AP171202 IKT er forkortelse for informasjons- og kommunikasjonsteknologi .
DN171103 Kina er i ferd med å ta igjen USA innenfor blant annet bilproduksjon, kommunikasjonsteknologi og utvikling av spesialutstyr.
SA171004 TA FORHOLDSREGLER : - Stadig flere bruker jobb-PC-er og telefoner, så det har aldri vært mer aktuelt å være bevisst på farene, mener universitetslektor Thomas Jelle ved Institutt for informasjonssikkerhet og kommunikasjonsteknologi på NTNU.
FV171004 TA FORHOLDSREGLER : - Stadig flere bruker jobb-PC-er og telefoner, så det har aldri vært mer aktuelt å være bevisst på farene, mener universitetslektor Thomas Jelle ved Institutt for informasjonssikkerhet og kommunikasjonsteknologi på NTNU.
BT171003 TA FORHOLDSREGLER : - Stadig flere bruker jobb-PC-er og telefoner, så det har aldri vært mer aktuelt å være bevisst på farene, mener universitetslektor Thomas Jelle ved Institutt for informasjonssikkerhet og kommunikasjonsteknologi på NTNU.
AP171003 TA FORHOLDSREGLER : - Stadig flere bruker jobb-PC-er og telefoner, så det har aldri vært mer aktuelt å være bevisst på farene, mener universitetslektor Thomas Jelle ved Institutt for informasjonssikkerhet og kommunikasjonsteknologi på NTNU.
DN170927 « Det høye nivået innenfor informasjon- og kommunikasjonsteknologi og et svært tilpasningsdyktig næringsliv er Norge godt plassert til å kapitalisere på den digitale transformasjonen », skriver WEF i rapporten.
DB170719 Også ved NTNU i Trondheim registreres stadig høyere opptaksgrenser innen fag som informasjons- og kommunikasjonsteknologi .
DB170612 Ny kommunikasjonsteknologi , avskaffelsen av redigeringsmonopolet og sosiale mediers gjennomslag har innskrenket politikkens pusterom til nesten ingen ting.
SA170503 - Spesielt fire ting, er svaret fra universitetslektor Thomas Jelle ved Institutt for informasjonssikkerhet og kommunikasjonsteknologi på NTNU.
AP170503 - Spesielt fire ting, er svaret fra universitetslektor Thomas Jelle ved Institutt for informasjonssikkerhet og kommunikasjonsteknologi på NTNU.
DA170425 Moderne kommunikasjonsteknologi i det nye bygget gjør at vi også kan samarbeide meget effektivt med kolleger og interessenter i andre deler av verden, sa Bernd Schrimpf, administrerende direktør i Wintershall Norge.
AA170420 Innen teknologifagene ser søkerne ut til å trekke til tilbud innenfor informasjons- og kommunikasjonsteknologi istedenfor de klassiske ingeniørløpene.
SA170419 TA FORHOLDSREGLER : - Stadig flere bruker jobb-PC-er og telefoner, så det har aldri vært mer aktuelt å være bevisst på farene, mener universitetslektor Thomas Jelle ved Institutt for informasjonssikkerhet og kommunikasjonsteknologi på NTNU.
SA170419 Stadig flere bruker jobb-PC-er og telefoner, så det har aldri vært mer aktuelt å være bevisst på farene, mener universitetslektor Thomas Jelle ved Institutt for informasjonssikkerhet og kommunikasjonsteknologi på NTNU.
FV170419 TA FORHOLDSREGLER : - Stadig flere bruker jobb-PC-er og telefoner, så det har aldri vært mer aktuelt å være bevisst på farene, mener universitetslektor Thomas Jelle ved Institutt for informasjonssikkerhet og kommunikasjonsteknologi på NTNU.
FV170419 Stadig flere bruker jobb-PC-er og telefoner, så det har aldri vært mer aktuelt å være bevisst på farene, mener universitetslektor Thomas Jelle ved Institutt for informasjonssikkerhet og kommunikasjonsteknologi på NTNU.
DN170419 Fem studenter på kommunikasjonsteknologi ved NTNU har utviklet Fantasy Paradise Hotel.
BT170419 TA FORHOLDSREGLER : - Stadig flere bruker jobb-PC-er og telefoner, så det har aldri vært mer aktuelt å være bevisst på farene, mener universitetslektor Thomas Jelle ved Institutt for informasjonssikkerhet og kommunikasjonsteknologi på NTNU.
BT170419 Stadig flere bruker jobb-PC-er og telefoner, så det har aldri vært mer aktuelt å være bevisst på farene, mener universitetslektor Thomas Jelle ved Institutt for informasjonssikkerhet og kommunikasjonsteknologi på NTNU.
BT170419 TA FORHOLDSREGLER : - Stadig flere bruker jobb-PC-er og telefoner, så det har aldri vært mer aktuelt å være bevisst på farene, mener universitetslektor Thomas Jelle ved Institutt for informasjonssikkerhet og kommunikasjonsteknologi på NTNU.
