DB171229 Ønsker man å oppnå noe, eller få en person av veien fordi man ønsker å få gjennom en sak eller et aksjesalg, så er en mye brukt metode å se etter forbindelser som har kompromitterende informasjon.
DB171229 Uansett er det en dagligdags foreteelse for FSB å samle kompromitterende informasjon, som de kan bruke seinere.
DB171229 Det handler om kompromitterende informasjon om alt mulig, sier Østbø.
DB171229 - Feller og bruk av ekte eller fabrikkert kompromitterende informasjon er dessverre en del av russisk politisk kultur, men man kan nok si at særlig FSB har perfeksjonert dette.
DB171218 Kandidatene var ord som « antifa », kortformen for antifascistene som samlet seg mot nynazistene i USA ; « broflake » om en mann ( Facebook-Høyre ! ) som raser over progressive holdninger han ikke deler selv ; « kompromat » om kompromitterende informasjon innsamlet ( av russere ) for å ødelegge en politisk motstander.
DB171207 Det er fra før kjent at Kushner og Trumps sønn, Donald Junior, i fjor sommer hadde et møte med en russisk advokat, etter å ha blitt lovet kompromitterende opplysninger om Hillary Clinton.
DN171203 USA-forsker Mjelde ved UiB trekker også frem at kompromitterende informasjon om presidenten kan bety politisk og konstitusjonell krise.
DB171202 Kommende år ble det publisert flere kompromitterende bilder og videoer av prinsen, gjerne uten klær og omsvermet av kvinner.
DB171126 Buzz Feed, som har undersøkt trenden grundig, beskriver den som « urovekkende videoer ment for og med barn i kompromitterende , utnyttende og uhyggelige situasjoner.
VG171123 Nestsjef Johanna Wright opplyser at innsatsen mot kompromitterende materiale med og rettet mot barn er kraftig styrket.
VG171117 Langt fremskredne Coen-fans vil ha enkelte arketypiske ingredienser å småglede seg over ( dumme kriminelle fanget i dypt kompromitterende situasjoner, gjerne fotografert i nærbilder der ansiktene deres ser absurde ut ).
VG171117 Den eneste forklaringen på det, er den åpenbare : At Putin har kompromitterende informasjon om Donald Trump når det gjelder både sex og penger fra mange år tilbake, sier Luke Harding til VG i New York.
VG171116 Han mener nemlig at russerne med stor sannsynlighet har kompromitterende materiale på Trump, slik Steele-rapporten hevder, i tillegg til økonomiske pressmidler.
VG171110 Briten mente russerne satt på kompromitterende materiale som kunne brukes til å utpresse Trump i hans nye rolle som USAs president.
DN171110 Briten mente russerne satt på kompromitterende materiale som kunne brukes til å utpresse Trump i hans nye rolle som USAs president.
DA171110 Briten mente russerne satt på kompromitterende materiale som kunne brukes til å utpresse Trump i hans nye rolle som USAs president.
AP171110 Briten mente russerne satt på kompromitterende materiale som kunne brukes til å utpresse Trump i hans nye rolle som USAs president.
AA171110 Briten mente russerne satt på kompromitterende materiale som kunne brukes til å utpresse Trump i hans nye rolle som USAs president.
DB171025 Jeg så og leste informasjonen, det er alt falske nyheter, sa Donald Trump da han holdt pressekonferanse etter at nyheten om at Russland skal ha kompromitterende personlig informasjon om USAs kommende president Donald Trump ble lekket.
DB171020 Jeg så og leste informasjonen, det er alt falske nyheter, sa Donald Trump da han holdt pressekonferanse etter at nyheten om at Russland skal ha kompromitterende personlig informasjon om USAs kommende president Donald Trump ble lekket.
VG171013 Mappen med materialet som Steele ga til FBI i fjor, viser angivelig at Russland hadde samlet sammen en mengde kompromitterende anklager om Trumps personlige og finansielle bånd til Russland.
AA171006 Mappen med materialet som Steele ga til FBI i fjor, viser angivelig at Russland hadde samlet sammen en mengde kompromitterende anklager om Trumps personlige og finansielle bånd til Russland.
DN170928 I februar opplyste sikkerhetstjenesten til VG at de har fått et økt antall rapporter om nordmenn og russere som settes i en kompromitterende situasjon eller forsøkes å presses til samarbeid.
AP170928 I februar opplyste sikkerhetstjenesten til VG at de har fått et økt antall rapporter om nordmenn og russere som settes i en kompromitterende situasjon eller forsøkes å presses til samarbeid.
AA170928 I februar opplyste sikkerhetstjenesten til VG at de har fått et økt antall rapporter om nordmenn og russere som settes i en kompromitterende situasjon eller forsøkes å presses til samarbeid.
