170321 Uenig kunnskapsminister
DB170321 Kunnskapsminister Thorbjørn Røe Isaksen trekker på smilebåndet av påstandene fra venstresida.
DB170321 På Lakkegata skole i Oslo, et par steinkast unna Legevakta, presenterte statsminister Erna Solberg og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen mandag en ny satsing på « tidlig innsats og kvalitet i skolen », i form av en stortingsmelding.
DA170321 Elever som blir liggende etter i lesing, skriving og regning tidlig, skal få intensivopplæring uten papirmølle og byråkrati, forsikrer kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen og statsminister Erna Solberg, som i går besøkte Lakkegata skole i Oslo.
DA170321 Det stopper ikke kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksens klokkertro på at hans regjering skal lykkes denne gangen : ¶
DA170321 Det lover statsminister Erna Solberg og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ), som i går presenterte regjeringens utdrag fra stortingsmeldingen « Lærelyst.
AA170321 Økningen i antall søkere til helse- og oppvekstfag gleder kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
VG170320 SKOLE-DUO : Statsminister Erna Solberg og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen la frem deler av regjeringens stortingsmelding om tidlig innsats i skolen på Lkkegata skole mandag.a ¶
VG170320 Den gir ikke elevene et ekstra løft, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.
DN170320 Det er viktig hvilke konkrete planer statsminister Erna Solberg og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen har for hvordan innholdet i stortingsmeldingen Lærelyst skal gjennomføres i praksis.
DB170320 ¶ NY SKOLEPOLITIKK : Regjeringa, ved kunnskapsminister Thorbjørn Røe Isaksen og statsminister Erna Solberg, presenterer sitt nye forslag til skolepolitikk på Lakkegata skole i Oslo i dag.
DB170320 Pressemøtet, som blir avholdt på Lakkegata skole på Grünerløkka i Oslo, legger linjene for regjeringens satsing på tidlig innsats i norske skoler, og kunnskapsminister Røe Isaksen lover at meldinga skal gi en skole som gir alle barn mulighet til å bruke sine evner og sørge for at færre faller fra.
DB170320 ( Dagbladet ) : Statsminister Erna Solberg og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen presenterer i dag stortingsmeldinga « Lærelyst - Tidleg innsats og kvalitet i skolen ».
AP170320 Statsminister Erna Solberg ( H ) og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) la mandag frem en stortingsmelding om tidlig innsats i skolen.
AP170320 Sammen med kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) besøkte hun mandag Lakkegata skole i Oslo, hvor hun la frem stortingsmeldingen « Lærelyst - Tidlig innsats og kvalitet i skolen ».
AP170320 FOTO : Berit Roald / NTB scanpix ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) og statsminister Erna Solberg ( H ) la mandag frem stortingsmeldingen « Lærelyst - Tidlig innsats og kvalitet i skolen ».
AP170320 Statsminister Erna Solberg ( H ) og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) besøker Lakkegata skole i forbindelse med fremleggelsen av tiltakene som kommer i stortingsmeldingen " Lærelyst - Tidlig innsats og kvalitet i skolen ".
AP170320 Når en statsminister og kunnskapsminister fra Høyre lanserer skolepolitikk med bifallende nikk fra en skolebyråd fra Arbeiderpartiet og en ordfører fra SV, er ikke det som presenteres særlig kontroversielt.
AA170320 Sammen med kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) besøkte hun mandag Lakkegata skole i Oslo, hvor hun la fram stortingsmeldingen " Lærelyst - Tidlig innsats og kvalitet i skolen ".
BT170318 Får vi et Arbeiderparti som ikke mener noe om norsk skole, eller får vi nok en gang en kunnskapsminister fra SV som sier nei til alt som fungerer i norsk skole ?
BT170318 FOTO : Scanpix ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) mener BTs kritikk av hans sidemålspolitikk er upresis, uopplyst og uorginal.
SA170317 Etter landsmøtet i 2007 fikk daværende kunnskapsminister Øystein Djupedal kritikk etter å ha kommet med det som ble oppfattet som trusler mot nåværende nestleder Snorre Valen under en nattlig sammenkomst.
AA170317 Kommuner som har skoler som over tid gjør det svakt faglig og samtidig scorer dårlig på skolemiljø og mobbing, vil få en telefon med det kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) kaller " et insisterende tilbud " om nasjonal veiledning.
AA170317 | Høyre vil svekke norsk kultur ¶ ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen fikk Høyres landsmøte med seg på å fjerne karakteren i norsk sidemål.
AA170317 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen, som også har ledet arbeidet med partiprogrammet, har sagt at dagens sidemålsundervisning ikke fungerer, at den ikke gjør flere elever glad i nynorsk.
VG170316 Tidligere stillinger : Stortingsrepresentant for SV ( 1993-2009 ), Kunnskapsminister for SV ( 2005-2007 ), Fylkesmann i Aust-Agder ( 2009-2015 ) ¶
VG170316 Bak seg har han 16 år på Stortinget for SV, to år som kunnskapsminister i Stoltenberg-regjeringen og nesten ti år i nestledervervet under Kristin Halvorsen.
DN170316https://www.dn.no/nyheter/2017/03/16/2204/Politikk/maeland-med-skattegave-til-familieeide-hoteller Bak henne går forsvarsminister Ine Marie Eriksen Søreide og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.
