SA171020 Da er en avgift som gjør de største elbilene mindre konkurransedyktige , et feilgrep.
AP171019https://www.aftenposten.no/okonomi/i/B57ng/Kolonialno-mener-prisregulering-pa-mat-kan-gi-lavere-priser-og-bedre-utvalg Rema-sjef Ole Robert Reitan har tidligere sagt til Aftenposten at det var helt nødvendig å inngå en slik avtale for å få konkurransedyktige priser.
DN171018 Vi er nødt til å være konkurransedyktige utenlands og setter inn stor innsats mot disse markedene.
DB171017 De er bedre rustet nå til å takle å spille på toppnivå i Serie A og gjøre det de skal der, og samtidig være konkurransedyktige i Champions League.
AP171017https://www.aftenposten.no/norge/i/Vy9xV/Bilavgiftene-har-sunket-25-milliarder-kroner-pa-ti-ar Men da kan elbilene ha blitt så konkurransedyktige på pris og drift at de ikke trenger fordeler, sier han.
SA171016 En næringsklynge er en samling av de internasjonalt konkurransedyktige næringene i et land, og har som mål å bidra til å øke konkurranseevnen til virksomheter som er del av en klyngen.
DN171016 En næringsklynge er en samling av de internasjonalt konkurransedyktige næringene i et land, og har som mål å bidra til å øke konkurranseevnen til virksomheter som er del av en klyngen.
DB171016 Rema trenger ikke å være billigst, bare konkurransedyktige , mener lederen i Norsk Kundebarometer.
DB171016 Det holder at Rema er konkurransedyktige ; langt viktigere er det at man har varene kundene ønsker seg, fremholder Døving overfor Dagbladet.
AA171015 - Vi er opptatt av at lederlønningene i selskaper med statlig eierandel skal være konkurransedyktige , men ikke lønnsledende.
SA171013https://www.aftenbladet.no/innenriks/i/E30kK/Fremtidens-familie-elbiler-rammes-av-den-nye-Tesla-avgiften Regjeringen argumenterer med at elbilene er konkurransedyktige og at fordelene medfører for store inntektstap for staten.
VG171012 Ansatte har bidratt med å godta magre lønnsoppgjør, for å gjøre bedriftene mer konkurransedyktige .
DN171012 Den svakere yenkursen gjør japanske eksportører mer konkurransedyktige .
AP171012https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/OG4el/Fremtidens-familie-elbiler-rammes-av-den-nye-Tesla-avgiften Regjeringen argumenterer med at elbilene er konkurransedyktige og at fordelene medfører for store inntektstap for staten.
VG171011 Avgift på elbil må selvfølgelig komme en gang, men det må følge en forutsigbar plan, som sikrer at elbiler forblir konkurransedyktige mot de forurensende, ved at forurensende biler blir tilsvarende dyrere, sier Holm.
AP171011https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/Qd4JJ/Elbilforeningen-rasende--Regjeringen-gambler-med-Norges-viktigste-klimatiltak Avgift på elbil må selvfølgelig komme en gang, men det må følge en forutsigbar plan som sikrer at elbiler forblir konkurransedyktige .
DB171010 - Dagens moms på 25 prosent gjør norske ebøker lite konkurransedyktige i et stadig mer internasjonalt marked, skriver foreningen på sin nettside.
DN171009 Bassøe skriver at Borr Drillings lave kostnadsbase gjør selskapet konkurransedyktige på lavere dagrater enn konkurrentene.
DN171009 ¶ Med store, umodne områder trenger Norge fortsatt kompetansen og kapasiteten til de største oljeselskapene, og vi må ha rammebetingelser som er konkurransedyktige med andre utvinningsland.
AP171009https://www.aftenposten.no/meninger/kronikk/i/qG9Q1/Statoil-Skal-malene-fra-Paris-avtalen-nas_-ma-ogsa-mye-olje-og-gass-forbli-i-bakken--Eldar-Satre Vi vil aktivt bruke stresstesting av vår virksomhet for å sikre at vi er konkurransedyktige også i en lavkarbonfremtid.
DB171007 Det er viktig for norske eksportnæringer, som blir mer konkurransedyktige , og for norske forbrukere, som får litt dyrere varer og utenlandsferier.
VG170927 - Sikre at kollektivtrafikken har billettpriser som er konkurransedyktige mot privatbilen.
DN170926 Både faren Odd og Rema-sjef Ole Robert Reitan har overfor DN fastholdt at bestevennstrategien har vært nødvendig for å sikre konkurransedyktige priser hos leverandørene.
DN170924 Flyselskapet har også lovet at driftstillatelsen vil innebære mer konkurransedyktige , lavprisflyvninger for amerikanske forbrukere.
DB170920 Dette gjør at vi ikke er spesielt konkurransedyktige i det internasjonale markedet.
DN170914 The Business Roundtable, som er en forening for toppsjefer, sier deres fremste prioritet for den nye skattereformen er konkurransedyktige skattesatser og et moderne, internasjonalt skattesystem.
DN170913 Under onsdagens presentasjon på Paretokonferansen la Hegge vekt på at det store Johan Castberg-feltet i Barentshavet beviser at prosjekter på dypt vann og i utfordrende miljøer er konkurransedyktige .
DN170912 Vi har beholdt kjerneverdiene våre, som er å selge flaggskipsmodeller til svært konkurransedyktige priser, sa grunnlegger Lei Jun under lanseringen av toppmodellen Mi Mix 2 i Beijing på mandag.
AA170906 Det høres nesten for godt ut til å være sant, men han forsikrer at SFP og grønnsakene som produseres der, er konkurransedyktige på pris med dem fra andre i markedet.
DA170904 - Vi er fornøyd med at nøkkelinteressenter er villige til å støtte vår konkurransedyktige virksomhet.
