DN171213 En annen kilde som har rådgiveroppgaver overfor kretsen rundt presidenten sier til CNN at « dette er ille ».
AP171209 For folk i kretsen rundt det hippe forlaget Fanfare.
VG171207 » - Kretsen i Møre og Romsdal har misforstått.
SA171207 « IK Start skal bidra i Landslangsskolemodellen i hverdagen og på overordnet nivå, drive spiller- og trenerutvikling i samarbeid med NFF Agder, bidra til bedre oppfølging av de fremste satsingsspillerne, stille med trenerkrefter og bidra i kretsen med ansatte fra IK Starts utviklingsavdeling », står det i pressemeldingen.
SA171207 Målet med avtalen er at partene sammen skal påvirke og videreutvikle fotballen i kretsen , herunder overordnet strategi i henhold til NFFs handlingsplan, trenerutvikling og spillerutvikling.
SA171207 Legge til rette for at IK Start i stor grad kan bidra systematisk inn mot spiller- og trenerutvikling i kretsen .
SA171207 Han beskriver samarbeidsavtalen med kretsen som kjempepositiv, både for Start og alle de andre lokale klubbene på Sørlandet.
SA171207 - Nå har det vært mye fokus på at vi har styrket A-laget og administrasjonen, men vi kommer til å jobbe mye med utviklingsarbeidet i Start, og med å få gode samarbeidsavtaler med kretsen og klubbene rundt, sier Langeland.
SA171207 - Dette er kjempepositivt både for kretsen , Start og klubbene rundt, sier Håland.
FV171207 « IK Start skal bidra i Landslangsskolemodellen i hverdagen og på overordnet nivå, drive spiller- og trenerutvikling i samarbeid med NFF Agder, bidra til bedre oppfølging av de fremste satsingsspillerne, stille med trenerkrefter og bidra i kretsen med ansatte fra IK Starts utviklingsavdeling », står det i pressemeldingen.
FV171207 Målet med avtalen er at partene sammen skal påvirke og videreutvikle fotballen i kretsen , herunder overordnet strategi i henhold til NFFs handlingsplan, trenerutvikling og spillerutvikling.
FV171207 Legge til rette for at IK Start i stor grad kan bidra systematisk inn mot spiller- og trenerutvikling i kretsen .
FV171207 Han beskriver samarbeidsavtalen med kretsen som kjempepositiv, både for Start og alle de andre lokale klubbene på Sørlandet.
FV171207 - Nå har det vært mye fokus på at vi har styrket A-laget og administrasjonen, men vi kommer til å jobbe mye med utviklingsarbeidet i Start, og med å få gode samarbeidsavtaler med kretsen og klubbene rundt, sier Langeland.
FV171207 - Dette er kjempepositivt både for kretsen , Start og klubbene rundt, sier Håland.
AP171207 « IK Start skal bidra i Landslangsskolemodellen i hverdagen og på overordnet nivå, drive spiller- og trenerutvikling i samarbeid med NFF Agder, bidra til bedre oppfølging av de fremste satsingsspillerne, stille med trenerkrefter og bidra i kretsen med ansatte fra IK Starts utviklingsavdeling », står det i pressemeldingen.
AP171207 Målet med avtalen er at partene sammen skal påvirke og videreutvikle fotballen i kretsen , herunder overordnet strategi i henhold til NFFs handlingsplan, trenerutvikling og spillerutvikling.
AP171207 Legge til rette for at IK Start i stor grad kan bidra systematisk inn mot spiller- og trenerutvikling i kretsen .
AP171207 Han beskriver samarbeidsavtalen med kretsen som kjempepositiv, både for Start og alle de andre lokale klubbene på Sørlandet.
AP171207 - Nå har det vært mye fokus på at vi har styrket A-laget og administrasjonen, men vi kommer til å jobbe mye med utviklingsarbeidet i Start, og med å få gode samarbeidsavtaler med kretsen og klubbene rundt, sier Langeland.
AP171207 - Dette er kjempepositivt både for kretsen , Start og klubbene rundt, sier Håland.
SA171122 Underveis er det lett å gå seg vill blant de mange russiske og ukrainske navnene, og miste oversikten over forbindelsene mellom disse og kretsen rundt Trump.
DB171117 Det fastslås også at det er gjort betydelige framskritt i operasjonen mot det som blir omtalt som « kriminelle » i kretsen rundt Mugabe.
VG171115 I sin TV-sendte tale natt til onsdag, som ble holdt etter at den statlige kringkasteren ble overtatt, uttalte forsvarssjef Constantino Chiwenga at militæret har bruk makt i et målrettet angrep mot « kriminelle » i kretsen rundt Mugabe som har bidratt til sosial og økonomisk nød.
VG171115 Det er samtidig vanskelig å si hva kretsen rundt Grace Mugabe har å by på etter at generalene har overtatt kontrollen i Zimbabwe.
VG171115 - Det har lenge vært klart at Grace, og kretsen rundt henne har forberedt seg på å overta makten når Robert Mugabe dør.
DB171115 Melber mener militæraksjonen siste døgn er for å beskytte og forsterke stillingen til Robert Mugabe og kretsen som er i posisjon til å overta - selv om den avsatte visepresidenten Emmerson Mnangagwa er tilbake i nøkkelposisjon.
VG171110 OPTIMISTER : Kretsen rundt Ferrari B.R. kan trolig innkassere enda en ny seier med sin stjernetraver.
BT171107 Og aldri traff han noen krets av kvinner, så levende samfunnsinteressert, så vel skikket til å delta i det offentlige liv, så dyktige og kloke som kretsen rundt Mama, som han kalte henne !
