DN171021 Over en lengre periode i vinter handlet Halvorsen bitcoins med en kunde .
SA171020 Bakgrunn : Slår alarm etter sjekk av GPS-klokker for barni ¶ Kunde : - Et dårlig tildekket salgstriks ¶
BT171020https://www.bt.no/amagasinet/i/6rnWe/-Politimannen-hadde-bekjempet-narkotika-i-flere-tiar-Sa-ble-sonnen-tatt-med-to-kilo-kokain Øyvind Olsen er en populær kunde .
AP171020https://www.aftenposten.no/digital/Blir-provosert-av-leverandorens-reaksjon-pa-den-urovekkende-rapporten-10702b.html Bakgrunn : Slår alarm etter sjekk av GPS-klokker for barn ¶ Kunde : - Et dårlig tildekket salgstriks ¶
BT171019https://www.bt.no/nyheter/lokalt/i/mGG5O/-Jeg-tenkte-shit-Dette-er-krise XXX : En kunde ønsket å få fjernet sin tatovering inspirert av skuespiller Vin Diesel fra filmen xXx fra 2002.
DB171018 Under en tid blev det en sport bland vissa män att hetsa varandra om vem som kunde ta på mina bröst eller rumpa på dansgolvet eller i baren.
DN171017https://www.dn.no/nyheter/2017/10/17/2058/Utenriks/stalgigant-truer-tilliten-til-japansk-industri Uttrykket betyr egentlig at en kunde aksepterer at et produkt ikke har passert kvalitetskontroll.
DN171017 John Fredriksen har lenge vært en kunde ved det kinesiske verftet og hans tørrlastrederi Golden Ocean Group har bulkskip under bygging ved New Times-verftet som 2020 Bulkers har bestilt to skip fra.
DN171017 Fredriksen kunde av samme verft ¶
DN171016 ¶ Enhver kunde som kommer inn i butikken må oppleve noe som er verdt å fortelle naboen, en grunn til å komme tilbake for mer, sier forfatteren.
AP171016https://www.aftenposten.no/osloby/i/yQrOK/Suksess-med-netthandel-av-kunst-og-antikviteter I snitt ser en kunde på 11,8 sider.
AP171016https://www.aftenposten.no/osloby/i/yQrOK/Suksess-med-netthandel-av-kunst-og-antikviteter Billedkunstneren Sverre Malling er kunde hos Blomqvist Nettauksjon, han liker å kjøpe brukt.
AP171014https://www.aftenposten.no/verden/i/gVwvk/450-millioner-gamle-pundmynter-er-ikke-levert-inn_-og-na-gar-fristen-ut Folk vil fortsatt en stund kunne levere inn gamle mynter i en bank der de er kunde .
VG171013 - UD er således Statsbyggs kunde , og vi forholder oss til hva kunden vår ønsker.
VG171011 De mindre bedriftene vil da, ifølge pådriverne for en slik endring, få mer makt som kunde .
DN171011 En kunde mener han har krav på erstatning fra banken etter å ha spekulert i britiske pund.
DN171011 En kunde i Nordea krever å få tilbakebetalt tilsammen 178.500 kroner etter å ha tapt penger på en valutahandel.
DN171010 Fibertechs største kunde er i dag statsforetaket Bane Nor.
AP171010https://www.aftenposten.no/norge/i/BAbwG/Under-streken Ikke etter oppskriften En kunde i Joker-butikken på Os fant en kakerlakk i lasagnen, forteller Os og Fusaposten.
VG171005 Ansatte ved en blomsterforretning skal ha ringt politiet og identifisert Keen Warren som en kunde som hadde kjøpt blomster og ballonger 90 minutter før drapet.
VG171004 - Det koster ofte 5-6 kroner for å bli koplet til et søkeord, eksempelvis på Google, men i fjor kostet det 600 kroner å bli koplet til ordet forbrukerlån : Da betalte et selskap 600 kroner hver gang en kunde klikket seg inn.
SA171002https://www.aftenbladet.no/bil/Provekjoring-av-Mazda-CX-5-Toffere-for-Mazdas-bestselger-10596b.html De siste ti årene har SUV-ene nesten tatt livet av flerbruksbilen, og stasjonsvognen er snart utrydningstruet nå som kunde etter kunde ser forbi den klassiske familiebilen og i stedet setter seg opp i en SUV.
SA171002https://www.aftenbladet.no/bil/Provekjoring-av-Mazda-CX-5-Toffere-for-Mazdas-bestselger-10596b.html De siste ti årene har SUV-ene nesten tatt livet av flerbruksbilen, og stasjonsvognen er snart utrydningstruet nå som kunde etter kunde ser forbi den klassiske familiebilen og i stedet setter seg opp i en SUV.
SA171002 De siste ti årene har SUV-ene nesten tatt livet av flerbruksbilen, og stasjonsvognen er snart utrydningstruet nå som kunde etter kunde ser forbi den klassiske familiebilen og i stedet setter seg opp i en SUV.
SA171002 De siste ti årene har SUV-ene nesten tatt livet av flerbruksbilen, og stasjonsvognen er snart utrydningstruet nå som kunde etter kunde ser forbi den klassiske familiebilen og i stedet setter seg opp i en SUV.
BT171002https://www.bt.no/bil/Provekjoring-av-Mazda-CX-5-Toffere-for-Mazdas-bestselger-10596b.html De siste ti årene har SUV-ene nesten tatt livet av flerbruksbilen, og stasjonsvognen er snart utrydningstruet nå som kunde etter kunde ser forbi den klassiske familiebilen og i stedet setter seg opp i en SUV.
BT171002https://www.bt.no/bil/Provekjoring-av-Mazda-CX-5-Toffere-for-Mazdas-bestselger-10596b.html De siste ti årene har SUV-ene nesten tatt livet av flerbruksbilen, og stasjonsvognen er snart utrydningstruet nå som kunde etter kunde ser forbi den klassiske familiebilen og i stedet setter seg opp i en SUV.
AP171002https://www.aftenposten.no/bil/Provekjoring-av-Mazda-CX-5-Toffere-for-Mazdas-bestselger-10596b.html De siste ti årene har SUV-ene nesten tatt livet av flerbruksbilen, og stasjonsvognen er snart utrydningstruet nå som kunde etter kunde ser forbi den klassiske familiebilen og i stedet setter seg opp i en SUV.
AP171002https://www.aftenposten.no/bil/Provekjoring-av-Mazda-CX-5-Toffere-for-Mazdas-bestselger-10596b.html De siste ti årene har SUV-ene nesten tatt livet av flerbruksbilen, og stasjonsvognen er snart utrydningstruet nå som kunde etter kunde ser forbi den klassiske familiebilen og i stedet setter seg opp i en SUV.
DN170929 | Forsikringsselskap beskyldte kunde for svart arbeid ¶
DN170929 I juni meldte en kunde hos forsikringsselskapet Insr, som tidligere het Vardia Insurance Group, om et innbrudd og tyveri i egen bolig.
AP170929https://www.aftenposten.no/norge/i/g5xlB/Historisk-fall-i-passasjerer-pa-Ostfoldbanen--Bane-Nor-innkalles-til-krisemote Som privat kunde vil jeg ikke akseptere punktligheten.
AP170929https://www.aftenposten.no/norge/i/g5xlB/Historisk-fall-i-passasjerer-pa-Ostfoldbanen--Bane-Nor-innkalles-til-krisemote Isaksen, som selv togpendler fra Kolbotn på Østfoldbanen, sier at han som kunde ikke vil finne seg i dagens situasjon, med en punktlighet som minner om kuldevinteren 2010.
AP170929https://www.aftenposten.no/norge/i/g5xlB/Historisk-fall-i-passasjerer-pa-Ostfoldbanen--Bane-Nor-innkalles-til-krisemote Bjørn Kristiansen er konserndirektør kunde og trafikk i Bane Nor.
VG170928 JOBBET PÅ MAXBO : 23-åringen jobbet på Maxbo hvor Frode Sanni var fast kunde .
SA170928 Det er ikke alltid at det en kunde ønsker, er mulig å oppnå innenfor de kravene som stilles, forteller han.
DB170928 Sanni, som drev eget tømrerfirma, var fast kunde hos trevareforretningen.
DB170926 ¶ FELT : Arne Hjeltnes dobbeltrolle, som konsernsjef for kommunikasjonsselskapet Creuna, som har laksenæringen som kunde , og rollen som programleder, førte til at TV 2 ble felt i PFU.
DB170926 Allmennhetens representant, Nina Fjellheim, sa at hun ikke kjente til Arne Hjeltnes stilling som konsernsjef for Creuna, som altså har laksenæringen som kunde .
DA170921 Shokat Harjo, som opprinnelig kommer fra Syria var første kunde da de åpnet verkstedet, og i dag er han innom igjen for å fikset bremsene.
DA170921 Og allerede er neste kunde på plass for å få fikset på noen småting.
DA170921 Første kunde
DN170920https://www.dn.no/grunder/2017/09/20/2121/Handel/-ingen-er-interessert-i-levering-etter-to-til-fem-dager Norgesgruppen er også kunde .
DN170920 Norgesgruppen er også kunde .
DB170919 Det benekter Cappelen, som kjøpte klokka for 17 000 kroner hos Urmaker Bjerke, der han var fast kunde .
DB170919 Hun understreker at det ikke er for å spare penger at hun er kunde i Extra-butikken rett over gata der hun bor, men at det er motiverende å bidra til redusert matsvinn.
DN170917 I tillegg setter vi sparerekorder i sparing per kunde i snitt, år for år og måned for måned, sier privatøkonom Endre Jo Reite i SpareBank 1 SMN til NTB.
AA170917 I tillegg setter vi sparerekorder i sparing per kunde i snitt, år for år og måned for måned, sier privatøkonom Endre Jo Reite i SpareBank 1 SMN til NTB.
DN170915https://www.dn.no/grunder/2017/09/15/2047/Teknologi/frykter-livsviktig-grundersamarbeid-ryker - For en gründer er det å kunne få en første kunde utrolig viktig, for å bekrefte at du er på rett vei.
DN170915 - For en gründer er det å kunne få en første kunde utrolig viktig, for å bekrefte at du er på rett vei.
VG170914 JOBBET PÅ MAXBO : 23-åringen jobbet på Maxbo hvor Frode Sanni var fast kunde .
DA170914 I stolen sitter kunde Mats Andersen og får en 60-tallssveis inspirert av The Beach Boys.