AP170904https://www.aftenposten.no/norge/i/nzVxn/Norske-skog-har-fatt-pa-plass-mellomfinansiering - Vi er fornøyd med at nøkkelinteressenter er villige til å støtte vår konkurransedyktige virksomhet.
AA170904 - Vi er fornøyd med at nøkkelinteressenter er villige til å støtte vår konkurransedyktige virksomhet.
DB170901 « Jeg kan forsikre om at å si at vi får « konkurransedyktige lønninger og goder » er en feilaktig uttalelse », skriver han i brevet.
DB170901 Lønningene i USA er konkurransedyktige , sammenliknet med andre amerikanske flyselskaper », kommenterer Lasse Sandaker-Nielsen.
DB170901 IKKE FORNØYD : « Jeg kan forsikre om at å si at vi får « konkurransedyktige lønninger og goder » er en feilaktig påstand », skriver de amerikanske kabinansattes tillitsvalgte Valentin Lorien i et brev til flyselskapet Norwegian. norsk tipping ¶
AP170829https://www.aftenposten.no/reise/Hvor-vil-reiseselskapene-sende-deg-i-vinter-10333b.html Og ruteflyene er blitt mer konkurransedyktige når det gjelder pris som igjen gir bedre fleksibilitet for turoperatørene.
AA170828 Nintendos første rene konkurransedyktige skyte- unnskyld, malefest.
DB170826 Og da så du også hva det betyr å ha konkurransedyktige reserver som ikke bare kan komme inn og gjøre en jobb når den nyfødte stjerna ( Krepin Diatta ) ikke er i nærheten av noe som helst, men som også kan vinne kampen.
DB170826 At vi klarer å være konkurransedyktige mot lag som har ti ganger mer enn oss i budsjett - og som selger spillere for milliarder - står det respekt av.
AA170824 - Driften er stabil og vi er konkurransedyktige , men gjeldsgraden ligger på 10-gangeren, som er for høyt.
DB170823 Jensen sa at regjeringen prioriterer samferdsel, forskning, utdanning og « konkurransedyktige skatteregler » i arbeidet med neste års statsbudsjett.
DN170822 - Vi må sørge for effektiv konkurranse slik at bønder har tilgang til innovative produkter, bedre kvalitet, og også at de kan kjøpe produkter til konkurransedyktige priser.
AA170822 - Vi må sørge for effektiv konkurranse slik at bønder har tilgang til innovative produkter, bedre kvalitet, og også at de kan kjøpe produkter til konkurransedyktige priser.
DN170820 Våre papirfabrikker er høyst konkurransedyktige virksomheter med en god fremtid uavhengig av den endelige løsningen på selskapets kapitalstruktur, sier han i en pressemelding fredag kveld.
DN170820 Våre papirfabrikker er høyst konkurransedyktige virksomheter med en god fremtid uavhengig av den endelige løsningen på selskapets kapitalstruktur, sier han i en pressemelding fredag kveld.
DA170818 For oss er det viktig å sikre verdiskapingen i landet og at konkurransedyktige bedrifter som sikrer god tømmerpris bevares, sier han, sier Breivik til DN.
AP170818https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/gqgwB/Kolberg-inviterer-barnehageeiere-pa-fredspipe Vi er opptatt av å ha konkurransedyktige vilkår, sier Olsen.
AA170818 For oss er det viktig å sikre verdiskapingen i landet og at konkurransedyktige bedrifter som sikrer god tømmerpris bevares, sier han, sier Breivik til DN.
AA170818 - Våre papirfabrikker er svært konkurransedyktige , fortsetter konsernsjefen, som mener at de norske virksomhetene har positive framtidsutsikter, uavhengig av kapitalstruktur. 2.500 mennesker jobber i selskapet, som har virksomhet i seks land.
NL170817 Vil du i kommende periode stemme for avgiftsendringer som hvert år gjør utslippsfrie biler mer konkurransedyktige , og lovfeste at alle nye personbiler må være utslippsfrie fra 2025 ?
DB170816 Konkurransedyktige bedrifter vil skape større verdier og trygge arbeidsplasser for framtida.
AP170815https://www.aftenposten.no/reise/For-forste-gang-satses-det-ikke-storre-pa-Gran-Canaria-av-norske-reiseselskaper-10349b.html Nye fly, bedre rutenett og konkurransedyktige flyselskap som Emirates, Qatar, Etihad og Turkish Airlines har de siste årene åpnet Asia på en helt ny måte for nordmenn.
DA170810 Ifølge ham vil bare de mest konkurransedyktige oljefeltene gå med overskudd.
DA170810 Ifølge ham vil bare de mest konkurransedyktige oljefeltene gå med overskudd.
VG170802 Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie ( H ) skriver i en e-post til VG at både arbeidstagere og samfunnet for øvrig er avhengig av at det går godt i bedriftene, at de er konkurransedyktige og sikrer norske arbeidsplasser.
DA170801 Den har korrigert skattesatsene for norske bedrifter så de blir mer konkurransedyktige i forhold til utenlandske aktører, og bidratt til økt gründeraktivitet.
DN170731 Norske Skog har en av de mest konkurransedyktige maskinene i verden, og jeg tror selskapet vil komme til å klare seg veldig bra - til tross for at det finansielle er uoversiktlig om dagen, sier Steen.
AA170722 Målet er at Sintef og det marintekniske forskningsmiljøet i Trondheim skal styrkes, slik at de kan levere konkurransedyktige tjenester til flere næringer, deriblant olje- og gassnæringen, skipsfart og oppdrett.
DA170710 Av 171 kandidater har så langt 107 svart at de « vil stemme for avgiftsendringer som hvert år gjør utslippsfrie biler mer konkurransedyktige , og lovfeste at alle nye personbiler må være utslippsfrie fra 2025 ».
DB170702 Heerenveen-spilleren er bare derfor delvis enig med Bergdølmos budskap i debatten om hvordan norsk fotball skal bli konkurransedyktige internasjonalt.