AP171106 Avsløringene i Paradise Papers er den mest direkte forbindelsen som er blitt dokumentert til nå mellom medlemmer av Trumps regjering og kretsen rundt Putin.
AP171106 - Da vil han sannsynligvis begynne å avhøre flere personer i kretsen rundt Ross, og kan grave frem mer informasjon som er lite flatterende for ministeren.
DA171031 Papadopoulos ga imidlertid ikke opp og forsøkte gjentatte ganger å overtale Trump og sentrale personer i kretsen rundt ham til å ha slike møter.
BT171030 Papadopoulos ga imidlertid ikke opp og forsøkte gjentatte ganger å overtale Trump og sentrale personer i kretsen rundt ham til å ha slike møter.
SA171028 Men uten at saken har vært diskutert inngående i kretsen , tror Johnsen at det vil være mest aktuelt med et OL der større deler av landet tas i bruk.
FV171028 Men uten at saken har vært diskutert inngående i kretsen , tror Johnsen at det vil være mest aktuelt med et OL der større deler av landet tas i bruk.
BT171028 Men uten at saken har vært diskutert inngående i kretsen , tror Johnsen at det vil være mest aktuelt med et OL der større deler av landet tas i bruk.
AP171028 Men uten at saken har vært diskutert inngående i kretsen , tror Johnsen at det vil være mest aktuelt med et OL der større deler av landet tas i bruk.
AA171028 Men uten at saken har vært diskutert inngående i kretsen , tror Johnsen at det vil være mest aktuelt med et OL der større deler av landet tas i bruk.
VG171026 Tilhører man kretsen rundt de rike, er livet enkelt.
VG171026 - Lederen for valgkommisjonen, Wafula Chebukati, peker direkte på kretsen rundt president Kenyatta da han nylig uttalte at « det er pussig at politiske ledere som er ment å skulle bygge nasjonen, utgjør den største trusselen mot fred og stabilitet i Kenya. » - Jeg kan på ingen måte garantere at vi får gjennomført et troverdig presidentvalg, sier han til en rekke kenya
DB171026 ¶ Da president Xi Jinping avslørte den hemmeligholdte kretsen av sju menn som skal utgjøre Kinas øverste lederskap de kommende fem år, ble det øyeblikkelig bemerket at de alle tilhører hans egen generasjon ; de er mellom 60 og 67 år.
AP171024 Brevet ble jo heller aldri besvart, sier Græsvik, som har snakket med en rekke kilder i kretsen rundt den kongolesiske presidenten.
AA171024 Brevet ble jo heller aldri besvart, sier Græsvik, som har snakket med en rekke kilder i kretsen rundt den kongolesiske presidenten.
VG171023 Det er Oslo som gjør opprør, og denne kretsen representerer faktisk en ganske solid andel av landets fotballfamilie.
SA171023 Bakgrunnen er at kretsen ikke er fornøyd med at dagens medieavtale gir herreklubbene mesteparten av inntektene, og ønsker at mer skal gå til kvinnefotballen.
DB171023 Mye har skjedd på kort tid for Klæbo, spesielt i fjorårssesongen, da han gikk fra å være et stort talent som først og fremst var kjent for den innerste kretsen , før han i løpet av noen måneder ble en av landets største idrettsprofiler.
AP171023 Bakgrunnen er at kretsen ikke er fornøyd med at dagens medieavtale gir herreklubbene mesteparten av inntektene, og ønsker at mer skal gå til kvinnefotballen.
SA171020 Alle i kretsen rundt Brækhus.
BT171020 Alle i kretsen rundt Brækhus.
AP171020 USA innførte alt i 2003 sanksjoner mot Mugabe og flere personer i kretsen rundt ham, etter anklager om valgfusk og brudd på menneskerettighetene.
AP171020 Alle i kretsen rundt Brækhus.
DB171018 Han og andre i kretsen rundt National Front har ifølge NTB spredt hat mot homofile og andre grupper.
AA171018 Wilshaw og andre i kretsen rundt National Front har også markert seg som innvandringshatere og rendyrkede rasister, og har spredt hat mot homofile og andre grupper.
VG171017 - Jeg opplever ikke kretsen rundt langrennslandslaget som en vennligsinnet mottager av kritikk.
AA171017 Vi satte i gang storaksjon og målet var at Vik-Bessaker krets skulle bli den reneste kretsen i Roan.
SA171016 Kretsen rundt Northug tok rådet til etterretning, men irritasjonen vokste også der.
SA171016 Kretsen rundt Northug tok rådet til etterretning, men irritasjonen vokste også der.
AP171016 Kretsen rundt Northug tok rådet til etterretning, men irritasjonen vokste også der.
AP171016 Kretsen rundt Northug tok rådet til etterretning, men irritasjonen vokste også der.
SA171002 At banene sto tomme da Aftenposten reiste rundt i byen betyr ikke at det er nok arenaer for fotball i byen, mener kretsen , snarere tvert imot.
BT171002 At banene sto tomme da Aftenposten reiste rundt i byen betyr ikke at det er nok arenaer for fotball i byen, mener kretsen , snarere tvert imot.
AP171002 At banene sto tomme da Aftenposten reiste rundt i byen betyr ikke at det er nok arenaer for fotball i byen, mener kretsen , snarere tvert imot.
DB170929 Det som ofte fører til avsløringer i gamle drapssaker er at noen betrodde i kretsen rundt gjerningspersonen har ant eller visst noe, og gått til politiet med denne informasjonen, sier Lier Horst til Dagbladet.
DB170929 Betrodde i kretsen rundt ¶
DB170929 Det som ofte fører til avsløringer i gamle drapssaker er at noen betrodde i kretsen rundt gjerningspersonen har ant eller visst noe, og gått til politiet med denne informasjonen, sier Lier Horst til Dagbladet.