BT170419 Stadig flere bruker jobb-PC-er og telefoner, så det har aldri vært mer aktuelt å være bevisst på farene, mener universitetslektor Thomas Jelle ved Institutt for informasjonssikkerhet og kommunikasjonsteknologi på NTNU.
AP170419 TA FORHOLDSREGLER : - Stadig flere bruker jobb-PC-er og telefoner, så det har aldri vært mer aktuelt å være bevisst på farene, mener universitetslektor Thomas Jelle ved Institutt for informasjonssikkerhet og kommunikasjonsteknologi på NTNU.
AP170419 Stadig flere bruker jobb-PC-er og telefoner, så det har aldri vært mer aktuelt å være bevisst på farene, mener universitetslektor Thomas Jelle ved Institutt for informasjonssikkerhet og kommunikasjonsteknologi på NTNU.
FV170331 VANLIG : Ransomware er veldig vanlig og flere blir rammet av det skadelige virusprogrammet, forteller Stefan Axelsson som er førsteamanuensis ved institutt for informasjonssikkerhet og kommunikasjonsteknologi på NTNU.
FV170331 Han er førsteamanuensis ved institutt for informasjonssikkerhet og kommunikasjonsteknologi på NTNU.
SA170330 VANLIG : Ransomware er veldig vanlig og flere blir rammet av det skadelige virusprogrammet, forteller Stefan Axelsson som er førsteamanuensis ved institutt for informasjonssikkerhet og kommunikasjonsteknologi på NTNU.
SA170330 Han er førsteamanuensis ved institutt for informasjonssikkerhet og kommunikasjonsteknologi på NTNU.
BT170330 VANLIG : Ransomware er veldig vanlig og flere blir rammet av det skadelige virusprogrammet, forteller Stefan Axelsson som er førsteamanuensis ved institutt for informasjonssikkerhet og kommunikasjonsteknologi på NTNU.
BT170330 Han er førsteamanuensis ved institutt for informasjonssikkerhet og kommunikasjonsteknologi på NTNU.
AP170330 VANLIG : Ransomware er veldig vanlig og flere blir rammet av det skadelige virusprogrammet, forteller Stefan Axelsson som er førsteamanuensis ved institutt for informasjonssikkerhet og kommunikasjonsteknologi på NTNU.
AP170330 Han er førsteamanuensis ved institutt for informasjonssikkerhet og kommunikasjonsteknologi på NTNU.
AA170330 VANLIG : Ransomware er veldig vanlig og flere blir rammet av det skadelige virusprogrammet, forteller Stefan Axelsson som er førsteamanuensis ved institutt for informasjonssikkerhet og kommunikasjonsteknologi på NTNU.
AA170330 Han er førsteamanuensis ved institutt for informasjonssikkerhet og kommunikasjonsteknologi på NTNU.
AP170324 » I forrige artikkel i denne serien avsluttet jeg i en håpefull tone om utviklingen av muslimske samfunn med tanke på demografi, lese- og skriveferdigheter, kommunikasjonsteknologi og tilgang til et idémangfold.
DA170314 Tilpasset opplæring : Bruk av informasjons- og kommunikasjonsteknologi som en integrert del av læringen, vil gjøre det lettere for den enkelte lærer å gi nødvendig støtte og faglige utfordringer til enkeltelever.
DA170314 For dem er informasjons- og kommunikasjonsteknologi ( IKT ) og digitale verktøy en realitet og en del av samfunnet som de må forholde seg til.
AA170308 Jeg tror det er nødvendig at de som skal være ledere skjønner teknologien og ikke bare er dyktige som ledere, sier sivilingeniørstudenten inn kommunikasjonsteknologi .
AA170308 Hun studerer kommunikasjonsteknologi ved NTNU, og i sommer har hun fått jobb som utvikler i konsulentselskapet Knowit som driver med digitalisering.
AP170204 Det krever litt innsikt, men det er ikke avansert å få det til å se ut som om e-posten kommer fra en du kjenner og har tillit til, sier Nils Kalstad Svendsen, leder for NTNUs Institutt for informasjonssikkerhet og kommunikasjonsteknologi .
AP170204 - Det er ikke vanskelig å sende en e-post i en annens navn, og det er få som benytter systemer som gjør det mulig for mottager av en e-post å verifisere avsenderens identitet, sier Nils Kalstad Svendsen, leder for NTNUs Institutt for informasjonssikkerhet og kommunikasjonsteknologi .
AA170203 - Aktivitetsnivået er høyt og angrepene skjer på alle nivåer, sier instituttleder Nils Kalstad Svendsen, ved institutt for datasikkerhet og kommunikasjonsteknologi ved NTNU.
SA170201 Vi har fått personlig kommunikasjonsteknologi som gjør at vi kan ta inn hva som som helst hvor som helst.
AP160311 Kriminaliteten blir stadig mer internasjonal, og kriminelle tar i bruk stadig mer avansert kommunikasjonsteknologi .
AP160301 IKT betyr informasjons- og kommunikasjonsteknologi .
AP160224 Økt utbredelse av informasjons- og kommunikasjonsteknologi gir nye muligheter for digitale etterretningsoperasjoner.