VG170913 Trengte hjelp ¶ 23-åringen, som jobbet på Maxbo på Notodden, hevder tømreren Sanni, som var fast kunde på Maxbo, kunne komme med bemerkninger om ham som person, noe han kunne føle seg krenket av.
VG170913 Rieber-Mohn har bakgrunn som seksjonssjef hos selskapets største kunde : Barne, - ungdoms- og familiedirektoratet ( Bufdir ).
DN170912 En stor kunde som nå vurderer å flytte er svensk LO med over 800 millioner svenske kroner i finansielle plasseringer i banken.
AA170912 To uker tidligere hadde 23 år gamle Maxbo-ansatte vist den til Sanni, som var fast kunde i butikken.
VG170911 En stund før drapet, skal tømrer Sanni, som var fast kunde ved Maxbo, ha kommet bort til 23-åringen mens han så på slike videoer, og bedt ham slutte med det.
AA170909 Da en bilfører prøvde å snike i køen på en bensinstasjon, var det en annen kunde som truet ham med pistol mot hodet.
DA170907 Rundt klokken 21.00 torsdag kveld fikk politiet en telefon fra en drosjesjåfør på Grannes som hadde problemer med en beruset kunde som ikke gjorde opp for seg.
DA170907 Klesbutikken Zara i Stavanger priset plagg i euro, ifølge kunde .
AA170907 Han har også kompetanse om oss som bedrift og gjennomfører gode prosesser sammen med oss som kunde , sier Saksvik.
VG170906 Fredrikstad kommune er lærerens desidert største kunde .
VG170904 Og da sitter familien på barnevernskontoret plutselig der og føler seg mer og mer som en brysom kunde .
AA170904 | Taxisjåfør tiltalt for å ha kjørt med kunde på taket ¶
DA170902 Har du hatt reise- eller annen forsikring i selskapet tidligere, får du imidlertid som regel fortsette som kunde .
DN170830 Fitbit har også lansert en egen betalingsløsning så man kan betale med klokken mot kontaktløse terminaler dersom man er kunde hos en av de 10 bankene Fitbit samarbeider med.
AP170830https://www.aftenposten.no/osloby/i/mJPVL/Na-vil-kunstnerne-flytte-inn-i-Oslo-fengsel Først og fremst skal bygget brukes av staten, og Statsbygg ser fortsatt etter en statlig kunde som både har bruk for og råd til å ta over fengselstomten på 18.000 kvadratmeter.
DN170826 På oversikten hos Finansportalen.no står DNB med en effektiv rente på 2,69 prosent for et boliglån på to millioner kroner, men DN har snakket med en kunde som endte opp med 1,99 prosent nominelt for et rammelån på å bytte fra Boligkreditt til DNB.
DB170826 Å overlate jobben med å legge inn regninger og taste inn kid-nummer til meg som kunde , og førte til en bedre hverdag for oss kunder.
SA170824 Det finnes ikke grunnlag for å utstede legeattester, og kommunelegene skrev at uenighet om strømmåleren er en sak mellom kunde og nettselskap.
SA170824 Det finnes ikke grunnlag for å utstede legeattester, og kommunelegene skrev at uenighet om strømmåleren er en sak mellom kunde og nettselskap.
AP170824https://www.aftenposten.no/bolig/El-overfolsomme-slipper-a-fa-installert-smarte-strommalere-10489b.html Det finnes ikke grunnlag for å utstede legeattester, og kommunelegene skrev at uenighet om strømmåleren er en sak mellom kunde og nettselskap.
AP170824https://www.aftenposten.no/bolig/El-overfolsomme-far-fritak-fra-smarte-strommalere-10489b.html Det finnes ikke grunnlag for å utstede legeattester, og kommunelegene skrev at uenighet om strømmåleren er en sak mellom kunde og nettselskap.
AA170823 Bare noen timer fra krabbene ble fisket opp av det rene havet ved Hitra, så kan du som kunde få tak i de ulike krabbedelikatessene.
DA170822 Karmøy Byggteknikk AS har blant annet jobbet med å bygge lokaler for Sabi Sushi i Haugesund og har også hatt Haugaland Kraft som kunde .
DB170821 Det virkelig nye i høst er at det er du som kunde som bestemmer.
DN170816https://www.dn.no/nyheter/2017/08/16/2046/Industri/skogeiere-frykter-konkurs Grunnen er at Norske Skogs bedrift i Halden, Saugbrugs, er en stor kunde .
DN170816 Grunnen er at Norske Skogs bedrift i Halden, Saugbrugs, er en stor kunde .
DB170816 En annen kunde ved bensinstasjonen tok nøkkelen vekk fra mopeden og varslet deretter politiet, forteller seksjonslederen.
AP170816https://www.aftenposten.no/meninger/sid/i/pq771/Noen-blaser-i-all-folkeskikk-med-en-gang-de-ser-meg-i-arbeidsklarne-mine--Emilie-Annedotter-Nordset Jeg sa til en kunde at jeg ikke hadde prøvd produktet han spurte om.
VG170814 Statoil sier at de har vært kunde hos sikkerhetsselskapet siden 2014.
DA170814 Veien var lang, fremkomstmidler fantes ikke, og belgmørkt kunde det være.
DN170812 Vi kom frem til at hvis vi først skal ta i bruk kunstig intelligens til rådgivning, må vi velge en løsning som gir individuelt tilpassede råd til hver kunde , ikke en som setter kundene i en av tre kategorier, sier Christian Askvik-Hansen, leder for verdipapirhandel i Skandiabanken Norge.
AP170812https://www.aftenposten.no/verden/i/VVArl/Javier-mistet-jobben-da-han-ikke-stemte-for-presidentens-plan Da amerikanske CBS nylig besøkte en matbutikk i Caracas, fortalte en kunde at prisen på varene hadde gått opp 1000 bolivar mens han ventet i kø.
DB170808 I tillegg ble en 23 år gammel kunde knivskadet.
AP170808https://www.aftenposten.no/osloby/i/dVKqw/To-menn-pagrepet-i-Oslo-etter-mislykket-butikktyveri---skal-ha-sparket-ansatt-i-ansiktet Det var et vitne, en tilfeldig kunde , som opplyste at to menn hadde angrepet en ansatt da han tok dem i å stjele.
DB170807 En kunde som først sjekker inn på et hotellrom og så seinere skriver en anmeldelse, denne kunden kan vi følge og forstå, og deretter omdanne dette til verdifull informasjon for hotellkjeden, sier Hald til Finansavisen.
DB170807 Cersei har blitt en god kunde hos jernbanken i Braavos.
DB170804 Media er en viktig « kunde », skriver Scaramucci, før han lister opp en rekke føringer og forslag.
DB170804 For Scaramucci ønsket at kommunikasjonsavdelingen skulle bli drevet som en kundeservice der kunde nummer en er Donald Trump.
DN170803 Vi ser at vi må jobbe mye mer aktivt med hver enkelt kunde for å finne løsninger, slik at man kommer i mål med ønske om å kjøpe en ny bolig.
DN170803 Vi ser at vi må jobbe mye mer aktivt med hver enkelt kunde for å finne løsninger, slik at man kommer i mål med ønske om å kjøpe en ny bolig, sier Sætre.
VG170801 En 23 år gammel kvinne, som var kunde på kjøpesenteret, ble også knivstukket.
DB170801 Ei 15 år gammel jente er siktet for drap- og drapsforsøk etter at hun knivstakk sommervikar Marie Skuland ( 17 ) og ei 23 år gammel kvinne som var kunde i butikken Coop Obs onsdag i forrige uke.
DB170801 Ei 15 år gammel jente er siktet for drap- og drapsforsøk etter at hun knivstakk sommervikar på Coop Obs Marie Skuland ( 17 ) og ei 23 år gammel kvinne som var kunde i butikken.
VG170731 Sentrale vitner til drapshandlingen har fortsatt ikke meldt seg etter at en kunde og en ansatt ble knivstukket på Sørlandssenteret utenfor Kristiansand onsdag ettermiddag. 17 år gamle Marie Skuland mistet livet som følge av handlingen.
DB170731 Ei 15 år gammel jente er siktet for drap- og drapsforsøk etter at hun knivstakk sommervikar på Coop Obs Marie Skuland ( 17 ) og ei 23 år gammel kvinne som var kunde i butikken.
DB170728 En kvinne ( 23 ) som var kunde i butikken ligger på sykehus og er kritisk skadd.
DB170728 Hun var kunde i butikken. 17 år gamle Marie Skuland døde etter knivstikking i Kristiansand ¶
DB170728 15-åringen er siktet for å ha drept sommervikar Marie Skuland ( 17 ) med kniv og knivstukket en 23 år gammel kunde inne på Coop Obs på Sørlandssenteret i Kristiansand onsdag. 23-åringen er innlagt på Oslo universitetssykehus med det som torsdag ble karakterisert som kritiske skader.
DA170728 - Vi er veldig fornøyde med å ligge foran vår egen prognose for 2017, sier Kjell Ivar Maudal, fungerende konserndirektør for Kunde og trafikk i Bane Nor.
AA170728 I tillegg mener politiet at hun knivstakk en 23 år gammel kvinnelig kunde .
AA170728 17 år gamle Marie Skuland, som var sommervikar i butikken, ble drept og en 23 år gammel kunde ble kritisk skadd i de to knivstikkingsepisodene som skjedde inne i Obs-butikken.
AA170728 I tillegg ble en 23 år gammel kunde knivstukket.
AA170728 De er preget av at en kollega er død og en kunde er skadd.
AA170728 Det slo meg at medlemskortene i butikk-kjedene også er en del av kartleggingen av meg som kunde .
VG170727 Onsdag ettermiddag ble en kunde og en ansatt knivstukket på Sørlandssenteret utenfor Kristiansand.
DB170727 - Vi holder til i Ski, men bilen ble stjålet fra en av våre ansatte på jobb, da han var inne hos en kunde , sier han.
DB170727 En 15-åring er siktet for drap og drapsforsøk etter at hun knivstakk en ansatt og en kunde ved Coop Obs, inne på senteret onsdag.
AA170727 En 17 år gammel Coop-ansatt ble drept og en kunde i 20-årene ble skadd i knivepisoden, som utspant seg inne på kjøpesenteret rundt klokka 17.30 onsdag kveld.
AA170727 Også en kvinne i 20-årene som var kunde , ble knivstukket.
AA170727 Også en kvinne i 20-årene som var kunde , ble knivstukket.
AA170727 Den andre som ble knivstukket, en 23 år gammel kvinne som var kunde ved butikken, er innlagt på Oslo universitetssykehus.
