NL171214 « Fishing for trash » av Jake Wood er et prosjekt som kobler Holt sammen med hele verden og egentlig hele vår moderne levemåte gjennom å fokusere på søppelet som driver i land i fjæra her.
NL171213 Vi har gjennomført pilot på trygghetstjenesten Tryggi, en app som kobler pårørende til den digitale trygghetsalarmen i helse og omsorgstjenesten i kommunen.
DB171213 Det må være noe slik de vil prøve å bevise, ettersom de kobler på vitenskapsmennene sine.
DB171213 Det må være noe slik de vil prøve å bevise, ettersom de kobler på vitenskapsmennene sine.
AP171213 EØS kobler Norge til EU.
DA171211 Tiltakspakke 3, som kobler Tilfart Konnerud ( øvre del ) rett på E134 har hun støttet fordi den tar det av trafikken som skal videre, rett til Nedre Eiker eller Oslo.
AA171211 « Når vi kobler stadig flere digitale enheter til nettet, øker sårbarhetene.
AA171211 Det er betegnelsen på nettverket av stadig flere identifiserbare, digitale gjenstander som er utstyrt med elektronikk, programvare og sensorer som kobler seg opp mot nettet og utveksler data.
VG171205 Varetektsfanger kan fritt ringe til sin advokat som igjen kobler samtalen videre til andre personer - uten at de to bryter rettslige forbud mot kommunikasjon.
DA171202 Da kobler man alltid lag fra Nord-Norge med klubber som har noenlunde nærhet til Gardermoen.
NL171130 Du kan også kjøpe FM-sendere som du kobler til mobiltelefonen din og sender til FM-radioen i bilen din.
DN171130 I klartekst betyr det at man kobler seg direkte til et annet internettknutepunkt enn internettleverandøren hjemme, gjennom en privat « tunnel ».
AP171130 Kobler man seg på som en vanlig bruker, får man ikke tilgang til blant annet Google, Wikipedia, Facebook eller Twitter.
DB171127 Han liker dårlig at Filmforbundet kobler Mammon-forhandlingene til framtidige løsninger for andre produksjoner.
DA171127 Hjernen kobler helt ut, det er deg, fiskene og den du dykker med, sier Vidar Oliver Øyestad Arnesen ( 23 ) fra Halden.
VG171126 Køhn liker dårlig at Filmforbundet kobler en enighet om Mammon sammen med fremtidige løsninger for andre produksjoner : ¶
AP171126 Her kobler mannskaper fra Hafslund og Nettpartner en midlertidig strømkabel til Forsvarsdepartementets bygning ved Akershus festning.
VG171125 - Når du får positive sekunderinger og hører du er med å kjemper om seieren er det noe annet som kobler inn, og du gir det du har, sier Klæbo til VG.
DB171125 Når du får positive sekunderinger underveis og du får høre at du kjemper om seieren, så er det noe annet som kobler inn.
DA171125 Når vi er ferdig skirennet kobler vi av, og så er det på igjen i morgen.
DA171125 Når du får positive sekunderinger underveis og du får høre at du kjemper om seieren, så er det noe annet som kobler inn.
AP171121 Ni av ti sier fraværet er redusert, og nesten alle kobler dette til fraværsgrensen.
VG171112 Les også : Nå kobler Putin et OL-nei til sitt eget presidentvalg ¶
VG171109 - Folk reagerer på at man kobler navnet til en folkevalgt politiker mot ordet nazi.
AP171109 - Folk reagerer på at man kobler navnet til en folkevalgt politiker mot ordet nazi.
AA171109 - Folk reagerer på at man kobler navnet til en folkevalgt politiker mot ordet nazi.
VG171107 Les også : Nå kobler Putin et OL-nei til sitt eget presidentvalg ¶
BT171107 Heller ikke de store europeiske landene kobler disse virksomhetene.
DB171105 Jeg kobler min egen opplevelse av turen til to ting.
AA171105 Men om vi kobler på hjertet, og høyre hjernehalvdel for å utforske hva som gir et godt liv, kan det vise seg at det faktisk blir en spennende reise å oppleve mangfoldet av mennesker i blomstring !
VG171104 Dette er et mål vi bruker i mye av forskningen vår, og som ofte forklarer forskjeller mellom folk som opplever at sex er en del av forpliktende parforhold og de som ikke kobler sex så sterkt til parforhold og kjærlighet.
DB171103 Det er noe med det å være en danser som kobler deg til din fysiske kropp.
AP171102 I det øyeblikk man kobler på innvandringsdiskusjonen, blir det mye støy og konflikt.
VG171101 Hun kobler forsvinningene til dobbeltdrap i Bergen og Gert Raftos forsvinning.
DB171101 Ifølge lokalavisa Øyene skal flere naboer i nærheten av ferjekaia, som kobler tettstedet Tenvik med Håøya, fått nabovarsel fra produksjonen.
DN171031 Dersom man kobler telefonen via denne adapteren, er det mulig at samtalen kan høres av andre.
DB171031 De tilbyr kjøretjenester gjennom en mobilapplikasjon, som kobler passasjerer med sjåfører.
AA171031 Dersom man kobler telefonen via denne adapteren, er det mulig at samtalen kan høres av andre.
VG171030 Bjørklund kobler både avgangen til Børre Rognlien ( tidligere idrettspresident ) og Inge Andersen ( tidligere generalsekretær ) til det mislykkede forsøket på å få et OL til Oslo i 2022.
DN171030 Rådgiverens innrømmelse representerer det mest eksplisitte beviset som kobler sammen Trumps kampanje og den russiske regjerings innblanding i fjorårets presidentvalg, skriver The New York Times.
DB171030 - Det er forbudt å snakke med telefonen til øret når man kjører bil, og derfor kobler mange telefonen via bluetooth til bilens radiosystem.
AA171030 Dersom man kobler telefonen via denne adapteren, er det mulig at samtalen kan høres av andre over FM-nettet.