VG170909 sa ja til møtet, og virkelig gledet seg til det, nettopp fordi han ble lovet kompromitterende informasjon om farens erkerival.
DB170907 lovet kompromitterende informasjon om demokratenes presidentkandidat Hillary Clinton, og i juli delte han selv en epostutveksling mellom seg selv og en person som lovet « ødeleggende informasjon » om Hillary Clinton.
VG170902 Russerne beskriver de som en « ulovlig inspeksjon » som kan misbrukes til å « plante kompromitterende materiale », ifølge Aftonbladet - som viser til det russiske utenriksdepartementet sine hjemmesider.
DN170726 Den tidligere britiske MI6-etterretningsagenten Christopher Steele var den viktigste kilden i denne rapporten, som blant annet antyder at Kreml sitter på kompromitterende materiale om Trump, deriblant pikante bilder fra et hotell under et Moskva-besøk i 2013.
DN170721 kompromitterende informasjon om Hillary Clinton.
DB170721 Personer tilknyttet russisk etterretning har tilbudt Trumps sønn kompromitterende informasjon om farens motkandidat.
DN170720 Navnet til den yngre Agalarov dukket nylig opp i eposten den britiske pr-mannen Rob Goldstone sendte til Trumps sønn Donald Jr, hvor Goldstone lovet Trump-familien kompromitterende materiale om Hillary Clinton.
AP170720 I intervjuet med New York-avisen anklager presidenten den tidligere FBI-direktør James Comey for å ha forsøkt å bruke et dokument med kompromitterende innhold for å få beholde jobben.
DB170714 ble i forkant av møtet lovet kompromitterende informasjon om demokratenes presidentkandidat Hillary Clinton, og tirsdag delte han selv en epostutveksling mellom seg selv og en person som lovet « ødeleggende informasjon » om Hillary Clinton.
VG170713 påstår at Veselnitskaja snakket mest om adopsjon og sanksjoner, mens hun benekter å ha diskutert kompromitterende materiale om Clinton.
DB170712 ble lovet kompromitterende informasjon om demokratenes presidentkandidat Hillary Clinton før møtet, og tirsdag delte han selv en epostutveksling mellom seg selv og en person som lovet « ødeleggende informasjon » om Hillary Clinton.
DN170711 var meget opprømt over utsiktene til kompromitterende informasjon om Hillary Clinton og Det demokratiske partiet.
DN170711 Men det var før The New York Times søndag sprakk historien om at de tre toppene i Trumps stab takket ja til møtet på grunn av løfter om at Veselnitskaja skulle ha kompromitterende opplysninger om motkandidat Hillary Clinton og Demokratene.
DB170711 Han ble lovet kompromitterende informasjon om demokratenes presidentkandidat Hillary Clinton før møtet.
DN170710 bekrefter at han under valgkampen møtte en russisk advokat som hevdet å ha kompromitterende opplysninger om farens rival Hillary Clinton.
AA170710 bekrefter at han under valgkampen møtte en russisk advokat som hevdet å ha kompromitterende opplysninger om farens rival Hillary Clinton.
VG170605 Tror du vi samler kompromitterende opplysninger om alle sammen akkurat nå eller ?
AA170605 Tror du vi samler kompromitterende opplysninger om alle sammen akkurat nå eller ?
VG170601 Amerikansk etterretning anklager Russland for å ha stått bak et omfattende cyberangrep for å påvirke valgutfallet i USA, blant annet ved å hacke seg inn i dataserverne til Demokratene og spre kompromitterende opplysninger via varslernettstedet WikiLeaks.
VG170522 Det er også avgjørende om det stadig kommer nye kompromitterende avsløringer når det kommer til sparkingen av Comey.
DB170506 « Det er for tidlig å si hvem som står bak, men dokumentene som er offentliggjort ser ikke ut til å inneholde noe kompromitterende for kandidaten », skriver Libération, som har tittelen « MacronLeaks : Et forsøk på å destabilisere i siste minutt ».
VG170413 Det er her Gilles ifølge advokatene oppbevarer kompromitterende materiale som Mel B ikke ønsker skal komme i gale hender.
DA170410 Brev med kompromitterende innhold har kommet på avveie, innhold som fører med seg selvmord og drap...
AP170320 Ifølge notatet, skrevet av en tidligere britisk agent, hadde russerne kompromitterende filmopptak av Trump som de kunne presse ham med.
DB170307 - Det er viktigere for familien at saken blir løst enn at kompromitterende opplysninger ikke kommer fram i lyset, sa advokat ( H ), John Chr.