AA170727 Politiet har pågrepet ei 15 år gammel jente som er siktet for drap og drapsforsøk etter knivstikkingen av en kunde og en ansatt ved butikken.
AA170727 Den andre som ble knivstukket, en 23 år gammel kvinne som var kunde ved butikken, er innlagt på Oslo universitetssykehus.
VG170721 Da han kom frem til Urmaker Christensen i Stortingsgaten tok han turen inn, som en hvilken som helst annen kunde .
AA170719 Lokalbank er vel og bra det, og jeg liker å være kunde i banken, men dette er for grådig.
DN170717 Tallene kommer fra betalingstjenesten DIBS, som har nettbutikkene som kunde .
AA170717 Tallene kommer fra betalingstjenesten DIBS, som har nettbutikkene som kunde .
DN170716 - Vi håndterer hver kunde individuelt.
AA170714 Her hjelper de en kunde med å legge inn appen " Æ ".
AP170713https://www.aftenposten.no/amagasinet/i/aV8G2/Den-fantastiske-arven-etter-Lollan Anne-Grethe Starheim var 23 år gammel og visste ingenting om sin nye kunde .
VG170712 Legemiddelverket har også bedt apotekene om å kun levere ut én pakning per kunde for å unngå hamstring av piller mens leveringssituasjonen er ustabil.
AA170709 Jeg syns det blir feil at jeg som kunde skal betale takst for at sjåførene ikke har den nødvendige opplæringen.
AA170707 Apotekene får nå levere ut pakninger fra EU- og EØS-land uten å søke om godkjenningsfritak, men for å unngå hamstring, rådes de til å bare gi ut én pakning per kunde .
DA170705 Som kunde bør du alltid be om kvittering og huske å betale med kort.
DN170704 « Den enkelte kunde vil selv bære all risiko ved forvaltningen av midlene.
AP170703https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/AAL0E/MDG-mener-Hoyre-bruker-manipulerte-tall-fra-oljelobbyen-Stemmer-det Selv om oljenæringen er en viktig kunde for mange hoteller, vil ikke ansatte på disse hotellene oppfattes som å « jobbe i olja ».
AP170703https://www.aftenposten.no/norge/politikk/MDG-mener-Hoyre-bruker-manipulerte-tall-fra-oljelobbyen-Stemmer-det-623479b.html Selv om oljenæringen er en viktig kunde for mange hoteller, vil ikke ansatte på disse hotellene oppfattes som å « jobbe i olja ».
DB170701 Også da var svaret en støysvak firetakter, den gang påhengsmotor, i dag ville jeg valgt en vannscooter, dersom jeg ikke var en god kunde hos Ruter og deres ferjer til øyene i Oslofjorden.
DA170701 En dag kom en liten kunde som ikke visste hva isen het, men hun spurte ekspeditøren, fru Nilsen : « har dere mer av denne Krone-Isen ».
NL170630 Utfra rent forretningsmessige synspunkter må vi også drøfte hva det å miste en kunde vil bety for foretaket.
DN170630 Syversen ( bildet ) og den tidligere Arctic-toppen Bengt Rem fikk store gevinster privat ved å investere i prosjektene til sin egen kunde Mosking-gruppen.
DN170630 Bærum kommune er kunde av hardt pressede RenoNorden, og har de siste to ukene jobbet for å sikre seg i tilfelle RenoNorden skulle gå om kull.
FV170629https://www.fvn.no/nyheter/lokalt/Politiloggen-29-juni-703261b.html KRISTIANSAND : Stjal og kranglet ¶ 15.00 : Politiet rykket ut til en butikk i Vågsbygd, der en « kunde » stjal og opptrådte kranglete.
DN170629 Mannen er kunde i Skandiabanken.
DB170628 Som oftest blir du som kunde bedt om å oppgi kortnummer og koder.
VG170627 Det var ikke så høye omsetningskrav som det vanligvis ville vært for en vanlig kunde , sier mannen i 20-årene til VG.
DA170626 Naar hertil kom at efterspørselen som regel er liten paa saadanne dage, kunde priserne falde ganske uforholdsmæssig ; thi sælgerne maatte den gang sælge ut for dagen.
VG170624 Scenene man skal være med i er i en butikk, hvor man skal være kunde .
DA170624 EU er største kunde av britisk fisk.
DB170623 Scenene man skal være med i er i en butikk, hvor man skal være kunde .
VG170622 Men for spillselskapene er du en svært dårlig kunde .
VG170621 Norsk Tipping og Norsk Rikstoto har monopol på pengespill i Norge, og vår mann på Tveita er et godt eksempel på en alminnelig kunde .
DB170621 Ifølge informasjonssjefen er det lengste en kunde har ventet i dag 78 minutter.
AA170621 - Det var en hyggelig overraskelse at dagens første kunde var kongelig, sier Synnøve Daaland, yster ved Grindal Ysteri.
DN170620https://www.dn.no/nyheter/2017/06/20/2051/Handel/sliter-med-interioret Nå er valutaeffekten hentet inn ved justeringer i sortimentet og påslag i prisen ut til kunde .
DN170620 Nå er valutaeffekten hentet inn ved justeringer i sortimentet og påslag i prisen ut til kunde .
AP170620 » Det er likevel i hvert fall én kunde Smirnoff ikke mister, ettersom Donald Trump er avholdsmann.
AP170620 Her undersøker en kunde en pistol i en forretning i Chicago.
DA170619 « Hver morgen kunde man se flokker av smaa unger strømme ind i asylet ute paa Grønlandsleret.
DB170618 DOPET NED OG KIDNAPPET : Isabel trodde hun skulle møte en kunde som eskortepike.
DB170618 DOPET NED OG KIDNAPPET : Isabel trodde hun skulle møte en kunde som eskortepike.
BT170618 - Jeg synes de har hatt drøye prisøkninger det siste året, sier kunde Arne Baardsen på Straume.
AP170615https://www.aftenposten.no/verden/I-flere-uker-troppet-66-aringen-opp-pa-et-treningsstudio-uten-a-trene-Han-bare-stirret-mot-en-baseballbane-623249b.html En kunde ved treningssenteret forteller at hun så en hvit varebil som sto parkert utenfor hver dag.
AP170615 En kunde ved treningssenteret forteller at hun så en hvit varebil som sto parkert utenfor hver dag.
SA170613 To alkoholenheter om gangen blir det maksimale hver kunde får kjøpt i salgsområdene.
SA170612 - Begrunnelsen er syltynn, sier kunde og ingeniør i oljebransjen, Erik S.
DB170612 - En kunde krevde 60 000 kroner i erstatning for en koffert som ikke kom frem etter feriereisen.
AP170610https://www.aftenposten.no/osloby/Tisset-pa-trikken-ni-ganger-i-slutten-av-mai--ma-nok-en-gang-i-retten-622936b.html Gjorde fra seg på seter på T-bane, buss og trikk : Sporveiens dyreste kunde dømt igjen.
AP170610https://www.aftenposten.no/osloby/Tisset-pa-trikken-ni-ganger-i-slutten-av-mai--ma-nok-en-gang-i-retten-622936b.html Blant sjåførene på T-banen er kvinnen kjent som « trikkens dyreste kunde », på grunn av at vogner på trikk og bane må tas ut av drift.
AP170610 Gjorde fra seg på seter på T-bane, buss og trikk : Sporveiens dyreste kunde dømt igjen.
AP170610 Blant sjåførene på T-banen er kvinnen kjent som « trikkens dyreste kunde », på grunn av at vogner på trikk og bane må tas ut av drift.
SA170609 - Blodig urettferdig, sier kunde
VG170608 En times bilkjøring unna pensjonistene på plenen, er Tom Fuller ( 29 ) og Paul Grice ( 39 ) i sving med hver sin kunde i barbersalongen i den trendy østlige bydelen Hackney i London.
SA170608 - Blodig urettferdig, sier kunde
VG170606 - En kunde ble drept.
AP170606https://www.aftenposten.no/okonomi/Her-gar-grensen-for-erstatning-fra-flyselskapene-622592b.html Kraftig uvær gjorde at flyet ikke kunde lande i Washington, men tok i stedet sikte på å lande i Baltimore.
AP170606 Kraftig uvær gjorde at flyet ikke kunde lande i Washington, men tok i stedet sikte på å lande i Baltimore.
AA170606 Vi ser at vi må jobbe mye mer aktivt med hver enkelt kunde for å finne løsninger, slik at man kommer i mål med ønsket om å kjøpe en ny bolig, sier Storset.
VG170605 Hussein forteller at mannen er en fast kunde i butikken.
VG170605 Fast kunde i butikken ¶
DB170604 Chris sier til LBC at han hadde en kunde i baksetet da hendelsen skjedde.
DB170604 ( Dagbladet ) : Taxisjåføren Chris var ute og kjørte med en kunde , da han plutselig havnet midt oppi terrorangrepet på London Brigde seint i går kveld.
VG170603 Det viste seg å være et kjent ansikt - en mannlig kunde ved treningssenteret.
BT170603 Som kunde vil jeg helst ikke handle hos bedrifter som ødelegger miljøet, utnytter arbeidere og legger igjen et søppelberg til fremtidige generasjoner.
DN170602 Før hovedsaken kan komme opp, må det avklares om saken kan fremmes som et gruppesøksmål eller om hver enkelt kunde må kjøre en rettsprosess.
AP170531https://www.aftenposten.no/okonomi/Politiets-aksjon-mot-Uber-sjaforene-Ma-betale-tilbake-11-millioner-kroner-622087b.html Ubers produktsjef Daniel Graf sier til Bloomberg at selskapet bruker maskinlæringsteknologi for å beregne hvor mye en kunde er villig til å betale.
AP170531https://www.aftenposten.no/okonomi/Politiets-aksjon-mot-Uber-sjaforene-Ma-betale-tilbake-11-millioner-kroner-622087b.html For eksempel kan en kunde som reiser fra et velstående område til et annet, måtte betale mer enn en annen kunde som reiser til en fattigere del av byen, selv om trafikk, avstand og etterspørsel er likt.
AP170531https://www.aftenposten.no/okonomi/Politiets-aksjon-mot-Uber-sjaforene-Ma-betale-tilbake-11-millioner-kroner-622087b.html For eksempel kan en kunde som reiser fra et velstående område til et annet, måtte betale mer enn en annen kunde som reiser til en fattigere del av byen, selv om trafikk, avstand og etterspørsel er likt.
AP170531 Ubers produktsjef Daniel Graf sier til Bloomberg at selskapet bruker maskinlæringsteknologi for å beregne hvor mye en kunde er villig til å betale.