DB171027 De tre kvinnene er kritiske til at Storhaug kobler terrortiltakene med islam.
AP171026 Sjefer som ikke gir deg jobb om du ikke blir med på rommet, ledere som kobler interessante muligheter og seksuelle tjenester i mer eller mindre subtile invitasjoner.
VG171023 The Telegraph kobler raskt Burnley-manager Sean Dyche som erstatter for Everton.
VG171021 | Nå kobler Putin et OL-nei til sitt eget presidentvalg ¶
VG171018 | Brækhus svarer på kritikken : - Jeg kobler alt ut ¶
VG171018 Jeg kobler alt ut, og folk glemmer at jeg er en fighter i alt jeg gjør.
VG171018 - Leser du det ikke, eller får du det med deg - og så kobler det ut ?
VG171018 - Jeg leser alt, og så kobler jeg det ut.
AP171012 Når nesten alle andre kobler seg på, blir det vanskelig å være blant dem som aller helst lever livet sitt som før, i fred for skjermer og dingser.
AP171004 Gjennom den kommende områdesatsingen kobler vi på hele det kommunale apparatet og tar i bruk alle virkemidler vi har.
DA170929 Politiet kobler de to til lørdagens planlagte nazidemonstrasjon i Göteborg.
DB170926 - Man har et program og man har et navn, og så kobler man de to sammen og så har en mening om det, i stedet for å virkelig se personen bak det.
AP170926 Han står også bak nettstedet Victoria Milan, som kobler gifte menn og kvinner som ønsker et sidesprang.
AP170921 En utfordring når vi kobler store datasett, er jo at vi kan få spesielle kombinasjoner av variabler, der vi ender opp med svært få personer i en gruppe.
SA170920 I Cape Town er det vanlig at boligene kobler sammen inne- og uterom.
DB170920 De tilbyr kjøretjenester gjennom en mobilapplikasjon, som kobler passasjerer med sjåfører.
BT170920 I Cape Town er det vanlig at boligene kobler sammen inne- og uterom.
AP170920 I Cape Town er det vanlig at boligene kobler sammen inne- og uterom.
AP170919 Når NRK nå kobler seg fra våre høyst livskraftige radioer, skjer dette i et overveldende omfang.
AP170919 Min høyst oppegående FM-radio kobler de seg fra, uten at jeg som pårørende er blitt kontaktet om saken.
AP170919 september kobler NRK seg fra min høyst oppegående FM-radio - uten at jeg som pårørende er blitt kontaktet om saken.
DB170914 - Når noe traumatisk skjer, kobler hjernen din seg helt ut fordi den ikke klarer å håndtere det.
DN170913 Avtalen mellom Norwegian og Easyjet er del av Easyjets nye konsept « Worldwide by Easyjet », som kobler sammen Easyjet, Norwegian og Westjet.
SA170912 - Kobler mystiske e-poster til Edvartsen ¶
SA170912 - Kobler mystiske eposter til Edvartsen ¶
AP170912 - Kobler mystiske e-poster til Edvartsen ¶
DN170911 Derfor viser Google shoppingannonser som kobler våre brukere med tusenvis av store og små annonsører, på måter som er nyttige for begge.
DB170907 Det eneste Gabrielsen vil si om at hans nærmeste medarbeider kobler Høyres velgere til historiens verste massemordere er at Høyres påpekninger av at det LO påstår om sykelønn bare er tull og tøys « har vært langt mer planmessige og ødeleggende for en anstendig valgkamp, enn en uheldig utblåsing som raskt ble slettet ».
AP170907 Og bare dager før stortingsvalget kobler Solberg grepet om velgerne. 46 prosent foretrekker nå Solberg som regjeringssjef, mot 42 prosent for Støre.
DB170904 ettersom den kobler sammen to statistikker som måler vesentlig ulike ting.
AA170903 NMK beskriver seg som en lærings- og innovasjonsarena som kobler næringsliv og akademia.
DB170902 De kobler sammen distriktene med byene, nord med sør, og hytta med hjemmet, sier Roland.
DB170830 Kvam kobler sysselsettingsdebatten elegant over på norsk oljeavhengighet og grønne jobber.
AP170830 - Det at man kobler på det etniske perspektivet hver gang det er snakk om likestilling, er en klar svekkelse av forståelsen for at vi har en rekke store strukturelle likestillingsspørsmål vi må gjøre noe med i Norge, sier Lindstad.
AP170828 Hva skal egentlig til for at vi glemmer verden rundt oss et øyeblikk, kobler av og bare er i våre fysiske omgivelser ?
AP170828 Hva skal egentlig til for at vi kobler helt av, og tillater oss å være tilstede i en kortvarig, fysisk opplevelse ? 3rd-party-bio ¶
AP170828 Hva skal egentlig til for at vi kobler helt av, og tillater oss å være tilstede i en kortvarig, fysisk opplevelse ?
NL170824 Klokka er to på seks når jeg kobler opp statskanalen.
DA170824 Ambulansefolkene kobler ham til hjertestarter.
DB170823 Det er noe med det å være en danser som kobler deg til din fysiske kropp.
VG170819 Så langt er det ikke kommet noen konkrete detaljer fra politiets etterforskning som kobler de tolv mistenkte mennene - som enten er drept, arrestert eller etterlyst - til IS.
DA170812 Hvorfor kobler du dette til kvinners ytringsfrihet ?
DN170806 - Hvordan kobler du av i sommer ?
DB170805 Finansavisen : - Vi kobler småsparere med lønnsomme vekstselskaperog gir inntil 15 prosent avkastning, sier gründer og daglig leder Geir Atle Bore i FundingPartner til Finansavisen.
DN170801 Google tester ut en løsning som kobler kredittkortbruk til brukernes nett- og posisjonslogger.
DN170801 Google tester nå ut en løsning som kobler kortbetalinger til brukernes posisjon for å måle effektiviteten av digitale markedskampanjer.
DN170725 Jeg kobler av fra nyhetsstrømmen.