DB170929 Det var slik hans testamente så ut for fire år siden, og det er ingen utenfor den innerste kretsen som vet om det er foretatt noen endringer siden den gang.
DB170927 Hun opplyser at politiet i Kristiansand skal avhøre en rekke personer i kretsen rundt den siktede og de to avdøde mennene i tiden som kommer.
AA170927 Hun opplyser at politiet i Kristiansand skal avhøre en rekke personer i kretsen rundt den siktede og de to avdøde mennene i tiden som kommer.
AA170927 Hun opplyser at politiet i Kristiansand skal avhøre en rekke personer i kretsen rundt den siktede og de to avdøde mennene i tiden som kommer.
VG170916 Ekspertene mener at det er kretsen rundt Álvarez som har ment at han ikke har vært klar for noen tittelkamp mot Golovkin før nå.
DB170915 I ordren sto det at det var besluttet å gjennomføre visitasjoner av personer og kjøretøy, med formål å søke etter våpen i Oslo sentrum, avgrenset til kretsen tilhørende geografisk driftsenhet Sentrum.
AP170915 Dette ble etter hvert historien om noen få saker som vokste fordi Støre og kretsen rundt ham håndterte dem så dårlig.
DB170913 Den andre ble behandlet i kretsen etter å ha spilt på at laget sitt skulle vinne.
DB170912 I Islamabad blir Anas tatt inn i kretsen rundt Azzam.
DB170912 Ble raskt med i kretsen rundt Abdullah Azzam, også kalt faren til den globale jihaden. 1992/93 : Forlot Afghanistan ¶ 1995 : Søkte om asyl i Storbritannia, hvor han og familien nå bor.
DA170912 Sviland er også den eneste kretsen i Sandnes der Senterpartiet har fått flest stemmer.
DA170912 I den samme kretsen går Arbeiderpartiet tilbake med hele 7,5 prosent siden sist valg.
AP170912 Aftenposten snakket med sentrale folk i kretsen rundt Solberg i går.
AP170912 Aftenposten snakket med sentrale folk i kretsen rundt Solberg i går.
SA170906 Lederne i den indre kretsen har frekkhetens nådegave til å legge frem et samfunnsregnskap som om alle i idretten jobber gratis.
SA170906 Den indre kretsen , idrettstoppene, sitter bekvemt inne i borgen og nyter godene av de frivilliges arbeid.
BT170906 Lederne i den indre kretsen har frekkhetens nådegave til å legge frem et samfunnsregnskap som om alle i idretten jobber gratis.
BT170906 Den indre kretsen , idrettstoppene, sitter bekvemt inne i borgen og nyter godene av de frivilliges arbeid.
AP170906 Lederne i den indre kretsen har frekkhetens nådegave til å legge frem et samfunnsregnskap som om alle i idretten jobber gratis.
AP170906 Den indre kretsen , idrettstoppene, sitter bekvemt inne i borgen og nyter godene av de frivilliges arbeid.
AA170906 Lederne i den indre kretsen har frekkhetens nådegave til å legge frem et samfunnsregnskap som om alle i idretten jobber gratis.
AA170906 Den indre kretsen , idrettstoppene, sitter bekvemt inne i borgen og nyter godene av de frivilliges arbeid.
DA170902 Akkurat nå skal kretsen analysere klubbenes økonomi for å få et bilde over hvor kostnadene tynger.
VG170901 Og derfor hadde ikke kretsen deltatt i debatten, parallelt med at toppledelsen i NIF fortsatte med å rasere eget omdømme måned for måned.
VG170901 Han fortalte da at kretsen ikke hadde benyttet anledningen til å gå åpent ut og kritisere hemmeligholdet som hadde preget ordskiftet i et år, selv om de ikke støttet ledelsens linje, fordi lojalitet utad ble ansett som så innmari viktig.
AP170901 Både Sobjanin og Medvedev tilhører den mer « næringslivsvennlige » kretsen rundt Putin.
SA170828 Ved at kretsen setter av penger til en slik stilling på budsjettet, viser de at de vil noe, sier Ann Iren Mørkved. 36-åringen har solid spillerbakgrunn med ei fortid i blant annet Trondheims-Ørn og Grand Bodø.
SA170828 Med ansettelsen av Mørkved, blir Trøndelag fotballkrets den andre kretsen i landet som ansetter en jentefotballutvikler.
SA170828 Det er utrolig mye bra som gjøres i klubbene og i kretsen fra før.
SA170828 Denne stillingen er en mulighet til å ta dette på 110 prosent alvor, sier han og forteller at sju ansatte i kretsen jobber med utvikling.
AP170828 Ved at kretsen setter av penger til en slik stilling på budsjettet, viser de at de vil noe, sier Ann Iren Mørkved. 36-åringen har solid spillerbakgrunn med ei fortid i blant annet Trondheims-Ørn og Grand Bodø.
AP170828 Med ansettelsen av Mørkved, blir Trøndelag fotballkrets den andre kretsen i landet som ansetter en jentefotballutvikler.
AP170828 Det er utrolig mye bra som gjøres i klubbene og i kretsen fra før.
AP170828 Denne stillingen er en mulighet til å ta dette på 110 prosent alvor, sier han og forteller at sju ansatte i kretsen jobber med utvikling.
SA170826 Men jeg tror at ved å holde meg til den indre kretsen unngår vi veldig mange fallgruver.
BT170826 Men jeg tror at ved å holde meg til den indre kretsen unngår vi veldig mange fallgruver.
AP170826 Men jeg tror at ved å holde meg til den indre kretsen unngår vi veldig mange fallgruver.
AA170826 Men jeg tror at ved å holde meg til den indre kretsen unngår vi veldig mange fallgruver.