DB170630 - Vi kommuniserer at for eksempel transportpriser og hotellpriser er konkurransedyktige i europeisk sammenheng.
DN170629 - Selv om dette kanskje vil gi artene nye områder å spre seg til, kan det også føre til spredning av invaderende arter og, på lengre sikt, utryddelse av mindre konkurransedyktige arter hjemmehørende der, sier seniorforsker Aleks Terauds ved Australian Antarctic Division.
AA170629 - Selv om dette kanskje vil gi artene nye områder å spre seg til, kan det også føre til spredning av invaderende arter og, på lengre sikt, utryddelse av mindre konkurransedyktige arter hjemmehørende der, sier seniorforsker Aleks Terauds ved Australian Antarctic Division.
DB170623 - Vår konkurransesituasjon er nådeløs, og det har gjort det tydelig at dette selskapet er nødt til å kutte kostnader for å bli mer konkurransedyktige , sier Boeing i en uttalelse.
AA170622 Skal vi sikre nett- og strømkundene gode og kostnadseffektive tjenester fremover må vi lage større og mer konkurransedyktige enheter, uttalte Trønderenergis konsernsjef Ståle Gjersvold i forbindelse med salget.
DN170621 Vi kan ikke kommentere noe på rentesetting fremover, ut over at vi skal være konkurransedyktige på pris, og følger markedssituasjonen tett, sier leder av Nordea Norge, John Sætre, i en kommentar.
DN170621 - Dessuten har vi såpass lav rente allerede, og vi er konkurransedyktige .
DN170621 Eek mener Castberg kan fungere som et eksempel på at funn i Barentshavet kan være konkurransedyktige globalt.
DB170620 Fra opprykket i 2015, sølvet i fjor og tabelltoppen 13 runder inn i Eliteserien 2017 - Lars Arne Nilsens tanker og ideer har ikke bare gjort Brann ekstremt konkurransedyktige på rekordtid, det har fått laget til å spille attraktiv fotball også, skriver Pedersen.
DB170619 Fra opprykket i 2015, sølvet i fjor og tabelltoppen 13 runder inn i Eliteserien 2017 - Lars Arne Nilsens tanker og ideer har ikke bare gjort Brann ekstremt konkurransedyktige på rekordtid, det har fått laget til å spille attraktiv fotball også.
AP170614https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/Unge-mennesker-tror-velferd-er-noe-man-far_-ikke-noe-man-ma-skape--Mathilde-Fasting-623076b.html Det er bra at undersøkelsen viser at offentlig sektor representerer trygghet, attraktive arbeidsplasser og konkurransedyktige lønnsbetingelser, men det er et tankekors at ikke flere ønsker å jobbe i privat sektor.
AP170614 Det er bra at undersøkelsen viser at offentlig sektor representerer trygghet, attraktive arbeidsplasser og konkurransedyktige lønnsbetingelser, men det er et tankekors at ikke flere ønsker å jobbe i privat sektor.
DN170612 ¶ For å tiltrekke seg norske og utenlandske kunder trenger også de norske datasentrene konkurransedyktige rammevilkår, sier forfatteren.
VG170611 Stiftelsen argumenterer med at lederlønningene er rimelige og konkurransedyktige .
DB170608 Jeg er overbevist om at både norske og internasjonale selskap blir mer konkurransedyktige med et større mangfold blant de ansatte.
AA170605 En annen konflikt er målet om å dra til seg så mange kostnadseffektive elever ( eller « kunder » som han sier ) i den økende konkurransen mellom skoler, og målet om å gi alle elever, uansett hvor konkurransedyktige de er, den skole som de behøver for å klare seg gjennom livet.
VG170602 I annonsene viser de blant annet til at avtalen vil skape jobber og vekst, gjøre dem mer konkurransedyktige på det internasjonale markedet og reduserer risiko.
AA170602 - Etter å ha håndtert høy gjeld i nedadgående markeder i mange år, har Norske Skog nå en bærekraftig virksomhetsportefølje med svært konkurransedyktige forretningsenheter, ifølge Sperre.
AP170601 Toppsjefen i oljegiganten Exxon, Darren Woods, skriver i et åpent brev til president Trump at USA er sikret en plass ved bordet ved å være en del av Parisavtalen, og at amerikanerne er konkurransedyktige i et globalt energimarked som er tilpasset kravene i klimaavtalen fra 2015.
AP170601 Toppsjefen i oljegiganten Exxon, Darren Woods, skriver i et åpent brev til president Trump at USA er sikret en plass ved bordet ved å være en del av Parisavtalen, og at amerikanerne er konkurransedyktige i et globalt energimarked som er tilpasset kravene i klimaavtalen fra 2015.
DB170531 Næringsliv som omstiller seg vil være det mest konkurransedyktige i en lavutslippsframtid.
SA170529 Batteriprisene går ned, noe som vil gjøre at elbilene blir konkurransedyktige i andre markeder også.
AP170529https://www.aftenposten.no/bil/Na-har-denne-en-tredjedel-av-det-norske-elbilmarkedet--10180b.html Batteriprisene går ned, noe som vil gjøre at elbilene blir konkurransedyktige i andre markeder også.
AP170529 Batteriprisene går ned, noe som vil gjøre at elbilene blir konkurransedyktige i andre markeder også.
AP170526https://www.aftenposten.no/osloby/Matoperator-om-Oslo-Lufthavn-slakten--Vi-tar-tilbakemeldingene-svart-alvorlig-621954b.html På spørsmål om hvorfor prisene er såpass høye, svarer Nilsen at SSP ønsker å være konkurransedyktige .
AP170526 På spørsmål om hvorfor prisene er såpass høye, svarer Nilsen at SSP ønsker å være konkurransedyktige .
DA170524 - Det er viktig for regjeringen å sikre gode og konkurransedyktige betingelser for denne næringen.