DN170725 - Hvordan kobler du av i sommer ?
DN170721 - Det tror jeg må være at jeg er for mye « på » og for sjeldent kobler av.
AP170721 - Slik jeg ser det, kobler kronikken svakheter ved demokratiet til allmenn stemmerett.
DN170720 Hvordan kobler du av i sommer ?
DB170720 Cyclingnews.com skriver at Aru-signeringen trolig vil føre til at Martin blir i Quick Step, men kobler samtidig Alessandro De Marchi - BMCs offensive italiener - til mannskapet.
AA170713 Den nye rundkjøringa som kobler sammen Industriveien og Heggstadmoen er allerede tatt i bruk.
SA170712 | Fransk storavis kobler Kristoff til nytt lag : - På tide å prøve noe nytt, mener Kaggestad ¶
FV170712 | Fransk storavis kobler Kristoff til nytt lag : - På tide å prøve noe nytt, mener Kaggestad ¶
BT170712 | Fransk storavis kobler Kristoff til nytt lag : - På tide å prøve noe nytt, mener Kaggestad ¶
AP170712 | Fransk storavis kobler Kristoff til nytt lag : - På tide å prøve noe nytt, mener Kaggestad ¶
AA170712 | Fransk storavis kobler Kristoff til nytt lag : - På tide å prøve noe nytt, mener Kaggestad ¶
AA170708 Derfor innkasserer Erna Solberg seieren litt for tidlig når hun kobler tallene og mener at fraværsregelen har virket slik den skulle.
VG170704 I et intervju med TV 2 uttalte Berge nylig følgende om ryktene som kobler ham til Arsenal.
DN170624 Vel hjemme igjen kobler høyttaleren seg automatisk til hjemmenettverket igjen.
DA170624 Frp-statsråd og partileder Siv Jensen forsvarer at Frp kobler bilbrannen til en « hodeløs innvandringspolitikk » - med Ap i spissen.
DA170624 Frp-statsråd og partileder Siv Jensen forsvarer at Frp kobler bilbrannen til en « hodeløs innvandringspolitikk » - med Ap i spissen.
AP170624 Jensen forsvarer at partiet kobler bilbrannene til innvandringspolitikk.
DB170623 Storfamilien spiller inn, kulturen din spiller inn, enkelte kobler det mot religion.
DB170621 Kobler inn Kripos etter dommerangrep på Kongsvinger ¶
AP170621 Det gjør vi på arrangementsdrift og næringsrettede tiltak som vi kobler kunstnere eller andre fagfolk til, sier Rosseland.
AP170621 De to driverne har ideer om alt fra delingsøkonomi til reklametricks og tar initiativer som kobler kunstnere til næringsvirksomhet, samler fagfolk til individuell og felles nytte og har mange planer for fremtiden.
AP170621 De to kobler folk sammen og skaper næring, kanskje med ny teknikk som utvikles på huset.
DN170617 Glem alt om spillkonsoller du kobler til TV-en.
AP170616 Soppnettverket kobler plantene sammen, og da er det nyttig for planten å kunne skille mellom slekt og fremmed.
AP170616 Soppnettverket kobler plantene sammen, og da er det nyttig for planten å kunne skille mellom slekt og fremmed.
DB170611 - Da er det deilig å drive med noe annet som krever din konsentrasjon og at du kobler ut alt annet for en stakket stund.
VG170607 - De tar de klassiske standpunktene fra hvert sitt parti, hvor konservative May snakker om viktigheten av sikkerhetstjenesten og grensekontroll, mens den venstrevridde Corbyn kobler terroren til utenrikspolitikk, og Storbritannias involvering i kriger.
DA170606 Han kobler seg til Vålerenga ganske kjapt, men er ikke spilleklar før 21. juli på grunn av overgangsreglene.
AP170606 I bilen har de også funnet en bag, som de kobler til bomben.
DN170603 Det bidrar ikke til nye kilder til informasjon, men bare kobler data sammen på en ny måte, sier sjef for Datatilsynet, Bjørn Erik Thon.
AA170603 Det bidrar ikke til nye kilder til informasjon, men bare kobler data sammen på en ny måte, sier sjef for Datatilsynet, Bjørn Erik Thon. ( ©NTB ) ¶
AA170602 - Dette kommer til å være Kunsthallens profil de nærmeste årene og noe vi kobler både mot Tråante, det at vi bor i et sørsamisk område, og det finnes gode muligheter for samarbeid med NTNU som har mye kunnskap om disse emnene, sier Holmberg og tilføyer at klimaproblematikk er noe som i stor grad uttrykkes i kunsten over hele verden i dag.
DN170530 Bomben som drepte 22 mennesker etter en Ariana Grande-konsert, gikk av i området som kobler Manchester Arena sammen med jernbanestasjonen Victoria.
DB170527 Slik kobler hun av utenfor idrettsbanen ¶
AA170526 FNs Libya-utsending Martin Kobler ber i en appell partene om å stanse kampene.
VG170525 Kilder The Guardian har snakket med kobler også 22-åringen til et gjengmiljø i det sørlige Manchester.
DB170520 ( NTB ) ¶ Kobler inn Kripos etter dommerangrep på Kongsvinger ¶
NL170519 Kral - saken, som vi har gitt bred omtale, forteller en hjerteskjærende historie om konsekvensene når sykehuset ikke gjør jobben og kobler inn Helsetilsynet.
AA170519 FN-utsending Martin Kobler slo tidligere fredag alarm etter angrepet, som skjedde på Brak al-Shati-basen dagen før.
AA170519 - Jeg er opprørt over rapportene om betydelige antall drepte og sårede, inkludert sivile, samt rapporter om utenomrettslige henrettelser som kan ha funnet sted, sier Kobler i en uttalelse.
VG170518 - Vi kobler automatisk inn Lotteritilsynet dersom vi blir gjort kjent med mistenkelige forhold rundt norske kamper.