AP170531 For eksempel kan en kunde som reiser fra et velstående område til et annet, måtte betale mer enn en annen kunde som reiser til en fattigere del av byen, selv om trafikk, avstand og etterspørsel er likt.
AP170531 For eksempel kan en kunde som reiser fra et velstående område til et annet, måtte betale mer enn en annen kunde som reiser til en fattigere del av byen, selv om trafikk, avstand og etterspørsel er likt.
AP170531 Ubers produktsjef Daniel Graf sier til Bloomberg at selskapet bruker maskinlæringsteknologi for å beregne hvor mye en kunde er villig til å betale.
AP170531 For eksempel kan en kunde som reiser fra et velstående område til et annet, måtte betale mer enn en annen kunde som reiser til en fattigere del av byen, selv om trafikk, avstand og etterspørsel er likt.
AP170531 For eksempel kan en kunde som reiser fra et velstående område til et annet, måtte betale mer enn en annen kunde som reiser til en fattigere del av byen, selv om trafikk, avstand og etterspørsel er likt.
AP170530https://www.aftenposten.no/okonomi/Lover-a-fjerne-tollfri-import-under-350-kr--hvis-han-vinner-valget-622104b.html - Den normale handlekurven til en kunde i Blivakker er i grenselandet for å kunne komme innenfor 350-kronersgrensen.
AP170530 - Den normale handlekurven til en kunde i Blivakker er i grenselandet for å kunne komme innenfor 350-kronersgrensen.
DB170528 Lukas og Milian nektes som kunde hos alle forsikringsselskaper ¶
DN170525 Tor Egil Lie ( til venstre ), sjef i Jæren Sparebank, har fått klage fra en bekymret kunde .
DN170525 Tor Egil Lie ( til venstre ), sjef i Jæren Sparebank, har fått klage fra en bekymret kunde .
DB170522 Snart kan du glemme å være kunde i én bank dinside ¶
DA170522 Der blev da gjort istand, hvad der kunde brukes av kommunens leiegaarder, med formandskapets samtykke, indrededes et midlertidig husvildehjem i det nedlagte sindsygeasyl i Storgaten, og der blev opført fem barakker i Stavangergaten, hver til seks familier.
DB170521 Cher meldte seg inn som kunde i Kate Hudsons nettbutikk.
VG170519 En intens budkrig utspant seg mellom en kunde i lokalene til auksjonshuset Sotheby's i New York og en budgiver på telefon fra Asia.
FV170519 ARENDAL : Kunde innelåst på møbelbutikk ¶ 19.19 : Kunde er låst inne i møbelbutikk.
FV170519 ARENDAL : Kunde innelåst på møbelbutikk ¶ 19.19 : Kunde er låst inne i møbelbutikk.
AP170519 En intens budkrig utspant seg mellom en kunde i lokalene til auksjonshuset Sotheby's i New York og en budgiver på telefon fra Asia.
DN170518 Vestlandsgründere ble raskt mobilbetalingstjenesten Izettles største kunde .
DB170518 ( Dagbladet ) : En av de ansatte i en Coop-butikk på Gjettum i Bærum oppdaget at en kunde prøvde å stjele øl torsdag ettermiddag.
DB170517 I tillegg til modeller med standardforsatser tilbyr de også skreddersøm av ørepropper for hver enkelt kunde .
DB170517 ! Vi puttade bort bilen till vägkanten och trafiken kunde börja rulla som vanligt igen.
VG170514 Det vil si at du som kunde kan kjøpe en bunad hos en norsk systue, som ikke er norsk.
DN170511 - Vi lanserte en kunde i dag som tar 4 megawatt alene, sier Skaane på telefon etter åpningsseremonien med hundre gjester.
DB170510 « For eksempel kan en butikk utvikle mer relevante og personlige beskjeder i butikken til hver enkelt kunde .
DB170509 Snart kan du glemme å være kunde i bare én bank ¶
DA170509 Noen kvinner vi snakker med forteller oss at de har én kunde hver dag.
DB170508 Det har også vært saker i media hvor kunder som har kjøpt en vare i den tro at den var ny, i stedet har fått en vare som har vært returnert av en annen kunde før dem.
BT170507 Da hun tok med en kunde i 50-årene til Hotel Norge, grep politiet inn.
AP170507 Med fiberoptikk går opplasting like raskt som nedlasting, og dedikerte fiberlinjer inn til hver kunde hindrer påvirkning fra naboens nettbruk.
AP170507 Med fiberoptikk går opplasting like raskt som nedlasting, og dedikerte fiberlinjer inn til hver kunde hindrer påvirkning fra naboens nettbruk.
AP170507 Med fiberoptikk går opplasting like raskt som nedlasting, og dedikerte fiberlinjer inn til hver kunde hindrer påvirkning fra naboens nettbruk.
FV170505 Tatovør Erik Danielsen og kunde Dennis Carlsson har blitt godt kjent i studioet.
AP170505https://www.aftenposten.no/reise/Kanaler_-tulipaner-og-coffeshops-er-vel-og-bra---men-dette-visste-du-kanskje-ikke-om-den-kule-hovedstaden-9970b.html Hvis en kunde har dårlig råd, men er hyggelig, selger jeg billig.
AP170505 Hvis en kunde har dårlig råd, men er hyggelig, selger jeg billig.
AP170505 - Hvis man faktisk gir bort penger til en stiftelse eller andre, ja, da har man gitt bort penger som ellers er beskattet, men jeg har til gode å ha en diskusjon med en kunde hvor alt dette handler om en skattetilpasningstanke, sier Heiberg.
DN170504 Samtidig faller inntekt per kunde også med tre prosent.
AP170504 Bedriftene har all grunn til å forsøke å skaffe seg godvilje fra presidenten, særlig de som har de føderale myndighetene som sin viktigste kunde . 5.
DB170503 Disse vil typisk ha en lav pris, der man som kunde har mulighet til å oppgradere til Windows 10 Pro mot et pristillegg i størrelsesorden 500 kroner.
SA170502 Bakgrunnen for hvorfor vi mener gassnettet er en bærebjelke for det regionale grønne skiftet, er at vi kan distribuere biogass fra produsent til kunde i et allerede etablert nett, hvor naturgassen er backup dersom vi har for lite biogass.
DN170502 Til tross for at produktene ofte står på offentlig grunn og til syvende og sist leveres til det offentlige, er det ikke det offentlige som er selskapets største kunde .
AP170502 Putin viste også til at Tyskland er Russlands største kunde når det gjelder gass og olje.
AP170502 Ikke ekte lavpris i Norge ¶ Kunde Ragnhild Lome er imidlertid ikke interessert i å betale noe ekstra for å ha et bedre utvalg.
AP170429 I tilbudsdokumentet gjøres det klart at planene på naboeiendommene kan få stor betydning for eiendommene hans kunde nå ønsker å kjøpe.
AP170429 I tilbudsbrevet kommer det frem at en kunde har hyret megleren til å kjøpe seks eiendommer.
AP170429 Han understreker også at det i brevet fra megleren står : « Det er viktig for min kunde at du opplever en god og trygg salgsprosess.
DN170427https://www.dn.no/nyheter/2017/04/26/2043/Luftfart/ber-kjos-om-flere-fly-til-hong-kong Lavprisselskapet HK Express er foreløpig eneste kunde som leier fly av Norwegian.
DN170427 - Vi er nødt til å bruke lengre tid på hver kunde .
DN170427 Samtidig har inntekt per kunde økt fra første kvartal ifjor.
AP170427 - Hver kunde fortjener å bli behandlet med best mulig service, dyp respekt og verdighet.
AP170427 - Hver kunde fortjener å bli behandlet med best mulig service, dyp respekt og verdighet.
DN170426 Lavprisselskapet HK Express er foreløpig eneste kunde som leier fly av Norwegian.
AP170426https://www.aftenposten.no/reise/Apner-Norges-forste-flyplassfrisor-10092b.html Hun er kunde nummer to hos Cutters, « hurtighårklipp»-kjeden som nettopp har åpnet dørene på flyplassen.
AP170426 Hun er kunde nummer to hos Cutters, « hurtighårklipp»-kjeden som nettopp har åpnet dørene på flyplassen.
DN170425 Men mange norske selskaper får ikke en eneste kunde fra Norge.
DB170425 De nye reglene betyr at mobilselskaper ikke kan ta ekstra betalt når en kunde ringer, skriver tekstmeldinger eller surfer på mobilen eller nettbrettet på reise og under andre midlertidige opphold i andre EU-land.
DB170425 Disse tjenestene er nordmenn mest positive til ¶ * 55 prosent av de spurte i Finans Norges undersøkesle sier at de er interessert i en overlay-løsning der de får oversikt over alle sine kontoer og hele sitt engasjement på tvers av alle bankene de er kunde hos. * 51 prosent sier de er interessert i å kunne utføre alle banktjenester i en slik tjeneste uten å måtte bruke nett- eller mobilbanken
DA170425 LES OGSÅ : Bilmekaniker stjal bil fra kunde
AP170425 De nye reglene betyr at mobilselskaper ikke kan ta ekstra betalt når en kunde ringer, skriver tekstmeldinger eller surfer på mobilen eller nettbrettet på reise og under andre midlertidige opphold i andre EU-land.
AA170425 De nye reglene betyr at mobilselskaper ikke kan ta ekstra betalt når en kunde ringer, skriver tekstmeldinger eller surfer på mobilen eller nettbrettet på reise og under andre midlertidige opphold i andre EU-land.
DB170423 ¶ PSD2 ; NYTT BETALINGSDIREKTIV : Se hva det betyr for deg som kunde .
DB170423 Også Forbrukerrådet har tidligere uttalt til Gjengangeren at det er du som kunde som har bevisbyrden.
VG170422 « Hei SAS, hvorfor har dere ikke meldt ifra om deres nye Eurobonus-degradering ? », skriver en kunde på selskapets Facebook-side.
SA170420 | Lyse - kunde fikk sjokkregning : - Jeg fikk ikke sove på mange netter ¶
DN170420 Vår kunde er i snitt 42 år og har en snittinntekt på 630.000 som er godt over snittet i Norge.
AP170420 Ifølge dommen mot den 56 år gamle håndverkeren hentet han og den meddømte 22-åringen opp en kunde i Brugata.
AA170420 Vore det inte fantastisk om vi kunde få svensk ull i svenska offentliga miljöer.
SA170419 Torget i 1966 : Otto Haga tar imot en agurk fra en kunde og tar etter kniven for å skjære av en smakebit.