DN170316 Bak henne går forsvarsminister Ine Marie Eriksen Søreide og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.
DA170316 Audun Herning ( 36 ) ¶... har vært leder i Sosialistisk Ungdom og rådgiver for Bård Vegar Solhjell ( SV ) da han var kunnskapsminister .
BT170316 Etter landsmøtet i 2007 fikk daværende kunnskapsminister Øystein Djupedal kritikk etter å ha kommet med det som ble oppfattet som trusler mot nåværende nestleder Snorre Valen under en nattlig sammenkomst.
BT170316 Etter landsmøtet i 2007 fikk daværende kunnskapsminister Øystein Djupedal kritikk etter å ha kommet med det som ble oppfattet som trusler mot nåværende nestleder Snorre Valen under en nattlig sammenkomst.
SA170315 May-Britt og Edvard Moser hadde mange års SFF-finansiering før de fikk Nobelprisen i medisin i 2014, påpeker kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
AA170315 Målet med ordningen Senter for fremragende forskning er at Norge skal få flere verdensledende fagmiljøer, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen i en pressemelding.
AA170315 Det hadde vært interessant å høre hvilke refleksjoner kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen og NTNU-rektor Gunnar Bovim gjør seg om disse forholdene.
SA170314 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) mener prisene er sammenliknbare og derfor bør behandles likt.
DA170314 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
BT170314 SKYTESKIVE : Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) har fått kritikk for sitt forslag om å lage en statlig kulturkanon i Norge.
BT170314 I helgen skrotet landsmøtet kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksens forslag om å lage en offisiell liste over verdige norske kulturuttrykk, en såkalt kulturkanon.
BT170314 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) mener prisene er sammenliknbare og derfor bør behandles likt.
AP170314 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) : Tilbudet er for dårlig mange steder.
SA170313 En dårlig idé, mener kunnskapsminister og komitéleder Torbjørn Røe Isaksen.
DN170313 Allerede i fjor sommer fastslo kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) at Høyre måtte ta velgere fra den andre blokken dersom partiet skal vinne valget til høsten.
DB170313 Igjen satt en nedsotet kunnskapsminister med en skrekkslagen, vidåpen munn og begge hendene langs ansiktet.
VG170312 Nå er forsvarsminister Ine Eriksen Søreide er nominert til fire nye år på Stortinget, mens kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ikke tar gjenvalg.
SA170312 Skjøt ned kulturkanon ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen gikk ut i Aftenposten og foreslo å lage en « oversikt over de mest betydningsfulle delene av norsk kulturarv ».
SA170312 FOTO : Monica Strømdahl ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen fikk ikke stemt for sitt eget forslag om å lage en norsk kulturkanon.
FV170312 Skjøt ned kulturkanon ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen gikk ut i Aftenposten og foreslo å lage en « oversikt over de mest betydningsfulle delene av norsk kulturarv ».
FV170312 FOTO : Monica Strømdahl Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen fikk ikke stemt for sitt eget forslag om å lage en norsk kulturkanon.
AP170312 Skjøt ned kulturkanon ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen gikk ut i Aftenposten og foreslo å lage en « oversikt over de mest betydningsfulle delene av norsk kulturarv ».
AP170312 FOTO : Monica Strømdahl ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen fikk ikke stemt for sitt eget forslag om å lage en norsk kulturkanon.
DB170311 Høyre har vært gode på å dyrke myten om sin egen ideologi, og har i motsetning til Arbeiderpartiet unge « ideologer » som kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen og Minerva-redaktør Nils August Andresen.
DB170311 ¶ STRANDET : Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen fikk ikke noe gehør for sin kulturkanon.
DB170311 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen, som ledet programkomiteen, ville nedsette et utvalg som skulle utarbeide en oversikt over de mest betydningsfulle delene av norsk kulturarv.
AP170311 | Landsmøtet skjøt ned Røe Isaksens kulturkanon ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen lanserte en norsk kulturkanon.
AP170311 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen var ikke selv i salen da hans forslag om en kulturkanon ble nedstemt FOTO : Pedersen, Terje / NTB scanpix ¶
AP170311 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen voterte heller ikke, men ville også sagt nei.
SA170310 Foto : Terje Pedersen / NTB scanpix ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen, som ledet programkomiteen, ville nedsette et utvalg som skulle utarbeide en oversikt over de mest betydningsfulle delene av norsk kulturarv.
SA170310 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ledet Høyres programkomité.
FV170310 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen som her er avbildet under et besøk på Havlimyra skole i Kristiansand, oppfordrer kommunene på Sørlandet til å innvilge så mange som mulig av søknadene om etterutdanning.
DB170310 En som umiddelbart ikke jublet like høyt som resten var kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen, som kom med denne smått syrlige meldingen på Facebook : ¶
AA170310 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen, som ledet programkomiteen, ville nedsette et utvalg som skulle utarbeide en oversikt over de mest betydningsfulle delene av norsk kulturarv.
FV170309 | Kunnskapsministeren : - Det kan ikke kreves egenbetaling for obligatoriske studieturer ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen slår fast at Universitetet i Agder bryter med gratisprinsippet når de krever egenbetaling for sine obligatoriske studieturer.