AA170518 Han vil ikke kommentere hva som er årsaken til at politiet kobler Bhatti til våpenfunnet som ble gjort lørdag.
DN170515 - De som må være ekstra påpasselige er de som har virksomhet i flere land eller kobler seg til systemer i andre regioner.
DB170515 Men før du eventuelt kobler til en harddisk med sikkerhetskopi, bør du sørge for at uhumskhetene er borte fra PC-en.
VG170514 Britiske medier kobler Liverpool spesielt til to mulige signeringer denne sommeren : Southampton-midtstopper Virgil van Dijk og RB Leipzigs Naby Sarr.
SA170511 Vi har allerede lansert elektroniske priser som gjør at vi kobler oss direkte på nettbutikken.
DA170511 Mars 2017 : Comey bekrefter for første gang at FBI etterforsker Russlands innblanding i valget, og med det kobler personer i Trump-kampanjen med den russiske regjeringen.
AP170511 Alt dette henger sammen med regelen som kobler lønnsveksten til oppreguleringen av løpende pensjoner i folketrygden.
AA170511 - Politiet N-Trøndelag ( @politiNTrondops ) May 11, 2017 ¶ | Kobler storkommune til bru over Trondheimsfjorden ¶
VG170510 Mars 2017 : Comey bekrefter for første gang at FBI etterforsker Russlands innblanding i valget, og med det kobler personer i Trump-kampanjen med den russiske regjeringen.
DN170510 Nå forklarer Midtbø hvordan selvsikringssystemet fungerer og kobler tauet fra varselseilet i bunnen av klatreveggen.
VG170509 Mars 2017 : Comey bekrefter for første gang at FBI etterforsker Russlands innblanding i valget, og med det kobler personer i Trump-kampanjen med den russiske regjeringen.
BT170507 Den andre bølgen handlet om digitale plattformer som kobler kjøper og selger, populært kalt delingsøkonomi.
AP170505 Uber tilbyr en app som kobler tilgjengelige sjåfører med passasjerer.
DB170504 Valgforsker Johannes Bergh ved Institutt for samfunnsforskning sier at det ikke er sikkert at folk kobler den jobben statsministeren gjør direkte opp mot valget.
DB170504 - Vi har blitt kjent med Leif Einar Lothe som en veldig bra kar, og når vi kobler en bra kar med stor interesse for øl med den kunnskapen og erfaringen vi har med ølbrygging, så har vi stor tro på at det kommer til å bli et veldig godt produkt, sier Karlsen.
VG170503 Jo flere enheter du kobler til, jo mer avansert kan det bli.
VG170503 Jo flere enheter du kobler til ruteren på en gang, desto større er sjansen for forsinkelser i den andre enden.
DB170503 Han sier imidlertid han kan ha hørt om navnet Thorud - som var Cappelens tidligere navn - da han jobbet på narkotika på 80- og 90-tallet, men at han ikke kobler dette til Cappelen.
DA170503 - Der kobler vi også inn vann og avløp, så det hele henger sammen.
DB170427 Nordområdesatsingen handler om en mye mer aktiv havsatsning hvor vi henter kompetansen fra kystfiskerne, industrien, forskningsmiljøene og våre ledende fagmyndigheter, og kobler forskning med utforskningen av nye arter og organismer som verden kommer til å trenge.
AP170427 Rome ser etter hvert noen likhetstrekk som kobler sakene sammen, og overfallene fremstår som hevnaksjoner mot dømte voldsmenn ( og - kvinner ), mens Noah Jake blir distrahert av brorens pågående aktiviteter som gjengmedlem.
DA170426 Følg Dagsavisen på Facebook og Twitter ! Kobler inn islamfrykt ¶
AP170426 Vi har allerede lansert elektroniske priser som gjør at vi kobler oss direkte på nettbutikken.
DB170422 Det siste vi ser før skjermen går i svart, er på Hannah i det babyen hennes kobler seg på puppen etter en uke med ammetrøbbel.
DA170421 Men ingen som kobler kunstnere og publikum direkte, sier Steinum.
DA170421 Fra før fins det apper som kobler sammen gallerier.
DA170421 | Kobler kunstnere og publikum ¶
SA170420 Klimakur 2020 foreslår derfor at gassmarkedet reduseres ved at veksthusbransjen kobler seg vekk fra gassrøret og går over til flisfyring.
DB170417 Når alt er gjort, kobler du en nettverkskabel fra WAN/Internet-porten på den nye ruteren til en ledig LAN-port i det rutermodemet.
DB170417 Første gang du kobler deg opp, vil du i nesten alle tilfeller bli møtt med en veiviser som tar deg gjennom installasjonen steg for steg.
DB170417 Da kobler du bare den nye ruteren til nettverksporten i kabelmodemet.
VG170415 Det er minnet av de sangene fra ungdomsårene som får ham til å huske hvorfor han ville bli god i fotball og som kobler ham på det sinnet han følte over morens blytunge ansvar og farens altfor tidlige bortgang.
VG170415 Hun forklarer at den verdensomspennende jihadist-bevegelsen ofte kobler seg på lokale konflikter og appellerer til de som deltar i konfliktene.
DN170410 Biskop Ann-Helen Fjeldstad Jusnes kjemper mot gamle holdninger på jobb, og kobler av med å kjøpe gamle ting på fritiden.
DN170409 Biskop Ann-Helen Fjeldstad Jusnes kjemper mot gamle holdninger på jobb, og kobler av med å kjøpe gamle ting på fritiden.
DB170403 Men i det øyeblikket du kobler på en Ikea gateway, vil den kommunisere med mobilappen Trådfri over Wi-fi.
BT170403 Så snart hele livet er koblet på internett, er det fare for at noen kobler seg på.
DN170329 DeX er en dokkingstasjon som kobler en telefon til mus, tastatur og ekstern skjerm.
VG170328 Da kobler hjernen helt av, og kroppen hviler med dumskap.