AA170825 - Vi har sagt at vi skal ha flere lukkede mottak, men ikke utvide kretsen for hvem som skal settes i et lukket mottak.
VG170821 Han var tidligere en del av kretsen rundt Nokas-dømte David Toska. 21. november 2010 ble Saber skutt syv ganger i brystet på Jordal i Oslo og overlevde så vidt.
VG170821 Han var tidligere en del av kretsen rundt Nokas-dømte David Toska.
VG170820 Han var tidligere en del av kretsen rundt Nokas-dømte David Toska. 21. november 2010 ble Saber skutt syv ganger i brystet på Jordal i Oslo og overlevde så vidt.
VG170820 Han var tidligere en del av kretsen rundt Nokas-dømte David Toska.
VG170815 På de to nederste nivåene ( krets og sone ) gjør kretsen en faglig vurdering på hvor mange spillere som skal inn og hvor mange tiltak som er formålstjenlig.
NL170815 Men noen i kretsen rundt henne må ha syntes dette var en god ide.
VG170811 Romtveit-traveren er rask ut, men det spørs hva kretsen rundt Lome Brage ønsker.
VG170809 Ifølge Washington Post frykter medlemmer av kretsen rundt Manafort at Mueller og etterforskerne hans vil forsøke å bygge en sak mot ham som ikke er knyttet til Trumps valgkamp i 2016, i håp om at han vil tyste på presidentens folk mot strafferabatt.
AP170805 Og samarbeidet Donald Trump eller kretsen rundt ham med russerne ?
AA170802 Kroksæter gjør et poeng av at kretsen selv står for en seleksjon av spillere gjennom kretslag.
AA170802 For øvrig må alle lag som deltar på turneringer utenfor Norden søke kretsen om deltagelse.
AA170802 At både undertegnede og kretsen kan vise større ydmykhet overfor at også andre kan bidra til utvikle trøndersk barnefotball er sikkert mulig.
VG170801 Men i en tid der definisjonen på en digital « venn » er blitt synonymt med « noen man kanskje vet hvem er, og derfor synes det var naturlig å sende en venneforespørsel », havner for eksempel det vi legger ut på Facebook langt utenfor den kretsen det burde være naturlig å dele hver bidige feriedetalj med.
FV170727 Kretsen skiller seg også ut når det gjelder balløkker og ballbinger.
DA170727 Signalene fra kretsen rundt presidenten har også vært blandet.
AA170727 Du skriver at kretsen i flere tiår har levert klassespillere på rekke og rad.
SA170726 Kretsen skiller seg også ut når det gjelder balløkker og ballbinger.
AP170726 Kretsen skiller seg også ut når det gjelder balløkker og ballbinger.
VG170725 Vi har allerede et godt samarbeid med kretsen og bidrar inn der med ressurser.
DB170725 Cumhuriyet, grunnlagt i 1924 av folk i kretsen rundt « landsfaderen », Mustafa Kemal « Atatürk », er et flaggskip i tyrkisk presse og en standhaftig refser av den stadig mer autoritære statssjefen.
VG170712 « Han ønsker å bli keiser » skal flere anonyme kilder i kretsen rundt ham ha sagt.
DB170711 - Og uansett når det gjelder kretsen rundt ham, er det viktig å understreke at det ikke er noen andre mistenkte i denne saken, sier Gjendem.
DN170710 Samtalen er trolig det tidligste kjente private møtet mellom den innerste kretsen rundt presidenten og en russer.
DB170710 Samtalen er trolig det tidligste kjente private møtet mellom den innerste kretsen rundt presidenten og en russer.
AA170710 Samtalen er trolig det tidligste kjente private møtet mellom den innerste kretsen rundt presidenten og en russer. ( ©NTB ) ¶
VG170709 Samtalen er trolig det tidligst kjente private møtet mellom den innerste kretsen rundt presidenten og en russer.
VG170709 BEKREFTER MØTE : Samtalen med en russisk advokat er trolig det tidligst kjente private møtet mellom den innerste kretsen rundt presidenten og en russer.
VG170709 Samtalen, som skal ha vart en snau halvtime, er trolig det tidligst kjente private møtet mellom den innerste kretsen rundt presidenten og en russer.
VG170709 BEKREFTER MØTE : Samtalen med en russisk advokat er trolig det tidligst kjente private møtet mellom den innerste kretsen rundt presidenten og en russer.
DN170709 Samtalen er trolig det tidligste kjente private møtet mellom den innerste kretsen rundt presidenten og en russer.
AA170709 Samtalen er trolig det tidligste kjente private møtet mellom den innerste kretsen rundt presidenten og en russer.
DB170708 Kretsen rundt Quick var, ifølge boka, en sekterisk gruppe kontrollert av den karismatiske psykoanalytikeren Margitt Norell.
AP170630 FOTO : Leikny Havik Skjærseth ¶ - Kretsen må bli flinkere til å jobbe inn mot klubbene, formaner ungdomsfotballtreneren.
DA170624 Siste året har de også fått med seg trener Tina Veitsle Skarpsno, som jobber for kretsen .
VG170622 Limitering er et velkjent begrep blant folk som er opptatt av spill, men det er lite kjent utenfor denne kretsen .
SA170622 | Får millionstøtte : Nå skal alle trenere i kretsen utdannes ¶ 1,5 millioner kroner ble avgjørende for « Trenerløftet ».
SA170621 Nå sikter kretsen rundt hesten mot en ny konkurransesesong i Frankrike ¶
SA170621 Da blir kretsen rundt hesten fornøyd, bla t.v.
AP170621 Da blir kretsen rundt hesten fornøyd, bla t.v.