FV170309 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen viser til gratisprinsippet som ligger i Universitets- og høyskoleloven i sitt svar til Stortinget.
DB170309 Kunnskapsminister med barna ¶ Kunnskapsminister Thorbjørn Røe Isaksen sier til Dagbladet at han prioriterte hjemmetid med barna på kvinnedagen.
DB170309 Kunnskapsminister med barna ¶
VG170308 Bildet er fra kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksens besøk på Margarinfabrikken barnehage i Oslo i 2015.
VG170308 Sykepleierne vil dermed kunne levere tjenester av enda bedre kvalitet, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
DN170308 Sykepleierne vil dermed kunne levere tjenester av enda bedre kvalitet, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.
DB170308 Sykepleierne vil dermed kunne levere tjenester av enda bedre kvalitet, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
DA170308 Sykepleierne vil dermed kunne levere tjenester av enda bedre kvalitet, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
BT170308 Sykepleierne vil dermed kunne levere tjenester av enda bedre kvalitet, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.
AP170308 Sykepleierne vil dermed kunne levere tjenester av enda bedre kvalitet, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.
AA170308 Skjerper kravene : Med kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) i spissen, foreslår regjeringen at du minimum må ha karakteren tre i matematikk for å komme inn på sykepleierutdanningen.
AA170308 Målet er å styrke kvaliteten på utdanningen og jobben som sykepleierne gjør, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ). − Ved å få sterkere kandidater til sykepleierutdanningen, mener regjeringen at utdanningen blir bedre.
AA170308 Sykepleierne vil dermed kunne levere tjenester av enda bedre kvalitet, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
DB170307 Røe Isaksen svarer ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) er enig i at systemet er for dårlig slik det er, men vil ikke gjøre noen innrømmelser over Arbeiderpartiet.
DB170307 I en interpellasjon i Stortinget nylig, krevde hun svar fra både helseminister Bent Høie og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen om hvorfor regjeringen ikke har gjort mer for å gjøre det lettere å bruke utenlandsk utdanning i Norge.
AP170307 Lederen av programkomiteen, kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen, deler Hellelands syn.
AA170307 Foto : Kim Nygård ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ), til høyre, delte ut Abelprisen i Frimurerlogen tirsdag kveld.
AA170307 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ), til høyre, delte ut Abelprisen i Frimurerlogen tirsdag kveld.
AA170307 Foto : Kim Nygård ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ), til høyre, delte ut Abelprisen i Frimurerlogen tirsdag kveld.
AA170307 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ), til høyre, delte ut Abelprisen i Frimurerlogen tirsdag kveld.
DB170306 ¶ MATPAKKE : Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen vil at barn skal få tid til å spise matpakka.
DB170306 Derfor går Helsedepartementet og Kunnskapsdepartementet ut med et entydig råd om minst 20 minutter spisetid for alle, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ), til NTB.
AA170306 Derfor går Helsedepartementet og Kunnskapsdepartementet ut med et entydig råd om minst 20 minutter spisetid for alle, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ), til NTB.
AA170306 Lindboe overleverer rapporten " Uten mål og mening " til kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) på Høgskolen i Oslo og Akershus mandag formiddag.
AA170306 Lindboe overleverte mandag rapporten " Uten mål og mening " til kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) på Høgskolen i Oslo og Akershus.
AA170306 Denne problemstillingen kjenner kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) igjen fra mobbesaker der elever kan ha fått medhold i sine klager uten at det skjer noe.
AA170305 mars, slik at de lærerne som ønsker seg og trenger faglig påfyll, får dette, understreker kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
FV170304 Sist helg skrev kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen minneord over multikulturalismen.
DB170304 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen har gjentatte ganger sagt at dette skal skje gjennom lek på barnas premisser.
VG170303 Multikulturalismen er begravd for godt, uttalte kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen til Dagsavisen tidligere denne uke.
VG170303 Til dette hadde kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) et klart svar : ¶
VG170303 DELTAGERE : - Innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug ( FrP ) og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) er to av flere toppolitikere fra den blåblå-regjeringen og støttepartiet KrF som denne helgen deltar på Oslo Symposium, et stort, kristens møte, med flere omstridte taleholdere.
AP170303 Kjære kunnskapsminister , hvorfor må jeg pugge tyske gloser når jeg overhodet ikke kommer til å lære det språket ?
AP170303 Kunnskapsminister Torbjørn Røre Isaksen ( H ) varsler at en kortsiktig løsning er like om hjørnet.
AP170303 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
AP170303 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) må endre reglene slik at elever med dysleksi kan få fritak fra to fremmedspråk.
AP170303 Kjære kunnskapsminister , hvorfor må jeg pugge tyske gloser når jeg overhodet ikke kommer til å lære det språket ?
AP170303 Kunnskapsminister Torbjørn Røre Isaksen ( H ) varsler at en kortsiktig løsning er like om hjørnet.
AP170303 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
AP170303 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) må endre reglene slik at elever med dysleksi kan få fritak fra to fremmedspråk.
VG170301 Skuffende nok i en sær miks med kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen og en rekke andre norske toppolitikere, som alle bidrar til å gi legitimitet til et av de mest bakstreverske, irrasjonelle, fordømmende og ideologisk dogmatiske miljøene landet har å by på.