SA170328 Kobler om ¶
DB170327 Surf sikkert med VPN ¶ Kobler du deg til med VPN, vil det nemlig lages en kryptert « tunnel » mellom deg og VPN-serveren, slik at andre koblet til samme nettverk ikke kan snappe opp trafikken.
DB170327 Det vil appen huske, slik at den da ikke aktiverer VPN neste gang du kobler deg på samme nettverk.
DB170327 Den ligger bare i bakgrunnen og følger med på hvilke nettverk du er koblet til, og så snart du kobler deg til et ukjent nettverk, åpner appen en VPN-oppkobling for å sikre deg.
DB170327 Kobler deg til automatisk ¶
DA170326 - Jassbox kobler det beste av klassisk norsk jazz, ny norsk jazz, hip hop og elektronisk musikk.
SA170323 Politiet i London kobler angrepet der minst fem personer er drept til islamistisk terror og tror angriperen var inspirert av internasjonal terror.
AP170323 I sine forklaringer i Oslo tingrett kobler to av de dømte virksomheten i Trysil opp mot spansk og russisk mafia.
AA170323 Politiet i London kobler angrepet der minst fem personer er drept til islamistisk terror og tror angriperen var inspirert av internasjonal terror.
VG170322 Den kobler også inn drømmeaktige sluttsekvenser som forvirrer mer enn det oppklarer.
DB170322 ¶ OMSTRIDTE KONTAKTER : Donald Trumps tidliger valgkampsjef, her fotografert mellom Trump og datteren Ivanka Trump, måtte gå på grunn av sin kontakt med Ukrainas tidligere og svært russiskvennlige president Janukovitsj Nye opplysninger kobler ham nå enda tettere til russiske interesser.
SA170320 - Noen kobler til at jeg selv har opplevd seksuelle overgrep. Én skrev noe sånt : « Det kan virke som om du er den krenkede her.
DB170319 Samtidig kobler Sverigedemokraterna innvandring og flyktningsstrøm direkte med problemer og uro.
AP170319 Og se her : Her skal det komme jernbane som kobler fabrikken til eksisterende linjer.
DN170315 Japanske Fujitsu kobler nå kuer på internett.
DB170315 Kobler stjerne til vannet ¶
DN170310 I helgen kobler han av med Holmenkoll-hopp.
DN170310 Kort fortalt innebærer metoden visualisering ved at man kobler det man skal huske, for eksempel tall eller nøkkelord i en tale, til konkrete ting på en mental tur.
BT170310 Å forsere barnets naturlige interesse for hva som skjuler seg bak bokstavene og hvordan man kobler lyd til rett tegn kan gjøre at man oppnår en tidligere automatisering og « kodeknekking », men hvilken verdi har det for senere læring, om lesing forbindes med tvang og påbud ?
AA170310 Du kobler til hageslangen og så skal snøen dale ned i hagen.
DA170309 Den hadde større plass i ungdommen, så ble den et sidespor, og i dag er den et frirom, der jeg kobler fra noen andre sider av engasjementet mitt, sier Stålsett.
DB170308 Klassisk betinging innebærer i dette tilfellet at hvis man kobler barneliknende dukker med seksuell tilfredsstillelse, så øker sjansen for at man reagerer ubevisst med seksuell opphisselse neste gang man ser en slik dukke.
AP170308 Joggeskoene Dmitrij Medvedev bestilte fra sin Gmail-konto er ett av flere spor som kobler ham til « veldedighetsstiftelser » som eier luksuseiendommene hvor statsministeren boltrer seg. 8,3 millioner russere har siste uke sett en oppsiktsvekkende video på YouTube og andre sosiale medier.
AP170308 Medvedev står ikke selv som eier, og ingenting kobler ham formelt til eiendommene.
AP170308 Joggeskoene Dmitrij Medvedev bestilte fra sin Gmail-konto er ett av flere spor som kobler ham til « veldedighetsstiftelser » som eier luksuseiendommene hvor statsministeren boltrer seg. 8,3 millioner russere har siste uke sett en oppsiktsvekkende video på YouTube og andre sosiale medier.
AA170308 Vitne kobler dem til drapet ¶
DN170307 Man kobler til en tv, dekoder eller receiver med optisk kabel, ellers er Playbase like trådløs som de andre Sonos-produktene og kan selvsagt brukes som multiromshøyttaler.
AP170307 Kobler helt av ¶
DB170304 Ha gjerne sikkerhetskopi både i nettskyen og på en fysisk harddisk som du kobler fra PC-en når du har foretatt sikkerhetskopien.
DB170303 Det handler om folk ! », skriver partiet, og kobler det opp mot regjeringens ulvepolitikk.
DB170302 Du setter bare TV-en der du vil ha den, kobler den til det trådløse nettet i huset, og starter YouTube-appen via den eneste fjernkontrollen du trenger.
DA170302 Kobler på oksygen til han som har så kraftig KOLS at han strever med å få puste.
DA170302 Mange kulturer kobler mellom det den gravide ser, og hvordan barnet blir.
AA170301 Når man rører telefonen i hvilemodus, hender det at den kobler seg opp mot nettet.
AA170301 - Som dere vet kobler telefonen seg automatisk opp mot internett for å laste ned programmer og ligende.
AA170301 Et sentralt vitne, som kobler den siktede 44-åringen til en massakre 14. april 1994, sier nå at han har forklart seg uriktig.
VG170228 Det bør forøvrig også nevnes at tastaturet ikke har noe eget batteri, men forsynes med strøm rett fra nettbrettet når du kobler dem sammen.
VG170228 Tau er et protein som hører hjemme i hjernen, forteller Tormod Fladby : Det støtter opp reisverket rundt nevronene, en type hjerneceller, og hjelper til i transporten av næringsstoffer fra nevronene til synapsene, der de kobler til andre nevroner og sender og mottar signaler.
AA170227 Kjøpesenteret vil få en ny del med tre etasjer og parkeringskjeller, med to bruer som kobler den sammen med den gamle delen, skriver Bladet.