DB170418 Ifølge sørkoreanerne skal logoen også forestille et tillitsfullt håndtrykk - en fornøyd kunde som tar sin « omsorgsfulle » selger i hånda.
DA170418 Først og fremst blir det enklere for deg som kunde .
BT170418 Sist påske overhørte jeg en samtale mellom en butikkansatt og en ung, mannlig kunde i Kiwi-butikken på Ål.
DB170417 Når man oppretter en bruker og blir kunde , bes man først om å forklare nøyaktig hvor man vil ha levert varene.
DB170417 Målet er at det ikke skal ta mer en syv sekunder fra du åpner appen til du har gjort bestillingen, når du først er kunde , sier Refsnes.
VG170416 I døråpningen er han nær ved å kollidere med en kunde som er på vei inn i butikken.
DB170416 Och att vi inte kunde gå en meter utan att kravallpolis följde med oss.
SA170415 Klokken 19.20 fikk politiet melding fra en taxisjåfør som ble truet med våpen av en kunde .
VG170414 - Vårt kabinpersonale hjalp en kunde som hadde blitt stukket av det som trolig var en skorpion, heter det i en uttalelse fra flyselskapet.
SA170414 Det aksepterer du når du velger å bli kunde hos spillselskapet på Hamar.
SA170414 - Slike forsinkelser og flyttinger hit og dit er ubrukelig for en kunde av nettspill og sportsspill som Liveoddsen, Langoddsen og nettkasino.
SA170414 Kunde : - Skal få oss til å spille mer ¶
FV170414 Det aksepterer du når du velger å bli kunde hos spillselskapet på Hamar.
FV170414 - Slike forsinkelser og flyttinger hit og dit er ubrukelig for en kunde av nettspill og sportsspill som Liveoddsen, Langoddsen og nettkasino.
FV170414 Kunde : - Skal få oss til å spille mer ¶
BT170414 Det aksepterer du når du velger å bli kunde hos spillselskapet på Hamar.
BT170414 - Slike forsinkelser og flyttinger hit og dit er ubrukelig for en kunde av nettspill og sportsspill som Liveoddsen, Langoddsen og nettkasino.
BT170414 Kunde : - Skal få oss til å spille mer ¶
AP170414 Det aksepterer du når du velger å bli kunde hos spillselskapet på Hamar.
AP170414 - Slike forsinkelser og flyttinger hit og dit er ubrukelig for en kunde av nettspill og sportsspill som Liveoddsen, Langoddsen og nettkasino.
AP170414 Kunde : - Skal få oss til å spille mer ¶
AA170414 ¶ Charlotte Rønning er dagens andre kunde på Pizzabakeren Sluppen.
AP170410 - Én kunde nektet å forlate flyet frivillig.
AP170410 - Én kunde nektet å forlate flyet frivillig.
AA170410 | Slåssing i Stjørdal sentrum ¶ Kunde og butikkansatt i basketak i dagligvarebutikk.
AA170410 En mannlig kunde i 20-årene ble pågrepet etter å ha påført en butikkansatt mindre skader.
AA170410 - Det har vært en konfrontasjon mellom en ansatt på butikken og en kunde som angivelig har nasket.
DB170409 « Noe som kostet flere menneskeliv burde ikke få kalles salgsvarer », skriver en annen, mens en tredje kunde knapt kan tro det hele er sant : « Er dette på ordentlig ?
VG170408 Hun pratet med en kunde da hun hørte smellet.
VG170408 Hun pratet med en kunde da hun hørte smellet.
FV170408 En mann skal ha truet til seg varer fra en butikk ved å slå en ansatt og en kunde .
FV170408 Så slo han etter både etter betjeningen og en kunde som prøvde å stoppe ham.
FV170408 Politiet har pågrepet en mann de mener har slått etter en kunde og stjålet varer fra Narvesen.
FV170408 - Han skal ha slått etter både en kunde og en ansatt, men skal ikke ha brukt noen form for våpen.
DB170408 Alle liker en blid kunde .
DA170408 Partiet vil også at man skal slippe å betale gebyr for innskudd og uttak av kontanter i og til bank der man er kunde .
DB170407 « Kjære kunde .
DN170406https://www.dn.no/nyheter/2017/04/06/1017/Eiendom/prisveksten-avtar-i-oslo-na-rusher-kjoperne-hit - Vi ser at vi må jobbe mye mer aktivt med hver enkelt kunde for å finne løsninger, slik at man kommer i mål med ønske om å kjøpe en ny bolig, forteller Sætre.
DN170406 - Vi ser at vi må jobbe mye mer aktivt med hver enkelt kunde for å finne løsninger, slik at man kommer i mål med ønske om å kjøpe en ny bolig, forteller Sætre.
DB170406 Nå vil de ta en kunde videre til tingretten etter å ha blitt « dømt » i FKU til å levere en PC til feil pris.
DB170405 Da en kunde hevdet at hun hadde funnet et hår i et sminkeprodukt fra Stars merke, tok det helt av på nettet med seks tusen retweets.
AP170405https://www.aftenposten.no/osloby/Eiendom-Norge-Boligprisveksten-i-Oslo-i-ferd-med-a-dempes-618673b.html - Vi ser at vi må jobbe mye mer aktivt med hver enkelt kunde for å finne løsninger, slik at man kommer i mål med ønsket om å kjøpe en ny bolig.
AP170405 - Vi ser at vi må jobbe mye mer aktivt med hver enkelt kunde for å finne løsninger, slik at man kommer i mål med ønsket om å kjøpe en ny bolig.
AA170405 - Vi ser at vi må jobbe mye mer aktivt med hver enkelt kunde for å finne løsninger, slik at man kommer i mål med ønsket om å kjøpe en ny bolig.
VG170404 En gråsvart katt følger hver eneste kunde fra bilen eller traktoren bort til nærbutikken.
VG170401 Stordalen hevder kunde snappet varemerket like foran øynene på ham ¶
VG170331 - Foreløpig har vi ikke lidd skade, men vi er avhengig av korrekte opplysninger fra kunde .
DB170331 Tilskueren blir da en kunde som betaler for et par timers underholdning, og som kan sette seg mer eller mindre bekvemt ned og konsumere kampen.
DB170330 Budet leverte ikke som avtalt, nektet å prøve igjen, kunde fikk erstatning ¶
DA170330 - De sier det er en liten butikk, men jeg synes de har fått plass til mye her inne, sier kunde Astrid Fjørtoft Jacobsen til RA.
VG170329 - Vi anser den svenske momsen som tapt moms, hvorpå kunde får en faktura uten spesifikasjon av svensk moms fra oss, med et totalbeløp omregnet i norske kroner uten tillagt norsk moms.
FV170329 Litt senere fikk politiet et bilnummer fra en kunde på Lefdal, som hadde observert to menn i butikken.
DN170329 Blackrock er verdens største kapitalforvalter, og det norske Oljefondet er nest største aksjonær og en viktig kunde .
DB170328 Griper noen inn når jenta møter på en ufin kunde ?
DB170327 Denne saken stammer fra arbeider som ble utført for en kunde i 2013, der vi gjorde deler av arbeidene saken/erstatningen omfatter.
AP170327 Kvinnen er også tidligere dømt for lignende forhold og omtales som « trikkens dyreste kunde ».
DA170325 25.000 til en heldig kunde .
AP170325 kunde hos Telenor Norden ligger Norge prismessig solid på topp, mens Sverige er i midten og Danmark på bånn.
AA170325 kunde hos Telenor Norden ligger Norge prismessig solid på topp, mens Sverige er i midten og Danmark på bånn.
DB170324 Overfor The Sun forteller hotellsjef Sabeur Toumi at han Masood oppførte seg rolig og framsto som en helt vanlig kunde .
DN170323 Nå får de Skandiabanken inn som storeier og kunde .
AP170323 Vi tilbyr kunde gjennomgående billetter, mange frekvenser, bred distribusjon og trygg kvalitet, sier hun.
SA170322 - Det er individuelt fra kunde til kunde , men vi gir ikke ofte avslag.
SA170322 - Det er individuelt fra kunde til kunde, men vi gir ikke ofte avslag.
DB170322 - Rema 1000 selger også mest frukt og grønt per kunde i Norge, og vi selger mest fersk fisk i landet, sier Skogstø til Dagbladet.
BT170322 - Det er individuelt fra kunde til kunde , men vi gir ikke ofte avslag.
BT170322 - Det er individuelt fra kunde til kunde, men vi gir ikke ofte avslag.
AP170322 - Det er individuelt fra kunde til kunde , men vi gir ikke ofte avslag.
AP170322 - Det er individuelt fra kunde til kunde, men vi gir ikke ofte avslag.
FV170321 - Det er individuelt fra kunde til kunde , men vi gir ikke ofte avslag.
FV170321 - Det er individuelt fra kunde til kunde, men vi gir ikke ofte avslag.
DA170321 Så er det usynliggjøring, for eksempel ved at ekspeditører overser deg og går direkte til neste kunde i køen.
AA170321 Gullsmed i Midtbyen slo alarm da en kunde kom med alarmerende mye gullvarer.
SA170320 Slik så det ut da en kunde prøvde å logge seg inn på SR-Banks nettbank ved 12-tiden mandag.
AP170319 Når hun får høre at en kunde sparte 10.000 timer i fjor ved å brukes hennes software, blir hun glad og stolt fordi det betyr at hun har løst oppgaven slik hun ønsket.
AA170319 Advokater og en skog av ulike rådgivere i privateide foretak har staten som stor kunde .
VG170318 Kunde fikk skrekkopplevelse : Fant levende slange i bunnen av en pappeske ¶
DB170316 Minst en kunde var tilstede på bensinstasjonen da ranet fant sted.
DB170316 Dere overgår jo NSB i trøbbel med linjene, skriver en irritert kunde .
DA170316 - Det er snakk om to personer med hver sin pistol som rettet våpnene mot ansatte og en kunde på bensinstasjonen.
BT170316 Da jeg var 18 år, og jobbet i kassen på Rema, og ikke kunne svare en kunde på et spørsmål, sa han « heldigvis for deg at du er søt - for du virker ikke særlig intelligent ».
AP170316 - Det er snakk om to personer med hver sin pistol som rettet våpnene mot ansatte og en kunde på bensinstasjonen.
AA170316 - Det er snakk om to personer med hver sin pistol som rettet våpnene mot ansatte og en kunde på bensinstasjonen.
DN170315 The Economist anslår at hver kunde Jio får koster selskapet rundt 850 kroner.