DN170301 I tillegg til statsministeren var regjeringen representert ved finansminister Siv Jensen ( Frp ), kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ), klima- og miljøminister Vidar Helgesen ( H ), landbruksminister Jon Georg Dale ( Frp ) og olje- og energiminister Terje Søviknes ( Frp ) ¶ ¶
DB170301 ¶ Barna skal få mulighet til aktiv deltakelse i planleggingen og vurderingen av det som skjer i barnehagen, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
DA170301 - Det er viktig å være bekymret for hvordan norsk kultur kan påvirkes av høy innvandring over tid, sier kunnskapsminister og leder av Høyres programkomité, Torbjørn Røe Isaksen til Dagsavisen.
DB170227 MINISTRE : Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen og kommunalminister Jan Tore Sanner har vist ulik grad av interesse for språket i det offentlige.
AA170227 Derfor er vi kanskje ekstra vare når politikere fra disse tre partiene uttaler seg på måter som kan tolkes inn i dette bildet, som Helleland gjorde i jula eller når kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen vil ha kulturkanon, som Sp-nestleder Ola Borten Moes nylige utsagn om at « norsk nasjonalisme er en positiv kraft » og som innvandringsminister Sylvi Listhaugs ( Frp ) jevnlige drypp.
AA170226 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H )setter pris på engasjementet.
VG170224 Tidligere har mange, inkludert kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen, uttrykt en viss bekymring for at Fylkesmennene som klageinstans - ikke er særlig kjent og tilgjengelig for barn, unge og deres foreldre.
SA170223 Vi skal ta ansvar for å få med kommunene og skolene for å finne og fjerne tidstyver, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.
AA170223 Snorre Valen mener kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) beveger seg ut på dypt vann når han iler til og gir sin støtte til redaktør i Human Right Service ( HRS ), Nina Hjerpset-Østlie, på Twitter.
AA170223 En unnskyldning mange har applaudert, inkludert kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) på Twitter.
AA170223 - Som kunnskapsminister er vel spørsmålet om dette egentlig er hans portefølje.
AA170223 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen fra Høyre iler til med støtte på Twitter.
AA170223 Rektor Gunnar Bovim ved NTNU og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen går inn for at vi skal ha verdens beste undervisning og oppfordrer i tillegg akademikere til å formidle sine forskningsresultater til folk flest.
DB170221 ¶ KRITISK : Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) vil ha PISA-løfte fra Ap.
DB170221 Nå krever kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) svar fra Ap om hva som skjer hvis partiet havner i regjering til høsten.
DA170221 Nylig argumenterte kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) mot en nasjonal lærernorm ved å vise til at dette vil føre til en « systematisk overflytting » av lærere fra øst til vest i Oslo - angivelig fordi skoler i disse bydelene i utgangspunktet har høyere lærertetthet enn på vestkanten.
BT170221 Hvis norske elever gjør det bedre på skolen nå, kan kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) ta æren for det ?
AA170220 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen er fornøyd.
AA170220 De får også gratulasjoner fra kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
BT170219 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen er fornøyd.
DA170217 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ), sier vi har et vedvarende gutteproblem i norsk skole.
BT170217 NY LOV MOT MOBBING : Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksens ( H ) forslag til ny mobbelov bør få støtte.
BT170217 FOTO : Rune Sævig ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksens ( H ) forslag til ny mobbelov bør få støtte.
AP170217https://www.aftenposten.no/norge/Lareren-bruker-like-mye-tid-pa-elevene-som-for_-men-mer-pa-foreldrene-615409b.html - Det er som natt og dag, sier hun, og får støtte fra kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
AP170217 - Det er som natt og dag, sier hun, og får støtte fra kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
AA170217 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ), sier vi har et vedvarende gutteproblem i norsk skole.
AA170217 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ), sier vi har et vedvarende gutteproblem i norsk skole.
BT170216 HISTORIE OM MOBBING : Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen fikk høre hvordan Jannicke Nordbø kjempet for å bli trodd på at sønnen ble mobbet.
VG170215 TIL STEDE : Arbeiderpartiets nestleder Trond Giske og Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) er uenige om fraværsreglene i skolen.
VG170215 Bakgrunn : Innførte nye fraværsregler til skolestart ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) skal ha ros for at han så problemet med fravær i skolen og gjorde noe med det.
VG170215 Slik kan vi ikke ha det, sa kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) da han onsdag presenterte de nye mobbetiltakene.
VG170215 Her er kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) er på besøk på Ila skole i Oslo ¶
DN170215 Svært gledelige tall, mener kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ), som likevel håper enda flere oppdager ordningen.
DB170215 ( Dagbladet ) : I høringsrunden ble kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) sine forslag til endringer i opplæringsloven slaktet av flere viktige aktører, deriblant Barneombudet.
DB170215 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen besøkte Sommerskolen i Oslo på Tøyen tirsdag.
BT170215 Nulltoleranse ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) lanserte onsdag regjeringens lovforslag, som inneholder en rekke presiseringer om hvordan skolene skal ta fatt i mobbesaker.
AA170215 Slik kan vi ikke ha det, sa kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) da han onsdag presenterte de nye mobbetiltakene.