AP170620 | Får millionstøtte : Nå skal alle trenere i kretsen utdannes ¶ 1,5 millioner kroner ble avgjørende for « Trenerløftet ».
DB170616 Når Martin hver vår setter sammen de nye detaljene som har gjort ham til en sikker verdenscupvinner, er den praktisk orienterte motorikkeksperten Bråten på plass i den innerste kretsen av rådgivere.
DB170615 Alle i den indre kretsen i First Lady Promotion kjente til det.
BT170613 Alistair McAlpine, en av operatørene i kretsen rundt Margaret Thatcher, skrev boken « The Servant » i 1992.
AP170613 Han vil også undersøke om det var noen forbindelser mellom Trump-kampanjen, eller noen i kretsen rundt presidenten, og de russiske hackerne.
VG170612 * En kandidat med rent flertall av avgitte stemmer i første runde er valgt hvis minst 25 prosent av alle registrerte velgere i kretsen har stemt på vedkommende.
DB170611 I kretsen rundt Bakkerud var det stor tilfredshet over at det taktiske knepet hadde lyktes.
AP170611 I de neste dagene ble 22 personer i kretsen rundt Abedi pågrepet.
DB170610 Det er derfor jeg fortsetter maset om Sander Berge fra start og at Mats Møller Dæhli også må inn i den innerste kretsen fortest mulig.
DN170609 Blackwood, som har en ministerpost i helsedepartementet under helseminister Jeremy Hunt, tapte sitt sete for kretsen Oxford West og Abingdon, til Liberaldemokratenes Layla Moran med 816 stemmer.
AP170609 Flere aviser mener det er Europas rikeste, og at en sosialist skal vinne denne kretsen , er som å heise arbeiderbevegelsens flagg på Downton Abbey.
AP170609 Flere aviser mener det er Europas rikeste, og at en sosialist skal vinne denne kretsen , er som å heise arbeiderbevegelsens flagg på Downton Abbey.
DA170607 Partiet holdt denne kretsen i 32 år før valget i 2015.
DA170607 I kretsen Bermondsey og Old Southwark på sørbredden av Themsen stemte hele 75 prosent for å bli i EU.
DA170607 Hun organiserer valgkampen rundt partiets kandidat i kretsen , den profilerte politikeren Simon Hughes.
DB170605 Ifølge Politico verserer det to ulike teorier i kretsen rundt Det hvite hus om hva som er sannheten bak Trumps valg om ikke å forsikre Europa om at artikkel 5 i Nato-traktaten er hellig.
AP170605 Så langt er det ikke noen bevis på at Trump eller kretsen rundt ham koordinerte med russerne.
AP170605 Så langt er det ikke noen bevis på at Trump eller kretsen rundt ham koordinerte med russerne.
DN170601 Utenriksminister Rex Tillerson og andre i kretsen rundt Trump skal ha advart Trump mot følgene av ambassadeflytting, og Trump skal ha innsett at dette ikke vil være noe godt bidrag i forsøket på å få i stand en fredsavtale mellom Israel og palestinerne.
DB170601 Delt syn ¶ Kretsen rundt Trump er delt i synet på avtalen.
DB170601 De havner dessuten i den lille kretsen av land som står utenfor, for tida representert ved bl.a.
BT170601 Utenriksminister Rex Tillerson og andre i kretsen rundt Trump skal ha advart Trump mot følgene av ambassadeflytting, og Trump skal ha innsett at dette ikke vil være noe godt bidrag i forsøket på å få i stand en fredsavtale mellom Israel og palestinerne.
AP170601 Utenriksminister Rex Tillerson og andre i kretsen rundt Trump skal ha advart Trump mot følgene av ambassadeflytting, og Trump skal ha innsett at dette ikke vil være noe godt bidrag i forsøket på å få i stand en fredsavtale mellom Israel og palestinerne.
AA170601 Utenriksminister Rex Tillerson og andre i kretsen rundt Trump skal ha advart Trump mot følgene av ambassadeflytting, og Trump skal ha innsett at dette ikke vil være noe godt bidrag i forsøket på å få i stand en fredsavtale mellom Israel og palestinerne.
AA170531 Utenriksminister Rex Tillerson og andre i kretsen rundt Trump skal ha advart Trump mot følgene av ambassadeflytting, og en sentral kilde i Det hvite hus sier nå til CNN at han har lagt planen på is.
VG170530 Før valgseieren i 2013 var også signalene fra Høyre og kretsen rundt Solberg at reformer i politi- og justissektoren var høyt prioriterte oppgaver for hennes nye regjering.
DN170530 Dermed kom enda et nytt moment i den pågående skandalen om mulig russisk innblanding i amerikansk politikk og upassende kontakt mellom russerne og kretsen rundt Trump.
AP170529 Selv detaljer fra Trumps diskusjoner med den innerste kretsen av rådgivere dukker opp i pressen.
AP170529 I kretsen rundt presidenten brukes et sitat fra filmen Gudfaren for å beskrive Trump-administrasjonens nye taktikk.
AP170528 Donald Trump og kretsen rundt ham blir etterforsket fra tre ulike hold.
DN170527 Dermed har det kommet enda et nytt moment i den pågående skandalen om mulig russisk innblanding i amerikansk politikk og upassende kontakt mellom russerne og kretsen rundt Trump.
AA170527 Dermed har det kommet enda et nytt moment i den pågående skandalen om mulig russisk innblanding i amerikansk politikk og upassende kontakt mellom russerne og kretsen rundt Trump.
NL170522 Da elevtallet sank, foreslo skolestyret i 1932 at kretsen burde reguleres fra tre- til todelt.
VG170519 Haitisk-amerikanske Jean-Michel Basquiat er en av USAs viktigste moderne kunstnere og var del av kretsen rundt Andy Warhol.