AA170524 - Det er viktig for regjeringen å sikre gode og konkurransedyktige betingelser for denne næringen.
VG170521 - Det kan ta flere år før Larvik er fullt konkurransedyktige i Europa igjen, men de kan fortsatt komme til å vinne i Norge, sier Eurosport-kommentator - og tidligere Larvik-trener - Ole Gustav Gjekstad, til VG.
SA170518 Positiv utvikling av byen kan bare skje om forutsetningene for nye prosjekter gjør dem konkurransedyktige .
DA170518 Trygge og faste ansettelser en av forutsetningene for vårt konkurransedyktige arbeidsliv.
DA170518 Trygge og faste ansettelser en av forutsetningene for vårt konkurransedyktige arbeidsliv, mener EL & IT forbundet.
DA170518 Denne utviklingen bidrar til en rasering av det norske konkurransedyktige arbeidslivet hvor vi opplever en synkende produktivitet.
DN170511 Selskapet jobber hardt for å redusere kostnadene for å forbli konkurransedyktige , sier Eriksen.
NL170510 Vi vil legge til rette for å utvikle flere konkurransedyktige leverandørbedrifter og flere arbeidsplasser innafor vekstnæringene i landsdelen, som reiseliv, sjømat, petroleum og offentlig infrastruktur, ikke minst veibygging, sier Sanner.
NL170510 Vi vil legge til rette for å utvikle flere konkurransedyktige leverandørbedrifter og flere arbeidsplasser innafor vekstnæringene i landsdelen, sier kommunal- og moderiniseringsminister Jan Tore Sanner ( H ).
AA170510 - Vi regner med å bruke rundt 80 millioner årlig for å gi internasjonalt konkurransedyktige rammevilkår til norske sjøfolk i utenriksfarten, sier Høyres maritime talsmann, Ove Trellevik til Sysla.no.
AA170509 Skal vi sikre nett- og strømkundene gode og kostnadseffektive tjenester fremover må vi lage større og mer konkurransedyktige enheter, sier Gjersvold i en kommentar fra selskapet.
SA170508 Vi har kuttet bilavgiftene med ni milliarder de siste årene for å gjøre disse bilene konkurransedyktige .
FV170508 Vi har kuttet bilavgiftene med ni milliarder de siste årene for å gjøre disse bilene konkurransedyktige .
BT170508 Vi har kuttet bilavgiftene med ni milliarder de siste årene for å gjøre disse bilene konkurransedyktige .
AP170508https://www.aftenposten.no/bil/Denne-bilen-vil-politikerne-at-du-skal-velge-Og-dette-kjorer-de-selv-10118b.html Vi har kuttet bilavgiftene med ni milliarder de siste årene for å gjøre disse bilene konkurransedyktige .
AP170508 Vi har kuttet bilavgiftene med ni milliarder de siste årene for å gjøre disse bilene konkurransedyktige .
DN170507 - Styret er meget tilfreds med at Lars tar denne utfordringen, og vi vil sammen med ledelsen ufortrødent fortsette arbeidet med å finne den beste refinansieringsløsningen for selskapet, videreutviklingen av Norske Skogs konkurransedyktige og solide fabrikkportefølje, samt realiseringen av konsernets vekstinitiativer.
BT170507 - Styret er meget tilfreds med at Lars tar denne utfordringen, og vi vil sammen med ledelsen ufortrødent fortsette arbeidet med å finne den beste refinansieringsløsningen for selskapet, videreutviklingen av Norske Skogs konkurransedyktige og solide fabrikkportefølje, samt realiseringen av konsernets vekstinitiativer.
AA170507 - Styret er meget tilfreds med at Lars tar denne utfordringen, og vi vil sammen med ledelsen ufortrødent fortsette arbeidet med å finne den beste refinansieringsløsningen for selskapet, videreutviklingen av Norske Skogs konkurransedyktige og solide fabrikkportefølje, samt realiseringen av konsernets vekstinitiativer.
AA170507 - Styret er meget tilfreds med at Lars tar denne utfordringen, og vi vil sammen med ledelsen ufortrødent fortsette arbeidet med å finne den beste refinansieringsløsningen for selskapet, videreutviklingen av Norske Skogs konkurransedyktige og solide fabrikkportefølje, samt realiseringen av konsernets vekstinitiativer.
SA170502 Nær sagt all gass går til industrielle formål, og har foruten reduksjonen i klimagassutslippene bidratt til at bedriftene har fått en energikilde med stabile leveranser og konkurransedyktige priser.
DB170428 « Det er landslaget kvinner A som kan få over en million nordmenn til å se kvinnefotball på TV om de blir konkurransedyktige i internasjonale sluttspill », skrev Pedersen i kommentaren.
DB170428 Det bør i det aller minste være et godt argument for å ikke gå aktivt inn for å gjøre oss mindre konkurransedyktige gjennom å øke strømprisen.
BT170428 Ved å gjøre dette får vi redusert våre utgifter og blir mer konkurransedyktige .
AP170428 Alt dette er elementer som bidrar til at byen rangeres som et av verdens mest konkurransedyktige finanssentra.
DB170426 DET ER LANDSLAGET kvinner A som kan få over en million nordmenn til å se kvinnefotball på TV om de blir konkurransedyktige i internasjonale sluttspill.
AA170426 - I 2017 vil vi fortsette å gjøre våre enheter mer konkurransedyktige gjennom kostnadsreduksjoner og realisering av nye vekstinitiativer.
DA170421 - Vi har en klar målsetting om å være ekstremt konkurransedyktige på pris, sier Kjetil Bratseth, markedsdirektør i Q-park, til RA.
DA170421 - Ekstremt konkurransedyktige
DA170411 Det vil effektivt gjøre bussrutene våre til Forus mer konkurransedyktige i forhold til privatbilen.