DB170315 Hver gang det er en kundekopi, som går til en kunde , er det for at de skal beholde den.
VG170314 Kommentar Jeg leste med forbauselse om en dom mot en kunde i Stavanger tingrett 10.03.17. tingrett 10.03.17.
SA170314 I en annen kjennelse tirsdag slår EU-domstolen fast at en kunde som oppsøker en bedrift, ikke kan kreve å bli møtt av en ansatt uten religiøst hodeplagg, så lenge bedriften ikke har nedfelt forbud mot slike symboler i sitt interne regelverk.
SA170314 Hun valgte å fortsette å bruke hodeplagg, og fikk en klage fra en kunde .
SA170314 Frankrikes høyeste rettsinstans Cour de cassation ba EU-domstolen om å vurdere hvorvidt en arbeidsgivers vilje til å ta hensyn til et ønske fra en kunde på denne måten, er i strid med EUs direktiv.
SA170314 I en annen kjennelse slår EU-domstolen også fast at en kunde som oppsøker en bedrift, ikke kan kreve å bli møtt av en ansatt uten religiøst hodeplagg, så lenge bedriften ikke har nedfelt forbud mot slike symboler i sitt interne regelverk.
DN170314 I en annen kjennelse slår EU-domstolen også fast at en kunde som oppsøker en bedrift, ikke kan kreve å bli møtt av en ansatt uten religiøst hodeplagg, så lenge bedriften ikke har nedfelt forbud mot slike symboler i sitt interne regelverk.
BT170314 I en annen kjennelse tirsdag slår EU-domstolen fast at en kunde som oppsøker en bedrift, ikke kan kreve å bli møtt av en ansatt uten religiøst hodeplagg, så lenge bedriften ikke har nedfelt forbud mot slike symboler i sitt interne regelverk.
BT170314 Hun valgte å fortsette å bruke hodeplagg, og fikk en klage fra en kunde .
BT170314 Frankrikes høyeste rettsinstans Cour de cassation ba EU-domstolen om å vurdere hvorvidt en arbeidsgivers vilje til å ta hensyn til et ønske fra en kunde på denne måten, er i strid med EUs direktiv.
AA170314 I en annen kjennelse slår EU-domstolen også fast at en kunde som oppsøker en bedrift, ikke kan kreve å bli møtt av en ansatt uten religiøst hodeplagg, så lenge bedriften ikke har nedfelt forbud mot slike symboler i sitt interne regelverk.
DB170313 Kunde ga seg ikke ¶
AP170312 Kaffebordet med storskjerm som jeg har sett i reklamekampanjer kan de dessverre ikke vise, siden en kunde stakk av med siste eksemplar tidligere samme dag.
VG170310 - Det var en fast kunde .
DB170310 - Det er en kjent kunde .
AA170310 - Det er en kjent kunde .
DB170309 På landets apotek og andre legemiddelutsalg er det en kjøpsbegrensning på èn pakke paracetamol per kunde .
DB170308 Er du kunde et sted og trenger hjelp, skal det ikke koste deg dyrt å få den kundeservicen du har krav på, sier forbrukerombud Elisabeth Lier Haugseth.
DB170308 Rabattkoden kommer opp på nettsiden etter du har registrert deg som kunde .
DN170307 Her er økonomisjef Jarle Avløyp ( tv ) og tekniker Joakim Knutslien på befaring hos en kunde i Bergen.
DB170307 Noe av premiumjournalistikken blir publisert på det åpne nettet, mens noe må du betale for som kunde i Dagbladet Pluss.
DB170307 Noe av premiumjournalistikken blir publisert på det åpne nettet, mens noe må du betale for som kunde i Dagbladet Pluss.
DB170304 I følge eposter som legges fram i retten var Stavrum inne på tanken om at han gjorde noe galt da han tok i mot en snau million kroner fra Forsvarets kunde .
AA170303 - Allerede høsten 2015 konkluderte Forbrukerombudet med at næringsdrivende ikke kan henvise kundene til dyre spesialnummer når de skal kontakte kundeservice hos selskapet de er kunde hos.
DB170302 - Vi vet at mange vil fly med oss til San Fransisco, men på denne flighten var det en veldig liten kunde vi måtte sende tilbake til gaten.
AA170302 Fast kunde
DN170301 Leasing betyr i praksis at bilforhandleren selger bilen til et finansieringsselskap, som igjen leier bilen videre til deg som kunde .
DB170301 Det mest spesielle eksempelet på dette har vi sett hos Lyse/Altibox, der det koster et par tusen kroner å droppe TV-boksen når du er ny kunde og vil ha installert fiber hjemme hos deg.
DA170301 LES OGSÅ : Kunde stakk av - sa hun skulle ut i bilen og hente lommeboken ¶
BT170301 En kunde stilte på intervju til en programmererjobb i en mellomstor IT-bedrift iført rød klovnenese og vannsprutende plastnellik på jakkeslaget.
DB170226 Kanskje har de din nye arbeidsgiver som kunde .
DB170225 Har du en sjef, kunde eller medarbeider som du vet er fornøyd med jobben du gjør, så spør om han/hun om de vil " endorse " deg.
DB170224 Når vi vet hvor viktig offentlig sektor er som kunde av norsk næringsliv, bør også vi ta grep for å bruke innkjøpskraften til å stimulere til nyskaping og entreprenørskap.
DA170224 Mannen forklarte i retten at firmaet hadde tapt mye penger på grunn av en kunde i 2015, og at også 2016 hadde vært et dårlig år.
DN170223 Gjennomsnittsinntekten per kunde falt dramatisk.
DN170222 Egentlig er dette First seleccion som er selskapets toppvin, men tappet om på reserva flasker ette at en kunde ikke hentet flaskene. 1200 flasker er kommet til Norge.
DB170222 De to mennene som var på jakttur, en jaktleder ( 26 ) og hans kunde ( 59 ), har hele veien hardnakket hevdet at de ble skutt av udokumenterte innvandrere fra Mexico som forsøkte å stjele bobilen de brukte, ifølge CBS News.
DA170220 - Fordi det ikke er kommet på plass noe gjeldsregister i Norge ennå, er det vanskelig for bankene å få fullgod oversikt over gjeldssituasjonen til den enkelte kunde .
AP170220 - Vi sier fra til hver kunde at det er lite snø, sier han, og legger til at selv om det er en del skader i Korketrekkeren, så er det ingenting sammenlignet med i alpinbakken i Tryvann.
SA170219 Politiet måtte avslutte to fester i Sandnes ¶ Kunde slo taxisjåfør, men endte selv på sykehuset ¶
FV170219 En kunde som følte seg urettferdig behandlet på Vinmonopolet ringte 112 for å klage.
DB170218 Det var en ansatt og en kunde tilstede i butikken under ranet.
AA170218 En ansatt og en kunde var til stede i butikken.
DB170217 Og for å få flest mulig kunder, må det være så enkelt som mulig å bli kunde .
DB170217 Det er opptil hver enkelt kunde å be nettleverandøren om å åpne den, sier seniorrådgiver Arne Venjum i Elmarkedstilsynet til Dinside.
SA170216 BAMBUS : Sverre Søndervik Sæther lagde dette bordet i bambus og stål for en kunde .
DB170216 Det sender et signal til andre leverandører om at kommunen er ikke en kunde du kan lure.
BT170216 BAMBUS : Sverre Søndervik Sæther lagde dette bordet i bambus og stål for en kunde .
AP170216 BAMBUS : Sverre Søndervik Sæther lagde dette bordet i bambus og stål for en kunde .
DA170215 Vi har forsvinnende få kunder på dette området, men hvis en kunde absolutt vil ha et slikt lån hos oss, nekter vi dem ikke, konstaterer hun.
DN170214 I Vinmonopolets butikk i Oslo City hjelper butikkens nestleder Mats Erik Strand en kunde .
AP170214 Venn av Jensen banket opp Cappelens kunde .
DN170213 - SAS er en viktig kunde og nyter et veldig bra internasjonalt rykte.
AP170212 Den er bygget med sørkoreansk kapital, og viktigste kunde er den amerikanske sportsmerkevaren Nike.
AP170212 Den er bygget med sørkoreansk kapital, og viktigste kunde er den amerikanske sportsmerkevaren Nike.
SA170210 - Jeg fikk beskjed om at gebyret ble så høyt fordi jeg ikke var kunde i banken.
SA170210 Jeg har vært kunde i Handelsbanken i ca. 30 år.
SA170210 Kunde i 30 år ¶
AA170210 - Taxisjåføren møtte opp hos politiet i Stjørdal med en kunde som ikke ville betale, sier operasjonsleder i politiet Stig Rune Sagen.
VG170209 Da hun var på jobb i går kom en kunde inn i butikken og fortalte at det satt en tiur på bilen hennes. - « Det må være min tiur », sa jeg.
DA170209 Den såkalte delingsøkonomien er for så vidt ikke noe nytt - det nye ligger i at teknologien setter utleier og kunde direkte i kontakt med hverandre uten hensyn til løyver, tillatelser, sikkerhet, skatt eller andre krav som gir dyrere tjenester.
DA170209 | Kunde stakk av - sa hun skulle ut i bilen og hente lommeboken ¶
BT170208 Eller for å si det som Harvard-professor Clayton Christensen : Når en kunde engasjerer en butikk for å gjøre en jobb for seg, hvilken jobb ønsker kunden gjort ?
AP170207 I stedet for å forby telefonsalg til egne kunder uten godkjenning, kan det komme en tydelig definisjon av hvem som kan beskrives som kunde .
AP170207 - Det virker underlig å vedta en lov som vil forby for eksempel et forsikringsselskap å ta kontakt med egen kunde for å tilby en bedre forsikring, mener Hege Haukeland Liadal ( Ap ), medlem av Stortingets familie- og kulturkomite.
DN170206 Elon », skriver en kunde som har kansellert bestillingen av en Model 3, ifølge Buzzfeed.
DB170206 - Var han kunde av deg ? spør Alfheim.
DB170206 Det som likevel er mest iøynefallende i januar i år er at det for første gang noengang satt en elektrisk motor i over halvparten av de nye bilene som ble levert til kunde .
DB170204 Det har alltid noe å forfekte, men ingen annen avis kunde på samme tid plassere Henrik Sørensens glassmalerier til Linkjøping domkirke tvers over toppen av første side, skyvende alt det andre under seg.
VG170203 | Misfornøyd kunde dømt for sexkjøp ¶
SA170202 Hallvard Nygård er it-utvikler i Stavanger og kunde hos Rema 1000.