AP170519 Haitisk-amerikanske Jean-Michel Basquiat er en av USAs viktigste moderne kunstnere og var del av kretsen rundt Andy Warhol.
AP170518 Han arbeidet frem til nå i et advokatfirma som representerer flere i kretsen rundt Donald Trump uten at demokratene har protestert på dette.
AP170518 Advarslene mot å flytte ambassaden har vært mange, og utenriksminister Rex Tillerson og andre i kretsen rundt Trump har de siste ukene erkjent at en slik beslutning kan få alvorlige følger for USAs forhold til muslimske land.
AP170518 Han arbeidet frem til nå i et advokatfirma som representerer flere i kretsen rundt Donald Trump uten at demokratene har protestert på dette.
AP170515 Fire i den indre kretsen
AP170515 Fire i den indre kretsen
SA170511 Kretsen rundt langrennsstjernen jobber imidlertid for at det skal skje i juni. ( ©NTB ) ¶
SA170511 Kretsen rundt langrennsstjernen jobber imidlertid for at det skal skje i juni. ( ©NTB ) ¶
BT170511 Kretsen rundt langrennsstjernen jobber imidlertid for at det skal skje i juni. ( ©NTB ) ¶ | - Jeg blir av og til litt for ivrig ¶
AP170511 Comey ledet et FBI som for tiden etterforsker om det var forbindelser mellom noen i kretsen rundt Trump og russerne som forsøkte å påvirke presidentvalget i USA i fjor.
AP170511 Kretsen rundt langrennsstjernen jobber imidlertid for at det skal skje i juni. ( ©NTB ) ¶
AP170511 Kretsen rundt langrennsstjernen jobber imidlertid for at det skal skje i juni. ( ©NTB ) ¶
AP170510 Comey bekreftet i mars at byrået etterforsker kretsen rundt Trump, og at etterforskningen startet allerede sommeren 2016.
AP170509 Comey bekreftet i mars at byrået etterforsker kretsen rundt Trump, og at etterforskningen startet allerede sommeren 2016.
VG170505 Personer i kretsen rundt Jensen og Listhaug sier de to aldri har hatt en nær relasjon, men at forholdet ble merkbart kjøligere etter at Listhaug ble innvandringsminister i desember 2015, og dermed mer synlig.
DB170504 Du er god nok, samme hva du måtte oppnå av karakterer på skolen, evner på håndballen eller av popularitet i den sosiale kretsen din.
DB170503 I denne kretsen har også styrelederen for Festspillene i Bergen, Magne Furuholmen, oppholdt seg.
DA170430 - De har et veldig tett forhold, sier en kilde i kretsen rundt Hareide.
BT170418 Kilder i kretsen rundt Støre forteller om en god dialog mellom ham og Hareide.
BT170418 Kilder i kretsen rundt Støre antyder at han begynte å tenke på personer som eventuelt kunne bemanne ulike statsrådsposter, mest sannsynlig i det som kunne ha blitt et forretningsministerium frem til valget.
BT170418 Kretsen rundt Donald Trump visste utmerket godt hvordan han skulle mobilisere evangelikale, hvite kristne velgere.
AP170417 Kilder i kretsen rundt Støre forteller om en god dialog mellom ham og Hareide.
AP170417 Kilder i kretsen rundt Støre antyder at han begynte å tenke på personer som eventuelt kunne bemanne ulike statsrådsposter, mest sannsynlig i det som kunne ha blitt et forretningsministerium frem til valget.
AP170417 Kilder i kretsen rundt Støre forteller om en god dialog mellom ham og Hareide.
AP170417 Kilder i kretsen rundt Støre antyder at han begynte å tenke på personer som eventuelt kunne bemanne ulike statsrådsposter, mest sannsynlig i det som kunne ha blitt et forretningsministerium frem til valget.
AA170415 Mye inspirasjon ble hentet fra kretsen rundt Orientering, som ble til Ny Tid, og som Klassekampen nå gir ut med en viss suksess.
DB170409 - Det er flere i kretsen hans som er avhørt.
DN170405 Bannon blir også fremstilt som en av de steilere og mindre kompromissvillige i kretsen nærmest Trump.
DB170401 Underforstått : han har noe å fortelle som kan skade han selv, presidenten eller kretsen rundt.
VG170329 Kretsen rundt tidligere statsminister Tony Blair og hans mislykkede arveprins Ed Miliband mener at Labours redning må sees i et tiårsperspektiv, der partiet må destrueres for å kunne bygges opp igjen.
SA170328 De har oppfattet at jeg har jobbet lenge i kretsen , men jeg har jobbet nesten like lenge med Barentskamp og Kalottkamp med stevner med Norge, Nord-Russland, Sverige, Island og Finland, så det er vel særlig den innsatsen, utenfor Norge, som er litt av begrunnelsen på hvorfor jeg fikk prisen, sier Johnni Håndstad til iTromsø. 33 år i styret
AP170327 Tidligere denne måneden publiserte bloggeren en video som viser hvordan kretsen rundt statsminister Dmitrij Medvedev kontrollerer palasser, vingårder og yachter rundt om i landet, som statsministeren disponerer.
AP170327 Senere avslørte han at kretsen rundt Putin eier gigantiske luksuseiendommer, selv om de offisielt bare tjener en brøkdel av det eiendommene er verdt.
AP170326 Tidligere i mars publiserte Navalnyj en video som viser hvordan kretsen rundt Medvedev kontrollerer palasser, vingårder og yachter rundt om i landet, som statsministeren disponerer.
AP170324 kretsen .
AP170323 Inntil i fjor høst tilhørte Voronenkov og Maksakova den innerste kretsen i Putins maktelite.