SA170410 Nøkkelen for Uefa blir å finne løsninger som gjør de nest største ligaene mer konkurransedyktige , mener Marcotti.
BT170410 Nøkkelen for UEFA blir å finne løsninger som gjør de nest største ligaene mer konkurransedyktige , mener Marcotti.
AP170410https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Bratseth-slar-alarm-om-fotballens-fremtid---Blir-verre-og-verre-for-klubber-som-Rosenborg-233681b.html Nøkkelen for UEFA blir å finne løsninger som gjør de nest største ligaene mer konkurransedyktige , mener Marcotti.
AP170410 Nøkkelen for Uefa blir å finne løsninger som gjør de nest største ligaene mer konkurransedyktige , mener Marcotti.
VG170408 - Det går mot bedre tider, men det er fortsatt bedrifter som må kutte kostnadene for å holde seg konkurransedyktige i en global bransje, sier Hansen.
DN170405 Nye utbygginger gir store muligheter til mer arbeid for vår konkurransedyktige leverandørindustri, sier oljeministeren.
DB170404 Idéen med de nye begerne er at de skal være mer enn konkurransedyktige på pris : Et beger med frukt eller grønnsaker skal nemlig følge samme pris som smågodt i butikken.
AP170404 « Vi tilbyr kundene konkurransedyktige priser, men har gode marginer som følge svært effektive og automatiserte prosesser, lave innlånskostnader og høyt kostnadsfokus.
DB170403 Denne uken åpner selskapet fire restauranter på den andre siden, og Tuxen er klar : De skal være konkurransedyktige på pris.
DA170403 To til tre flere WorldTour lag skal bekreftes i løpet av de kommende ukene, som betyr at det kan forventes et av de mest konkurransedyktige feltene i de siste fem årene.
VG170331 - Teamet jeg kjører for, har som spesialitet å ta utgangspunkt i uvanlige biler og allikevel gjøre dem konkurransedyktige .
AP170331 Vi kommer ikke til å ta initiativ til priskrig på smågodt, men om noen gjør det, skal vi selvfølgelig være konkurransedyktige , sier kommunikasjonssjef Kristine Arvin i Kiwi.
AA170331 Vi kommer ikke til å ta initiativ til priskrig på smågodt, men om noen gjør det, skal vi selvfølgelig være konkurransedyktige , sier kommunikasjonssjef Kristine Arvin i Kiwi.
DN170330 - Vi ønsker et godt forhold til våre ansatte, og derfor har vi også avtaler med fagforeningene slik at vi kan tilby ryddige arbeidsforhold og konkurransedyktige betingelser i de landene der vi er representert.
AA170330 - Vi ønsker et godt forhold til våre ansatte, og derfor har vi også avtaler med fagforeningene slik at vi kan tilby ryddige arbeidsforhold og konkurransedyktige betingelser i de landene der vi er representert.
AA170329 Hele økonomien tjener på at virksomheter kan skaffe kapital i konkurransedyktige finansmarkeder, heter det uttalelsen.
SA170327 Foredles disse riktig videre vil klubben kunne bygge et fundament som gjør at de blir enerådende i nord, og konkurransedyktige mot de beste i sør.
DB170327 Sandaker-Nielsen sier derimot at NAI ikke har noen egen forretningsmodell, at amerikanere og europere bemanner Norwegians USA-ruter - og at alle får fast ansettelse og konkurransedyktige betingelser.
DN170324https://www.dn.no/nyheter/2017/03/24/2055/Arbeidsliv/-selv-om-man-har-jobbet-med-saksbehandling-de-siste-20-arene-betyr-ikke-det-at-man-skal-gjore-det-samme-de-neste-20 Skal vi lykkes fremover, må start-up-miljøene i de store byene heve seg og bli konkurransedyktige .
SA170323 - Skal vi bli konkurransedyktige må vi sannsynligvis trene mer og med høyere kvalitet enn de vi skal konkurrere med, for vi har begrensninger på utvalg og antall spillere i forhold til de største.
DA170323 Våre lokale selskaper er konkurransedyktige , fortsetter Hernes.
BT170323https://www.bt.no/100Sport/fotball/Slik-skal-norske-toppklubber-bruke-320-millioner-pa-a-skape-de-neste-juvelene-232755b.html - Skal vi bli konkurransedyktige må vi sannsynligvis trene mer og med høyere kvalitet enn de vi skal konkurrere med, for vi har begrensninger på utvalg og antall spillere i forhold til de største.
AP170323https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Slik-skal-norske-toppklubber-bruke-320-millioner-pa-a-skape-de-neste-juvelene-232755b.html - Skal vi bli konkurransedyktige må vi sannsynligvis trene mer og med høyere kvalitet enn de vi skal konkurrere med, for vi har begrensninger på utvalg og antall spillere i forhold til de største.
AP170323 - Skal vi bli konkurransedyktige må vi sannsynligvis trene mer og med høyere kvalitet enn de vi skal konkurrere med, for vi har begrensninger på utvalg og antall spillere i forhold til de største.
AA170322 Hun legger til at selv om regjeringen har redusert selskapsskatten, så er ikke det deres hovedprioritet, men noe de har vært nødt til å gjøre for å være konkurransedyktige med nabolandene.
AA170322 - Vi skal gjøre det i et rom som gjør at vi er konkurransedyktige for investeringer framover.
DB170319 Det igjen gjør det mulig for produsentene å være mer konkurransedyktige overfor kunder på pris med bakgrunn i billån og privatleasing.
DN170317 Utdanningsinstitusjonene må ha konkurransedyktige arbeidsvilkår, sier styreleder Kari Sollien i Akademikerne.
DN170317 Statseide selskaper skal gjøres mer konkurransedyktige og privat sektor skal spille en viktigere rolle i økonomien.
DN170317 Asiatiske land loves olje til konkurransedyktige priser - og økt markedstilgang.