DN170202 De fleste butikker og kjeder gir deg som kunde flere løfter.
AP170202 Si ;D-innlegg : En kunde dukker opp et kvarter etter stengetid, og vi nekter ham å handle.
SA170201 Elektrokjedene lokker med et virvar av ordninger for å tiltrekke seg deg som kunde .
FV170201 Elektrokjedene lokker med et virvar av ordninger for å tiltrekke seg deg som kunde .
DB170201 Jeg er kunde av varemerket deres.
DB170201 Dersom dere skulle slutte med det, vil jeg vurdere å returnere som kunde .
BT170201 Elektrokjedene lokker med et virvar av ordninger for å tiltrekke seg deg som kunde .
AP170201 Elektrokjedene lokker med et virvar av ordninger for å tiltrekke seg deg som kunde .
DB170131 I programmet hevder Varjas at han solgte motoriserte sykler til en ukjent kunde like før Tour de France i 2015.
DN170130 Måltallet, såkalt churn, viser hvor lang tid det tar før en kunde sier opp avtalen sin.
DN170130 - Med økende churn, svak vekst i inntekter per kunde og vanvittig inflasjon i rettighetskostnadene har denne bransjen aldri vært mer krevende, sier analytiker Neil Campling i Northern Trust Capital Markets til Financial Times.
DB170130 I programmet hevder Varjas at han solgte motoriserte sykler til en ukjent kunde like før Tour de France i 2015.
DN170129 Selskapet ble undersøkt av Tilsynet etter en artikkel i DN om en kunde i Bergen som tapte en stor del av sparepengene på et forsikringsprodukt kjøpt i utlandet.
DN170126 Vi er takknemlige for at en så stor og viktig kunde vil ha Ringnes som en av hovedleverandørene, men det forplikter og stiller store forventninger til oss.
DB170125 Som norsk kunde har du fra nå tilgang til billig mat fra en rekke overskuddsmataktører, som alle vokser og får flere leverandører.
SA170124 Ordføreren låste seg inn i et tomt biblioteket som første " kunde " klokka åtte tirsdag morgen.
SA170120 ( ©NTB ) ¶ | Kunde fra Stavanger tapte mot banken - må selv ta sexklubb-regning ¶
AP170120 Samtidig har det pågått en rettssak mot frisør Merete Hodne, som nå er dømt i lagmannsretten for å ha nektet en hijab-kledd kunde adgang i salongen sin. | - Gambias ekspresident plyndret statskassen før han dro ¶
AP170120 Samtidig har det pågått en rettssak mot frisør Merete Hodne, som nå er dømt i lagmannsretten for å ha nektet en hijab-kledd kunde adgang i salongen sin.
VG170119 De ansatte trodde mannen var en kunde da han kom inn i gullsmedforretningen onsdag.
SA170119 « Naar jeg bare tilfældigvis kunde møde Sigbjørn Obstfelder, som jeg vidste opholdt sig i Amsterdam [... ].
DB170119 De ansatte trodde mannen var en kunde da han kom inn i gullsmedforretningen onsdag.
DB170119 I dokumentarserien « Insider Fem » får seerne bli med på at « Christel » gjør seg klar for en kunde .
DB170119 - Om jeg har en magefølelse på at en kunde kanskje ikke er helt bra, men velger å ta imot han allikevel, så gir jeg kontaktinformasjonen hans til en av kollegene mine.
SA170118 Storebrand er ved siden av å være Norges største på pensjon, ett av tre selskaper som krever høyest årlig administrasjonsgebyr for å ha deg som kunde , 463 kroner.
SA170118 Men du kan selv velge hvilket pensjonsselskap du skal være kunde hos.
SA170118 Har du byttet jobb en eller flere ganger, er du automatisk blitt kunde i det pensjonsselskapet din forrige arbeidsgiver brukte.
SA170118 Administrasjonsgebyret er prisen du betaler for å få lov til å være kunde hos et pensjonsselskap.
FV170118 Storebrand er ved siden av å være Norges største på pensjon, ett av tre selskaper som krever høyest årlig administrasjonsgebyr for å ha deg som kunde , 463 kroner.
FV170118 Men du kan selv velge hvilket pensjonsselskap du skal være kunde hos.
FV170118 Har du byttet jobb en eller flere ganger, er du automatisk blitt kunde i det pensjonsselskapet din forrige arbeidsgiver brukte.
FV170118 Administrasjonsgebyret er prisen du betaler for å få lov til å være kunde hos et pensjonsselskap.
BT170118https://www.bt.no/familieogoppvekst/Hvert-ar-gir-du-og-jeg-bort-300-millioner-til-pensjonsselskapene-9683b.html Storebrand er ved siden av å være Norges største på pensjon, ett av tre selskaper som krever høyest årlig administrasjonsgebyr for å ha deg som kunde , 463 kroner.
BT170118https://www.bt.no/familieogoppvekst/Hvert-ar-gir-du-og-jeg-bort-300-millioner-til-pensjonsselskapene-9683b.html Men du kan selv velge hvilket pensjonsselskap du skal være kunde hos.
BT170118https://www.bt.no/familieogoppvekst/Hvert-ar-gir-du-og-jeg-bort-300-millioner-til-pensjonsselskapene-9683b.html Har du byttet jobb en eller flere ganger, er du automatisk blitt kunde i det pensjonsselskapet din forrige arbeidsgiver brukte.
BT170118https://www.bt.no/familieogoppvekst/Hvert-ar-gir-du-og-jeg-bort-300-millioner-til-pensjonsselskapene-9683b.html Administrasjonsgebyret er prisen du betaler for å få lov til å være kunde hos et pensjonsselskap.
BT170118 Storebrand er ved siden av å være Norges største på pensjon, ett av tre selskaper som krever høyest årlig administrasjonsgebyr for å ha deg som kunde , 463 kroner.
BT170118 Men du kan selv velge hvilket pensjonsselskap du skal være kunde hos.
BT170118 Har du byttet jobb en eller flere ganger, er du automatisk blitt kunde i det pensjonsselskapet din forrige arbeidsgiver brukte.
BT170118 Administrasjonsgebyret er prisen du betaler for å få lov til å være kunde hos et pensjonsselskap.
BT170118 Men en butikk har fortsatt fire vegger, og hylleplassen skal fylles med interessante og viktige varer for deg som kunde .
BT170118 Lokalproduserte varer som gir arbeidsplasser, tilhørighet og et bedre og mer variert tilbud til deg som kunde .
BT170118 Dette provoserer nok mange, men samtidig opplever vi at det er det som gjør at dagligvaremarkedet blir bedre for deg som kunde .
BT170118 Dette holder vi fast på når vi skal gjøre våre butikker enda mer tilpasset deg som kunde , og dine behov og ønsker.
AP170118 Bråk i andre yrker : Frisør fikk bot for å nekte kunde med hijab ¶
AP170118 Storebrand er ved siden av å være Norges største på pensjon, ett av tre selskaper som krever høyest årlig administrasjonsgebyr for å ha deg som kunde , 463 kroner.
AP170118 Men du kan selv velge hvilket pensjonsselskap du skal være kunde hos.
AP170118 Har du byttet jobb en eller flere ganger, er du automatisk blitt kunde i det pensjonsselskapet din forrige arbeidsgiver brukte.
AP170118 Administrasjonsgebyret er prisen du betaler for å få lov til å være kunde hos et pensjonsselskap.
VG170117 Og det er ikke det spøtt merkelig - det koster ti ganger så mye å få en ny kunde som å beholde en eksisterende.
SA170117 Forsvarsdepartementet er eier, mens Forsvaret er bruker og kunde .
DN170117 Forsvarsdepartementet er eier, mens Forsvaret er bruker og kunde .
DB170117 - Cappelen var en fast kunde på Furubakken, og hadde to nyere BMW-er, en X3 og en 760.
DB170116 - Sett at en norsk kunde skal overføre 1.000 euro til en russisk bedrift som oppgjør for kjøp av mekanisk utstyr.
AP170116 De har også tilbudt en kritisk kunde vennskapsarmbånd.
AP170116 Bestevennsmykke fra Rema til frustrert kunde .
DB170115 Det vil ta tid, for det er ting som har satt seg fast i hodene våre, sier 19-årige Wisam til Reuters utsendte, mens han skjærer kjøttstykker til en kunde i Zuhour-nabolaget.
AP170114 En spydig kommentar fra en kunde , med bilde av hakekorsavtrykket fra støvelen hans, går verden rundt på sosiale medier.
DN170113 Sunnmøringen var god kunde hos SAS, men unngikk å betale fullprisbilletter ifølge dommen fra Sunnmøre tingrett.
DN170113 Vi følger selvsagt myndighetenes avgjørelser, og skulle en kunde få fratatt sin lisens, er det naturligvis uakseptabelt for oss og vil medføre opphør av forholdet, sier han. | - Forventer at stortingspresidenten tar til seg kritikken ¶
DN170112 Westerveld sier det kan ta flere uker å flytte lånet, og at kunder som hørte på BN Bank da banken kritiserte DNB risikerer å få varselet om renteheving ganske direkte etter å ha blitt kunde i banken.
DB170112 - Derfor har vi i RiksTV bygget en TV-pakke med stor fleksibilitet ; som kunde hos oss kan du få TV hjemme, i kjelleren og på hytta med de mest populære TV-kanalene, uten å måtte punge ut for ekstra månedskostnader.
AP170112 Hvis en kunde ber oss om å undersøke noe, så sjekker vi hva som er der ute først.
DN170111 Nå slår han på nettbrettet sitt for å finne adressen til neste kunde han skal ha et møte med.
DB170111 ( Dagbladet ) : Eirik Felle ( 25 ) fra Kristiansand har vært kunde hos Canal Digital i over to år, og er mildt sagt overrasket over at internett- og tv-leverandøren regelrett har fylt opp postkassa hans med vinduskonvolutter to dager på rad.
DB170110 - Vi mener at den oppgitte rekkevidden bør representere det bilen er i stand til for en kunde i det øyeblikket bilen kjøpes, men er også klar over at batterier kan svekkes over tid.
DN170109 Når selskapet skyter seismikk uten at det har kontrakt med en bestemt kunde kalles det multiklient, og selskapet får inntekter når det selger data fra dette biblioteket til kunder som melder seg.
AP170109 - Tror jeg har en mulig kunde på en.
DN170104 Den nye prispolitikken gir ti prosent kutt på varene som hver enkelt kunde kjøper oftest, samt ti prosent rabatt på frukt og grønt.