DB170304 I januar meldte CNN at amerikansk etterretning hadde informert daværende president Barack Obama og Trump om at russiske kilder hevdet de hadde kompromitterende informasjon om Trump som de mente de kunne bruke til å utpresse ham.
DB170228 Han har tidligere anklaget egne etterretningstjenester for å lekke informasjon om at Russland sitter på kompromitterende informasjon om ham.
DA170228 Både 36-åringen og kona kom i retten med en sammenfallende forklaring om forløpet til hendelsen - Dubai-turene og de kompromitterende bildene.
BT170228 Det virker som om pengeutpressing for ikke å offentliggjøre kompromitterende bilder sprer om seg for tiden, sier operasjonsleder Charles Bøgild i Sør-Vest politidistrikt til Stavanger Aftenblad.
AP170228 Det virker som om pengeutpressing for ikke å offentliggjøre kompromitterende bilder sprer om seg for tiden, sier operasjonsleder Charles Bøgild i Sør-Vest politidistrikt til Stavanger Aftenblad.
AA170228 Det virker som om pengeutpressing for ikke å offentliggjøre kompromitterende bilder sprer om seg for tiden, sier operasjonsleder Charles Bøgild i Sør-Vest politidistrikt til Stavanger Aftenblad.
SA170227 Det virker som om pengeutpressing for ikke å offentliggjøre kompromitterende bilder sprer om seg for tiden, sier operasjonsleder Charles Bøgild i Sør-Vest politidistrikt.
DB170226 To av artistene framstilles i svært kompromitterende positurer.
DB170220 - Var det noen meldinger som lå igjen som var kompromitterende ? spør Elden, som viser til at Cappelen sa i avhør sa at meldingene mellom ham og Jensen « ikke kunne bevise noe som helst ».
DB170220 - Hvordan kunne du være sikker på at det var noe kompromitterende i meldingene ?
DB170216 I midten av januar refererte flere amerikanske medier til en etterretningsrapport som skal være utarbeidet av tidligere MI6-agent Christoper Steele, som angivelig viser at Russland sitter på kompromitterende personlig informasjon om Trump.
DB170215 I midten av januar refererte flere amerikanske medier til en etterretningsrapport som skal være utarbeidet av tidligere MI6-agent Christoper Steele, som angivelig viser at Russland sitter på kompromitterende personlig informasjon om Trump.
AP170215 Det var for å forsvare seg mot påstandene om at russerne har kompromitterende videoer av ham.
AP170215 Det var CNN som kvelden i forveien kunne avsløre at de fremste etterretningssjefene i USA uken før hadde informert både Trump og Barack Obama om det foreligger ubekreftede rapporter om at Russland har kompromitterende informasjon om Trump.
VG170203 Politiets sikkerhetstjeneste ( PST ) melder om et økende antall rapporter på at nordmenn på reise i Russland blir forsøkt satt i kompromitterende situasjoner og utsatt for press.
VG170203 - Vi ser et økt antall rapporteringer om både nordmenn og russere som reiser til Russland som settes i en kompromitterende situasjon eller forsøkes presses til et samarbeid, sier seksjonssjef Arne Christian Haugstøyl i PST til VG.
VG170203 - Det kan være en honningfelle, eller det kan være bestikkelser, det er mange måter å komme i en kompromitterende situasjon på, påpeker Haugstøyl.
SA170203 - Vi ser et økt antall rapporteringer om både nordmenn og russere på reise i Russland som settes i en kompromitterende situasjon eller forsøkes presses til et samarbeid, sier seksjonssjef Arne Christian Haugstøyl i Politiets sikkerhetstjeneste ( PST ) til VG.
DN170203 - Vi ser et økt antall rapporteringer om både nordmenn og russere på reise i Russland som settes i en kompromitterende situasjon eller forsøkes presses til et samarbeid, sier seksjonssjef Arne Christian Haugstøyl i Politiets sikkerhetstjeneste ( PST ) til VG.
DB170203 RUSSLAND-PRESS : - Vi ser et økt antall rapporteringer om både nordmenn og russere på reise i Russland som settes i en kompromitterende situasjon eller forsøkes presses til et samarbeid, sier seksjonssjef Arne Christian Haugstøyl i Politiets sikkerhetstjeneste ( PST ) til VG.
DB170203 - Vi ser et økt antall rapporteringer om både nordmenn og russere på reise i Russland som settes i en kompromitterende situasjon eller forsøkes presses til et samarbeid, sier seksjonssjef Arne Christian Haugstøyl i Politiets sikkerhetstjeneste ( PST ) til VG.