DA170214 Men dersom det tar litt tid å ansette lærere, har kommunene også mulighet til å bruke deler av midlene til flere assistenter i mellomtiden, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen i en pressemelding.
BT170214 MOBBETILTAK : Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) presenterte i fjor tiltakspakken mot mobbing på Ila skole i Oslo.
DA170213 TA KONSEKVENSEN : Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) mener Ap-nestleder Trond Giske ( Ap ) løper fra gamle løfter om at staten igjen skal ha ansvaret for forhandlingene med lærerne.
DA170213 Det lurer kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) på.
AP170213 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) lanserte reglene til store protester i fjor.
AA170213 Når vi nå øker bevilgningen til tidlig innsats vil kommunene være i enda bedre stand til å følge opp elevene, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.
AA170211 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen fastslo det samme i Morgenbladet : TV2-innslaget var « milevis unna å være en falsk nyhet ».
FV170210 | Vil ha slutt på dårlig undervisning ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) vil ha slutt på at ansatte ved universitetene i årevis kan holde på med dårlig undervisning.
FV170210 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) mener systemet må endres.
BT170210 SKYTESKIVE : Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) har fått kritikk for sitt forslag om å lage en statlig kulturkanon i Norge.
SA170208 Dette skjedde mens kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) ble utfordret i Stortingets spørretime onsdag blant annet på lærernorm.
DN170208 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen plasserte vesken sin i snubleposisjon før han svarte på spørsmål om blant annet lærlingeplasser, lærernorm og integrering.
DB170208 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) var i ferd med å svare på spørsmål fra opposisjonen om nasjonal lærernorm, da mannen brøt inn.
DB170208 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) var i ferd med å svare på spørsmål fra opposisjonen om nasjonal lærernorm, da mannen brøt inn.
AA170208 | Røe Isaksen erkjenner svikt i ordning med lærlingplasser ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) mener det må avklares tydeligere hvem som har ansvar for å skaffe nye lærlingplasser.
AP170207 Røe Isaksen : Fire feil ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen har ledet programkomiteen i Høyre.
SA170206 FOTO : Colourbox ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen presiserer at det ikke finnes noe nasjonalt påbud om lekser.
AP170206 FOTO : beeboys /Shutterstock/privat ¶ Kunnskapsminister Thorbjørn Røe Isaksen om mobbing Leser mobbeofres vitnesbyrd ¶
DN170205 Hun ble utnevnt av kunnskapsminister Torbjørn Røe torsdag, for en periode på fire år.
DB170204 IKKE EGET FAG : Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.
DB170204 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen erkjenner problemet, men mener at skolen ikke kan løse problemet alene.
BT170204 Bjørn Guldvog i Helsedirektoratet, kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) og helseminister Bent Høie ( H ) vet godt at denne tilgjengeligheten er viktig.
BT170204 Bjørn Guldvog i Helsedirektoratet, kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) og helseminister Bent Høie ( H ) vet godt at denne tilgjengeligheten er viktig.
AP170202 Røe Isaksen : Flaut og absurd ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) karakteriserer utspillet som et av de flaueste og mest absurde politiske angrepene han er blitt utsatt for.
AP170202 Byråd Tone Tellevik Dahl ( Ap ) mener kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) forhandlet vekt sin egen tidlig innsats-satsing under høstens budsjettforhandlinger.
AP170202 - Et av de flaueste politiske angrepene jeg har vært utsatt for, svarer kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
AP170202 - At flere lærere skal gjøre det vanskeligere å oppfylle plikten til tidlig innsats, har jeg vanskelig for å forstå, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
AP170202 Røe Isaksen : Flaut og absurd ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) karakteriserer utspillet som et av de flaueste og mest absurde politiske angrepene han er blitt utsatt for.
AP170202 Byråd Tone Tellevik Dahl ( Ap ) mener kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) forhandlet vekt sin egen tidlig innsats-satsing under høstens budsjettforhandlinger.
AP170202 - Et av de flaueste politiske angrepene jeg har vært utsatt for, svarer kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
AP170202 - At flere lærere skal gjøre det vanskeligere å oppfylle plikten til tidlig innsats, har jeg vanskelig for å forstå, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
DN170201 Tallene bekymrer kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
DN170201 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen er bekymret over at mange lærere ikke fyller kompetansekravene i fagene de underviser i.
BT170201 Siste nyttårsrakett hadde knapt frest fra seg, før kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) erklærte at han ønsker seg en ny kulturkanon for Norge.
BT170201 Hvis han virkelig var bekymret for kunnskapen om norsk kulturhistorie, burde han heller ha gjort det til et viktigere satsingsområde i jobben som kunnskapsminister .
BT170201 Siste nyttårsrakett hadde knapt frest fra seg, før kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) erklærte at han ønsker seg en ny kulturkanon for Norge.
BT170201 Hvis han virkelig var bekymret for kunnskapen om norsk kulturhistorie, burde han heller ha gjort det til et viktigere satsingsområde i jobben som kunnskapsminister .
AP170201 Her besøker kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) Øraker skole.
BT170130 Nå skal det bli like gjevt å undervise som å forske, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
BT170130 KVALITET : Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) vil løfte kvaliteten på norske forelesere ved hjelp av mer lønn og konkurranse.