AA170317 - Dette er et resultat av knallhard arbeid for å gjøre oss konkurransedyktige .
AA170317 Utdanningsinstitusjonene må ha konkurransedyktige arbeidsvilkår, sier styreleder Kari Sollien i Akademikerne.
SA170315 Disse dekkene er ofte svært konkurransedyktige på pris, men har varierende kvalitet på dekkene, ifølge NAF.
BT170315 Det balanseres ikke med informasjon om prisene til de aktørene som fortsatt tilbyr HVO innblandet eller rent til konkurransedyktige priser.
BT170315 Disse dekkene er ofte svært konkurransedyktige på pris, men har varierende kvalitet på dekkene, ifølge NAF.
AP170315https://www.aftenposten.no/bil/Sommerdekktest-Dyrt-a-velge-billig-9950b.html Disse dekkene er ofte svært konkurransedyktige på pris, men har varierende kvalitet på dekkene, ifølge NAF.
AP170315 Disse dekkene er ofte svært konkurransedyktige på pris, men har varierende kvalitet på dekkene, ifølge NAF.
SA170314 Det balanseres ikke med informasjon om prisene til de aktørene som fortsatt tilbyr HVO innblandet eller rent til konkurransedyktige priser.
DB170314 Gode ideer og brikker på ei tavle er ikke nok uten konkurransedyktige spillere.
SA170312 Trønderen forteller at paralandslaget hevder seg helt i toppen, me at de i dag ikke er konkurransedyktige på utstyr, som for eksempel skikjelker.
AP170312 Trønderen forteller at paralandslaget hevder seg helt i toppen, me at de i dag ikke er konkurransedyktige på utstyr, som for eksempel skikjelker.
VG170311 Vi må levere konkurransedyktige priser og vilkår, og konkurransen må foregå på like vilkår med andre aktører, uavhengig av sponsoravtaler.
DB170307 Det er landslaget kvinner A som kan få over en million nordmenn til å se kvinnefotball på TV om de blir konkurransedyktige i internasjonale sluttspill.
DB170306 Men om prisen dumpes hos konkurrenten skal vi selvsagt være konkurransedyktige , sier Arvin til Dagbladet.
DB170306 Idéen med de nye begerne er at de skal være mer enn konkurransedyktige på pris : ¶
DB170303 Jeg har ikke hatt konkurransedyktige greier under skiene.
DB170302 Termingebyret er en del av totalkostnaden i forbindelse med lån, hvor vi mener vi har gode konkurransedyktige priser, uttaler Steffensen.
AP170301 Teamet hans « jobber med en historisk skattereform som vil redusere skatten så mye at selskapene våre kan være konkurransedyktige , » sa Trump.
AP170228 På listen er land som mistenkes for å holde valutakursen sin kunstig lav for å gjøre sine eksportbedrifter mer konkurransedyktige - en slags valutadoping.
AA170224 - Ikke konkurransedyktige
AA170224 - Fjerning av fordeler for elbiler fører til at folk velger andre biler fram til elbilene er konkurransedyktige , og det er flere år fram i tid, sier Langolf.
SA170220 Å kutte i administrasjonen ses dermed på som en forutsetning for å nå institusjonenes mål om å bli internasjonalt konkurransedyktige .
SA170220 Norsk laks, undervannsrobot og lenestoler er ekstra konkurransedyktige , takket være en svekket norsk krone.
DN170220 - Det er en bevegelse på gang i USA for å senke selskapsskatten og gjøre oss mer konkurransedyktige på en global skala.
AA170220 Samtidig gjør en lavere lønnsvekst at industribedriftene blir mer konkurransedyktige .
AP170219 Svekket krone har gjort norske produsenter mye mer konkurransedyktige .
AP170219 Norsk laks, undervannsrobot og lenestoler er ekstra konkurransedyktige , takket være en svekket norsk krone.
DB170218 Dette blir å regne som risikokapital som gir folk mulighet til å forfølge den verdiskapingen de brenner for, og det gjør norske lønnsmottakere og småbedrifter mer konkurransedyktige i forhold til globalisering og automatisering.
DN170216 Dette vil gjøre det mulig for Statkraft å bli et av de mest konkurransedyktige selskapene i vår bransje, sier konsernsjefen.
AA170214 - Tryg er ledende på partnersamarbeid i Norge, og dette vil komme medlemmene i Obos til gode gjennom enda bedre kundeopplevelser og produkter til svært konkurransedyktige priser, sier direktør Espen Opedal i Tryg Forsikring.
SA170213 Vi må vente til elbilene er konkurransedyktige i seg selv, før vi fjerner fordelene.
AA170209 Våre ansatte gjør en kjempeinnsats hver dag, og jeg er glad for vi kan slå fast at vi er konkurransedyktige i den globale industrien som vi er en del av, sier fabrikksjef ved Hydro Sunndal, Eivind Mikalsen, i en pressemelding, der han oppsummerer fjoråret.
DN170208 - I 2017 vil vi fortsette å gjøre våre enheter mer konkurransedyktige og robuste gjennom kostnadsreduksjoner og realisering av nye vekstinitiativ, sier han.
AP170208https://www.aftenposten.no/osloby/I-1999-ville-Hoyre-fjerne-gateparkeringsplassene-i-Oslo-sentrum_-na-frykter-de-butikkdod-614383b.html - Hvis byrådet er med på et kompromiss som innebærer at vi etablerer nye parkeringshus i sentrum med konkurransedyktige priser og beholder ladestasjonene for elbiler, er Høyre villige til å være med på å diskutere å fjerne alle gateparkeringsplassene, svarer Solberg.
AP170208 - Hvis byrådet er med på et kompromiss som innebærer at vi etablerer nye parkeringshus i sentrum med konkurransedyktige priser og beholder ladestasjonene for elbiler, er Høyre villige til å være med på å diskutere å fjerne alle gateparkeringsplassene, svarer Solberg.