AP170323 Inntil i fjor høst tilhørte Voronenkov og Maksakova den innerste kretsen i Putins maktelite.
AP170323 Inntil i fjor høst tilhørte Voronenkov og Maksakova den innerste kretsen i Putins maktelite.
VG170322 Kilder i kretsen rundt Donald Trump og speaker Paul Ryan er tilsynelatende fortsatt optimistiske med tanke på å sikre det nødvendige flertallet, men innrømmer overfor Politico at det trolig blir svært jevnt.
FV170319 Pappa hadde vært skihopper selv, men aldri kommet lenger enn til kretsen .
SA170318 Pappa hadde vært skihopper selv, men aldri kommet lenger enn til kretsen .
BT170318 Pappa hadde vært skihopper selv, men aldri kommet lenger enn til kretsen .
AP170318 Pappa hadde vært skihopper selv, men aldri kommet lenger enn til kretsen .
VG170312 - « OK, hva skjedde ? », mer komplisert trenger det ikke være, konkluderte han og la til at han også er bekymret med tanke på alle de ubesvarte spørsmålene som går på hvilken kontakt som fantes mellom russiske myndigheter og folk i kretsen rundt Trump som i løpet av valgkampen forfektet at forholdet til Russland må bedres.
VG170310 DEN INDRE KRETSEN : President Donald Trump, hans datter Ivanka Trump og hennes ektefelle Jared Kushner forlater Det ovale kontor i Det hvite hus fredag 3. mars for å dra på en reise til Florida sammen med presidentens barnebarn Arabella og Joseph Kushner.
AP170308 En av yachtene til stiftelsene som kretsen rundt Medvedev kontrollerer.
DB170303 Hvis han vil sprenge seg med en granat og ta med seg hele familien, så blir det uten oss », sier en fra kretsen rundt Sarkozy til Le Monde.
DB170302 « Noppe » har vært venn av kong Carl Gustav siden spedbarnstiden, og han tilhørte den innerste kretsen til den svenske kongefamilien.
SA170227 Han hevder at det er lite kretsen kan gjøre for å bedre forholdene.
BT170227 Han hevder at det er lite kretsen kan gjøre for å bedre forholdene.
AP170227 Han hevder at det er lite kretsen kan gjøre for å bedre forholdene.
SA170224 Det svært få utenom den aller innerste kretsen i skiforbundet visste, var at han var under etterforskning for brudd på dopingreglene. i ¶
BT170224 Det svært få utenom den aller innerste kretsen i skiforbundet visste, var at han var under etterforskning for brudd på dopingreglene.
AP170224 Det svært få utenom den aller innerste kretsen i skiforbundet visste, var at han var under etterforskning for brudd på dopingreglene.
DB170221 ( Dagbladet ) : I statsadvokat Lars Erik Alfheims innledningforedrag i Oslo tingrett var det to menn i kretsen rundt Gjermund Cappelen som ble nevnt flere ganger : Brusselgeren ( 64 ) og rørleggeren ( 52 ).
DA170214 april tar han steget over fra utviklingsjobben i Sandnes Ulf til lederjobben i kretsen .
BT170214 Senatorer fra begge partier tok tirsdag til orde for en gransking av mistankene om utvekslinger den indre kretsen til USAs president Donald Trump skal ha hatt med Moskva.
AA170214 Senatorer fra begge partier tok tirsdag til orde for en gransking av mistankene om utvekslinger den indre kretsen til USAs president Donald Trump skal ha hatt med Moskva.
DB170212 58,2 prosent av velgerne er imot å endre Grunnloven, ifølge ei meningsmåling som er offentliggjort av den anerkjente, opposisjonelle avisa Cumhuriyet, som for øvrig ble grunnlagt av kretsen rundt Atatürk.
SA170211 Mange i kretsen rundt ham ønsker en hardere linjer overfor Iran.
DN170211 Mange i kretsen rundt ham ønsker en hardere linjer overfor Iran.
DB170211 Mange i kretsen rundt ham ønsker en hardere linjer overfor Iran.
DB170211 Langt flere enn den lille kretsen av kokker og arkitekter og kulturfolk som først oppdaget steder, har funnet fram.
AP170211 Mange i kretsen rundt ham ønsker en hardere linjer overfor Iran.
AA170211 Mange i kretsen rundt ham ønsker en hardere linjer overfor Iran.
VG170209 Flere i kretsen rundt mannen i 50-årene stiller seg uforstående til at vaktmesteren skal ha vært innblandet i noe kriminelt.
AP170209 Den nære kretsen rundt Anna Kristin er på ulike steder.
SA170206 Vi ønsker å bidra til å løfte nivået i kretsen , det er litt av vårt oppdrag som eliteklubb.
AP170206 Vi ønsker å bidra til å løfte nivået i kretsen , det er litt av vårt oppdrag som eliteklubb.
SA170203 Bannon blir også fremstilt som en av de steilere og mindre kompromissvillige i kretsen nærmest Trump. ( ©NTB ) ¶
FV170203 Bannon blir også fremstilt som en av de steilere og mindre kompromissvillige i kretsen nærmest Trump. ( ©NTB ) ¶
DN170203 Bannon blir også fremstilt som en av de steilere og mindre kompromissvillige i kretsen nærmest Trump.
DB170203 Bannon blir også fremstilt som en av de steilere og mindre kompromissvillige i kretsen nærmest Trump.
DB170203 For noen går mistanken til kretsen rundt tidligere president Nicolas Sarkozy, som hadde Fillon som statsminister under seg og stadig hundset ham og kalte ham for « en ansatt ».
AP170203 Bannon blir også fremstilt som en av de steilere og mindre kompromissvillige i kretsen nærmest Trump.