AP170104 En kunde ved navn Robert, som er i 40-årene, var i august én av dem.
AP170104 En kunde ved navn Robert, som er i 40-årene, var i august én av dem.
FV170103 Da ankesaken startet i Gulating lagmannsrett, beskrev Hodne seg selv som muhammedanerkritiker, og hevdet fortsatt at det ikke var religiøse grunner til at hun nektet å ta imot Bayan som kunde i oktober 2015.
FV170103 Da ankesaken startet i Gulating lagmannsrett, beskrev Hodne seg selv som muhammedanerkritiker, og hevdet fortsatt at det ikke var religiøse grunner til at hun nektet å ta imot Bayan som kunde i oktober 2015.
DN170103 Konsernsjef Björn Ivroth i Evry må på vegne av selskapet betale fire millioner kroner til en kunde dersom en dom i Oslo tingrett blir stående.
DN170103 It-konsernet Evry tapte stort mot en kunde i Oslo tingrett.
DB170103 Da ankesaken startet i Gulating lagmannsrett i Stavanger tirsdag, beskrev hun seg selv som muhammedanerkritiker, og hun hevdet fortsatt at det ikke var religiøse grunner til at hun nektet å ta imot Bayan som kunde i oktober 2015.
DB170103 Feeley's Fish and Chip Shop-representanten legger til at Cuffe var en fast kunde , noe som gjør henne viktig for bedriften.
DB170103 Da en kunde la igjen en kvittering med en tidlig julegave kunne ikke Clark tro sine egne øyne.
DB170103 Men i slike tilfeller blir bredbåndet altså klart dyrere når du tar vekk TV-boksen dersom du er kunde hos Canal Digital eller Get.
AP170103 Da ankesaken startet i Gulating lagmannsrett, beskrev Hodne seg selv som muhammedanerkritiker, og hevdet fortsatt at det ikke var religiøse grunner til at hun nektet å ta imot Bayan som kunde i oktober 2015.
SA170102 Vår kunde , som vi traff på Coop Extra i romjulen, følger Gundersens råd.
FV170102 KRISTIANSAND : - En kunde som satt i rullestol reagerte på høyden på betalingsautomaten.
FV170102 En årvåken kunde i rullestol merket at ikke alt var som det skulle med betalingsautomaten på Café Opus, og avdekket det som viste seg å være svindelforsøk.
FV170102 Vår kunde , som vi traff på Coop Extra i romjulen, følger Gundersens råd.
BT170102https://www.bt.no/familieogoppvekst/Disse-matvarene-trenger-du-aldri-kjope-til-fullpris-9592b.html Vår kunde , som vi traff på Coop Extra i romjulen, følger Gundersens råd.
BT170102 Vår kunde , som vi traff på Coop Extra i romjulen, følger Gundersens råd.
AP170102 Vår kunde , som vi traff på Coop Extra i romjulen, følger Gundersens råd.
AP170101 Vår kunde , som vi traff på Coop Extra i romjulen, følger Gundersens råd.
AP170101 Blant annet opplevde en Rema-butikk at en kunde kjøpte en hel palle med mandler.
AP170101 Vår kunde , som vi traff på Coop Extra i romjulen, følger Gundersens råd.
DN161226 Man har ikke paakaldt folkets samfundsaand eller søkt dets medvirkning i en for fædrelandets vanskelig tid paa en saadan maate, at det kunde føre til noget positivt resultat.
AP161215https://www.aftenposten.no/norge/Taxisjafor-fratatt-forerkortet-etter-1100-Uber-oppdrag-Politiet-har-slatt-til-mot-minst-70-Uber-sjaforer-610413b.html » - Det at tilbudet om persontransporten er rettet fra tilbyder til kunde via nettet eller en applikasjon, gjør ikke slik persontransport lovlig, understreker politiinspektør Ole Rasmus Knudsen ved Seksjon for trafikk- og sjøtjeneste i Oslo politidistrikt.
AP161111https://www.aftenposten.no/reise/Det-er-bare-ett-sete-igjen-til-denne-prisen-6737b.html Lureri, mener kunde .
AP161107https://www.aftenposten.no/digital/Dette-er-nordmenns-favorittjeneste-for-stromming-av-film-og-TV-6716b.html Generelt sett så har leverandører med en kundetilfredshetsskår under 60 store vanskeligheter med å motivere kundene til å bli, mens resultater over 75 peker på en sterk relasjon mellom leverandør og kunde .
FV161101 Trykket vi på videoen, ble vi sendt direkte til selskapet ComeOns nettsider, der vi fikk spørsmål om vi ønsket å bli kunde .
DA160918 Å se gleden hos en fornøyd kunde gjør meg lykkelig.
SA160823 - Roam Like Home EU er ment å dekke normal bruk når en kunde bosatt i Norge er på reise til et EU-land.
BT160823 - Roam Like Home EU er ment å dekke normal bruk når en kunde bosatt i Norge er på reise til et EU-land.
AP160823 - Roam Like Home EU er ment å dekke normal bruk når en kunde bosatt i Norge er på reise til et EU-land.
AP160822https://www.aftenposten.no/verden/Hundrevis-protesterte-mot-drapet-pa-transpersonen-Hande-Kader-22-602655b.html Kader ble sist sett da hun satt seg inn i bilen med en kunde , ifølge avisen Daily Sabah.
AP160817 Med et slik beløp mener Haugli at det offentlige kunne blitt en betydelig kunde hos innovative gründerbedrifter.
AP160712 | Kjære kunde .
AP160712 Kjære kunde , ¶
AP160707https://www.aftenposten.no/digital/Det-tregeste-bredbandet-koster-mest-8325b.html nye kunde var over 27.000 i fjor.
FV160701 - Dersom en kunde skulle ønske hjelp til oppgraderingen, har vi mange mulige måter å hjelpe kundene på, inkludert gratis support.
SA160630 - Dersom en kunde skulle ønske hjelp til oppgraderingen, har vi mange mulige måter å hjelpe kundene på, inkludert gratis support.
SA160630 En engangshendelse i forbindelse med en tv-innspilling, forsikrer Lazzara, som ikke får vært til stede på stadion i kveld for å heie frem sin faste kunde .
AP160630https://www.aftenposten.no/reise/Har-du-mottatt-dette-kravet-fra-Norwegian-8351b.html - Når det gjelder å etterfakturerte den enkelte kunde for beløp så lave som 88 kroner, så gir dette også noen transaksjonskostnader som gjør at vinningen nærmest går opp i spinningen.
AP160630https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Han-kom-som-tynn-og-veik---her-ble-han-en-av-verdens-beste-209573b.html En engangshendelse i forbindelse med en tv-innspilling, forsikrer Lazzara, som ikke får vært til stede på stadion i kveld for å heie frem sin faste kunde .
SA160621 Nylig overleverte Toyota sin aller første hydrogenbil til en norsk kunde .
AP160611 En potensiell kunde lunter tre meter bak.
AP160611 En annen mann kommer ut av et smug med det som ser ut til å være kunde .
AP160610 Ditt navn trenger ikke være det samme som står på billettene for at du skal komme inn på arrangementet, svarte de en kunde som lurte på om hans billetter ville være gyldige.
SA160427 Spyder som ble laget mellom 1966 og 1968, og den eneste som ble levert til en europeisk kunde , resten havnet i USA.
FV160427 Spyder som ble laget mellom 1966 og 1968, og den eneste som ble levert til en europeisk kunde , resten havnet i USA.
AP160427https://www.aftenposten.no/bil/Ferrari-til-200-millioner-kroner-8692b.html Spyder som ble laget mellom 1966 og 1968, og den eneste som ble levert til en europeisk kunde , resten havnet i USA.
AP160427 Spyder som ble laget mellom 1966 og 1968, og den eneste som ble levert til en europeisk kunde , resten havnet i USA.
SA160318 Dermed gikk SR-Bank til søksmål mot sin egen kunde .
DA160318 LES OGSÅ : Bank må betale kunde 181.341 kroner etter nattklubbesøk i Barcelona ¶
AP160219 For eksempel : " Hvis en kunde kvitterer på levert vare, så driv automatisk inn betalingen, beregn og overfør deretter riktig merverdiavgift til staten, legg utgifter knyttet til leveringen av varen inn i regnskapet, reduser lagerbeholdningen med et eksemplar, sett av avtalt overskudd til utbytte etc., etc.
SA160211https://www.aftenbladet.no/100Sport/idrettspolitikk/--Pengespill-ble-en-egotripp-som-styrte-livet-Alt-annet-matte-vike-216020b.html Torsdag vedtok styret i Norsk Tipping nye tapsgrenser for hvor mye hver enkelt kunde kan spille bort.
SA160211 Torsdag vedtok styret i Norsk Tipping nye tapsgrenser for hvor mye hver enkelt kunde kan spille bort.
FV160211https://www.fvn.no/100Sport/idrettspolitikk/--Pengespill-ble-en-egotripp-som-styrte-livet-Alt-annet-matte-vike-216020b.html Torsdag vedtok styret i Norsk Tipping nye tapsgrenser for hvor mye hver enkelt kunde kan spille bort.
FV160211 Torsdag vedtok styret i Norsk Tipping nye tapsgrenser for hvor mye hver enkelt kunde kan spille bort.
BT160211 Torsdag vedtok styret i Norsk Tipping nye tapsgrenser for hvor mye hver enkelt kunde kan spille bort.
AP160211https://www.aftenposten.no/100Sport/idrettspolitikk/--Pengespill-ble-en-egotripp-som-styrte-livet-Alt-annet-matte-vike-216020b.html Torsdag vedtok styret i Norsk Tipping nye tapsgrenser for hvor mye hver enkelt kunde kan spille bort.
AP160211 Torsdag vedtok styret i Norsk Tipping nye tapsgrenser for hvor mye hver enkelt kunde kan spille bort.
AP160210 Her er ikke en eneste kunde , ikke en eneste prislapp på hyllene men en mengde ansatte som pakker varer i høyt tempo.
FV160129 Det er nok en ting man skal ha en liten tanke for, både som arkitekt, kunde og håndverker.
DA160113 Tirsdag kveld fikk de denne henvendelsen fra en kunde som klaget på tregt nett : « Yo guise, sko te å senda nudes men så funke jo nette så vidt ? ? ! ? ! ? !.
DA160113> Tirsdag kveld fikk de denne henvendelsen fra en kunde som klaget på tregt nett : « Yo guise, sko te å senda nudes men så funke jo nette så vidt ? ? ! ? ! ? !.