AA170203 - Vi ser et økt antall rapporteringer om både nordmenn og russere på reise i Russland som settes i en kompromitterende situasjon eller forsøkes presses til et samarbeid, sier seksjonssjef Arne Christian Haugstøyl i Politiets sikkerhetstjeneste ( PST ) til VG.
DB170124 Det er en dampende, psykologisk thriller der en vitenskapskvinne ender opp i en ødeleggende og kompromitterende løgn.
AP170124 Forholdet ble enda vanskeligere da ubekreftede påstander om at Russland har kompromitterende materiale om Trump ble lekket.
DB170122 Jeg så og leste informasjonen, det er alt falske nyheter, sa Donald Trump da han holdt pressekonferanse etter at nyheten om at Russland skal ha kompromitterende personlig informasjon om USAs kommende president Donald Trump ble lekket.
DB170121 Opplysningene som framkom av rapporten var kompromitterende , og omhandlet blant annet gunstige eiendomsavtaler i Russland, og Trumps kjennskap til hackingen.
AP170121 Forholdet ble enda vanskeligere da ubekreftede påstander om at Russland har kompromitterende materiale om Trump ble lekket.
AP170121 Forholdet ble enda vanskeligere da ubekreftede påstander om at Russland har kompromitterende materiale om Trump ble lekket.
BT170120 Det ferskeste eksempelet er Donald Trump som stemplet CNN for å spre usannheter om angivelig kompromitterende informasjon om Trumps gjøren og laden under et opphold i Moskva.
DB170118 Jeg så og leste informasjonen, det er alt falske nyheter, sa Donald Trump da han holdt pressekonferanse etter at nyheten om at Russland skal ha kompromitterende personlig informasjon om USAs kommende president Donald Trump ble lekket.
AP170117 Putin avviser påstanden om at russiske myndigheter sitter på kompromitterende informasjon om Trump.
AP170117 Putin avviser påstanden om at russiske myndigheter sitter på kompromitterende informasjon om Trump.
SA170116 - Var det han som lekket de falske nyhetene ?, spør Trump på Twitter, med henvisning til de ubekreftede dokumentene om anklager om at russisk etterretning sitter på kompromitterende personlig informasjon om Trump.
DN170116 - Var det han som lekket de falske nyhetene ? spør Trump på Twitter, med henvisning til de ubekreftede dokumentene om anklager om at russisk etterretning sitter på kompromitterende personlig informasjon om Trump.
DB170116 Jeg så og leste informasjonen, det er alt falske nyheter, sa Donald Trump da han holdt pressekonferanse etter at nyheten om at Russland skal ha kompromitterende personlig informasjon om USAs kommende president Donald Trump ble lekket.
BT170116 - Var det han som lekket de falske nyhetene ?, spør Trump på Twitter, med henvisning til de ubekreftede dokumentene om anklager om at russisk etterretning sitter på kompromitterende personlig informasjon om Trump.
AP170116 Obamacare ble også tema under onsdagens pressekonferanse med Donald Trump, som ble dominert av etterretning, Russland, hacking og påstander om kompromitterende videoer av Trump.
AP170116 Obamacare ble også tema under onsdagens pressekonferanse med Donald Trump, som ble dominert av etterretning, Russland, hacking og påstander om kompromitterende videoer av Trump.
DB170114 Ifølge CNN skal et to siders sammendrag, som var en del av et klassifisert dokument som ble presentert for president Barack Obama og Trump i forrige uke, inneholde påstander om at russiske tjenestemenn hevder å ha kompromitterende personlig og finansiell informasjon om Trump, som raste mot saken under sin pressekonferanse denne uka.
DB170114 ( Dagbladet ) : Som kjent hevdet blant annet CNN at russiske tjenestemenn sitter på kompromitterende personlig og finansiell informasjon om Trump, og mulige avslørende fotografier fra Trumps besøk til Moskva noen år tilbake.
AP170114 Russland har en lang historie med å bruke kompromitterende materiale mot politikere, diplomater og forretningsfolk.
AP170114 I rapporten påstås det at den russiske sikkerhetstjenesten FSB skal ha videoopptak som kan være kompromitterende for Trump, og at han derfor kan være sårbar for russisk utpressing.
AP170114 I Russland kalles dette « kompromat », kompromitterende materiale, og begrepet har fått ny aktualitet etter den omstridte rapporten om påtroppende USA-president Donald Trump ble kjent denne uken.
AP170114 I Russland blir kompromat - eller kompromitterende materiale - jevnlig brukt i politikken.
DB170113 Jeg så og leste informasjonen, det er alt falske nyheter, sa Donald Trump da han holdt pressekonferanse etter at nyheten om at Russland skal ha kompromitterende personlig informasjon om USAs kommende president Donald Trump ble lekket.