VG170223 Flertallet kom fra muslimske land, skriver de og kobler innvandringen til sosial uro, opptøyer og kriminalitet.
AP170223 Flertallet kom fra muslimske land, skriver de og kobler innvandringen til sosial uro, opptøyer og kriminalitet.
AA170223 Flertallet kom fra muslimske land, skriver de og kobler innvandringen til sosial uro, opptøyer og kriminalitet.
SA170221 På biler med batteri i motorrommet kobler du til strøm på polene.
SA170221 Når du kobler av ledningene fra polene er det viktig å begynne med minuspolen.
SA170221 Du kobler strøm på batteripolskoen.
SA170221 - Vi kobler til strøm på nyere biler for at de ikke skal miste strømmen og for å unngå at viktig informasjon går tapt.
FV170221 På biler med batteri i motorrommet kobler du til strøm på polene.
FV170221 Når du kobler av ledningene fra polene er det viktig å begynne med minuspolen.
FV170221 Du kobler strøm på batteripolskoen.
FV170221 - Vi kobler til strøm på nyere biler for at de ikke skal miste strømmen og for å unngå at viktig informasjon går tapt.
DB170221 Jeg tror vi gjør mest når vi kobler klimaarbeid med de andre miljøproblemene.
DB170221 Men for å spare litt tid kan du endre dette, slik at alle dingsene dine kobler seg opp automatisk.
DB170221 Da vil alle enhetene dine tro at de kobler seg opp mot det gamle trådløse nettverket du hadde, og de kommer rett på nett.
DB170221 Da skjer akkurat det samme : Enhetene tror at de har kommet på hjemmenettverket ditt, og alt kobler seg til sømløst.
BT170221 På biler med batteri i motorrommet kobler du til strøm på polene.
BT170221 Når du kobler av ledningene fra polene er det viktig å begynne med minuspolen.
BT170221 Du kobler strøm på batteripolskoen.
BT170221 - Vi kobler til strøm på nyere biler for at de ikke skal miste strømmen og for å unngå at viktig informasjon går tapt.
AP170221 På biler med batteri i motorrommet kobler du til strøm på polene.
AP170221 Når du kobler av ledningene fra polene er det viktig å begynne med minuspolen.
AP170221 Du kobler strøm på batteripolskoen.
AP170221 - Vi kobler til strøm på nyere biler for at de ikke skal miste strømmen og for å unngå at viktig informasjon går tapt.
DB170218 Dette er et oppladbart sitteunderlag, hvor du kobler et batteri til sitteunderlaget.
DB170217 Det er hva du selv kobler den til som er avgjørende.
DA170216 Flertallet øker til 88 hvis vi kobler på Rødt og Miljøpartiet De Grønne.
AP170214 Telefonene kobler seg på.
DB170211 Verdt å merke seg er imidlertid at Spotify-støtte krever at man er premium-abonnement, og det holder heller ikke at den som styrer showet har det - alle som kobler seg på her må være betalende Spotify-brukere.
AP170210 Kallenavnene kobler medlemmene i nettverket hans til omfattende mengder sms'er og telefonovervåking der det avtales innsmugling, lagring og omsetning av tonnevis med hasj.
SA170208 Uber er et nettverksselskap som kobler passasjerer og sjåfører.
SA170207 I sosiale medier, aviser, tv, filmer og reklame spys det ut innslag på innslag som kobler halvnaken/naken kvinnekropp i seksualiserte positurer for å selge en vare.
AA170206 - Vi jobber mye med å finne ut hva som virker, og her kobler vi blant annet på forskningsmiljøene, sier hun.
DB170205 Jeg har ikke sett noe data på at jenter selges til utlendinger i India, men det overrasker meg ikke at menn som ønsker unge jenter, og er villig til å betale for det, kobler seg på fattigdom, forteller Øie.
AA170203 Den britiske ministeren tok også opp saker som kobler Russland til dataangrep mot Tysklands nasjonalforsamling og advarte mot mulig påvirkning av valget i Tyskland senere i år.
SA170201 Det betyr at Russland kobler visumavslaget til SVs Solhjell og Venstres Skei Grande til det som skjedde da Russlands visestatsminister uventet dukket opp på på flyplassen i Longyearbyen på Svalbard i april 2015.
SA170201 Det betyr at Russland kobler visumavslaget til SVs Solhjell og Venstres Skei Grande til det som skjedde da Russlands visestatsminister uventet dukket opp på på flyplassen i Longyearbyen på Svalbard i april 2015.
AP170201 Det betyr at Russland kobler visumavslaget til SVs Solhjell og Venstres Skei Grande til det som skjedde da Russlands visestatsminister uventet dukket opp på på flyplassen i Longyearbyen på Svalbard i april 2015.
AP170201 Det betyr at Russland kobler visumavslaget til SVs Solhjell og Venstres Skei Grande til det som skjedde da Russlands visestatsminister uventet dukket opp på på flyplassen i Longyearbyen på Svalbard i april 2015.
AP170201 Det betyr at russiske myndigheter kobler visumavslaget til SVs Solhjell og Venstres Skei Grande til en gammel og vanskelig sak i forholdet mellom Russland og Norge.
AP170201 Det betyr at Russland kobler visumavslaget til SVs Solhjell og Venstres Skei Grande til det som skjedde da Russlands visestatsminister uventet dukket opp på på flyplassen i Longyearbyen på Svalbard i april 2015.
AP170131 Enkelte vestlige medier kobler arrestasjonene til den store hackerskandalen i USA.
DB170128 Her kobler du til en helt vanlig todelt høyre/venstre RCA-kabel, som du for eksempel kan koble til stereoanlegget - eller i vårt tilfelle : En Bose Soundtouch 20 III.
DB170127 Alternativt hender det seg at du kan få oppdateringen tidligere om du kobler telefonen til PC-en og bruker PC-programvaren som ofte følger med telefonen.