BT170130 | Også novemberbarn kan få rett til barnehageplass ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) foreslår at alle barn som fyller ett år i november, skal få rett til barnehageplass fra høsten.
BT170130 Barn født i november skal også ha rett til barnehageplass fra august det året de fyller ett år, mener kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.
BT170130 Nå skal det bli like gjevt å undervise som å forske, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
BT170130 KVALITET : Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) vil løfte kvaliteten på norske forelesere ved hjelp av mer lønn og konkurranse.
FV170127 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) ber fylkene om å sørge for at nok sjåfører blir utdannet.
DN170127 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) ber fylkene om å sørge for at nok sjåfører blir utdannet.
DB170127 ¶ Kvalitet : Vi skal sørge for at vurdering av undervisningskompetanse blir tatt like seriøst som vi i dag tar vurdering av forskningskompetanse, skriver kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.
BT170126 Ordet kommer fra det antikke Hellas, og da kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) på tampen av det herrens år 2016 sa at han ville ha en statsautorisert kulturkanon, ble det bråk.
BT170125 I budsjettet for 2017 har regjeringen satt av ekstra penger til kompetansehevingstiltak, slik at voksne i skole og barnehage skal få mulighet til å lære mer om hvordan de kan avdekke mobbing, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen i en pressemelding.
AP170125 FOTO : Thomas Brun ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) ¶
VG170124 Les også : Her er skoleboksidene den kristne skolen nekter femteklassingene å se ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) mener generelt det er greit å bruke materiale fra forskjellige trossamfunn i KRLE-faget, for å vise hva disse står for.
AP170124 I budsjettet for 2017 har regjeringen satt av ekstra penger til kompetansehevingstiltak, slik at voksne i skole og barnehage skal få mulighet til å lære mer om hvordan de kan avdekke mobbing, uttaler kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
AP170124 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) presenterte i fjor tiltakspakken mot mobbing på Ila skole i Oslo.
SA170123 Det fører til at Lånekassen ikke trenger så mange medarbeidere som før for å behandle sakene, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
SA170123 - For å sikre solide fagmiljøer for manuell saksbehandling i fremtiden, er det behov for å samle ressursene på færre steder, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) om nedleggelsen av Lånekassens kontorer i Bergen og Tromsø.
DN170123 Det fører til at Lånekassen ikke trenger så mange medarbeidere som før for å behandle sakene, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
DN170123 - For å sikre solide fagmiljøer for manuell saksbehandling i fremtiden, er det behov for å samle ressursene på færre steder, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) om nedleggelsen av Lånekassens kontorer i Bergen og Tromsø.
DN170123 - Jeg forstår bekymringen de har for at ordningen kan svekke konkurransen og gi mindre innovasjon og mindre motivasjon for andre til å drive utvikling av læremidler, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.
DN170123 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen påpeker at 18 av 19 fylkeskommuner har brukt retten til å styre dette ved å opprette Nasjonal Digital Læringsarena ( NDLA ).
BT170123 SAMLER RESSURSENE : - Det er behov for å samle ressursene på færre steder, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) om nedleggelsen av Lånekassens kontorer i Bergen og Tromsø.
BT170123 Det fører til at Lånekassen ikke trenger så mange medarbeidere som før for å behandle sakene, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
SA170119 Slik bør det ikke være, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) i en kommentar.
DN170119 Bekymret ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) er bekymret.
BT170119 Men sammen med den andre informasjonen vi har, kan den bidra til å danne et godt bilde, sier kunnskapsminister Røe Isaksen.
BT170119 FORSKJELLER : - Undersøkelsen viser at det er store forskjeller mellom skoler i Hordaland, når det gjelder hvor mye de bidrar til det elevene lærer, særlig gjelder dette på barneskolen, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.
BT170119 - Det er mye bra med skolene i Bergen, men jeg ser ingen grunn til at de ikke skal ha høyere ambisjoner, ikke minst for å løfte elevene i småskoletrinnet, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) til BT.
AP170119https://www.aftenposten.no/norge/SSB-har-regnet-ut-hvor-mye-hver-enkelt-skole-bidrar-til-elevenes-laring-Mer-enn-ett-skolear-skiller-topp-og-bunn-612615b.html Slik bør det ikke være, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
AP170119 Slik bør det ikke være, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
DN170117 I et innlegg redegjorde statsminister Erna Solberg ( H ) og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) for regjeringens nye planer.
DN170117 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) redegjorde tirsdag for regjeringens nye planer.
DB170116 For Norges Mållag er det naturligvis et « angrep på nynorsken » når Torbjørn Røe Isaksen, kunnskapsminister og leder av Høyres programkomité, foreslår å avvikle ordningen med egen sidemålskarakter på ungdomstrinnet og i videregående skole.
DN170115 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) planla i utgangspunktet en yrkeskarriere som journalist.
BT170115 Så kjære kunnskapsminister og andre tvilere, å leke er å lære !
BT170115 FANTASI : Kjære kunnskapsminister og andre tvilere : Å leke er å lære, skriver Silje Christiansen.
AP170113 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen var på Pernille Sørensens lag under fredagens sending.
AP170112 Men i sin helhet viser dette betydningen av tidlig innsats i barnehagen, så det jobber vi videre med, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.