DB170113 Jeg så og leste informasjonen, det er alt falske nyheter, sa Donald Trump da han holdt pressekonferanse etter at nyheten om at Russland skal ha kompromitterende personlig informasjon om USAs kommende president Donald Trump ble lekket.
DB170113 Der står det at Russland har kompromitterende materiale om ham.
DB170113 Jeg så og leste informasjonen, det er alt falske nyheter, sa Donald Trump da han holdt pressekonferanse etter at nyheten om at Russland skal ha kompromitterende personlig informasjon om USAs kommende president Donald Trump ble lekket.
DB170113 President Vladimir Putins pressetalsmann Dmitrij Peskov skal ha vært for å bruke det kompromitterende materialet, som han ifølge dokumentene har skaffet for å bakvaske Trumps utfordrer Hillary Clinton, mens Putins stabssjef og mangeårige venn Sergej Ivanov advarte mot det.
DB170113 Onsdag nektet russiske myndigheter for at de ikke har samlet inn kompromitterende informasjon om Trump.
DB170113 Jeg så og leste informasjonen, det er alt falske nyheter, sa Donald Trump da han holdt pressekonferanse etter at nyheten om at Russland skal ha kompromitterende personlig informasjon om USAs kommende president Donald Trump ble lekket.
DB170113 Ifølge CNN skal et to siders sammendrag, som var en del av et klassifisert dokument som ble presentert for president Barack Obama og påtroppende president Donald Trump i forrige uke, inneholde påstander om at russiske tjenestemenn hevder å ha kompromitterende personlig og finansiell informasjon om Trump.
DB170113 - Standard sovjetisk praksis, som også de siste årene har vært standard russisk praksis, er å ha mapper på personer som inneholder kompromitterende informasjon som på et senere tidspunkt kan brukes til utpressing.
DB170113 - Den vanlige praksisen er at man bruker denne kompromitterende informasjonen til å presse folk.
DN170112 Ifølge rapporten, som skal være den samme som nettstedet Buzzfeed senere la ut i sin helhet, skal Russland sitte på kompromitterende informasjon om Trumps privatliv og forretningsvirksomhet som kan brukes til å presse ham.
DN170112 Alfa hadde ifølge rapporten samtidig en fil på Putin med kompromitterende informasjon om hans forretningsvirksomhet.
DN170112 Opplysningene om at Russland sitter på kompromitterende opplysninger om Donald Trump vakte oppsikt verden rundt onsdag.
DB170112 Lersveen visstnok hadde levert kompromitterende bevismateriale mot Johaug til Antidoping Norge.
DB170112 Jeg så og leste informasjonen, det er alt falske nyheter, sa Donald Trump da han holdt pressekonferanse etter at nyheten om at Russland skal ha kompromitterende personlig informasjon om USAs kommende president Donald Trump ble lekket.
DB170112 Den amerikanske tv-kanalen hadde ikke offentliggjort dokumenter, men skrev at en etterretningsrapport tyder på at Russland sitter på kompromitterende informasjon om Donald Trump.
DB170112 Jeg så og leste informasjonen, det er alt falske nyheter, sa Donald Trump da han holdt pressekonferanse etter at nyheten om at Russland skal ha kompromitterende personlig informasjon om USAs kommende president Donald Trump ble lekket.
DB170112 Jeg så og leste informasjonen, det er alt falske nyheter, sa Donald Trump da han holdt pressekonferanse etter at nyheten om at Russland skal ha kompromitterende personlig informasjon om USAs kommende president Donald Trump ble lekket.
AP170112 Innsamlingen av angivelig kompromitterende informasjon om Donald Trump skal ha startet før det republikanske primærvalget, og det skal ha blitt finansiert av en styrtrik republikaner som ville stikke kjepper i hjulene for Trump.
AP170112 Innsamlingen av angivelig kompromitterende informasjon om Donald Trump skal ha startet før det republikanske primærvalget, og det skal ha blitt finansiert av en styrtrik republikaner som ville stikke kjepper i hjulene for Trump.
SA170111 - Trump mer enn antydet at amerikansk etterretning står bak lekkasjen om at russerne sitter på kompromitterende informasjon om ham.
FV170111 - Trump mer enn antydet at amerikansk etterretning står bak lekkasjen om at russerne sitter på kompromitterende informasjon om ham.
DN170111 Mappen som skal ha inneholdt kompromitterende opplysninger om Donald Trump, ble angivelig utarbeidet av en britisk eks-etterretningsoffiser, ifølge The Wall Street Journal.
DN170111 Sårbarhet for press, som for eksempel at en fremmed makt sitter på kompromitterende informasjon, spiller en stor rolle når tjenestepersoner, diplomater, offiserer eller andre vurderes for sikkerhetsklarering.