SA170126 - Jeg kobler automatisk prøven med kjøpet jeg gjorde 3. september på apoteket, forklarte han til dommerne, og kjempet for første gang mot sin egen gråt på Ullevaal.
FV170126 - Jeg kobler automatisk prøven med kjøpet jeg gjorde 3. september på apoteket, forklarte han til dommerne, og kjempet for første gang mot sin egen gråt på Ullevaal.
BT170126 - Jeg kobler automatisk prøven med kjøpet jeg gjorde 3. september på apoteket, forklarte han til dommerne, og kjempet for første gang mot sin egen gråt på Ullevaal.
AP170126 - Jeg kobler automatisk prøven med kjøpet jeg gjorde 3. september på apoteket, forklarte han til dommerne, og kjempet for første gang mot sin egen gråt på Ullevaal.
DN170124 Dette er en form for datatunnel som gjør at brukerne kobler seg opp via utlandet.
DB170124 Ny statistikk kobler barneverns- og utdanningsdata.
AP170122 Planleggingen av « Hoffsdiagonalen », en veiforbindelse under jernbanelinjen på Skøyen, som kobler seg på E18, har også vært diskutert.
BT170121 De kobler av og de kobler ut.
BT170121 De kobler av og de kobler ut.
DB170119 Slik kobler du gamle mobiler eller nettbrett til den gamle radioen ¶
AP170117 Ifølge ham er det ikke er noen beviser som kobler sprekkdannelsen til klimaforandringer, men han sier at utviklingen passer inn i det overordnede bildet av økende temperaturen.
AP170117 Ifølge ham er det ikke er noen beviser som kobler sprekkdannelsen til klimaforandringer, men han sier at utviklingen passer inn i det overordnede bildet av økende temperaturen.
DB170113 En FM-sender er en liten batteridrevet dings som du kobler til DAB-radioen, mobiltelefonen eller hvilken som helst annen lydavspiller med hodetelefonutgang.
VG170112 VG har tidligere skrevet at det finnes tips som kobler Birgitte Tengs-saken til drapet på Tina Jørgensen i Stavanger.
DB170112 Vi skal bygge mer fibernettverk, bedre mobilnett, vi trenger å ruste oss for neste generasjon internett - der det er tingene som kobler seg på nettet og snakker sammen.
AP170111 I en lederartikkel kobler de dette til en bredere trend som også har nådd Skandinavia, hvor lojalitet til administratorer og andre ikke-faglige hensyn påføres universitetsforskere, slik det er vanlig i klesbutikker, pølseboder og annen forretningsvirksomhet fjernt fra forskningens verdier om å søke sannhet.
AP170111 I en lederartikkel kobler de dette til en bredere trend som også har nådd Skandinavia, hvor lojalitet til administratorer og andre ikke-faglige hensyn påføres universitetsforskere, slik det er vanlig i klesbutikker, pølseboder og annen forretningsvirksomhet fjernt fra forskningens verdier om å søke sannhet.
DB170110 Det er noe med å være danser som kobler deg til din fysiske kropp.
BT170110 Uber-appen kobler sammen og skaper tillit mellom passasjerer og godkjente partnersjåfører.
BT170110 Uber-appen kobler sammen og skaper tillit mellom passasjerer og godkjente partnersjåfører.
DN170107 Han sier det ikke er noen beviser som kobler sprekkdannelsen til klimaforandringer, men sier utviklingen passer inn i det overorndede bildet av økende temperaturen.
BT170106 Kommunens folk har gravd seg ned i bakken, men venter nå på at BKK kobler ut en høyspentkabel før de kan fortsette arbeidet.
AP170106 Han sier det ikke er noen beviser som kobler sprekkdannelsen til klimaforandringer, men sier utviklingen passer inn i det overorndede bildet av økende temperaturen.
AP170106 Den konservative TV-kommentatoren Glenn Beck og flere andre kommentatorer på høyresiden kobler angrepet til Black Lives Matter-bevegelsen, noe som avvises av borgerrettighetslederen Jesse Jackson.
FV170105 Riktignok må TV-en ha strøm, men utenom dette så er det kun en fiberoptisk kabel som kobler TV-en sammen med den eksterne tilkoblingsboksen.
AP170105 - Tryggheten er alt avklart fordi sentralen som kobler sjåfør og passasjer vet hvem som kjører sammen til enhver tid.
SA170104 Riktignok må TV-en ha strøm, men utenom dette så er det kun en fiberoptisk kabel som kobler TV-en sammen med den eksterne tilkoblingsboksen.
BT170104 Riktignok må TV-en ha strøm, men utenom dette så er det kun en fiberoptisk kabel som kobler TV-en sammen med den eksterne tilkoblingsboksen.
AP170104 Kobler inn barnevernet ¶
AP170104 Kobler inn barnevernet ¶
AP170104 Riktignok må TV-en ha strøm, men utenom dette så er det kun en fiberoptisk kabel som kobler TV-en sammen med den eksterne tilkoblingsboksen.
DN170101 Kjernen i IoT er at man kobler ordinære gjenstander til nettet og bruker sensorer til å bruke dem på nye måter.
AP161229 Første skritt er å roe ned før man kobler inn fornuft, logikk og mer hjelpsomme følelser.
SA161212 Tek.no har testet mange VR-briller i løpet av de siste årene - både de svindyre variantene som du kobler til PC-en, og de billige modellene hvor du bare fester mobilen et par centimeter foran øynene dine.
AP161115 Nettbanken kobler kundens bolig mot prisstatistikk for omsatte boliger i kundens nærområde.
AP161114 Hans talsmann Adam Jentleson kobler Bannon til Ku Klux Klan i en uttalelse.
AP161114 Demokrat-topp kobler ham til KKK ¶
AP161114 Hans talsmann Adam Jentleson kobler Bannon til Ku Klux Klan i en uttalelse.
AP161114 Demokrat-topp kobler ham til KKK ¶
DN161031 Likevel sier han Facebook ikke vil fravike sitt prinsipp om at det må gjelde globale retningslinjer for innhold på Facebook, fordi det er en plattform som kobler sammen folk globalt.