AP170112 Den viser også at det gir resultater å satse på tidlig læring hos barn, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.
DB170111 Svaret er omskolering og kometanseheving i arbeidslivet, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ), her på besøk i en barnehage.
DB170111 Kompetansereform var en sak som lå nedstøvet i departementet da vi kom inn i regjeringskontorene etter åtte år med rødgrønt styre, sier kunnskapsminister og leder av Høyres programkomité, Torbjørn Røe Isaksen, til Dagbladet, og fortsetter : ¶
DB170111 Det er bra at Ap nå prioriterer dette, men forslaget fra Jonas Gahr Støre virker tåkete, sier kunnskapsminister og leder av Høyres programkomité Torbjørn Røe Isaksen.
AP170111 Torsdag legger Høyes programkomité, med nestleder og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen i spissen, frem siste utkast til partiets nye stortingsprogram.
DN170110 Bildet er fra NHO-konferansen i 2014, med kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen på skjermen i bakgrunnen.
BT170110 Statsminister Erna Solberg ( H ) og rektor Berit Rokne sto for den offisielle åpningen i Sogndal, mens kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) snakket til forsamlingen i Bergen og statssekretær Bjørn Haugstad ( H ) i Haugesund.
BT170110 Fra scenen i Bergen betegnet kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen den nye skolen som en « kunnskapshovedvei på Vestlandet ».
BT170107 De fem prøver å tillegge kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) et personlig, falskt motiv for dette kravet : « Men vi er ikke enig i at det kun er den faglige tyngden som er den beste investeringen ».
AP170107 - Også Jagland burde se at det er vanskelig å undervise i et klasserom om man ikke ser ansiktet til elevene, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
DN170106 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen vil lage statlig kulturkanon, mens kulturminister Linda Hofstad Helleland slår et slag for brunost.
DN170106 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen vil lage statlig kulturkanon, mens kulturminister Linda Hofstad Helleland slår et slag for brunost.
BT170106 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) peker på at det senest i budsjettforliket i høst ble opprettet 500 nye studieplasser innen IKT.
BT170106 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) peker på at det senest i budsjettforliket i høst ble opprettet 500 nye studieplasser innen IKT.
AP170106 Kunnskapsminister og leder i Høyres programkomité, Torbjørn Røe Isaksen, sier formålet med en kulturkanon er å finne ut hva som er felles for det norske samfunnet, samt sørge for en stor og åpen debatt.
DB170105 Nå følger kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen opp med å relansere Frp's forslag fra 2006 om « En norsk kulturkanon », en liste over de mest sentrale verkene i norsk kunst- og kulturhistorie.
BT170105 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) mener prosessen og diskusjonen er det mest sentrale, og håper det vil munne ut i en felles offentlig samtale.
BT170105 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) mener prosessen og diskusjonen er det mest sentrale, og håper det vil munne ut i en felles offentlig samtale.
DN170104 Men ikke etter for mye øl og vin, lover kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
DN170104 Hvis han må velge én låt til sin høyst personlige kulturkanon velger kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen « Hun er fri » av Raga Rockers fra 1988.
AP170104 - Dette er kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksens ansvar.
AP170104 FOTO : Jan Tomas Espedal ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen leder Høyres programkomite.
DB170103 - Kunnskapsdepartementet kommer til å sette i gang arbeid for at vi skal få et nasjonalt regelverk for å hindre heldekkende plagg som dekker hele ansiktet, nettopp i skoler, universiteter og høyskoler, opplyste Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen overfor TV2.
AP170102 - NHO bommer på noe av sin kritikk, mener kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen til Aftenposten.
BT161230 | Universiteter kan selv få avgjøre opptakskrav ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) vil la det være opp til utdanningsinstitusjoner selv å bestemme hvor gode karakterer studentene må ha for å få studieplass.
SA161222 Ordfører Christine Sagen Helgø og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen besøkte barnehagen i 2014.
SA161222 DEBATT : Ordfører Christine Sagen Helgø og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen besøkte barnehagen i 2014.
AP161219https://www.aftenposten.no/norge/Ny-rapport-n-av-ti-skoler-planlegger-med-for-fa-timer--elever-far-ikke-den-opplaringen-de-har-krav-pa-611451b.html Dette er timer elevene har krav på, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) til Aftenposten.
AP161219https://www.aftenposten.no/norge/Ny-rapport-n-av-ti-skoler-planlegger-med-for-fa-timer--elever-far-ikke-den-opplaringen-de-har-krav-pa-611451b.html Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
AP161212https://www.aftenposten.no/osloby/Hoyskolen-Kristiana-kjoper-omstridt-privatskole-610943b.html FOTO : Brun, Thomas ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) har fått kritikk for sin håndtering av Westerdals-saken.
AP161212https://www.aftenposten.no/osloby/Hoyskolen-Kristiana-kjoper-omstridt-privatskole-610943b.html Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) har fått kritikk av stortingsflertallet for sin håndtering av Westerdals-saken.
VG161102 Røe Isaksen : Avviser tilsynsapparat ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) avviser at det er aktuelt med noe tilsynsapparat mot moskéene og koranundervisningen fra Kunnskapsdepartementets side.