DN170111 Rapporten beskriver hvordan Russland har samarbeidet med Trump, samlet kompromitterende informasjon om Trumps seksuelle og økonomiske eskapader i Russland samt hackingen av det amerikanske valget.
DN170111 Amerikanske etterretningsmyndigheter mener Russland sitter på mengder med kompromitterende materiale om Donald Trump.
DN170111 Hacking er bare et virkemiddel for å samle kompromitterende materiale, som siden utnyttes for politisk påvirkning, sier han.
DN170111 Russerne skal ifølge en angivelig etterretningsrapport sitte på kompromitterende informasjon om påtroppende president Donald J.
DN170111 Rapporten beskriver hvordan Russland har samarbeidet med Trump, samlet kompromitterende informasjon om Trumps seksuelle og økonomiske eskapader i Russland, og hackingen av det amerikanske valget.
DB170111 SKAMMELIG : Sean Spice kommenterte nyheten om at Russland skal ha kompromitterende personlig informasjon om USAs kommende president Donald Trump.
DB170111 SJOKK-ANKLAGER : USAs påtroppende president Donald Trump kalte USAs egne etterretningstjenester for « skammelige » etter å ha anklaget dem for å lekke en sjokkrapport som hevder at Russland sitter på kompromitterende informasjon om Trump.
DB170111 Rapporten, som nettstedet BuzzFeed har publisert samtlige sider av, hevder at Trump har finansielle bindinger til Russland, og at Russland har kompromitterende informasjon om Trump av særdeles privat karakter.
DB170111 Jeg så og leste informasjonen, det er alt falske nyheter, sa Donald Trump da han holdt pressekonferanse etter at nyheten om at Russland skal ha kompromitterende personlig informasjon om USAs kommende president Donald Trump ble lekket.
DB170111 Flere medier, deriblant CNN, omtalte i natt et to sider langt sammendrag av det som skal være en 35 sider lang rapport om den angivelige ukjente og kompromitterende informasjonen om Trump.
DB170111 ( Dagbladet ) : USAs påtroppende president Donald Trump kalte USAs egne etterretningstjenester for « skammelige » etter å ha anklaget dem for å lekke en sjokkrapport som hevder at Russland sitter på kompromitterende informasjon om Trump.
DB170111 Ifølge CNN skal et to siders sammendrag, som var en del av et klassifisert dokument som ble presentert for president Barack Obama og påtroppende president Donald Trump i forrige uke, inneholde påstander om at russiske tjenestemenn hevder å ha kompromitterende personlig og finansiell informasjon om Trump.
DB170111 Jeg så og leste informasjonen, det er alt falske nyheter, sa Donald Trump da han holdt pressekonferanse onsdag kveld norsk tid etter at nyheten om at Russland skal ha kompromitterende personlig informasjon om USAs kommende president Donald Trump ble lekket.
DB170111 Jeg så og leste informasjonen, det er alt falske nyheter, sa Donald Trump da han holdt pressekonferanse etter at nyheten om at Russland skal ha kompromitterende personlig informasjon om USAs kommende president Donald Trump ble lekket.
DB170111 Flere medier, deriblant CNN, omtalte et to sider langt sammendrag av det som skal være en 35 sider lang rapport om den angivelige ukjente og kompromitterende informasjonen om Trump.
DB170111 FALSKe nyheter : Sean Spice kommenterte nyheten om at Russland skal ha kompromitterende personlig informasjon om USAs kommende president Donald Trump.
DB170111 Den kompromitterende informasjonen skal både være av finansiell og personlig art.
DB170111 ( Dagbladet ) : Nyheten om at Russland skal ha kompromitterende personlig informasjon om USAs kommende president Donald Trump, slo ned som et lynnedslag i natt.
DB170111 SKAMMELIG : Sean Spice kommenterte nyheten om at Russland skal ha kompromitterende personlig informasjon om USAs kommende president Donald Trump.
DB170111 President Vladimir Putins pressetalsmann Dmitrij Peskov, er talsmannen for å bruke det kompromitterende materialet som han ifølge dokumentene har skaffet for å bakvaske Trump utfordrer Hillary Clinton, mens Putins stabssjef og mangeårige venn Sergej Ivanov begynner å advare mot dette.
DB170111 Jeg så og leste informasjonen, det er alt falske nyheter, sa Donald Trump da han holdt pressekonferanse etter at nyheten om at Russland skal ha kompromitterende personlig informasjon om USAs kommende president Donald Trump ble lekket.
DB170111 De amerikanske etterretningsdokumentene som har vært overlevert både Donald Trump og Det hvite hus viser at Russland sitter på kompromitterende materiale som gjør at Russland kan drive utpressing mot påtroppende president Donald Trump.