VG170207 Det er kanskje flere enn meg som i utgangspunktet tviler på at de er konkurransedyktige i et oppdatert pop-Europa i 2017.
DN170207 Jeg regner med alle utfordrerne i bransjen vil svare med tilsvarende tilbud raskt for å ikke virke mindre konkurransedyktige , selv om det er dyrt for lavprisleverandørene, sier Evjen.
BT170206 - Er Kode konkurransedyktige på lønn ?
BT170206 - Er Kode konkurransedyktige på lønn ?
SA170202 På spørsmål om hva et økonomisk slitende Byåsen måtte gjøre fremover for å holde seg konkurransedyktige i eliteserien mot lag som Vipers og Larvik, ville hun fortsette å utvikle trøndere til både klubb og landslag.
FV170202 På spørsmål om hva et økonomisk slitende Byåsen måtte gjøre fremover for å holde seg konkurransedyktige i eliteserien mot lag som Vipers og Larvik, ville hun fortsette å utvikle trøndere til både klubb og landslag.
AP170202 På spørsmål om hva et økonomisk slitende Byåsen måtte gjøre fremover for å holde seg konkurransedyktige i eliteserien mot lag som Vipers og Larvik, ville hun fortsette å utvikle trøndere til både klubb og landslag.
AP170131 Teorien her er at Kina holder sin valuta, yuan, kunstig billig slik at landets varer skal være mer konkurransedyktige .
AP170131 Teorien her er at Kina holder sin valuta, yuan, kunstig billig slik at landets varer skal være mer konkurransedyktige .
DN170125 De viktigste grunnene til at Elkjøp ble valgt, var at det ga best sikkerhet for konkurransedyktige betingelser over tid, samt at det hadde lav servicetid for reparasjon av produkter, sier Ronny Lysaker Lehn, leder for innkjøpsavdelingen i Sparebank 1 Banksamarbeidet.
DN170124 - Økt konkurranse fra USA, som har produsert billig skifergass, setter ekstra press på norske gasselskaper om å få ned kostnadene for å bli konkurransedyktige , sier hun.
SA170121 Som både en idrettstrener og beundrende klassekamerater gjengir i « The Trumps », skilte Donald seg ut som den mest konkurransedyktige i et svært konkurransepreget miljø.
SA170121 Som både en idrettstrener og beundrende klassekamerater gjengir i « The Trumps », skilte Donald seg ut som den mest konkurransedyktige i et svært konkurransepreget miljø.
DN170120 - Konklusjonen er vel uansett at vi må belage oss på lavere olje- og gasspriser på sikt, sier Saltvedt og viser til at lavere energipriser for amerikanske selskaper, som Trump ønsker å få til, vil gjøre energiintensive selskaper mer konkurransedyktige internasjonalt.
SA170118 ¶ Storebrand : Prisene er konkurransedyktige
SA170118 - Storebrands priser er konkurransedyktige i markedet, både når det gjelder innskuddspensjon og pensjonskapitalbevis.
FV170118 Storebrand : Prisene er konkurransedyktige
FV170118 - Storebrands priser er konkurransedyktige i markedet, både når det gjelder innskuddspensjon og pensjonskapitalbevis.
DN170118 Donald Trump indikerer i et intervju med Wall Street Journal at han ønsker en svakere dollar for å gjøre amerikanske eksportører mer konkurransedyktige .
DB170118 Åse Mikkelsen skriver at OSM Aviations medarbeidere i USA er fast ansatt og har meget konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår.
BT170118https://www.bt.no/familieogoppvekst/Hvert-ar-gir-du-og-jeg-bort-300-millioner-til-pensjonsselskapene-9683b.html Storebrand : Prisene er konkurransedyktige
BT170118https://www.bt.no/familieogoppvekst/Hvert-ar-gir-du-og-jeg-bort-300-millioner-til-pensjonsselskapene-9683b.html - Storebrands priser er konkurransedyktige i markedet, både når det gjelder innskuddspensjon og pensjonskapitalbevis.
BT170118 Storebrand : Prisene er konkurransedyktige
BT170118 - Storebrands priser er konkurransedyktige i markedet, både når det gjelder innskuddspensjon og pensjonskapitalbevis.
AP170118 Storebrand : Prisene er konkurransedyktige
AP170118 - Storebrands priser er konkurransedyktige i markedet, både når det gjelder innskuddspensjon og pensjonskapitalbevis.
DN170117 Men Schibsted har i alle fall vært tidligere ute enn de aller fleste, hatt en tydelig strategi og satset betydelige summer på utviklingen av konkurransedyktige systemer, sa han til DN i november i fjor.
DB170112 Det er denne fremtiden politikerne har ansvaret for å sørge for at Norge blir konkurransedyktige i.
AP170112 - Vi vil være konkurransedyktige på pris uansett hvem som distribuerer varene, svarer Aag.
SA170109 Kan Lufthansa, British Airways og KLM tilby konkurransedyktige priser får det naturligvis konsekvenser for Norwegian, mener han.
SA170109 Kan Lufthansa, British Airways og KLM tilby konkurransedyktige priser får det naturligvis konsekvenser for Norwegian, mener han.
DN170108 Det kommer i år mange nye modeller med bedre rekkevidde til konkurransedyktige priser, som Opels nye elbil Ampera-e og oppgradering av nye elmodeller som Renault Zoe og VW e-Golf.
DN170108 Det handler også mye om hva som skjer globalt slik at bilene blir konkurransedyktige med enda bedre batterier og rekkevidde.
AP170108 Kan Lufthansa, British Airways og KLM tilby konkurransedyktige priser får det naturligvis konsekvenser for Norwegian, mener han.
SA170105 Norsk industris veikart for prosessindustrien for økt verdiskaping med nullutslipp i 2050, har som et avgjørende premiss at industrien har tilgang på kraft til konkurransedyktige betingelser.