AP161030 Med et mylder av fine, små detaljer, gjennomgår han femti års aldring fra det øyeblikket hjernen hans kobler ut og nekter å koble på igjen.
SA160905 Allerede ved drammenstraktene kobler den ut, midt på E18 i åpent landskap.
AP160903 Allerede ved drammenstraktene kobler den ut, midt på E18 i åpent landskap.
FV160826 Der livsperfeksjonismen får råde, hender det ofte at narsissismen kobler seg tett på.
SA160825 Der livsperfeksjonismen får råde, hender det ofte at narsissismen kobler seg tett på.
BT160825 Der livsperfeksjonismen får råde, hender det ofte at narsissismen kobler seg tett på.
AP160825 Der livsperfeksjonismen får råde, hender det ofte at narsissismen kobler seg tett på.
AP160715 Soldater blokkerer Bosphorus-broen, som kobler den europeiske og asiatiske siden av Istanbul sammen.
SA160703 Da anbefaler vi denne : ¶ Kobler av med bor ¶
FV160703 Da anbefaler vi denne : ¶ Kobler av med bor ¶
AP160703 Da anbefaler vi denne : ¶ Kobler av med bor ¶
AP160627 - Hva gjør du når du kobler av ?
AA160627 - Hva gjør du når du kobler av ?
AP160618 Jeg tror ikke folk kobler dette til EU-valget, sier Debbie Clark ( 43 ).
AP160530 En gruppe illegale migranter i interneringssenteret Abu Saleem i Tripoli venter på besøk fra FNs spesialutsending Martin Kobler 19. mai.
SA160519 Kommunene krever i større grad at man kobler seg til offentlige nett, av miljøhensyn, ifølge Øye.
AP160519 Kommunene krever i større grad at man kobler seg til offentlige nett, av miljøhensyn, ifølge Øye.
AP160504 Aabel kobler ukritisk boikott av Israel med jødehat og løper med det de ekstremes ærend.
AP160330 Hun presiserer at det for første gang på 50 år er laget utredninger som kobler arealbruk og transport for hele Oslo-regiongen ; Oslonavet og Ruters langsiktige strategiplan og regionalt plansamarbeid, ¶
AP160330 Hun presiserer at det for første gang på 50 år er laget utredninger som kobler arealbruk og transport for hele Oslo-regiongen ; Oslonavet og Ruters langsiktige strategiplan og regionalt plansamarbeid, ¶
SA160329 Ved sykdom, eller i situasjoner der mobbing eller psykiske lidelser er problemet, er det viktig at man kobler inn helsesøster og fastlege, for å hjelpe elevene.
AP160323 Han mener at når kommunene - og overvillige utbyggere - kobler vurderingen av hva som er miljømessig forsvarlig utbygging og tilbud om slike ytelser, setter kommunene seg i en situasjon der de forsømmer sin plikt etter loven til en saklig og uhildet vurdering.
AP160315 Kobler sammen byen, E18 og Bygdøy ¶
AP160308 Rana tar til motmæle mot Abid Raja som kobler volden til islam.
AP160307 En ukultur som kobler kvinnekropp, kvinnehår og kvinners forelskelse til synd.
AP160301 Uber-modellen kobler sjåfører med privatbiler og folk som har transportbehov via en app på mobiltelefonen.
SA160225 - Facebook ønsker å være en fremtidig premissleverandør av teknologi som « kobler mennesker sammen » på nye måter, slik VR-teknologi tilrettelegger for, og har siden oppkjøpet av Oculus Rift i 2014 vist klart og tydelig at de vil lede fremfor å følge VR-utviklingen.
AP160225 - Facebook ønsker å være en fremtidig premissleverandør av teknologi som « kobler mennesker sammen » på nye måter, slik VR-teknologi tilrettelegger for, og har siden oppkjøpet av Oculus Rift i 2014 vist klart og tydelig at de vil lede fremfor å følge VR-utviklingen.
AP160219 - For en naiv observatør ser det ut som Uber og Airbnb bare kobler folk sammen.
AP160216 - Det spesielle med denne historien er at du har en flyktningkonsulent som ser enkeltmennesket og hennes kvalifikasjoner, og kobler dette til en arbeidsplass som finnes i kommunen, sier Listhaug til Aftenposten.
AP160211 De kobler seg lenger fra oss og evnen til å få til et samarbeid, men jeg har tenkt hele veien at det er mulig å komme til enighet, sier han.
AP160201 De har egne datasystemer og sentraler som kobler sykkelbud, restaurant og kunde sammen.
AP160123 Hun mener det skumleste er at man kobler seksuell orientering og lyst med voldtekt.
AP160123 Hun mener det skumleste er at man kobler seksuell orientering og lyst med voldtekt.
DA160122 I Hå kommune har Terje Mjåtveit bygget opp en hjelpefunksjon som aktivt kobler unge som står utenfor med bedrifter som kan og ønsker å hjelpe.
DA160122 I Hå kommune har Terje Mjåtveit bygget opp en hjelpefunksjon som aktivt kobler unge som står utenfor med bedrifter som kan og ønsker å hjelpe.
AP160117 GoMore kobler dere sammen.
AP160117 De kobler sjåfører og transporttrengende med betalingsvilje sammen.
AP160117 Champ ( app.champ.io ) kobler privatpersoner med treningsambisjoner med andre treningslystne.
AP160116 De kobler huseiere og folk med bolig- eller feriehusbehov.
AP160116 2015, det er en økning på 120 prosent mot sommeren 2014.• 175 prosent økning i antall gjester som brukte Airbnb da de bodde i Norge sist sommer• Airbnb-gjestene i Norge kommer fra : 1 ) USA, 2 ) Frankrike, 3 ) Storbritannia, 4 ) Norge Uber her ingen egne biler eller sjåfører, men kobler uavhengige sjåfører, med folk med transportbehov.