DB170111 Jeg så og leste informasjonen, det er alt falske nyheter, sa Donald Trump da han holdt pressekonferanse etter at nyheten om at Russland skal ha kompromitterende personlig informasjon om USAs kommende president Donald Trump ble lekket.
DB170111 ¶ IKKE BEKREFTET : Ifølge flere amerikanske medier, skal Russland sitte på kompromitterende informasjon om Donald Trump.
DB170111 Jeg så og leste informasjonen, det er alt falske nyheter, sa Donald Trump da han holdt pressekonferanse etter at nyheten om at Russland skal ha kompromitterende personlig informasjon om USAs kommende president Donald Trump ble lekket.
DB170111 Ifølge CNN skal et to siders sammendrag, som var en del av et klassifisert dokument som ble presentert for president Barack Obama og påtroppende president Donald Trump i forrige uke, inneholde påstander om at russiske tjenestemenn hevder å ha kompromitterende personlig og finansiell informasjon om Trump.
DB170111 Det siste døgnet har spekulasjonene nådd et nytt nivå, etter at flere amerikanske medier skrev at Russland skal sitte på kompromitterende personlig informasjon om Trump.
DB170111 ¶ RUSSLAND-TRØBBEL : Ifølge CNN skal etterretningsrapporter vise at Russland har kompromitterende informasjon om Donald Trump.
DB170111 Ifølge dem skal et to siders sammendrag, som var en del av et klassifisert dokument som ble presentert for president Barack Obama og påtroppende president Donald Trump i forrige uke, inneholde påstander om at russiske tjenestemenn hevder å ha kompromitterende personlig og finansiell informasjon om Trump.
DB170111 CNN har fått bekreftet fra flere kilder at grunnen til at påstandene om russernes tilgang til kompromitterende opplysninger skal ha blitt inkludert i dokumentet som ble presentert for Obama og Trump, skal være at de ønsker å gjøre Trump oppmerksom på at slike påstander sirkulerer hos etterretningsbyråer.
DB170111 Kompromitterende informasjon ¶
BT170111 Russiske myndigheter benekter at landets etterretningstjeneste sitter på en kompromitterende video av Donald Trump.
BT170111 Påstanden om den kompromitterende videoen, som skal vise Trump sammen med flere prostituerte på et hotellrom i Moskva, er å finne i en rapport skrevet av en tidligere britisk etterretningsagent.
BT170111 Påstanden om den kompromitterende videoen er å finne i en privat etterretningsrapport, som skal ha blitt utarbeidet av en tidligere britisk etterretningsagent som opprinnelig ble hyret av republikanske motstandere av Trump.
BT170111 En talsmann for ledelsen i Russland benekter også at russisk etterretning er i besittelse av en kompromitterende video med Trump.
BT170111 - Kreml har ikke kompromitterende opplysninger om Trump.
AP170111 Russiske myndigheter benekter også at de sitter på kompromitterende informasjon om Trump, melder BBC.
AP170111 Derfor har de da også valgt å ikke gå videre med detaljene i påstandene om hva russerne har hatt av angivelige kompromitterende opplysninger om Trump.
AP170111 At en fremmed makt skal sitte på kompromitterende informasjon om USAs påtroppende president er ingen liten sak, mener derimot USA-ekspert og seniorforsker Svein Melby ved Institutt for forsvarsstudier i Oslo.
AP170111 - Det vil henge en mistanke over ham om at dette er noe han gjør fordi han vet at Putin sitter på kompromitterende informasjon om ham.
AP170111 Trump advarer mot « konsekvenser » etter at nyhetsnettstedet Buzzfeed - som han omtaler som en « sviktende haug med søppel » - tirsdag publiserte en uverifisert rapport som hevder at Russland sitter på kompromitterende informasjon om ham.
AP170111 Rapporten, som Trump skal ha fått en oppsummering av i forrige uke, hevder at Russland sitter på sensitiv og kompromitterende informasjon om ham etter et besøk til Moskva i 2013.
AP170111 Pressekonferansen, som ble kunngjort i forrige uke, blir holdt dagen etter at en rekke medier publiserte nyheten om at Trump skal ha fått beskjed fra amerikanske etterretningsorganisasjoner om at det finnes en ubekreftet rapport som hevder at russiske myndigheter sitter på sensitiv og kompromitterende informasjon om ham.
AP170111 Donald Trump bruker Twitter onsdag morgen amerikansk tid til å forsvare seg mot påstandene om at russerne har kompromitterende videoer av ham.