DB170105 Regningen går til skattebetalerne og ressurser vris i retning av næringer som er mindre konkurransedyktige .
DB170104 ¶ KOMPETANSEREFORM : Jonas Gahr Støre vil ha LO og NHO med seg på en ny kompetansereform som skal sikre at norske fagarbeidere er konkurransedyktige i framtida.
DB170103 Selv om Bayern Munchen, Real Madrid, Barcelona, Juventus og PSG med Zlatan er konkurransedyktige alle dager er det ingenting som kan måle seg med Premier League.
DN170101 Det er ingen selvfølge å starte fra lille Norge, og bli verdens mest konkurransedyktige plattform for online markedsplasser, eller en av verdens største mobilselskaper.
SA160910 Han legger til at Manchester City er blant klubbene som har veldig konkurransedyktige priser på kampbilletter.
FV160910 Han legger til at Manchester City er blant klubbene som har veldig konkurransedyktige priser på kampbilletter.
AP160910 Han legger til at Manchester City er blant klubbene som har veldig konkurransedyktige priser på kampbilletter.
SA160707 Konkurransedyktige priser på kraft er et avgjørende premiss for den kraftintensive industriens videre utvikling i Norge.
FV160701 Bakgrunnen for disse fordelene er å hjelpe ny teknologi inn på markedet, og gjøre elbilene konkurransedyktige i forhold til vanlige biler.
SA160630 Bakgrunnen for disse fordelene er å hjelpe ny teknologi inn på markedet, og gjøre elbilene konkurransedyktige i forhold til vanlige biler.
BT160630 Bakgrunnen for disse fordelene er å hjelpe ny teknologi inn på markedet, og gjøre elbilene konkurransedyktige i forhold til vanlige biler.
AP160630https://www.aftenposten.no/bil/Harald-79-grat-en-skvett-da-han-fikk-Norges-forste-Tesla-Model-X-8349b.html Bakgrunnen for disse fordelene er å hjelpe ny teknologi inn på markedet, og gjøre elbilene konkurransedyktige i forhold til vanlige biler.
FV160617 På den ene siden skal vi tilby både konkurransedyktige priser og markedets beste innhold i våre abonnement, og på den annen må vi sikre en nødvendig inntjening og påfølgende høyt investeringsnivå slik at Norge skal være blant de land i verden der kundene har de beste mobilopplevelser.
FV160617 I Norge investerer vi tungt, og har allerede oppnådd 4G-dekning til 9 av 10 nordmenn der de bor, og vi har mange ulike merkevarer og abonnementsmodeller som vi oppfatter som gode og konkurransedyktige i det norske markedet.
AP160617https://www.aftenposten.no/reise/Se-var-store-guide-til-Stockholms-mathaller-8428b.html Tilbyr smarte og smakfulle rom til konkurransedyktige priser. www.htlhotels.com ¶
AP160617 Tilbyr smarte og smakfulle rom til konkurransedyktige priser. www.htlhotels.com ¶
SA160519 Bakgrunnen for disse fordelene er å hjelpe ny teknologi inn på markedet, og gjøre elbilene konkurransedyktige i forhold til vanlige biler.
FV160519 Bakgrunnen for disse fordelene er å hjelpe ny teknologi inn på markedet, og gjøre elbilene konkurransedyktige i forhold til vanlige biler.
BT160519 Bakgrunnen for disse fordelene er å hjelpe ny teknologi inn på markedet, og gjøre elbilene konkurransedyktige i forhold til vanlige biler.
AP160519https://www.aftenposten.no/bil/Na-vil-alle-ha-hybridbiler-8592b.html Bakgrunnen for disse fordelene er å hjelpe ny teknologi inn på markedet, og gjøre elbilene konkurransedyktige i forhold til vanlige biler.
BT160505 Per i dag er elbilene avhengige av forskjellig former for støtte for å være konkurransedyktige .
BT160505 Bakgrunnen for disse fordelene er å hjelpe ny teknologi inn på markedet, og gjøre elbilene konkurransedyktige i forhold til vanlige biler.
FV160504 Per i dag er elbilene avhengige av forskjellig former for støtte for å være konkurransedyktige .
FV160504 Bakgrunnen for disse fordelene er å hjelpe ny teknologi inn på markedet, og gjøre elbilene konkurransedyktige i forhold til vanlige biler.
AP160427https://www.aftenposten.no/digital/Enorme-prisforskjeller-pa-mobile-datapakker-i-Norden-8693b.html På den ene siden skal vi tilby både konkurransedyktige priser og markedets beste innhold i våre abonnement, og på den annen må vi sikre en nødvendig inntjening og påfølgende høyt investeringsnivå slik at Norge skal være blant de land i verden der kundene har de beste mobilopplevelser.
AP160427https://www.aftenposten.no/digital/Enorme-prisforskjeller-pa-mobile-datapakker-i-Norden-8693b.html I Norge investerer vi tungt, og har allerede oppnådd 4G-dekning til 9 av 10 nordmenn der de bor, og vi har mange ulike merkevarer og abonnementsmodeller som vi oppfatter som gode og konkurransedyktige i det norske markedet.
SA160413 Bakgrunnen for disse fordelene er å hjelpe ny teknologi inn på markedet, og gjøre elbilene konkurransedyktige i forhold til vanlige biler.
FV160413 Bakgrunnen for disse fordelene er å hjelpe ny teknologi inn på markedet, og gjøre elbilene konkurransedyktige i forhold til vanlige biler.
AP160316 - Vi har konkurransedyktige avdelinger som alle er på den nedre delen av kostnadskurven og verdien på eiendelene våre er i tråd med våre europeiske konkurrenter.
AP160125 En stadig økende oljepris har derimot ikke stimulert industrien til å ta ut potensielle effektivitetsgevinster, og vi er derfor ikke konkurransedyktige med dagens oljepris.