AA170203 Bannon blir også fremstilt som en av de steilere og mindre kompromissvillige i kretsen nærmest Trump. ( ©NTB ) ¶
DB170118 I statsadvokat Lars Erik Alfheims innledningsforedrag ble kretsen rundt Cappelen nevnt flere ganger, blant annet brusselgeren ( 64 ) og rørleggeren.
AP170114 Daværende riksadvokat Jurij Skuratov mistenkte kretsen rundt president Boris Jeltsin, og i mars 1999 kom det frem at han ville avhøre Jeltsins datter, Tatjana Djatsjenko.
DN170112 Telenors forretningspartner Mikhail Fridman omtales i de lekkede etterretningsrapportene som både Donald Trump og kretsen rundt Fridman omtaler som « falske nyheter ».
DB170110 ( Dagbladet ) : I statsadvokat Lars Erik Alfheims innledningforedrag i Oslo tingrett var det to menn i kretsen rundt Gjermund Cappelen som ble nevnt flere ganger : Brusselgeren ( 64 ) og rørleggeren ( 52 ).
AP170110 « Synspunktene til Kushner tillegges muligens mer tyngde av Trump enn noen andre i kretsen rundt den innkommende presidenten, » skriver The Wall Street Journal, som siterer en anonym kilde i Trumps overgangsteam.
AP170110 « Synspunktene til Kushner tillegges muligens mer tyngde av Trump enn noen andre i kretsen rundt den innkommende presidenten, » skriver The Wall Street Journal, som siterer en anonym kilde i Trumps overgangsteam.
DB170109 Dette ble gjort for å hindre at noen andre enn den innerste kretsen av betrodde fikk høre om den pikante situasjonen.
AP161110 Han hadde også kontakt med Russlands mektigste kunstnermilliardær Zurab Tsereteli, som tilhørte den innerste kretsen til Moskvas beryktede ex-borgermester Jurij Luzjkov.
AP161110 Han hadde også kontakt med Russlands mektigste kunstnermilliardær Zurab Tsereteli, som tilhørte den innerste kretsen til Moskvas beryktede ex-borgermester Jurij Luzjkov.
FV161031 Kretsen har en satsingsgruppe hvor de velger talentfulle dommere i rett alder og med den rette innstillingen.
SA161030 Kretsen har en satsingsgruppe hvor de velger talentfulle dommere i rett alder og med den rette innstillingen.
FV161030 Niloo Kafili mener at det gode miljøet blant dommerne i kretsen og folkene man blir kjent med er det beste med å være dommer.
FV161030 Jeg ble kalt et par stygge ord og spyttet etter, men den saken ble håndtert bra fra kretsen , sier Løkke.
FV161030 - Situasjonen ble håndtert bra av politiet, kretsen og NFF som har støttet meg.
BT161030 Kretsen har en satsingsgruppe hvor de velger talentfulle dommere i rett alder og med den rette innstillingen.
AP161030 Kretsen har en satsingsgruppe hvor de velger talentfulle dommere i rett alder og med den rette innstillingen.
SA161029 Niloo Kafili mener at det gode miljøet blant dommerne i kretsen og folkene man blir kjent med er det beste med å være dommer.
SA161029 Jeg ble kalt et par stygge ord og spyttet etter, men den saken ble håndtert bra fra kretsen , sier Løkke.
SA161029 - Situasjonen ble håndtert bra av politiet, kretsen og NFF som har støttet meg.
BT161029 Niloo Kafili mener at det gode miljøet blant dommerne i kretsen og folkene man blir kjent med er det beste med å være dommer.
BT161029 Jeg ble kalt et par stygge ord og spyttet etter, men den saken ble håndtert bra fra kretsen , sier Løkke.
BT161029 - Situasjonen ble håndtert bra av politiet, kretsen og NFF som har støttet meg.
AP161029 Niloo Kafili mener at det gode miljøet blant dommerne i kretsen og folkene man blir kjent med er det beste med å være dommer.
AP161029 Jeg ble kalt et par stygge ord og spyttet etter, men den saken ble håndtert bra fra kretsen , sier Løkke.
AP161029 - Situasjonen ble håndtert bra av politiet, kretsen og NFF som har støttet meg.
BT160915 Kretsen har kjøpt vant som de låner ut til klubbene på rundgang.
AP160622 For å forsikre seg om at han ikke gjør noe galt, har Roll denne våren vært i kontakt med personer som var i kretsen rundt den avdøde Club 7-grunnleggeren Attila Horvath.
AP160606 KRISTIANSAND ( fvn.no ) : - Agder er dårligst i Norge fordi kretsen ikke har satset på kvinne- og jentefotball.
AP160519 - I teorien kan jeg dømme alle lag utenom Lillestrøm på grunn av kretsen jeg tilhører.
SA160506 Det er viktig å være åpen på at du trenger hjelp, for veldig ofte vet ikke folk i kretsen rundt deg at du har det behovet.
AP160506 Det er viktig å være åpen på at du trenger hjelp, for veldig ofte vet ikke folk i kretsen rundt deg at du har det behovet.
AP160220 Altså hva slags adferd som møtes med aksept og ikke i den nære kretsen av mennesker man har rundt seg.
AP160125 - Det rå, hatske og konspiratoriske toneleie jeg har møtt i en del mailer og i innlegg fra folk i kretsen rundt de « alternative mediene » som vil være med, er heller ikke noe jeg tror vil bidra til en sivilisert diskusjon, skriver Häger videre. †" Enkelte later til å vite allerede i forveien hvordan debatten kommer til å bli.
AP160107 Ålesund-jenta inkluderer landslagstrener Johan Flodin blant de mange som har oppmuntret henne, men kretsen rundt roeren og henne selv er skjønt enige om at denne beslutningen er riktig.