AP170111 Det var CNN som i 23-tiden tirsdag kunne avsløre at de fremste etterretningssjefene i USA i forrige uke har informert både Trump og Obama om det foreligger ubekreftede rapporter om at Russland har kompromitterende informasjon om Trump.
AP170111 - Trump mer enn antydet at amerikansk etterretning står bak lekkasjen om at russerne sitter på kompromitterende informasjon om ham.
AP170111 Trump advarer mot « konsekvenser » etter at nyhetsnettstedet Buzzfeed - som han omtaler som en « sviktende haug med søppel » - tirsdag publiserte en uverifisert rapport som hevder at Russland sitter på kompromitterende informasjon om ham.
AP170111 Rapporten, som Trump skal ha fått en oppsummering av i forrige uke, hevder at Russland sitter på sensitiv og kompromitterende informasjon om ham etter et besøk til Moskva i 2013.
AP170111 Pressekonferansen, som ble kunngjort i forrige uke, blir holdt dagen etter at en rekke medier publiserte nyheten om at Trump skal ha fått beskjed fra amerikanske etterretningsorganisasjoner om at det finnes en ubekreftet rapport som hevder at russiske myndigheter sitter på sensitiv og kompromitterende informasjon om ham.
AP170111 Trump advarer mot « konsekvenser » etter at nyhetsnettstedet Buzzfeed - som han omtaler som en « sviktende haug med søppel » - tirsdag publiserte en uverifisert rapport som hevder at Russland sitter på kompromitterende informasjon om ham.
AP170111 Rapporten, som Trump skal ha fått en oppsummering av i forrige uke, hevder at Russland sitter på sensitiv og kompromitterende informasjon om ham etter et besøk til Moskva i 2013.
AP170111 Pressekonferansen, som ble kunngjort i forrige uke, blir holdt dagen etter at en rekke medier publiserte nyheten om at Trump skal ha fått beskjed fra amerikanske etterretningsorganisasjoner om at det finnes en ubekreftet rapport som hevder at russiske myndigheter sitter på sensitiv og kompromitterende informasjon om ham.
AP170111 Donald Trump bruker Twitter onsdag morgen amerikansk tid til å forsvare seg mot påstandene om at russerne har kompromitterende videoer av ham.
AP170111 Det var CNN som i 23-tiden tirsdag kunne avsløre at de fremste etterretningssjefene i USA i forrige uke har informert både Trump og Obama om det foreligger ubekreftede rapporter om at Russland har kompromitterende informasjon om Trump.
AP170111 - Det vil henge en mistanke over ham om at dette er noe han gjør fordi han vet at Putin sitter på kompromitterende informasjon om ham.
AP170111 « Rapporter » laget av en tidligere britisk etterretningsagent, som helt siden oktober har versert blant politikere og journalister i Washington, hevder at russisk etterretning har kompromitterende opplysninger og videomateriale om Trump fra hans besøk i Russland.
AP170111 Store medier som Vedomosti, Moskovskaja Komsomolets, Rg.ru, Ria Novosti og Komsomolskaja Pravda linker til kildene, men de fleste lar i likhet med vestlige medier være å omtale detaljene i de såkalte « kompromitterende opplysningene ».
AP170111 - Kreml mener at spredningen av informasjon som hevder at russiske sikkerhetstjenester er i besittelse av kompromitterende materiale av USAs påtroppende president Donald Trump er et forsøk på å skade de bilaterale relasjonene, sa Putins pressetalsmann Dmitrij Peskov.
AP170111 Russiske myndigheter benekter også at de sitter på kompromitterende informasjon om Trump, melder BBC.
AP170111 Derfor har de da også valgt å ikke gå videre med detaljene i påstandene om hva russerne har hatt av angivelige kompromitterende opplysninger om Trump.
AP170111 At en fremmed makt skal sitte på kompromitterende informasjon om USAs påtroppende president er ingen liten sak, mener derimot USA-ekspert og seniorforsker Svein Melby ved Institutt for forsvarsstudier i Oslo.
AP170111 - Det vil henge en mistanke over ham om at dette er noe han gjør fordi han vet at Putin sitter på kompromitterende informasjon om ham.
SA170109 Amerikansk etterretning anklager Russland for å ha stått bak et omfattende cyberangrep for å påvirke valgutfallet i USA, blant annet ved å hacke seg inn i dataserverne til Demokratene og spre kompromitterende opplysninger via varslernettstedet WikiLeaks.
DB170109 Amerikansk etterretning anklager Russland for å ha stått bak et omfattende cyberangrep for å påvirke valgutfallet i USA, blant annet ved å hacke seg inn i dataserverne til Demokratene og spre kompromitterende opplysninger via varslernettstedet WikiLeaks.