VG161102 - IKKE SKOLE : Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) mener det ikke er Kunnskapsdepartementets oppgave å føre tilsyn med koranundervisning som skjer på barn og unges fritid i moskéene.
VG161024 TORBJØRN RØE ISAKSEN, kunnskapsminister ( H ) ¶
AP160918https://www.aftenposten.no/meninger/leder/Aftenposten-mener-Viktig-a-lofte-de-flinkeste-604731b.html Det vil kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) heldigvis gjøre noe med.
AP160918https://www.aftenposten.no/meninger/leder/Aftenposten-mener-Viktig-a-lofte-de-flinkeste-604731b.html Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen mottar rapporten fra utvalgets leder, utdanningsdirektør i Drammen Jan Sivert Jønsendal.
AP160908https://www.aftenposten.no/norge/Rundsporring-blant-fastleger-Ti-prosent-av-arbeidstiden-gar-na-til-frisk-ungdom-604059b.html Over 300 lesere sendte inn spørsmål om fraværsgrensen til kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.
AP160908https://www.aftenposten.no/norge/Rundsporring-blant-fastleger-Ti-prosent-av-arbeidstiden-gar-na-til-frisk-ungdom-604059b.html Legeforeningen møtte kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen i Kunnskapsdepartementet torsdag formiddag.
AP160908https://www.aftenposten.no/norge/Rundsporring-blant-fastleger-Ti-prosent-av-arbeidstiden-gar-na-til-frisk-ungdom-604059b.html Fastlege Ida Marie Ringerud har hatt mange av disse ungdommene på kontoret, og har skrevet et innlegg til kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.
AP160907https://www.aftenposten.no/norge/Rektorer-Ny-fravarsgrense-forer-til-mindre-fravar_-men-mer-byrakrati-604007b.html De fire vi snakker med er enige om at kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksens ( H ) fraværsgrense er en uting.
DN160825https://www.dn.no/grunder/2016/08/25/0838/uber-tilbyr-frerne-sine-pensjonsplaner-i-pvente-av-selvkjrende-biler Kunnskapsminister og leder for Høyres programkomité, Torbjørn Røe Isaksen.
SA160816 I et intervju i NRK Finnmark uttaler kunnskapsminister Røe Isaksen : « Det er en kraftig styrking av barns rettssikkerhet det vi har lagt frem her.
SA160816 Det er alvorlig at kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) vil fjerne den viktigste bestemmelsen i opplæringsloven, paragraf 9a, tredje ledd, som sikrer elevenes rettssikkerhet dersom de møter en skole som ikke vil ta mobbing på alvor, skriver Marit Stafseth ( innfelt ) i Foreningen Mobbing i Skolen.
BT160602 En sammenslåing vil kunne gjøre gode fagmiljøer enda bedre, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
BT160602 - Endelig beslutning om sammenslåing treffes av Kongen i statsråd, og vi vil raskt begynne forberedelsene til dette, sier kunnskapsminister Røe Isaksen.
FV160509https://www.fvn.no/familieogoppvekst/Leksehjelp-er-et-marked-i-vekst-8643b.html - Det er et problem hvis denne utviklingen er tegn på at noen foreldre ikke tror skolen holder god nok kvalitet, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
SA160503 Jeg mener en kunnskapsminister er forpliktet til å ta slike innvendinger på alvor.
SA160503 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksens nylige melding til Stortinget om innholdet i barnehagen legger dessverre opp til det.
SA160418 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) svinger pisken i kampen mot mobbing.
SA160418 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) legger mandag fram nye tiltak i kampen mot mobbing i skolene og barnehagene.
AP160418 OPT_sx1faad6_doc6p6tqqjz7te1egw0e118_doc6p6tvvyt5jt2tnplzy-qQLwiabSxC.jpg FOTO : Johannessen, Sara ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) presenterte sin tiltakspakke mot mobbing på Ila skole i Oslo.
AP160418 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) trosser sitt eget ekspertutvalg.
AP160409https://www.aftenposten.no/norge/politikk/De-kan-bli-Erna-Solbergs-nye-stjerner-599943b.html Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( 38 ) og forsvarsminister Ine Eriksen Søreide.
AP160408 - Vi har satt av 10 millioner kroner i 2016-budsjettet til dette, og vi vurderer en lovendring, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.
SA160329 Torbjørn Røe Isaksen, kunnskapsminister ( H ).
SA160321 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksens ( H ) forslag om å svekke spesialpedagogikken i lærerutdanningen vil hemme læring og ramme de mest utsatte elevene.
AP160311 Elevorganisasjonens leder Kristoffer Hansen gikk i sitt åpningsinnlegg hardt ut mot den nye fraværsgrensen på 10 prosent, regjeringen og Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
AP160208 Jeg tror mange foreldre tenker på det og kanskje er bekymret, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ).
AP160111 | Jeg er glad det var jeg, og ikke han som mobbet meg, som byttet skole Lisa Arntzen ¶ Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksens prinsipp er fint.
AP160111 Mobberen bør være den som bytter skole, ikke den som blir mobbet, sa kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen på NRKs Debatten torsdag.
AP160111> Mobberen bør være den som bytter skole, ikke den som blir mobbet, sa kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen på NRKs Debatten torsdag.